hits
 • 29.02.2016
 • 19:04
 • UKENS SPØRSMÅL

  bor du i gettoen? du er den søte jenta som hører på musikk som høres ut som du kommer fra dèt sketchy hjørnet i trondheim. haha, så rart

  Hahahhaa! Jeg elsker spørsmålet. For det første tror jeg ikke Trondheim har så stereotypiske "ghettoer" hvor man bare hører på rap og hip hop. Men nei, jeg bor ikke i ghettoen, jeg har bare litt ghetto i meg!

   

  Hvorfor må du tjene penger for å lage videoblogg?

  Jeg må ikke tjene penger for å lage videoblogg. Det er laaangt i fra alle videoene jeg lager jeg tjener penger på. Men når jeg først skal lage en video, og det tar en hel dag - hvorfor ikke legge på en sang som gjør at jeg får tjent 100 kroner istedet for 0?.. Det er lite penger i Youtube for meg, men hello - selv om det er lite, er det jo en motivasjon for å lage flere videoer

   

  Hei, hvor har du kjøp den svarte kjolen/settet med hvite striper på? :-)

  Nå er jeg ikke helt sikker på hvordan du mener, men hvis det er kjolen under - så er den fra Nelly!


   

  Jeg vet du har brukt linser ei god stund nå, og jeg lurer på om du blir slitne på øynene av de? Begynte med linser foren måned siden, og enkelte dager merker jeg at jeg blir veldig sliten av de. Hadde du det sånn, eller vendte du deg til de med en gang?

  Hei! Jeg har brukt linser i ... 10 år? Eller nei, kanskje 7-8 år. Så klart ble jeg litt sliten etter en lang dag, men det har som oftest gått fint. I det siste derimot, er jeg kjempeplaget med linsene mine. Tror jeg har vært innom 5 forskjellige linsetyper de siste 2 mnd.. Er som om øynene mine har gått "lei" av å gå med linser. Så nå prøver jeg å bruke briller litt mer!

   

  Kunne du tenkt deg å studere i for eksempel i Oslo/Bergen, eller kommer du til å søke i Trondheim til høsten? :-)

  Nei, det tror jeg ikke. Jeg er ikke så veldig glad i Oslo som by. Kaaanskje Bergen, men da måtte det vært et studie jeg var veldig interessert i. Så jeg kommer nok til å søke Trondheim til høsten ja!

   

  åå du har så fine bryn, og syntes du er kjempe pen!! Jeg lurte litt på hvordan du vasker vippene dine når du har vippe extensions? Har det selv, og kjøpt med sånn rens til de, men er litt usikker på hvordan jeg skal bruke det? Er så redd for å miste så mange vipper

  Aww - du er så snill! Tusen takk. Jeg lar vann renne gjennom vippene mine nesten hver gang jeg dusjer. Det er viktig å vaske vippene, i og med at det samler seg mye rart der hvis ikke. Jeg tror nok ikke du trenger å bruke en spesiell rens til vippene, heller bare vann! Du mister faktisk flere vipper hvis du ikke vasker vippene, enn om du lar vann komme på de en gang i blandt!

   

  Hvordan får du leppestiften så syykt on point??

  Damn, takk babe! Jeg har brukt en lipliner fra Too Faced med en liquid lipstick fra The Balm over! 

  Processed with VSCOcam with a9 preset

  Hei!:) Jeg skal til trondheim snart med en venninne og lurte på hva slags uteplasser det er for 18 åringer der? så at Karma har lagt ned så lurer litt på om det er noen andre?

  Hei! Nå er jo jeg snart 21, så utelivet under 20 har jeg rett og slett ikke så mye peiling på lengre desverre.... Men tror nok det er ganske lame

   

  Har du begynt å snuse igjen? 😊

  Nei, jeg snuser når jeg drikker og that's it :)

 • 29.02.2016
 • 15:19
 • GLAM LIFE OVER

  adlinks

  Processed with VSCOcam with a9 preset

  Processed with VSCOcam with a9 preset

  Processed with VSCOcam with a9 preset

  jakke: peak performance topp: zara bukse: diesel, her sko: new look, her
   

  For en lang dag det allerede har vært! I dag var det opp tidlig for å dra til Arlanda flyplass, hvor vi hang i et par timer før flyet gikk. Jeg hater virkelig å reise, det tar så lang tid og tapper deg helt for energi. Men jeg må si at Ingrid er en ganske god reisepartner altså! Rebekka og Karen reiste hjem i går kveld, så da var det bare meg, Emilie og Ingrid igjen. Før de dro var vi innom en pizzaplass (sjokk) for å innta frokost. Alle var i ganske redusert form, så da gjør det seg med gigantisk pizza og mengder av brus. 

  Nå er jeg nettopp kommet hjem døra og er dævv. Wallikan-baggen min fra Malene Birger er veldig fin å se på, og passer veldig fint til weekend-turer, men man blir ganske lei av å gå med den over skuldra. Kjenner jeg blir ganske fristet til å lime på to hjul på den, når alle andre vandrer rundt med kofferter.. Forresten - visste dere at jeg alltid pakker sykt lite? Jeg trenger aldri mer enn en bag uansett om jeg skal reise i en uke. Dog merket jeg at pakkingen ikke var så mye å skryte av i går, da jeg ville ha på meg noe litt annet enn stramme kjoler og jeans.. Vel vel, nå skal jeg svare på mail og gjøre noen avtaler, for nå er det back to life! Ikke mer shopping, champagne, fest og resturantspising på en stund. Kjeeeedelig....

  Processed with VSCOcam with a9 preset

  I kveld kommer ukens spørsmål! Så følg med babes

 • 28.02.2016
 • 20:00
 • FLAWLESS HUD OG MATTE LEPPER

  reklame

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Nå kommer et innlegg jeg har gledet meg til å skrive til dere! Som dere vet har jeg samarbeidet med Coverbrands i årevis nå. Av den grunn er jeg så heldig å få plukke meg ut sminke og andre produkter jeg vil teste og skrive om, og det har dere vel kanskje skjønt til nå? Vel, akkurat dette innlegget har jeg gledet meg sånn til, for alle disse produktene har virkelig imponert. Jeg ville skrive om liquid lipsticks og denne matte "mauve" trenden som går nå, for jeg elsker den. Vi bestemte oss også for å slå leppedelen sammen med noen produkter til flawless hud - altså best of both worlds. Håper dere liker innlegget!

   


   


  - Fargen London fås kjøpt her -

  Denne fargen er vanskelig å få frem på bildet, men den er litt mer caramel i fargen i virkeligheten. Og ikke minst mye mattere, og mørkere enn på bildet. Dette er nok den som er det safeste valget til hverdags, og jeg må si jeg ble overassket at jeg likte bruntonede leppefarger så godt. Lukten og konsistensen på disse er helt amazing - de lukter kake og kjennes ut som mousse på leppene.
   

  - Fargen San Paulo fås kjøpt her -

  Som dere kanskje ser er dette den mest "crazy" av alle tre, og dermed partyfavoritten min. Akkurat på dette bildet har jeg hatt Comitted under, men den er basically helt lik uansett, i og med at den er såppas pigmentert. I likhet med alle de andre tørker den helt matt, og jeg må ærlig si at det er utrolig uvant følelse, men man venner seg fort til det. En matt finish på leppene er virkelig dødskult.
   

  - Fargen Comitted fås kjøpt her -

  Dette er nok min favoritt. Denne mauve-fargen er verken for naturlig eller for unaturlig, og kan brukes i de fleste anledninger. Det er jo ikke til å legge skjul på at det kanskje er godeste Kylie Jenner som har gjort disse fargenyansene populære? Denne er tho ikke så lilla som mange andre, men mer naturlig. Tørker også matt. Lukter ikke såå godt som NYX sine, men har kanskje hakket bedre formula!
   

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  - Concealer fra NYX -

  Det vises kanskje ikke så godt på bildet over, men denne concealeren er oransj. Først tenkte jeg - wow... Men det er en grunn til at den har så mye oransj i seg, og det er for å fjerne mørke ringer under øynene. Kan vel kanskje ha noe med at oransj og blått er komplimentærfarger, og av den grunn vil mørke, blå ringer forsvinne. Selv er jeg helt avhengig av å ha en "vanlig" concealer over denne, hvis ikke blir det veldig oransj, hehe! Jeg har min i farge "medium". Fås kjøpt her
   

  - Matt foundation fra L'OREAL -

  Denne her vet jeg mange har ventet på! Jeg nevnte så vidt denne i videoen jeg hadde om sminken min. Og jepp, denne har blitt en ny favoritt! Som dere kanskje vet liker jeg ikke så godt å bruke foundations som har mye dekkevne, og vil gjerne ha en litt dewy finish. Men når jeg har lange dager eller skal ta meg en fest, er virkelig denne gud. Jeg slipper å touche opp sminken, den holder seg matt (noe jeg vil ha på kveldstid) og varer leeenge. Selv blir den litt for heavy for meg å bruke til hverdags i dagslys, men på byen - thank you! Jeg har min i fargen "golden beige", som passer perfekt på kveldstid, men blir litt for mørk for meg i dagslys. Fås kjøpt her
   

  - Kost fra NYX -

  Denne kosten har jeg brukt til foundation! Den er utrolig myk og funker på alt fra flytende eller kompakt foundation, eller løst pudder. Veldig kjekt! Fås kjøpt her.
   

  - Blottingpudder fra NYX -

  Hehe, ble mye NYX denne gangen, men må si jeg har fått øynene opp for det merket. Dette pudderet hadde jeg med meg på lørdag - som var en lang dag. Jeg liker ikke å drasse med meg all verdens, så da er det greit å holde seg til ett hudprodukt. Dette blotter ned huden men har også et hint av farge, så jeg slipper å tenke på om jeg blir hvit og pudrete i fjeset, hehe.. Fås kjøpt her.


   

  - Dere er kanskje spente på hva den røde dingsen som dukker opp på bildene er? -

  Hehe.. Det er en Full Lips Tool! Mange av dere har kanskje sett det før? Det er rett og slett en liten ting du suger på i et par sekunder, som gjør at leppene dine vil bli større. Altså, bli større for en liten stund, altså - hehe! Man skal være forsiktig med å ikke bruke denne for lenge, og følge bruksanvisningen på den. Funker fint om du kanskje vil ha litt ekstra store lepper på et bilde? Fås kjøpt her

  Det blir ingen rabattkode denne gangen, men ikke fortvil - Coverbrands har opp til 40% på all sminke, til og med 05.03! Håper dere likte innlegget, og lurer dere på noe er det bare å spørre! 

 • 28.02.2016
 • 16:00
 • UTDELE EN FUCK YOU

  Gårsdagen, altså lørdag, ble en ganske så lik dag som fredag, med kodeord: mat, shopping og ikke minst clubbiiiiing. Jeg vil utnevne et stort fuck you til Vapiano som jeg sto 45 minutter i kø på, for å få en under middels bra pasta <3 Jeg tror det må være det mest rævva konseptet jeg har vært med på, og de som jobber der er jo så ufattelig sure?! Nå har jeg bare vært på Vapiano på Stureplan, men konseptet er vel det samme over alt, og det må være det mest upraktiske og tidskrevende jeg har vært med på, hahaha...

  Uansett, beklager min blow out, men tilbake til gårsdagen! Etter enda mer sminkeshopping var det hjem for å slappe av, før vi startet å vorse. I går var vi ute på en plass som het Cafè Opera! Det som er sprøtt med å være ute i Stockholm er at alle uteplassene er i så flotte lokaler. Det føles nesten som å feste i kirker eller operahus... Malerier i takene, utskjæringer og gigantiske lysekroner. Cafè Opera hadde til og med "forestillinger" med menn som sang opera og bikinidamer vedsiden av. Sykt kult konsept, men fy søren så fullt. Etterhvert kom vi oss på et bord, så da ble det veldig, veldig mye bedre!

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset
  kjole: shein, her / sponset

  Jeg har vært superdårlig til å ta bilder denne turen, selv om jeg har drasset rundt med kamera over skulderen heeeele tiden... Jeg føler meg ikke så foto-fin om dagen, og glemmer litt av å knipse rundt når jeg har det så gøy med mine girls. Nå skal vi snart få på oss noe sminke og dra ut å spise litt pizza, så da skal jeg knipse så mye jeg kan. SUSS #2!

 • 28.02.2016
 • 13:28
 • STOCKHOLM BABY

  Hei beibs! Hadde jeg ikke nevnt at jeg skulle til Stockholm hadde dere kanskje trodd jeg satt hjemme i Norge og blogget? Hehe, niks! Hadde noen innlegg liggende på lur i tilfelle jeg fikk det travelt her, eller bare sjukt fyllesyk - heldigvis var det sistnevnte som skjedde, hehe. Men nå tenkte jeg å sette meg ned å fortelle dere litt hva vi har gjort de siste dagene!

  På fredag dro vi rett fra flyplassen til skolen til Emilie for å se på dansetime! Deretter hadde jeg store ønsker om å dra på Sephora, så da ble det litt sminkeshopping. Det har blitt masse shopping, og bare sminke. Hahaha. Shoppestoppen min var jo over på fredag, så dere kan tro jeg gikk litt nuts. Ellers var dro vi til Gamla Stan og spiste pizza, drakk vin, før vi dro videre ut på Sturecompagniet hvor det ble litt clubbing.

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset
  kjole: shein, her / sponset

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  I dag tenkte jeg å blogge hele 3 (!!!) ganger, så forteller om gårsdagen i neste innlegg. SUSS!

 • 27.02.2016
 • 11:52
 • WISHLIST

  reklame  1: Kjole,
  her
  2: Topp, her
  3: Kjole, her
  4: Shorts, her
  5: Kjole, her
  6: Skjorte, her
  7: Kjole, her
  8: Topp, her

  Når dere leser dette raver jeg nok rundt og ser på vakre Stockholm! Tenkte jeg skulle dele noe godbiter fra Shein med dere i mens! Den stripete kjolen og den lyse, mauvefargede kjolen er perfekte hverdagskjoler, men kan også pyntes opp med høye boots til en fest. Til dere som lurer - nei, jeg får ingen toll eller frakt når jeg bestiller fra Shein. Og ja, det tar en god stund (ca 3 uker) før du får pakken, men du får den!

 • 26.02.2016
 • 10:00
 • OUTFIT: 24.02.16

  Processed with VSCOcam with a5 preset
  adlinks
  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset
  bukse: diesel, her sko: stan smith, her jakke: vila tshirt: vans, her

  Jeg har fått en oppvåkning. High-waist bukser er superdigg å gå i, men gir ikke alltid den beste rumpa. Særlig for meg med tynne ben og liten rumpe blir lommene alt for langt opp, og rumpa kommer ikke til sitt rette jeg! Så jeg fikk tips om å kjøpe jeans med litt lavere liv, og i romjula kjøpte jeg meg denne fra Diesel. Den var litt for vid for meg i anklene, men i går kveld satte jeg meg ned med symaskina og sydde den inn. Jeg gjør ofte det med bukser, rett og slett fordi de aldri passer rundt anklene. Og vips, jeg har fått meg ny favorittbukse! Denne har lommene litt lengre fra hverandre, og gjør rumpa rund og fin. Fikk ikke vist dere så gode bilder av den i dette innlegget, men den er med i kofferten til Stockholm, så tenker jeg kunne vise dere bedre senere hvis dere vil se? 

  Og ps, husk at koden 15OFF gir dere 15% på alt på Nelly nå, så da får dere en god pris på både buksen og skoene jeg har på meg! :-)

  Hva syntes dere om outfiten?

 • 25.02.2016
 • 19:57
 • TRENE, RÅNE, BLOGGE

  Processed with VSCOcam with a9 preset
  sponset genser + adlink
  Processed with VSCOcam with a9 preset

  Processed with VSCOcam with a9 preset
  solbriller: ray ban tights: h&m sko: nike, her genser: nike, her

  Jeg skjønner ingenting, jeg. Har folk vinterferie, eller ikke? Jeg har èn forelesning denne uka, ellers har jeg helt fri. Men virker da ikke som noen andre skoler har ferie? Selv loker jeg bare rundt - trener, råner og blogger. Lyfe. Som jeg nevnte var jeg jo ikke klar over at det var ferie før selve ferien var i gang, så har liksom ikke fått planalgt noe særlig. Bortsett fra at jeg snart drar til Stockholm da! Jeg skulle egentlig til Oslo i helgen for å feire Glenn og June sin bursdag, men da jentene bestemte seg for å ta en tur til Stockholm for å besøke Emilie måtte jeg nesten takke ja til det heller. 

  I går var jeg på kino og så "How to be single"! Jeg glemmer helt at kino faktisk er noe man kan gjøre, selv om jeg føler meg ca 12 år når jeg først er på kino. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg føler meg bare så... kid? Hjelper kanskje ikke at jeg satt med bare føtter på setet foran, drakk Kuli og spiste Hockeypulver. Som jeg hvisket til Ingrid da jeg slurpet høylutt ut siste del av Kulien: "Jeg er seriøst null år"

 • 25.02.2016
 • 12:27
 • 35 SPØRSMÅL!

  1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? "Betalt" under frist for forskudsskatt, haha. *kjedelig*

  2. Hva har du alltid i vesken? Lommebok og mobil!

  3. Hva bestiller du på kafé? Har denne såkalte cafeen pizza, faller alltid valget på pizza. Jeg elsker pizza

  4. Hvilke nettsider besøker du daglig? Blogsoft, facebook og min egen blogg (<3)

  5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? Jeg skal være ganske lei meg for at jeg skal ringe noen, og da spørs det veldig på hva det gjelder. Men mamma, Ingrid, kjæresten min og Alex har vel fått sine runder med rage/gråting!

  6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? Hvit og rosa, og blå og hvit. Av en eller annen merkelig grunn har jeg to tannbørster stående

  7. Kan du bytte olje på bilen? Nei.... Men jeg vet hvor oljen i bilen er, da

  8. Hva har du hatt av kjæledyr? En katt som het Pusi og hunden min Melis. <3 

  9. Har du noen piercinger? Jeg har bare to hull i øret nå, men før hadde jeg hull i tragus + enda et hull i venstre øre


  Shoutout til meg i 2012 (her ser dere piercingen min)

   

  10. Er det viktig å feire bursdager? Veldig!!!! Jeg elsker å feire ting, og da er jo bursdager noe som må feires. Jeg er ikke så nøye på min egen bursdag, men andres - veldig nøye.

  11. Hva gjør deg lei deg? Veldig, veldig mye. Haha! Jeg gråter av alt som har med dyr å gjøre, det er virkelig et sårt punkt. Ellers blir jeg lei meg av folk som lyver, som ikke holder løfter og som ikke er snille.

  12. Hva gjør deg glad? 17 mai, at de jeg er glade i er lykkelige, god mat, sommer, å være forelsket, og tradisjoner. Det er bare noe av det jeg kommer på som gjør meg glad!

  13. Hva er drømmejobben din? DJ! Altså dj og produsent. Produsere mine egne nydelige hip hop remixer, for så å reise rundt å spinne plater. Hahaha, det hadde vært noe, det

  14. Abonnerer du på et ukeblad? Nei

  15. Hva var det siste du kjøpte? Hockeypulber, Kuli, Fanta og en kinobillett *12 år*

  16. Liker du kinesisk mat? Ja! Jeg liker at man kan bestille stort sett alt, og det er godt uansett. Men det er ikke min favoritt-mat, det er det ikke

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  17. Når var du i kirken sist? Det må være da jeg hadde et skoleprosjekt om uteliggere, da var jeg innom kirken hvor Kirkens Bymisjon sto med mat og drikke

  18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? Det husker jeg rett og slett ikke, haha. Det må vel kanskje bli Otto!

  19. Har du noensinne vært i en ambulanse? Nei, og takk for det - bank i bordet!

  20. Kan du rulle med tungen? Jeg tror ikke det? Hva er å rulle med tungen? At man liksom tar "bølgen" bare med tunga?

  21. Hvor lang tid bruker du om morgenen? 10 minutter ca? Jeg bruker veldig lite tid på å sminke meg, og som oftest tar jeg bare håret ut av hestehalen, og tar på nye linser.

  22. Banner du ofte? Egentlig sjukt mye. Mamma kjefter ofte på meg fordi jeg banner så mye. Det er en ganske dårlig uvane jeg har hatt en god stund, og dere merker kanskje selv at jeg banner mye her på bloggen også? Det er lite sjarmerende, I know..

  23. Hva er det lengste du har campet i et telt? Kanskje to-tre netter? Da jeg var på håndballcup i Selbu eller noe? Det var jo teknisk sett en lavvo.. Telt er virkelig ikke min greie, jeg haaaater det. 

  24. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? Det er ingen kroppsdel som slår meg sånn med en gang at jeg hater. Men jeg liker ikke anklene mine og føttene mine (altså tærne, hæl osv) så veldig godt! Ellers syntes jeg ørene mine er døds støgge men it's ok

  25. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? At folk jeg kjenner sånn halvveis ikke klarer å skille mellom Annais og Anna Edwin. Det blir fort litt rart, og ikke minst vanskelig å holde en samtale da, haha.. Når folk liksom later som de ikke leser bloggen min, og plutselig kan de hva jeg gjorde den 7. oktober 2010, liksom. Liker mye bedre når folk er ærlige om at de leser bloggen min (skjønner ikke hvorfor syntes det er kleint/rart), da er det mye lettere å snakke sammen synes jeg

  26. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? Egentlig veldig lite! Jeg drikker mye saft om dagen, ellers drikker jeg stort sett vann når jeg trener. Da drikker jeg en flaske!

  27. Når legger du deg om kvelden? Alltid etter tolv. Jeg har ikke sjangs å sovne før, og kan ikke huske sist jeg sovnet før 00.30...

  28. Det mest romantiske du har gjort? Kanskje å gi kjæresten min en københavntur i bursdagsgave? Haha, det er jo ikke sånn megaromantisk, men jeg sier veldig mye søtt da!

  29. Et sitat du liker? Haha jeg er egentlig ikke en person som finner fred i sitater, men "Everything will be OK in the end - if it's not OK it's not the end" synes jeg er ganske flott sagt, og liker å tro at det også er sant

  30. Føler deg ung eller gammel for alderen? Jeg føler meg ganske både og! Noen dager har jeg bare lyst å hoppe over studietida, gifte meg, få noen kids og leve livet lykkelig og rolig. Samtidig er jeg jo veldig glad i å ta meg en fest, le av rompe og promp, fnise av andre og være en teenager. Så jeg er vel kanskje en typisk 19 åring? Selv om jeg tror hver dag at jeg er 15  HAHahahhaa. Hva er det jeg skriver. Som en bloggleser påpekte: jeg er ikke 19 engang, jeg er 20. snart 21 faktisk LOL

  31. Potetgull eller smågodt? Pottis! POTTIS OG DIPP, POTTIS OG DIPP

  32. Den perfekte vertinnegaven er? RØDVIN!

  33. Siste filmen du så? Fifty Shades of Grey som jeg husker, men har garantert sett en halvdårlig actionfilm på Netflix etter det (Looool. Denne fylte jeg ut for litt siden, men jeg var faktisk på kino i går og så How To Be Single)

  34. Norge på sitt beste? Sørlandet. Og ferdig med den saken! Jeg er en Trondheimsjente og er kanskje halvt nordlending, men ingenting er like vakkert som Sørlandet på sommeren. Der er jeg lykkelig!


  35. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? Nei. Det eneste må være å bli DJ. Jeg er rett og slett ikke flink nok i basic musikk som noter, akkorder og toner i piano, gitar og slikt. Så da er det vanskelig å lage noe kult, når man ikke får til det mest grunnlegende.

 • 24.02.2016
 • 18:00
 • RABATTKODE PÅ HELE NELLY <3

  adilnks

  Hei dere! Jeg hadde egentlig tenkt å poste et annet innlegg nå, men så fikk jeg en mail med en rabattkode som gir 15% på absolutt alt hos Nelly, så da tenkte jeg å tipse dere om det. Altså - ikke bare Nelly sine egne merker, men absolutt alt. Det er ofte Nelly ikke har salgt på enkelte dyrere merker som Marlene Birger +++, men nå er faktisk ALT på 15%. Altså kan dere spare masse penger om dere kanskje har siklet på en Malene Birger-veske, eller kanskje en klokke fra Marc Jabobs? Eller noen joggesko fra Nike, eller dunjakker fra Tommy Hilfiger? Anbefaler dere å ta en titt. Selv vurderer jeg å klikke hjem blandt annet denne vesken, får jo nesten 500kr i rabatt! Men må vente til shoppestoppen min er over på fredag, hehe..
   

  Klikk dere inn HER (eller på produktene under), og bruk koden 15OFF når du er i kassen!

   

  Koden gjelder til 29/02 altså på mandag.