hits
 • 07.09.2017
 • 14:22
 • UKENS SPØRSMÅL

  Hvorfor er ikke du med på bloggerne? Håper like mye hvert år at du skal være med!

  Haha søta da! Først og fremst har jeg aldri blitt spurt om å være med på bloggerne, hehe. Hadde jeg blitt spurt vet jeg ikke hva jeg skulle svart, for å være helt ærlig. Det hadde nok blitt funny og et skitshow uten like, for skulle jeg vært med på noe sånt skulle jeg absoutt gitt 100% slik at dere leserne hadde blitt kjent med meg slik jeg er bak bloggen. Men samtidig er jeg ikke sååå veldig keen på å utlevere meg selv på den måten til hele Norge as well. Det er ikke bare dere leserne som titter, liksom. Nei, jeg vet ikke jeg!

   

  Er ny i Trondheim by, og er på utkikk etter en ny frisør. Og håret ditt er akkurat sånn jeg liker det! Hvilken frisør bruker du?

  Velkommen til Trondheim! Du håret mitt som det er nå har ikke blitt rørt siden november (?) i fjor, så det er ganske så naturlig akkurat nå. Jeg er bare hos frisøren èn gang i året, og da striper jeg det litt. Da har jeg gått til h2! Men jeg tenker å prøve meg på hjemmestriping igjen i vinter en gang, om jeg tørr.. Haha! Husker jeg var så fornøyd da jeg gjorde det i 1 vgs.

   

  Hvor kan man få kjøpt Tommy hilfiger joggedressen du har? 

  Den tror jeg nok dessverre er utsolgt.. Min er ganske gammel nå, kjøpte den vel på nyåret en gang

  Processed with VSCO with hb2 preset

   

  Studerer det samme som deg på BI dette året. Hvilket fag synes du så langt er mest utfordrende, og hvor mye jobbing vil du si du legger i skolen ved siden av forelesningene?

  Nå har jeg jo bare gått en knapp måned på skolen så jeg kan ikke si jeg har heeelt oversikt over fagene enda. Men makroøkonomi er nok det jeg syntes er mest utfordrende, mest fordi jeg har fortrengt all form for matte og likninger. Jeg har jo ikke tenkt på matte en gang siden 2 vgs, altså... 4-5 år siden? Men det er ikke uutholdelig vanskelig, så det skal nok gå helt fint!

  Akkurat nå om dagen legger jeg en god del arbeid i skole i tillegg til forelesning. Det har jeg ikke gjort på tidligere studier, da har jeg kun møtt opp, for så å lese til eksamen når den tid kommer. Sånn blir det vel litt når du ikke vil fortsette på et studie, hehe. Men ja, nå forbreder jeg meg ofte før forelesning, leser pensum så og si hver dag, og er igjen etter skolen. Og det føles veldig digg, at jeg vil gjøre en innsats igjen. Det har jeg ikke kjent på på lenge!

   

  Hva er det lengste du har gått uten å se kjæresten din?

  Hmm, det må nok ha vært en sommerferie en gang, da gikk det vel litt over 3 uker? Eller akkurat 4? Husker ikke helt, men det er ikke sååååå lenge. Men det er alt for lenge likevel, hehe :)

   

  Hvor har du kjøpt den grå lange genseren?? Du var utrolig fin med den:-) Den rosa også!

  Den grå er ofte utsolgt, men dere finner den i hvertfall her, mens den rosa finner dere her

   

  Hvilken strl er genseren (rosa og grå) og vil den være fin som "kjole" i typ L hvis man bruker m/l?

  Ja! Jeg har den rosa i XS og den grå i S, har brukt begge som kjole. 

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

   

  Hei fine Anna <3 Kunne du laget et innlegg eller en video om hva du får plass til i Gucci-vesken din, om du er fornøyd, om den holder formen osv? Den er så fin, og vurderer den selv

  Hei søte du <3 Jeg kommer nok ikke til å lage en egen video eller et eget innlegg om det, men jeg kan svare deg her! Den holder formen, men om jeg er litt sløv og lar den ligge på gulvet og slikt mister den formen litt der og da. Men da er det bare å fylle den så er formen tilbake. Om jeg er fornøyd? Njaaaaa. Jaa jeg var veldig fornøyd med den. Og er egentlig det. Det er veldig meg i en veske, og den er egentlig helt perfekt. Men jeg kjenner at når jeg ser flere og flere får den, og ikke minst 70% av alle jentene på byen går og strutter med Gucci-beltet blir jeg litt .... lei av logoen? Selv vurderte jeg beltet en gang i tiden men det er nesten blitt litt .... harry? Heldigvis syntes jeg ikke vesken er harry enda, men ja - jeg var mer fornøyd med en gang jeg kjøpte den, og ikke hadde sett så mange med den enda, om dere skjønner

  Hva jeg får plass til ja!! Hmm, jeg får plass til mobil, lommebok, solbriller og litt sminke :)

   

  Hvordan er det med vippene og det å ta av/på linse?

  Null problem!

   

  Ikke for å være en sånn som skal gå å korrigere alt mulig rart, men det har faktisk ingenting å si om du klipper håret eller ikke, for håret vokser fra røttene og ikke tuppene..? Sorry igjen assa hehe

  Hvis du ikke klipper vekk det ødelagte/slitte håret er det samme hvor fort håret på hodet vokser, om tuppene spiser seg selv oppover og brekkes av like fort! Da blir det ikke noe lengre :)

  10 kommentarer

  Mari - 07.09.2017 18:09
  Pleier aldri å kommentere på blogger egentlig men fyy du er rå og ekte. Elsker det!!

  Og hvor har du kjøpt toppen/blusen du bruker på snapchat idag?????
  annais - 07.09.2017 18:35
  Mari: tusen takk din søting!! <33 den er ganske gammel fra shein!
  Tine - 07.09.2017 22:48
  Har du tenkt å selge Tommy dressen din på tictail?
  annais - 07.09.2017 22:48
  Tine: nei desverre ikke :(
  Johanne - 08.09.2017 10:50
  Så gøy å høre at du trives sånn med studie!
  Kjersti - 08.09.2017 20:36
  Digger bloggen din :-) Følgt deg i flere år, herlig med en blogger som klarer å gi varierte og inspirerende innlegg uten å selge sjelen sin ;-) Eller som hele tiden kommer med irriterende clickbaits. Tommel opp til deg! God helg :-)
  Amalie - 10.09.2017 22:16
  Du er så pen!!

  Alltid morsom, samt inspirerende å klikke seg inn på bloggen din <3

  Klem
  Hanna - 12.09.2017 22:40
  Føler du at det er et press på BI om å kle seg på en viss måte? Har hørt dette fra vennene mine som går på BI i Bergen, og føler man ser med en gang hvem som går på BI, Høyskolen eller Universitetet her, noe som er litt dumt.. Blir jo selvfølgelig hva man gjør det til selv, man kan jo gå kledd akkurat slik man vil uansett hvor man går - men lurte bare på om du føler noe på dette/har hørt om det.
  Hanne - 14.09.2017 17:24
  Hva syns kjæresten din om at du ikke viser han mer frem på sosaiel medier? syns han det er greit eller tror du han hadde likt å vært en del av bloggen din?

  Dette spørsmål har du sikkert fått flere ganger før hehe, men hvor i trondheim synes du det er best å dra ut? har nettopp flyttet til byen så har ikke så god oversikt enda.
  annais - 14.09.2017 17:25
  Hanne: svar kommer på ukens <3

  Skriv en kommentar