hits
 • 05.02.2015
 • 21:22
 • KLÆR FOR JENTER MED LANGE BEN

  Når jeg har skrevet "klær som former kroppen", eller generelt snakker om klær, er det ofte mange av dere som lurer på om jeg kan vise hvilke tightser/bukser og andre ting jeg bruker, og lage en slags guide for jenter med lange ben. Det kan jeg så klart gjøre! For det kan virkelig være vanskelig å finne klær som passer, særlig treningstightser - noen ganger lurer jeg på om produsentene skjønner at noen har litt lengre bein?!

  adlinks

   

  - TRENINGSTIGHTSER -

  1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 7. her 8. her (pluss en ekstra her)

  Selv gikk jeg byen rundt for å finne treningstightser som passet meg. Angret på at jeg ikke sjekket ut Nelly, for de har fått inn veldig mange fine, lange varianter nå! For Nelly-modellene har faktisk ikke så lange ben - ser du at tightsen krøller seg litt nederst på bena på bildet, vil den nok passe perfekt om du er en langbein som meg! Selv har jeg nummer 7, og det er favoritt-tightsen min. Jeg har også 2XU sin i "tall", men den er aaaakkurat lang nok..

   

  - JOGGEBUKSER -

  1. her 2. her 3. her 

  Disse er nok litt i grenseland, men de er så fine! Selv har jeg nummer 3, og den passer  i lengden, men sklir pittelitt opp når jeg sitter. Men den går akkurat for meg! Selv har jeg faktisk lyst på alle fargene, men tror nummer 1 kommer til å havne i postkassa mi om ikke alt for lenge. Elsker disse buksene! 

  Mange butikker har blitt flinkere på å lage joggebukser med lange ben og skinny fit. Det liker jeg best, ihvertfall! Min favorittbukse er denne over, pluss en jeg kjøpte på barneavdelinga på Cubus for lenge siden. 

  - JEANS -

  1. her 2. her 3. her

  Jeg sier èn ting - Dr. Denim! Det er virkelig merket for oss langbeinte. Disse er jo mega-populære blandt alle former og fasonger vet jeg, men vet mange klager over at beina kan bli litt for lange - noe som passer perfekt for meg, hahah! Også er de trange helt ned i ankelen, det er viktig for meg.
   

   

  - KJOLER -  1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 7. her 8. her (+ en ekstra her)

  Nå er jo kjoler litt i grenseland, for det er jo veldig få kjoler du ikke kan bruke, bare fordi du har lange ben! Men, det finnes kjoler man kan bruke for å utnytte at man har lange ben! Maxi-kjoler og midi-kjoler er det nemlig ikke alle som føler de kler, fordi de kanskje føler seg for lav. Og det kan jo stemme noen ganger, for midi-kjoler ser jeg at ofte "kutter" kroppen og bena litt. Men disse kjolene er jo supre for oss som det ikke gjør så mye at ikke all huden på bena vises! Man får i tillegg framhevet hofter og formene sine med slike kjoler, og jeg har virkelig fått øynene opp for denne lengden både på skjørt og kjoler. Jeg absolutt elsker den sorte nummer 2!

  Maxi-kjoler er vi også så heldig å kunne (nesten) velge å vrake i. Mange jenter river seg i håret for nesten alle maxikjoler er for lange - det problemet trenger ikke vi å bry oss om! Haha, vi må se positivt på det! Maxikjoler er megaflott på lange figurer, og selv har jeg "dreamy dress" fra NLY (nummer 6), og de er supre i lengden for meg. Helt perfekt!
   

  Nå kan jeg jo ikke LOVE dere at alt dette vil bli langt nok. I tillegg er jo ikke dette en guide om du er veldig over gjennomsnittet høy, men ca. like høy som meg (174cm) og vet at du sliter med å finne bukser og klær som passer. :-)
   

  Sånn! Da håper jeg mine erfaringer og tips var til nytte for noen av dere! Hvis dere lurer på noe, bare spørr. <3

 • 14.01.2015
 • 17:12
 • JEANS OG BUKSER SOM FORMER KROPPEN

   adlinks

   
  Altså, med mindre man putter noe i buksa, vil jo aldri rumpa bli større i volum. Men man kan jo jukse seg til at den ser større og rundere ut! Når det kommer til meg har jeg jo ganske lite av a$$ å rutte med, så dette må nok være punktet som passer meg best. Selv går jeg veldig ofte med klær som går til midten av rumpa/over rumpa, så jeg tenker ikke særlig over det. 

  Uansett! Når det kommer til jeans, er små lommer cluet. Har buksa store lommer, vil rumpa slukes i disse. Har du en smal rumpe, bør du velge jeans som har lommene plassert mer mot siden. Jo lengre fra hverandre, og ut mot sidene lommene er plassert, jo bredere vil rumpa di se ut. Skal du fremheve noe er det som sagt lurt å bruke lysere farger, som for eksempel beige eller vanlig denimfarge er best om du vil få rumpa til å se større ut. For skal den se større ut, må den først og fremst vises - noe den ikke gjør så godt i svarte bukser.

  Når det kommer til bukser som gir illusjon av større rumpe, kan løse (og trange forsåvidt) bukser med mønster være lurt. Som foreksempel buksa der se vidt ser på meg her. Først og fremst trekker den jo all fokus ned på ben og rumpe. Og siden den er løs rundt rumpa og lårene, og har mønster over hele kan man ikke se hvor rumpa di faktisk går.


  1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her l 6. her l 7. her l 8. her 

   

   

  Ops, på underoverskrifta her er det en liten feil! Det skal ikke stå vide kommer.. Det skal stå tettsittende lommer! Har du en stor rumpe og ønsker å gjøre den mindre eller smalere, bør du velge bukser med så store lommer som mulig, som står tettest mulig. Etter min erfaring, har svært mange av Cheap Monday sine klassiske bukser (typ denne), slike lommer. Unngå mønster eller lyse farger på lommer, slik at det ikke trekkes ekstra oppmerksomhet mot rumpa.

  Jo større lommer, jo bedre "gjemmer" de rumpa litt! Lommene på buksene under kunne faktisk vært enda større.


  1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her 

   

   


  Dette var jeg jo så vidt innom da jeg skrev om hvordan få lengre ben i kjoler og jumpsuits. Nå er det jo en stor forskjell på tynnere og lengre ben, men jeg valgte å slå de sammen for ordens skyld. Vil du ha tynnere ben, er mørke bukser det beste. For som sagt - vil du forminske noe, bruk svart og mørke farger. Jeg vet med meg selv, at om jeg har på meg bukser med ankellengde, ser jeg enda tynnere ut. Men dette er nok bare fordi jeg er veldig tynn rundt anklene fra før, og når jeg så viser de frem ser det nesten ut som bena mine skal knekke (haha). Og siden jeg mener ankelene og leggene mine er alt for tynne fra før, bruker jeg alltid bukser som dekker dette. Men det kan hende det bare er meg som mener det, da!

  For å få lengre ben, er det lurt å bruke lange bukser. Og high waist. Jo høyere midje, jo lengre opp ser det ut som bena dine starter. Men da er det jo litt gunstig å ha en kortere topp på i tillegg, så den høye midjen på buksa faktisk vises! I tillegg til en high-waist bukse med lengst mulig bukseben, er det lurt å bruke sko som er ton-i-ton med buksa. Har du på svart bukse, ha på deg svarte sko. Har du på beige bukse, bruk noen lyse sko. 


  1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her

  Nå plukket jeg ut bare svarte, highwaist-bukser med lange ben, for det er vel kanskje fort slik, at ønsker du lengre ben, ønsker du ofte slankere ben også. Her er virkelig Dr. Denim Solitare helt perfekt, den har et enormt høyt liv! Og som kanskje mange vet, er Dr Denim-buksene lange i lengden. Her ser dere jo forresten hvordan Nelly bruker trikset med svarte sko til svart bukse.
   

   

   

  Nå er det nok noen som tenker "hvem i alle dager vil ha kraftigere eller kortere bein??". Men jeg skal love dere at det finnes noen som vil det også! Hadde jeg lest dette for fem år siden hadde jeg nok vært i ekstase. Er man tynn, høy og med lange ben er det faktisk mange som vil se litt kraftigere ut, eller ikke være fullt så "stankelbein". Og dette er nok det letteste å gjøre noe med, av alle de fire kategoriene jeg har vært innom idag.

  For oss høye, slanke med lange ben - er boyfriend-jeans en blessing. Nå er det jo super-trendy i tillegg! Løse bukser med lavt snitt vil få bena til å se større ut (altså "tykkere" om jeg kan si det slik). Men synes du det blir for maskulint med store, baggy bukser, finnes det utrolig mange med store hull i, som gjør det litt mer sexy og viser mer hud. Ellers er jo snekkerbukse genialt. Er sømmen på den lav på livet (slik som den på bildet) vil bena se større ut.

  I likhet med "større rumpe" er mønster lurt. For vil du fremheve noe er mønster genialt. Synes du leggene dine er for tynne, er bukse nummer 6 genial. Her er det kun fokus på leggene, og siden det er såppas mye mønster ser man ikke helt hvor leggene faktisk går. Ellers er også her løse, mønstrete bukser med lavt liv lurt.

  Og ikke minst - lange overdeler. Store ullgensere (eller trange forsåvidt), eller lange jakker. Da ser bena mye kortere ut!

  1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her l 6. her

  Ps: her og her finner dere enda to dødslekre boyfriend-jeans (i to veldig forskjellige prisklasser).

   

   


  Har du lest innlegget, men kjenner deg ikke helt igjen i noen av kategoriene? Er du stort sett fornøyd med bakenden, og er bare ute etter en bukse som ser bra ut, eller forbedrer det du allerede har? For å gi rumpa et lite løft, og få en rundere rumpe - vil middels store lommer - som slutter der rumpa slutter -, være lurt. Hvorfor det er slik, at slike lummer vil løfte rumpa, det vet jeg faktisk ikke. Det har vel noe med den "rumpestreken" å gjøre!

  Et annet tips, for en mer smexi a$$ - skinnbukser/skinntights! Omg, da snakker vi tight ass! Hahah, herregud nå følte jeg meg looser. Men se rumpa på nummer 1, da! Stiv pris, men det finnes i alle slags skinn-stoff, og alle slags priser. 


  1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her l 6. her  Og dere? Her er noe dere må huske!
   

  1. Desto større lommer, desto mindre rumpe. Desto mindre lommer, desto større rumpe. 

  2. Modellene på bildene har jo den perfekte rumpa, så produktbildene i dette innleggene burde egentlig vært uten buksa på modellen. Så selv om buksa med små lommer kan se super-corny ut på Nelly-dama, må du se den for deg på deg. Er du en god nettshopper, vet du at plagget ikke ser likt ut på deg, som den gjør på modellen.

  3. Jeg ser at en del av buksene har noe utplukkede størrelser, og da må dere huske "overvåk størrelse"-muligheten! Det er min lifesaver når jeg blir skuffa over at noe er utsolgt i min størrelse. Den ser slik ut:
   

   

  SHIT. Jeg har flere ganger satt meg ned for å starte på "klær som former kroppen" igjen. Jeg synes selv det var utrolig gøy og interessant å holde på med, men da jeg var ferdig med kategorien kjoler, stoppet det litt opp der. Kjoler er mye lettere, siden det kun er ett plagg som likevel gjør massevis av forskjell. Men nå har jeg kommet i gang igjen, og denne gangen ble det mye!  Nå skal det jo sies at jeans kanskje ikke er det letteste å starte med! Jeans er ofte noe man kjenner aller best selv, og har sine favoritter innen farge, stoff og fasong. Men, jeg tenkte jeg skulle prøve uansett! 

  Jeg håper virkelig dere likte dette innlegget, tror jeg har brukt snart 7 timer på det, hahaha.. Når sant skal sies er jo det eneste dagens teenage-girls går i svarte, trange bukser med sorte ankelboots (og converse), og det er jeg så syyykt lei av å se. Jeg har selv masse fine jeans jeg skal bli mye flinkere å bruke!

 • 20.11.2014
 • 15:54
 • kjoler som former kroppen #3

  adlinks

   

  Dette er nok det punktet jeg har fått mest forespørsel fra dere om å lage. Flere av dere har spurt om hvordan å skjule muskuløse armer, samtidig være feminin, eller skjule kraftige armer i kjole. Her er det jo et hovedpoeng: ikke bruk ermeløse kjoler! 

  For om du vil skjule dine muskuløse eller kraftige armer, kan det være lurt å styre unna halterneck, spagettistropper og andre ermeløse kjoler. Da er det lurt å se på kjoler med litt lengde på armene! Jeg eelsker selv å gå med langermede kjoler - armene blir slanke og elegante. Men liker du ikke helt langermede, kan du jo gå for 3/4 arm. Fra albuen og nedover tviler jeg på at du er like muskuløs eller kraftig, som på overarmen! Se på den første kjolen - der er det 3/4 ermer, og transparant stoff resten av ermet.

  Vil du skjule noe - er det jo som sagt lurt å bruke mørke farger. Skal du ha stramme ermer bør de være i en mørk farge. Har dere gått i en stram, hvit genser? Da fremhever du veldig godt konturer på arma di, og er du muskuløs vil du bare se enda mer muskuløs ut. Derfor - prøv å unngå lyse farger på ermene, om du skal ha stramme ermer! (Kjole nr 1, 2 og 5).

  Men en sikker vinner er jo løse ermer! Her blir nesten alle farger bra! En løs, lys kjole med løse ermer (den hvite) er perfekt. Strammer ingenting og fremhever ikke armene. Kjolen i midten er den aller beste - den har svarte, halvløse ermer + et mønster på fronten av kjolen, som gjør at fokuset glir helt vekk fra armene, og på fronten. Genialt :-D

  svart med blonder her ll svart med belte her ll mønstret her ll løs, hvit her ll svart enkel her 

  Så noen dont's: ikke bruk lyse, stramme ermer. Ikke bruk mønstrete ermer, som drar oppmerksomheten til armene. Finn kjoler som har elementer som drar oppmerksomheten til andre steder enn armene (kjole nr 1 og 3). Løse ermer er best!

  Jeg ser at den "beste" kjolen er utsolgt, + at den hvite snart er det, men som sagt - bruk "overvåk størrelse" -knappen, så får du mail når den er inne på lager igjen. 

   
   

  Nå som jeg ikke har flere kjoletips til forskjellige kroppsfasonger, tenkte jeg å avslutte med min egen kropp. Jeg vet at noen av dere er i ca. samme størrelse som meg - slank, litt pupper, (pitte)litt rumpe, ganske høy og går ikke under noen av de spesielle "kroppsfasongene". Jeg er så heldig at jeg føler selv jeg kan gå med egentlig hva jeg vil, bortsett fra kjoler med veldig dyp utrigning, eller halv-lange kjoler. 

  Jeg unngår kjoler som er i halv-lengde. Dette er fordi jeg ikke liker bena mine fra kneskålene og ned, derfor bruker jeg ofte korte, korte kjoler (haha), så lårene mine også "får bli med". Bruker jeg vide kjoler, ofte i chiffon-stoff, ser bena mine ut som to stilker og kroppen min ser veldig "barnslig" ut. Slik som denne kjolen, det er en kjole jeg aldri ville gått med.

  - Her er mine topp 3 kjolefasonger -


  lilla og svart her ll svart her ll grå her  

  Denne type kjoler mener jeg kler de aller fleste! Min all-time favourite kjole er en langermet med paljett-aztec (nyttårsaftenkjolen min om dere husker), og denne formen fungerer til både partykjoler og hverdags. Den første med lilla står faktisk på kjøpe-lista mi, jeg venter bare på lønn, så blir den forhåpentligvis miiin!
   

  helsvart her ll svart med blått her ll blomstrete her


  Stroppløse kjoler er litt min første kjærlighet-ish. Dette er en fasong som passer veldig godt til kroppsfasongen min! Jeg er relativt slank i overkroppen, og med normale/små pupper. Er du slank i overkroppen og bruker stroppløs (også turtleneck) kan man ofte se enda slankere ut. I tillegg er det en perfekt kjole for oss med små pupper, for det er veldig fint med en liten og diskre kløft, siden det er så mye hud fremme fra før. Det er jo det eneste som er litt dumt - man blir fort veldig naken! Blomsterkjolen helt til høyre har jeg også satt på kjøpe-lista mi, den er så nydelig
   
  hvit med paljetter her ll gul her ll helhvit her 


  Haha, dette kom kanskje ikke som en sjokk? Dette er en "obsession" jeg har fått ganske nylig, og fortalt dere mye om. Jeg vet ikke hva det er, men tynne stropper gjør bare noe med overkroppen. Den blir så elegant, og når de i tillegg har formen som de hvite kjolene - det eeer så lekkert. Dekker puppene, men viser samtidig en del hud. Her igjen, den hvite kjolen helt til høyre skal OGSÅ bli min A$AP.

   

   

  Sånn! Da er "kjoler som former kroppen" ferdig for denne gang. Jeg har tenkt å fortsette med dette, men bevege meg over til andre klær. For eksempel hverdagssklær som hjelper til litt her og der. Og jeg håper dere "tar det rett" - for det er virkelig ikke sånn at har man store pupper skal man ikke gå med stroppløst, eller har du mer muskuløse ben kan du ikke gjøre datt! Man kjenner selv kroppen sin best, og vet nok garantert best selv hva man kler! Dette er bare tips fra meg, slik jeg oppfatter klær - og klær vil aldri kunne endre kroppen din drastisk.

 • 30.10.2014
 • 16:13
 • KJOLER SOM FORMER KROPPEN #2

  annonselenker

   

  For å få lengre ben finnes det en rekke knep og tips! Men når det kommer til kjoler og festtøy er det ikke like mange. Men et stikkord - hud. Man må få vist så mye som overhode mulig av bena sine, og for at det ikke skal bli så veldig tacky - playsuits. Da kan man ha de korteste lengder, men slipper å stresse om trusa vises eller rumpa henger ut. 

  Det viktigste er hightwaist. Man vil ha et så høyt liv som overhode mulig. Finn gjerne skjørt og kjoler som har midjen rett under puppene! For jo høyere opp midjen din er, jo lengre vil bena se ut. Se på kjole nummer èn foreksempel, superkort jumpsuit og høyt liv. 

  Sist men ikke minst - nude! Hud og nude er samme ulla, for en nude farge vil "se ut som hud". Så bruk et par beige/hudfarget høye hæler, det vil hjelpe utrolig. Har du på deg strømpebukse, bruk hæler i samme farge som strømpebuksa. Dette vil forlenge foten fordi man ikke ser "hvor den stopper". 

  Ellers skal loddrette striper gi en illusjon av lengre ben også, som dere kan se på hun i midten. Men man trenger ikke vise alldeles med hud heller. Maxikjoler med høyt liv vil gi deg lengre ben, eller lange jumpsuits som du ser på kjole 4. Eller en "halvmaxi" som på kjole nummer 2 - et kjempekort skjørt på den ene foten som viser bena dine, men ellers maxi.  svart, stroppløs playsuit her ll  maxikjole med høy split her ll  stripete her ll  maxi jumpsuit her ll  svart playsuit her

   

   

   

  Herregud peplum er en genial ting, dere. Om du ikke er kjent med peplum, så er det et slags lite "skjørt" som kommer litt under puppene på topper, jakker og kjoler. Dette er mitt aller beste tips til dere som ønsker å skjule mage. 

  For man vil jo gjerne gå med trange kjoler, men det er kanskje ikke like gøy om man ikke føler seg komfortabel med magen sin. Jeg for eksempel - skal jeg drikke kun øl før byen, går jeg for en peplumkjole. Den dekker magen utrolig fint! Som du ser under er det masse forskjellige varianter, den hvite kjolen dekker større mager siden skjørtet er mye større og går mye "videre", mens den nude rosa (gud så fin!) har en peplum som sitter litt mer inntil kroppen.

  Så til den første svarte kjolen! Dette er jo ikke en peplumkjole, men en annen genial kjolefasong som skjuler mage. Løse skjørt som er nogen lunde high-waste er jo en sikker vinner - men utskjæringen på toppen av magen gjør enda et underverk. Den øverste delen på magen har ofte lite eller mindre fett, som gjør at man kan vise fram litt av den, og la "muffinmagen" være i fred under skjørtet, haha!

  svart med utskjæring her ll hvit peplum her ll nude rosa peplum her ll svart stroppløs peplum her ll svart peplum her 


  Når det kommer til peplum-fasong har Nelly et enormt utvalg, men siden jeg for denne gang bare har med kjoler kan jeg jo ikke ta med aaabsoutt alt. Men skriv inn "peplum" i søkefeltet på Nelly, og dere får opp drøssevis av kjoler, topper og jakker i samme fasong. 
   

  I denne nye "serien" jeg har begynt med hadde jeg egentlig tenkt å styre unna disse klassiske "formene". Epla, pæra, timeglasset, dere vet? Men akkurat her tok jeg i bruk pæreformen, for den er veldig beskrivende! Har du store hofter og en stor rumpe, men med smale skuldre og små pupper? Hvis du mistrives med det kan du jo prøve å "balansere" det med klær, noe som ikke er vanskelig!

  De tre første kjolene er jo superlure. Et trangt skjørt som viser frem en superfin rumpe, kombinert med en løs topp som gjør at overkroppen din vil se større ut. De to kjolene under er jo litt anneledes, og fungerer kanskje ikke like "effektivt", men stoffet som er rundt skuldrene og brystet vil dra oppmerksomheten mot brystet og, ja skuldrene!

  lyserosa  her ll  beige og svart her ll  svart med paljetter her ll  blå her ll  burgunder her -> finnes også i svart


   

  Veldig hyggelig å høre at dere likte slike innlegg. Dette har jeg brukt hele dagen på, og selv om det tar tid er det kjempegøy og ikke minst lærerikt. Neste gang har jeg fått forespørsel om kjoler for store eller muskuløse armer, og det skal jeg prøve å få til! Og gjerne kom med forslag til flere ting dere vil skjule eller fremheve.

  Jeg tenkte å gjøre meg ferdig med festtøy, for så å fortsette denne "serien" videre mot hverdagsstøy - gensre, bukser, sko og topper. Så bare følg med!

 • 22.10.2014
 • 17:36
 • KJOLER SOM FORMER KROPPEN

   / adlinks

  Dette er rett og slett en genial oppfinnelse, som jeg ikke fatter hvorfor ikke er mer populær. Jeg tror det er fordi man faktisk ikke er klar over forskjellen det gjør, før man tar på plagget. Som du ser på plaggene under har alle èn likhet - svarte, eller mørkere farger i midjen, eventuelt på brystet eller lårene. Den mørke fargen gjør at mønsteret eller den mest dominerende fargen får mest oppmerksomhet, og det ser ut som midjen din er mye mindre! Der det mørke er, der forminskes det.

  Jeg elsker kjolen i hvit og navy med lange ermer, og tror nok den havner i handlekurva snart, sammen med den første eller den i gul og svart.

  multifarget her ll navy og hvit her ll rosa og lilla her ll gul og svart her ll svart og hvit  her
  En åpen rygg er mye mer sexy enn en åpen front. Selv om det suger å ha små pupper noen ganger, må vi være takknemlige for at vi har kjoler med dyp rygg! Som sagt er det mye mer sexy å vise hud på ryggen med en dyp utrigning til korsryggen, enn å ha puppene hengende ute - er dere ikke enige? Har du vanlige former, men små pupper er en stram kjole med dyp rygg perfekt. For eksempel blondekjolen fra Ida Sjöstedt eller perlekjolen under. 

  Er du slik jeg var for noen år siden - med cirka null former, er en kjole som er løs i formen, eller med mye stoff på brystpartiet - men med dyp rygg, helt perfekt! Og da er den sorte maxikjolen + de to lyse kjolene en vinner! Jeg ville tatt et belte i midjen på den siste kjolen tho, for å fremheve det meste av former som mulig!

  svart maxi her ll blondekjole her ll perlekjole her ll grå, løs kjole her ll lyselilla stroppekjole her

   

   

  Dette er vel noe de aller fleste har lyst på? Som jeg nevnte i et annet innlegg er disse wrapkjolene utrolig snille mot kroppen, og gjør at midjen ser mindre ut + rumpa litt større. Rysjene på den ligger nemlig over rumpa, som gjør at den ser litt større ut, og den er tight i midjen som gjør at du får litt mer timeglass-fasong.Bakfra også ser man at på overkroppen er det ingen rysjer, de kommer først på rumpa. Nå snakker jeg om de første to kjolene med lange armer.

  Den blå og svarte kortermede kjolen er litt snillere mot hoftene! Den har rysjer på et helt annet vis, i tillegg har den ikke rysjer på rumpa. Ellers vil kjoler med mønster på rumpa eller annet stoff gjøre at den ser større ut!  burgunder langermet her ll svart langermet her ll blå kortermet her ll sort med blondeskjørt her ll svart kortermet her 

  - Den langermede kjolen finnes i enda flere farger -  SÅ - Hva synes dere om denne typen innlegg? Jeg har sittet i hele dag med det, og kan ca hele kjolesortimentet til Nelly utenat nå, haha! Uansett, om dere liker det tenkte jeg å fortsette med det, men bevege meg inn på andre ting å fremheve, skjule eller trikse med. For eksempel skjule mage, lengre ben, slankere overkropp, andre plagg som hjelper kroppen litt? 

  Akkurat denne gangen ble det ting min kropp kler, jeg er ikke akkurat kjent med problemet å ha for stor rumpe, haha. Så til dere som har en helt annen kroppsfasong enn meg, gjerne kom med forslag til andre ting til neste innlegg! ♥ Og dere må huske at jeg ikke er noen ekspert på dette området, hehe..