hits
 • 25.06.2017
 • 18:25
 • UBRUKELIG

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset
   

  Processed with VSCO with a6 preset


  Et lite bildedryss fra gårsdagen. Da hadde vi en skikkelig mat-dag, og det var helt perfekt. Dere har spurt meg om København tips, og jeg har egentlig ingen tips når det kommer til shopping bortsett fra Wasteland, som er en vintagebutikk på Nørreport. Når det kommer til utesteder har jeg heller ingen særlig tips dere MÅ dra på, prøv litt forskjellig! Men dere vil finne ut av at danske er veeeldig glad i house og "dunk dunk"-musikk, så det er litt dumt. Man må liksom komme på rett dag for at musikken skal være rett. MEN! Tilbake til gårsdagen. Jeg har flere tips når det kommer til mat! Så klart, haha. Dra på Torvhallene, det har jeg skrevet om før her på bloggen. Det er typ to mathaller med alt mulig av mat i. Og dra på Papirøen, hvor det er akkurat samme konsept, bare litt mer streetfood. Helt nydelig mat, og ikke minst sykt bra ... aura? Veldig chill å henge der!

  Nå er jeg hjemme igjen, i Trondheim. Vaskemaskina durer og går, og pappa er ute for å hente sushi. Jeg skulle vel strengt talt vært og trent akkurat nå, men jeg er så utrolig trøtt i dag. Så akkurat nå virker det helt umulig å skal stå å svette. Jeg vil heller spise god mat og henge med kjæresten min! Akkurat nå ser det ut som jeg heller velger å gjøre det altså, for øynene mine er så søvnige og kroppen så sliten at jeg ikke føler jeg er godt til noe annet at the moment. Ha en fin søndag ♥

  3 kommentarer

  Hege Kristin - 25.06.2017 18:39
  ha en fin kveld <3
  Malin Våde - 25.06.2017 23:50
  Haaaar så lyst til Køben for å dra til Papirøen! Hørt så mye bra om det stedet, i tillegg til at familien var der i fjor - uten meg :/ Haha, jaja. Får dra med kjæresten dit asap :)

  Forresten: jeg følger deg på insta og lurte på hvordan du får så sinnsykt fin effekt på bildene dine, hvor de ser litt sånn vintage ut?
  Madelén - 26.06.2017 14:02
  Så nydelig!

  Si fra om du noen gang selger det skjørtet, da <3 God sommer ^^

  Skriv en kommentar