hits
 • 20.04.2018
 • 13:20
 • OVERTENNINGSVENNLIG


  ANNONSE ADLINKS

  JAKKE HER

  BUKSE TOP SHOP

  SKO HER

   

  Dagens outfit! Da jeg så denne jakken måtte jeg bare klikke den hjem, det samme med skoene. Jeg har jo slike borrelås-sko fra før, men de er i ekte skinn og ganske stive i pris, noe som gjør at jeg aldri bruker de, for de jeg er så redd for de, haha... Men det er jo så kult med velcro-sko! Disse koster 299 fra før, men hvis dere bruker rabattkoden min får dere de til litt over 200-lappen faktisk! Ellers er jakken faktisk i ekte skinn og koster bare 1000,- fra før, meeeen med rabattkoden blir den nedsatt til 750! Haha nå ble det mye rabattsnakk her ass, men det er siste dagen koden er gyldig ut i dag. Det dere gjør er å trykke dere inn på landingssiden her, også bruker dere koden ANNA25 når dere betaler ♥ Til dere som spurte om størrelsen i jakken har jeg den i XS - kunne nok hatt den i S også. Skoene har jeg i 37 og de er normale i størrelsen!

  Akkurat nå sitter jeg med hele to sjokomelker ved siden av meg, som fredagsmotivasjon for å komme seg igjennom denne dagen. Èn sjokomelk for å komme seg gjennom forelesningen jeg sitter i nå, og den andre sjokomelka for å komme seg på boksetrening rett etterpå. Tusen takk for alle spørsmålene i forrige innlegg - det var sykt mye bra, og jeg gleder meg sånn til å komme i gang. Det vet jeg også at Erica gjør, så det spørs om den første episoden blir noe overtennings-vennlig. Vel, nå må jeg omstille hodet tilbake på pensum og psykologi. Det er seigt i dag, ass! 

 • 19.04.2018
 • 13:00
 • SPØRSMÅLSRUNDE: POD!

  Yo! Vi kan mildt sagt si at det ikke var så veldig trøkk inne på mailboksen vi laget til podden. Det var noen som hadde sendt inn diverse, og TAKK! Sykt hyggelig! Meen jeg kan også forstå at det er litt gidd å sende en mail, med fult navn og greie. Men jeg vet også at det er mange som har ønsker, spørsmål og ting de kanskje vil ha med i podden, så da tenkte jeg å kjøre i gang en spørsmålsrunde - kun om det! Still spørsmål til meg og Erica, alene eller sammen - tema / problemstillinger dere vil vi skal diskutere. 

  Sjæl har jeg vært på IKEA, HTH og Clas Ohlson i dag, og nå skal jeg sette meg ned med bedriftsøkonomi. Så håper på masse gøyale spørsmål og kommentarer fra dere, til neste gang jeg logger meg inn her ♥

   Processed with VSCO with a6 preset

 • 18.04.2018
 • 20:35
 • MITT MEST KAOTISKE INNLEGG, EVER

  Hei fra sofakroken! Jeg trodde jeg hadde fått tilbake mitt "gamle" liv, hvor det var tid til å lage ordentlige måltid, feste eller slappe av med en bok på en helt vanlig dag, men så feil kan man jaggu ta. Jeg har jo hatt fri fra forelesninger hele uken, så da jeg måtte dra meg opp i morges for å ha sju timers skoledag var det dårlig stemning. Men jeg kom meg opp, selv om det så var tretti minutter før jeg skulle sitte i forelesningssalen, haha.. Nå dere, skal jeg ta dere tilbake med blogging à 2008, ved å fortelle dere i kronologisk rekkefølge alt jeg har gjort i løpet av dagen. Det er ikke fordi det er så jækla interessant (heller tvert i mot), men jeg føler det gir en dramatisk effekt som kanskje kan videreformidle hvor sliten denne gamle skrotten her er nå!!! Etter forelesninger dro jeg rett på trening, kjørte rett hjem, vasket hele badet, støvsugde leiligheten, monterte opp alle resterende skuffer og hyller i klesskapet, lagde meg omelett, pappa kom, vi skrudde på kjøleskapsfronten, hang opp et lys og et speil. TAKK for meg

  Jeg husker jeg mumlet til kjæresten i morges at "fyyyy faen så trøtt jeg er i dag", og han meldte tilbake at "sove kan du gjøre i natt". Jeg tenkte at "pøhh din skit jeg skal sove tvert jeg er hjemme fra forelesning", men så feil kan man ta. Lenge siden jeg har gledet meg så mye til å sove :)

  Fy faen som jeg klager nå. Altså SHIT fra spøk til alvor, men her sitter jeg og klager over en dag jeg har brukt kun på å styre med ting som gagner meg selv, min utdanning og min leilighet - og hundrevis av mil ligger sivile og uskyldige barn og dør av gassangrep. Nå ble det så kjapt switch fra uskyldig blogging til veldig alvor her, men hodet mitt er litt all over the place i dag, og for å avslutte her nå: ja det er lov å klage (I just did), men alt i alt har vi det fanken meg bra. Perspektiv ass (!!!)

  ANNONSE: ADLINKS NELLY


  KJOLE NELLY, 
  HER

  Ellers er enda tilbudet mitt på Nelly gyldig! Denne kjolen koster jo allerede typ 100,-, men koden min gjelder på så og si hele nettsiden. Det dere gjør er å klikke dere inn på landingssiden min HER (her finner dere også en oversikt over de merkene koden ikke inkluderer), og så skriver dere inn ANNA25 når dere betaler. ♥ Da får dere 25% på errrrthang, gyldig ut fredag!

  Haha fy søren for et innlegg. *Jeg er driiitsliten i dag buhu meg*, *det er viktig å sette ting litt inn i perspektiv*, *meg i søt oransj kjole* og *men yooo husk rabattkoden da*

 • 17.04.2018
 • 11:30
 • KNUST LYSEKRONE OG OVERFLYT

  God morgen! Akkurat nå sitter jeg i en leilighet som både burde vært vasket og ryddet. Jeg har stagnert ganske når det kommer til leiligheten - den er "ferdig nok" til å bo i, men mangler enda nok til at tingene mine ikke har plass. Halvparten av skuffene i klesskapet mitt er jo enda ikke på plass, som betyr at det flyter rundt av klær inne på walk in closetet. Jeg har også knust lysekronen der inne (ei som fikk overtenning når det kom til å flytte noen litt for høye skap), så lys har jeg heller ikke. Det er jo bare å bære- og montere opp nye skuffer, og å få hjelp til å montere en ny lampe - men det er så gidd. At this point orker jeg ikke tanken på mer renovering, og til og med å lese til eksamen frister mer. Men neste uke starter eksamensperioden for fullt, så det jeg skal gjøre akkurat i dette øyeblikk, er å sette meg mål med å bli ferdig med de to nevnte tingene innen uken er over. Fuck hvorfor gjorde jeg det

  Nå ligger jeg i sofaen, tar en kaffe og jobber litt - før jeg skal bevege meg over til kjøkkenøya og bedøk. Hel_dig_vis er det kaldere ute i dag, og sola er ikke å se - noe som gjør det mange hakk bedre å sitte inne. Nuvel, vi får blogges senere - nedenfor er noen bilder fra lørdag!

  PS: er overflyt egentlig et ord? Jeg stussa noe jævlig der jeg satt og skulle skrive overskrift, og da jeg googla det kunne internetten bare fortelle meg at overflyt er noe vi får hvis vi prøver å utføre aritmetikk med et toerkomplement :) Ok
   

  Til alle dere som har spurt om denimjakken min - den er ett år gammel fra NA-KD - jeg var inne og så nå, og den er utsolgt dessverre! 

 • 15.04.2018
 • 18:47
 • FOR THE $

  Processed with VSCO with a1 preset

  Processed with VSCO with a1 preset


  ANNONSE: ÈN ADLINK

  LOMMEBOK 
  MARC JACOBS, HER


  Hei og god søndag! Min startet noe røft, da jeg våknet i morges med en ganske LOL fyllesyke. Noe jeg ikke kan skjønne særlig av - i går ble det nemlig en ganske spontan tur på byen med relativt lite alkohol. Men man skal jaggu ikke være bare heldig her i livet, så å våkne skjelven og bakis må en vel bare tåle av og til. Formen min er heldigvis mye bedre nå, og grilling med familien ute i sola var akkurat det jeg trengte. Jeg skulle gjerne ha sett meg selv være litt bedre blogger i dag, men fokuset mitt i går var på å nyte en dag ute med venna - så jeg knipset ikke ett eneste bilde, haha. Neste uke skal bli bedre tho! Jeg mener å huske jeg har vært ganske flink å blogge i eksamensperiodene mine, så regner med det skal gå ganske så fint!

 • 14.04.2018
 • 16:57
 • BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN - SRI LANKA EDITION

  Processed with VSCO with hb2 preset

  søta digger seg på beachen :)
   

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Om jeg som person skulle vært beskrevet med et bilde, måtte det blitt dette. Et jævla kaos, palmebladet har nettopp blåst inn i hodet mitt, jeg har nettopp mistet brillene ned på bakken og veltet en øl. Og ikke minst hengslet-heten level 100

   

  Her kommer en serie av bilder jeg syntes er OK+

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset

  SKJØNNER dere hvorfor blogg er så sjukt vanskelig jobb nå eller? Dere SER kanskje hvor vanskelig det er å ligge på beachen og være deilig også kommer det ikke frem på bildene hvor digg man egentlig er?????

   

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Min personlige favoritt - gollumen i meg var så klart med på Lankersen

   

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Ok hade


  Hei og hopp! Jeg har brukt dagen min på å skru ned klesskap, og akkurat nå sitter jeg og ser SERIE! Sola skinner ute og det er sytten grader ute, og her sitter jeg og glaner på serie. Jeg skal dog ut å spise middag med en venninne, før jeg skal videre å møte enda flere venninner på en takterrasse hvor vi skal ta noen øl. Det ser ut som det blir en tur på byen - jeg må nyte friheten jeg har, med serietitting, øldrikking og muligheten til å dra på byen, før eksamensperioden tar meg. Det er jaggu ikke lenge til, så denne uken har jeg maximun fuck you-instilling, og skal gjøre alt bortsett fra å tenke på skole. Haha! Men nå skal jeg hoppe i dusjen og komme meg ut i finværet. Ha en fin lørdag!

 • 12.04.2018
 • 11:07
 • LITE ENERGI

  Er det bare meg, eller avhenger hele resten av uka på hvordan mandagen blir? Jeg har funnet ut at det lønner seg å være effektiv på mandager - ha en bomb ass treningsøkt og få gjort masse i løpet av dagen. Da blir som regel resten av uka lik. Meeen når man vil "starte uka litt rolig" etter en hard 23-årsfeiring helga før, må jeg si at det henger igjen veldig hos meg. Det er torsdag, og samtlige dager i denne uken har energinivået vært veldig lavt (bortsett fra på tirsdag da jeg hadde legday på snap, da hadde jeg jo heeeelt overtenning). Vanskelig å komme seg opp, vanskelig å få seg på trening, og ikke minst - veldig godt med ferdigmat, haha.... 


  ANNONSE: ADLINKS

  T-SHIRT DEDICATED, HER

  BUKSE TOPSHOP

  SKO VANS, HER


  Anyways, jeg sitter egentlig med sekken på ryggen og skal avgårde på skolen! Jeg er litt sent ute så må bare løpe av gårde, i mens kan dere jo kooooze dere med gårsdagens outfit. Jeg fant sååå mange kule t-shirts, og gleder meg til å bruke de andre jeg har med Tupac og Eazy på også. Og ikke minst til å bruke de til skjørt og shortser! 

 • 11.04.2018
 • 10:17
 • HVA DRIVER JEG MED

  God morgen! Jeg har blitt en femti år gammel mann, og kjøper nye tekniske duppeditter hver uke (hvis man ser på en gigantisk tv som en teknisk duppeditt, da). Jeg fikk også nettopp klokkeradioen min i posten, til min store glede. Jeg er nesten mer glad i klokkeradioen enn tv'en, for som dere kanskje vet ser jeg aldri på tv, og som mange av dere kanskje husker har jeg kun hatt èn tv i mitt liv - bokstv'en med masse polaroidbilder på. Anyways, i dag hadde jeg gledet meg til å våkne rolig til litt radio - men driten funka jo jaggu ikke, så jeg bråvåknet heller av at klokkeradioen ikke gikk av. Vet dere, noen ganger, for eksempel etter å ha brukt 10 minutter på å dele på internett at jeg våknet av at klokkeradioen min ikke fungerte, så tenker jeg sånn - hva i helvette driver jeg med

  Jeg delte egentlig den livsviktige infoen ovenfor med dere på grunn av mangel av mer interessante ting - men vet dere hva jeg nettopp fant ut, her jeg sitter usminket og trøtt som faen? Jeg startet egentlig på skolen klokken 09.30?? Hva i faen, det hadde jeg ikke fått med meg??? Det er første gang jeg har glemt og forsovet meg til en forelesning heldigvis

  ANNONSE ADLINKS 

  TRENINGSTIGHTS FASHIONABLEFIT, HER

  TRENINGSTOPP FASHIONABLEFIT, HER

   

  Nå skal jeg i et kjapt møte, før jeg må komme meg på skolen til dagens andre forelesning. Planen er også å komme seg på trening. Jeg hadde jo snap-treningsøkt i går - hvis dere kjapper dere å legge meg til (@annaedwi ) rekker dere å se den, haha. Ble myyyye loking der også ass, men. Tightsen på bildene ovenfor er den samme jeg brukte i går, LOVE it! Ellers har jeg drømt om Marcus og Martinus i hele natt og holder på å bli sprø, så må få på noe tunes for å få "du hadde meg på hei hei hei hei, hehhehehei" ut av skallen ass

 • 10.04.2018
 • 19:31
 • BILDER FRA BURSDAGSFESTEN MIN

  ANNONSE: LÅNT SLUSHMASKIN / SPONSEDE PRODUKTER FRA COOLSTUFF / ADLINKS


  Skiltet finner dere 
  her 
   

  Hei fra Noodles Oboy Fleksnes AKA. meg sjæl! Haha, visste dere at det er mitt alter-ego? Faen, kanskje litt dumt å røpe det her på bloggen - i tilfelle jeg blir kjempekjendis en gang, og vil sjekke inn på hotell under falskt navn (da er nemlig planen å bruke mitt alter ego), men men. Jeg tenkte jeg skulle fortelle og vise dere litt bilder fra da jeg feiret 23-årsdagen min på lørdag! Jeg og Benny hadde egentlig store planer om å shoote litt både før og underveis i feiringen, men det kan en mildt sagt si jeg ikke rakk. Det ble veldig travelt for meg, og da de første gjestene kom satt jeg i morgenkåpa og prøvde å få på meg remsevipper for første gang på 5 år. Haha, for et kaos! Men jeg kom meg etter hvert inn i kjole, høyhæler og da kunne festen starte! Derfor rakk jeg bare ta noen få bilder med speilrefleksen, ingen av gjestene - bare av pynten. Haha er det muuuulig! 

  KJOLE MISSGUIDED, SKO NELLY, HER


  Fikk så mange komplimenter for antrekket, noe som var veldig hyggelig - i og med at jeg følte meg veldig lite pynta i forhold til tidligere år, haha! Det var dog veldig nice å få på seg høye hæler igjen - med så mye snø har jeg ikke orket å bruke det på en stund, men glemmer helt hvor mye det løfter et antrekk. $eff var det på med mine faste sorte med litt lavere hæl, da kan jeg både springe og danse uten noen problem. Favorittsko!


  - og som alltid .... slushmaskin! -

   

  Oh yes! Mange av dere husker kanskje jeg hadde slushmaskin på bursdagen min i fjor? Vel, den ble tømt ganske kjapt, så i år måtte jeg ha to stykker. Det er 10 liter i hver, altså 20 liter til sammen - noe som ble en liter på hver gjest, hahahaa. Jeg hadde strawberry daquiri og passion daquiry - begge med vodka i, og det er virkelig å anbefale til alle fremtidige fester. Jeg leide mine hos Poppy - de har massevis av forskjellige partymaskiner (slush, popcorn, sukkerspinn, softis). Der får dere alt dere trenger for å heve festen noen hakk, og dere finner nettsiden her! Og ps: ALL slushen ble drukket opp, haha...

  Som alltid noen 69-ballonger, haha.... Disse i gull finner dere her 
   

  Denne mååå jeg anbefale til alle som har liten leilighet, eller som syntes det er alt for grisete med beer pong (meg). Denne geniale mini-beer-pongen (eventuelt shot-pong)! Der skyter man kulen (som sitter fast i en tråd) ut av slike "spretterte" - og det blir mye mindre søl, tar mye mindre plass - og enkelte av gjestene sa faktisk de syntes det var gøyere enn vanlig pong. Så det var suksess! Dere finner denne her 

  Også litt kosing med denne fine fyren da. Tusen takk til alle som kom i bursdagen min, alle fine og koselige gaver, og ikke minst en kjempegøyal feiring. Jeg koste meg SÅNN! ♥

 • 09.04.2018
 • 19:30
 • UKEN SOM VAR - UKE 14

  Akkurat nå: ... sitter jeg i sofaen og blogger, mens kjæresten sitter og leser. Jeg har sjæl sittet med statistikk til nå. Jeg har jo fri på mandager, så veldig fint å få brukt dagen på skole og jobb ass (det tror jeg jeg har skrevet ni hundre ganger på bloggen nå så takk for meg)
   

  Ukens tanke: Spruter det vann ut av øyekroken til andre enn meg selv når man snyter seg skikkelig hardt? For det gjør det nemlig til meg 

   

  Ukens opptur: Å ha bursdag er jo alltid gøy!! 

   

  Ukens nedtur: Altså, dere vet meg. Stresser og styrer hvert eneste år før bursdagen min. I år er første år jeg ikke har fått stressutslett da, så det blir jo litt bedre. Jeg blir så stressa av å skal være en god host, haha. Og når man stresser sånn, har 20 stk i en 50kvm leilighet, får man ikke tid til å snakke med alle like mye. Og sånt får jeg så dårlig samvittighet av, jeg vil kose og snakke med alle. Meen men, det er og forblir stress å ha partay!

  Ukens sang: Dere kan jo bare gjette hvor mange ganger Wild Thoughts ble spilt i helgen. Til slutt ble folk litt: "Serr Anna, IGJEN??" og jeg går bare rundt og leverer fuck you's, hahahha. Burde egentlig bare hatt den sangen på repeat hele bursdagen vett

   

  Ukens person: Min kjæææære Benni! Tenk at han orker fly til Trondheim og være i helgen, for å feire meg. Sånt blir jeg så rørt av! Det er bursdagsgave nok i seg selv, men tror dere ikke han kom med tidenes bursdagsgave i tillegg?? Jeg hadde ønsket meg et håndkle fra Missoni, men det visste ikke Benny - hva tror dere jeg får?? Akkurat det??? Hahah vi er så like. I tillegg kom min kjære Rebekka også flyvende fra Stavanger til helgen, SÅ. JÆKLA. SNILT

   

  Ukens obsession: Å gå uten sminke! Herregud så deilig å være helt sminkefri. Når jeg først brukte sminke forrige uke hadde jeg kun på foundation og litt brynssminke, ingen maskara - og jeg er helt hekta! Da jeg skulle glamme meg opp før festen på lørdagen ville jeg egentlig drite i all øyensminke. Men siden kjolen min var såppas "glam" måtte det litt løsvipper til, og det ble jo bra til slutt det også. 

   

  Ukens mat: Forrige uke var full av deilig take away mat! Også må jeg ikke glemme chili cheesen jeg trøkte i meg på BK i går, det var så mye chili-cheese-saus på at jeg faktisk måtte ta av litt. Flammesprutingggg

   

  Ukens gledingz: Nei shit, si det! 17.mai da kanskje?

   

  Ukens lættis: Hahaa jeg lo så jeg grein flere ganger forrige uke, men kommer ikke på av hva. Men det var en ganske lolllll situasjon i heisen, etter jeg og Benny hadde vært i Tyholttårnet og fylt helium i bursdagsballongene. I kjent stil sto det som vanlig 69, og vi drasset med oss et tall hver. Vi klarte å skvise oss inn i heisen med en annen familie, med ballongene trøkt inn med oss. Moren i familien er skjønn og spør: "Å, er det 66 eller 99?". Jeg svarer: "Det er 69:D", og hun blir helt sånn: ":D" og jeg blir helt: ":D" og hun blir stående helt: ":D" og det ble bare jææævlig rart hahahhaa og Benny sitt ansiktsuttrykk var ':) og hade

  Ukens leser: Faen ass, jeg blir bare mer og mer skrullemor. Jeg elsker jo når dere kommer bort til meg, og i helgen kom det ei bort til meg på byen og jeg begynner seriiiiii å grine. Jeg blir stadig mer emosjonell, men sånn går det ikke an å holde på ass. Hahhaa off så sjukt skrullete, men ja - SÅ hyggelig syntes jeg det var at en driitsøt bloggleser kom bort å sa hei og gralla med dagen

   

  Ukens donk: Fyyy søren som jeg mista mobilen min forrige uke. Jeg slengte den seriøst rundt overalt, og på et tidspunkt klarte jeg å kaste den mot han i kassa på Rema, og rett ned i det båndet. Helt umulig å forklare, men helt enormt donkete