28.02.2009 - 20:57

FOR EN KVELD!


Emilie har spydd, Karen har mistet lommeboka og er kvalm og jeg holder på å vrenge magen min av smerte. Jeg har lugget på ryggen i senga til Emilie å klaget, Karen er fortvilt over sitt pengboktap på vei til videobutikken og Emilie.. ja, har kastet opp. Alikevell, her er det stemning, med trøsting og alt. That's what friends are for!

Nå skal vi legge oss i senga til Emilie å se Sex and the city, for mora til Emilie har hele boksen. Ok. Rart. Emilie fikk nettopp neglelakk i øyet. INNPÅ øyet. Jeg gjentar meg selv - for en kveld! Hun ble helt blind og fører seg frem og skur av lyset, og roper DET VAR IKKE GØY EN GANG. Haha, nå tror jeg bare vi skal legge oss ned mens vi ikke gjør noe.
Image and video hosting by TinyPic
På videobutikken, der vi ikke fikk leid oss noen film - siden Karen mistet pengboka.

Image and video hosting by TinyPic
Ulykkesfuglene på videosjappa.

Xoxo, annais.28.02.2009 - 17:47

HEI SLITEN


Hjemme fra en herlig butyr! Eller, vi var på ett, snobbete og overklassete senter, med damer over 50 som spradet rundt i Dolce og leopardsingletter. Så der følte vi oss altså veldig hjemme, i vår slakete stil. Men det var bare fordi vi skulle kjøpe truse til Melis da. Nå skal jeg og jentene se film, på storskjerm nede i stua til Emilie. Sounds good? Oh yes. Her er det jeg kjøpte meg.
Image and video hosting by TinyPic
Truse og solcaps til Melis.
Image and video hosting by TinyPic
Blomst til Mamma.
Image and video hosting by TinyPic
Her satt vi en time å slappet av.
Image and video hosting by TinyPic
Q: Hvilken film skal vi leie? Tips?

Xoxo, annais.
28.02.2009 - 13:49

DAGENS KLEDNING


Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra H&M, ulljakke fra GINATRICOT, topp fra GINATRICOT, solbriller fra MONIKAPOLITAN.COM og sko fra CAVASAKI (?).
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Nå skal jeg ringe Emilie, så ta bussen ned til byhaven for å kjøpe hundebleier og hunde-sol-caps. Og en god frokost. Ha en supersuper dag!

Xoxo, annais.


28.02.2009 - 12:16

E-ELIMIDA-ATE


God morgen søtiser! Jeg har vært oppe noen timer nå, bare for å slappe av. Jeg våknet av min hyperaktive familie som var kjempehypp på skitur klokken 10 om morgenen, som jeg heldigvis slapp unna. Så idag er det noen ærend som må gjøres, kjøpe truse til Melis og levere noen bøker. Pluss innspilling av FBI. Sola skinner akkurat som en solskinnsdag, så det blir bra å spille inn film idag!
The image ?http://www.happygrrls.com/arts/elimidate.jpg? cannot be displayed, because it contains errors.

Men nå skal jeg se Elimidate. Et program som er så utrolig etter manus, men så utrolig gøy å se hvor mye de driter seg ut. Og til dere som syns jeg er litt pervers og ekkel i innleggene mine, jeg skal prøve å slutte. Men, det skjer så utroli mye ekkelt og perverst i livet mitt noen ganger. Haha.
Q: Hva skal dere idag?

Xoxo, annais.27.02.2009 - 18:49

HUNDEMENSEN OG SMOOTHIETIME


Her setter jeg meg i sofa'en med Melis for å slappe av. Hun ligger da på magen min, halvsover begge to. Hva tror dere skjer? Hun menser på min hvite singlet. Jeg roper ut til familien min som sitter og spiser middag "Melis har skvætta! Æææsj!" Da klarte Anna å ødlegge matlysten til familien enda en gang. Og min hvite singlet. Rip. Ok da, kansje ikke verdens største flekker. Det værste er at man tydligvis ikke skal ha på de bleier disse hundene, siden de er så små. Så jeg er vell offer nestegang også, for denne vandrende, sprutende blodvogna.
Image and video hosting by TinyPic
Nå skal jeg lage hjemmelaget smoothie. Kansje til mine kjempeavanserte kokketips?
Q: Har du tispehund? Har hun hatt mensen? Måtte hun ha på seg bleie?

Xoxo, annais.27.02.2009 - 15:42

IDAG ER JEG..


Frisk! Opp klokken 8, buss klokken halv 9 - skolebenken 9. Vanlig rutinge. Godt og være hjemme, og at det er helg! Må først starte med å si at jeg spiser ikke griseører. Det var bare tull, som.. ja 1% skjønte. Men ivertfall, idag skal jeg se sexy fredag, mens jeg.. ops. Fikk nettopp meldig fra jentene om at det er jentekveld på gang. Ivertfall, nå ser dagen min slik ut - telefoninterviu, jentekveld og en tur med Melis.

Så til forbrukerinspektørene. Det blir desverre ikke idag, siden vi har planlagt noe, som vi egentlig skulle gjøre på Onsdag. Men jeg ble jo syk, så det ble ikke noe av. Så forbrukerinspektørene er litt forsinket, for vi skal faktisk besøke noen denne gangen. Derfor må vi få det til å passe med den personen også. Går det greit?
Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
Alt fra H&M.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Q: Hva skal dere idag?

Xoxo, annais.26.02.2009 - 18:36

" DU KAN FÅ ET GRISEØRE OM DU VIL..?"


-Har du sett Melis, jeg ga henne en grisetunge her istad, etter det forsvant hun!
Det første som treffer meg er jo æsj, så jeg sutrer forbi henne mens jeg mumler æsj. Så opptimistisk som mamma er, skal hun ha det til at grisetunge er godt.
-Husker du ikke, det var oksepenis som luktet!
-Åja, ja det gjør jo saken myyye bedre.
- Du kan få et griseøre om du vil..?

Ok, jeg er kansje ikke heelt frisk. Jeg sluknet på rommet istad. Kult, hæ? Derfor var jeg en sutrete liten baby som slepte den gigantiske babykroppen sin ned til kjøkkenet for å gjøre familien i dårlig humør. Men etter en flaske vann er humøret på topp igjenn. Så nå skal jeg sove endamer å bli frisk til imorgen. Det er dagens mål.

Image and video hosting by TinyPic
Så dette ligger jeg å knasker i meg nå. Aah. Sulten nå? OK, INGEN SKJØNTE AT DET VAR IRONI. RELAX, JEG SPISER IKKE GRISEØRER!
Q: Noe bra på tv idag?

Xoxo, annais.26.02.2009 - 14:58

NÅ SKAL JEG UT


Jepp. Jeg skal ut. På tur. Jeg skal kjenne luft, kjenne sørpe under skoene, og spise usunn mat rett fra Rema's hyller. (Jeg ska kjøpe maten først ja..) Lettere sagt, jeg skal ut nå med Melis, før hun tisser seg ut. Jeg har faktisk tatt på meg noen fine klær, tatt av meg teskjorten jeg har sottet med i2 og en halv dager i strekk. Høres jeg ikke bare utrolig renslig ut nå? Jeg har dusjet, bare sånn for å si det.

Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
Tights fra GINA og topp fra CUBUS.
Image and video hosting by TinyPic
Se på kulingen, da.

Xoxo, annais.


26.02.2009 - 13:02

JA HER ER DET HJEMMEFEST


Heihei, god morgen, god ettermiddag. Guess what, jeg trodde faktisk jeg skulle på skolen idag, etter en lang, hysterisk morsom samtale med my bff, karen. Vi snakket om hvor gøy det skulle bli i dag - men neida. Her sitter jeg. Må da være hjemme å slappe litt av. Så her i stoga er det Hello partey - goodbye school. Shit, jeg har en matteinnlevering i sekken. Hello school - goodbye partey.

Nå skal jeg dra på meg en tights, strikkejakke og solbriller. Jeg skal nemmelig ut med Melis, og jeg har ikke vært ute på.. 72 timer. Stakkars, små, yndige forbipasserende.oldladysmokingcigar
Hva sier dere? Noe i den duren er jeg nå. Bare ikke såå freshe bukser. Skrukkete dame, funny old lady og gammel - mine googlesøk idag.

Xoxo, annais.


25.02.2009 - 19:27

DAGEN MIN


Hei! For å si det sånn, skjer det ikke helt sinnsykt mye når man har vært hjemme en i 48 timer. Sottet på samme plassen, vært i samme hus, altfor lenge. Derfor skal jeg bare gi dere noen bilder her, fra min kjempespenndene dag! Pappa er på Burger king og kjøper burger. Noe er vell fint med å være syk - maten. Men, jeg sitter her å svetter nervøst for at pappa ikke skal kjøpe cheeseburger. Jeg hater det. Også er det rimelig typisk pappa å kjøpe cheeseburger også da. Huff og huff, for noen problemer jeg har i hverdagen. Snufs.
Image and video hosting by TinyPic
Hvem tror dere fikk det som hun ville?
Image and video hosting by TinyPic
Stolen jeg snart kommer til å smelte inn i.
Image and video hosting by TinyPic
Huskelisten til pappa som skal på burgerking. Hvem sa at jeg ikke likte ost?
Q: Hamburger Vs. Cheeseburger?

Xoxo, annais.25.02.2009 - 16:43

NETT-GODBITER


Hei! Fra kjempesyk til kvekk - once again. Det er akkurat som etter en drøss med fine komentarer fra dere, bestemmer alt seg for å bli bra igjenn! Noe som er helt supert. Jeg sitter nå på kontoret til mamma, mens jeg lukter en veldig rar lukt. Har luktet den utallige ganger før - melis'tiss. Så må forte meg å skrive ferdig innelgget, før tisset råtner inn i tregulvet og gir en evig lukt av hundetiss. Æsj.
Image and video hosting by TinyPic
Se-på-dette. Hvor lekkert er ikke det? Noen av disse tingene står helt øverst på min ønskeliste! Spesielt den øverste til venstre, og nederste til venstre. Som dere kansje merket, har jeg sett på nett-shopping-sider de siste timene. Alt fra denne siden. Heldigvis at jeg har bursdag snart!
Q: Hvilket klesplagg syns du var finest?

Xoxo, annais.


25.02.2009 - 14:40

MIN FØRSTE HJEMMEDAG PÅ OVER 2 ÅR


Hei! Idag var jeg helt sinnsykt dårlig, klarte ikke å gå, spise eller noe. Var rett og slett helt jævli, så jeg måtte holde meg hjemme idag. Det er for første gang på kjempelenge, sist var i 6 eller 7 klasse. Så nå sitter jeg her, med en altfor stor hettejakke og mammas baggy bukser. Mamma shopper på nett, og jeg leser mail. Spennede dag i annais' liv.

Jeg håper jeg blir frisk til imorgen, for jeg har faktisk litt lyst til å dra på skolen. Tro det eller ei, men jeg hater å gå glipp av ting, sånn at jeg må ta igjenn kjempemye når jeg kommer tilbake. Idag har jeg også prøvd å lest noen blader, uten å gjøre de gjennomvåte med sikkel. Men alt ble mye bedre etter at mamma kom hjem med bigbite og vafler! Jeg må le litt i ettertid nå, for jeg klarte å slå nummeret til mamma, for så å rope inn i røret - DU MÅ KOMME HJEM, JEG KLARER IKKE RØRE MEG. KJØP MED NOE SØTT, JEG VIL HA VAFLER!!!!
Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Jeg fant også denne lekre kjolen i et blad - jeg vil ha!

Xoxo, annais.


24.02.2009 - 19:21

BILDESERIE 1 - LOMMEBOKEN MIN


Image and video hosting by TinyPic
En 100% fake chanel, som jeg bare har fordi jeg venter på en pengbok jeg får i bursdagsgave.
Image and video hosting by TinyPic
På innsiden.
Image and video hosting by TinyPic
1: Bonuskort på ginatricot. Handle 10 ganger over 250kr, så får du 150kr avslag på neste kjøp.
2: Bankkortet mitt.
3: Stempelkort på Narvesen, hver 5 kopp kaffe\kakao gratis.
4: DnbNOR electronic håndguide - informasjon om kortet mitt.
5: Hver 10 Big Bite gratis på Big bite.
6: Bibliotekkortet mitt.
Image and video hosting by TinyPic
1: Hver 10 pizza gratis på Rosenborg bakeri.
2:
(litt utydelig) Et bonuskort på Swag, når du har kjøpt 5 ting der, får du en swag-tshirt gratis. Ja, det er lenge siden jeg fikk de to stemplene.
3: Bonuskort på Starbucks. Hver 10 kopp kaffe\iskaffe\kakao gratis.
4: Bonuskort på Choco boco, hver 10 kopp kaffe\kakao gratis.
5: Gavekort på Bianco på 200 kr.
Image and video hosting by TinyPic
1: En brukt, og en ubrukt bussbillett fra Kreta, platanias.
2: Menykort på kinoer i Trondheim kino.
3: Frimerker.
4: En kjempegammel inngangsbillet til nyttårsballet vi hadde på skolen.
5: Kort til sykkelheisen Trampe i trondheim.
6: Rabattkort på Burger king - bakom en kinobillett.
7: Medlemskort til banken min, labb og lina.
Image and video hosting by TinyPic
En dollar fra da jeg og Ida ble lurt i Egypt. Han hadde ikke flere egyptiske pund, bare hele kassa full.

Dette var en utfordring jeg fikk for lenge siden, som jeg kom på nå.
Q: Syns dere dette var gøy? Hva skal jeg vise dere neste gang?

Xoxo, annais.24.02.2009 - 17:06

MANERER MEG HER, MANERER MEG DER


Ok, først - sorry til stakkars rikard, som måtte sitte med meg over seg, siklene på skuldra hans. Sorry til stakkars Karen som fikk høre på all klagingen min. Sorry til alle forbipasserende, jeg har ikke en alvorlig sykdom. Sorry til bussjoførene, som fikk verdens styggeste blikk.

Jeg er frisk! Å sove hjelper alltid. Nå er jeg helt stiv i ansiktet av sikkel, og Melis sleik. Godt! Også til det over her. Hvem kan vell være høflig, søt og snill mens du tror du skal svime om vært sekund? Manerer...blabla.. manerer, pff. Blablabla. Smilemunnnen kom også opp til ørene, til alle de fine komentarene dere la igjenn de siste dagene. Fikk også mail fra en sponsor! Så det skal jeg bedrive litt tid til. På med brillene å dressjakken, forettningskvinne i sikte.
Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Idag er det bukse fra GINA, topp fra GINA, jakke fra HM og ørepynt fra HM. Comfy og kjedelig.

Image and video hosting by TinyPic
Buksa er altfor kort. Derfor jeg har den i sokker.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Q: Hvordan syk hater du mest? Vondt i magen, halsen eller hodet?

Xoxo, annais.24.02.2009 - 15:15

SÅNN DRITTDAG, VET DU.


Hei. Idag er jeg kjempesyk! Er svimmel, vondt i magen og slapp. Sånn drittsyk, veit du. Men på skolen skulle jeg da. Og i gymmen. Jeg pleier meg selv veldig må jeg si. Men nok syting.

Jeg er da tilbake fra datafri dag, har dere savnet meg? Kom ivertfall hjem til mange fine komentarer, som jeg skal lese etter jeg har sovet i noen timer. Håper det hjelper, for jeg hadde vunnet en konk også. Så jeg skal blogge som vanlig idag, selv om jeg er crap. Det løser sej. Så visst jeg blogger litt dårlig idag, håper jeg denne unskyldningen holder.
Image and video hosting by TinyPic
Hvem sa at man var lekker når man er syk? Ikke jeg.

Xoxo, annais.23.02.2009 - 15:09

HVILKEN DAG ER DET IDAG?


Det er mandag. Datafri. Snakkes imorgen.


22.02.2009 - 16:05

HUNDEKUNSTER OG Å SNAKKE TIL ET KAMERA


Vaskedag du liksom. Jeg hadde tenkt meg mamma som maste i ett sett om at jeg skulle vaske rommet, men det viste seg at hele familien er mest instillt på å slappe av foran tv'en mens vi later som vi skjønner noe av skiskyting. Jeg derimot, har finpusset neglene, snakket til et kamera, og lært melis å danse. Altså, det kommer en videoblogg ikveld.
Image and video hosting by TinyPic
Til dere hater's som hater at jeg legger ut bilder av meg selv - her har dere noe å kose dere med.
Q: Gleder du deg til skole imorgen? Her forventer jeg JA folkens!  Haha.

Xoxo, ananis.22.02.2009 - 13:16

ETT. ETT. SHIT.


Heei. Klokka er 1. Jeg sto nettopp opp. Jeg hadde planer om å stå opp klokken 10, se på frokost-tv, så starte med husarbeid helt til mannen min kommer hjem fra jobb. Så skulle jeg lage middag, så legge meg klokken 8, for så å våkne opp til enda en næringsrik dag! Nei. Men det var noe i den duren, for i dag er det vaskedag. Jeg tipper et flertall kjenner seg igjenn her. Men, det er ikke derfor jeg sto opp klokken 1. Jeg var våken til halv 5 igår. Unnskylt? OG TUSEN TAKK FOR KOMENTARER PÅ HEADEREN! Jeg blir så utrolig glad!
Image and video hosting by TinyPic
Trykket du på linken? Det var visst bare bullshit, måtte betale etterhvert. Arg. Sorry!:-)

Xoxo, annais.


21.02.2009 - 21:15

NY HEADER


Image and video hosting by TinyPic
Jeg er rett og slett kjempefornøyd! Til dere som lurer, jeg brukte photoshop på den. Likte du den?

Xoxo, annais.
PointShop.no
Ps, noen som vil melde seg inn? (husk nummer garanti!)


21.02.2009 - 20:13

GOD KVELD I STOGO


Hei, og god kveld i stoga. Jeg sitter å jafser i meg glovarm restorante-pizza, mens jeg ser på mythbusters. Men nå skal jeg skru over. He-he, det var veldig interessant. Ivertfall, jeg er nesten alene hjemme - og jeg er ferdig med headeren min. Jeg er så utrolig fornøyd! Skal prøve å få postet den om en halvtime kansje, må jo spise den kjeeempegode pizzan min. Sulten nå?
Image and video hosting by TinyPic
MMM, så god pizza!
Image and video hosting by TinyPic
Jeg ønsker meg disse! (Ja jeg bruker briller\linser, og brillene er fra VOGUE)
Q: Bruker du briller?

Xoxo, annais.21.02.2009 - 18:06

TILBEHØRDAGEN


Hei! Nå er jeg hjemme fra byen, eller det har jeg vært i noen timer nå. Men jeg og Emilie har støvsugd og masse annet, så det ble ikke tid til å blogge. Byen var kjempekoselig! Mat og shopping, kan det bli bedre? Nå skal snart mamma og pappa i brusdag, så da blir jeg og broren min alene hjemme. Part'ey! Men jeg skal ivertfall spise pizza, blogge, redigere bilder og slaske foran tv'en. Høres bra ut? Ja! Hadde vært supert om noe bra gikk på tv'n. Ja, jeg hinter folkens. Her er ivertfall det jeg kjøpte meg!
Image and video hosting by TinyPic
Lipbalmer fra ACCESSORIES.
Image and video hosting by TinyPic
Solbriller fra HM. Mye finere på.
Image and video hosting by TinyPic
Linser fra.. bryr du deg? Haha.
Image and video hosting by TinyPic
Ørepynt fra HM.
Q: Noen engler som har et tv'tips på lager?

Xoxo, annais.
21.02.2009 - 12:30

TOP OP HEDEN HEB IK IN MIJ DEZE


" Topp til dato jeg har på meg denne.."
Hei igjenn! Noen stusser vell litt overskriften, men jeg er å utrolig lei av dagens outfit, og lignende så jeg må være så orginal å ha det på nederlandsk. Men, google translate er vell litt tvilsom, såå. Dette har jeg ivertfall på meg.
Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra HM, body fra GINA, pianosmykket er LAGET SELV, perlesmykket er kjøpt PÅ TORGET.
Image and video hosting by TinyPic
Nå skal jeg til byen. Si hei visst dere ser meg da!

Xoxo, annais.21.02.2009 - 11:33

RINGE DING DANG DONG


God morgen solstråler! Det er lørdag, det er sol og det er fri. Ok, sol-parten kan diskuteres. Idag skal jeg og Emilie til byen, noe som blir kjempebra. Har ikke vært i byen siden... ja, en uke. Solsiden er vell ikke byen. Så der skal jeg egentlig ikke kjøpe noe, bare se. Ehe. Men det blir litt forskjellig, som gaver og for å se på ting til bursdagen min. Gleder meg!

Jeg må også røpe at jeg har vært våken i to timer nå, men har ikke blogget fordi.. jeg var veldig trøtt. Jeg trodde også det ikke var så popp å være på bloggen min så tidlig om morgenen, men klokken 11 hadde jeg alerede 1000 treff! Jeg er stolt over dere, og meg. Pluss at avstemningen gikk veldig bra. Det var flest som likte nr 2, det skal jeg være enig i. Men til dere som ikke likte den, jeg kommer til å bytte. Jeg er kjempefornøyd med den, men det er fortsatt noe som ikke stemmer. Så ikveld, når jeg er nesten alene hjemme skal jeg virkelig sette meg inn i det. He-he. Problemet er at jeg ikke har noen fine bilder, så får vell ta noen. He-he, igjenn.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Hva, dere ser jo at jeg er fin på bilder? FOTOGEN SIER JEG.
Q: Deres planer for dagen?

Xoxo, annais.20.02.2009 - 21:14

FORANDRING FRYDER?


Hei søtiser! Nå har jeg jobbet helt siden forrige innlegg med ny header, noe som var vanskeligere enn jeg trodde! Så nå skal jeg slappe av foran tv'en med tom og jerry kjeks, saft og svetten min i ett glass som jeg kan helle i meg, ah! Neida. Men jeg ble ganske svett etter å ha øynene klistrtet inni skjermen, og hånda grodd fast på musa. Hei, det kan virkelig missfårstås. Hahahah. DATA-MUSA.

Ok, mye headermas idag. Men siden jeg skifter header så skjeldent, føler je at jeg må ha en header både jeg og dere liker! Så jeg har to forslag her, som jeg ble veldig fornøyd med. Så en siste avstemning, så blir det ikke fler på en stund! ( det har ingenting med headeren jeg har nå, men det var bare den første jeg laget!)

Image and video hosting by TinyPic
NR 1
Image and video hosting by TinyPic
NR 2
Håper virkelig dere fortsatt gidder å stemme, da er dere engler alle sammen.

Xoxo, annais.


20.02.2009 - 19:01

DESIGNENDRING OG KOSETID


Hei! Som dere ser har jeg ender litt design, til den gamle headeren min. Jeg prøvde med den headeren som dere ønsket, men det ble utrolig mørkt og litt goth. Høres sprøtt ut, men jeg må ha en lys og fint blogg, da føler jeg den er litt mer meg. Men jeg skal ha den andre snart, må bare ha denne også litt! Så håper dere liker denne.

Nå har jeg tatt på meg en deilig strikkejakke, har spist taco, så nå er jeg klar for en typisk fredag, foran tv'en. Jeg skal se en call girls dagbok, satisfaction og kansje en film visst jeg gidder. Så skal jeg jobbe enda mer med designet, visst jeg klarer. Imorgen skal jeg til byen med Emilie, så det blir kos.
Image and video hosting by TinyPic
Q: Likte du det nye designet? Hva skal du se på tv idag?

Xoxo, annais.20.02.2009 - 16:58

PICTURE! IT


Hei søtinger! Kom tilbake på datan til utrolig mange komentarer på avstemningen, det var helt klart flest på nr 1. Men jeg kommer til å bytte til de to andre noen ganger, om en stund. Skal jobbe litt mer med størrelsen på headeren, så er den nok å se på bloggen i kveld.

Emilie kom altså, men speilrefleksen hengende rundt halsen - bilder! Så det ble bilder, smoothie, latter og pølse i brød. Som da var frokosten min. Nå skal jeg drikke tom vannkrana, for jeg er utrolig tørst! Wow, så spennede sagt av meg. Må nesten lage meg en nye blogg om akkurat dette. annaiswaterbabe.blogg.no. Høres ut som en hit? Tell me about it.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
SE-PÅ-DEN-NESA-WOW.
Og til dere som tror jeg skulker skolen - har jeg vinterferie.

Xoxo, annais.20.02.2009 - 14:38

DAGENS KLEDNING


Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra HM, bluse fra HM og sokker fra GINA.
Image and video hosting by TinyPic
Xoxo, annais.


20.02.2009 - 12:18

GOOD MORNIN' NORWAY


Hei og god morgen! Klokken nermer seg halv ett, og jeg sitter her i pyjamas med søvn i øynene. Idag har jeg ingen planer, men jeg tror jeg skal møte Emilie. Men blir ikke dette noe av, skal jeg stikke på rema å leie film, mens jeg sitter å loner i en krok mens jeg råttner. Neida. Jeg tror det blir noen planer, men med hvem aner jeg ikke. Jeg er kansje liiiitt seint ute? Ehe.

Igår kveld jobbet jeg med header, noe som førte til banning og slåing i pc'en. Jeg syntes bloggen ble så "mørk" med den nye headeren. Ikke veit jeg. Det skal jeg ivertfall jobbe med. Nå.
1.Image and video hosting by TinyPic

2.Image and video hosting by TinyPic

3.Image and video hosting by TinyPic
HVILKEN HEADER?
Jeg savner de to nederste kjempemye, så har tenkt å ta de litt tilbake. Men ha syntes dere? Den jeg har nå, nr 1, 2 eller 3?

Xoxo, annais.


19.02.2009 - 20:44

ANNA'IS GOING CHEF - TIL OSS SOM IKKE KAN Å LAGE MAT


Image and video hosting by TinyPic
Ok. Først må jeg si at jeg ikke kan lage mat. Det er sikkert mange av dere som heller ikke kan det, så da skal jeg dele det få jeg kan. Dette kommer ikke til å bli noe som kommer ofte, men kansje en gang i blant. Visst dere liker det!:-)

OK, START MED Å SETT POTETEN PÅ KOKING!
Image and video hosting by TinyPic
Dette trenger du; BIFFSTRIMLER, BEARNAISE SAUS og POTETER.
Image and video hosting by TinyPic
Først legger du litt smør i en panne.
Image and video hosting by TinyPic
Så legger du biffstrimlene i, og strør litt salt og hvitløkskrydder over.
Image and video hosting by TinyPic
Når kjøttet har fått en brun farge, å starter å sette seg fast, heller du i litt vann.
Image and video hosting by TinyPic
Ca. så mye.

SÅ TIL BEARNAIS-SAUSEN
Image and video hosting by TinyPic
Smelt 75g smør, så tilsetter du posen med bearnaise.
Image and video hosting by TinyPic
Så tilsetter du 0,5dl melk, og 2 dl vann.
Image and video hosting by TinyPic
Da skal det se sånn ca slik ut. La det koke i 2 min.
Image and video hosting by TinyPic
Ta ut potene, og - maten er servert!
Q: Bør jeg gjøre dette flere ganger? Kansje videoblogg istedet for innlegg?

Xoxo, annais.
19.02.2009 - 17:24

TIL DERE SOM ALLTID REDDER DAGEN MIN


Hei! Hjemme fra en kvalitetsdag med mor på byen. Noe jeg ikke har gjort på kjempelenge, så det var utrolig koselig. Jeg kom altså hjem til mange søte, og fine komentarer fra dere, noe som gjorde dagen enda bedre enn den var! Så nå sitter jeg her med en lekker smoothie og topp foran meg, klar for å starte kvelden. Skal også ringe Emilie å se om vi har noen planer ikveld. Og jeg vil takke dere utrolig for komentarer, derfor skal jeg prøve å få den nye headeren min idag. Prøve. Og begynne å tenke på en konk, pluss at jeg skal starte med en liten idè kalt; annais' going kokk. Eller lignende. Skal prøve å få postet idag.
Image and video hosting by TinyPic
Lunsjen min.
Image and video hosting by TinyPic
HM 249 ,-
Image and video hosting by TinyPic
HM 98,-
Image and video hosting by TinyPic
Sånn går'e når du er på shopping med mamma.

Xoxo, annais.


19.02.2009 - 13:05

TODAY I AM WEARING THIS


Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra GINA, bluse fra ONLY, ørepynt fra HENNES.
Image and video hosting by TinyPic
Så da drar jeg til byen med mamma, så skal jeg møte Emilie. Høres bra ut!
Q: Hva er deres planer idag?

Xoxo, annais.19.02.2009 - 12:14

GOD MORGEN, SWEETHEARTS


Hei! Trist å høre at det ikke bare var meg som hadde en ræva dag. Det var breakups på msn, og masse dritt. Men jeg er ivertfall glad idag, det håper jeg dere også er! For idag fikk jeg tilbake datan min, så jeg er klar for å blogge som vanlig. Idag skal jeg først bare slappe av litt her hjemme, så skal jeg på cafè med mamma, på Chocco bocco. Det er det eneste idag, ellers så tar jeg en god dusj, også skal jeg poste premiene.

DAGENS KVALMING
Ikke noe jeg skal starte med alstå. Men Pusi kastet opp, veldig mye. Så kommer den lille, hårete dotten kalt Melis å sleiker opp alt. Trodde jeg skulle dø av latter, men fy faen. Så sært - og drøyt?
Photobucket
Pluss at det er blå snø idag - jippi!
Image and video hosting by TinyPic
.. og jeg fant dette i postkassa!

Xoxo, annais.18.02.2009 - 21:41

SANTA IS BACK


Hei! Nå har jeg tatt en tur ned på Bunnpris for å poste pakkene til konkurransen. Ble ganske mange, men magler adressen på en. Nå skal jeg se Sex & the city, mens jeg gomler i meg påskeegg. Sorry for en dårlig bloggdag, men er litt småsyk, trøtt og sliten. Er ikke helt meg selv, men alle har jo sånne dager. Imorgen blir bedre, håper jeg og lover jeg. Kos dere videre ikveld!
Image and video hosting by TinyPic
Q: Noen andre som har en dårlig dag idag? Hvorfor?

Xoxo, annais.


18.02.2009 - 18:35

TID FOR Å SLAPPE HELT AV


Hei og god kveld! Nå har jeg hoppet inn i en baggy teskjorte og tights, klar for kvelden. Laget meg pasta, 5 dl. Guess what, vi hadde ikke pasta. Så da måtte jeg sette i gang med fiskesuppe, som jeg kunne ha oppi pastan. Noe som høres helt utrolig grotesk ut, men det var faktisk kjempegodt! Så nå skal jeg bare surmule over at dataladeren er ødelagt litt, før Superonsdag starter. Jeg glemte kansje å nevne det med laderen, men Melis hadde bitt istykker laderen til jeg kom hjem. Så nå må jeg sitte på dritdatan på loftet. Buhu.
Image and video hosting by TinyPic
Se så sunn, da.
Q: Fikk nettopp vite at det ikke var superonsdag. Noen andre tips da?

Xoxo, annais.


18.02.2009 - 15:26

HOME, SWEET HOME


Hei søtinger! Jeg klarte altså å berge meg igjennom to lange turer. Det var utrolig surt å stå opp så tidlig idag, men det kom jeg meg også igjennom. Så en lang tur, jeg sov hele tiden. Så det var en kjempegod tur for meg og drømmene mine. Åh, så poetisk jeg er.

Ivertfall. Hjemme! Det er glatt, kaldt og vått - ynligsværet mitt. Eller ikke. Nå tror jeg egentlig bare jeg skal roe meg ned litt, pakke ut og slappe helt av. Er faktisk helt jævla sliten, sorry for ordbruket. Håper vi ikke har noen krampehyggelige planer med venner ikveld, eller skal jeg kalle det noen hyggelige sammenkomster? Jeg skal nemmelig sitte foran data å spise snop å få kviser.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Jeg var så lenge oppe at jeg klarte å ta disse to, fantastiske bildene. Fantastisk, faaantastisk!
Q: Hva gjør dere idag?

Xoxo, annais.


17.02.2009 - 22:07

NÅ SKAL JEG SE PÅ... FJERNSYNET?


Imorgen tar jeg turen hjem til hjembyen, klar for å slappe av. Men må selfølgelig gjennom to svette turer - en med buss, en med tog. Som jeg gleeeder meg. Bussjoførsvette, får aldri nok av det. Men tog derimot, gleder jeg meg til! Å sitte å se ut av skitne eksosruter, spise tørr tog-mat og se på at naboen tømmer seg i en pose i setet over. Neida, jeg elsker tog, helt ærlig.

Nå har jeg gått glipp av så å si hele CSI fordi jeg har sottet å tullet med ting på datan. Jeg sitter her helt alene i kjelleren, for de andre vil se Frustrerte fruer. Så nå er det kos forran en tv fra steinalderen, der det snør konstant! Jeg blir så sur av sånne tv'er, det er noe jeg virkelig klikker litt på. Men jeg kommer meg over det. Tell til ti nå.
Image and video hosting by TinyPic
Tror ikke det blir så mye blogging før turen imorgen (kl halv 8 - om morgenen!!), så ønsk meg god tur!

Xoxo, annais.
17.02.2009 - 19:05

DENNE OVERSKRIFTEN VAR JO BARE SÅÅ TEIT


Ok, enkelte ble rett og slett litt pissed over overskriftene, men hvorfor slutte? Så til dere med tempramang over det, ro ned det er bare idag. Vi er hjemme fra byen, vi har spist utrolig mye idag. Vi kjøpte ingenting i byen, bare koste oss - med mat. Er stappmett nå da selvfølgelig. Vi har nettopp sett ferdig sesong 2 av TT, så nå har vi startet med a double shot at love. Like gøy, vi må da ha noe å se på inatt.

Vi dro også på spar for å kjøpe noe til tog-og-buss turen imorgen, som ble druer, epler, mandariner, smoothies, berlinerboller, yoghurt, brus og kyllingvinger. Oh, yeah. Så imorgen drar vi, hjem til deilige trondheim med masse masse snø. Men det blir selvølgelig litt trist å dra herfra og, da.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Dette var noe av det vi proppet i oss på cafè. Emilie's mat øverst, min mat nederst. Nam.
Altså, veldig interessant innlegg om mat, men det er vel en liten stund siden dere har hørt fra meg. Jeg har ikke så veldig mye å kommer med. Høhøh.

Xoxo, annais.


17.02.2009 - 13:53

DAGENS KLED9NG


Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Tights fra GINA,bluse fra VERO MODA, armbånd fra CUBUS og topp under fra HM.
Image and video hosting by TinyPic
Har dere lagt merke til de kjempekule forkortelsene mine på overskrifter idag? Jeg møter snart min periode som fjortis, så må vell starte noen månder før. Skal prøve å få bare bokstav slash tall overskifter idag, da blir jeg stolt.
Og på outfiten over, jeg skulle egentlig hatt en svart singlet under, men den klarte jeg å rote bort. Ehee..

Ha en kjempefin dag! Xoxo, annais.17.02.2009 - 12:54

GOD MORG1


Hei! Nå har jeg våknet, lenge etter emilie. Men jeg er helt klart et B-menneske, det er jo så godt å sove. Vi er helt alene i huset, så vi tar oss kansje en tur ned til Spar for frokost. Idag skal vi også til byen, men litt mer med mamma, og på en ny cafè. Jenter sier vell aldri nei takk til shopping og cafè besøk. Spesiellt når mamma er med. Cashing. Neida.

I går kveld, til klokken halv 4 lå vi å så på Tila Tequila. Nå har vi bare den superspennede finalen igjenn, som vi skal se idag. Jeg orket ikke tenke mer på konkurranse-styret, men nå fant jeg det ut. Jeg fant ut hvem som hadde faket, og hvem som var ekte. Så null stress. Pakkene deres kommer så fort jeg kommer hjem.
Image and video hosting by TinyPic
Snapshot av Emilie i morges. A, midtskill.
Q: Er du A eller B menneske?

Xoxo, annais.
17.02.2009 - 01:16

NOEN HAR SERIØØØØØØØSE PROBLEMER


Image and video hosting by TinyPic
Jippi. Noen har jukset i konkuranssen min. Det er to forskjellige av folk. Jaho, enkelte har problemer. Dere må takle med at dere taper! Det kommer fler konkurranser, men ikke når dere holder på med dette! Så kan venner av de som fant, fortelle meg den ordentlige mailen eller noe, eller aller best, den som jukset kan fortelle det på mail? For visst du vil ha fler konkurranser, "grgr grge" tilstå. mmari seff som vant, dette er ikke deg nei? For jeg fikk en mail som ligner mer på deg.

Xoxo, annais.


16.02.2009 - 22:13

TRAVEL DAG


Hei! Dette blir ikke verdens lengste innlegg, for nå skal jeg og Emilie se nett-tv, once again. Vi kom nettopp hjem fra en lang kjøretur innom mammas venners hus, der vi rakk å spille Wii, spise, drikke og tørrprate med folk vi ikke ante hvem var. Men koselig var det, men kan si at vi begge er råslitne. Så nå skal vi krype under våre varme dyner å se Tila Tequila, og A double shot at love! Høres bra ut? Ja.

Og som dere kansje har merket, har designet mitt forandret sett litt på siden her, takk til denne søte jenten som var så utrolig grei å hjalp meg! Så fra et rot til supert, tusen takk til deg. Vi er ikke helt ferdige enda, det blir headerskift når jeg kommer hjem, og noen smådetaljer skal vel fikses på. Jeg er ivertfall fornøyd! Er hun ikke flink?

Det ekle på sokken min var som mange klarte å gjette, påskeeggsjokolade. Jeg gikk nemmelig mens jeg spiste påskeegg, i Ugg's, så åpskeegget falt ned i skoa mi, så tråkket jeg i noen timer. Yum! Maskaraen jeg kjøpte kostet 150kr.
 
http://blogsarchive.newsobserver.com/media/shot-at-love-tila-tequila-mtv.JPG     The-Hills-the-hills-1388485-1280-10.jpg image by FindStuff2
Nett-tv, verdens beste oppfinnelse! Og tusen takk for mange fine komentarer, det var kjempekoselig å komme hjem til.

Xoxo, annais.


16.02.2009 - 17:05

BRRR


Hei! Nå er vi hjemme fra byen, der vi shoppet, spiste frokost og is. I-S. Det er kjempekaldt ute, så hvorfor ikke kjøpe en yoghurtis? Brr. Men jeg kjøpte meg ivertfall en maskara og en bluse. Det er ingen outfit bilder idag, siden jeg har fått noen klager på de. Ikke at jeg bryr meg så mye om det, men antrekkene er ikke så spennede når jeg er på halveis hyttetur i Nord. Høhø.

Nå skal vi se enda mer Tila Tequila, spise påskeegg og sove. Så våkner vi forhåpentligvis til deilig full-pakke lukt! Høres ut som en super kveld. Til dere som spurte, man ser TT på denne siden. Anbefales for en kveld uten noe på tv!
Image and video hosting by TinyPic
VERO MODA
Image and video hosting by TinyPic
CUBUS (skal teste den på bloggen senere idag, eller imorgen!)
Image and video hosting by TinyPic
Noen som kan gjette seg til hvilken flause jeg har gjort nå, på sokken min? Nei, det er ikke det første du tenker på, kremt..

Xoxo, annais.16.02.2009 - 12:24

NÅ SKAL VI TIL BYEN - IGJENN


Hei og god morgen! Jeg våknet for en stund siden, kansje i 11 tiden, så  vi satt oss ned for å se flere episoder av Tila Tequila. Idag skal vi til byen, Emilie er alerede ferdig med sminke, hår og klær, mens jeg ligger her å slasker i natt tøy og ser på TT. Kansje jeg bør starte å årne meg? Tror det. Vi skal ivertfall spise frokost på en cafè kalt Ritz - horn. Oh, verdens beste frokost. Så til dere som ikke har vinterferie, kos dere på skolen'a.Image and video hosting by TinyPic
Xoxo, annais.16.02.2009 - 00:55

VERDENS FRESHESTE TAPET


Image and video hosting by TinyPic
Hei! Nå ligger jeg og Emilie å ser på Tila Tequila - a shot at love! Hadde helt glemt hvor gøy det var, og nå har det jo kommet en ny sesong. Så det skal vi se utover natta, så det blir kos. Hadde egentlig skrevet et kjempelangt innlegg, men det var jo problemer med blogg.no, så det ble ikke lagret. Men jaja. Idag har vært en mest bilde dag på bloggen, fordi jeg og Emilie fant verdens kuleste tapet, nemmelig bestemor's! Som en liten detalj, kan jeg si at det mørkegrønne er i velur. Harry? Nei, - 70's. Men nå skal vi fortsette å se TT, god natt!
Image and video hosting by TinyPic
Xoxo, annais.


15.02.2009 - 17:18

BILDER FRA IDAG


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Til dere gamle annais' fans, husker dere et bilde som ligner på dette?
Dette var ivertfall noen bilder jeg og Emilie tok idag, kjempegøy! Nå skal vi spille kort tror jeg, å slappe av. Ha en strålende dag søtiser!

Xoxo, annais.


15.02.2009 - 13:32

SÅNN SER JEG UT IDAG


Image and video hosting by TinyPic      Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Sokker fra CUBUS, tights fra ONLY, topp fra GINA TRICOT og flette fra ASOS.COM.

Xoxo, annais.


15.02.2009 - 12:23

A WAKE UP CALL


Hei! Nå ligger jeg på ryggen i senga mi og sluker slim som ligger i halsen min. Ikke at jeg er syk eller noe, men det er bare noe med å ligge på ryggen. Idag har mamma store planer om en lang tur, men det ble litt sent inatt, så jeg vet ikke om vi gidder. Får vell sitte hjemme å gnafse i oss gårsdagens godteri, som vi glemte igår. For vi har jo ikke spist nokk godteri for et år alerede. Men slik ser min morgen ut, emilie dusjer og jeg ligger å sluker slim. Ahh, paradise.
Image and video hosting by TinyPic
Her er forressten senga mi. Tre lag, stor, deilig og harry madrass.
Q: Hva gjør dere idag, da?

Xoxo, annais.14.02.2009 - 20:25

FORBRUKERINSPEKTØRENE 4Så fikk vi endelig postet den! Håper dere liker den!
14.02.2009 - 20:04

KUPP PÅ CUBUS


Hei! Nå sitter jeg og emilie småsvette i treningsklær. Vi har nemmelig trenet, i hver vår seng. Med call on me dundrene fra datan og madrass oppi sofan. Høres ikke det bare ut som et prosjekt? Det var hysterisk stemning, med fnising og latterkrampe og mange situps. Nermet meg vell noen 60. Rekord, rekord. Noe må man da gjøre i vinterferien!

Ellers har vi laget oss pita-pizza som vi skal kose oss med nå! Det var også en kjempeengel av leserne mine som kom med forslag om at vi skulle laste opp forbrukerinspektørene i vimeo.com. Tusen takk til deg! Du fikk et lise lysglimt i tunellen, det ser nemmelig ut til at vi får postet den. Jippi!
Image and video hosting by TinyPic
Armånd fra cubus til 99 kroner.
Image and video hosting by TinyPic
Sokker fra cubus, 100 kr. Se på de søte i midten!

Som dere kansje har merket har de cubus i brønnøysund, der shoppingen gikk mest til. Var da så fornuftig å kjøpte meg sokker, og et armbånd. Armbåndet har jeg lett kjempelene etter, de hadde det nemmelig ikke på cubus i trondheim! Men brønnøy, oy hey. Løp å kjøp, finnes i mange farger. Så trenger du ikke bruke 1000 kroner på de orginale!:)


14.02.2009 - 17:14

VINNERE AV KONKURRANSEN


Ok, jeg skal bare gjøre dette kjapt. Det var tilfeldig trekning, Emilie er vitnet. Så vinnerne er...

.. Vilde Vaar, Juliatn, Mmari seff og Tina helen.
Send meg mail på annais.blogg@hotmail.com om hva dere vil ha av premiene, det er lurt å forte seg, før noen velger det du har lyst på! Ellers til dere andre, jeg mottok nettopp noe jeg hadde bestillt på nettet, så det blir en konk om litt. Sett i gang å gled dere!

Xoxo, annais.

Kommentarer: 8
kategori: blogg

14.02.2009 - 15:35

HJEMME FRA BYEN


Hei! Nå er jeg hjemme fra en kjempekoselig dag i byen med Emilie og familie. Det ble cafè og shopping, pluss at vi hang på den lokale matvarebutikken en time nå nettopp. Vi glir rett inn i folkemengden! Så vi satt på Spar mens vi spiste opp alt lørdagsgodtet vårt. Nam. Så til noe kjempedomt, Forbrukerinspektørene vil ikke laste seg opp nå noen sider, ikke youtube, photobucket eller tinypic. De har tydligvis copyright på sangene vi har brukt, så det kan hende vi slutter med forbrukerinspektørene. Men skal prøve å få til en 5'er og å få postet nr 4. Men jeg håper dere forstår at det kan ta litt tid!:)
Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Boblejakke fra BIKBOK, bukse fra GINA, støvler fra BIANCO (lenge siden de er kjøpt) og votter fra EN TANTE.
Image and video hosting by TinyPic
Ha en fortsatt fin dag!

Xoxo, annais.14.02.2009 - 11:47

TODAY I'M WEARING


    Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Tunika fra GINA, tights fra GINA, topp fra H&M.Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Ha en super dag! Nå skal vi til byen!

Xoxo, annais.


14.02.2009 - 10:55

GOOD MORNING LOVERS


Hei og god morgen solstråler! Idag er det valentinesday, noe dere sikkert har fått med dere. Idag skal jeg og Emilie til byen, å spise verdens beste mat. Horn. Yumyum! Emilie og jeg var ganske sent oppe i går, og hadde det utrolig gøy på nettby, noe dere som er venn med Emilie på nettby sikkert merket i loggen. Hoho.

Forbrukerinspektørene laster, men ingen program godtar de. Så til dere som maser, det går ikke fortere av at dere maser. Skjønner, bra.
Image and video hosting by TinyPic
Gamle påskeegg rester og pizzaskorper, hvem andre en meg og emilie har et så fint "rede"?
Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Igår var jeg kanin på sklolen. Yey, karnevall! Det var også dagens outfit, veldig kjedelig siden jeg skulle tilbringe hele dagen i bil.
Q: Hvem skal dere være sammen med på valentine's day?

Xoxo, annais.13.02.2009 - 21:52

FREMME


blank_page
Her er noen bilder fra en kjempelang tur, men som svar veldig koselig! Jeg og Emilie har hele underetasjen for oss selv, så da blir det fnising, blogging og kvalmespising av åpskeegg i lilla kartong. Endelig noen som har det, faktisk - i brønnøysund. Huhu. Imorgen skal vil til byen, visst vi klarer å stå opp. For ingen av oss er serlig trøtte etter alt sukkeret vi har i oss, så det blir vell en del innlegg inatt. Eller, jeg aner ikke.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
God natt da søtiser!

Xoxo, annais.13.02.2009 - 08:25

GOD MORNING


Hei og godmorgen! Nå er jeg ferdig påkledd, med morratryne. Høres ikke det deilig ut? Det er det. Nå skal jeg drikke litt biola mens jeg ser på frokost tv. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg har så god tid. Kansje fordi jeg sto påå kvart på 8, for en gangs skyld. I går ble vi ferdige med Forbrukerinspektørene!

Dagen idag blir det da veldig lite blogging, fordi jeg skal kjøre til brønnøysund. Men det er data der, så da skal jeg blogge med en gang jeg kommer hjem, å prøve å få postet Forbrukerinspektørene. Høres bra ut? Satser på det.
Image and video hosting by TinyPic
Pakket og klar til en kjøretur på Fredag den 13.
Q: Hva skal dere idag, fredag den 13?

Xoxo, annais.12.02.2009 - 20:50

PHOTOBOOTH OG SAMMA DRITTEN


Image and video hosting by TinyPic
Hei! Kan si jeg er ganske så irritert, filmen vil ikke lagre seg. Men det skal gå, som alle andre gangene. Så her sitter jeg å banner, mens jeg tar bilder av meg selv i photobooth. Hoho, så gøy. Gjør ivertfall ting bedre. Glemte å si at jeg er til Emilie - igjenn! Gjorde ferdig alt kalt lekser, så da ble det så bra da vetu.

Xoxo, annais.


12.02.2009 - 18:26

JEG <3 MITT NYE SØSKENBARN


Jeg glemte kansje å si at jeg har fått et nytt søskenbarn? Det har jeg nemmelig -  Julian. Møtte han igår, noe så nydelig! Var så urolig at jeg ikke klarte å ta bilde av ansiktet, men hånda kom nå med. Nok om det, dere bryr dere kansje ikke. Hihi.
Image and video hosting by TinyPic
Nå kom jeg hjem fra Emilie, vi rakk å redigere nesten alt, men så kom pappa å hentet meg. Så vi får redigere filmen imorgen, i bilen på vei til Brønnøysund. Og til dere som spør hvorfor jeg skal dit, det er fordi halve slekta mi bor der. Det er data, så alt går bra. Nå skal jeg spise god wok, så vi snakkes. Snart.

Xoxo, annais.
12.02.2009 - 17:08

NÅ SKAL VI REDIGERE FORBRUKERINSPEKTØRENE


bilde 98
Som kommer imorgen kveld! Har hatt utrolig mye morsomt under inspillingen, så håper filmen blir like bra..

Xoxo, annais.12.02.2009 - 15:42

OUTFIT OG EKLE NUPPER PÅ ARMA


Jeg har fått noen kjempekule, røde, hvit og tørre nupper på arma. Jeg frøs nemmelig så utrolig idag, så jeg skrapte meg helt sinsykt på arma, sånn at disse kjempedigge råtøffe nuppene kom fram. Få hit noen solbriller, å jeg er tøffere enn deg.

Hei forressten! Jeg har nettopp ropt faen opp til mamma, fordi jeg brente pastan jeg holdt på å koke. Men jaja, Emilie kommer snart (tror jeg..), så vi skal spille inn Forbrukerinspektørene. Har en kjempebra idè, så gleder meg! Imorgen blir det en 7 timers lang biltur, noe som blir kjiipt. Men, jeg har verdens beste venn med meg i bilen, så det skal gå så bra så!

Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra GINA og topp fra GINA.
Image and video hosting by TinyPic
Q: Noe dere vil vi skal teste?

Xoxo, annais.


11.02.2009 - 19:39

DREAMDAY


Image and video hosting by TinyPic
Det var det som var stikkord for dagen, helt til franskprøven imorgen dukket opp. Har ikke øvd noe, dritt. Men det tar vi ikveld. Skal ringe ingrid snart, se gossip girl, ugly betty og csi. Det blir superbra, må bare prøve å glemme franskprøven litt. Skal også spise deiiilig gullerotake!

Xoxo, annais.11.02.2009 - 18:41

MELIS DANSEROriginal Video - More videos at TinyPic


11.02.2009 - 17:03

TO HYSTERISKT MORSOMME HENDELSER PÅ 15 MINUTTER


Image and video hosting by TinyPic
Verk av Melis. (hårbånd)
Image and video hosting by TinyPic
Verk av Pusi. (spy, altså..)
Nam?
Xoxo, annais.


11.02.2009 - 15:20

DETTE HAR JEG PÅ MEG IDAGImage and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra GINA, strikkejakke fra GINA og hårbånd fra ASOS.COM.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Her er oppskriften på fletten jeg har laget! (Nillehåret, har det ikke på idag..) Men dere har spurt!
Xoxo, annais.11.02.2009 - 14:24

ER DU ANNAIS?


Hei! Idag har vært verdens beste dag. Eller skoledag. Først hadde vi bare to timer på skolen, for så å dra ned på et kjøpesenter for å se på noen folk i klassen som hadde funnet opp noe. Fikk nettopp en meldig om at gruppa mi (som jeg meldte meg ut av..) hadde vunnet 750 og 250 kr! Jeg møtte også utrolig mange som hilste og spurte om jeg var annais. Kjempekoselig!

Fortsett å delta i konkuransen, nermer seg tusen! Wow! Nå skal jeg ut med Melis, hoste og slarke, lete gjennom arkivet mitt etter oppskriften på nillefletten, og poste outfitbilder.
Image and video hosting by TinyPic
Xoxo, annais.10.02.2009 - 20:18

WOW, GUYS!


Hei! Nå har jeg gjort lekser, spist, hvert ute og slappet av. Jeg kom hjem til utrolig mange komentarer på konkurranse inlegget! Wow folkens, sist jeg sjekket var det 490! Det er bra! Jeg klarte også å slette et inlegg her på bloggen som jeg hadde postet to ganger, og jeg klarte selvfølgelig å slette det med nesten 30 komentarer. Bra, anna. Men nå skal jeg lage meg pulverkakao mens jeg ser CSI housewives. Hahaha, er jeg ikke utrolig, ustyrlig morsom? Jeg klarer som vanlig ikke bestemme meg. Men det begynner ikke enda, så dere skal få plenti av tid til å overbevise meg.
Image and video hosting by TinyPic
Jeg trenger hjelp! Jeg pleier egentlig å se på Desperate Housewives, men episoden av CSI skulle visst være utrolig bra idag. Så jeg looover, jeg skal aldri spørre mer om dette, men hva skal dere se?

Xoxo, annais.10.02.2009 - 18:11

KONKURRANSE


DU KAN VINNE
Det er altså 4 forskjellige premier. Du kan ikke vinne alle. Du kan vinne enten;

Image and video hosting by TinyPic
1.En hårkur fra redken, er ikke helt sikker men tror kansje det er for folk som bruker rettetang. Og en selv-varmene ansiktsmaske fra hennes & mauritz. PREMIE NR 1.
Image and video hosting by TinyPic
2. Øyenbryn og øyenvippe farge (sånn at du ikke trenger å ta på deg maskara om morgenen. PREMIE NR 2.
Image and video hosting by TinyPic
3. Ørepynt fra pointshop, bestillte egentlig til megselv, men har aldri brukt de. Ikke åpnet en gang. PREMIE NR 3.
Image and video hosting by TinyPic
4. Smykke som jeg har perlet selv. PREMIE NR 4.

DU MÅ GJØRE
Skrive et ord som starter på ordet blogg. Foreksempel; bloggleser, bloggskriver, blogg.no osv. Skriv det på komentar!Trenger IKKE å være unikt, du kan godt ha likt som andre. Trekningen er tilfeldig.

KJEDELIG FAKTA
Spørmsål sendes til annais.blogg@hotmail.com. Konkurransen avsluttes på FREDAG eller LØRDAG. Du får velge selv hva du vil ha, det lønner seg bare å være først. Altså, det vil si når jeg har skrevet vinnerne på et eget innlegg, visst navnet ditt står der, kjapper du deg å sende meg mail om hva du vil ha. DET TREKKES 4 FORSKJELLIGE VINNERE!

Xoxo, annais.


10.02.2009 - 16:46

DETTE HAR JEG PÅ MEG ( KLARTE Å SLETTE ALLE KOMENTARENE..)


Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra ONLY, skjorte fra ONLY og armbånd er MAMMA SITT.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Xoxo, annais.


10.02.2009 - 15:32

JEG ER TILBAKE!


Hei! Nå er jeg tilbake fra datafri dag, noe som bare er på mandager til dere som lurer. Kom hjem til maaange søte komentarer, derfor skal jeg sette igang en konkuranse ikveld, fordi dere er så søte. Nå skulle jeg egentlig til byen for å kjøpe meg en flette, men den fikk jeg i posten idag! Kjempeglad (og førnøyd..), har ventet så utrolig lenge på den. Har også besøk, så vi skal bare slappe av med pasta og tv. Så vi blogges snart søtiser! Outfit kommer senere!
Image and video hosting by TinyPic
Jeg elsker å ta buss!
Image and video hosting by TinyPic
Maten min idag.
Image and video hosting by TinyPic
Smooth.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Det lå da i pakken.
Q: Gleder deg til konkuranse ikveld? Skal du delta?

Xoxo, annais.09.02.2009 - 15:12

:-(


datafritt, sorry!


08.02.2009 - 20:25

FOTBAD OG HSM


Hei! Nå har jeg tatt deilig fotbad mens jeg så på High school musical 1. Måtte le litt, over hvor rart det var å se den igjen. Har også spist kjempedeilig mat, og bare kost meg! Jeg glemte forressten å fortelle at en kjempesøt jente kom bort til meg på lørdag, noe som var kjempesøtt gjort! Imorgen har jeg datafri dag, bare for å informere dere! Men nå skal jeg spise dessert, jippi!
Image and video hosting by TinyPic
Jeg skal også starte på Anne Frank ikveld, noe jeg gleder meg til! Bare at den er på engelsk da..
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Kan se meget ekkelt ut, men det er sånn kinesisk pulver. Som jeg klarte å knuse i vasken nettopp, we!
Ser dere på himmelblå?

Ha en fortsatt fin kveld, xoxo annais.08.02.2009 - 18:06

FILMER FRA IGÅR


Filmen er fra Emilie, som tok av meg igår. De hadde et hysterisk morsomt keeboard, som bare måtte prøves ut. Kommer enda en video i innlegget her, den skal bare lastes opp. ( den kommer i nytt innegg..)Xoxo, annais.


08.02.2009 - 16:33

ANOTHER ANIMATION


Hei! I de siste timene har jeg spist pasta, ryddet rommet, sunget og bannet. Skulle egentlig møte Ida og\eller Emilie, men ingen kunne, så da ble det bare til å sitte her. Men da fikk jeg ryddet rommet, der jeg fant mange stygge gamle klær som hørte hjemmi søppelkassa. Nå skal jeg snart spise deilig middag med familien min og tanta mi, så det blir bra. Pluss at jeg har tenkt litt på vioeblogg. Er jeg ikke flink? Det er tanken som teller.
Image and video hosting by TinyPic
Her har jeg laget enda et bilde fra idag, syns det var ganske gøy.

Xoxo, annais.08.02.2009 - 14:17

GØY GØY GØY


Nå har jeg hvert ute i snøen, noe som var kjempegøy! Tok bilder, gikk meg en tur, å prøvde meg på en snømann. Men det var helt lett snø, så det gikk ikke så veeldig bra. Dagens tips, ta dere en tur ut!:)
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
Lue fra NIKITA, skjerf fra HM, fleece fra HM og bukse fra BIKBOK.

Xoxo, annais.


08.02.2009 - 11:54

GOD MORGEN


Hei og god morgen! Idag er det søndag, snøen daler ned og himmelen er gråå. Det som er fantastisk er at om akkurat en uke sitter jeg og Emilie på en småharry cafe i brønnøysund og spiser. Eller kansje vi ikke har stått opp. Samma det, det er en uke til vinterferie!

Meen, det er også morsdag. Mamma ble vell litt sjokka da jeg kom ned i snoopybukse (jeg hater snoopy..), singlet og topp på hodet, med søvn rennende ut av øynene. Neida. Men det var ikke akkurat at jeg kom hoppende ned med syngene engler og en blomstereng under meg. Hun fikk gaven, 3 truser fra Pieces og et kort. Får da holde det.

Idag skal jeg tydligvis rydde rommet. Eller, støvsuge det da. Jeg merket ikke at det lå 2cm høyt med støv før nå, så det må vell gjøres. Husarbeid, husarbeid. Pluss at jeg har blitt syk, så da blir det vell å snørre å slime litt i vaskebøtta.
Image and video hosting by TinyPic
Q: Hva gir dere mor idag? Visst dere husket det da, hihi.

Xoxo, annais.07.02.2009 - 23:00

BILDER FRA IDAG


   Image and video hosting by TinyPic
Spiser, som alltid.
Image and video hosting by TinyPic
Jentene!:)
Image and video hosting by TinyPic
Også så sliten, øøhøh.
Image and video hosting by TinyPic
Strike a pose!

Tusen takk for mange fine komentarer! Nå skal jeg hjem å slappe av, å gjøre meg klar for en totally slaske-søndag!
God natt, Xoxo annais.


07.02.2009 - 17:20

PARTYTIME


Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Tunika fra HM, topp fra HM og strømpebukse fra GINA, ørepynt fra GLITTER, fletten er LAGET SELV.
Sminken er maskara fra ISADORA og CLINIQE, glitter fra HM og pudder fra BODYSHOP.
Ha en fin kveld, søtinger!

Xoxo, annais.


07.02.2009 - 15:43

STRESS


Hei! Hjemme fra byen med jentene, noe som var kjempekoselig. Kjøpte en hel haug med ting til mamma i morsdagsgave, og noe til meg selv. Nå skal jeg sove så jeg blir opplagt til bursdag i kveld! Utrolig lenge siden sist, har nesten glemt hvordan det er. Neida, men det blir kjempegøy! Problemet er bare at jeg suger i digital klokke, så.. eh, jeg aner ikke hvor lang tid jeg har på meg. 18.00 = klokken 6? La oss håpe det, eller så er jeg år bak skjema. Æhee..
Image and video hosting by TinyPic
Jeg fant endelig den perfekte dongritights. Har vell sløst bort noen kroner på sånt nå, men her fant jeg den jeg har siklet på på nettet. GINA - 199 ,-

Image and video hosting by TinyPic
Glitter - 79 ,-

Xoxo, annais.


07.02.2009 - 11:54

TODAY I'M WEARING THIS


Image and video hosting by TinyPic      Image and video hosting by TinyPic      Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra ONLY,  jakke fra HM, singlet fra GINA og smykke er LAGET SELV.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Men nå må jeg springe til bussen!

Xoxo, annais.


07.02.2009 - 11:27

POST, SMOOTH


Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Hei! Jeg har fått post. Endelig noe annet en dritt fra DnB-nord og fjerne slektninger. Gavekort på gavekorttorget.no! Det ble send fra gratisgavekort.com, noe jeg egentlig hadde gitt opp litt. Men neida. Så nå bestillte jeg meg et gavekort på bianco, å kan spise frokost glad og fornøyd.

Xoxo, annais.


07.02.2009 - 10:35

GLEDEN AV Å DUSJE OM MORGENEN?


Jeg skjønner meg altså ikke på folk som sier "ah, det er så deilig å stå opp til en varm dusj..", for det er det ikke. Det prøvde jeg idag, noe som ble et fullstendig kaos. Jeg er kjempesvak om morgenen, så jeg klarte ikke å holde opp den hånddusjen. Pluss det drittsåret på hånda som skulle skrubbe mot alt, gikk det jo kjempefort. Ehe. Så never again, dusje om morgenen.

God morgen! Jeg måtte bare få ut min mening om å dusje om morgenen. Idag skal jeg til byen å kjøpe noen ting (jeg trenger!), og på bursdag. Det blir kjempekos på bursdag. Emilie skulle på sykehus, så vi skal møtes etterpå. Sånn, visst dere bryr dere. Nå må jeg våkne litt med en kopp pulver-kakao. Alltid den beste måten.
Image and video hosting by TinyPic
Jeg tok bilde akkurat da jeg fikk melding av Emilie! PS: Se så tidlig det er!
Q: Liker du å dusje om morgenen?

Xoxo, annais.


06.02.2009 - 20:58

HÆ? HVA PRØVER DU Å SI?


Image and video hosting by TinyPic
Hæ? Prøver du å si noe? At jeg har noe i ansiktet? Hæ? Neeei..? Tulling.

Bildet er fra skolen idag, heftigste tidsfordrivet. Nå har jeg sovet, danset, spist og sett tv. Wow! Kom tilbake på pc'en med kjempemange 10åringer som ville være venn med meg på nettby, noe som er litt koselig. Nå venter jeg bare på at "En callgirls dagbok" skal starte om noen timer, så da blir det vell å proppe i seg mokkabønner (noe jeg egentlig hater utrolig), mens jeg svetter av meg ørene i telefonrøret til Emilie. Visst hun svarer.

Ha en fortsatt fin kveld søtinger. Jeg har en konkuranse på gang, men venter på noe jeg trenger i posten til den. Noe som glapp ut av munnen min på den kjempelange spørmsmålsrunde-videon.

Q: Gleder du deg?

Xoxo, annais.
06.02.2009 - 19:41

ANNAIS SVARER PÅ SPØRSMÅL


video:sprsml

Sorry for at den ble så lang, men det var utrolig mange spørmsål!:)
border: 13px solid #000000;
KODEN TIL Å HA I BLOGGEN!


06.02.2009 - 17:20

NÆRING FOR EN STUND


Nå skal jeg grave meg ned i et nytt costume mens jeg skriver ønskeliste til bursdagen min. Altså, 2 mnd er da ikke så lenge?! Jeg skal legge ut ønskelisten på bloggen selvfølgelig. Men visst dere ikke har så mye å gjøre, har jeg noe kjempemorsomt! Du trykker på et språk til vil lese bloggen min på, på den google translate greia på siden her. Svensk er helt klart morsomst!
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Det ser vell noe ut som slik. Wow, for en rar setning.

Xoxo, annais.06.02.2009 - 15:24

NÅR MAN DRITER I HVA MAN HAR PÅ SEG


Idag var det dramadag på skolen. Så hvorfor ha på seg stive dongribukser å haugevis av smykker? På med fleece og tights. Som sagt, dramadag. Kan diskuteres om det var gøy eller ikke, men jeg er fornøyd så lenge vi ikke har skole. Hei foressten! Jeg må egentlig bare forte meg litt, Melis er tissasprengt. Men hallo, DET ER HELG!
Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Tights fra GINA, fleece fra STORMBERG.
Q: Hva skal dere i helgen?

Xoxo, annais.


05.02.2009 - 19:21

I <3 MY BFF'S


Jeg kom nettopp på at jeg ikke har snakket noe om vennene mine på bloggen. Selvfølgelig litt av og til, men nå skal jeg gi de beste personene i livet mitt et helt innlegg. Jeg har hatt et lignende innlegg før, men tenkte jeg skulle høre med dere igjenn.

Emilie, Ingrid, Kristine B, Henrik, Karen og Ida. De du ser på bildene under. Alltid gøy i fotobokser! De som alltid er der, i oppturer og nedturer. Jeg er så utrolig heldig som har funnet disse skal jeg si deg. Prøver å ikke få dette så utrolig klisjè, så jeg kutter ned alt dette klisjet til tre ord - Jeg elsker dere!
Image and video hosting by TinyPic
Q: Hva heter deres bestevenner? Noen gang opplevd falske venner?

Xoxo, annais.


05.02.2009 - 17:28

... GIMME A DONUT


Hei! Sorry for mitt lille innlegg, men men Melis var sekunder nær til å ødelegge teppene til mamma med tisset sitt.. Så da måtte vi ut. Jeg skulle på rema for å kjøpe påskeegg, men de hadde det ikke. Da la jeg meg ned å grein på de hvite flisene inne på rema, mens jeg dro ned alt i godteri hyllene. Så dro vi hjem.

Eller kansje så brukte jeg opp pengene på smash og donut. Gleder meg til å bli smellfeit. Pluss at pappa bestemte seg for at vi skulle ha pizza til middag. Gleder meg enda mer til å bi smellfeit. Nå koverterer spørsmålsvideoen, så den blir kansje postet idag. Vet ikke. Men slutt å spørre folkens, den er over!
Image and video hosting by TinyPic
Q: Hva får deg til å føle deg usunn?

Xoxo, annais.


05.02.2009 - 16:03

SÅNN SER JEG UT IDAGImage and video hosting by TinyPic
Tights fra GINA, topp fra GINA og smykke er MAMMA SITT.
Image and video hosting by TinyPic
Kommer bedre innlegg snart, skal bare ut med Melis.


Xoxo, annais.04.02.2009 - 18:08

VERDENS BESTE DAG?


Dette har altså vært en av de beste dagene på lenge! Med venner, fri og god mat. Pluss at jeg kommer tilbake til bloggen med utrolig, mange søte komentarer! Pluss en kjempesøt jente som hadde anbefalt meg på en utrolig søt måte. Ååå, så sier vi ordet søt litt mer.
Image and video hosting by TinyPic
Og hva gjør vell dagen bedre? At det er superonsdag! Jeg så også på maddi sin blogg at man kunne få kjøpt påskeegg i lilla kartong nå. Gjett om noen skal ha med penger på skolen imorgen, så spise så mye at man svetter sjokolade. Nam.
Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
La oss ta av litt mer med å redigere til alt jeg sier.
Q: Liker du påskeegg i lilla kartong?

Xoxo, ananis.
04.02.2009 - 15:50

DAGEN IDAG


Som dere kan se i et innlegg under her en plass, brant skolen min idag, så da ble det bare å slappe av med folk'a. Jeg har også spilt inn svarene til spørsmålsrunden, som da ble avsluttet tidligere enn vanlig. Håper det går bra, men jeg hadde ikke nok spilletid på kameraet mitt til det jeg har fått nå engang! Men her er noen bilder fra min kjempespennede dag!
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Har din dag vert spennede eller?

Xoxo, annais.


04.02.2009 - 14:12

DETTE HAR JEG PÅ MEG IDAG


Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
Alt fra GINA.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Q: Har det brent på deres skole før?

Xoxo, annais.


04.02.2009 - 09:23

SKOLEN MIN BRENNER


Hei! Her sitter jeg med 4 gode venner, 09:18. Vi skal ikke på skolen idag, for bussjoføren kom og sa at en buss hadde brent ned på skolen. Så kom en lærer å fortalte oss at strømkablene hadde brent, så ringer folk fra skolen og sier at skolen har brent helt ned til grunnen. Jeg må si jeg tror mest på det andre forslaget, men samma det vi har fri!
Image and video hosting by TinyPic
Xoxo, annais.03.02.2009 - 20:48

SPØRSMÅLSRUNDE


Jeg henger meg på bølgen. Og vær så snill, spør om noe jeg kan syns det er gøy å svare på. Pluss at dere ikke trenger å spørre om hvordan red.program jeg bruker på bilder og videoer, det svarer jeg på uansett. Svarene kommer kansje på videoeblogg, visst det kommer mange spørsmål.
Ready, set, go!

Image and video hosting by TinyPic
Xoxo, annais.
AVSLUTTET, SORRY!


03.02.2009 - 19:07

PAZTA 4 LIFE


Mamma og pappa er borte, på med komfyren. Min nye, slaskete og lettlagde matrett - pasta. Noe helt nytt sendt ned fra himmelen, på tallerkenen min. Dere tror sikkert jeg er gal, men familien min har aldri spist pasta som middag.

Nå sitter jeg å zapper på tv'en, retter tentamen og stapper i meg pasta. Venter på at frustrerte fruer skal starte, men er fortsatt usikker på om jeg skal se det eller CSI.. Jeg glemte å fortelle dere hva mitt "hemmelige" oppdrag var, men det var å komme meg ned til Emilie med bursdagsgaven hennes, gi den til pappan hennes, så dra. Men det ble litt problematisk, siden Emilie kom ut i gangen! Men Emilie's pappa spilte supert, så alt gikk bra. Hun fikk gaven også, som var Kate Moss parfymen.
Image and video hosting by TinyPic
I HEART PASTA.
Hva er din ynnlingsmat? (kan ikke si pasta er min ynnligsmat, da..)

Xoxo, annais.


03.02.2009 - 17:04

EN UTFORDRING - FAKTISK


Image and video hosting by TinyPic
Jeg skal da lete fram det 6 bildet i denn 6 mappen, noe som var en veldig morsom utfordring. Så her er mappen "anna og venner", og bildet er fra nyttårsballet. Vi hadde nettopp smilt vårt stiveste turistsmil, så ble det ropt ut "strike a pose", og fram med fjortismunnene og peacetegn. Så, det var tull for dere kritikere.

Jeg utfordrer.. alle som har lyst! Ta testen, SÅ send meg link på komentar!
Xoxo, annais.


03.02.2009 - 15:33

LET ME SEE THAT FOX-Y SCARF


Heihei! Lenge siden sist! Jeg er da tilbake, fra en datafri dag. Fra nå av er det på mandager. Jeg skriver også i slow motion, for jeg har trynet 3 ganger idag. 2 ganger på skolen, der man får helt jævlige skrubbsår med sand inni. Derfor skrubber dette såret mot tastaturet. Auch.

Gårsdagen gikk fra alt til kjempekjedelige lekser, til å leke med konditorfarge og vann. Utrolig kjedelig dag, uten dere fantastiske lesere. Kom ivertfall tilbake til mange fine komentarer! Noen som ønsket meg gratulerer med dagen ( som var veldig søtt, selv om jeg ikke hadde bursdag.), og noen som kom opp med verdens beste forkortelse for Forbrukerinspektørene - FBI. Cred til deg!

Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra GINA, genser fra HM og skjerfet er fra når jeg var LITEN.
Image and video hosting by TinyPic
Fox-y skjerf ja? Du må virkelig ha humor for å skjønne denne interne vitsen.
Missed me?


Xoxo, annais.


02.02.2009 - 15:22

DATAFRI DAG


Datafri dag idag, sorry;/01.02.2009 - 17:28

RETTING AV TENTAMEN, YES!


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Heihei. Nå skal jeg kose meg med tentamnen min. Jeg fikk 4 på den, fornøyd med det. Nå får jeg endelig bruk for min nye kalkulator. Til dere som lurte, den er fra Accessories.. Ps, det er jeg som har vert så flink å fyre i ovnen.
Q: Hva fikk dere på mattetentamen?

Xoxo, annais.01.02.2009 - 16:03

HVILKEN PENGBOK SKAL JEG BRUKE?


Image and video hosting by TinyPic
Jeg er altså en av de som har kjempemange pengbøker liggende, men klarer aldri å bestemme meg om hvordan jeg skal bruke. Hjelp meg!

Xoxo, annais.


01.02.2009 - 13:24

TOP SECRET


Hei! Nå skal jeg og Melis ut på hemmelig oppdrag. Dere får vite det imorgen! Så ble det noe sprøtt på denne søndagen også. Men må kjappe meg veldig, planen er ikke gjennomførbart i det hele tatt. Men, vi håper alt går som "planlagt"..
 Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Ønsk meg lykke til!

Xoxo, annais.


01.02.2009 - 11:41

"JADA, DET KOMMER SNART"


Spørsmålsrunde. Jeg har ikke hatt det på kjempelenge, fordi jeg ikke er så glad i det. Men snart blir det folkens, for nå har jo "spørsmålsrundebølgen" startet igjenn, så da må jeg prøve å få hengt meg på den. Kansje i neste uke, så trenger jeg ikke å si til alle "Jaada, det kommer snart.." mer. Nå skal Anna til utsetning. Snart.

God morgen! Det er 1 Februar, dagen før Emilie's bursdag. Det er også søndag, min hat-elske dag. Så idag bør jeg holde meg hjemme med min tantesveis. Jeg veit jeg må bade Melis, støvsuge gangen og rydde rommet. Så da blir det lange klageinnlegg mellom hver ting jeg gjør. Neida.
Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Hunden min er misfoster. Eller noen leker seg med "speileffekt"..
Hva skal dere idag?

Xoxo, annais.Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits