hits
 • 30.06.2017
 • 09:44
 • GÅRSDAGEN

  Tuut tuuut. LOL for en teit ting å si :( Jeg skulle vel frem til her at jeg nå sitter på toget. Mot Kristiansand! Med Andreasøta! Wuhuu! Det var egentlig sykt spontant at jeg ble med, jeg hadde ikke planer om å dra men da søta lurte på om jeg ville bli med takket jeg så klart ja. Så her sitter vi da, hihi. Værmeldingen har gått fra overskyet og regn til litt mer sørlandet-sol, så det lover jo veldig bra. 

  Togturen tar litt over fire timer så er enda en liten stund til vi er fremme, så i mens tenkte jeg å dele flere bilder fra gårsdagen. Vi spiste sykt digg pizza på Cargo på Sørenga, og jeg må si at Sørenga fikk meg til å like Oslo litt mer. Veien dit var ikke så fin, men herregud for en nydelig plass. Dit skal jeg absolutt tilbake neste gang jeg er i Oslo! Altså... neste uke.. 

  Processed with VSCO with a5 preset

  ♥ Trufflefries ♥ og.... øl??? Ja i know, jeg er ei vinjente, men i går var det så varmt at et glass rødvin (for 140 spenn????) fristet lite. Så da bestilte jeg en Heineken heller, og skuffelsen da den kom på tapp og ikke i flaske.......... Jeg helte serri halve ølen over til kjæresten. Så da vet dere det


  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  1 kommentarer

  Elena - 30.06.2017 20:15
  Fiine du! Kos dere masse på Palmesus<3

  Skriv en kommentar