hits
 • 06.04.2017
 • 12:04
 • MIN NYE HUDPLEIE

  ADLINKS

  Jeg la ut en snap her om dagen hvor jeg viste en del av den nye hudpleien min, og fikk så mange screenshots at jeg tenkte å lage et eget innlegg om det, siden det ser ut som det var interesse for det! I denne første delen av året har jeg jo reist mye, og falt veldig ut av rutiner når det kommer til flere ting - både trening, kosthold og ikke minst - velvære! Å trene mindre og spiste mer godt elsker jeg jo, men å ikke passe på huden min får jeg helt noia av. I helgen da jeg var i Stockholm, når alle gledet seg til å komme hjem til egen seng og hverdagen, gledet jeg meg til å komme hjem til hudpleien min, hahahaa. Så ille var det, 1. fordi huden min har blitt tørr og litt uren av mye reising, endringer i klima og lite pleie, men også fordi jeg er så forelsket i den nye serien min, haha.

  Jeg har brukt en fuktighetskrem fra Ole Henriksen i 2 år fast, og noen masker her og der, A-krem på de tørreste dagene. Det har så klart holdt huden min hydrert, men aldri gjort noe wow. Jeg likte kremen fra Ole Henriksen så godt fordi den tørket så kjapt, og jeg kunne gå rett på sminken. Jeg vet jo at sminke er ingenting uten hudpleie, og det er faktisk helt sant. Du kan ha den beste og dyreste foundationen på markedet, men det vil ikke gjøre under om du ikke pleier huden din rett. Det har jeg merket veldig godt selv på perioder hvor jeg har gjort ingenting med huden, og perioder hvor jeg har gitt den fukt og pleid den. Det kan sammenlignes litt med trening og mat - vil man se endringer på kroppen er det viktigste å spise rett (LOL så lite meg å si slikt trenings-tull, meeen det er jo sant så hahah). Så for litt siden byttet jeg ut heeele hudpleierutinen min, og det er da den jeg tenkte å vise dere. SÅ JA nå skal jeg slutte å bable og fortelle dere litt om den!

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset


  SKINLONGEVITY SERUM FINNER DERE 
  HER

  ETERNALIXIR SERUM FINNER DERE HER

  BARE HAVEN KREM FINNER DERE HER


  Alt skal brukes morgen og kveld, noe jeg syntes er utrolig kjekt. Utrolig tungvindt å bruke forskjellig kremer natt og kveld.. Jeg påfører Skinlongevity-serumet etter jeg har tatt av sminken, deretter Eternalixir-serumet, før jeg avslutter med fuktighetskremen. Om det er rett rekkefølge vet jeg faktisk ikke, men syntes det fungerer veldig bra. Noen dager har jeg droppet Eternalixir-serumet på morgenen, hvis jeg føler jeg har nok fukt i huden fra før. To serum kan jo bli litt mye og oljete, men siden jeg har litt tørr hud går det faktisk veldig bra. Alt sammen tørker kjapt på huden, noe jeg er avhenging av. Skal jeg ha en hudrutine må det gå faens kjapt, orker ikke sitte i flere minutter å smøre, massere og vente på at det skal tørke, haha. 

  Så ja, nå har jeg kun brukt dette i en ukes tid - det skal tydeligvis bli store resultater etter lengre bruk, men selv er jeg kjempefornøyd allerede. Så enda mer resultater, come at me?? Hahah, uansett - huden blir veldig fin, jevn og plump etter bruk, og sminken legger seg som en drøm oppå. Så disse tre kan jeg anbefale med hånda på hjertet, om dere er ute etter en hel hudpleieserie eller kanskje bare en ny fuktighetskrem. ♥ 


  Satan det ble et langt innlegg. Lenge siden jeg har skrevet om sminke og hudpleie nå, så ble litt ivrig da vett

  8 kommentarer

  Johanne - 06.04.2017 14:15
  Elsker virkelig bare minerals!! En drøm for huden, i motsetning til lommeboka hehe men såå verdt det<3
  Hege Kristin - 06.04.2017 19:20
  så fine produkter :)
  Kristina - 06.04.2017 21:07
  Jeg fant akkurat ut at mensen betyr menneske på Nederlandsk 😂😂
  Kamilla Haaland - 06.04.2017 22:32
  Oi, visste ikke de hadde begynt med hudpleieprodukter.. Må testes ut!
  A - 07.04.2017 19:57
  Hvis du skulle valgt ut en favoritt blant de tre, hvilken hadde du valgt? Hilsen fattig student hehe
  annais - 07.04.2017 20:05
  A: hmm kanskje det største serumet!:)
  Hanne - 07.04.2017 21:13
  Den kjolen med åpen rygg som du postet på snap tidligere,. hvor er den fra? :-)

  Skal i brullyp snart og den hadde vært perfekt! :-D
  Laila Monica Nikolaisen - 08.04.2017 00:51
  JEG ER IKKE SINNSYK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Skriv en kommentar