30.01.2011 - 13:07

videoblogger: tørrshampo


Fås kjøpt på blivakker, link funker ikke desverre! Det er noe veldig rart gående på innlegg-skrivinga mi her nå. Men men, skal se om jeg får fikset det. Uansett, dette produkter er sponset av blivakker, men jeg får ikke penger for å skrive om det, og det er ærlige meninger.


29.01.2011 - 16:29

outfit, eller noe

fra toppen: hm, ginatricot & cubus

Formen er raaar idag. Trist og gladsøt. Nå stikker jeg ut, ha en fin lørdag :)28.01.2011 - 21:46

bilder fra igår


Dagen igår var utrolig hektisk, og fikk vel alt for lite tid til å fikse oss.. Men men, dagen startet med fiksing med jentene + gutta etterhvert, så kjørte vi limmo i en time, noe som helt klart var det gøyeste! Har egentlig bare bilder derfra også... haha. Here we go!


Emilie, meg, Marius & Morten!

Ingridbeste og meg!

Emilie, Ida og Marius

Karen og meg, ahhahahahahah


Meg, Alex og Emilie ♥


Meg og Alex :) Nei vi er ikke sammen eller noe, han er bestevennen min :) Noen tror jo et kyss på kinnet = kjærester

Verdens beste jenter

Vel, det var nok mye mer liv i den limousinen enn det var resten av kvelden, det var utroooolig gøy! Selve ballet var vel mest koselig, og etter det dro vi videre til Ingrid.28.01.2011 - 02:35

god fredagbilder osv imorgen. feeeet kveld26.01.2011 - 15:46

sneakpeak
♥ nyttårsballkjole ♥

Utsolgt på Nelly allerede, så er ingen link. Dere får se hele imorgen :)25.01.2011 - 19:51

les 4 ombres #14 mystic eyes


Da tenkte jeg å komme med en anbefaling, faktisk!


Chanel 4 ombres #14 mystic eyes! Husker dere da jeg skrev at jeg ønsket meg denne til jul? Vel, jeg er verdens heldigste jente, og har fått dette produktet for å teste det for dere!

I det siste har jeg brukt en del øyenskygger, men ikke så mye. Spørs hva jeg skal, derfor varierer jeg på "mengde". Denne "paletten" fra Chanel har utrolig bra pigmenterte farger, med masse nydelig shimmer i. Pluss at fargene er en veeeeldig fin blanding.

Under har jeg på meg disse øyeskyggene:

Har MAC's paintpot under, men det skal ikke gjøre veldig mye forskjell. Bildene er tatt med blitz.

Jeg vil gi disse øyenskyggene en 5+! Liker den veldig godt, men det er to minus. Litt stiv pris, og det kan bli litt skittent rundt, i selve "beholderen", men det gjør jo ingenting. Dere får kjøpt den hos blivakker!

(produktet er testet for blivakker, men jeg har ikke fått noe penger for å skrive om det, og det er mine egne meninger.)25.01.2011 - 17:17

alt handler om meg


Long time no see, dere!

Nei egentlig ikke. Bare to dager.

Veel vel. Jeg holder på å bygge opp mitt skall som rosablogger, har nemlig maaaange ting å annmelde/anbefale/ikke anbefale. Da blir det ♥ overfladisk blogger ♥ igjen jippi. Kan jo fortelle dere at jeg har tidenes dårligste outfit? Bra start på innlegget


MEN DERE. HAHAHAHA. Idag kom klassebildet i posten. Ikke lite heller, liksom

Noe av det teiteste jeg vet om er folk som sier "HAHA SÅ STYGG" og 5 minutter etter har de tatt bildet av klassebildet sitt og lastet opp på facebook. La oss bare si det sånn at dette ikke blir et nytt profilbilde. FY FADER. Deler det bare med dere fordi det er ekstremt. Det er liksom ikke "uten sminke"-stygt, men det er en helt annen dimensjon.

(hahahha var ikke meningen til å hinte til at dere skulle si det var fint, altså!)

NYTT TEMA!!!!!!

JAJA, bildet av nyttårsballkjolen kommer. Må jo forte meg litt nå, siden ballet er på torsdag. Og den eneste grunnen til at jeg legger det ut er jo for å unngå noen med samme kjole ((åttende) neida. NEIDA NÅ KØDDA JEG ALTSÅ. hehhe). Det er jo KRISE.

Men har kjøpt ny kjole faktisk. Og den har ikke kommet enda. Men så fort jeg får den skal dere få se den :-)

Er forresten ikke jeg som blogger23.01.2011 - 14:59

igår


JEG ER I BRØNNØYSUND, OG HER ER DET PARTYFAKTOR 9!!!!  heh

GHD-rettetangen blir forresten delt ut når konkurransen avsluttes, altså nå i februar. Mange som har lurt på det.

Startet dagen med skype med disse, kan noen fortelle han til høyre at han IKKE skal ta mer sol? FY FAEN han er brun

Så etter masse annet, dro vi senere på kvelden ut for å feire overasskelsesbursdag til bestemor, som ble 70 år! Derfor jeg ikke kunne si jeg var i brønnøysund, for hun er min største fan...... haha


woho party!!! søøøte julian og onkel anders :)


kjææææære petter ♥


kjole h&m neglelakk essie (skal vise dere senere)


VEL VEL. tok ikke så mange bilder.22.01.2011 - 13:47

videoblogg: hvordan få fall/bølger
21.01.2011 - 20:51

all of the lights

20.01.2011 - 18:06

i dont complain, evor


Hei hei og heiiiiii

Inatt lå jeg over til Emilie med Karen, så kan vel si så mye som at jeg holder på å sovne bare jeg setter meg ned, men HEY. Klager ikke

Og ja, en ting til! Vet jeg har sagt jeg skal legge ut bildet av kjolen jeg skal ha på ballet, men har jo sefffff glemt det. Pluss at jeg har nettopp bestiltt en ny, så vet ikke hvordan av de det blir :-) Jeg skal såklart oppdatere dere på denne SPENNENDE fronten


Dagens look, vet desverre ikke hvor toppen er fra. Det er Emilie sin :-)


Dere får ha en greeeat dag videre, deg skal jeg! ♥19.01.2011 - 14:49

videoblogg: annmeldelse av 88paletten


Fås kjøpt her!18.01.2011 - 16:47

jada hater dere
HAR BARE SITTET I 15 MINUTTER Å VIDEOBLOGGET FORDI JEG HATER DERE OG IKKE BRYR MEG OM LESERNEMINE ♥

Den klassiske mandagen idag. "herregud du kan brenne du har ikke blogga på 1 dag din vortemus du kan bare gå å bli en steril hund eller noe"

Neida, ingen som sa det. Men ja, såklart noe i den duren.

Vel, vel. Igår hadde jeg datafri, slik som jeg har hatt i 3 år. Men men, vel vel. Skole går fortsatt før blogg. Dagens høydepunkt var at da jeg kom til time idag lå det en truse på bordet ;-))) la oss bare si at jeg ikke rakk å sjekke om den var ren eller skitten. NAM NAM æsj


om dere lurer sitter jeg på badet!!!!!


Nå skal jeg game. Har ikke spilt mw2 siden.... kanskje på to måneder. Holder på å slutte, skjønner dere. Men igår, da jeg fikk tilbake nynorsk-tentamen min med overskriften: "Når AC130 og ein Intervention Thermal Sight er alt som gjeld" kjente jeg at det stakk litt, altså. Kødder seriøst ikke

Og til dere venner av Emil som driver og sladrer til han hver gang jeg har på meg noe som er hans eller når jeg gamer, IKKE ORK Å SI DET HVER GANG DA!!!!! Dere skulle bare visst hvordan det er å være lillesøster.

Pluss at jeg vet hvem dere er!!! #snitch16.01.2011 - 15:14

foundationtest


Nevnte produkter er sponset av makestyleshop, men jeg får ikke penger for å skrive om det. Dette er mine ærlige meninger.

Heeei! LENGE siden jeg har testet ut produkter for dere. Vel, det skal jeg gjøre nu! Jeg skal teste ut to foundationer, fra Nilens jord og GloMinerals. De to er heeeeelt forskjellige, og siden jeg ikke er spesiellt foundationkresen, skal det nok gå bra.

Nilens jord's var altfor lys til meg, men veldig tynn. Slik at den smelter mer inn i huden din, og ikke blir så hvit som du tror. Men den er fortsatt litt lys til meg, uheldigvis.

GloMinerals' var altså helt motsatt, akkurat litt for mørk, og ganske tykk i konsistensen. Så denne blir nok mer brukt til sommeren, for selve foundationen er veldig bra. Dekker alt. Men ja, for mørk. UTROLIG praktisk med plasttube, for oss som mister sminkemappa i gulvet, eller velter foundationen hele tiden.


Men! Om du blander de sammen, får du en bra farge, og en bra konsistens. Denne blandingen har jeg på hånda mi her:Selv likte jeg den fra Nilens jord best denne gangen, siden den er fin å ha over den foundationen jeg bruker til vanlig - MAC NW25. Den kan man nemlig bli litt orange av, så denne kan være fin å ha litt over.

Begge fra makestyleshop!15.01.2011 - 15:53

easy a


Igår var jeg altså på kino og så Easy A, med Emilie! Tenkte å fortelle dere hva jeg syns om den!

Det var den klassiske jentefilmen. Noe jeg elsker. Bare se traileren, så skjønner du greia. Maaaange kjente skuespillere, og den var rett og slett utrooolig morsom. Det er ikke ofte slike jente-highschool-filmer er morsomme, men denne overassket meg faktisk utrolig.

Jeg anbefaler dere virkelig til å ta turen å se denne! Søt, morsom og fantastisk! LOVE IT ♥Blogg.no deler ut 20 biletter, i en konkurranse her. DELTA, DELTA!!:-D14.01.2011 - 21:41

slåsskjempen


Heihei :) Filmen var døøøøødsbra, filmannmeldelse imorgen! Nå skal jeg chillen med jentene hjemme hos Ingrid, så blir det cinnect....? Hm, det er sånn wii-aktig, syyyykt fantastisk greie!


HAHAHHAHA INGRID HAR FORRESTEN BLÅVEIS................ slåsskjempen

Husk å stem på Kjetil & Team Anine på det store korslaget ikveld da, dere!:)))14.01.2011 - 18:31

seinere, a!


HA EN SUPER FREDAG!!:) Vet bloggen har blitt litt glemt, men skole går før blogging. Men nå er det helg, og jeg skal først på kino med Emilie å se "Easy A", så er det ut på nye eventyr :) Haha, kos dere!
tjohei12.01.2011 - 19:30

exlusive: annais-sangen MUSIKKVIDEO!!!!


 

SÅ FANTASTISK!!! elsker seriøst denne! TUSEN TAKK, dere er best lesere12.01.2011 - 17:16

up nextHar fått hangup på beige og rosa jeg... Håper å få kjøpt noe av dette i helgen, men de har aldri paletter her i Trondheim, på MAC. Noen som vet hvorfor?♥11.01.2011 - 17:13

giragiragira!!! GIRA!!!


Hei alle mine hombres

Er veldig gira for tida. Hele tiden, springer rundt og roper og er helt GAL.


Neei. Tatt for 2 sekunder siden, jeg føler meg som tornerose. Kunne sovet i hundre år. Hahah, nei jeg later ikke som jeg sover på bildet, det skal liksom ILLUSTRERE hvor sliten og utmattet jeg faktisk er for tiden.

MEN men. Dagens outfit er fra bik bok, både bukse og genser.

Og til dere som spør hvorfor jeg ikke blogger masse nå som "toppen er ledig" og hvorfor jeg ikke tar igjen julia osv osv, er fordi jeg tror noen lesere bryr dere mer om topplisten enn de som er. Pluss at Julia fortjener den plassen, siden hun blogger endel mer enn meg, og har jo fler lesere, så?:)


SYKT tilfeldig at jeg la ut dette bildet når jeg har snakket om hvor sliten jeg er, og om topplista. MEN poenget er at jeg er så god til å multitaske at jeg har rukket å lakkere neglene mine samtidigs om jeg skrev innlegget. Men så bruker jeg jo en time på et og da, og gjør tusen andre ting imens.

Ring og neglelakk fra H&M

VEL VEL, dette var dagens pip fra meg. Blogges, mine franske delikatesser hehh09.01.2011 - 17:59

sminkevideo: slik jeg sminker meg til vanlig


Hahahah, standar at bror skal komme inn midt i å ødlegge...

Beklager for usaklig og uforståelig klipping, men den ble såååå lang!

Ikke ork å sitt å kristisere mine måter, rekkefølge osv, for når det er en slik video som dette, altså slik jeg sminker meg til vanlig, har jeg noen spesielle "hangups" osv, foreksempel at jeg har solpudder i hele annsiktet og ikke bruker E3, eller 3E eller hva det nå er. Jeg sminker meg slik jeg har funnet ut passer meg best!

concealer - mac, NW25 (egentilg NW20)
foundation - mac, NW25 
blush - mac, dainty
maskara - mac, dazzle lash
paint pot - mac, bare study
leppestift - mac, creme d'nude 
øyenbrynsblyant - mac, lingering
øyenbrynsbluant2 - billion dollar brows
maskara - chanel
maskara - max factor
blushkost - the balm
solpudderkost - everyday minerals
solpudder - glominerals, sunkiss
øyeskygger - isadora
eyeliner - smashbox 

everydayminerals, the balm, smashbox og bdb produktene er fra coverbrands, men dette innlegget er ikke i samarbeid med de!:)08.01.2011 - 15:24

LIVE VIDEOBLOGG NESTEN JO HEHEH


Hahhaha, fant ut at det gikk ann å recorde rett fra web til youtube, så da ble det en liten videoblogg.. Hahha. Ta den med en liten klype salt! :)07.01.2011 - 20:24

voe & helg


Dere har spurt hva jeg syns om at Voe har sluttet å blogge, og jeg skal ikke lage noe langt innlegg om bare dette, tenkte bare å si èn ting: jeg skjønner henne sååå godt. Blogging er slitsomt selv for meg, og jeg blir lei, og jeg kan ikke forestille meg hvordan det måtte ha vært for henne, med maaange flere lesere enn meg.

GOD HELG ALLE :)

Har fortsatt ikke tenkt å fortelle dere hva jeg har gjort siden sist!!! HEMMELIG!!! MR X!!!

Heheh neida. Idag skremte vi Karen så mye med Spotify-remote at hun holdt på å drite på seg. Hun begynte seriøst nesten å grine. EPIC

Hadde seff ikke på meg capsen. Følte meg faktisk sååå teit på dette bildet, men jeg er jo bare 15, ett år over fjortis, så det må da gå bra? Jeg ELSKER å gå med caps.

Hm, har brukt 1 time på å fullføre innegget. Starter helgen med et babe-bilde:


god helg :)06.01.2011 - 17:50

idag bare


Idag bare:


Lalala, sitte her å ha fri, vurdere å pugge RLE. Se i elevkatalogen (som var en katastrofe btw. Eller, ikke katastrofe, men det var ikke et glansbilde av meg. JADA åttende nå forter dere dere sikkert å slå opp å le!!! heheh neida ikke gråt).

Og så bare:
Hm... Noe stemmer ikke ass..

Ahh, 10 minutter til trening.

Så bare:


HEHE HOHO WOJJHOOO KLAR FOR TRENING!!!

Og nå bare:


SINT OVER AT HÅNDA MI ER FAKKA ETTER VOLLEYBALLEN. og for at jeg må lese RLE, seff.

Vel, dette har jeg ikke tid til. Skal le av elevkatalogbildet mitt og..... LESE RLE ;-))) blogging ass05.01.2011 - 17:28

idag brukte jeg 80 tygg på brødskiva mi


Hei hei hei :)

Først mååå jeg vise dere fantastiske sangen noen blogglesere har laget:

SERIØST MIN NYE FAVORITTSANG. ♥ LOVE IT ♥

Ellers har jeg litt dårlig samvittighet ovenfor dere. Jeg har faktisk ikke blogget i detalj om livet mitt siden.... LENGE ihvertfall. Har vel ærlig talt ikke snakket om livet mitt. Og dette er liksom ANNAIS-bloggen, som en gang kunne fortelle om hvor mange tygg hun brukte på en brødskive, eller hvor mange sekunder hun brukte på å gå opp trappa.

Jepp, snakker om meg selv i tredjeperson. Ikke sant, det var annais i åttende. Nå er jeg kjedelig annais.

Vel, jeg har ikke tenkt å snakke såå mye om livet mitt a, men jeg har fått en hangup!!

MAD MEN ♥ herregud, ♥ don draper ♥.

Har seriøst sittet hele julen. Har kommet halvveis i hele serien (liksom i alle sesongene), og kan ikke huske sist jeg GLEDER meg til å legge meg.

♥ don draper ♥

Vel, nå må jeg dø litt av hodepinen min.04.01.2011 - 18:17

videoblogg: dette bruker jeg i håret


Shampo, balsam og den første hårkuren er fra blivakker.no (legger inn link senere!)02.01.2011 - 14:47

året mitt 2010


haha fy faen. bildene ble sletta de. greit. bare vit at jeg EGENTLIG hadde sittet i et kvarter og laget et innlegg til dere.01.01.2011 - 17:19

bilder fra igår


 

God nyttår alle sammen!


Først var vi alle samlet med alle naboene våre for å spise kalkuuun og ha det koselig :-) slik har vi faktisk hatt det i... 10 år? Dette er bare halvparten bare :) Litt av Jonas, Live, Borghild, Ida, Reidun, Henrik!

Så kom disse søte jentene en tur :-) Dette er den første kjolen jeg haddepå meg btw, fra H&M. Jaaa jeg byttet. Kall meg gjerne bimbo jålete ja u name it. JEG ELSKER Å PYNTE MEG <3


Ingrid, Kristine, Ida og Mari på festningen klokken 12. Fyrverkeriet var SYYYYYKT.


Meg, Mari, Kristine & Ida :-) SE FYRVERKERIET!!!!


Meeeg :-)


hhahahha twins? (og emilie baki der)


Kjolen min er fra Rare fashion :-)


Hehehe tittei


Meg og Kristine jaaaa

Ida og halve trym :)

Julebruskongen ♥


hahahahha

Ble ikke tatt så mange bilder, det var noen flere som osv :) Veldig morsom kveld, nå skal jeg og Ingrid spise gårsdagens kalkun!:-) NYT den første dagen i 2011 da dere! ♥

 Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits