hits
 • 09.01.2018
 • 18:23
 • FØRSTE SKOLEDAG

  I dag var det back to reality, for real. Første skoledag! Jeg trodde jeg var klar og gledet meg egentlig til å komme tilbake til det vanlige livet igjen, men da jeg ramlet ned på skolebenken slo det meg jo at vi begynner med nye fag. Idiot-meg hadde helt seriøst ikke tenkt på det, selv om jeg hadde 5 avsluttende eksamner før jul. Jeg visste jeg skulle ha nye fag liksom, men jeg trodde tydeligvis ikke jeg skulle ha nye dag i dag. Gøy da! Deilig å ha bak seg de gamle fagene, og starte på nye. Dog var det ei som var litt for tidlig oppe før skolen i dag, og jeg må si virkeligheten slo meg litt for hardt i dag. Jeg tror hjernen min hadde innstilt seg på å samles i ring og fortelle om juleferien eller noe ass, for daaaang... Ubrukelig 101

  Ellers har jeg kommet i gang med vanlig trening igjen! I går gikk jeg helt ut av komfortsonen og dro på en time med spinning etterfulgt av yoga, noe jeg aldri gjør. Det er litt av "planen" min disse ukene for å slappe av mellom alle reisene. Til dere som ville høre mer - jeg skal fortelle nærmere i innlegg senere i uken, må bare huske det, hehe.... I dag trente jeg ben igjen, etter noen uker uten. Jeg har trent mest sirkeltrening med jentene i ferien, og jeg kjenner kroppen hadde godt av litt tyngre styrke igjen. Jeg var helt stiv og keitete, og jeg tror kroppen min har godt av å komme i gang med de vanlige treningsrutinene, samt å blande inn nye. Wow, jeg skrev nettopp et helt avsnitt om trening uten å snakke om at jeg hater det eller å være ironisk !!! (i just did faen)

  Processed with VSCO with acg preset

   

  JAKKE NIKE, HER (ADLINK)

   

  Nå skal jeg ned i leiligheten og rydde ut av den. Sofaen har nemlig kommet!!!! Wihu

  5 kommentarer

  Elin - 09.01.2018 18:53
  Hvor er dere når dere møtes for sirkeltrening? Og kan du si litt mer om det og hva dere gjør osv? <3 lykke til med nye fag!
  annais - 10.01.2018 09:33
  Elin: vi møtes på et dansestudio som familien til emilie driver <3 tusen takk fine deg!
  - 09.01.2018 22:34
  Annaa, skal du ikke ha årskavalade??:(
  annais - 10.01.2018 09:32
  Anonym: oi fuck det har jeg helt glemt!!! skal lage det <3
  Kristine Larsen - 09.01.2018 23:02
  Elsket jakken! <3

  Skriv en kommentar