hits
 • 22.06.2018
 • 15:28
 • FESTIVALGUIDE

  ANNONSE: ADLINKS BOOZT, NELLY, JUNKYARD

  Hei, og god fredag! Jeg har brukt dagen på en aldri så liten roadtrip for å hente tantebarnet! I og med at bilsyken har dabbet litt av med årene kunne jeg jo faktisk ta med meg maccen og jobbe litt i de timene jeg satt i bil. Altså, etter 22 år med spy og kvalme i baksetet føles det som en skikkelig blessing å kunne sitte med maccen på fanget å redigere bilder mens jeg kjører. Det jeg har jobbet litt med i dag var en festivalguide! Det var en leser som lurte på om jeg kunne lage et innlegg med festivalmote - så da tenkte jeg å kjøre på med det! Det er sikkert mange av dere som skal på festival i sommer - selv skal jeg kanskje på èn, hååper håper!

  På en måte er det ikke så mye å si når det gjelder mote på festival, for min del mener jeg man skal gå med det man syntes er fint, og "deg". Det viktigste er at man føler seg vel, og har gode sko som man kan danse, feste og hoppe rundt i dårlig vær med. Derfor er mitt absolutt største tips å ha noen billige sneaks man ikke er redd for, haha! Jeg samlet noe jeg syntes var veldig fint, og som jeg ville hatt på meg på festival!
   

  1. HERE 2. HERE​ 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 

  11. HERE 12. HERE 13. HERE 14. HERE 15. HERE 16. HERE 17. HERE 18. HERE 19. HERE

   20. HERE 21. HERE 22. HERE 23. HERE 24. HERE 25. HERE 26. HERE 27. HERE 28. HERE 

   

  Nummer 22 er et blottingpapir, som man dabber litt på oljete steder i ansiktet for å matte det ned. Det kan være kjekt å ha i vesken på festival! 


  1. HERE 2. HERE​ 3. HERE 


  Et annet veldig godt tips er en bum-bag! Da kan man danse og styre rundt uten å tenke på hvor man har lagt veska si!
   

  1. HERE 2. HERE​ 3. HERE 4. HERE 


  Også noen beauty-tips fra meg på slutten! Sprayen på nummer 3 har jeg jo nevnt tidligere både her og på podcasten, den bruker jeg for å sette sminken slik at den holder leeeeenge! Ellers var det flere som lurte på hvilken brynsfarge jeg hadde brukt sist, og det er nummer to. Ellers tok jeg med en saltvannspray som gir effortless og kul "saltvannslook", og min fav - rød neglelakk. Elsker!

   

  Ha en fin helg alle sammen! 

 • 29.05.2018
 • 12:39
 • SOON


  adlinks: 1. 
  here 2. here 3. here 4. here 5. here 6. here 7. here 8. here 


  Tittei! Fra mitt lille hi. I går var jeg på trening hvor jeg boxet fra meg litt frustrasjon, ellers har det ikke skjedd så mye. Eller, Erica og jeg spilte inn en ny pod i går, som dere finner 
  her! Guri som jeg lo da vi spilte den inn, og anbefaler dere å høre den. Det er ganske mye lok, just the way I like it. Det har liksom vært lyset i eksamens-hverdagen, den ukentlige avkoblingen hvor vi bare sitter og fjaser mens vi spiller inn pod. Anyways, nå er det ikke lenge til jeg har sommerferie - på torsdag er jeg fri som fuglen, og lesingen går faktisk ganske ålreit. Det er en fin følelse!

  Ellers har jeg både nettshoppet og nett-siklet litt de siste dagene - det er så lenge siden jeg har shoppet online. Egentlig siden jeg kjøpte leilighet! Når jeg først skal kjøpe meg noe nå, går det i ting til leiligheten. Før nettshoppet jeg for tusenvis av kroner i måneden, men det er det altså slutt på. Nå er jeg jo så heldig at jeg får en del klær sponset, så da trenger man jo egentlig ikke noe mer. Men jeg har uansett laget en liten kollasj med ting jeg sikler på om dagen, haha ♥ Også disse solbrillene her, som var dødsfete (men ikke passet inn i kollasjen hahaha). Den type solbriller er faktisk den eneste formen jeg kler skikkelig, så jeg er obsessed med den formen. 


  Tilbake til lesing, cya!

 • 24.04.2018
 • 10:18
 • GOLDEN EARINGS


  ANNONSE ADLINKS

  HOOPS HER

  3 PACK HAMMER STUDS HER
   

  Her er noen bedre bilder av ørepynten jeg la ut på Snapchat før helgen! Jeg brukte de middels store hammer studsa i helgen, og elsker de! Tok også med et annet par massive hoops som jeg også gleder meg til å få brukt. Jeg sitter i sofaen akkurat nå, nettopp stått opp og er ganske på halv tolv. Sengen min er alt for god her hjemme, det har jeg kanskje nevnt før? Derfor sliter jeg veldig med å komme meg opp når jeg ikke har noen planer. Men i dag derimot skal jeg i forelesning, og det er dagen jeg begynner med hardkjør frem mot eksamen. Så dette blogginnlegget mitt er egentlig min prokrastinering at the moment, før jeg skal ta et dypt dykk i bedriftsøkonomien. Jeg håper vi er mange som går inn i en eksamensperiode nå, for denne bloggen kommer nok dessverre til å bli veldig eksamensbasert i noen uker nå.. Jeg syntes det er så rart jeg - jeg hadde jo NETTOPP eksamensperiode før jul?! Aldri før har et semester gått så fort!

  Ha en fiiiin dag alle!

 • 10.02.2018
 • 10:03
 • BYTUR FOR FØRSTE GANG SIDEN ROMJULA

  ANNONSELENKER

  1. her 2. her 3. her 4. her 5. her


  Hei og hopp! Jeg beklager for at det har vært lite bra bilder her på bloggen i det siste, men tiden har ikke strukket til. I stedet får dere litt saturday night discofever-inspo! Jeg skal nemlig på bursdag i kveld, og det blir første gang ut på byen i Trondheim siden romjula (!!!). Jeg er jo vanligvis nattens dronning her i byen, og har som oftest vært på byen både en og to ganger i uka til vanlig. Men i det siste har det vært mye jobb og reising, så da har det ikke blitt sånn. Det blir gøy, og jeg gleder meg! Skal prøve å få tatt noen outfitbilder til dere ♥

  Nå skal jeg komme meg ut døra her, for dagens gjøremål er å rydde ut av walk-in'en. Som tidligere nevnt er det skrot og papp der inne OPP. OVER. VEGGENE, så det er på høy tid å se gulvet (og veggene) der inne igjen. Så det blir min spennende formiddag, vi blogges!

 • 12.11.2017
 • 10:00
 • KJOLEGUIDE TIL JUL OG NYTTÅR - DEL 2 (M. RABATTKODE)

  ADLINKS

  Andre del av min aldri så lille jule- og nyttårskjoleguide! Det virket som mange av dere likte at jeg hadde på meg kjolene selv og skrev litt om hvordan de satt og var i størrelsen, så da tenker jeg å gjøre det denne gangen også. Jeg har 34/XS i alle kjolene, så blir jeg å beskrive størrelsene under hvert plagg. Og ikke minst - rabattkode nederst i innlegget ♥ Del 1 finner dere her
   

          


  PALJETT-MAXIKJOLE 
  HER
   

  Kanskje den kjolen som sier nyttårsaften mest? Herregud for en kjole! Ryggen er helt fantastisk, ganske dyp - men enda går det å ha bh under og "dra den litt ned", for de som liker å bruke bh under. Som dere kanskje ser holder jeg inn kjolen bak, fordi den passet desverre ikke til meg. Fankern ass! Denne er altså litt stor i størrelsen. Tror kanskje den passer litt bedre til jenter med litt mer former enn meg, for den ble litt "posete" på meg. Men guri ass, for en nydelig kjole. 

          


  BLÅ VELVET KJOLE 
  HER

  I SVART HER OG RØD HER


  Så til en av mine favoritter i dette innlegget! Denne, i likhet med den andre velvet-kjolen i forrige innlegg, overrasket meg utrolig. Trodde ikke jeg skulle like den så godt, men den satt som et skudd på kroppen og fikk nesten puppene til å se litt større ut? Haha.... Dette var også kjæresten min sin favoritt, haha... Han som tok bildene! Så ja, litt kortere og litt mer sexy denne altså

          


  MAXIKJOLE MED SPLIT 
  HER

  I ROSA HER


  Så til denne nydelige saken! Denne også satt helt nydelig på kroppen. Denne er litt liten i størrelsen, i og med at det er en body-kjole. Men ja, sitter som et skudd, og er supersexy! Kanskje ikke den som skriker mest jul og nyttår, men så er det jo ikke sååååå veldig nøye heller, hehe.

          


  VELVET JUMPSUIT 
  HER


  Så til min andre favoritt! Dette er meg i et plagg, hahaa. Den er i mørk, mørk blå velvet. AKKURAT sånn som jeg vil ha sofaen min i, haha! Denne sitter helt perfekt og følte meg utrolig fin i den. Tror jeg skal bruke denne på Nellys "julebord" neste uke? Den sitter mye finere i virkeligheten og fargen er helt nydelig - men ja, jeg hadde en god gammaldags "styggedag", så jeg måtte kjøre på med filter. 

   

  Så rabattkoden! Det er samme som sist - dere trykker dere inn her og skriver inn ANNA20 når dere betaler. Da får dere 20% på alle NLY brands. Den varer KUN ut i dag, altså til klokken 23.59 i kveld, så vær kjappe!!!

  EDIT: koden varer nå til i morgen klokken 23.59!

 • 05.11.2017
 • 14:00
 • KJOLER TIL JUL OG NYTTÅR! (MED RABATTKODE)

   SPONSEDE PRODUKTER / ADLINKS

  Endelig! Denne typen innlegg er så utrolig etterspurt hvert eneste år, og i stedet for å lage bare et kollasj-inlegg tenkte jeg heller å faktisk ta bilder av meg selv, i det som er mine favoritter! Det var helt sprøtt for noe av det trodde jeg ikke var helt min stil, men ville ha med litt av hvert. Men endte opp med å absoutt eeelske alle plaggene, de satt så sykt bra og følte meg skikkelig fin i de. Nå må jeg bare få brukt alt, haha! Skoene jeg har på er mine forever favs som dere finner her, og jeg har alle plaggene i størrelse 34. Kommer til å skrive litt mer om størrelsene under hvert produkt! Hvis dere lurer på noe må dere bare spørre!

  Dette er del 1, så tenker jeg å komme med enda en del i neste uke en gang. Rabattkoden finner dere nederst i innlegget! Håper dere liker innlegget mine fine
   

  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  BLÅ PALJETTKJOLE HER 

  (I ROSA HER OG SVART HER)

  En av mine heeelt klare favoritter! Denne var utrolig mye finere på og i virkeligheten, og vurderer faktisk å bruke den selv på nyttårsaften. Utrigningen er dyp, men ikke for dyp, slik at man fortsatt kan bruke sånne "spesial"-bher under. Jeg har en slik en under! Den er veldig behagelig å gå i, men kunne kanskje vært liiiiitt trangere, jeg liker jo at slike kjoler er helt tighte. Så den er pittelitt stor i størrelsen! Helt nydelig farge, og ja - jeg syntes den er mye finere in real life enn hva som kommer frem på bilder!

   

  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

  VELVET KJOLE I BRUN HER

  I GRÅ HER

  Altsååå...?! Har dere sett noe så lekkert. Denne falt jeg også pladask for, tenkte kanskje at "velouren" kunne bli litt too much, men den ser helt nydelig ut! Splitten er litt høy for min del, så jeg skal sette i en sikkerhetsnål øverst når jeg skal bruke den på byen. Veldig behagelig å gå i!

   

  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

  GRØNN PALJETTKJOLE HER

  I BLÅ HER OG I SVART HER

  Så klart måtte jeg bestille en grønn en! Jeg har jo blitt helt obsessed med grønt i det siste, og det passer jo i tillegg veldig fint i julen. Denne er nok den eneste som ikke er "typisk meg", i og med at det er en fasong jeg ikke føler kler meg så godt. Desverre, for jeg syntes den er så utrolig fin - kort og sexy men samtidig et litt mer klassisk snitt. Karen for eksempel ser helt fantastisk ut i slike kjoler, og jeg er såå sjalu, haha! Denne skulle jeg nok hatt i en størrelse større, i og med at jeg liker at den "henger" litt mer. 
   

  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

  PALJETTPLAYSUIT HER

  I SVART HER OG I BURGUNDER HER

  Så til min andre favoritt! Denne ble jeg så utrolig positivt overrasket over. Satt som et skudd rundt bena og på rumpa, og akkurat "slapp" nok i overdelen. Elsker den og gleder meg utrolig til å bruke den. Liker at den er like kul til sneakers som til heels, og ikke minst at man kan style den fra alt til superglam til mer chill. Var som å gå i joggedress, haha!

   

  Processed with VSCO with a5 preset

  ONE-SHOULDER PALJETT-TOPP HER

  I BLÅ HER

  Så til denne pene saken! Vet jo at det ikke er alle som liker å gå i kjole, men kanskje er mer glad i å kombinere fine topper med bukser eller skjørt. Denne med et skinnskjørt eller en plain skinny jean, ouh lekkert! Denne satt ganske tight (på en bra måte), men denne må jeg nok selge fordi jeg har så sensitive armhuler, as u all know, haha... Jeg kan jo ikke bruke deodorant en gang, så jeg får utslett og slikt når jeg tar av og på plagg med paljetter som kommer borti huden. Blæh, for den var så fin!

   

  Så til koden! Dere klikker dere inn her, og bruker koden ANNA20 og gir dere 20% på alle NLY brands. Den er gyldig en hel uke faktisk, til neste søndag!

 • 17.10.2017
 • 09:45
 • TUESDAY WANTIES

  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER / ADLINKS


  God morgen! Nå sitter jeg og drikker litt kaffe, før jeg snart skal løpe ut døra på et lite møte. Deretter blir det trening, før jeg drar rett på forelesning! Er det ekkelt, forresten? Jeg svetter veldig lite (skryt), så jeg pleier å dra rett fra trening og i forelesning, uten å dusje. Jeg må alltid spørre sidemannen om jeg stanker, haha. Har ikke fått noen kommentarer på det, men det er kanskje litt snedig? Jeg springer jo ikke intervaller før jeg går på skolen så klart, som oftest litt roligere styrketrening. Hva syntes annaisinatorene om dette? LOL lagde jeg nettopp et fanbase-navn her nå

  Anyways, nå må jeg stikke! Over har dere noen wanties om dagen, jeg er helt obsessed med grønt om dagen. Mest armygrønt, men også sterkere grønnfarger. Bare så dumt jeg har så lite klær og tilbehør i den fargen! Jeg har liiittt lyst å kjøpe meg en armygrønn veske (altså den ovenfor.... damn!), men samtidig er det jo alltid lurest å investere i mer basic farger på vesker. Og jeg har kjøpt nok vesker for 2017 nå, ass! Men en ullgenser derimot.... Hehhe HADE!

 • 15.10.2017
 • 12:30
 • VINTERJAKKEGUIDE

  ADLINKS

  Dette innlegget har jeg fått mange forespørsler på lage, så da tok jeg meg tiden til å gjøre det skikkelig. Jeg vet dere ofte vil ha flere nettsider og merker enn Nelly, så denne gangen er det fra mange forskjellige nettsider, og ikke minst - sinnsykt mange merker! Jeg har delt opp i kun tre kategorier - ekte pels, faux pels og alternative jakker. Rett og slett at fordi det ble så mange jakker med denne gangen at det ble alt for mye arbeid å inndele noe mer enn det. Men er vel stort sett de tre kategoriene man trenger eller? Let's go!

   

  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER

   

  Dere har spurt meg hvilke(n) vinterjakke jeg skal bruke, og jeg skal holde fast på tykke skinnjakker, pelsjakker og kåper så lenge jeg kan - MEN, når vinteren kommer skal jeg bruke to parkaser. Den beige Parajumperen min, og den nye vinterjakken jeg kjøpte i fjor som er mørkgegrønn. Den er i samme merke som nummer 1,3, 6 og 10. Over finner dere massevis av kvalitetsmerker som er litt "up there" i pris, men som dere kanskje har skjønt er jeg av typen som liker å legge litt penger i en vinterjakke. Jeg bruker det så mye om vinteren og er skikkelig frossenpinn, haha. Ovenfor er nok nummer 3 min favoritt, så utrolig enkel, men lekker. Btw, nummer èn i denne kollasjen var ikke i ekte pels, den så bare så ekte ut at jeg ikke fikk med meg at det var faux, haha! Nice!

   

   

  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER ​11. HER ​12. HER

   

  Men det skal jaggu sies at det trenger ikke være ekte pels eller dun i jakken for at den skal være varm og av god kvalitet! Jeg har samlet noen med falsk pels også, siden jeg vet mange liker å bruke faux i stedet for. Og det er jo så mye bedre for planeten og dyrene! Ser at vinterjakke-produsentene har begynt å lage samme jakkene bare med falsk pels, og det er jo så utrolig bra. Er så sykt mye kult på det markedet nå, og er utrolig mange av de man ikke kan se at pelsen er falsk på en gang. Mine favoritter ovenfor er nok 5, 7, 9 og 12. Og btw? Nummer 3 koster bare 799,-!

   


   

  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

   

  Så til dere som kanskje ikke er så interessert i den klassiske parkaen, men noe litt annerledes! Noen av disse (typ nr. 5) er nok litt mer høstjakke. Ellers har jo boblejakken fått sin storhetstid igjen, pluss da biker-jakken som slo skikkelig an i fjor (nr. 2). Den er supertrendy enda ser jeg, og jeg skal nok få brukt min masse i høst, og tidlig vinter. 

   

   

  Noe du likte?

 • 04.10.2017
 • 10:05
 • WEDNESDAY* WANTIES

  ADLINKS

  1. FILIPPA K LUE, HER 

  2. LLADRO ELEFANT, HER 

  3. NIVIDAS SOLBRILLER, HER 

  4. HENRY KOLE SKO, HER 

  5. DECOTIQUE SOFA, HER 

  6. HENRY KOLE SKO, HER    

  Høhø, noe som skurrer litt her? Jeg pleier jo å ha denne "spalten" på tirsdager, men siden jeg ville blogge om koden til vipsalget i går, tenkte jeg det ble litt mye med to slike innlegg på rappen. Btw - stolen ovenfor?! Haha, liker hvordan "tuesday wanties" plutselig tok en brå snu mot gjenstander og møblement. Jeg tror jeg liker best å ha fokus på klær i disse innleggene, også holde interiør for seg selv. Men akkurat denne onsdagen var det mest hus-ting som var on my mind, hehe. Ellers, liker dere disse? Fint om dere sier i fra om dere heller vil jeg skal gjøre noe annet, eller om dere syntes det er nice ♥ 

  Jeg skal snart begynne å komme meg på forelesning jeg! Etter det skal jeg prøve meg på en treningsøkt as well, første treningsøkt på en uke etter snørrbonanza. Det kan jo bli kult for alle de rundt meg :):) Men vi får snakkes senere i kveld! Jeg har laget et typisk meg innlegg som kommer i kveld, så vi blogges babes. 


  HA EN FIN DAG!

 • 28.09.2017
 • 14:22
 • LIFE AS A TOPPBLOGGER

  Processed with VSCO with acg preset

  Processed with VSCO with acg preset

  Processed with VSCO with acg preset

  Processed with VSCO with acg preset


  JAKKE DR. DENIM, 
  HER 

  BUKSE TOP SHOP

  SKO SHEIN, HER

  ADLINKS / SPONSET


  Juhuuu! Nå lengter jeg sånn etter høsten at jeg har begynt å drite i at det enda er sommer i Trondheim, og pakker på meg høstklær. Denne nye jakken har hengt alt for lenge ubrukt nå, og selv om den varmer litt for mye er den så nydelig at jeg ikke klarer la være. Da jeg i tillegg var og hentet de nye høstskoene mine, måtte jeg bare bruke de med en gang, haha. Jeg har (som dere kanskje vet) lett lenge etter slike type boots som kler meg, og da jeg fant disse i high shine ble jeg in love! Sitter de ikke bra på foten?!

  Jeg VET hvor kjedelig det er å høre om andres drømmer og generelt nattesøvn, men i natt sov jeg helt uavbrutt. Jeg tror aldri jeg har gjort det før, i mine 20 år (edit: LOL ANNA du er ikke 20 år du er 22 hva faen). Jeg våkner alltid, enten av meg selv, av at jeg får meldinger, noen ringer, eller fordi jeg har på en alarm 6.00 hver morgen, haha. Jeg elsker å våkne midt på natta/tidlig på morgenen, for så å se at jeg kan sove mye lengre. Det er derfor jeg har på den alarmen klokken 6, haha. Anyways - jeg slet enormt med å sove i natt, og plutselig bare våkner jeg og klokka er kvart på 10? SÅNT er ikke jeg vandt til. Å ikke huske at man sovnet, for så å våkne uten å ha fått et eneste clue om at man ligger og sover. Tja, det var egentlig det jeg skulle fortelle. Ikke noe spess. Life as a toppblogger, liksom. Jeg våknet syk da. Bare sånn at dere vet at det er litt action i livet mitt også. 

   

  Processed with VSCO with acg preset

  Processed with VSCO with acg preset

  Processed with VSCO with acg preset

  Processed with VSCO with acg preset

  Speaking of action. I dag var jeg i forelesning i 45 minutter før jeg bare måtte dra hjem. Hva som skjedde da tenkte jeg å fortelle dere i et innlegg senere ♥