31.01.2014 - 23:48

RÅDNE FISKER


Ikveld har jeg vært hos Karoline med jentene, og bare snakket drit og tullet. Fredag er virkelig dagen for de to tingene, og le av alt og ingenting. Alltid like deilig å starte helga med mine fine besteveninner :-) Nå er jeg hos kjæresten og sitter superkvalm etter masse godteri. Dere vet de røde fiskene alle plukker ut i søppeldynga? Det finnes faktisk en egen pose med bare slike, tror de selger det på ICA? Ihvertfall fant jeg slike idag, og måtte kjøpe tre poser. "Skal jo ikke spise alle idag da, hehe" - og her sitter jeg og har spist opp en og en halv pose........... (Det heter "Rådne Fisker" forresten, og finnes i en rød pose!!)Her om dagen var jeg forresten hos Eva-Lill på Beautynails og fikk satt på nye vipper! Begynte å bli ganske tynt, og se så sinnsykt fine de ble denne gangen! Er egentlig best å vente til det bare er typ 10 stk igjen, for da blir man ekstra glad og fornøyd når man har fått nye... Eva-Lill er så utrolig flink, og legger de kjempenøye slik at de blir lange og fyldige. Et nytt sett koster 1790,- men det er virkelig verdt pengene. Ja, jeg får det sponset men mener det virkelig!

 Facebooksiden hennes finner dere HER og dere kan nå henne på 911 56 700! ♥31.01.2014 - 15:09

sommerfølelsetulle-anna

kjole sheinside shades ray-ban wayfarer

Idag har det vært sol i Trondheim. Vet ikke om det er det at sola skinner eller at jeg er ferdig med prøven som gjør meg i godt humør, men jeg klager ikke! Til og med stirre-folk går meg ikke på nervene idag. Seriøst Norge - vi må lære oss å dra te oss øynene. Fy faen som den norske befolkningen egentlig stirrer. Altså ikke nødvendigvis på meg, men på folk generellt. Hater stirring :( Når vi først er inne på stirrefolk og irriterende folk: nei jeg gikk ikke med shades idag

Nei nå ble jeg litt irritert likevell. Men da er det bare å se ut at sola så vidt skinner, og tenke på at det er fredag! Endelig! Idag skal jeg seff spise taco med familien min, så henge med jentene mine. Jeg håper dere har en strålende fredag videre, og om dere er i dårlig humør - husk at det snart blir varmere (og at det er 90 dager til russetiden!!!!!)

Det kommer et innlegg senere idag, så vi blogges ♥ Og ja jeg er i et kjempehumør30.01.2014 - 16:18

5 ting å si


1. Om dere skal spørre meg om noe for tiden anbefaler jeg ikke å spørre i kommentarfeltet! Siden jeg har konkurranse får jeg ikke sjekket kommentarene via blogsoft, og må gå inn på hvert innlegg når jeg skal se hva dere har skrevet. Dette gjør jeg også, men "slutter" jo å sjekke kommentarene på et gammelt innlegg. Så imens jeg har konkurranse kan dere stille meg spørsmål HER på facebooksiden min heller, så får dere nok svar! 

2. Det blir sminkevideo! Ser ut som de fleste av dere ville det. Skal se å få spillt den inn så fort som mulig..

3. Jeg har fortsatt FML i hele kroppen og fortsatt to prøver å lese til. Hjelp meg helg, kom!!

4. Jeg har på meg melonshorts idag, for å få opp humøret mitt litt5. :-( 29.01.2014 - 17:13

onsdags-entusiasme


Det er virkelig ikke måte på hvor lang dag onsdag er. Dagen er så langsom og kjedelig at jeg sliter meg igjennom hver eneste time, uansett hvor interessant det måtte være. Sitter hele tiden: Haha, nå har jeg faktisk sju timer igjen! Haha, enn at vi har fire timer igjen da, dere! Psyker opp meg selv til å sitte irritert over hvilken drittdag onsdag er. 

Idag starter pugge-maraton. Er fullt kjør med både media og markedsføring, som jeg har stooore prøver i på fredag. Alt av sosialt liv er satt på pause, og det eneste jeg har satt av tid til er å spise mye. Og å blogge, da. Blogging er et kjempegreit avbrekk når jeg pugger faktisk. Får ut mye frustrasjon.... Prikk prikk stakkar dere.....

Her er meg idag!


Fullt opp med Nike! Når det kommer til treningstøy syns jeg Nike har utrolig mye fint, og man kan liksom gå i det uten å skal på trening (hehehe). Og joggeskoene, ikke minst! Disse mottok jeg fra Junkyard for noen dager siden, og er mer hverdagssko enn joggesko. Suuuper freshe! Dere får kjøpt de her

28.01.2014 - 20:30

min drømmeoutfit - nelly


Prøver for tiden å ha en liten shoppe-stopp, for det trenger jeg virkelig! Har alt for mye klær, så må lære meg hvilke type klær jeg faktisk bruker. Så da kan jeg jo bare sitte å drømme meg bort hos Nelly heller! Jeg har plukket meg ut en hel outfit, som består av materiale, farger og stiler jeg liker veldig godt for tiden.Skinn, som dere kanskje har merket, har jeg blitt veldig glad. Elsker denne oversized skinnshortsen fra Nelly! Med denne har jeg plukket ut en superenkel og basic genser i bomull, med dyp rygg og i camo. Det er en farge jeg aldri blir lei av! Med dette la jeg også til et par høyhælte, svarte lakksko som er superenkle, men gjør antrekket straks mer "pyntet"! Tar man for eksempel et par converse til kan man jo bruke det til hverdags! La også med noen sykt fine øredobber som er utrolig fine å ha til en stram hestehale. Og en stram hestehale er igjen veldig fin til en dyp rygg... :-)

Shortsen får dere kjøpt her, genseren her, skoene her og øredoblene her ♥

I samarbeid med Nelly får dere 15% på alt i denne outfiten! Koden er ANNAIS15 og varer ut 30.01. Så det gjelder å være kjapp! Håper dere liker en liten rabatt på en ellers kjedelig tirsdag..!

28.01.2014 - 16:21

VLOG: Hva vil dere ha?


Jeg har over lengre tid hatt store planer å lage en videoblogg til dere, men er veldig i tvil hva dere liker å se på. Vet at dere er glade i videoblogger, så tenkte å bli flinkere til det! Sminkevideo er veldig etterlyst, det samme er hårvideo. Tenkte å spille inn èn av delene neste uke, hva vil dere ha?
Hårvideo laget jeg faktisk nå i Juni, og selv om jeg ikke har så alt for mange frisyrer på lager er det morsomt å lage uansett!


Den siste sminkevideoen jeg la ut med hverdagssminke er altså et og et halvt år siden jeg la ut.. Kanskje på tide med en oppdatering her ja...

Vil dere ha hårvideo eller sminkevideo?27.01.2014 - 17:45

bursdagsmandag


Først og fremst vil jeg igjen si gratulerer med dagen til besteveninnen min Ingrid, som fyller 19 år idag! Min partner in crime og verdens snilleste person. Så sinnsykt mye tull, gærnskap og koselig vi har funnet på! Hun er virkelig verdens beste ♥


Kos...


.. og litt tull..

Borsett fra en bursdagsjente, har dagen vært ganske vanlig. Gym-dag med styrke, som egentlig er ganske gøy! Å trene to ganger i uken passer meg egentlig bra, bortsett fra at jeg er stiv absolutt hele tiden. Trener på mandag, er stiv til torsdag. Så er det trening igjen, så blir jeg stiv helt til mandag..

Speaking of trening, (snille) mamma kjøpte treningstøy til meg så jeg skulle bli litt flinkere til å trene. Det er jo faktisk ett av nyttårsforsettene mine også, men har vel gått litt i dass. Får se nå da!

Ellers var jeg jo til frisøren på tirsdag og heiset opp extensionet mitt! Som noen av dere har sett allerede, så lot jeg være å klippe det, og har nå ganske så langt hår igjen! Liker det helt klart best, da kan jeg ha både bøler og krøller, uten at håret mitt blir kort! Som alltid har jeg Peaks Hair, og jeg har i to pakker 60cm for å få både fylde og lengde. På bildene over har jeg kun sovet med håret i en slapp flette, det er viktig for å ta vare på extensionet. I tillegg blir det superfine bølger som holder hele dagen! Disse bildene er tatt nettopp liksom, og jeg har hatt håret ute i hele dag.. Liksom!

Dere finner hjemmeisden til Fiinbeck og Fia HER om dere lurer på noe, og facebooksiden HER! Behandlingen er sponset ♥ (Heldige meg!)26.01.2014 - 20:01

KONKURRANSE - vinn 2000kr på junkyard!


Jeg føler aldri jeg får vist hvor mye jeg egentlig setter pris på dere lesere! Selv syns dere jo det er null stress å klikke innom bloggen min, men jeg må virkelig si at det betyr masse for meg at dere først og fremst leser bloggen min, men til dere som kommenterer - jeg blir så glad! ♥

Derfor har jeg tenkt å ha en konkurranse til alle dere snille lesere! I samarbeid med Junkyard gir jeg ut et gavekort på 2000 kroner, som gjelder på hele butikken dems. De har vært min faste samarbeidspartner ganske så lenge nå, og er alltid like glad når jeg får en pakke fra de! 

Det eneste dere trenger å gjøre er å like fanpagen dems HER, og skriv i feltet som det står "URL" på når du skal kommentere, et produkt du kunne tenkt deg. Dere kan ikke skrive det som kommentar, for da blir nemlig kommentaren deres automatisk blokkert! Vet, det er dumt.. 
Meg i antrekk fra Junkyard, glad pike! LYKKE TIL ♥26.01.2014 - 16:15

CONVERSE-MANIA


Husker dere da jeg samlet alle conversene mine og viste dere bilde? Vel, samlingen har vokst enda litt. Conversene mine ligger og slenger rundt i huset, både på rommet og i gangen så får aldri sett de sammen, og føler da jeg ikke har mange. Men jeg har vel kanskje litt.... for mange? Er ett eller to par jeg har kastet også, og mistet et par i sommer. Ingen tvil hvilke sko jeg liker best!

I går fikk jeg faktisk enda et nytt par - lave, i marineblå! 


De er fra Junkyard, som så og si alle de andre conversene mine. De er seriøst best på converse, i modeller, farger og størrelser ♥

Noen som har like mange, eller flere par? Det håper jeg nesten ikke, får dårlig samvittighet av å ha så mange sko... :-(25.01.2014 - 19:28

fra rosablogg til matblogg


Hei og hopp, god lørdag fininger! 

Imorges lagde vi pannekaker og rundstykker, og hadde verdens lengste og lateste morgen. Tok en spontantur til byen med Karen i en times tid, og nå er jeg jammen hjemme igjen. Idag skal jeg bare være hjemme og slappe av, og det kjennes deilig. Har virkelig blitt mye fyll og fanteri i det siste, og er egentlig litt lei. Kan bli litt mye, spesiellt etter russe-helga i Åre er jeg sliten enda.

Idag ser jeg ikke ut i måneskinn, så har ikke blitt så særlig med bilder av meg idag. Men siden jeg har lagd så masse og deilig mat idag, får dere litt bilder av den!
Deilig frokost! Husker ærlig talt ikke hvor jeg fant denne oppskriften, men var vel på en blogg. Er havregryn, hvetemel, egg og kesam oppi. Sånn som alle andre "sunne" pannekaker. Men de er ikke gode om man ikke har på masse sukker og brunost på de, så kanskje ikke så sunne uanset.... :-))))


Haha, det er en katt som nesten bor på 7/11 på Bakklandet. Den har vært der alle de siste gangene jeg har vært innom, ligger bare og sover midt på gulvet. Den er sååå søt og kosete, klarer ikke gå fra den ♥

Jeg har vært litt sløv med bloggingen i det siste, så nå skal jeg hive meg i dusjen så ta noen bilder til et innlegg ikveld. Puss puss!


Kommentarer: 7
kategori: blogg

24.01.2014 - 18:57

T.G.I.F


Endeliiiig fredag! Kom nettopp hjem fra butikken med Ingrid, og over ser dere dagens kupp.. Begge hadde så sykt lyst på litt munch, og å dra på butikken å være sulten er èn ting - men å dra på butikken å være sulten på drittmat, er en helt annen ting. Skal kose meg skikkelig i helga med andre ord :)

Hadde egentlig tenkt å rekke dagslyset, men at fredager dreper meg slår aldri feil. Sluknet i tretiden og våknet tre timer etter.. Idag blir det en liten tacofest her med både gutter og jenter, skal bli koselig og deilig med en rolig kveld etter en skikkelig lang skoleuke! 
genser obey, fra junkyard

"Faen, jeg skal liksom late som jeg spiser godteri foran kameraet til bloggbilder, men jeg klarer jo faen ikke å la være" - meg til Ingrid da jeg tok disse bildene. Prøv å lat som dere spiser godteri, dere. Det går ikke. Genseren hentet jeg idag fra Junkyard og er størrelse L, altså i utgangspunktet til kjæresten min. Måtte bare låne den litt siden den er så deiiiiilig og god!23.01.2014 - 20:09

travel dag


Hei! Idag har vært veldig travel, rett etter skolen dro jeg til frisøren, og kom ikke hjem før en time siden - og nå sitter jeg i taxi på vei til trening (taxi og trening = motsigende, I know). Viser dere bedre bilder av håret senere, kanskje ikveld til og med, ooom jeg ikke sovner med en gang. Gruer meg litt til trening (om det var noe nytt), er sykt sliten og trøtt. Men skal ikke klage, når jeg trener så lite må jeg nesten dra når det først er trening!

Men nå skal jeg pumpe jern. Hade søtiser22.01.2014 - 20:35

bloggete skoleelev


Fikk inn veldig mange meninger om hvordan jeg burde ha håret mitt, og tror jammen det ble nogen lunde likt. Har ikke telt opp kommentarene for å si det sånn, men dere er virkelig blandet i meninger angående håret mitt, haha. Koselig at dere orker å kommentere, da ♥ 

Her ser dere hvordan jeg ser ut idag! Fikk brukt to plagg jeg så og si aldri har brukt i samme antrekk! Strikkegenser er så fint med skjørt, enten over eller nedi skjørtet. Hadde håret løst idag med en rød hårbøyle til!


genser hm skjørt madlady

Tenker å avslutte her, føler meg så kjip og skole-aktig. Det skulle vært forbudt å hatt blogg når man er skoleelev! Liksom, idag har jeg vært på skolen i åtte timer og nå skal jeg gjøre lekser. Skulle ønsket jeg hadde gjort noe crazy idag, som å reddet noen eller funnet opp noe :-( Eller noe bloggete - fks. spist dyr lunsj eller vorset før Vixen som er ikveld. Men her er jeg, pliktoppfyllende skoleelev! Neida, det er faktisk nå det gjelder, et halvt år igjen nå... 21.01.2014 - 19:25

high school musical (<3)


Dette innlegget er så sykt lagt opp til å bli enda et av vinterens: jeg er så jævlig lei av vinteren, jeg er så surrete, jeg har dårlig tid. Mamma var så søt og lagde et skikkelig varmt bad til meg, først og fremst for å få farmen, men også slappe av litt. Skal innom en tur på butikken også for å kjøpe inn masse god og sunn mat, så starter helvette. Når å handle og bade er dagens høydepunkt vet du at det er en kjip dag, haha..
De tre muskiterer (?) ligger og venter på meg ♥


Haha sjukt fin osv

Idag skal jeg bare høre på High School Musical. Det er så latterlig godt å høre på litt disneymusikk, da spesielt av Troy og Gabriella ♥ ♥ ♥ Akkurat nå er det denne på øret, er det flere som aldri blir lei av de sangene?? Hahaha jeg er så retard20.01.2014 - 22:43

GÅR I SØVNE


Jeg tror aldri jeg har gjort så mye på èn dag, som idag. Idag måtte jeg bruke halve skoledagen for å dra i et møte med regnskapsfører (LOL), og der fikk jeg orden på litt av hvert. Bla. diverse skatteting, eget firma (!) og masse annet som skulle vært gjort for leeeenge siden angående bloggen. Så da er det ene nyttårsforsettet mitt faktisk halvveis i boks, å få fikset eget firma av bloggen bla. Har også fått fikset ting i banken, og det er sååå deilig å være ferdig med. Har virkelig gjort ting jeg har utsatt leeenge idag, og vært utrolig produktiv. 

Trente også styrke i gymmen idag, så er utslitt. Har gått rundt med flokete hår og treningsklær, halvt i søvne. Skal bli deilig å ta natta nå!
Her ser dere søta som er sliten etter en lang dag med både trening og jobbing. Det er prestasjon for meg som har som mål å klikke meg inn på Netflix som eneste mål for dagen.. 

Så håper jeg dere har en god natts søvn, alle fine blogglesere ♥20.01.2014 - 17:41

rapunzel vs. vanlig?


Nå skal jeg snart til frisøren min og heise opp og sette på et gammelt sett extensions i håret! Det jeg har nå er veldig slitt og brukt, og ikke minst kort! Har ikke hatt så kort hår som jeg har nå på lenge. Det var egentlig i underkant av 80 (!!) cm, men klipte det både til frisøren, og mange cm hjemme, opptil flere ganger. Så nå går håret mitt rett under puppene.

Men nå som jeg skal sette på et gammelt som enda er litt lengre, er jeg usikker på om jeg skal klippe det mer. Jeg trives utrolig godt med "rapunzelhår", men det kan kanskje bli for langt? Jeg blir jo så vandt til det, at man blir "lengde"-blind, haha.

Hva syns dere?


Laaangt og glatt rapunzelhårEller kortere, mer naturlig hår slik jeg har nå? 19.01.2014 - 19:27

KEY ITMES


reklame

Akkurat nå har nelly en kampanje som heter "key items", altså nøkkelplagg for våren. Der har de samlet basisplagg og andre vårplagg og trender. Selv er jeg ikke så opptatt av trender, jeg tar på meg det jeg har lyst til. Men jeg blir nok ganske så påvirket av trender, uten at jeg merker det! Men nøkkelplagg er virkelig viktig for meg å ha. Ting i enkle farger jeg kan bruke til alt, mikse og matche fra bukse til skjørt. Jeg har funnet mine favoritt-nøkkelplagg, som virkelig er et must for meg ikke bare om våren, men enkelte hele året!


jumpsuit her

Jumpsuit, eller buksedress som det kalles på norsk, er virkelig genialt. Hver mandag er slapp-dag for meg, og er liksom alltid så kjipt å starte uka i en sliten joggebukse. Derfor bruker jeg buksedresser noen ganger, fordi det først og fremst er superdeilig - men også kjempefint! Et sinnsykt undervurdert plagg. Det er jo også man kan ha på seg på byen, med et par høye hæler og rød leppestift. I love it!grå genser her blå genser her

Joggegensere er mye mer genialt enn jeg tidligere har trodd. Før har jeg brukt det på slappe dager, men det er superfint å matche med skjørt! Høres kanskje litt rart ut, men å ta en collegegenser med et løst skjørt kan virkelig være fint. Eller bare casual med jeans og joggesko. kjole her

Den lille sorte har jeg virkelig for mange av. Men samtidig er det ikke mulig å få for mange, for det kan jo brukes til en hver annledning og er så utrolig fint og tidløst. Denne fra Nelly anbefaler jeg dere virkelig å klikke dere inn på å sjekke ut ryggen. Så utrolig fin..!hvit her svart her

Det siste året har jeg åpnet øynene for klassiske topper med tynne stropper (hei rim). Det former overkroppen på en så fin måte syns jeg! Selv har jeg en i både hvit og svart, men denne svarte fra Nelly hadde et utrolig fint snitt, så kanskje jeg må gå til innkjøp av enda en..hvit her svart her

Haha, kom kanskje ikke som et sjokk på dere? Myke gensere er så og si det eneste jeg går i for tiden. Sover i det, til og med! Jeg gleder meg til våren kommer og jeg kan bruke det med bare en dongerijakke over. Så håpte jeg dere likte dette innlegget! Har brukt laang tid på det, og er litt anneldes enn vanlige innlegg. Alle nøkkelplaggene Nelly har plukket ut finner dere HER ♥ Har dere noen nøkkelplagg i garderoben?19.01.2014 - 13:41

IGÅR

både tshirt og skjørt fra sheinside, skjørt her

Hei dere! Jeg har virkelig dårlig samvittighet. Hele gårsdagen lå jeg i senga og så på serier og spise sjokolademuffins. Plutselig var klokka fem, og jeg måtte stupe i dusjen og få fikset meg for å dra ut med jentene! Vi spiste pizza på Una, og etter det dro vi hjem til meg og fikset oss i all hast før bursdag. Over ser dere det jeg hadde på meg på middag, men skiftet til en svart kjole da jeg skulle ut! Bursdagen til fine June som ble 20 år, var kjempekoselig og gøy. Dro også på byen en tur :)

Uansett, tilbake til hvorfor jeg ikke har vært tilstede på bloggen. Maccen min streiker så latterlig mye for tiden og satt faktisk og blogget før jeg skulle dra ut. men så langt kom jeg altså ikke! Nå er jeg uansett tilbake, og har et innlegg klart til ikveld ♥


Tok faktisk et bilde igår, av Ingrid, Mia, Julie, Sara og Karoline. Fine damer!


Kommentarer: 7
kategori: blogg

17.01.2014 - 17:03

fredagsmys


Hører jeg fredag dere?!??!?

Image and video hosting by TinyPic

DEILIG MED HELG!! Ikke at denne uka har vært spesiellt jævlig, men helg er aldri feil. Aldri. Selv om jeg og Karen brukte 45 min på å komme oss fra byen og hjem på grunn av rushen. En tur som egentlig tar 7 minutter! 

I byen var jeg innom diverse butikker for å kjøpe litt nødvendigheter. Et blottingpudder fra MAC som jeg mistet i Åre (snufs) og en neglelakk fra Dior! Orket ikke ta bilder av fargen, for den får dere nok se imorgen. Var også innom polet, skal nemlig på bursdag imorgen! Der fant jeg verdens fineste cava, bare se:Er den iikke fiiiiin! Vet ikke hvor godt dere ser den, jeg? Og er jeg et dårlig forbilde nå? Jaja. Jeg skal ikke drikke den selv. Jeg skal gi den i bursdagsgave imorgen (hehe HALLA June), får nå bare håpe den er god! Så lenge den er fin, er det ikke sånn?


Denne lommeboka kjøpte jeg faktisk for en god stund siden, har bare glemt å vise den. Den er fra MBMJ, og kjøpte den på shopbop. Er egentlig ikke særlig fornøyd med den, syns fargen er litt stygg. Og den er så firkantet.. :( Men men, har kortmappe, mobilplass, lomme til mynter og god plass. Noe den forrige lommeboken min med bare èn lomme ikke hadd som avmagnifiserte kortene mine i hytt og pineNå hører jeg familien kommer hjem, så da er det ned for å lage taco. Taco som dere vet, er guden her i huset. Vi tilber taco tre ganger om dagen, og på julaften har vi en taco øverst på juletreet ♥16.01.2014 - 16:05

vinteren ødelegger alt


Vinteren er skikkelig slem! Jeg skjønner så utrolig godt at folk får deprisjoner om vinteren, for makan til kjip tid på året. Ikke bare er det kaldt, mørkt og ensomt - men man blir da så innmari stygg?! Håret mitt - seriøst?? Er som at hver eneste hårstrå på hodet mitt lever for å kødde med meg for tiden. Jajaj, klisje klass å si det, men seriøst - her er meg idag:


Så tenker dere sikker: Å Anna syter så jævlig mye her ser hun jo helt normal ut

Her er meg om sommeren

Det er en liten forskjell på den hestehalen der eller?? Ok, så skal det sies at jeg har hestehalen jeg sov med idag. Og at bildet fra i sommer ble tatt to dager etter jeg var til frisøren.. :-) Haha, jeg overdriver nok litt idag. Har bare verdens ekleste hår idag, og måtte ringe og bestille meg noen frisørtimer. Gleder meg til å få gjort noe med det, ass..

En annen pike som ikke er stygg på håret for tiden er Melis. Om dere har hund (med mye hår) har dere kanskje det slik at hunden deres er myyyye søter noen ganger enn andre? Nå er Melis klipt kjempesøtt som en liten terrier, og er ikke så rød rundt øynene. Jeg klarer ikke å slutte kose med henne ♥ Åååh jeg smelter ♥

Bare unngå å se på håret mitt og meg idag. Idag er en slik dag jeg våknet og droppet skjørtet for joggebukse og dusjen for... tja, ingenting. Ellers har treningen startet på igjen, så skal trene ikveld. Det blir faktisk litt godt, kjenner jeg! Men før jeg skal svette og slite må jeg se litt serier og spise litt smågodt. For å legge litt grunnlag for at treningen ikke skal gi noe resultat, liksom!

Flere som er LEI vinteren?? Haha, ok finnes det noen som svarer nei her??15.01.2014 - 17:31

bringing sexy back


Lenge siden jeg har vist dere "new in" innlegg! Først og fremst fordi det er verdens kjipeste jobb å gjøre om vinteren på grunn av jævlig blitz som får frem alt av feil, men også fordi jeg har roet litt ned på shopping den siste månden. Eller, har jeg nå egentlig det...

Tenkte å vise dere to ganske like kjoler, men fra forskjellig merke! Begge med dyyyyp, dyp rygg - noe som er mye mer sexy enn utrigning!


maxikjole fra chiquelle, her

En utrolig fin, og ikke minst deilig maxikjole i bomull! Denne har enkel, åpen rygg som gjør den lett(ere) å holde opp på skuldrene..mini badage kjole fra americandreams, her

Dette er en kortere versjon, og i badage-form. Denne er desverre litt for stor til meg som dere kanskje kan se.. Derfor er den litt vanskelig å holde opp på ryggen også, men det blir nok lettere når den er helt tight, slik den skal være :-)

Idag er en skikkelig rævv-dag. Hele uken har vært det, egentlig. Dagens soundtrack er Despicable Me av Pharrel... "Im having a bad bad day, if you take it personal that's OK" #:( Haha, om dere har en lik dag anbefaler jeg dere å se filmene Despicable Me. Så utrolig morsom og søt!! Selv lå jeg helt alene og så begge to, og elsker begge filmene ♥ ♥ ♥14.01.2014 - 17:30

Dope

Akkurat nå sitter jeg og ser på Ellen DeGeneres Show, og ler i stillhet for meg selv. Tror aldri jeg har sett et kleinere publikum, bestående av ravende middelaldrene kvinner. De er jo heeelt gærne?! Kanskje jeg bare er jelly. Skulle ønske jeg hadde så mye energi, istedetfor å ligge å slå meg selv i annsiktet for ikke å sovne. :(

Over ser dere meg idag! Litt hår og søl på buksa, men det var ikke noe nytt. Jeg vasker så sinnsykt mye klær fordi jeg søler som en unge og røyter som en hund.

Herregud. Dere merker kanskje at dette innlegget består av to heeeelt meningsløse setninger? Jeg må gi meg her, jeg. Idag er jeg skikkelig bitt av vinter-basillen som gjør meg til en dum, sur og sliten person. 14.01.2014 - 00:17

måndag lyx


reklame

Noen dager er det så utrolig godt å skjemme seg litt bort. Etter en tung uke på skole, eller en sliten søndag etter en fuktig kveld. Jeg er egentlig ganske god til å sette av tid til å pleie hud og hår, og skjemme meg bort litt ekstra - og jeg er jo så utrolig heldig at jeg får tilsendt gode produkter av Coverbrands som er med på å gi meg litt hverdagsluksus. Som jeg så sårt trengte denne mandagen..


♥ Leppeskrubb er noe speisa - hvor ofte bruker man det, liksom? Men jeg bruker det en gang i blandt, og det er virkelig deilig. Ikke bare blir leppene myke, men du kan spise skrubben as well.. Mmmm... Jeg har min i peppermynte, fås kjøpt her

♥ HURRAW! har så sinnsykt mange morsomme smaker og lukter på lipsylene sine! Denne foreksempel er i smaken (og lukt) sjokolade! Er ikke det perfekt for oss hobby-sjokoholikere? Deilig :))) Fås kjøpt her

♥ Mine soleklare favoritter! Shampo og balsam fra Kevin Murphy - luxury rinse og lancing wash. Dette er et merke extensionsfrisøren min bruker i tillegg, som vil si at det er bra for oss med extensions i tillegg! Lukter himmelsk og er utrolig god i håret. Sjampo her og balsam her♥ Supersmart sett med duo-fiber børster, som har tre forskjellige størrelser. Kan brukes til hva man vil, jeg bruker den mellomste til solpudder at the moment! Fås kjøpt her 

♥ Body og håndkrem fra Dr. Bronner, som har en utrolig spesiell, men god lukt. Gir mye fuktighet og etterlater huden myyk og deilig! Fås kjøpt her Akkurat nå ligger jeg nydusjet med alle produktene på meg! Haha :-)
Coverbrands har forresten 20% rabatt på all hårpleie denne uken, inkludert Kevin Murphy! Det er den eneste rabatten jeg fikk fikset til disse produktene..! Her finner dere salget :) Ser litt på Breaking Bad, og kjenner det skal bli skikkelig godt å starte sent imorgen. Vet innlegget her kom litt i seneste laget, men det finnes vel noen natteravner av blogglesere her ute? God natt ihvertfall ♥13.01.2014 - 16:17

kalde trondheim


Hvem skulle tro at det var midt i byen der det så vidt er snø jeg holdte på å fryse ihjel denne uka. I Åre var det over tjue minusgrader og merket såklart at det var kaldt, men å komme tilbake til Trondheim var som å komme til en ny istid. Satan så kaldt det er her!? Selv om det bare er halvparten så kaldt som det var i Sverige?! Akkurat nå sitter jeg med tre strømpebukser og fleecestrømpebukse, og klarer nesten ikke å ha hendene på maccen fordi den er så kald... 


Ellers var uka i Sverige supersweet. Har hørt at denne russehelgen skal være syk, og det var den virkelig! Misunner alle som skal dit neste helg (er det noen av dere), og dere som skal senere år. Vi bodde på et sykt bra hotell i tillegg med masse mat, opplegg og fest som er greit! Var dere i Åre i helgen? Skal dere senere?

Ser det har vært litt tynt med lesere de siste dagene, kanskje ikke så rart siden jeg ikke har gitt fra meg et eneste pip. Men nå er jeg tilbake, og ikveld kommer et innlegg om litt hverdagsluksus.. :-) Men først skal jeg se litt Breaking Bad og få igjen litt tapt søvn.. *Gjeeesp*12.01.2014 - 21:37

SHIT.

Selv om vi brukte dagen idag på hotellets basseng og boblebad ble vi liksom ikke noe mindre reduserte. Dro også å spiste pizza i åre sentrum, og deretter sovnet vi på et hotell i byen. Haha, idag har vært en skikkelig trøtt dag, men som også er deilig! Helga har virkelig tatt på, og etter tre (?) timer med reise er det ihvertfall ikke bedre.

Men shit, for en helg. Jeg er speechless, og som vi snakket om - hva skal jeg liksom glede meg til nå? Fikk ihvertfall en skikkelig smak på russetiden. Jeg kommer sterkere tilbake imorgen.12.01.2014 - 11:40

wooopsi...


Haha. Ble kanskje ikke all verden med oppdateringer her i Åre alilevell, men nettet er mye inn og ut og vi gjør noe hele tiden så da kommer bloggen litt i andre rekke.

Åre har vært så gøy! Akkurat nå sitter vi på hotellrommet og prøøøver å få rommet vårt godkjent - men det er ikke så lett. Ser jo faen ikke ut her, uansett hvor mye vi rydder. Slenger med noen bilder fra igår, så forteller jeg mer i et senere innlegg!10.01.2014 - 15:42

en dag på kjøkkenet


Dagene går litt i surr fortiden. Men plutselig ble det helg, etter en kort og deilig skoleuke! Igår var jeg på kino på kveldingen, men før det tilbrakte jeg en stor del av dagen på kjøkkenet. Kjente litt på dette å være en 50's wife som bodde på kjøkkenet. Etter skolen lagde jeg hjemmelagde (!!) bananpannekaker, og lagde scampi og kyllingwok til middag. En skikkelig sunn dag med andre ord! Mamma syns jeg skal bli flinkere til å spise sunt, så da får jeg vel prøve det..

Akkurat nå sitter jeg snart ferdigpakket, med skibukser, fleece, longser og vin i baggen. Haha neida, hørtes ikke helt bra ut det der. Men idag drar Trondheimsrussen til Sverige på russeweekend, noe som kan bli veldig morsomt. Toget går snart, og er meldt over 20 minusgrader så er viktig å pakke ull foran paljetter. Jeg skal blogge i helgen, så det så ♥
Mobilbilder gitt, som gir meg skin blonder than hair.. #LOL Klokken min er forresten fra Daniel Wellington og er over to år gammel, haha!09.01.2014 - 17:39

TILBAKEBLIKK: siste delÈn uke etter skolestart dro vi til Stokkøya på hytta til Karoline! 


... Der spiste vi sinnsykt mye god mat, ridde på hest og hadde en super-idyllisk weekend :)Jeg og Melis kos


Jeg hadde drøøøyt langt hår, som jeg ser nå når jeg ser tilbake på det. 


.. ooog vi hadde skolefest!I oktober tok jeg baaare bilder av meg selv. Haha, kleint. 
Var en tur i Brønnøysund


Skjønte at vinteren kom, og tok desperat bilder ute for å få med meg det siste av lys før vinterdvalen
Hadde enda litt inspirasjon til å ha på meg annet enn converse, jeans og hoodie


Var en del ute (på byen tydligvis)


Hadde mye god tid med denne gjengen, her på tapaskveld!I November tok jeg også masse bilder av meg selv


Var fortsatt mye på byen


Også reiste mediaklassen til Oslo en tur! 


Var en lang-weekend, så var innom Andrea bla. men også familien min som var veldig hyggelig :)


Jeg la ut min første mat-post..! Haha, det kan nok hende det blir flere - må bare lære meg noen flere matretter...
 

Altså desember, ærlig talt - dette var jo typ IGÅR?? Men får vel ta en kort oppsummering.


Skjedde ikke en dritt. Hadde på meg rosa :P

Haha neia, jula kom og masse kos i romjul med familie. God mat og drikke!!! 


Og ikke minst nyttårsaften! En fantastisk morsom kveld med mine kjære venner som jeg er så glad i


Tvangskoste masse

Sånn! Det var det året, og det har virkelig vært bra :) Både oppturer og nedturer, som det er i alle år. Mye fest og morro, og ekstra gøy å bli 18. En fantastisk ferie med venner og familie, og en koselig vinter. Håper 2014 blir like bra, og et godt år for alle dere også ♥08.01.2014 - 20:15

NOBODY KNOWSgenser her

Idag er den dagen der det fineste bildet du tar av deg er bildet du blunker på. Eller, dere kan kanskje ikke relatere dere med "den type dag"? Haha. Glemmer at ikke alle tar tjue bilder av seg selv to ganger om dagen. Sminker seg en time før man legger seg for å ta bilder av seg selv, liksom. 

Idag skal jeg trene! Har også vært på butikken med mammen min og kjøpt inn litt annen mat enn sjokolade og tung julemat, så det skal bli deilig. Beklager for et kjipt innlegg, men uka her er så amputert og snur rutiner litt på hodet. Har max to fag hver dag, og har ikke timer før halv 1. Men i helgen drar jeg på russetur til Sverige, og skal nok se om jeg får tatt med meg bloggen dit på tross av at det kanskje ikke er heeelt blogg-weekend det er snakk om..07.01.2014 - 21:46

ny kjolekjole sheinside, her

Idag kom jeg meg faktisk på postkontoret og hentet en pakke fra Sheinside, der bla. denne fantastiske kjolen lå! Denne kongeblå fargen har jeg faktisk fått en del plagg i, og jeg elsker den! Til blondiner er den virkelig fin, men også til brunetter og ikke minst rødhetter. Denne kjolen er super classy, bortsett fra at den er gaaanske kort.. Men med en svart strømebukse blir den superfin! Den svinger ut på hoftene og har trekvart armer noe jeg syns er veldig fint.

Nå har jeg fått besøk igjen, og helt ut av det blå har lekser dukket opp. Jævla typisk dette, karma som kommer og knocker meg ned etter jeg skrev sist innlegg.

Likte dere den?07.01.2014 - 18:07

taco fiesta


Hei dere! Idag ble det invitert til taco fest hjemme hos meg, med mine søte venner som hadde med seg forskjellig av tacoingredienser. Trenger jo ikke å handle noe til taco når man er så mange, alle har jo diverse liggende hjemme, haha! Nå er det bare meg igjen, og har iiingen planer. Denne uken er skikkelig chill, med masse fri og inngen prøver eller innleveringer. Deilig!!!!

Så igår hadde jeg lagt all verdens planer om å gjøre diverse sosiale altiviteter, men neeeia. Ble liggende fra minuttet jeg kom hjem, til minuttet jeg la meg med å se på Orange is the new black. Har aldri sett det før, men det var en bra serie som jeg, tja - rakk å se en hel sesong av på én dag.

Så det blir vel dagens planer idag også. Skulle egentlig vært på posten og trent, men.. haha, "jaa"06.01.2014 - 16:33

type ditt og type datt


Hahaha. Var mange reaksjoner på "datenight"-innlegget, noe jeg ikke skjønner hvorfor - i det hele tatt. Om dere ikke har fått med dere at jeg har fått meg kjæreste er det bare deres feil, i jeg har sagt jeg er med typen, og ikke minst den siste videobloggen min der jeg svarer på dette, hahha. Som en bloggleser sa - having a hard time keeping up with Anna Edwin?

Ellers syns mange det ikke hørtes ut som meg lengre i innlegget (<,3) og at de savnet den gamle annais (<,3). Altså seriøst, vi har holdt på typ et halvt år uten at dere i det hele tatt har trodd jeg vet hva gutter er, og vært sammen en god stund så, høøh. Grunnen til at dere kanskje ikke har fått det med dere er at jeg ikke har annonsert det med bannere og flyers, og det er en ting som jeg syns godt kan holdes litt borte fra bloggen. Og om dere syns dette var "æsj - ekkelt og forvirrende" - too bad, sånn blir det

Og til dere som er søte og vil høre mer om han, sånn blir det nok det nok heller ikke med det første ♥ Jeg er en reservert person som liker ha litt privatliv (selvmotsigende til blogger å være, men), men han er en utrolig snill og fantastisk gutt (<3)

Sånn! Shit føler jeg har vært så sassy og sur på bloggen i det siste, med lange, forklarende innlegg - men dette får vi håpe var det siste. Idag var første mandag etter ferien, regner med de fleste av oss er tilbake på skolebenken igjen? Hvordan var det? Jeg har hatt en fin mandag med sjokoladefrokost, og nå sitter jeg jaggu med sjokoladen her igjen. Har gjemt meg i joggis og ullgenseren dere ser over, deilig på kalde dager.

Får veldig mye spørsmål om Acne Raya cardiganen. Jeg har den i XS, men syns enda den er for stor. Den er faktisk ikke så veldig deilig heller, den stikker litt. Men fin er den da, og ikke minst varm! Jeg kjøpte den på acnestudios.com og kostet vel litt over 2000 kr. Og nei, jeg har ikke tenkt å selge den med det første... :-)05.01.2014 - 21:46

TAN IN A CAN


annonse

Det har kommet mange spørsmål om brunfargen min i det siste, kanskje fordi jeg er litt brunere akkurat nå enn jeg pleier å være? Før nyttårsaften tar man jo gjerne en del sol og lignende, og gjør seg litt ekstra fin til den store dagen. Selv var jeg opptatt med teaterøvinger alle dagene før newyears, så på meg ble det ikke noe solarium nei. Noe som forsåvidt er bra, siden det ikke er det sunneste som finnes! I det siste har jeg faktisk brukt en del selvbruning, og tenkte og vise dere hvordan ♥


Min favoritt er helt klart disse tre, alle i forskjellige "former" om jeg kan si det. En mousse, en krem og en spray. Kremen er bare til annsiktet, og denne har jeg faktisk brukt i to år, ikke konstant men noen dager før spesielle annledninger. Den er fra XEN TAN og gir en veldig fin farge og lukter karamell. Dere får kjøpt den HER!

På kroppen har jeg stort sett brukt moussen fra St. Tropez. Først og fremst fordi den gir en veldig dyp og fin farge, men også fordi det er farge i moussen, som viser sånn ca hvor fargen havner og man unngår skjolder. Denne lukter også utrolig friskt, noe som er deilig. Fås kjøpt HER ♥

Sprayen fra Sunspa skal jeg lære meg å bruke. Denne har en veldig fin farge, men jeg er så dårlig til å bruke spray når jeg skal bruke selvbruning. Det gir som oftes mye bedre resultat enn krem, men da må man også øve seg litt. Har prøvd meg på denne, og skal helt klart ikke legge den ifra meg! Den får dere kjøpt HER


Her ser dere resultatet etter en påføring av moussen fra St. Tropez! Her har jeg også grunnlag fra før, etter 1 påføring før dette igjen. Overse (den grasale mengden av) armhårene mine som også blir litt brune med en gang, men det går av med en gang!


Her ser dere annsiktet mitt etter 2-3 ganger med annsiktskrem fra XEN TAN 

Jeg har også fått en rabattkode til dere fineste lesere <3 Den er ANNASUN og gir dere -15% på ikke bare disse tre produktene, men alle produktene fra disse tre merkene! Altså på alt fra Sunspa, XEN TAN og St. Tropez. Varer til 10. januar, kos dere!05.01.2014 - 13:12

datenight


Siden sist har jeg vært på date med fine og søte kjæresten min ♥ ♥ Vi spiste ute og tilbrakte natten på hotell, noe som var utrolig deilig og avslappende. Det beste med hotell er jo hotellfrokost, og jeg sto opp drøyt tidlig for å få med meg det. Så akkurat nå sitter vi og er sykt trøtte, men veeeldig mette og skal se film. Skikkelig slapp søndag, og det er deilig! Skal blogge mer for dere ikveld, må bare få meg et par times søvn...


ÅÅhh, den dagen jeg blir usaklig rik skal jeg leie inn en kokk til å lage slik frokost til meg hver morgen


Gårsdagens middag, naaam nam nam


Hahah, tull isted - jeg som er sliten av å gå

Hadde dere en fin lørdag?04.01.2014 - 16:34

tynn ditt og tynn datt


Det slår liksom aldri feil å komme med en personlig mening her på bloggen. Uansett hva som sies og hvordan det er formulert er det feil. Anna, anna, anna skjerp deg, skjerp deg serr!! Kom en del reaksjoner på forrige innlegg da jeg viste dere et bilde etter jeg ikke hadde spist på èn uke og sa at man ikke skal sulte seg selv for å bli tynn, for det ikke er noe pent. Var vel sånn ca akkurat det jeg sa, men neeei her har jeg plutselig sagt at tynne jenter er stygge og at folk som er naturlig tynne med høy forbrenning er stygge. Dere må ikke overdramatisere så voldsomt, og vri om teksten jeg skriver til noe dere vil bli fornermet av.

Jeg var selv ekstremt tynn da jeg var yngre og hadde latterlig høy forbrenning, men er man tynn av natur er man helt annet tynn enn om man har sultet seg tynn. Det er det som er poenget mitt, spiser man ikke med vilje vil kroppen bli tynn på en helt annen måte enn om du er født slik - da er det bare kroppen din som har bestemt at du skal se sånn ut, og da er det jo naturlig!

Og nei, jeg var faktisk ikke "så jævlig tynn som du syntes du så ut" jeg "hadde faktisk ganske feite lår" syns en bloggleser. Og ja, greit nok er det, men i forhold til hvordan jeg egentlig ser ut er det tynn for meg. Unaturlig tynn, på grunn av hvordan jeg ble så tynn. Jeg har vært tynnere enn på det bildet i yngre alder, men da på en helt annen måte siden jeg rett og slett ikke la på meg uansett hva jeg spiste, og kroppen min var sånn naturlig.

Haha, shit ass jeg hater egentlig å ta opp slike kommentarer, men akkurat dette blir jeg helt loco i hodet av. Håper dere skjønner hva jeg mener, og slutter å krangle på det. Og neiii jeg skriver ikke dette for å sette igang en enda større diskusjon og for å søke støtte, bare for å fortelle dere hva jeg mener om dette og legge den ballen død. 03.01.2014 - 20:00

TILBAKEBLIKK: juli og august


 I Juli skjedde det ikke lite gitt! Det var både årets værste og beste måned, faktisk. Skaaal vi se hvorfor....


HOVEFESTIVALEN 2013!!! Juli startet virkelig med et brak. Kjenner det stikker skikkelig inni meg når jeg ser denne videoen, så utrolig fint og gøy vi hadde det! 
Vi hadde leid oss verdens koseligste leilighet i Arendal som var sinnsykt superidyllisk. Her ser dere frokost, med vin og rusbrus som drikke...... 
Åh, virkelig et savn dette ♥ En uke med mine beste venner, favorittartister, morro, alkohol og musikk
Vi hadde to dager igjen i Arendal etter Hovefestivalen, som vi brukte på å nye sommerdagene sammen før vi skiltes i noen uker.


Jeg dro til Kragerø med mamma og pappen min, og fortsatte dagene med sol, varme og sommer 


Brukte lange late dager på å kjøre båt til Jomfruland 


Dro videre til min favorittplass i hele verden, Ulvøysund


... og hadde akkurat to dager med idyll før jeg fikk påvist .........KYSSESYKEN :( 22 juli (jepp) fikk jeg påvist kyssesyken og jeg trodde jeg skulle dø (LOL, men ja så jævlig var det). Jeg fikk ikke spist på en uke, og her ser dere meg etter den uken. SE så tynn :( Jeg ser ut som en liten unge!!! Æsj jeg får helt vondt av å se på dette bildet og kjenner jeg er såååå glad jeg ikke ser sånn ut lengre. La heldigvis på meg ganske så fort igjen, og det er jeg veeeldig glad for.

Og ja, alle dere som bare slutter å spise for å bli tynnere, man blir å se ut som unger!!! Se lårene mine, det er som om jeg er 12 år! Ikke minst armene mine, brystet og alt. Fysj og fy, til dere som gjør det frivellig, plis ikke gjør det :( Det ser virkelig ikke bra ut

Jaja det var den moralprekenenI tillegg til at jeg ble drit-skinny sto magen og milten min konstant ut, hahah... Vet ikk eom dere ser det her, jeg ser det ihvertfall. Så faen ikke ut vett..... haha


Men nok klaging! Jeg var på min favorittplass med strålende vær og familien min som hjalp meg mye. Var dager i lillesand, og selv om jeg tilbrakte dager på sykehus tilbrakte jeg trippelt så mange dager i bikini i sola. Ikke verste perioden å "være nødt å holde seg rolig" i!


Kom hjem kjempebrun og blond


.. August kom, det var 12 timer til avreise til Kos og jeg visste enda ikke om jeg skulle være med


... men vips der var jeg i KOOOOOOS! Denne filmen jeg lagde fra Kos tror jeg alle jeg var sammen med der har et litt anstrengt forhold til å se. Jeg blir på grensen til deprimert når jeg ser den, og enda mer på gråten enn Hovefilmen :-( Uff, savner det så mye


Kos var så fantastisk gøy. Fikk anbefalt å ikke dra dit, kanskje ikke så rart siden jeg nettopp hadde fått kyssesyken. Men jeg måtte bare, og angrer ingenting. Jeg måtte sove noen timer på dagen og drikke mye vann, og det gikk helt fint jeg ble ikke syk da jeg var der!


Hahaha, jeg elsker dette bildet. Jeg ser jo stupende full ut, men er faktisk helt edru. På vors en av de siste dagene før vi dro! 


Kom hjem fra Kos, og hadde fri i en ukes tid før jeg beygnte på skolen igjen.


Når jeg tenker tilbake på denne tiden var jeg sinnsykt mye syk og hadde vondt hele tiden. Men ble liksom så vandt til det, haha! Hadde jo alle mulige infeksjoner og betennelser på denne tiden.


... og jeg skiftet skole etter å ha gått to dager alene på gamleskolen min. Haha, det var deilig å komme på skole med jentene mine igjen!

Måtte ta Juli og August i et eget innlegg, var så mye som skjedde her og så masse filmer og bilder jeg ville dele med dere. Så blir det september, oktober, november og desember i neste innlegg!03.01.2014 - 17:37

mine nyttårsforsetter 2014


Nyttårsforsetter, ja.. Noe jeg har hatt vært år (i en viss grad), men glemt etter de tre første dagene i det nye året. Men men, følger min tradisjon og har skrevet opp noen punkter i år også. Noen er helt klart mulige å fullføre, andre.... ikke så velgdig. Take a look!Å bli flinkere til å trene er jo en klassiker. I fjor klarte jeg ihvertfall å starte å trene, men det er likevell noe jeg bare gjør for å ha det på samvittigheten. Muskler?? Nææ not so much. Dette, matlaging, pluss bloggting som skal gjøres er punkter jeg nok skal få gjort. Men å bli en morgenfugl - shit. Det er lov å håpe, og jeg skal virkelig prøve! Det samme med å bli mindre distrè.. Litt vanskelig når det alltid har vært sånn, men er jo lov å håpe...

Har dere nyttårsforsett? Isåfall - hva?02.01.2014 - 20:36

min stil i et plagg


Noen dager før jul ga jeg dere en sneak peak på outfiten min, som var denne jumpsuiten fra Madlady! Det er så sprøtt - Emilie hadde tenkt å gi den til meg i julegave, men da hadde jeg allerede fått den selv, haha! Den er veldig spesiell, men samtidig typisk meg. Jeg elsker å gå i jumpsuits + jeg elsker freshe mønster som skiller seg litt ut. Det jeg liker best med jumpsuiten er fasongen, den sitter som et skudd! Tror Madlady er tom for den, men dere finner masse annet fint der ♥Så forresten at så og si ALLE av dere starter på skolen på MANDAG?!?!?! Fuck dere da, ofre noen tanker til meg klokka 7 imorgen tidlig :(02.01.2014 - 15:26

flere bilder fra nyttårsaften


Første skoledag etter ferien er svært lite å skryte av. Nesten ikke til å snakke om engang. Derfor velger jeg å la oss få stillhet og fred over denne dødsdagen, skole kan jeg klage om imorgen!

Tenkte å dele noen fler bilder fra nyttårsaften! Det er på slike dager man skulle hatt med seg speilrefleks rundt, alle er så fine og det er så gøy. Men det er jo på slike dager man ikke kan ha med seg speilrefleks, siden det kanskje blir litt for gøy noen ganger. Ingrid hadde tatt noen bilder med kameraet sitt, så here we go ♥


Rave på vorspiel


Fineste Sofie, Rebekka og Karoline


Heele gjengen 


Alex, meg og Julian

Nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Det er mørkt ute og ferien er over. Jeg skal opp sju imorgen og det er ikke lengre akseptert å spise godteri til alle måltider. Ikke går det filmer på tv og ikke kan jeg legge meg ned å sove. Hva skal man liksom gjøre?? Lekser??? Og plis si at dere også startet på skolen idag?01.01.2014 - 14:42

2014 - gårsdagen


Som dere kanskje vet eeeelsker jeg nyttårsaften, og gårsdagen skuffet ikke. Så lenge man er med folk man er glad i blir det gøy uansett! På formiddagen spilte jeg jo teater med naboene, som senere vi spiser middag med hver newyears. Det er så koselig og gøy, med masse god stemning og ikke minst maaat!

Etter det dro jeg på vors til Sivert med mine aller beste venner ♥ ♥ ♥ Så raketter og dro deretter på byen, der det var sinnsykt mye kjentfolk som var veldig gøy. Skulle egentlig videre etter det, men endte opp hjemme istedetfor. En koselig og gøy kveld, fin måte å si velkommen til 2014!


Alexander og megMeg, Rebekka, Emilie og Sofie (og litt av blunkende Ingrid)


Mamsen og meg


Nabogjengen :)


..... ooog gutta boys!! Kjekk gjeng dette

Sist men ikke misnt - GODT NYTTÅR FINE LESERE ♥
Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits