02.07.2017 - 18:04

MTV PALMESUS-PARTY!


SPONSET REISE

HEI! Fra Gardemoen. Ugh. Jeg har nettopp tatt tog i nesten fem timer fra Kristiansand, så nå skal jeg kose meg jævlig på Gardemoen i tre timer før flyet mitt går hjem. Men heldigvis har jeg jo med maccen og et kamera fullt av nydelige bilder som bare venter på å bli delt, så tenkte jeg skulle vise dere bildene fra dagsfesten vi var på i går!

Allerede klokken 11 på morgenen ble vi kjørt ut i ribber, som tok oss i en helvettes fart ut på havet. Jeg trodde jeg skulle dø av latter, fy søren så gøy det var. Hår i alle retninger, sminke som rant. Men det var fantastisk fint også, men musikk i båten langs sørlandskysten. Vi kom frem til et helt fantastisk hus hvor festen var, og det var full fest med over 250 stk (!!). Det var MTV som hostet festen, og det ble virkelig en helt fantastisk dag med digg drikke, mat, underholdning og selskap. Ut på dagen ble vi kjørt tilbake, og da kjente jeg formen ikke var helt på topp. Etter en time på øyet og en dusj fristet det ikke akkurat å starte å drikke igjen, så det ble faktisk en ganske så edru Palmesus-kveld på meg. Noe jeg er veldig glad for i dag! Flinke meg hadde satt meg som mål å ikke reise fyllesyk siden jeg skulle reise nesten 12 timer i dag, og det klarte jeg jo. Men hvem tror dere fikk omgangssyken i går natt? MOI :) I can't win
 

Processed with VSCO with a5 preset

Meg, Andrea og June ♥
 

Processed with VSCO with a5 preset

Anja, Madicken og Sofie, som var 3 andre skjønne jentene jeg reiste med ♥


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Søta mi som jeg har hatt det såååå koselig med i helga ♥ Bra vi skal møtes igjen til helga, haha!!!
 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Badedrakten min er fra Love and Lemons, og dere finner den her (skal prøve å få til et innlegg hvor jeg viser outfiten litt bedre!). Jeg eeelsker virkelig den badedrakten der, og får seriøst så mange komplimenter når jeg bruker den. Da føler man seg jo ekstra fin!


Hilde

Hvor er shorten fra?
URL:

02.07.2017// 19:55marielle

Hvor er den sorte kjolen til Andrea ifra som hun har på seg på snapchat??! :)
URL:

02.07.2017// 19:55annais

marielle: love and lemons:)
URL: http://annais.blogg.no/

02.07.2017// 20:03Hege Kristin

fine bilder <3
URL: http://hegekristin.blogg.no

02.07.2017// 20:56Sunniva

jeg så deg på gardermoen, du gikk forbi mens jeg stod i kassa på pizza hut :)) har ikke så mye mer og si om det egentlig, men det var artig å se deg på ekte, haha!
URL: http://distant.blogg.no

02.07.2017// 23:49annais

Sunniva: haha!! jeg så sikkert helt jævlig ut men så koselig at du skrev en kommentar uansett <3
URL: http://annais.blogg.no/

03.07.2017// 00:11

hits