dress like me

01.06.2017 - 13:18

DRESS LIKE ME #19


ADLINKS

KJOLE HER SMYKKE HER SKO HER TOPP HER BUKSE HER SKO HER CAPS HER BUKSE HER JAKKE HER SKO HER BODY HER SKJØRT HER SKJØRT HER SKO HER TOPP HER JAKKE HER BUKSE HER SKO HER VESKE HER BANDANA HER 

Det er så lenge siden jeg har hatt dress like me! Jeg glemmer helt hvor gøy det er å sitte å lage det. Håper dere også liker det? Denne gangen ble det ekstra mange antrekk, og mesteparten over halvparten av plaggene er faktisk de samme jeg har på. Hope u like it babes10.03.2017 - 19:57

DRESS LIKE ME #18


ADLINKS

Herregud det er lenge siden jeg har hatt dress like me! Ikke siden sensommeren faktisk. Det er for lenge siden! Jeg er jo veldig glad i å sitte å sysle med disse innleggene - søke, se, sette sammen. Så om dere liker de må dere gjerne si ifra! Jeg har tatt skikkelig helg - min siste helg etter 100% jobb. Neste helg er det jo tilbake til mitt "vanlige" liv igjen. Så skal nyte denne helgen - for å få helg etter en full uke med en vanlig jobb, det er deilig det. 

JAKKE HER SKO HER SOLBRILLER HER 

Dere har spurt så mye om denne jakken og den er fra Zara, men nå har Nelly fått inn denne så og si helt like igjen. Den er .. tja, kliss lik. Jeg har den selv! Bare at denne er mer brun og ikke grønn-ish! Skoene er de samme, luv them!
ØREPYNT HER BELTE HER KJOLEJAKKE HER 

Denne kjolen/jakken var faktisk grunnen til at jeg lagde denne utgaven av dress like me! Det var en så enorm etterspørsel på denne kjolen da jeg brukte den i ørkenen, og den er gammel fra Nelly. Men nå har de fått inn en så og si helt lik, så da måtte jeg jo tipse dere om den! Ørepynten er den samme.
 
BUKSE HER TSHRIT HER SMYKKE HER KLOKKE HER 

Enkelt og greit, casual og comfy! Her er tskjorten den samme. Har blitt veldig glad i slik laidback og enkel stil i det siste!
 
BELTE HER BUKSE HER GENSER HER 

Her er beltet det samme, og den samme toppen bare i genser. Har genseren også, haha! Buksen min er jo fra Junkyard men er utsolgt, så da fant jeg en så og si helt lik, bare uten det slitte. Elsker boyfriendjeans!11.08.2016 - 20:00

DRESS LIKE ME#17


ADLINKS

LEVI'S SHORTS: HER TOPP: HER SKO: HER SMYKKER: HER 

__________

Sinnsykt mange av dere har spurt om jeg kan linke til 501-shortsen(e) mine, her linker jeg til den som er mest lik min, men de har mange andre modeller og farger også. Ellers - her er en av mine favorittoutfits fra København. ♥KJOLE: HER ​CAPS: HER ​SKO: HER 

__________

Her er kjolen akkurat den samme, men skoene og capsen er ikke langt unna gitt! Selv skulle jeg faktisk ønske jeg hadde denne mosegrønne capsen i suede heller, så spørs om jeg må klikke meg hjem denne, hehe! En utrolig behagelig outfit!KJOLE: HER ​SKO: HER ​SKINNJAKKE: HER 

__________

En veldig typisk meg-outfit! Her er skoene og kjolen den samme, og skinnjakken så og si lik - bare med sorte knapper og litt lengre. Elsker slike enkle outfits som dette, som samtidig er stilig og behagelig å gå i!CARDIGAN: HER ​TOPP: HER ​SHORTS: HER 

__________
 

En skikkelig sommeroutfit, med en litt varmere cardigan over. ♥


TIGHTS: HER ​JAKKE: HER ​SKO: HER 

__________

All Nike-everything! Jeg elsker Nike sine treningsklær, men også hverdagsklær som dette. Bomberjakken er litt dyr, men jeg må virkelig anbefale den. Den har et helt spesielt stoff i ryggen og er utrooolig fin, virkelig blitt en av mine favorittjakker både til å ha til trening, men også over hverdagskjoler!

