hits
 • 29.06.2017
 • 13:27
 • OSLO -> KRISTIANSAND!

  Siste dag i Oslo, buhuuu! Jeg har kost meg sånn, og er så glad jeg tok meg turen i stedet for å sitte hjemme i Trondheim. Det er virkelig ingenting som skjer i den byen om dagen, så da gjelder det å finne på masse gøy. Og speaking of gøy? I morgen drar jeg til Kristiansand og Palmesuuuus! Jeg har aldri vært på Palmesus før, så det blir nok veldig bra. Jeg drar bla. med baben min Andrea så tror nok det skal bli mye morro ♥ Sørlandet er jo min favorittplass i hele verden, så å få en ekstra tur ned dit nå, før jeg reiser nedover igjen om en måneds tid blir helt perfekt. For min del er egentlig Kristiansand og sørlandet en skikkelig familieplass som betyr fred, ro og ferie - men blir kult å se byen som en eneste stor beach party også, hehe!

  Nå skal jeg catche opp på litt jobb. Jeg har vært litt bakpå denne uken rett og slett fordi jeg har latt meg være det. På bloggen også. Blogge etter 9 på kvelden?! Not my thing, men slik har det blitt i det siste. Men nå har jeg fått slappet av og kosa meg med kjæresten i noen dager, så nå starter businessen igjen. Så jeg må få unnagjort litt mails, før jeg skal å handle inn litt nødvendigheter og på date med kjæresten miiiin!

  Processed with VSCO with acg preset

  Haha dere har sikkert sett bilder av dette 10000 ganger før på internett, men Fridays sin pride-pynt - sååå skjønn! 
   

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with a6 preset


  Processed with VSCO with a6 preset

  Oooogså tre bilder ikke fra i dag, haha. Jeg sitter enda i pysj og briller her, så tenkte det gjorde seg mer med disse bildene heller, haha. Kameraet blir så klart med ut på datings i dag, så vi blogges senere i kveld ♥

  1 kommentarer

  Emma - 29.06.2017 17:02
  Hei! Jeg er leser av bloggen din og deler også musikksmak med deg. Så på Spotify at du har en spilleliste som heter 'neger', lurte på om du kanskje kunne si noe om hvorfor du bruker det ordet? Skjønner selvfølgelig at du ikke bevisst vil noe vondt med å bruke ordet. Tenker du ikke likevel på de negative konnotasjonene rundt ordet når du bruket det, og er ikke det litt fælt å tenke på når du har så mange unge følgere og nesten 1000 stk som følger lista?

  Håper du skjønner at dette ikke er en anklagelse om noe som helst, jeg bare personlig får en vond smak i munnen hver gang jeg ser/hører det ordet, og er noe jeg tenker på hver gang jeg har gått gjennom Spotify-listene dine, og lurte på hva du tenker rundt det. Ser du problematikken rundt å bruke det?

  Skriv en kommentar