hits
 • 31.03.2009
 • 21:38
 • ER DETTE LEVERPOSTEI ELLER SÅNN.. ROGN?

  Først må jeg bare si jeg redder global-oppvarming innen bloggverden. Jeg har nettopp gjenvinnet dette innlegget! Det var utrolig kort og meningsløst, så hvorfor ikke skrive et nytt innlegg om min spennede skolehverdag. Nå sitter jeg og spiser foran datan, å putter litt smuler inn i tastaturet. Jeg spiser noe utrolig ekkelt. Er ikke helt sikker på om det er leverpostei. Det kjennes ut som sånn oransje rogn. Hva heter det igjen? Svolva..rogn?

  Vinneren av aprilsnar-spøken kåres når jeg kommer hjem. Ingen gikk så veldig godt på, jeg har ikke akkurat pokerface når jeg skal lyve til folk. Dere skal få høre alt når jeg kommer hjem! Ha en fortsatt fin skoledag!  anna baklengs ♥
  Image and video hosting by TinyPic
  Dette fant jeg på Nelly igår! Ønskeliste neste!
 • 31.03.2009
 • 18:53
 • JEG HATER SJAMPINGJONG. SHAMPINGJONG?

  Hei! Karen har dratt nå, endelig! Neida. Det var kjempekoselig! Vi bare lå å sov, spise og slappet av litt. Trøtte? Neeei. Vi spiste biff stroganof. Det er kjempegodt, men min største frykt ligger begravd flere plasser. Sjampingjong. Jeg hater det så mye at jeg ikke kan skrive det. Er ikke så altfor god til å si det heller da. Vil dere høre hvorfor? Jeg var til tante en gang, da jeg spiste rågod mat. Helt til udyret dukket opp. Sjampingjongen glei ned i halsen, så festet en krok på alt mageinnholdet mitt. Rett på dass for å spy. Ikke deilig.

  Imorgen er det foressten 1 april. Jeg har allerede brukt opp " MELIS ER GRAVID!" og "DET ER EN ELG UTENFOR!!", så jeg har egentlig ikke noen replikker igjenn. Men min lille forbryterhjerne skal nok pønske på noe i natt. Med litt hjelp av dere.
  Image and video hosting by TinyPic
  Q: Hva kan jeg lure vennene mine med? Den beste får en pitteliten gave. anna baklengs ♥
 • 31.03.2009
 • 15:23
 • TILBAKE I EN STRAM SKIDRAKT.

  Hellu! Har dere savnet meg? Igår var jeg på kino med min 13 år gamle mor. Neida. Det var veninnen min dere så på bildet, etter trening. Mamma møtte jeg etterpå. Chicago var ikke så bra, jeg likte egentlig filmen bedre. Men til dere som ikke har sett filmen anbefaler jeg den! Så til overskriften. Igår var jeg på skitur med skolen. Det var drittlangt. Jeg tror jeg gikk ned sånn 10 kilo eller noe. Føltes ivertfall sånn. Så rett på dans, så gå rundt i byen å vente på at Chicago skulle starte. Nå må jeg bare få meg sånn skidrakt som de proffe har.

  Nå er Karen her. Vi skal spille inn en film. Ikke en videoblogg, men vi skal synge. Ikke sånn seriøst der vi stirrer inn i kameraet å synger nei, men vi skal synge Crazy frog. Foressten, vi skal ikke syge. Mime. Visst det blir morsomt legger jeg den ut på bloggen. Nå skal jeg kåre vinneren av konkurransen. Vinneren blir kontaktet på mail eller blogg. Jeg må også jobbe litt med design ser jeg. Nora, logg på msn! Haha :-)
  Image and video hosting by TinyPic

  Image and video hosting by TinyPic
  Bukse fra ONLY, topp fra GINATRICOT og hårbånd fra ASOS.COM (nei, jeg kan ikke linken!)
  Hva skal du idag?
  anna baklengs ♥
 • 30.03.2009
 • 17:30
 • Hei! Er ferdig på dans, nå blir det resturant med mamma, så musi

  DSC02025.JPG
  Hei! Er ferdig på dans, nå blir det resturant med mamma, så musical. Gjett hva vi skal se! Det starter med c og slutter på hicago. Hmm. Ha en fin dag! Klem.
 • 30.03.2009
 • 16:00
 • DATAFRI

  datafri dag :(
 • 29.03.2009
 • 19:56
 • KONKURRANSE - AVSLUTTET

  Image and video hosting by TinyPic
  Som en avsluttning på "blogguka" skal jeg sette i gang en liten konkurranse før den store finale-konken. Denne er i samarbeid med hg80. Men denne gangen har jeg kjøpt ganske mye av det selv også, det er bare hg80veska og sminkepungen som er i samarbeid med hg80.

  DU KAN VINNE
  Du kan vinne en mini rensekrem fra Avène som kan være kjekk å ha når du skal ut å reise. To maskaraer - Clinique high defination lashes ( utrolig bra!) og Lash Architect fra L'oreal. Fargen er brun, og jeg har aldri prøvd den, men den ser utrolig bra ut. Og sist men ikke minst, en lipgloss fra Aco. Og en stor veske fra hg80. Den er perfekt til å ha på stranden, eller til gymtøyet. Sminkepungen er i et slags plastikk-stoff, så du kan ha den med deg på stranda uten at den bli gjennomvåt.

  DETTE MÅ DU GJØRE
  Skriv et ord eller en setning som du pleier å si til folk eller deg selv når du vil få opp humøret! Trekningen er tilfeldig.

  VIKTIG FAKTA
  Konkurransen avsluttes Tirsdag 31 Mars. Altså på Tirsdagen som kommer nå. Bare lov til å delta èn gang. Jeg sjekker vinnerens IP-adresse når vinneren er kåret om han\hun (ok, kansje mest jenter som deltar i akkurat denne konken) har deltatt flere ganger. Skjønner?

  DA ER DET BARE Å SETTE I GANG!:-) anna baklengs ♥
 • 29.03.2009
 • 16:38
 • DINNER NEXT

  Image and video hosting by TinyPic
  Nå skal jeg på middag til noen venner av familien. Veit ikke om det er data der, men det blir uansett ikke så lenge! Puggingen gikk supert, og så snill som jeg er skal jeg spare litt til seinere. Det ble nemmelig plutselig så fint vær, da måtte jeg jo ut å ta noen bilder! Men nå må jeg få på meg noe annet en en slapp ullgenser. Ha en fortsatt fin dag søtnoser!
  Image and video hosting by TinyPic
  Jeg kan vell si at du ikke vil se det bildet i stort. Haha, jeg er en luring. anna baklengs ♥


 • 29.03.2009
 • 13:30
 • LET'S DISCO!

  Hei! Nå er jeg hjemme, ganske så trøtt og med hårspray på skuldrene og klærne. Igår ble det nemmelig 80's night, med helt syke frisyrer og .. ja, disco. Det ble ganske seint også, tror ikke vi sovnet før 6. Men det var utrolig kjempegøy, og det er det viktigste! Og til opplysning - smørbrødene var kjempegode. Vi så også film, Honey. Den var utrolig søt. Angående Earth hour var vi skuffet. 2 av 3 i nabolaget hadde på lysene. Så vi tok saken. Ut i vinterlufta i tynne tights og discohår.
  " Hei, vi vil bare informer om at det e earth hour! Fra halv 9 te halv 10 ska alle lys vær av!"
  Og til ingen overaskelse var det bare grettne 40-år gamle menn som ikke hadde slukket lysene. Men de gjorde det, en klapp på skuldra!

  Men så er det litt kjipt å komme tilbake til virkeligheten. Det var i bakhodet i hele går. Norskboka. Norrøn tid venter på meg idag. Jeg er alene hjemme, så det blir pugging for full pakke. Hvorfor kan vi ikke ha flere Lørdager i uka?! Først må jeg ivertfall unne meg en god frokost med rundstykker og juice. skulle jeg hatt noen smørbrød. Ok, jeg skal slutte å snakke om de nydelige, himmelse, vidunderlige, lekre rundstykkene.
  Image and video hosting by TinyPic

  Image and video hosting by TinyPic
  Sjekk det håret da! Haha.
  Image and video hosting by TinyPic

  Image and video hosting by TinyPic
  Nå skal det jammen pugges! Ønsk meg lykke til.. Det trenger jeg. Vikinger er ikke akkurat min største side..  anna baklengs ♥
 • 28.03.2009
 • 20:00
 • 30 MINUTTER TIL EARTH OUR

  Hei! Nå har jeg kommet til Kristine. Sitter i den utrolig deilige sofan dems, og skal snart spise Elisabeth's smørbrød! Elisabeth er da moren til Kristine, som alle her digger. Hvorfor? Fordi hun har knalloransje hår som står rett til værs. Pluss at smørbrødene er elsk.

  Nå er det 30 minutter til vi skal skru av lyset! Gleder meg til å se ut av vinduene, det blir skikkelig koselig! Da blir det stearinlys og.. smørbrød. Kunne kansje kalt innlegget her smørbrød istedet for det det heter nå, for jeg er nemmelig helt hypnotisert av smørbrødlukten som smyger opp i nesa mi nå. Hvor mange ganger har jeg sagt smørbrød? Ikke nok. Men nå skal jeg spise SMØRBRØD, så vi snakkes!

  Blir det mørkt til deg idag?

  annais.

 • 28.03.2009
 • 17:42
 • JUST MY LUCK

  Vil dere høre min tragiske histore om hvilen ulykkesfugl jeg er? Ikke? Synd. Først og fremst hadde jeg skrevet et lang innlegg, som jeg trodde jeg hadde postet før jeg dro. Men ble det postet? Nei. Ble det lagret? Nei. Men det slutter ikke der. Jeg springer til bussen, for så å få vite at den gikk for 20 sekunder siden. Det samme skjer på vei hjem. Bussen står på holdeplassen, jeg hopper, vinker og roper til bussjoføren. Så kommer jeg fram til døra. Han lukker den rett foran trynet på meg, så rister han på hodet. Jeg mimer "Hva faen!?" til han, og han ignorerer meg helt. Venting.

  Da kommer bussen, endelig. Men gjett hva. Bussen har klikka. Så der står jeg, å ser på at bussjoføren restarter bussen sin, mens han humrer og godsnakker med oss. Så klarer han det etter 10 minutter. Jeg setter meg ned, aner fred og ingen fare, men neida. Der kommer en giga dame\mann (det var ganske så vanskelig å se!) og setter seg vedsiden av meg. Ellers en fin dag. Haha.
  Image and video hosting by TinyPic
  Nå skal jeg bare kose meg med pizza og min nye genser! Bilder kommer etterpå. Bildet over er fra imorges. anna baklengs ♥