hits
 • 16.04.2017
 • 15:12
 • SÅ JÆVLIG LEI

  I dag kjenner jeg at jeg begynner å få skikkelig knekken. På flere områder. På det overfladiske planet er jeg så sjukt lei av meg sjæl, og i dag hadde jeg tenkt å ha "jobbedag", men det er ikke så lett når jeg enda har et horn av en donald-kul i panna (forteller mer i "uken som var" i kveld, haha...). Håret er ekkelt, kroppen er slapp etter en lang uke med mye festing. Men det værste av alt er hvordan hodet mitt blir på dager som dette - jeg vet at påskeferien snart er over, som betyr at alle jeg er så glade i som kom hjem i ferien, skal hjem igjen. Jeg skal tilbake på skolebenken igjen, og ikke minst - jeg har ingenting gøyalt å glede meg til. Ukene etter nyttår har vært helt sykt for min del, og det har skjedd ting hele tiden. Max èn uke hvor det ikke var noe spesielt. Uken før påske var det Amsterdam-tur etterfulgt av Stockholm, før det var to bursdagsfeiringer av meg sjæl. Jeg har blitt litt for vandt til å ha det kult, og samtidig som jeg kjenner det blir digg å komme 100% tilbake til rutiner, sitter jeg med en trist følelse som at alt suger. Jeg vet at innen neste uke er omme har jeg nok planlagt noe gøy for meg selv igjen, men følelsen av at folk reiser fra meg og det ikke er ho-hei-god-stemning-alle-er-glade og påskeferie, det er ikke til å komme unna. Men men, man må ha det kjedelig for å ha det gøy, er det ikke det de sier?

  Litt depping fra meg i dag. Jeg regner meg jeg ikke er den eneste som har det slik? Selv om det faktisk enda er igjen hele morgendagen av ferien også!! Jeg skal komme meg på trening, få svetta litt og forhåpentligvis få skjerpa denne emosjonelle hjernen of mine. 
   

  Processed with VSCO with a6 preset

  ADLINKS

  Processed with VSCO with a6 preset

   

  GENSER NLY TREND, HER

  BUKSE TOPSHOP (LIKENS HER)

  SMYKKE TOPSHOP  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Dagens outfit! For min del hjelper det å gå i fine klær for å cheere meg selv opp, haha. Både toppen og buksen får dere jo 20% på nå ved å klikke dere inn HER og bruke koden EASTER20 når dere betaler. Den gjelder faktisk på alle NLY BRANDS, og er enda gyldig i enda fire dager til (til den 20.04). ♥

  7 kommentarer

  Ida - 16.04.2017 16:01
  skjønner godt hva du mener!! var ute å reiste i 6 uker tidligere i år, hadde the time of my life! når jeg kom hjem klarte jeg ikke å godta hvordan jeg skulle klare å leve mitt kjedlige A4 liv igjen... alt så mørkt ut, skjønner ikke hvordan mennesker klarer å leve så kjedlige liv til vanlig
  annais - 16.04.2017 16:05
  Ida: haha jaaaa akkurat sånn det er :(
  emmadrevvatne - 16.04.2017 16:42
  Ja huff jeg føler med deg, jeg har absolutt ingen verdens ting å glede meg til nå i ukene som kommer :((
  Heidi Merethe - 16.04.2017 16:48
  Hei, Anna!

  Jeg ser du har 7 Plus

  Har du vanlig svart eller Jet Black?

  Hvilken størrelsen? 128 eller 256 GB

  Anbefaler du iPhonen?

  Ha en fin søndag. Du er topp!
  annais - 16.04.2017 16:51
  Heidi Merethe: Hei! jeg har den matte svarte, aner ikke hvor mye GB. anbefaler den absolutt! :)
  Hege Kristin - 16.04.2017 19:07
  kjenner til den følelsen! er ikke noe gøy..

  fine bilder av deg <3
  Anonym - 16.04.2017 22:38
  FEEL YOU! Å gå fra fra å være omringet av venner, familie, fest og moro i nærmere to uker for så å reise tilbake til studentbyen med tre kommende eksamener jeg burde ha begynt å lese til for lengst er noe herk. 17. mai føles uendelig lenge til i denne dystre tilværelsen vi nå trer inn i, haha. Forresten, hva har du tenkt å gjøre til høsten?

  Skriv en kommentar