31.01.2012 - 19:41

slik oppdrar du barnet ditt


lol31.01.2012 - 17:17

den morgenen ja


Jeg vet jeg ikke har trekt vinneren av konkurransen enda, men jeg venter bare på en mail, haha! Må få trekt den ikveld eller imorgen!

Idag hadde jeg den årlige (mer ukentlige) drittmorningen. Våknet kvart på sju av et mareritt, noe som er et kvarter før jeg skal stå opp. Men neeeeeeei, jeg sovnet etter marerittet, og våknet kvart på åtte, det er på minuttet bussen min går fra holdeplasen min!!!:):):):) 
Ikke nok med det, da jeg endelig fikk meg opp var sminke min borte. Jess, alt sammen. Så måtte bruke noe jalla jeg fant rundt i huset, haha. Men guess what, i det jeg hadde tatt på jakke, sko og var på vei ut døra - da fant jeg jaggu sminkemappa
HERRE-GUD.

Slik ser jeg ihvertfall ut idag, haha. 


shorts bik bok tank ginatricot

Nå skal jeg sitte barnevakt for min favorittnevøen min (og eneste) Otto ♥ smil29.01.2012 - 22:08

bareMinerals matte


Idag skal jeg annmelde bareMinerals Matte foundation! Har jo testet bareMinerals Orginal for dere før, det kan dere lese om her


Forskjellen mellom denne og orginalen ligger vel litt i navnet. Denne skal holde seg matt hele dagen. Jeg plages litt med å skinne på nesa i løpet av dagen, derfor tenkte jeg at denne skulle passe perfekt!

Jeg merker at den er mye mattere enn orginalen, det gjør jeg. Men at den holder hele dagen, er ikke helt sant. Den holder seg lenge matt, men ikke hele dagen. Men det gjør egentlig ikke, for jeg elsker jo foundationene til bareMinerals! Den er akkurat like bra som orginalen, bare enda bedre tilpasset for min hud. Jeg vil si bareMinerals sine pudderfoundationer er de helt klart beste! :-D


Fås kjøpt her.

//reklame29.01.2012 - 16:39

i sminkepungenJeg har jo vist dere innholdet i sminkepungen min utrooolig mange ganger, både på video og innlegg, men det er fordi jeg skifter hele tiden. Hver uke skifter jeg ut noe i sminkepungen. Så her er det jeg bruker akkurat !

1. bareMinerals Matte i farge golden medium. Denne skal jeg faktisk annmelde for dere ikveld! 2. Chanel Vitalumière i farge 40. Brukte denne mest i sommer, nå er den bare i sminkepungen. Sverger til pudderfoundation, jeg!


1. Select Moisture Cover fra MAC, farge NW25. Haha, denne har jeg brukt sååå lenge, og bruker den for å dekke kviser + røde områder. 2. Yves Saint Laurent Touche Èclat, i farge 2. Bruker den ikke ofte, bare under bryn osv siden den er alt for lys til meg. 3. Time Balm fra The Balm, farge medium/dark. Denne bruker jeg under øynene!

1. Neglelakk fra OPI, farge Coney Island Cotton Candy. Det er denne jeg nesten alltid bruker på neglene, og er den ikke i sminkepungen står den på nattbordet. 2. Beautyblender, denne bruker jeg til å påføre concealer. Bruker den ikke til concealer, siden jeg bruker pudderfoundation! 3. Bahama mama, solpudder fra The Balm. 4. Chanel Les 4 Ombres, i farge 81 Beiges Velours. 5. Billion Dollar Brows, øyenbrynspenn. 6. GloMinerals, verdens dårligste pinsett


1. Lancôme Paris, foundationkost. Bruker den aldri egentlig 2. The Body Shop, kosten jeg bruker til solpudderet! 3. Everyday Minerals børsten bruker jeg til pudderfoundationen min!

Maskara + eyeliner tok jeg ikke med, for begge er tomme, så må kjøpe nye. Bruker ihvertfall maskara fra Maybelline, Define-a-lash. Jeg har funnet ut at billige maskaraer er like gode som dyre, så bruker heller litt penger på dyr hudsminke :-) Ellers bruker jeg øyenbrynsgelè fra MAC!28.01.2012 - 19:35

videodagbok!


Her er videodagboken, liiitt forsinket.. Er jo en stund siden nå egnetlig, men bedre sent enn aldri. Hadde litt problemer med youtube, og ikke minst - imovie slettet ALT da jeg var ferdig med den, så måtte redigere heele dritten på nytt.

Håper i allefall dere liker den! 28.01.2012 - 16:01

sovedyr


God morgen..... Klokka nermer seg fire, og det eneste jeg har rukket å gjort idag er å stå opp og ta av meg gårsdagens sminke. Hater å sovne med sminke, men sovnet på sofaen igår, så da blei det en stk jævlig morgen på meg. 
Skjønner seriøst ikke hvordan jeg klarer å sove så lenge. Sovnet sikkert ett eller noe i natt, og våkner halv fire?? Ser ikke logikken

Uansett, gårsdagen var utrolig koselig! Jeg kom jo som sagt veeeldig forseint, så jeg startet med dessert, så gikk jeg til en sushibar for å kjøpe meg sushi, haha. 


Bursdagsbarnet og Emilie ♥

Nå skal jeg hoppe i dusjen, og må vel se til å få noe utav dagen. Ha en fin dag videre ♥27.01.2012 - 20:14

middagskos

trutmunnpia


God kveld ♥ Nå står jeg så og si i dørkanten med maccen i hånda, og er på vei ned på resturant for å spise med jentorna. Gleder meg til å se alle sammen! Kjolen min er fra bik bok, klokken fra Marc by Marc Jacobs. Er så mye som en time og ti minutter forsinket, herregud. Hade bloggen!27.01.2012 - 17:43

gratulerer med dagen, ingrid


Idag har verdens beste jente, nemlig Ingrid bursdag! Gratuler såsåsåsåsåsååå masse med 17-årsdagen, du er så heldig som har bursdag tidlig på året. Håper dagen din blir perfekt ♥

Idag skal vi nemlig ut å feire, eller ihvertfall spise ute. Alle jentene + Ingrid (såklart), for å feire favorittjenta (ingrid såklart). Vet ikke hva mer kvelden bringer, men godt selskap gir god kok. Igår bakte jeg og Karoline kake som vi skulle ha med til Ingrid idag, og jeg skulle egentlig være med å "vekke" ingrid klokken 7, men endte med å forsove meg til både det og bussen. Rutinert!


Var ikke så lett å finne noen idylliske og fine bilder av meg og Ingrid.. Har funnet ut at det er en refleks for begge oss å gjøre oss så stygge som mulig når det blir tatt et bilde (...)26.01.2012 - 21:54

plis lær meg p-matte


Hei dere ♥ Jeg fikk nettopp en gledelig nyhet på mail om ny konkurranse, GLED DERE! Ser det er mange som har deltatt på Avicii-konkurransen, det er braa! Har allerede begynt å planlegge vinterferien, er såå mye gøy som skjer - oslo, aviciii, bloggtreff i drammen, brønnøysund og oppdal med jentene!

Akkurat nå sitter jeg og leser til matteprøve imorgen, og Karoline har kommet til meg for å lære meg P-matte (......) og bakt brownies til meg :)::))::)):)::)):):):): 


Koselig ♥

26.01.2012 - 16:03

kunne gått i kjole døgnet rundt


Nelly får inn nye ting hver dag, og nok en gang er jeg forelsket meg i kjolene. SE på kjolene under!! Jeg har dødslyst på alle, men tenker å kjøpe kun èn (for denne gang). Likte de lange utroooolig godt, er de ikke nydelige? Den svarte med gulldetaljer og den hvite&svarte er også en av de heeelt klare favorittene. Hva syns dere? 


Ellers hadde de fått inn Jeffrey Campell Lita Spike!! Men nå er de utsolgt.. Leopardskoene finner dere her, naglepumpsene her og de andre nagleskoene her.

Kjolen med rødt skjørt er utsolgt den også, den rosa og svarte finner du her, den rosa og hvite finner du her, den svarte og hvitstripete finner du her, den hvite kjolen med èn skulder (ah... fin) finner du her og den svarte med gulldetaljer finner du her
Ellers finner du den rosa lange kjolen her og den hvite er utsolgt den også desverre!!:(25.01.2012 - 20:04

konkurranse: vinn billetter til avicci oslo/trondheim


Da er det klart for første konkurranse på leeenge her på bloggen! Og det er ikke akkurat noen dårlig premie (vil jeg si!!)

Det dere kan vinne er biletter til Avicii i Oslo Spektrum 18 februar (kun biletter til under 18 igjen) eller Avicii i Trondheim Spektrum 3.mai! Jeg er så heldig at jeg skal på den i Oslo, GLEDER MEG SÅ UTROLIG! Kunne gjernte tenkt meg å dra på den i Trondheim også, men den er det 18 årsgrense på.

Det dere må gjøre er faktisk så enkelt som å like fanpagen min som dere finner her. Hahah, fant ikke på noe annet dere kunne gjøre for å vinne, og sier jo ikke neitakk til flere fanpagelikes, haha. 
Du kan vinne biletter for deg og en venn. Det trekkes to vinnere!  

Om dere har likt den/når dere har gjort det, bare skriv en kommentar med "jeg har gjort det", mailadressen deres, og hvilken av konsertene dere vil på (husk at du må være over 18 på den i Trondheim). Vinneren trekkes vel på fredag/lørdag/søndag. Dere vet meg, vanskelig å huske alt..

BARE SE HELE DENNE, guuud.. gleder meg til tusen

// i samarbeid med atomic 25.01.2012 - 17:56

gira gira giraaaa


Hei alle sammen!! Jeg klarer nesten ikke skrive noe nå siden jeg er så utrolig GIRA!! Jeg skal nemlig ha verdens FESTE konkurranse på bloggen her ikveld, så GLED DERE. Det er helt syyykt hvor jeg gleder meg til å poste konkurranseinnlegget

Vel vel, idag har jeg hatt vanlig skole etterfulgt av en tur på resturant med Karoline for å spise den ukentlige pizzaen. Herlig as always ♥ Her er dagens outfit:


jakke zara topp h&m bukse cheap monday

Ellers har jeg begynt å se på vesker igjen, nå som det (forhåpentligvis) begynner å bli varmere igjen, og jeg kan gå med vesker over tynne jakker. Har jo hatt lyst på en Miu Miu veske siden jeg var typ 13 år (haha), men de er jo sååå dyre. Men har funnet en "kopi" til veldig mye mindre, her. Er den ikke fin? Elsker fargen også. Den er jo så og si helt lik, høhø

25.01.2012 - 11:58

videoblogg: svar på spørsmål, del 3
24.01.2012 - 19:31

Laqua & Co.


Jeg glemte faktisk å skrive søndagsannmeldelse på søndag! Så derfor tar jeg den idag. Denne gangen skal jeg annmelde neglelakkene fra Laqua & Co!

Det er rett og slett neglelakk på penn. Man trykker ut neglelakk øverst, og det kommer ut igjennom en slags pensel. For å være ærlig syns jeg dette er en helt genial idè, jeg pleier å ha den i veska og i sekken, slik at jeg kan ta den frem når som helst. Man kan jo det med en vanlig neglelakk også, men denne er mye mer praktisk med mindre søl osv.

