31.01.2010 - 18:37

jeg er ikke så glad i å videoblogge..


Og det kan dere se her:


Og dette er bare flausene på de 12 filmene jeg tok idag som gikk feil! Haha, skal bli bedre til å videoblogge. Må bare komme på noe å videoblogge om! Resten av filmen over kommer jo som sagt imorgen, skal stå opp tidlig slik at jeg kan poste den før jeg drar på skolen. 

Har forresten koblet bloggen opp til twitter, slik at dere kan se når jeg oppdaterer der. På twitter heter jeg annaedwi, og dere kan finne meg her: twitter.com/annaedwi.31.01.2010 - 15:27

gjett hva jeg gjøøør..


Holder på å redigere en videoblogg som kommer imorgen tidlig (forhåpentligvis!). Da starter jeg med et nytt prosjekt på bloggen, eller mest for min egen del. Kommer ikke til å bli noe stort, men noe annerledes!


31.01.2010 - 13:19

slik mobilblogger man


1. Du må ha registrert mobilen din til bloggen din. Det gjør du under Konto > Personlig. Der ser du det enten står et mobilnummer, og hvis det er ditt, har du registrert mobilnummeret ditt. Om det ikke står noe, bare skriver du inn mobilnummeret ditt.

2. Send bilde + kodeord BLOGG i tekstfeltet til 1938. Du sender altså som en vanlig MMS, her er et eksempel: "BLOGG Hei dere! Nå tester jeg ut mobilblogging!" Meldingen koster 3 kroner.

3. Går det ikke? Til meg, går ikke nummer 2. Jeg må ha et 6-sifret ID-nummer til bloggen min. Det finner jeg ikke lenger på det nye oppsettet til blogg.no, men før sto det under "oversikt", akkurat der jeg har ringet rundt:


Dette finner jeg altså ikke nå, har letet utrolig etter det. Men om dere har noen gamle screenshots av "oversikt" eller bare husker det nummeret, er det fint. Eller dere kan sende en mail til blogg.no om hvor det står. Men da sender du ivertfall:

"BLOGG 123456 Hei, nå tester jeg ut mobilblogg!" Mitt id-nummer er ikke 123456, men noe annet. Det kan jeg ikke skrive her, for da kan hvem som helst skrive mobilblogger til bloggen min, haha.

Håper dette var til hjelp!


30.01.2010 - 22:47

et langt innlegg, voi voi


Visste dere at jeg tar noen bilder før jeg finner det jeg legger ut?
To mindre pene bilder, før jeg poster dette:

Kan jo ikke stå frem som en syk liten taper..! Vent, det er vel forsent eller? Dere trenger forressten ikke minne meg på den lille spraytan-flekken som har tatt turen på arma mi. Vil ikke bort heller vettu.

Idag har jeg ligget rett ut og sett på Gossip Girl meg jentene. No kidding. Jo, vi dro skrottene på joker'n for å kjøpe med litt frossenpizza og en ekkel vårrull.


Når vi snakker om pizza! Jeg har HELT glemt å fortelle dere at jeg kastet opp igår! Spiste tre pizzaer på en dag, og da jeg lå på rommet til Karen kom det i retur. I senga hennes. Uansett, rett etter jeg hadde spydd, lagde vi pizza. Mm. Også kjøpte vi jo enda en pizza idag..

Så til litt lørdagsklaging!
Om dere har fulgt bloggen min i en tid, har dere sikkert fått med dere at jeg ikke er så begeistret for MGP, Melodi Grand Prix. Vet at det garantert ble feil, men har aldri engasjert meg helt på å lære meg det, haha. I det ene og det halve året jeg har blogget, har jeg kommet med innlegg der jeg ynker meg over delfinalene.

Men jeg er bare litt flau. Jeg er litt flau over Norge, og at programmet som før ga oss ukjente talenter har proppet inn gode, gamle kjendiser som har vist oss gang på gang at de har talent. Jeg syns MGP er et bra konsept så lenge vi ikke ser igjen det samme annsiktet som var med sist år, liksom.

Googlet "mgp" for å finne et passende bilde, men det kom bare bilder av.. vel, dere kan jo gjette. En kjernekar med fela si. Jeg overdriver med bildet over her, til alle MGP fans. Hadde bare vært så fett om MGP hadde blitt sånn "bobbysox", slik at jeg kunne opplevd det, og ikke bare drag og flyvende menn i takene.

Men nå tar jeg natta. Nææt. Beklager forresten at filmen under ikke virker, men kan desverre ikke gjøre noe mer med det. Har den ikke på min pc, og facebook hater meg.


30.01.2010 - 16:51

døgnfluene


Vi døgnet inatt! Med tre liter burn klarte vi å holde oss oppe til 8, men skulle ta oss en femminutters-blund, men endte med å sove tre timer. Men det var utrolig gøy, så på barbiefilmer og lagde grandis som nattmat.

Sist gang lanet jeg med min lanebuddy, men hun befinner seg i Mexico for øyeblikket. Next time! Her er noen bilder fra kvelden:
Chillern!


HAHAHA, tarav!


Mmm, energidrikk ♥


Her er klokken halv 7 tror jeg? Ingrid konser ihvertfall, haha.


Morgenstund er gull i grunn?

Idag er det SKIKKELIG slappelørdag da. Jeg har gått i joggebuksa i snart 24 timer. Tror sofaen har plantet en magnet i ræva mi, som drar meg tilbake til de deilige skinnputene. Søndags-feelingen er her ihvertfall!

Har dere merket at jeg har lært meg å skrive "ihvertfall" og ikke "ivertfall"? Good girl. Har dere hatt en fin lørdag ellers da?


30.01.2010 - 13:01

konkurranse - avsluttet


God morgen! Var mange som likte teskjorten min tydligvis! Derfor tenkte jeg å kjøre igang en liten konkurranse!

Jeg skal da kjøpe enda en "I am so blogging this" teskjorte, i vinneren sin størrelse. Derfor avsluttes denne ikveld, så jeg får kjøpt teskjorten før den blir utsolgt! Så, skriv bloggadressen din, og en ting du er glad for du har i livet ditt, hihi

Foreksempel: http://www.annais.blogg.no, familien, vennene mine og såklart bloggleserne!
29.01.2010 - 19:10

dette kjøpte jeg meg idagKjole fra BIKBOK, bukse fra Cubus.


Skjørt fra ginatricot, lipgloss fra H&M


Tshirt fra Cubus

SE på den teskjorta da! Er den ikke bare supernice? Og det ironiske er jo at jeg hadde "im so blogging this" som overskrift igår! Haha, ble helt forelska i den jeg. Skjørtet er forresten mye finere på, det er et high-waist skjørt.

Hva syns du om dagens fangst?


29.01.2010 - 15:54

mustache love


Overraskelse! Jeg våknet halv 11, da jeg skulle ha vært i byen. Så som mange av dere gjetta, klarte jeg ikke å stå opp halv 8. Meen, jeg kom meg til byen til 11 da, det er imponerende!

 
Her er jeg så SINNSYKT sur, uårdnet, og morgengretten.


Min kjææære bussholdeplass som jeg har stått å frøsset ræva av meg alt for mange ganger på.


Ellers var det mange fine kommentarer på barte-innlegget! Vi kjøpte oss barter på Demand and Supply, og gikk rundt i byen som små menn. Haha, mange folk som kom bort til oss og snakket og lo, haha.


Her er "The hero", "grandpa", "Hollywood" og "The sheriff". Jeg er såklart sheriff, haha.
På røde løperen, haha.
På cafè, mm. 2 sekunder etter at jeg sendte inn meldingen til bloggen - KULT ASS.


Så tilslutt, fikk jeg utrolig mye inspirasjon. Til dere i Trondheim, anbefaler dere å stikke innom "Shine", det er en utrolig nydelig butikk. Klærne er litt dyre, for det meste SONIA RYKIEL, men jeg ble helt forelsket i innredningen. Har lyst på nytt rom, for å si det sånn!

Bare se på prøverommet:


So in love! Har ikke blitt betalt for å skrive dette, hørtes litt ut som det, haha.

Var ikke barten min fin?


29.01.2010 - 12:43

Åh, rakk ikke blogge før jeg dro. Men sitter på café med jentene, og forklarer annsiktshåret når jeg


270175-1-1264765401340.jpg
Åh, rakk ikke blogge før jeg dro. Men sitter på café med jentene, og forklarer annsiktshåret når jeg kommer hjem, haha!


28.01.2010 - 20:38

mm, det skjer jo


Her er noe dere ikke kommer til å se igjen, så se godt:

At jeg skal zstå (haha, frekk skrivefil) opp klokken halv åtte på en fridag. Jeg skal nemmelig imponere jentene med  stå opp tidlig imorgen, og da jeg fortalte de det fikk jeg "haha, ja" og "joda, det skjer jo!" som svar. Ok, så har jeg kanskje sagt dette før, og forrige helg var kanskje sist gang jeg forsov meg, men hey - vil jeg virkelig noe, får jeg det til!En leser lurte på om jeg kunne skrive trøndersk. Joda..


No må æ sov. Ska jo tidlig opp, å ska såkart oppdater dokker med litt morrasutring og et slapt "hei æ har nettopp stått opp"-bilde. Glæd dokker!

Satser ikke på Trøndersk blogging, for å si det sånn..


28.01.2010 - 19:10

annais tester makeupmekka's sminke # 3


Jeg er da makeupmekka's produktanmelder, og denne gangen skal jeg teste dette:
http://www.makeupmekka.no/_files/products/7f60629solpudder-youngblood-minera.jpg

Dette solpudderet!


PÅFØRING
Som dere ser er dette et vanlig solpudder, slik som sikkert mange av dere har sett før. Påfør plasser du liker - øyne, kinn,  eller over hele ansiktet. Jeg har litt over hele annsiktet, siden huden min så og si ikke vises i disse vinterdagene, er det fint å være litt "tan"! Bruk en bra kost.


Resultatet ble bra. Det er et godt solpudder, men skiller seg ikke så mye ut. Det gir en bra glød! Selv om det ikke er noe særlig som skiller seg ut fra andre solpudder, har den fått en fin plass i sminepungen!


POSITIVT MED SOLPUDDERET:
Fint design! Stilrent, og fint at det er svart. Har også et fint design på selve solpudderet, men fint mønster. Holder bra, og ser veldig naturlig ut. Stort og fint speil.


_____________

NEGATIVT MED SOLPUDDERET: Det dysser fælt. Men det er bare når du tar kosten i sirklede bevegelser i selve beholderen, det drysser ikke så mye når du skal påføre det på huden. Har sikkert mye med hvilken kost du bruker! Boksen blir også lett skitten siden det drysser.28.01.2010 - 16:48

overskrift eller noe


Da var alle kommentarer svart på! Om dere ikke ser noe svar, er det fordi jeg har svart på det før i innlegget. Ekstremt mange spørsmål idag!

Ellers imponerer imunfosvaret og kroppen min meg. Etter at jeg gikk i kortsokker og adidas-slippers helt ned til solsiden i sørpa (det er 15 min for fot), og bestemte meg for å kjøre joggesko en periode, har jeg enda ikke blitt syk! Hjelper kanskje ikke at jeg var ute og tok disse bildene heller..:

Her har jeg faktisk ikke gjort noe med øyenvippene mine! De ser utrolig fake ut, men go natural! Bruker smashbox bionic mascara til dere som luuurer.
.. veldig flink


.. flinkere.

Idag er det forresten helg for meg! Så imorgen blir verdens herligste dag med alle jentene samlet, shopping og nachos! Mmm, elsker langhelger

Har der fri imorgen?


27.01.2010 - 20:01

hvorfor jeg heter annais & litt kake


Kristinebabe kom på besøk til meg! Har spist skikkelig ekkel kake nå, og skal vel finne på tull.

