28.02.2013 - 20:45

bilder fra igår


Igår dro jeg og Ingrid på en kunde/pressekveld hos Oriflame der det var forskjellig som foregikk, var koselig og artig å få med seg. Fikk også med noen produkter, så kanskje jeg får noen nye favoritter? Hadde tusen småting jeg skulle gjort igår men var så slapp at jeg ikke fikk gjort noe. Det betyr at jeg har fått alt idag, så nå sitter jeg og sliter meg i hjel med en matteinnlevering :-( Så er det rett på trening, så dere leser nok dette når jeg er shvett og boler


Flinke Erlend Elias og meg


Hahaha kjendis ass

Erlend Elias sminket halve annsiktet til en dame, utrolig hvor forskjell det ble!

Vi blogges senere ♥28.02.2013 - 16:09

videoblogg: svar, del 1
27.02.2013 - 16:05

outfit 27.02.13

bukse bik bok skjerf acne hettejakke cheap monday avklipt skjorte ginatricot

Idag forsov jeg meg helt sykt og da jeg sprang ut døra til bussen merket jeg at jeg hadde glemt å ta på meg jakke og lagt igjen sekken hjemme.. Var heldigvis ikke så alt for kaldt ute, men varm er å ta i igjen. Hadde flaks, da jeg kom hjem idag og skulle ta outfitbilder begynte det plutselig å regne, såå.. Deilig å se at snøen forsvinner da!!! Nå må jeg kjappe meg å gjøre ferdig en innlevering, så skal jeg og Ingrid på pressekveld, tjoho

Hva syns du om dagens outfit?27.02.2013 - 10:00

vår og sommerfavoritter1. Fås kjøpt her // 2. Fås kjøpt her // 3. Fås kjøpt her // 4. Fås kjøpt her //
1. Fås kjøpt her // 2. Fås kjøpt her // 3. Fås kjøpt her // 4. Fås kjøpt her //

1. Fås kjøpt her // 2. Fås kjøpt her // 3. Fås kjøpt her // 4. Fås kjøpt her //

1. Fås kjøpt her // 2. Fås kjøpt her // 3. Fås kjøpt her // 4. Fås kjøpt her //
1. Fås kjøpt her // 2. Fås kjøpt her // 3. Fås kjøpt her // 4. Fås kjøpt her // 5. Fås kjøpt her // 6. Fås kjøpt her // 


Nelly har fått inn helt utrolig mye fint av sommer og vårklær! Over har jeg plukket ut mine favoritter, og som dere kanskje ser har jeg fått helt hangup på søte og fargerike klær etter en lang og kald vinter i beige, svart, hvitt, brunt og camo. Jeg har forelsket meg helt i bandeaukjolene, spesielt den gammelrosa med stripete stropper. Har jo bursdag snart, så kanskje jeg må unne meg en..? Hihi ♥

Hva likte dere best?

adlinks26.02.2013 - 20:00

bildene for studio G


Idag var jeg og fikk se de ferdige bildene jeg tok for Studio G. Er jo to-tre uker siden, så var veldig artig å se de. Og som jeg nevnte da var jo temaet "Konfirmant og ungdom", så jeg fikk da annledningen til å være prinsesse for en dag og fjorten år og konfirmant. Så idag fikk jeg med meg bildene og har plukket ut mine favoritter! HER er hjemmesiden til Studio G!


Synes dette er helt klart finest, her er jeg kanskje mest lik meg selv. Også i verdens fiiineste kjole da!!

Haha, morsomt! Hva syns dere? Fikk dere lyst til å konfirmere dere (igjen)?

reklamebasert26.02.2013 - 16:46

tirsdagsfeeling #LOL


Idag har jeg helt sykt mye jeg skulle gjort, men siden tirsdager mister jeg all motivasjon og livsglede derfor er det ingenting enn å ligge i joggebuksa rett ut i senga. Akkurat det jeg gjør nå:) Idag har vært en laaaang dag (skal ikke ta opp regla om hvor mye jeg hater tirsdager), og da jeg kom inn døra nettopp var det rett av med tighte bukser og håret rett opp i hestehale.

Når det regner ute er det som om jeg får en sykdom som gjør at jeg ikke klarer å gjøre noe, dere skulle sett meg på vei hjem fra bussen idag. Balanserte bortover veien i convers på isen, busskort i munnen, prøvde å spise en wok med spisepinner og gikk med skjerfet over hodet noe som handicappet meg enda mer. LOLOLOL

Her har jeg klokka på feil vei. Jeg er verdens mest nøye person på at klokka skal være rett vei og rett hånd. LOLOLOLLLL#2

Nå skal jeg slappe av litt, så skal jeg en snartur på Heimdal for å se på noen ferdige bilder hos Studio G. SÅ skal jeg svare på spørsmålsrunden nei jeg har ikke glemt det.....25.02.2013 - 21:35

lengde / volum


Jeg vet dere kan syns det er mye reklameinnlegg noen ganger, men det er rett og slett fordi jeg har kun to faste reklameinnlegg, og de er på søndager og mandager! Så siden de kommer så tett på hverandre kan det sikkert virke som mye, men greia er at jeg ville blogget om akkurat det samme selv om det ikke var reklame. Sminkevideoer, tips, lipsyler og kremer jeg bruker. Det er bare at jeg er så utrolig heldig som får dette gratis, og det er så utrolig strenge regler for oss bloggere og merking av hva som er reklame, så uansett om jeg bruker produktet fast og elsker det av hele mitt hjerte - har jeg fått det sponset er det reklame. Bare så dere er klare over det ♥


Idag har jeg testet to maskaraer som heter Lash Control. Jeg pleier ikke å skrive om maskaraer så masse på bloggen siden det ofte er vanskelig for dere å se forskjell fra mine egne vipper, det er jo som oftes man selv som merker størst forskjell. Men skal prøve å forklare best mulig hvordan de fungerte!

På øyet til venstre har jeg "Length". Det ligger jo i navnet hva maskaraens egenskap er - lengde. Jeg er mest opptatt av lengde når det kommer til maskara, så dette var helt klart den som passet best for meg. Den ga fine, separerte vipper slik som den lover, og "greia" med maskaraen er man klemmer på en fleksibel gummidel midt på maskaraen som doserer mengden maskara som kommer på kost og vipper. Forhindrer klumper, genialt! Fås kjøpt her.

På øyet til høyre har jeg "Volum". Jeg ble positivt overassket over denne volum-maskaraen, min opplevelse er at volumaskaraer er veldig bløte, klissete og klumpete. Men siden denne maskaraen har samme plastpumpe midt på tuben doserer den ut slik at resultatet blir veldig fint, samtidig med masse volum. Fås kjøpt her.


Hvilken type maskara bruker dere? Fokus på lengde eller volum?25.02.2013 - 18:13

zebrajoggis


Idag hadde jeg èn time på skolen og startet klokken to. Kom på skolen og læreren var ikke å se, så hadde 30 minutter med skole idag. Vet ikke om det er sykt irriterende eller deilig egentlig, men godt etter ferien var det!

Var innom postkontoret idag og hentet forskjellige pakker som har kommet i ferien! Var ikke bare bloggen som ble lagt igjen i ferien, også mail og andre bloggting. Så idag er det tilbake på "jobb", og kan ikke akkurat si det var sååå ille.. Fikk en pakke fra StyleGodis, og oppi der lå bla. verdens kuleste sweatpants! 


De er jo helt crazy men også veldig kule til en helt hvit t-shirt (også fra StyleGodis). Jeg som er sååå glad i å gå i joggebukser ser på dette som en redning fra himmelen - joggis som kan brukes i offentlighet. Fikk en del andre ting av Stylegodis også, men de får dere se til uken!:-)

Hva syns dere, hot or not?24.02.2013 - 22:03

IT-list!


Det er så sprøtt å komme hjem fra dager på fjellet i joggeklær, skibukse og ullhår - så plutselig er det tid for røde lepper og svart kjole, haha. Idag er det tid for produktannmeldelse! Nå er jo våren snart her, noe som betyr pasteller, nude nyanser, fargesterke lepper og naturlige produkter. Jeg har funnet seks produkter jeg har satt på min it-list for våren!

Kan jo starte med å vise alle produktene på meg!
Brun eyeliner er noe jeg aldri har brukt eller for den saks skyld prøvd, men en gang må jo være den første! Jeg tok en naturlig og fin strek som gir et mykere utrykk enn eyelineren jeg vanligvis bruker. Min er fra Studiomakeup i fargen "Bronzy", fås kjøpt her.

Rød leppestift er så utrolig fint og ikke minst sexy! Leppene ser jo gigantiske ut! Jeg bruker det skjeldent i hverdag, men skal virkelig begynne å bruke det i festlige sammenkomster. Denne er ikke klassisk rød, den er litt mørkere noe som vises best på det øverste bildet. Jeg har fargen "Mia Moore" fra The Balm, fås kjøpt her.

Maskaren jeg har brukt på disse bildene har blitt min faste, nemlig "Whats Your Type? Tall Dark and Handsome". Jeg brukte den fast i sommer også og det er en maskara som seperer vippene og forlenger de. Enkel men utrolig god! Fås kjøpt her.

Neglelakken er i en veldig spesiell, men fin farge. Det er vanskelig å beskrive den for den ser faktisk forskjellig ut avhengig av hvordan lys du er i. Den er beige-nude i utgangspunktet men det kan ofte se ut som det er litt grønnskjær i den som er veldig fint. Fås kjøpt her.

Mineral Veil er noe jeg ikke hadde prøvd før denne. Denne fra BareMinerals ser veldig ut som foundationene dems, men det er et fikspudder som setter sminken som en finish. Passer til alle hudtoner og gir huden en soft finish. Jeg har med litt farge i også så den fungerer som et slags solpudder (med svak farge) i samme slengen. Liker det! Fås kjøpt her. Jeg har i fargen "tinted"

Rabattkoden "u5tp2" gir dere 20% rabatt på disse produktene og varer ut fredag 02.03.12.

Noen som har det samme på sin "IT-list"?

reklame24.02.2013 - 15:41

sweet home


Nå er jeg hjemme i Trondheim, eller hjemme hos Ingrid men godt å kjenne litt Trondheimsluft. Blir helt ør i hodet av all den friske lufta, ass.

Helga var veldig morsom og vellykket, vet oppdateringene har vært dårlige måtte først og fremst bruke verdens tregeste mobilnett, og var ikke alltid jeg fikk tid, så håper det går fint! Igår var vi en liten tur på aking, afterski og spiste middag i sentrum og har kost oss utrolig! Savner det allerede, men veldig deilig å komme hjem igjen. Er så bilsyk at jeg ikke makter å reise meg å ta noen uinteresante bilder, så legger ved to fra helgen!

23.02.2013 - 13:47

tid for aking


Hei og god morgen! Idag er en dødsfin dag her på Oppdal, sola skinner og vi skal snart ut å ake! Først skal vi en liten tur på butikken og kjøpe inn middag og slikt, så blir det aking. Jeg elsker å ake, synd jeg aldri gjør det. Men men nå skal vi dra, her er noen snapshots fra igår ♥ 


Hahah skjeldent syn det her22.02.2013 - 15:27

edit: herre min juledag


Som godt forbilde har jeg kastet Canada Goosen og Parajumperen fordi jeg HATER pelsindustrien! Så jeg har kjøpt meg en ny jakke:


Hva syns dere?

Hahhaa neiiida, fant disse to på hytta til Karro, det er så sykt ordføreren i blåfjell-ish.(edit: Dere MÅ lære dere å ta en tull snart!!) Igår spiste vi taco og spilte kort, det var dødskoselig med masse latter og snakk. Nå har vi akkurat kommet inn fra en skitur, sto opp litt tidlig idag og dro ut på langrennski. Jeg har ikke gått på langrenn på ihvertfall fem år, så det var egentlig sykt morsomt med noen runder rundt hytteområdet. Vi campet også men fikk ikke fyr på bålet så gikk inn i hytta og kokte pølser heller :-(

Igår kveld ♥

Hva gjør dere i ferien da?21.02.2013 - 18:18

hyttekos


Haha shit, verdens dårligste og minst oppfinsomme overskrift! Tenkte faktisk på det når jeg tok bildene her: "Jeg skal så sykt ikke kalle innlegget her "hyttekos". Også bare.. :(

Akkurat nå sitter vi og spiser vafler, kom vel frem til Oppdal for rundt to timer siden, har vært og handlet inn masse mat bla. taco til ikveld! Hytta til Karoline er superkoselig, og finnes jo ikke bedre selskap enn verdens beste jenter ♥ Selv er jeg helt utrolig sliten, har reist i 10 og en halv (!!!) timer idag.. Så ikveld skal vi bare chille, mens imorgen er det opp tidlig på langrennski! 


21.02.2013 - 10:30

hei du med hvitt i øya


I det dere leser dette sitter jeg mest sannsynlig og gråter over reisekvalme/sover på den latterlige lange strekningen Brønnøysund > Trondheim > Oppdal. Idag sto jeg opp så tidlig at jeg ikke vil nevne det engang, og først i firetiden er jeg fremme i Oppdal. Men shit, ikke klager jeg! Jeg skal jo faktisk på hyttetur med mitt fantastiske harem resten av vinterferien!

Funny at vi snakker om Oppdal. I og med at reise-meg ikke gjør seg så godt på bilder, fisket jeg frem noe fra google egner seg veldig godt!


Meg! I 2009! I Oppdal! 

Vet ikke om det er øyesminken eller boblejakken jeg liker best med dette bildet, men det jeg liker minst er at jeg hadde 74 kommentarer på dette innlegget (alle om hvor kul og pen jeg var) der jeg fortalte dere om at jeg hadde tatt av meg skoene på café!! Nå hadde jeg ikke fått tjue kommentarer om jeg hadde blogget noe sykt slemt om Justin Bieber engang :( Hva skjedde a?? 

Hater å ikke være 14år og blogger, ass. 20.02.2013 - 15:53

unbloggedIphonen er kjekk å ha med som kamera noen ganger. Det er bare det at jeg glemmer å poste de på bloggen! Så her har dere et lite recap fra de siste dagene her i Brønnøysund! Jeg har nettopp våknet på hytta idag, sov her inatt. Er kanskje litt vanskelig å henge med, men bestemor og bestefar bor her + at mamma og pappa nettopp har kjøpt hytte her, men jeg liker best å bo med bestemor og bestefar.

Forresten, hva syns dere om håret mitt på bildet under? Det er for litt over et år siden og syns fargen er ganske fin. Den er jo litt mørkere og litt kaldere enn den jeg har nå, men mye "lettere" å ha nå som det er vinter ute. Her har jeg brukt hjemmebleiking da, men husker det var litt "sølv"-aktig. Hva syns dere?

Genseren er fra... Haha, junkyard såklart. De har forresten supersalg nå, med 40-70% rabatt på maaassevis av varer. Dere finner salget HER.19.02.2013 - 20:00

#stappmett #fitness


Dagen idag har vært rolig og deilig, startet dagen på cafè med chicksss og GUD jeg er mett enda. Hver gang jeg er i Brønnøysund er jeg aldri sulten. Stappmett hele tiden, spiser hele tiden. Nå foreksempel, nettopp spist wok og er sykt mett. Noen må jo ta seg av jobben å ikke være helt #fitness #body ♥ MAT ♥

Ikveld skal jeg bare være med slekta her i Brønnøysund tror jeg. Er jo nest siste dag her idag, på torsdag drar jeg jo til Oppdal! Tiden går så utrolig fort, men gleder meg kjempemasse til å møte jentene i Oppdal også. Glemte av kameraet helt idag (som alle andre dager), men tok noen bilder med Otto ista da sola var oppe!Ha en fin kveld ♥19.02.2013 - 14:27

rosabloggproblemer


Hei og god dag alle! Jeg klarer ikke helt å holde styr på hvem av dere som har ferie og ikke, føler liksom alle har ferie nå? Hmm, uansett - føler med dere som sitter på skolebenken as we speak.... :)

Jeg derimot, har nettopp stått opp. Har nok en gang fikset meg på 10 min, er liksom ikke vits i å bruke noe tid på det her. Det er som om Brønnøysundlufta gjør noe med meg, håret mitt blir aldri rett uansett hvor mye jeg retter det, foundationen går av etter maks en time og øyevippene mine nekter å ta imot maskara. I tillegg drømmer jeg helt ekstremt når jeg er her, får aldri fred om natta og våkner som om jeg aldri sovnet. Men seriøst, det med håret er til å dra hjem av. Hard knock life her i nordnorge.
Meg og Otto i nuet, han sitter og teller over hundre gummistrikk og jeg venter på å bli hentet. PUSS PUSS18.02.2013 - 23:11

smarte lepper


I de siste dagene har jeg begynt å teste ut et nytt produkt, nemlig Lipsmart! Det som er greia med denne lipsylen er at den skal plumpe leppene, ikke via irritasjon men fuktighet. Det er jo et stort pluss i forhold til alle andre lip-plupere som kommer først og fremst i lipgloss men også svir som et helvette. Det sies at den også skal gi fyldigere lepper etter 29 dager og lepper med mye mer fuktighet.

Personlig er jeg at the moment avhengig. Ja, jeg vet det høres super-reklame ut, men selv ble jeg veldig positivt overassket. Designet er ikke spesiellt innbydende når sant skal sies, men selve produktet er fantastisk. Jeg fikk helt noia idag da jeg fant ut at jeg hadde lagt den igjen hjemme, og nå har jeg nettopp kommet hjem og sitter med et godt lag med denne på. Lukter svakt men godt og fuktiggjør leppene veldig bra. Selv innbiller jeg meg at leppene faktisk blir litt større når jeg har den på, men om noen andre ser det er vel en annen sak, haha. Den gir litt glans også, men ikke like mye som en lipgloss noe som passer meg perfekt. 


Dere får kjøpt Lipsmart HER, og jeg gleder meg til å se leppene mine om 29 dager!

reklame18.02.2013 - 13:36

morgen på 15 minutter


God morgen alle sammen! Idag har jeg vært verdens mest produktive ever! Dusjet, sminket meg og spiste frokost på lette 15 minutter. Selv om jeg var sykt kjapp sitter jeg no her og hasteblogger med dødsdårlig tid, skal nemlig til byen en tur med Anne-Sofie nå. Gud jeg har ventet på at butikkene skal åpne, de har jo vært stengt siden jeg kom hit så alt av viktige ting jeg har glemt av i Trondheim har jeg ikke fått kjøpt enda.. Haha

Noen bilder av meg i nuet, har ikke rettet håret idag, tenker det må få litt pause fra rettetanga..

17.02.2013 - 20:35

SPØRSMÅLSRUNDE


Husker faktisk ikke sist jeg hadde spørsmålsrunde, tror egentlig ikke det er såå lenge siden? Kanskje jeg bare aldri svarte på den? Haha, uansett - spør om hva dere vil (om jeg svarer på alt er en annen sak), så skal jeg få svart på innlegg og kanskje noen videoer også! Spørsmålsrunden avsluttes om en ukes tid!


bzz bzzz17.02.2013 - 14:53

brynstyling


Ser dere forskjell på brynene mine her?


Om dere ser nøye gjør dere nok det. De er formet helt like i helt lik farge, men jeg har brukt to helt foskjellige måter å fylle inn og markere brynene. Her kan dere se hva jeg har brukt!På brynet til høyre har jeg brukt min faste øyenbrynspenn, nemlig Universal Brow Pencil fra BDB. Denne har vært min faste i flere år, og er veldig glad i den! Som dere ser gir denne veldig markerte bryn med rette streker, noe jeg er vandt til. Det går også å tone den litt ut, fargen kommer ann på hvor mye trykk du har når du påfører.


 

På brynet til venstre ser dere at resultatet er mer naturlig, man ser ikke like godt at brynet er påtegnet. Det er fordi jeg har brukt Brow Powder fra BDB med Angel Tip Spooly Brush. Jeg har prøvd denne før og den er utrolig god, har såvidt begynt å bruke den litt igjen, jeg pleier å blande den med øyenbrynspennen på den tykkeste delen av brynet. Bruker man kun denne vil det gi et veldig naturlig og fint resultat. Jeg har min i fargen "taupe".Personlig bruker jeg BDB's brow pencil til vanlig siden den har "alt i ett", med en kost i enden og pennen i andre enden. Mens på brow powder er det både en brynspalett og en kost, så den er ikke like lett å ta med seg. Selv har jeg også veldig lange øyenbrynshår, så det var veldig mye lengre til for meg å ta på brynspudderet. Over begge brynene brukte jeg Brow Gel fra BDB, noe jeg er avhengig av så brynene holder seg på plass! Her ser dere forskjellen litt bedre:

reklame16.02.2013 - 22:03

partypooper


Klokka er 21:45 og jeg er hjemme fra fest!! Haha, rakk så vidt å komme igang på vorspiel da jeg innså at ikke sjangs om at jeg og sjela skal ut idag også. Enkelte dager er kroppen rett og slett bare sliten, så dro hjem etter en times tid og nå sitter jeg hjemme hos bestemor igjen. Skikkelig partypooper, men kjenner jeg brønnøyværinger rett kommer det nok en ny annledning.. :)

Tok noen bilder før jeg dro ut, hadde på 50mm så blir helt syyykt closeups.. Nå skal jeg se film og spise bestemor sine kjøttkaker ♥ ♥ ♥


Besteste bestemor og meg ♥
16.02.2013 - 16:19

BRØNNØYSUND


Bursdagen og vorset igår var veldig koselig og morsom! Til dere som lurte på kjolen min så kan jeg godt vise dere den i et eget innlegg (etter vinterferien, tho - nå lever jeg i en bag full va ullgensere og joggebukser). Og siden sist vi snakket har jeg faktisk sittet sju timer i bil opp til Brønnøysund! Startet tiidlig imorges, så har nettopp kommet frem. Selv var ikke turen så lang, sov så og si hele bilturen, derfor har jeg ikke noen bilder heller. Legger ved bildene fra mobilbloggen igår i full størrelse og redigerte, hater mobilblogging :-(


Haha, herregud jeg har tre så store blåmerker på benet mitt, sto veldig fint til hvit kjole!


Haha, meg, Karen og Hanne!


Meg og Karen ♥

Ikveld skal jeg faktisk ut igjen, bare i en annen by! Haha, blir sikkert morsomt :-) 15.02.2013 - 16:16

dagens outfitbukse dr.denim (her) sko converse skjorte bik bok

Hei og GOD FREDAG OG VINTERFERIE! Er det ikke deilig? Selv har jeg ikke helt ferie-feelingen, men den kommer vel. Uansett, over er dagens outfit, comfy fredag! Er nesten litt varmt ute idag også, kan forhåpentligvis legge vekk parkasen snart.. :-)))14.02.2013 - 17:13

valentinesday


Happy Valentinesday alle sammen! Selv om jeg er singel as f*ck er det jo fantastisk at det er en egen dag til kjærligheten! Legger ved en søt sang til denne dagen, må jo markeres på noen måte her i gården og!

Idag har jeg vært på puggedate med Ingrid på Friday's, og det er faktisk helt sykt forskjell på maten på Friday's i Trondheim og Oslo. Oslo er såå mye bedre!! Men men. Dro innom en tur på Zara på vei til bussen hjem, ble selvfølgelig med en kjole (..) hjem. Skal i bursdag imorgen, så kan jo si til meg selv at jeg "trenger" en ny kjole... 

Nå skal jeg powernappe litt, så skal jeg på Strindamusikalen ikveld! Det er en musikal satt opp av en skole her i Trondheim, var der i fjor også og de er jo så utrolig flinke, så tviler på at det blir noe dårligere i år. Gleder meg :-D Såå noen bilder fra meg idag, hadde bare en halvtime på skolen idag, så derfor håret er så... fint..:)


Dere får se resten av kjolen imorgen :-)13.02.2013 - 17:12

fuck my life


Starter halv 1 på skolen tre dager denne uken, jeg. Det er helt sinnsykt deilig, plutselig gir livet litt mer mening! Selv om det er en god onsdag idag og jeg er i usedvanlig godt humør henger det enda en slags angst etter helgen igjen, mange kjenner vel igjen følelsen - "jeg skal aldri ut igjen.."? Heldigvis har jeg gode veninner som er like FML som meg, her om dagen hadde vi High School Musical kveld - shit jeg elsker de filmene så mye enda

Tja, det var litt om livet mitt i det siste til dere som syns jeg er levede reklame fortiden. Men jeg tror dere ikke skjønner meg helt der, jeg skriver ikke om klær og sminke kun fordi jeg får penger for det. Jeg liker mye mer å blogge om klær og sminke, tips og andre ting enn å fortelle om hva jeg gjør om dagene. Jeg har ikke lyst at dere skal vite at jeg kan ha dårlige dager med humørsvingninger fra helvette, jeg vil at dere skal tro jeg sitter og tester sminke hele dagen!! Så dere skulle bare visst - hvilken farge jeg har i foundationen min er mye mer interesant enn hva jeg bedriver dagene med fortiden.
Vet at 99% av leserne mine bare leser overskrifter og ser på bilder, så dette innlegget må jo se ut som verdens mest deprimerende. _LOL_12.02.2013 - 17:00

nytt fra bubbleroom

Trench med skinnermer, fås kjøpt her

Er litt usikker på hva jeg syns om denne, men er ganske sikker på at jeg elsker den. Det er jo veldig inn med skinnarmer på både dongerijakker og militærjakker, så hvorfor ikke på trenchcoater også? Veldig fin kontrast og jakken er super-behagelig. Og i perfekt trench-lengde, bare akkurat over rumpa. Syns det er finest når trenchcoater ikke er så lange!Smykke fra Selected Femme, fås kjøpt her

Jeg elsker fargekombinasjonen i dette smykket! Peach og limegrønt er jo så fint og søtt, så passer godt på et statementsmykke som dette. Jeg pleier aldri å bruke slike smykker, men dette falt veldig i smak

Navy strikkegenser, fås kjøpt her

Denne strikkegenseren er faktisk utrolig varm, spesiellt med skjorte under! Dette er forresten dagens outfit, genseren er fin uten skjorte under også, men også med. Klassisk strikkemønster og fin blåfarge!Kjole fra One Teaspoon, fås kjøpt her

Åh, gud jeg elsker denne kjolen! Den er helt fantastisk nydelig, og alle de håndbroderte perlene hengende blir den virkelig spesiell. Denne var i størrelse 34 og var veldig liten i størrelsen, jeg får ikke igjen glidelåsen :-( Men får se om jeg får fikset det med en svart tubetopp eller noe, for denne kjolen er så utrolig fin! Den er faktisk satt ned fra 2700,- til 1889,- nå!


adlinks

Hvilket plagg likte dere best?11.02.2013 - 19:30

let's talk about lashes


Det er noen som har spurt hvilke vipper jeg har på meg på disse bildene:
Det er jo to vidt forskjellige vipper, de jeg har på på det øverste bildet er jo mye lengre, tykkere og rett og slett "mer" vipper, mens på bildet under har jeg på noen som er itt mer naturlige. 

Her ser dere vippene jeg har brukt:

De i nummer 33 er de jeg har på på det øverste bildet (og det nederste i dette innlegget), og det er de stoore og mer dramatiske. Jeg synes faktisk de var ganske fine i forhold til at jeg aldri går med så voldsomme vipper, men med rett sminke tror jeg det kan bli utrolig fint. Vippene med nummer 21 er de jeg har på på det andre bildet og er veldig naturlige, derfor brukte jeg noen punktvipper i kanten. Punktvipper er enkeltvipper man setter på med lim, tar litt tid men blir veldig fint!

  • Vippene i nr.33 fås kjøpt her
  • Vippene i nr. 21 fås kjøpt her
  • Punktvipper fås kjøpt herDette er også veldig lure verktøy, jeg hater limet som følger med i alle vipper, det er utrolig dårlig i forhold til dette fra DUO. Det er virkelig myemye bedre og om dere bruker mye vipper vil jeg absolut anbefale dere å invistere i et slikt! Dere får kjøpt vippelimet her. Noe annet genialt som jeg ikke visste om får jeg fikk dette er lash-remover! Du tar bare en q-tips og dypper nedi dette middelet og stryker over vippekanten så fjerner du vippen smertefritt! Fås kjøpt her

reklame11.02.2013 - 15:10

behind the scenes

På søndag fikk jeg konfimert meg - igjen!! Haha neida, jeg var på shoot med Studio G for å være konfirmasjonsmodell på Britannia Hotel, veldig morsomt. Selv er det jo egentlig veldig lenge siden jeg selv konfirmerte meg, men det var utrolig sprøtt, de sminket meg slik at jeg faktisk så 15 år ut igjen! Utrolig hva sminke kan gjøre, haha. Dere får se resultatet når det er ferdig :-)

Her er hjemmesiden til Studio G, og de blir veldig glade om dere liker de på facebook her!10.02.2013 - 22:00

CANDY


Da jeg fikk en grønn eyeliner og øyeskygge i posten her om dagen må jeg ærlig talt innrøme at jeg ble skeptisk. Jeg fikk også en haug med andre fargerike produkter, noe som er veldig uvant meg, men idag har jeg prøvd meg på en liten "candy"-look!


Det ble fint, right? Jeg bruker jo aldri farge-sminke, så derfor duset jeg alle fargene veldig ned. Dette gjorde jeg:

Først påførte jeg en Lid Primer (fås kjøpt her) som gjør at øyeskyggen holder mye lengre og fremhever fargene veldig fint. Jeg tok litt eyeliner i en grønnturkis farge under halve øyet (fås kjøpt her, farge "aqua green"), helt til der selve pupillen starter. Ikke en veldig skarp strek, bare sånn at øyet blir litt markert på undersiden. Deretter tok jeg godt med øyenskygge på fingeren min og påførte på enden av øyelokket i sirkelbevegelser, og duset det litt ut innover mot øyet. Jeg brukte denne skyggen i fargen "Teal Paradise".

På neglene tok jeg verdens fineste rosafarge fra Ciate (denne), den er mye finere i virkeligheten enn på bildet over, den er mer lik som på bildet under! Over tok jeg en glitterneglelakk fra Deborah Lipmann, nemlig denne. For å få litt farge i kinnene tok jeg pittelitt av NYX's blush i fargen "english rose" (fås kjøpt her), den er veldig godt pigmentert så trengte ikke så masse. Som avslutning tok jeg en dødsgod lipgloss fra The Balm som lukter så utrolig godt (en slags blanding av banan og jordbær)! Den fås kjøpt her.

Her ser dere alle produktene! Jeg brukte den lyseste glossen :-)

Rabattkoden igr2f gir dere 15% på det over! Forresten så har Coverbrands salg på theBalm nå, dere finner salget her (20%-50% rabatt)!

reklame10.02.2013 - 16:31

konkurranse!


Er en god stund siden jeg har hatt en konkurranse her på bloggen, så tenkte å kjøre i gang en konkurranse med Footway! Dere kan vinne et gavekort på 750 kr, og alt dere må gjøre er å linke til favorittskoene deres på Footway i dette innlegget. Vinneren kåres om noen dager! Lykke til!

DERE MÅ LIME INN LINKEN I FELTET DER DET STÅR "MAIL"!


Her ser dere mine favorittsko fra Footway!10.02.2013 - 10:30

bilder fra fredag


Kan jo starte med kveldens outfit:


Kjolen min er fra Nelly, direktelink her!
Meg og fineste Karen


Karoline og Karen


Seriøse meg og bursdagsbarnet!!


Fine Erica og Eline


Hehe oss to igjen daFikk faktisk tatt noen bilder på vorset på fredag, det var kjempekoselig og morsomt. Resten av kvelden var også veldig morsom med masse kjentfolk!09.02.2013 - 19:21

fin lørdag


Hei! Dagen idag har vært veldig digg, tatt det heelt rolig og har nettopp vært ute å spist med familien. Er egentlig lenge siden jeg har gjort det, er alltid noe annet jeg skal på lørdager, så var koselig! Ikveld skal jeg ta det veldig rolig med Ingrid, har så sykt vondt i hele kroppen spesielt i hendene og neglene?? Jaja, har fått tilbake kameraet mitt så har fått tatt noen bilder idag, bildene fra igår kommer nok imorgen!


ahh dette bildet beskriver meg så sykt bra idag, føler bildet her bare kunne hett "faen"09.02.2013 - 15:26

the morningGod morgen fine! Selv våknet jeg faktisk ni, men sovnet etter frokosten og våknet igjen nå. Forteller dere om gårsdagen når jeg har fått kameraet mitt, nå skal jeg og Karen faktisk ut å gjøre lekser nemlig ta noen bilder til media. Blogges om litt ♥08.02.2013 - 17:20

bursdagsfeiring ikveld


Idag feirer verdens aller aller beste jenter bursdag, nemlig Emilie og Ingrid! De har leid lokale og hele pakka, var der nettopp og hjalp de med å rigge opp lys og fikse diverse. Er en ganske stor bursdag, så tror det blir veldig gøy! Skal prøve å få tatt outfitbilder, men om de kommer ikveld er nok usikkert. 

I nuet holder familien på å lage taco, blir ikke fredag uten! Jeg sitter også nydusjet og skal snart begynne å ordne meg, sååå er det tenna i tapeten eller;DD Haha, uansett - jeg får ikke blogget så veldig mye idag, skal se om jeg får satt på et tidsinstillt innlegg til senere ikveld! ♥ 


nydusjet-meg er et lite fint syn, så får bli et bilde fra igår av meg og Otto (som verken er sønnen min eeeeller broren min. Han er tanteungen min!)07.02.2013 - 20:30

litt nytt!


Jeg har fått helt ville shopping-abstinenser i det siste, jeg har skikkelig perioder når det kommer til shopping. Og nå i februar har jeg gått helt vill, under ser dere litt nytt (fra denne uken, lol meg)!


smykke cubus

Jeg går aaldri med smykker, men dette er så fint at jeg bare måtte kjøpe det! Hvordan og når jeg skal bruke det er annen sak, men fint er det uansett! 


topp h&m

Om dette er en topp eller en kjole er jeg usikker på, men å bruke dette som en kjole blir nok ikke med det første. Først og fremst fordi den er farlig kort og for det andre - 100% bomull. Lite pent, men fin farge!


topp herfra

Har sett på denne en stund og var litt i tvil om jeg kom til å kle ryggen, men den er kjempefin i snitt og stoff, love it!
kjole herfra 

Haha, vil ikke dere vise fronten på denne kjolen engang fordi jeg kledde den så sykt lite. Dere ser bilde av den på linken, og den var rett og slett sykt stygg på meg. Så denne selger jeg nok på salgsbloggen en gang i nermeste fremtid! Dødsfin rygg, da :-(
bukse herfra

Blå bukse av alle ting! Beklager verdens dårligste redigering, men bildene ble såå stygge idag når jeg skulle ta bilder inne på kvelden med blitz. Uansett, elsker fargen på buksen! Ikke la dere lure av bildene btw, kan se ut til at jeg har antydning til ræv også bare i virkeligheten NJÆææææ ikke helt

Hva likte dere best?

adlinks07.02.2013 - 16:59

bonnie & clyde

Idag har jeg hatt kort dag på skolen og dro rett og hentet Otto A.K.A Clyde! Skjønner ikke hvorfor dere maser sånn om at jeg skal få meg type, når jeg har min partner in crime, Otto. Idag er vi Bonnie & Clyde hele dagen, vi har allerede sett en time på Tom og Jerry. #hustle06.02.2013 - 22:05

got my new shoes on


Hvor ofte ser dere meg i høye hæler? Så og si aldri. Det er ikke fordi jeg blir opp mot 2 meter, men fordi foten min er helt disformert.Dere ser det litt på det andre bildet at jeg har en kul på siden av foten som jeg har arvet av pappa, og den svaien under foten er så "kraftig" at det blir et gigantisk hull om jeg kan kalle det fra sålen og foten min. Dette gjør at det først og fremst ikke ser så veldig fint ut, men også at skoen alltid faller av når jeg går. Men jeg har funnet noen som faktisk passer veldig fint på foten og er dødsfine!


De er fra Footway.no, har jo hatt tidligere samarbeid med de og de er så herlige! Massemasse forskjellige typer sko, blandt annet disse superfine skoene i maaange farger. De er faktisk ikke så ille å gå i heller, det er jo viktig. Jeg har mine i 37 og de er helt normale i størrelsen! Fås kjøpt her ♥Såå har jeg endelig fått et par hunterstøvler som passer! Jeg har jo et par orginale i svart men som er aaalt for store. I tillegg har Hunter kommet med en ny model som heter "adjustable" som gjør at man kan stramme de litt inn (og ut) på siden, noe som er fint for meg som har så lite muskuløse legger... Jeg har mine i størrelse 35/36 og de passer perfekt med vanlige sokker i. Om jeg skal bruke huntersokkene må jeg nok bruke det andre paret mitt som er i størrelse 38. Jeg syns Hunterstøvler er litt store i størrelsen, men støvler og vintersko skal vel kanskje kjøpes litt store. Støvelene fås kjøpt her ♥


Hvilket par likte dere best?

reklame06.02.2013 - 18:35

jomfrutur på treningssenter


Hei dere! Mange lurte på hvorfor jeg bare ikke gikk med briller istedetfor sjørøverlappen, og det er fordi jeg har mistet begge brillene mine for maange år siden.. Sykt idiotisk, men tenker ikke over at jeg trenger det før noe sånt som dette skjer. Må bli flinkere til å bruke briller og få meg et par! Men ja, angående sjørøverlappen ble det slik at jeg droppet den idag, det får faktisk være grenser. Gikk uten sminke på ett øye idag og øyet mitt har faktisk blitt en del bedre nå, er mer lyserosa enn blodrødt, hehehe nam:) Så begynner allerede å bli bedre, men ser vel rart ut med kun sminke på ett øye... Jaja, bedre enn å ha betent øye!!

Uansett, idag etter skolen ble jeg med Ingrid på TRENINGSSENTER. Hhaah, tror ikke dere vet hvor epic det egentlig er, jeg har aldri vært på et treningssenter (ikke for å trene ihvertfall), så var jo morsomt å prøve ut! Er nok ikke noe jeg kommer til å begynne med, kommer til å trene typ en gang i halvåret, haha..

Forresten, det er en veninne av meg som selger en Parajumper Longbear i oliven-ish-farge! Dere kan se bilde av den her. Om dere er interisserte eller lurer på  noe om den sender dere mail til ineaurora@gmail.com! ♥05.02.2013 - 17:51

kaptein øyebetennelse


Hiv og hoi alle blogglesere, hatt en fin tirsdag? 

Deeet har ikke jeg, dagens første gjøremål var å dra innom legevakta for å få sjekket øyet mitt som har blitt helt rødt og svir helt villt siden sist jeg blogget. Eller, jeg fikk det først på søndags kveld, men det var ikke før idag det ble skikkelig ille. Så ja har fått hentet øyedråper og det er tydligvis det ytterste laget med "slimhinne" eller noe som er betent. 

Ikke nok med det, jeg er jo avhengig av kontaktlinser for å overleve hverdagen, så jeg må gå med sjørøverlapp over øyet som er betent så jeg ikke trenger å se dobbelt og uklart. Jeg er vel teknisk sett sykemeldt fra jobben jeg nå da siden denne bloggen handler mye om utseende. Men altså, vi har toppbloggere med mye rart, det mangler jo strengt talt en sjørøver iblandt oss
Det går forhåpentligvis over på noen dager, og om jeg kommer til å gå som kaptein sabeltann resten av uka.... nja, lappen klør som f og jeg har aldri vært kleinere i hele mitt liv enn da jeg måtte gå rundt i byen alene med den på. Folk tror jo bare jeg går rundt og tuller, så spørs om jeg må ofre dybdesynet i noen dager istedetfor

Ja når dere ser bildene over tenker dere sikkert oi så kleint og overfladisk at hun ikke tørr å vise øyet sitt 


hehe digg

xoxo sortebill04.02.2013 - 20:30

ny header!


Som dere sikkert ser har jeg fått ny header, og den er det flinkeste Cece som har laget! Det er hun som har laget hele designet, også den forrige headeren. Jeg har jo pleid å lage haderene mine selv før, men Cece er så flink til det hun gjør og får det akkurat slik jeg vil ha det og holder ut med pirkete meg, haha! Liker dere det?

04.02.2013 - 14:00

et økologisk og naturlig valg


Alle husker vel når EOS-eggene først kom ut? Det var vel det helt første produktet til EOS om jeg ikke tar helt feil, og jeg ble - som alle andre - helt forelsket i lepomaden formet som et egg (selv om Melis tygde i stykker alle 4, slik at det ikke var helt eggeformet lengre). Mange av dere har sikkert fått det med dere dette, men EOS har jo kommet med masse andre produkter, bla. bodylotion og shaving cream! Disse skal jeg teste ut idag!Det som er med produktene til EOS er at de er 100% naturlige, uten parabener og økologiske. Det er liksom alt bra pakket sammen i en boks, det. Produktene over er noen jeg bruker nå, alle tre er veldig "sommerlige", noe jeg faktisk er avhengig av for å holde håpet om sommer oppe selv om det ligger haugevis av snø ute. Shaving creamen lukter granateple og bringebær, og etter man har brukt den på leggene lukter faktisk leggene helt sykt godt i lang tid etterpå. Denne barberingskremen skummer ikke veldig mye, men det er vel egentlig ikke nødvendig heller.

Bodylotionen har jeg skrevet om før, bare i kokos-lukt. Jeg tror jeg liker denne bedre, som lukter nesten litt som godteri! Selve produktet er jo helt likt, men kokos var en klar vinner rundt juletider. Uansett, det finnes ingenting bedre enn å shave leggene med shave-creamen og ta på denne bodylotionen etterpå, nam! Egget med lipbalm har jeg i alle mulige lukter og smaker, i sitron, mint og i summer fruit som dere ser på bildet. Pleier alltid å ha på litt av denne før jeg tar natta!

Dere finner alle EOS produktene her, og rabattkoden "annaismakestyle5" gir dere -10% på alt fra EOS helt til neste mandag!03.02.2013 - 18:30

like a girl of only 17

Hva tror dere jeg har tatt nye bilder til idag?03.02.2013 - 15:05

Glo favoritter


Hei og god søndag! Idag har jeg faktisk fått litt ut av dagen, våknet for en gangs skyld før 10 (hvorfor aner jeg ikke), så har fått gjort masse bloggjobb idag, deilig! Uansett, idag skal jeg vise dere mine 6 favorittprodukter fra GloMinerals! 

GloMinerals er et utrolig godt merke med kvalitetsprodukter. Jeg har testet masse produkter derfra i alle disse årene jeg har blogget, og blir like fornøyd hver gang! Denne gang intet unttak, så derfor har jeg funnet de produktene jeg syns er de aller aller beste fra GloMinerals, og det er disse her:

1. Texture Brush. Dette må bli min helt klare favoritt. Den skal i utgangspunktet brukes på pudder, men nå i vintertider syns jeg den passer mye bedre til å påføre flytende foundation. Det gir et mye lettere resultat og den unngår at det blir foundation i tykke lag på annsiktet, noe som ser ganske ekkelt ut. Et pittelite minus er at de svarte hårene kan dette av og sette seg litt fast i foundationen om man bruker den på flytende foundation, men det er ikke ofte og da er det bare å ta vekk hårene.Fås kjøpt her

2. Liquid Foundation Brush. Dette er også en av de tingene som kommer helt øverst på listen, kostene fra Glominerals er dødsgode! Denne er jo bare for flytende foundation, jeg bruker den også i concealeren min og under øynene. Etterlater ikke streker i annsiktet, noe som er viktig! Fås kjøpt her.

3. Under Eye Concealer. Denne har jeg faktisk hatt og brukt i kanskje fire år! Akkurat den på bildet er jo ny da, men husker dette var en av de første produktene jeg skrev om her på bloggen. Denne concealeren er nesten like bra som min faste fra The Balm, den har samme konsistens og dekker mye, noe jeg liker. Pluss at den er delt i to og da har en concealer for kviser på andre siden! Fås kjøpt her.

4. Protective Liquid Foundation. Denne foundationen bruker jeg til å blande med den jeg bruker nå fra Chanel, sammen blir de en veldig god blanding. Denne foundationen har veldig fin farge å bruke om vinteren, nemlig med gulskjær. Den er litt lysere enn hudfargen min, noe som også er lurt om vinteren, da blir man ikke såå "orange" (jeg har min i "golden light"). Fås kjøpt her.

5. Perfecting Powder. Dette er samme produkt som blotting papers, bare i pudderform! Jeg syns jo denne oppfinnelsen er supergenial, pudderet absorberer olje og matter ned annsiktet. Denne er jo ikke like lett å ha i lomma som blotting papers, men fungerer bedre om man skal noe spesielt og gir mer effekt på den måten at man påfører mengden med kost. Fås kjøpt her

6. Liquid Lips (ikke med på bildet). Lipglossene fra Glo er superdeilige og ikke "sticky", altså at leppene er kjempeklissete og sitter fast i hverandre. Jeg har min i fargen "Flirt" som er en helt nydelig rosafarge som er godt pigmenterte. Fås kjøpt her.

reklame02.02.2013 - 19:30

blogception
Idag landet jentegjengen på roligkveld, pizza og ikke minst bursdagssøta! Det blir stor feiring neste helg så er like greit å få slappet av litt. Tok noen bilder da jeg sminket meg med to forskjellige kamera, blir dere mindfucked eller hehe

Jeg skal prøve å huske kamera, så jeg får dokumentert en helt vill dag i mitt enestående liv, såppas skylder jeg dere nesten!! Vi blogges imorgen ♥02.02.2013 - 16:32

emilie har bursdag!!!


Idag har verdens beste Emilie bursdag og blir hele 17 år ♥ Bare ett år igjen nå!! Haha, rakk akkurat å feire litt med henne inatt, igår chillet vi bare hjemme hos henne, koselig. Blir sikkert litt feiring idag også, for en så fantastisk jente fortjener det aller aller beste!

Haha er så sykt rart, jentene som jeg er med hver eneste dag finner jeg ingen bilder med. Lette i år og dag etter et bilde av meg og Emilie, og endte opp med å måtte ta det eneste som fantes av oss på facebook. Men det er vel egentlig bra, at vi ikke sitter og tar masse kleine bilder hver gang vi er sammen, er vel noen år siden vi gjorde det, haha!

Ellers våknet jeg nettopp, rundt firetiden.. Guud hvor jeg hater det, våknet med helt tomt hus og at det begynte å bli mørkt ute.. Jaja, tror nok det er alle tapte timer med søvn fra en lang skoleuke som må ut! Men jeg har ihvertfall ikke fått orden på det som en gang kaltes ansiktet mitt, så derfor blir det to bilder fra igår heller! Var såå fint lys ute igår, gleder meg til det blir sommer og sool!
01.02.2013 - 19:00

outfit 01.02.13bukse bik bok sko converse genser h&m klokke michael kors

Slik ser jeg ut idag! Er ikke ofte jeg går med hårbøyle siden jeg ser så utrolig liten ut, men det er såå godt å få håret helt vekk fra annsiktet noen ganger. Bortsett fra at jeg har helt deformert hode og ingen hørbøyler passer hodefasongen og gnææger (finner ikke et bokmål-ord for det ordet??) bak ørene såå er det digg.. Haha.

Hva syns du om dagens outfit?01.02.2013 - 13:08

lave converse i 40cm snø


Akkurat nå sitter jeg på skolen og har fri i to skoletimer, sykt deilig! Har gym i sistetimen så er det helg, herregud så fort uka her har gått, føles ut som det nettopp var mandag! Nesh er ikke all verden å fortelle, bortsett fra at det så og si er snøstorm i Trondheim idag, gjett hvilke sko jeg tok på meg imorges?:


:-( Er flere cm med snø ute og jeg velger lave converse
Hahaha, ser ut som verdens mest awkwarde pose, men skal si dere at det ikke er lett å ta bilder av seg selv i en skoletime!! "fikser meg i kameraet på maccen bare"Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits