hits
 • 28.02.2013
 • 20:45
 • bilder fra igår

  Igår dro jeg og Ingrid på en kunde/pressekveld hos Oriflame der det var forskjellig som foregikk, var koselig og artig å få med seg. Fikk også med noen produkter, så kanskje jeg får noen nye favoritter? Hadde tusen småting jeg skulle gjort igår men var så slapp at jeg ikke fikk gjort noe. Det betyr at jeg har fått alt idag, så nå sitter jeg og sliter meg i hjel med en matteinnlevering :-( Så er det rett på trening, så dere leser nok dette når jeg er shvett og boler


  Flinke Erlend Elias og meg


  Hahaha kjendis ass

  Erlend Elias sminket halve annsiktet til en dame, utrolig hvor forskjell det ble!

  Vi blogges senere ♥

 • 28.02.2013
 • 16:09
 • videoblogg: svar, del 1

 • 27.02.2013
 • 16:05
 • outfit 27.02.13
  bukse bik bok skjerf acne hettejakke cheap monday avklipt skjorte ginatricot

  Idag forsov jeg meg helt sykt og da jeg sprang ut døra til bussen merket jeg at jeg hadde glemt å ta på meg jakke og lagt igjen sekken hjemme.. Var heldigvis ikke så alt for kaldt ute, men varm er å ta i igjen. Hadde flaks, da jeg kom hjem idag og skulle ta outfitbilder begynte det plutselig å regne, såå.. Deilig å se at snøen forsvinner da!!! Nå må jeg kjappe meg å gjøre ferdig en innlevering, så skal jeg og Ingrid på pressekveld, tjoho

  Hva syns du om dagens outfit?

 • 27.02.2013
 • 10:00
 • vår og sommerfavoritter


  1. Fås kjøpt her // 2. Fås kjøpt her // 3. Fås kjøpt her // 4. Fås kjøpt her //
  1. Fås kjøpt her // 2. Fås kjøpt her // 3. Fås kjøpt her // 4. Fås kjøpt her //

  1. Fås kjøpt her // 2. Fås kjøpt her // 3. Fås kjøpt her // 4. Fås kjøpt her //

  1. Fås kjøpt her // 2. Fås kjøpt her // 3. Fås kjøpt her // 4. Fås kjøpt her //
  1. Fås kjøpt her // 2. Fås kjøpt her // 3. Fås kjøpt her // 4. Fås kjøpt her // 5. Fås kjøpt her // 6. Fås kjøpt her // 


  Nelly har fått inn helt utrolig mye fint av sommer og vårklær! Over har jeg plukket ut mine favoritter, og som dere kanskje ser har jeg fått helt hangup på søte og fargerike klær etter en lang og kald vinter i beige, svart, hvitt, brunt og camo. Jeg har forelsket meg helt i bandeaukjolene, spesielt den gammelrosa med stripete stropper. Har jo bursdag snart, så kanskje jeg må unne meg en..? Hihi ♥

  Hva likte dere best?

  adlinks

 • 26.02.2013
 • 20:00
 • bildene for studio G

  Idag var jeg og fikk se de ferdige bildene jeg tok for Studio G. Er jo to-tre uker siden, så var veldig artig å se de. Og som jeg nevnte da var jo temaet "Konfirmant og ungdom", så jeg fikk da annledningen til å være prinsesse for en dag og fjorten år og konfirmant. Så idag fikk jeg med meg bildene og har plukket ut mine favoritter! HER er hjemmesiden til Studio G!


  Synes dette er helt klart finest, her er jeg kanskje mest lik meg selv. Også i verdens fiiineste kjole da!!

  Haha, morsomt! Hva syns dere? Fikk dere lyst til å konfirmere dere (igjen)?

  reklamebasert

 • 26.02.2013
 • 16:46
 • tirsdagsfeeling #LOL

  Idag har jeg helt sykt mye jeg skulle gjort, men siden tirsdager mister jeg all motivasjon og livsglede derfor er det ingenting enn å ligge i joggebuksa rett ut i senga. Akkurat det jeg gjør nå:) Idag har vært en laaaang dag (skal ikke ta opp regla om hvor mye jeg hater tirsdager), og da jeg kom inn døra nettopp var det rett av med tighte bukser og håret rett opp i hestehale.

  Når det regner ute er det som om jeg får en sykdom som gjør at jeg ikke klarer å gjøre noe, dere skulle sett meg på vei hjem fra bussen idag. Balanserte bortover veien i convers på isen, busskort i munnen, prøvde å spise en wok med spisepinner og gikk med skjerfet over hodet noe som handicappet meg enda mer. LOLOLOL

  Her har jeg klokka på feil vei. Jeg er verdens mest nøye person på at klokka skal være rett vei og rett hånd. LOLOLOLLLL#2

  Nå skal jeg slappe av litt, så skal jeg en snartur på Heimdal for å se på noen ferdige bilder hos Studio G. SÅ skal jeg svare på spørsmålsrunden nei jeg har ikke glemt det.....

 • 25.02.2013
 • 21:35
 • lengde / volum

  Jeg vet dere kan syns det er mye reklameinnlegg noen ganger, men det er rett og slett fordi jeg har kun to faste reklameinnlegg, og de er på søndager og mandager! Så siden de kommer så tett på hverandre kan det sikkert virke som mye, men greia er at jeg ville blogget om akkurat det samme selv om det ikke var reklame. Sminkevideoer, tips, lipsyler og kremer jeg bruker. Det er bare at jeg er så utrolig heldig som får dette gratis, og det er så utrolig strenge regler for oss bloggere og merking av hva som er reklame, så uansett om jeg bruker produktet fast og elsker det av hele mitt hjerte - har jeg fått det sponset er det reklame. Bare så dere er klare over det ♥


  Idag har jeg testet to maskaraer som heter Lash Control. Jeg pleier ikke å skrive om maskaraer så masse på bloggen siden det ofte er vanskelig for dere å se forskjell fra mine egne vipper, det er jo som oftes man selv som merker størst forskjell. Men skal prøve å forklare best mulig hvordan de fungerte!

  På øyet til venstre har jeg "Length". Det ligger jo i navnet hva maskaraens egenskap er - lengde. Jeg er mest opptatt av lengde når det kommer til maskara, så dette var helt klart den som passet best for meg. Den ga fine, separerte vipper slik som den lover, og "greia" med maskaraen er man klemmer på en fleksibel gummidel midt på maskaraen som doserer mengden maskara som kommer på kost og vipper. Forhindrer klumper, genialt! Fås kjøpt her.

  På øyet til høyre har jeg "Volum". Jeg ble positivt overassket over denne volum-maskaraen, min opplevelse er at volumaskaraer er veldig bløte, klissete og klumpete. Men siden denne maskaraen har samme plastpumpe midt på tuben doserer den ut slik at resultatet blir veldig fint, samtidig med masse volum. Fås kjøpt her.


  Hvilken type maskara bruker dere? Fokus på lengde eller volum?

 • 25.02.2013
 • 18:13
 • zebrajoggis

  Idag hadde jeg èn time på skolen og startet klokken to. Kom på skolen og læreren var ikke å se, så hadde 30 minutter med skole idag. Vet ikke om det er sykt irriterende eller deilig egentlig, men godt etter ferien var det!

  Var innom postkontoret idag og hentet forskjellige pakker som har kommet i ferien! Var ikke bare bloggen som ble lagt igjen i ferien, også mail og andre bloggting. Så idag er det tilbake på "jobb", og kan ikke akkurat si det var sååå ille.. Fikk en pakke fra StyleGodis, og oppi der lå bla. verdens kuleste sweatpants! 


  De er jo helt crazy men også veldig kule til en helt hvit t-shirt (også fra StyleGodis). Jeg som er sååå glad i å gå i joggebukser ser på dette som en redning fra himmelen - joggis som kan brukes i offentlighet. Fikk en del andre ting av Stylegodis også, men de får dere se til uken!:-)

  Hva syns dere, hot or not?

 • 24.02.2013
 • 22:03
 • IT-list!

  Det er så sprøtt å komme hjem fra dager på fjellet i joggeklær, skibukse og ullhår - så plutselig er det tid for røde lepper og svart kjole, haha. Idag er det tid for produktannmeldelse! Nå er jo våren snart her, noe som betyr pasteller, nude nyanser, fargesterke lepper og naturlige produkter. Jeg har funnet seks produkter jeg har satt på min it-list for våren!

  Kan jo starte med å vise alle produktene på meg!
  Brun eyeliner er noe jeg aldri har brukt eller for den saks skyld prøvd, men en gang må jo være den første! Jeg tok en naturlig og fin strek som gir et mykere utrykk enn eyelineren jeg vanligvis bruker. Min er fra Studiomakeup i fargen "Bronzy", fås kjøpt her.

  Rød leppestift er så utrolig fint og ikke minst sexy! Leppene ser jo gigantiske ut! Jeg bruker det skjeldent i hverdag, men skal virkelig begynne å bruke det i festlige sammenkomster. Denne er ikke klassisk rød, den er litt mørkere noe som vises best på det øverste bildet. Jeg har fargen "Mia Moore" fra The Balm, fås kjøpt her.

  Maskaren jeg har brukt på disse bildene har blitt min faste, nemlig "Whats Your Type? Tall Dark and Handsome". Jeg brukte den fast i sommer også og det er en maskara som seperer vippene og forlenger de. Enkel men utrolig god! Fås kjøpt her.

  Neglelakken er i en veldig spesiell, men fin farge. Det er vanskelig å beskrive den for den ser faktisk forskjellig ut avhengig av hvordan lys du er i. Den er beige-nude i utgangspunktet men det kan ofte se ut som det er litt grønnskjær i den som er veldig fint. Fås kjøpt her.

  Mineral Veil er noe jeg ikke hadde prøvd før denne. Denne fra BareMinerals ser veldig ut som foundationene dems, men det er et fikspudder som setter sminken som en finish. Passer til alle hudtoner og gir huden en soft finish. Jeg har med litt farge i også så den fungerer som et slags solpudder (med svak farge) i samme slengen. Liker det! Fås kjøpt her. Jeg har i fargen "tinted"

  Rabattkoden "u5tp2" gir dere 20% rabatt på disse produktene og varer ut fredag 02.03.12.

  Noen som har det samme på sin "IT-list"?

  reklame

 • 24.02.2013
 • 15:41
 • sweet home

  Nå er jeg hjemme i Trondheim, eller hjemme hos Ingrid men godt å kjenne litt Trondheimsluft. Blir helt ør i hodet av all den friske lufta, ass.

  Helga var veldig morsom og vellykket, vet oppdateringene har vært dårlige måtte først og fremst bruke verdens tregeste mobilnett, og var ikke alltid jeg fikk tid, så håper det går fint! Igår var vi en liten tur på aking, afterski og spiste middag i sentrum og har kost oss utrolig! Savner det allerede, men veldig deilig å komme hjem igjen. Er så bilsyk at jeg ikke makter å reise meg å ta noen uinteresante bilder, så legger ved to fra helgen!