hits
 • 08.06.2017
 • 10:22
 • ANTIBIOTIKA OG SMERTESTILLENDE

  God morgen små fugler! Jeg sto opp for ikke lenge siden, og sitter her med den obligatoriske iskaffen før huet mitt våkner skikkelig. Melis har også fått antibiotikaen sin og smertestillende, hun får det flytende via sprøyte inn i munnen. Hun begynner å bli veldig mye bedre nå, så det ser jo ut til å funke! Hun er virkelig den skjønneste, hun hater å få alt tullet der sprøytet inn i munnen (jeg mener, hvem ville ikke hatet det), men likevel står hun helt i ro og springer ikke vekk. På en måte virker det som hun skjønner at hun blir bedre av det, lille søtnosen. 

  Jeg har egentlig ikke noe særlig å fortelle akkurat nå, men tenkte å stikke innom å ønske dere en god morgen. Jeg må bli flinkere til å huske at ikke hvert blogginnlegg trenger å ha 10 bilder fra en shoot, eller masse koselige situasjonsbilder fra dagen min. To selfies og et hei klokka 10 på morran kan funke det og, liksom. I dag har jeg ikke store planer. Det innså jeg i går kveld, at jeg heller ikke har for hele juni. LOL jeg har en måned nå uten noen som helst planer? Jeg må på ferie!
   

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Så over til noe heeeelt annet, haha. Forrige uke hadde jeg vippetime en morgen. Og det var morgen og ja, det synet der. Jeg kom meeeega fyllesyk i gårsdagens sminke og hår, og hele rommet surret da jeg la meg ned for å få nye vipper. Haha, herregud er det mulig. Jeg sovnet som en stein kan dere tro, og da jeg våknet hadde jeg fått fylt på en god del og hadde skikkelig glam-vipper igjen. Det beste jeg vet! Det er som vanlig Tove på Bare Velvære som har utført dette mesterverket (haha), og dere kan nå henne på 954 78 699. ♥ Behandlingen er sponset om det sku værra nå tvil (har sett Olsenbanden i helga skjønner dere, av en eller annen grunn har det påvirket språket mitt noe sjuuuukt)

  3 kommentarer

  Renate - 08.06.2017 13:04
  Hahaha ler meg iheel av olsenbanden fan'en i deg<3 søta
  Camilla - 08.06.2017 13:29
  Hvor er toppen fra? :)
  annais - 08.06.2017 15:22
  Camilla: kommer i eget innlegg <3

  Skriv en kommentar