hits
 • 21.04.2017
 • 13:07
 • KLEIN AFTERSKIKULTUR

  God morgen alle sammen! Eller, det begynner faktisk å bli langt ut på dagen nå, men jeg må innrømme at jeg hadde en skikkelig seig morgen. Jeg hadde to skikkelig seige morgner faktisk, haha. Jeg var nemlig først oppe klokken halv 7, før jeg gikk og la meg igjen. På èn måte er det veldig digg å kunne gå å legge seg igjen, men så får man liksom grusomheten med å våkne to ganger på en dag. Mitt største hat: å våkne (shit det hørtes veldig deprimerende ut, jeg tror hva jeg mente var: å stå opp haha)

  I dag skal jeg på nyåpning på et utested her i Trondheim. Det er faktisk dagens eneste plan, haha. Jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig til å pynte meg igjen. Jeg elsker påska og at dresscoden er joggedress og skibukse, men you know me - jeg er en glam girl. Jeg elsker å pynte meg! Jeg er all in på fester med hvor man sitter i joggedressen hele kvelden, og å gå i samme bukse 17 dager i russetida var jo prima. Men det er noe med den afterski-greia som gjør meg litt klein, det at 90% av alle som er der faktisk ikke har vært på ski, og har stått og glamma seg like lenge som en kveld ute på byen, for så å hoppe i skibuksa. Jeg går innenfor den siste kategorien (seff), og ja det er gøyalt, men konseptet... er det ikke litt kleint da?? Så ja, i dag skal det bli koselig å få på seg kjole og hæler, og kose seg med bobler og sushi med en herlig jentegjeng. Fy faen det der er den mest rosabloggete setningen jeg har skrevet på jææævlig lenge (avslutter med en setning med to bannord i heller tenker jeg :))

  x-default

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Gårsdagens outfit! Har dere lagt merke til min siste obsession i det siste? At jeg har vandret rundt i både ACDC, Guns n Roses, Ramones OG Pink Floyd- t-shirts i det siste? Haha, det er liksom ikke måte på hvor obsessed jeg har blitt på band tshirts. Denne fra ACDC finner dere her, og ja jeg har klippet den til en magetopp selv! 

  7 kommentarer

  Stine - 21.04.2017 14:54
  Hvilket utested? :)
  Kari - 21.04.2017 15:53
  Skjønner godt hva du mener.. også at man i tillegg sitter med kari traa ullundertøy + lue og slalombriller inne, hahhah, slik at man ser eekstra kul ut. Lolz
  - 21.04.2017 15:56
  Ka hete det nye utestedet? Ei utombys som ikke får med sæ særli my:)))
  annais - 22.04.2017 16:48
  Anonym: er ikke et nytt utested, er nyåpning av studio 26!
  - 21.04.2017 16:22
  Samma som at 90% av de som har på seg slike band t-skjorter ikke hører på musikken lol

  Hvilket utested er det? Kos deg :)
  Sandra Marie - 21.04.2017 18:53
  jo, det er faktisk litt kleint:P

  men digger at du sier du skal pynte deg, drikke bobler og sushi også har du sort band-tskjorte på:-D :D ha en fin kveld!
  malin - 21.04.2017 23:00
  hva slags utested?

  Skriv en kommentar