hits
 • 20.06.2018
 • 13:15
 • FØR OG ETTER: WALK IN CLOSET

  Virket som mange av dere likte denne "serien" - hvor jeg viser resultatet av leiligheten etter oppussingen! Det er bare det, at med 50mm linsen min er det ikke så veldig lett å ta bilder av små rom, men håper jeg fikk det til greit, med en blanding av close ups og noen mobilbilder. Jeg har jo allerede hatt en ganske lang tour av walk in closetet mitt på Snapchat, så de som følger meg der vet jo hvordan rommet ser ut i sin helhet!

  Før jeg tok over var det altså to soverom i leiligheten, og da så jeg jo mine muligheter til et walk-in, haha. Jeg trodde først rommet kom til å bli veldig mye mindre av så mange klesskap, men av en eller annen merkelig grunn virker det nesten større enn før... Jeg er veldig, veldig fornøyd med løsningen fra PAX, det er en blanding av mine gamle PAX skap med 50cm dybde på den ene veggen, og 30 cm dybde på den lengste veggen. Er nok det som hjelper litt på romfølelsen! Også sminkebordet mitt foran vinduet, som gir naturlig dagslys - elsker det! Jeg har også et speil på klesrommet, det blir på samme siden som døren, altså der sengen på bildene under ender. Men det er ikke særlig spennende, bare et gigantisk speil - så det droppet jeg å ta med, haha! 
   

  ... FØR OPPUSSING ...


  Sminkespeilet har MANGE spurt etter! Jeg hadde ønsket meg det i julegave av kjæresten, og mener det var fra en side som het Skatush eller noe!

   

  Hva syntes dere? 

 • 24.05.2018
 • 15:30
 • BATHROOM DETAILS

  ANNONSE: ADLINKS NELLY OG ROOM21

  Det var faktisk noen som etterlyste mer interiør-innlegg her om dagen, og det har jo blitt litt mindre av det i det siste. Både fordi jeg ikke har gjort de helt store endringene, og fordi det kanskje ble litt mye en stund. Men jeg skal absolutt fortsette med det, og nå som jeg bruker dagene på å sitte med fett hår og joggedress, passer det veldig mye bedre å knipse bilder av leiligheten min, enn meg selv, haha...

  Jeg tenkte jeg skulle vise dere litt av badet i dag! Badet er virkelig ingenting å skryte av, og er helt basic. Hvite fliser, med sjakk-flisete gulv. Helt ok, verken stygt eller fint - men det gjør jobben. Jeg har langt i fra råd til å skal pusse det opp, og det trengs faktisk heller ikke. Siden det er såppas "basic" fra før, er det ganske så lett å freshe det opp med små detaljer, og de tenkte jeg å vise dere i dag ♥

   

   

  KROK HOUSE DOCTOR, HER 

  TOALETTMAPPE MALENE BIRGER, HER 

  GULLBEHOLDERE HMHOME

   

  Som kjæresten min liker å si, har jeg "verdens største tannkost-holder" - og det er den ene gullbeholderen her, haha! Oppi den har jeg tannkostene, tannkrem og linser - ting jeg bruker hver morgen og kveld. I den andre har jeg sminkefjerner, hårbørste, hårolje og typen sin hårvoks. Ting som brukes ofte, men ikke nødvendigvis er så pent! Også sminkemappen min fra Malene Birger, som er en pyntegjenstand i seg selv - elsker at den er hard i formen og såppas stor. Den er stor til kun sminken min, men det gjør det lettere å kaste oppi diverse hudpleie + annet nødvendig når jeg skal på reise, slik at jeg enda kan bruke samme sminkemappe!

  SÅPE MERAKI, HER 

  HÅNDDUK MISSONI, HER

   

  Litt småtteri av detaljer, håndduk og såpe! Disse hånddukene er jo veldig populære, og jeg må si jeg har falt for den sjæl. Fikk den i bursdagsgave av beste Benny ♥ Den bruker jeg som "hånd-håndduk"! Såpen er fra Meraki, og har en helt nydelig duft - men jeg kommer ikke til å kjøpe den igjen, jeg har nemlig tenkt å heller fylle på flasken med billigere såpe. SÅ viktig er det ikke med "designersåpe" å vaske henda i ass, men jeg syntes beholderen på den er så fin, så den vil jeg beholde, hehe. Men enn så lenge denne er full, må jeg si det føles luksus å vaske henda ass!

   


  TOALETTPAPIRHOLDER HOUSE DOCTOR, 
  HER


  Også til denne geniale saken her, som er samme greia som håndduk-kroken på første bilde. Disse to gjorde en enorm forskjell på badet, som fra før hadde "sugekopp"-holdere til både toalettpapir og håndduker. Det ser så billig og uhygienisk ut syntes jeg, haha... Så da bestilte jeg meg disse, som jeg trodde man bare skulle "klistre på". Det skulle man ikke, det var nemlig laget for å skrus på. Nå er ikke jeg hendig nok, og har heller ikke lyst å begynne å borre hull i fliser på badet, så da løste jeg problemet med å kjøpe super-dobbeltsidig teip på Clas Ohlson (den jeg viste dere på Snap), som jeg klippet mange, små biter av og teipet over hele baksiden. Den sitter som et skudd på flisene! Anbefales til dere som vil henge opp ting på badet, uten å starte med drillen. Det samme gjelder bilder på fliser/mur/gipsvegger, den funker veldig bra til enkelte ting!

   

  Nå må jeg komme meg tilbake til lesingen. Ha en fin dag alle sammen!

 • 01.05.2018
 • 16:21
 • FØR OG ETTER: KJØKKEN

  ... FØR OPPUSSING ...


  ... ETTER OPPUSSING ...

   

  ANNONSE: ADLINKS

  KJØKKENVEKT HER

  TAKLAMPE HER

   

  Endelig får jeg vist dere kjøkkenet! Jeg har jo vært uten kjøkkenfronter i flere måneder, og som dere ser mangler det enda en kjempeliten "dekk"-front under stekovnen... Men nå orket jeg ikke vente lengre på å begynne å vise dere leiligheten, så det får bare være! Her er altså kjøkkenet mitt før og etter - ganske stor forandring, haha! Det ser jo veldig blendahvitt ut på "etter"-bildene, og det er jo for så vidt ganske hvitt, men redigeringen gjør at det ser ganske sterilt ut, noe det ikke er i virkeligheten. Jeg liker at det er stilrent og enkelt, men det må være litt hjemmekoselig også altså! Er veldig fornøyd med kjøkkenet mitt, og elsker kjøkkenøya. Den er så hyggelig å ha når man lager middag eller steller i stand drinks på vorspiel, da kan man sitte rundt den! Ellers er jeg veldig fornøyd med den åpne hylle-løsningen, jeg elsker jo åpen løsning på alt. Må kjappe meg å bli "ferdig" med åpen løsning nå som jeg enda er ung og har lite kjøkkenutstyr, haha! Ellers ser dere jo også forskjellen på det nye og det gamle gulvet - jeg kan ikke takke meg selv nok for at jeg valgte å bytte gulv ass, haha. 

  Så ja, jeg har gjort en gooood del på kjøkkenet som dere ser. Det var ganske "standard" og stygt fra før, så det trengte mildt sagt å pusses opp. Det tok meg helt klart lengst tid, mest penger og mest frustrasjon - men gud så verdt det!

  SÅ - HVA SYNTES DERE?

 • 27.04.2018
 • 10:59
 • MINE BURSDAGSGAVER


  ANNONSE: ANNONSELENKER

  PIZZASKJÆRER BLOOMINGVILLE, HER

  SERVERINGSBRETT ELLOS, HER

  SKÅL JONATHAN ADLER, HER

  SEBRAFAT JONATHAN ADLER, HER

  LYS MERAKI, HER 


  Hei babes! Jeg tenkte å vise dere noen av de nydelige tingene jeg fikk til bursdagen min! Haha, veldig blogger og 13-år å skal drive å vise frem bursdagsgavene sine, men når det er interiør føler jeg det er litt mer... greit? Haha! Pizzaskjæreren, serveringsbrettet, skålen og lyset hadde jeg ønsket meg - altså skålen?! Den er så vakker. Ellers trengte jeg et serveringsbrett i hvit marmor - jeg har jo valgt kjøkkenbenker i valnøtt, noe som er svært lite bloggvennlig å ta produktbilder på, hahaha... Som blogger er det jo nesten obligatorisk å ha stuebord eller kjøkkenbenker i marmor, så da får jeg nøye meg med dette brettet! Lyset er mitt all time favourite duftlys - det lukter så rent, og det har gått med et par slike etter jeg først fikk det i gave for noen år siden. Også ser det så fint ut! Jeg skulle til å tipse om samme type lys (ikke like god bomulls-lukt) bare litt billigere finner dere på HM home - men sjekket nå, og de har faktisk akkurat samme pris, haha! Sebrafatet kjøpte Benny til meg helt ut av det blå - jeg hadde ikke sagt til noen at jeg ønsket meg et slikt (samme med et Missoni håndkle jeg fikk av han), og så klarer han å kjøpe akkurat det? Den fyren der ass, vi er alt for like! 

  Nå sitter jeg og Otto og gjør lekser! Jeg er barnevakt i noen timer nå, og senere skal jeg i forelesning. Mistenker at det blir en veldig dårlig lese-dag, i og med at dagen allerede er full + at det er jo freddan. ER det egentlig lov å sitte å pugge modeller på en fredagskveld? 

 • 13.04.2018
 • 09:54
 • SHELFIE


  ANNONSE: ADLINK 

  HYLLE SHELFIE, HER


  Nå følte jeg det var på tide med litt interiørsnakk! Jeg holder jo på hver dag med både store og små ting, men tenker det blir gøyere å vise dere ALT snart, i stedet for å snakke om at jeg har hengt opp en lampe i walk-in closetet mitt, eller at jeg har hengt opp gardiner i alle rom. Sånne ting blir kjapt kjedelig, liksom. Men denne hyllen ble så fin at jeg ville vise dere, og ikke minst tipse dere!

  Det har seg sånn at kortsiden på soveromsveggen min er akkurat like lang som sengen min, så kommer det en skrå vegg ut videre. Derfor har jeg ikke plass til noe nattbord, og siden jeg har sengegavl ville jeg heller ikke ha noen hyller som nattbord, ovenfor sengen. Men litt bordplass er viktig ved sengen - til mobil, briller, vannglass, bok og ikke minst leselys. Så da ble det denne smarte saken! Det er vel egentlig en pyntehylle, men den fungerer utmerket som et nattbord. Den har lampeledning "integrert" i seg, og plass til alt man trenger inni (og oppå hvis man liker å ha loads of shit på nattbordet). 


  Ble det ikke fint? Happy fredag den trettende!
   

 • 03.04.2018
 • 10:08
 • RESULTATET AV DIY-SENGEGAVL

  Var skikkelig respons på sengegavlen, og jeg skulle jo egentlig lage en DIY, meeen.... Tja. Det var ikke så lett i dette surrehuet å skulle lage en sengegavl for første gang, samtidig som man skulle ta bilder step-for-step. Men som jeg nevnte tidligere brukte jeg Kristin sin oppskrift på det, og det var kjempelett! Det største styret med den er nok å få den skjært ut i bredden og høyden man ønsker, men det slapp jeg. Det var faktisk et av mine største gullhår-i-ræva-øyeblikk, da jeg gikk rundt på Byggern og skulle finne en treplate de kunne skjære i ønsket størrelse. Jeg sa jeg ønsket i 150 x 75 ca, og tror dere ikke de hadde ferdige sponplater i akkurat de målene???? Haha shait sånn flaks trenger jeg mer av her i livet

  Jeg kjøpte to forskjellige typer stoff. I og med at jeg har rosa vegger var det umulig å gå rundt på stoffbutikken, å prøve å se for seg hvilket stoff som passet best til gammelrosa maling. Det andre stoffet var lyseblått i nervøs fløyel, men var alt for tynt og ikke ment til å bruke til gavl. Så da ble det denne suede-aktige velouren i grågrønn, og syntes det ble så fint! Jeg har hengt den opp på veggen med hemper om noen skulle lure på det, i stedet for å la den gå helt ned til gulvet. Anyways, anbefaler alle som har lyst på en fin sengegavl gjøre det, SÅ enkelt - og ikke minst fint. Og deilig at ingen andre har likens!

  Hva syntes dere?
   

 • 20.03.2018
 • 13:00
 • Q&A - INTERIØR

  ANNONSE: INNEHOLDER ADLINKS

  Hvor er den hvite lysestaken fra?

  Den fikk jeg av svigermoren min, og den er SÅ fin. Den heter Kubus og dere kan finne den her.


  Hvor er sofabordet ditt fra?

  Det viste jeg jo for litt siden, men det er fra Ellos, her. Finnes også i helsort, her


  Hva heter vinglassene dine?

  De fikk jeg også fra svigermoren min, haha! Hun har skikkelig peiling på interiør! De heter Essence og dere kan finne de her. Er i skikkelig kvalitet og elsker å drikke av de!


  Hvor er sofaen din fra?

  Den heter/ er fra (?) Nordic Hugo! 
   


  Hva heter den rosa fargen du har på soverommet, og den grønne fargen på den ene veggen?

  Den rosa fargen heter delightful pink, og den grønne heter pale green. Begge er i samme kategori og hører faktisk "sammen", så når man sitter i stuen og ser begge rommene samtidig ser det helt nydelig ut. Skulle egentlig ha lysere farger både når det kom til rosa og grønn, men fargene oksiderer litt og blir litt mørkere når de tørker, men syntes det ble veldig fint, og er veldig fornøyd. 
   

  Hvor er taklampen på kjøkkenet fra?

  Den er også fra Ellos, her. ELSKER denne!! Gjorde hele kjøkkenet spør du meg. 


  Hvor er vinkaraffelen fra?

  Den finner dere her ♥ Gleder meg sånn til å få opp den åpne hylle-løsningen på kjøkkenet så jeg kan vise frem denne nydelige saken

  Hvilket gulv har du?

  Jeg har parkett fra Pergo, som heter lofoten arktisk eik! 

  Ellers annen info... 

  Kjøkkeninnredningen min er fra HTH, det fordi jeg "måtte". Kjøkkenet som var i leiligheten fra før var fra HTH, så om jeg ville ha noe annet måtte jeg revet hele kjøkkenet, i stedet for å bare skifte fronter. Det kunne jeg vel eeegentlig gjort, fordi HTH er så sjukt dyrt, haha. Og har brukt jævlig. lang. tid, og svarer meg typ aldri på mails. Mangler enda kjøleskapsdør-fronter og to andre fronter liksom... Og når jeg får de? NEI si det, ingen svarer meg <//3

  Benkeplatene mine er fra IKEA av typen Karlby valnøtt, og hvitfargen på veggene er klassisk hvit. Haha, alt skal med si! Speilet i sort og gull er vintage, og det fikk jeg av mamma.

 • 18.03.2018
 • 10:00
 • NYTT TIL LEILIGHETEN

  ANNONSE: ADLINKS

  1. here 2. here 3. here​ 4. here​ 5. here​ 6. here​ 7. here​ 8. here​ 9. here​ 


  Hallo dere! Ikke tro jeg har gått helt amok og kjøpt meg alt ovenfor altså, haha. Det er ønskelisten min akkurat nå - dog tror jeg nok ikke jeg kommer til å kjøpe meg nytt stuebord med det første, haha. Men alt det andre derimot, det kan jeg se for meg hadde gjort seg bra i casa de annais, ass. Det er alt for mye fint interiør å velge mellom, det er så luksusproblem, haha. Jeg er veldig på utkikk etter fine boller, glass, skåler, vaser og kopper nå som jeg forhåpentligvis får opp den åpne løsningen min. Jeg trenger ansiktskoppen!!

  Ellers har jeg jo $eff shoppet litt nytt, og det meste av det er allerede kommet i posten og er inne i leiligheten. Speilet får jeg forhåpentligvis hengt opp til uken - det er litt av "siste finish" på soverommet. Det er kjempestort - hele.... 110cm i diameter! Haha, jeg tror det kommer til å bli kjempefint. Akkurat de speilene der er jo utsolgt overalt, så da jeg endelig fant det på nett klikket jeg det hjem med en eneste gang. 

  1. here 2. here 3. here

  Nå skal det støvsuges og vaskes litt i hytta her, før turen bærer hjemover. Vi blogges i bartebyen (hvoooorfor skriver jeg sånn jeg hater jo sånne der tullenavn)

 • 06.02.2018
 • 10:00
 • PÅ TIDE Å FÅ DET HJEMMEKOSELIG

  ANNONSE

  Koden ANNAIS25 gir 25% rabatt hos Desenio mellom 6-10 februar ♥

  (KODEN GJELDER IKKE HANDPICKED-/COLLABORATION POSTERS ELLER RAMMER)

  Nå skal dere få første sneak-peak, for real! Det var ikke lenge etter jeg begynte oppussingen av den nye leiligheten at jeg mailet Desenio, som jeg har samarbeidet med flere ganger tidligere. Jeg må jo ha masse fin veggpynt og posters når jeg har en helt egen leilighet, og jeg er så fornøyd med både samarbeidet og produktene til Desenio fra før. Jeg var ganske klar på hvilken type "vibe" jeg ville ha i leiligheten, og har stort sett valgt fotografier. Alle er ikke oppe på veggen enda, mest fordi jeg ikke har bestemt meg helt hva jeg skal ha på stua, og hva som skal henge andre steder i leiligheten. 


  Denne skal mest sansynlig henge over spisebordet! Jeg elsker marokkansk stil, og dette bildet var så utrolig nydelig. Det matcher dog sofaen min på en prikk (!), så spørs bare om jeg må vurdere å henge det over den heller... Vanskelig!! Dette bildet heter Marrakech riad.
   

  Dette bildet skal ikke stå på kjøkkenet, hehe. Det skal henge i stua mest sannsynlig. Men midlertidig står det på kjøkkenet, mest fordi det er det eneste som er skikkelig ferdig i leiligheten, hehe. Dette bildet kjenner jeg faktisk betyr en hel del for meg. Det samme med "stay weird"-bildet jeg har vist dere tidligere. Det minner en på små, men viktige ting. I disse dager er det så vanvittig viktig å huske at en er nydelig uansett alder, hudfarge, hårfarge, kroppsfasong eller what so ever - og en liten reminder på det er denne plakaten. Også er det jo estetisk fint og enkelt da ♥ Bildet heter beauty has no age

   

  Så har vi soverommet! Her ble det disse to, av ren tilfeldighet røyker begge damene, haha. Men jeg syntes bildene var så vakre, at det får bare gå. Til høyre finner dere plakaten bodyog til venstre plakaten smoke.
  Så til en annen favoritt - plakaten blur. Jeg vet ikke helt hva det er jeg liker så godt med dette bildet - men fargene, motivet, og bare helheten er så fint. Dette skal egentlig henge i stuen over sofaen ♥


  Så, hva syntes dere så langt?

 • 04.12.2017
 • 10:30
 • MITT NYE GULV, NYE IDEER OG TANKER...

  ANNONSE


  1. Jeg har fått lyst på tapet! Jeg har jo en vegg jeg skal ha noen monterte hyller på, og bak har jeg lenge fundert på å ha en blågrønn, lys og fin farge. Men i det siste har jeg tenkt mer og mer på tapet.. Det finnes jo så mye fint! Det er jo som å ha en hel vegg med et kunstverk. Hvor søtt hadde det ikke vært med masse illustrasjoner av små fugler? Denne ovenfor er jo veldig girly, men samtidig er det jo min leilighet og jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil! Noe jeg først nå har begynt å virkelig forstå, haha... Denne tapeten finner dere her
   

  2. En søt liten lampe! Syntes det er så mange fine lamper der ute, samtidig som jeg syntes det er fint å ha lamper som tar lite oppmerksomhet. Det er slike ting jeg ikke har gitt noen tanker what so ever - taklamper liksom... Dere finner denne her
   

  3. Gulvet mitt! Det er en-stav i lys eik, og det er så nydelig. Ganske kaldt i virkeligheten. Jeg hadde jo først bestemt meg for laminatgulv siden det var billigere, og hadde mye større og bedre utvalg (syntes jeg). Men pappa ville at jeg skulle ha parkett, og sponset meg litt der så da endte jeg da opp med denne parketten. Dere finner det her 
   

  4. Jeg har jo egentlig bestemt meg for å ha fronter på kjøkkenet uten håndtak, men samtidig har jeg så lyst på gullknotter. Det er så lekkert! Men jeg har jo så mye stål ellers på kjøkkenet - vaskemaskin, vifte, ovn.. Da blir det kanskje ikke så fint med gullknotter? Jeg aner ikke!! Noen som har det selv? Dere finner gullknottene her
   

  5. Så dette nydelige, danske laminatgulvet! Det var nok noe slikt jeg hadde bestemt meg for først. Denne er også en-stavs, bare litt varmere, og ikke minst - mye billigere. Syntes det er sykt hvor stor forskjell gulv gjør, og at man kan få den forskjellen til så grei pris. Det blir jo som en helt ny leilighet med en gang, det kan jeg skrive under på. Dere finner denne her
   

  6. Jeg sier jeg ikke har tenkt på taklamper, men denne har jeg tenkt på! En slik en skal jeg ha over kjøkkenøyen min! Tror dere ikke det blir fint? Å ha en litt lav og dominerende lampe-greie over øya tror jeg blir skikkelig kult, og har sett for meg akkurat en sånn her. Jeg har lyst å klikke den hjem med en gang, men samtidig har jeg lært at det lønner seg å vente til kjøkkenet er ferdig, hehe...
   

  7. Også da dere... Har jeg begynt å .... Se på bad... Jeg har ikke råd til å totalrenovere hele leiligheten i en runde, og siden badet er helt OK tenkte jeg å la det være for denne gang. Men det frister sånn. Det er så mye fint til bad. Altså, se på disse fish scale flisene i marmor. Så. sykt. lekkert. Men det er så mye jobb og penger i å pusse opp bad, at det får bli med tittingen for denne gang
   

  8. En annen ting jeg har tenkt mye på er også å skifte vask på kjøkkenet! Haha, det blir mye søkt info her som sikkert er uinteressant for dere, men for meg står det oppi hodet mitt hele døgnet. Her også har jeg da lyst på gullvask... Haha, må virkelig passe på at det ikke blir for mye gull altså. As we speak er vel kjøkkenbenken på vei til å bli montert, så det er kanskje like greit - så slipper jeg tenke mer på å bytte vask, hhøøhø..
   

  9. Enda et laminatgulv! Dette i kjempe kald farge, nesten grå. Gleder meg til å ha et stoooort hus en gang, hvor jeg kan ha forskjellige nyanser av gulv i forskjellige rom. Det er så kult å ha noen rom kalde med mørkere farger, mens andre nøytrale, lyse og hvite. Og noen romantiske, søte. Ahh jeg har blitt helt interiør for tiden ass. Dere finner dette laminatgulvet her
   

  Sååå det var noen tanker på denne mandags morgenen... Tilbake til eksamenslesing!