28.02.2015 - 17:19

ANNAIS + AMNESTY


Tenkte jeg skulle vise dere noe jeg er "modell" for om dagen - nemlig Amnesty sin menneskerettighetsuke! Sammen med mange andre kjente personer fra Trøndelag viser vi til saker og land hvor det vi driver med ville vært uaktuelt eller forbudt, og vi ville vært fengslet for hva vi gjør. Jeg er kjempeglad for at jeg får muligheten til å bruke "profilen" min til noe så viktig, og ikke bare lipgloss og solarium! Synes resultatet ble kjempebra - setter virkelig ting i perspektiv.

 Disse bildene kommer til å henge rundt i vinduer her i Trondheim, og har tydligvis allerede begynt å komme opp - så det blir spennende å se!

Haha, lille meg med ordføreren, journalister, forfattere, jurister og politikere! 27.02.2015 - 19:58

SMINKEDUKKE


DET ER FREDDAAAA! Klokka 9 imorges dro jeg denne råtne friår-kroppen opp, for å kjøre bil i noen timer, trene, jobbe og se på ski!! Jeg har alltid ledd av Norge og ski (altså - ingen andre enn oss bryr oss om ski), men da jeg ble sittende å se på innspurten (?) på gutte-ski idag ble jeg så spent og nervøs, og jeg kan ikke tro at jeg ble så oppslukt! Gøy. Jeg er ikke noe glad i å være spent - jeg hater spennende filmer, for følelsen av spenning er så uutholdende!!!!

Nå sitter jeg nydusjet, og mengden sminke jeg har på nå er kriminell (som dere kanskje ser på overleppa mi på bildet over, hee hee). Jeg har tatt noen bilder til et innlegg som kommer senere i helga, så da må blogg-maska på, gitt. 
Jeg har ikke særlig mye mer å fortelle til nå. Jeg har drasset med meg speilrefleksen dag etter dag, men glemmer at jeg har det med. Herregud, skulle tro denne bloggmaskina skulle fungere litt mindre knirkefritt etter sju år, men. 

Håper dere har en fin fredag videre, og husk at rabattkoden i innlegget under kun varer til 23.59 ikveld!27.02.2015 - 00:01

MIN EGEN RABATTKODE PÅ NELLY!


adlinks

God kveld eller god morgen søtinger! Jeg må bare poste et innlegg nå, for jeg har en super nyhet! I samarbeid med Nelly har jeg fått en helt egen rabattkode som gjelder alle leserne mine! Den gjelder KUN idag - fredag 27.02, fra NÅ, til ikveld klokka 23.59. 
 

- Rabattkoden ANNAIS2015 gir deg -15% på ALT på Nelly! -
Du må handle for over 600kr for at rabattkoden skal gjelde!

 

Selv har jeg brukt rabattkoden selv, på blandt annet nye høyhæler, treningsko, joggebukse, treningsklær, litt accesories og litt vanlige klær. SHOPPING <3__<3

 - Klikk dere inn her og kos dere! Her er noen av mine favoritter på Nelly nå (noe av dette kjøpte jeg selv også) -


1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 7. her 8. her 9. her 

1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 
1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 


Gjelder ikke på salgsvarer, og det er noen få merker rabattkoden ikke gjelder på, og det er: Elvine, Tiger, Ralph Lauren Polo, UGG Australia, Prime Boots, Vans, By Malene Birger, Diesel, Replay, Hilfiger Denim, Carin Wester, Filippa K, HunkyDory, Denim & Supply Ralph Lauren, Parajumpers, Aplha Industries, BLK Denim og Dagmar.

 

KOS DERE!26.02.2015 - 14:46

JENTENE PÅ DATE


I morges hadde jeg egentlig en vippetime - men da den ble avlyst fikk jeg sovet en time lengre. Da bar det rett på cafè med søsteren og mammaen min, pluss det nye familiemedlemmet så klart, lille Kåre. Jeg blir helt hypnotisert av at han er samme rase som oss, er det virkelig muuulig å være liten? Det var ikke nok med bare èn cafèlunsj på oss, så vi kjørte lik så godt videre til en ny cafe, hvor vi drakk en ny kaffe og spiste ny mat. Ah, vi jenter!

- bilder fra i dag -

ad + adlinkkimmono sheinside, her  topp zara  bukse levis, her 

Dagens antrekk er en liten hyllest til våren! Fikk denne nydelige kimmonoen her om dagen, og tenker den blir fantastisk til en ensfarvet, stram kjole i sommer. Når den dag kommer må jeg ihvertfall sørge for å få strøket den... Det samme gjelder toppen min............

Jeansene er mine nye favoritt-jeans! Noe litt annet enn plaine sorte jeans, og fremhever rumpa litt - med perfekte lommer for min del. Love it! 


Søsteren min, Mamman min og tantebarnet mitt. ♥ Altså, blir ikke jeg å holde meg like godt når jeg blir eldre, - som søsteren min med to barn, og mammaen min med 3 barn - blir jeg SUR. :(


"HAN BLIR SINT HVER GANG JEG HOLDER HAN JO....!"


Speaking of "where is the love"!

Haha, mange som ble provosert over hva jeg skrev om fitness-damer, og det er vel stort sett fordi ingen av de ville skjønne hva jeg mente. Men i dag fikk jeg en kommentar som forklarte veldig godt hva jeg mente med det, så tenkte jeg skulle dele den med dere! Og dette er egentlig bare for å legge diskusjonen død, for uansett hvor mye dere kommenterer at fitness er en bra livsstil, krever pågangsmot og fortjener respekt, kommer jeg nok ikke til å skifte min mening. Sånn er det! Og jeg skjønner det kan være provoserende, for uansett hvor mye jeg prøver å fremstå morsom, ærlig, smart og reflektert her på bloggen er det også alltid noen som vil synes rosabloggere er noe forjævla herk. Man må tåle kritikk!
Rett og slett: trene OG leve - ha best of both worlds! Spise maten du ELSKER over alt på jord, samtidig trene for å ha en kropp du trives i, og synes ser fin ut. Det er det jeg blir imponert over. Sånn alle skjønner?? Og alle kan leve med at vi mener forskjellige ting??25.02.2015 - 18:29

QUESTIONS OF THE WEEK


Oppskrift på gryta? :)

Her finner dere oppskriften på thaigryta med svinekjøtt jeg lagde!

 

Hei, hvor er genseren fra ? Var veldig fin forresten :D 
Hei! Den er fra H&M!

 

Kordan størrelse har du i Calvin Klein BH'n?:-)

Den har jeg i small! Men kunne nok hatt den i medium..Jeg bestilte Strawberries&Champange, og fikk den for en liten stund siden. Kanskje ett litt dumpt og "tullespørsmål", men var den gjennomsiktige korken med? Jeg bestilte den på Coverbrands.no der du bestilte din, men det var ikke med den gjennomsiktige korken noe som gjør at den lekker og blir vansklig å frakte med seg rundt som f. eks i gymbaggen. Håper på svar! ;) forresten digger bloggen din!! <33

Neida, ikke et dumt spørsmål! Ja, jeg fikk med den gjennomsiktig korken, men bruker den ikke. For meg er det ikke et problem at den lekker, men da kan du nok bare sende en mail til Covebrands å høre om de kanskje har en kork til overs. Det har de helt sikkert! Tusen takk <3

 

Et spørsmål: Har du noen ganger treningsfri? :D er det slik at du trener annenhver dag eller hverdag og fri i helgen? :D

Haha, dette likte jeg! Så klart har jeg treningsfri. Jeg har et veldig lite bestemt forhold til trening, og trener kun når jeg har lyst, eventuelt om jeg kjeder meg og ikke har noe annet å gjøre. Jeg har ingen faste dager jeg trenger, bortsett fra mandager - da er jeg som oftest på spinning! Jeg kan trene alt fra 0 til 4 ganger i uka - forrige uke trente jeg ingenting for eksempel. Jeg er helt avhengig av å ikke ha rutiner på treninga, for da hadde det blitt veldig anstrengt for meg, å trene når jeg egnetlig ikke gidder, liksom..Kan du fortelle litt om leveringstiden til Sheinside, og kvaliteten på klærne?

Leveringstiden er lang! Kanskje ikke så rart siden det kommer fra Taiwan (?). Det tar ca 3 uker. Kvaliteten er svært varierende, men for min del har jeg aldri fått noe som er direkte dårlig. Men siden det er så billig sier det jo seg selv at det ikke er den beste kvaliteten, men klærne er absolutt brukelige. De aller fleste plaggene jeg har fått er som plagg fra HM.

Jeg har bestilt 3-4 plagg fra sheinside og har vært misfornøyd med alle! Alle har vært i ræva kvalitet og litt annerledes enn på bildene. Har du noe "tips" til hva man kan se etter for å vite om kvaliteten funker?

Uffda! Det var veldig dumt. Som sagt vet jeg at kvaliteten er svært varierende. Jeg har absolutt tips! For èn ting må dere huske: veldig mange av klærne er laget for asiatiske damer! Derfor kan de være små i størrelsene, eller veldig korte. Derfor har jeg aldri plukket ut maxikjoler eller bukser fra Sheinside, for det blir alt for kort for meg. Ellers er det lurt å bla seg litt ned på siden for å se om noen andre kunder har sendt inn bilder av plagget på, og det er det ofte - særlig med populære produkter! Da får du jo se litt mer hvordan de ser ut i virkeligheten :)

 

Kan du begynne å skrive hvilke str du bruker i klærne fra sheinside? ettersom de er relativ små..

Jeg bruker nesten alltid den minste størrelsen de har, bortsett fra i hoodies og store gensre, der bruker større størrelser, ettersom de ofte er litt små!

 

Har du fikset nesen din?

Hahah NEI det har jeg ikke. Var flere som lurte på dette etter jeg lagde "fra 2009 til 2015"-innlegget, men nei - det er nok bare at annsiktet mitt har vokst så nesa ikke ser så stor ut lengre. 

 

Hello! I like your style and the photos are beautiful! what cameras you use? canon, nikon? thx! have a great day!

Hello! I use Canon 600D!

(Sjekket nettopp, og jeg har hele tida trodd jeg har brukt Canon 250D. Det gjør jeg altså ikke, hahaha)

 

Har snust bare noen månder til no, men lurte på om du hadde noen tips om hvordan du sluttet?

Om du bare har snust i noen måneder skal det nok ikke være så vanskelig å slutte! Jeg har null problem med snus, og da jeg snuste (som var i ca 3-4 mnd) var det super-easy for meg å slutte. Jeg tenkte først og fremst på hvor utrolig stygg man ser ut med snus, og at jeg heller ikke hadde noen grunn til å snuse lengre, i og med at jeg ikke trengte det for å konsentrere meg, eller roe meg ned. 

 

Synes du selv at du er kjempepen?

Jeg synes absolutt ikke jeg er kjempepen. Men jeg synes jo så klart jeg er pen, det må man nesten gjøre når man lever av å poste bilder av seg selv. Det er jo slik! Altså, poster du en selfie på instagram, så er det jo fordi du synes du er pen? Haha, no shame! Man skal være fornøyd med seg selv.

 

Av ren nyskjerrighet - spiser du kun et halvt rundstykke til frokost?

Nei, det gjør jeg ikke :) Men som blogger kan man ikke ha 3 rundtstykker stabla oppå hverandre, for det blir et stygt bilde! Sånn erre blitt!


24.02.2015 - 19:31

UKENS YAY OG NEY


$eff skal vi starte med ukens ney. Dette innlegget kunne egentlig bare hett "ukens ney", det er jo hovedsaklig det man går rundt å tenker på - ting som irriterer deg. Men, men - jeg får ta med noe positivt også, så dere ikke tror jeg er en bitter liten frøken.Uansett! Dette er ikke noe ny greie, jeg har faktisk hatt det på bloggen før, men tenkte det kunne vært gøy for dere å lese. Og sikkert litt irriterende også.. ;-)

 1. Nissan Leaf

Pappa har virkelig fått gjennomgå med min frustrasjon på dette punktet - for hver gang jeg er ute og kjører bil, er hver tredje bil jeg ser, en Nissan Leaf. Den er jo ikke noe særlig stygg - men ihvertfall ikke slående fin heller. Poenget er - jeg skjønner ikke hvorfor alle har denne bilen?! (jada det er EL-bil) Altså jeg tuller virkelig ikke - jeg tror dønn ærlig jeg ser kanskje 100 Nissan Leaf-bilder hver dag. Hver gang jeg parkerer, er det foran eller bak en. Hver gang det kommer en bil fra høyre, er det en Nissan Leaf. Jeg blir så irritert av å se denne bilen, kall meg gjerne gæærn!!

 

2. Fitness-damer

Jeg vet det er bra at trening er the shit om dagen og alt slikt, men gud nå begynner jeg å bli bra lei. Det er så lite imponerende å være sykt ripped og muskuløs, når du må bruke dag inn og dag ut på å spise mat du egentlig ikke liker. Det er jo ufattelig mye mer imponerende med en jente som tar seg en fest i helgene og spiser seg oppblåst på hangover-burger dagen etterpå, men likevell har en tight bod? Nå mener jeg absolutt ikke meg selv, men jeg kjenner mange jenter jeg tenker dette om. Jenter som er ute hver helg, spiser mat de ELSKER og fortsatt har en ufattelig flott, trent og kvinnelig kropp. Det er imponerende, synes jeg!! Det er absolutt ingenting imponerende med å kutte ut vanlig mat for å få en fitnesskropp, i hvertfall ikke for min del........:))

Nå må jeg få si at jeg mener ikke å spise sunt her, men slik diettmat og all that jazz

 

3. "Brows on fleek"

Har dere fått med dere hvordan bryn man skal ha nå? Markerte, skarpe bryn, som er litt "gjennomsiktig" i starten? Ikke bare ser dette rart og unaturlig ut, men det er ikke en dag jeg kommer meg unna et bilde på instagram av slike bryn med caption/kommentar - brows on fleek. Jeg bliiiir så klein!!!

 

 

 1. Prate-stemning

Dette er det seneste temaet jentegjengen tok for seg i gruppechatten. Det værste med å være ute i helgene, er party-stemning. Og det beste? Prate-stemning. For meg blir en kveld perfekt når folk er i prate-humør, og man sitter å snakker om funny ting istedet for å dansehoppe rett opp og ned, for senere å henge over dassen. Med prate-stemning mener jeg jo så klart ikke den klassiske deep-talken om eksen og den dårlige besteveninna - men alt fra verdensproblemer til de lolleste historiene. Det er yay!

 

2. Nye Emojis

I mars blir verden et litt bedre sted - med nye Emojies til iPhone!!! Say no more!! HOT!


kilde: The Next Web

3. Denne Vinen

Niks, det er faktisk ikke en vin jeg snakker om (selv om det òg er hot - om du er myndig) - men denne filmen fra Vine! Herregud denne filmen, og denne mannen har lurt seg inn i hjertet mitt. Min type fyr.

 

Noen som er enige i mine svært konkrete yey's eller ney's?24.02.2015 - 13:54

MY MORNING


Stikkord for en god morgen er sollys, og bacon. Og en fin type å dele det med! Vi hadde en lang og god frokost sammen, og så en episode Suits, før begge skulle på jobb. En veldig koselig start på dagen! Jeg anbefaler dere å prøve aiolien fra Bama - den er megagod! Lag en sandwich med den + alt annet du synes er digg, eller bruk den som dip slik som meg, heee heee.. Slanking, ass!

Nå må jeg hive meg rundt, jeg har nemlig planer om å starte på et nytt konsept på bloggen. Om jeg er flink kommer innlegget i kveld! 23.02.2015 - 15:49

UTGIFT SOM BARE STÅR DER


Mandag! Jeg vet vi bloggere nesten er tvingt til å elske mandager, og ja - etter jeg ble ferdig med skole er faktisk mandag blitt en OK dag, men ikke denne mandagen. Kjæresten min måtte bokstavelig talt dra meg opp av senga i dag, og jeg snakket bare tull og fortsatte å drømme med øynene åpne. Jeg er ubrukelig! Men jeg er tilbake på jobb etter en uke, og da er det vel kanskje litt sånn?

Dagen i dag har gått til det kjedelige med jobb. Regninger, fakturaer og èn ny ting - innse hvor dyrt det er å ha bil. Jeg har betalt regninger etter regninger på bilen min, og det er sure penger. Men dere kan jo se for dere hvor ekstra sure de pengene er ettersom jeg ikke kan bruke bilen min enda? Haha! Den står der bare og koster penger. Jaja, en dag. (forhåpentligvis snart)

- dagens -
I dag har jeg på meg en comfy, men klassisk outfit - skjorte med en tykkere genser utenpå! Skjorta mi er fra Ralph Lauren og den kjøpte jeg i NYC, og har faktisk ikke brukt den før nå.. Uansett, tenkte jeg skulle tipse dere om at Nelly har fått inn Ralph Lauren! Da jeg så det tenkte jeg "åja, fett - sikkert en skjorte eller to da" - men nei! De har virkelig tatt inn sinnsykt mye Ralph Lauren - skjorter i alle mulige farger, sko, gensre, t-shirts. Anbefaler dere å ta en titt!

adlinks 

 

1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 7. her 8. her

Jeg har på meg nummer 2 på bildene over, men har også nr.6 som dere garantert har sett på bloggen før! Har veldig lyst på den hvite..


1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her

22.02.2015 - 13:07

MY CALVINS


Yo! I går var jeg ute på byen, og tok faktisk en del bilder med mobilen - men de ble så forferdelig dårlige at jeg dropper det. Men gøy - det var det! Såppas gøy at det går helt fint å bare ligge i senga å være litt redusert i dag.

Over til noe mer gøy enn fyllesyke meg - undertøy! Mange av dere lurte på hvor bh´en jeg hadde på meg her var fra, og den er fra Marlies Dekker! Jeg har nemlig vært hos Pikant Under som er en undertøysbutikk her i Trondheim (ligger på Sirkus Shopping) - hvor jeg fikk plukke meg ut diverse fint. De hadde alt fra Calvin Klein til Stella McCartney - alt av de flotteste merkene innen undertøy. Jeg tenkte jeg skulle vise dere det andre jeg plukket meg ut også. ♥

reklame

Først og fremst - se så klein jeg er da! Disse bildene tok jeg akkurat nå, og Rebekka ligger i senga mi mens jeg sitter og tar selfies av meg selv i speilet. Jeg er fanken ikke rett ass

Uansett - jeg måtte jo så klart ha med meg tøybhen fra Calvin Klein! Den er ufattelig digg, men jeg er enda usikker på hvordan jeg skal få brukt den. I dag er jeg bare laff, med buksa til kjæresten til, haha..

Her er også et bedre bilde av Marlies Dekker bhen! Superfin å ha under tanks slik at den fine detaljen så vidt stikker opp. Uansett - anbefaler dere å ta turen innom Pikant Under på Sirkus, om dere leter etter de aller beste merkene for undertøy. 

Har dere noe av det samme, kanskje?20.02.2015 - 18:45

MITT NYE TANTEBARN + BRUNCH


Hei! Jeg er tilbake i Trondheim!

Siden jeg satt 10 timer med både buss og tog i går, ble det lite tid til å blogge - men også lite å eventuelt blogge om. Etter noen dager i Brønnøysund er jeg altså hjemme igjen, noe som så klart er litt godt - men det var utrolig deilig å slappe helt av hjemme hos besteforeldrene mine. 

I morges dro jeg på trening, før jeg dro videre på brunch med halve slekta! En digg måte å starte helga tidlig på, med amazing mye mat og kaker. Der fikk jeg altså møtt både store og små jeg ikke hadde sett på en stund. Blandt annet Otto og mitt nyeste tantebarn - det varmet et lite stort tantehjerte. ♥

Her er den skjønne lille, som er prikk lik pappaen sin, haha!

 

Mamma koser med lille Kåre


Skjønne tanta mi!!!Som hadde laget kake med femti (!!) lys på

Og så sist men ikke minst den skjønneste av ALLE - meg

Nå skal jeg irritere meg litt over ting på internett, før jeg stikker videre på girlznight. Herregud så forbanna jeg blir av dette Beyonce-oppstyret. Alle på facebook, twitter og instagram - hva forventet dere, sånn egentlig? Wooooow, er Beyonce menneskelig, liksom!? Hvis du blir overasska over at Beyonce også har en kvise eller to, er du fanken meg for dum til å være på internett. Og til hennes forsvar - jeg har selv blitt sminket for tv, og fy søren så stygg man er i "vanlig" lys - selv om man tilsynelatende ser vanlig ut på tv/bilder. Hahah, ikke at jeg trenger å forsvare verdens kuleste, feteste og menneskelige dame, da....18.02.2015 - 17:27

EN ÆRE


Jeg har opplevd få ting som jeg kan kalle "en ære", men èn ting har jeg opplevd - og det er å bli tegnet! Og det er faktisk så ufattelig stort at noen tegner meg, at jeg blir helt målløs. Det er virkelig en ære! Jeg synes jo nesten det er en ære bare at dere orker å klikke dere inn her på bloggen å lese om livet mitt - men at noen setter seg ned og bruker timesvis på å tegne med for hånd, det blir jeg så utrolig rørt av. 

Denne må være en av de absolutt beste, og er laget av Kristin, og hun har filmet prosessen! Det var nesten like kult som selve bildet, sykt morsomt å se hvordan man plutselig ser at det er meg. Anbefaler dere å se den (kanskje spole til 0:35)!

- Her er originalbildet, om jeg ikke tar helt feil -


Jeg må bare si tusen, tusen takk til flinke Kristin. Er hun ikke talentfull?17.02.2015 - 18:32

JEG ER I NORD-NORGE


På mandag morning satte jeg meg på flyet til nord-norge, og det er altså her jeg befinner meg om dagen! Her er jeg for å besøke min kjære bestemor og bestefar i noen dager, og drar hjem igjen til helga. Selv om å fly til nord-norge føles ut som å sitte i en blikkboks med to mikroskopiske propeller (jeg mener, har dere prøvd å sitte i propellflyene fra Widerøe? GRUSOMT), er det veldig nydelig å fly over Helgeland. 

Jeg har ikke så mye nytt å komme med, dagene her går stort sett til å gå turer, øvelseskjøre litt, og loke rundt på samvirkelaget. Men det er så koselig å få catchet opp med bestemor, og samtidig får jeg jo tid til å jobbe litt. Forresten - utrolig gøy å se at dere likte gårsdagens innlegg, og at flere av dere husker både 2009 og 2010. Dere er så supregenser sheinside, her  / ad

Hehe, gårsdagens reiseoutfit - jeg gikk rundt på flyplassen som en levende discokule. Hver gang en form for lys traff meg, ga genseren min disco-gjenskinn overalt. Men er den ikke fet? Den er uheldigvis ikke i like deilig stoff inni, men uansett den ultimate chillegenser.Ellers må jeg spørre - har alle vinterferie nå? Eller er det bare Trondheim?16.02.2015 - 18:59

FRA 2009 TIL 2015


Nå skal dere få se noe GØY! Nemlig søta (meg) fra Februar 2009 og helt til Februar 2015. Jeg koste meg da jeg lagde dette innlegget, og jeg ble egentlig både inspirert og sjokkert av å se forandringene og utviklingen. Let's go!
Ntååh, søte lille beibi-blogger! Her er jeg jo ikke annet enn nusselig (og kanskje litt stygg) uten sminke og heelt naturlig. Her hadde jeg blogget i over et halvt år, og likte å pøse på med gjerne 4-5 innlegg om dagen hvor jeg langet ut på trøndersk. Good times

Altså, forvandlingen som skjedde på ett år er jo ganske stor (takk gud). Her har søta funnet frem lipglossen ser jeg, og her var jeg jo egentlig bare veldig søt. *Ntaaah*

 I 2011 var det gøy med mye maskara (og lyse lepper)! Her begynner jeg å ligne mer på meg selv i dag ser jeg, og hadde tidenes lengste naturlige hår. I tillegg hadde jeg sinnsykt fine bryn?! Ellers ser jeg hvor mye ansiktet mitt har vokst, ettersom nesa mi er det største elementet i hele ansiktet mitt her, haha.. (Det er den kanskje enda?? Hahaha LOL)

 Det er når jeg ser tilbake på denne tiden - 1 vgs, at jeg blir inspirert til å hjemmebleke håret mitt iskaldt og ligge timesvis i solarium, haha! Men så husker jeg jo at det var på denne tiden det flotte, latterlige lange håret mitt begynte å bli veldig slitt. Nei gud, jeg vil ikke tilbake til fjortisstida, selv om det var en veldig morsom tid!

 Søta blir snart 18 år, og søta har oppdaget airbrush. Ser her at det er februar - hvem er egentlig på sitt peneste i februar?! Jeg har ikke så mye å si her, kan ikke si jeg var slående nydelig i februar 2013. Likte meg bedre i 2012, haha! Husker skolen var et grusomt mas på denne tida også.

 Dette er nesten presis ett år siden i dag. Hva skal jeg si? Har jeg egentlig forandret meg NOE på ett år?

 
Meg på onsdag. Ser idag veldig godt hvor mye annsiktet har vokst og jeg har utviklet meg xD!!
 

Nå, det jeg har spent på! Har jeg forandret meg? PLIS SI JA Isåfall, hvordan? 

15.02.2015 - 21:30

NUDE DUDE


reklame


Haha, nok en gang må jeg skuffe dere med overskrifta - ikke noe kinky greier i dag heller, ass. Tenkte jeg skulle bruke denne søndagskvelden til å fortelle om noen produkter jeg har prøvd i dag, og nesten alle produktene var nye for meg! Med blandt annet theBalm's nye Nude Dude og en lys gloss, lagde jeg en varm, svak smokey eyes til hverdags, og brukte en mørk skygge til å lage en cat-eye look.
Eyeshadow brush fra Jacks Beauty Department, fås kjøpt her. Denne brukte jeg til å legge all øyenskygge, bortsett fra i øyekroken. Ikke bare fungerer den godt til å legge skygge, men den er i et utrolig fint design!

Precision Eye Pencil fra Glo Minerals har jeg prøvd mange ganger før, men denne gangen i brun! Brukte denne på våtlinjen, og det er en kajal som er ganske tørr, så den ikke renner. Veldig greit å bruke brunt når man ikke har den mørkeste øyeskyggen, siden svart ofte blir litt for hardt. Fås kjøpt her

Lipgloss fra Beauty UK er virkelig den merkeligste lipglossen jeg har prøvd! På en god måte, altså. Den var utrolig pigmentert, og man trengte ingenting for å få farge. Fargen var megasterk i tillegg, og det var nesten som en tørr og pigmentert leppestift - bare i gloss form. Haha! Jeg har min i fargen "privelege". Fås kjøpt her 

Eyeshadowbase fra NYX er min faste primer for øyeskygge, når jeg en skjelden gang bruker det. Jeg har min i "base skin tone", og den sklir rett inn i huden, men gjør likevell jobben sin med å holde på fargen. Fås kjøpt her

Nude Dude fra theBalm er etterfølgeren til Nude Tude, som jeg har nevnt mange ganger før her på bloggen! Denne paletten er i varmere farger en Nude Tude, og har utrolig mange flotte farger, og selve skyggene er akkurat perfekt pigmentert. Nude Tude er faktisk min favoritt-palett, så jeg gleder meg til å få prøvd denne enda mer. Fås kjøpt herRabattkoden ANNADUDE gir dere 20% på all sminke, bortsett fra salgsvarer. Den varer ut 19. februar! Kos dere, om dere lurer på noe er det bare å spørre meg, så skal jeg prøve å svare!15.02.2015 - 14:25

LEKEDATE PÅ VALENTINES


I går var tidenes morsomste dag! Jeg og kjæresten dro på dobbeldate, med våre kjære be$tizzer Emilie og Morten! Først var vi på Lazer X, som er et helt villt konsept hvor man skal springe rundt på en mørk bane å skyte hverandre med lazer-pistoler. Etter en kjempeclassy lunsj på Maccern, dro vi videre for å kjøre Go Cart, hahah. Det hadde jeg heller aldri gjort, men shit så gøy!

Som dere skjønner hadde vi en veldig barnslig og morsom dobbel-playday, og det var midt i blinken for meg, ass. Ellers avsluttet jeg dagen med å kose med gubben og lage middag sammen. En fin, fin dag. ♥

Litt airhockey og andre småspill fikk jo så klart tid til også

Go Cart!! Haha, slike lekeland for voksne er egentlig syyyyykt harry
Kule Lazer-X jenterNei nå må jeg få junkfunk-rompa ned på trening. Vi blogges vi ikveld!

Hva gjorde dere i går, da?14.02.2015 - 18:47

FIFTY SHADES OF GREY


For noen dager siden fikk jeg spørsmål om jeg ville være med på premieren til Fifty Shades of Grey - og det ville jeg jo så klart! Snille h2 og Georgeous ga meg og Rebekka billetter, og ba oss nedover på et lite pre-party hvor de krøllet oss på håret. Filmen synes jeg faktisk var overasskende bra - og mye morsommere enn hva jeg hadde trodd. Hadde sett for meg en klein og jævlig myk-porno, men det var det egentlig ikke, altså! Nå har jo verken jeg eller Rebekka lest boka, så vi skjønte jo ingenting når den plutselig sluttet, hahah..

Videre møtte vi Ida og Emilie for å spise og drikke vin ute! Det var koselig å se to jenter jeg ikke ser hver dag, og praple i vei. Tre av oss endte faktisk opp på byen også, så i går ble det virkelig helaften, på spontant vis. Gøy var det!

- Bilder fra i går -I dag er det jo en ny dag, og den skal jeg fortelle dere alt om i morgen. Dere må kose dere ikveld, om det er med en kjæreste eller alene. ♥13.02.2015 - 17:30

LITT NYTT


ad + adlinkskjole NLY One, her

Ja, dere trenger ikke nevne at denne kjolen er litt gjennomsiktig, hehe. Men den var faktisk mye mindre gjennomsiktig enn hva jeg hadde trodd, og med en svart bh (istedet for lysende hvit) tror jeg dette blir råbra. Disse kjolene er kjempesmå i størrelsene, jeg har den i S og bruker egentlig XS - og den var likevell kjempetrang. Men den passet akkurat! Men er utrolig flott, gir en super figur og er ikke minst billig! Altså - den blå koster 149 kr nå, haha....

De har den også i svart, burgunder og grønn
sort blondetopp NLY her

Jeg elsker denne!! En enkel, men alikevel sexy topp! Tror jeg blir å bruke denne under gjennomsiktige plagg, men også alene med bukse/skjørt til ute på byen. Ser den er utsolgt nå, men som sagt kan dere overvåke størrelsen, så får dere mail når deres størrelse er inne på lager igjen!


kjole sheinside, her

Og til slutt denne søte, hverdagslige kjolen fra Sheinside! Denne har jeg faktisk hatt en god stund, men har glemt å vise dere den. Får uansett ikke brukt den særlig nå om dagen, men når det begynner å bli vår er dette en super hverdagskjole.Hva likte dere best?12.02.2015 - 17:15

VALENTINES DAY


Yo my ladies! Har dere det bra? Dagene flyr forbi om dagen, og jeg gjør stort sett det samme. Blogger og kjører bil. Ikke mye å fortelle om. Selv om helga ser ut til å bli kjempegøy! Jeg liker det sånn - at ukedagene går på autopilot - samme, gamle rutinene, før helga kommer og du får oppleve noe litt annet. Nå har det seg jo slik at på lørdag er det selveste Valentines Day, så det blir jo koselig. Som jeg har nevnt før elsker jeg at kjærligheten har fått en egen dag. Så fantastisk! Jeg er nok ganske klissete av meg, men jeg synes også Valentines Day er litt i meste laget for enkelte.

For det skal jo ikke være dama sin dag!! Det er jo kjærligheten sin dag!! Damer, vi må ikke kreve så mye. Ikke forvent at typen skal komme med frokost på senga, massere deg til lunsj for så å gi deg 100 roser og ei klokke til tre tusen. Ikke forvent at han vil sitte å drikke rødvin med deg til The Notebook. Da må du ihvertfall gjøre like mye tilbake! Det er jo ikke noe stress hva man skal gjøre på denne dagen. Selv om jeg elsker Valentines, trenger man ikke gå helt bananas - jeg synes det er søtt med små, søte ting - og ellers gjøre det man gjør til vanlig når man er sammen. 

Gjør han glad med fint undertøy og en runde Fifa - gjør hun glad med en en søt film, eller en middag. Det er eaaaasy, men sweeeet. 

 

sort truse her l blondebh her l rosa truse her

Men $eff, det er jo megasøtt å sette av hele dagen til hverandre også. Vi må bare forsikre oss om at gutta ikke går rundt og gråter inni seg, haha!! Uansett, nå skal jeg hente take away pizza før jeg drar for å henge litt med Sara. Ha en strålende dag videre. 

 

Hva skal dere gjøre på Valentines Day i år? Kanskje mange som bare skal slappe av med seg selv også?11.02.2015 - 18:00

DAGENS OUTFIT: 11.02.15

bukse dr.denim - her, topp sheinside, her / ad + adlink

Disse bildene synes jeg ble kjempefine - er det lov å si det? Jeg sier det uansett. Selv om fokuset er litt på halv tolv, lekte jeg meg på tannhjulet på kameraet i dag, og det ble ganske bra. Jeg kan jo også ta en Kim K og si at "I was feeling my look", særlig med denne nydelige, spesielle toppen. Gleder meg til å mixe den med andre ting enn bare sorte jeans - selv om det nesten er kulest av alt. 

Ikke bare har jeg vært hella produktiv med photoshoot, kjøretimer, trening og jobb før klokka fire - men jeg har handlet inn til thaigryte til familien!! Og jeg må spørre dere - jeg kjøpte en crazy mengde grønnsaker i dag - løk, paprika, gulrøtter, hvitløk, babymais, lime + kjøtt, kokosmelk, karripasta og ris - OG DET BLE 161 kr?!?! Er det riktig? Er ikke det veldig, veldig billig? Jeg har aldri kjøpt grønnsaker egentlig, men det må da være så å si gratis, om 160 for alt det er normalt??? 

Hva synes dere om dagens outfiten?11.02.2015 - 10:30

NO GOODBYES, JUST HELLO


Jeg må dele denne med dere, selv om de aller fleste av dere har hørt den. Selv har jeg alltid synes Kanye er en merkelig rett opp asshole (og litt funny fyr), men etter denne sangen - gud bedre. For en mann ♥ Denne sangen gir meg sinnsro om dagen!

Selv har jeg faktisk vært våken en stund, og skal straks løpe til en mini-shoot. Herlighet så bloggete! Kan jo legge ved at jeg nesten ser litt full ut i dag, siden jeg fikk så lite søvn i natt. Nattesøvnen måtte jeg bytte ut med å styre med noen som brukte hele natta på å prøve å hacke meg, gang på gang. Det er så kjedelig, og man får helt "hvorfor meg"-følelsen. :-( 

Dere må ha en fin dag videre <3 Så blogges vi ikveld!

10.02.2015 - 20:30

BLOGGERBIL OG BESTSELGERE


reklame

Det er ikke alltid like lett å nettshoppe. Så klart, er du ute etter et spesifikt produkt - en spesiell jeans, eller foundation av et spesielt merke, da er det ikke særlig vanskelig. Men vil du ha noe nytt, men vet ikke helt hva? Slik er jeg. Og da elsker jeg når nettsider har egne kategorier med mest solgte produkter, rett og slett topplister! De fleste nettbutikkene jeg liker best har det, og jeg er alltid innom for å se hva andre kjøper mest. 

Dette har også Coverbrands - bestselgere! Og ikke bare har de denne geniale kategorien, men akkurat nå har de også 20% på alt! Her har de altså samlet de produktene som er bestselgere, og tilbudet varer ut uka. 

- Tenkte jeg skulle vise dere mine favoritter blandt bestselgerne -
Min absolutte favoritt!

Jeg tror jeg er over gjennomsnittet glad i duft, og med en god lukt er jeg solgt. Jeg fikk jo tidligere en mist fra Victorias Secret fra Coverbrands, og i dag fikk jeg en ny - denne er så god! Helt anneledes enn den forrige, og helt unik i lukta. Lukter faktisk akkurat som tittelen - champagne og jordbær. Fås kjøpt her

Ps: hva tror dere jeg har brukt som bakgrunn på dette bildet? Hahaha... Bilen min!! Blogger-bil, ass.Jeg har begynt å bruke litt spray-tan! Kun på bena da, for jeg synes det er så utrolig tungvindt å smøre selvbruning der. Og denne er absolutt en god spraytan og er veldig fornøyd med den. Veldig greit å slippe å tenke på skiller på hendene, siden det bare er å spraye! Fås kjøpt her.Så til småtteriet! Her finner dere blandt annet brynspudderet jeg bruker hver dag - fra BDB! Jeg har mitt i fargen taupe og jeg er frelst av dette. Shimmeret Mary-Lou Manizer er også mitt faste shimmer, som jeg bruker når jeg skal sminke meg litt ekstra. Da bruker jeg enten fingrene for å påføre, eller børsten fra Real Techniques. Perfekt til highlighting. 

Brynspudder fås kjøpt her

Shimmer fås kjøpt her

Børste fås kjøpt her.


Her ser dere shimmeret (og brynspudderet forsåvidt) brukt til hverdags. Da bruker jeg veldig lite, siden det er veldig godt pigmenter! Her har jeg litt i "v"en på overleppa, litt på underleppa, litt på kinnbena, og pittelitt i øyekroken. 

Dere finner bestselgerkampanjen her, og som sagt er det 20% på alle bestselgere ut uka. Kos dere ♥10.02.2015 - 12:29

UKENS SPØRSMÅL


Hei Anna! Jeg har et spørsmål anngående russetiden. Jeg har verken søsken eller familie som har vært russ, så vet ganske lite mye om det. Jeg lurer på sånn ca.hvor ofte du dro ut? Hvor mange ganger tror du at du var på fest? Er lite glad i fest osv, men blir med pga venner og det sosiale. Dermed lurer jeg på om jeg må holde ut med mye festing i russetiden eller er det ikke like mye som man tror? Og er det lett å ´´komme seg unna´´? Setter stor pris på svar og det går helt greit med svar her i kommentarfeltet! :-)

Det var faktisk flere som lurte på dette. Men igjen må jeg bare si det - dere må ikke bruke meg som en fasit til slike ting! Jeg også opplevde russetida for første gang, på min måte. Men uansett - jeg var ute hver dag, bortsett fra to eller tre dager. Men nå er jo jeg glad i å ta meg en fest da! Er du ikke glad i å feste, og er lite ute, forventer jo sikkert ikke folk at du skal være ute hver dag i russetida heller.

Men jeg lo faktisk noen ganger, over folk som MÅTTE ut hver dag. Det var ikke et "press" på å dra ut hver dag, men folk kunne sitte med spy i munnvikene og blodskutte øyne å si: DU LEVER BARE EN GANG DET ER RUSSETID VI HAR DET SYKT - HVORFOR SKAL DU IKKE UT IDAG OGSÅ?!?!? Hahaha. Tror det var mange som hadde en liten uskreven konkurranse om å være ute hver dag. Jeg er glad jeg stolte på min egen form å dro ut akkurat når jeg ville, ihvertfall!Herregud, jeg digget treningstoppen din! Hvor er den fra?

Den er faktisk fra barneavdelinga på H&M!

 

Hvilke størrelse har du i joggebuksa? :)

I joggebuksa fra Nike har jeg størrelse Small. Passer perfekt! Er ikke som et pølseskinn og har lengden jeg trenger.

 

Er det god kvalitet på dr.denim-buksene? Har tidligere slitt med at buksene passer når jeg prøver dem, men at de etter kort tid blir slappere og sitter dårlig..

Nei, altså det er jo ikke som et par Levi's jeans, som du kan ha hele livet. Dr. Denim er billige, og de har ikke den beste kvaliteten. Buksene varer noen år, men som sagt blir de dårligere etter vask. Men det er jo fordi det ikke er jeans, men en blanding av bukser og tights, så det er jo ikke så rart. Men et tips er å ikke bruke tøymykner, og vaske buksene på vranga, da holder til litt lengre. :-)

 

Sminker du deg flere ganger gjennom dagen? Får du oljete hud eller lignende, som gjør at huden/sminken din blir flekkete?

Nei, det gjør jeg ikke. Jeg husker jeg gjorde det i 1vgs, da sminket jeg meg 2-3 ganger om dagen, hehe. Men ihvertfall nå som jeg jobber fra hjemme sminker jeg meg aldri to ganger om dagen. Det er jo ikke hver dag jeg sminker meg heller!

 

Kan du pliiis lage klær som passer for de med korte bein?

Her fikk jeg tips fra en leser, til alle med korte bein: Molly og Alex jeans fra Gina, eller Cheap Monday jeans! De sitter som et skudd på henne, og hun er 1.53. Hihi:)

 

Hei! Disse neckline-toppene og kjoleen er sykt fine. Men hvordan bruker du bh under? Ser ut som stoppet er tynt, slik at man må ha noe (hvertfall over niplene)?

Hei du! Ja, jeg elsker neckline-topper. Jeg bruker faktisk bare en vanlig bh under! Så bretter jeg ned stroppene. Ellers bruker jeg en stroppløs bh. Stoffet er tynt ja, så i den hvite er det litt vanskeligere å finne bh enn på den svarte. Men jeg liker jo den svarte best, hehe :-)hei! lurte på om du kunne si noen nettsider man kan kjøpe parajumper?

Hallo du! Om jeg var deg, ville jeg latt være å kjøpe PJ på nett. Det er så sinnsykt mye falske produkter! Du kan jo eventuelt kjøpe fra PJ sin offesielle hjemmeside (om de har de har nettbutikk) eller på Ferner Jacobsen sin nettbutikk, den er nok legit. Men helt klart, jeg ville dratt å kjøpt i butikk!

 

Hvilken styrke har du på øynene?

Jeg har -3.50 på "papiret" nå, men merker at øynene mine bare blir dårligere og dårligere for hver dag som går, så tipper jeg er oppe i -4.00 nå.

 

Snuser du fast?

Nei. Jeg snuste fast en periode i 3vgs, da jeg hadde kyssesyken. Ellers snuser jeg kun når jeg er ute på fest.

 

Hei. Lurer på om du har tenkt til å ta laseroperasjon for synet? Eller om du allerede har gjort det?

Hei! Ja, det har jeg tenkt å gjøre. Men det blir nok en god stund til. Man må vel være fyllt 25 år eller noe, så synet skal være ferdig utviklet. Mitt utvikler seg jo dårligere hver eneste dag virker det som, så jeg blir ikke overassket om jeg har -9.0 når jeg er 25. Eller at det bare fortsetter å utvikle seg dårligere etter jeg er fyllt 25 også, haha.

 

Hvor er jumpsuiten fra?

Den er fra Asos! Men er en god stund siden jeg kjøpte den nå, da..

Håper dere fikk svar på det dere lurte på!


09.02.2015 - 18:55

OPPTATT


Hei snupper! Jeg holder meg okkupert om dagen, siden jeg har vært alene hjemme i helga. Og siden jeg haaaater å bære hjemme alene, har jeg vært kanskje 4 minutter i mitt eget hus, i løpet av helga. I dag har jeg hatt kjøretime, og var FIRE timer på trening, bare for å få tida til å gå. Jeg trente jo så klart ikke mer enn 1,5 time, men jeg spiste, leste og SOVNET. Jeg sovna i sofaen på treningssenteret. Klasse!

I helga hadde jeg noe som føltes som mitt første møte med alkohol, i og med at jeg ikke har vært ute siden newyears. Men det ble en hyggelig kveld hos Karoline som var hjemme på perm, med rødvin, Alias og good stemning!

Nå er jeg hos tantene mine for å spise middag og gå tur. Koselig.08.02.2015 - 16:34

DRESS LIKE ME #6


kjole her, belte her

Denne partyoutfiten var virkelig midt i blinken for meg! En løs, behagelig kjole med fint mønster, pluss et belte i midjen som gjør at du får litt former. Kjolen jeg har på meg kjøpte jeg på Asos, men måtte betale shitloads med toll og frakt, så her får dere et billigere, norsk alternativ - med samme klassiske snitt, og utrolige mønster!genser her, skinnbukse her, øredobler her

Hehe, mange av dere som spure om dette antrekket! Her har dere samme buksa bare i low-waist, og en turtleneck istedetfor magetopp. Litt mer hverdagslig! Til dere som lurte - buksa er helt vanlig i størrelsene som resten av dr.denim buksene. Den er så klart litt klam, men det går veldig greit! 


skjerf her, mobildeksel her, faux fur her

Min favoritt når det kommer til uteklær om dagen! Jeg har sagt meg så ferdig med parkaser, så prøver å få brukt høst/vår jakkene mine nå. Tror jeg brukte pelsjakke og grått ullskjerf hver dag i en uke for litt siden, haha. Det er jo så fint og klassisk! kjole her, øredobler her

Hehe, dette er jo akkurat samme kjole, men tenkte å ta den med uansett! Det blir fort sånn nå om vinteren, hvor jeg har generellt lite outfits. Da blir det vanskelig å finne bilder jeg kan bruke i Dress Like Me! Men her er jeg i denne fantastiske kjolen fra Nelly, som jeg gleder meg til å bruke!

Hva synes dere?06.02.2015 - 17:25

PÅ NULL IGJEN


I dag rakk jeg å hive i meg en brødskive med makrell i tomat, etterfulgt av en brownies - to minutter etterpå satt jeg bak rattet. Stakkars kjørelæreren måtte sitte med denne ville blandinga av lukter. Uansett, etter noen timer med kjøring, skravvel og god stemning, dro jeg rett videre på trening. Nå har jeg kommet hjem, og har vært inne på et eneste sosiale medier før nå. Egentlig rart at jeg ikke har kaldsvettet eller fått abstinenser, men har man det gøy glemmer man det! Ikke at trening var så sjukt gøy, men..

Nå har jeg vært ute for å gjennomføre noe som ble treningsøkt nummer 2. Siden det er meldt storm må jeg ut å flytte alt som står utenfor huset vårt, så jeg har bært rundt på både sykler, snøskuffer og sparker. Come at me, ekstremværet Ole!!!!!!Her har dere meg i et nøtteskall! Etter trening dro jeg på butikken, kjøpte restitusjonssjokomelk, salat - og grandis! Man må ha litt av both worlds mener jeg. Nå kom jer også på et annet stupid-moment jeg hadde her om dagen. Jeg har funnet ut at jeg liker å bryte/gjøre nyttårsforsettene mine i kor. Her om dagen var jeg flink å dra på trening, avslutter med å ta taxi hjem. Da har jeg liksom fullført ett nyttårsforsett, og brutt ett. Så er jeg liksom på null igjen. Like greit det.

Mange av dere lurer på om jeg kan lage et innlegg som i går, bare for lave personer eller for folk med korte ben. Det tror jeg faktisk ikke jeg blir å gjøre, for det har jeg ikke peiling på. Jeg lagde innlegget i går på grunn av erfaringer jeg har selv, det var ikke noe jeg bare fant opp og lette etter selv. Det er plagg jeg bruker selv, og merker og ting jeg vet selv funker for lange ben. Og slik har jeg det jo ikke med bukser og merker som har kortere ben, desverre. Men HER kan dere lese nedover, om tips til å gi illusjon om lengre ben, tynnere ben eller hva dere skulle ønske. Håper det hjelper litt, ihvertfall ♥
 

Det er fredag, folkens! Kos dere!!05.02.2015 - 21:22

KLÆR FOR JENTER MED LANGE BEN


Når jeg har skrevet "klær som former kroppen", eller generelt snakker om klær, er det ofte mange av dere som lurer på om jeg kan vise hvilke tightser/bukser og andre ting jeg bruker, og lage en slags guide for jenter med lange ben. Det kan jeg så klart gjøre! For det kan virkelig være vanskelig å finne klær som passer, særlig treningstightser - noen ganger lurer jeg på om produsentene skjønner at noen har litt lengre bein?!

adlinks

 

- TRENINGSTIGHTSER -

1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 7. her 8. her (pluss en ekstra her)

Selv gikk jeg byen rundt for å finne treningstightser som passet meg. Angret på at jeg ikke sjekket ut Nelly, for de har fått inn veldig mange fine, lange varianter nå! For Nelly-modellene har faktisk ikke så lange ben - ser du at tightsen krøller seg litt nederst på bena på bildet, vil den nok passe perfekt om du er en langbein som meg! Selv har jeg nummer 7, og det er favoritt-tightsen min. Jeg har også 2XU sin i "tall", men den er aaaakkurat lang nok..

 

- JOGGEBUKSER -

1. her 2. her 3. her 

Disse er nok litt i grenseland, men de er så fine! Selv har jeg nummer 3, og den passer  i lengden, men sklir pittelitt opp når jeg sitter. Men den går akkurat for meg! Selv har jeg faktisk lyst på alle fargene, men tror nummer 1 kommer til å havne i postkassa mi om ikke alt for lenge. Elsker disse buksene! 

Mange butikker har blitt flinkere på å lage joggebukser med lange ben og skinny fit. Det liker jeg best, ihvertfall! Min favorittbukse er denne over, pluss en jeg kjøpte på barneavdelinga på Cubus for lenge siden. 

- JEANS -

1. her 2. her 3. her

Jeg sier èn ting - Dr. Denim! Det er virkelig merket for oss langbeinte. Disse er jo mega-populære blandt alle former og fasonger vet jeg, men vet mange klager over at beina kan bli litt for lange - noe som passer perfekt for meg, hahah! Også er de trange helt ned i ankelen, det er viktig for meg.
 

 

- KJOLER -1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 7. her 8. her (+ en ekstra her)

Nå er jo kjoler litt i grenseland, for det er jo veldig få kjoler du ikke kan bruke, bare fordi du har lange ben! Men, det finnes kjoler man kan bruke for å utnytte at man har lange ben! Maxi-kjoler og midi-kjoler er det nemlig ikke alle som føler de kler, fordi de kanskje føler seg for lav. Og det kan jo stemme noen ganger, for midi-kjoler ser jeg at ofte "kutter" kroppen og bena litt. Men disse kjolene er jo supre for oss som det ikke gjør så mye at ikke all huden på bena vises! Man får i tillegg framhevet hofter og formene sine med slike kjoler, og jeg har virkelig fått øynene opp for denne lengden både på skjørt og kjoler. Jeg absolutt elsker den sorte nummer 2!

Maxi-kjoler er vi også så heldig å kunne (nesten) velge å vrake i. Mange jenter river seg i håret for nesten alle maxikjoler er for lange - det problemet trenger ikke vi å bry oss om! Haha, vi må se positivt på det! Maxikjoler er megaflott på lange figurer, og selv har jeg "dreamy dress" fra NLY (nummer 6), og de er supre i lengden for meg. Helt perfekt!
 

Nå kan jeg jo ikke LOVE dere at alt dette vil bli langt nok. I tillegg er jo ikke dette en guide om du er veldig over gjennomsnittet høy, men ca. like høy som meg (174cm) og vet at du sliter med å finne bukser og klær som passer. :-)
 

Sånn! Da håper jeg mine erfaringer og tips var til nytte for noen av dere! Hvis dere lurer på noe, bare spørr. <305.02.2015 - 16:57

TYNNERE? Nei, takk


Med synet mitt som handicap, måtte jeg dra meg til førerprøve-synstest i dag morges. Det er tydligvis noe man må gjøre for å kjøre opp, så det var greit å få unna. Jeg vet jo godt at jeg ikke kan sette meg bak rattet uten briller eller linser, det tror jeg nesten hadde farligere enn om jeg skulle kjørt etter jeg hadde drukket... Haha neida, men nå ser jeg skikkelig dårlig! 

 


Visste dere at jeg ikke får til å se bildet av bokstaven "K" på slik avstand, når jeg ikke har på meg linser?

Jeg visste faktisk ikke dette selv, at det sto så dårlig til om dagen, men.. Gleder meg til synet mitt slutter å bli dårligere (om det noen gang skjer, haha), og jeg kan ta laser-operasjon. NÅ ble det nok snakk om halv-blinde meg her, kjente jeg.

Etter dette vandret jeg litt rundt i kaotiske, snøfyllte Trondheim. Selv om jeg spiste brownies til frokost, dro jeg på burger-lunsj hos Friday's. Pappa kommenterte her om dagen at det så ut som jeg hadde gått ned i vekt og blitt tynnere, og da fikk jeg helt angst. Det er ikke noe jeg vil, så da må jeg bare spise eeeenda mer, haha.. Så nå har jeg spist enda mer brownies, og tror jeg skal spyyy snart. Haha, jeg kommer så klart ikke til å bare spise junk framover, bare i noen dager så jeg får feita meg opp litt. Hahha, seee på disse da. Det mangler bare at en av de tagger $QUAD på benken de sitter på

... og med røkla i bakgrunnen. Herregud jeg er looser

Ellers har jeg hatt kjøretime, som gikk nogen lunde til helvette. Det er så kaotisk, glatt og mye snø nå at jeg helst bare vil holde meg inne. Men det skal jo tydeligvis bli storm og enda verre i helga, da skal jeg ihvertfall holde meg inne. Ihvertfall av veiene. :-)

Nå holder jeg på å skrive et innlegg som jeg tror noen av dere kommer til å like. Vi blogges ♥04.02.2015 - 16:48

MINE SISTE SNAPS- MY LATEST SNAPS -

Her har dere grunnen til at jeg ikke lager blogg-snapchat! Jeg er virkelig ikke egnet til den type ting - jeg mener, se for deg selv å skulle lage en egen snapchat til flere tusen?? Å være fin på snapchat, går det egentlig an? Det lurer jeg litt på. Uansett, mine favoritter her tror jeg må være bildet jeg tok i går da jeg var å så på briller, eller kanskje bildet av meg og mamma på Maccern med spiderman-maske. Eller - jeg liker jo også bildet av meg selv på fotballkamp (med fotballbriller og kjærlighet på pinne), og bildet nederst til høyre.

Hva er deres favoritt?03.02.2015 - 15:54

OUTFIT: 03.02.15
skjerf acne trenchcoat sheinside, her (reklame)

Ooooog DER var jeg luta lei av vinteren. Jeg har vært overasskende positiv til både snø og kulde helt siden det kom, men da jeg var ute i dag kjente jeg at kropp og sinn hadde fått nok. Sånn er jeg med alt. Plutselig får jeg en åpenbaring - enten det er mat, folk, klær eller andres oppførsel. Plutselig får jeg helt nok! I dag ser dere dagens, en tykk trench, med bare svart bukse, svart genser og svarte støvler til. Skjerfet mitt er egentlig vinrødt, men vises ikke..

I dag er jeg tilbake på jobb. Jeg må vri hjernen som en gammel klut, for å komme med noen nye ideer. Jeg jobbet så mye i helga, så denne uka har jeg en nesten tom kalender. Bare hverdagsslige ting som å kjøpe bom-brikke til bilen, kjøretimer, ta synstest og ta sol (lol). Men, jeg har en videobloggidè jeg jobber med, pluss en masse nye, morsomme innlegg jeg har skrevet!

Ellers tenkte jeg skulle tipse om at Nelly har fått inn høye Nike Air Force nå! Vet jo de er mega-populære, så mange blir nok glade av å finne de her. ♥ /adlink02.02.2015 - 13:41

MINE EGNE BEAUTYTIPS


Etter x antall lørdager med makeup, hår og annet tull har jeg lært mine triks til hvordan time tida, og andre små tips til hvordan jeg skal få best resultat. Alle disse tingene har jeg skrevet ned i løpet av et halvt år, og tenkte det var på tide å poste disse tipsene for dere! Det er jo utrolig basic tips, men det er ting jeg gjør for å få best mulig resultat på både sminke og hår!- Bli brun dagene før

Pleier du være ekstra brun i weekends? Det gjør jeg. Jeg har kuttet veldig ned på solarium. Nå bruker jeg nesten bare selvbruning, og da må jeg ofte starte forbredelsene for helga så tidlig som onsdag. Da starter jeg å smøre meg inn med selvbruning, og da tar jeg morgen og kveld, og påfører det siste før jeg legger meg på fredag. Dette er fordi huden og brunfargen blir finere om man ikke tar på selvbruning dagen du skal ut, det er i hvertfall min erfaring! Det samme gjelder ihvertfall solarium. Jeg er så stygg etter jeg har tatt sol, og skulle jeg tatt sol en time før jeg startet å sminke meg hadde jeg sett helt grusom ut. Men samtidig kjenner jeg folk som mener de ser fresh og digg ut etter sol (jeg kjenner også folk som mener de ser diggest ut rett etter dusjen?!!!!)

 

- Style håret ditt før du sminker deg.

Føner og/eller retter du håret vil varmen gjøre at sminken ikke ser like fin ut etterpå. Dette har jeg lært the hard way, ved å legge sminke mens håret har tørket. Resultatet har blitt flawless, men så skal jeg starte å rette håret - og da legger det varme håret seg rundt ansiktet, og sminken får et dårligere resultat. Derfor, er det lurt å gjøre seg ferdig med varme redskaper før sminken. 

 

- Farge brynene

Gudamei så genialt! Jeg har lenge flirt litt av folk som snakker om å farge brynene, for jeg har sett så alt for mange som har endt opp snarlik Frida Kahlo. Men jeg prøvde det selv for noen måneder siden, og det var virkelig genialt! Det handler bare om å finne rett farge - jeg kjøpte en i brun fra Depend - hadde på fargen i 5 minutter - kjempefint! Siden jeg har vippeextensions kunne jeg stå rett opp om morgenen uten å se meg i speilet en gang. Men det som var et lite minus, er at man blir litt lei av å ikke kunne variere på brynene. Jeg pleier å sminke de litt forskjellig hver dag, men det får jeg jo ikke gjort med farge på de..

 

- Har du en kjole med åpen rygg, men dekt front?

Gaffatape! Dette brukte jeg sist på nyttårsaften, da jeg brukte en kjole med åpen rygg, mens fronten var dekt helt opp til halsen. Da kan man enten ta tape rett på puppene, eller tape fast bh'en. Jeg tapet fast bhen, siden kjolen jeg hadde på var trang. Ja, det er litt vondt å ta av når den tid kommer - og ikke minst litt usexy. Men et kjempetriks spør du meg, haha!

 

- Sov med flette, extensions eller ikke

Etter jeg fikk extensions, har jeg tenkt mange ganger - hvordan i alle dager sov jeg med håret før?! For med extensions skal man sove med flette, for å unngå slittasje på håret. Og jeg merker så utrolig forskjell! Så vil dere spare håret deres for mest mulig slittasje - sov med flette du også, selv om du ikke bruker extensions!

 

 - Smink deg i skjermer

Haha, jeg vet ikke om jeg er sær nå - men hver gang jeg skal ut på kvelden, tar jeg opp maccen, skriver inn "Google", og setter meg med sminken foran mac-skjermen. Den gir et megagodt lys til å sminke seg i, om man har på en lys nettside, eller har en lys bakgrunn. Du må jo ha en pc med nok lysstyrke også da, men maccen min funker fjell.

 

- Sjekk sminken ved å ta et bilde av deg selv med blitz

Denne bruker ikke jeg så ofte - men har jeg sminket meg i mørket, eller har en mistanke om at annsiktet mitt ser ut som et lerret fullt av maling, bruker jeg denne. Da tar jeg opp mobilen min, og tar et bilde av meg selv med blitz på litt avstand. Da får du se litt hvordan du ser ut, og eventuellt vil se ut på bildene fra kvelden.. Det er nesten lurere å få noen andre til å ta bildet, så får du det litt på avstand, så ikke blitzen funker mot sin hensikt ved å gjøre huden i samme, lyse hudtone.

 

- Ha med gjennomsiktig neglelakk i veska

Denne har sikkert mange av dere hørt før? Jeg bruker skjeldent strømpebukse når jeg skal ut. Men noen ganger har jeg på meg sort tynnstrømpis, og det er jo mission impossible. En gang vil strømpebuksa si takk og farvel, og da kan det være lurt å prøve å fikse den. Eller, jeg har jo sett at noen damer synes det bare er stas og sexy når strømpisen rakner, men..

Uansett! Ser du at strømpebuksa har fått et hull - ta litt gjennomsiktig neglelakk over og rundt hullet! Da vil du stoppe det slik at det ikke blir noe større. 

 

Hadde dere hørt noen før? Har dere noen tips til meg kanskje?01.02.2015 - 18:42

HVOR MYE FIKSER JEG PÅ MEG SELV?


Det er jo et enormt fokus på bloggere og bilderedigering om dagen, og på grunn av dette tenkte jeg det kunne være interessant for dere å få se hvordan denne prosessen er. For ja, jeg fikser ganske ofte noe på bildene mine. Er det mobilbilder eller andre hverdagslige bilder er det som oftes bare kontrast og farge jeg justerer på - men har jeg brukt tid på noen bilder - for eksempel "new in" eller innlegg i samme sjanger, liker jeg å finjustere litt her, litt der - så helheten blir finere.

Når sant skal sies endrer jeg aldri meg selv ved å forminske, forstørre eller fjerne ting - jeg bruker kun redskap som "gjør skarpere", "airbrush" og "gjør lysere". Når vi først er inne på det, redigerer jeg heller aldri tennene mine hvitere, for dere som har spurt om det! Her får dere en liten oversikt over hva jeg fixer på meg selv:

Her ser dere orginalbildet (ikke redigert på noen som helst måte) + ferdig fikset bilde. Det jeg har gjort på "etter"-bildet er:

1. Gjort øyene mine hvitere + vippene mørkere

2. Glattet ut huden under øynene og litt på haka

3. Gjort v'en på overleppa mi lysere, det samme med nederst på underleppa.

4. Gjort armbåndet mitt klarere og skarpere

5. Etter det har jeg redigert kontrasten oppover, og gjort hele bildet skarpere. 

Det er ingen stor forskjell på bildene over, men det er jo en viss forskjell. Det er svært periodevis slik redigering - jeg kan jo vise dere eksempler på perioder med forskjellig grad av fixing:

INGEN FIXING


Her var jeg i en periode hvor jeg ikke redigerte stort! MEN her har jeg faktisk prøvd å duse ut det kriminelle selvbruningsskillet i panna mi. Ellers er det bare kontrast og farge som er redigert! Men her er fra en dag jeg hadde helt nye vipper, nettopp vært hos frisøren, var kjempebrun - det er liksom ikke så mye å fikse på!

 

_ MYE _ FIXET PÅ


Jeg blir klein bare av å tenke på at jeg har lagt ut dette bildet på seriøst.
Men her er fra en "dårlig" periode, hvor jeg digga airbrush og alt som var. Og her har jeg mine egne vipper for første gang på ..1 år, som ikke bare var uvant - men også litt slitte. Her tror jeg faktisk jeg har redigert tenna mine hvitere også! Så her har jeg nok redigert meg selv såppas mye, rett og slett fordi jeg ikke følte meg særlig fin! (Ikke at jeg ble særlig mye finere etter denne rævva redigeringa, hahahah)

ENDA ET FØR OG ETTER-BILDE PÅ "VANLIG" REDIGERING:


helt uredigert orginalbilde - ferdigredigert bilde

Slik type redigering tror jeg faktisk de aller fleste toppbloggere gjør, jeg ser ihvertfall utrolig godt slike ting siden jeg gjør det selv. Og jeg synes absolutt ikke det er noe i veien med det heller, for bildene får jo mer dybde. Så, da vet dere hvor mye jeg redigerer bildene mine, og hvordan jeg gjør det!

Og før dere kommentere noe som: "mye finere uten" eller "du trenger ikke redigering" - ja, det er helt rett - noen dager trenger jeg virkelig ikke airbrush eller noe annet, mens andre dager synes jeg selv at jeg gjør det, og da synes jeg absolutt det er greit å gjøre det også. Så lenge man har kontroll på det og ikke gjør det på refleks uansett, tenker jeg!

 

Var det interessant å se? Hva synes dere om det? Ble dere overassket?Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits