31.01.2015 - 23:37

BILDER FRA I DAG + RABATTKODE NLY


I dag tok jeg og pappaen min oss en tur ut av huset for å drikke kaffe, shoppe (okei, kanskje ikke mye shopping på pappa) og se på folk. Etter noen timer av akkurat dette, dro jeg videre på kino med kjæresten! Vi så Imitation Game - for en utrolig flott film! Jeg elsker når filmer er basert på sanne historier, da blir alt litt ekstra overveldende og fantastisk (og tragisk). 

- Bilder fra i dag -

sko her (så og si de samme, bare uten det svarte) 

Jeg har en rolig lørdagskveld, som dere kaaaanskje merker siden jeg poster innlegg klokka 12 på natta? Haha! Like greit å få gjort alt ferdig ikveld, så får jeg helt fri i morgen. Ellers har jeg havnet i nettshoppe-fella igjen, jeg har virkelig mine perioder. Nå nettshopper jeg ihvertfall 1 gang i uka - og selv om jeg blir i strålende humør av det, er det jo ikke så strålende for lommeboka. Derfor har jeg blitt flinkere til å se etter basics, for det har jeg faktisk lite av! 

adlinks


1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her l 6. her l 7. her l 8. her l 9. her l 10. her l 11. her l 12. her 


Her er det mye jeg skal/vil ha! Topp nr. 10 skal jeg ha, men vurderer sterkt ullgenseren fra Marlene Birger (nr. 7), de hvite Nike skoene (nr. 2) og hverdags-bandeukjolen i lysegrå (nr. 6). Ellers tok jeg med masse "neckline"-plagg, både topper og kjoler med tynne stropper og smal hals. Jeg har jo disse i både svart og hvit, og vet dere spør veldig mye om de! De er geniale, former kroppen utrolig fint og passer til alt. Ellers er det jo en superflott Kim K-inspirert beige kjole (nr. 3) og de nyyydelige joggeskoene fra Adidas. 

 
1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her l 6. her


Selv om det meste av mine favoritter på Nelly er basics, er det jo også noen mer spesielle plagg jeg er forelsket i. Kjole nummer 4 er så typisk meg! Alt dette er vel egentlig veldig typisk meg..
FORRESTEN! Nå har jeg faktisk en rabattkode også! Koden NLYNEW gir dere 15% på alt fra NLY (over halvparten av produktene i innlegget her er altså på salg). Rabattkoden gjelder når dere kjøper to plagg eller mer fra NLY, og varer ut 3 februar klokka 10. Nå må jeg faktisk benytte meg av denne rabattkoden selv (gud jeg er et svakt menneske), vi shoppes!

Med andre ord er også skoene mine som jeg viste dere lengre oppe i innlegget, også på salg!

SVAR: For dere som ikke får rabattkoden til å funke - dere kan bare ha produkter fra NLY i handlekurva når dere skriver inn rabattkoden. Så får dere eventuelt legge til de andre produktene dere også skal ha etterpå, som er av andre merker:)31.01.2015 - 13:19

FIFTY SHADES OF NUDE


Herre. Gud.

I går ryddet jeg i neglelakkene mine (lol), og etter la jeg merke til at hver andre neglelakk jeg satte på plass, var i rosa eller nude. Da det etter hvert gikk opp for meg at jeg hadde hver eneste mulige nyanse av rosa neglelakk, bestemte jeg meg for å samle alle sammen, og over ser dere resultatet. Og her har jeg kun nuderosa, altså ikke rødrosa farger eller knallrosa farger. 

Jeg må le litt av meg selv. Når jeg liker noe, blir jeg helt obsessed og ganske ekstrem. Converse? ÅH - jeg må ha hver eneste farge ever made! Jeansjakker? Shit, ja jeg bør jo ha 9 dongerijakker i alle forskjellige nyanser!! Og så denne creepy samlingen av nude neglelakker da, som har samlet seg opp uten at jeg var klar over det.
 

 Her ser dere forresten alle neglelakkene mine! Etter jeg ryddet, da. Kvittet meg vel med 1/3, for jeg vet vel egentlig innerst inne at jeg aldri blir å bruke knallgrønn eller lysebrun neglelakk. Jeg visste faktisk ikke at jeg var en så ekstrem neglelakk-samler. 

Ellers må jeg bare beklage til alle som leste overskrifta og hadde håpet på et noe kinky blogginnlegg. Kanskje en annen gang.Noen som er like som meg? Plz si ja noen30.01.2015 - 16:22

NÅR BLOGGHÅNDBOKA SKUFFER


Gjett hva jeg skal starte med å fortelle dere i dag da? GJETT! Kan det ha noe med vippe-extensions å gjøre? Ja, $eff har det det. Som jeg så vidt nevnte, var jeg innom Eva-Lill denne uka, for å sette på nye vipper. Jeg var absolutt helt fri for vipper, så det var veldig deilig å få satt på helt nytt sett. Selv om timen var 09.30, var det liksom ikke så ille, siden Eva-Lill er et så godt selskap, og jeg vet at resultatet blir flawless. Som alltid har jeg lengde 14! Dere kan bestille time hos henne på 911 56 700. ♥ Behandlingen er sponset.

jumpsuit sheinside, her / sponset


Her har dere meg i dag. Jeg ble så forbanna etter å ha tatt disse bildene, at jeg klina leppestiften på et papir, skiftet til treningstøy å gikk ned på treningsstudioet. Og avsluttet med en lang soltime. Å blogge på dager du føler deg stygg, er nesten umulig. Det blir som å sparke fotball med brekt fot, eller sy når du har brekt alle fingrene. Det er mulig liksom, men det er jævlig dårlig stemning. Ikke en gang å redigere med airbrush på max, funket i dag. Heller ikke det gamleste trikset i boka - "gjem deg bak blogg-hunden din på bilder", var en sikker vinner. Til og med den gode gamle "skjul annsiktet bak ditt lange, blonde blogger-hår" skuffet i dag.

Nå vet jeg dette egentlig er ganske kvalmt og si - 99% av dere ser sikkert ikke forskjell på meg idag - men damer, dere vet. De dagene. Der ting bare ikke funker, men det bare er du som legger merke til feilene. Nuh! Jeg skal starte å skrive noen flere innlegg jeg nå. Dere får ha en fin dag videre, så blogges vi nok i kveld!29.01.2015 - 22:04

HVERDAGSLIGSelv om hverdagsinnlegg er litt kjedelig, er det virkelig nødvendig mener jeg! Ja, man kan helt klart oppnå en maxgrense for hvor mye man vil høre at jeg har trent, vært med kjæresten og venner, hadd kjøretimer og jobbet? Men likevel liker jeg det innimellom, og det tror jeg kanskje dere gjør også?

Over ser dere uansett noen bilder fra mine siste dager! Det har vært baking av boller og kanelsnurrer med girlfriends, lunsjdate med Otto og broren min, kjøretimer, jobbavtaler og en mikroskopisk treningstime på 20 ... minutter. Jeg trener jo kun for å ha muligheten til å spise akkurat hva jeg vil, men akkurat nå har jeg sløvet litt. Spiser ekstra mye godt, og trener litt ekstra lite. Men gud, det er godt det også, ass.

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kurs hos Røde Kors! Der var jeg på 3 timers kurs i psykososial førstehjelp, og er nå halvveis i prosessen for å bli besøksvenn! Det var et veldig bra kurs, og jeg kjenner det var veldig godt og motiverende å være tilbake hos Røde Kors. Jeg sier det igjen jeg, jeg anbefaler dere så absolutt å melde dere som frivillige. Selv om jeg bare gir en liten sum penger og går på kurs enda, er det så utrolig givende, og man lærer så utrolig mye om hverandre! Kurset i dag handlet om hvordan man skal håndere krisesituasjoner og slike ting, og hvordan folk reagerer. Når vi er inne på temaet: HVOR irriterende er det ikke når du er lei deg, og noen skal trøste deg med å si: "Jeg vet akkurat hvordan du har det?" - eller du snakker med noen og de hele tiden sier "M-m, m-mm, ja, m-m, JA M-M!!". Nå skravler jeg, men ja tankene mine ligger litt der i dag, haha!

Er det noen flere som er frivillige? 28.01.2015 - 13:07

DAGENS OUTFIT: 28.01.15genser wezc, her bukse dr.denim her (sponset)

For en genial bukse. Jeg sto å håndvasket noen klær (har dere gjort det før? FOR en dritjobb!), og da fikk jeg vann med vanskepulver over hele meg. Men det var jo bare å tørke av med en klut, siden buksa er i skinn. Det er jo slike bukser barnehage-kids bør gå i! Super-tighte skinnbukser! Eller..

I går var en travel dag! Jeg startet dagen grytidlig hos Eva-Lill, der jeg hadde vippetime. Deretter måtte jeg kjappe meg videre, for da skulle jeg i møte med regnskapsføreren min. Så hjem igjen, der jeg hadde spart opp massevis av jobb. Gleder meg sånn til jeg kan gjøre slike ting uten å mase på folk jeg kjenner om å kjøre/hente meg, eller bruke tusenvis på taxi. 

Hva synes dere om outfiten?27.01.2015 - 14:21

RØDT KYSS


reklame
Jeg vet det har vært veldig populært med lepper i burgunder og lillatoner, og ikke minst over-tegnede lepper en stund nå. Selv synes jeg dette ser mega-corny ut, men det er bare min smak. Uansett - nå ser det ut som denne trenden fader litt ut - og gjett hva som ser ut til å bli en av de største makeup-trendene i 2015? Røde lepper, og svart liner. Denne trenden er vel egentlig tidløs, spør du meg. Marilyn Monroes signatur-look er nok kommet for å bli! 

Men ved denne looken er det viktig å fokusere på hud også. Man vil jo gjerne ha en flawless, glødende hud. Over har jeg ikke redigert huden min, og bruker min faste foundation Glo Luxe. Siden jeg ville lage en partylook brukte jeg fargen "cafè", mens skal man kjøre en hverdagsslig look à Marilyn Monroe, kan en farge litt lysere enn hudtonen din være finere. Da får man den porselen-aktige huden. Over brukte jeg en lys rosa rouge + et duoshimmer som gir glød. På lokket legger jeg en tykk, rett strek helt ytterst på høyet (jeg pleier ikke å føre streken helt inn mot øyekroken).
foundation her eyeliner her duo-shimmer her
 Selv liker jeg å variere mellom sterk, klar rødfarge - eller en mørkere rødfarge. Det finnes så sinnsykt mange fantastiske nyanser av rødt! På disse bildene brukte jeg en heller matt leppestift, med tidenes gloss over. Først og fremst - for en fantastisk lukt. Men en så kraftig, rød gloss over leppestiften gjør virkelig looken sexy. Love itt! Lipglossen har jeg i fargen "wow" og leppestiften i "juju".
gloss her leppestift her rouge her 

(case til rouge må kjøpes separat, her)


 

Hva liker dere best? Røde lepper? Lilla/overlined lepper? Nude lepper? Eller naturlig?26.01.2015 - 15:22

UKENS SPØRSMÅL


Lol folk ass...men det med regninger og sånt. Må alt taes etter hele året er ferdig eller går det an å ta det underveis gjennom året? Bare tenkte at det ville vært mye lettere for deg å sortere der og da, eller en gang i måneden elns...Det er fint at du tar tid til dette så du slipper å få problemer senere ;) fornuftig voksen liten dame du har blitt Anna ;P

Du sier noe der! Det hadde nok vært lettere å dele opp arbeidet, men det er lett å si i forhold til å gjøre. Haha! Jeg tror de aller fleste starter med regnskapet sitt på nyåret, for da er det vel greiere å bare sitte i en boble i noen dager og være skikkelig "inni" det istedetfor å spre driten utover hele året. Haha!

Jeg er en fornuftlig liten dame jeg, ja!
Hvor høy er du? Og er du fornøyd med høyden din?

Sist jeg målte meg var jeg 1.73, men kan godt hende jeg er opp mot 1.75 nå. Jeg er altså ganske høy! Nesten alle dere blogglesere som møter meg pleier å si: "OI du var myyye høyere i virkeligheten!", haha!

 

Hvorfor skjuler du annsiktet til kjæresten din?

Nei nå skal dere høre - det finnes ufattelig mange crazy damer her på internett, som har en greie for blogge-kjærester! Haha, dette er jo noe jeg har vært heldig å slippe å oppleve, men jeg har hørt min dose historier fra andre bloggere, og det er helt sykt hva folk finner på. Det er vel blitt en halvveis regel i "blogghåndboka" å skjule kjæresten, for å slippe at 10.000 andre skal blande seg inn i et forhold mellom to stykker.

I tillegg synes jeg han skal slippe å bli glodd ned på gata, hvisking eller andre "uheldige" ting som kommer med å blogge.

 

Hvor er den treningstightsen fra? Så sykt fin ut! Eller så er det fordi alt sitter bra på deg da, haha...

Ntåå, du er søt, da! Den er fra Nike. Favoritt-tightsen min! Den er litt tykk i stoffet, og lange i bena. Jeg troor det er denne her! Bare at jeg har den i en mer mørk grå farge

 

Hvor er genseren fra?

Den er fra Hennes og Mauritz! Men den var ikke særlig fin, og jeg prøvde den bare på i prøverommet. OOg ja det er en cardigan/kåpe ish

 

Hvilken størrelse har du i kjolen? Ser M er den minste de har igjen..

Nå husker jeg ikke nøyaktig størrelse, men jeg har den minste ihvertfall! Var vel XS eller S.
Kanskje du burde gi pengene du tjener til et veldedigformål? Siden sikkert mye av det har du ikke betalt for uansett, i tillegg til god PR hos oss lesere:) også har du vel mye penger fra før!

Haha. Nå skal dere høre. Jeg hadde beregnet alt for lite frakt for pakkene jeg sendte fra bloppisen, så jeg brukte vel nesten 60% av pengene på å sende gavene.. Så må jeg vel skatte 50% for resten, og i tilegg solgte jeg jo klærne kjempebillig - så om dere vil jeg skal gi i underkant av 100kr (tilsammen! ahhaha) til et veldedig formål, så kan jeg godt det.. Men jeg er nok mer fan av å gi en litt større sum enn det, haha..

 

Må man betale 25kr hver måned for å kjøpe noe av det???

Dette vet jeg jo ikke helt sikkert, men jeg tror ikke dere trenger å melde dere inn på bloppis og betale 25 kr. Noen som vet? Jeg mener dere ikke skal trenge å gjøre det, altså.

 

Hei! Når jeg går inn på salgssiden så får jeg ikke opp alt du har tatt bilder av, er det fordi det er utsolgt da?

Ja, da er det utsolgt!

 

Hadde du 10 eller 7.5 cm størrelse på bokstavene på russeboksa di?

Jeg hadde 10cm!jeg sitter å planlegger sydentur i august med noen venninner. jeg vet du allerede har svart på spørsmål om turen din til kos(?) men lurer på hvor dere bestilte reisen og hvilket selskap? og hvilken månede dere gjorde det med tanke på pris osv. hvordan kom dere fram til så billige priser og visste dere på forhånd at de var greie når det kom til vors på hotellet osv? håper på svar :) 

Det er veldig mange som sender meg mails ang. både Ios og Kos når dere skal planlegge deres første jentetur. Og jeg har jo skrevet flere utfyllende innlegg om begge to (google is your friend) - men helt ærlig, er ikke litt av sjarmen med sin første jentetur å oppleve det selv? Det gjorde vi! Å utforske, finne ut og oppleve selv er jo mye bedre enn å følge etter hva jeg gjorde for to år siden! Men uansett - vi bestillte vel igjennom apollo tror jeg? Og ja, vi fikk lov å ha vorspiel på rommet - men det var grenser på hvor crazy vi kunne være.hæ, er det ikke opp til deg da? er det noen som bestemmer over hvordan designet ditt skal se ut? dette burde du nå fått bestemt selv...

Hehe, jo det er jeg som bestemmer fullt og helt over både design og hvordan innlegg skal se ut! Men det blir jo litt over the top om jeg skal ha nesten hvite bilder i hvert innlegg, med sløyfer, rosa og alt er bare "magisk"? Jeg synes det ihvertfall!

 

Hvor er jakka fra?

Den er fra Sheinside!

 

Hei! Kan du skrive litt om innstillinger osv på kameraet? Jeg har Samsung nx2000 og synes ikke jeg får til bildene så bra, så kunne trengt litt tips :)

Hei du! Folkens: Samsung NX kameraene er noe dritt. Det er vel Nx1100 jeg har, og jeg vet ihvertfall at det er et ganske dårlig kamera. Det er bra om du tar bilder i fullt dagslys, gjerne av et landskap eller noe på lang avstand. Ellers synes jeg det er helt ræva, og for meg som blogger (og skal knipse hundrevis av selfies) blir bildene utrolig uklare, og ikke særlig imponerede kvalitet. Det eneste praktiske og kule med kameraet er at jeg kan overføre bilder rett til mobilen! Så nei, jeg har ingen tips til å få de til å bli bedre, hahah!

 

Hei! Jeg lurer på hvilken størrelse du har i dongerijakka fra Acne?

Jeg har 34!

25.01.2015 - 14:01

JEG MÅ TA OPP NOE VIKTIG MED DERE!


Hei kjære dere! Selv om jeg høres fly forbanna ut på overskrifta, er jeg altså ikke det - bare litt irritert. For det er en ting jeg må ta opp med dere!

I de siste 3 årene har jeg mottat mail her og der, av folk som har kommentert på bloggen min for noen år siden, og vil at jeg skal gå inn å slette kommentaren dems. Enten fordi "de skal søke en jobb" og mener at kommentaren: "fin blogg!" skal kunne legge framtida dems i grus. Jeg vet jeg er litt kvass nå, men aner dere hvilket styr det er for meg å gå tilbake i mine 4521 blogginnlegg, for å finne det ene innlegget med den ene kommentaren du vil ha fjernet? Som gjerne ble skrevet i 2009?

Jeg hadde forstått det om du kommenterte bloggen min som 13åring med fullt navn, og tømte hjertet ditt for meg, hvordan din teenage boyfriend var en drittsekk eller hvor mye du krangler med familien din. Men virkelig - "du har fin blogg"? Forståelig om du søker på stilling som russisk spion og skal slette alle spor etter deg - men er det deltidssjobb på Cubus du søker på, tror jeg det skal gå greit. Da er nok instagramprofilen din et mye større problem.

Shit, så sassy jeg er i dag. Jeg tror aldri jeg har vært så spydig i et innlegg før. Men dette er noe som topper lista mi over ting jeg irriterer meg over. For det er fullt og helt deres valg om dere vil kommentere bloggen min, det er deres valg hva dere vil kalle dere når dere kommenterer, og det er deres valg hva dere skal skrive. Det er ingen som ber dere skrive fornavn og etternavn, personlig anbefaler jeg dere å enten bruke et kallenavn, eller fornavn - eller bruke ditt eget navn, og passe på hva du skriver. Dere har selv ansvar for hva dere gjør og skriver på nett, og da er det bare så ufattelig kjedelig at dere ber meg gjøre the dirty work, når dere angrer 4 år etterpå.Nå håper jeg virkelig ikke dere blir "skremt vekk" fra å kommentere her på bloggen, for skriver du noe fint - med fullt navn eller ikke, - skal det nok en del til for at det gjør skade! Og når sant skal sies så har jeg vært inne å slettet diverse kommentarer, for jeg skjønner jo at det kan være en kjip situasjon å være i, hvis du virkelig tror det kan ødelegge for deg. Men bare en heads up, liksom!


Ellers er det søndag med godt vær, mens jeg sitter inne og sorterer livet mitt og økonomien min i papir fra 2014. Så ufattelig kjedelig, jeg har ikke ord. Men men nå skal jeg slutte å klage, life is fine!24.01.2015 - 18:31

BIL I HUS


I dag hentet jeg den nye bilen min! Hadde jo helt glemt hvor nusselig og fin den var! Så da måtte vi ut å kjøpe rød "L" og ekstraspeil, pluss diverse annet stash til min nye pussy waggon. Nå kan øvelseskjøringa starte!

Nå har jeg nettopp vært på futsalkamp til min kjære, og nå er det rett ut igjen for å hente Rebekka, som jeg skal kose med ikveld. Kos dere ikveld.23.01.2015 - 16:39

VONDT
I dag har jeg tatt meg en syke-dag. Natten ga meg to timer søvn, kroppen min verker utrolig på alle slags måter, så jeg har holdt meg under dyna i hele dag, og sett på TV. Jeg tror nesten jeg har sett like mye på TV i dag som jeg har gjort i hele mitt liv. Jeg får ikke til å spise på grunn av kvalme, eller se på mobilen på grunn av hodepine. Klaging, altså.

Uansett, selv om det var deilig å bruke "arbeidsdagen" på å sove, hadde jeg egentlig en latterlig mengde jobb jeg hadde spart opp til i dag. Både innlegg og resten av regnskapet (ca alt, med andre ord). Til dere som har lurt på hva slags regnskap det er snakk om, er det å sitte å sortere alle kvitteringene mine fra 2014 (som er mange), skrive ut alle fakturaer jeg har sendt i 2014, bankutskrifter o.l. Veldig, veldig kjedelig - og enda kjedeligere at det ser ut til at jeg må bruke helgen min på det.

 

Så mange negative ladede ord i ett innlegg, det tror jeg er lenge siden dere har lest. 

i'll be back snart, folkens22.01.2015 - 17:00

MINE SISTE INNKJØP


adlinks
kjole NLY TREND, her

Denne kjolen synes jeg var fin da jeg så den på Nelly, og klikket den hjem med resten av tingene jeg kjøpte. Men den var virkelig mye finere i virkeligheten! Jeg ble utrolig overassket, over hvor godt den satt på kroppen, og hvor deilig materiale den er i. I tillegg kan man variere lengden på den, den kan gå nesten ned til knærne om man ønsker - noe jeg synes er utrolig fint, for en halvlang, trang kjole vil ofte gi inntrykk av mer former. I tillegg er mønsteret på denne utrolig flatterende på kroppen, tommel opp!! Jeg har min i S

- Finnes også i svart, her -

treningstopp NLY SPORT, her

Treningssinglet med tynne stropper! Denne var jeg veldig i tvil om kom til å bli fin til meg, som ikke har all verdens med boobies å rutte med, men det var nesten heller tvert i mot! For inni toppen er det en slags innlagt sportsbh, så man ikke trenger å ha noe under. Derfor passet den veldig bra for meg, og jeg tror nok denne toppen passer best for jenter med små/vanlige pupper! Uansett, denne var helt utrolig fin, med neonfarge. Jeg har min i XS

- Denne finnes også i svart og orange -

 


body only, her

Denne derimot, kom ikke heelt i mål. Hadde tenkt jeg kunne bruke denne bodyen som en slags topp til å ha i shorts, eller under bluser som er gjennomsiktig. Men den ble nok litt for liten (jeg har min i XS), var nesten litt barnestørrelse på denne (perverst nok). Uansett, jeg får den jo på meg - og jeg blir nok å bruke den under kjoler med utrigninger og lignende!

- Denne finnes også i rosa, her -

Hva likte dere best?21.01.2015 - 21:00

SKJØNT SYKEHUSBESØK


Hei smukkinger. Etter jeg trykte "post" på forrige innlegg, hentet jeg den nye storebroren i barnehagen, deretter dro jeg han med på litt shopping. Der ble det både begått innkjøp av både spidermandrakt, treningsjakke og tøfler som var for 5 cm lange foter.. ♥ Deretter samlet vi troppene på Burger King for middag. Det er synd å si det, men det finnes nesten ikke noe mat med bedre smak enn en Whopper med fries, ass. Etter en morgen bestående kun av stusslig kaffe og yoghurt, var det kriminellt hvor kjapt jeg slukte Whoppermenyen i dag. 

Så dro vi på sykehuset, for å besøke det nyeste familiemedlemmet. For en skjønn gutt, jeg kjenner jeg får lyst på baby selv! Men det blir det nok ikke med det første, haha. Det var uansett helt fantastisk å se mitt nye tantebarn, og den flinke søstre mi som jeg er stolt av! 

kåpe gestuz

Og ikke minst, tusen takk for alle gratulasjoner. Det er så koselig at dere legger igjen kommentarer. ♥21.01.2015 - 13:56

JEG HAR BLITT TANTE


I dag har jeg på meg kjole, for i dag feirer jeg! I går kveld ble jeg tante til enda en nydelig gutt. Og Otto har blitt storebror! Er det ikke fantastisk? Jeg elsker virkelig å være tante, det er helt fantastisk. Man slipper ansvaret som mor, man slipper kranglinga som søster - man får bare det beste av alt! Så idag sprader jeg rundt her hjemme og gjør regnskap i selskapskjole, for feiring er feiring!
 

Her ser dere forresten hva jeg kjøpte på IKEA. Et stå-speil til rommet mitt, og et skinnteppe som eegentlig var til bilen, men Melis ELSKET det, så jeg måtte ha ett på rommet, og dra å kjøpe enda ett til bilen. Hahah, søteste hunden miin
 - DAGENS OUTFIT -
kjole sheinside, her / reklame

Denne kjolen er så nydelig. Og ikke minst classy! Selv om den er kort, er det noe med form, farge og snitt som gjør den klassisk! Jeg tror kanskje jeg skal spørre bestemor om hun kan sy den inn i midjen, så blir den helt, helt perfekt til akkurat min kropp!

Ellers får dere ha en super dag videre. Jeg skal prøve å blogge ikveld, siden jeg ikke blogget noe i går. Det var jo en så hektisk dag i går, plutselig hadde vi en til baby i samlinga, liksom! Haha ♥ ♥ ♥ 

Noen av dere som er tante?19.01.2015 - 17:35

JEG SELGER KLÆR IGJEN!


... bare denne gangen litt anneledes! Istedetfor å legge ut litt og litt klær her på bloggen, og selge via mail - bestemte jeg meg for å prøve ut bloppis. Her har jeg nesten en liten nettbutikk, hvor jeg kan legge ut massevis av klær, og dere kan plukke ut flere plagg samtidig og "legge i handlekurven". Her kan dere betale meg via PayPal eller privat, som forhåpentligvis gjør det lettere for både meg og dere.

Denne gangen er det med mega-tungt hjerte jeg selger så og si alt. Alle tingene har jeg bare alltid liggende i klesskapet - "joda, men denne blir jeg å bruke. IMORGEN skal jeg bruke denne!". Det aller meste er også helt nytt, eller så og si nytt, til en billig pris, så det er bare å ta en titt!

PS: Å betale med Pay-Pal er helt klart den beste løsningen for begge parter! Du trenger ikke ha bruker på PayPal for å gjøre dette, det blir som betale med bankkort:-)) Og har dere valgt "privat oppgjør" må dere sjekke mailen deres hyppig, for da blir jeg å kontakte dere der fortløpende! Og nei, jeg tror ikke dere trenger å bli medlem (å betale 25kr i mnd) for å kjøpe noe!- DERE FINNER BLOPPISEN MIN HER -

Dette er bare noe av det dere kan få kjøpt denne gangen! Bla. ligger halve converse-samlinga mi ute til salgs.. :(18.01.2015 - 18:30

FUNNY BILDER FRA MIN SØNDAG


For en morsom dag! I går kveld var jeg bare med kjæresten, hvor vi lå på sofaen og så film, spiste pizza, snacks og sjokkis - mens vi bare kjent at vi ble tjukke å gode. Og at vi lå der og var tjukkas-par sammen passet egentlig helt perfekt, for da hadde jeg en grunn til å tvinge meg selv til å trene imorges istedet for å dra rett hjem. Jeg + trening + klokka 10.30 + søndag? Jeg trodde aldri det skulle skje, gitt

Uansett, tilbake til den morsomme dagen min! Som dere kanskje har merket er jeg barnslig. Ikke bare fordi jeg ler mye bærsj og tiss enda, men jeg tror helt seriøst det er et fremmed barn som bor inni meg (oi, nei jeg er ikke gravid lol). I en god stund nå har jeg hatt en enorm trang til å besøke Vitensenteret her i Trondheim, som er et sånn "morro-sted" med diverse kule ting man kan gjøre. Sånn alt fra tjukkas-speil til hjeretrim. Gøy gøy gøy.

- Så i dag dro jeg og Sara på Vitensenteret! -

Har dere prøvd slike speil? Gud noe så gøy. Du får halve annsiktet til deg selv, og halve annsiktet til den på andre sida av speilet. Dette bildet var jo et av de heldige da, her kan dere jo se hvordan jeg hadde sett ut med vanlig nese! Hee hee


Vi (eller, Sara) runnet en sånn matte-maskin. Da vi klarte det fikk jeg nesten samme følelse som da jeg fikk 6 på eksamen. Helt målløs!!


Jeg har det driiiitgøy med vind-blåsemaskin! Om dere ser ekstra nøye etter ser dere litt av den ekstremt stygge snapchat-filmen jeg tar av meg selv


Så kom høydepunktet.... 


Jeg betalte faktisk ekstra, for å prøve denne her. Det er en sånn spinne-maskin som går opp, ned, rundt, tilbake og ja. Sykt gøy. Jeg ler så høyt når jeg tar karuseller og berg- og dalbaner, men til og med i denne brølte jeg av latter. Jeg loller av meg selv noen ganger, ass.

Så bor dere i Trondheim, ta turen innom her. De fleste har nok vært her med skolen hundre ganger før, men det er nesten morsommere å være her som "voksen". Jeg elsker ihvertfall slike ting! Men man må jo regne med å være de eneste over 10 år da, og føle at henda etser opp av snørr og barnebakterier. Deilig18.01.2015 - 13:14

FIN SMINKE OG GLANSBILDER


annonse

Jeg har gledet meg sånn til å skrive dette innlegget. For dette må være de fineste produktene jeg har skrevet om noen gang! Jeg har plukket ut alle selv, og tenkte nå jeg skulle vise dem til dere.  Jeg satt nesten i en hel dag med dette innlegget, siden jeg kunne finne frem alt av mine gamle glansbilder, til de fineste bokomslagene. I tillegg er det en gammeldags stil over sminken, som minner meg om farmoren min. Selv om jeg ikke husker henne, husker jeg veldig godt den gamle sminken hennes jeg alltid beundret da jeg var liten. 


Denne leppestiften må være min favoritt. Jeg har den i fargen sheer bliss, og konsistensen er så utrolig fin og kremete. Det er bare et hint av farge i den, og er en fin blanding mellom lipsyl og leppestift. Veldig fin til hverdagsbruk. Og se lipstick-casen! Full av susse-merker. Så utrolig typisk meg! Om dere kjøper leppestiften, må dere også kjøpe lipstick-case, for det følger ikke med nemlig. Jeg har lipstick-case nr 24!

Leppestiften fås kjøpt her og lipstick-casen her

 Ser dere nøye etter, vil dere se det utrolig nydelige mønsteret i pudderet. Det er slike små, fantastiske detaljer jeg forelsker meg i! Dette er en pudderfoundation som har en veldig naturlig og lett dekk-evne. Selv har jeg denne i fargen clear. Jeg liker å bruke slike typer pudder når jeg er ute på kvelden - bare litt på kosten, og påfører over min flytende foundation. For ekstra hold!

Pudderfoundationen fås kjøpt her 

 


Hvor mange prinsessefilmer har jeg ikke sett, med parfymeflasker med pumpe, og slike pelsdotter til å påføre sminke? Denne er perfekt! Men dette er ikke bare en pelsdott, inni den er det nemlig massevis av glitter! Du dabber den på enten annsiktet eller kroppen, og får en utrolig skjønn glød av glitter. I tillegg dufter den vanilje! Once again, sånne små ting forelsker jeg meg i tvert.

Fås kjøpt her 

 

Til slutt kommer denne søte, geniale saken. Det er en øyenbrynsblyant, med to nyanser. Jeg har min i 03, og passer veldig godt til mine bryn. Den lyseste nyansen er i en mer puddrete, tørrere konsistens. Mens den mørkeste har en mer voks-konsistens, som hjelper til på å holde hår på plass. 

Duo-penn fås kjøpt her 
 

Dette ble sukker-søtt! Men det må da være lov noen ganger, å ha super-lysebilder, rosa nyanser og sløyfer? Jeg er faktisk så jentete, så hadde det vært opp til meg, hadde alle innlegg sett slik ut! Hihi. Uansett, jeg har fått en rabattkode jeg er så heldig å få dele ut til dere. Den er ANNAIS18 og gir dere 20% på all sminke, bortsett fra allerede nedsatt. Kos dere ♥17.01.2015 - 22:11

JEG HAR KJØPT MEG BIL


Hei søtnoser. Her er dagens innkjøp!

Hhaha, jeg tuller faktisk ikke - jeg har kjøpt meg bil! Og det ble denne skjønne lille saken her, jeg ble virkelig forelsket ved første blikk. Jeg får den neste uke engang, så da skal jeg vise dere bedre bilder. 

Nå har det seg jo seg slik at jeg er langt unna å få lappen enda. Mange av dere lurer jo på om jeg snart skal jeg ha oppkjøring, siden jeg har så masse kjøretimer. Men nei! Jeg øvelseskjører nemlig ikke hjemme, fordi jeg ikke kan det med bilen til mamma og pappa. Så, istedetfor å bruke tusenvis mer enn nødvendig på kjøretimer, kjøpte jeg meg en bil jeg kan øvelseskjøre i nå - og bruke når jeg en dag får lappen. Jeg er såå glad, og gleder meg til å få den!
Etter noen timer bil-titting, dro jeg og kjæresten på IKEA. Haha, jeg er utrolig sprø på dette, men jeg elsker å dra på IKEA. Særlig med kjæresten! Å se rundt, skravle og shoppe - for så å komme hjem å skru sammen ting. Jeg eeeelsker å montere ting fra IKEA. I tillegg er jeg ganske god. Så i dag var det kun jeg som ble sittende å montere et speil, mens kjæresten så på. Hahaha, handywoman!

Ellers har vi kjøpt take-away pizza, og skal bare ta det rolig i kveld. Det kjenner jeg er utrolig deilig etter en hektisk uke! Kos dere i kveld ♥16.01.2015 - 17:36

GÅRSDAGENS FRISØRTIME


Sponset behandling

Håret mitt har egentlig vært ganske krise den siste tiden, og som dere kanskje har sett her på bloggen, har jeg stylet det veeeldig lite, og stort sett gått med fletter og hestehale. Det er fordi jeg gikk "overtid" med extensionet! Haha, dere som har tape-extensions skjønner hva jeg mener eller? Man skal jo skifte eller heise opp festene etter 2-3 måneder, men for meg er 2 mnd max siden håret mitt vokser ganske fort. Nå hadde jeg hatt samme hår neeesten 2 og en halv måned! Så da var det fester som stakk ut her og der, haha.

Derfor var det veldig deilig å komme til trykke hender hos Fiinbeck og Fia Ila. Ikke bare skulle jeg feste opp håret, men det var en helt ny pakke hår i tillegg! Det er såå utrolig deilig. Denne gangen tok jeg 50cm i lengden, som jeg har hatt de siste gangene. Men som jeg snakket om her om dagen, ville jeg jo prøve å ha meeega langt hår igjen, og da passet det bra at håret i pakken med 50cm, var litt lengre enn 50! Herre, klarer dere henge med? Jeg babler!

Her ser dere da resultatet! Jeg har i to pakker Peaks Hair, i 50 cm. Det koster 6000 kr. Om dere vil lese mer om selve håret, lengder og priser kan dere jo klikke dere inn her å se ♥ Og bor dere ikke i Trondheim? Ikke fortvil, her er en liste over alle plasser i Norge som har Peaks Hair!

Ellers må dere bare spørre meg, hvis det er noe dere lurer på! Så skal jeg svare i kommentarfeltet. Og som mange spør om - når man har håret i hestehale, vises ikke festene. Men det tar jo pittelitt lengre tid å sette håret opp i hestehale da, for man må jo legge håret slik at festene ikke vises! 15.01.2015 - 17:43

BILDEDRYSS FRA UKA MI


Gjør dere klar for shitloads av bilder! Uka her har gått i ett sett, og jeg har hatt med meg kameraet rundt om kring om dagene. Siden jeg ikke har hatt noen hverdagsinnlegg denne uka, tenkte jeg å bare samle opp uka så langt i ett innlegg!


Kort oppsummert: jeg har hatt en jobbdag på kontor, jeg har hatt kjøretimer hver dag, og i går hadde jeg 80 minutter med annsiktsbehandling og massasje. Det var deilig, men fant ut at jeg er mer en massasjeperson, jeg liker nok ikke så godt at folk klemmer på huden min, i og med at det heller ikke er så alt for mye å klemme på. Ellers sitter jeg jo mye i bil om dagen, og kjøringa går sakte men sikkert fremover. Og guess what dere? Til neste uke har jeg forhåpentlig kjøpt meg bil! Hahahahah!

I dag: Opp tidlig --> frisørtime --> kjøretime --> lunsj --> treningsøkt. Jeg er endelig hjemme, og er utslitt. Jeg blir mer utslitt av å sitte å fortelle dere tørt hva jeg har gjort, så jeg vil heller vise dere bilder fra idag!- Meg uten extensions! -
- En kjapp lunsj med meg selv -

 

DAGENS OUTFIT


skjerf marlene birger, støvler hunter, pelsjakke sheinside, her / reklame
 

For første gang på en god stund har jeg på noe annet enn Uggs og Canada Goose, og det er deilig! Jeg elsker kombinasjonen av forskjellige nyanser i grått og ull, med den lyse pelskåpa som har litt hint av rosa. Jeg har lett etter en faux pelsjakke lenge, som ikke blir for "borgemesteren i blåfjell" - you know what i mean? Denne er perfekt!

Det går forresten ikke så bra med nyttårsforsettene mine. Jeg har tatt taxi rundt i byen hele uka, så det punktet går jo rett vest. Men så igjen trener jeg jo helt sykt mye om dagen (til å være meg), så da ligger jeg vel på null? Hahah..

Hva synes dere om dagens outfit?14.01.2015 - 17:12

JEANS OG BUKSER SOM FORMER KROPPEN


 adlinks

 
Altså, med mindre man putter noe i buksa, vil jo aldri rumpa bli større i volum. Men man kan jo jukse seg til at den ser større og rundere ut! Når det kommer til meg har jeg jo ganske lite av a$$ å rutte med, så dette må nok være punktet som passer meg best. Selv går jeg veldig ofte med klær som går til midten av rumpa/over rumpa, så jeg tenker ikke særlig over det. 

Uansett! Når det kommer til jeans, er små lommer cluet. Har buksa store lommer, vil rumpa slukes i disse. Har du en smal rumpe, bør du velge jeans som har lommene plassert mer mot siden. Jo lengre fra hverandre, og ut mot sidene lommene er plassert, jo bredere vil rumpa di se ut. Skal du fremheve noe er det som sagt lurt å bruke lysere farger, som for eksempel beige eller vanlig denimfarge er best om du vil få rumpa til å se større ut. For skal den se større ut, må den først og fremst vises - noe den ikke gjør så godt i svarte bukser.

Når det kommer til bukser som gir illusjon av større rumpe, kan løse (og trange forsåvidt) bukser med mønster være lurt. Som foreksempel buksa der se vidt ser på meg her. Først og fremst trekker den jo all fokus ned på ben og rumpe. Og siden den er løs rundt rumpa og lårene, og har mønster over hele kan man ikke se hvor rumpa di faktisk går.


1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her l 6. her l 7. her l 8. her 

 

 

Ops, på underoverskrifta her er det en liten feil! Det skal ikke stå vide kommer.. Det skal stå tettsittende lommer! Har du en stor rumpe og ønsker å gjøre den mindre eller smalere, bør du velge bukser med så store lommer som mulig, som står tettest mulig. Etter min erfaring, har svært mange av Cheap Monday sine klassiske bukser (typ denne), slike lommer. Unngå mønster eller lyse farger på lommer, slik at det ikke trekkes ekstra oppmerksomhet mot rumpa.

Jo større lommer, jo bedre "gjemmer" de rumpa litt! Lommene på buksene under kunne faktisk vært enda større.


1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her 

 

 


Dette var jeg jo så vidt innom da jeg skrev om hvordan få lengre ben i kjoler og jumpsuits. Nå er det jo en stor forskjell på tynnere og lengre ben, men jeg valgte å slå de sammen for ordens skyld. Vil du ha tynnere ben, er mørke bukser det beste. For som sagt - vil du forminske noe, bruk svart og mørke farger. Jeg vet med meg selv, at om jeg har på meg bukser med ankellengde, ser jeg enda tynnere ut. Men dette er nok bare fordi jeg er veldig tynn rundt anklene fra før, og når jeg så viser de frem ser det nesten ut som bena mine skal knekke (haha). Og siden jeg mener ankelene og leggene mine er alt for tynne fra før, bruker jeg alltid bukser som dekker dette. Men det kan hende det bare er meg som mener det, da!

For å få lengre ben, er det lurt å bruke lange bukser. Og high waist. Jo høyere midje, jo lengre opp ser det ut som bena dine starter. Men da er det jo litt gunstig å ha en kortere topp på i tillegg, så den høye midjen på buksa faktisk vises! I tillegg til en high-waist bukse med lengst mulig bukseben, er det lurt å bruke sko som er ton-i-ton med buksa. Har du på svart bukse, ha på deg svarte sko. Har du på beige bukse, bruk noen lyse sko. 


1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her

Nå plukket jeg ut bare svarte, highwaist-bukser med lange ben, for det er vel kanskje fort slik, at ønsker du lengre ben, ønsker du ofte slankere ben også. Her er virkelig Dr. Denim Solitare helt perfekt, den har et enormt høyt liv! Og som kanskje mange vet, er Dr Denim-buksene lange i lengden. Her ser dere jo forresten hvordan Nelly bruker trikset med svarte sko til svart bukse.
 

 

 

Nå er det nok noen som tenker "hvem i alle dager vil ha kraftigere eller kortere bein??". Men jeg skal love dere at det finnes noen som vil det også! Hadde jeg lest dette for fem år siden hadde jeg nok vært i ekstase. Er man tynn, høy og med lange ben er det faktisk mange som vil se litt kraftigere ut, eller ikke være fullt så "stankelbein". Og dette er nok det letteste å gjøre noe med, av alle de fire kategoriene jeg har vært innom idag.

For oss høye, slanke med lange ben - er boyfriend-jeans en blessing. Nå er det jo super-trendy i tillegg! Løse bukser med lavt snitt vil få bena til å se større ut (altså "tykkere" om jeg kan si det slik). Men synes du det blir for maskulint med store, baggy bukser, finnes det utrolig mange med store hull i, som gjør det litt mer sexy og viser mer hud. Ellers er jo snekkerbukse genialt. Er sømmen på den lav på livet (slik som den på bildet) vil bena se større ut.

I likhet med "større rumpe" er mønster lurt. For vil du fremheve noe er mønster genialt. Synes du leggene dine er for tynne, er bukse nummer 6 genial. Her er det kun fokus på leggene, og siden det er såppas mye mønster ser man ikke helt hvor leggene faktisk går. Ellers er også her løse, mønstrete bukser med lavt liv lurt.

Og ikke minst - lange overdeler. Store ullgensere (eller trange forsåvidt), eller lange jakker. Da ser bena mye kortere ut!

1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her l 6. her

Ps: her og her finner dere enda to dødslekre boyfriend-jeans (i to veldig forskjellige prisklasser).

 

 


Har du lest innlegget, men kjenner deg ikke helt igjen i noen av kategoriene? Er du stort sett fornøyd med bakenden, og er bare ute etter en bukse som ser bra ut, eller forbedrer det du allerede har? For å gi rumpa et lite løft, og få en rundere rumpe - vil middels store lommer - som slutter der rumpa slutter -, være lurt. Hvorfor det er slik, at slike lummer vil løfte rumpa, det vet jeg faktisk ikke. Det har vel noe med den "rumpestreken" å gjøre!

Et annet tips, for en mer smexi a$$ - skinnbukser/skinntights! Omg, da snakker vi tight ass! Hahah, herregud nå følte jeg meg looser. Men se rumpa på nummer 1, da! Stiv pris, men det finnes i alle slags skinn-stoff, og alle slags priser. 


1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her l 6. herOg dere? Her er noe dere må huske!
 

1. Desto større lommer, desto mindre rumpe. Desto mindre lommer, desto større rumpe. 

2. Modellene på bildene har jo den perfekte rumpa, så produktbildene i dette innleggene burde egentlig vært uten buksa på modellen. Så selv om buksa med små lommer kan se super-corny ut på Nelly-dama, må du se den for deg på deg. Er du en god nettshopper, vet du at plagget ikke ser likt ut på deg, som den gjør på modellen.

3. Jeg ser at en del av buksene har noe utplukkede størrelser, og da må dere huske "overvåk størrelse"-muligheten! Det er min lifesaver når jeg blir skuffa over at noe er utsolgt i min størrelse. Den ser slik ut:
 

 

SHIT. Jeg har flere ganger satt meg ned for å starte på "klær som former kroppen" igjen. Jeg synes selv det var utrolig gøy og interessant å holde på med, men da jeg var ferdig med kategorien kjoler, stoppet det litt opp der. Kjoler er mye lettere, siden det kun er ett plagg som likevel gjør massevis av forskjell. Men nå har jeg kommet i gang igjen, og denne gangen ble det mye!  Nå skal det jo sies at jeans kanskje ikke er det letteste å starte med! Jeans er ofte noe man kjenner aller best selv, og har sine favoritter innen farge, stoff og fasong. Men, jeg tenkte jeg skulle prøve uansett! 

Jeg håper virkelig dere likte dette innlegget, tror jeg har brukt snart 7 timer på det, hahaha.. Når sant skal sies er jo det eneste dagens teenage-girls går i svarte, trange bukser med sorte ankelboots (og converse), og det er jeg så syyykt lei av å se. Jeg har selv masse fine jeans jeg skal bli mye flinkere å bruke!13.01.2015 - 12:04

VIDEOBLOGG: ANNAIS PÅ KJØKKENET


Trykk på tannhjulet -> 1080p for HD

Nå snakker vi dere! Det var faktisk ikke en eneste person som klarte å gjette seg tilbake til 2009, da jeg hadde kokkeserien "annais going shef" med både innlegg og videoblogg. Når vi først er inne på det - dere, se dette her da. Hahaha, så utrolig søt og råttete jeg var. Hvordan lære å lage posesaus by annais!

Men nå skal jeg ikke skryte meg opp så alt for mye. Det er ikke mye som har skjedd siden 2009, og jeg er nok ikke særlig flinkere å lage mat. Derfor er dette en serie med oppskrifter for dummies (som meg selv). Og som jeg prøver å unnskylde meg selv for tre hundre ganger i videobloggen - jeg er egentlig flinkere til å lage salat, men jeg liker plain isbergsalat med oliven bedre enn fancy salater med alt mulig oppi. Så no hate, eller?

Som dere kanskje ser er jeg litt rusten på både maten og redigeringa. Om jeg forsetter med dette blir jeg nok å legge fram maten til slutt på en tallerken, hehe. Og er det noen der ute som har prøvd nye iMovie? Noe så udugelig program skal du lete lenge etter. Men men, jeg må bare øve.
Håper dere liker både videobloggen og maten, om dere bestemmer dere for å prøve :-))) Og gjerne kom med tilbakemeldinger om dette er noe dere vil se mer av!12.01.2015 - 16:00

ITS A MAD (BLOG) WORLD


Jeg må le ass. Både av alt det sprøe som foregår i bloggverdenen, men mest av alt at så sinnsykt mange bryr seg. Blogging, liksom? Er blogging og bloggere virkelig så viktig og interessant? Men men, folk er forskjellig. Selv om jeg synes synd i Caroline, må jeg bare fortelle dere at det med å skrive anonyme/falske kommentarer på sin egen blogg ikke er noe jeg er kjent med... Ellers jo! Da jeg startet å blogge husker jeg jeg postet 2-3 "hei fin blogg"- kommentarer fra meg selv, siden jeg ikke fikk noen kommentarer :( 

Nå er det jo sånn at jeg har brukt hele dagen til akkurat dette - blogging. Jeg har gått tilbake i tid, og startet på et videoblogg-konsept jeg holdt på meg for maaange år siden. Husker det bare ble rundt to episoder av det, men nå er jeg altså i gang igjen! Jeg er usikker på når videobloggen kommer - jeg har en ganske travel uke kommende, men samtidig skal jeg jobbe litt på kontor, så da får jeg fokusert skikkelig. Gøy!

- Slik ser jeg ut i dag -

Noen som klarer å gjette hva konseptet til videobloggen er?11.01.2015 - 17:31

OM FRIÅRET, OG FREMTIDA


Så! Da kommer det skumle innlegget om både hvordan friåret mitt har funket, og hva jeg skal gjøre neste år. Det er vel langt i fra "skummelt" for dere å lese dette, men for meg er det et skritt nermere realiteten. For sannheten er, jeg vet like mye om hva jeg skal studere til høsten, som jeg gjorde da jeg gikk i åttende klasse. Altså - ingenting. 

Et friår er ofte et år man bruker for å finne ut hva man vil videre, om det så er studier, jobb, flytting, reising. For min del hadde jeg som utgangspunkt å bruke dette friåret hovedsaklig til å jobbe med bloggen, og få lappen. Jeg ante jo ikke om dette var for lite for meg å drive med i et år, så jeg la andre "ekstraplaner" som å bli besøksvenn og få en tillegssjobb - altså en "vanlig" ungdomsjobb vedsiden av bloggen. 
 

Jeg gruet meg litt til friåret, siden alt med det var helt nytt, og jeg hadde ingen anelse om hvordan det kom til å bli. Å gå fra å ha skole fem dager i uka, i 13 år, til å kun sitte med bloggen hver dag? Jeg var egentlig veldig sikker på at jeg kom til å gå på veggen, bli ensom og kanskje til og med deprimert. Uansett bestemte jeg meg for å gjøre det, og det er jeg veldig glad for! For dette friåret gikk virkelig over all forventing. Å jobbe med hobbyen min er noe jeg trives enormt med. Jeg har lært meg hvordan jeg skal sette opp dagene for at de skal bli best mulig. Jeg står opp i 11-tiden (så klart blir det noen dager der jeg er oppe senere eller tidligere), og jobber i et strekk til klokka er 5-6, og familien min kommer hjem. Det funker utrolig bra - jeg får gjort ferdig alt jeg skal, og får resten av dagen til å være med familie, venner og kjæreste.
 

Jeg tror èn av faktorene til at det har funket så bra for meg, er at jeg får med meg absolutt alt av dagslys. Jeg står opp når det er lyst, er ofte ute og tar bilder i dagslys, så setter jeg meg ned og skriver når det begynner å mørkne. Da jeg gikk på skole satt vi jo inne i et klasserom hele dagen, og både da jeg gikk til og fra skolen, var det jo mørkt. Jeg tror mørketida og mørket har veldig mye å si på humør og hvordan man har det.
 

En annen bekymring jeg hadde, var at jeg skulle bli "underernært" på folk. At jeg kun kom til å møte den innerste sirkelen av folk i livet mitt. Men der tok jeg også grundig feil, gitt! Siden jeg er en del på trening, omgås jeg folk jeg ikke kjenner, og kommer meg ut av "bobla". I tillegg til det er jeg veldig  mye utenfor "kontoret" i uka, på shopping, kjøretimer, avtaler, lunsjer og dater. Så alt har egentlig gått så bra som det overhodet kunne. Jeg får blogget på en helt ny måte, med mye mer kvalitet. Jeg har tid til å ta kjøretimer hver dag om jeg vil, i tillegg trene. Selv om dette halvåret har vært veldig bra, er det så klart noen ulemper og ting som ikke er like bra. Det vanskeligste med å ha bloggen som fulltidsjobb, er at ingen forstår at jeg faktisk gjør noe. Jeg vet at mange sitter med oppfattelsen av at jeg tar bilder av meg selv, skriver et innlegg og er ferdig for dagen - for så å sitte å se serier eller sove. Jeg skjønner godt at det er vanskelig å forstå hverdagen min. Jeg har ikke møtt en eneste person som virkelig skjønner hvordan arbeidsdagen min faktisk er, og tror nok det er kun de andre toppbloggerne som driver med akkurat det samme, som vil forstå hvordan det er.Men se for deg selv - du kommer hjem fra jobben din, du er sliten og fornøyd med innsatsen på dagens arbeidsdag. Men så får du høre at "nei du har da ikke gjort noe i dag? det du driver med er da ikke en jobb? du kan da umulig si at du har jobbet noe i dag?". Det at folk hele tiden skal påpeke at du ikke jobber "på ekte", er veldig som å høre at man ikke er god nok. Det er veldig demotiverende, men jeg ser jo selv at jobben min har utbytte både økonomisk og ellers, så da må jeg nesten bare fokusere på det og stole på meg selv. Og det er noe jeg har blitt veldig god på - jeg kjenner meg selv, stoler på meg selv og er veldig sikker på meg selv. Det må man nesten, for å holde ut alle som hele tiden skal påpeke at jeg ikke gjør noe. For så lenge jeg vet selv at jeg satt seks timer foran pcen og snakket med samarbeidspartnere, gjorde regnskap, skrev innlegg og tok bilder, kan folk bare få tro at jeg sitter og ser på Netflix og drikker brus hele dagen.
 

Og jeg sier bare èn ting! Selv om jeg savner videregående veldig - gled dere til å bli ferdig. Dere vil oppdage at du faktisk ikke trenger å være syden-brun hele året, og at håret ditt faktisk ikke trenger å være helt rett hver dag. Jeg har fått helt andre verdier, og må knise litt av hvordan kulturen på videregående faktisk var (og er). "Så du hva hun hadde på seg i dag?", eller "så du extensionsfestet da hun hadde hestehale i dag, eller?". Nå skal det sies at skolen jeg gikk på i 3 vgs hadde betraktelig mye mer trynefaktor enn den forrige skolen, - det er nok ikke slik i alle skolemiljø vil jeg tro!


Nå har jeg jo enda ikke svart på hva jeg skal neste år. Men hva skal jeg svare da? Jeg aner jo ikke! Jeg har ikke anelse om retning en gang. Jeg har tenkt litt på å studere historie i et år, bare for å finne ut om jeg ikke vil det. Hadde det vært helt opp til meg hadde jeg nok tatt meg enda et friår, og blogget. Kanskje flyttet. Men på samme måte "håper" jeg nesten at jeg blir lei av å kun jobbe med bloggen, så jeg blir litt "tvingt" til å gjøre noe annet. Men akkurat nå stortrives jeg jo! Vi får vente å se hva det blir av denne skrotten, det skal bli spennende. :-)

Og dere aner ikke - dagene i friåret går så fort. Mye fortere enn da jeg gikk på skole! Jeg nekter nesten å tro at jeg bare har et halvt år igjen..!


Som dere ser er det ikke bare personligheten min som har forandret seg, men også utseende. Kjempelangt extensions, kjempelange vippeextensions og kjempebrun, med betraktelig mye mer sminke enn i dag. Jeg sier ikke at dette er stygt, for når jeg tenker meg om tror jeg faktisk jeg vil prøve å ha så langt hår igjen, siden jeg ikke retter det lengre! Hahaha!11.01.2015 - 10:00

GUDDOMMELIGE NYHETER


reklame

Hva er egentlig bedre enn når favorittbutikkene dine starter å få inn nyheter på nyåret? Personlig elsker jeg bare når matbutikker tar inn nye produkter, så da kan dere jo tenke dere hvor glad jeg blir når jeg ser at Coverbrands har fått inn nyheter! Jeg er egentlig ganske opptatt av hvordan sminke ser ut. Altså design, farger og materiale. Jeg husker faktisk at for noen år siden brukte jeg bare sminke med svart eller gull emballasje, så sminkemappen min skulle se fin ut! Hahah!

Men, det viktigste er kvalitet. Da jeg så KIDE Cosmetics hos Coverbrands, var det kjærlighet ved første blikk! Har dere sett noe så flott? Dette er virkelig sminke med blikkfang! De legger veldig vekt på kvalitet, noe man virkelig ser. For å nevne noe inneholder sminken te-ekstrakt, vitamin A, C, E - og diamanter! Sminken legger seg veldig godt på huden, veldig naturlig, og på grunn av diamantene skal den gløde litt ekstra. Både solpudderet og shimmeret hadde jeg på meg i innlegget her om dagen, så her kan dere se hvordan det ble på meg. 

solpudder her shimmer her
Heey ladies! Mange som ble glade nå eller? Det ble ihvertfall jeg da jeg så at de hadde fått inn Victorias Secret. Selv bestillte jeg litt badetøy på Victorias Secret her om dagen, og den tollen og frakta som følger med er uaktuelt. Derfor er det jo helt fantastisk at man kan få kjøpt duftene her i Norge! 

Fragrance Mist'en hadde jeg i veska mi på vorspiel i romjula, og da jeg sprayet meg litt, var det fort flere venninner som ville låne den! Victorias Secret har så mange gode dufter at det er vanskelig å velge bare en. Denne gangen valgte jeg ut en duft som egentlig er litt anneledes enn de søte, barnslige og fruktige duftene jeg vanligvis bruker - men jeg likte den veldig godt og synes det er gøy å prøve noe nytt. Jeg har også testet ut body butteret som har en mild og deilig duft av kirsebærorkidè og lilje. Inneholder shea- og jojobasmør som gir masse fuktighet - akkurat det den tørre vinterhuden min trenger :)

fragrance mist her body butter her Haha, dette må jo være paletten for meg at the moment? Den er nemlig designet som et førerkort på utsiden! Så kanskje jeg skal ta meg en kjøretur med mitt nye førerkort? Haha neida - men uansett - her får du mye for pengene! Paljetten inneholder blush, en øyeskygge, en highlighter og en mørkere øyeskygge som også kan brukes til liner. Utrolig smart! 

førerkort-paletten fås kjøpt her (og i andre farger her)

Så klart har jeg en rabattkode til dere! Den er ANNAJAN, og gir dere 15% rabatt på alt fra Victorias Secret og KIDE, og varer ut 15.01. ♥ Det er ikke hverdagskost med rabatt på så nye og eksklusive produkter, så dette er et lite unntak! Rabattkoden gjelder ikke på theBalm, men alle produktene er satt ned med 25% på kampanje akkurat nå! 10.01.2015 - 19:33

LØRDAG.


I dag våknet jeg opp i noens annen kropp, men en annens hjerne. Å skulle ta førti bilder av meg selv og blogge virket mer som en spøk enn hverdagen min. Hvordan poserer jeg for å se penest mulig ut, igjen? Hva i alle dager har man på seg når man blogger? Skal jeg se i kameraet eller på skjermen vedsiden av?

Og faens rart er det. Senest i går dro jeg fram mobilen på treningssenteret og knipset i vei. Og tvang broren min ut i kulda for å ta bilder av meg, selv om han kun var i boxeren. Jeg våknet som en alvorlig sjel i dag, etter en natt med mareritt fra A til Å. Man blir nesten prega resten av dagen etter slike netter, er dere ikke enige? Så jeg har brukt lørdagen min på å gå en lang tur med hunden min, og ta litt sol. Nå kjente jeg bloggern i meg blomstra litt, i det jeg fortalte dere om den veldig uinteressante dagen min. 

Beklager den totalt likegyldige meg i dag, dere får trøste dere med at i morgen er o'hellige bloggers day. Da blir det mye gøy her, gitt! Klemz, ha en fin lørdag. ♥09.01.2015 - 16:06

ER LEGDAY EN SPØK?


Visste dere at det er lov å ha med seg folk når man har kjøretimer? Haha, så utrolig gøy! Da jeg hadde kjøretime i formiddag, plukket jeg liksågodt opp Karoline som fikk være med å kjøre rundt i byen, og se på meg som kveler bilen og klabber rundt. I tillegg er det en mann som skal bli kjørelærer som sitter på, så da kjørte jeg med så og si full bil i dag. Mye morsommere å kjøre med masse folk, så er vi jo en hel gjeng som kan le av alt det tullete jeg finner på i trafikken!

Før dette var jeg på trening. I dag hoppet jeg uti det, og hadde legday. Dere vet jo hvor mye jeg hater å trene rumpe og lår, og i dag var intet unntak. Kan noen forklare meg hemmeligheten? Hvorfor GJØR folk dette - frivillig?! Er det noe hemmelig triks jeg har gått glipp av?!hoodie hollister

Meg nå! Når jeg bruker dagene på andre ting enn blogg, er det veeldig lett å havne i fella med å bare bruke noen bilder av meg selv for to år siden. Men, jeg må komme meg ut (med afroen min) og ta noen bilder av dere! Selv om dagens outfit er grålaff fra topp til tå.

1. Måtte jo bruke halve rumpetreninga på å spille på mobilen og ta bilder..

2. Hahaha okei dobbeltmoralsk.com - men dette bildet er faktisk ikke fra i dag. Måtte bare ha to bilder for å lage en kollasj

Over til noe helt annet! Men okei først - er det bare meg, eller er jeg usansynlig random og bablete om dagen? Haha! Anyway - se den fine klokken! Jeg ble helt forelsket i den da jeg så den, men den ble liitt for maskulin for min stil. Så da ga jeg den til broren min i julegave! Aner dere hvor utrolig praktisk det er å få sponset julegaver?! Tusen takk til kjære junkyard - og klokken finner dere her. ♥08.01.2015 - 17:26

UKENS SPØRSMÅL


Hvor er buksa fra?

Den er fra Bik Bok, og er egentlig bare helt vanlig og svart. Men jeg klipte hull på den selv med saks, easy peasy!
 


Hvor har du fått bakgrunnen til telefonen din fra?

Haha, det er helt sykt mange som har spurt om dette! Altså bare den helt rosa bakgrunnen min er veldig ettertraktet? For å få den, fant jeg en random illustrasjon med en rosa bakgrunn, så zoomet jeg inn på det rosa --> tok screenshot --> zoomet inn --> tok screenshot --> zoomet inn, helt til jeg fikk et helt rosa bilde. For å få bakgrunnen min kan dere jo bare gjøre akkurat det samme på bildene av bakgrunnen min!

 

hvorfor tar du taxi men ikke buss? et ungdomskort koster 400, så det er jo bedre enn å bruke masse penger på taxi :p

Jeg bor egentlig veldig sentralt, som gjør at jeg går litt glipp av busstilbudene. Siden jeg bor såppas sentralt er det ikke så veldig med busser som går her, og den ene bussen som går i området går bare til byen, og da kan man liksågodt gå. Så da er taxi mye lurere, men ja det koster jo penger. Men på noen strekninger er det faktisk nesten verdt det, ettersom det koster 50 kr per busstur i Trondheim nå. Det er seriøst kriminellt!

:Pp

 

hvor ofte i uken møtes du og kjæresten?

Vi møtes ganske ofte, alt fra hver dag til hver tredje dag. Har vel egentlig ikke noen faste dager vi møtes, haha!

 

Hei. Lurer på hva slags rettning du ska gå innen utdanning? hva du har tenkt til å gjøre til høsten? :-) digger bloggen din! blir så glad hver gang jeg ser du har kommet med et nytt innlegg ^^

Hei! Dette tenkte jeg å skrive et eget innlegg om senere, jeg må bare komme i gang å skrive det, haha.. Tusen takk kjære deg ♥

 

Hvor mange GB har du på iphonen din? Og vurderer du iphone 6?

Jeg har enten den med minst plass, eller den med middels plass. Haha, jeg husker rett og slett ikke hvor mye - er det 16? Og 32? Tror det er en av dem. Nei jeg har ikke vurdert å erstatte min absolutt velfungerende iPhone 5 med sekseren. Ikke bare er det sløsing med penger, men blir også en veldig forbruk jeg prøver å ikke være en del av. Men kjenner jeg meg selv rett mister jeg nok snart mobilen min i dass eller ødelegger den på noen måte, og da blir jeg nok å vurdere en iPhone 6.

 

Hei og godt nytt år Anna, jeg liker at du har et fint forhold med Alex. men hva syns kjæresten din om vennskapet deres?

Haha! Ja godt nyttår til deg også. Det går veldig fint, i og med at de to også er veldig gode venner. Jeg, kjæresten min og Alex pleier ofte å henge sammen, bare vi tre. Om man i et forhold, og ikke kan ha gode venner av motsatt kjønn, mener jeg det er et ganske dysfunksjonelt forhold.. Men så klart, man kjenner jo sitt forhold best, og det er jo forskjell på folk! Det finnes nok mange jenter og gutter der ute som ikke skjønner at man kan være bare venner med motsatt kjønn også, haha!

 

Hvordan tøyer du for å gå ned i spagaten? Og kan du eventuelt poste et innlegg i måneden/hver 2uke slik at vi får se fremgangen?Haha hadde vært artig å se da

Da tøyer jeg forside lår på venstre bein - altså, at jeg sitter i "frieri"-posisjon og holder leggen min intill låret-, og bakside lår på høyre bein! Da strekker jeg ut høyre ben og lener meg over det. Dette gjør jeg hver dag, og jeg bruker litt under 1 måned på å komme meg helt ned i spagaten. Men nå er jeg ganske myk fra før, så tror nok jeg skal klare det på noen uker! Haha, jeg kommer nok ikke til å ha noen daglige oppdateringer om hvordan prosessen mot spagaten er, nei! Men kanskje jeg viser dere når jeg har fått det til? Jeg gjorde jo det første gangen jeg klarte det:Jeg har noen spørsmål angående russekick-offen i Åre :) Jeg reiser dit i helga og lurer på om det er noe jeg MÅ huske å ta med eller som hadde vært lurt. Og hadde dere tema noen av dagene? Også om du har noen generelle tips som du vil dele!

Du MÅ huske å ta med deg joggebukse/utebukse/overtrekksbukse til å bruke når du skal på utestedet der. Det er så latterlig kaldt, og det er laang kø for å komme seg inn. Jeg hadde på meg Canada Goose + joggebukse utenpå kjolen, men angrer på at jeg ikke hadde med meg skibukse eller noe. Ellers er det ikke så mye å være obs på, bare ha det syykt fett:) Nei, vi hadde ikke tema på noen av dagene, men vi hadde afterski på hotellet en av dagene

 

Uroolig fine kjoler!! Men er det slik at det fort blir svatteringer under armene på den? Eller er stoffet slik at det ikke blir det?

Tusen takk! <3 Jo, det er skikkelig svettering-stoff, egentlig. Det er i bomull, og akkurat samme stoff som en joggebukse. Men jeg svetter faktisk ikke (haha, tro det eller ei!), bortsett fra når jeg trener. Men den grå kjolen ville nok ikke passet heelt om du svetter mye, mens den blå og røde er jo litt bedre da.Litt tilfeldig spørsmål, men hvordan størrelse har du i goosen din og hvordan goose har du? Selger ikke slik her jeg bor så må kjøpe på nett, derfor hadde jeg blitt veldig glad for svar.

Hmm, nå har jo jeg hatt to jakker fra Canada Goose, men regner med du mener den nyeste? Den har jeg i modellen Victoria, i størrelse XS.

 

Kan du også lage en egen snap der vi lesere kan følge deg?

Hehe, jeg vet ikke helt angående det.. Først og fremst fordi jeg bruker kun snapchat til å chatte og snakke tull med vennene mine, ikke legge ut så mye hverdagsslige mystories.. I tillegg tror jeg nok ikke det hadde blitt så veldig interessant! Men hvem vet, kanskje en dag!

Det var noen av kommentarene jeg har fått på de siste innleggene! Jeg pleier jo egentlig ikke å ha "ukens spørsmål", fordi jeg pleier å svare mye på spørsmålene i selve kommentarfeltet. Men tenkte jeg skulle prøve dette litt også, så om det er noe dere lurer på om dagen kan dere jo stille spørsmål her. Men det er iiikke en spørsmålsrunde altså, gjerne hold spørsmålene litt relevante til bloggingen og "livet mitt" i det siste, om dere skjønner. Spørsmålene om "hva jeg liker best av Pepsi Max eller Cola" kan dere spare til spørsmålsrunden!07.01.2015 - 18:59

_KAOS_


Jeg vet ikke hvor jeg skal starte engang, med å fortelle dere om denne dagen. Den startet tilsynelatende vanlig, da jeg hadde en treningsøkt imorges etterfulgt at kjøretime. Etter en tur på butikken var jeg hjemme igjen, og der fant jeg en løs hund i hagen (som da såklart ikke var Melis). Jeg fant ingen eiere i området rundt heller, så da startet jeg å følge etter hunden en god stund, før den endte opp på trappa til et hus. Jeg kan virkelig ikke fortelle dere hele historien for den er så utrolig vill og mindfuck, men kort fortalt - da både jeg, hunden, eieren og naboene var sikker på at hunden var kommet til rett hus - viser det seg at den ordentlige hunden ligger trygt inne i huset sitt, og er bare en dønn kopi av hunden som gikk løs. Og hunden som gikk løs klarte å rømme igjennom en kjeller (?!), så jeg fikk aldri funnet eieren dens.. 

Ellers måtte jeg kjappe meg å hente Otto i barnehagen og lage middag til familien. Jeg har med andre ord ikke sittet på rompa før nå, og ikke hatt et sekund tid til blogg. Valgte å prioritere tiden min til å (prøve å) redde løse hunder. Men i morgen derimot!!! Skal jeg ikke redde en eneste vofs. Bare blogge til jeg blir blå og gul


Idyllisk start på dagen med kondisjonstrening og hurtigruta!


Spørsmål: Er det lov å kjøpe roser til seg selv? Hahaa, alle blomstene jeg har hatt i mitt liv har jeg faktisk fått - og kjæresten min mener det er hans jobb (true det da). Men gutta boys kan jo ikke drive å kjøpe blomster til frøknene sine hver uke, så i dag kjøpte jeg mine første blomster. Hva sier dere?? Er det kleint? Jeg og gubben har blitt enige om at røde roser, det kan jeg ikke drive å kjøpe til meg selv. Haha!

Melis har klipt seg! Her i familien liker vi at hun ser mest mulig ut som en rev <3

Og til slutt - tusen takk for så mye respons på sist innlegg! Ser ut til at blå "vant", noe jeg kanskje er enig i at kler meg best. Men som mange av dere sier - dere ser meg mye i blått, så da er samtidig den rosarøde fin og litt anneledes. Jeg blir nok uansett å beholde begge to!06.01.2015 - 15:54

HVA ER FINEST - BLÅTT ELLER RØDT?

adlinks
BLÅ fås kjøpt her - RØD fås kjøpt her 

For bare noen dager siden, la jeg jo ut dette innlegget der jeg viste dere min nye favorittkjole. Jeg skrev jo også at jeg måtte ha en til i en annen farge - ... og ja, her ser dere at det ble faktisk to nye i det jeg kan kalle "samlingen".. Haha, herregud. Jeg har alle tre i størrelse "small", men den blå var faktisk nesten litt løs til meg. For å være ærlig liker jeg enda den grå best, men disse to var jo helt fantastiske i fargene. Hvor nydelig er ikke den rød-rosa fargen? Men det sies jo at blått kler blondiner best? Haha, jeg er sånn i tvil hvilken jeg liker best.
 

Men så er spørsmålet - hvilken farge synes dere er finest? 05.01.2015 - 21:31

CRAZY REDIGERING À 2009?


Har dere lest bloggen min lenge, husker dere kanskje da jeg var helt vill på redigering? Ikke slik vi kjenner redigering den dag i dag, med retusjering og forstørring - men å redigere meg selv inn i de villeste bilder. For eksempel DETTE?! Eller dette? Hahaha jeg ler mye av meg selv, og lurer på hvorfor jeg sluttet med det. Kanskje det er noe jeg skal starte med igjen?

Reklame

Uansett, jeg kom på det da jeg redigerte bildet over. Jeg tenkte nemlig å tipse dere enda en gang om at Coverbrands har salg, men nå er det ikke romjulssalg - det er januarsalg! Det er nye produkter, og hele 1500 produkter er på salg, med alt fra 20-70%. Kan jo gjøre et kupp - kanskje er foundationen din på salg, eller maskaraen din? Eller kanskje du vil prøve noe helt nytt? Kanskje finner dere noe på den søøte kollasjen min over? Haha, dere finner ihvertfall alt HER + mer. ♥ Ellers har jeg vært litt treg med å tipse dere om det, så salget varer bare ut denne uken.. Go nuts!Så hva tenker dere? Tilbake til craaazy redigering?05.01.2015 - 18:21

SNAKKESALIG MANDAG


Hvor mange av dere var oppe kriminellt tidlig i dag? Og har brukt alt for mange timer på skolen? Haha, det er vel en goood del? Det har ikke jeg, og gud så sjeleglad jeg er for det. I går var jeg ute å spiste med jentene, som en slags "avskjedsmiddag"! Ooog i dag hadde jeg en bytur med Karen, som også reiser. Nå får jeg ikke sett de to søtingene mine på hele 2 måneder, men det gjør meg egentlig bare glad at de skal dra. Tenk så gøy de kommer til å ha det ♥

Jeg hadde egentlig shitloads med ting jeg skulle gjøre i dag, men fra i morgen av har jeg jo faktisk to måneder til å fokusere på jobb, kjæreste og trening. Det skal bli saker det! Her er bilder fra i dagFine byen min har enda opp julelys! Så koselig. Vi har jo enda oppe juletreet her hjemme, og det pleier faktisk å stå langt ut i januarMin fine Karen ♥ ♥ ♥ Hehe her var vi brune og fine


Dagens innkjøp er to bøker - noen som har lest noen av de?

 

Ellers har jeg nettopp kommet hjem fra trening! Jeg fant ut at årets første trening etter juleferien burde være en gruppetime, for å komme skikkelig i gang. Så i dag ble det spinning med mamma, og nå er jeg ganske svett og jævlig. Digg da
Hahaha. Dette er meg nå. Glemte faktisk ett nyttårsforsett i går- det er å slutte å retusjere bildene mine helt! Og bruke mindre sminke. Begge to har jeg egentlig "klart" litt allerede, men. Tenkte å vise dere meg etter trening. Søt og rosaGuuuri så mange forskjellige temaer jeg har vært innom i dette innlegget! Jeg er all over the place i dag. Kan jo avslutte med å ønske mine to søstre en nydelig tur <304.01.2015 - 19:19

MINE NYTTÅRSFORSETTER


Enn at 2014 var året jeg startet å trene fo'real? Og ikke bare på tull heller, men ganske så regelmessig?! Det er jeg ganske stolt av. Så det er et av punktene mine, å fortsette å være like flink å trene. Jeg vet jeg kommer til å trene mye nå i første halvår av 2015, men det spørs resten av året - når eventuelle studier og slikt starter. 

Punktene med spagaten må jeg egentlig bare le av. Dette tror jeg må være mine absolutt største og viktigste nyttårsforsetter! Jeg går nesten alltid ned i spagaten når jeg er ute (LOL). Altså, ikke ute på byen, men på hjemmefester og vors ender jeg i spagaten. Men problemet er - jeg kan ikke å gå ned i spagaten, sånn egentlig. Men altså, etter en drink eller to går det jo helt fint. Men - morgenen etter har jeg så vondt i bena, og det er jeg såå lei av! Så jeg må slutte med dette, pluss at jeg vil tøye meg ned i spagaten igjen. Haha, visste dere at hvert år tøyer jeg så mye at jeg kommer meg ned i spagaten? Så, når jeg får det til så slutter jeg å tøye. Dumme meg. Nå babler jeg.

Ellers må jeg slutte å ta så enormt mye taxi. Det bruker jeg helt sinnsykt mye penger på, husker da jeg sjekket banken en dag og så at jeg brukte dobbelt så mye penger på transport, som på klær. Og det er en del.. Men nå får jeg jo forhåpentligvis lappen snart, da!!

Når det kommer til blogging er det jo så sinnsykt mange sære regler, og masse økonomisk man må passe på å gjøre, ikke gjøre, sende inn og fakturere. Jeg har blitt ganske flink til dette fra før, men jeg har absolutt mye å gå på. Som mange andre bloggere har jeg faktisk fått en stooor sum med penger jeg måtte betale inn, for diverse saker. Det SUGER jo, men heldigvis var jeg forbredt på det..

Og til slutt - ikke bry meg om hva andre synes! Dette har jeg jo egentlig aldri gjort, men jeg har merket et "press"  på en helt ny måte dette friåret. "Åja, skal du ikke reise jorda rundt i friåret ditt du..?" eller "åja, du skal blogge hele friåret ditt? Ikke jobbe, som vanlige folk?". Det er veldig klart at mange har en fasit på hva man skal bruke friåret sitt på, og at å reise jorda rundt er noe alle ungdommer så klart har lyst til. Men slik er det altså ikke, jeg gjør absolutt hva jeg vil! Og takk gud for det!

Shit. Dette ble mye tekst. 03.01.2015 - 18:55

FRA VANN TIL VIN PÅ TRENING


For tiden lever jeg verken i 2014 eller i det nye året. Jeg går bare rundt i min egen lille verden og "venter" på at hverdagen skal starte, som for min del ikke blir før om enda en uke! Så klart blir det litt neste uke, men siden både Karoline, Ingrid og Karen reiser neste uke til både militæret og Asia, vil jeg heller bruke tiden min på å være med de! Deilig det, en skiiikkelig treig start etter ferien. 

I går hadde vi en liten girlz-night med film, vin og skitprat. Jeg har egentlig aldri skjønt greia med vin på jentekvelder, men etter jeg fikk smaken på rødvin skjønner jeg det godt. Jeg mente jo her en dag at rødvin, det er så godt at jeg kunne hatt det i drikkeflaksa mi på trening. Seff tuller jeg (håper egentlig jeg ikke trenger å si det)

- Her er bilder fra i dag! I dag var jeg og mamsen i byen og byttet bla. julegaver ♥ - 

- DAGENS OUTFIT -

skinntights xx xy, her cardigan american vintage, her  

Skinntights er the shit, ass! Jeg har egentlig alltid hatt et litt ambivalent forhold til skinntights, men da jeg fikk denne fra Junkyard var jeg frelst. Me luuves. Åh gud jeg er så _ TEIT _ noen ganger 

Meg og Melis just nu. Rett i kozedressen 02.01.2015 - 17:36

KOM Å SE INNI IPHONEN MIN DA!


Av en eller annen merkelig grunn virker det som å se toppbloggernes iphone er noe mange synes er gøy? Jeg har fått massevis av spørsmål om jeg kan gjøre det, men siden jeg synes min egen iphone er ganske kjedelig, har jeg aldri trodd på at noen jeg ikke kjenner faktisk vil se den. Men men, hvorfor ikke? Kanskje dere får et helt nytt syn på meg etter å ha sett på innsiden av iPhonen min?

PÅ LÅST SKJERM har jeg bilde av meg og shæærstn min. Så klart. Men i dette tilfellet - meg og Zorro

PÅ HOVEDSIDEN har jeg de programmene jeg bruker mest. For å være ærlig er jeg egentlig bare på denne siden, siden jeg skjeldent bruker andre apper enn de som er her.
 


GØY: Haha, som dere ser heter jo alle mappene mine det samme, så da måtte jeg bare kalle det noe. Altså, her er det vel egentlig bare Netflix og Youtube som blir brukt en sjelden gang, ellers har jeg en haug av apper som er et godt tidsfordriv på regnværsdager.

REDIGERING: Disse appene bruker jeg i hvertfall aldri. Haha, jeg redigerer de fleste bildene mine i VSCO cam (på forsiden), men bruker ofte Whitagram når jeg skal legge ut ting på instagram. Resten er egentlig bare programmer som ligger og samler støv, bortsett fra iSwap Faces, som er verdens gøyeste app. Og verdens mest ubrukelige app.

NØDVENDIG: Dette er faktisk apper jeg bruker en del! TV guiden, DNB og Samsung-appen er veldig gode. Samsung-appen er altså den jeg bruker for å få bildene fra kameraet mitt over til mobilen. "3T"-appen er treningssenter app som jeg egentlig aldri bruker, og "SIT" er en intervall-app som jeg bruke i vår da jeg sprang mye ute. Tror egentlig jeg skal slette denne

SPILL: Haha, jeg spiller veldig lite. Bortsett fra Kim Kardashian-spillet da, som er på forsiden (seff). Og bortsett fra "Block!". Det spiller jeg egentlig sykt mye. Det spiller jeg når jeg tar sol, og når jeg ikke får sove om natta. Altså, en god del. Jeg er faktisk fast bestemt på at dette spillet forbedrer livskvaliteten, og hjelper hjernen med å bli klokere, og løse ting. Just sayin!

Såeeh.. Var dette noe, a? Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal skrive og fortelle i slike innlegg. Det dere sikkert vil høre er en app-anbefaling, men der står det ganske stille i hodet mitt. Kanskje dere har noen apper å anbefale meg heller?01.01.2015 - 21:56

2015?!


1. januar tror jeg må være årets værste dag, for min del. Det er ikke bare det å ligge dårlig på sofaen, men tanken på et helt nytt år gjør meg nesten lettere deprimert. Jeg har alltid hatt det sånn, og er nok litt konservativ av meg når det kommer til dette med nytt år, and all that jazz.

Men gud - i går! For en kveld! Nyttårsaften og 17. mai er mine favorittdager i året, og gårsdagen var virkelig _helt_ perfekt. Jeg spiste mye deilig middag med rødvin, før jeg dro på fest til Karen hvor alle jeg er glade i var. Virkelig en perfekt måte å gå inn i et nytt år på!

Hadde dere det bra i går da? Vet jo det er mange som blir skuffa over newyears, siden man ofte har så høye forventninger...Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits