hits
 • 31.07.2017
 • 18:09
 • DEN BESTE VERSJONEN AV MEG SJÆL

  YO! Fra Trondheim! Her var det lenge siden jeg har vært gitt. Vi kjørte fra sørlandet i går, og turen som egentlig tok 10 timer endte opp med å ta 13.. Så vi var ikke hjemme før i natt. Men nå er jeg hjemme! I noen dager. Det er egentlig helt greit å være her. Få vasket klær og ryddet opp i mailen. Og ikke minst - dusjet!! Jeg har nå dusjet hår og kropp for første gang på èn uke. Haha kall det nasty men jeg merker at både hud og hår har godt av det. Jeg har også nettopp vært på trening, så hvem tror dere var helt sjuuukt livsnyter og drakk sjokomelk i dusjen?? Meg. Vær den beste versjonen av deg selv sier de, og jeg kjente jeg likte meg sjæl der jeg sto og helte i meg sjokomelk mens jeg dusjet. 

  Nå hasteblogger jeg faktisk som fankern, kun fordi jeg gleder meg sånn til å se de siste episodene med GoT. Det er godfølelsen å ha hele to og en halv episode igjen, nå som jeg har vært så borte lenge og ikke fått sett det etter hvert som det har kommet ut. Daenerys Targaryen FÅ. DET. PÅ!
   

  - Et siste bildedryss fra dagene i Ulvøysund ♥ -
   

  Processed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 preset

  4 kommentarer

  Ingeborg Vevle - 31.07.2017 18:26
  Åh, så koselige bilder! <3

  Jeg har forresten ukens blogg denne uken, så bare stikk innom bloggen min om du vil være med!
  liksomfruen - 31.07.2017 18:49
  Så fine bilder :) Så ut til å være en herlig dag :)
  Jenny - 31.07.2017 19:49
  Digger deg, og Daenerys. Hilsen fast leser som mååå kommentere mer, du fortjener å høre hvor bra du er!
  annais - 31.07.2017 19:52
  Jenny: fine deg!! ja GJERNE kommenter mer <3

  Skriv en kommentar