Selve neglelakken er også i god kvalitet. Jeg prøvde fargene "birthday suit" som er en veldig nude og rosa farge. Den har en veldig sterk farge, så man trenger faktisk bare ett lag (andre neglelakker trenger man som ofes 3-4-5 lag for å få frem fargen på lakken). Det er et pluss! Men når lakken kom på neglene ble den ikke så "glatt", men mer ripete. Men det er bare å være nøye og ha på en god del neglelakk på tuppen :) Jeg tror bare det er denne fargen som blir så "ripete" siden fargen er så lys.

Jeg prøvde også "top coat" som er en gjennomsiktig lakk. Fint resultat og lett å ta på.Den er jeg rett og slett forelsket i ♥ 


Neglelakkene fås kjøpt her!

//reklame24.01.2012 - 16:50

dårlig form


Igår hadde jeg jo bloggfri, så derfor jeg ikke.....blogget, haha

Dagen idag har ikke gått til noe annet enn å sove. Eller, jeg sto opp kvart over sju og fikset meg, tok bussen til skolen og hadde norsk i en time før jeg merket at formen ikke var helt på topp. Så idag har jeg vært hjemme, og sovet hele dagen med denne bissjen:verdens beste sykebesøk ♥

Slik ser jeg ut idag:
shorts bik bok topp only

Hahah, bilder tatt rett etter jeg sto opp. Shortsen angrer jeg forresten litt på at jeg kjøpte, den var ikke noe særlig fin på. Så tror jeg selger denne til dere blogglesere når jeg får ut fingern og starter salgsblogg igjen..  22.01.2012 - 21:18

glad i å sove


Hei alle sammen, god søndag! Idag våknet jeg 3, så orket ikke stille meg opp for bloggfotoshoot da kan man si... Dro til byen med Karoline da, på en søndag, haha. Spiste kebab og hamburger på Sesam, ahh ingenting som slår junk på en søndag!!

Kom nettopp hjem til tantene mine og skal spise middag nå, hahah.. Har forsyvd døgnet pittelitt
Haha, tantene mine har to hunder og to katter, dyrehage
Toppen min er fra Ginatricot22.01.2012 - 14:53

videoblogg: svar på spørsmål, del 2
21.01.2012 - 20:51

koselørdag


Hei og god lørdagkveld ♥

Igår koste jeg meg veldig i godt selskap av fint folk! Har ikke ledd så masse på lenge, hahaha. Dagen idag har gått til ingenting. Jeg, Ingrid og Alex har ligget i sofaen i sikkert 4-5-6 timer i strekk, halvveis sovet og sett på skirenn (...), men er faktisk så digg å bare chille helt, ikke gjøre en dritt

Ikveld blir en ekstremt rolig kveld med god mat med tantene mine. Bor jo hos de i helgen :-) Sitter in fact og ser på MGP i nuet, om dere har lest bloggen lenge nok vet dere sikkert at jeg ikke er verdens største fan av det, høhøh21.01.2012 - 16:02

videoblogg: svar på spørsmål, del 1
20.01.2012 - 17:32

byhengeren


Idag hang vi i byen etter skolen. Ett ord = hardcore

IKKE GJØR SOM MEG BLOGGLESERE IKKE GJØR SOM MEG

Ellers åpnet Deli de Luca i Trondheim idag!! Vår første ♥ ♥ ♥ Her har dere litt gratis pr, jeg ble tvingt til å ligge foran Deli de Luca bilen for å vinne noe or something

Men ja, gikk litt rundt i byen med jentene som sagt, og siden jeg ikke har shoppet på sååååå lenge (føles det ut som) så sprakk jeg idag.. Kjøpte det under pluss litt undertøy (SKULLE TATT SEG UT Å VIST DERE DET PÅ BLOGGEN ELLER) og masse mat nam


bik bok
dongerijakke zara tshirt zara20.01.2012 - 12:35

skoleannais


Gjett hva jeg har gjort idag?!

Jeg har spilt inn videodagbok!! Haha igår kveld bestemte jeg meg for at det var på tide med enda en ny videodagbok, men denne gangen blir det for hele helgen, ikke bare èn dag. Så bare å gled dere!! :-)

Ellers sitter jeg fortsatt på skolen, men siden jeg hadde med kamera på skolen idag har jeg jo tatt noen bilder fra skoledagen så langt også :):)


Haha, tiiidlig imorges. Trøøøtt.. Tskjorten er Karoline sin fra Zara i Spania


Etter første time idag, holdte seriøst på å sovne hvert minutt.. Så måtte legge oss nedpå litt


Var ikke så god kok imorges


Nå derimot, siste time og fredagsstemning!!!
Ellers fikk vi tilbake karakterkortet idag, gikk faktisk ikke så ræva som jeg hadde trodd. Tenkte jeg kom til å gå ned en hel karakter, men gikk faktisk bar ened fra 5 til 4,8!!!!!!!!!!!! SKRYTING HADE

Vi får blogges senere idag. Håper alle har en STRÅLENDE fredag og skole/jobbdag videre!19.01.2012 - 20:46

retningssans


Hei heiheihiei ♥

Siden sist har jeg forsovet meg, noe som betydde STRESS. Måtte bare hive ned masse random i bagen, hahah. Så tok jeg bussen til byen, deretter skulle vi ta buss opp til Karoline, men så klarte jeg å glemme når vi skulle gå av bussen, noe som resulterte at jeg og Alex gikk oss bort laaaangt borte fra der vi skulle. Hhahahha måtte ringe etter skyss og greier

Bor forresten på nardo i helga pågrunn av at familien dro til Brønnøysund, noe jeg ikke orket jejej
I nuet, slaskete og klare for å se film ♥19.01.2012 - 14:15

vinter


Ååå, det føles ut som det er helg.. Sluttet 11 idag, så dro rett på cafè med jentene for å spise pizza igjen, øhøøh.. Seriøst, får aldri nok :-):-) 

Igår spilte jeg inn videoblogg med svar (som varte i EN time, jeg kom halvveis i kommentarene), skal redigere de senere idag etter jeg har sovet litt og pakket... Skal nemlig bo på Nardo til mandag, koselig!!! Senere ikveld blir det film med Karoline og Alex, kremen


jakke canada goose bukse dr denim genser åre sko converse 

Haha, torsdag - slask. Føler meg som et rass idag, så skal hoppe i dusjen ASAP. Som dere ser er det fortsatt full snø og vinter i Trondheim, wiii........18.01.2012 - 20:21

nellylove


Er mange som har lurt på om jeg har noen tips til kjoler til nyttårsball/juleball. Jeg er jo trofast fan av Nelly så her har jeg funnet mine favoritter! Elsker den rosa og den svarte helt til høyre ♥


Dere finner de her, her, her, her og her18.01.2012 - 16:53

rip iphone


Hei! Idag har vært en sykt typisk skoledag, trøtt og grå, avsluttet med at det begynte å SNØ. Jaa jeg elsker snøen, men slaps og helvette trenger jeg ikke :-( (pluss at jeg er litt lei av snø nå)

Dro og spiste pizza med Karoline idag. Det var faktisk HELT sykt, må være en av de beste pizzaene jeg har smakt. Husker ikke hva det het der vi spiste, bare at kisen i kassa var dødssur, hahah. Klarte å ødelegge iphonen min idag, mistet den i bakken, sikkert den hundrende gangen. Så skal sette meg ned å se om jeg får fiket det, satser på det (jeg er jo så flink:). Den ble bare litt over en måned :'(

Nå skal jeg spille inn videoblogg med svar til dere! Er jo en del spørsmål så blir vel sittende en stund...


Haha meg i nuet, er ikke så latterlig bæsjbrun i virkeligheten altså 17.01.2012 - 22:26

pip fra meg


Hei bloggen ♥ ♥ ♥

Beklaaager for rææævdårlig blogging idag, men idag fant jeg nemlig ut at jeg har enda en prøve imorgen. Men nården er unnagjort er det fri resten av uka, så da blir det blogging. Imorgen skal jeg svare på spørsmålene på film, skal prøve å få postet de imorgen også.

Akkurat nå er Karoline her, vi har bakt i hele dag, jeg suger jo til å bake, så alt ble ikke like godt.. Vi skulle jo egentlig lese i hele dag, men har ikke startet helt før nå, blææhhh

Vi superblogges imorgen da skal jeg være FLINK. Er så vanskelig å blogge samtidig som man har en spørsmålsrunde på gang, kommer jo inn så maaange kommentarer at jeg ikke klarer å holde styr høhøhø17.01.2012 - 15:43

spørsmålsrunde


Vet ikke når den avsluttes, men det blir nok senere ikveld. Jeg kommer nok til å svare på video, og litt på innlegg. Spør om hva som helst, men jeg kan ikke love at jeg svarer på hva som helst, høhø

Hit it16.01.2012 - 14:13

bloggfri idag


Bloggfri idag, er tilbake imorgen. Dagen idag går til lesing til prøve og trening, håper dere har en strålende mandag!
Slik er formen idag, pessetrøtt etter en alt for lang fagdag med matte15.01.2012 - 18:58

XEN TAN scent secure gold & body scrub


Idag skal jeg teste XEN TAN scent secure gold og XEN TAN body scrub!


Skrubben luktet utrolig godt. Man skal bruke den før selvbruning og etter, når man ser at man begynner å flasse av fargen. Selve "konsistensen" på skrubben var det ikke noe spesiellt med, den gjorde liksom det en skrubb skal gjøre. Pluss for lukta, føler meg dødsfresh når jeg kommer ut av dusjen!

Kremen er en bodylotion. Men med maaange pluss!! Jeg testet jo selvbruningen fra XEN TAN for en stund siden, og den er det jo nesten ingen lukt i (da mener jeg den ekle selvbruningslukten som kommer dagen etter). Men det er faktisk litt, og da funker denne kremen for å hindre lukt! Kremen i seg selv lukter godt den også. Så til det beste (syns jeg) - det er masse farge i den! Det er altså om du vil være ekstra brun en kveld, også kan du bare dusje av fargen dagen etter.


Man kan bygge opp fargen, og legge flere lag. Til høyre har jeg på Scent Secure Gold kremen, og på venstre ben ingenting.


Som dere ser er det også ganske masse glitter i den. Jeg er ingen fan av glitter, men i denne kremen funker det faktisk. 

Her er et bilde fra nyttårsaften, da hadde jeg på kremen:


Kremen (XEN TAN scent secure gold) fås kjøpt her, og skrubben (XEN TAN body scrub) her. Om dere skriver inn koden ufxu4 i rabattkodefeltet når dere betaler får dere -20%!:-) 

//reklame


Kommentarer: 31
kategori: tips

15.01.2012 - 13:33

søndag morgen


Igår var en dødskoselig lørdag med jentene:


Ida, Hanne, Emilie og Rebekka (og Karen som var så stygg at hun måtte skjæres ut =))xDD) 


Jeg spiste dette (tempura maki, as always), men fikk bare ned TO biter. Siden sjøgresset var rundt var det veldig langt, noe som førte til at det sklei ned i halsen og satte seg fast..! Så der satt jeg og var et halvt sekund unna å kaste opp/kveles, men heldigvis gikk det bra, hahah... 

Nå er det morgen for min del, sto nettopp opp...... Men men slik er det på søndager, godt. Selv om jeg må bruke dagen idag til å lese til prøve, ehhhh....

Ikveld blir det innlegg om selvbruning til dere som har lurt på det. Stay tuuuuned, blogges14.01.2012 - 19:06

svarthvitt

topp m by m shorts bik bok tubetopp ginatricot

Sånn ser jeg ut idag. Har vært og sett på kamp til noen kompiser, de vant jippi :-) Akkurat nå er jeg hjemme en tur før jeg drar ut for å spise sushi med jentene ♥ Ellers har dagen gått dødsfort, jeg våknet HALV 12 av meg selv idag, det har jeg ikke gjort på sikkert sju år. Skjønner ikke hva som skjer ass. 
Igår hadde jeg besøk av Hanne, vi spiste sushi (som var ekkel høøh) og så LIMITLESS med verdens deiligste Bradley Cooper ♥ ♥ ♥ 

Hva gjør dere idag da puuuser 13.01.2012 - 19:51

videoblogg: spørsmål om spagat osvosv


Prøv å ignorer at jeg er Captein Krok med en kleshenger i hånda hele filmen13.01.2012 - 17:37

que veux-tu


Først og fremst dere

Så er det FREEEEEDAG ♥ Sangen over er seriøst LIVET mitt bare som musikk, eller slik føler jeg meg hver gang det blir helg. Syns alle skal høre på den enten dere skal ta det rolig ikveld.. eller ikke :)

Det er jo også fredag den 13 idag!! For a change har dagen gått helt fint bortsett fra noen typiske meg situasjoner (å gli inn i et gjerde og springe igjennom et sørpehelvette for å rekke bussen), hva med dere? Noe heeeeeeelt sykt som har skjedd eller??

Slik ser jeg ut nå
Hentet denne toppen pluss to andre (samme i mørkegrå og blå) på postkontoret, den er så fiiin!! Fra Nelly såklart. Den er veldig stor og løs, og det er jo fint, men den sklei litt ned på bilde 2, derfor kuttet i bildet høhø. Buksen er fra ginatricot

NÅ skal jeg spise taco med hele familien, så spille inn en videoblogg. Ellers er det jo fredagskveld og ungdomstid, må vel være litt sosial også

god helg ♥12.01.2012 - 19:01

super morgen da sjø


Hahahha imorges as.... Våknet av alarmen som sier "gå til bussen nå", så kan vel mildt si at jeg forsov meg. Dro på meg brun og støgg strømpebukse, stooor gymtshirt, hestehalen jeg sov med og null sminke og måtte bli kjørt til skolen - MEN NEI vi var snødd inne i innkjørselen.......... Så kom tjue minutter til gym i første time - MEN NEI GYMLÆREREN VAR SYK 

hahaha....... faen

Ellers dro vi på cupcakescafè idag, mmmm


naam, se så fiint 

Så etter skolen dro jeg til byen med Alex og Karoline, så dro jeg og Alex hjem så nå er Emilie, Ingrid og Karen her jippi ♥ Kjøpte ny bukse idag også

11.01.2012 - 21:10

hahaha se hva jeg har lært meg


Spagaten!!! HAHA det hadde jeg faktisk ikke trodd om meg selv. Jeg er ikke verdens mykeste, men for en måned siden da jeg var syk i en uke (og kjedet livet av meg) bestemte jeg meg for å tøye og komme meg ned i spagaten. Igår klarte jeg det, utrolig nok

Det kommer vel noen turnchicks og bare "EHHH DU LÅRET DITT BAK BALBALALA", men dette er uansett et under til å være meg. Skjønner ikke helt hvordan jeg skal få låret bak helt ned heller, siden foten foran ligger liksom i bakken. Det er jo fortsatt litt igjen, jeg holder på å dævvvve hver gang


som dere ser11.01.2012 - 17:31

ruttis med converse


Idag har jeg vært på skolen

Legg merke til skoene!!! Da jeg gikk til skolen var det heeelt winterwonderland, så begynte det å pøøøsregne. Ble gjennomblaut, og sikkert syk i to uker fremover :(

Har også spist sushi med jentene idag ♥


Nå kom jeg nettopp hjem og har pakket meg inn i to par ullsokker og et teppe, herreguuud. På bildene har jeg bare på meg shorts, men såklart hadde jeg strømpebukse(r) under idag. Måtte bare ta de av meg med en gang jeg kom inn døra siden de var søkkvåte

heeiii bloggen


shorts bik bok tshirt replay

Ellers har jeg en dårlig nyhet... Vet jeg lovte dere en videoblogg idag, men først og fremst kom det ikke inn noen forslag til videoblogg (skuff as), pluss at jeg ikke har helt tid til videoblogg idag. je annais out, vi skrives senere ikveld10.01.2012 - 18:46

klagetirsdag


Tenker bare å si ifra om at innlegget her ikke blir helt happyhappy, siden det som sagt er TIRSDAG

Ja ja, igår var det helt snowy, mens idag begynte det å PØSREGNE. Oppå snøen, liksom. Selv går jeg med converse i disse dager (er ikke helt sikker på hvorfor, holder på å fryse ihjel. Tar liksom på uggs når jeg kommer hjem), så imorgen blir det sikkert ikke et glatt helvette

Heldigvis er hunden er til å passe på :)) Hahah jaaaaa jeg vet det ser ut som hun blør fra øynene, men still10.01.2012 - 09:37

skoleeeeee


GOOOOD TIRSDAG

Akkurat nå er jeg på skolen, og gruer meg helt ubeskrivelig til dagen her, tirsdager er seriøst DOMMEDAG. Norsk, språk, matte og naturfag, og klassen min er de eneste på hele skolen som slutter sent. Haha faen livet ass

Ja igår hadde jeg jo datafri, men idag er det back in black


Hahahhahah støggeste jeg har sett


Haha må jo ha bilder fra skolen når jeg er på skolen ikke sant

Nå er det time, blogesss08.01.2012 - 20:50

PFB vanish


Da er det nok en gang tid for søndagsannmeldelse! Denne gangen er det faktisk et tips, nemlig PFB vanish! Dette er en slags "deodorant" man skal bruke mot hudirritasjoner, rødhet og ingrodde hår. Denne kan brukes av både menn og kvinner, på legger, armhuler, mer intime plasser, annsiktet, ja - der man barberer seg.

Jeg prøve den først og fremst under armene, der jeg pleier å bli litt rød. Den funket faktisk veldig bra, til tross for en litt sterk lukt. Lukten gjør jo ingenting egentlig, den forsvinner ganske fort. Jeg anbefaler ikke å påføre med en gang etter barbering, da svir det litt :-)
Fås kjøpt her

//sponset produkt 


Kommentarer: 36
kategori: tips

08.01.2012 - 15:27

sunday is funday


Det sies at "suday is funday" men fy fean så feil det er. Søndager er alltid dagen jeg sover lengst, våkner støggest og føler meg generellt jævligst. Men men noen har vel sikkert en lattis søndag også, bare ikke jeg
Gårsdagen var utrolig koselig! Vi hadde egentlig planer om å dra ut, men ble inne heller og spiste taco. Vi er da meg, Emilie, Rebekka, Karen og Ingrid ♥ Alltid bra kok da 


Dumme bloggermeg husket ikke å ta bilde før Karen hadde griset til hele tacofatet og jeg allerede hadde begynt å spise

Så var det dagen idag da, funday........ Har nettopp spist frokost, men merker jeg har sykt lyst på en pizza. Derfor går jeg ned og lager meg pizza
B L ♥ G G E S07.01.2012 - 17:18

fashionbloggern


God dag alle ♥

Blir utrolig rørt når jeg ser alle som bryr seg på innlegget under. Det er som sagt ikke jeg som har skrevet eller opplevd det, men en leser. Jeg begynte å gråte selv jeg, utrolig sterk historie.

Idag har jeg ingen aning på hva som kommer til å skje, skal ihvertfall møte en kompis nå, så møte jentene. Må bare få av meg nattbuksa - FASHION! Haha.
Dere lurer alltid på hvem som er på bildene på hylla over senga, og blir helt "HVEM er han gutten?;);)=)))<33" men det er nok pappa når han var liten, så vet dere det


Ignorer verdens støggeste gardin


Ny ørepynt fra.... øh en random koffertbutikk eller noe?06.01.2012 - 21:14

leserhistorie: min oppvekst i rusmiljøet.


DETTE ER IKKE NOE JEG HAR SKREVET ELLER OPPLEVD, DET ER FRA EN LESER

Jeg vil dele min historie med dere der ute. Håper så mange som mulig leser den, og skjønner alvoret i narkotika og hva det gjør, ikke bare med personene selv, men de rundt som bryr seg også. Her er et ?kort? sammendrag av hvordan min oppvekst med narkomane foreldre og søsken har vært. Må legge til at navnene ikke er ekte.

Det begynte da jeg ble født og har pågått siden. Alle minnene jeg har preger meg fortsatt og gjør hverdagen min vanskelig. Selvtillit er et fremmedord for meg, og den dag i dag går jeg til psykolog for å komme meg gjennom dagene. Opp gjennom årene har jeg aldri fått mye oppmerksomhet.
Jeg har følt at jeg ikke har betydd nok for noen til å være elsket eller ønsket noen plass. Jeg har dårlig samvittighet for å være til fordi mamma aldri hadde nok penger til klær, god mat, reise eller noen ting. Mange ganger var det så vidt vi hadde råd til mat. Ofte var telefonen sperret fordi mamma måtte prioritere strømregningen eller husleia. Dette føler jeg er min feil. Jeg er lei meg fordi jeg er til og har gitt mamma så mye økonomiske problemer.

Pappa har aldri vist interesse i meg. Han elsket å plage meg. Når mamma lå på sykehuset når hun fikk lillebroren min var jeg akkurat fylt 3 år og var hjemme alene med pappa. Jeg brukte fortsatt nattbleie. En natt tisset jeg i sengen mens mamma var på sykehuset, men pappa gadd aldri å skifte. Så jeg måtte sove i mitt eget tiss. Jeg gledet meg sånn til mamma kom hjem, men ting ble ikke bedre. Da følget det også med en ny baby.

Da jeg var 4 år og lillebror 1, skilte mamma og pappa seg. Like etterpå fant mamma seg en ny kjæreste. Han var i livet mitt fra jeg var 4 til jeg var 18 år. Skriver mer om han senere.
Pappa har forresten en datter fra et tidligere forhold, Marie, så kommer jeg, deretter lillebroren min Markhus som er min hel bror, og i et senere ekteskap fikk han enda en sønn, Morten.

Pappa ville alltid ha en sønn, og ble skuffet da jeg var jente. En gang løftet han meg opp etter håret fordi han var så sint på meg. Jeg hylte og skreik og måtte holde meg fat i armen hans for at ikke håret skulle bli revet av. Jeg var så sjalu på Markus at jeg faktisk prøvde å kvele han en gang, og en annen gang prøvde jeg og skjære av ham fingrene hans. Heldigvis lykkes jeg ikke med det. Men krangling og slåssing var hverdagslig. Han ble også utredet for ADHD tidlig, og krevde derfor mer oppmerksomhet, som resulterte i enda mindre til meg. Det ble forventet at jeg skulle klare meg selv, fra jeg var bitteliten. Pappa hadde en dame en gang, som hadde en sønn. Han var et par år eldre enn meg. Han var stygg og ekkel mot meg, og pleide å tvinge meg til ting jeg ikke ville. Han pleide å si at han måtte få se meg nedentil. Så han tok av meg klærne og brettet beina mine fra hverandre. Han kjente og tok og kikket på alt som var der nede. Jeg turte ikke å si nei til ham. Jeg var redd han skulle gjøre meg vonde ting som han pleide å gjøre. Senere gikk pappa og heksa, som jeg kalte henne, fra hverandre. Han giftet seg med en annen og fikk min minste lillebror, Morten. Nå var det to gutter som pappa skulle bry seg om.

Jeg og Markus var hos pappa annenhver helg, men det eneste de gjorde var å ligge neddopet i sengen sin mens jeg passet på Markus og Morten. Passet på dem, lekte med dem og lagde mat til dem. Jeg kan ikke forestille meg hvordan Morten hadde det når vi ikke var der!

Det kom ofte ukjente fjes hjem til pappa. Noen gikk det ikke an å få kontakt med så dopet de var. Det var skremmende? Ofte fant vi piller og sprøyter rundt omkring hos pappa. Morten ble etter hvert tatt av barnevernet og plassert i fosterhjem. Der er han fortsatt og jeg og Markus har ikke kontakt med ham. Jeg og Markus sluttet å gå dra til pappa. Grunnen var at jeg alltid kom hjem grinene, full av blåmerker og skuffet over at pappa ikke var glad i meg. Til slutt sa mamma at nå er det nok. Skolen var ikke lett den heller. Jeg var såpass preget av det som skjedde hjemme at jeg var utrolig aggressiv på skolen. Det var ingen som turte å leke med meg eller å være venn med meg, for jeg var så sint. Jeg ble vel ikke direkte mobbet på skolen, men utestengt ble jeg. Vi hadde ofte husarrest hjemme og ble låst inne på rommet. I etterkant har jeg fått vite at det var på grunn av at mamma og min stefar brukte stoff i stuen, og ville ikke at vi skulle se det. Vi flyttet og jeg kunne få starte med nye ark. Jeg begynte i 7 klasse.

Væremåten min måtte endres slik at folk ikke skulle være redd for å være med meg. Ting ble lettere da, men hjemme ble ikke ting bedre. Jeg startet med selvskading og det var rundt denne tiden det skar seg mellom meg og min stefar, Stig. Han var utrolig aggressiv og hadde også ADHD. Han var ofte ute på korte ærend og hadde alltid masse kontanter. Rassiaer fra politiet begynte nesten å bli en van for oss. Tok han på fersken et par ganger når han brukte stoff. Fant også mye piller, hasj og utstyr hjemme. Min stefar skrøt mye over ting han hadde gjort for å skremme oss og få respekt. Men jeg ble bare redd. Han sa at han har knekt ryggen på en person, knust kneskåler på folk, revet ut øyene på en person, ja faktisk til og med drept en person. Men så mye som han skryter og lyver vet jeg ikke om det er sant. Han var voldelig mot meg også. En gang løftet han meg opp og kastet meg i trappeoppgangen rett foran mamma. Stakkars mamma, hun ble så redd! Hadde et stort blåmerke på ryggen etter det.

Til slutt fikk jeg nok, og 16 år gammel flyttet jeg ut og stod på mine egne ben. Det var ikke mye økonomisk støtte å få, men jeg klarte meg. Siden den gang har jeg ikke bodd hjemme, og nå er jeg snart 20 år. Storesøsteren min, Marie ble også narkoman. Hun har alltid vært mitt store forbilde. Min beste venn som forstod meg på en måte ingen andre gjorde, fordi hun hadde de samme problemene som meg. Men etter hvert forandret stoffet henne så mye at til slutt skjønte vi ikke hva hun sa. Det er så vondt å tenke på henne. Det er vondt å se på henne. Vite at hun lever, men at jeg ikke kan snakke med den normale søsteren min som jeg elsket over alt! Det føles som om kroppen hennes lever, men at det er en annen person inni henne. Som om hun er fanget i sin egen kropp. Narkotikaen tok henne fra meg, og jeg kommer aldri til å få henne tilbake. Det knuser hjertet mitt? Det gjør bokstavelig talt vondt.

Problemene har ikke endret seg så mye. Mamma er ikke sammen med Stig lenger, men nye problemer kommer hele tiden. Pappa amputerte et ben ettersom han nesten døde av en bakterie han hadde. Marie er helt ute av kontroll. Det sliter meg ut både fysisk og psykisk å bære på dette hver eneste dag.

Å ha motivasjon til å fortsette livet mitt er så vanskelig. Der har dere LITT av historien min i grove trekk. Jeg har aldri sagt ja til å prøve narkotika, men allikevel preger det livet mitt i en så stor grad at jeg sliter med å komme meg gjennom dagene! Hvis du tror at narkotikaen ikke skader andre enn deg selv, så tar du temmelig feil. Den skader ALLE rundt deg, og det er en skam og så egoistisk å bruke stoff. Tenk på dette hvis du noen gang får tilbudet foran deg. Ingenting av det du, jeg, vi, familien og venner gjennomgår er verdt den følelsen du har en liten stund?

//bildene er funnet på weheartit og har ingen sammenheng til historien06.01.2012 - 15:20

goood helg


Hei puuuuser

ENDELIG HELG :-) Uka her har gått saaakte selv om vi bare hadde fire skoledager. Akkurat nå er det kvalitetstid hos (legg merke til at jeg har begynt å skrive hos!! Dere klikker hver gang jeg sier "til", men det er det vi sier i Trondheim.....) Emilie med jentææn, før jeg drar for å møte broren min på solsiden. 

Verdens kleineste bilder tatt nettopp, FIN etter skolen


BABE;)??

Hahaha må fikse meg for bloggen

Her blir vel dere helt "ÅÅÅÅÅÅSNUUUUUS FY FLEAN" men nei her snakket jeg bare og hadde tidenes mest lattise overleppe så djieaaaa


♥ jentene mine som aldri blir fornøyde med bilde på bloggen!!!! høhøøh05.01.2012 - 20:51

new in

Topp fra Nelly, kjøpt på salg! Tror de skrev at det var en kjole på nelly, men nei. Haha den er veeeldig kort, vet ikke om den går over rumpa. Pluss at det er jo en fiin åpen rygg på den, så da trenger man kanskje ikke mer hud. Er fin med strømpebukse under da!ÅÅÅÅH, se så fin ♥ Den ser faktisk litt bedre ut i virkeligheten. Denne er KORT, og det er så og si umulig å bruke den uten strømpebukse. Med mindre du skal på en fest der du skal stå helt i ro, da. Fra Nelly den også

Enkel svart kjole med noen detaljer, fiiin. Haha, denne kjolen har jeg sett på i sikkert et år, men har aldri kjøpt den siden det liksom ikke er noe spesiellt med den. Men nå kjøpte jeg den tilslutt, høhø. Den har jo detaljer der den er gjennomsiktig, kjempefint. Er litt kort den også og veldig stram, men det går fint. Fra Nelly
Denne genseren kjøpe jeg faktisk idag. Haha ingrid sa at hun syns jeg var så fin i blått, så da kjøpte jeg meg en blå genser fra Bik Bok. Er sånn rar split bak, men men. Føler meg helt svensk i genseren 


Kjøpte faktisk denne buksa på Nelly også, men den var aaaaalt for liten til meg. Eller, den passet nede i bena, men så kom vi opp til rumpa og lårene der den ble litt for stram. Har heller ikke sjangs til å få den igjen, hahaha. Så tenker å selge denne på salgsbloggen jeg åpner snart (!!!! det blir gøy). Det er buksa her jeg har på meg på bildene over05.01.2012 - 16:51

katten da


Torsdager betyr èn ting - støggedagen. Dagen starter nemlig med to timer gym klokken 08:15, så da bor jeg så og si i joggebuksa resten av dagen. Null stress joggedress

Dagen har vært fin den, bortsett fra at jeg våknet til at katten hadde kastet opp fiskeboller over hele badegulvet og jeg mistet tre busser på vei hjem fra skolen. Satt nemlig igjen på skolen med Karoline og gjorde..... ingenting, men en time med Karoline går like fort som fem minutter. Haha ♥


hvor kleint var smilet her på en skala fra 1 til 10


Tshirt fra ginatricot for sikkert tre år siden. Fant den så og si ubrukt i skapet, høhø

Kjolen jeg bestillte for litt siden kom nettopp i posten, så senere idag blir det et innlegg med noe nytt! Gled dere til å se verdens nydeligste kjole ♥ Men nå sovner jeg snart av i bloggingen her, har allerede satt på sovelista - noe som betyr powernap

Avslutter med et glansbilde av meg og hunden04.01.2012 - 19:33

videoblogg: svar på noen spørsmål
03.01.2012 - 22:31

outfit plusspluss


Idag ser jeg slik ut: 


Toppen er ny, fra Nelly. Kjøpte den på salg for litt siden med noe annet, så er ikke sikker på om den er der enda :-) Uansett, viser dere de tingene en annen gang, for jeg venter nemlig på noen andre pakker også. Herregud, jeg har ikke startet 2012 særlig godt, jeg sier ett ord - nettshopping. Var kanskje ikke så lurt å skaffe meg kort jeg kunne handle på nettet med after all......
 Ny vårjakke, må jo starte tidlig...... eller

ÅÅÅHHH DEN KLIKKEN NÅR BILDEOPPLASTEREN PÅ BLOGG.NO HATER MEG. Innlegget her skulle vært ute ni, men neeeeeeeeeeei.

......hilse te strinda wildcats!! høhøh03.01.2012 - 16:04

sjakktrekk


Igår var jo min siste fridag... Beklager for dårlig blogging, men ANER dere hvor mye jeg måtte styre med den videoen?! Herregud, jeevla dritvideo. Uansett, dagen igår gikk til å se film og spise ut med Karoline ♥

Ellers kan dere gjette hva jeg gjorde i natt.... ALT annet enn å sove ihvertfall, jeg fikk nemlig ikke sove - noe som resulterte i at jeg døgnet (ufrivillig) natt til første skoledag i 2012. Sykt bra start på året. Så idag gikk jeg fra å være i overkant godt humør og overtrøtt, til helt jævlig form i siste time.

Nå skal jeg sove litt, for å si det sånn


Hahah, screenshots fra en 2 timers lang film av meg og Melis som sover.

Uansett, på med sovelista nå og prøve å få døgnrytmen på plass. Ikke at den blir noe bedre av å legge meg å sove nå, men serr - jeg klaaaaarer ikke være våken02.01.2012 - 16:38

videoblogg: foundation & beautyblender (nå funker lyden)


 Foundation fås kjøpt her, beautyblender her.01.01.2012 - 23:41

fake fake fake


Idag skulle jeg egentlig lage en film til dere som søndagstips, men det har jeg rett og slett ikke energi nok til å gjøre idag. Emilie, Ingrid og jeg har ligget i sofaen i absolutt hele dag i strekk, eller reiste oss for å spise litt kald kalkun. Livet ass

Ellers er det mange av dere som har vært snille og sendt meg maaasse fakeprofiler på facebook i det siste, åååhhh det er så irriterende. Men det er spesiellt en blogg, nemlig http://annalundq.blogg.se/. Virker som det er en ganske populær blogg i svergie, med baaaaaaare bilder av meg? Så ja den er da FAKE, så lol som det er

 
Dere kan jo bare prøve å søke opp "Anna Edwin" på facebook, og se hvor mange profiler "jeg" har? Herligheeet.01.01.2012 - 17:03

new years eve


Hei og GODT NYTTÅR VERDENS BESTE LESERE ♥

Kvelden igår var helt fantastisk morsom! Startet dagen med forestilling etterfulgt av middag med maaange naboer. Koos! Nydelig kalkun også ahh ♥

Så etter middagen tok jeg turen for å møte verdens beste venner på vors, før vi dro videre til Karoline. Utrolig bra stemning hele kvelden, var en vellykket kveld rett og slett. NÅ ER DET JO 2012 FOLKEEENS!!!


Karen, Marius og meg ♥


♥ Morten og Alex


Karen og Rebekka ♥

Jeg hadde faktisk med kamera, men hadde glemt igjen minnekortet i maccen hjemme... Så ble ikke så mange bilder:
FAMILIEN MIIIN HEHEH, og Emil som absolutt ikke skal være med på bloggen

 Kjolen min har jeg laget selv faktisk, hahaaLes mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits