hits
 • 10.02.2018
 • 10:03
 • BYTUR FOR FØRSTE GANG SIDEN ROMJULA

  ANNONSELENKER

  1. her 2. her 3. her 4. her 5. her


  Hei og hopp! Jeg beklager for at det har vært lite bra bilder her på bloggen i det siste, men tiden har ikke strukket til. I stedet får dere litt saturday night discofever-inspo! Jeg skal nemlig på bursdag i kveld, og det blir første gang ut på byen i Trondheim siden romjula (!!!). Jeg er jo vanligvis nattens dronning her i byen, og har som oftest vært på byen både en og to ganger i uka til vanlig. Men i det siste har det vært mye jobb og reising, så da har det ikke blitt sånn. Det blir gøy, og jeg gleder meg! Skal prøve å få tatt noen outfitbilder til dere ♥

  Nå skal jeg komme meg ut døra her, for dagens gjøremål er å rydde ut av walk-in'en. Som tidligere nevnt er det skrot og papp der inne OPP. OVER. VEGGENE, så det er på høy tid å se gulvet (og veggene) der inne igjen. Så det blir min spennende formiddag, vi blogges!

 • 12.11.2017
 • 10:00
 • KJOLEGUIDE TIL JUL OG NYTTÅR - DEL 2 (M. RABATTKODE)

  ADLINKS

  Andre del av min aldri så lille jule- og nyttårskjoleguide! Det virket som mange av dere likte at jeg hadde på meg kjolene selv og skrev litt om hvordan de satt og var i størrelsen, så da tenker jeg å gjøre det denne gangen også. Jeg har 34/XS i alle kjolene, så blir jeg å beskrive størrelsene under hvert plagg. Og ikke minst - rabattkode nederst i innlegget ♥ Del 1 finner dere her
   

          


  PALJETT-MAXIKJOLE 
  HER
   

  Kanskje den kjolen som sier nyttårsaften mest? Herregud for en kjole! Ryggen er helt fantastisk, ganske dyp - men enda går det å ha bh under og "dra den litt ned", for de som liker å bruke bh under. Som dere kanskje ser holder jeg inn kjolen bak, fordi den passet desverre ikke til meg. Fankern ass! Denne er altså litt stor i størrelsen. Tror kanskje den passer litt bedre til jenter med litt mer former enn meg, for den ble litt "posete" på meg. Men guri ass, for en nydelig kjole. 

          


  BLÅ VELVET KJOLE 
  HER

  I SVART HER OG RØD HER


  Så til en av mine favoritter i dette innlegget! Denne, i likhet med den andre velvet-kjolen i forrige innlegg, overrasket meg utrolig. Trodde ikke jeg skulle like den så godt, men den satt som et skudd på kroppen og fikk nesten puppene til å se litt større ut? Haha.... Dette var også kjæresten min sin favoritt, haha... Han som tok bildene! Så ja, litt kortere og litt mer sexy denne altså

          


  MAXIKJOLE MED SPLIT 
  HER

  I ROSA HER


  Så til denne nydelige saken! Denne også satt helt nydelig på kroppen. Denne er litt liten i størrelsen, i og med at det er en body-kjole. Men ja, sitter som et skudd, og er supersexy! Kanskje ikke den som skriker mest jul og nyttår, men så er det jo ikke sååååå veldig nøye heller, hehe.

          


  VELVET JUMPSUIT 
  HER


  Så til min andre favoritt! Dette er meg i et plagg, hahaa. Den er i mørk, mørk blå velvet. AKKURAT sånn som jeg vil ha sofaen min i, haha! Denne sitter helt perfekt og følte meg utrolig fin i den. Tror jeg skal bruke denne på Nellys "julebord" neste uke? Den sitter mye finere i virkeligheten og fargen er helt nydelig - men ja, jeg hadde en god gammaldags "styggedag", så jeg måtte kjøre på med filter. 

   

  Så rabattkoden! Det er samme som sist - dere trykker dere inn her og skriver inn ANNA20 når dere betaler. Da får dere 20% på alle NLY brands. Den varer KUN ut i dag, altså til klokken 23.59 i kveld, så vær kjappe!!!

  EDIT: koden varer nå til i morgen klokken 23.59!

 • 05.11.2017
 • 14:00
 • KJOLER TIL JUL OG NYTTÅR! (MED RABATTKODE)

   SPONSEDE PRODUKTER / ADLINKS

  Endelig! Denne typen innlegg er så utrolig etterspurt hvert eneste år, og i stedet for å lage bare et kollasj-inlegg tenkte jeg heller å faktisk ta bilder av meg selv, i det som er mine favoritter! Det var helt sprøtt for noe av det trodde jeg ikke var helt min stil, men ville ha med litt av hvert. Men endte opp med å absoutt eeelske alle plaggene, de satt så sykt bra og følte meg skikkelig fin i de. Nå må jeg bare få brukt alt, haha! Skoene jeg har på er mine forever favs som dere finner her, og jeg har alle plaggene i størrelse 34. Kommer til å skrive litt mer om størrelsene under hvert produkt! Hvis dere lurer på noe må dere bare spørre!

  Dette er del 1, så tenker jeg å komme med enda en del i neste uke en gang. Rabattkoden finner dere nederst i innlegget! Håper dere liker innlegget mine fine
   

  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  BLÅ PALJETTKJOLE HER 

  (I ROSA HER OG SVART HER)

  En av mine heeelt klare favoritter! Denne var utrolig mye finere på og i virkeligheten, og vurderer faktisk å bruke den selv på nyttårsaften. Utrigningen er dyp, men ikke for dyp, slik at man fortsatt kan bruke sånne "spesial"-bher under. Jeg har en slik en under! Den er veldig behagelig å gå i, men kunne kanskje vært liiiiitt trangere, jeg liker jo at slike kjoler er helt tighte. Så den er pittelitt stor i størrelsen! Helt nydelig farge, og ja - jeg syntes den er mye finere in real life enn hva som kommer frem på bilder!

   

  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

  VELVET KJOLE I BRUN HER

  I GRÅ HER

  Altsååå...?! Har dere sett noe så lekkert. Denne falt jeg også pladask for, tenkte kanskje at "velouren" kunne bli litt too much, men den ser helt nydelig ut! Splitten er litt høy for min del, så jeg skal sette i en sikkerhetsnål øverst når jeg skal bruke den på byen. Veldig behagelig å gå i!

   

  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

  GRØNN PALJETTKJOLE HER

  I BLÅ HER OG I SVART HER

  Så klart måtte jeg bestille en grønn en! Jeg har jo blitt helt obsessed med grønt i det siste, og det passer jo i tillegg veldig fint i julen. Denne er nok den eneste som ikke er "typisk meg", i og med at det er en fasong jeg ikke føler kler meg så godt. Desverre, for jeg syntes den er så utrolig fin - kort og sexy men samtidig et litt mer klassisk snitt. Karen for eksempel ser helt fantastisk ut i slike kjoler, og jeg er såå sjalu, haha! Denne skulle jeg nok hatt i en størrelse større, i og med at jeg liker at den "henger" litt mer. 
   

  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

  PALJETTPLAYSUIT HER

  I SVART HER OG I BURGUNDER HER

  Så til min andre favoritt! Denne ble jeg så utrolig positivt overrasket over. Satt som et skudd rundt bena og på rumpa, og akkurat "slapp" nok i overdelen. Elsker den og gleder meg utrolig til å bruke den. Liker at den er like kul til sneakers som til heels, og ikke minst at man kan style den fra alt til superglam til mer chill. Var som å gå i joggedress, haha!

   

  Processed with VSCO with a5 preset

  ONE-SHOULDER PALJETT-TOPP HER

  I BLÅ HER

  Så til denne pene saken! Vet jo at det ikke er alle som liker å gå i kjole, men kanskje er mer glad i å kombinere fine topper med bukser eller skjørt. Denne med et skinnskjørt eller en plain skinny jean, ouh lekkert! Denne satt ganske tight (på en bra måte), men denne må jeg nok selge fordi jeg har så sensitive armhuler, as u all know, haha... Jeg kan jo ikke bruke deodorant en gang, så jeg får utslett og slikt når jeg tar av og på plagg med paljetter som kommer borti huden. Blæh, for den var så fin!

   

  Så til koden! Dere klikker dere inn her, og bruker koden ANNA20 og gir dere 20% på alle NLY brands. Den er gyldig en hel uke faktisk, til neste søndag!

 • 17.10.2017
 • 09:45
 • TUESDAY WANTIES

  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER / ADLINKS


  God morgen! Nå sitter jeg og drikker litt kaffe, før jeg snart skal løpe ut døra på et lite møte. Deretter blir det trening, før jeg drar rett på forelesning! Er det ekkelt, forresten? Jeg svetter veldig lite (skryt), så jeg pleier å dra rett fra trening og i forelesning, uten å dusje. Jeg må alltid spørre sidemannen om jeg stanker, haha. Har ikke fått noen kommentarer på det, men det er kanskje litt snedig? Jeg springer jo ikke intervaller før jeg går på skolen så klart, som oftest litt roligere styrketrening. Hva syntes annaisinatorene om dette? LOL lagde jeg nettopp et fanbase-navn her nå

  Anyways, nå må jeg stikke! Over har dere noen wanties om dagen, jeg er helt obsessed med grønt om dagen. Mest armygrønt, men også sterkere grønnfarger. Bare så dumt jeg har så lite klær og tilbehør i den fargen! Jeg har liiittt lyst å kjøpe meg en armygrønn veske (altså den ovenfor.... damn!), men samtidig er det jo alltid lurest å investere i mer basic farger på vesker. Og jeg har kjøpt nok vesker for 2017 nå, ass! Men en ullgenser derimot.... Hehhe HADE!

 • 15.10.2017
 • 12:30
 • VINTERJAKKEGUIDE

  ADLINKS

  Dette innlegget har jeg fått mange forespørsler på lage, så da tok jeg meg tiden til å gjøre det skikkelig. Jeg vet dere ofte vil ha flere nettsider og merker enn Nelly, så denne gangen er det fra mange forskjellige nettsider, og ikke minst - sinnsykt mange merker! Jeg har delt opp i kun tre kategorier - ekte pels, faux pels og alternative jakker. Rett og slett at fordi det ble så mange jakker med denne gangen at det ble alt for mye arbeid å inndele noe mer enn det. Men er vel stort sett de tre kategoriene man trenger eller? Let's go!

   

  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER

   

  Dere har spurt meg hvilke(n) vinterjakke jeg skal bruke, og jeg skal holde fast på tykke skinnjakker, pelsjakker og kåper så lenge jeg kan - MEN, når vinteren kommer skal jeg bruke to parkaser. Den beige Parajumperen min, og den nye vinterjakken jeg kjøpte i fjor som er mørkgegrønn. Den er i samme merke som nummer 1,3, 6 og 10. Over finner dere massevis av kvalitetsmerker som er litt "up there" i pris, men som dere kanskje har skjønt er jeg av typen som liker å legge litt penger i en vinterjakke. Jeg bruker det så mye om vinteren og er skikkelig frossenpinn, haha. Ovenfor er nok nummer 3 min favoritt, så utrolig enkel, men lekker. Btw, nummer èn i denne kollasjen var ikke i ekte pels, den så bare så ekte ut at jeg ikke fikk med meg at det var faux, haha! Nice!

   

   

  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER ​11. HER ​12. HER

   

  Men det skal jaggu sies at det trenger ikke være ekte pels eller dun i jakken for at den skal være varm og av god kvalitet! Jeg har samlet noen med falsk pels også, siden jeg vet mange liker å bruke faux i stedet for. Og det er jo så mye bedre for planeten og dyrene! Ser at vinterjakke-produsentene har begynt å lage samme jakkene bare med falsk pels, og det er jo så utrolig bra. Er så sykt mye kult på det markedet nå, og er utrolig mange av de man ikke kan se at pelsen er falsk på en gang. Mine favoritter ovenfor er nok 5, 7, 9 og 12. Og btw? Nummer 3 koster bare 799,-!

   


   

  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

   

  Så til dere som kanskje ikke er så interessert i den klassiske parkaen, men noe litt annerledes! Noen av disse (typ nr. 5) er nok litt mer høstjakke. Ellers har jo boblejakken fått sin storhetstid igjen, pluss da biker-jakken som slo skikkelig an i fjor (nr. 2). Den er supertrendy enda ser jeg, og jeg skal nok få brukt min masse i høst, og tidlig vinter. 

   

   

  Noe du likte?

 • 04.10.2017
 • 10:05
 • WEDNESDAY* WANTIES

  ADLINKS

  1. FILIPPA K LUE, HER 

  2. LLADRO ELEFANT, HER 

  3. NIVIDAS SOLBRILLER, HER 

  4. HENRY KOLE SKO, HER 

  5. DECOTIQUE SOFA, HER 

  6. HENRY KOLE SKO, HER    

  Høhø, noe som skurrer litt her? Jeg pleier jo å ha denne "spalten" på tirsdager, men siden jeg ville blogge om koden til vipsalget i går, tenkte jeg det ble litt mye med to slike innlegg på rappen. Btw - stolen ovenfor?! Haha, liker hvordan "tuesday wanties" plutselig tok en brå snu mot gjenstander og møblement. Jeg tror jeg liker best å ha fokus på klær i disse innleggene, også holde interiør for seg selv. Men akkurat denne onsdagen var det mest hus-ting som var on my mind, hehe. Ellers, liker dere disse? Fint om dere sier i fra om dere heller vil jeg skal gjøre noe annet, eller om dere syntes det er nice ♥ 

  Jeg skal snart begynne å komme meg på forelesning jeg! Etter det skal jeg prøve meg på en treningsøkt as well, første treningsøkt på en uke etter snørrbonanza. Det kan jo bli kult for alle de rundt meg :):) Men vi får snakkes senere i kveld! Jeg har laget et typisk meg innlegg som kommer i kveld, så vi blogges babes. 


  HA EN FIN DAG!

 • 28.09.2017
 • 14:22
 • LIFE AS A TOPPBLOGGER

  Processed with VSCO with acg preset

  Processed with VSCO with acg preset

  Processed with VSCO with acg preset

  Processed with VSCO with acg preset


  JAKKE DR. DENIM, 
  HER 

  BUKSE TOP SHOP

  SKO SHEIN, HER

  ADLINKS / SPONSET


  Juhuuu! Nå lengter jeg sånn etter høsten at jeg har begynt å drite i at det enda er sommer i Trondheim, og pakker på meg høstklær. Denne nye jakken har hengt alt for lenge ubrukt nå, og selv om den varmer litt for mye er den så nydelig at jeg ikke klarer la være. Da jeg i tillegg var og hentet de nye høstskoene mine, måtte jeg bare bruke de med en gang, haha. Jeg har (som dere kanskje vet) lett lenge etter slike type boots som kler meg, og da jeg fant disse i high shine ble jeg in love! Sitter de ikke bra på foten?!

  Jeg VET hvor kjedelig det er å høre om andres drømmer og generelt nattesøvn, men i natt sov jeg helt uavbrutt. Jeg tror aldri jeg har gjort det før, i mine 20 år (edit: LOL ANNA du er ikke 20 år du er 22 hva faen). Jeg våkner alltid, enten av meg selv, av at jeg får meldinger, noen ringer, eller fordi jeg har på en alarm 6.00 hver morgen, haha. Jeg elsker å våkne midt på natta/tidlig på morgenen, for så å se at jeg kan sove mye lengre. Det er derfor jeg har på den alarmen klokken 6, haha. Anyways - jeg slet enormt med å sove i natt, og plutselig bare våkner jeg og klokka er kvart på 10? SÅNT er ikke jeg vandt til. Å ikke huske at man sovnet, for så å våkne uten å ha fått et eneste clue om at man ligger og sover. Tja, det var egentlig det jeg skulle fortelle. Ikke noe spess. Life as a toppblogger, liksom. Jeg våknet syk da. Bare sånn at dere vet at det er litt action i livet mitt også. 

   

  Processed with VSCO with acg preset

  Processed with VSCO with acg preset

  Processed with VSCO with acg preset

  Processed with VSCO with acg preset

  Speaking of action. I dag var jeg i forelesning i 45 minutter før jeg bare måtte dra hjem. Hva som skjedde da tenkte jeg å fortelle dere i et innlegg senere ♥

 • 21.09.2017
 • 07:15
 • NEXT UP: OSLO

  ADLINKS

  Hei og god morgen! Tenk at absolutt hele denne uken har jeg stått opp før 7. Det føles utrolig deilig, og skulle ønske jeg klarte å holde den vanen selv når jeg ikke hadde noen planer for dagen. Det hadde vært noe det. Et annet liv kanskje. I dag er det tid for hjemreise, dessverre. Jeg har nettopp stått opp, tatt en dusj, og skal straks bevege meg mot frokostsalen. Litt kaffe og croissanter, før vi skal på en kunstutstilling her på Skagen. Jeg vil virkelig ikke hjem!

  Men heldigvis skal jeg ikke hjem heller! Eller, jeg skulle egentlig hjem til Trondheim. I noen timer. Vil dere høre hvor flink student jeg egentlig var? I dag har jeg jo en ganske lang reise med tre fly, og måtte egentlig mellomlande i Oslo blandt annet, før jeg skulle videre til Trondheim. Jeg hadde nemlig en forelesning i morgen klokken 08.30, så jeg skulle reise hjem i kveld, for å dra på forelesning i morgen, for så å ta flyet tilbake til Oslo etter skolen. HELLA miljøfientlig, det skal jeg ikke si noe på. Men jeg burde serri fått 60 studiepoeng bare for den prioriteringen der eller?? Men tror dere ikke jeg fikk melding om at forelesningen var avlyst? Hell i uhell, da blir jeg bare igjen i Oslo og får en ekstra dag der, men samtidig er det to flybilletter til waste. Jaja, ikke noe å gjøre med. Men nå må jeg pelle meg ut døra og få litt hotellfrokost i magen, vi blogges i Oslo!

   


  1.
  HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

   

  Altsååååå den ullgenseren der trenger jeg. I ALLE farger. Når jeg tenker på det trenger jeg det meste ovenfor. Mine travel picks for i dag!

 • 19.09.2017
 • 06:05
 • TUESDAY WANTIES

  ADLINKS

  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 


  God morgen! Eller...hæ? Fy faen så tidlig det er! Er det ikke egentlig natt? Vel, jeg sitter på et fly til København akkurat nå. Jeg er så heldig at jeg får være med på reise med Ole Henriksen og teamet, hvor vi skal ha to dager nord i Danmark fullspekket av aktiviteter. Jeg er så spent! Jeg skal ikke bare ta ett fly i dag heller, så det er bare å smøre seg med tålmodighet. "Heldigvis" har jeg med bedriftsboka mi, så har jeg noe å finne på i mens. Jeg har funnet ut at det finnes ikke noen bedre plass enn å lese pensum enn når man reiser. Fly, buss, tog, flyplass - du har liksom ikke så mye annet rundt deg som frister å finne på, at pensumbøker faktisk ikke virker som verdens dårligste idè. 

  Ellers tenkte jeg å starte med noe litt nytt på bloggen! Eller, teste det ut og se om dere liker det. Å ha et halvveis fast innlegg her på bloggen, hvor jeg lager kollasjer lik den ovenfor, med noen "wanties". Dere har etterlyst tips til flotte ting til forskjellige nettsider, så da tenkte jeg å blande alt fra high-end luksusvarer til mer budsjett-vennlig. Hva tror dere om det? Vel, nå må jeg legge fra meg maccen og lese videre. Vi blogges i Danmark!

 • 10.09.2017
 • 12:50
 • MIN SISTE SHOPPING!

  ADLINKS

  KJOLE DAGMAR, HER

  Denne kjolen har jeg hatt siden i sommer, men har ikke fått vist den enda! Som dere ser kunne den trengt seg en runde med steameren, haha. En veldig klassik og fin kjole i nydelig rust-oransj farge. Veldig fint med belte eller skjerf i midjen!

   

  LILLA SET NLY ONE, HER

  Dette settet?!?!? Det kom ikke så bra frem på bilder, men det sitter så fint på kroppen. Det er jo i slikt "slinky" stoff som er glatt og sitter ganske tett inntil huden. Selv om man er ganske påkledd blir det samtidig veeeeeldig sexy, haha! Jeg har mitt i XS.

   

  JUMPSUIT MISSGUIDED, HER

  Denne jumpsuiten har jeg også hatt en stund, og skulle egentlig ha den på meg på Elle-festen! Er den ikke det nydeligste dere har sett? Jeg må kjappe meg å få brukt den snart altså, for det aller beste med den er at den sitter som et skudd på kroppen min. Føles ut som den er skreddersydd nesten, haha. Det at den går ut i bena og har belte i midjen gjør at jeg får presset frem det mikroskopisk lille av timeglassfigur jeg har, hehe. Jeg har min i 34!

   

  BRUN FAUX FUR, HER

  Så til disse gærningene. Vet disse har vært utsolgt på Nelly lenge, men nå er faktisk alle inne igjen. Hvis ikke ser jeg de kommer inn ganske kontinuerlig! Denne brukte jeg forrige helg på Nelly-festen i Stockholm, og følte meg så bad ass. Akkurat denne i brun har jeg i størrelse 40 siden jeg ville ha den stor og mest mulig "playa"

   

  GRØNN FAUX FUR, HER

  Jeg bør kanskje bare si det med en gang - jeg bestilte hjem jakken i alle fargene. Hahahhaa. Så typisk meg. Men de var så latterlig fine at jeg bare måtte ha alle. Denne i mørk, mørk grønn er superfresh og fargen er helt nydelig til nå på høsten. Denne har jeg i 36!

   

  SVART FAUX FUR, HER

  Så til det som er min favoritt (sjokk), nemlig den sorte! Den ser litt blå ut på grunn av filteret, men den er altså helt sort. Elsker den og kommer til å bruke den masse i høst og vinter. De er faktisk ganske tykke, og som jeg fikk erfare forrige helg - varme. Denne er like fin til korte partykjoler som til sorte jeans og en veske over. Denne har jeg også i 36. 

   

  ROSA FAUX FUR, HER

  Også den sprøeste av de alle, rosa! Haha. Jeg veeeet ikke helt om jeg skal beholde denne, tror jeg blir å selge den eller gi den bort i konkurranse! Den er super-playa, men jeg tror rett og slett ikke jeg blir å bruke den når jeg har så mange andre mer "vanlige" farger. Sykt fresh rosafarge og skulle ønske jeg hadde den på 90s partyet i helgen! Jeg har også denne i 36. 

   

  LACE UP SKO, HER

  Herregud, disse har jeg hatt kjempelenge! Men helt glemt å blogge om de. Jeg har de jo i beige fra før, og det er en av mine favoritter innen hæler. Det har jeg vel snakket om før? Siden det er stoff på sidene og mye lace-up sitter foten og ankelen som støpt i skoen, som gjør den stabil og gjør det lett å gå i, selv om de har en noe høy hæl. Har mine i 37 og de er helt vanlige i størrelsen!

   

  STRECHY BOOTS, HER

  Enda et par sko, disse ser dere er litt for store i ankelen. Tyyypisk! De er så fine på andre, men personlig liker jeg at skoene er helt tette inntil ankelen. Så disse blir jeg nok å selge på Snapchat! Jeg har mine i 37, og de er faktisk litt for små til meg. Altså litt små i størrelsen! Så freshe og behagelige sko, elsker den nye høyden Nelly har begynt med - den er litt lavere som gjør det super-lett å gå i, men samtidig ser de ikke bestemor-aktig ut.

  Processed with VSCO with hb2 preset

  TOPP HER

  Til slutt denne! En ganske plain topp i litt "Kim K"-stil, blir nok superfine med blå jeans og litt gulldetaljer. Har en kjole i lik fasong og syntes det former overkroppen og puppene så fint, haha. Jeg har min i XS.