25.02.2011 - 18:03

let me see those curls
Ny bølgetang fra makestyle! Ser ut som det har tatt en evighet å bølge alt håret mitt, men tok faktisk bare 15-20 minutter. Love it!

(til dere som lurer på om håret mitt er ekte, jaa det er det!)25.02.2011 - 12:40

videoblogg: all time favourites


Har da fått en fiiiin pakke fra Coverbrands, men noen produkter jeg har prøvd før, og blitt veldig fornøyde med!:-)

øyenbrynspensel, her
solpudder, her
hudreser, her

ring, her24.02.2011 - 15:48

vinterferieslapp


Hei og god dag alle sammen :)

Idag var det egentlig aking på planen, men neiaaa blir nok en chilledag i vinterferien. Kan vel bare starte ved å si at jeg har spist en halv pakke påskeegg og kald takeaway pizza (kald pizza er nesten bedre enn varm) til frokost idag :):):)

LENGE LEVE FRI OG USUNN MAT
ring accessorize

Nå blir jeg henta, så prekast!23.02.2011 - 20:56

he's my latest accessory


basic, h&mfjærsmyke, ginatricot

ring, accessorize


nw25, mac & nr 6, clinique22.02.2011 - 16:16

foundationtest mellom to favoritter


Hei hei og god morgen :)

Våknet for en time siden, GODT å ha vinterferie jaaaaa!

Men uansett. Har tatt meg litt tid til å lage en foundationtest til dere! Idag tok jeg nemlig halve annsiktet med foundationen som har vært min favoritt siden sommeren, MAC pro longwear, og den andre siden med den nyeste foundationen min som jeg holder på å teste ut.


Så idag skal jeg da teste ut hva som holder best, dekker best, osv osv!


Dette bildet er tatt nettopp, vet det er litt dårlig fokus, men ingenting er redigert, så.

Men nå må jeg rydde rommet mitt, så bærer turen opp til Marlene som jeg ikke har sett på så utrolig lenge!

Svar på noen spørsmål fra innlegget under: Kjolen min er en topp fra H&M og et tubeskjørt som jeg har sydd selv. Ingrid sin kjole er min, og er fra H&M. Emilie sin kjole er også min, og er fra Rare fashion. Karen sin kjole er fra H&M!21.02.2011 - 16:40

igår"Æ E RUSSEPIA!!!"

(jakken er fra university eller noe)

Karen og meg


Meg, Karen, Ingrid og Emilie

Håkon og Morten

Litt av Alex, Ingrid og Ida

bursdag med the fellows :-)) koselig20.02.2011 - 19:19

søndag søndag søndag

Ha en fin kveld, det skal vi ♥

ps: lykke til på skolen imorgen til dere som ikke har vinterferie!16.02.2011 - 14:11

stor videoblogg: sminke og hår


MASSE svar på det dere har lurt på :) Link til hvor dere finner det legger jeg ut senere.15.02.2011 - 20:36

pissuaret, dere. pissuaret.


Hei søte

OK FØRST OG FREMST: noen som ser på nrk nå? Programmet om knutsen og ludvigsen? Så dere det pissuaret? Det er liksom hengeplass nummer en (...), og der har vi såå mange minner fra. Fks der Emilie slo hjernerystelse etter å ha vært til meg, og alle gangene vi har sprunget igjennom i frykt om at det sto noen der ♥♥♥ Så ja NRK, nå kan dere komme å spørre om jeg og vil ha et program.

Ellers. Har laget videoblogg. LAAAANG.

Og jeg har ekstremt mye skole for tiden, derfor bloggingen er så.. eh.. ja..


fjortisklem13.02.2011 - 20:39

idag bare

TRØØØØØTT. nå er det takeaway, dusj og natt. sov godt ♥11.02.2011 - 16:04

videoblogg: jeg twittrer i søvne


Her er da den etterlengtede videoen. Droppet å ta med de 3 andre filmene, da sov jeg jo bare så....... lite interessant.

Og JA, jeg sover på ekte, haha10.02.2011 - 17:41

begravelse, minnestund og et lykke til


Idag var jeg i begravelse for Ola. Det var en utrolig fantastisk begravelse og minnestund. Og såklart veldig trist, som det som oftes er på begravelser. Og til dere strindheim G 95 - dere er sååå sterke gutter, og jeg ønsker dere lykkelykkelykke til i Petter Wessel i helgen! ♥
kjole bik bok

Dagens look altså, bildene er tatt nettopp, så håret og slikt er litt ødelagt etter en lang dag..

Ellers kom jeg hjem til en del sure kommentarer, noe som ikke sto øverst på ønskelista for dagen. Enkelte av dere må virkelig ta et kurs i... å være menneske eller noe, for så slemme og uspiselige kommentarer.. ja de hører ikke hjemme noen plass. GREIT at dere syns det er kjipt at jeg er ironisk, tuller og ikke blogger like mye lengre, men det må dere bare finne dere i. Bloggen er rett og slett ikke livet mitt, det er en hobby, og en hobby skal være GØY og koselig. Om dere ikke har noe fint og si, kan dere ihvertfall spare det til senere. For idag ORKER jeg bare ikke den lange regla med usaklig dritt.09.02.2011 - 21:43

blogger skjønner du vel #2


Hei dere, som tror jeg er så dumme. Ja såklart var det to skrivefeil på bildene under, men alt er kopiert fra en lyrics-side, så om det plager dere sååå.... haha. Ja, orker ikke skifte heller, så nå kan dere se innlegget under å LE skikkelig, for HERREGUD det var utrolig gøy

Idag har jeg vært en tur ute og kjøpt småtteri.

Neinei, tok ikke helt av med Clinique. Men fikk med en hel sminkemappe med ting da jeg kjøpte en foundation og en krem, så WIN er det.
Haahaha, så utrolig bloggete jeg er.

Nei jeg er ikke på blogawards. Desverre går jeg på skole, og bor her i Trondheim så det ble litt vanskelig. Da fikk dere svar på det!
HERREGUD. HERREGUD ER ALT JEG HAR Å SI TIL AT JEG MÅTTE FJERNE DETTE AVSNITTET PGA. AT ENKELTE TOK HELT AV.BRA!!!;);) kommentarfeltet er stengt på dette innlegget nå.


09.02.2011 - 16:13

play the game, the game gets played


/uffie08.02.2011 - 15:42

45 minutter


Først og fremst må jeg bare si tusen takk for så mange svar på innlegget litt lengere nede på bloggen! Dere blir hovedkilden min på prosjekt, og jeg kan ikke TRO hvordan dere vet så utrolig mye.

Igår var det datafri, så den ble brukt til andre ting enn blogging, blandt annet pinet jeg meg igjennom årets "TopModel". Herregud, det har aldri vært så kleint, men fy. Dette blir en flau sesong, akkurat derfor jeg må få sett det.
skjorte h&m

Ellers er jeg dødstrøtt, så må vel legge meg ned å filme meg selv med maccen mens jeg sover. Har startet å gjøre det. Har to 45min lange filmer om noen vil se? På den ene TWITTRER jeg blandt annet i søvne. GAL. (æ ekke syk æ e GAL)05.02.2011 - 22:10

no more shitty life


Hei hei dere :)

Nei jeg har ikke blogget idag, fordi jeg har... hm.... vent da... LEVD LIVET UTEN BLOGGEN!!! Ja dere!! Idag klarte jeg det!!!!

Jamen sånn seriøst. Var ute for første gang, og dro med meg syken ut i offentlighet. Neida, har blitt litt bedre, derfor dro jeg ut og møtte jentene. Fantastisk as always

Ellers sier dere jeg må blogge mere............

04.02.2011 - 15:08

essielove


 

(produkter sponset av blivakker, men min ærlige mening)

Jeg har blitt heeelt obsessed på neglelakker det siste året, og faktisk fått litt peiling. H&M sine har fine farger, men er så elendig kvalitet at det er vilt. Men essie derimot, har nydelige farger og holder lenge nok! Jeg er nemlig av typen som liker å skifte farge om ikke hver 3 dag, max etter en uke. Da er det fint at neglelakken ikke har flasset av :)

Her er min nyeste:


Fargen heter pop art pink!


Er veldig fan av lyse farger som dere ser. Den brune liker jeg ikke like godt som resten, vet ikke hvorfor. Den blå er også ny, hihi:)

Dere finner utrooooolig mange essieneglelakker herDe er til og med satt ned 10% akkurat nå, og om du skriver inn ANNA  i rabattfeltet får du enda 10%, altså  20% :)

 03.02.2011 - 22:39

Skrevet av Leik.


Ein natt går. Alle vaknar. Nesten. 

Syng som om det er det siste du gjør
Syng som om du skulle dø i morra
Syng fordi det er det eneste du kan
Når alle ting blør

Alle går som før. Ingen merkar at verda aldri blir den same. Båtar kjem og drar frå hamna. Fly letter og flyr frå flyplassen. Bilar kjørar opp og ned vegane. Alt er som dagen før.

Det er så mye vi ønsker å vite
Vi prøver å skimte et mønster i livet
En mening så vi pønsker og søker videre
Forsøker forgjeves vi skjønner fint lite

På skulen er det ingen som ser noko. Alle går like kvilelaust i gangane og ventar på at dagen skal komme til ende. Kl. 1250 plingar det i ein telefon og ein gut strekk seg mot lomma nesten utan bevegelsar. Han trekkar opp telefonen og fall fort ned i stolen før han løp mot døra. Derfrå spring han rett til garderoben og inn på eit do. Tårane kjem for raskt til at han skal kunne tørka dem, snart rister kroppen også for mykje til at papiret held seg i handa hans. 

Vi lever en gang i følge det jeg tror på
Det er hva man putter i dette livet alt beror på
Oppgaven aleine kan fort bli for stor

Han sit er ikkje lenge. Han veit at ord ikkje dekkar følinga, men nokon ord må han høyre. Han beveger seg rolig og beherska mot trappa for å skjule ansiktet. Han vil tru at han er usynleg, at kun stega hans blir merka av andre. Han opnar døra til eit klasserom, han skottar raskt over alle hovuda i håp om å finne henne. 

Så vi får et behov for noe trygt å tro på
Vi søker i dop og den hellige boka
Vi søker fra sofaen i tv-en vi glor på

Ho er ikkje der. Stemma hans skjelvar når han pressar orda frem. "Er Camilla her?", ingen reagerer. "Jakob? Er Camilla her?". Han snur seg raskt og berre ristar på hovudet. Idet han beveger seg mot neste dør blir døra igjen opna bak han. "Hun er der, går det bra?". Han smilar og nikkar. Den neste døra blir opna forsiktig og auga hans dett rett på håret hennes. "Får eg prata med Camilla?". Læraren veit ikkje kva det er, men protesterer ikkje når ho går ut døra. "Han er daud. Mamma sendte ein melding". Ho si ingenting, fordi ingenting kan bli sagt. Ho berre strekkar armane rundt han og hold ham fast, hardt. 

Noen tar ut forskudd på den skjebnen vi har
Kanskje er det først da vi får et endelig svar

Ein lærar prøvar å bruke ord, dum som han er, men alt forsvinn inn i tårar og hulk. "Skal eg ringe nokon?". Guten svarte ikkje, han visste at ord han brukte ville komme frem aggressivt. "Kven er kontaktlæraren din?" Her måtte han svare, "Espen". "Skal eg ringe han?". Igjen kjente han at irritasjonen bruste opp i hovudet. "Eg har det bra". Dei einaste orda han meinte han kunne bruke. 

Når dagen kommer den dagen jeg drar
Den dagen jeg tar mitt siste åndedrag
Da skal jeg smile som det siste jeg gjør
For jeg skal nyte dette livet til sekundet jeg dør

Han måtte vekk. Lenger enn nokon veg kunne ta han. Lenger enn nokon fly kunne fly. Lengre enn noko fartøy kunne bringe han. Einaste problemet var at sjølv ikkje beina hans kunne bringe han ein meter. Eit rom blir opna og Camilla nærmast bær han inn. Ingen ord blir sagt for å beskrive. Ingen bildar blir forsøka lagd. Berre følelsar blir delt. 

Syng som om det er det siste du gjør
Syng som om du skulle dø i morra
Syng fordi det er det eneste du kan
Når alle ting blør

På treninga seinare på dagen sat dei i ein ring. Ingen sa noko. Alle berre venta. Ikkje på noko, eller nokon. Berre venta. Dei visste dette skulle skje, men ikkje idag. Dette var alt for tidlig. Kvifor kunne han ikkje berre snakke med han ein siste gang. Fortelje han kva han betydde ein siste gang.

Det er beklagelig jeg hater å klage shit
Men det er to ting som plager meg mer enn en tragisk slutt
Har lyst til å skrive slutten om og bare glemme det
Hver eneste gang jeg leser om disse skjebnene

Treninga gjekk. Folk gjekk. Følingane blei. Han leste meldinga frå mor si om og om igjen. Det er vanskeleg å forklare kvifor, men han ville nok berre høyre stemma hans igjen. Høyre han fortelj at han er OK. At han kunne leve vidare. Men han berre minte seg sjølv om og om igjen at han aldri vil møte han igjen. At han er borte for alltid.

Hadde en fetter selv, nesten bestevenn En helt spesiell, ekte sjelefrend Delte gleder med'n, lekte og spelte med'n Og gleda oss til vi skulle vokse opp til ekte spelemenn

Ei natt går. Alle vaknar. Nesten. To liv er borte. To liv som aldri kan bli erstatta. Og ingenting er endra. Nesten. Midt i blant folka sit to stykk. Ein gut og ei jente. Dei veit at dagen i går er borte. At dagen i dag vil forandra deira liv. At dagen i dag vil bringe nye prøvelsar.

Men det samme året ting begynte å gå seg til Og han fikk platekontrakt og så ut til å få det til 
Gikk det dårligere og tanken gir meg gåsehud 
Jeg grøsser for Håkon orka ikke lenger gå ut

Nokon kjem forbi og sei at dei er der om dei treng nokon å snakke med. Andre berre sei at dei er lei seg. Nokon får sei at dei forstår, at dei veit korleis dei har det. Men korleis kan dei? Dei aner ikkje kor godt dei kjente dem. Eller kva dei betydde for dem. 

Han ble deppa og satt ut, ble lagt inn men slapp ut Fikk antidepressiva i pakker Jeg husker siste gang jeg så han 
Han hadde fødselsdag og feira seg sjæl som bare få kan

Han prøvar å finne svar . Tenkjar på religionar. Men alt blir meiningslaust. Ingenting er logisk. Ingenting er rettferdig. 15 år og død av kreft. 19 år og død av akutte hjarteproblem. Og mordarar lev. Tjuvar vandrar i byane. Dei var unge og hadde ikkje opplevd verda. Dei var unge og verda hadde ikkje opplevd dem. 

Han var en rå mann, en av et fåtall Som står fram som mer en bare en skygge og når jeg nå har Fortalt historien, håper jeg og tror du Vil få det bedre og ikke bare bli urolig

Dei vil aldri bli gløymd. Alle dør. Jævlig nok. Men minner varer evig. Ein kan ikkje holde igjen livet. Ein må følgje sine draumar heile vegen. Aldri la ein sjanse gå frå ein. Ikkje ta ting for gitt. Lev livet. Elsk nokon. Hat ingen. 

Syng som om det er det siste du gjør
Syng som om du skulle dø i morra
Syng fordi det er det eneste du kan
Når alle ting blør

Til minne om Ola Bech Holtan (15) og Kristian Pedersen (19) som gikk frå oss natta til onsdag 02.02.201103.02.2011 - 17:40

sykesen


Til dere som lurte, var Ola en gutt som var like gammel som meg. Jeg kjente han ikke veldig godt, men har møtt han et par ganger, og han var en utrolig herlig gutt.

Selv om gårsdagen var en utrolig trist dag, glemte helt å fortelle dere at Emilie hadde bursdag! Så gratulerer med dagen Emilieengel ♥ Gratulerer med hele 15 år, nå er du snart voksen og greier, hihi. Ilupilu

Vel, er fortsatt syk. Ligger hjemme og sover for det meste, bortsett fra på nettene, da. Har fortsatt ingenting å gjøre, og syns jeg har vært FLINK å blogge, jeg :)02.02.2011 - 14:32

hvil i fred ola


01.02.2011 - 18:05

gi et lite pip


Hei dere :)

Har glemt å fortelle dere at jeg har vært syk siden Søndag! Så om dagene ligger jeg for det meste utslitt og sover, og hiver innpå med pinex, paracet og ibux. Noen som har et bra tips om hvordan man fjerner tablettsmak fra munnen?

Haha, jeg tipper det er 100 skrivefeil i innlegget her, men men. Er litt svimmel kan jeg vel si. Skal prøve å få blogget litt da, er ikke sånn at jeg har noe bedre å ta meg til.Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits