31.03.2009 - 21:38

ER DETTE LEVERPOSTEI ELLER SÅNN.. ROGN?


Først må jeg bare si jeg redder global-oppvarming innen bloggverden. Jeg har nettopp gjenvinnet dette innlegget! Det var utrolig kort og meningsløst, så hvorfor ikke skrive et nytt innlegg om min spennede skolehverdag. Nå sitter jeg og spiser foran datan, å putter litt smuler inn i tastaturet. Jeg spiser noe utrolig ekkelt. Er ikke helt sikker på om det er leverpostei. Det kjennes ut som sånn oransje rogn. Hva heter det igjen? Svolva..rogn?

Vinneren av aprilsnar-spøken kåres når jeg kommer hjem. Ingen gikk så veldig godt på, jeg har ikke akkurat pokerface når jeg skal lyve til folk. Dere skal få høre alt når jeg kommer hjem! Ha en fortsatt fin skoledag!  anna baklengs ♥
Image and video hosting by TinyPic
Dette fant jeg på Nelly igår! Ønskeliste neste!


31.03.2009 - 18:53

JEG HATER SJAMPINGJONG. SHAMPINGJONG?


Hei! Karen har dratt nå, endelig! Neida. Det var kjempekoselig! Vi bare lå å sov, spise og slappet av litt. Trøtte? Neeei. Vi spiste biff stroganof. Det er kjempegodt, men min største frykt ligger begravd flere plasser. Sjampingjong. Jeg hater det så mye at jeg ikke kan skrive det. Er ikke så altfor god til å si det heller da. Vil dere høre hvorfor? Jeg var til tante en gang, da jeg spiste rågod mat. Helt til udyret dukket opp. Sjampingjongen glei ned i halsen, så festet en krok på alt mageinnholdet mitt. Rett på dass for å spy. Ikke deilig.

Imorgen er det foressten 1 april. Jeg har allerede brukt opp " MELIS ER GRAVID!" og "DET ER EN ELG UTENFOR!!", så jeg har egentlig ikke noen replikker igjenn. Men min lille forbryterhjerne skal nok pønske på noe i natt. Med litt hjelp av dere.
Image and video hosting by TinyPic
Q: Hva kan jeg lure vennene mine med? Den beste får en pitteliten gave. anna baklengs ♥


31.03.2009 - 15:23

TILBAKE I EN STRAM SKIDRAKT.


Hellu! Har dere savnet meg? Igår var jeg på kino med min 13 år gamle mor. Neida. Det var veninnen min dere så på bildet, etter trening. Mamma møtte jeg etterpå. Chicago var ikke så bra, jeg likte egentlig filmen bedre. Men til dere som ikke har sett filmen anbefaler jeg den! Så til overskriften. Igår var jeg på skitur med skolen. Det var drittlangt. Jeg tror jeg gikk ned sånn 10 kilo eller noe. Føltes ivertfall sånn. Så rett på dans, så gå rundt i byen å vente på at Chicago skulle starte. Nå må jeg bare få meg sånn skidrakt som de proffe har.

Nå er Karen her. Vi skal spille inn en film. Ikke en videoblogg, men vi skal synge. Ikke sånn seriøst der vi stirrer inn i kameraet å synger nei, men vi skal synge Crazy frog. Foressten, vi skal ikke syge. Mime. Visst det blir morsomt legger jeg den ut på bloggen. Nå skal jeg kåre vinneren av konkurransen. Vinneren blir kontaktet på mail eller blogg. Jeg må også jobbe litt med design ser jeg. Nora, logg på msn! Haha :-)
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra ONLY, topp fra GINATRICOT og hårbånd fra ASOS.COM (nei, jeg kan ikke linken!)
Hva skal du idag?
anna baklengs ♥


30.03.2009 - 17:30

Hei! Er ferdig på dans, nå blir det resturant med mamma, så musi


DSC02025.JPG
Hei! Er ferdig på dans, nå blir det resturant med mamma, så musical. Gjett hva vi skal se! Det starter med c og slutter på hicago. Hmm. Ha en fin dag! Klem.


30.03.2009 - 16:00

DATAFRI


datafri dag :(


29.03.2009 - 19:56

KONKURRANSE - AVSLUTTET


Image and video hosting by TinyPic
Som en avsluttning på "blogguka" skal jeg sette i gang en liten konkurranse før den store finale-konken. Denne er i samarbeid med hg80. Men denne gangen har jeg kjøpt ganske mye av det selv også, det er bare hg80veska og sminkepungen som er i samarbeid med hg80.

DU KAN VINNE
Du kan vinne en mini rensekrem fra Avène som kan være kjekk å ha når du skal ut å reise. To maskaraer - Clinique high defination lashes ( utrolig bra!) og Lash Architect fra L'oreal. Fargen er brun, og jeg har aldri prøvd den, men den ser utrolig bra ut. Og sist men ikke minst, en lipgloss fra Aco. Og en stor veske fra hg80. Den er perfekt til å ha på stranden, eller til gymtøyet. Sminkepungen er i et slags plastikk-stoff, så du kan ha den med deg på stranda uten at den bli gjennomvåt.

DETTE MÅ DU GJØRE
Skriv et ord eller en setning som du pleier å si til folk eller deg selv når du vil få opp humøret! Trekningen er tilfeldig.

VIKTIG FAKTA
Konkurransen avsluttes Tirsdag 31 Mars. Altså på Tirsdagen som kommer nå. Bare lov til å delta èn gang. Jeg sjekker vinnerens IP-adresse når vinneren er kåret om han\hun (ok, kansje mest jenter som deltar i akkurat denne konken) har deltatt flere ganger. Skjønner?

DA ER DET BARE Å SETTE I GANG!:-) anna baklengs ♥


29.03.2009 - 16:38

DINNER NEXT


Image and video hosting by TinyPic
Nå skal jeg på middag til noen venner av familien. Veit ikke om det er data der, men det blir uansett ikke så lenge! Puggingen gikk supert, og så snill som jeg er skal jeg spare litt til seinere. Det ble nemmelig plutselig så fint vær, da måtte jeg jo ut å ta noen bilder! Men nå må jeg få på meg noe annet en en slapp ullgenser. Ha en fortsatt fin dag søtnoser!
Image and video hosting by TinyPic
Jeg kan vell si at du ikke vil se det bildet i stort. Haha, jeg er en luring. anna baklengs ♥
29.03.2009 - 13:30

LET'S DISCO!


Hei! Nå er jeg hjemme, ganske så trøtt og med hårspray på skuldrene og klærne. Igår ble det nemmelig 80's night, med helt syke frisyrer og .. ja, disco. Det ble ganske seint også, tror ikke vi sovnet før 6. Men det var utrolig kjempegøy, og det er det viktigste! Og til opplysning - smørbrødene var kjempegode. Vi så også film, Honey. Den var utrolig søt. Angående Earth hour var vi skuffet. 2 av 3 i nabolaget hadde på lysene. Så vi tok saken. Ut i vinterlufta i tynne tights og discohår.
" Hei, vi vil bare informer om at det e earth hour! Fra halv 9 te halv 10 ska alle lys vær av!"
Og til ingen overaskelse var det bare grettne 40-år gamle menn som ikke hadde slukket lysene. Men de gjorde det, en klapp på skuldra!

Men så er det litt kjipt å komme tilbake til virkeligheten. Det var i bakhodet i hele går. Norskboka. Norrøn tid venter på meg idag. Jeg er alene hjemme, så det blir pugging for full pakke. Hvorfor kan vi ikke ha flere Lørdager i uka?! Først må jeg ivertfall unne meg en god frokost med rundstykker og juice. skulle jeg hatt noen smørbrød. Ok, jeg skal slutte å snakke om de nydelige, himmelse, vidunderlige, lekre rundstykkene.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Sjekk det håret da! Haha.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Nå skal det jammen pugges! Ønsk meg lykke til.. Det trenger jeg. Vikinger er ikke akkurat min største side..  anna baklengs ♥


28.03.2009 - 20:00

30 MINUTTER TIL EARTH OUR


Hei! Nå har jeg kommet til Kristine. Sitter i den utrolig deilige sofan dems, og skal snart spise Elisabeth's smørbrød! Elisabeth er da moren til Kristine, som alle her digger. Hvorfor? Fordi hun har knalloransje hår som står rett til værs. Pluss at smørbrødene er elsk.

Nå er det 30 minutter til vi skal skru av lyset! Gleder meg til å se ut av vinduene, det blir skikkelig koselig! Da blir det stearinlys og.. smørbrød. Kunne kansje kalt innlegget her smørbrød istedet for det det heter nå, for jeg er nemmelig helt hypnotisert av smørbrødlukten som smyger opp i nesa mi nå. Hvor mange ganger har jeg sagt smørbrød? Ikke nok. Men nå skal jeg spise SMØRBRØD, så vi snakkes!

Blir det mørkt til deg idag?

annais.28.03.2009 - 17:42

JUST MY LUCK


Vil dere høre min tragiske histore om hvilen ulykkesfugl jeg er? Ikke? Synd. Først og fremst hadde jeg skrevet et lang innlegg, som jeg trodde jeg hadde postet før jeg dro. Men ble det postet? Nei. Ble det lagret? Nei. Men det slutter ikke der. Jeg springer til bussen, for så å få vite at den gikk for 20 sekunder siden. Det samme skjer på vei hjem. Bussen står på holdeplassen, jeg hopper, vinker og roper til bussjoføren. Så kommer jeg fram til døra. Han lukker den rett foran trynet på meg, så rister han på hodet. Jeg mimer "Hva faen!?" til han, og han ignorerer meg helt. Venting.

Da kommer bussen, endelig. Men gjett hva. Bussen har klikka. Så der står jeg, å ser på at bussjoføren restarter bussen sin, mens han humrer og godsnakker med oss. Så klarer han det etter 10 minutter. Jeg setter meg ned, aner fred og ingen fare, men neida. Der kommer en giga dame\mann (det var ganske så vanskelig å se!) og setter seg vedsiden av meg. Ellers en fin dag. Haha.
Image and video hosting by TinyPic
Nå skal jeg bare kose meg med pizza og min nye genser! Bilder kommer etterpå. Bildet over er fra imorges. anna baklengs ♥
 28.03.2009 - 11:39

INVITASJONER OG BYTUR


God morgen! Har vært oppe i noen timer noen timer, den morgenfuglen jeg er. Sola skinner, så idag skal jeg til byen med Emilie, noe som blir utrolig koselig. Er kjempelenge siden sist, så nå må kortet dras litt. Sier hun som sparer til pc.  Ikveld blir det en liten konk. Pakken har jeg bestillt på nettet, men den er ikke så spesiell. Har ikke bestemt hva dere skal gjøre, men det blir. Nå tok jeg meg i å praple. Igjen. Jeg skal også på en skikkelig jentekveld idag! Det blir smørbrød, sladring og ansiktsmaske. Matvraket som jeg er gleder meg selvfølgelig mest til moren til Kristines hjemmelagde smørbrød. Jeg kan kjenne de i munnen. Ah.

Det var utrolig mange fine komentarer på det forrige innlegget! Jeg må bare si at jeg kunne skrevet så utrolig mye mer enn det. Jeg glemte foreksempel å nevne at jeg har blitt bitt av en oter, at jeg var i Brønnøysund da en mann med hagle var der som drepte sin bror og en random, min første mobil og mye mer. Men det kommer vell en til om noen år. Men nå må jeg hoppe i dusjen, og inn i noen klær. Prekæst.
Image and video hosting by TinyPic
Se på håret! Dette fant jeg når jeg så igjennom noen gamle blader. Jeg vil ha sånn hår!
Hva skal dere idag? Ha en kjempefin dag!bloglovin
 
27.03.2009 - 21:17

OM ANNAIS.


Ok, litt før her skrev jeg ned mange faktasetninger. Men nå tenkte jeg jeg bare skulle fortelle hele min "spennende" livshistorie på et innlegg. Blir ikke så langt, jeg har jo bare levd i snart 14 år.

Den 4. April kom jeg ut av mamma, med minst 3cm langt hår allerede da. Jeg kan starte med å snakke om håret mitt. Jeg har aldri hatt noen helt syke frisyrer, for jeg syntes alltid langt hår var finest. Det korteste jeg noen gang har hatt var litt lengere enn skuldrene mine. Da hadde jeg delt pannelugg, jeg var sminkeløs og hadde nettopp startet i 7. klasse. Noe jeg virkelig ikke savner. En gang i blandt tok mamma meg med til Disney-frisør salongen i byen. Det husker jeg var utrolig stas! Nå var jeg ganske liten.. Da satt både jeg og broren min å tittet på langbein mens håret datt ned på gulvet. Men selvfølgelig, som alle andre klippet jeg håret mitt selv noen ganger. Resultatet ble akkurat som skaladokkene. Luggen klippet helt opp til røttene, fordi jeg ikke likte panneluggen dems. Dette syntes jeg var utrolig fint da.

Jeg var en utrolig gretten baby. Når jeg møtte nye folk ga jeg dem "trollblikket", noe som ville si at jeg rynket øyenbrynene sammen, og trakk munnen noen centimeter ned. Ellers var jeg veldig glad (sier folk meg..).
Når jeg var 5 år eller noe, dro vi på tur til syden. Det var min første reise til en varmt land. Ifølge meg. Det var til Frankrike, som jeg ikke kan se på som et veldig varmt land nå i dag.  Jeg husker utrolig lite, bare at jeg fikk en bruspulver-kjærlighet som jeg elsket. Min hukommelse har alltid vært på topp. Og at jeg ble syk, og delte snørr med en pippi-dokke mens pappa og bror var i Eifeltårnet.

Nå kan vi jo hoppe til jeg startet på barnehagen. Jeg var et ekstremt tilfelle av mammadalt. Jeg startet å gråte når mamma måtte på jobb, og hadde på meg toppene og jakkene hennes mens hun var på treninger og lignende. Men på barnehagen trivdes jeg veldig, der jeg fant to kompiser som het Trym og Mattis. De går jeg fortsatt på trinn med, derfor jeg nevner de. Så i ny og ne mimrer vi om da vi sprang rundt å siklet på puter på stedet kalt "banehagen". Jeg hadde også en kjempe-crush på en gutt kalt Thomas, som jeg startet i klasse med nå i 8nd. Vi er faktisk enda gift. Jeg møtte også en av mine beste venner, Kristine når jeg startet i 8. klasse. Hun gikk jeg også i barnehage med. Vi var det man kaller bøllene.

Nå skal jeg hoppe helt til barneskolen. Der møtte jeg folk det visste seg jeg skulle bli veldig glade i. Karen, jenta jeg hadde bodd i samme hus som, ble jeg for alvor bestevenn med da jeg startet på skolen. Jeg trivdes veldig på skolen, men jeg husker at jeg tisset meg ut en gang. Det var skikkelig pinlig husker jeg, det var vell i 2 klasse eller noe.

Nå hopper jeg til slutten av sjuende klasse. Det var først da jeg startet å få den humoren jeg har idag. Friminuttene gikk til å "henge", og rope i skolegården. På siste skoledag hadde vi en forestilling. Det var utrolig trist, jeg og alle andre jentene lå vell å gråt i noen minutter. Èn skulle til Australia, noen andre skulle på andre skoler. Men vi var fortsatt samme gjeng, vi bare manglet 3 stk.
Over sommeren forandret mye seg. Da startet jeg å blogge. Det var vell kansje en av de største forandringene! Folk kjente meg plutselig igjenn, jeg fikk tilbakemeldinger og komentarer, og jeg var ikke Anna lenger, jeg ble plutselig annais. Selvfølgelig kaller ikke venner meg Annais. Jeg ser ikke noe negativt i å bli kalt annais egentlig.

Og nå går jeg i åttende klasse. Karakterer, nye lærere og forandringer er en stor del av hverdagen min. Men det er vell en stor del av deres også? Jeg kan egentlig si at jeg aldri har likt meg så mye en plass som jeg gjør på skolen min. Folk har startet å få samme humor, og man har funnet de vennene man vet er ekte. Selvfølgelig er det litt stress med prøver og sånt, men jeg kommer meg igjennom det.

Så skal jeg avslutte med å fortelle hvordan jeg møtte Emilie. Det er en utrolig teit måte vi møttes på. Hun var 11 og jeg 12 (tror jeg), da vi satt på nettby, komenterte bilder av hverandre der vi skreiv "du e så søt emilie :-)", osv. Vi hadde gått på skole sammen, når hun gikk i 1 klasse og jeg i 2. Hun sluttet, og vi husket liksom ikke hverandre. Men vi hadde sett hverandre litt rundt om kring, så plutselig ble vi bare venner. Nå skal Emilie starte på skolen min, noe jeg gleder meg kjempemye til.
Image and video hosting by TinyPic
Den 4. April har jeg da bursdag. Da blir jeg fjorten, fjortiss. Håret har blitt en del lengre enn 3 cm, noe jeg er storfornøyd med! Nå veit dere alt som er å vite om meg. Jeg lever akkurat det samme livet som veldig mange av dere. Ok, kansje ikke alt. Men jeg har ikke så lyst å snakke om den litt vanskelige tiden jeg hadde.

Hvis du leste alt dette er jeg utrolig imponert! Haha.

annais.


27.03.2009 - 17:53

BILDESERIE 3


Image and video hosting by TinyPic
1. Kawasakisko fra DNA. Mine ynlingssko! Kostet 500 kr.
2. I-C-U sko som jeg har arvet av søsteren min. Er alt for små, men er så glade i de at jeg ikke kan kaste de. Jeg har bare brukt de 3 ganger da.
3. Sko fra reebok. Kostet 1000 kr. Er ganske slitt nå, så bruker de ikke så mye lenger.
Image and video hosting by TinyPic
1. Strikkasko som er kjøpt i brønnøysund. Aner ikke hvor mye de kostet, men er kjempepraktiske! Når det er masse snø uten slaps kan jeg gå med disse. Akkurat som tøfler.
2. Seilerstøvler fra Viking. Arvet fra noen litt lang oppe på familiekartet for å si det sånn.
Image and video hosting by TinyPic
1. Ballerinasko fra New Yorker. Kostet 200 kroner eller noe, er helt kalrt ynlings-sommer skoene mine!
2. Alt for små tøysko fra Hennez & Mauritz. Kjøpte de bare for å ha noe å gå i mens jeg var i Berlin for noen år siden, men viste seg at de ga helt sykt store gnagsår. Så, brukt 1 gang.
3. Mine nyeste sommersko! De er fra Sugah og kostet 300 kr eller noe. Kjøpt i Platanias.
4. Helt sykt fine sko som jeg har arvet fra søsteren min. Er fra loppemarket i danmark.Image and video hosting by TinyPic
1. Sko fra Michelle. Har også arvet de fra min kjære søster, og hun har kjøpt de på bruktbutikk.
2. Finsko fra Bianco. Kostet  500 kr eller noe.
3. Svarte lakksko fra en butikk i brønnøysund. De kostet 99 kr, og jeg kjøpte de da jeg var 9 år eller noe. De er ikke passe før nå, men er ikke så veldig glade i de.

Har noen nedslitte Nike sko, stygge dansesko og noen gjennomslitte inne-ballerina sko også, men de fikk jeg ikke helt plass til. Ingen av de er særlig fine heller.
Q: Hvilket par likte du best?

annais.27.03.2009 - 15:56

ENDELIG FREDAG


Hjemme! Er sinnsykt godt å være hjemme fra en lang, hard skoleuke. Ikveld blir det å slappe ut max, sove og få kviser. Som dere kansje har merket, har det ikke vært så mange outfitbilder i uka her. Men outfitene mine har vært ekstremt kjedelige også, så det så. Det kommer fler i neste uke. Nå skal jeg rive av alle tastene på pc'en fordi picasa ikke virker. Derfor må jeg klippe bildene i photoshop. For et hardt liv.