Visste dere forresten at jeg hater kake? Bløtkake og brownieskjeks er det eneste jeg syns er godt, men ellers spiser jeg aldri kake. Ikke om jeg skal være høflig å spise litt liksom, da kan jeg proppe i meg litt. Og som nattmat. Det er untakene til at jeg skal spise kake.

Kristine og meg

Kan jo ta opp hvorfor jeg heter annais i samme slengen som vi snakker om desserter. Jeg heter det fordi jeg elsker saftis, og har alltid gjort det! Lagde meg en bruker på "stardoll" i 2006-2007, og har kalt meg annais på alle nettsider og slikt siden det. Og trykket legges på annaIS, ikke ANNAis. Got it? Haha.


27.01.2010 - 18:38

outfit 27.01.10


Image and video hosting by TinyPic
Alt fra Hennes & Mauritz.

Den nye skjorten er såå fin! Nye favorittplagget mitt, haha. Skal vise dere på en videoblogg en gang hvordan man lager slikt hår, det er supereasy!

Hva syns du om outfiten?


27.01.2010 - 15:09

omg, i SO have to blog this


Hei dere! Idag hadde jeg faktisk med meg kameraet på skolen!:

Preben og meg :-)


Haha, morsomt i franksen! Em, Ingrid, Ida, Preben & meg.


Kaka til bursdagsbarnet


Mmm, sunn lunsj! Em, Kristine, Hanne, Aymara og Ingrid.


Til dere som ville se den nye skolen! Er umulig å få tatt bra bilder med alle elevene som springer rundt, og må jo redigerre bort annsiktet på alle uansett, haha. Men her ser dere da aulaen!


Hahahaha, tull i friminuttet


Den herlige musikkgruppa mi!

Som dere ser, lite bilder av den nye skolen! Men det får holde for denne gang. Det var en herlig dag idag, sluttet tidlig, og har ledd så utrolig mye. Pluss at det har kommet pakke i posten til meg!

Men som sagt, pakke i posten, må ut på glattisen og ned til postkontoret. Igår regnet det nemmelig, og snødde, så det er liksom tisse-blankt ute. Tror faktisk jeg må ty til slike "brodder" jeg.

Bruker dere "brodder"?


26.01.2010 - 20:31

legger hodet i bløt..?


Om dere har lyst på fuktighet til annsiktet, hjelper det faktisk ikke med vann, underlig nok! Dette har jeg fått bevist idag! Skulle dyppe hodet i vann (høres jo helt suicidal ut, men skulle liksom legge halve hodet i vannet, så ta det fort opp igjen) for å få mer fuktighet, men det funket dårlig.

Hvem visste liksom at vann ikke ga fuktighet? Hele verden bortsett fra meg? Man lærer av sine handlinger. Å så voksen.Det er godt og avkjølende da, men husk å ikke ta hele hodet under, haha!

Nå skal jeg gjøre lekser. Gleder meg kjenner jeg ja! Kjemi, biologi, algebra og whatever. Tenker forresten på nytt design og en konkurranse, imens dere venter er det en liten konkurranse på toppen av bloggen der dere kan fylle opp kleskapet deres! :-)

Har dere noen tips for å få fuktighet i annsiktet?


26.01.2010 - 18:34

outfit 26.01.10


Image and video hosting by TinyPic
Teskjorte fra ginatricot, bukse fra Cheap Monday og armbåndet laget jeg selv da jeg var liten.

Nye buksa mi er såå fin på! Jeg elsker seriøst Cheap Monday, skal til byen å kjøpe meg enda en på fredag, haha. Ser veldig sur ut på bildene, men jeg er så glad så!

Hva syns du om dagens oufit?


26.01.2010 - 16:56

jeg var i syden igår, da...


Den nye skolen ligger rett vedsiden av.......... REMA. Ok, så lå den andre ved Burger King, men det var ikke akkurat slik at jeg var sugen på å gå i 10 min for en burger. Her er det 2 minutter til himmelen, rett over gata. Herregud, huden min ser helt rævva ut, mildt sagt.

Har vært så snill å retusjert bort det værste på bildene under, haha. Har tatt en pause med solpudder og pudder også, så håper huden kommer seg snart.

Men dere, SE PÅ ARMENE MINE. Brun.


Haha, måtte fjerne nesa mi på dette bildet. Ikke at jeg har flau av den, men den var så enorm - dere vet slike serier der hele verden blir dratt inn i et hull? Ja, det var noe sånt på gang.

Har forresten funnet ulempen med å blogge.
Alle vet alt. Jeg mener, er det ikke vanlig å komme brun på skolen? Eller være ekstremt tan på facebook-bildet ditt? Her er bare ett eksempel, som jeg fikk for noen sekunder siden:


FREKT. Men nok om brunfargen min, jeg er faktisk ikke så brun som jeg ser ut til på noen av disse bildene. Nå skal jeg prøve noe nytt på huden, om det funker så tipser jeg dere såklaaart!


25.01.2010 - 18:28

annais' selvbruningstips


Vi som har prøvd selvbruning har vel alle opplevd "selvbruning-hendene", en av ulempene med selvbruning? Vel, jeg har noen tips.

HÅNDFLATENE
heart.gif tiny heart image by lemonlollipop Vask hendene! Selv om du bruker krem eller spray, kommer det alltid litt i håndflatene, og når du er ferdig, vask alltid hendene. Selv om du føler du ikke har noe på de, er det lurt å være på den sikre siden. God hånd-hygene gjør ingenting heller vet dere!

heart.gif tiny heart image by lemonlollipop Antibac! Om du var så uheldig å glemme punket over, er sjangsen for å våkne med ekle, tørre, skjoldete håndflater STOR. Skrubbing funker dårlig (skrubbing funker ellers bra på skjolder på kroppen, eller det er min erfaring), og det eneste som funker er antibac. Smør på en dash, og bare skrubb håndflatene mot hverandre.

NAVLE
heart.gif tiny heart image by lemonlollipop I navlen kommer det ofte litt ekkel selbruning, og ser.. ja, veldig ekkelt. Her anbefaler jeg å legge noe i navlen. Dette tipset er egentlig bare for spray, for med krem kan du jo bare smøre rundt navlen. Legg foreksempel en klinkekule i navlen, eller kanskje en bruskork.

heart.gif tiny heart image by lemonlollipop Om du glemmer punktet over, funker antibac her også. Bare lag sirklede bevegelser i navlen, med antibac på fingeren. Jeg vet ikke om dette er så bra for huden, så jeg anbefaler ikke å gjøre det ofte.

ELLERS
heart.gif tiny heart image by lemonlollipop Få en venn/veninne til å spraye/smøre deg på ryggen. Det er vanskelig å få det jevnt der, spesielt med spray.

heart.gif tiny heart image by lemonlollipop Bruk spray! Jeg har prøvd fire selvbruningskremer, og en spray - og sprayen var helt klart best. Jevnt resultat, og viser resultatet mye fortere. Krem virker enkelt, men etter du har prøvd spray virker det utrolig tungvindt! Ivertfall min mening.Det var denne spraytanen fra Garnier jeg brukte. Har jo ikke prøvd noen andre, så har ingenting å sammenligne med, men denne var veeeeldig bra. Men et lite tips: selv om brunfargen ikke vises før om 4 timer etterpå, ikke kjør på med mer. Bruk heller flere dager, og få et jevnere resultat.

Kommentarer: 87
kategori: tips

25.01.2010 - 14:32

tikk tååk


Hei dere! Har dere hatt en fin mandag? Skal snart på trening, men tenkte jeg skulle oppdatere dere litt om hva som skjer i mitt kuuuule liv. Næiida.

Mandager har jo lenge vært den travleste dagen i uka mi (kanskje fordi mandag er den eneste dagen jeg faktisk har noe jeg skal gjøre), men no more! Slutter halv 2 på skolen, så kommer hjem tidlig. Men jeg kjenner meg selv så godt at jeg kommer til å få det travelt, haha.

Rett i koppen er et must uansett, travelt eller ikke. Husker dere for litt siden, da jeg tok akkurat samme bildet, bare med en kiwi i hendene? Vel.. Skal bli sunnere!

Ha en fortsatt fin mandag!


24.01.2010 - 20:05

dette innlegget skulle egentlig ikke handle om mamma..?


Anna: Kjøpte meg forresten to bukser igår.
Mamma: Husk at det er andre ting i livet en shopping og klær, da.
Anna: Ja, og en av de tingene er å ikke ha for små bukser.


Hadde aldri trodd jeg skulle si dette, men hadde en lang telefonsamtale med mamma idag. Jeg hater å gå alene hjem når det er mørkt, og hva skal man gjøre når alle vennene dine bestemmer seg for å ikke ta telefonen, eller være lite pratsomme? Vel, vi klisjèjenter liker jo å si at "mamma er mitt forbilde" og "mamma er min beste venn", så hvorfor ikke slå på tråden.

RART jeg er redd for å gå ut eller?! Bare min egen skygge friker meg ut.

Edit på facebook-fronten er at jeg har blitt venn med mamma på facebook igjen. Jeg er en snill datter, jeg. Feirer det hele med å skrive litt på veggen til modern:


HAHA, nå ble det helt mamma her! Hei mamma, vet du leser dette. Er sikker smørblid nå. Men tar kvelden, så vi blogges! Nyt den siste dagen i uka, nye eventyr imorgen!:-)


24.01.2010 - 18:17

det dere lurer på - klær


Hvilken størrelse bruker du i RARE FASHION?
x-small. Jeg bruker xs i nesten alle klær, mange som lurer.

Hvilken størrelse har du i HELT dressen din?
Small. Det står på siden noe om at om du bør ta en størrelse større enn du egentlig bruker, og det er helt sant. Jeg angrer faktisk på at jeg ikke tok Medium, så hadde den blitt enda mer baggy.


Hvordan størrelse har du i Cheap Monday shortsen din?
24. Bruker 24/32 i buksene, men siden det er shorts, var det ikke lengde størrelse.

Hvilken størrelse bruker du i ginatricotbukser?
Bruker 24 eller 25 i alle bukser egentlig. Ginatricotbuksene er litt rare, siden de har ikke klart å bestemme seg for om de skal ha nummerstørrelser eller bokstavstørrelser, men bruker da 24-25/32 og xs/s i ginatricotbukser.

Hvor er denne jakka fra?
HÜMOR. Fås kjøpt på nettet osv, er vel hovedsaklig et guttemerke. Er min brors, men bruker den mens han er i militæret, hihi.

Hvor får man kjøpt Cheap Monday i Trondheim?
Demand and Supply på Mercur i enden av Nordre!


Hvor er brillene dine fra? Og hvor er de kjøpt? Finner de ikke på nettet.

De er fra Cheap Monday! Det er styrke i de, så er nok ingen vits i å kjøpe de om du er ute etter "nerdebriller". Tror ikke de selges i glass uten styrke faktisk.

Men de er kjøpt på SYNSAM på valentinlyst-senteret i Trondheim. Ved Bromstad, om dere ikke vet hvor det er.

Hvor er nyttårsballkjolen i din fra?
(meg i rosa og svart kjole! dårlige og stygge bilder, men de eneste jeg har med kjolen på, haha!)

Den har jeg laget selv, faktisk! Eller, ikke helt da. Har satt sammen en tykk ull-kjole-aktig fra modekungen se, og et skjørt fra Rare. Kjolen var egentlig stroppeløs, men satte på noen svarte silkestropper.


Hvor er regnfrakken din fra?

En ELDGAMMEL kolleksjon fra Hennes & Mauritz. Mamma kjøpte den til meg da jeg var 10-11, og jeg syns den var urstygg, men fant ut senere at den var råkul. Så nei, den får man ikke kjøpt lengre.

Noe mer du lurte på om klærne mine?


24.01.2010 - 13:36

god sminkefri morgen


God morgen! Har dere sovet godt? Det har jeg. Bortsett fra helt absurde drømmer, foreksempel at Stella og Mac fra CSI NY var på rommet mitt, og startet å skyte mot vinduet. Og at pappa absolutt skulle slippe inn fremmede i huset. Spesielt!

Har sprayet meg litt brun, men det har ikke begynt å virke. Sprayet litt igår, og våknet med en skjolde på magen som så ut som det strekkmerket. Ellers syns jeg spraytan funker OK, kan gi dere en test senere.


Ellers har jeg sminkefri dag idag. Anbefaler dere alle til å ha det, da får dere en amazing sminkedag imorgen! Dere har sikkert prøvd dette før. La huden puste! :-)

Har dere sminkefrie dager?


24.01.2010 - 01:08

outfit 23.01.10


Image and video hosting by TinyPic
Genser fra fashionlove, veske fra modekungen og bukse fra H&M.

Vet jeg har skrevet feil dato på outfiten. Igjen. Klarer serriøst aldri å skrive rett på greiene der, haha. Elsker genseren, btw! Den er litt i korteste laget, men funker faktisk.

Hva syns du om outfiten?


23.01.2010 - 20:18

eg lever


Kan jo starte med dagens innkjøp:

Bukse fra Ginatricot, bukse fra Cheap Monday og skjorte fra Hennes & Mauritz.


Leppestift fra Make up store i fargen "happy".


Spraytan fra Garnier.

Ja eg lever. Eg har funni på mange herligheitar, så eg har ikkje hatt muligheita til å blogge.
HEHE nynorsk. Var i byen som dere sikkert fikk med dere, koste meg skikkelig! Noen som lurte på hvorfor jeg hadde på meg solbriller på innlegget under, dere kan jo gjette. Lite søvn inatt, for å si det sånn!

Har spist deilig taco nå. Sitter presset i sofaen og føler meg som en potetsekk. På vei til Em frøs jeg sånn på hendene, at jeg svippet innom 7-eleven bare for å varme meg, men endte opp med en ekkel take-away bare for å varme hendene. Pluss litt taco.

DETTE MÅ VÆRE TIDENES LEKRESTE BILDE AV MEG ALTSÅ..


Em og den søte søstra Celina :-)


23.01.2010 - 13:54

let's have som fun!Nå stikker jeg til byen med Ingrid og Em! Outfit kommer senere, jeg har det traaavelt! Ha en super dag alle sammen, nyt den! ;-) Shop til you drop eller bare kos dere!


23.01.2010 - 12:36

å, så bloggete


Idag skal jeg til byen med Ingridvennen! Igår skrev jeg en liten plan, for å få mest mulig ut av dagen. Typisk blogger, og så typisk bloggete. Men her har dere planen som skulle være vanntett og idiotsikker:

11:00: Stå opp, så fikse meg.
11:55: Ta 12:02 bussen ned til byen.
12:30: Spise en lang frokost med Ingrid på cafè.
13:15: Shopping!
16-something: Ta bussen hjem, så fikse noe til bloggen.

Glemte bare den lille detaljen om at jeg ikke får meg opp om morgenen. Dette syns også familien min er så insane gøy, så hver gang jeg kommer ned trappa skal de skyte ut: "DET VAR TIDLIG DU!" Hvor lenge skal den vitsen være morsom, egentlig?

Her er ivertfall det jeg har tenkt å kjøpe meg idag:

Image and video hosting by TinyPic

Spraytan fra ModelCo, Bukse i hvit eller blå fra Cheap Monday, Dust it, tøfler fra Accessories, leppestift fra Makeupstore, ny maskara og pudder fra Bobbi Brown (om Trondheim bestemmer seg for plutselig å selge det).

Jeg skal altså prøve spraytan idag! Speeent.

Har dere prøvd spraytan før?


22.01.2010 - 18:14

outfit 22.01.10


Image and video hosting by TinyPic
Genser fra modekungen.se.

Åh, digger denne genseren. Den klør litt, men det er ekte ull, så den er insane varm! Har liksom bare singlet under, og jeg fryser ikke til døde. Sov med flette i håret i natt, så har krøller også. Syns det er så fint.

Hva syns du om outfiten?


22.01.2010 - 16:48

jeg er født med talent i blodet


Anna: Vi e er født med talent i blodet, vi to.
Anna: Hvordan åper man døra her?
Em: Kanskje der det står "her åpner du døra?"

Haha, dagens blonde øyeblikk av jenta med talent innlagt i blodet. Ihvertfall, fikk karakterene idag. Gikk ned enda litt fra ifjor, trenger ikke å gå så mye mer innpå. Men fikk ti femmere, er vel fornøyd med det? Hihi.


Henrik forteller meg noe kult i tegnetimen, haha.Henrik <3

Ida & Mari : )

Og verdens smarteste jenter. Hihi, Em og meg.

Hadde med kamera på skolen idag, men kom ikke lengre en å ta bilder av personer. Kameraet takket liksågodt for seg, så null bilder idag.

Jeg er ivertfall tilbake! Jeg merker at jeg går litt på glamour, sånn som biler går på bensin. Jeg blogger dårlig når det eneste jeg har i verdagen er matpakke med saltpølse, vintersko, lekser, snø og kjedsomhet. Helga er det ultimate, med shopping og venner! Hihi.

Mange trodde jeg hadde tatt bloggpause, men det har jeg ikke! Var bare at jeg ikke gadd å blogge igår.


21.01.2010 - 20:55

ikke hat meg


Imorgen er det Fredag og det er helg. Så da skal jeg komme meg tilbake på blogge-sporet med outftis og videoblogger, og braaa blogging! Jeg kunne godt tatt meg en bloggpause nå, men tar bare en liten ut kvelden. Så da blogges vi vel imorgen? Må ha en liten pause fra bloggen, så orker ikke styre med et bra innlegg nå.

Ikke hat meg! Alle bloggere har en slik periode, og dere skal være glade dette ikke ble en liten bloggpause, haha : )

Beklager!21.01.2010 - 19:27

idag


Idag fant mamma ut at jeg hadde slettet henne fra facebook. Idag spiste jeg cæsar-salat. Idag frøs jeg som vanlig av meg alt jeg har. Det blir meldt enda kaldere.
Skal lage et mimre-innlegg til dere nå, jeg er litt ute av inspo. Regner med å være det litt til, så jeg beklager! Men har en del planer slik at dere ikke skal kjede dere ut av denne bloggen. Ørevideo kommer også, så stay tuuuned. Bare et lite opplysningsinnlegg til dere!


21.01.2010 - 15:53

mirakler skjer faktisk.. en skjelden gang


Istad plingte jeg på banken, bare for å sjekke om det magiske kortet ville spandere på meg en tur på Rema, og gjett hva jeg fikk slengt i trynet. 4000 kroner på konto. Oh my god! Skal helt klart kjøre hardcore Rema-shopping nå! Can't buyme love, du liksom!Haha, er ikke helt tilkoblet, glemte stolen jeg satt kameraet på ute istad. JA, jeg frøs ihjel. Noen som pleier å lure på det hver gang jeg har på meg lite klær.

Outfit kommer senere, men først skal jeg spise så mye at jeg ser ut som en trøndersk, blond, blogge-pølse. Gled dere!


20.01.2010 - 21:22

vampyrfeber!


The Vampire Diaries eller Twiligt?

Jeg beklager for dårlig blogging idag. Jeg er utslitt etter.. aner ikke! Glemte å ha med kameraet på skolen, så det kommer bilder imorgen. Nå skal jeg soooooooove!


20.01.2010 - 19:35

noen som vil ha genseren min?Denne er nesten nettopp kjøpt, men den har blitt litt liten. Den er insane fin, og en av mine favoritt-gensere! Men det er også noen små sånne "gummitråder" hengene ned fra armene. Bare så dere vet det. Tenkte å selge den, men siden det er bare 11 månder og 4 dager igjen til jul må man jo være litt grei,  haha.

Så om du vil ha denne, skriv mailen din i kommentarfeltet! Her er flere bilder:20.01.2010 - 15:47

en som blogger har et stort behov for å bli sett


"En som blogger har et stort behov for å bli sett." SÅ SANT. Kan ikke ha vært mer enig egentlig. Blogging er en trist greie, og vi er så syke etter å bli sett. Men blogging er en så fantastisk greie også, vi får jo den oppmerksomheten vi trenger. Fikk et spørsmål fra en leser om hva jeg syns om dette, derfor jeg skriver dette, haha. Dere trodde vel ikke jeg kom med et emosjonellt jeg-hater-blogging innlegg midt på dagen, vel?

Er til Karen og spiser pizza med jentene. Så slenger med et bilde for å understreke: "Hei jeg blogger.":


Outfit på gang! Tar altså outfit med selvutløser til dere som spør.

Så et bilde bare fordi jeg ser smashing ut:


Blogges!


19.01.2010 - 21:05

annais' mailtips til bloggere


Haha, hadde aldri trodd jeg skulle ha mail tips, men joda. Det kommer ikke til å bli så mange punkt på denne runden med "tips", vil bare advare dere. Dette er spesiellt om dere blogger! Selv om du har 5 eller 500 lesere, kan det fortsatt være luringer der ute.

heart.gif tiny heart image by lemonlollipop Når du får en mail: "Hei, jeg er en fotograf som har tatt mange bra bilder, og er en glamourfotograf. Vil gjerne ta bilder av deg!" og ikke har med noen hjemmeside, eller vedlegg av bilder han har tatt, er han som oftes ikke en "glamourfotograf". Mest sansynlig bare en liten gris som vil utnytte deg.

heart.gif tiny heart image by lemonlollipop Når noen sender deg: "Hei, jeg liker bloggen din! Du er utrolig søt. Jeg ser du er glad i shopping, og jeg kan kjøpe hva du vil til deg! Bare det ikke blir for dyrt.." Trenger jeg si mer? De er nok ute etter adressen din, eller de har bare en syk fetisj på å kjøpe ting til jenter.

heart.gif tiny heart image by lemonlollipop Svar på spørsmålsmailen! Ingenting er bedre en fornøyde blogglesere. Dere vet selv når dere lurer så utrolig fælt på noe, og vil ha svar på det med en gang? En slik følelse ligger det bak nesten alle mailene dine, og det er alltid hyggelig å glede folk.

PS: Her vil jeg bare si at jeg bekalger at jeg ikke har svart alle mail, haha. Er så utrolig mange nå for tiden, men jeg jobber med saken!

heart.gif tiny heart image by lemonlollipop Ha egen bloggmail. Om du er en av de som ikke liker å ha bloggleserne på msn, gjør det med en gang!

heart.gif tiny heart image by lemonlollipop Ha mailen synlig på bloggen! Om du er interisert i annonsering, sponsing osv, bør du ha den tydlig fremme, og ikke helt nederst på bloggen foreksempel. Fint om du har en egen "knapp" der det står "kontakt" foreksempel.


Om du ikke har mail, kan du lage deg en her. Jeg bruker også Hotmail.

Kommentarer: 37
kategori: tips

19.01.2010 - 19:42

skole skole skole


Til deg i åttende på skolen min som lurte på om hvorfor jeg sa at åttende suger idag: Om du ikke skjønte det var det tull. Jeg tuller med så mye! Jeg gikk i åttende for noen månder siden, så blir for dumt om jeg skal komme: "Hei jeg er kul niendeklassing, åttende suger!" Dere er så søte hele gjengen

Imorgen skal jeg husker kameraet på skolen, så skal dere få se bilder av den fine, nye skolen min. Om dere i Trondheim så i Adressavisa igår, så dere saken "Byens fineste skole"? Det er liksom den. Liker.

Ble mye skolesnakk her nå ja. Kan jo bryte isen å si at jeg skal filme inn ørefilmen nå? Har skjønt at enkelte av dere har kroppsdel-fobi, så noen av dere bør kanskje ikke se den. La ut bilde av knærne mine en gang, fikk tilbakemelding at noen måtte brekke seg på do, og føttene mine tittet frem på outfit engang, og var noe evige traumer-opplegg. Joda.

Har dere kroppsdel-fobi?


19.01.2010 - 17:30

litt hjerne og den perfekte body!


Hæihæi. Limte fast baken i sofastolen istad, derfor jeg ikke har blogget før nå. Koste meg med å se på de fattige, snille, omtenksomme barna på "My super sweet sixteen". Hoho, underholdning!

Siden sist har jeg spist........

HJERNE! Eller nudler, til dere lesere som tar alt jeg skriver bokstavelig. Eller bare vann, melk og tilsetningstoffer. Godt er det uansett.

Så glemte jeg å fortelle dere noe braaa! Dere husker vel Osloturen min? Det var jo litt før jul. Tok ikke bilde av julegavene jeg kjøpte (hvorfor skulle jeg det? Enkelte i familien har jo bloggen under "favoritter" og andre som startside så.. Ikke tro jeg ikke følger med dere!), men her er en av gavene:

Er den ikke fin? Perfekt. Har lyst på en i samme størrelse, men det nermeste jeg finner er jo onepiece-helvette. Neida, jeg tuller. Men noen som vet hvor det selges body's i store størrelser? Det hadde vært noe.

Også vet jeg at dere liker bilder av meg:

Henger bare tenna på tørk litt, jeg. Babyen (kaller han bare det, det egentlige navnet er Otto..) har olje i håret om dere skulle lure, gud vet hvorfor. Og jeg er ikke gud så SNAKKES.

Beklager den overdrevne ironien, jeg har nettopp lest nok et av de "topplistebloggerne-suger-de-tror-de-er-noe-hater-de-de-er-tisser-hele-gjengen"-innleggene. Uansett, jeg skal spise god pita pizza nå. Kanskje jeg skal blogge litt om det perfekte måltidet og hvordan avføringen min er etterpå? Er det ikke det vi topplistebloggere gjør? Knis, nei det er det ikke.

Var ikke bodyen fin?


18.01.2010 - 19:39

min musikk


"Kan du ikke lage et musikk-innlegg, med dine favorittsanger?" - leser


Last ned noen sanger av denne karen folkens, så finner dere favorittsangene mine! Han er også kalt The Game, og dere kan jo prøve å komme her å si "du har for blondt og tupert hår til å like The Game" og "Fjortissfaen", så får vi se hvor mye jeg bryr meg. Norge er et fritt land, så er ikke musikksmak fri også?

Uansett, jeg har vokst opp med en bror som la sin kjærlighet på hip hop, og hadde nok vært stuck med svensk trance og Bieber-pop om det ikke hadde vært for han.

Jeg bruker mange av hans sanger på introer osv, til dere som lurer.


                     
The Game - How we do, The Game feat Jay Z - World peace, The Game - Put you on the game.

ELLERS:

                     
India Arie - The heart of the matter, Andrea Martin - My heart's addicted, Rick Ross - Push it

Har dere en favoritt-artist?


18.01.2010 - 17:54

outfitbildene går ikke alltid som de skal


Hver gang jeg tar outfit-bilder, blir det alltid et eller flere mislykkede outfit-bilder. Noen er så stygge at de ikke skal nerme denne bloggen en gang, men tenkte å vise dere noen av bildene som har litt.. historie bak seg!


.. her kommer mamma inn på rommet, og spør meg om noe.


.. her ANER jeg ikke hva jeg driver med.


.. her danser jeg! Hørte mye på NRJ før, spesiellt da jeg tok outfit-bilder.


.. her slår jeg foten i ovnen. Aner ikke hva som skjer med øynene. Tror jeg er en varulv.


.. hoppebilde!

SÅ TIL MIN FAVORITT:

.. HAHA, jeg DØR. Her mister jeg en julekule i gulvet, som knuste i tusen biter. Charming!

Flere slike innlegg?


17.01.2010 - 17:12

sykesang


Jeg har aldri vært en fan av Jason Derülo, og har aldri likt den orginale "whatcha say". Har faktisk bare likt remixen "world peace". Men fant en fin versjon av sangen her en dag, og har blitt min ultimate syke-sang.Har dere flere sykesanger til meg? Da redder dere meg!


17.01.2010 - 12:51

blogghora som ikke blogget


Først må vi jo se positiv på mitt blogg-fravær! Jeg har ikke datafri på mandag, siden jeg ikke blogget igår!

Jeg ble rett og slett skikkelig syk etter nyttårsballet på fredag. Jeg sovnet med kjole, sminke,strømpis på, og våknet klokken fire-noe, av at jeg ble kvalt av kjolen min. Så jeg fikk stotret fram noe som "Har du en teskjorte?" til Kristine, og snille henne hentet en til meg Så kom jeg meg hjem, og sov hele Lørdag, og våknet for noen timer siden. Så har med andre ord vært skikkelig kvalm, svimmel, vondt i hodet og magen, og får ikke til å snakke.

Dette høres vel ut som en krafig hangover, men jeg drakk ikke noe alkohol, så er nok bare en liten influensa! Har så vidt sett over kommentarene deres, og tusen takk for alle god bedring-kommentarene! Det varmer så utrolig. Men jeg orker desverre ikke lese alle. Har skjønt at det ligger noen "du har ikke blogget på et døgn din hore, du bør dø"- kommentarer på lur? Vel, jeg er tilbake for fult!


Vel, noe som er positivt med dette er at jeg har blitt insane god til å bevege på ørene! Jeg har liksom alltid vært god på det, men nå er det IMPONERENDE. Norkse talenter neste eller?

Noen som er klare for å se øre-moov'sa mine på videoblogg eller?


17.01.2010 - 11:16

bilder fra igår


Hei fjortisBarnechampis ja :-)Jeg beklager så mye for dårlig blogging. Forklarer alt snart, skal bare restarte dataen, så da kan dere jo kose dere med disse bildene imens!

Hva syns du om bildene?


16.01.2010 - 17:29

bildet et gammelt.. jeg har blitt veldig syk, så jeg tror ikke vi blogges før imorgen..


270175-1-1263659371612.jpg
bildet et gammelt.. jeg har blitt veldig syk, så jeg tror ikke vi blogges før imorgen..


15.01.2010 - 15:56

my favourites


"Kan du legge ut bilde av alle favoritttingene dine?" - bloggleser

SKJORTE:

Hennes & Mauritz


CARDIGANS:

Forever21 og Cubus


BUKSE:

Only


SHORTSER:

Cheap Monday, forever21.


SKO:

Isabell Marant


TILBEHØR:

Sløyfe Ginatricot, armbånd og smykke Accesoires, briller fra Cheap Monday.


SOLBRILLER:

Saltopeppar.se, "Dior".. Haha.

Hva likte du best?


15.01.2010 - 12:14

god bless the USA


Må nok skuffe dere, men det blir ikke nattis på ballet ikveld. Mamma sydde (eller kanskje sø? Eller søy?) kjolen min igår natt, så alt ble OK. Det er bare noen få sting da, slik at jeg kan ta av skjørtet om jeg vil!
Og såklart ser den ikke slik ut! Stroppene er teipet opp på døra, derfor de er så stygge. Og unnskyldningen alle bloggerne bruker når vi har kjøpt oss noe: Den er mye finere på.

Det er fortsatt fint i Trondheim, ihvertfall:Fint, hva? Bildene er tatt med Nikon D70.

Jeg holdt på å fryse av meg tissen idag. HEHE..... Vel, jeg sier hver morgen til Mari og Ida: "Jeg må virkelig lære meg å kle på meg!", men slenger på meg en tynn cardigan. Men dette skal det bli slutt på. Og denne gangen mener jeg det. Fikk uansett en ullgenser fra modekungen igår:

God bless the USA! Den klør litt, men det er jo ull. Er den ikke fin? Har brettet den opp litt, for den var så lang :-) Men nå skal jeg på Rema å kjøpe meg nudler og spraytan. Eller, selger de spraytan på Rema egentlig?


14.01.2010 - 22:18

mat & helse-prøven all over


For noen uker siden hadde jeg mat & helse prøve. Skriftlig. Mest latterlige prøven jeg har hatt, så vidt jeg husker svarte jeg sikkert JA og NEI på alle spørsmålene. Den kom liksom helt ut av det blå, og traff meg rett i bakhodet. Litt sånn med nyttårsballet imorgen. Jeg har ikke veske, sko eller tilbehør til imorgen folkens!

Skulle også ta spraytan idag. Manglet bare en ting - spraytanen. Lite gjennomtenkt.

Lekker, max mekker! Kanskje jeg blir gående slik imorgen? Nattis med svarte flekker?

Men folkens, kjolen er FAKTISK på plass:Bortsett fra at jeg mangler å sy den da.. Om dere ikke skjønte det, skal jeg sy sammen den rosa kjolen og den svarte. Vent å se! Men trenger litt motetips fra dere:

Rosa eller svarte sko?


14.01.2010 - 20:15

før og etterVet bildet er noen dager gammelt, men det er det eneste som er tatt på samme tid på døgnet, altså samme lys, haha. Hva syns dere? Det er ingen stor forskjell, men det er jo litt. Har fått tilbake litt av sommerfargen.

Tok ut fargen 20 min fortidlig, haha. Men kjenner jeg er sykt lei av den lukta og stikkingen av heklekroken i hodebunnen, så nå er jeg nok ferdig. For en stund! Kommer vel en hyggelig ettervekst snart?

Haha, råtte! Har hatt på meg denne bleia på hodet i to dager nå, og da jeg kom ut i stua med den på, fikk jeg høre det greit fra familien. "HEHE, PÅN IGJEN!", "SKAL DU IKKE GÅ SÅNN PÅ NYTTÅRSBALLET IMORGEN?"


Brukte denne. Fornøyd fornøyd! Men et tips er at selv om håret ser sykt lyst ut, ha det i litt lengre! Det er bare fargen, jeg ble litt lurt der. Men ellers veldig bra! Balsamen lukter gooodt.

Hva syns du?


14.01.2010 - 16:04

jeg drikker grus og bader i mensen


Noen lurte på hva jeg drakk på dette innlegget. Det er grus! Det er utrolig godt, og styrker tennene og slikt. Bra skjønnhetstips. Nææi jeg tuller. Det er egentlig en bringebær-smoothie, men siden den var rød, ble fargenepå bildet helt ødelagt, så jeg gjorde den grå. Til dere som fortsatt tror jeg bader i mensen - der tok dere meg på sengen!

Ellers er det perfekt ute nå. Walking in a winter-wonderland, lissåm.


Som dere ser er det null forskjell på håret. Klarte å farge håret i samme farge, smarte meg. Men det skal det bli en endring på. Derfor får dere denne quizen mens jeg gjør.. noe!

Hva tror dere jeg skal gjøre med håret mitt nå?
A: Stripe det lysere
B: Farge det mørkebrunt
C: Dyppe det i bæsj, tiss og mensen?


13.01.2010 - 23:50

Er trøtt til tusen. Dere får updates imorgen, natts <3


270175-1-1263423055536.jpg
Er trøtt til tusen. Dere får updates imorgen, natts <3


13.01.2010 - 19:27

anbefaling


http://bloggfiler.no/theunicorns.blogg.no/images/442947-7-1262803807879.jpg
HTTP://WWW.THEUNICORNS.BLOGG.NO

Dette startet som en tulleblogg med oppdateringer med syke bilder klokken fem om natten, men utviklet seg sakte men sikkert til en mer seriøs blogg. The Unicorns! Jeg kjenner disse tre, herlige jentene, og humoren er.. ja, syk. Disse tre fortjener absolutt et par klikk!

Men jenter: få dere en ny header! Denner litt kjedelig og grå, dere får nok til en myyye finere!


13.01.2010 - 18:25

outfit 13.01.10


Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra ginatricot og kjole fra fashionlove.

Jeg elsker denne måten å bruke kjoler på. Om du har en sommerkjole i korteste laget, er det jo bare å ha en bukse under! Jeg syns det er fineste med litt korte kjoler jeg, da.

Hva syns du om dagens outfit?


13.01.2010 - 15:42

alenemamma 14 år?


Heh, glemte å kåre vinneren igår også.. Men nå har jeg gjort det, og vinneren er kontaktet på mail!

Vel, idag dumpet denne ned i postkassa mi:

Image and video hosting by TinyPic
Og neste gang dere ser meg, ser jeg vel slik ut:
Image and video hosting by TinyPic

HEHE, trenger vi ikke bare enda en mammablogg på topplista? Neida. Søstersen er på besøk, med ny baby! Kjenner morsinstinkt, ja. Nei, egentlig ikke.

Men må løpe. Skal kjøpe hårfarge ogslikt, så neste gang dere ser meg er jeg vel platina? Hihi. Det var noe feil med statistikken min igår btw, om dere skulle lure!


12.01.2010 - 21:48

jeg tror jeg er en ailien, jeg


Imorgen kommer søsteren min til byen, og hun har overtalt mamma til å la meg stripe håret. Nais! Blir første gangen jeg gjør det, men det er faktisk nødvendig. Jeg har aldri verken farget eller stripet håret, men jeg har prestert å få ettervekst. Åja! Ikke bare ettervekst, men grønn ettervekst.

Er jeg en ailien eller noe?Ok, kanskje en del innbilling. Men dere ser at det er noe ettervekst-ish her på gang? Og håret mitt HAR grønnskjær, ikke prøv dere på noe annet.

Men her er fargen jeg skal ha:
Image and video hosting by TinyPic
.. altså, sommerhåret mitt! Men kjenner jeg meg selv rett ender jeg vel opp med helt hvitt hår, eller skallet? Vel, mangler bare brunfargen så er det jo sommer igjen.

Striper/farger dere håret? Har dere noen smarte tips til meg?


12.01.2010 - 20:56

nakenråtte volum.. fem?


HAHAH, dere er så morsomme. Tror dere seriøst jeg bader i mensen? Ja, jeg er kanskje ekkel, men hey - å bade i mensen er jo umenneskelig. Og tror dere jeg ville lagt ut bilde av det? "He - he, idag badet jeg i mensen det var GØY". Neida, håper dere leser før dere ser på bildene, haha.

Ihvertfall, da jeg kom hjem, lå det en pakke på bordet! Inni var det enda en pakke, med silkebånd og tynt, fint papir. Inni lå dette:


Übersøt kjole og genser fra fashionlove! Dere får bilder med klærne på senere, men den øverste er jo ganske lik den jeg har på idag, haha. Men uansett, gjennomført innpakning og herlige klær, tusen takk Ulrikke! Dere kan finne plaggene på fashionlove.

Så til dagens newsflash. Melis har vært til frisøren. Hun er til frisøren ganske ofte, og kommer alltid hjem slik:

Og jeg dør HVER gang. Hah, digger å ha en liten nakenrotte i huset.

Og til mine følgere på twitter: har dere merket hvor avansert jeg har blitt der? Sist twitret jeg jo på fransk, lett liksom. Sel om det egentlig er det eneste jeg kan på fransk.. SHIT, franksprøve imorgen.

Hva syns dere om klippen til Melis da?


12.01.2010 - 18:01

outfit 12.01.10


Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra ginatricot og genser fra Filppa K man som er min bror sin.

I hele går og i hele dag bodde jeg i genseren til bror Dere vet jo meg og striper, haha. På bildet til venstre ligner jeg insane mye på outfitbildene mine for akkurat et år siden, haha.

Hva syns du om dagens outfit?


12.01.2010 - 16:01

å så rosa!


Tok meg et bad istad. Husker dere for litt siden, da jeg skulle ta meg et bad? Vel, da besvimte jeg jo halveis, og ble liggende i en time på gulvet uten å røre meg. Tror jeg glemte å fortelle dere det, haha. Så et tips - ikke ta et varmt bad når du er syyk.

Men jeg gir såklart ikke opp! Jeg har vært så stressa idag, så tappet meg et badekar med glovarmt vann i! Vi har tusenvis av badeprodukter - såper, oljer, dufter, skrubber, badekuler, you name it! Så endte rett og slett opp med et rosa badevann med MYE skum, som duftet av roser. Mmm!

HERREGUD FOLKENS. Jeg bader ikke i mensen, haha! Som jeg skrev på innlegget etter dette, er det bare kontrastene som er skrudd på full guffe. Og det er jo i meste laget å blø et helt badekar med mensen, vel? HAHAHA.

Liker du å bade?


11.01.2010 - 19:42

edit: konkurransen avsluttes imorgen


Ser det er mange som har blitt med i den, pluss at jeg ikke får annledning til å trekke vinneren idag. Men imorgen! Så da har den blitt utsatt to dager, er ikke det bra da? Blogger dere senere, SKOLE (av alle ting! neida) står stuck i hodet mitt nå. Så blogges om noen minutter/timer!


11.01.2010 - 15:23

back in black


Jeg er sykt lite gira på dans idag. Har levd de late dager litt for lenge, og kjenner det både på "orke-fronten" og kroppen. Hoh, men gjør vel ingenting å få trent vekk pinnekjøttet fra jula?

Vel, jeg har bare et semester med dansing igjen, så starter jeg med noe annet. Jeg er jo ikke så veldig sporty av meg (kremt kremt), så starter på noe avslappende sammen med min mor. JA, sammen med min mor. Og mange andre eldre damer.. Sees på yoga, ladies?


Når jeg ser dette bildet tror jeg nesa mi har krympa etter sommeren. Her tok den jo liksom HELT av, haha! Savner sommeren uansett, og sykt random bilde.

Har dere prøvd yoga?


10.01.2010 - 18:22

et smart kunst og sminketips!


Vi har sikkert alle hatt kunstimer der vi lærer om "komplimentærfargene". I sekundet himler vi kanskje med øynene, og tenker at vi aldri får bruk for dette, men om du bruker sminke, kan det være ganske så lurt å kunne litt om dette.

Har dere foreksempel sett helt rare ting som grønne dekkstifter og lilla sjampoer? Dette har noe med komplimentærfarger å gjøre. Èn farge har nemmelig en farge, slik at de blir et "par". Under kan dere se de, og parene er de som ligger tvers over hverandre. Det vil si at gult er komplimentærfargen til lilla, rød til grønn, og blå til orange..
http://khawaga.com/bb/gif/itten.gif
Men så til selve tipset, dette er ikke en kunst og håndverktime!
Ta foreksempel den lilla sjampoen. Lilla er komplimentærfagen til gult, som dere ser over. Derfor er lilla sjampo for blondiner. For å fremmheve blondfargen, og pleie på forskjellige måter. Lilla sjampoer kan også brukes for folk som er gråhårede, siden gult er den lyseste fargen i fargesirkelen.
http://laurenfromtexas.files.wordpress.com/2009/07/purple-shampoo.jpg
Lilla sjampo fra Joico.


Så til de grønne dekkstriftene. Man tenker jo med en gang: "Hah, noen som har prøvd å være morsomme med grønn concealer eller eyeliner her?", men det er en bra tanke bak. Grønn er jo komplimentærfargen til rød, som vil si at den er kompisen til rød. Så når du tar grønt over en kvise (som somregel er litt rød-ish), forsvinner rødfargen, og grønnfargen vises fortsatt ikke. Litt magi spør du meg.

Vel, før i uken mottok jeg en pakke fra ELF. Der lå en del godsaker (som dere skal få), bla. elf's corrective concealer. Der var det to forskjellige brunfarger, en rosa, og en grønn. De brune/hudfargede er såklart vanlige concealere, og den grønne for kviser og røde plasser, og den rosa tror jeg er for å ha på... grønne kviser. Æsj.

Dere kan finne den her. På denne er grønnfargen litt lys, men funker bra.

Så jeg anbefaler dere å prøve dette, og lære dere omplimentærfargene! Det kan være nyttig i flere sammenhenger, bla. sminking. Da slipper du den hudfargede concealeren som man ser ligger på huden. Fargede concealere går litt mer i ett.

Visste dere dette? Bør jeg fortsette med slike tips?


10.01.2010 - 15:45

inspirasjon #2


http://cdn.sheknows.com/realitytvmagazine/2009/11/lauren-conrad-style-guide.jpg


20090117002836


2cfb62s_large


3302148265_20da3ddbe4_large


http://thehillsfan.com/wp-content/uploads/2008/08/lauren-conrad4.jpg

LAUREN CONRAD. Det er The Hills maraton til klokken seks idag, på mtv! Etter det starter de nye episodene, dere kan jo gjette hvem som skal se de! Lauren Conrad er ihvertfall den peneste av jentene syns jeg, kunne gjort alt for øyenbrynene hennes.

Hvem liker du best i "The Hills"?


10.01.2010 - 13:04

HAHAHA


HAHA, igår låste jeg meg inn på badet. For andre gang. Denne gangen gikk det litt mer smooth, for forrige gang måtte vi ringe en som kunne slå ned døra eller noe for 540 kr. Har tilfeldigvis noen bilder:

Fornøyd bror i døra, og en mindre fornøyd vaktmester/låsesmed. Og kan vel tenke meg at mamma ikke var så fornøyd da hun fikk se regninga:

540 kr, jippi. Jeg kunne faktisk bare sendt nøkkelen under døra, men hey, jeg var liten.

Med dukkemaske såklart.

Uansett, nok mimring.
Jeg låste meg inn på badet igjen. Jeg fikk ikke til å åpne, og trodde den slemme døra hadde bestemt seg for at det var paybacktime. Men fant ut etter 15 min på badet at nøkkelen bare sto skjevt i. Ingen i familien vet at jeg låste meg inn enda da, er litt flau. Men den hemmeligheten varer vel ikke lenge - hei familie!

Såklart har jeg bilder fra den dramatiske opplevelsen. Bildene er litt dårlige med mobilkamera, men selv om man er blogger har man ikke med seg kameraet.. OVERALT liksom.Der står nøkkelen skeivt i. Vet døra er litt shabby, men mamma har noe "gammelt er fint" på gang. Men, jeg fikk meg ut, takk gud for det. Hadde vært greit flaut om han mannen måtte komme igjen.

Har dere låst dere inn på do eller andre plasser før?


09.01.2010 - 19:51

parkas eller boblejakke, folkens?


Husker dere ifjor? Da nesten alle trasket rundt med store boblejakker og Ugg's? Vel, det husker jeg.. desverre. Jeg var en av de, med alt for store Ugg's, som så heelt feil ut til de tynne bena mine. Heldigvis har de blitt passe i år, haha..

Uansett! I år vandrer alle rundt i parkaser fra Cubus, Canada Goose osv. Personlig syns jeg de er mye finere en boblejakke, men alle butikkene i Trondheim er utsolgt. Noen som vet hvor man kan finne noen som ikke koster 5000?
http://mxsport.nxc.no/var/mxsport/storage/images/medlemmer/nord_troendelag/bjoern_stakset_sport/produkter/jakker/bergans_dunjakke/36628-6-nor-NO/bergans_dunjakke_tilbud_stor.png     http://www.actionoutdoors.co.uk/shop/images/expedition_parka_black.jpg
    
Hva syns dere er penest av boblejakke og parkas/parajumpers?


09.01.2010 - 15:42

cleaning # 1

Dere kan jo gjette hvordan det går? Jeg har bare tatt gulvet nå, på.. ja, 2 timer. Men jeg fant faktisk en tohundrings da, så jeg er jo på vei. Kanskje jeg skal ta den: "Jeg bør rydde rommet i morgen, ja det burde jeg"?

Teskjorta er broren min sin, som reiser til militæret imorgen.. Gruer meg litt, kommer til å savne kranglene ved middagsbordet Men vi blogges senere, støv og hybelkaniner venter på meg.

Har dere søsken som er i militæret?


09.01.2010 - 13:19

fôre dere med sovebilder?


Idag skal jentene til byen. Men ikke jeg, jeg skal være hjemme å støvsuge! HAHA, gjett om mamma skal få høre at hun har ødelagt resten av livet mitt?

Her er bilder fra igår:


Såklart bakte vi brownies! Ingen av oss er så glade i kake (bortsett fra Em, som liker alle slags kaker), og dette ble igjen. Flink!


Nei, her later jeg ikke som jeg sover, faktisk! Hvem smiler vel ikke når man er i ørska?


SENT i går kveld. Vi måtte faktisk sove på to forskjellige rom, fordi det var ikke plass. Så da ble jeg og Em på samme rom, noe som ikke var så lurt for husfreden. Ingen av oss har liksom den stilleste latteren.

Men klokka tikker, og kontoen har nermet seg null. Det er derfor jeg må hjem nå. Om jeg hadde cash hadde jeg jo raidet byen lett nå. Men her må jeg hjem å slite å svette, bare for å få litt gryn i kassa. Ihvertfall, vi klarte ikke å døgne igår.

PS: Jeg skjønte det slik at dere likte de to fete kattene som gjestebloggere? Haha.


08.01.2010 - 21:10

bilder
Husker dere før da jeg mettet dere med innlegg kalt "bilder" stappet av .. ja, bilder? Her er et av de, til minne for gamledager ♥ Idag skal det bli døgning med jentene, men vet ikke helt hvordan det går, siden jeg er den eneste som er nattdyr, og uten døgnrytme.

Tror dere vi klarer å døgne? Vi har uansett tenkt å få i oss litt kaffe, selv om det smaker ÆSJ.


08.01.2010 - 18:07

outfit 08.01.10


Image and video hosting by TinyPic
Bukse og genser fra Vero Moda og øredobber fra Ginatricot.

Idag er jeg litt sailor-ish! Vet ikke om dere ser det, men har de mest fantastiske, røde, ankerøredobbene på meg som jeg fikk av Idapus! Men dere - fredag! Jeg skal på kosekveld med jentene nå, så vi blogges snaart. Kos dere ikveld!

Hva syns du om outfiten?


08.01.2010 - 16:42

gjesteinnlegg fra to fete katter


Heia! Lite gjesteinnlegg fra to fete katter. Hvem andre kan det være enn oss:Søt? Ja, vi synes det selv. Anna dusjer- endelig. Hehe. Hun tror hun har tatt brunettebalsamen til moren, da blir hun nemlig rødhåret igjen - liker. Uansett, vi benytter altså sjangsen til endelig å få skrive et gjesteinnlegg. Emilie har også kommet, yee. Slenger med ett litt finere bilde, selv om det blir vanskelig, sånn som vi ser ut!Bloggjentene, HE- HE! Karen og Kristine forresten. OVER OG UT!

Vil dere høre mer fra oss i fremtiden her på bloggen?


07.01.2010 - 21:14

anbefalingHTTP://HUNDRINGS.BLOGG.NO

Mange av dere har sikkert hørt om "Hundrings" før? Den beintøffe blogganmelderen som i ny og ne rakker ned på topplistebloggerne? Vel, det er dette jeg digger med Hundrings. At han er dønn erlig.

Selv om jeg sikkert er en av "fjortisbloggerne" han snakker om, velger jeg å anbefale han, fordi jeg digger bloggen på alle måter. Teksten, bildene og ikke minst designet. Her er et avsnitt fra bloggen hans, der han beskriver bloggtiden før:

"Før var alt mye bedre. Ida Wulff var den enerådende dronningen. Ingen over - ingen ved siden. Lars Tangen var det kembokontroversielle eksempelet på dagens blogghomser. Jack Diamond blomstret i sine eloquente formuleringer og Hundrings var i ny og ne å finne på topplisten. Og alle hadde sin unike sjarm."

Så klikk dere inn på bloggen hans her, og få han på topplisten. Det syns jeg han fortjener!


Vil du bli anbefalt? Skriv bloggen din i kommentarfeltet!


07.01.2010 - 20:35

jeg selger klær!


Jeg lager et eget innlegg til denne salgsrunden, men legger det ut på salgsbloggen.

TESKJORTE I "S MANN" FRA DC
Denne er da i mannestørrelse, så er litt stor i størrelsen. Ekte DC, kjøpt for noen år siden for 400 kr. Jeg selger min for 220 kr. Førstemann til mølla får den, om du vil ha denne kontakt meg på annais.salg@hotmail.com

ULLJAKKE I "S" FRA GINATRICOT
Denne er kjempegod og ikke minst varm til å være så tynn. Brukt utrolig mye, og det gjør litt vondt å selge den. Men det er ikke mer plass i kleskapet, så denne går for 150 kr. Aner ikke den orginale prisen. Om du vil ha denne kontakt meg på annais.salg@hotmail.com
V-HALSET GOLFGENSER I "S" FRA CUBUS
Også mye brukt. Denne skal nok passe både S og XS. Kjøpt for 199 tror jeg, og jeg selger den for 120 kr. Om du vil ha denne kontakt meg på annais.salg@hotmail.comHETTEGENSER I "S MANN" FRA H&M
Denne er også i mannestørrelse, så er litt større S enn kvinnestørrelser. Har blitt brukt mye, og håper den får et godt hjem! Kjøpte den for rundt 200-250 tror jeg, og selger den for 150 kr. Om du vil ha denne kontakt meg på annais.salg@hotmail.comTUNIKA I "S" FRA BIK BOK
Denne fikk jeg av min bror, men den har blitt for liten desverre. Selv om den er ganske vid (sykt deilig om sommeren), ble den litt for kort for meg. Aner ikke prisen, men selger den for 100 kr.

Ja, denne er ganske krøllete på bildet. Men det er nok bare å stryke den!


Om dere vil se mer, klikk her.

drittslengingen: ro dere ned. det er ikke verdens undergang at du kjøpte de billigere, og jeg selger de litt dyrere.


07.01.2010 - 16:49

ungdommen nå til dags


Hei! Her sitter jeg og spiller brettspill med Em, Karen, Håkon og Marius, på en vanlig torsdag ettermidag. Ungdommen nå til dags.. Uansett, jeg elsker brettspillet "kokkelimonke". Hør her:

Håkon har Alf Prøysen på hodet: "Er det rapper?"


Ikke si til de andre at jeg tok bilde av kortene mine da! Haha, neida. Jeg visste disse fra før, så ingen skade gjort. Men jeg elsker forresten å jukse! Jeg er dritgod i å jukse i kortspill! Haha.

Er dere en jukser?


06.01.2010 - 21:53

konurranse: vinn håndsmykke


Da kjører vi igang en konkurranse igjen! Denne gangen er den sponset av modekungen.se.

1 PREMIE:
Populært håndsmykke! Om du ikke vinner, kan du finne det her. Dette er førstepremien, og jeg har desverre ikke prøvd et slikt smykke - men de er jo sykt kule. For å vinne dette må du melde deg inn i modekungens fangruppe som du finner her, og legge igjen en kommentar om at du har gjort det.

Trendigt handsmycke

VIKTIG:
Du kan skrive kommentaren din to ganger! Vinneren kåres 10 januar! Spørsmål sendes på annais.blogg@hotmail.com!


06.01.2010 - 21:09

klaging over kulda & f21


Åh, det er så kaldt ute. Jeg klarte ikke snakke da jeg kom hjem fra skolen, så måtte ta munnen under varmt vann. Er vel bare -20, men gad - jeg tror jeg joiner Voe og går til sak mot kulden, jeg!

Uansett, skolebussen kom forsent på vei hjem idag. Jeg døde, og fikk lyst til å rekke bussjorføren fingeren, men den var jo fryst til is. Bare en uke nå, så flytter jeg inn p splitter ny skole, noen meter fra huset mitt! Om dere ikke visste det har jeg gått på brakker hele ungdomsskolen, så blir nais med ordentlig skole.


Det er ihvertfall herlig med gode, baggy hettegensere på dager som dette!
For jeg har helt klart ikke tenkt meg ut idag.

Blir forresten en konkurranse snart! Denne er nok en gang sponset av modekungen.se, så dere får bare glede dere. Premien er råfet, det er vel alt jeg kan si!

Får fortsett mange spørsmål om hva, hvor, hvordan osv om forever21 på mail og kommentarer, så jeg tenkte jeg skulle ta det en gang for alle. Her er svar på spørsmål, til dere som lurer på noe som har med f21 å gjøre!

  • Jeg bruker størrelsen XS der.
  • Frakten er DYR, og da snakker jeg svindyr med porto og alt. Uansett hva du bestiller blir frakten ganske dyr.
  • Leveringstiden er litt lang, men det sendes jo fra USA, så det er forståelig.
  • Dette kjøpte jeg sist gang:

 http://www.forever21.com/images/large/65217895-02.jpghttp://www.forever21.com/images/large/68844859-02.jpg
Bilde av kjolen på meg kommer vel en gang.


06.01.2010 - 15:29

forklaringen på blåveisen


Dere husker igår, da jeg fortalte dere om blåveisen? Har ikke sagt hva det var enda, men det var veldig mange bra forslag. Men må ærlig inrømme at jeg likte "Em slo til deg" best!

Image and video hosting by TinyPic

Uanseeeett (kan ikke tro at jeg gir et helt innlegg til dette temaet..), så kom blåveisen ubevisst. Det var først da vi gikk ut Karen sa: "Anna, du har blåveis."

Skal ikke drøye ut dette mer, og fortelle dere svaret. Som jeg sa, det er så og si umulig å gjette det. Men svaret er:
Slukke-lys-ting! Hvem hadde trodd det?

Jeg satt nemlig å knudde denne rundt øyeeplet mens jeg spiste igår, underlig nok. Tror også jeg ble utfordret til å "balansere den på øyet", så... Haha. Dårlig vane, eller? Så folkens - ikke gjør denne feilen, advarer dere. Så viktig tema at jeg måtte dedikere et helt innlegg til det


05.01.2010 - 20:42

inntekter? pff


Tror samme person har sendt rundt kommentarer til topplistebloggerne om "Er det sant at du tjener 100.000 i månden?", men siden både Lars Tangen og Ida Wulff har lagt ut hva de tjener, tenkte jeg å fortelle dere hva jeg tjener på bloggen. Ikke at det er så mye å fortelle..

Som dere sikkert husker, hadde jeg en banner fra iBling på toppen av bloggen. Denne fikk jeg 400 kr for i månden,.Snille bloggbigsis Maddi hjalp meg med dette, og jeg avsluttet avtalen med de klokken 00.00, 1 jan 2010.

Jeg tjener så og si ingenting nå, men har jo Nelly og modekungen.se's bannere på siden. Nelly har et affiliate program, som gjør at jeg bare tjener noe om dere kjøper noe fra banneren, Så om du kjøper noe for 800 kr på Nelly, får jeg 80 kr av de. På Nelly har jeg tjent tilsammen 4000. Modekungen's banner har jeg der for at vi har en avtale, og de sender meg klær.

Men at jeg ikke tjener så særlig mye fortiden gjør meg ingenting, blogging er jo ikke bare penger. Men jeg har jo såklart lyst på litt money, så hadde ikke gjort meg noe nei, haha! Så at the moment: null.05.01.2010 - 19:42

outfit 05.01.10


Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra Hennes & Mauritz og jakke fra forever21.

Her er den ene tingen jeg kjøpte fra f21! Genseren! Den er såå fin, med litt seilerstil over seg. Den er ikke så comfy, litt liten i armene, og ganske "tung" på en måte. Men man må lide for skjønheten, eller?

Hva syns du om dagens outfit?


05.01.2010 - 18:10

en leserhistorie fra Connie


Den 16 desember nå i år, rett før jul skjedde det noe veldig tragisk. Bestevenninda mi Tiril, hun bor rett ved riksveien.
Så hadde henne vært på jobben hos mammaen sin på andre siden av veien å hjelpt henne litt.
Da henne skulle hjem der fra så så hun seg for på begge sider av veien, men det var en bil henne ikke så.
Så begynte henne å gå over veien, så kommer den bilen i 50km/t å kjører rett i henne. Det var ingen av dems feil, på en måte.
Henne blir slengt 25 meter bortover, å ligger der. Han/hun som jeg ikke kan si, ringte ambulansen så fort den kunne.
Hun blir kjørt til sykehus, polti kunne ikke se eller høre noen skader. Helt til henne kommer på sykehuset, da har hun 3 brudd i becknet, 1 brudd i ryggen, kutt i magen, blått øye, sår overalt og henne så rett og slett ikke ut. Hun måtte sy 10 sting i magen/hofta, 3 på albuen og 8 over øyet. Hun har veldig veldig vondt får å gå.
Dem sier henne hadde englevakt. Det var veldig vondt for meg, det eneste jeg fikk vite da var at Tiril hadde blitt påkjørt, ikke mere. Jeg får ikke vite det før dagen etter, da sender henne meg melding. Jeg fikk dra til sykehuset med en gang skolen var ferdig, der satt jeg en time. Senere på kvelden trengte henne besøk av meg,sa henne.
Jeg kom dit rundt 9 og var noen timer. Dagen etter trengte henne meg, da var jeg hos henne enda flere timer.
 
Derfor lurte jeg på om du hadde lyst og skrive et lite innlegg om henne på bloggen din, som en støttelse. Det er etter henne ønske, jeg skulle prøve
og få gjort det. Jeg la ved et bilde av henne på denne e-mailen, da kan du kansje skrive litt om ulykken på bloggen din. Hadde blitt litt gladere jeg også,
for jeg er fortsatt veldigveldigveldig trist etter å ha mistet en venninde som døde i sommer, helt brått ;-/

Har dere en historie dere vil dele? Send den på annais.blogg@hotmail.com, så skal vi se om vi får til noe!


05.01.2010 - 16:43

fra 400 kr til 1200 kr


Hei dere! Igår hadde jeg som sagt datafri, men fikk jo blogget litt likevell! Jeg er hos Em nå med Karen, men vi vet vel alle tre av vi egentlig bør sitte med hodet langt ned i kjemiboka. Kjemiprøve imorgen, gleder meg ja..

Mange av dere lurte på frakten til f21! Den er DYR DYR DYR! Jeg hadde kjøpt meg noe til 400 kr ca, og tilsammen med porto, frakt og henting ved postkontoret rundet det seg opp i 1200 kr. Skal vise dere hva jeg kjøpte meg senere, hihi.

Emilie med nye, fine ballkjolen sin!

.. mens jeg chillern med melkedrøm! Ser dere blåveisen? Hvorfor tror dere jeg har fått den? Nei, ikke "fordi du blogger". Det er nok det siste dere kan tenke på, skal faktisk gå å vaske den vekk nå..

Hva tror dere "blåveisen" er, og hvordan tror dere jeg fikk den?


04.01.2010 - 18:56

gamle bilder

HAHAHA JEG DØR. En liten sniktitt på min styggeste periode! Her er jeg da 10-11 år, og hva skal man si? Forandring fryder?


04.01.2010 - 16:00

brevdua


Nå er Em hos meg, og vi drikker kakao! Em har vært på cruise og i LA, heldiggrisen :-) Hun er kjempebrun! Sitter og blogget fra mobilen nå, har jo datafro, men skal prøve å blogge litt. Men skal hente pakken min fra f21 nå, jippiiiiiiiiii!
03.01.2010 - 20:43

sjokolade og kanel-hjerte-pannekaker


Sparkingen gikk ganske ræva, Trondheims befolkning skal jo strø overalt. Men man blir sulten av å være ute! Og dere husker sikkert gaven jeg ga til mamma til bursdagen (haha, ja den husker dere SIKKERT) - en hjerteformet stekepanne! Denne har jeg tatt flittig i  bruk:

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Dere må forresten gi meg litt tid! Fikk en kommentar der det sto: "Anna, hvorfor svarer du aldri på kommentarene dine?", og personen hadde stilt spørsmålet ti minutter før. Jeg får ganske mange kommentarer jeg må titte igennom, pluss at jeg har svart på noen av de før! Og jeg har vært dårlig på kommentarer i det siste, pga. konkurransen, men er det et spørsmål dere ikke har fått svar på, spør igjen!

Oppskrift på sjokolade-kanel-hjertepannekaker:
1 pakke pannekakerøre
Litt kanel
Litt melkesjokolade
Litt smør

Først har du smøret i pannen (ikke pannen du har i annsiktet HEHE), og lar det smelte. Så tar du litt av røra i, strør litt hakket sjokolade oppå, tar på resten av røra, og så litt mer hakket sjokolade. Så drysser du kanel over, og lar det steke! Så kan du vel resten?;-)

Og folkens: Ha en fin dag på skolen imorgen, det kan vi vel alle trenge!


03.01.2010 - 15:47

stripete søndag


Idag sto jeg opp klokken elleve. Jeg trodde jeg hadde på meg en Ibux-ring! Det sier seg selv, jeg er ikke født til å stå opp før tolv. Men skolen nermer seg med stormskritt, og om noen timer sitter jeg faktisk med ræva limt fast på skolebenken.

Faen.
Så fint bilde 

Som dere sikkert ser har jeg og Marlene like klær idag! Haha, husker i femteklasse da alle gikk med like klær. Det var tider, det.

Men nå skal vi ut med sparken, ha en fortsatt nydelig dag, og ta dere en tur ut!


03.01.2010 - 13:44

vinner og outfit 03.01.10Bukse og genser fra Hennes & Mauritz, armbånd fra Accessoirez og veske fra modekungen.se.

Vinneren av konkurransen ble Stine Olsen! Send meg mail på annais.blogg@hotmail.com med adressen din! Så til dagens outfit! Jeg vet flesteparten av dere hater røde øyne, men jeg er så trøtt at jeg ikke gidder å ta de vekk. Unnskyldt?

Hva syns du om outfiten?


03.01.2010 - 00:24

på dolly med Anna & crewHer er filmen fra da vi var på Dolly og spiste idag! Var kjempekoselig, men filmen er litt intern, så er ikke sikkert dere skjønner alt. Men nå skal jeg sove, natta!


02.01.2010 - 21:13

redd meg!


Jeg er fanget oppe på Nardo, hos tantene mine. Helt ute av det blå, kommer familien og kidnapper meg i byen, jeg som hadde planer med jentene og alt. Men familie først, eller?

Vel, ble en koselig dag i byen. Vi shoppet litt, og spiste på Dolly før vi på kino og så "New York I love you". HAHA, den var så dårlig at jeg ville gå ut. Vi trodde jo dette skulle være en klisjefilm med brakeups og shopping, men neida. Var det meningen filmen skulle være kunst eller noe? Vel, ikke min type film. Er dere mer i Zac Efron og collage-filmer, anbefaler jeg dere ikke å se den ;-)

Kommer en syk film så fort som mulig, haha.


Min største fan til venstre, hahaha.


Hvilken brus tror dere er min? Et hint: Jeg liker å tenke stooort..


Må vel være det styggeste bildet av oss, jenter!


Mmm..


Marlene og Kristine! Marlene liker også å tenke stort ser vi.. Haha!

Ok, mye klaging i dette innlegget. Men livet mitt er ikke SÅ fælt akkurat nå. Jeg fant drømmen, himmelen av en pc hjemme hos tante.

Bare se:

Minn meg på at jeg skal kjøpte meg MacBook Pro når jeg vinner i lotto. Ikke at jeg spiller det, da.


02.01.2010 - 14:15

logic mind at 2.15 pm


Jeg har en sjangse til å rekke bussen. Herregud, det er første gang på et halvt år! Eller, ja jeg mistet jo nettopp bussen, men jeg har en sjanse til å rekke neste buss. Ok, det hørtes bare så mye bedre ut i hodet mitt.

Idag måtte jeg ty til strikk. Strikkegenser, strikkejakke og strikkaskjerf. Skulle hatt en strikkebukse. HAHA, kanskje jeg bare skal få meg en strikkabody? Det hadde vært noe, så kunne jeg levd livet.

Men nå surrer jeg. Kos dere idag, små barn he he
Det nederste bildet skriker: "vil dere ha en guide inn i nesa mi?"


02.01.2010 - 12:45

hvorfor skreiv jeg ikke bli A-menneske på nyttårsforsettene mine?


God morgen, ja Idag sto alarmen på ni, men mobilen sovnet av, som meg. Våknet til mange kommentarer da, men tviler på at de er positive. Men ja, jeg var på fjerdeplass i går! Kjempehyggelig, ny personlig rekord! Men merket det godt, fikk 1000 ekstra mammaer som passet på meg, haha Men alltid gøy med nye lesere! Ta en titt på siden her for å vite litt mer om meg!

Men jeg får desverre ikke lest alle kommentarene deres nå som jeg har konkurranse, så har dere spørsmål send til: annais.blogg@hotmail.com!

Skal til byen med jentene, så en kino. Jeg har såå lyst til å se "A christmas carol" i 3D, har dere sett den?

Merk dere dette. JEG sier "stå opp ni" og "byen klokken 11", så står jeg opp tolv? Vi tuller med "bitch" ogslikt, om noen skulle lure. Se opp for oss når vi raider byen, da! Hihi, neida - kom gjerne bort å si hei!


01.01.2010 - 17:33

svar på spørsmål


Hvilke blogger leser du?
Så og si alle over meg på topplisten + maddi og livingdoll.

Hvor mange sider er du sponset av?
Akkurat nå - ingen. Hadde en avtale med iBling, men jeg avbrøt den klokken tolv i natt. Men jeg er medlem i affiliate sider da, men det er ikke så mye penger i det. Men blogg er ikke bare penger!

Pluss at ved "sponset" mener du med produkter? Det er ganske mange. Aco, HELT, coverbrands, makeupmekka, makestyleshop osv.. Men det er jo en stund siden, så.

Hva liker du og ikke liker du med bloggen din?
Det jeg liker med bloggen min er designet! Haha. Jeg er ganske fornøyd nå. Hva jeg ikke liker? Designet. Alltid slik, jeg blir egentlig aldri HELT fornøyd.

Har du kjæreste? Liker du noen?
Nei og nei, hoho.

Hvor kommer mammen og pappaen din fra ?

Oslo/Arendal og Brønnøysund. Jeg er da kaal trønder, merkelig nok!

Har du vært på kjøpesenteret sitty syd elns før ?

Hoh, desverre. Det ligger litt i utkanten av Trondheim, og er gigantisk. Ble vel spilt inn en realityserie der? Vel, jeg har bare vært der to ganger. Er ikke så orginalt, kjedelige kjedebutkker og bare stress.

Heter City Syd, btw ;-)

Har du hatt noen andre dyr enn Melis?
http://i43.tinypic.com/2vljigk.png
Ja, katten min Pusi. Hun er eldre enn meg!

Kan du legge ut et bilde av søskene dine?
Jeg tviler på at de vil, desverre.

Har du hatt sex?
Nei :-)

Ville du ha dratt på disco med venniner eller filmkveld med venniner?

Disco, helt klart. Film er kjedelig, det skjer liksom ingenting.

Kan du ha flere konkuranser?
Vent å se.. ;-) Blunk blunk!

Kan du lage en sminkevideo?

Ja, om jeg en gang får lyst til å smashe mitt usminkede tryne i kameraet for flere tusen! Haha, skal prøve, men jeg er rett og slett ganske grusom uten sminke, desverre.

Hvor mange gutter kysset du i 2009? Har du kysset en gutt i 2009?

Ja, det gjorde jeg. Hvor mange skal vi vel ikke gå innpå..

Hva syns du om Green Day?
Ikke helt min type musikk, men hey - de har noen herlige sanger. Men jeg kunne nok aaaldri funnet på å kjøpe en cd, nei.

Hva er den beste gaven du noensinne har fått?

Det er vel nå jeg skal si "å bli født", eller "bli kjent med min bestevenn"? Nei, jeg er litt mer materealistisk. Jeg elsker ting, ikke å legge skjul på det.

Men må nok bli den lille saken her, selv om det ikke var en julegave/bursdagspresang:
http://annais.blogg.no/images/270175-8-1258317145278.jpg

Hva gjorde du i går ?
Igår spiste jeg kalkun med familien, og hadde det gøy med noen venner etterpå. Fyrte opp raketter, og så på krim.

Drikker du?
Nå skal jeg være råtten å skrive: JA JEG DRIKKER VANN OG SAFT, HEHE! Nei, jeg drikker ikke.

Har du vært full?
Nei.

Hva er ditt beste minne fra 2009?
Sommeren 09 i Brønnøysund med Karen, det var insane konge. Og mye annet som ikke skal ut på bloggen. He he.

Hva er dine tre beste tips for å bli en god blogger?

Jeg skal faktisk lage et sånn "tips-innlegg" om dette snart, så vent å se!

Hva syns du om voe personlig og som blogger?
Voe er en fantastisk jente! Jeg har snakket en del med hun på facebook, og hun er så utrolig søt og grei. Vi er egentlig ganske like på mange punkt, og jeg kjenner meg igjen i henne. Bloggeren Voe er også herlig!

Hvor lang tid bruker du om morgenen?
Lite! Jeg vet jenter skal ha det til at vi bruker flere timer om morgenen, men herregud, når du har stått opp 5-6 minutter før skolen begynner i 7 år kan du ikke bruke århundrer på badet.

Hva vil du bli når du blir stor?

Jeg tenker desverre ikke så langt.

Hvilken concealer bruker du?

Smashbox under-eye-concealer!

Fikk du et nyttårs kyss?
Nei! Men det var ikke et "mangel", har ikke hatt det som tradisjon egentlig. Men fikk mange klemmer da!

Yndlings butikk?
Forever 21. Dere hadde vel forventet dere noe som Ginatricot, men jeg har rett og slett gått litt lei.

Hvor høy er du?
HØY! Jeg har skutt opp i været det siste året, og har nått 160 cm. Ok, kanskje ikke HØY men HØYERE!

Hva er favoritt sporten din?
Dans! Jeg er ekstremt lite sportslik, men dansing er liksom noe det ikke er så stress med. Jeg hater å stresse, og hadde det vært for min egen del hadde jeg sittet på baken hele tiden.

Hvilken farge har du på kameraet du bruker?
http://www.cyberphoto.se/canon/digital/ixus870/guldsnettfram.jpg
Hvis du hadde fem min. igjen å leve, hva hadde du gjort på de minuttene?

Sagt alt det stygge jeg har på lager til en person, og gjort MYE annet også. Det hadde vært veldig gøy.

Hvordan by i Norge ville du bodd i hvis du MÅTTE bytte?

OSLO! Jeg elsker Oslo. Skal flytte dit fortest mulig.

Har du noen flere navn en Anna og Edwin?

Nei.

Hva heter alle familiemedlemmene dine?
Jeg gidder ikke komme hit med kusiner og tanter, så tar bare foreldre å søsken. Emil, Emil, Karoline og Kirsten. Ja, pappa og bror heter det samme.

Hvor skal du på din neste ferie?
Blir vel til Oslo i vinterferien, forhåpentligvis!

Hvilket land ville du bodd i hvis du ikke kunne valgt Norge?
Danmark. HERLIG land.

Har du noen gang opplevd død i familien din? :/
Ikke enda. Jo, farmor har dødd, men da var jeg så liten at jeg ikke ble lei meg om dere skjønner.

Hvis du kunne hatt en superkraft-evne, hvilken hadde det blitt?

Å FLY! Hvor digg hadde ikke det vært?

Kjenner du noen med sykdom?

Ja, søskenbarnet mitt har en sykdom som gjør at hun nesten ikke kan gjøre noe.

Hvem er du på skolen?
Jeg tipper du sikter mot "populær, tard, taper, lesehest"? Jeg er over den perioden. Jeg gidder ikke lenger tenke på min plass i systemet, og lar det bare gå sin gang. Det er andre på trinnet mitt derimot, som er sykelig oppdatt av dette. Fikk nettopp høre: "Tror ikke Anna hadde vært så populær om hun ikke hadde blogget..". HAHA, man kommer ikke langt med slikt!

Har du noen gang flyttet?
Ja, flyttet da jeg var 3 mnd.

Prater du med noen på msn nå? Hvem?
Nei, jeg hater msn, haha.

Hvor redigerer du bildene dine?

Photoshop, GIMP, photoscape og paint.net! Alt er gratis bortsett fra photoshop. Men dere kan få fine bilder uten det også!

Hva er snittet ditt på skolen?
4,5.

Hva er yndlingsplagget ditt?

Denne genseren fra Hennes & Mauritsz!

Hva er det styggeste en jente kan ha på seg?

En skikkelig klassisk, fin, jakke med søte former og knapper, og en baggy joggebukse. Det er væste jeg vet om, sånn seriøst.

Favorittsang/bok/film/artist?
Ikke spør meg, haha. Jeg hater slike spørsmål, for svarene skifter hele tiden.

Har du vært i nord- norge? Hvor?
SEFF! Halve slekta mi er fra nordnorge. Har vært i Brønnøysund og Bodø.

Kan du fortelle om den vanskelige tiden du hadde? Det står om det på "om meg". du trenger selvfølgelig ikke hvis det er veldig personelig.
Nei, desverre.

Hvilken skole går du på?

Det kan jeg ikke si desverre, må ha litt privatliv, haha.

Er det hus eller hytte dere har i Brønnøysund?
Vi har hytte nå. Men har bodd til Bestemoren min i alle år, men så kjøpte vi oss hytte der.

Føler du selv at du er bortskjemt?
HAHA, nei ikke i det hele tatt. Etter jeg begynte å blogge ble det slutt på godene, og får nesten aldri ting. Ikke at jeg trenger det heller, egentlig.

Hvor lang tid bruker du totalt på å blogge hver dag?

To timer.

Hva er det beste med å blogge?
Det er jo å innrømme: godene. Du får nesten alt gratis, og du kan bare knipse (ok overdrivelse) for å få ting. Men også all responsen jeg får fra dere!

Redigeringsprogram på videoer?
Windows movie maker. Kan dere være så snille å slutte meg å spørre om hvordan man får pipestemme der, forresten? Bare idag har jeg fått 11 mailer med det spørsmålet. Du trykker på SPEED UP DOUBLE.

Hva slags videregående har du lyst til å starte når du skal starte?

Når jeg sier jeg ikke tenker langt, så tenker jeg virkelig ikke langt. Jeg tenker kanskje noen dager eller uker fremover, resten kommer av seg selv.

Singel eller forhold?
Singel. Seriøst, singellivet er skikkelig herlig.

Når sist hadde du latterkrampe?
Det husker jeg ikke! Men husker jeg lo veldig av noens planer på nyttårsaften, hoho.

Hater du noen?
Ja.

Hvilken øyenfarge liker du best? ikke på deg selv asså, men på en annen person! eks, på det motsatte kjønn. Øyenfargen din?
Hm, ganske nøytral der. Når jeg tenker meg om tenker jeg ekstremt lite på øyenfargen til folk. Spør meg om hvilken øyefarge vennene mine har, og jeg husker sikkert bare to av de.

Øyenfargen min:Liker du Disney Channel?
JA! Heldige meg som har disneychannel som går hele døgnet. Hadde kjedet meg til døde uten kanalen.

Hvorfor er du så glad i julen og så hadde du ikke julestemning?
Si det. Julenissen hater meg vel.

Kan du legge ut alle headerene du har hatt? :D
Det har jeg gjort såååå mange ganger...

Leser familien din bloggen din?
Ja, de fleste av de ja.

Krangler du ofte med foreldrene dine?
HALLO - tenåringsjente. Jeg krangler med mamma OFTE.

Bor du på byåsen?

Næi jæi bor i byæn.

Har du gjort noe for å få så langt hår? Favorittfrisyre?

SPARE. Det er det eneste som hjelper. Favorittfrisyren min er den jeg har på de fleste bildene på headeren min.

Er livet ditt like perfekt som det høres ut som ?

Jeg gjør mye for at dere ikke skal tro jeg lever på en sky, men det er ikke perfekt. Det skjer mye bak kulissene liksom, vanlig drama, og andre ting.

Hva er det aller beste du liker å spise ?

MORSKAKE! HAHA kødda. Jeg elsker mat rett og slett, say no more.

Hvilken øyenskygge i øyekroken? Maskara?

Jeg bruker MAC's hviteste øygenskygge i øyenkroken, og SMASHBOX bionic maskara.

Hvordan skal en venn være? Hvor mange gode venner har du?

En god venn skal være snill, morsom, en du kan stole på, ærlig og som ikke setter ut rykter om deg. Jeg har mange gode venner, men jeg har fem bestevenner.

<3

Åssen bh-størrelse har du ?
HAHAHA, det var da noe å spørre om det da! Når man ikke har pupper folkens, bruker man ikke BH.

Hva synes du om marcus ek?
Han virker grei, han tar SYKT bra bilder, og er jo veldig kjekk!

Hvor i Trondheim bor du siden du alltid refererer til "må komme meg ned til sentrum"?
Jeg bor bare noen bakker over "sentrum", så det erikke så langt. Detaljer kan jeg nok ikke gå inn på ;-)

Hvor mye alkohol drakk du natt til 2010?
Ikke mye! Jeg smakte jo litt her og der, men jeg tipper om man samlet sammen alt jeg drakk, hadde jeg sikkert ikke blitt full.

Hvilken pc har du?
Acer Aspire One. Treg liten drit.

Liker du å shoppe?

.. oyes.

Syns du, du selv er pen?
Jeg mener, se på meg selv da:


Jeg er jo BEDÅRENDE.

Hva synes du om bloggen til beaeks, helt ærlig?
Hun er veldig pen, men helt ærlig syns jeg den er litt kjedelig. Jeg er ingen fast leser, nei.

Hva er det sykeste du har gjort?
Holy.. Alt det skal ikke ut hit på bloggen! Men noe av det må vel ha vært å shottet brunsaus og buljong.


OK, det ble ekstremt mange spørsmål på bare 15 min, har vel over halvparten igjen. Men det tar jeg en annen gang!


01.01.2010 - 16:16

spørrerunde i til 16:30!


Altså, dere kan spørre meg i et kvarter nå. Hit it!


01.01.2010 - 14:54

happy new year!


Igår endte kvelden med at jeg lå på rommet og så på jukebox som sende tusenvis av klisjèsanger av Roan Keating. Jeg hadde det veldig gøy igår, med venner og familie. Hva med dere, hadde dere det fint igår?
 
Men uansett, god morgen totusenogti! Tenk at vi er i et nytt år da!! Også håper jeg at dere vil fortsette å følge bloggen min i 2010, så skal jeg prøve å følge dere gjennom godt og vondt, haha. Ble litt mye klisje på meg igår eller?

Vel, nå ligger jeg godt under den varme dyna mi og ser på en dokumentar om joggesko. Må si at tv har mye å sende på tv om dagen!


Det første bildet er før finstasen kom på, og de andre da vi skulle fyre opp raketter. Vi kom ikke så langt, for det kom en full mann som jagde oss, så vi sprang inn.. Haha!

Hadde dere det fint igår?


Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits