hits
 • 28.02.2014
 • 17:17
 • ALLERGISK :(

  Idag har vært en fredag med lav kvalitet. Fredager er alltid av ypperste kvalitet, men denne fredag den 28 februar er et unntak. I natt fikk jeg ikke sove før 3, som førte til en trøtt og sliten Anna. Da jeg kom hjem idag hadde jeg fått brev fra legen om at jeg har gresspollen og er allergisk mot husstøv eller noe slikt. Har jo vært veldig tungpustet i over et år nå, og renner ofte fra øynene. Men det trodde jeg egentlig bare var fordi jeg var i dårlig form etter kyssesyken, og at jeg satt mye foran dataskjerm. Men tydligvis ikke, da er jeg allergisk mot noe jeg også gitt! Endelig kan jeg joine lange kleine samtaler om hva man er allergisk om


  kjole madlady klokke michael kors

  Nå ligger jeg og er helt grusomt mett etter tacomiddag! Skal snart fyke på IKEA, for så den ukentlige fredags-henginga med jentene. Først skal jeg se en episode White Collar - for en serie! Og for en mann! Så glad dere kom med serie-tips til meg. Samtidig ikke, det gjør at jeg stadig glemmer jeg har andre ting jeg skulle gjort... • 27.02.2014
 • 18:21
 • IKEA

  Hei! Etter skolen idag dro jeg på IKEA med kjæresten min for å se på ting til leiligheten vår!!! Haha neida, men føltes veeldig sånn ut da vi gikk rundt og så på forskjellige rom. Men jeg dro dit egentlig bare for å gjøre noe nytt, og kanskje få litt inspirasjon til å gjøre noe med rommet mitt. Jeg har lenge tenkt å gjøre noe med rommet, men det tar jo så mye tid og arbeid. Så da må jeg nok vente til innsats-ukene på skolen er ferdig, blæh. Jeg har ihvertfall planer om å gjøre om mye av rommet mitt, for å få mer plass til klær. Jepp, jeg har ikke plass til alle klærne mine lengre, så trenger mer skap plass og litt forandring!

  Så nå sitter jeg i senga og blogger, stappmett på kjøttboller fra ♥ IKEA ♥ Senere idag skal jeg på trening for første gang på to uker, så det kjenner jeg jeg gruer meg litt til. 

  Her er dagens!

  tee ginatricot bukse hm (?) (+neonrosa joggesko fra Nike!)

  Idag forsov jeg meg, så da ble det gårsdagens flette og treningsklær. Jeg tror jeg faktisk trener 10% av alle gangene jeg går i treningsklær. Det er jo så digg å gå i, hahaha. 

  Det eneste som ble med hjem idag var et putetrekk og en kosebamse! Den er til hunden min Melis, som ble såååå glad ♥ Hun leker nemlig kun med kosedyr som er av hunder (.....?) så da fikk hun seg enda en liten kosebamse. Hun ble helt gaaal og kjempelykkelig, enten slenger hun den rundt i huset og biter i den, eller ligger oppå den og syter. Siden hun er den minste i familien vår føler hun vel at hun trenger å dominere litt, så da ligger hun bare oppå bamsene sine i flere timer, helt stille... Vanskelig å forklare, men det er så sykt merkelig.


  Random, men se så fint det ble med lyslenka over senga ♥

 • 26.02.2014
 • 16:57
 • DOP OG LEKSER

  Nå mot påskeferien starter virkelig hardkjør på skolen, "de jævligste ukene dere kommer til å oppleve", tydligvis. Merker det allerede, svømmer i skolearbeid. Samtidig har jeg hatt mye fri denne uka, starter halv 1 to dager og resten 10, så dagene mine består mye av soving og skolearbeid for tiden. Men det er vel ikke verdens dårligste blanding, hadde vært verre med drugs og skolearbeid, eller hur?

  Ellers må jeg si TUSEN TAKK for så mange tips til serier! Har fått sååå mange kommentarer fra dere, og leser alle. Vurderer å se White Collar, Californiacation og Carrie Diaries, virket som mange syns det var bra? 

  Her er meg idag


  shorts zara 

  Har krøller i håret noe som er så sykt jævlig spør dere meg. Jeg hater å ha krøller, det blir alltid stygt og flokete. Jeg rakk ikke dusje håret igår, så da krøllet jeg det superkjapt før jeg la meg, og ja, syns bare det ser helt på trynet ut, spesiellt idag. Kanskje fordi jeg har en supernice kvise i panna også, til å matche hvor stygge-dag jeg har hatt.

 • 25.02.2014
 • 19:10
 • jente-syndromet


  Slik ser jeg ut idag! Idag er det så mildt ute, at jeg har brukt både skinnjakke og dongerijakke (ikke samtidig, nei) uten å fryse. Jeg ble i så godt humør at jeg gikk ned til byen der jeg møtte mamma for å ta en aldri så liten bytur. Jeg lider av jente-syndromet, at man plutselig får lyst til å shoppe. Håper dette bare ikke er meg?! At man bare får lyst å kjøpe masse fine klær, søte ting og gode lukter. Heldigvis har jeg lært å styre meg, men idag var en fin dag til litt shopping ♥

  Spiste også sushi, så nå sitter jeg hjemme og er supermett, og ser på et program om maur. Livet mitt gikk fra å gå til å bli super-girly-glam til super-geek, haha.


  Fine byen min
  Kjøpte litt undertøy og treningsklær


  Balsam, shampo og foundation. Mange av dere blogglesere anbefalte meg denne shampoen og balsamen, så da prøver jeg den!!:)


  Litt fint småtteri til rommet mitt, lyslenke og duftlys. Fra Ting og Åhlens

 • 24.02.2014
 • 18:18
 • tilbake til rutiner

  Hei fininger! Har dere en fin mandag?

  Imorges måtte jeg bare hoste ut en mix av latter og gråt da alarmen ringte. Jeg ble helt fnisete og tullete imorges, fordi det var så tidlig. Startet også dagen med et glass brus, noe som satte meg på speed helt til jeg kom på skolen, da jeg ble voldsom svimmel, slapp og kvalm. Typisk at jeg blir syk nå! Så for å holde formen oppe dro jeg med mammen min på Solsiden og handlet masse god og ordenltlig mat. Nå er det slutt på grandiosa og brus til frokost, desverre :-( (Selv om jeg kjøpte mistenkelig mye ingredienser til pizza idag)

  Her har dere meg idag!

  All black everything med litt hvitt tiger. Jakken er fra Cubus, bodyen fra Choies og buksa fra Dr.Denim

  Ellers lurer jeg på om dere har noen serier å anbefale meg? Har sett alt det "typiske" som gossip girl, Pretty Little Liars, Orange is the new Black, Breaking Bad, Prison Break, The lying game, Vampire diaries osv.. Jeg vil ha noe nytt, så kom gjeeerne med forslag ♥

 • 23.02.2014
 • 22:02
 • SMIL DA

  annonse

  Det er jo noe som sier at om man smiler hele tiden, blir man i bedre humør og en gladere person. Selv syns jeg dette er litt bullshit, og blir bare sliten av å skal gå rundt å smile hele tiden. Men kanskje det er sant? Selv smiler jeg og ler jeg ganske ofte, selv av de dummeste og kjedeligste ting og kjipste, fks at noen slår seg, og er skjeldent ordentlig lei meg. Men nå som vinteren er her merker jeg dagene er litt gråere og kjipe, så da trenger man jo en grunn til å smile! Og hva er vel en bedre motivasjon til å smile om man har hviiiiiiiiite tenner!

  Altså, ikke sånne hvite tenner som Whitestrips gir, som nesten er blå og lyser opp et mørkt rom, men et mer naturlig, hvitt smil. Selv har jeg ikke verdens hviteste tenner naturlig, men får god hjelp fra SmileLab som gir meg et sunt og friskt smil hele året rundt. Selv bruker jeg Sensitive, som bleker skånsomt. Den får dere kjøpt her!

  Mange av dere kommenterer ofte at jeg gjør tennene mine hvitere i photoshop, men det gjør jeg faktisk aldri! Altså, har jo skjedd her og der, men det er svært svært skjeldent. Så om dere vil se resultatbilder fra SmileLab er det bare å bla seg nedover bloggen min!:-)  Jeg har fikset en rabattkode til dere på alle SmileLab produkter. Den er ANNA1 og gir dere 20% på ja, alt fra SmileLab hos Coverbrands. Enjoy ♥

   

 • 23.02.2014
 • 18:25
 • JUST DO IT.

  Nå venter dere vel bare på et langt innlegg om trening, mat, inspirasjon og tynnhet? Njææ nei, grunnen til overskriften er egentlig bare for å vise dere den fiine nye tightsen min fra Nike, herfra. Nike har helt klart de fineste treningsklærne, eller de er så fine at man liksom kan gå til de til vanlig, uten å trene - mwhahah passer meg godt!

  Idag er det så sykt søndag. En laaaang morgen, rolig musikk og god mat. Mange av dere lurte på om jeg kunne lage hårvideo av fletta jeg lagde igår, og det skal jeg seee om jeg får til, men må bare sjekke om jeg faktisk får til å lage den igjen. Jeg lagde den på 1 minutt og ble overassket over at resultatet ble så bra, siden jeg egentlig har null talent innen hår, da spesiellt kule fletter. Men fletta var genial da, holder håret borte fra annsiktet og holder seg lenge! Har den faktisk i enda


  Ellers er det jo skole imorgen, så idag skal jeg lage meg masse god mat og bare slappe av, for å markere at ferien er over. Ved å gjøre det jeg har gjort i hele ferien... Enn dere? Starter dere på skolen imorgen, eller kanskje dere er så heldige at dere har ferie enda?

 • 22.02.2014
 • 21:24
 • Sunn ungdom

  Hei! Idag har vært verdens slappeste dag. Hadde jo planer om å dra både til byen og på byen idag, altså en tur for å shoppe litt, og en tur ut ikveld. Men slik ble det ikke, latskapen spiste meg og jeg har blitt liggende og se på breaking bad. Istedet for å tulle rundt på byen ikveld (selv om det hadde vært funny), er jeg med Ingrid nå og skal bare chille idag. Sunn ungdom! Hva med dere? Har dere en rolig eller vill kveld idag? Om dere har førstnevnte - er dere inne på bloggen min på vorspiel? haha..

  Her ser dere meg idag! Fikk gjort noe med 80-tallshåret, gjømt det skikkelig godt. Nå skal vi hamstre P-MAX. Hmm.. Hva kan det være...

 • 22.02.2014
 • 15:18
 • 80's bitch

  Hei og god morgen alle! Over ser dere meg imorges. Hahahaha. Se håret mitt! Jeg prøver så godt jeg kan å ta avstand fra rettetanga disse dager, og det har seg sånn at naturlig har jeg skikkelig 80's hår. Skikkelig med sving i håret, spesiellt rundt lugg-området.Skikkelig grusomt om jeg skal si det rett ut, haha. Misunner dere som har helt rett hår naturlig, eller superfine krøller!

  Akkurat nå er jeg hos kjæresten, og skal snart hjem for å dra videre til byen. Er jo solskinnsdag i Trondheim idag også, så må jo forte oss å nyte det før vi sikkert drukner i snø igjen. Ellers tenkte jeg bare å slenge med enda et bilde av åttitalls-meg, så blogges vi senere (og bedre) ikveld ♥


  Ser at den Rimi-posen sneik seg med på begge bildene. Skjult reklame!!

 • 21.02.2014
 • 16:42
 • pleie kroppen

  Etter en ferie bestående av kun dritmat og drikke, skal jeg ut å ta en joggetur idag. Ikke at noen grandiser, sjokolader og brusflasker legger seg så lett på kroppen min, men mer inni kroppen. Jeg kan sove i flere døgn for tiden, og er slapp hele tiden. Slik blir jeg ofte når jeg spiser mye drittmat!

  Igår kveld var jeg hos en kompis med venner, og spiste masse godt. Har dere smakt den nye pizzaen til Grandiosa? Helmaks eller hva den heter? Kjøpte en av begge typene, og begge var gode - men den med skinke og pepperoni var sykt god!! Nei det er ikke reklame, tenker bare at det er mange av dere som trenger en pause fra kesam, cottage cheese og skinkeruller. Litt motsatt av meg, få i dere litt god og usunn mat ♥ Det er jo ferie!!!


  + noen bilder fra igår ettermiddag, kosing med Otto! Som drar til danmark på ferie idag :-(

  Nå skal jeg ut å svette. USH gruer meg!