hits
 • 06.10.2016
 • 19:00
 • MINI-KONKURRANSE! FERDIG

  Processed with VSCO with a5 preset

  Forrige uke blogget jeg jo om to noe favorttsko - et par høye hæler og et bar beige sneakers. "Desverre" skjedde det en feil som gjorde at noen dager etterpå fikk jeg skoene på nytt, haha! Så nå sitter jeg her med to par av hver sko, og siden det virket som mange likte skoene jeg blogget om, tenkte jeg å gi bort de to ekstra parene! Begge skoene er i størrelse 37, men de skal nok passe en 36 også! Vinneren kåres på søndag eller noe rundt der!
   

  - Det du må gjøre er å følge meg på Instagram (@annais), også kommenterer du "gjort" i dette innlegget! -


  Processed with VSCO with a9 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

 • 20.06.2016
 • 10:00
 • ØVER MEG

  I SAMARBEID MED GILETTE

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Som dere kanskje har fått med dere har jeg jo et samarbeid med Gilette nå, hvor jeg i anledning deres nye barberhøvel Venus Swirl, har en konkurranse gående! Nå har jeg forresten fått prøvd høvelen i noen uker, og den er helt super! Særlig nå som jeg har gått rundt med titalls katteklor-sår på leggene jeg må unngå å komme borti. Venus Swirl er nemlig en innovativ høvel som kan bevege seg flere måter enn en vanlig høvl, så man lettere når til på vanskelige deler av kroppen. Uansett, som jeg nevnte i forrige uke har vi endret litt på konkurransereglene. Hvis flere vil delta, er det bare å skrive en kommentar i innlegget her hva deres beste tips til å få sommerklare ben er. Det dere kan vinne er en treningsøkt med meg, og jeg har valgt en yoga-session! Haha, som dere ser på bildet over øver jeg meg litt (neida, jeg gjør egentlig ikke det). Det blir nok ganske nybegynner-yoga, hehe! Det som er veldig viktig er at dere leser reglene for å delta, og de finner dere her. Jeg har lest bidragene deres, og gleder meg til å dra på trening med èn av dere. I tillegg vil de 10 neste beste vinne Swirl-høvelen!

  - LYKKE TIL -

 • 15.06.2016
 • 12:00
 • SWIRL

  I SAMARBEID MED GILETTE

  Image and video hosting by TinyPic

  Forrige uke satte jeg jo i gang en gøyal konkurranse sammen med Venus, i forbindelse med deres nye barberhøvel, Venus Swirl. Vi har endret litt på hva man skal gjøre for å delta, og det er nå å kommentere i dette innlegget hva ditt beste tips for å få sommerklare legger er. Førstepremien vinner en treningsøkt med meg, hvor vi skal få bevegd oss litt, og gjøre litt yoga! Det tror jeg blir kjempegøyalt og ikke minst - en liten utfordring! Jeg er kjempedårlig i yoga men har veldig lyst til å bli bedre til det, noen som er med?! Jeg gleder meg til å se bidragene deres. ♥ Mer info om hvordan å konkurrere og konkurranseregler finner dere her. Det er veldig viktig at dere leser disse reglene nøye før dere deltar!

 • 10.06.2016
 • 11:01
 • MOVES LIKE NO OTHER

  I SAMARBEID MED GILETTE

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with a9 preset

  Nå er sommeren her, og våre bleike (eller solariumsbrune) ben skal vises frem igjen. Og det betyr for mange, at barbering av legger begynner igjen for fullt. Personlig klarer jeg ikke å føle meg helt komfortabel i søte sommerkjoler, hvis jeg ikke har fått barbert leggene mine ordentlig... Haha! Men vakre sommerben betyr mer enn bare barbering, for meg betyr det for eksempel også en aldri så liten legday! I år har Gilette Venus lansert en helt ny barberhøvl, som heter Venus Swirl. Denne høvlen er designet spesielt for å følge kroppens kurver og form, og har derfor en liten "Flexiball" på håndtaket. På den måten vil man få en nærmere barbering, og særlig på plasser som rundt knærne, på anklene - ja, områder som gjerne er litt vanskelige å få barbert ordentlig, uten å kutte seg. På grunn av Venus Swirls unike bevegelsesmønster har jeg i samarbeid med de, en kampanje gående! Den heter  #moveslikenoother, og er ganske så gøyal. Det er til og med en konkurranse! 

  Konkurransen går ut på: 1. Last opp en GIF eller video på Instagram hvor du beveger deg på hvilken som helst måte, og #moveslikenoother.  2. Hashtag #venusswirl, #moveslikenoother og tagg meg på Instagram, @annais. Jeg, sammen med representanter fra Gilette Venus vurderer hvor kreativt bildet/videoen er. Konkurransevilkårene finner dere her. Og hva dere kan vinne? Den mest kreative vil vinne en treningsøkt med meg, og jeg har faktisk valgt yoga, for en skikkelig challenge. Det vil også bli trøstepremier for 10 andre kreative bidrag, som vinner den nye Venus Swirl-høvelen! Ikke glem å ha Instagramprofilen din offentlig, så jeg kan se alle bidragene. Gleder meg allerede til å møte en av dere! 

  Lykke til!

 • 23.06.2015
 • 10:00
 • KONKURRANSE: VINN EN UKE PÅ LAPOINT!

  Det er så lenge siden jeg har hatt en konkurranse nå, så derfor tenkte jeg å kjøre i gang en konkurranse! Som dere kanskje har fått med dere skal jeg med 4 andre, nydelige bloggere til nydelige Portugal! Og som dere kanskje har gjettet, har dere nå muligheten til å vinne en uke i Portugal, samtidig som resten av oss bloggerne! Du vinner noe som man kan kalle full pakke level 1som er et nybegynner surfekurs.

   

  7 overnattinger
  7 frokoster
  7 dagers utstyrsleie (våtdrakt + surfebrett)
  Instruksjon (5 x 2 timer)
  Transport til surfespots de dagene vi ikke surfer på den nærmeste stranden
  Surfe så mye du orker, gangavstand til bra surfing
  Organisering av utflukter
  Fri disponering av campens fasiliteter
  2 Yogapass
  Transfer t/r Lisboa - Lapoint campen
  Fly t/r Oslo - Lisboa  Hva må du gjøre?
  • Like Lapoint på Facebook (her)  og Instagram (Lapointcamps)
  • Svar på følgende spørsmål, og send svar til konkurranse@lapoint.no
   "Hva heter byen i Portugal Lapoint Surfecamp holder til i? Ta en titt her..:)
  Er du under 18 år så vinner du en uke på Surf Sommerleir i Hoddevik for 13-17 åringer, inkludert transport t/r Oslo eller Bergen - Stadt. Det kan du lese mer om her!
 • 26.03.2015
 • 15:45
 • KONKURRANSETID MED SLOGGI!

  annonse

  Jeg vet ikke om dere har fått med dere at Kylie Minogue er kampanjepike for Sloggi sin vår og sommer-kolleksjon? Favorittene hennes er de to settene WOW! Lace, og Invisible Supreme Cotton. Min favoritt er WOW! Lace, som er et feminint og luksuriøst sett med blonder romantisk stil. Det andre settet har mer fokus på komfor, i bomull, med et design som gjør at den er usynlig under klær. 

  Som dere kanskje har skjønt kommer det noe gøy i dette innlegget! Nemlig konkurranse! Hva ville du hatt på deg i de øyeblikkene i livet når det er du som er i rampelyset? Eller bare for deg selv, på en rolig kveld hjemme? Konkurransen går ut på at man skal lage et moodboard på Polyvore, hvor man skal sette sammen et antrekk - pluss dine favorittprodukter fra Sloggi. Ved å slenge på hashtaggen #mysloggi er du med i konkurransen, og kan vinne en tur til Berlin, hvor du får være med på et spesialevent med Kylie! Da får du gratis fly, utvalgt hotell i sentrum for 2, fra 23.04 til 24.04.

   

  - Her er mitt eget moodboard! -


   

     Er ikke dette en gøy, girly konkurranse? Det var såå gøy å sitte å lage en kollasj i Polyvore, og i tillegg kan man jo vinne en super premie.

  Ønsker alle lykke til!

 • 02.10.2014
 • 14:28
 • KONKURRANSE - AVSLUTTET

  Skrevet i samarbeid med Kickback

  Som blogger liker jeg å tro at å nettshoppe er en del av jobben min. Jeg elsker jo å vise dere new in og latest buys, men helt ærlig - å shoppe er ikke jobben min. Så som mange andre, har jeg et litt ambivalent forhold til nettshopping. Jeg elsker følelsen av å klikke "Legg i shoppingbag", og ikke minst følelsen av å få pakken(e..) i posten. Men det er alltid den følelsen av å bruke penger på nettshopping, kunne man bare fått tilbake pengene i tillegg?!

  Derfor har jeg tenkt å fortelle dere noe sikker mange av dere har hørt om før: Kickback! Det er en tjeneste som gir deg tilbake en prosentandel av det du har handlet for, og de har med seg en haug av de mest kjente nettbutikkene på laget. Blandt annet mine one and only Nelly og Asos! De samarbeider med hele 240 nettbutikker i alle forskjellige kategorier.

   

  ♥ Registrer deg på Kickback her, gratis og helt uten forpliktelser.

  ♥ Når du skal handle, klikker du deg inn til din favoritt nettbutikk via Kickback.no først, og deretter handler du som vanlig - til akkurat samme pris.

  ♥ Etter du har handlet får du penger tilbake på KickBack-kontoen din, og de utbetales rett til din bankkonto eller kan veksles inn i gavekort!

  ♥ Desto større sum du kjøper for, jo mer penger får du tilbake - og du kan bruke pengene på akkurat det du vil!

   

   

  NUH er det konkurranse dere! Kickback og jeg vil gjerne gi dere muligheten til å vinne et gavekort på Nelly! Det er jeg som har bestemt premien, Kickback er så snille at de sponser dere med den! Jeg gir ut to gavekort på Nelly, på 1000 kr hver. 

  Siden Kickback deler ut premien, er det eneste dere trenger å gjøre å bli medlem på Kickback. Det er jo helt gratis og tar jo faktisk 1 minutt, så ingenting å miste. Jeg er selv medlem i Kickback, men er kanskje litt u-greit å bli med i sin egen konkurranse? Haha.. Lykke til alle sammen!

  Husk å kommenter dette innlegget med navn + email!


  AVSLUTTET!

 • 26.01.2014
 • 20:01
 • KONKURRANSE - vinn 2000kr på junkyard!

  Jeg føler aldri jeg får vist hvor mye jeg egentlig setter pris på dere lesere! Selv syns dere jo det er null stress å klikke innom bloggen min, men jeg må virkelig si at det betyr masse for meg at dere først og fremst leser bloggen min, men til dere som kommenterer - jeg blir så glad! ♥

  Derfor har jeg tenkt å ha en konkurranse til alle dere snille lesere! I samarbeid med Junkyard gir jeg ut et gavekort på 2000 kroner, som gjelder på hele butikken dems. De har vært min faste samarbeidspartner ganske så lenge nå, og er alltid like glad når jeg får en pakke fra de! 

  Det eneste dere trenger å gjøre er å like fanpagen dems HER, og skriv i feltet som det står "URL" på når du skal kommentere, et produkt du kunne tenkt deg. Dere kan ikke skrive det som kommentar, for da blir nemlig kommentaren deres automatisk blokkert! Vet, det er dumt.. 
  Meg i antrekk fra Junkyard, glad pike! LYKKE TIL ♥

 • 17.10.2013
 • 11:28
 • KONKURRANSE - vinn 1000kr på junkyard! AVSLUTTET

  At jeg har to konkurranser gående samtidig her på bloggen, det tror jeg aldri har skjedd før. Men nå tenkte jeg at jeg skulle ha en liten konkurranse som jeg arrangerer selv! Jeg trenger nemlig hjelp av dere til å få levert inn en skoleoppgave som handler om, ja dere og bloggen. Jeg skal ha en markedsundersøkelse om dere som lesere på bloggen, det er ikke noe farlig og helt anonymt. Dette er en undersøkelse som skal forbedre bloggingen, derfor er det bare bra med konstruktiv kritikk. ♥

  Ellers er det viktig dere svarer det som dere mener og er riktig! Og dere har ingen "mindre" sjanse å vinne om dere svarer negativt, siden det er anonymt. Jeg håper virkelig, virkelig, virkelig dere tar dere tiden til å svare på fem korte avkrysninsspørsmål som vil ta typ 2 minutter maks. Det kåres en vinner som vinner et gavekort på 1000kr på Junkyard! Halve kleskapet mitt er sikkert fra denne butikken og dere vet jo hvor mye jeg elsker den butikken! 

  1. Gå inn HER og svar på spørsmålene

  2. Kommenter i kommentarfeltet at du har gjort det!

   
  Junkyard har fått sitt eget klesmerke - xx-xy, det er der alle klærne på kollasjen over er fra! Men gavekortet gjelder ikke bare på dette merket, men alt junkyard har på nettbutikken sin!!

 • 14.10.2013
 • 14:27
 • VINN CANADA GOOSE! avsluttet

  For litt siden fikk jeg meg ny jakke fra Canada Goose, sponset av Follestad! De har nylig åpnet en egen nettbutikk som kun Canada Goose i massevis av modeller, farger og størrelser. Jeg har jo allerede en Goose, og det er en fantastisk god og varm jakke, helt klart de varmeste jakkene jeg har prøvd! Og det er viktig nå i vintertider. Jakkene er jo ganske dyre siden de er såppas varme og det er kanskje mange som ikke har råd til å bruke så mye penger på en jakke. Derfor har jeg i samarbeid med Follestad tenkt å dele ut en jakke til en heldig leser!  Dere kan velge mellom modellene "Victoria" og "Trillium". Jeg har Victoria i fargen Navy, størrelse XS. Det eneste dere må gjøre er å gå inn HER og finne modellen, størrelse og fargen dere vil ha, og skriv det i en kommentar. Fks: Jeg vil ha Trillium parka i fargen "TAN" i medium. Ikke skriv link til jakken! 

  Konkurransen varer i to uker fra idag!

  Om dere lurer på noe ang. jakkene kan dere sende mail til aron@follestad.com!