hits
 • 28.02.2015
 • 17:19
 • ANNAIS + AMNESTY

  Tenkte jeg skulle vise dere noe jeg er "modell" for om dagen - nemlig Amnesty sin menneskerettighetsuke! Sammen med mange andre kjente personer fra Trøndelag viser vi til saker og land hvor det vi driver med ville vært uaktuelt eller forbudt, og vi ville vært fengslet for hva vi gjør. Jeg er kjempeglad for at jeg får muligheten til å bruke "profilen" min til noe så viktig, og ikke bare lipgloss og solarium! Synes resultatet ble kjempebra - setter virkelig ting i perspektiv.

   Disse bildene kommer til å henge rundt i vinduer her i Trondheim, og har tydligvis allerede begynt å komme opp - så det blir spennende å se!

  Haha, lille meg med ordføreren, journalister, forfattere, jurister og politikere! 

 • 27.02.2015
 • 19:58
 • SMINKEDUKKE

  DET ER FREDDAAAA! Klokka 9 imorges dro jeg denne råtne friår-kroppen opp, for å kjøre bil i noen timer, trene, jobbe og se på ski!! Jeg har alltid ledd av Norge og ski (altså - ingen andre enn oss bryr oss om ski), men da jeg ble sittende å se på innspurten (?) på gutte-ski idag ble jeg så spent og nervøs, og jeg kan ikke tro at jeg ble så oppslukt! Gøy. Jeg er ikke noe glad i å være spent - jeg hater spennende filmer, for følelsen av spenning er så uutholdende!!!!

  Nå sitter jeg nydusjet, og mengden sminke jeg har på nå er kriminell (som dere kanskje ser på overleppa mi på bildet over, hee hee). Jeg har tatt noen bilder til et innlegg som kommer senere i helga, så da må blogg-maska på, gitt. 
  Jeg har ikke særlig mye mer å fortelle til nå. Jeg har drasset med meg speilrefleksen dag etter dag, men glemmer at jeg har det med. Herregud, skulle tro denne bloggmaskina skulle fungere litt mindre knirkefritt etter sju år, men. 

  Håper dere har en fin fredag videre, og husk at rabattkoden i innlegget under kun varer til 23.59 ikveld!

 • 27.02.2015
 • 00:01
 • MIN EGEN RABATTKODE PÅ NELLY!

  adlinks

  God kveld eller god morgen søtinger! Jeg må bare poste et innlegg nå, for jeg har en super nyhet! I samarbeid med Nelly har jeg fått en helt egen rabattkode som gjelder alle leserne mine! Den gjelder KUN idag - fredag 27.02, fra NÅ, til ikveld klokka 23.59. 
   

  - Rabattkoden ANNAIS2015 gir deg -15% på ALT på Nelly! -
  Du må handle for over 600kr for at rabattkoden skal gjelde!

   

  Selv har jeg brukt rabattkoden selv, på blandt annet nye høyhæler, treningsko, joggebukse, treningsklær, litt accesories og litt vanlige klær. SHOPPING <3__<3

   - Klikk dere inn her og kos dere! Her er noen av mine favoritter på Nelly nå (noe av dette kjøpte jeg selv også) -


  1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 7. her 8. her 9. her 

  1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 
  1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 


  Gjelder ikke på salgsvarer, og det er noen få merker rabattkoden ikke gjelder på, og det er: Elvine, Tiger, Ralph Lauren Polo, UGG Australia, Prime Boots, Vans, By Malene Birger, Diesel, Replay, Hilfiger Denim, Carin Wester, Filippa K, HunkyDory, Denim & Supply Ralph Lauren, Parajumpers, Aplha Industries, BLK Denim og Dagmar.

   

  KOS DERE!

 • 26.02.2015
 • 14:46
 • JENTENE PÅ DATE

  I morges hadde jeg egentlig en vippetime - men da den ble avlyst fikk jeg sovet en time lengre. Da bar det rett på cafè med søsteren og mammaen min, pluss det nye familiemedlemmet så klart, lille Kåre. Jeg blir helt hypnotisert av at han er samme rase som oss, er det virkelig muuulig å være liten? Det var ikke nok med bare èn cafèlunsj på oss, så vi kjørte lik så godt videre til en ny cafe, hvor vi drakk en ny kaffe og spiste ny mat. Ah, vi jenter!

  - bilder fra i dag -

  ad + adlink  kimmono sheinside, her  topp zara  bukse levis, her 

  Dagens antrekk er en liten hyllest til våren! Fikk denne nydelige kimmonoen her om dagen, og tenker den blir fantastisk til en ensfarvet, stram kjole i sommer. Når den dag kommer må jeg ihvertfall sørge for å få strøket den... Det samme gjelder toppen min............

  Jeansene er mine nye favoritt-jeans! Noe litt annet enn plaine sorte jeans, og fremhever rumpa litt - med perfekte lommer for min del. Love it! 


  Søsteren min, Mamman min og tantebarnet mitt. ♥ Altså, blir ikke jeg å holde meg like godt når jeg blir eldre, - som søsteren min med to barn, og mammaen min med 3 barn - blir jeg SUR. :(


  "HAN BLIR SINT HVER GANG JEG HOLDER HAN JO....!"


  Speaking of "where is the love"!

  Haha, mange som ble provosert over hva jeg skrev om fitness-damer, og det er vel stort sett fordi ingen av de ville skjønne hva jeg mente. Men i dag fikk jeg en kommentar som forklarte veldig godt hva jeg mente med det, så tenkte jeg skulle dele den med dere! Og dette er egentlig bare for å legge diskusjonen død, for uansett hvor mye dere kommenterer at fitness er en bra livsstil, krever pågangsmot og fortjener respekt, kommer jeg nok ikke til å skifte min mening. Sånn er det! Og jeg skjønner det kan være provoserende, for uansett hvor mye jeg prøver å fremstå morsom, ærlig, smart og reflektert her på bloggen er det også alltid noen som vil synes rosabloggere er noe forjævla herk. Man må tåle kritikk!
  Rett og slett: trene OG leve - ha best of both worlds! Spise maten du ELSKER over alt på jord, samtidig trene for å ha en kropp du trives i, og synes ser fin ut. Det er det jeg blir imponert over. Sånn alle skjønner?? Og alle kan leve med at vi mener forskjellige ting??

 • 25.02.2015
 • 18:29
 • QUESTIONS OF THE WEEK

  Oppskrift på gryta? :)

  Her finner dere oppskriften på thaigryta med svinekjøtt jeg lagde!

   

  Hei, hvor er genseren fra ? Var veldig fin forresten :D 
  Hei! Den er fra H&M!

   

  Kordan størrelse har du i Calvin Klein BH'n?:-)

  Den har jeg i small! Men kunne nok hatt den i medium..  Jeg bestilte Strawberries&Champange, og fikk den for en liten stund siden. Kanskje ett litt dumpt og "tullespørsmål", men var den gjennomsiktige korken med? Jeg bestilte den på Coverbrands.no der du bestilte din, men det var ikke med den gjennomsiktige korken noe som gjør at den lekker og blir vansklig å frakte med seg rundt som f. eks i gymbaggen. Håper på svar! ;) forresten digger bloggen din!! <33

  Neida, ikke et dumt spørsmål! Ja, jeg fikk med den gjennomsiktig korken, men bruker den ikke. For meg er det ikke et problem at den lekker, men da kan du nok bare sende en mail til Covebrands å høre om de kanskje har en kork til overs. Det har de helt sikkert! Tusen takk <3

   

  Et spørsmål: Har du noen ganger treningsfri? :D er det slik at du trener annenhver dag eller hverdag og fri i helgen? :D

  Haha, dette likte jeg! Så klart har jeg treningsfri. Jeg har et veldig lite bestemt forhold til trening, og trener kun når jeg har lyst, eventuelt om jeg kjeder meg og ikke har noe annet å gjøre. Jeg har ingen faste dager jeg trenger, bortsett fra mandager - da er jeg som oftest på spinning! Jeg kan trene alt fra 0 til 4 ganger i uka - forrige uke trente jeg ingenting for eksempel. Jeg er helt avhengig av å ikke ha rutiner på treninga, for da hadde det blitt veldig anstrengt for meg, å trene når jeg egnetlig ikke gidder, liksom..  Kan du fortelle litt om leveringstiden til Sheinside, og kvaliteten på klærne?

  Leveringstiden er lang! Kanskje ikke så rart siden det kommer fra Taiwan (?). Det tar ca 3 uker. Kvaliteten er svært varierende, men for min del har jeg aldri fått noe som er direkte dårlig. Men siden det er så billig sier det jo seg selv at det ikke er den beste kvaliteten, men klærne er absolutt brukelige. De aller fleste plaggene jeg har fått er som plagg fra HM.

  Jeg har bestilt 3-4 plagg fra sheinside og har vært misfornøyd med alle! Alle har vært i ræva kvalitet og litt annerledes enn på bildene. Har du noe "tips" til hva man kan se etter for å vite om kvaliteten funker?

  Uffda! Det var veldig dumt. Som sagt vet jeg at kvaliteten er svært varierende. Jeg har absolutt tips! For èn ting må dere huske: veldig mange av klærne er laget for asiatiske damer! Derfor kan de være små i størrelsene, eller veldig korte. Derfor har jeg aldri plukket ut maxikjoler eller bukser fra Sheinside, for det blir alt for kort for meg. Ellers er det lurt å bla seg litt ned på siden for å se om noen andre kunder har sendt inn bilder av plagget på, og det er det ofte - særlig med populære produkter! Da får du jo se litt mer hvordan de ser ut i virkeligheten :)

   

  Kan du begynne å skrive hvilke str du bruker i klærne fra sheinside? ettersom de er relativ små..

  Jeg bruker nesten alltid den minste størrelsen de har, bortsett fra i hoodies og store gensre, der bruker større størrelser, ettersom de ofte er litt små!

   

  Har du fikset nesen din?

  Hahah NEI det har jeg ikke. Var flere som lurte på dette etter jeg lagde "fra 2009 til 2015"-innlegget, men nei - det er nok bare at annsiktet mitt har vokst så nesa ikke ser så stor ut lengre. 

   

  Hello! I like your style and the photos are beautiful! what cameras you use? canon, nikon? thx! have a great day!

  Hello! I use Canon 600D!

  (Sjekket nettopp, og jeg har hele tida trodd jeg har brukt Canon 250D. Det gjør jeg altså ikke, hahaha)

   

  Har snust bare noen månder til no, men lurte på om du hadde noen tips om hvordan du sluttet?

  Om du bare har snust i noen måneder skal det nok ikke være så vanskelig å slutte! Jeg har null problem med snus, og da jeg snuste (som var i ca 3-4 mnd) var det super-easy for meg å slutte. Jeg tenkte først og fremst på hvor utrolig stygg man ser ut med snus, og at jeg heller ikke hadde noen grunn til å snuse lengre, i og med at jeg ikke trengte det for å konsentrere meg, eller roe meg ned. 

   

  Synes du selv at du er kjempepen?

  Jeg synes absolutt ikke jeg er kjempepen. Men jeg synes jo så klart jeg er pen, det må man nesten gjøre når man lever av å poste bilder av seg selv. Det er jo slik! Altså, poster du en selfie på instagram, så er det jo fordi du synes du er pen? Haha, no shame! Man skal være fornøyd med seg selv.

   

  Av ren nyskjerrighet - spiser du kun et halvt rundstykke til frokost?

  Nei, det gjør jeg ikke :) Men som blogger kan man ikke ha 3 rundtstykker stabla oppå hverandre, for det blir et stygt bilde! Sånn erre blitt!
 • 24.02.2015
 • 19:31
 • UKENS YAY OG NEY

  $eff skal vi starte med ukens ney. Dette innlegget kunne egentlig bare hett "ukens ney", det er jo hovedsaklig det man går rundt å tenker på - ting som irriterer deg. Men, men - jeg får ta med noe positivt også, så dere ikke tror jeg er en bitter liten frøken.Uansett! Dette er ikke noe ny greie, jeg har faktisk hatt det på bloggen før, men tenkte det kunne vært gøy for dere å lese. Og sikkert litt irriterende også.. ;-)

     1. Nissan Leaf

  Pappa har virkelig fått gjennomgå med min frustrasjon på dette punktet - for hver gang jeg er ute og kjører bil, er hver tredje bil jeg ser, en Nissan Leaf. Den er jo ikke noe særlig stygg - men ihvertfall ikke slående fin heller. Poenget er - jeg skjønner ikke hvorfor alle har denne bilen?! (jada det er EL-bil) Altså jeg tuller virkelig ikke - jeg tror dønn ærlig jeg ser kanskje 100 Nissan Leaf-bilder hver dag. Hver gang jeg parkerer, er det foran eller bak en. Hver gang det kommer en bil fra høyre, er det en Nissan Leaf. Jeg blir så irritert av å se denne bilen, kall meg gjerne gæærn!!

   

  2. Fitness-damer

  Jeg vet det er bra at trening er the shit om dagen og alt slikt, men gud nå begynner jeg å bli bra lei. Det er så lite imponerende å være sykt ripped og muskuløs, når du må bruke dag inn og dag ut på å spise mat du egentlig ikke liker. Det er jo ufattelig mye mer imponerende med en jente som tar seg en fest i helgene og spiser seg oppblåst på hangover-burger dagen etterpå, men likevell har en tight bod? Nå mener jeg absolutt ikke meg selv, men jeg kjenner mange jenter jeg tenker dette om. Jenter som er ute hver helg, spiser mat de ELSKER og fortsatt har en ufattelig flott, trent og kvinnelig kropp. Det er imponerende, synes jeg!! Det er absolutt ingenting imponerende med å kutte ut vanlig mat for å få en fitnesskropp, i hvertfall ikke for min del........:))

  Nå må jeg få si at jeg mener ikke å spise sunt her, men slik diettmat og all that jazz

   

  3. "Brows on fleek"

  Har dere fått med dere hvordan bryn man skal ha nå? Markerte, skarpe bryn, som er litt "gjennomsiktig" i starten? Ikke bare ser dette rart og unaturlig ut, men det er ikke en dag jeg kommer meg unna et bilde på instagram av slike bryn med caption/kommentar - brows on fleek. Jeg bliiiir så klein!!!

   

   

     1. Prate-stemning

  Dette er det seneste temaet jentegjengen tok for seg i gruppechatten. Det værste med å være ute i helgene, er party-stemning. Og det beste? Prate-stemning. For meg blir en kveld perfekt når folk er i prate-humør, og man sitter å snakker om funny ting istedet for å dansehoppe rett opp og ned, for senere å henge over dassen. Med prate-stemning mener jeg jo så klart ikke den klassiske deep-talken om eksen og den dårlige besteveninna - men alt fra verdensproblemer til de lolleste historiene. Det er yay!

   

  2. Nye Emojis

  I mars blir verden et litt bedre sted - med nye Emojies til iPhone!!! Say no more!! HOT!


  kilde: The Next Web

  3. Denne Vinen

  Niks, det er faktisk ikke en vin jeg snakker om (selv om det òg er hot - om du er myndig) - men denne filmen fra Vine! Herregud denne filmen, og denne mannen har lurt seg inn i hjertet mitt. Min type fyr.

   

  Noen som er enige i mine svært konkrete yey's eller ney's?

 • 24.02.2015
 • 13:54
 • MY MORNING

  Stikkord for en god morgen er sollys, og bacon. Og en fin type å dele det med! Vi hadde en lang og god frokost sammen, og så en episode Suits, før begge skulle på jobb. En veldig koselig start på dagen! Jeg anbefaler dere å prøve aiolien fra Bama - den er megagod! Lag en sandwich med den + alt annet du synes er digg, eller bruk den som dip slik som meg, heee heee.. Slanking, ass!

  Nå må jeg hive meg rundt, jeg har nemlig planer om å starte på et nytt konsept på bloggen. Om jeg er flink kommer innlegget i kveld! 

 • 23.02.2015
 • 15:49
 • UTGIFT SOM BARE STÅR DER

  Mandag! Jeg vet vi bloggere nesten er tvingt til å elske mandager, og ja - etter jeg ble ferdig med skole er faktisk mandag blitt en OK dag, men ikke denne mandagen. Kjæresten min måtte bokstavelig talt dra meg opp av senga i dag, og jeg snakket bare tull og fortsatte å drømme med øynene åpne. Jeg er ubrukelig! Men jeg er tilbake på jobb etter en uke, og da er det vel kanskje litt sånn?

  Dagen i dag har gått til det kjedelige med jobb. Regninger, fakturaer og èn ny ting - innse hvor dyrt det er å ha bil. Jeg har betalt regninger etter regninger på bilen min, og det er sure penger. Men dere kan jo se for dere hvor ekstra sure de pengene er ettersom jeg ikke kan bruke bilen min enda? Haha! Den står der bare og koster penger. Jaja, en dag. (forhåpentligvis snart)

  - dagens -
  I dag har jeg på meg en comfy, men klassisk outfit - skjorte med en tykkere genser utenpå! Skjorta mi er fra Ralph Lauren og den kjøpte jeg i NYC, og har faktisk ikke brukt den før nå.. Uansett, tenkte jeg skulle tipse dere om at Nelly har fått inn Ralph Lauren! Da jeg så det tenkte jeg "åja, fett - sikkert en skjorte eller to da" - men nei! De har virkelig tatt inn sinnsykt mye Ralph Lauren - skjorter i alle mulige farger, sko, gensre, t-shirts. Anbefaler dere å ta en titt!

  adlinks 

   

  1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 7. her 8. her

  Jeg har på meg nummer 2 på bildene over, men har også nr.6 som dere garantert har sett på bloggen før! Har veldig lyst på den hvite..


  1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her • 22.02.2015
 • 13:07
 • MY CALVINS

  Yo! I går var jeg ute på byen, og tok faktisk en del bilder med mobilen - men de ble så forferdelig dårlige at jeg dropper det. Men gøy - det var det! Såppas gøy at det går helt fint å bare ligge i senga å være litt redusert i dag.

  Over til noe mer gøy enn fyllesyke meg - undertøy! Mange av dere lurte på hvor bh´en jeg hadde på meg her var fra, og den er fra Marlies Dekker! Jeg har nemlig vært hos Pikant Under som er en undertøysbutikk her i Trondheim (ligger på Sirkus Shopping) - hvor jeg fikk plukke meg ut diverse fint. De hadde alt fra Calvin Klein til Stella McCartney - alt av de flotteste merkene innen undertøy. Jeg tenkte jeg skulle vise dere det andre jeg plukket meg ut også. ♥

  reklame

  Først og fremst - se så klein jeg er da! Disse bildene tok jeg akkurat nå, og Rebekka ligger i senga mi mens jeg sitter og tar selfies av meg selv i speilet. Jeg er fanken ikke rett ass

  Uansett - jeg måtte jo så klart ha med meg tøybhen fra Calvin Klein! Den er ufattelig digg, men jeg er enda usikker på hvordan jeg skal få brukt den. I dag er jeg bare laff, med buksa til kjæresten til, haha..

  Her er også et bedre bilde av Marlies Dekker bhen! Superfin å ha under tanks slik at den fine detaljen så vidt stikker opp. Uansett - anbefaler dere å ta turen innom Pikant Under på Sirkus, om dere leter etter de aller beste merkene for undertøy. 

  Har dere noe av det samme, kanskje?

 • 20.02.2015
 • 18:45
 • MITT NYE TANTEBARN + BRUNCH

  Hei! Jeg er tilbake i Trondheim!

  Siden jeg satt 10 timer med både buss og tog i går, ble det lite tid til å blogge - men også lite å eventuelt blogge om. Etter noen dager i Brønnøysund er jeg altså hjemme igjen, noe som så klart er litt godt - men det var utrolig deilig å slappe helt av hjemme hos besteforeldrene mine. 

  I morges dro jeg på trening, før jeg dro videre på brunch med halve slekta! En digg måte å starte helga tidlig på, med amazing mye mat og kaker. Der fikk jeg altså møtt både store og små jeg ikke hadde sett på en stund. Blandt annet Otto og mitt nyeste tantebarn - det varmet et lite stort tantehjerte. ♥

  Her er den skjønne lille, som er prikk lik pappaen sin, haha!

   

  Mamma koser med lille Kåre


  Skjønne tanta mi!!!  Som hadde laget kake med femti (!!) lys på

  Og så sist men ikke minst den skjønneste av ALLE - meg

  Nå skal jeg irritere meg litt over ting på internett, før jeg stikker videre på girlznight. Herregud så forbanna jeg blir av dette Beyonce-oppstyret. Alle på facebook, twitter og instagram - hva forventet dere, sånn egentlig? Wooooow, er Beyonce menneskelig, liksom!? Hvis du blir overasska over at Beyonce også har en kvise eller to, er du fanken meg for dum til å være på internett. Og til hennes forsvar - jeg har selv blitt sminket for tv, og fy søren så stygg man er i "vanlig" lys - selv om man tilsynelatende ser vanlig ut på tv/bilder. Hahah, ikke at jeg trenger å forsvare verdens kuleste, feteste og menneskelige dame, da....