hits
 • 11.06.2018
 • 19:16
 • FOR EN DAG

  Hei fra klønemor! Jeg syklet meg nettopp en tur hjem til mor og far, og da jeg for første gang skulle ta av batteriet på elsykkelen, var det ei som dro litt for hardt i (trent så mye nå vett), og klonka batteriet rett opp i både overleppe og tann. Heldigvis var det bare leppa som fikk seg et realt kutt, og tanna berget heldigvis. HELDIGVIS. Jeg har hatt venner som har mistet tenner, og det er jo en så omfattende og kjip prosess å gå igjennom, så det unner jeg virkelig ingen. 

  Så det var jo litt av dagen min! Men bortsett fra en voldsom dunking i overleppa har det (faktisk) skjedd andre ting i dag også, nemlig ... intervju!! Jeg og Erica møtte Morten og Margrethe fra VGTV hvor vi gjorde et intervju. Jeg syntes jo sånne ting er kjempe skummelt, og vil helst bare være mest mulig anonym (derfor jeg driver en blogg, Instagram og nå pod lol). Men det var kjempehyggelig og det gikk veldig bra, og jeg har godt av å komme meg ut av komfortsonen. Så gode folk som er lette å snakke med, og ikke minst med Erica som partner in crime blir det meste lettere. Ellers dro skithowet videre på det som egentlig bare skulle være lunsj, men endte opp med å bli en hel dag på shopping og rall. Veldig hyggelig da, og i med at jeg ikke hadde noen andre planer for dagen. Og nå: skal jeg se dobbelt opp med Westworld og bare myse meg. Jeg er enda ikke helt vandt med å ha fri om dagen ass. 
   

  5 kommentarer

  Elin - 11.06.2018 21:31
  Det så syykt vondt ut:(
  Silje - 12.06.2018 18:30
  Så leppa di på snap, herlighet.. Det så absolutt ikke godt ut! Håper det kommer seg fort :) Gleder meg sånn til å se deg og Erika på panelet!
  annais - 13.06.2018 15:32
  Silje: hahha det VAR heller ikke noe godt ass! begynner heldigvis å gro nå <3
  Johanne - 13.06.2018 15:13
  ååh, gleder meg sånn til å se dere!! Så syykt vondt ut det med leppa da.. håper den er bedre nå:-(
  annais - 13.06.2018 15:29
  Johanne: haha huff ja :( takk for mange fine kommentarer!

  Skriv en kommentar