hits
 • 01.06.2017
 • 13:18
 • DRESS LIKE ME #19

  ADLINKS

  KJOLE HER SMYKKE HER SKO HER   TOPP HER BUKSE HER SKO HER CAPS HER   BUKSE HER JAKKE HER SKO HER   BODY HER SKJØRT HER   SKJØRT HER SKO HER TOPP HER   JAKKE HER BUKSE HER SKO HER VESKE HER BANDANA HER 

  Det er så lenge siden jeg har hatt dress like me! Jeg glemmer helt hvor gøy det er å sitte å lage det. Håper dere også liker det? Denne gangen ble det ekstra mange antrekk, og mesteparten over halvparten av plaggene er faktisk de samme jeg har på. Hope u like it babes

 • 10.03.2017
 • 19:57
 • DRESS LIKE ME #18

  ADLINKS

  Herregud det er lenge siden jeg har hatt dress like me! Ikke siden sensommeren faktisk. Det er for lenge siden! Jeg er jo veldig glad i å sitte å sysle med disse innleggene - søke, se, sette sammen. Så om dere liker de må dere gjerne si ifra! Jeg har tatt skikkelig helg - min siste helg etter 100% jobb. Neste helg er det jo tilbake til mitt "vanlige" liv igjen. Så skal nyte denne helgen - for å få helg etter en full uke med en vanlig jobb, det er deilig det. 

  JAKKE HER SKO HER SOLBRILLER HER 

  Dere har spurt så mye om denne jakken og den er fra Zara, men nå har Nelly fått inn denne så og si helt like igjen. Den er .. tja, kliss lik. Jeg har den selv! Bare at denne er mer brun og ikke grønn-ish! Skoene er de samme, luv them!
  ØREPYNT HER BELTE HER KJOLEJAKKE HER 

  Denne kjolen/jakken var faktisk grunnen til at jeg lagde denne utgaven av dress like me! Det var en så enorm etterspørsel på denne kjolen da jeg brukte den i ørkenen, og den er gammel fra Nelly. Men nå har de fått inn en så og si helt lik, så da måtte jeg jo tipse dere om den! Ørepynten er den samme.
   
  BUKSE HER TSHRIT HER SMYKKE HER KLOKKE HER 

  Enkelt og greit, casual og comfy! Her er tskjorten den samme. Har blitt veldig glad i slik laidback og enkel stil i det siste!
   
  BELTE HER BUKSE HER GENSER HER 

  Her er beltet det samme, og den samme toppen bare i genser. Har genseren også, haha! Buksen min er jo fra Junkyard men er utsolgt, så da fant jeg en så og si helt lik, bare uten det slitte. Elsker boyfriendjeans!

 • 11.08.2016
 • 20:00
 • DRESS LIKE ME#17

  ADLINKS

  LEVI'S SHORTS: HER TOPP: HER SKO: HER SMYKKER: HER 

  __________

  Sinnsykt mange av dere har spurt om jeg kan linke til 501-shortsen(e) mine, her linker jeg til den som er mest lik min, men de har mange andre modeller og farger også. Ellers - her er en av mine favorittoutfits fra København. ♥  KJOLE: HER ​CAPS: HER ​SKO: HER 

  __________

  Her er kjolen akkurat den samme, men skoene og capsen er ikke langt unna gitt! Selv skulle jeg faktisk ønske jeg hadde denne mosegrønne capsen i suede heller, så spørs om jeg må klikke meg hjem denne, hehe! En utrolig behagelig outfit!  KJOLE: HER ​SKO: HER ​SKINNJAKKE: HER 

  __________

  En veldig typisk meg-outfit! Her er skoene og kjolen den samme, og skinnjakken så og si lik - bare med sorte knapper og litt lengre. Elsker slike enkle outfits som dette, som samtidig er stilig og behagelig å gå i!  CARDIGAN: HER ​TOPP: HER ​SHORTS: HER 

  __________
   

  En skikkelig sommeroutfit, med en litt varmere cardigan over. ♥


  TIGHTS: HER ​JAKKE: HER ​SKO: HER 

  __________

  All Nike-everything! Jeg elsker Nike sine treningsklær, men også hverdagsklær som dette. Bomberjakken er litt dyr, men jeg må virkelig anbefale den. Den har et helt spesielt stoff i ryggen og er utrooolig fin, virkelig blitt en av mine favorittjakker både til å ha til trening, men også over hverdagskjoler!

   

  Noe dere likte?

 • 26.06.2016
 • 13:29
 • DRESS LIKE ME #16 - ROMA EDITION

  ADLINKS

  KJOLE HER l CAPS HER ​l SKO HER ​l SKJORTE HER 

  __________
   

  Dette antrekket likte jeg utrolig godt, for det er liksom like mye chill som det er pyntet. Kjolen kan brukes til hæler på fest, eller med sneakers og caps til hverdags. Og i tillegg, hvis du syntes trange grå kjoler blir for utfordrene til en hverdagslig outfit, er det bare å slenge en skjorte rundt livet!


  CARDIGAN HER ​l SKO HER ​l JEANS HER ​l SKINNJAKKE HER 

  __________
   

  En veldig casual outfit, men mange av dere lurte på hvor cardiganen var fra, så tenkte å ta den med uansett. Den jeg har på bildet er fra Nelly i fjor, men de har den ikke lengre. Den på bildet er dog veldig lik, bare med et litt annet stoff!


  KJOLE HER ​l CAPS HER ​l SKO HER 

  __________


  Denne kjolen har SÅ mange spurt om, haha! Jeg syntes det er så rart, for den er jo så enkel. Selv solgte jeg faktisk min fordi jeg syntes den ble litt for posete og firkantet til meg, så for min del er nok den på bildet bedre, med litt mer form. Og nok en gang med converse og caps, for å få det hele mer laidback. Jeg har forelsket meg i lave converse igjen, jeg.
   

  GENSER HER ​l TIGHTS HER ​l SKO HER ​l SKJORTE HER 

  __________


  Her er faktisk tightsen og skoene akkurat de samme, og blitt mine stoore favoritter. Altså, tightsen har dere jo kanskje fått med dere at jeg liker? Jeg har jo bare 5 av den... Uansett, en av mine go-to looks når jeg vil ha det behagelig, men være litt sporty!

   

  BUKSE HER ​l TOPP HER 

  __________

  Denne outfiten var jo ikke fra Roma, men rett før - men tenkte å ta den med uansett for dere som var interessert i den hvite buksen med hull og den semskede toppen. Toppen er den samme, buksa ligner veeeldig. :-)
   

  Noe dere likte?

 • 10.04.2016
 • 17:01
 • DRESS LIKE ME #15

  adlinks


  bukse: 
  her genser: her caps: her

  Dette tror jeg må være en favoritt av mine siste høst-outfits! Capsen redder meg fra en dårlig hårdag (eventuelt extensions som burde byttes, hehe), genseren holder meg varm - alt jeg trenger! 

  _________  kjole: 
  her klokke: her jakke: her

  Denne outfiten tror jeg mange av dere likte? Det gjorde jeg også! Som dere vet elsker jeg å flere lag med forskjellige nyanser av armygrønt, i og med at jeg er HEKTA. Men viktig å ikke ta helt av, så syntes gullklokka bryter opp fint!

  _________
  strømpis: 
  her kjole: her skinnjakke: her sko: her

  Til dere som lurte på hvor strømpebuksa mi var fra! Den kjøpte jeg som sagt for sikkert 7 år siden, så det husker jeg ikke, men fant en nesten lik en. En slik strømpis gjør fort et antrekk litt mer sexy!

  _________
  sko: 
  her bukse: her tshirt: her

  Så til en veldig enkel, hverdagslig outfit! Helblått med hvite sneakers, det syntes jeg er suuuperfint! 

  _________

  I kveld skal jeg fortelle om gårsdagens bursdagsfeiring med litt bilder! Stay tuned. <3

 • 14.02.2016
 • 12:16
 • DRESS LIKE ME #14

  adlinks  bukse: her genser: her sko: her veske: her nøkkelring: her 

  Her er faktisk buksen, skoene og genseren den samme! Vesken er ikke langt unna den heller, og så måtte jeg jo bare ta med en liten faux-fur nøkkelring. Elsker slike! Min rosa er fra H&M, og har tenkt å gå til innkjøp av mange flere farger for å henge på alle veskene mine. Jeg er veldig glad i denne outfiten - den er kul og avslappet, og ikke minst sinnsykt deilig å gå i. 
  bukse: her genser: her sko: her 

  Denne outfiten er ikke gammel gitt, men tenkte å ta den med uansett - i og med at både genser og sko er samme som på bildet! Fant frem en hullete, mer gråblå jeans til dere - elsker jeans med hull på. Det kan gjøre et helt vanlig, casual antrekk! En effortless detalj, rett og slett!


  bukse: her klokke: her topp: her 

  Denne outfiten tror jeg dere likte veldig godt?! Haha, fikk sinnsykt mange kommentarer på både bukse, klokke og topp. Til dere som lurer - jeg bruker vanlig bh som jeg har brettet ned stroppene på, under slike topper. Her finner dere tre ganske gode alternativer til hva jeg hadde på meg - klokken er den samme fra MK, bare med sort inni istedet for brun-mønstrete!
  undertøy: her skjørt: her denimskjorte: her 

  Her har dere et skikkelig kupp - bh'en jeg har på meg er fra Marlies Dekkers og koster over 1000 kroner, men på Nelly nå finner dere en så og si helt lik, til bare noen hundrelapper, med matchende truser. Perfekt for topper du kanskje vil gjøre litt sexy, eller om du vil legge til en detalj på et klassisk antrekk. Veldig glad i slike bher!


  bukse: her jakke: her sneaks: her 

  Føler slike antrekk er så typisk meg? Sort bukse, hvite sneaks, og en litt sprø jakke? Haha! Faux fur er jo super-trendy akkurat nå, og jeg elsker å kombinere det med sko. Så klart er det lekkert med høye hæler også - men da er det fort blitt en "night out"-outfit. Med sneaks funker det like godt på byen som på skolen!


  kjole: her ørepynt: her krølltang: her 

  Dette er en litt eldre outfit, men tenkte jeg måtte ta den med, da jeg så Nelly hadde fått inn en så og si helt lik kjole som den jeg brukte på bildet! Akkurat samme farge, og nesten akkurat samme snitt. Må anbefale slike kjoler på det sterkeste - de er pynta og sexy, men utrolig komfortable. Viser øverste del av magen (der man ser trent ut, hehhehe), dekker brystet, men viser nok hud like vel. Love it!

  Håper dere likte denne litt ekstra lange "dress like me"! Hvis dere lurer på noe, bare spør meg <3

 • 06.12.2015
 • 17:43
 • DRESS LIKE ME #13

  adlinks


  bukse: her sko: her jakke: her tshirt: her

  En av mine siste outfits, her er buksen den samme! Skoene vurdere jeg å kjøpe meg - det er akkurat samme form som de jeg har på bildet, bare med hæl. Syntes slike sko er så fint til sorte skinnbukser, men også da vanlige sorte jeans!
  støvletter: her jakke: her kjole: her

  Dette er en outfit jeg har fått masse komplimenter for! Det er en ganske casual outfit, men støvlettene gjør den sexy. Jakken er min absolutte favorittjakke, og er den samme som på bildet. Men den er utsolgt, men dere kan trykke "overvåk størrelse", så får dere mail når den er inne igjen. Skoene er også de samme som på bildet, og jakken + skoene er faktisk mine favorittplagg denne høsten..
  jakke: her veske: her deksel: her hårspenne: her

  En ny versjon av denne outfiten, jeg hadde jo med denne i forrige "DLM" også, men så de hadde fått inn spennen jeg hadde på, som mange spurte om. En enkel spenne, men som gir hele looken en helhet. Elsker den!   skjerf: her neglelakk: her krølltang: her jakke: her

  Okei jeg har en super nyhet! Skjerfet jeg har på meg på bildet (fra FWSS) har dere spurt meg så mye om, men tror ikke det fås kjøpt lengre noen plass. Derfor måtte jeg bare vise dere at Marlene Birger har laget et ca. helt likt!! Håper noen ble glade nå, hihi :) Det er litt mer blå-lig når man klikker seg inn på Nelly.

   

  Noe dere likte?

 • 06.10.2015
 • 16:37
 • DRESS LIKE ME #11

  adlinks


  shorts: her topp: her veske: her solbriller: her sandaler: her

  Ah, som jeg savner ikke bare denne dagen - men å kunne gå i slike klær! Her har dere en outfit fra Portugal, som er mega-comfy. En løs shorts med ribbestrikket topp slår aldri feil. Mange av dere lurte på hvor vesken var fra - den er fra Mango (men ble ødelagt etter 2 timer). Fant en på Nelly som er helt identisk, som jeg skal kjøpe selv! Solbrillene er de samme her - mine favoritter. <3

   

   


  kjole: her jakke: her sko: her

  En pyntet, men hverdagslig outfit jeg likte veldig godt selv. Selv syntes jeg kjolen jeg fant er finere enn den jeg har på bildet - med et litt mer sexy snitt på overkroppen.. Kanskje jeg blir å klikke den hjem, vi får se. Hvor mange stripete kjoler trenger man, liksom? Haha! Her er skoene de samme som på bildet.

  bukse: her jakke: her topp: her neglelakk: her

  Dette mååå være en av mine favoritt-outfits fra september. Ja, den er superenkel - men herregud så deilig. Men samtidig cool! Er nesten som å gå i joggeklær dette, hihi. Her er buksen og neglelakken den samme, mens jakken er samme model bare uten stripene. Nesten enda kulere med helsvart, funker over fine festkjoler også, det!


   


  bluse: her bukse: her skinnjakke: her veske: her

  I likhet med outfiten over er det mye svart, men med pop av farge. Her oransje! Fant faktisk en søt bluse i akkurat samme oransj-farge, litt lys og digg. Ellers har jeg lagt ved enda en bucket-bag, her med litt mer detaljer (det har også den jeg har på bildet). Bucket-bags er såååå genialt og ikke minst fint!


   

  Hva synes dere?

  Selv ble jeg veldig fornøyd med denne ukens DLM, følte nesten mange av outfitene var finere enn hva jeg orginalt hadde på meg, haha. Jeg synes det er veeeldig gøy å lage DLM, men det tar jo en god del tid - men det virker jo som dere synes det er gøy? Eller?

 • 08.09.2015
 • 20:00
 • DRESS LIKE ME #10 (årets beste?)

  Okei, jeg må bare si det - denne gangen ble jeg veldig fornøyd med "dress like me"! Kanskje fordi alle outfitene er noen jeg liker veldig godt selv, og følte meg komfortabel og fin i, men følte også jeg fant produkter som lignet en god del. Dress like me nummer 10 vettø, jubileums-innlegg. Håper dere liker det like mye som meg!

  annonselenker


  bukseher støvlerher genserher skinnjakkeher

  Gårsdagens outfit er ikke bare comfy, men også veldig fin! I og med at jeg ikke fant Nike-toppen, ble det en enda mer høst-vennlig variant, nemlig med akkurat lik genser. Støvlene ble byttet ut med noen fete Timberlands, som jeg tenker å gå til innkjøp av i høst!
  sportsbh: her tights: her hettejakke: her


  Her er faktisk både sports-bh og tights den samme som på bildet. 
  Tror noe av det diggeste jeg vet er å vandre rundt i sportsbh, treningstights og en hettejakke over! Som dere vet er tightsen samme modell som resten av favoritt-tightsene mine, og sportsbhen har push up i, men holder likevel alt veldig godt på plass. Og for et mønster, da!

   


  shorts: her body: her sko: her

  Dette er kanskje en av mine favoritt-outfits fra i sommer, selv om den egentlig er veldig enkel. Jeg liker at ting er komfortabelt! Pluss at sort, jeans og hvitt er veldig fint sammen mener jeg da!


  cardigan: her smykke: her bukse: her topp: her


  Til slutt denne sorte og beige rosa outfiten, 
  som er romantisk men samtidig ikke for mye. Her er bukse og cardigan den samme jeg bruker på bildet, og selv om det ikke vises så godt har jeg på en sort blondetopp og gull smykke til. Veldig fine farger sammen!  Så, hva synes dere?

 • 19.07.2015
 • 17:45
 • DRESS LIKE ME #9

  adlinks


  topp her, bukse her, genser her, solbriller her

  Dette tror jeg må være en av mine favorittoutfits denne måneden. Den er jo veldig, veldig enkel - men så utrolig behagelig! Passer perfekt til storbyshopping. Her er solbrillene og buksen akkurat den samme som jeg har, og den grå toppen har jeg i svart og hvit - og den ligner veeldig på den jeg har på. Bare litt finere egentlig, haha!
  badedrakt her, cardigan her, skinnjakke her, hatt her

  Som jeg nevnte er hatt utrooolig genialt om det regner! I tillegg er det jo kjempestilig. Hatten ser litt rar ut på bildet, men om dere trykker dere inn og ser den på modellen er den veldig fin! Her er cardiganen den samme, men den er utsolgt at the moment. Min favoritt-cardigan! Ellers - man ser det kanskje ikke så godt - men jeg har på meg en badedrakt på bildet, som er heelt lik badedrakten på kollasjen, bare uten knytingene. Dette er jo en litt mer sexy versjon da - love it! 
  hårbånd her, kjole her

  Her er ingen av plaggene de samme, men herregud som de lignet, haha! Veldig mange som har spurt om både hårbånd og kjole, og orginalene er fra Sheinside og Choies, men troor ikke de er til salgs enda. Men dette er jo så og si akkurat de samme, haha!
  topp her, skjørt her, krølltang her

  Dette skjørtet skaaal jeg kjøpe meg! Det jeg har på på bildet er jo i skinn, men det på kollasjen hadde et så utrooolig fint snitt øverst i midjen som gjør at midja ser litt smalere ut. Jeg synes det kan bli litt for trangt og svett å gå med skinnskjørt, men det er jo veldig kult da :-D

  Hva synes dere?