28.02.2010 - 18:31

svar på spørsmål #1


Er det noen på topplista du ikke syns fortjener plassen? Joda, men topplista er ikke viktig. Det er bare en liste med de mest besøkte bloggene, folk kan da ikke noe for at de har en populær blogg. Derfor blir det litt dumt å si at de ikke fortjener plassen, det blir som å si at de ikke fortjener lesere.

Hater du noen?
Ja :)

Har du vært flau over bloggen eller blitt mobbet av å ha blogg?
HAHA, aner du hvor flau jeg har blitt til tider? Spesielt på bilturer, flyturer og togturer. Da jeg ser ut som et rass skal flest mulig kjenne meg igjen. Er også litt kleint når jeg møter fjerne slektninger og de bare preiker om hva jeg har skrevet på bloggen.
Har aldri blitt mobbet, men såklart litt "erting". Det er bare sykt gøy, er jeg selv som står for mobbinga på meg selv.

Er det mange innlegg du angrer på ha skrevet?
Nei. Eller, jeg blir sykt flau over gamle innlegg, vurderer å slette en del. Men da er litt av vitsen borte med logg, at man ikke kan se tilbake.

Hvorfor startet du og blogge ?

Er det nå jeg skal si "jeg ville dele bilder og tekst med verden?". Neppe, jeg fulgte strømmen. Alle blogget jo før!

Har du hatt en skikkelig kjæreste?
Haha faktisk ikke. Liker best å være singel, faktisk :-)

Onepiece eller heltdress?:P

img4809
Sverger til HELT.

Er du misunnelig på at Voe er på 1.plass? Er du og Voe gode venner? Hater du Voe? Leser du bloggen til Voe daglig?
Haha, dere altås. Jeg er ikke misunnelig på at Voe er på førsteplass, hun fortjener det! Jeg hadde ærlig talt ikke klart å få så mange kommentarer som hun får på èn dag, syns hun er utrolig flink til å være.. ja, på førsteplass, haha!
Jeg og Voe snakker sammen en gang iblandt på facebook osv, så nei jeg hater ikke Voe :-)
Jeg leser ikke fast, men såklart er jeg innom!

Hilket land ville du bodd i utenom Norge?
New York, lett.Hvor mye penger skulle du ha betalt for å komme på 1.plass? :-)
Haha, ikke en krone. Eller kanskje 50 øre, for å være der i 1 minutt. Bare for å ha gjort det, liksåm.

Har du kjærste? Hvor mange kjærester har du hatt?
Hm....... kanskje det? Neida har ikke kjæreste. Som sagt - singel 4 life! Ok, da ender jeg vel litt feil opp... Men jeg har hatt en kjæreste, haha.

Hva er ditt beste minne?
Brønnøysund med Karen og Ida

og

hyttetur med jentene.

Hvor mange dyr har du hatt tilsammen?
3!!! TRE STYKK! Jeg har fortsatt to av de, men hadde en................ skilpadde før. SKILPADDE. Men vi solgte den, fordi det han konstant en 10 cm lang bæsj ut av rompa hans.

Eller vent. Jeg har vel kanskje hatt fire, har halveis en fisk hos Karen. De har sykt mange fisker, så har min egen fisk der!! Men den er stygg og jeg hater den....

Vet du hva du skal studere på videregående?
Jeg er ekstremt kort-tenkt og tenker max på hva som skal se 1 dag før. Så nei, det har ikke streifet meg, faktisk.

Blir du skuffa når du ser at du har falt lengere ned på topplista?
Ja da legger jeg meg ned og gråter, og blogger for harde livet. NÆT.


28.02.2010 - 17:40

æ e trønder æ, å herregud så godt det e


Norge tapte mot Canada igår. Drit og dra, var våken bare for å se det?! :(


Endelig fremme i Trondheim. Har reist så sinnsykt mye i uka her, tørr ikke regne sammen alle timene jeg har vært på farten. Jo det fikk jeg faktisk veldig lyst til å gjøre! Kanskje dere får reiseantallet i neste innlegg, om jeg ikke har glemt matte.

Fant noen godbiter i postkassa da jeg kom hjem:

Begge fra fashionlove.no, tusen takk! Gleder meg sånn til det blir litt varmer ute, så jeg kan bruke jakka! Den er så fantastisk søt, men må nok grave frem strykehjernet. Og jeg kan virkelig ikke å stryke, så det blir spennende. Hohh, random.

Ellers er det isbitkaldt i Trondheim. Er det ikke i nord det skal være kaldt da? Uansett, ble litt lei Melis, så jeg fikk noe nyttig ut av henne, da:
HEHEHHEHEHEH TULLA!
Nydelige selvbruningsføtter iknow. Ser helt j*vlig ut, har sluttet.

Glemte noe på forrige innlegg. Den lekre rypa vedsiden av meg på shampoo-bildet er Ingrid. Ta en titt på bloggen hennes, den er så søt!:)


28.02.2010 - 12:16

7 timer bil... Can't wait! Kommer hjem i 5 tiden, da blir det ordentlig blogging!


270175-1-1267355763645.jpg
7 timer bil... Can't wait! Kommer hjem i 5 tiden, da blir det ordentlig blogging!


27.02.2010 - 22:39

tror jeg dropper luggen, jeg


Hei og god kveld! Siden sist har jeg revurdert tanken på pannelugg:


HAHAH er det mulig å være så stygg. Bildene er vel fra 2005 - 2006, heldigvis. Husker hvor dritt det var å ha pannelugg, så må ikke falle for fristelsen igjen. Kan dere minne meg på det neste gang jeg prapler om at jeg er gira på pannelugg? Så vidt jeg kan huske har det vært hele 4 ganger..?

Imorgen drar jeg hjem til Trondheim. Gleder meg til å se rettetanga mi igjen. HEHE, overfladisk bloggbitch! Neida, gleder meg til å se jentene igjen!

Nå skal jeg se film, og lade opp til curlig. GIRA!!!


27.02.2010 - 20:02

duti tut i dut dut tu


Idag har jeg gjort noe!!!!

.. jeg har vært hos noen venner av familien.


.. jeg har spilt mariocart! (tidenes beste spill, men det er best på nintento 64)


.. og jeg har blitt jokket på konstant av verdens mest kåte hund!!
Drit og dra i mac. Vil ikke importere flere bilder, hadde litt mer å vise dere! Men det var en bichon frisè der, som tydligvis kjente lukten av Melis på meg, og tok helt av på bena mine. Åh, at jeg ikke tok noen fete selvutløser-bilder. Hadde vært konge.

Ikveld blir det drittfett! Det er vel her jeg skal si at jeg skal på Ne-yo konsert? NEI. Er stuck i Brønnøysund. Men det blir fortsatt fett - CURLING MOT CANADA! Jeg kan virkelig ikke vente :-) Skal faktisk å hamstre grandis og påskeegg, så jeg kan ha tidenes curlig-fest inatt.

Overskriften er forressten mario-introen, til dere som ikke skjønte det....


27.02.2010 - 13:53

noen lure sminketips for nese


Igår viste jeg dere hvordan man kan "skifte" utseende bare ved øyenskygge og farger på øynene. Tenkte jeg skulle vise dere hvordan man gjør dette på nese, men jeg må bare si - dette kan jeg ikke noe særlig mye om! 

Her kan man bruke solpudder, highlighter eller en litt mørkere foundation. Man kan såklart bruke øyenskygge også, men da ville jeg nok unngått en øyenskygge med glitter i. 

  • Bred nese: Ta et solpudder, og påfør litt forsiktig på sidene av nesen. Bruk en highlighter, og påfør på selve nesebenet, om dere skjønner. Det som står litt ut. Om du har en bred nese nede ved neseborene, påfør litt hvitt på de "runde" formene som er rundt neseborene, og som går ut til kinnene. GUD SÅ VANSKELIG Å FORKLARE! Bildet er egentlig en bedre forklaring:  • Kortere nese: Påfør en highlighter/lys farge på nesetippen. Ta deretter en mørkere farge under nesetippen, der nesen slutter, og det er noen centimeter ned til munnen. Mellom neseborene, på en måte.


  • For en større nese: Her vet jeg ærlig talt ikke. Jeg tror ikke det er så mange med liten nese som ønsker en større, men jeg vil tro at du påfører litt lyst på siden av nesen, og mørkt på selve benet. Det motsatte av punkt en, på en måte. Fant ingen bilder.
(bilder fra citygeisha.com)


26.02.2010 - 19:09

spørrerunde - avsluttet


Siden en rekke andre bloggere kjører på med spørrerunde, starter jeg også! Kommer ikke til å svare på absolutt alt, kommer alltid så mye useriøst og mye av det samme. 
Så for å slippe å få mange like spørsmål, kommer jeg til å svare på disse spørsmålene:


Litt om Melis.
Om jeg snuser og røyker.
Om hvilke redigeringsprogram jeg bruker på filmer og bilder.
Om jeg er sjalu på Voe, Ulrikke, Ida, Maria osv (haha, så ekstremt mange som spør om dette hver gang)
Hvilke butikker jeg shopper mye på.
Hvordan jeg shopper på nett.Vet ikke helt enda når jeg avslutter den :-)


26.02.2010 - 18:12

noen lure sminketips


Lyst fremhever, mørkt forminsker. 

Jeg pleier ikke å tenke så mye over hvordan jeg sminker meg med øyenskygge. Men visste dere at øyenskygge har en ganske magisk effekt, og kan få gi deg et helt anneledes utseende?

Foreksempel: Du kan få større øyne, mindre øyne, tettere øyne, og øyne som er lengre fra hverandre. Men! Jeg har ganske vanlige øyne, så bruker ikke så mye "teknikk" på øynene mine. 

Jeg kan desverre ikke så mye om disse teknikkene. Men her er noen små tips. Om du har:

  • Store øyne: Prøv deg med en mørk farge på hele lokket. Da vil øynene se litt mindre ut. 

  • Små øyne: Prøv med en hvit-sølv øyenskygge fra kroken og starten/slutten av pupillen. Ta også litt under øyet, men motsatt fra det du gjorde over. At du starter i kroken mot ørene, og fører det hvite mot starten av pupillen. Da vil øynene se mer runde og store ut.

 

 

 

 

  • Tettsittende øyne: Prøv med en mørk skygge, og lag softe "trekanter" som går fra midt på pupillen, til litt utenfor lokket. Slik at du lager øynene, "lengre". Ta gjerne litt lys øyenskygge som på punktet over, men pass på - det skal ikke vises for godt.

 

 


 

  • Øyne langt fra hverandre: Prøv å unngå øyenskygge som går ut mot ørene. Da vil øynene se ut som ligger mil fra hverandre. Prøv heller litt mer øyenskygge i øyekroken, bare litt lengre mot neseryggen.

 

 

 

(bilder fra profaces.com)


Men et tips alle kan bruke er:

 

En lys farge i øyekroken! Det får deg til å virke mer våken og kvikk. Dette har blitt stemplet som "fjortis-greie" men det er det jo ikke. Det er bare at om du bruker veldig mye kan det fort bli overdrevent. Over her har jeg påført litt mye, men det er vel det man kan kalle "partymakeup".

 

Det er ikke bare på øyne man kan "skifte" utseende. Man kan gjøre det på nese, lepper og sikkert kinn også, og tenkte jeg skulle vise dere det også, litt senere. Hva tror dere om det? 26.02.2010 - 15:15

mage uten ende


Imorges dro jeg til byen for å...


.. spise


.. og spise!

Er fortsatt ikke mett :-) HAHA kommer ikke over hvor ekle disse spisebildene var, maten var egentlig ganske ekkel den også. HVORFOR lærer aldri folk at horn skal varmes skikkelig ikke bare halveis, sånn at det henger masse svett oss utenfor? Skal vise dem jeg.

Dro med søskenbarnet mitt, som måtte være sminkedukka mi. Skulle gjerne lagt ut bilde der jeg testet foundation, concealer og leppestifter på han, men må vel redde manndigheten hans......
Fin morgen. Kjøpte pudder. Klokken er bare kvart over 3, og jeg har allerde vært oppe i noen timer!! Det er liksom på denne tiden jeg pleier å.... stå opp :-)

PS: genseren min er fra dress2impress.no. Fin, hva?


25.02.2010 - 19:54

please don't make me go to - new york, new york


Om jeg kunne reist en valgri plass i verden, ville det blitt...Jeg har så lyst til å dra til New York. Det er vel det jeg ser på som verdens mest fantastiske by, selv om jeg aldri har vært der. Åh, jeg blir reisesyk bare av å se på bildene! Bilder fra weheartit.com.

Om du kunne dra hvor som helst i verden, hvor ville du dratt?


25.02.2010 - 14:12

rødt hår, IGJEN?!


God morgen bloggen. Jeg har vært våken i noen timer, men jeg må ærlig innrømme at jeg aldri har vært så rastløs som jeg er nå. Jeg tror livet mitt hater meg. Vil dere vite hvorfor? 

- Glemte av rettetanga og hårkuren min i Trondheim.
- Pc'er, kameraer og ledninger gjør ikke det jeg vil de skal gjøre.
-  JEG VÅKNET MED RØDT HÅR, FOR HELVETTE.

Trodde jeg var over rødhår-perioden. Og jeg sverger, jeg har ikke brukt brunettesjampo siden den lille.. episoden. Så dere skjønner hvorfor jeg ikke har blogget før nå? Personlig krise. Prøvde å dusje det ut, men den rød-grå fargen er der fortsatt. 
Så ser ut som jeg må ta håret i en bestemorknute, å springe bort til Spar å kjøpe en glansvask. Har aldri prøvd det før, skjønner ikke helt greia heller. Men orker bare ikke stripe håret igjen.


Sist gang jeg hadde rødlig-hår. Innlegget finner dere her: http://annais.blogg.no/1259345744_good_morning_ginger.html (linkegreia funker såklart ikke). Og folkens - dere kan bare glemme bilder. Denne gangen er det ikke bare rødlig, det er litt rød-grått-brunt. Fy søren!

Har dere noen erfaringer med glansvask?


24.02.2010 - 21:32

det er så vaaarmt!


Svar på noen felles spørsmål:
Monki ligger i Bogstadveien 4, og finnes ikke i Trondheim. Tror det finnes i Bergen og København, men er ikke sikker - i det hele tatt! Mango er en butikk, ikke et merke. Den ligger i en av sidegatene i Karl Johan i think, og finnes heller ikke i Trondheim.
Og nei, jeg er ikke mamma :-) Otto er tantebarnet mitt.

Sitter og ser på Vampire Diaries og dypper Dots i melk. Fant endelig en pc som faktisk duger til noe! Fra nå av skal det bli vanlig blogging (forhåpentligvis), og ikke så mye reising. Som sagt har jeg reist med tog, fly, bil, båt, tbane, trikk og buss. Herregud, lei av å reise.

Tok noen bilder idag, da:


HEHE eller ikke. Var kulderekord i Trondheim igår, på 20 minus. Jippi :) Bildet er av Karen og meg fra i sommer.


24.02.2010 - 20:08

Ingenting går min vei idag. Er i Brønnøysund, men glemte pc-laderen, og på de andre er det ikke nett


270175-1-1267038524251.jpg
Ingenting går min vei idag. Er i Brønnøysund, men glemte pc-laderen, og på de andre er det ikke nett:-) fml! Uansett, SKAL få fikset det, men nå er det grændis :D


24.02.2010 - 15:31

i love


VET DERE HVA?! Jeg har blitt skikkelig gira på:

http://brianschroy.files.wordpress.com/2009/04/picimg_curling__norway_2937-1.jpg

CURLING!!!! En OL-gren! Hadde aldri trodd det skulle skje! Igår natt, da jeg kom hjem fra Oslo, ble jeg sittende til langt på natt å se å curling. Sykt bra sport!
Må også si at buksene til Norges curling-lag er konge. Har litt lyst på et par med sånne bukser egentlig.

Ellers, skal til Brønnøysund nå. Tar med pc'en såklaaart! Sitter her med Otto på fanget, og vet dere hva? Man kan bruke solbriller idag! Det er litt sol!

Fjorten år og mamma? Solbrillene er fra Sport, som du får kjøpt hos saltopeppar.se :-)24.02.2010 - 11:40

dette kjøpte jeg i Oslo


Stor lommebok fra MONKI.


Sailor-tshirt fra Mango.Bluse fra Hennes & Mauritz.Dongerishorts fra Mango.Leppestift fra Estèe Lauder MICHEAL KORS i fargen 03, starlet peach.Øyenskygge fra MAC i fargen "White frost". Hadde denne fra før, men mistet den i gulvet..Svart jakke fra Hennes & Mauritz.

Fikk meg altså masse fint i Oslo! Er veldig fornøyd, fikk med meg 3 plagg hjem i favorittfargen min - peachrosa. Ikke spør hvor mye ting kostet, det husker jeg ikke.

Hva syns du?


23.02.2010 - 21:45

jeg har kjørt bil, buss, tog, fly OG båt på to dager


Heiii! Jeg beklager så mye fordi dårlige updates idag, men sien eg harb rukt ca hele dagen på et fly, tog, bil eler en buss har jeg ikke hatt tilgang til pc. Orket egentlig ikke tanken påå blgge idag heller, men siden vi (for en gang skyld) er tidlig ute, og det sto en data å ropte navnet mitt, her er jeg.

Sitter altså på gardemoen, og merer en av ulempene med å blogg. Her går jeg med bestm:-(emorknute på toppen av hodet, smnkeløs, i en litt sliten finstas og boblejakke. Det er som regel hyggelig at dere kenner meg igjen, men..

Innkjøpene legger jeg ut når jeg har kommet hjem, og har sooovet. Klarte faktisk å shoppe mer på 3 timer, enn jeg klarte på 3 dager, sist jeg var i Oslo. Way to go!

.. må beklage eventuelle skrivefeil. HVEM lager tastaturer av JERN, og legger en egen SMLEY der tilbakeknapen skal være? Dere kan jo gjette hviken smiley de har plassert der?: :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(Men må nok stikke. Hører mamma drite seg ut offentlig, hun fant nemmelig en skjerm som viste OL. Og hun har det med å bli litt... ivrig :-)

HAHAHHAHAAH SKRIVEFEILENE TAR JO HELT AV I INNLEGGET HER! Merket det kke før nå, men får håpe det er noe:-)n lunde forståelig. Der kom den SINNSYKT irriterende smileyen igjen ja.....


23.02.2010 - 16:39

On the road again! Nå skal vi til Moss, der vi skal ta fly. Begravelsen var sinnsykt trist, tror ald


270175-1-1266939547334.jpg
On the road again! Nå skal vi til Moss, der vi skal ta fly. Begravelsen var sinnsykt trist, tror aldri jeg har grått så mye. Jaja. Ha en fin tirsdag videre, folkens.


22.02.2010 - 22:08

hola from kragerø


Heei! Sitter her som en pølse, er så sinnsykt mett. Fikk utrolig mange spørsmål om hva jeg gjør i Oslo, hvor lenge jeg blir, hva jeg gjør i Kragerø, hvor lenge jeg er her osv..

- Jeg var i Oslo i 4-5 timer, bare for å shoppe litt. Stoppet bare innom, på veien til Kragerø. Var hyggelig at det var så mange som hadde sett meg, hihi! Jeg ble sminket fordi jeg hadde lyst, til dere som lurte.

- Jeg er i Kragerø i èn dag. Jeg kom for noen timer siden, og drar sent imorgen kveld. Jeg er her fordi jeg skal i begravelse til min farfar.

- Så bærer det videre til Brønnøysund på Onsdag :-)Søskenbarna mine! Ser hvor jeg har gangster-genene fra, eller? HEHEHE


U ain't messin' with tha Edwinz

Skal vise dere hva jeg kjøpte senere. Kameraet mitt er jo ødelagt, og trodde jeg var så smart å ta med mamma sitt, men det var utlada. Heyhey!

Nå skal jeg bare slappe av, så dere får ha en fortsatt strålende mandag, søte lesere!


22.02.2010 - 19:21

Endelig fremme i Kragerø. Fikk shoppet masse i Oslo, kortet mitt ble faktisk avvist tilslutt (det er


270175-1-1266862871479.jpg
Endelig fremme i Kragerø. Fikk shoppet masse i Oslo, kortet mitt ble faktisk avvist tilslutt (det er noe jeg anser som verdens flaueste ting). Jaja! Nå skal jeg spise med hele slekta, så dere får kose dere masse, masse masse! PS: Bildet er av meg og mamma på bussen tidligere :-)


22.02.2010 - 12:37

Fremme i Oslo! Har nettopp blitt sminket, og har shoppet litt ny sminke. Snart er det Mango som står


270175-1-1266838652676.jpg
Fremme i Oslo! Har nettopp blitt sminket, og har shoppet litt ny sminke. Snart er det Mango som står for tur!


22.02.2010 - 07:34

Gooood morgen! Nå sitter jeg på flybussen! Kommer sikkert til å oppdatere mest med mobil idag, siden


270175-1-1266820459533.jpg
Gooood morgen! Nå sitter jeg på flybussen! Kommer sikkert til å oppdatere mest med mobil idag, siden jeg skal være på farten. Bildet over er fra forrige gang jeg var i Oslo :-)Ha en great morning videre!


21.02.2010 - 22:47

tjueførste februar totusenogti


Oiii, mange spørsmål om COD! Det står for Call of Duty og er et skytespill. Jeg aner ikke hva jeg heter, for jeg bruker min brors, og spiller ikke online, spiller solo mode. Sånn, da fikk vi greie på det!

Har egentlig bare gamet noe utrolig de siste timene :-)

Her ser dere håret mitt naturlig, uten rettetang! Det har et ekstremt merkelig fall i seg, samtidig litt fint syns jeg. Men det holder seg bare fint i en time, så blir det hestehale-lue-hår. Derfor jeg retter det.
.. om dere lurte..

Om noen timer sitter jeg på flyet på vei til hovedstaden, og jeg gleder meg sånn! Men gruer meg litt til begravelsen videre i Kragerø, har faktisk aldri vært i begravelse før.


21.02.2010 - 20:34

inspirasjon


Image and video hosting by TinyPic
Jeg savner sommer jeg. Noen fler? Laget i polyvore, så aner ikke hvor ting er fra.


21.02.2010 - 17:44

...


Nå skal jeg spille COD med jentene. Har blitt hekta! Blogges senere ikveld!...


21.02.2010 - 14:57

morgenstund klokken 4


Beklager at jeg ikke har blogget før nå. Jeg er B-menneske, pluss at jeg har en drittpc av et helvette kaldt Acer Aspire One. Uansett hva dere gjør folkens, ikke kjøp dere mini-pc. JA det er kanskje kult at du får den ned i veska, men HEI hvor treige de er. Sorry for utbruddet, jeg er bare så leeeiiii.

Imorgen drar jeg til Oslo, så til Kragerø. Vi kommer heldigvis tidlig til Oslo, så jeg rekker en tur innom favorittbutikkene, bla. MAC og Mango.

Nå skal jeg støvsuge hele huset!!!! YES!!!


Dagens egotrip! Jeg skulle gjerne lagt ut enda et bilde, tok nemmelig ny trippelhake-rekord istad! Og gjett hva - jeg fikk det på med på bildet! Men siden jeg må komme frem i litt bra lys, så kan jeg desverre ikke..

OK KLARER IKKE HOLDE MEG!!!

Gift deg med meg


20.02.2010 - 21:45

hvorfor er det ikke lørdag hver dag?


Idag kjøpte jeg meg ny maskara! Av personlige erfaringer er dette den beste maskaraen i hele verden, og jeg har prøvd det meste Men både blåskjær, brunskjær, for mer volum, vippeforlenging, you name it. Denne er enkel og grei, desverre litt dyr. Men verdt det!


Fra Dior, 270 kr. Nei, jeg ble ikke sponset med maskaraen :-)

Dagen har vært fantastisk! Hvorfor kan man ikke ha lørdags-følelsen hver dag? Da hadde verden blitt et bedre sted. Lørdager er magiske! Orker ikke å ramse opp alt hva jeg har gjort, men kan jo nevne at jeg gikk løs på Burger King igjen. Med like stor meny.. Folka der må begynne å kjenne meg ganske godt nå :-)
Ellers blir det en fin lørdagskveld. Holder på å steke meg pizza og leser i Elle, og mamma har kjøpt påskeegg i lilla kartong. Åh, nei nå ble det litt for mye "jeg koser meg og du er her ikke HEHE SYND!!"-opplegg. Kan jo trøste dere med  si at jeg har fått 4 kviser, og at det antageligvis ikke blir mindre etter ikveld?


20.02.2010 - 18:14

headshot


Hei dereee! Fy flate så kaldt det er. Brukte fire ganger så lang tid i byen, bare fordi vi måtte innom hver tredje butikk for å varme oss. Jeg holdt seriøst på å fryse av meg alt jeg hadde.

Nå er vi hjemme hos Even, etter en lang trikketur! Trikk er så sinnsykt koselig, synd det bare finnes i enkelte deler av Trondheim.

Nå skal vi spille COD, så blogges bedre ikveld! Kos dere masse folkens!
 20.02.2010 - 12:51

lørdag er så.. lørdag!


God morgen, Norge! Idag skal jeg til byen med Karen, egentlig bare for å kjøpe en maskara og en joggebukse. Men kjenner jeg meg selv kommer jeg hjem med en hel drøss annet? Så skal vi ta trikken opp til en venn, det blir nok koselig


HAHAHA, se på nesa mi på bildet her! Nice!

Ha en fortsatt fin lørdag, folkens!


19.02.2010 - 20:58

vi er nok norges kuleste familie


Hei! Idag var jeg med Karen hjem, og gjorde den gigantiske tabben å gå på butikken. Kom ut med masse godteri, noe jeg ikke trenger. Aner dere hvor mye jeg har brukt på mat i uka her? Sikkert 500 kr snart. Har jo kjøpt meg minst to pizzaslicer hver dag. Jeg må skjerpe meg, ellers er det på med sunnhetsuke igjen.. Noe som er det værste jeg har vært med på.

Nå skal jeg kose meg med ikke-OL. Er enda mer lei. Men først skal jeg ta en liten annsiktsehandlig aka svi av all huden eller bare legge meg ned å dø-kur! Huden min.. Vi skifter tema.


HAHA, se så rar man blir på kameraet til mamma. Fremhever skillet og skjoldene mine ekstra godt.. Det på bordet er bare random rot, ikke noe hemmelig. Er bare så kjipt når jeg ikke rydder rommet og tar bilder, og dagen etterpå har en random sladreblogg snappet opp noe. Livet er hardt, liksom!

Har forresten fått nye foreldre og barn på facebook:Maddi, June, Kristina, Voe og Lars! Slash Norges kuleste familie.


19.02.2010 - 18:35

melis hakke dævva


Ok, jeg vet jeg sa jeg skulle slutte å snakke om google-annonsene, men hør på disse: "Hodepine bak øyet" og "Oppkast". KONGE!

En leser spurte om Melis var død her om dagen. Haha, nei hun lever! Enda!! Neida. Men Melis ble jo skin for noen månder siden, og da ble hun rett og slett så stygg og råtte at jeg ikke tok så mange bilder, rett og (ut)slett, haha!
Men heldigvis begynner håret å vokse ut, så det blir nok mer bilder til dere som vil det!

Husker dere disse bildene av oss fra i sommer? For en herlig dag vet var


Joda, vet man kan skimte en liten girl-stach der!


19.02.2010 - 16:29

irritasjon!


- At folk skal hinte hele tiden. Foreksempel den klassiske: "Jeg gleder meg til Onsdag.!"  Da ber de om at du skal spørre: "Hva skal du da?" Det er da du eier personen og sier "Ok", og hun/han blir nødt til å si det selv om du ikke spurte. MOHAHA.

- At radiokanaler skal skifte frekvenser heletiden. ANER dere hvor irriterende det er å stille klokkeradioen sin på kvelden, og våkne til masse skurr?! Jeg skvetter jo så mye at jeg nermest pisser meg ut.

- Trøndere. En så sær rase. Hvorfor må vi si "kakkao" og "bisjåån" istedet for kakao og bichon? Heldigvis er jeg fintrønder.

- At jeg ikke kommer på fler ting som jeg irriterer meg over :( Jeg som hadde det bra innlegget i hodet. Jeg irriterer meg faktisk mer over dette enn alle disse tilsammen.

Så er jeg jo perfekt selv da ;**** Jeg kan jo nevne noe som er irriterende med meg også! Jeg klarer ikke å sitte i ro med bena når jeg ligger på magen, og jeg lager sånn "kjjjjjjhhhhh" lyd når jeg er forkløja. Tar slimet liksom.. ja..

Hva syns dere er irriterende?


18.02.2010 - 19:46

be yourself, everybody else is taken


HEHE, google-annonsene på bloggen har blitt kveldens "event". Siden sist har "angst og depresjon" kommet opp, i følge dere lesere. Men jeg skal slutte å snakke om det. Det ihvertfall bedre underholdning enn OL.

Så til noe random:


Er nesten ferdig med inspoveggen! Har tenkt å "tapetsere" hele veggen med inspovegger, tror dere det blir kult? Til dere som lurer bruker jeg COSTUME, Elle og Harpers Bazaar på inspoveggene mine! Men værsåsnill å ikke spør meg om hvor tingene på veggen er fra. Jeg har ærlig talt ikke så mye fritid at jeg pugger det, desverre


Så litt mer random: Har vært uten mobil i snart 3 uker. ER DET FYSISK MULIG.


18.02.2010 - 16:29

kebabbenkosta?


Hei dere Idag er Karen og Em med meg hjem, vi skulle egentlig på OSKA å spise kebab, men såklart ble vi bare sittende hjemme, haha!"Og æ bare vart drittflau..!"

Her er kameraet mitt, aww så nytt og fint og ikke ødelagt i det hele tatt!

Tror noen missforsto innlegget under, det er ikke folk som har skrevet dette om meg på google, det kommer automatisk, den suger liksom opp ord jeg har skrevet mye. Og i forrige innlegg skrev jeg jo "burger" veldig mye, men må ÆRLIG talt ikke skjønne hvor "sykisk syk", "stygg mann" og "gravid" kommer fra, haha.


17.02.2010 - 21:46

jeg er ingen burgerdornning :(


Først og fremst:FREKT! Google-annonsene blogg.no har på bloggen min har gjort meg til burger-dronning. De der google-ads greiene er skikkelig brutale og slemme faktisk, først dette burgerhelvette, og før var det "gravid, mamma og føding" og har sett noe som "stygg mann" før. Takk, liksom.

http://bloggfiler.no/annais.blogg.no/images/270175-10-1266331348309.jpg

Random bilde. Bare for å vise at jeg ikke ligger i en skitten seng omringet av dressing og sylteagurk. Har jo faktisk postet dette bildet på bloggen før..... igår. RING BLOGGPOLITIET.

Men nå tar jeg en dusj og legger meg. Men må ha noen avsluttende ord: Er skikkelig lei av OL. Gleder meg til paralympics (?) starter, det er god tv-sport :)


17.02.2010 - 20:26

noen har vært på burgerking..


HAHA, ventet en time og ti minutter på bussen. Og vi sluttet tidlig idag (alikevell) og kom likevell hjem senere hjem. Vi frøs jo ræva av oss, så dro inn på Burger King for å varme oss, men kom ut med en handlepose junkfood. En handlepose, folkens.

Hvor KONGE er ikke dette bildet av Ingrid? HAHA, det bare illustrerer oss når vi ser en burgerBeklager for dårlig blgoging idag. Skal bli bedre i morgen, og får sikkert postet et innlegg før jeg legger meg. Imorgen skal jeg ta sol og spise enda mer junk med Ingrid, må bare huske kameraet (soooom er ødelagt..) så jeg kan dokumentere og dele dressingen rundt munnen min med tolv tusen. Classic!

Noen andre her som elsker junk?


17.02.2010 - 15:42

jeg vil være en kamelon


Karen smurte nettopp rogn i annsiktet mitt, fuck you :(

Idag skal jeg være på konfirmasjonsmøte i fire timer. Herregud, det vil si at jeg ikke rekker Vampire Diaries!! Skulle ønske jeg var en kamelon, så jeg kunne gå i kamuflasje, HEHE. Men skal sende inn et innlegg fra mobilen..... nei vent. Her er det noe feil. Jeg HAR ingen mobil. Ok, får snylte på meg en MMS-melding fra noen andre, da.
HAHA, kameraet mitt ble ødelagt i helgen! Har glemt å fortelle dere det, men det er skikkelig "funky disco" på skjermen, og jeg ser ikke noe når jeg skal ta bilder. Men Em klarte faktisk å ta bildene over, haha! Fra fransktimen idag, det øverste er TULL.


16.02.2010 - 20:57

noe jeg savner + vinnere av konk


Jeg savner faktisk Kroatia. Akkurat da var jeg en sur fjortis som lå i soveroms-kabinen og runnet alle spillene på mobilen, proppet i meg taxfree lakris, og tok "brunfarge-check" bilder døgnet rundt., men jeg savner det faktisk. Og JA, vi bodde på seilbåt. Får FORTSATT mail om dette, haha.


.. jeg savner at det var appelsintrær overalt hvor man gikk.. den fine solen som tittet litt for skjeldent frem, men da den var der - love... faktisk, seilbåten vår. Var rimelig lei av den hele turen, men når jeg tenker tilbake savner jeg den litt... brunfargen!!! Hadde gjort alt for å få en slik brunfarge naturlig nå.


.. late resturantdager. NEI, det er ikke jeg som drikker øl, haha.


.. å bli råkvalm av all seilingen, så jeg må legge meg i gummibåten å sove.


.. å BADE. Det beste jeg vet, er en grunn til at jeg heter (bade)Anna vet dere :)

Vinnerne av valentinskonkurransen ble: (Det er disse mailene dere kommer til å få rabattkoden på, så følg med! )
1 premie:
akrogstad.blogg@hotmail.com

2, 3 og 4 premie:
Pia_lover_95@hotmail.com
uggen_6@hotmail.com
tinaagade@hotmail.com
froyriise@hotmail.com


Gratulerer!:-)


16.02.2010 - 18:39

sunn og sporty


Har vært på volleyball. Der fikk dere vite noe dere ikke visste! Jeg startet idag, så nå går jeg på dansing og volleyball. For første gang dere, må jeg si at jeg faktisk føler meg sporty :)

Trening er utrolig bra tidsfordriv, og om man skal ha tankene på noe annet er det supert! Apropos tankene på noe annet - naturfagsprøve..

Men folkens, dette bør printscreenes, lagres og kopieres. Jeg skryter av trening. JEG liksom. For å feire at jeg var uvanlig sportslig, heiv jeg inn en pizza for litt siden, og jeg kjenner den herlige lukten. Har allerede spist to pizzaslizes i dag. PIZZA 4 LIFE.
Noen av dere skal alltid vite hva det står på armene mine. Og det står ofte noe på armene mine, er ekstremt glad i å bli tegnet på i timene. Men ro ned, selv om det står ett guttenavn eller "rompe" på hånda mi, betyr det ikke at jeg er på sjekkern (IKKE FORELSKA NEI HEHE XDXD!!!!)!

Spiller du volleyball?


16.02.2010 - 15:55

dere altså!


Herregud. Siden sist har det vært insane, med 800 kommentarer, mange mailer, hendvenselser på nettby og in real life. Alle som kondolerer, og har utrolig rørende historier. Dette betyr utrolig mye! Jeg rekker desverre ikke svare på alle, men jeg har det fint til dere som lurer! Jeg er ikke et nervevrak, at noen i familien dør er naturlig, og de fleste av oss har opplevd det. Livet har sin gang! Men jeg setter utrolig pris på at jeg har dere, besteste leserne i hele verden!

Nå skal jeg egentlig på volleyball-trening. Men jeg er så sliten at jeg heller får komme litt forsent. Jeg mener, folk ville vel bli målløse om jeg faktisk kom tidsnok.
I nuet. Sitter og blogger på MAC faktisk, av alle ting. Har alltid følt at "mac duger til ingenting", men tror nok jeg er på vei over til.. den rette siden. Haha, neida.


15.02.2010 - 17:18

hvil i fred, farfar


Kommer til å savne deg utrolig mye.. Orker ikke blogge mer i dag.


15.02.2010 - 15:14

outfit 15.02.10


Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra Cubus, hals fra BIK BOK og tunika fra ginatricot.

Ser dere at jeg har fått rødt hår igjen!? Forteller dere senere. Først må jeg bare deppe meg igjennom det med litt dans.

Hva syns du om outfiten?


14.02.2010 - 21:33

blunk


Image and video hosting by TinyPic

Natta bloggen. Håper dere har hatt en fin valentines day med masse kjærlighet, en fin morsdag med masse kos, en fin festelaven med masse kaker, og en fin vietnamesisk nyttårsaften med masse.. eh, ja. Ha en fin dag på skolen imorgen! ♥

Bildet er laget i photoscape.


14.02.2010 - 19:56

det dere lurer på - hud og sminke


Hvilken sminke bruker du?
Maskara:
http://2.bp.blogspot.com/_Erx69IlLIqY/SmB07Pvb7MI/AAAAAAAARZ0/gDv_x2fY1vM/s400/Hypnose-Drama---1000x1000.jpg
Lancome Hypnose Drama.


Concealer:
http://3.bp.blogspot.com/_WgXAmUX-Ebg/ShTKsQ1jXjI/AAAAAAAAACI/TKuWHmHN_gQ/s320/smashbox+concealer.jpghttp://image3.examiner.com/images/blog/EXID10128/slideshows/CONCEALER%20SelectMoistureCover%2072.jpg
Smashbox under-eye concealer og MAC moisture cover NW20.


Solpudder:

http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=5673364
Smashbox O-BRONZE


Rouge:
http://beautyblitz.com/uploadedImages/features/Makeup_Blitz/Slides/0911-blush-smashbox-o-glow.jpg
Smashbox O-GLOW


Lepper:

http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=9125680http://www.splendicity.com/ebeautydaily/files/2008/04/smashbox-o-gloss.jpg
Leppestift fra Makeupstore i fargen HAPPY og lipgloss fra Smashbox, o-gloss.

Bruker en del mer, som et kompaktsolpudder fra TRUEBLOOD, øyenskygge fra MAC i fargen White frost, øyenbryngèle fra The Body Shop og en lys lipgloss fra number seven..


Hvilke kremer bruker du?
Jeg bruker ikke så mange kremer. Smører på meg litt a-krem over øyenbrynene og nesa, for der blir jeg veldig tørr, haha. Men også over hele annsiktet, dette gjør jeg før jeg legger meg, og noen ganger når jeg står opp. Jeg bruker også en fra CLARINS, som jeg smører på ca 4 ganger i uken.


Hva oppbevarer du sminken din i?
En hvit skinnsminkepung med gulldetaljer fra River Island. Fikk den av Em for en stund siden, den er så nydelig!Hva gjør du med brynene dine?
Jeg napper og klipper. Jeg har ganske kraftige øyenbryn, så jeg klipper litt også, men napper de hårene jeg VET jeg skal ha bort. Det er lurt å bruke en neglesaks om du skal prøve noe nytt, for da vokser de ut fortere, siden du ikke drar ut rota.


Har du tips mot poser under øynene?
Ja, faktisk! Jeg er ikke plaget med det, men med mørke ringer. Men det er litt samme ting. Om dere har hørt om slike masker, med gèle inni? De er utrolig smarte. Legg den i kjøleskapet noen timer før du legger deg, og ta den ut når du skal legge deg. Da kan du sitte med den på i kanskje en halvtime eller en time. Jeg bruker å henge den ut vinduet faktisk, fordi jeg hater at det skal komme kjøleskapslukt (altså matlukt) på den. Om dere ikke har en slik maske, kan dere jo prøve en plastpose med vann?


Har du skjønnhetstips når det er sterk sol, som i syden?
Ikke bruk sminke når du soler deg! Det er det vel få som gjør, men det blir bare kliss, og bruker du pudder kan det lett bli skjolder o.l. Ikke bruk parfyme uansett, bortsett fra når sola er borte. Det er veldig rart, men tar du på deg parfyme når det er sterk sol, får du faktisk skille! Og bruk lepomader med solfaktor, og om du vil ha enda lysere hår, ta litt sitron i håret, da bleker det kjempefort.


Får du sponset alle sminken din?
Ikke all, men en del. Smashbox sminken finner du hos coverbrads, og solpudderet fra youngblood finner du hos makeupmekka. Rekker jo ikke bruke alt, så plukker bare ut noe jeg velger å bruke til daglig. Macsminken har jeg kjøpt selv.

Håper du fikk svar på noe du lurte på!


14.02.2010 - 15:55

a cup of boiled gym-socksKoselig og kjedelig søndag. Liker ikke te engang, prøver hardnakka å bli frisk. Coverbrands sendte meg litt Pukka-te, kan jo ikke si at den var god, siden jeg syns all slags te smaker kokte sokker. Men den luktet veldig godt, da.

Genseren er fra HM. Mange som lurer. Tok egentlig bare med et random bilde, for å fortelle dere det. Har pleiedag, så dere vil nok ikke se meg idag :-)

Har dere forressten sett Acne-bladene? Sykt skumle. Men også gøy å se i.


14.02.2010 - 12:41

love, love, love.. og mamma da


Først og fremst: Happy valentinesday!

Kunne jo sagt "god morsdag", men morsdager er kjedelig. Kjedelig at jeg ikke får noen gaver. Vurderer å få et barn, bare for å få litt gaver. Da får jeg jo mammablogg også!!! HEHE.
Men gratulerer mamma og søss. Dere er verdens beste!MANGE har spurt om hvordan Karoline ser ut. Jeg kan slenge inn mitt favorittbilde av henne, det er såå fint!Dette er et gammelt bilde, men kan vise dere hvordan hun ser ut nå senere!


13.02.2010 - 23:04

haha, JEG har et innlegg om PIANO!?


Haha, jeg har aldri vært et pianomenneske. Fingrene mine er ikke lange og tynne, men heller korte og tynne. Men i det siste har jeg som sagt fisket frem keyboardet, og lært meg noen sanger, og det var en dag her jeg fikk spørsmål om jeg kunne vise dere hvilken piano tutorial jeg brukte på "to zanarkand". Jeg bruker denne:Det er den orginale versjonen, ikke den enkle, så den er ganske  vanskelig! Har brukt 3 dager på å lære meg.. 15 sekunder med melodi?

Spiller dere piano?


13.02.2010 - 21:44

gi meg en papirpose jeg kan dra over hodet


idag hadde jeg den værste dagen i hele mitt liv. Eller, teknisk sett en av de koseligste, men utseendemessig. Det var såklart idag jeg skulle møte to bloggere, og to blogglesere, så det ble jo såklart litt bilder. Man skulle faktisk tro jeg hadde vasket håret i sånn brunettebalsam igjen, håret mitt er rødlig. Igjen.

Da jeg skulle på lunsjdate med June, fikk jeg det såklart travelt, og fikk bare sminket halve annsiktet, og løp med linsepakken i hånda ned til byen (den mistet jeg da jeg tryna), og .. hva kan man si? Jeg skal ikke klage på utseende, man er som man er. Man har alle dårlige dager, men HVORFOR kan ikke disse dårlige dagene komme på søndager, der du sitter med ræva i senga? Tydligvis ikke. Det er da silkehåret og den myke huden kommer.

Her kommer det bilder, alle lånt fra June! Det var utrolig koselig, hadde det så gøy. Masse å snakke om!

http://bloggfiler.no/thejune.blogg.no/images/665594-8-1266076824596.jpg
Nammis muffins på Chocco Bocco!


June og June.. Hahha, neida. Bildet var bare så grisestygt at jeg måtte sette inn pene June heller.


Ja, èn ting til! Sofie var der også, det var veldig gøy. Hun bor også i Trondheim! Hun var utrolig morsom, og veldig søt og hyggelig!

Kom nettopp hjem fra kino. Så valentinesday med jentene, så herlig film! Skulle gjerne gitt dere noen bilder, men mistet kameraet mitt i gulvet da jeg var på cafè, så det er helt hvitt med masse farger, haha. Var noen skikkelig søte jenter som kom bort og tok bilder også:

http://bloggfiler.no/lifesgoood.blogg.no/images/590868-11-1266097197275.jpg
Bloggen dems finner dere her!

Har dere hatt en fin lørdag da?♥


13.02.2010 - 17:40

outfit 13.02.10


Støvler fra Hunter, skjorte fra Hennes & Mauritz og bukse fra Ginatricot.

Idag er jeg litt cowboy-inspirert, og støvler og stripeskjorte, hihi. Haha, det hvite på buksa mi er øyenskygge, og det jeg har mellom bena er ikke mensen eller tiss, hahahahha. Klomsa søla osv, you got it?

Hva syns du om outfiten?


13.02.2010 - 13:58

idag blir en bra dag


Endelig en dag jeg ikke skal ligge hjemme med hodet i papir, og skal endelig få tankene på noe annet en piano-noter (åja, da har jeg faktisk sagt det også!)! Og såklart må jeg sette opp dagens viktige gjøremål. Haha, jeg elsker faktisk å gjøre det, det er som en timeplan for meg selv. Etter jeg mistet mobilen er jeg LOST, og husker ingenting. Eller, dere har kanskje skjønt det. Her er ihvertfall dagens planer:

         - Spise lunsj og shoppe med June! Blir utrolig koselig.

         - Kanskje finne på noe mer, aner ikke. SPONTAN VET DERE!

         - Kino med crew, skal se Valentinesday! Noen som har sett den?

         - Handle inn 4-5 kartonger påskeegg, full pakke-grandis og fanta exotic.

Gleder meg utrolig til å møte June! ♥ Har dere lest innlegget "Jeg er et voldtektsoffer" på bloggen hennes? Les det her. Noe alle bør få med seg, utrolig rørende, og tenk å være så åpen om det - utrolig modig!
Sykt random bilde fra i sommer. Har det bare (såklart) travelt!


12.02.2010 - 22:15

wohhoo, hamstring!


En av mine beste venner, Ida, har bursdag idag! Vil dere være sååå snille å gi henne i bursdagspresang å stemme på henne her? Da blir jeg (og garantert henne) utrolig glad, og hun får sine egendesignede twintip's! Og det fortjener hun sååå mye

Hører noen ville rykter om at påskeeggene i lilla kartong er tilbake!? INSANE!! Bare synd at smaksløkene mine tar en liten ferie nå som jeg er syk, men har planer om å hamstre til jeg kan spise mat og faktisk smake den igjen.
Har påskeeggene kommet til dere?


12.02.2010 - 19:24

ja, jeg skal vise dere paint.net engang


Hei folkens, og gooood helg! Selv om jeg har tilbrakt nesten hele uka hjemme med slim og gørr er det herlig med fri Jeg dro på skolen idag, til dere som lurte, men ble sendt ut av timen fordi jeg snøt meg så hardt og høyt at det forstyrret timen. Hahah, ops!

Vel, leste nettopp kommentarer, og det er INSANE mange som lurer på paint.net. Dere spør meg på nettby, facebook, mail og kommentarer, så jeg forstår at det ikke nytter å svare dere, men bare lage et innlegg. Sounds good? Blir ikke med det første da!

Hadde en liten fåtåsjuuuut istad:


HAHA, pen når jeg nyser..

Men nå skal vi gå en tur med Melis, Karen er allerde igang med å kle på Melis allversjakke (åjada!), og hun bare står der som en blind, forvirra hund. HAHA litt av et syn.

Ha en fortsatt fin kveld, så blogges vi senere idag!


12.02.2010 - 19:02

Gjesteinnlegg fra kun èn fet katt


Hei folkens! Tipper dere har grått dere i søvne over at dere ikke har hørt noe mer fra de to fete kattene som hadde ett ekstremt bra gjesteinnlegg her for ett par måneder siden? Tenkte meg det. Idag er det kun èn fet katt som skriver, uheldigvis. Heldiggrisen Kristine er i Oslo og koser seg, mens jeg er stuck her med ....Anna. Stakkars meg. Uansett, veldig hyggelig at så mange likte det forige innlegget, og jeg tenkte at siden så mange gadd å kommentere, så kunne jeg da prøve igjen idag? Jeg har forresten ikke blogg, så slipper dere å spørre om det igjen! :)

Under her ser dere noen av de absolutt fineste bildene av meg, så setter pris på om dere kommenterer masse fint til søte lille Karen <3333333333333333

Slapper bare litt av i utkledningskurven til Anna..


 JULEBORD 09!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Lurer dere på noe kan dere bare kontakte meg på "shego" på nettby, og gjerne kommentere mine titsar <333 Avslutter med ett stjernebilde av meg og selveste Anna, på våre glansdager:PS: DETTE INNLEGGET ER SKREVET AV KAREN, IKKE ANNA :-) OG TA DET MED EN KLYPE SALT FOLKENS!


12.02.2010 - 10:12

en liten update på konkurransen!


Som dere sikkert har funnet ut, funker ikke innlegget til konkurransen jeg har lenger! Så da skriver dere bare kommentaren dere egentlig skulle skrevet på konkurranse-innlegget i dette innlegget? Skjønner? :-)


11.02.2010 - 19:52

outfit 11.02.10


Image and video hosting by TinyPic

HEHEHEHEHE. Sminket meg idag, bare for å ta disse bildene for dere. Inspirasjon fra supermarie! Hva synes dere om drakta? Fuck onepiece osv, here is tha thang! Men som dere ser har jeg trent litt biceps og triceps og ikke mist sixpacken mens jeg var syk.

Hva syns du om outfiten?


11.02.2010 - 16:20

nous savions où la tante Anna est venue


.. eller bare "vi skjønte da ho tante Anna kom", på godt Norsk. Alt høres faktisk mye bedre ut på fransk. "Har du bæsj i munnen?" blir: "Avez-vous merde dans ta bouche?" Nææiis.

Ihvertfall, kom litt ute av tema. Jeg er jo blitt tante, og såklart må jeg dra med lille Otto på en photoshoot.

Bildene er redigert i paint.net, og det er headeren også. Partyrapporten for dagen har ordet "syk" skrevet over seg, og jeg har fylt enda en handlepose med snytepapir. Hva med å bli sponset med dopapir? Det hadde vært noe.


11.02.2010 - 13:51

what a girl wants, what a girl needs


Image and video hosting by TinyPic
Lei av å gå i boblejakke. Kan ikke noen bare kjøpe alt dette til meg? Som dere sikkert vet elsker jeg duse farger, som peach, beige, hvit, grå og lyseblått, men også brunt og marineblått. Er på leting etter den perfekte vinterjakke, men finner den aldri.

Ikke spør meg hvor ting er fra, husker desverre ikke. Fant alt på polyvore.com!


10.02.2010 - 21:59

natta, snytepapir og headerFikk en ny neglelakk i forrige uke! Fikk den og litt annet stæsj (viser senere) fra coverbrands, tusen takk! Som dere ser er jeg ikke så flink å ta på neglelakk, faktisk suger jeg. Men den er ihvertfall veldig fin, perfekt nå som valentines-day nermer seg!

Er fortsatt syk. Har seriøst fått skrubbsår-something under nesa, etter å ha snytt meg så mye. Idag har jeg brukt to doppapirruller, altså en hel remapose med snytepapir. Well done!

Et lite bevis bare..

Ja, ny header! Hyggelig at så mange av dere merket og kommenterte det! Dere er meg da noen sukkerklumper hele gjengen. Skiftet fordi utrolig mange klagde på det, og at jeg plutselig ble lei av den selv. Og ja, det er et sommerbilde. Noen av dere har en sær fetisj på at headeren må stemme med årstiden. 2bad.

Hihi, men nå skal jeg sove. Natta bloggen!


10.02.2010 - 20:13

outfitbildene går ikke alltid som de skal # 2


Hadde et likt innlegg for litt siden, og har allerde rukket å tatt maaaange nye, fantastisk pene bider. Hohoho..


.. på med deo, med en lekker spraytan-flekk på arma.


.. kjefter på Melis! Dette bildet er fra i sommer, men fant det ikke før nå.


.. eh?


.. på med deo IGJEN! Joda!

SÅ TIL FAVORITTEN:

.. HAHAHA, pen når jeg skal spraye på fuktighetsspray!

Hadde egentlig ikke tenkt å legge ut dette bildet, men siden vi er så godt i gang...:

Å gud. Evig flau.


10.02.2010 - 17:16

slik får du volum uten produkter


Eller, du må bruke rettetang da. Men det er vel ikke et produkt, det er vel et "verktøy"? Haha, uansett. Denne måten er veldig praktisk, og holder hele dagen. Men det dumme er jo at du retter håret helt øverst, altså det nye som vokser ut, som ikke er slitt enda. Så anbefaler dere ikke å gjøre det for ofte!

Slik så sveisen ut 3 timer etter jeg hadde laget volumet:

Det holder altså veldig bra! Her er filmen:


Rettetanga mi er fra makestyleshop.no, og sangenheter true colours av DJ BOONIE :)


10.02.2010 - 14:17

dra sjegget i postkassa, eller whatever


Ble lite søvn igår, kanskje fordi godzilla-båmerket jeg fikk på låret etter at jeg kjørte spark på isen (og tryna, såklart..) ikke lot meg sove. Vel, jeg er uansett syk idag også. Ligger med hodet begravd i tørkepapir, og det er som om nesa aldri går tom. Hver gang jeg snyter meg, kommer det liksom like mye ut!

Fant ikke ut at jeg var syk før jeg holdt på å kveles av varme, og ikke hørte hva folk sa. Jeg hadde faktisk kledd på og sminket meg, og lå klar for å dra på skolen, jeg. Dømmekraft..


Nå skal jeg redigerer en liten videoblogg til dere


09.02.2010 - 21:38

jeg med et keyboard er et skjeldent syn

Idag spilte vi gitar og piano! Siden jeg var syk igår, dro jeg fram keyboardet, og lærte meg to sanger. Nasjonalsangen og "To zanarkand" (søk på youtube, NYDELIG sang). Jeg har aldri vært et pianomenneske, men jeg måtte da gjøre noe igår!

Men ihvertfal, jeg lærte bort nasjonalsangen i andrestemme til Karen, og Aymara lærte den seg på gitar. Det ble amazing, egentlig!


Ellers er dere veldig flinke på kommentarer! Bare synd jeg har en dårlig bloggdag.. Men imorgen skal jeg få filmet det volum-tipset til dere! Så stay tuned! Nå skal jeg jobbe litt mer med inspoveggen, så er det frustrerte fruer tiiiid!09.02.2010 - 18:37

overskrift HEHEEHHEE


Igår kom Kristine på sykebesøk, med MASSE godis:Verdens beste

Nå er Karen og Aymara her, og vi skal bare kaaaakeee! Feirer skikkelig enden på sunnhetsuka, men kaker, berlinerboller og pizzaboller. Mm. Men har det travelt, vi blogges senere!


09.02.2010 - 16:16

outfit 09.02.10


Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra ginatricot og teskjorte med skjerf på fra Jumble eller noe.

Idag har jeg ikke tupert håret! Har funnet en ny måte å få volum i håret på, uten å bruke produkter! Teskjorta er ny forresten, mamma kjøpte den til meg Det er da dere skal si: aaaawwww!

Hva syns du om outfiten?


08.02.2010 - 13:58

valentinskonkurranse!


I samarbeid med makeupmekka gir jeg dere en søt liten valentinskonkurranse, som både jenter og gutter kan delta i. Dette er jo et smart tips til dere gutter, så har dere den perfekte valentinsgaven i boks til en heldig jente!

Dette må du gjør for å vinne:
1. Gå inn her.

2. Bli fan og inviter minst 10 stk venner.

3. Skriv ?Fan av Makeup Mekka + antall venner? du har invitert som kommentar til dette innlegget etter at du har gjort det.

Makeupmekka's facebook gruppe har mange aktiviteter, og gir rabattkoder til alle (!!!) deres fans på facebok. De gir deg også makeup-tips og har store konkurranser ofte. Det skjer altså ting på facebook-siden hele tiden, og det gir deg mange goder å være en fan.

Dette kan du vinne:
Jeg gir bort 4 premier.

1-premie: Rabattkode på 200kr.

2-4-premie: Rabattkode på 100kr.

Sjangsen for at du vinner alle premiene er der jo, og da har du jo vunnet et gavekort på.. 500 kr! Men sjangsen er jo ikke så stor, men like vel. Konkurransen avsluttes på Søndag, altså valentines day!
07.02.2010 - 22:41

slik gikk sunnhetsuka:


Ett ord: RÆVVA.


Den første dagen gikk fint, så kom sukker-bølgen. Jeg fikk dårlig samvittighet, og skrev et innlegg med alle unntakene mine, og etter det femdoblet unntakslisten seg. Den er sikkert så lang at jeg ikke kan skrive den her, haha!

Men jeg skal fortsatt klare det. Jeg har regnet ut at jeg har ca 5 sunnhetsdager igjen, derfor skal jeg fordele disse dagene utover 5 uker. Altså, må ha fem sunne dager på fem uker. Det må da jeg ihvertfall klare.

Jeg tenker: Hvor gikk det galt? Men jeg har svaret. Jeg fikk to kviser etter to dager, og det var så sykt lite motiverende. Det var liksom derfor jeg startet hele prosjektet, for å få bedre hud, haha!


07.02.2010 - 20:00

søndag er en fin dag


Slik har jeg tilbrakt 80% av dagen min:


I min deeeeilige seng, under min deeeeilige dyne. På tvskjermen svirret disneychannel i 7-8 timer i strekk, og jeg SVERGER på at jeg kan alle Jonas og Phinnies & Pherb episodene utenat, baklengs, på kryss, og på fransk. "Rock'n roll har ingen klokke!!"

Har også jobbet litt på inspoveggen:

Jaaada, det er en nissesokk du skimter i hjørnet. Jula varer helt til påske vet dere! Og når sant skal sies står faktisk juletreet mitt på rommet enda, bare under noen skjerf og jakker. Når jeg tenker meg om har den gamleste julepynten min stått oppe i.. 3 år i strekk!

Og dere! Èn ting. Ikke spør meg nå: "hvor er den skoa med leopardprint fra?" ol. Jeg vet ærlig talt ikke, jeg går liksom ikke rundt og pugger varene til diverse kjeder.

Må jo avslutte med dette bildet. Blir mange bilder i denne vinduskarmen, men de blir så fine! Med vakre Trondheim i bakrunnen. Kommer mest sannsynlig et innlegg om sunnhetsuka senere ikveld, uff uff.


07.02.2010 - 16:38

det jeg har lovt dere


Kan du vise oss hvordan f21-kjolen ser ut på deg?


Sånn ser den ut. Jeg liker den ikke så godt, så dere skal ikke se bort ifra at den kommer på salgsbloggen. Prislappen henger fortsatt på faktisk, haha. Den er da fra forever21.com!

Hvordan lager du slike krøller som du hadde ikveld?

En videoblogg jeg laget og la ut for en stund siden. Du retter altså bare håret, så krøller du det nederste! Utrolig fint og glamorøst.


07.02.2010 - 14:16

host hark host


Idag våknet jeg som forkjølet. Dette vil de fleste se på som en dårlig ting, som oftes jeg også. Men idag hadde mamma planagt årets tvangskitur for meg! Derfor kunne det ikke passet bedre at dumme halsbakterier okkuperte halsen min, og jeg blir sittende hjemme med ullsokker og skjerf. Nice.


Tok nettopp dette bildet. Kult eller hva? Kjenner jeg får utrolig lyst på iskaldt vann når jeg ser det, haha.Noen som andre som har en syk søndag?


07.02.2010 - 00:50

bilder fra idag


Åh, for en herlig kveld ♥ Kom en halv time forsent da, men da vi først kom var det nydelig svinefilet med fløtegratinerte poteter, HERREGUD det var godt.

Tok også noen bilder (ok ikke noen, rettere sagt 187 bilder..) som dere får se heeeer:


Under maten :-) Ser dere fine veska mi som henger på stolen? Den er fra vesker.no, kan vise dere både kjole og veske senere om dere vil.


Her spilles det keeyboard med bestejentene!


Haha, sølte såklart.. KNOTHAU!

Finn èn feil..


Ida ♥

Og til dere som alltid spør om jeg var full eller drakk alkohol - neej. Går som sagt å ha det gøy uten alkohol. Men fikk en velkomstdrink med sukker i. MASSE sukker. Sunnhetsuka kan vi snakke om senere.. Haha!

Nå må jeg komme meg hjem, så blogges vi imorgen!


06.02.2010 - 18:04

dagens innkjøp


Tøysko fra Hennes & Mauritz.

Så til dagens høyeunkt! Om dere har lest bloggen min en stund, startet jeg å lage inspovegger for ca et halvt år siden. Da lagde jeg en innspovegg med en rosa kjoletopp fra Fillippa K til 799 kr på, og har siklet etter den lenge. Og da jeg var på BIKBOK idag, fant jeg denne!:

På det underste bildet ser dere den på inspoveggen, og det øverste den jeg kjøpte idag. Blir perfekt til varme sommerkvelder, gleder meg sånn til å bruke den!

Kjøpte også noen truser og litt mer spraytan.

Hva syns du om dagens innkjøp?


06.02.2010 - 14:42

varm brus er gååååt


To innlegg under la jeg ut en konkurranse, men det gikk ikke å klikke på linken. Nå er det fikset, så dere kan melde der på!

Føler meg ræva. Igår sovnet Kristine tidlig, og jeg ble sittende å se tv, med hundre kilo godteripapir og rask rundt meg, og drikke litt varm eventyrbrus. Men hva har vi vel dusj og fuktighetssprayer for? Jo, for å skylle vekk gamle potetgullsmuler.

Gårsdagen var kos, uansett. Så Marie Antoinette, og mottok X antall fylletelefoner. Lol.
Dagens morgenbilder, haha. Jakken er fra forever21! Men nå må vi forte oss til byen, ha en fin lørdag allesammen!


06.02.2010 - 02:12

heng lös


God natt. Eller god morgen, for noen av dere. Jeg skal ivertfall lukke øynene, selv om jeg ikke er litt trøtt en gang.

Til deg som fyrer deg sånn over at jeg gjør "L.A" tegnet, ikke gjør det. Jeg gjør det fordi det er så mye kulere enn å lage en "T" for Trondheim med henda liksom.


05.02.2010 - 22:22

en liten konkurranse (edit)


Under her har dere en liten konkurranse. Det er altså ikke jeg som holder denne konkurransen, men en annen side. Derfor meldte jeg meg like godt inn i konkurransen jeg også, haha!

Men det dere må gjøre for å bli med i konkurransen er å trykke på bildet under, fylle inn mail ogsåvidere. Så krysser jeg fingrene for både at jeg og noen av dere vinner, hihi!


(trykk på bildet)

Jeg har gjort det slik at dere ikke kan kommentere på innlegget, så ingen missforstår og tror de skal skrive kommentar for å vinne. Men om dere har spørsmål kan dere sende meg en mail på annais.blogg@hotmail.com, eller lese litt om konkurransen etter du har trykket på bildet.

Kommentarer: 0
kategori: blogg

05.02.2010 - 20:33

bad hair day


Åh, for en herlig kveld! Sovnet mens vi så en film, men herregud - må da ta igjen søvnen jeg har mistet av å stå opp tidlig i en uke. Spiste litt taco, og nå slapper vi bare av og ser litt på tv.
Her er nye lua mi! Perfekt for dager som.. idag! Fra Nelly.


Er ikke dette TIDENES fineste bilde av Kristine? Åjo, det er det. Vet at mange kommer til å spørre hvor skjerfet er fra, og det er håndlaget fra Kenya, hihi.

Men nå skal vi se film! Ingen fredags-gullrekka på oss! Skal se om jeg får lagt ut en liten konkurranse senere ikveld.


05.02.2010 - 16:24

week-end


Hei helgebarn ♥ Er så utrolig glad nå, fordi det er.. heeeeelg! I uka her har jeg ikke hatt noe på styr. Måtte sminke meg på skolen to dager, rette håret en dag, og tok på meg linser midt i timen, alle dagene. KJÆRE gud, gi meg en vekkekjolle som gir meg støt eller noe.

Fikk forresten kjolen min idag:
 Fra Nelly.

Fikk også en lue, men den får dere se senere. Og til deg som ville se f21 kjolen på meg, skal se om jeg får fikset den og. Og videoblogg - kommer.. Har mye å gjøre hører jeg..

Vil dere prøve noe gøy folkens? Prøv å skriv inn adressen deres på banneren øverst på bloggen min, så får dere se huset deres i sånn "real" bilde. Nice? Adressen blir ikke lagret eller noe, så det er ikke farlig, hihi. Dere må trykke på "skråfoto" så kan dere zoome inn. Jeg og Kristine er helt facinert vi, har søkt opp hele Trondheim, haha.


04.02.2010 - 20:26

outfit 04.02.10


Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra Vero Moda og teskjorte fra Cubus.


Blir flau over å legge ut denne outfiten. Kjedelige bilder og stygg outfit, men siden det er en stund siden sist outfit kjører vi på. Denne teskjorta kommer i salgsbloggen snart, så dere får jo bare glde dere :-) Er ikke særlig gøy å gå med den når hele Trondhei har den, haha.

Hva syns du om outfiten?


04.02.2010 - 18:57

vurderer å kalle alle overskriftene mine for overskrift


Har ledd utrolig mye de siste timene:

HAHA


Ingrid dør av latter, haha


G's

Imorgen er det bare litt skole, så god helg. Har gledet meg hele uken til helgen, skal feire bursdagen til Em, og jeg får endelig pyntet meg litt. Hihi. Er gørr lei av uka her, kom en time forsent til skolen idag, og fikk 15 minutter på engelskprøven.
Om dere vil jeg skal sette prikken over i'en på min ræva skoledag kan jeg si at jeg sovnet i lesetimen, og lagde drite-rap. Mm, intern greie : )

SÅ SINNSYKT BRA INNLEGG.
Er ikke helt i formen idag, men skal spille inn en hårvideo forhåpentligvis! Om jeg ikke blir truffet av en komet eller kveles av unnskyldningene mine.


04.02.2010 - 16:25

gomler litt kjøttdeig bare


Hei dere Har med meg fire fete katter hjem, og skal på Rema snart å kjøpe kjøttdeig. Det er snacks i sunneuka vetu, kjøttdeig av alle ting! NAM.

Men så til noe litt random. Visste dere at jeg hadde rødt hår før? Vi husker vel alle uka i desember da jeg hadde et uhell med brunett-balsamen og ble rødhåret (igjen!)? Vel, jeg var født med insane mye hår og det var rødt. Her har dere et lekkert bilde:


HAHAHHA BOLLE! Uansett, jeg syns det er facinerende at jeg var født med rød hår, og nå er lys blondine. Ja, jeg har stripet det, men herregud, det er ikke så stor forskjell.

Ble dere født med en annen farge enn det dere har nå?


03.02.2010 - 20:18

slik går det med sunnhetsuka mi


Ok, så har det blitt et par "unntak" som jeg liker å kalde det. Det å være usunn ligger i min natur, så jeg er faktisk overrassket over at listen under bare har fem punkt.. Men her er ivertfall det jeg har spist i uka her, som jeg ikke skulle ha spist:

- Sju Crisposjokolader
- En rett i koppen potetmos
- FOR MYE kake
- En bolle
- En pakke lovehearts


Vil dere ha forklaringer? I'll give you. Sjokoladene bare lå på stuebordet. Familien kan da ikke forvente at de kan sitte å smøre sjokolade rundt kjeften, og stappe i seg godis mens jeg skal knaske på gulerøtter?! De var små forresten, ikke sånn goodzilla super-size opplegg. Rett i koppen potetmosen kjøpte jeg idag, skulle egnetlig kjøpe en sunn bagett, men jeg var så kald. Sier jo seg selv det.. Kaken, jooo. Jeg spiste litt på bursdagen til Em, for jeg og Ingrid hadde med kaker til henne. Jeg liker ikke kake engang, så stappet jeg sikkert i meg 6-7 stykker. Bollen har jeg forklart. Loveheartsen, vel den så bare god ut. Og jeg hadde insane mange femtiøringer i lomma jeg ville bli kvitt.


Bildet er gammelt, følte bare for å friste meg selv litt. Hele den røde posen er full av godteri, om noen skulle lure. Men folkens, jeg skal klare dette. Jeg tar sunn dag på mandag også, sånn at det blir fair.

Tilgir dere meg?


03.02.2010 - 19:32

i'ma shop for labels, while those other ladies wait for love


Ntaaa, det er så søtt at dere bryr dere så mye om at mobilen min er stjelt ♥ Skulle gitt dere en stor bamseklem hele gjengen!

Men må vel bare gjøre meg klar på at den ikke kommer tilbake, og at jeg enten må leve et år uten mobil, eller kjøpe en ny til 4000-5000 kr. Trøsteshopping hjelper meg ihvertfall på god vei! Klikket hjem denne herligheten igår:

http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/475168-0007_5?$productLarge$

Kjøpte den her til bare 329 kr! Om dere vil ha en bør dere nok kjappe dere, Rare er et populært merke, og kjolene er jo nydelige. Denne er litt kort, men heeeey - jeg har kjøpt 6 sommerplagg i vinter.

Men seriøst, jeg tror jeg begynner å bli gal. På skolen trodde jeg at jeg hørte "nå har noen twittret"-lyden fra mobilen min, jeg hørte ringetonen min (da jeg fant ut at det ikke var min mobil ville jeg bare DØ), og nå trodde jeg at jeg hørte mobilen min vibrere på bordet. FUCK LIFE.

I neste innlegg skal dere få vite hvordan det går med sunnhetsuka! Prikk prikk prikk...


03.02.2010 - 15:37

rutinert om morgenen ja!


Imorges fikk jeg som vanlig utrolig dårlig tid, og det endte med at jeg slengte på en hettegenser, og stappa rettetanga i sekken for å gjøre meg ferdig på skolen. Men det sykeste er at jeg alltid rekker det. Har aldri kommet med maskaraen i panna, og en stor solpudderflekk i trynet, liksom. Rutinert vet dere, der har dere meg.


Meg og Preben i fransktimen, haha lurer på hvor mange ganger jeg har skrevet det.Ida og Em i kantina!


Marius og Alexander - kjekkaser, hæ? Single begge to, go get them ;-)!


HAHAH, se så mange stikkontakter vi har på skolen. Og det er liksom enda fler! Dette bildet er ikke fra idag, tror det er fra igår.

Noen bilder fra skolen idag! Mobilkamera får holde, tørr jo ikke ha med kameraet mitt nå som mobilen min (BUHU!) har blitt stjelt. Jeg sier det igjen: GIDD Å SELG DEN, GI DEN HELLER TIL MEG, SÅ SKAL JEG GI DEG PENGER ELLER NETTBY MAX ELLER HVA DU VIL HA. OK? Savner deg, kjære mobil.


02.02.2010 - 19:50

dette bruker jeg på håret mitt


I DUSJEN


Shampoo og balsam fra REDKEN.


Leave-in hårkur fra REDKEN. Er også varmebeskyttende, så jeg smører denne i håret etter jeg har dusjet, og så funker den som leave-in.


STYLING


Naturbørste fra MASK frisører, og hårspray fra Wella. Bruker bare denne når jeg har krøller, eller slikt "fall" som jeg har idag.


Rettetang fra makestyleshop. Herlig liten sak den her!


Som dere ser bruker jeg ikke så alt for mye på håret mitt. Jeg prøver å ikke rette håret hver dag, og ikke tuperer så mye. Men naturbørsten er bra å ha til tupering, så håret ikke blir så slitt. Jeg skal også se om jeg får vist dere sveisen jeg pleier å ha på skolen, og krøllene jeg har litt for tiden. Høres bra ut?02.02.2010 - 18:03

outfit 02.02.10


Image and video hosting by TinyPic
Alt fra Cubus, faktisk!

HAHA, se så insane brun jeg ser ut i annsiktet på bildet til venstre. Er altså ikke det, bilder lyver jo! Den firkanta greia jeg har på låret er huskelista mi, etter jeg mistet mobilen (som hadde kalenderen med alle gjøremålene mine på) må jeg gå rundt med huskeliste i buksa for å huske ting. Tungvindt? JAAAA!!

Hva syns du om outfiten?


02.02.2010 - 16:48

ballongblåsing på bakeriet 08:35


Imorges kom jeg springende ut av bakeriet, men en søt, rosa boks med en fin kake i. Men klarte å ramle over en gjeng med 1-klassinger, så kaka ble litt slengt rundt, og ikke særlig pen lenger. Em hadde nemlig bursdag idag, og siden jeg ikke eier bake-kunnskaper, måtte jeg kjøpe! Ble også stående på bakeriet å blåse ballonger, i et DESPERAT forsøk på å rekke skolen, samtidlig lage en bra morgen for Em. Haha!
Gratulerer med dagen Em, er så glad i deg

Elsker å ta bilder i vinduet, som dere sikkert har merket. Disse er tatt for 3 minutter siden, trenger nesten ikke redigere de engang! Og plusset er jo at dere får se den svære nesa mi i profil ;-) HEHE!

Er forresten ikke strekkmerker jeg har på armen på det forrige vindubildet. Det er skyggen fra håret mitt. Og til dere som sier jeg ikke kan å lage inspovegg: Er det en challenge jeg hører?

EDIT: Haha, nei jeg er ikke gretten. Kan sikkert virke slik, og jeg vet at nesa mi ikke ser så stor ut på bildene, haha. Men dere må ta litt humor folkens!: )


01.02.2010 - 18:48

And now you won't stop calling me; I'm kinda busy.


Idag mistet jeg mobilen. Så folkens, ikke ring meg eller send melding, den er avslått i tillegg! Og hvis du som tok den vil komme tilbake til meg med den, hadde det vært fint!

Ellers har de fleste av dere tro på meg angående sunnhets-uka! Det har faktisk gått veldig bra, spiste hamburger med grovt brød og salat til frokst (haha, nei mamma sto ikke opp 6 for å lage frokost, men spiste på skolen), et rundtstykke med salat og skinke, tomatsuppe og.. en bolle. Mamma tilba seg å kjøpe en til meg, så JA en utskeielse. Men det er den eneste.

Men jeg DØR om jeg ikke får tilbake mobilen. LOST LOST LOST!


.. for å få tankene på annet en alt jeg kommer til å glemme i kommende uke pga av den dyrebare mobilen min, men den fantastiske kalenderen på - lager jeg enda en inspovegg. Har 5 stk nå!


Såklart joggings!


<3 trondheim by! Som dere ser har jeg ikke rettet håret idag, fint å ta en pause iblandt.

Har mobilen din blitt stjelt før?


Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits