hits
 • 21.08.2017
 • 19:52
 • ETTER EN DAGS PAUSE

  Yooo! Og god mandag! Jeg har hatt første ordentlige skoledag, og etter å vært fungerende og vanlig menneske med både skole og trening, bestemte jeg meg for å være litt ufungerende å dra ut på byen! Jeg er jo midt i fadderuke men har desverre ikke fått vært så mye med, så da føler jeg for å steppe opp gamet litt i dag. Etter en dags (eller to når jeg tenker meg om) så blir det ei litta tur ut på byen gitt! Akkurat nå er jeg og spiser pizza med noen søte jenter, og er vel egentlig på veg ut døra for å dra videre på vors. Verdens kjeeeedeligste oppdatering fra meg i dag, men bedre enn ingenting... eller? Haha, hopen so. Ha en fin kveld alle ❤

 • 24.07.2017
 • 17:20
 • AIRPORT LIFE

  Hei fra Trondheim Lufthavn! Vi var oppe tiiiiidlig imorges for å pakke sammen og kjøre mot Malaga airport. Da var turen over! For denne gang. Jeg MÅ tilbake til Marbella. Likte plassen helt utrolig godt. Det var særlig noe med fjellene som lå rundt, som man alltid kunne se, som jeg elsket. Som norsk er man godt vandt med fjell, men jeg ble virkelig helt forelsket i de. Men ja, nå er Spania og den nydelige leiligheten vår forlatt. Og reisefølget! Buhuuu! Heldigvis er kjæresten med meg enda og vi drar sammen til sørlandet om noen timer. Par-tur høres jævlig kjedelig og lame ut, men med Morten og Emilie blir det virkelig alt annet. Gøy med partur til søta

  Nå skal jeg sette meg å redigere outfitbilder fra i går, som kommer senere ikveld. SEE YA DONT WANNA BE YA (jo det vil jeg, vil være alle andre enn de som skal bruke hele dagen på å fly og flyplasser)

 • 16.07.2017
 • 19:35
 • RETT PÅ NY REISE

  Hei fra NSB! Vi er ferdig med den over 3 timer lange bussturen og er nå da på toget. I 10-tiden i kveld er vi fremme, og for min del er det bare 4-5 timer før jeg skal ut å reise igjen. Så kofferten(e) skal pakkes til varmere strøk, for i natt reiser jeg til... Marbella! Jeg kjenner det blir digg å få skikkelig sommer etter å ha regnet halvt bort i helgen.

  Anyways, for en helg det har vært! Jeg kan ikke huske sist jeg lo så mye, de to reisepartnerne mine er virkelig til å le seg i hjel av. Har virkelig kost meg så mye i helgen i Brønnøysund, og kjente det faktisk var litt trist å dra. Men jeg skal jo tilbake en snarttur i August, og imens skal jeg gjøre veldig mye annet fett. Sommeren for min del starter jo skikkelig nå!

 • 21.06.2017
 • 23:27
 • MORE PICS

  Her kommer flere bilder fra gårsdagen ♥ Dere kan jo gjette hvem som ikke tok _et eneste_ bilde med speilrefleksen i hele går? Haha, er det mulig å være så ubrukelig. Men det er det så kjekt med å være bare bloggere på tur - det er alltid noen som tar litt bilder, så bildene er lånt av Erica. Så fint å ha minner fra en sånn kveld.

  Nå er jeg i København! Jeg tok et tidlig fly i morges, og jeg må innrømme jeg lå å sjekket opp senere fly da jeg kom hjem fra byen i går. Å fly fyllesyk er en ting, men å fly fyllesyk tidlig er en annen liga. Og dere aner ikke hvilken donk på tur jeg var. Metroen her i byen var helt klikk, så jeg tenkte å ta en taxi - tror dere ikke det finnes en eneste taxi i denne byen?? Så var det over til Uber, men neida det var lagt ned. Så det endte med at jeg gikk med en 18 kilo stor bag på ryggen, og da jeg kom frem rant virkelig svetten av meg. Haha, så på grunn av det har jeg vært super-irritert i hele dag, haha. Gleder meg til en god natts søvn og ny dag i morgen med jentene mine ♥ God natt!

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with hb2 presetS

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset

  - Haha, ikke ukjent stil dette her -


  Processed with VSCO with hb2 preset

  - <3 -

  Processed with VSCO with hb2 preset

 • 14.04.2017
 • 13:18
 • OPPDAL

  Hei fra Oppdal! Nå sitter jeg med hele gjengen i stua her, vi har nettopp spist frokost ute i sola og gjør oss klar for å fyre opp bål ute og grille. Haha, mat er LIVET! Vi skal også seff en tur på afterski, det blir jo kjapt litt sånn når en er i Oppdal. Dette er faktisk den sjette (!!!) påska mi i Oppdal, noe som er ganske sprøtt med tanke på at jeg ikke selv har hytte her. Haha! Så glad for at det har blitt en liten tradisjon å være med på hytta til Karoline, den er så fin i tillegg så trives så godt å være her. Særlig når (nesten) alle jentene er her også.

  Ha en fin langfredag alle mine fine, ta det med ro - ikke gjør noe jeg ville gjort ;)))

 • 09.04.2017
 • 21:08
 • BILDER FRA NELLY-BURSDAGEN MIN!

  HVOR skal jeg starte?! Dere som følger meg på Snapchat fikk kanskje med dere at jeg var på en aldri så liten (stor) fest, og det var faktisk en bursdagsfeiring nummer to med Nelly.com. Jeg vet jeg har uttrykt 1000 ganger før hvor glade jeg er for å ha en så fin samarbeidspartner, men jeg mener - hvem flere bruker massevis av penger og energi på å fikse en bursdag til meg og alle vennene mine?! Nina og Jennifer fra Nellyteamet hadde reist fra Stockholm for å fikse alt, og vi kom inn til et privat rom på Graffi, fylt med goodiebags til alle, bobler, vin og mat. Fy søren så glad og rørt jeg ble!

  Det ble en utrolig lang dag, og etter flere timer med god vin og enda bedre mat, bevegde vi oss faktisk videre på vorspiel. Også ut på byen!! Så det ble nesten 12 timer med fest, haha. Heldigvis tok jeg en litt tidlig kveld fra byen, selv om det ikke hjalp så veldig mye på dagen derpå. Men FOR en kveld, tusen takk til Nelly, Julia og alle mine fiiine venner som kom og gjorde den så fantastisk gøyal <3
   

  Processed with VSCO with a5 preset

  Fineste Julia kom fra Bergen også, hun er virkelig fantastisk! Så glad jeg har blitt kjent med henne altså ♥

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Karen er påmeldt

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset  SKOENE MINE FINNER DERE HER

 • 18.03.2017
 • 17:47
 • EDRU LØRDAG

  Hei dere! Akkurat nå sitter jeg faktisk og blogger fra Steen og Strøm, haha. Har vært ute av hus hele dagen, og er ikke hjemme igjen før 12-tiden, så da er jeg veldig takknemlig for mobilblogg og et kamera med wi-fi på. SÅ genialt! Dagen har så langt gått til å bare vandre og kose oss. I dag også, haha! Små kaffepauser i sola, se og le. Det er litt deilig å ikke ha noe spesielt planlagt også! Nå skal vi snart finne en plass å spise middag, før det blir kino senere i kveld. Edrulørdag! Jeg pleier jo alltid å være ute når jeg er i Oslo, men ikke denne gangen. Jeg feirer jo bursdag neste helg så kanskje like greit å ta det med ro litt. <3

 • 23.12.2016
 • 13:11
 • BILDER FRA ONSDAGENS FEST

  Gårsdagen var så fantastisk! Som jeg nevnte skulle Alex feire bursdagen sin, og det med en ordentlig fest. Jeg er glad i å være på byen, men det aller beste er jo en god gammeldags fest, som varer hele kvelden med kun dine aller beste venner. Det er virkelig ikke noe bedre spør du meg! Damerne samlet oss hjemme hos Sofie først for et lite vorspiel. Selve bursdagen var på skybaren øverst på et hotell her i byen, som er kjeempehøyt oppe der "veggene" er bare glass. Så sinnsykt nydelig, og absolutt ikke feil å være der hele kvelden med egen bartender og alt for oss selv! Forhåpentligvis blir det en aldri så liten årlig tradisjon, Alex er altså så flink å stelle og styre, og få samlet hele gjengen. 

  BILDEDRYSS

  Processed with VSCO with a5 preset

  - Mine aller kjæreste! -

  Kjolen min finner dere her og Emilie sin her

  Processed with VSCO with a5 preset

  - Hahah her drikkes det! -​

  Processed with VSCO with a5 preset

  - På toppen av Trondheim, sååå nydelig -

  Processed with VSCO with a5 preset

  - Hot daaaaamn damer -

  Processed with VSCO with a5 preset

  - Meg, Morten og bursdagsbarnet <3 -

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  - TENK å holde på skuldra til en gutt når du har kjæreste !!! Marius er også kompis av kjæresten så ikke freak out plis -

  Processed with VSCO with a5 preset

  - Som alltid ble jeg en DJ etter klokka ble 12 -

 • 11.12.2016
 • 16:40
 • ØDELAGT MAC

   

  Åh så håpløs start på denne søndagen. Jeg skulle sette meg ned for å blogge og starte på eksamen, da maccen ikke ville starte. Viste seg at den var ganske kaputt, og hele eksamensvideoen vår så ut til å være long gone. Heldigvis fikk en fyr fikset det, og filene er i hvertfall reddet. Maccen derimot må jeg sjekke opp i morgen. Den er jo bare ett år gammel, så er surt å skal bruke 13.000 på en ny allerede.

   

  Vel vel, i går var jeg som sagt i bursdag! Til Maja og Maria, og med så sinnsykt mange kjentfolk jeg ikke har sett på lenge. Det er nesten det beste med jula, at man samles oftere, alle sammen. Jeg har nettopp kommet inn fra aketur, og nå er det wokmiddag med familien. Vi blogges i morgen, forhåpentlig ikke fra mobilen da!

 • 26.09.2016
 • 15:23
 • BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN #11

  God dag alle sweetfaces! Da var det mandag igjen, og for første gang på lenge er det ingenting dritt som har skjedd meg. Jeg har hatt blåmandag etter blåmandag i det siste, men i dag - niks! Nesten for godt til å være sant, og skeptikern i meg sitter vel egentlig bare å venter på at noe forferdelig skal skje. Haha, der har dere så sykt meg. Alltid forbredt på det værste!

  Jeg har nettopp kommet hjem fra skolen, og tenkte å stikke innom å si hei, og samtidig vise dere de siste blinkskuddene av meg selv. Visste dere at hver gang jeg poster disse innleggene, er det fordi jeg selv har den ukentlige styggedagen? Den dagen jeg egentlig burde dusjet håret, ikke orket sminke meg, og ikke orket tanken på å sette meg foran kamera? Så da jeg så Andrea først lage et slikt innlegg med gamle bilder tenkte jeg; FUCK YES god ide. Vet ikke hva som er minst lekkert å se på av meg på denne dagen og bildene under, tho. Haha! Uansett, i kveld kommer "uken som var", så stay tuned! :-*

  Først av alt: en aldri så liten "nederland-spesial".

  Processed with VSCO with a9 preset

  - NÅR PAPARAZZIEN FØLGER DEG PÅ SHOPPING </3 -

  Processed with VSCO with a9 preset

  Processed with VSCO with a9 preset

  - HAHA. DETTE BILDET. FRIENDSHIP GOALS? SER UT SOM JEG OG INGRID HAR TATT NOE STERKE SAKER -

  Processed with VSCO with a9 preset

  Processed with VSCO with a9 preset

  - SLAY -

  Processed with VSCO with a9 preset

  - AH, JEG VAR SKIKKELIG FIN DEN DER DAGEN ASS! -


  Processed with VSCO with a9 preset

  - HAHA, JEG VET DETTE BILDET EGENTLIG ER LITT FINT (HEHE HAT MEG), MEN JEG SATT OG TOK BILDER TIL BLOGGEN MENS RADIORESEPSJONEN - SOM ALLTID - STO PÅ, OG TRODDE JEG SKULLE LE MEG _I HJEL_ PÅ EN STAVMIKSER.. LOL! -

  Processed with VSCO with a9 preset

  - HAHA, JEG VIL AVSLUTTE MED ET SKIKKELIG GLANSBILDE! EI SOM SJEFER RUNDT, OG EN SJEF FUGL SOM ABSOLUTT SKAL VÆRE MED...-