hits
 • 31.01.2015
 • 23:37
 • BILDER FRA I DAG + RABATTKODE NLY

  I dag tok jeg og pappaen min oss en tur ut av huset for å drikke kaffe, shoppe (okei, kanskje ikke mye shopping på pappa) og se på folk. Etter noen timer av akkurat dette, dro jeg videre på kino med kjæresten! Vi så Imitation Game - for en utrolig flott film! Jeg elsker når filmer er basert på sanne historier, da blir alt litt ekstra overveldende og fantastisk (og tragisk). 

  - Bilder fra i dag -

  sko her (så og si de samme, bare uten det svarte) 

  Jeg har en rolig lørdagskveld, som dere kaaaanskje merker siden jeg poster innlegg klokka 12 på natta? Haha! Like greit å få gjort alt ferdig ikveld, så får jeg helt fri i morgen. Ellers har jeg havnet i nettshoppe-fella igjen, jeg har virkelig mine perioder. Nå nettshopper jeg ihvertfall 1 gang i uka - og selv om jeg blir i strålende humør av det, er det jo ikke så strålende for lommeboka. Derfor har jeg blitt flinkere til å se etter basics, for det har jeg faktisk lite av! 

  adlinks


  1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her l 6. her l 7. her l 8. her l 9. her l 10. her l 11. her l 12. her 


  Her er det mye jeg skal/vil ha! Topp nr. 10 skal jeg ha, men vurderer sterkt ullgenseren fra Marlene Birger (nr. 7), de hvite Nike skoene (nr. 2) og hverdags-bandeukjolen i lysegrå (nr. 6). Ellers tok jeg med masse "neckline"-plagg, både topper og kjoler med tynne stropper og smal hals. Jeg har jo disse i både svart og hvit, og vet dere spør veldig mye om de! De er geniale, former kroppen utrolig fint og passer til alt. Ellers er det jo en superflott Kim K-inspirert beige kjole (nr. 3) og de nyyydelige joggeskoene fra Adidas. 

   
  1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her l 6. her


  Selv om det meste av mine favoritter på Nelly er basics, er det jo også noen mer spesielle plagg jeg er forelsket i. Kjole nummer 4 er så typisk meg! Alt dette er vel egentlig veldig typisk meg..
  FORRESTEN! Nå har jeg faktisk en rabattkode også! Koden NLYNEW gir dere 15% på alt fra NLY (over halvparten av produktene i innlegget her er altså på salg). Rabattkoden gjelder når dere kjøper to plagg eller mer fra NLY, og varer ut 3 februar klokka 10. Nå må jeg faktisk benytte meg av denne rabattkoden selv (gud jeg er et svakt menneske), vi shoppes!

  Med andre ord er også skoene mine som jeg viste dere lengre oppe i innlegget, også på salg!

  SVAR: For dere som ikke får rabattkoden til å funke - dere kan bare ha produkter fra NLY i handlekurva når dere skriver inn rabattkoden. Så får dere eventuelt legge til de andre produktene dere også skal ha etterpå, som er av andre merker:)

 • 31.01.2015
 • 13:19
 • FIFTY SHADES OF NUDE

  Herre. Gud.

  I går ryddet jeg i neglelakkene mine (lol), og etter la jeg merke til at hver andre neglelakk jeg satte på plass, var i rosa eller nude. Da det etter hvert gikk opp for meg at jeg hadde hver eneste mulige nyanse av rosa neglelakk, bestemte jeg meg for å samle alle sammen, og over ser dere resultatet. Og her har jeg kun nuderosa, altså ikke rødrosa farger eller knallrosa farger. 

  Jeg må le litt av meg selv. Når jeg liker noe, blir jeg helt obsessed og ganske ekstrem. Converse? ÅH - jeg må ha hver eneste farge ever made! Jeansjakker? Shit, ja jeg bør jo ha 9 dongerijakker i alle forskjellige nyanser!! Og så denne creepy samlingen av nude neglelakker da, som har samlet seg opp uten at jeg var klar over det.
   

     Her ser dere forresten alle neglelakkene mine! Etter jeg ryddet, da. Kvittet meg vel med 1/3, for jeg vet vel egentlig innerst inne at jeg aldri blir å bruke knallgrønn eller lysebrun neglelakk. Jeg visste faktisk ikke at jeg var en så ekstrem neglelakk-samler. 

  Ellers må jeg bare beklage til alle som leste overskrifta og hadde håpet på et noe kinky blogginnlegg. Kanskje en annen gang.  Noen som er like som meg? Plz si ja noen

 • 30.01.2015
 • 16:22
 • NÅR BLOGGHÅNDBOKA SKUFFER

  Gjett hva jeg skal starte med å fortelle dere i dag da? GJETT! Kan det ha noe med vippe-extensions å gjøre? Ja, $eff har det det. Som jeg så vidt nevnte, var jeg innom Eva-Lill denne uka, for å sette på nye vipper. Jeg var absolutt helt fri for vipper, så det var veldig deilig å få satt på helt nytt sett. Selv om timen var 09.30, var det liksom ikke så ille, siden Eva-Lill er et så godt selskap, og jeg vet at resultatet blir flawless. Som alltid har jeg lengde 14! Dere kan bestille time hos henne på 911 56 700. ♥ Behandlingen er sponset.

  jumpsuit sheinside, her / sponset


  Her har dere meg i dag. Jeg ble så forbanna etter å ha tatt disse bildene, at jeg klina leppestiften på et papir, skiftet til treningstøy å gikk ned på treningsstudioet. Og avsluttet med en lang soltime. Å blogge på dager du føler deg stygg, er nesten umulig. Det blir som å sparke fotball med brekt fot, eller sy når du har brekt alle fingrene. Det er mulig liksom, men det er jævlig dårlig stemning. Ikke en gang å redigere med airbrush på max, funket i dag. Heller ikke det gamleste trikset i boka - "gjem deg bak blogg-hunden din på bilder", var en sikker vinner. Til og med den gode gamle "skjul annsiktet bak ditt lange, blonde blogger-hår" skuffet i dag.

  Nå vet jeg dette egentlig er ganske kvalmt og si - 99% av dere ser sikkert ikke forskjell på meg idag - men damer, dere vet. De dagene. Der ting bare ikke funker, men det bare er du som legger merke til feilene. Nuh! Jeg skal starte å skrive noen flere innlegg jeg nå. Dere får ha en fin dag videre, så blogges vi nok i kveld!

 • 29.01.2015
 • 22:04
 • HVERDAGSLIG


  Selv om hverdagsinnlegg er litt kjedelig, er det virkelig nødvendig mener jeg! Ja, man kan helt klart oppnå en maxgrense for hvor mye man vil høre at jeg har trent, vært med kjæresten og venner, hadd kjøretimer og jobbet? Men likevel liker jeg det innimellom, og det tror jeg kanskje dere gjør også?

  Over ser dere uansett noen bilder fra mine siste dager! Det har vært baking av boller og kanelsnurrer med girlfriends, lunsjdate med Otto og broren min, kjøretimer, jobbavtaler og en mikroskopisk treningstime på 20 ... minutter. Jeg trener jo kun for å ha muligheten til å spise akkurat hva jeg vil, men akkurat nå har jeg sløvet litt. Spiser ekstra mye godt, og trener litt ekstra lite. Men gud, det er godt det også, ass.

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kurs hos Røde Kors! Der var jeg på 3 timers kurs i psykososial førstehjelp, og er nå halvveis i prosessen for å bli besøksvenn! Det var et veldig bra kurs, og jeg kjenner det var veldig godt og motiverende å være tilbake hos Røde Kors. Jeg sier det igjen jeg, jeg anbefaler dere så absolutt å melde dere som frivillige. Selv om jeg bare gir en liten sum penger og går på kurs enda, er det så utrolig givende, og man lærer så utrolig mye om hverandre! Kurset i dag handlet om hvordan man skal håndere krisesituasjoner og slike ting, og hvordan folk reagerer. Når vi er inne på temaet: HVOR irriterende er det ikke når du er lei deg, og noen skal trøste deg med å si: "Jeg vet akkurat hvordan du har det?" - eller du snakker med noen og de hele tiden sier "M-m, m-mm, ja, m-m, JA M-M!!". Nå skravler jeg, men ja tankene mine ligger litt der i dag, haha!

  Er det noen flere som er frivillige? 

 • 28.01.2015
 • 13:07
 • DAGENS OUTFIT: 28.01.15


  genser wezc, her bukse dr.denim her (sponset)

  For en genial bukse. Jeg sto å håndvasket noen klær (har dere gjort det før? FOR en dritjobb!), og da fikk jeg vann med vanskepulver over hele meg. Men det var jo bare å tørke av med en klut, siden buksa er i skinn. Det er jo slike bukser barnehage-kids bør gå i! Super-tighte skinnbukser! Eller..

  I går var en travel dag! Jeg startet dagen grytidlig hos Eva-Lill, der jeg hadde vippetime. Deretter måtte jeg kjappe meg videre, for da skulle jeg i møte med regnskapsføreren min. Så hjem igjen, der jeg hadde spart opp massevis av jobb. Gleder meg sånn til jeg kan gjøre slike ting uten å mase på folk jeg kjenner om å kjøre/hente meg, eller bruke tusenvis på taxi. 

  Hva synes dere om outfiten?

 • 27.01.2015
 • 14:21
 • RØDT KYSS

  reklame
  Jeg vet det har vært veldig populært med lepper i burgunder og lillatoner, og ikke minst over-tegnede lepper en stund nå. Selv synes jeg dette ser mega-corny ut, men det er bare min smak. Uansett - nå ser det ut som denne trenden fader litt ut - og gjett hva som ser ut til å bli en av de største makeup-trendene i 2015? Røde lepper, og svart liner. Denne trenden er vel egentlig tidløs, spør du meg. Marilyn Monroes signatur-look er nok kommet for å bli! 

  Men ved denne looken er det viktig å fokusere på hud også. Man vil jo gjerne ha en flawless, glødende hud. Over har jeg ikke redigert huden min, og bruker min faste foundation Glo Luxe. Siden jeg ville lage en partylook brukte jeg fargen "cafè", mens skal man kjøre en hverdagsslig look à Marilyn Monroe, kan en farge litt lysere enn hudtonen din være finere. Da får man den porselen-aktige huden. Over brukte jeg en lys rosa rouge + et duoshimmer som gir glød. På lokket legger jeg en tykk, rett strek helt ytterst på høyet (jeg pleier ikke å føre streken helt inn mot øyekroken).
  foundation her eyeliner her duo-shimmer her
     Selv liker jeg å variere mellom sterk, klar rødfarge - eller en mørkere rødfarge. Det finnes så sinnsykt mange fantastiske nyanser av rødt! På disse bildene brukte jeg en heller matt leppestift, med tidenes gloss over. Først og fremst - for en fantastisk lukt. Men en så kraftig, rød gloss over leppestiften gjør virkelig looken sexy. Love itt! Lipglossen har jeg i fargen "wow" og leppestiften i "juju".
  gloss her leppestift her rouge her 

  (case til rouge må kjøpes separat, her)


   

  Hva liker dere best? Røde lepper? Lilla/overlined lepper? Nude lepper? Eller naturlig?

 • 26.01.2015
 • 15:22
 • UKENS SPØRSMÅL

  Lol folk ass...men det med regninger og sånt. Må alt taes etter hele året er ferdig eller går det an å ta det underveis gjennom året? Bare tenkte at det ville vært mye lettere for deg å sortere der og da, eller en gang i måneden elns...Det er fint at du tar tid til dette så du slipper å få problemer senere ;) fornuftig voksen liten dame du har blitt Anna ;P

  Du sier noe der! Det hadde nok vært lettere å dele opp arbeidet, men det er lett å si i forhold til å gjøre. Haha! Jeg tror de aller fleste starter med regnskapet sitt på nyåret, for da er det vel greiere å bare sitte i en boble i noen dager og være skikkelig "inni" det istedetfor å spre driten utover hele året. Haha!

  Jeg er en fornuftlig liten dame jeg, ja!
  Hvor høy er du? Og er du fornøyd med høyden din?

  Sist jeg målte meg var jeg 1.73, men kan godt hende jeg er opp mot 1.75 nå. Jeg er altså ganske høy! Nesten alle dere blogglesere som møter meg pleier å si: "OI du var myyye høyere i virkeligheten!", haha!

   

  Hvorfor skjuler du annsiktet til kjæresten din?

  Nei nå skal dere høre - det finnes ufattelig mange crazy damer her på internett, som har en greie for blogge-kjærester! Haha, dette er jo noe jeg har vært heldig å slippe å oppleve, men jeg har hørt min dose historier fra andre bloggere, og det er helt sykt hva folk finner på. Det er vel blitt en halvveis regel i "blogghåndboka" å skjule kjæresten, for å slippe at 10.000 andre skal blande seg inn i et forhold mellom to stykker.

  I tillegg synes jeg han skal slippe å bli glodd ned på gata, hvisking eller andre "uheldige" ting som kommer med å blogge.

   

  Hvor er den treningstightsen fra? Så sykt fin ut! Eller så er det fordi alt sitter bra på deg da, haha...

  Ntåå, du er søt, da! Den er fra Nike. Favoritt-tightsen min! Den er litt tykk i stoffet, og lange i bena. Jeg troor det er denne her! Bare at jeg har den i en mer mørk grå farge

   

  Hvor er genseren fra?

  Den er fra Hennes og Mauritz! Men den var ikke særlig fin, og jeg prøvde den bare på i prøverommet. OOg ja det er en cardigan/kåpe ish

   

  Hvilken størrelse har du i kjolen? Ser M er den minste de har igjen..

  Nå husker jeg ikke nøyaktig størrelse, men jeg har den minste ihvertfall! Var vel XS eller S.
  Kanskje du burde gi pengene du tjener til et veldedigformål? Siden sikkert mye av det har du ikke betalt for uansett, i tillegg til god PR hos oss lesere:) også har du vel mye penger fra før!

  Haha. Nå skal dere høre. Jeg hadde beregnet alt for lite frakt for pakkene jeg sendte fra bloppisen, så jeg brukte vel nesten 60% av pengene på å sende gavene.. Så må jeg vel skatte 50% for resten, og i tilegg solgte jeg jo klærne kjempebillig - så om dere vil jeg skal gi i underkant av 100kr (tilsammen! ahhaha) til et veldedig formål, så kan jeg godt det.. Men jeg er nok mer fan av å gi en litt større sum enn det, haha..

   

  Må man betale 25kr hver måned for å kjøpe noe av det???

  Dette vet jeg jo ikke helt sikkert, men jeg tror ikke dere trenger å melde dere inn på bloppis og betale 25 kr. Noen som vet? Jeg mener dere ikke skal trenge å gjøre det, altså.

   

  Hei! Når jeg går inn på salgssiden så får jeg ikke opp alt du har tatt bilder av, er det fordi det er utsolgt da?

  Ja, da er det utsolgt!

   

  Hadde du 10 eller 7.5 cm størrelse på bokstavene på russeboksa di?

  Jeg hadde 10cm!  jeg sitter å planlegger sydentur i august med noen venninner. jeg vet du allerede har svart på spørsmål om turen din til kos(?) men lurer på hvor dere bestilte reisen og hvilket selskap? og hvilken månede dere gjorde det med tanke på pris osv. hvordan kom dere fram til så billige priser og visste dere på forhånd at de var greie når det kom til vors på hotellet osv? håper på svar :) 

  Det er veldig mange som sender meg mails ang. både Ios og Kos når dere skal planlegge deres første jentetur. Og jeg har jo skrevet flere utfyllende innlegg om begge to (google is your friend) - men helt ærlig, er ikke litt av sjarmen med sin første jentetur å oppleve det selv? Det gjorde vi! Å utforske, finne ut og oppleve selv er jo mye bedre enn å følge etter hva jeg gjorde for to år siden! Men uansett - vi bestillte vel igjennom apollo tror jeg? Og ja, vi fikk lov å ha vorspiel på rommet - men det var grenser på hvor crazy vi kunne være.  hæ, er det ikke opp til deg da? er det noen som bestemmer over hvordan designet ditt skal se ut? dette burde du nå fått bestemt selv...

  Hehe, jo det er jeg som bestemmer fullt og helt over både design og hvordan innlegg skal se ut! Men det blir jo litt over the top om jeg skal ha nesten hvite bilder i hvert innlegg, med sløyfer, rosa og alt er bare "magisk"? Jeg synes det ihvertfall!

   

  Hvor er jakka fra?

  Den er fra Sheinside!

   

  Hei! Kan du skrive litt om innstillinger osv på kameraet? Jeg har Samsung nx2000 og synes ikke jeg får til bildene så bra, så kunne trengt litt tips :)

  Hei du! Folkens: Samsung NX kameraene er noe dritt. Det er vel Nx1100 jeg har, og jeg vet ihvertfall at det er et ganske dårlig kamera. Det er bra om du tar bilder i fullt dagslys, gjerne av et landskap eller noe på lang avstand. Ellers synes jeg det er helt ræva, og for meg som blogger (og skal knipse hundrevis av selfies) blir bildene utrolig uklare, og ikke særlig imponerede kvalitet. Det eneste praktiske og kule med kameraet er at jeg kan overføre bilder rett til mobilen! Så nei, jeg har ingen tips til å få de til å bli bedre, hahah!

   

  Hei! Jeg lurer på hvilken størrelse du har i dongerijakka fra Acne?

  Jeg har 34! • 25.01.2015
 • 14:01
 • JEG MÅ TA OPP NOE VIKTIG MED DERE!

  Hei kjære dere! Selv om jeg høres fly forbanna ut på overskrifta, er jeg altså ikke det - bare litt irritert. For det er en ting jeg må ta opp med dere!

  I de siste 3 årene har jeg mottat mail her og der, av folk som har kommentert på bloggen min for noen år siden, og vil at jeg skal gå inn å slette kommentaren dems. Enten fordi "de skal søke en jobb" og mener at kommentaren: "fin blogg!" skal kunne legge framtida dems i grus. Jeg vet jeg er litt kvass nå, men aner dere hvilket styr det er for meg å gå tilbake i mine 4521 blogginnlegg, for å finne det ene innlegget med den ene kommentaren du vil ha fjernet? Som gjerne ble skrevet i 2009?

  Jeg hadde forstått det om du kommenterte bloggen min som 13åring med fullt navn, og tømte hjertet ditt for meg, hvordan din teenage boyfriend var en drittsekk eller hvor mye du krangler med familien din. Men virkelig - "du har fin blogg"? Forståelig om du søker på stilling som russisk spion og skal slette alle spor etter deg - men er det deltidssjobb på Cubus du søker på, tror jeg det skal gå greit. Da er nok instagramprofilen din et mye større problem.

  Shit, så sassy jeg er i dag. Jeg tror aldri jeg har vært så spydig i et innlegg før. Men dette er noe som topper lista mi over ting jeg irriterer meg over. For det er fullt og helt deres valg om dere vil kommentere bloggen min, det er deres valg hva dere vil kalle dere når dere kommenterer, og det er deres valg hva dere skal skrive. Det er ingen som ber dere skrive fornavn og etternavn, personlig anbefaler jeg dere å enten bruke et kallenavn, eller fornavn - eller bruke ditt eget navn, og passe på hva du skriver. Dere har selv ansvar for hva dere gjør og skriver på nett, og da er det bare så ufattelig kjedelig at dere ber meg gjøre the dirty work, når dere angrer 4 år etterpå.  Nå håper jeg virkelig ikke dere blir "skremt vekk" fra å kommentere her på bloggen, for skriver du noe fint - med fullt navn eller ikke, - skal det nok en del til for at det gjør skade! Og når sant skal sies så har jeg vært inne å slettet diverse kommentarer, for jeg skjønner jo at det kan være en kjip situasjon å være i, hvis du virkelig tror det kan ødelegge for deg. Men bare en heads up, liksom!


  Ellers er det søndag med godt vær, mens jeg sitter inne og sorterer livet mitt og økonomien min i papir fra 2014. Så ufattelig kjedelig, jeg har ikke ord. Men men nå skal jeg slutte å klage, life is fine!

 • 24.01.2015
 • 18:31
 • BIL I HUS

  I dag hentet jeg den nye bilen min! Hadde jo helt glemt hvor nusselig og fin den var! Så da måtte vi ut å kjøpe rød "L" og ekstraspeil, pluss diverse annet stash til min nye pussy waggon. Nå kan øvelseskjøringa starte!

  Nå har jeg nettopp vært på futsalkamp til min kjære, og nå er det rett ut igjen for å hente Rebekka, som jeg skal kose med ikveld. Kos dere ikveld.

 • 23.01.2015
 • 16:39
 • VONDT  I dag har jeg tatt meg en syke-dag. Natten ga meg to timer søvn, kroppen min verker utrolig på alle slags måter, så jeg har holdt meg under dyna i hele dag, og sett på TV. Jeg tror nesten jeg har sett like mye på TV i dag som jeg har gjort i hele mitt liv. Jeg får ikke til å spise på grunn av kvalme, eller se på mobilen på grunn av hodepine. Klaging, altså.

  Uansett, selv om det var deilig å bruke "arbeidsdagen" på å sove, hadde jeg egentlig en latterlig mengde jobb jeg hadde spart opp til i dag. Både innlegg og resten av regnskapet (ca alt, med andre ord). Til dere som har lurt på hva slags regnskap det er snakk om, er det å sitte å sortere alle kvitteringene mine fra 2014 (som er mange), skrive ut alle fakturaer jeg har sendt i 2014, bankutskrifter o.l. Veldig, veldig kjedelig - og enda kjedeligere at det ser ut til at jeg må bruke helgen min på det.

   

  Så mange negative ladede ord i ett innlegg, det tror jeg er lenge siden dere har lest. 

  i'll be back snart, folkens