hits
 • 31.01.2016
 • 21:00
 • UKEN SOM VAR

  Ukens tanke: Denne uken kom jeg inn på en veldig mindfuck tanke. Og det er, at uansett hva du tenker på, så har nesten garantert tenkt på det samme før deg. Vi er jo så latterlig mange her i verden, som tenker 100% av døgnet! Så om jeg tenker på de mest absurde ting - å lage meg sko av stearin eller spise glava med vaniljesaus - så er sjangsen stor på at noen har tenkt på akkurat det samme?!?!? Det er SÅ FUCKA

  Ukens opptur: Levere inn regnskapet for 2015, og ser hvor flink jeg har vært å jobbe i år! Working lady yes yes

  Ukens nedtur: Jeg har shoppestopp! I en måned! Det er helt sykt, og jeg vet ikke om jeg kommer til å klare det. En nedtur med å holde på med regnskapet sitt, er at man får sett hvor mye man får brukt på hva. Og hvor mye som har gått ut av konto i 2015 (har dere funnet den funksjonen på DnB sin nettbank? Hvis ikke - ikke gjør det. Man blir dypt deprimert). Jeg brukte så latterlig mye penger i fjor. Jeg er veldig flink å spare penger, men jeg er også flink å bruke de pengene jeg ikke setter av til sparing. 

  Ukens sang: Housewife - Dr. Dre! Jeg er tilbake på oldschool g funk om dagen. And it feels gooood

  Ukens person: Kjæresten min! Han er virkelig den beste. Å være så skjønn og forståelsesfull, og ikke minst SNILL! Og ikke minst å holde ut med sprøe meg som dame. En natt jeg lå over, hadde jeg 50 spørsmål som gikk i denne duren: "Ligner jeg mest på en varmekabel eller en lysbryter?" "Ligner jeg mest på snørr eller et skrujern?" Og jeg tvingte han til å svare. Noen ganger, ass.

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Ukens film: Straigt Outta Compton! Jeg startet på filmen med en gang den kom ut, men fikk aldri sett den helt ferdig. Det gjorde jeg forleden, og det er hands down min favorittfilm. Jeg er jo fan av alt som har med hip hop og gjøre, og en egen film om N.W.A?! JA TAKK!

  Ukens mat: Scampi! Jeg har lenge cravet scampi, og har ikke spist det på sikkert et år - og mamma laget nettopp den deiligste scampiretten, så da ble jeg glad :-)

  Ukens lættis: Jeg må si jeg lo relativt mye på mandag i forelesning. Dere vet når man får lættis i klassen, og ikke får til å slutte? Jeg hadde helt glemt hvor jævlig (og funny) det var. Grunnen til at jeg lo så mye var fordi jeg spurte Emilie om foreleseren hadde på høye hæler siden det bråkte så mye, men det viste seg at foreleseren "bare" hadde på seg tresko. Jeg vet - not to funny, men jeg måtte seriøst gå ut av salen for å fnise ferdig fordi jeg er en liten dritt  Ukens kuleste person: Denne kategorien er jo kanskje ikke så veldig nødvendig, i og med at jeg allerede har "ukens person" - jeg gikk vel bare litt tom for forskjellige "ukens", og ville gjerne ha med meg selv </3. 

 • 31.01.2016
 • 19:01
 • UT Å KNUSE NOEN DRINKER

  Hei babes! I går feiret Ingrid bursdagen sin, og da kan det jo ikke bli annet enn funny! Verdens snilleste og gærneste jente må jo feires skikkelig, så etter noen timer på vorspiel tok vi turen til byen. Jeg har begynt å elske å dra på byen i det siste - hvem skulle tro det?! For min del satt jeg i ro hele kvelden og bare jammet til musikken, noe som virkelig er det beste jeg vet. Dansingen gjør jeg meg som oftest ferdig med på vorspiel eller nachpiel, eller ikke i det hele tatt, hehe...

  Gled dere til bildedryss - det ble nemlig knipset noen skikkelige blinkskudd av en stk Anna som presterte å knuse hele 3 drinker i samme slengen.....!


  Skål! Haha, det ser ut som jeg har magemuskler!! Vil dere vite noe sykt? De "muskene" dere ser er faktisk bare to "bein" øverst på magen, som jeg alltid har hatt, som ser ut som magemuskler. Jeg kan ikke klage!

  SAMSUNG CSC Processed with VSCOcam with a5 preset
  Jeg sier det igjen jeg - jeg fatter ikke hvordan jeg har prestert å finne så masse babes og hunks som venner?! Se på disse her, a! Marte, Maja, Maria og Sofie 

  SAMSUNG CSC Processed with VSCOcam with a5 preset
  Og ikke MINST hun her da?! Her baber vi oss litt, også finner jeg ut at jeg skal være gøyal og kødde litt på neste bilde..


  Så jeg slenger spaghettiarmene mine litt for mye, og meier ned tre drinker. BLINKSKUDD!

  SAMSUNG CSC Processed with VSCOcam with a5 preset
  Ble kjapt god stemning igjen, tho!

  SAMSUNG CSC Processed with VSCOcam with a5 preset
  Haha, dette er så sykt meg og Karen i et bilde. Jeg er helt fnisefaen, og Karen susser på meg som alltid. SMASK! Og ja Ingrid mistet munnen sin igår

  Nå skal jeg slappe av litt, før jeg skal ut å spise med mine studiedamer! En fin avslutning på en fin helg, og nå er det bare å lade opp til ny uke. Jeg vet ikke om "uken som var" kommer i kveld eller i morgen, men det kommer!

 • 30.01.2016
 • 15:01
 • på date er jeg...

  På kino er jeg... okei - fy søren så kjedelig start på dette innlegget? Eh ja, nei på kino er jeg vel ganske normal. Ikke no sjukt gærn. Jeg er ikke så ofte på kino, for det er egentlig en veldig usosial aktivitet. Kjedelig å dra med kjæresten eller venner på kino, for man snakker jo ikke sammen...

  På stranden er jeg... døds-søvnig! Før var jeg klin kokkos etter å bade, men det dabbet litt av med årene. Nå er jeg mer gira på å få en fin farge, haha... Men jeg er å finne i vannet innimellom, og da er det gjerne litt leking og spill som foregår!  Hos tannlegen er jeg... ganske avslappet, i og med at jeg kun har hatt ett hull, som jeg ikke husker at jeg borret (dere tror kanskje det er sånn 10 år siden i og med at jeg ikke husker det, men det er faktisk bare 2 år siden - jeg skjønner ikke hvorfor jeg har glemt det).

  På date er jeg... ivrig. Jeg elsker å date. Nå har jeg jo kun datet ordentlig med kjæresten min, men jeg syntes det er så koselig! Middag, rødvin og gjerne litt drinker etterhvert. Dates kunne jeg vært på hver dag.

  Akkurat nå er jeg... nesten blind fordi jeg har så ufattelig dårlige linser. 

  På snapchat er jeg... utrolig ekkel. Og veldig morsom syntes jeg selv! Jeg sender mye gøy

  På kjøkkenet er jeg... veldig ofte, gjerne en gang i timen. Ikke for å lage de lekreste retter, men mer sansynlig for å sette en grandis i ovnen eller en fjordland i mikroen. Eller lete etter noe godt!

  Bak rattet er jeg... nok noe vimsete. Når jeg kjører alene har jeg ganske kontroll. Avslappet og bra kjøring (som oftest....). Men så fort noen sitter i bilen med meg blir det noe kaos i hodet mitt. Jeg kjører super-rykkete, kvæler bilen og mister helt hukommelsen på hvor jeg skal. Tror enkelte som sitter på til meg lurer på hvordan i alle dager jeg har fått lappen

  På treningsstudio er jeg... ganske så ofte! Før kunne jeg finne på å trene 6 ganger i uka, og folk blir kjempeimponert. Men sannheten er at jeg trener veldig lite når jeg er på treningsstudio. Jeg er der mye, men trener veldig lett, hehe.. Jeg har 2-3 dager i uka hvor jeg trener skikkelig hardt, men trener jeg mer enn det, ja da er det mest vimsing og tulling jeg driver med.  I klesskapet har jeg... betraktelig mindre klær etter klessalget! Og det er så deilig. Var en stund jeg trodde jeg måtte flytte ut, for å få mer plass til klær. Jeg har en latterlig mengde kjoler og ytterjakker. 

  På møter er jeg... hun som sier "ja", "mhm", "akkurat" og ikke minst: "du kunne ikke sendt et sammendrag på mail også"? Haha, jeg hater å være på møter. Jeg blir nervøs for å ikke få med meg alt, og for å virke dum. Og ikke minst fordi jeg elsker å maile. Å maile er alltid lurest, for etter noen kjipe opplevelser med avtaler man har gjort face to face, har man det alltid skriftlig på mail.

  På tivoli er jeg... sykt gira! Jeg elsker tivoli, selv om jeg har blitt veldig redd for det (også) med årene. Før var jeg å se på alle karusellene, og det er jeg forsåvidt enda - bare av prinsipp av at jeg skal ta alt. Den gangen jeg fikk sponset tivoli var jeg virkelig i himmelen. Jeg tok en sånn "slegge", men var så jævlig redd at jeg bare kneip igjen øynene og holdt meg fast. Jeg trodde vi bare ble slengt frem og tilbake, men jeg fikk først vite etterpå at vi hadde blitt slengt 360 grader rundt. Ikke snakk om å ha opp øynene nei

  På matbutikken er jeg... hun som kjøper 4 Tine iskaffe, 4 YT sjokomelk, 4 bokser Pepsi Max og 2 forskjellige Fjorland. Jeg må starte dagen med en iskaffe, hvis ikke blir jeg helt rompe i hodet. Jeg må ha sjokomelk etter trening, og jeg må ha litt Pepsi for å bare elske livet litt noen ganger. Og Fjorland er bare sykt godt, så det må også kjøpes inn 

  På skolen er jeg... ivrig kunde i kantina og kiosk, gjerne så ofte som overhode mulig. Jeg er ofte på skolen, men det er ikke like ofte jeg forstår hva jeg sitter og hører på desverre

  På fest er jeg... mamma moo og drita morsom! Etterhvert som vi fant ut at jeg utvikler et enormt morsinstinkt når jeg drikker (også til vanlig forsåvidt), er det gjerne jeg som dobbelsjekker at alle har kommet seg hjem og ikke drikker alt for mye. Det er kanskje litt raust  å utnevne meg selv til drita morsom når jeg er ute, men det (lille) jeg syntes er for drøyt å snakke om edru, kan jeg gjerne pøse ut om når drikker. Jeg kan bli utrolig skamløs i hva jeg sier noen ganger, jeg blir nesten flau av at det er mulig å si så mye sykt rart innimellom. Ellers blir jeg veldig fierce, og finner meg ikke i alt. Til vanlig er jeg litt "hehe det går bra", mens på byen er jeg gjerne: "bitch whaaat"

  På internett er jeg... mye kjedeligere enn i virkeligheten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • 29.01.2016
 • 16:23
 • FRØKEN SHOPPING

  I dag startet jeg dagen med å løpe fra parkeringsplassen i all hast, og inn på treningssenteret. For å rekke en yogatime. Er ikke det litt som å spise fries mens du springer på mølla? Jeg rakk det ihvertfall akkurat, og lå i stjerne og prøvde å bli helt zen på tross av bankende hjerte og sliten pust. Hjernen ble ikke helt zen da jeg kom på at jeg hadde glemt å betale parkering.. Jaja, til tross for en veldig stressende, dog etterhvert avslappende og produktiv yoga-morgen, var det en deilig start på dagen! Nå sitter jeg her egentlig og skal ha et skypemøte, men ser ikke ut som det blir noe av - så da er det bare å ta HELG!

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset
  vipper: sweed lashes, her kjole: nelly, her /adlink

  Tenkte jeg kjapt skulle vise dere en ny kjole, som jeg hadde på meg på byen for et par helger tilbake. Jeg kjøpte den egentlig for å bruke til hverdags, men da det var så kaldt ute funket virkelig denne kjolen med mine sorte lårboots, til en kveld ute på byen. Og jeg fikk så mange komplimenter for fargen, den er helt annerledes i virkeligheten, dere ser den bedre på Nelly sine nettsider. Den er vanlig i størrelsen men utvider seg litt utover kvelden, og går tilbake i størrelsen når du vasker den. Neste uke blir jeg nok å bruke den til hverdags, i og med at det er et skikkelig key-plagg for meg akkurat nå. Jeg har min i XS

  Vippene er også noen nye favoritter - jeg så Nelly hadde fått inn Sweed, som jeg har sett at bla. Kenza bruker. Faktisk akkurat denne modellen! Så da kan dere jo tro hvem som klikket hjem et par - og de var helt perfekte. Jeg har på meg "Gabbi" modellen, men skal helt klart bestille bla. "Iconic" også! Nå må dere jo huske at jeg har vippeextensions under i tillegg, så de vil nok se mindre dramatiske ut på andre som ikke har vippeextensions!

  - Nå som jeg først er i gang med å vise dere litt shopping...-

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Ehh, ja jeg har kanskje ikke nevnt det enda - men jeg har brukt veldig mye penger i det siste. Særlig på mat og klær. Særlig på klær. Og sminke. Heldigvis er jeg blessed med det som kalles selvinnsikt, og finner gjerne ut av ting før det blir et skikkelig problem - det gjelder det meste. Og i det siste halve året har jeg shoppet alt for mye, mer om det i "uken som var" på søndag. Uansett! Jeg tenkte kanskje å vise dere noen av skjønnhetsproduktene jeg har gått til innkjøp av i det siste. På det første bildet ser dere noen av ukens innkjøp, jeg kjøpte Chanel sin bronzer Tan De Soleil, og en leppestift fra MAC i fargen Brave. Både bronzeren og leppestiften er annerledes enn hva jeg er vandt til - leppestiften mørkere og mer naturlig, og bronzeren i kremform. Men jeg liker begge to veldig godt!

  På det andre bildet holder jeg frem baksiden av Sensai sitt transcludent løspudder, og Chanel sin Vitalumiere Aqua. Sensaipudderet kjøpte jeg vel egentlig fordi det var det første løspudderet jeg fant som hadde skrulokk. Virker som ingen andre produsenter har skjønt at transcludent-pudderdåser må være helt tette, hvis ikke blir sminkemappen et levende helvete! Selve pudderet var helt OK, men ikke noe jeg kjøper igjen... Det samme gjelder foundationen - jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg kjøpte denne - den er litt for tørr for meg, og ikke noe særlig spesielt med den.... 

  Dette ble mye babling! Helt beauty-guru nå, jeg. Men kanskje noen som syntes det var interessant å høre om. Jeg prøver å bli flinkere å gå utenfor mine faste rutiner og produkter når det kommer til sminke, for det er jo så mange kule produkter der ute!

 • 28.01.2016
 • 10:52
 • 75 ÅR

  God morgen! As we speak sitter jeg faktisk på skolen og har pause mellom forelesningene. Siste skoledag før helg! Denne uken har jeg vært min egen helt, og fått gjort tusenvis av ting som ellers ville tatt meg flere uker å få gjort. Stått opp før sola til og med! I dag skal jeg bla. innom Eplehuset for å fikse mobilen min som liker å bli ødelagt to ganger i måneden. Men først skole! Stay in school folks, utdanning er viktig!

  Tenkte jeg skulle dele noen bilder fra 75-årsdagen til bestemor til dere. Helt ærlig trodde jeg at jeg hadde blogget disse for flere dager siden. Det trodde jeg om bildene fra gårsdagen også. Går i surr for et gammelt blogghue vettu

  Processed with VSCOcam with a5 preset
  Haha elsker dette bildet. Ser ut som det er Otto som driver å lager gang signs med rød neglelakk

  Processed with VSCOcam with a5 preset
  Meg, søskenbarnet mitt Magnus og lille Otto!

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  sponset kjole


  Processed with VSCOcam with a5 preset
  kjole: shein, her

 • 27.01.2016
 • 20:49
 • HVER DAG ER EN SEIER

  Jeg har gruet meg til denne dagen i flere uker! For det første hadde jeg planlagt møte med regnskapsføreren min, for å få levert inn regnskapet for 2015. Det er jo en ting, hehe. Jeg har jo så vidt snakket om at jeg er redd for veldig mye her på bloggen, og kan vel si at jeg er ganske "angstprega" på mange forskjellige områder, og bilkjøring på ukjente steder er da en av disse. Så det var kjøreturen jeg gruet meg mest til, i og med at kontorene ligger litt utenfor byen. Mange tror at det å være redd for så mye er veldig slitsomt, og det er det jo til tider også. Men jeg har vært det hele livet mitt! Og det som er så utrolig digg med å være nervøs og grue seg til ting, er at når du klarer det blir man helt i hundre! For "vanlige" mennesker får man kanskje denne vinner-følelsen når man kanskje får 6 på eksamen eller tar ny rekord på treningsstudioet - mens jeg får slike kick hver eneste dag. I dag, da jeg fant frem helt uten komplikasjoner var jeg i hundre og helvette, og gikk med lykkerus resten av dagen. Det hadde kanskje litt med at jeg nettopp hadde levert fra meg regnskapet også, da! :-)

  Dette innlegget bevegde seg litt dypere enn hva jeg hadde planlagt, haha! Men i dag har vært en super, og super-stressende dag. Før og etter regnskapsførertime var det forelesninger, og rakk så vidt å ta en lunsj i byen med mamma. Gash, som jeg gleder meg til å legge meg i kveld!

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset

 • 27.01.2016
 • 18:53
 • OUTFIT: 26.01.16

  Processed with VSCOcam with a5 preset
  sponsede produkter


  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset


  Processed with VSCOcam with a5 preset
  bukse: bik bok jakke: zara genser: calvin klein, her sko: nike roshe run, her

  Gjett hvem som har fått seg enda et par hvite sneaks? MEG! Hehe, dette var gårsdagens outfit - men tenkte jeg skulle vente til i dag med å poste det, i og med at jeg i går skrev om et annet par hvite Nike-sko. Haha! Da kjæresten var på besøk og så to hvite Nikesko stå på rommet lurte han på hvorfor i alle dager jeg skulle ha to par med like sko. Jeg bare "EHH DAHHH DET ER FAKTISK TO FORSKJELLIGE". Kan man være kjæreste med noen som ikke ser forskjell på Nike Roshe Run, og Nike Juvenate, egentlig!??! Spør for en venn 

  Til gårsdagens antrekk hadde jeg mitt vinrøde ullskjerf fra Acne, og det ble faktisk ikke for kaldt! Deilig at man kan gå i annet enn parkaser. I går kjøpte jeg faktisk to kåper as well, det er jo en veldig fin mellomting av parkas og skinnjakke, som er perfekt i dette været!

 • 26.01.2016
 • 15:26
 • HVA SKAL JEG HA PÅ MEG?

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Husker dere for sikkert 6 år siden - da det var så populært på blogger å ha "versus"? Grandiosa vs. Big One, Voe vs. Annais, New York vs. London? Haha, jeg husker selv jeg hadde noen med kjendiser. Good times. Poenget mitt er at jeg innimellom har dette enda, bare med mine egne kjoler! Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har dette oftere - for 1. jeg får hjelp til å velge hva jeg skal ha på meg, og 2. jeg får masse feedback fra dere. 

  I helgen feirer min kjære Ingrid bursdag - hele 21 år! Jeg har fortiden massevis av ubrukte kjoler liggende, som jeg snart må få la skinne litt. Jeg har valgt ut to i den grønne familien for once! Den første er en "påfugl", ganske casual, løs kjole som jeg tenker å ha med lårboots. Det andre er en playsuit i paljetter som er veldig festive, men pittelitt kort til meg, men funker akkurat. 

  Hva syntes dere? Nummer 1 eller 2?


  Processed with VSCOcam with a5 preset


  påfuglkjole: shein, her paljettplaysuit: shein, her

  sponset

 • 25.01.2016
 • 19:00
 • DETAILS

  sponsede produkter

  Processed with VSCOcam with a5 preset

   

  Processed with VSCOcam with a5 preset  Processed with VSCOcam with a5 preset
  sko: nike, her veske: shein, her

  Jeg hadde egentlig store planer i dag om å ta flere antrekksbilder til dere. Men det gikk ganske i ett i dag - jeg sto opp umenneskelig tidlig (eller klokken 8 som andre liker å kalle det) for å hente bilen på verksted. Jeg og Ingrid hadde også en aldri så liten morgentrening, og hvem tror dere er dumme nok til å skal ta outfitbilder etter 60 minutter kondisjonstrening? Uten noe ekstra sminke med seg? Rød som faen i ansiktet? Meg!! Meg meg!! Så la oss si det holder med detaljebilder i dag. Vesken er den samme jeg hadde på "what's in my bag" bare i sort. Skoene har jeg fra før i svart, som er mine favoritter innen treningssko. De former foten så utrolig bra! Jeg ønsket meg de i hvitt til jul (noe jeg så klart ikke fikk - folk nekter å gi meg sneakers eller joggesko fordi jeg har så mange fra før). Så dere kan jo tro jeg ble glad da de kom inn på Junkyard og jeg fikk en sen julegave av de heller :-) Tenkte forresten å tipse om at de har salg nå, som du kan sjekke ut her.

  Akkurat nå sitter jeg og gråter over ukens spotify-weekly liste - hvordan kan Spotify mene at jeg har dårlig musikksmak?! Jeg skal straks ta sol, før jeg skal henge med noen venninner. Jeg har hatt en super start på uka, i forhold til forrige uke, haha...

 • 25.01.2016
 • 15:37
 • UKEN SOM VAR

  Ukens tanke: Denne er sprø - jeg har nemlig fått et ekstremt behov for å ha et talent i det siste. Jeg har for real tatt opp drømmen om å bli DJ eller å mikse musikk, og har begynt å tenke på å gå noe musikkproduksjon-studier. Jeg vet nok med meg selv at dette aldri kommer til å skje, og at dette bare er i denne lille perioden jeg har en ekstrem trang til å være god til noe. Folk sier til meg at "du er jo god til å blogge" - men let's get real da. Jeg er god til å ha langt lyst hår og være tan året rundt. Jeg vil bli anerkjent for å være flink i noe! Jeg tror det kom etter jeg leste en bok hvor hovedpersonen var så sykt god til å spille cello. I likhet til at knowledge is power, syntes jeg talent er like mye makt å ha!

  Ukens opptur: Å reise til Brønnøysund! Det var veldig deilig for både kropp og sjel å få slappe av litt. Av en eller annen grunn har det vært mye fest i Januar - både en og to ganger i uka, så da trengtes en avslappende helg med god mat og drikke, og ikke minst godt selskap.

  Ukens nedtur: Jeg må si at det har vært mye å velge i denne uken! At jeg klemte fingrene i bildøra og rev av håndtaket på bilen er vel ganske langt oppe på denne listen. Når jeg tenker meg var egentlig forrige uke en av mine kjipeste uker så lenge jeg kan huske - men bare massevis av små, hverdagslige, irriterende øyeblikk. Takk gud for ny uke!  Ukens sang: It's Strange - Louis The Child! Jeg hører egentlig aldri på slik små-syrete musikk, men av en eller annen grunn har denne kommet på toppen av ukens spilte sanger. Funky

  Ukens person: OTTO! For en legende. Vi to har hunget sammen så mye i helga, og som jeg nevnte har seriøst hjernen min fått en mental alder på 7 år. Jeg har blitt enda mer barnslig enn tidligere, og føler ingen skam av å leke sura inne på Rema eller sammenligne maten jeg spiser på resturant med avføring.   Ukens film: Marley and Me! Nå har jeg ikke sett så veldig mange flere filmer denne uken, men denne gjorde (som dere sikkert fikk med dere) veldig inntrykk på meg altså. Gråtebonanza. Vil dere høre noe funny? Her forleden fikk jeg en kommentar på bloggen fra noen som hadde sett Marley & Me etter å ha lest bloggen min, og bare var så skuffa. "Drit dårlig film Anna hva faen dårligste filmen jeg har sett"-typ-ish. Rett etterpå kommer enda en kommentar fra en "annen" person, som er HELT enig med personen før. "Sykt dårlig ja, helt enig. FY søren så skuffa Anna hade". Tror dere ikke det var samme person? Det er virkelig noe av det gøyeste jeg vet - blogglesere som kommenterer med forskjellige navn og er enige med seg selv. Hahahhaa

  Ukens mat: Ciabatta med pesto, løk, salami og ost! Er det EN ting jeg har savnet med skolen, så er det å kjøpe meg denne sandwichen i SIT-kiosken. 

  Ukens lættis: Denne uken har egentlig vært ganske lite lættis, i og med at jeg har hatt tidenes blå-uke. Men må si jeg fikk ganske lættis da jeg så filmen under - jeg har jo tidligere utrykt hvor funny jeg syntes det er å se på Taylor Swift danse. Denne er min favoritt

  Ukens kuleste person: meg hade

  Tja - hvordan syntes dere dette gikk da? Jeg har sett andre bloggere ha slike oppsummeringer av uken, men personlig leser jeg de aldri.. Gjør dere? Er det gøy eller bare gjentakende?  I need to know. Hvis dere liker det, så skal jeg så klart fortsette! Gjerne kom med forslag til nye kategorier jeg kan ha med :-D