hits
 • 12.04.2017
 • 20:00
 • UKENS SPØRSMÅL

  Hvordan synes du det er å jobbe i barnehage? :-)

  Det er veldig slitsomt, men også veldig koselig. Man er ganske utslitt både i kropp og hode etter en dag, og må si jeg er veldig imponert av folk som jobber i barnehager, hvor flinke de er!

   

  Omg har du seriøst så hvite tenner??? Eller bruker du noe tannbleking typ smilelab?? Sjuuukt fint smil i hvert fall!! Hilsen ei jelly gal

  Haha, du er for søt, takk!! Nå skal du høre - jeg skjønner selv ikke hva som har skjedd. Jeg bleket tennene sist for.. tja, 4 mnd siden? Jeg har bleket tennene mine kanskje 4-5 ganger totalt over en periode på 6 år? Ja noe sånt. Uansett - i løpet av de siste to-tre ukene har de sett så utrolig hvite ut??? Jeg skjønner _ingenting_. Jeg har ikke gjort noe annerledes, heller ikke touchet opp blekingen. Andre har til og med lagt merke til det og kommentert det, og jeg aner ikke hva som har skjedd. Dette høres ut som tidenes snikskryt - men jeg syntes faktisk det blir litt for hvitt. Har man for hvite tenner ser tennene så store ut, og leppene mindre ut. Kan hende det er at jeg er litt ekstra brun om dagen?? Jaja. Jeg bruker SmileLab :)

   

  Hvordan får du smørt selvbruningen på ryggen? Får du noen til å hjelpe deg med det?

  Jeg bruker ikke selvbruning på ryggen!

   

  Yo gurl! Hvilken øvelse er det du gjør som har gjort rumpa mindre og så større?

  Hey girl heeeeey! Du nå skal du ta med en klype salt at rumpa så blir større igjen, for det har ikke akkurat jeg lagt så mye merke til haha... Men det er øvelser med strikk, bla. hvor du går bortover som en krabbe hvis du skjønner?? Mener noen har fortalt meg at slike øvelser vil gjøre rumpa mindre først men kan hende jeg surrer

   

  Kan du btw lage mai 2017 video? Haha sykt random, men så på videoene dine i sted og kom på hvor mye jeg har savnet mai videoene dine..

  Haha søte deg! Vet du det tror jeg ikke jeg kommer til å gjøre. Det kan hende jeg blir å lage en slik "festvideo" en gang, men om det blir akkurat i mai vet jeg ikke, haha. Det blir nok ikke helt det samme heller, i og med at når vi er ute nå er det ikke så veldig mye roping, dansing og show lengre. Mer at vi sitter og prater skit, så vet ikke hvor gøy det blir på film.   

  Hei. Leser som oftest bloggen din på mobilen min og lurer derfor på hvorfor bloggen ikke vises i mobilformat?

  Hei! Det er fordi jeg har fjernet mobilformatet fra bloggen min. Jeg liker personlig best å ha muligheten til å zoome slik jeg vil, så derfor gjorde jeg det. Men hva liker dere best? Skal jeg bytte tilbake?

   

  Hvor er passetuiet ditt fra? :-) Veldig fint

  Det er fra NA-KD, her

   

  Kan du fortelle mer om hva dere gjorde i Stockholm, annet enn å slappe av haha?

  Sjukt godt spørsmål, for vi gjorde ikke så mye annet enn å slappe av. Eller, jeg var i et møte med Nelly, før vi shoppet litt, dro ut på kvelden på et utested som heter SpyBar. Anbefaler det utestedet veldig, dødsfet musikk og er som å være i en gigantisk leilighet. Ellers slappet vi jækla mye av ja, hadde Ballz-turnering i blinde

   

  Hvilke hotell bodde dere på i Amsterdam? Var du fornøyd / ikke fornøyd? :-) Skal til Amsterdam selv om litt og driver å ser etter hotell

  Det het Fine Seasons hotel, og njaa... var ikke så veldig fornøyd nei. Det var kjempelite og stanket peppermynte. Nå skulle vi jo egentlig ikke være så mye på hotellet, men jeg ville nok lagt litt mer penger i et finere og større hotell neste gang! Veldig sentralt da, det er jo et pluss.

   

  Hvordan redigerer du bildene dine?? Hvis du bruker vsco, hvilke filter bruker du da evt?

  Jeg bruker vsco ja! Jeg bruker de fleste A-filterne

   

  Pliiis lag innlegg om bursdagsleker

  Tror nok ikke vi trenger et eget innlegg, jeg kan nevne kjapt hva vi gjorde på årets bursdag her heller! Først hadde vi en drinkmix-konkurranse, hvor jeg hadde kjøpt inn masse forskjellig ingredienser hvor hvert lag på 3 stk fikk 2 min på å mixe en drink. Så slo vi på pinataer med småflasker alkohol inni, før det ble Kahoot. Enkelt som det! 
   

  Hvor er smykkene dine fra? (De du hadde på deg på det nylige instabildet)

  Topshop!


   

  Bruker du concealer? Eventuelt hvilke bruker du? Ooooog hvilke foundation bruker du? Sminken din er alltid såååå fin <3

  Søta da! Jeg bruker Luxe foundationen fra Glo Minerals, og akkurat nå bytter jeg mellom å bruke Age Rewind Concealeren fra Maybelline og Too Faced sin Born This Way concealer!

   

  Hei :) Hvilken eyeliner bruker du? Med tanke på at du har vipper.

  Hei! Jeg bruker ikke eyeliner

   

  Hvilket syn har du på hasj?

  Syn og syn - jeg syntes de som vil skal få røyke, og ser ikke ned på det, så lenge det ikke går utover hverdagen. Så lenge det blir noe man må ty til for å ha det gøy eller slappe av. Selv har jeg aldri gjort det og kommer nok ikke til å gjøre det med det aller første heller, rett og slett fordi jeg ikke kjenner på behovet. 

  13 kommentarer

  Sunniva - 12.04.2017 21:21
  Blir vedeeldig hæppi hvis du fikser mobilformat igjen! :-D utrolig slitsomt å lese med så liten skrift. Det å zoome får å flytte fram og tilbake gjør det bare tungvint, dessverre. Du er den eneste bloggen jeg leser (leser alle på bloglovin via mobil) hvor jeg nesten ikke gidder å trykke innpå pga dette, til tross for at du er min favortittblogger :-) would make my daay <3
  krist.in - 12.04.2017 21:33
  så gøy at du svarer på så mange spørsmål :) !
  - 12.04.2017 21:41
  Jeg liker best sånn mobilformatet er nå! Liker å ha muligheten til å zoome inn på bilder osv, har ingen problemer med å lese det heller:)
  Hege Kristin - 12.04.2017 22:25
  fine svar <3
  - 12.04.2017 23:50
  Mobilformat er best!
  - 13.04.2017 03:14
  Hva syns du om at du har falt sånn på blogglisten?
  Julie Martine ♥ - 13.04.2017 04:45
  Veldig bra svar!

  Og mobilformat er beeest :D
  Anni - 13.04.2017 12:26
  Hey Anna! I can't 'write' anything in Norwegian but I taught myself to read it, so I can follow your blog and not just look at the pictures you upload! :)

  I really admire your blog and think you are such a nice person!

  I thought that maybe you want to know that your blog is so great that it makes people from around the world really happy and motivates them to learn your language!

  I hope you have an amazing day and this info might brighten your day <3
  annais - 13.04.2017 12:37
  Anni: thank you so much for such a sweet comment <3
  Hanna - 13.04.2017 13:14
  Ikke bytt tilbake til mobilformat! Det er så mye bedre å kunne zoome. Er bare eldre mobiler som har problemer med det formatet du har nå uansett
  - 13.04.2017 17:00
  Personlig liker jeg også best når man kan zoome inn på bildene/teksten på blogger :) vet ikke hvem av dem som er mobil-format og ikke. Leser bloggen din Fra mobilen nå og bildene er veldig zoomet inn og veldig avlange, men går ikke Ann å zoome ut/inn. Vet ikke om det er noe med bloggen eller bare mobilen min som fucker det til(iphone). Ikke at det gjør så mye altså, går fint å lese uansett :)
  Ida - 13.04.2017 19:20
  Jeg liker også formatet sånn som det er nå! Håper du har en super påske
  L - 13.04.2017 22:03
  Få bort mobilformatet, blir bare rot :-(

  Skriv en kommentar