 

Noe dere likte?26.06.2016 - 13:29

DRESS LIKE ME #16 - ROMA EDITION


ADLINKS

KJOLE HER l CAPS HER ​l SKO HER ​l SKJORTE HER 

__________
 

Dette antrekket likte jeg utrolig godt, for det er liksom like mye chill som det er pyntet. Kjolen kan brukes til hæler på fest, eller med sneakers og caps til hverdags. Og i tillegg, hvis du syntes trange grå kjoler blir for utfordrene til en hverdagslig outfit, er det bare å slenge en skjorte rundt livet!


CARDIGAN HER ​l SKO HER ​l JEANS HER ​l SKINNJAKKE HER 

__________
 

En veldig casual outfit, men mange av dere lurte på hvor cardiganen var fra, så tenkte å ta den med uansett. Den jeg har på bildet er fra Nelly i fjor, men de har den ikke lengre. Den på bildet er dog veldig lik, bare med et litt annet stoff!


KJOLE HER ​l CAPS HER ​l SKO HER 

__________


Denne kjolen har SÅ mange spurt om, haha! Jeg syntes det er så rart, for den er jo så enkel. Selv solgte jeg faktisk min fordi jeg syntes den ble litt for posete og firkantet til meg, så for min del er nok den på bildet bedre, med litt mer form. Og nok en gang med converse og caps, for å få det hele mer laidback. Jeg har forelsket meg i lave converse igjen, jeg.
 

GENSER HER ​l TIGHTS HER ​l SKO HER ​l SKJORTE HER 

__________


Her er faktisk tightsen og skoene akkurat de samme, og blitt mine stoore favoritter. Altså, tightsen har dere jo kanskje fått med dere at jeg liker? Jeg har jo bare 5 av den... Uansett, en av mine go-to looks når jeg vil ha det behagelig, men være litt sporty!

 

BUKSE HER ​l TOPP HER 

__________

Denne outfiten var jo ikke fra Roma, men rett før - men tenkte å ta den med uansett for dere som var interessert i den hvite buksen med hull og den semskede toppen. Toppen er den samme, buksa ligner veeeldig. :-)
 

Noe dere likte?10.04.2016 - 17:01

DRESS LIKE ME #15


adlinks


bukse: 
her genser: her caps: her

Dette tror jeg må være en favoritt av mine siste høst-outfits! Capsen redder meg fra en dårlig hårdag (eventuelt extensions som burde byttes, hehe), genseren holder meg varm - alt jeg trenger! 

_________kjole: 
her klokke: her jakke: her

Denne outfiten tror jeg mange av dere likte? Det gjorde jeg også! Som dere vet elsker jeg å flere lag med forskjellige nyanser av armygrønt, i og med at jeg er HEKTA. Men viktig å ikke ta helt av, så syntes gullklokka bryter opp fint!

_________
strømpis: 
her kjole: her skinnjakke: her sko: her

Til dere som lurte på hvor strømpebuksa mi var fra! Den kjøpte jeg som sagt for sikkert 7 år siden, så det husker jeg ikke, men fant en nesten lik en. En slik strømpis gjør fort et antrekk litt mer sexy!

_________
sko: 
her bukse: her tshirt: her

Så til en veldig enkel, hverdagslig outfit! Helblått med hvite sneakers, det syntes jeg er suuuperfint! 

_________

I kveld skal jeg fortelle om gårsdagens bursdagsfeiring med litt bilder! Stay tuned. <314.02.2016 - 12:16

DRESS LIKE ME #14


adlinksbukse: her genser: her sko: her veske: her nøkkelring: her 

Her er faktisk buksen, skoene og genseren den samme! Vesken er ikke langt unna den heller, og så måtte jeg jo bare ta med en liten faux-fur nøkkelring. Elsker slike! Min rosa er fra H&M, og har tenkt å gå til innkjøp av mange flere farger for å henge på alle veskene mine. Jeg er veldig glad i denne outfiten - den er kul og avslappet, og ikke minst sinnsykt deilig å gå i. 
bukse: her genser: her sko: her 

Denne outfiten er ikke gammel gitt, men tenkte å ta den med uansett - i og med at både genser og sko er samme som på bildet! Fant frem en hullete, mer gråblå jeans til dere - elsker jeans med hull på. Det kan gjøre et helt vanlig, casual antrekk! En effortless detalj, rett og slett!


bukse: her klokke: her topp: her 

Denne outfiten tror jeg dere likte veldig godt?! Haha, fikk sinnsykt mange kommentarer på både bukse, klokke og topp. Til dere som lurer - jeg bruker vanlig bh som jeg har brettet ned stroppene på, under slike topper. Her finner dere tre ganske gode alternativer til hva jeg hadde på meg - klokken er den samme fra MK, bare med sort inni istedet for brun-mønstrete!
undertøy: her skjørt: her denimskjorte: her 

Her har dere et skikkelig kupp - bh'en jeg har på meg er fra Marlies Dekkers og koster over 1000 kroner, men på Nelly nå finner dere en så og si helt lik, til bare noen hundrelapper, med matchende truser. Perfekt for topper du kanskje vil gjøre litt sexy, eller om du vil legge til en detalj på et klassisk antrekk. Veldig glad i slike bher!


bukse: her jakke: her sneaks: her 

Føler slike antrekk er så typisk meg? Sort bukse, hvite sneaks, og en litt sprø jakke? Haha! Faux fur er jo super-trendy akkurat nå, og jeg elsker å kombinere det med sko. Så klart er det lekkert med høye hæler også - men da er det fort blitt en "night out"-outfit. Med sneaks funker det like godt på byen som på skolen!


kjole: her ørepynt: her krølltang: her 

Dette er en litt eldre outfit, men tenkte jeg måtte ta den med, da jeg så Nelly hadde fått inn en så og si helt lik kjole som den jeg brukte på bildet! Akkurat samme farge, og nesten akkurat samme snitt. Må anbefale slike kjoler på det sterkeste - de er pynta og sexy, men utrolig komfortable. Viser øverste del av magen (der man ser trent ut, hehhehe), dekker brystet, men viser nok hud like vel. Love it!

Håper dere likte denne litt ekstra lange "dress like me"! Hvis dere lurer på noe, bare spør meg <306.12.2015 - 17:43

DRESS LIKE ME #13


adlinks


bukse: her sko: her jakke: her tshirt: her

En av mine siste outfits, her er buksen den samme! Skoene vurdere jeg å kjøpe meg - det er akkurat samme form som de jeg har på bildet, bare med hæl. Syntes slike sko er så fint til sorte skinnbukser, men også da vanlige sorte jeans!
støvletter: her jakke: her kjole: her

Dette er en outfit jeg har fått masse komplimenter for! Det er en ganske casual outfit, men støvlettene gjør den sexy. Jakken er min absolutte favorittjakke, og er den samme som på bildet. Men den er utsolgt, men dere kan trykke "overvåk størrelse", så får dere mail når den er inne igjen. Skoene er også de samme som på bildet, og jakken + skoene er faktisk mine favorittplagg denne høsten..
jakke: her veske: her deksel: her hårspenne: her

En ny versjon av denne outfiten, jeg hadde jo med denne i forrige "DLM" også, men så de hadde fått inn spennen jeg hadde på, som mange spurte om. En enkel spenne, men som gir hele looken en helhet. Elsker den! skjerf: her neglelakk: her krølltang: her jakke: her

Okei jeg har en super nyhet! Skjerfet jeg har på meg på bildet (fra FWSS) har dere spurt meg så mye om, men tror ikke det fås kjøpt lengre noen plass. Derfor måtte jeg bare vise dere at Marlene Birger har laget et ca. helt likt!! Håper noen ble glade nå, hihi :) Det er litt mer blå-lig når man klikker seg inn på Nelly.

 

Noe dere likte?06.10.2015 - 16:37

DRESS LIKE ME #11


adlinks


shorts: her topp: her veske: her solbriller: her sandaler: her

Ah, som jeg savner ikke bare denne dagen - men å kunne gå i slike klær! Her har dere en outfit fra Portugal, som er mega-comfy. En løs shorts med ribbestrikket topp slår aldri feil. Mange av dere lurte på hvor vesken var fra - den er fra Mango (men ble ødelagt etter 2 timer). Fant en på Nelly som er helt identisk, som jeg skal kjøpe selv! Solbrillene er de samme her - mine favoritter. <3

 

 


kjole: her jakke: her sko: her

En pyntet, men hverdagslig outfit jeg likte veldig godt selv. Selv syntes jeg kjolen jeg fant er finere enn den jeg har på bildet - med et litt mer sexy snitt på overkroppen.. Kanskje jeg blir å klikke den hjem, vi får se. Hvor mange stripete kjoler trenger man, liksom? Haha! Her er skoene de samme som på bildet.

bukse: her jakke: her topp: her neglelakk: her

Dette mååå være en av mine favoritt-outfits fra september. Ja, den er superenkel - men herregud så deilig. Men samtidig cool! Er nesten som å gå i joggeklær dette, hihi. Her er buksen og neglelakken den samme, mens jakken er samme model bare uten stripene. Nesten enda kulere med helsvart, funker over fine festkjoler også, det!


 


bluse: her bukse: her skinnjakke: her veske: her

I likhet med outfiten over er det mye svart, men med pop av farge. Her oransje! Fant faktisk en søt bluse i akkurat samme oransj-farge, litt lys og digg. Ellers har jeg lagt ved enda en bucket-bag, her med litt mer detaljer (det har også den jeg har på bildet). Bucket-bags er såååå genialt og ikke minst fint!


 

Hva synes dere?

Selv ble jeg veldig fornøyd med denne ukens DLM, følte nesten mange av outfitene var finere enn hva jeg orginalt hadde på meg, haha. Jeg synes det er veeeldig gøy å lage DLM, men det tar jo en god del tid - men det virker jo som dere synes det er gøy? Eller?08.09.2015 - 20:00

DRESS LIKE ME #10 (årets beste?)


Okei, jeg må bare si det - denne gangen ble jeg veldig fornøyd med "dress like me"! Kanskje fordi alle outfitene er noen jeg liker veldig godt selv, og følte meg komfortabel og fin i, men følte også jeg fant produkter som lignet en god del. Dress like me nummer 10 vettø, jubileums-innlegg. Håper dere liker det like mye som meg!

annonselenker


bukseher støvlerher genserher skinnjakkeher

Gårsdagens outfit er ikke bare comfy, men også veldig fin! I og med at jeg ikke fant Nike-toppen, ble det en enda mer høst-vennlig variant, nemlig med akkurat lik genser. Støvlene ble byttet ut med noen fete Timberlands, som jeg tenker å gå til innkjøp av i høst!
sportsbh: her tights: her hettejakke: her


Her er faktisk både sports-bh og tights den samme som på bildet. 
Tror noe av det diggeste jeg vet er å vandre rundt i sportsbh, treningstights og en hettejakke over! Som dere vet er tightsen samme modell som resten av favoritt-tightsene mine, og sportsbhen har push up i, men holder likevel alt veldig godt på plass. Og for et mønster, da!

 


shorts: her body: her sko: her

Dette er kanskje en av mine favoritt-outfits fra i sommer, selv om den egentlig er veldig enkel. Jeg liker at ting er komfortabelt! Pluss at sort, jeans og hvitt er veldig fint sammen mener jeg da!


cardigan: her smykke: her bukse: her topp: her


Til slutt denne sorte og beige rosa outfiten, 
som er romantisk men samtidig ikke for mye. Her er bukse og cardigan den samme jeg bruker på bildet, og selv om det ikke vises så godt har jeg på en sort blondetopp og gull smykke til. Veldig fine farger sammen!Så, hva synes dere?19.07.2015 - 17:45

DRESS LIKE ME #9


adlinks


topp her, bukse her, genser her, solbriller her

Dette tror jeg må være en av mine favorittoutfits denne måneden. Den er jo veldig, veldig enkel - men så utrolig behagelig! Passer perfekt til storbyshopping. Her er solbrillene og buksen akkurat den samme som jeg har, og den grå toppen har jeg i svart og hvit - og den ligner veeldig på den jeg har på. Bare litt finere egentlig, haha!
badedrakt her, cardigan her, skinnjakke her, hatt her

Som jeg nevnte er hatt utrooolig genialt om det regner! I tillegg er det jo kjempestilig. Hatten ser litt rar ut på bildet, men om dere trykker dere inn og ser den på modellen er den veldig fin! Her er cardiganen den samme, men den er utsolgt at the moment. Min favoritt-cardigan! Ellers - man ser det kanskje ikke så godt - men jeg har på meg en badedrakt på bildet, som er heelt lik badedrakten på kollasjen, bare uten knytingene. Dette er jo en litt mer sexy versjon da - love it! 
hårbånd her, kjole her

Her er ingen av plaggene de samme, men herregud som de lignet, haha! Veldig mange som har spurt om både hårbånd og kjole, og orginalene er fra Sheinside og Choies, men troor ikke de er til salgs enda. Men dette er jo så og si akkurat de samme, haha!
topp her, skjørt her, krølltang her

Dette skjørtet skaaal jeg kjøpe meg! Det jeg har på på bildet er jo i skinn, men det på kollasjen hadde et så utrooolig fint snitt øverst i midjen som gjør at midja ser litt smalere ut. Jeg synes det kan bli litt for trangt og svett å gå med skinnskjørt, men det er jo veldig kult da :-D

Hva synes dere?20.03.2015 - 18:47

DRESS LIKE ME #7


adlinks


skinnbukse her topp her solbriller her 

Dette må være min favoritt-outfit denne uken! Selv om den i utgangspunktet er casual, kan man jo lett ta på et par hæler - som på bildet, og du kan bruke antrekket ute på byen! Til dere som har lurt på størrelsene så har jeg både topp og bukse i XS
kjole her leppestift her neglelakk her

Dette var faktisk grunnen til at jeg valgte å kjøre Dress Like Me i dag! Jeg så denne kjolen på Nelly i dag, og den er jo nesten identisk til min fra Mink Pink som jeg brukte på bursdag for et par uker siden. Bare med blå detaljer, og ikke paljetter. Figurnære azteckjoler er alltid en vinner, og blir pyntet men kul samtidig!
 
skinnjakke her tights her sko her solbriller her 

Haha, her var det kanskje noe kjent? Måtte nesten ha med gårsdagens outfit, siden jeg fant så mye av de samme produktene / produkter som lignet. Her er sko, tights og jakke den samme - med noen freshe designerbriller i tillegg. 

 


kjole her øredobler her 

Denne kjolen vil jeg ha! Haha, det er jo ikke så ofte jeg kjøper noe selv etter Dress Like Me, men da jeg kom over denne stripete kjolen med "splitt" ble jeg forelsket. Det er slike hverdagskjoler jeg elsker, og selv om jeg har min fine fra Sheinside, er jo striper tidløst, og kaaaan man få for mye? Haha, kanskje man kan det....

Hva synes dere?08.02.2015 - 16:34

DRESS LIKE ME #6


kjole her, belte her

Denne partyoutfiten var virkelig midt i blinken for meg! En løs, behagelig kjole med fint mønster, pluss et belte i midjen som gjør at du får litt former. Kjolen jeg har på meg kjøpte jeg på Asos, men måtte betale shitloads med toll og frakt, så her får dere et billigere, norsk alternativ - med samme klassiske snitt, og utrolige mønster!genser her, skinnbukse her, øredobler her

Hehe, mange av dere som spure om dette antrekket! Her har dere samme buksa bare i low-waist, og en turtleneck istedetfor magetopp. Litt mer hverdagslig! Til dere som lurte - buksa er helt vanlig i størrelsene som resten av dr.denim buksene. Den er så klart litt klam, men det går veldig greit! 


skjerf her, mobildeksel her, faux fur her

Min favoritt når det kommer til uteklær om dagen! Jeg har sagt meg så ferdig med parkaser, så prøver å få brukt høst/vår jakkene mine nå. Tror jeg brukte pelsjakke og grått ullskjerf hver dag i en uke for litt siden, haha. Det er jo så fint og klassisk! kjole her, øredobler her

Hehe, dette er jo akkurat samme kjole, men tenkte å ta den med uansett! Det blir fort sånn nå om vinteren, hvor jeg har generellt lite outfits. Da blir det vanskelig å finne bilder jeg kan bruke i Dress Like Me! Men her er jeg i denne fantastiske kjolen fra Nelly, som jeg gleder meg til å bruke!

Hva synes dere?21.12.2014 - 15:26

DRESS LIKE ME #5


adlinks

skinnjakke her skjerf her skjørt her hårbun her

Denne outfiten har mange av dere komplimentert, og spurt meg om! Det er et utrolig fint antrekk synes jeg, selv om det kun er svart og hvitt er det langt i fra kjedelig. Når sant skal sies er det ikke en slik "hårbun" jeg bruker på bildet, jeg det er kun mitt hår brukt med en donut. Men denne hårbunen (som finnes i maange farger) er jo genial om man ikke har langt nok hår. Btw - har dere SETT en så fin skinnjakke som den på bildet? Heller ikke så dyr!


 

bukse her cardigan her klokke her topp her uggs her 

Her er både topp, bukse og Uggs identisk med det jeg har på selv! Denne skinntoppen har jeg jo vist dere før, og den er både sexy og classy! Den kan jo i tillegg også styles til alt - søte skjørt, bukser eller shorts. Cardiganen fra Nelly er faktisk grunnen til at jeg startet på denne runden med "dress like me", siden jeg synes den lignet sånn da jeg så den, haha!
treningsgenser her tights her sko her 

Her er faktisk alle plaggene de samme! Både topp, tights og sko er akkurat de samme som jeg har på bildet, bortsett fra at skoene har grått nikemerke istedet for hvitt. Jeg tror også tightsen er identisk, nikemerket er ihvertfall på samme plass og samme form. Min favoritt-tights, og min favoritt-treningsgenser.

tights her topp her sports-bh her 

Haha, er det kanskje litt kjedelig at jeg har med trenings-outfits? Det får bare bli sånn denne gangen. Her er også tights + sportsbh den samme jeg har på bildet.


Åh, jeg har glemt hvor gøy det er å lage "dress like me". Men det er så dumt, for det blir veldig vanskelig å få det til når det er vinter. For da har jeg generellt lite outfits her på bloggen, så da blir det mye mindre bilder og antrekk å gå etter.. Derfor ble det to med treningstøy også denne gangen!

Hva synes dere?16.10.2014 - 16:49

DRESS LIKE ME #4


Adlinks

bustier her ll shorts her ll solbriller her

Det skal litt til å finne en jumpsuit helt lik denne, eller? Men jeg mener dette er en ganske så god løsning - om ikke bedre. Jumpsuiten jeg har på meg er nemlig veldig formløs, men med dette skjørtet som er tight i midjen og går utover + speilbustieren vil man få utrolig fine former. Denne speil-bustieren .må. jeg ha.topp her ll skjørt her 

Denne toppen vil jeg tro er nesten identisk lik! Disse toppene er geniale - magetopper, men samtidig viser de ikke halve magen på grunn av det leeekkkre "sløret" som henger litt nedover. Kan kombineres med så og si absolutt alt - jeans, maxiskjørt, shorts, trange eller løse skjørt - you name it!kjole her ll belte her

Vet dere at det er noe med menn og fargen rød? Haha, det er tydligvis slik at en pike i rødt vil få x % mer oppmerksomhet i et rom enn andre, og har større sjangs for å bli bedt med på date ...! Haha! Denne kjolen er jo en venninnes, men denne fra Nelly er ganske så lik - bare litt strammere! topp her ll skjørt her ll ørepynt her

Å finne et helt likt skjørt som denne var klin umulig. Ikke bare har det verdens merkeligste form - men verdens mest crazy mønster! Dette skjørtet fra Nelly derimot har en litt mer flatterende fasong, og får midjen til å se smalere ut, ved å "stå" litt utover. Den hvite toppen er akkurat den samme som jeg har på meg på bildet :)kjole her ll leppestift her

Haha, feigt?? Jeg vet jeg nettopp har vist dere denne kjolen, men tenkte jeg skulle ta den med uansett. Akkurat den samme kjolen som på bildet :-)

Jeg vet dette ikke akkurat er den beste Dress like me jeg har hatt, men dette er noen av de få antrekkene jeg ikke har gjort det med - som er mulig å bruke. Men jeg håper uansett dere likte det og får inspirasjon! Jeg har hatt så lyst å lage et slikt innlegg en god stund nå, jeg synes selv det er supergøy å lage. Jeg har en egen kategori for disse innleggene, som dere finner her. Så kan dere bla dere igjennom flere outfits:)

Hva likte dere best?25.09.2014 - 16:37

DRESS LIKE ME #3


adlinks

skinnskjørt her ll hårbøyle her ll bluse her

Jeg elsker denne outfiten! Jeg vet noen av dere var litt usikre på skinnskjørtet, men det kan lett byttes ut med en jeans eller et vanlig skjørt. Det er noe med det stripete hårbåndet og den hvite, søte blusen jeg liker utrolig godt! Hårbåndet jeg har på på bildet er helt idiotisk siden det er et hårbånd med strikk, mens det på bildet er en hårbøyle, som er sååå mye mer praktisk!skjerf her ll bukse her ll cardigan her ll sko her

Fint, varmt OG comfy, det er en vanskelig combo. Svart bukse, grå cardigan og hvite converse er jo så basicbitch som du får det, men dette skjerfet fikser virkelig den biffen! Jeg har fått så mange komplimenter på det, og er virkelig fornøyd. Jeg ser det er utsolgt på Nelly nå, men om dere trykker på den midterste knappen under "Legg i shoppingbag", der det står "overvåk størrelse" får dere mail når produktet er inne på lager igjen ♥ Jeg er flittig bruker av denne knappen, hihi..


skjerf her ll skjørt her ll bluse her

Da jeg hadde på meg dette i København, var det helt sinnsykt mange som glante! Jeg vet ikke om det var fordi de synes det var fint eller stygt, eller kanskje fordi jeg hadde på meg mitt mest luftige skjørt, på en svært vindfull dag i Danmark... Selv synes jeg dette er en utrolig fin outfit, og skal helt klart bruke den igjen - bare en dag jeg skal holde meg innendørs... :--)


skjørt her ll genser her ll sko her ll solbriller her

Vil du være skikkelig søt en dag - da er dette en perfekt outfit. I tillegg er det en varm outfit - med strømpis og angora er det nesten umulig å fryse! Jeg vet det ser ut som Ray Ban Clubmasterne på bildet er i vanlig brilleglass, men om du går inn på linken vil du se at det bare er speilglass (sykt fett, jeg og vil ha!!).
skinntopp her ll maxikjole her ll hårbøyle her

Siden jeg kun kjøpte meg èn treningstopp i København, tillot jeg meg å nettshoppe litt i går! Jeg satt bare å så på ting til dagens "Dress like me" da jeg kom over denne maxikjolen. Den så ikke spesielt fin ut på bildet, men da jeg så den på catwalk-filmen var jeg solgt. FOR en farge! Knæsjrosa! Anbefaler alle å se på catwalk-filmen, der var den bare helt nydelig. Også er den på 70%, så den har fått ned fra 599 til 179 kr!

Og som sagt er jo hårbøyler min nye hangup, så denne er ny i samlinga. Og denne utrolig fete skinntoppen!

Så, likte dere innkjøpene - og hva likte dere best på "dress like me"?
28.08.2014 - 17:27

DRESS LIKE ME #2


adlinks


klokke HER / cardigan HER / skjorte HER 

O-M-G! Denne cardiganen jeg ha. Superbillig og ikke minst helt utrolig fin - den perfekte lengde, farge og materiale. Men uansett, denne outfiten er enkel og fin, og ikke minst varm når det begynner å bli kaldt ute.
bukse HER / skjorte HER / skinnjakke HER / skjerf HER / sko HER / solbriller HER 

Skjorte knytt rundt hoftene er jo veeeldig populært, og jeg liker det selv veldig godt. Men det som er genialt med det er å ha på seg en helsvart outfit (eventuelt sko som matcher skjorta), for da kan du ta på deg skjorta som man egentlig skal ha den om det blir kaldt. Derfor fungerer denne outfiten også veldig godt når det blir kaldere ute. Du kan velge om du vil ha det varmt på rumpa eller overkroppen! Om høsten er helt seriøst nøkkeltingene mine svart skinnjakke og svarte jeans. Jeg vet skjerfet mitt ser mørkeblått ut, men det er redigeringen - det er egentlig helt svart!cardigan HER / skjørt HER / tshirt HER 

Denne outfiten er jo mer sommerlig, men tar du på en tjukk strømpebukse fungerer den like bra i minusgrader som i tropevarme. Jeg elsker jo å bruke skjørt, derfor kjører jeg heller på med en strømpebukse (til og med to noen ganger), så kan jeg bruke akkurat hva jeg vil selv om sommeren er over.shorts HER / body HER / neglelakk HER 

Elsker denne outfiten av en eller annen grunn, den er jo super-enkel. Men blondeshortsen og tiger-bodyen er jo fra to helt forskjellige verdener, og det liker jeg godt. Og at øynene på tigeren dukker opp når man har på en mellom-høy shorts eller bukse er så kult!bikinitopp HER / shorts HER 

Denne outfiten har maange spurt om! Og nå har jeg faktisk funnet to helt identiske plagg, haha. Toppen fra Nelly er faktisk en bikinioverdel! Shortsen min er fra Levi's, mens denne fra Cheap Monday er jo faktisk... helt lik?skinny-joggebukse HER / converse HER / topp HER 

Dere spør mye om hvor jeg får kjøpt mine skinny-jogegbukser. Jeg er avhengig av det, for med mine lange stilk-bein, ser det helt sinnsykt speisa ut med store, baggy joggebukser. Nelly har en hel drøss av joggebukser i skinny-fit, i masse forskjellige farger og mønstre. Min favoritt er grå, og her med hvite converse og en halvstram, hvit topp <3spaghetti-stropp-topp HER / shorts HER / solbriller HER 

Denne outfiten er en av mine favoritter. Dette er meg før en kveld på byen, og denne outfiten slår ikke feil! Mange mener jo man "ikke skal ha på kjole når man er på byen", noe jeg er sterkt uenig med sånn by the way og en spahettitopp nedi en løs shorts er verken for casual eller for pyntet. Solbrillene derimot egner seg kanskje ikke inne i et mørkt lokale, men er litt bedre en solskinnsdag :-)
playsuit HER / klokke HER 

Det er to ting jeg er svært fan av: blått og jumpsuit. Da er jo denne perfekt, hihi. Liker faktisk denne fra Nelly bedre enn den jeg har på meg, min er litt formløs mens denne har et fantastisk snitt med tynne stropper, innsvinget midje og en utrolig fin rygg. Litt dyr, men jeg sitter og vurderer....

Hvilket antrekk likte dere best? / adlinks14.08.2014 - 18:46

DRESS LIKE ME


adlinks


svart bukse her ll skinnjakke her ll skjorte her ll røde sko her

Det var en bloggleser som en gang fortalte meg at hun elsket stilen min da jeg var i New York! Da ble jeg veldig glad, for akkurat da (merkelig nok) ga jeg helt blaffen i hva jeg hadde på meg, og gikk bare i ting som var deilig å gå i. Her er buksen akkurat den samme som jeg har på på bildet, faktisk!


treningstopp her ll treningstights her ll joggesko her 

Når jeg først er på trening, liker jeg å ha på meg farger! Det går mye i svart løpetights og heller ha på fargerike sko og overdeler. Her med lime-sko og babyblå overdel, frisker opp en dag du ikke har lyst å trene, haha..


grå tshirt med v-rygg her ll løs mønstret bukse her 

Dette er virkelig min uniform når jeg er hjemme! Løse bukser i crazy mønster, med en behagelig topp til. Siden det fort blir mye stoff liker jeg å bruke topper med tynne stropper eller "V"-form, som gjør det litt finere! Nå som høsten kommer vil dere nok se meg myyye i løse mønsterbukser og høye hunterstøvler, det er nemlig det mest behagelige jeg vet om, haha..!


skinnshorts her ll hvit cropped topp her 

Skinnshorts er jeg så glad jeg kjøpte meg i sommer! Eller, kanskje ikke akkurat i sommer, for da jeg hadde på meg skinnshorts på stranda den ene dagen kjente jeg det ble lite lufting, gitt. Men det er så utrolig fett, enten til en basic top som denne, eller løse romantiske topper. Både skinnshorts og cropped-topper er noe jeg har hatt (og fortsatt har) en obsession på i sommer!


grå maxikjole her ll dongerijakke her ll burgunder converse her

Maxi-kjoler er noe jeg har vært stor fan av i en god stund nå. Veldig digg å ha en grå maxikjole nå som høsten begynner å komme, det blir kaldere, og de fleste flytter inn i jeansene eller joggebuksa. Maxikjole er minst like comfy, og ikke minst fint! Kan brukes hele året også, er jo bare å ha på en tjukkstrømpis når det begynner å bli vinter ute! Også ikke minst: mikse med mine absolutte nøkkelplagg i min garderobe: dongerijakke og converse ♥


hårspenner her ll maxikjole her

Denne kjolen har jeg fått så utrolig mange komplimenter for! Jeg ser den er utsolgt på Nelly nå, men siden de fortsatt har den på siden tror jeg de fyller på lageret med akkurat denne ganske ofte. Om dere trykker på "størrelse-overvåking" får dere mail når størrelsen deres er inne på lager! Suuuper-lurt, elsker den knappen, hihi..

Jeg håper dere likte denne typen innlegg! Det tar enormt med tid å lage, blir sittende i en halv dag, haha! Men ja, nå som jeg forhåpentligvis skal bruke en aldri så liten "arbeidsdag" på bloggen hver dag, er det veldig fint om dere sier ifra hva dere liker og ikke, så jeg vet hva jeg skal fortsette med. ♥Les mer i arkivet » Juni 2017 » Mai 2017 » April 2017
hits