hits
 • 28.02.2009
 • 20:57
 • FOR EN KVELD!

  Emilie har spydd, Karen har mistet lommeboka og er kvalm og jeg holder på å vrenge magen min av smerte. Jeg har lugget på ryggen i senga til Emilie å klaget, Karen er fortvilt over sitt pengboktap på vei til videobutikken og Emilie.. ja, har kastet opp. Alikevell, her er det stemning, med trøsting og alt. That's what friends are for!

  Nå skal vi legge oss i senga til Emilie å se Sex and the city, for mora til Emilie har hele boksen. Ok. Rart. Emilie fikk nettopp neglelakk i øyet. INNPÅ øyet. Jeg gjentar meg selv - for en kveld! Hun ble helt blind og fører seg frem og skur av lyset, og roper DET VAR IKKE GØY EN GANG. Haha, nå tror jeg bare vi skal legge oss ned mens vi ikke gjør noe.
  Image and video hosting by TinyPic
  På videobutikken, der vi ikke fikk leid oss noen film - siden Karen mistet pengboka.

  Image and video hosting by TinyPic
  Ulykkesfuglene på videosjappa.

  Xoxo, annais.

 • 28.02.2009
 • 17:47
 • HEI SLITEN

  Hjemme fra en herlig butyr! Eller, vi var på ett, snobbete og overklassete senter, med damer over 50 som spradet rundt i Dolce og leopardsingletter. Så der følte vi oss altså veldig hjemme, i vår slakete stil. Men det var bare fordi vi skulle kjøpe truse til Melis da. Nå skal jeg og jentene se film, på storskjerm nede i stua til Emilie. Sounds good? Oh yes. Her er det jeg kjøpte meg.
  Image and video hosting by TinyPic
  Truse og solcaps til Melis.
  Image and video hosting by TinyPic
  Blomst til Mamma.
  Image and video hosting by TinyPic
  Her satt vi en time å slappet av.
  Image and video hosting by TinyPic
  Q: Hvilken film skal vi leie? Tips?

  Xoxo, annais.


 • 28.02.2009
 • 13:49
 • DAGENS KLEDNING

  Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
  Bukse fra H&M, ulljakke fra GINATRICOT, topp fra GINATRICOT, solbriller fra MONIKAPOLITAN.COM og sko fra CAVASAKI (?).
  Image and video hosting by TinyPic

  Image and video hosting by TinyPic

  Image and video hosting by TinyPic
  Nå skal jeg ringe Emilie, så ta bussen ned til byhaven for å kjøpe hundebleier og hunde-sol-caps. Og en god frokost. Ha en supersuper dag!

  Xoxo, annais.
 • 28.02.2009
 • 12:16
 • E-ELIMIDA-ATE

  God morgen søtiser! Jeg har vært oppe noen timer nå, bare for å slappe av. Jeg våknet av min hyperaktive familie som var kjempehypp på skitur klokken 10 om morgenen, som jeg heldigvis slapp unna. Så idag er det noen ærend som må gjøres, kjøpe truse til Melis og levere noen bøker. Pluss innspilling av FBI. Sola skinner akkurat som en solskinnsdag, så det blir bra å spille inn film idag!
  The image ?http://www.happygrrls.com/arts/elimidate.jpg? cannot be displayed, because it contains errors.

  Men nå skal jeg se Elimidate. Et program som er så utrolig etter manus, men så utrolig gøy å se hvor mye de driter seg ut. Og til dere som syns jeg er litt pervers og ekkel i innleggene mine, jeg skal prøve å slutte. Men, det skjer så utroli mye ekkelt og perverst i livet mitt noen ganger. Haha.
  Q: Hva skal dere idag?

  Xoxo, annais.

 • 27.02.2009
 • 18:49
 • HUNDEMENSEN OG SMOOTHIETIME

  Her setter jeg meg i sofa'en med Melis for å slappe av. Hun ligger da på magen min, halvsover begge to. Hva tror dere skjer? Hun menser på min hvite singlet. Jeg roper ut til familien min som sitter og spiser middag "Melis har skvætta! Æææsj!" Da klarte Anna å ødlegge matlysten til familien enda en gang. Og min hvite singlet. Rip. Ok da, kansje ikke verdens største flekker. Det værste er at man tydligvis ikke skal ha på de bleier disse hundene, siden de er så små. Så jeg er vell offer nestegang også, for denne vandrende, sprutende blodvogna.
  Image and video hosting by TinyPic
  Nå skal jeg lage hjemmelaget smoothie. Kansje til mine kjempeavanserte kokketips?
  Q: Har du tispehund? Har hun hatt mensen? Måtte hun ha på seg bleie?

  Xoxo, annais.

 • 27.02.2009
 • 15:42
 • IDAG ER JEG..

  Frisk! Opp klokken 8, buss klokken halv 9 - skolebenken 9. Vanlig rutinge. Godt og være hjemme, og at det er helg! Må først starte med å si at jeg spiser ikke griseører. Det var bare tull, som.. ja 1% skjønte. Men ivertfall, idag skal jeg se sexy fredag, mens jeg.. ops. Fikk nettopp meldig fra jentene om at det er jentekveld på gang. Ivertfall, nå ser dagen min slik ut - telefoninterviu, jentekveld og en tur med Melis.

  Så til forbrukerinspektørene. Det blir desverre ikke idag, siden vi har planlagt noe, som vi egentlig skulle gjøre på Onsdag. Men jeg ble jo syk, så det ble ikke noe av. Så forbrukerinspektørene er litt forsinket, for vi skal faktisk besøke noen denne gangen. Derfor må vi få det til å passe med den personen også. Går det greit?
  Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
  Alt fra H&M.
  Image and video hosting by TinyPic

  Image and video hosting by TinyPic
  Q: Hva skal dere idag?

  Xoxo, annais.

 • 26.02.2009
 • 18:36
 • " DU KAN FÅ ET GRISEØRE OM DU VIL..?"

  -Har du sett Melis, jeg ga henne en grisetunge her istad, etter det forsvant hun!
  Det første som treffer meg er jo æsj, så jeg sutrer forbi henne mens jeg mumler æsj. Så opptimistisk som mamma er, skal hun ha det til at grisetunge er godt.
  -Husker du ikke, det var oksepenis som luktet!
  -Åja, ja det gjør jo saken myyye bedre.
  - Du kan få et griseøre om du vil..?

  Ok, jeg er kansje ikke heelt frisk. Jeg sluknet på rommet istad. Kult, hæ? Derfor var jeg en sutrete liten baby som slepte den gigantiske babykroppen sin ned til kjøkkenet for å gjøre familien i dårlig humør. Men etter en flaske vann er humøret på topp igjenn. Så nå skal jeg sove endamer å bli frisk til imorgen. Det er dagens mål.

  Image and video hosting by TinyPic
  Så dette ligger jeg å knasker i meg nå. Aah. Sulten nå? OK, INGEN SKJØNTE AT DET VAR IRONI. RELAX, JEG SPISER IKKE GRISEØRER!
  Q: Noe bra på tv idag?

  Xoxo, annais.

 • 26.02.2009
 • 14:58
 • NÅ SKAL JEG UT

  Jepp. Jeg skal ut. På tur. Jeg skal kjenne luft, kjenne sørpe under skoene, og spise usunn mat rett fra Rema's hyller. (Jeg ska kjøpe maten først ja..) Lettere sagt, jeg skal ut nå med Melis, før hun tisser seg ut. Jeg har faktisk tatt på meg noen fine klær, tatt av meg teskjorten jeg har sottet med i2 og en halv dager i strekk. Høres jeg ikke bare utrolig renslig ut nå? Jeg har dusjet, bare sånn for å si det.

  Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
  Tights fra GINA og topp fra CUBUS.
  Image and video hosting by TinyPic
  Se på kulingen, da.

  Xoxo, annais.
 • 26.02.2009
 • 13:02
 • JA HER ER DET HJEMMEFEST

  Heihei, god morgen, god ettermiddag. Guess what, jeg trodde faktisk jeg skulle på skolen idag, etter en lang, hysterisk morsom samtale med my bff, karen. Vi snakket om hvor gøy det skulle bli i dag - men neida. Her sitter jeg. Må da være hjemme å slappe litt av. Så her i stoga er det Hello partey - goodbye school. Shit, jeg har en matteinnlevering i sekken. Hello school - goodbye partey.

  Nå skal jeg dra på meg en tights, strikkejakke og solbriller. Jeg skal nemmelig ut med Melis, og jeg har ikke vært ute på.. 72 timer. Stakkars, små, yndige forbipasserende.oldladysmokingcigar
  Hva sier dere? Noe i den duren er jeg nå. Bare ikke såå freshe bukser. Skrukkete dame, funny old lady og gammel - mine googlesøk idag.

  Xoxo, annais.
 • 25.02.2009
 • 19:27
 • DAGEN MIN

  Hei! For å si det sånn, skjer det ikke helt sinnsykt mye når man har vært hjemme en i 48 timer. Sottet på samme plassen, vært i samme hus, altfor lenge. Derfor skal jeg bare gi dere noen bilder her, fra min kjempespenndene dag! Pappa er på Burger king og kjøper burger. Noe er vell fint med å være syk - maten. Men, jeg sitter her å svetter nervøst for at pappa ikke skal kjøpe cheeseburger. Jeg hater det. Også er det rimelig typisk pappa å kjøpe cheeseburger også da. Huff og huff, for noen problemer jeg har i hverdagen. Snufs.
  Image and video hosting by TinyPic
  Hvem tror dere fikk det som hun ville?
  Image and video hosting by TinyPic
  Stolen jeg snart kommer til å smelte inn i.
  Image and video hosting by TinyPic
  Huskelisten til pappa som skal på burgerking. Hvem sa at jeg ikke likte ost?
  Q: Hamburger Vs. Cheeseburger?

  Xoxo, annais.