hits
 • 28.02.2010
 • 18:31
 • svar på spørsmål #1

  Er det noen på topplista du ikke syns fortjener plassen? Joda, men topplista er ikke viktig. Det er bare en liste med de mest besøkte bloggene, folk kan da ikke noe for at de har en populær blogg. Derfor blir det litt dumt å si at de ikke fortjener plassen, det blir som å si at de ikke fortjener lesere.

  Hater du noen?
  Ja :)

  Har du vært flau over bloggen eller blitt mobbet av å ha blogg?
  HAHA, aner du hvor flau jeg har blitt til tider? Spesielt på bilturer, flyturer og togturer. Da jeg ser ut som et rass skal flest mulig kjenne meg igjen. Er også litt kleint når jeg møter fjerne slektninger og de bare preiker om hva jeg har skrevet på bloggen.
  Har aldri blitt mobbet, men såklart litt "erting". Det er bare sykt gøy, er jeg selv som står for mobbinga på meg selv.

  Er det mange innlegg du angrer på ha skrevet?
  Nei. Eller, jeg blir sykt flau over gamle innlegg, vurderer å slette en del. Men da er litt av vitsen borte med logg, at man ikke kan se tilbake.

  Hvorfor startet du og blogge ?

  Er det nå jeg skal si "jeg ville dele bilder og tekst med verden?". Neppe, jeg fulgte strømmen. Alle blogget jo før!

  Har du hatt en skikkelig kjæreste?
  Haha faktisk ikke. Liker best å være singel, faktisk :-)

  Onepiece eller heltdress?:P

  img4809
  Sverger til HELT.

  Er du misunnelig på at Voe er på 1.plass? Er du og Voe gode venner? Hater du Voe? Leser du bloggen til Voe daglig?
  Haha, dere altås. Jeg er ikke misunnelig på at Voe er på førsteplass, hun fortjener det! Jeg hadde ærlig talt ikke klart å få så mange kommentarer som hun får på èn dag, syns hun er utrolig flink til å være.. ja, på førsteplass, haha!
  Jeg og Voe snakker sammen en gang iblandt på facebook osv, så nei jeg hater ikke Voe :-)
  Jeg leser ikke fast, men såklart er jeg innom!

  Hilket land ville du bodd i utenom Norge?
  New York, lett.  Hvor mye penger skulle du ha betalt for å komme på 1.plass? :-)
  Haha, ikke en krone. Eller kanskje 50 øre, for å være der i 1 minutt. Bare for å ha gjort det, liksåm.

  Har du kjærste? Hvor mange kjærester har du hatt?
  Hm....... kanskje det? Neida har ikke kjæreste. Som sagt - singel 4 life! Ok, da ender jeg vel litt feil opp... Men jeg har hatt en kjæreste, haha.

  Hva er ditt beste minne?
  Brønnøysund med Karen og Ida

  og

  hyttetur med jentene.

  Hvor mange dyr har du hatt tilsammen?
  3!!! TRE STYKK! Jeg har fortsatt to av de, men hadde en................ skilpadde før. SKILPADDE. Men vi solgte den, fordi det han konstant en 10 cm lang bæsj ut av rompa hans.

  Eller vent. Jeg har vel kanskje hatt fire, har halveis en fisk hos Karen. De har sykt mange fisker, så har min egen fisk der!! Men den er stygg og jeg hater den....

  Vet du hva du skal studere på videregående?
  Jeg er ekstremt kort-tenkt og tenker max på hva som skal se 1 dag før. Så nei, det har ikke streifet meg, faktisk.

  Blir du skuffa når du ser at du har falt lengere ned på topplista?
  Ja da legger jeg meg ned og gråter, og blogger for harde livet. NÆT.
 • 28.02.2010
 • 17:40
 • æ e trønder æ, å herregud så godt det e

  Norge tapte mot Canada igår. Drit og dra, var våken bare for å se det?! :(


  Endelig fremme i Trondheim. Har reist så sinnsykt mye i uka her, tørr ikke regne sammen alle timene jeg har vært på farten. Jo det fikk jeg faktisk veldig lyst til å gjøre! Kanskje dere får reiseantallet i neste innlegg, om jeg ikke har glemt matte.

  Fant noen godbiter i postkassa da jeg kom hjem:

  Begge fra fashionlove.no, tusen takk! Gleder meg sånn til det blir litt varmer ute, så jeg kan bruke jakka! Den er så fantastisk søt, men må nok grave frem strykehjernet. Og jeg kan virkelig ikke å stryke, så det blir spennende. Hohh, random.

  Ellers er det isbitkaldt i Trondheim. Er det ikke i nord det skal være kaldt da? Uansett, ble litt lei Melis, så jeg fikk noe nyttig ut av henne, da:
  HEHEHHEHEHEH TULLA!
  Nydelige selvbruningsføtter iknow. Ser helt j*vlig ut, har sluttet.

  Glemte noe på forrige innlegg. Den lekre rypa vedsiden av meg på shampoo-bildet er Ingrid. Ta en titt på bloggen hennes, den er så søt!:)
 • 28.02.2010
 • 12:16
 • 7 timer bil... Can't wait! Kommer hjem i 5 tiden, da blir det ordentlig blogging!

  270175-1-1267355763645.jpg
  7 timer bil... Can't wait! Kommer hjem i 5 tiden, da blir det ordentlig blogging!
 • 27.02.2010
 • 22:39
 • tror jeg dropper luggen, jeg

  Hei og god kveld! Siden sist har jeg revurdert tanken på pannelugg:


  HAHAH er det mulig å være så stygg. Bildene er vel fra 2005 - 2006, heldigvis. Husker hvor dritt det var å ha pannelugg, så må ikke falle for fristelsen igjen. Kan dere minne meg på det neste gang jeg prapler om at jeg er gira på pannelugg? Så vidt jeg kan huske har det vært hele 4 ganger..?

  Imorgen drar jeg hjem til Trondheim. Gleder meg til å se rettetanga mi igjen. HEHE, overfladisk bloggbitch! Neida, gleder meg til å se jentene igjen!

  Nå skal jeg se film, og lade opp til curlig. GIRA!!!
 • 27.02.2010
 • 20:02
 • duti tut i dut dut tu

  Idag har jeg gjort noe!!!!

  .. jeg har vært hos noen venner av familien.


  .. jeg har spilt mariocart! (tidenes beste spill, men det er best på nintento 64)


  .. og jeg har blitt jokket på konstant av verdens mest kåte hund!!
  Drit og dra i mac. Vil ikke importere flere bilder, hadde litt mer å vise dere! Men det var en bichon frisè der, som tydligvis kjente lukten av Melis på meg, og tok helt av på bena mine. Åh, at jeg ikke tok noen fete selvutløser-bilder. Hadde vært konge.

  Ikveld blir det drittfett! Det er vel her jeg skal si at jeg skal på Ne-yo konsert? NEI. Er stuck i Brønnøysund. Men det blir fortsatt fett - CURLING MOT CANADA! Jeg kan virkelig ikke vente :-) Skal faktisk å hamstre grandis og påskeegg, så jeg kan ha tidenes curlig-fest inatt.

  Overskriften er forressten mario-introen, til dere som ikke skjønte det....
 • 27.02.2010
 • 13:53
 • noen lure sminketips for nese

  Igår viste jeg dere hvordan man kan "skifte" utseende bare ved øyenskygge og farger på øynene. Tenkte jeg skulle vise dere hvordan man gjør dette på nese, men jeg må bare si - dette kan jeg ikke noe særlig mye om! 

  Her kan man bruke solpudder, highlighter eller en litt mørkere foundation. Man kan såklart bruke øyenskygge også, men da ville jeg nok unngått en øyenskygge med glitter i. 

  • Bred nese: Ta et solpudder, og påfør litt forsiktig på sidene av nesen. Bruk en highlighter, og påfør på selve nesebenet, om dere skjønner. Det som står litt ut. Om du har en bred nese nede ved neseborene, påfør litt hvitt på de "runde" formene som er rundt neseborene, og som går ut til kinnene. GUD SÅ VANSKELIG Å FORKLARE! Bildet er egentlig en bedre forklaring:  • Kortere nese: Påfør en highlighter/lys farge på nesetippen. Ta deretter en mørkere farge under nesetippen, der nesen slutter, og det er noen centimeter ned til munnen. Mellom neseborene, på en måte.


  • For en større nese: Her vet jeg ærlig talt ikke. Jeg tror ikke det er så mange med liten nese som ønsker en større, men jeg vil tro at du påfører litt lyst på siden av nesen, og mørkt på selve benet. Det motsatte av punkt en, på en måte. Fant ingen bilder.
  (bilder fra citygeisha.com)
 • 26.02.2010
 • 19:09
 • spørrerunde - avsluttet

  Siden en rekke andre bloggere kjører på med spørrerunde, starter jeg også! Kommer ikke til å svare på absolutt alt, kommer alltid så mye useriøst og mye av det samme. 
  Så for å slippe å få mange like spørsmål, kommer jeg til å svare på disse spørsmålene:


  Litt om Melis.
  Om jeg snuser og røyker.
  Om hvilke redigeringsprogram jeg bruker på filmer og bilder.
  Om jeg er sjalu på Voe, Ulrikke, Ida, Maria osv (haha, så ekstremt mange som spør om dette hver gang)
  Hvilke butikker jeg shopper mye på.
  Hvordan jeg shopper på nett.  Vet ikke helt enda når jeg avslutter den :-)
 • 26.02.2010
 • 18:12
 • noen lure sminketips

  Lyst fremhever, mørkt forminsker. 

  Jeg pleier ikke å tenke så mye over hvordan jeg sminker meg med øyenskygge. Men visste dere at øyenskygge har en ganske magisk effekt, og kan få gi deg et helt anneledes utseende?

  Foreksempel: Du kan få større øyne, mindre øyne, tettere øyne, og øyne som er lengre fra hverandre. Men! Jeg har ganske vanlige øyne, så bruker ikke så mye "teknikk" på øynene mine. 

  Jeg kan desverre ikke så mye om disse teknikkene. Men her er noen små tips. Om du har:

  • Store øyne: Prøv deg med en mørk farge på hele lokket. Da vil øynene se litt mindre ut. 

  • Små øyne: Prøv med en hvit-sølv øyenskygge fra kroken og starten/slutten av pupillen. Ta også litt under øyet, men motsatt fra det du gjorde over. At du starter i kroken mot ørene, og fører det hvite mot starten av pupillen. Da vil øynene se mer runde og store ut.

   

   

   

   

  • Tettsittende øyne: Prøv med en mørk skygge, og lag softe "trekanter" som går fra midt på pupillen, til litt utenfor lokket. Slik at du lager øynene, "lengre". Ta gjerne litt lys øyenskygge som på punktet over, men pass på - det skal ikke vises for godt.

   

   


   

  • Øyne langt fra hverandre: Prøv å unngå øyenskygge som går ut mot ørene. Da vil øynene se ut som ligger mil fra hverandre. Prøv heller litt mer øyenskygge i øyekroken, bare litt lengre mot neseryggen.

   

   

   

  (bilder fra profaces.com)


  Men et tips alle kan bruke er:

   

  En lys farge i øyekroken! Det får deg til å virke mer våken og kvikk. Dette har blitt stemplet som "fjortis-greie" men det er det jo ikke. Det er bare at om du bruker veldig mye kan det fort bli overdrevent. Over her har jeg påført litt mye, men det er vel det man kan kalle "partymakeup".

   

  Det er ikke bare på øyne man kan "skifte" utseende. Man kan gjøre det på nese, lepper og sikkert kinn også, og tenkte jeg skulle vise dere det også, litt senere. Hva tror dere om det? 

 • 26.02.2010
 • 15:15
 • mage uten ende

  Imorges dro jeg til byen for å...


  .. spise


  .. og spise!

  Er fortsatt ikke mett :-) HAHA kommer ikke over hvor ekle disse spisebildene var, maten var egentlig ganske ekkel den også. HVORFOR lærer aldri folk at horn skal varmes skikkelig ikke bare halveis, sånn at det henger masse svett oss utenfor? Skal vise dem jeg.

  Dro med søskenbarnet mitt, som måtte være sminkedukka mi. Skulle gjerne lagt ut bilde der jeg testet foundation, concealer og leppestifter på han, men må vel redde manndigheten hans......
  Fin morgen. Kjøpte pudder. Klokken er bare kvart over 3, og jeg har allerde vært oppe i noen timer!! Det er liksom på denne tiden jeg pleier å.... stå opp :-)

  PS: genseren min er fra dress2impress.no. Fin, hva?
 • 25.02.2010
 • 19:54
 • please don't make me go to - new york, new york

  Om jeg kunne reist en valgri plass i verden, ville det blitt...  Jeg har så lyst til å dra til New York. Det er vel det jeg ser på som verdens mest fantastiske by, selv om jeg aldri har vært der. Åh, jeg blir reisesyk bare av å se på bildene! Bilder fra weheartit.com.

  Om du kunne dra hvor som helst i verden, hvor ville du dratt?