hits
 • 05.11.2017
 • 14:00
 • KJOLER TIL JUL OG NYTTÅR! (MED RABATTKODE)

   SPONSEDE PRODUKTER / ADLINKS

  Endelig! Denne typen innlegg er så utrolig etterspurt hvert eneste år, og i stedet for å lage bare et kollasj-inlegg tenkte jeg heller å faktisk ta bilder av meg selv, i det som er mine favoritter! Det var helt sprøtt for noe av det trodde jeg ikke var helt min stil, men ville ha med litt av hvert. Men endte opp med å absoutt eeelske alle plaggene, de satt så sykt bra og følte meg skikkelig fin i de. Nå må jeg bare få brukt alt, haha! Skoene jeg har på er mine forever favs som dere finner her, og jeg har alle plaggene i størrelse 34. Kommer til å skrive litt mer om størrelsene under hvert produkt! Hvis dere lurer på noe må dere bare spørre!

  Dette er del 1, så tenker jeg å komme med enda en del i neste uke en gang. Rabattkoden finner dere nederst i innlegget! Håper dere liker innlegget mine fine
   

  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  BLÅ PALJETTKJOLE HER 

  (I ROSA HER OG SVART HER)

  En av mine heeelt klare favoritter! Denne var utrolig mye finere på og i virkeligheten, og vurderer faktisk å bruke den selv på nyttårsaften. Utrigningen er dyp, men ikke for dyp, slik at man fortsatt kan bruke sånne "spesial"-bher under. Jeg har en slik en under! Den er veldig behagelig å gå i, men kunne kanskje vært liiiiitt trangere, jeg liker jo at slike kjoler er helt tighte. Så den er pittelitt stor i størrelsen! Helt nydelig farge, og ja - jeg syntes den er mye finere in real life enn hva som kommer frem på bilder!

   

  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

  VELVET KJOLE I BRUN HER

  I GRÅ HER

  Altsååå...?! Har dere sett noe så lekkert. Denne falt jeg også pladask for, tenkte kanskje at "velouren" kunne bli litt too much, men den ser helt nydelig ut! Splitten er litt høy for min del, så jeg skal sette i en sikkerhetsnål øverst når jeg skal bruke den på byen. Veldig behagelig å gå i!

   

  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

  GRØNN PALJETTKJOLE HER

  I BLÅ HER OG I SVART HER

  Så klart måtte jeg bestille en grønn en! Jeg har jo blitt helt obsessed med grønt i det siste, og det passer jo i tillegg veldig fint i julen. Denne er nok den eneste som ikke er "typisk meg", i og med at det er en fasong jeg ikke føler kler meg så godt. Desverre, for jeg syntes den er så utrolig fin - kort og sexy men samtidig et litt mer klassisk snitt. Karen for eksempel ser helt fantastisk ut i slike kjoler, og jeg er såå sjalu, haha! Denne skulle jeg nok hatt i en størrelse større, i og med at jeg liker at den "henger" litt mer. 
   

  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

  PALJETTPLAYSUIT HER

  I SVART HER OG I BURGUNDER HER

  Så til min andre favoritt! Denne ble jeg så utrolig positivt overrasket over. Satt som et skudd rundt bena og på rumpa, og akkurat "slapp" nok i overdelen. Elsker den og gleder meg utrolig til å bruke den. Liker at den er like kul til sneakers som til heels, og ikke minst at man kan style den fra alt til superglam til mer chill. Var som å gå i joggedress, haha!

   

  Processed with VSCO with a5 preset

  ONE-SHOULDER PALJETT-TOPP HER

  I BLÅ HER

  Så til denne pene saken! Vet jo at det ikke er alle som liker å gå i kjole, men kanskje er mer glad i å kombinere fine topper med bukser eller skjørt. Denne med et skinnskjørt eller en plain skinny jean, ouh lekkert! Denne satt ganske tight (på en bra måte), men denne må jeg nok selge fordi jeg har så sensitive armhuler, as u all know, haha... Jeg kan jo ikke bruke deodorant en gang, så jeg får utslett og slikt når jeg tar av og på plagg med paljetter som kommer borti huden. Blæh, for den var så fin!

   

  Så til koden! Dere klikker dere inn her, og bruker koden ANNA20 og gir dere 20% på alle NLY brands. Den er gyldig en hel uke faktisk, til neste søndag!

  14 kommentarer

  Johanne - 05.11.2017 14:12
  Jumpsuiten var utrolig lekker! Elsket også velvet kjolen. Gleder meg til del 2♥️
  - 05.11.2017 14:13
  Utrolig bra innlegg, men savner at du skriver hvilken strl du har og hvordan du syns den er i strl (stor eller liten small feks) da det er litt lettere å vite hvilken strl man skal bestille da :)

  Men bra innlegg! Du ser smashingggg ut <3
  Martha - 05.11.2017 14:15
  Så flott innlegg! Liker at du viser deg selv med kjolene på, for da får vi sett fargene i et annet lys også enn bare på nettsiden til Nelly. Veldig bra at du linker til BH som går an å ha under, for det lurer jeg alltid på haha. Veldig gjennomarbeidet og hjelpsomt innlegg, ser fram til del 2! Også håper jeg den grønne kjolen kommer inn på nelly igjen, den røk FORT ut, ikke så rart kanskje
  annais - 05.11.2017 14:16
  Martha: åå så sykt bra tilbakemelding, sånn blir man sjukt glad for når man har lagt mye arbeid i det <3
  - 05.11.2017 14:17
  Anonym: det står jo at hun har alle i 34, og hun har også skrevet at den blå er litt romslig, stor i størrelsen osv., og at den grønne kanskje ikke er den beste fasongen til hennes kropp med mer. Du kan ikke ha lest innlegget...
  Andrine - 05.11.2017 14:29
  Lurer på om skoene er normale i størrelsen? Vurderer å kjøpe de til julesesongen, så er det nødvendig å gå opp eller ned i størrelsen?😄
  annais - 05.11.2017 14:30
  Andrine: skoene er helt normale syntes jeg! har de i 37 og bruker 37 til vanlig!
  Hege Kristin - 05.11.2017 16:26
  fine kjoler!
  - 05.11.2017 19:10
  Har du bestemt deg for nyttårskjole i år? Og kommer noen av dine tidligere nyttårskjoler på snapsale anyday? Den fra i fjor var nyyyyd
  Ida Kristine - 05.11.2017 19:47
  Linken til den grønne paljettkjolen funker ikke 😊
  annais - 05.11.2017 21:02
  Ida Kristine: den er utsolgt:(
  Mariel - 05.11.2017 22:09
  Hvilken str. har du i jumpsuiten? xs eller s? :D
  annais - 05.11.2017 22:32
  Mariel: xs <3
  Signe - 18.11.2017 12:10
  Hei! Veldig bra og informativt innlegg<3 Tenker å bestille den grønne kjolen, lurer på hvor høy du er, og hvordan stoffet på kjolen er? Så noen anmeldelser om at stoffet var veldig syntetisk, hva syns du?

  Skriv en kommentar