hits
 • 31.01.2013
 • 16:45
 • nytt fra h&m


  alt er fra h&m

  Hei dere! Skulle bare innom byen og kjøpe en iskaffe mens jeg "ventet på bussen", meen ble faktisk to timer i byen og "ventet på bussen".. Med andre ord ble det litt mer enn en iskaffe, var innom HM en tur og de hadde masse søte ting! Ellers har det vært en OK dag på skolen, bare halvveis igjen til helg nå..!!

  Nå er Ingri her, vi har massevis av skolearbeid til imorgen så vi får blogges senere ikveld!

 • 30.01.2013
 • 20:52
 • farlig shopping


  1. Fås kjøpt her // 2. Fås kjøpt her // 3. Fås kjøpt her // 4. Fås kjøpt her // 5. Fås kjøpt her // 6. Fås kjøpt her // 7. Fås kjøpt her // 8. Fås kjøpt her // 9. Fås kjøpt her   1. Fås kjøpt her // 2. Fås kjøpt her // 3. Fås kjøpt her // 4. Fås kjøpt her   1. Fås kjøpt her // 2. Fås kjøpt her // 3. Fås kjøpt her 


  Såå mye fint nelly har fått inn! Selv klarte jeg ikke å stå imot presset, kjøpte meg fire plagg.... og innimellom der finner man en kjole... Jeg er snart opp i trettitallet med kjoler og jeg har så sinnsyktinnigranskauen ikke bruk for en til, men men. Dere får se hva jeg kjøpte når pakken kommer! Håper dere fant noe dere likte over dere også ♥

  Forresten! Jeg har en veninne som selger to plasser til Justin Bieber den 17 april! Det er to ståplasser. Om dere er interiserte send mail til sarawenes00@hotmail.com!

  adlinks

 • 30.01.2013
 • 16:29
 • blue ice & blue eyes
  klokke marc by marc jacobs skjorte hm

  Slik ser jeg ut idag! Like kald og blå som isen ute, har gått rundt å glidd på converse i hele dag. Converse er så usaklig glatt, "rart" siden det er sommersko. Har glemt å fortelle dere at jeg var hos Eva-Lill og fikk fikset neglene mine i starten av uken! Er så lenge siden jeg har vært hos henne nå, sist var vel en stund før jul! Så har gått uten "negler" i rundt en måned, hater det... Så det var utrolig deilig å være fin på hendene igjen, se så fiiint:  Eva-Lill tok noen før og etter-bilder.. Vil nesten ikke vise dere før-bildet, hadde faktisk helt vilt stygge negler før, hahahah. Men men:

  .... Men se så fint det ble da!! Dere finner hjemmesiden til Beautynails her og facebook-pagen her. Hun er såå flink, det jeg har er akrylnegler, fransk manikyr. Hun har også vippeextensions på Beautynails. Ellers har hun også åpnet en kjempesøt og genial nettside som heter Bleiekake.no! Haha, dere lurer sikkert på hva i alle dager det er - kaker og figurer av bleier! Det er jo en supergod idè å gi i babyshowers og dåpsgave til nybakte foreldre! :-) Her finner dere facebooksiden til bleiekake

  innlegget er delvis reklame

 • 29.01.2013
 • 21:44
 • FUCK DENIM
  Begge overdelene er fra modekungen.

  Haha håret mitt er nydusjet, ikke fylt med ostepopp og olje som det kanskje kan se ut som:):) Jeg liker begge overdelene over utrolig godt, på hver sin måte! Denimskjorten er veldig fin i snittet og litt "girly" noe jeg syns er viktig på slike skjorter! Ellers er jo "FUCK" genseren sykt kul og morsom, deilig i stoffet

  Hvilken av genserene likte dere best?

 • 29.01.2013
 • 19:05
 • ingrid med lappen!!!

  Hei! Føles nesten som lenge siden sist, men blogget jo faktisk en gang igår, haha. Disse to dagene har vært utrolig forskjellig, igår hadde jeg typ historiens blåeste blåmandag med pms fra helvette som gjorde at jeg faktisk følte meg litt deprimert og lei mei... og såklart sur. Men sånn er det å være jente, idag var humøret tilbake til vanlig, og bedre ble det da Ingrid kom på skolen med LAPPEN!!!:-D

  Så helt siden vi sluttet på skolen idag har hele jentegjengen bare rååånet rundt i Trondheim, spist Burger King fra drive-thru og jeg har ledd så sykt mye idag. Latterlig uvant at Ingrid har lappen, men gud så sykt heldig!!
  Fineste 18åringen med lappen og greier ♥
  Hentet noen pakker på posten ista, gleder meg til å vise dere! Kommer nok senere ikveld når jeg har fått dusjet :-)

 • 28.01.2013
 • 18:40
 • ukens spørsmål

  Hvor er vesken din fra? Hva kostet den og hvor kjøpte du den?
  Vesken min er fra Michael Kors, kjøpt på Suuze! Kostet litt over 2000 kr om jeg ikke tar helt feil. Modellen er Hamiton Large Tote

  Så på vg at chris brown har overfalt frank ocean:O hva syns du om det, og hvem støtter du mest av de to rapperne?
  Hahaha, for et godt spørsmål!! Er det noen tvil, Frank i mitt hjerte ♥ 

  Hva heter adidasgenseren og hvilken størrelse har du? 
  Hva den heter aner jeg ikke, men jeg har den i XS og den er fra junkyard, link her

  Hva kostet PJ'en din? Hvilken modell er parajumperjakken? Kjøpt i Trondheim eller over nett? 
  Kodiak, kjøpt i Trondheim på Høyer for 8000kr


  Hva betalte du for Acne denim jakken?
  1500kr

  hvor lenge har du ventet på pakken fra VS? har og bestilt, og skulle helst mottatt pakken innen en viss tid..
  Haha jeg har ventet syyykt lenge, men det er delvis min egen skyld. Den ble jo stoppet i tollen og jeg fikk brev om at jeg måtte gi de fullmakt og alt slikt, og jeg trodde det var på en annen pakke, så jeg sendte ikke inn fullmakt før den 14 dagen, altså dagen pakken sendes tilbake.. Men mailer med Victoria's Secret nå og de har sykt bra kundeservice over mail til å være så stort selskap, så bare send de mail :-) 

  Kan du linke til "anchor" singleten?
  Den er utsolgt!

  Hva gjør dere på temafester?
  Haha, det er egentlig mye samme som en helt vanlig fest, bare at musikk og slikt går jo ofte i sjangeren det er tema i! Elsker temafester, det er såå gøy

  Hvor er den beste sushien i Trondheim?
  Jeg har to favoritter, det er MONG sushi og Kyoto. Liker kanskje MONG best, det er bare takeawaysushi og det tar sykt kjapp tid og er likevel utrolig god. MONG ligger i Nordre, og Kyoto ligger i ene sidegaten til Nordre


   Spørsmål om tapeextensions:

  Hva ble prisen på akkurat ditt hår?
  Det ble 7500kr, jeg har i to pakker med 60 cm 

  Hva er prisene?
  1 pk 30cm: 2000kr
  1 pk 40cm: 2500kr
  1 pk 50cm: 3000kr
  1 pk 60cm: 3750kr

  Man trenger som oftest rundt to pakker (jeg hadde i kun èn sist gang, da jeg bare ville ha litt fylde i det). Løfting av håret koster ca 1800kr for 2 pakker.

  Hvor lenge kan man ha det i?
  Det vokser jo med håret ditt, så ikke lengre enn når håret ditt har vokst ut 3cm. Altså ca. 8-12 uker, da må du løfte det opp til hårfestet ditt igjen. Du kan bruke samme hår to ganger, men det har mye mer hvor flink du er til å ta vare på det

  Vises det i hestehale?
  Hahaha, maaange som lurte på dette. Såklart vil jo festene være der, og du må passe litt ekstra på når du setter håret opp i hestehale. Men nei det vises ikke, men høy hestehale er ikke anbefalt, det er best for håret å ha lave hestehaler.

  Sånn, håper dere fikk svar på noen spørsmål!

 • 27.01.2013
 • 23:22
 • 20% på bareMinerals

  Selv bytter jeg ofte mellom pudderfoundation og flytende, men èn ting er sikkert - når jeg bruker pudderfoundation bruker jeg alltid BareMinerals. Har ikke funnet noe som kan erstatte denne pudderfoundationen på måten den blir på huden. Det er så kjekt når man har det travelt om morgenen! 

  Men det kan jo være litt stive priser, men akkurat nå har coverbrands salg på alt fra BareMinerals! Blandt annet mine favoritter:


  Primeren fra bareMinerals er kjempegod og ikke minst helt klar i fargen. Jeg liker best at primere ikke har noe farge, så denne er kjekk. Den får dere kjøpt her! Primerens jobb er jo å holde sminken på plass hele kvelden og glatte ut huden før du tar på foundation.


  Her er altså foundationen jeg bruker, orginal i farge golden medium, den får dere kjøpt her!. Bruker også Full Coverage Kabuki, dødsgod børste. Fås kjøpt her.


  Her ser dere meg med sminken på, sprøtt at pudderfoundation dekker så mye!

  Dere finner hele sortimentet til bareMinerals her, tilbudet varer til torsdag (31.01)! 

  reklame

 • 27.01.2013
 • 13:34
 • en fantastisk kveld

  Åh, gårsdagen var helt fantastisk! Noe jeg ikke nevnte her på bloggen var at vi hadde en overasskelsesfest planlagt for Ingrid! Først dro ut og spiste sushi, så skulle vi "hjem å se film" meeen der sto masse fine mennesker og ventet på bursdagsbarnet Ingrid ♥ Haha, er sykt klissete å si, men å gjøre de man er glade i glad er så fantastisk! Kvelden var fylt med latter og bobler fra start til slutt, koste meg kjempemasse.

  Karen og meiii da


  Emilie og Karoline
  Finestefineste og beste bursdagsbarnet som er myndig idag!! ♥


  Ivar og Christian


  Katrine og Aslak


  Fredrik, Marius KKkk og Christian


  Idag er jeg ikke like superhelt, men sånn er det vel bare. Har haugevis med bloggting å ta igjen, og så skal jeg få skrevet søndagsannmeldelsen. Er ikke verdens verste jobb, jeg skal ikke klage! Turen går vel til Ingrid med jentene ikveld, blir koselig :-)

  Ellers da, hvem av oss jentene tror dere er nestemann ut til å bli 18? Denne mååå dere klare hint hinthint 

 • 26.01.2013
 • 20:19
 • ut å feire ingrid

  Selveste Ingrid er det som er størst av oss, så ja det er hun som fyller 18 år inatt! Akkurat nå har jeg det sykt travelt, skal ut å spise sushi med flokken, det blir nok great ♥ Ha en kjempefin kveld!


  (dette er gave bare til folk over 18 folkens!!!)

 • 26.01.2013
 • 14:11
 • sponsored by

  Er så sykt mye skriving om oss bloggere fortiden, ass. Tjener for mye, blir sponset med for mye, reklamerer for mye. Skjønner ikke hvordan dere kan si noe sånt liksom, det går så sjuuukt innpå meg som blogger!!?? Ellers da, hva syns dere om dagens outfit?
  Hahaha kleint da jeg oppdaget hvor sykt sponset jeg var idag. Men men, to comfy plagg passer bra på en dag som dette. Idag er jeg så stiv at jeg så vidt klarer å sitte, trente på torsdag for første gang etter jul (...) og har aldri vært så stiv i hele mitt liv. Nå skal jeg til byen å kjøpe bursdagsgave til en viss bestevenn som fyller hele 18 år i natt, hvem tror dere det er? 

  Så uansett, ikveld skal vi ut å spise og feire, så må vel få tatt med kameraet. Vet ikke om vi tar turen ut, blogges nok før jeg drar! Ellers har det kommet sykt mange spørsmål om tapeextensions, og det får je ta i et eget innlegg. Men jeg har svart på nesten alle spørsmålene i innlegget på kommentarer, så sjekk ut det først!
  Her ser dere meg med høy hestehale, festene vises så og si ikke. Men det anbefales å ha lav hestehale istedet for høy :)