konkurranser

06.10.2016 - 19:00

MINI-KONKURRANSE! FERDIG


Processed with VSCO with a5 preset

Forrige uke blogget jeg jo om to noe favorttsko - et par høye hæler og et bar beige sneakers. "Desverre" skjedde det en feil som gjorde at noen dager etterpå fikk jeg skoene på nytt, haha! Så nå sitter jeg her med to par av hver sko, og siden det virket som mange likte skoene jeg blogget om, tenkte jeg å gi bort de to ekstra parene! Begge skoene er i størrelse 37, men de skal nok passe en 36 også! Vinneren kåres på søndag eller noe rundt der!
 

- Det du må gjøre er å følge meg på Instagram (@annais), også kommenterer du "gjort" i dette innlegget! -


Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a6 preset20.06.2016 - 10:00

ØVER MEG


I SAMARBEID MED GILETTE

Processed with VSCO with hb2 preset

Som dere kanskje har fått med dere har jeg jo et samarbeid med Gilette nå, hvor jeg i anledning deres nye barberhøvel Venus Swirl, har en konkurranse gående! Nå har jeg forresten fått prøvd høvelen i noen uker, og den er helt super! Særlig nå som jeg har gått rundt med titalls katteklor-sår på leggene jeg må unngå å komme borti. Venus Swirl er nemlig en innovativ høvel som kan bevege seg flere måter enn en vanlig høvl, så man lettere når til på vanskelige deler av kroppen. Uansett, som jeg nevnte i forrige uke har vi endret litt på konkurransereglene. Hvis flere vil delta, er det bare å skrive en kommentar i innlegget her hva deres beste tips til å få sommerklare ben er. Det dere kan vinne er en treningsøkt med meg, og jeg har valgt en yoga-session! Haha, som dere ser på bildet over øver jeg meg litt (neida, jeg gjør egentlig ikke det). Det blir nok ganske nybegynner-yoga, hehe! Det som er veldig viktig er at dere leser reglene for å delta, og de finner dere her. Jeg har lest bidragene deres, og gleder meg til å dra på trening med èn av dere. I tillegg vil de 10 neste beste vinne Swirl-høvelen!

- LYKKE TIL -15.06.2016 - 12:00

SWIRL


I SAMARBEID MED GILETTE

Image and video hosting by TinyPic

Forrige uke satte jeg jo i gang en gøyal konkurranse sammen med Venus, i forbindelse med deres nye barberhøvel, Venus Swirl. Vi har endret litt på hva man skal gjøre for å delta, og det er nå å kommentere i dette innlegget hva ditt beste tips for å få sommerklare legger er. Førstepremien vinner en treningsøkt med meg, hvor vi skal få bevegd oss litt, og gjøre litt yoga! Det tror jeg blir kjempegøyalt og ikke minst - en liten utfordring! Jeg er kjempedårlig i yoga men har veldig lyst til å bli bedre til det, noen som er med?! Jeg gleder meg til å se bidragene deres. ♥ Mer info om hvordan å konkurrere og konkurranseregler finner dere her. Det er veldig viktig at dere leser disse reglene nøye før dere deltar!10.06.2016 - 11:01

MOVES LIKE NO OTHER


I SAMARBEID MED GILETTE

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Nå er sommeren her, og våre bleike (eller solariumsbrune) ben skal vises frem igjen. Og det betyr for mange, at barbering av legger begynner igjen for fullt. Personlig klarer jeg ikke å føle meg helt komfortabel i søte sommerkjoler, hvis jeg ikke har fått barbert leggene mine ordentlig... Haha! Men vakre sommerben betyr mer enn bare barbering, for meg betyr det for eksempel også en aldri så liten legday! I år har Gilette Venus lansert en helt ny barberhøvl, som heter Venus Swirl. Denne høvlen er designet spesielt for å følge kroppens kurver og form, og har derfor en liten "Flexiball" på håndtaket. På den måten vil man få en nærmere barbering, og særlig på plasser som rundt knærne, på anklene - ja, områder som gjerne er litt vanskelige å få barbert ordentlig, uten å kutte seg. På grunn av Venus Swirls unike bevegelsesmønster har jeg i samarbeid med de, en kampanje gående! Den heter  #moveslikenoother, og er ganske så gøyal. Det er til og med en konkurranse! 

Konkurransen går ut på: 1. Last opp en GIF eller video på Instagram hvor du beveger deg på hvilken som helst måte, og #moveslikenoother.  2. Hashtag #venusswirl, #moveslikenoother og tagg meg på Instagram, @annais. Jeg, sammen med representanter fra Gilette Venus vurderer hvor kreativt bildet/videoen er. Konkurransevilkårene finner dere her. Og hva dere kan vinne? Den mest kreative vil vinne en treningsøkt med meg, og jeg har faktisk valgt yoga, for en skikkelig challenge. Det vil også bli trøstepremier for 10 andre kreative bidrag, som vinner den nye Venus Swirl-høvelen! Ikke glem å ha Instagramprofilen din offentlig, så jeg kan se alle bidragene. Gleder meg allerede til å møte en av dere! 

Lykke til!23.06.2015 - 10:00

KONKURRANSE: VINN EN UKE PÅ LAPOINT!


Det er så lenge siden jeg har hatt en konkurranse nå, så derfor tenkte jeg å kjøre i gang en konkurranse! Som dere kanskje har fått med dere skal jeg med 4 andre, nydelige bloggere til nydelige Portugal! Og som dere kanskje har gjettet, har dere nå muligheten til å vinne en uke i Portugal, samtidig som resten av oss bloggerne! Du vinner noe som man kan kalle full pakke level 1som er et nybegynner surfekurs.

 

7 overnattinger
7 frokoster
7 dagers utstyrsleie (våtdrakt + surfebrett)
Instruksjon (5 x 2 timer)
Transport til surfespots de dagene vi ikke surfer på den nærmeste stranden
Surfe så mye du orker, gangavstand til bra surfing
Organisering av utflukter
Fri disponering av campens fasiliteter
2 Yogapass
Transfer t/r Lisboa - Lapoint campen
Fly t/r Oslo - LisboaHva må du gjøre?
  • Like Lapoint på Facebook (her)  og Instagram (Lapointcamps)
  • Svar på følgende spørsmål, og send svar til konkurranse@lapoint.no
    "Hva heter byen i Portugal Lapoint Surfecamp holder til i? Ta en titt her..:)
Er du under 18 år så vinner du en uke på Surf Sommerleir i Hoddevik for 13-17 åringer, inkludert transport t/r Oslo eller Bergen - Stadt. Det kan du lese mer om her!


26.03.2015 - 15:45

KONKURRANSETID MED SLOGGI!


annonse

Jeg vet ikke om dere har fått med dere at Kylie Minogue er kampanjepike for Sloggi sin vår og sommer-kolleksjon? Favorittene hennes er de to settene WOW! Lace, og Invisible Supreme Cotton. Min favoritt er WOW! Lace, som er et feminint og luksuriøst sett med blonder romantisk stil. Det andre settet har mer fokus på komfor, i bomull, med et design som gjør at den er usynlig under klær. 

Som dere kanskje har skjønt kommer det noe gøy i dette innlegget! Nemlig konkurranse! Hva ville du hatt på deg i de øyeblikkene i livet når det er du som er i rampelyset? Eller bare for deg selv, på en rolig kveld hjemme? Konkurransen går ut på at man skal lage et moodboard på Polyvore, hvor man skal sette sammen et antrekk - pluss dine favorittprodukter fra Sloggi. Ved å slenge på hashtaggen #mysloggi er du med i konkurransen, og kan vinne en tur til Berlin, hvor du får være med på et spesialevent med Kylie! Da får du gratis fly, utvalgt hotell i sentrum for 2, fra 23.04 til 24.04.

 

- Her er mitt eget moodboard! -


 

 Er ikke dette en gøy, girly konkurranse? Det var såå gøy å sitte å lage en kollasj i Polyvore, og i tillegg kan man jo vinne en super premie.

Ønsker alle lykke til!02.10.2014 - 14:28

KONKURRANSE - AVSLUTTET


Skrevet i samarbeid med Kickback

Som blogger liker jeg å tro at å nettshoppe er en del av jobben min. Jeg elsker jo å vise dere new in og latest buys, men helt ærlig - å shoppe er ikke jobben min. Så som mange andre, har jeg et litt ambivalent forhold til nettshopping. Jeg elsker følelsen av å klikke "Legg i shoppingbag", og ikke minst følelsen av å få pakken(e..) i posten. Men det er alltid den følelsen av å bruke penger på nettshopping, kunne man bare fått tilbake pengene i tillegg?!

Derfor har jeg tenkt å fortelle dere noe sikker mange av dere har hørt om før: Kickback! Det er en tjeneste som gir deg tilbake en prosentandel av det du har handlet for, og de har med seg en haug av de mest kjente nettbutikkene på laget. Blandt annet mine one and only Nelly og Asos! De samarbeider med hele 240 nettbutikker i alle forskjellige kategorier.

 

♥ Registrer deg på Kickback her, gratis og helt uten forpliktelser.

♥ Når du skal handle, klikker du deg inn til din favoritt nettbutikk via Kickback.no først, og deretter handler du som vanlig - til akkurat samme pris.

♥ Etter du har handlet får du penger tilbake på KickBack-kontoen din, og de utbetales rett til din bankkonto eller kan veksles inn i gavekort!

♥ Desto større sum du kjøper for, jo mer penger får du tilbake - og du kan bruke pengene på akkurat det du vil!

 

 

NUH er det konkurranse dere! Kickback og jeg vil gjerne gi dere muligheten til å vinne et gavekort på Nelly! Det er jeg som har bestemt premien, Kickback er så snille at de sponser dere med den! Jeg gir ut to gavekort på Nelly, på 1000 kr hver. 

Siden Kickback deler ut premien, er det eneste dere trenger å gjøre å bli medlem på Kickback. Det er jo helt gratis og tar jo faktisk 1 minutt, så ingenting å miste. Jeg er selv medlem i Kickback, men er kanskje litt u-greit å bli med i sin egen konkurranse? Haha.. Lykke til alle sammen!

Husk å kommenter dette innlegget med navn + email!


AVSLUTTET!26.01.2014 - 20:01

KONKURRANSE - vinn 2000kr på junkyard!


Jeg føler aldri jeg får vist hvor mye jeg egentlig setter pris på dere lesere! Selv syns dere jo det er null stress å klikke innom bloggen min, men jeg må virkelig si at det betyr masse for meg at dere først og fremst leser bloggen min, men til dere som kommenterer - jeg blir så glad! ♥

Derfor har jeg tenkt å ha en konkurranse til alle dere snille lesere! I samarbeid med Junkyard gir jeg ut et gavekort på 2000 kroner, som gjelder på hele butikken dems. De har vært min faste samarbeidspartner ganske så lenge nå, og er alltid like glad når jeg får en pakke fra de! 

Det eneste dere trenger å gjøre er å like fanpagen dems HER, og skriv i feltet som det står "URL" på når du skal kommentere, et produkt du kunne tenkt deg. Dere kan ikke skrive det som kommentar, for da blir nemlig kommentaren deres automatisk blokkert! Vet, det er dumt.. 
Meg i antrekk fra Junkyard, glad pike! LYKKE TIL ♥17.10.2013 - 11:28

KONKURRANSE - vinn 1000kr på junkyard! AVSLUTTET


At jeg har to konkurranser gående samtidig her på bloggen, det tror jeg aldri har skjedd før. Men nå tenkte jeg at jeg skulle ha en liten konkurranse som jeg arrangerer selv! Jeg trenger nemlig hjelp av dere til å få levert inn en skoleoppgave som handler om, ja dere og bloggen. Jeg skal ha en markedsundersøkelse om dere som lesere på bloggen, det er ikke noe farlig og helt anonymt. Dette er en undersøkelse som skal forbedre bloggingen, derfor er det bare bra med konstruktiv kritikk. ♥

Ellers er det viktig dere svarer det som dere mener og er riktig! Og dere har ingen "mindre" sjanse å vinne om dere svarer negativt, siden det er anonymt. Jeg håper virkelig, virkelig, virkelig dere tar dere tiden til å svare på fem korte avkrysninsspørsmål som vil ta typ 2 minutter maks. Det kåres en vinner som vinner et gavekort på 1000kr på Junkyard! Halve kleskapet mitt er sikkert fra denne butikken og dere vet jo hvor mye jeg elsker den butikken! 

1. Gå inn HER og svar på spørsmålene

2. Kommenter i kommentarfeltet at du har gjort det!

 
Junkyard har fått sitt eget klesmerke - xx-xy, det er der alle klærne på kollasjen over er fra! Men gavekortet gjelder ikke bare på dette merket, men alt junkyard har på nettbutikken sin!!14.10.2013 - 14:27

VINN CANADA GOOSE! avsluttet


For litt siden fikk jeg meg ny jakke fra Canada Goose, sponset av Follestad! De har nylig åpnet en egen nettbutikk som kun Canada Goose i massevis av modeller, farger og størrelser. Jeg har jo allerede en Goose, og det er en fantastisk god og varm jakke, helt klart de varmeste jakkene jeg har prøvd! Og det er viktig nå i vintertider. Jakkene er jo ganske dyre siden de er såppas varme og det er kanskje mange som ikke har råd til å bruke så mye penger på en jakke. Derfor har jeg i samarbeid med Follestad tenkt å dele ut en jakke til en heldig leser!Dere kan velge mellom modellene "Victoria" og "Trillium". Jeg har Victoria i fargen Navy, størrelse XS. Det eneste dere må gjøre er å gå inn HER og finne modellen, størrelse og fargen dere vil ha, og skriv det i en kommentar. Fks: Jeg vil ha Trillium parka i fargen "TAN" i medium. Ikke skriv link til jakken! 

Konkurransen varer i to uker fra idag!

Om dere lurer på noe ang. jakkene kan dere sende mail til aron@follestad.com!16.04.2013 - 21:27

konkurranse: vinn fotoshoot og styling til en verdi av 6000,- (AVSLUTTET)


Studio G fotografene er Norges mest premierte fotografer. De har tilsammen 6 studio rundt i Norge. Disse ligger på Heimdal, Orkanger, Steinkjer, Verdal, Kongsvinger og Flisa. Sammen har vi laget en konkurranse hvor du kan vinne Fotoshoot med stylist! Vinneren blir først stylet av profesjonell stylist. Deretter blir det fotoshoot på en kul location.

Alt du trenger å gjøre er

1 ) Gå inn på Studio G?s facebookside HER og klikk liker

2 ) Del siden med alle dine venner på facebook

3 ) Gå til www.studiog.no/konkurranse  og skriv inn din kontaktinfo.

1. Premie: Fotoshoot på location med stylist.
                  Inkl app med bildene samt album. Verdi kr 6000,-

2.Premie: Nikon Hybrid J-1 kamera. Superkjapt hybridkamera med god bildekvalitet. Veil. pris 4599,-  


Vinnerne blir kontaktet om en uke, når konkurransen er avsluttet. Se Studio G?s hjemmeside : www.studiog.no, og for dere som skal konfirmeres til våren kan dere se konfirmantbrosjyren her!

reklame23.03.2013 - 22:20

konkurranse: vinn marc my marc jacobs-veske!


Jeg har skrevet om Dorco Shai barberhøvler før, og dere har garantert lest om det på flere blogger. Ikke uten grunn, for billigere barbering finnes ikke! Barberhøvler er sure penger, å dra på butikken for å kjøpe barberhøvler til hundrevis av kroner kommer ganske langt opp på "ork" listen. Det er derfor Dorco har blitt så populært - mye billigere enn andre høvler, og ikke minst: de sendes rett hjem i postkassen. Jeg har fått et helt års forbruk av Dorco, og det er sååå deilig! Selve høvelen har hele 6 knivblader og er skånsom men samtidig veldig effektiv. Jeg haaater å ha hår på leggene og barberer de så ofte som mulig, så Dorco Shai har blitt min beste venn ♥

Dere kan teste det ut helt gratis med en prøvepakke (porto blir på 39kr) HER. Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe når du gjør dette, men du vil bli abonnent. Vet mange av dere ikke visste dette, men det er bare å avslutte abonementet når som helst om du ikke skulle være fornøyd.Så til konkurranse!
Jeg og Dorco og Kontura AS gir bort en veske fra Marc By Marc Jacobs! Dette er jo en helt vill fin premie (som jeg har såå lyst på selv, hihi). Og det er ikke akkurat veldig krevende det dere må gjøre, take a look:

♥ Gå inn HER og bestill en gratis prøvepakke.

♥ Legg igjen en kommentar på dette innlegget

♥ Viktig at dere skriver e-mail i kommentarfeltet så jeg får kontaktet vinneren :)


Dette er vesken dere kan vinne. Lykke til!

annonse10.02.2013 - 16:31

konkurranse!


Er en god stund siden jeg har hatt en konkurranse her på bloggen, så tenkte å kjøre i gang en konkurranse med Footway! Dere kan vinne et gavekort på 750 kr, og alt dere må gjøre er å linke til favorittskoene deres på Footway i dette innlegget. Vinneren kåres om noen dager! Lykke til!

DERE MÅ LIME INN LINKEN I FELTET DER DET STÅR "MAIL"!


Her ser dere mine favorittsko fra Footway!18.09.2012 - 21:27

vinn konsertbilletter til chris brown!


Som mange andre bloggere har jeg fått muligheten til å dele ut 2 billetter til konserten til Chris Brown den 17.november i Oslo Spektrum! Jeg skal dit selv og GLEDER meg masse!! Så om dere har lyst på billetter bare lik fanpagen min her, deretter legg igjen en kommentar her så kårer jeg vinneren om sikkert en ukes tid! Bare skriv "gjort" og emailen deres så er dere med i trekningen :-)

LYKKE TIL!!!!

Image and video hosting by TinyPic06.07.2012 - 14:28

konkurranse: vinn billetter til Justin Bieber


Da har jeg vært så heldig at jeg får ha en konkurranse på min blogg, der dere kan vinne billetter til Justin Bieber konserten 16 og 17 april! Håper dere blir glade for det :-D

Dette må dere gjøre:

1) Melde dere på eventet (HER), og inviter alle vennene deres

2) Like Atomic Soul (som får han hit, og som lar meg ha konkurransen) på facebook, HER

3) Melde dere på nyhetsbrevet, så får dere bestillt billetter før alle andre den 11 juli klokken 09.00!

4) Skriv en kommentar i kommentarfeltet mitt om at det er gjort, legg ved e-post adresse!


Haha, må nesten ta med min favorittsang av Justin Bieber da ♥ LYKKE TIL!! :-)07.03.2012 - 16:21

konkurranse: vinn biletter til david guetta i vallhall 15.juni


Da er det tid for ny konkurranse her på bloggen! Sist konkurranse var jo biletter til Aviciikonserten som var i helgen, og denne gangen deler jeg ut 2 biletter til David Guetta live i Vallhall 15. juni!!

Så vidt jeg vet er den allerede utsolgt? Så dette er jo en mulighet for dere som ikke rakk å kjøpe biletter. Jeg skal også på konserten, GLEDER MEG!!

Uansett, det du må gjøre er å skrive mailen din i kommentarfeltet! Så trekkes vinneren om en uke ca!:-) Da er du med i trekningen om en bilett til deg og en venn!:-)

WÆÆÆÆHH KOOOK25.01.2012 - 20:04

konkurranse: vinn billetter til avicci oslo/trondheim


Da er det klart for første konkurranse på leeenge her på bloggen! Og det er ikke akkurat noen dårlig premie (vil jeg si!!)

Det dere kan vinne er biletter til Avicii i Oslo Spektrum 18 februar (kun biletter til under 18 igjen) eller Avicii i Trondheim Spektrum 3.mai! Jeg er så heldig at jeg skal på den i Oslo, GLEDER MEG SÅ UTROLIG! Kunne gjernte tenkt meg å dra på den i Trondheim også, men den er det 18 årsgrense på.

Det dere må gjøre er faktisk så enkelt som å like fanpagen min som dere finner her. Hahah, fant ikke på noe annet dere kunne gjøre for å vinne, og sier jo ikke neitakk til flere fanpagelikes, haha. 
Du kan vinne biletter for deg og en venn. Det trekkes to vinnere!  

Om dere har likt den/når dere har gjort det, bare skriv en kommentar med "jeg har gjort det", mailadressen deres, og hvilken av konsertene dere vil på (husk at du må være over 18 på den i Trondheim). Vinneren trekkes vel på fredag/lørdag/søndag. Dere vet meg, vanskelig å huske alt..

BARE SE HELE DENNE, guuud.. gleder meg til tusen

// i samarbeid med atomic 27.10.2011 - 22:42

konkurranse! avsluttet


Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet, så er du med i trekningen på et gavekort på 1000 kr på Nelly! Avsluttes på søndag!

Image and video hosting by TinyPic10.04.2010 - 23:48

konkurranse - vinn en iPad


Dere husker jeg hadde slike "vinn en tur til NY", "vinn gavekort på 5000 på valgfri butikk"-konkurranser for litt siden? Vel, siden det teknisk sett ikke er jeg som arrangerer de, kan jeg delta på de selv!!! GLAD. Vel, uansett. Her er en konkurranse, har deltatt på den selv faktisk.

Her kan dere vinne en iPad (♥), bare ved å trykke på bildet og melde dere på.


Vinneren blir trukket 12 desember, via telefon. Så lykke til folkens!

PS: Det går ikke å kommentere noe på dette innlegget, siden dette ikke er selve konkurranseinnlegget. Dere må trykke på bildet for å komme til konkurransen. All info står der ;-)


29.03.2010 - 15:44

vinneren av konkurransen


Da er konkurransen avsluttet! Og vinneren ble...

Celine Dahlberg! Gratulerer! Send meg adressen din på mail, så sender jeg kjolen etter påske!

Og til dere som ikke vant, det kommer en konkurranse i tiden som kommer. Må bare finne en fet premie! Og det var veldig mange som deltok, herlig! Det gir meg bare enda mer lyst til å ha fler konkurranser.

    

Har dere noen konkurranse-ønsker? Maskara, jeans, osv? Så skal jeg se om jeg får fikset noe!


26.03.2010 - 20:37

påskekonkurranse - avsluttet


Siden dere har vært så søte og flinke til å kommentere, tenkte jeg å sette igang en liten konkurranse for dere, for å feire at det  er påskeferie! 

Det dere kan vinne er denne kjolen under, i hvit. Det er onesize, slik at den er sydd slik at den passer til de fleste størrelser. Jeg har den selv, og den er fra modekungen.se (linkegreia funker ikke)! De sendte faktisk to stykker, derfor gir jeg en til dere!


Det dere må gjøre er å skrive deres påskeplaner! Hytta, syden, eller bare kos? Fortell meg hva dere skal gjøre!! :-) Konkurransen avsluttes... når jeg vil, men en gang i påsken, hihi..


27.10.2009 - 22:16

avsluttet


Tjohei dere! Det var altså en skinntights jeg fikk i posten forleden, og den skal jeg gi til dere. Hadde ikke hatt noe imot med å ta den selv, men siden jeg fikk den for å gi den til dere - here you go.

FAKTA: Skinntights er da som de fleste vet veldig hot fortiden! Nerdebriller også for den saks skyld. Jeg gir altså bort en skinntights fra modekungen, og mine kjære nerdebriller jeg tjente på pointshop. De er godt brukt, men ikke ødelagte eller stygge på noen måte. Men siden jeg har fått meg nye, med styrke tenke jeg å gi bort mine gamle til dere! Skinntightsen er i onesize : )

HVA MÅ JEG GJØRE?: Det dere må gjøre er å skrive hva dere skal gjøre om dere vinner. Gi bort brillene til veninna til jul, eller bare bruke alt selv! No judge selvfølgelig, er bare det at jeg har gått tom for ting dere skal gjøre. Konkurransen avsluttes om en uke, på førstkommende tirsdag!

modekunge
Du kan delta 2 ganger!Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits