hits
 • 15.08.2017
 • 15:26
 • HOW I TRAVEL

  ADLINKS

  Processed with VSCO with a6 preset

  - HOW I TRAVEL -

  I dag tenkte jeg å ha en aldri så liten "reiseguide" her på bloggen! I løpet av de siste årene har jeg blitt sykt opptatt av å ha fint og ordentlig utstyr når jeg reiser. Haha, det er kanskje ganske sprøtt for mange, men for meg er det virkelig en glede i hverdagen å ha fine bagger og orden i sysakene når jeg skal reise. Jeg reiser jo en god del i tillegg, så da har jeg fått meg en skikkelig samling med forskjellige størrelser til forskjellige formål. Så tenkte å vise dere mer nøye, for de som kanskje selv vil investere i noe av det ♥
   

  DENNE STØRRELSEN ER UTSOLGT

  LITT MINDRE VERSJON HER OG HER  Åh, denne babyen. Kanskje min favoritt? Ikke fordi den er den mest praktiske, tvert i mot. Men den er så lekker. Som sagt tror jeg akkurat denne størrelsen ikke er tilgjengelig lengre, men de to jeg linket til er ganske store bagger som kanskje er mer praktiske i størrelsen. Perfekte weekendbags som ser eksklusive ut. Elsker å reise med denne fordi den er så fresh, haha!

   

  KOFFERT HER

  SORT VERSJON HER
   


  Så den kjekke her! Helt klart den mest praktiske jeg har. Den passer veldig bra til mitt bruk - nemlig turer på bare en eller to dager med fly, som har plass til det nødvendige, har trillehjul og ikke minst - går som håndbaggasje på flyet. Når jeg skal reise langt og lenge bruker jeg å reise med denne som håndbaggasje, og baggen ovenfor som baggasje. Også bruker jeg bare denne trillekofferten på korte "jobbreiser" eller når jeg skal tilbringe en helt i Oslo hos kjæresten.

   

  GIGANTISK BAG HER

  MINDRE VERSJON HER
   


  Over til den gærningen her! Haha, den er så SVÆR! Jeg så den på en DAY- butikk og tenkte med en gang: "En sånn må jeg ha". Så det er den nyeste babyen i samlingen. Den er ca like lang som hele overkroppen min, og rommer virkelig all verdens. Men siden det kun er stroppene man ser på bildet er det ikke lurt å pakke med så veldig mye av sko og tunge ting, så denne bruker jeg ofte når jeg skal reise med tog/bil o.l, når jeg skal legge fra meg baggen. Men også på weekendturer, den er superbehagelig i stoffet og veldig anonym, samtidig fin. 

  La til den litt mindre versjonen også, som jeg vet er den mest populære størrelsen. Den er perfekt til alt fra overnattinger til å bruke på skolen. Det som er så fint med Day-merket er at alt er ganske rimelig i pris!

  Over til mindre reisesaker...

  SMINKEMAPPE #1 UTSOLGT

  SMINKEMAPPE #2 HER
   

  Disse to er veldig godt brukt hos meg! Altså sminkemappen er helt genial, i og med at den har en egen lomme til koster, som gjør at sminkemappen holder seg ren og mer organisert. Den mindre beige varianten bruker jeg til annet "dilldall", ofte som leppestifter, pudder, ørepynt, solkrem o.l. Det lureste tipset jeg har er å pakke alt ned i egne beholdere, det gjør det sååå mye enklere å holde orden under reisen.
   

  GJENNOMSIKTIG TOALETTMAPPE HER
   

  Tenkte jeg skulle ta med denne også, i og med at det er noe jeg bruker mye selv. Jeg har faktisk flere slike gjennomsiktige mapper, fordi det er så utrolig lurt! Så slipper man å lete seg i hjel etter det man trenger. Her har jeg nødvendigheter som tannkost, linser, kremer o.l. I tillegg til en mini-mappe (den søte hundemappen, aner ikke hvor den er fra) til å ha ringer og smykker i.

  Processed with VSCO with a6 preset       Processed with VSCO with a6 preset


  TOALETTMAPPE 
  HER

  VESKE HER
   


   

  Helt random, men tenkte å avslutte med to småting jeg også bruker en god del når jeg reiser. Toalettmappen bruker jeg en sjelden gang hvis jeg skal ha med flere større ting som rettetang, tørrshampo, shampo og balsam, o.l. Også en fin størrelse om du liker å ha mye sminke i sminkemappen din!

  Ellers har vi jo vesken jeg stort sett bruker når jeg reiser. Den er virkelig helt super, særlig til reise. Det er plass til maccen, men den stikker opp og da går det ikke  å lukke den. Da får jeg også kameraet oppi, selv om det blir trangt fungerer det bra. Også matcher den jo den store baggen min, haha ;-)    

  De aller fleste, enkle baggene jeg linket til finnes i flere farger, så anbefaler dere å sjekke ut alt fra Day Birger et Mikkelsen for mer utvalg! Og alt fra By Malene Birger da, om dere vil ha andre størrelser og modeller i det klassiske mønsteret.

  16 kommentarer

  Andrea - 15.08.2017 15:34
  Wow, den kofferten var virkelig fin!!
  Lisa Marie B - 15.08.2017 15:53
  Så mye fint<33
  - 15.08.2017 16:13
  den siste toalettmappen du viser, den med sånn rosa mønster, kan du ikke legge ut et bedre bilde som viser strl litt bedre? står jo at du bruker den til litt større ting men på bilde så den veldig liten ut haha..
  annais - 15.08.2017 17:32
  Anonym: det står mål av den inne på nelly <3
  Rena - 15.08.2017 16:49
  Beautiful luggage!

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  www.dressedwithsoul.com
  - 15.08.2017 17:20
  Skjønner ikke, bruker du ikke stor koffert om du f.eks. skal til syden i 2 uker?
  annais - 15.08.2017 17:32
  Anonym: fordi jeg ikke har en stor koffert først og fremst, rett og slett fordi jeg syntes det fungerer like greit å reise med bag og mindre koffert haha :D har aldri funnet en stor koffert som jeg syntes er fin
  Malin Våde - 15.08.2017 18:24
  Elsker veskene dine! Herregud så fineee
  - 15.08.2017 19:14
  Hvorfor er hunden din så møkkete ved øynene?
  annais - 15.08.2017 19:24
  Anonym: rasen er bare sånn :)
  - 15.08.2017 20:16
  Er de tomme for den siste veska du viser frem, var joe t annnet mønster..
  annais - 15.08.2017 20:41
  Anonym: hvilken av veskene er det du mener?
  Ida - 16.08.2017 18:05
  Jaa den svarte DAY bagen, det er vel et annet mønster på linken? Den var sååå fin på dine bilder men ikke like fin eller lik i det hele tatt på Nelly :(((
  annais - 17.08.2017 12:24
  Ida: ja den er kjempegammel desverre så tror nok ikke den finnes i det mønsteret lengre :(
  Kristina LB - 17.08.2017 22:24
  HVOR er hello kitty børsten (?) fra?? Så sykt søt, haha
  annais - 17.08.2017 22:24
  Kristina LB: ååh jeg husker ikke desverre:(

  Skriv en kommentar