hits
 • 31.01.2010
 • 18:37
 • jeg er ikke så glad i å videoblogge..

  Og det kan dere se her:


  Og dette er bare flausene på de 12 filmene jeg tok idag som gikk feil! Haha, skal bli bedre til å videoblogge. Må bare komme på noe å videoblogge om! Resten av filmen over kommer jo som sagt imorgen, skal stå opp tidlig slik at jeg kan poste den før jeg drar på skolen. 

  Har forresten koblet bloggen opp til twitter, slik at dere kan se når jeg oppdaterer der. På twitter heter jeg annaedwi, og dere kan finne meg her: twitter.com/annaedwi.

 • 31.01.2010
 • 15:27
 • gjett hva jeg gjøøør..

  Holder på å redigere en videoblogg som kommer imorgen tidlig (forhåpentligvis!). Da starter jeg med et nytt prosjekt på bloggen, eller mest for min egen del. Kommer ikke til å bli noe stort, men noe annerledes!
 • 31.01.2010
 • 13:19
 • slik mobilblogger man

  1. Du må ha registrert mobilen din til bloggen din. Det gjør du under Konto > Personlig. Der ser du det enten står et mobilnummer, og hvis det er ditt, har du registrert mobilnummeret ditt. Om det ikke står noe, bare skriver du inn mobilnummeret ditt.

  2. Send bilde + kodeord BLOGG i tekstfeltet til 1938. Du sender altså som en vanlig MMS, her er et eksempel: "BLOGG Hei dere! Nå tester jeg ut mobilblogging!" Meldingen koster 3 kroner.

  3. Går det ikke? Til meg, går ikke nummer 2. Jeg må ha et 6-sifret ID-nummer til bloggen min. Det finner jeg ikke lenger på det nye oppsettet til blogg.no, men før sto det under "oversikt", akkurat der jeg har ringet rundt:


  Dette finner jeg altså ikke nå, har letet utrolig etter det. Men om dere har noen gamle screenshots av "oversikt" eller bare husker det nummeret, er det fint. Eller dere kan sende en mail til blogg.no om hvor det står. Men da sender du ivertfall:

  "BLOGG 123456 Hei, nå tester jeg ut mobilblogg!" Mitt id-nummer er ikke 123456, men noe annet. Det kan jeg ikke skrive her, for da kan hvem som helst skrive mobilblogger til bloggen min, haha.

  Håper dette var til hjelp!
 • 30.01.2010
 • 22:47
 • et langt innlegg, voi voi

  Visste dere at jeg tar noen bilder før jeg finner det jeg legger ut?
  To mindre pene bilder, før jeg poster dette:

  Kan jo ikke stå frem som en syk liten taper..! Vent, det er vel forsent eller? Dere trenger forressten ikke minne meg på den lille spraytan-flekken som har tatt turen på arma mi. Vil ikke bort heller vettu.

  Idag har jeg ligget rett ut og sett på Gossip Girl meg jentene. No kidding. Jo, vi dro skrottene på joker'n for å kjøpe med litt frossenpizza og en ekkel vårrull.


  Når vi snakker om pizza! Jeg har HELT glemt å fortelle dere at jeg kastet opp igår! Spiste tre pizzaer på en dag, og da jeg lå på rommet til Karen kom det i retur. I senga hennes. Uansett, rett etter jeg hadde spydd, lagde vi pizza. Mm. Også kjøpte vi jo enda en pizza idag..

  Så til litt lørdagsklaging!
  Om dere har fulgt bloggen min i en tid, har dere sikkert fått med dere at jeg ikke er så begeistret for MGP, Melodi Grand Prix. Vet at det garantert ble feil, men har aldri engasjert meg helt på å lære meg det, haha. I det ene og det halve året jeg har blogget, har jeg kommet med innlegg der jeg ynker meg over delfinalene.

  Men jeg er bare litt flau. Jeg er litt flau over Norge, og at programmet som før ga oss ukjente talenter har proppet inn gode, gamle kjendiser som har vist oss gang på gang at de har talent. Jeg syns MGP er et bra konsept så lenge vi ikke ser igjen det samme annsiktet som var med sist år, liksom.

  Googlet "mgp" for å finne et passende bilde, men det kom bare bilder av.. vel, dere kan jo gjette. En kjernekar med fela si. Jeg overdriver med bildet over her, til alle MGP fans. Hadde bare vært så fett om MGP hadde blitt sånn "bobbysox", slik at jeg kunne opplevd det, og ikke bare drag og flyvende menn i takene.

  Men nå tar jeg natta. Nææt. Beklager forresten at filmen under ikke virker, men kan desverre ikke gjøre noe mer med det. Har den ikke på min pc, og facebook hater meg.
 • 30.01.2010
 • 16:51
 • døgnfluene

  Vi døgnet inatt! Med tre liter burn klarte vi å holde oss oppe til 8, men skulle ta oss en femminutters-blund, men endte med å sove tre timer. Men det var utrolig gøy, så på barbiefilmer og lagde grandis som nattmat.

  Sist gang lanet jeg med min lanebuddy, men hun befinner seg i Mexico for øyeblikket. Next time! Her er noen bilder fra kvelden:
  Chillern!


  HAHAHA, tarav!


  Mmm, energidrikk ♥


  Her er klokken halv 7 tror jeg? Ingrid konser ihvertfall, haha.


  Morgenstund er gull i grunn?

  Idag er det SKIKKELIG slappelørdag da. Jeg har gått i joggebuksa i snart 24 timer. Tror sofaen har plantet en magnet i ræva mi, som drar meg tilbake til de deilige skinnputene. Søndags-feelingen er her ihvertfall!

  Har dere merket at jeg har lært meg å skrive "ihvertfall" og ikke "ivertfall"? Good girl. Har dere hatt en fin lørdag ellers da?
 • 30.01.2010
 • 13:01
 • konkurranse - avsluttet

  God morgen! Var mange som likte teskjorten min tydligvis! Derfor tenkte jeg å kjøre igang en liten konkurranse!

  Jeg skal da kjøpe enda en "I am so blogging this" teskjorte, i vinneren sin størrelse. Derfor avsluttes denne ikveld, så jeg får kjøpt teskjorten før den blir utsolgt! Så, skriv bloggadressen din, og en ting du er glad for du har i livet ditt, hihi

  Foreksempel: http://www.annais.blogg.no, familien, vennene mine og såklart bloggleserne!


 • 29.01.2010
 • 19:10
 • dette kjøpte jeg meg idag


  Kjole fra BIKBOK, bukse fra Cubus.


  Skjørt fra ginatricot, lipgloss fra H&M


  Tshirt fra Cubus

  SE på den teskjorta da! Er den ikke bare supernice? Og det ironiske er jo at jeg hadde "im so blogging this" som overskrift igår! Haha, ble helt forelska i den jeg. Skjørtet er forresten mye finere på, det er et high-waist skjørt.

  Hva syns du om dagens fangst?
 • 29.01.2010
 • 15:54
 • mustache love

  Overraskelse! Jeg våknet halv 11, da jeg skulle ha vært i byen. Så som mange av dere gjetta, klarte jeg ikke å stå opp halv 8. Meen, jeg kom meg til byen til 11 da, det er imponerende!

   
  Her er jeg så SINNSYKT sur, uårdnet, og morgengretten.


  Min kjææære bussholdeplass som jeg har stått å frøsset ræva av meg alt for mange ganger på.


  Ellers var det mange fine kommentarer på barte-innlegget! Vi kjøpte oss barter på Demand and Supply, og gikk rundt i byen som små menn. Haha, mange folk som kom bort til oss og snakket og lo, haha.


  Her er "The hero", "grandpa", "Hollywood" og "The sheriff". Jeg er såklart sheriff, haha.
  På røde løperen, haha.
  På cafè, mm. 2 sekunder etter at jeg sendte inn meldingen til bloggen - KULT ASS.


  Så tilslutt, fikk jeg utrolig mye inspirasjon. Til dere i Trondheim, anbefaler dere å stikke innom "Shine", det er en utrolig nydelig butikk. Klærne er litt dyre, for det meste SONIA RYKIEL, men jeg ble helt forelsket i innredningen. Har lyst på nytt rom, for å si det sånn!

  Bare se på prøverommet:


  So in love! Har ikke blitt betalt for å skrive dette, hørtes litt ut som det, haha.

  Var ikke barten min fin?
 • 29.01.2010
 • 12:43
 • Åh, rakk ikke blogge før jeg dro. Men sitter på café med jentene, og forklarer annsiktshåret når jeg

  270175-1-1264765401340.jpg
  Åh, rakk ikke blogge før jeg dro. Men sitter på café med jentene, og forklarer annsiktshåret når jeg kommer hjem, haha!
 • 28.01.2010
 • 20:38
 • mm, det skjer jo

  Her er noe dere ikke kommer til å se igjen, så se godt:

  At jeg skal zstå (haha, frekk skrivefil) opp klokken halv åtte på en fridag. Jeg skal nemmelig imponere jentene med  stå opp tidlig imorgen, og da jeg fortalte de det fikk jeg "haha, ja" og "joda, det skjer jo!" som svar. Ok, så har jeg kanskje sagt dette før, og forrige helg var kanskje sist gang jeg forsov meg, men hey - vil jeg virkelig noe, får jeg det til!  En leser lurte på om jeg kunne skrive trøndersk. Joda..


  No må æ sov. Ska jo tidlig opp, å ska såkart oppdater dokker med litt morrasutring og et slapt "hei æ har nettopp stått opp"-bilde. Glæd dokker!

  Satser ikke på Trøndersk blogging, for å si det sånn..