hits
 • 31.01.2014
 • 23:48
 • RÅDNE FISKER

  Ikveld har jeg vært hos Karoline med jentene, og bare snakket drit og tullet. Fredag er virkelig dagen for de to tingene, og le av alt og ingenting. Alltid like deilig å starte helga med mine fine besteveninner :-) Nå er jeg hos kjæresten og sitter superkvalm etter masse godteri. Dere vet de røde fiskene alle plukker ut i søppeldynga? Det finnes faktisk en egen pose med bare slike, tror de selger det på ICA? Ihvertfall fant jeg slike idag, og måtte kjøpe tre poser. "Skal jo ikke spise alle idag da, hehe" - og her sitter jeg og har spist opp en og en halv pose........... (Det heter "Rådne Fisker" forresten, og finnes i en rød pose!!)  Her om dagen var jeg forresten hos Eva-Lill på Beautynails og fikk satt på nye vipper! Begynte å bli ganske tynt, og se så sinnsykt fine de ble denne gangen! Er egentlig best å vente til det bare er typ 10 stk igjen, for da blir man ekstra glad og fornøyd når man har fått nye... Eva-Lill er så utrolig flink, og legger de kjempenøye slik at de blir lange og fyldige. Et nytt sett koster 1790,- men det er virkelig verdt pengene. Ja, jeg får det sponset men mener det virkelig!

   Facebooksiden hennes finner dere HER og dere kan nå henne på 911 56 700! ♥

 • 31.01.2014
 • 15:09
 • sommerfølelse


  tulle-anna

  kjole sheinside shades ray-ban wayfarer

  Idag har det vært sol i Trondheim. Vet ikke om det er det at sola skinner eller at jeg er ferdig med prøven som gjør meg i godt humør, men jeg klager ikke! Til og med stirre-folk går meg ikke på nervene idag. Seriøst Norge - vi må lære oss å dra te oss øynene. Fy faen som den norske befolkningen egentlig stirrer. Altså ikke nødvendigvis på meg, men på folk generellt. Hater stirring :( Når vi først er inne på stirrefolk og irriterende folk: nei jeg gikk ikke med shades idag

  Nei nå ble jeg litt irritert likevell. Men da er det bare å se ut at sola så vidt skinner, og tenke på at det er fredag! Endelig! Idag skal jeg seff spise taco med familien min, så henge med jentene mine. Jeg håper dere har en strålende fredag videre, og om dere er i dårlig humør - husk at det snart blir varmere (og at det er 90 dager til russetiden!!!!!)

  Det kommer et innlegg senere idag, så vi blogges ♥ Og ja jeg er i et kjempehumør

 • 30.01.2014
 • 16:18
 • 5 ting å si

  1. Om dere skal spørre meg om noe for tiden anbefaler jeg ikke å spørre i kommentarfeltet! Siden jeg har konkurranse får jeg ikke sjekket kommentarene via blogsoft, og må gå inn på hvert innlegg når jeg skal se hva dere har skrevet. Dette gjør jeg også, men "slutter" jo å sjekke kommentarene på et gammelt innlegg. Så imens jeg har konkurranse kan dere stille meg spørsmål HER på facebooksiden min heller, så får dere nok svar! 

  2. Det blir sminkevideo! Ser ut som de fleste av dere ville det. Skal se å få spillt den inn så fort som mulig..

  3. Jeg har fortsatt FML i hele kroppen og fortsatt to prøver å lese til. Hjelp meg helg, kom!!

  4. Jeg har på meg melonshorts idag, for å få opp humøret mitt litt  5. :-( 

 • 29.01.2014
 • 17:13
 • onsdags-entusiasme

  Det er virkelig ikke måte på hvor lang dag onsdag er. Dagen er så langsom og kjedelig at jeg sliter meg igjennom hver eneste time, uansett hvor interessant det måtte være. Sitter hele tiden: Haha, nå har jeg faktisk sju timer igjen! Haha, enn at vi har fire timer igjen da, dere! Psyker opp meg selv til å sitte irritert over hvilken drittdag onsdag er. 

  Idag starter pugge-maraton. Er fullt kjør med både media og markedsføring, som jeg har stooore prøver i på fredag. Alt av sosialt liv er satt på pause, og det eneste jeg har satt av tid til er å spise mye. Og å blogge, da. Blogging er et kjempegreit avbrekk når jeg pugger faktisk. Får ut mye frustrasjon.... Prikk prikk stakkar dere.....

  Her er meg idag!


  Fullt opp med Nike! Når det kommer til treningstøy syns jeg Nike har utrolig mye fint, og man kan liksom gå i det uten å skal på trening (hehehe). Og joggeskoene, ikke minst! Disse mottok jeg fra Junkyard for noen dager siden, og er mer hverdagssko enn joggesko. Suuuper freshe! Dere får kjøpt de her • 28.01.2014
 • 20:30
 • min drømmeoutfit - nelly

  Prøver for tiden å ha en liten shoppe-stopp, for det trenger jeg virkelig! Har alt for mye klær, så må lære meg hvilke type klær jeg faktisk bruker. Så da kan jeg jo bare sitte å drømme meg bort hos Nelly heller! Jeg har plukket meg ut en hel outfit, som består av materiale, farger og stiler jeg liker veldig godt for tiden.  Skinn, som dere kanskje har merket, har jeg blitt veldig glad. Elsker denne oversized skinnshortsen fra Nelly! Med denne har jeg plukket ut en superenkel og basic genser i bomull, med dyp rygg og i camo. Det er en farge jeg aldri blir lei av! Med dette la jeg også til et par høyhælte, svarte lakksko som er superenkle, men gjør antrekket straks mer "pyntet"! Tar man for eksempel et par converse til kan man jo bruke det til hverdags! La også med noen sykt fine øredobber som er utrolig fine å ha til en stram hestehale. Og en stram hestehale er igjen veldig fin til en dyp rygg... :-)

  Shortsen får dere kjøpt her, genseren her, skoene her og øredoblene her ♥

  I samarbeid med Nelly får dere 15% på alt i denne outfiten! Koden er ANNAIS15 og varer ut 30.01. Så det gjelder å være kjapp! Håper dere liker en liten rabatt på en ellers kjedelig tirsdag..! • 28.01.2014
 • 16:21
 • VLOG: Hva vil dere ha?

  Jeg har over lengre tid hatt store planer å lage en videoblogg til dere, men er veldig i tvil hva dere liker å se på. Vet at dere er glade i videoblogger, så tenkte å bli flinkere til det! Sminkevideo er veldig etterlyst, det samme er hårvideo. Tenkte å spille inn èn av delene neste uke, hva vil dere ha?
  Hårvideo laget jeg faktisk nå i Juni, og selv om jeg ikke har så alt for mange frisyrer på lager er det morsomt å lage uansett!


  Den siste sminkevideoen jeg la ut med hverdagssminke er altså et og et halvt år siden jeg la ut.. Kanskje på tide med en oppdatering her ja...

  Vil dere ha hårvideo eller sminkevideo?

 • 27.01.2014
 • 17:45
 • bursdagsmandag

  Først og fremst vil jeg igjen si gratulerer med dagen til besteveninnen min Ingrid, som fyller 19 år idag! Min partner in crime og verdens snilleste person. Så sinnsykt mye tull, gærnskap og koselig vi har funnet på! Hun er virkelig verdens beste ♥


  Kos...


  .. og litt tull..

  Borsett fra en bursdagsjente, har dagen vært ganske vanlig. Gym-dag med styrke, som egentlig er ganske gøy! Å trene to ganger i uken passer meg egentlig bra, bortsett fra at jeg er stiv absolutt hele tiden. Trener på mandag, er stiv til torsdag. Så er det trening igjen, så blir jeg stiv helt til mandag..

  Speaking of trening, (snille) mamma kjøpte treningstøy til meg så jeg skulle bli litt flinkere til å trene. Det er jo faktisk ett av nyttårsforsettene mine også, men har vel gått litt i dass. Får se nå da!

  Ellers var jeg jo til frisøren på tirsdag og heiset opp extensionet mitt! Som noen av dere har sett allerede, så lot jeg være å klippe det, og har nå ganske så langt hår igjen! Liker det helt klart best, da kan jeg ha både bøler og krøller, uten at håret mitt blir kort! Som alltid har jeg Peaks Hair, og jeg har i to pakker 60cm for å få både fylde og lengde. På bildene over har jeg kun sovet med håret i en slapp flette, det er viktig for å ta vare på extensionet. I tillegg blir det superfine bølger som holder hele dagen! Disse bildene er tatt nettopp liksom, og jeg har hatt håret ute i hele dag.. Liksom!

  Dere finner hjemmeisden til Fiinbeck og Fia HER om dere lurer på noe, og facebooksiden HER! Behandlingen er sponset ♥ (Heldige meg!)

 • 26.01.2014
 • 20:01
 • KONKURRANSE - vinn 2000kr på junkyard!

  Jeg føler aldri jeg får vist hvor mye jeg egentlig setter pris på dere lesere! Selv syns dere jo det er null stress å klikke innom bloggen min, men jeg må virkelig si at det betyr masse for meg at dere først og fremst leser bloggen min, men til dere som kommenterer - jeg blir så glad! ♥

  Derfor har jeg tenkt å ha en konkurranse til alle dere snille lesere! I samarbeid med Junkyard gir jeg ut et gavekort på 2000 kroner, som gjelder på hele butikken dems. De har vært min faste samarbeidspartner ganske så lenge nå, og er alltid like glad når jeg får en pakke fra de! 

  Det eneste dere trenger å gjøre er å like fanpagen dems HER, og skriv i feltet som det står "URL" på når du skal kommentere, et produkt du kunne tenkt deg. Dere kan ikke skrive det som kommentar, for da blir nemlig kommentaren deres automatisk blokkert! Vet, det er dumt.. 
  Meg i antrekk fra Junkyard, glad pike! LYKKE TIL ♥

 • 26.01.2014
 • 16:15
 • CONVERSE-MANIA

  Husker dere da jeg samlet alle conversene mine og viste dere bilde?   Vel, samlingen har vokst enda litt. Conversene mine ligger og slenger rundt i huset, både på rommet og i gangen så får aldri sett de sammen, og føler da jeg ikke har mange. Men jeg har vel kanskje litt.... for mange? Er ett eller to par jeg har kastet også, og mistet et par i sommer. Ingen tvil hvilke sko jeg liker best!

  I går fikk jeg faktisk enda et nytt par - lave, i marineblå! 


  De er fra Junkyard, som så og si alle de andre conversene mine. De er seriøst best på converse, i modeller, farger og størrelser ♥

  Noen som har like mange, eller flere par? Det håper jeg nesten ikke, får dårlig samvittighet av å ha så mange sko... :-(

 • 25.01.2014
 • 19:28
 • fra rosablogg til matblogg

  Hei og hopp, god lørdag fininger! 

  Imorges lagde vi pannekaker og rundstykker, og hadde verdens lengste og lateste morgen. Tok en spontantur til byen med Karen i en times tid, og nå er jeg jammen hjemme igjen. Idag skal jeg bare være hjemme og slappe av, og det kjennes deilig. Har virkelig blitt mye fyll og fanteri i det siste, og er egentlig litt lei. Kan bli litt mye, spesiellt etter russe-helga i Åre er jeg sliten enda.

  Idag ser jeg ikke ut i måneskinn, så har ikke blitt så særlig med bilder av meg idag. Men siden jeg har lagd så masse og deilig mat idag, får dere litt bilder av den!
  Deilig frokost! Husker ærlig talt ikke hvor jeg fant denne oppskriften, men var vel på en blogg. Er havregryn, hvetemel, egg og kesam oppi. Sånn som alle andre "sunne" pannekaker. Men de er ikke gode om man ikke har på masse sukker og brunost på de, så kanskje ikke så sunne uanset.... :-))))


  Haha, det er en katt som nesten bor på 7/11 på Bakklandet. Den har vært der alle de siste gangene jeg har vært innom, ligger bare og sover midt på gulvet. Den er sååå søt og kosete, klarer ikke gå fra den ♥

  Jeg har vært litt sløv med bloggingen i det siste, så nå skal jeg hive meg i dusjen så ta noen bilder til et innlegg ikveld. Puss puss!