hits
 • 12.02.2017
 • 18:24
 • UKEN SOM VAR - UKE 5/6

  Ukens tanke: Om jeg liker å reise så mye som jeg har gjort de siste ukene. Altså jeg har ikke hatt hjemmehelg på en måned og jeg kjenner jeg savner det så sykt mye. Jeg er kun hjemme i noen dager og er på jobb i barnehagen - møter så vidt vennene mine og familien min. Neste uke skal jeg være hjemme fredag, før jeg reiser til Oppdal på lørdag. Og helga etter skulle jeg egentlig ha første helg hjemme - men nå ser det faktisk ut som turen kan gå til... Miami! Haha, herregud. Jeg har fartet mer nå enn jeg gjorde hele forrige år sikkert. Åre, Bergen, Dubai, Oslo, Oppdal... Miami? Altså på èn uke var jeg i 5 byer på èn uke. Sjukt???? Jeg liker det altså, men samtidig gleder jeg meg til å være litt hjemme også. Jeg er ei skikkelig hjemmejente! I tillegg har jeg gått glipp av både Ingrid og Emilie sin bursdagsfeiring, henging med tantebarn, ja... men men, man må tenke slik at bursdager kommer hvert år - men reisemuligheter dukker ikke opp like ofte!
   

   Processed with VSCO with hb2 preset
   

  Ukens opptur: Nei det må nesten være at vi hadde gate 69 da vi reiste til Dubai ass! Heheee. Nei vet du, her er det så sinnsykt mye å velge mellom. Forrige uke var amazing! Altså hele turen til Dubai var jo helt fantastisk, men med den turen kom så mye annet også. For meg å reise ned til et helt fremmed land, som i tillegg ikke er kjent for å ha det beste kvinnsynet, med kun Andrea som jeg kjente, det er ganske stort for meg. Jeg er utrolig redd for alt, så å si ja til den turen og gjennomføre det flawless var et skikkelig høydepunkt for meg. Føler jeg kom over en fear, og at jeg stoler mer på meg selv, er mer selvstendig. Og det er en veldig fin følelse for meg, som jeg ikke kjenner så veldig ofte på.

  Ellers dere.... jeg er ikke flyredd lengre. Tror jeg. Jeg får ikke magesug en gang når vi letter. Nå har alle de sikkert 15 flyturene mine vært ganske smoothe også da, men enn så lenge tror jeg faktisk flyskrekken min er satt på pause?!

   

  Ukens nedtur: Kan si det var ganske sugent å kaste opp hele døgnet jeg reiste til emiratene! Altså, jeg lå over dass på både Gardemoen og Arlanda, og det er _så sjukt_ flaks at spyingen sluttet 5 minutter før jeg boardet flyet til Dubai. Nå hadde jeg ikke drukket mer enn to slurker vann (!!) på 24 timer, heller ikke spist noe, så skulle kanskje bare mangle at noe ikke kom ut heller...

   

  Ukens sang: Jeg eeeeer så lei av musikk. Jeg hører passe mye på musikk, men i uken som var hørte jeg altså på musikk hele tiden. På flyturene fikk jeg hørt i stykker listene mine på Spotify. Jeg er så utrolig lei, og når jeg får tid skal jeg sette meg ned og bare høre og finne ny musikk. Nå er jo i tillegg FM-nettet slukket i midtnorge, så da må jeg i tillegg høre på min egen musikk i bilen... Ai aia ia

   

  Ukens person: Hele Nelly-crewet! Så fin gjeng å reise med, og får meg til å føle meg super trygg og tatt vare på. Og så klart Trifa, som var den jeg snakket med og planla ting med fra Nelly. Hun har sluttet nå, og jeg var seriøst så sjukt på gråten da vi sa hade til hverandre. Så skjønn og god jente, som jeg kommer til å savne så mye!

  Processed with VSCO with a5 preset

   

   

  Ukens kultur: Jeg har egentlig satt av denne kategorien til typ. filmer/bøker/serier, men 1. jeg har ikke fått lest eller sett så mye på slikt, og 2. når man først snakker om kultur... Kulturen i emiratene?! Altså, dette er ikke en shoutout på en positiv måte.. Jeg tenkte faktisk å snakke litt om hvordan det egentlig var å være i Dubai, hvis dere har lyst?

   

  Ukens obsession: ØRKEN! Jeg har vært i ørken før i Egypt, men Dubai-ørkenen var bare something else, ass. Fy fasan jeg er forelsket. Glem strandbryllup, jeg skal ha ørkenbryllup!

   

  Ukens mat: Jeg spiste latterlig lite forrige uke. Etter å ha kastet opp så mye og ikke spist på over et døgn, måtte jeg starte med spisingen ganske rolig. Og det fortsatte ganske rolig hele uken. Jeg ble aldri sulten, og magesekken min var nok ganske liten. Så det var veldig dumt. Men kanskje maten vi fikk servert på Burj Al Arab? Det var noe fancy ass shit, og mesteparten skjønte jeg ikke hva var en gang. Men godt, det var det!

  Processed with VSCO with a5 preset
   

  Ukens gledingz: Nå kommer jo dette innlegget nesten en uke forsinket, så jeg gleder meg til å være i Oslo denne helgen. Jeg har jo vært her noen dager nå, men reiser ikke før mandag og det er veldig, veldig deilig.

   

  Ukens lættis: Ørkensafari! Å cruise rundt i hundre og helvette på sanddynene var helt _ok_gøy. Jeg fikk sånn "stille"-lattis, som er en kontinuerlig, lav, sykt rar lattis. Veldig rart konsept som jeg får når jeg for eksempel aker

   

  Ukens leser: Alle som kommenterte den nye headeren min! Dere er såå søte. Jeg blir så glad fordi jeg liker bildet så godt selv også, hihi.

   

  Ukens flause: Haha herregud... Etter jeg hadde flydd 16 timer hjemover, landet jeg i Oslo. Jeg hadde sovet litt på flyet, og hadde på samme linsene som jeg hadde hatt på i et døgn. Hvis dere har dagslinser vet dere at det er noe tørre greier som sitter på øynene da. Andrea hadde dratt, og jeg var alene på Gardemoen. Jeg hadde 3 timer til neste fly gikk, så jeg dro for å shoppe litt på MAC. Jeg skulle ha en spesifikk leppestift, så jeg gikk bort til hun som jobbet der og spurte om hun hadde fargen. I mens jeg står og snakkar med henne (og ser henne i øynene), detter linsa mi ut av øyet??? Hahahaa. Altså det har skjedd 10000 ganger før, men det ofte når jeg sitter foran pc-skjermen eller noe. Men imens jeg snakker med en total fremmed var nytt. Jaja, da har en prøvd det også. Jeg vet ikke om hun la merke til det, for hun sa ingenting... Kanskje ikke så rart... "Eeeey du øyet ditt holder på å gå i oppløsning"

  13 kommentarer

  Dazzy - 12.02.2017 18:27
  Virker som du har hatt en fin uke :)
  ingrid - 12.02.2017 18:55
  Ja!! snakk mer om kulturen i Dubai,super spennende
  - 12.02.2017 19:05
  Ja please! fortell om kulturen i Dubai!
  Hege Kristin - 12.02.2017 19:33
  hørtes ut som en herlig uke <3
  - 12.02.2017 22:58
  OKEI JÆVLIG fin header!!!
  Karina - 13.02.2017 00:49
  Hallo JAAAAA den headeren din er helt sinnsykt fin, har ikke ord
  amalie - 13.02.2017 01:26
  ja vil høre mere om kulturen!!
  Stine - 13.02.2017 02:58
  Onz onz
  Emma Sofie Nordhus - 13.02.2017 08:01
  Tross mye reising, misunner jeg deg de siste ukene. Spy, nye kulturer og tørre linser er sånt enkeltindividet vokser som menneske på. Kjenner til fenomenet å "høre i hjel" spillelistene sine tho. Det er svært lite digg. Håper du gleder deg til Miami, o at det viser seg å bli en helt rå tur!

  Ha en flott mandag!
  Rikke - 13.02.2017 14:54
  JA skriv om hvordan det var å være i Dubai!!! Det ser ut som det er helt amazing å være der, men har også hørt så mye forskjellig om kulturen osv... SKRIV OM DET :D
  - 13.02.2017 15:09
  Måten headeren din bare slayer alt, så enkelt og så fint.
  - 14.02.2017 12:29
  hvor er den jakka fra?
  annais - 15.02.2017 14:00
  Anonym: zara!

  Skriv en kommentar