Idag kunne jeg krysse av enda et punkt på prøve lista mi. RLE prøven gikk strålende! Finn to feil. Jeg har ingen prøveliste, og RLE prøven gikk litt sånn.. i dass. Så bra at familien kjøpte inn 42 doruller da.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
..og at jeg har verdens beste hund.
Ellers blir det fotoserie av skoene mine senere idag :-)

annais.


26.03.2009 - 20:18

PÅ HYTTETUR MED IDA


video:hyttetur

Endelig! Og som sagt, mye er tull! Håper dere liker den!

annais.26.03.2009 - 19:15

PAKKE VENTER PÅ MEG


Hei! Er litt sur nå, for vimeo ikke virket. Men nå laster den på blogg.no, så den skal komme snart. Jeg kommer til å poste den i det innlegget under. Nå er jentene her, vi koser oss med singstar. Eller, koser oss og koser oss. Jeg er ikke særlig fan av singstar, det er en stund siden sist. Haha. Image and video hosting by TinyPic
Ellers har jeg shoppet litt på monikapolitan. Gjorde det for noen uker siden, men glemte å forelle dere det. Er ikke tingene søte? Ikke så dyrt heller. Her finner dere siden.
Ha en fortsatt fin dag!

annais.26.03.2009 - 16:10

ANNA HAR VÆRT PÅ DOEN


God dag! Jeg har berget meg hjem fra nok en skoledag. Karen er her, så kommer det enda flere litt seinere ikveld. Da blir det puggedate med hjemmelaget mat. Håper jeg. Tror ikke noen av oss har kokke-kunskapene på plass akkurat. Nå skal jeg og Karen ut med Melis, kjøpe kakao og sandwich mens vi tar litt bilder og bare slapper av. Det kommer også video i kveld, så sett i gang å gled dere! :-)

Så til dagens lille, morsomme frustrasjon. Idag skulle jeg på do på skolen. Da jeg snur meg mot veggen ser jeg det står skrevet;
DE SOM HAR VÆRT PÅ DOEN SKRIV NAVNET DITT HER<333
Hva tror dere det sto under? Annais, ...., .... og ...... Meg og lærerne. Først måtte jeg le litt, hadde vært greit om de skreiv Anna, men annais?
Image and video hosting by TinyPic
Haha, må innrømme at jeg lo litt. Eller, en del faktisk. Men neste gang, kall meg Anna. Og ja. Jeg inrømmer det, JEG VAR PÅ DO!!!!
Ha en fortsatt fin dag!

annais.
25.03.2009 - 20:49

BARE LITT BABLING FRA MIN SIDE.


Hei! Så utrolig gøy at dere likte videobloggen. Er akkurat ferdig med enda en film, som kommer imorgen tror jeg. Har også sett Gossip girl! Skal ikke skrive at "det var sykt spennende episode!!!!", for det har dere vell lest på 10 blogger allerede før du kom inn på min. Men, det var det, det var det.

I kveld blir det pugging. Pugging og pugging. Jeg skal også forføre værgudene i natt. (nei, ikke sånn som du tenker.) Jeg skal drømme om de. I drømmen skal jeg trygle å be, hoppe i enger og skli på regnbuer. Visst de ikke hører på meg, skal jeg true værgudene med kniv, helt til de lover å gi meg sol, så jeg kan ta noen fine bilder. Lalala, jeg er en uskyldig 7 åring. Imorgen skal jeg også gjøre noe av det skumleste som finnes - å bestille en frisørtime. Jeg skjelver i buksa. Sorry for at ting kommer litt oppå hverandre i innlegget her, men det er mye jeg tenker på i den runde kula på toppen av kroppen med nesten hvitt hår oppå. A blond moment.
Image and video hosting by TinyPic
Jeg har hull i boksa.
God natt!

annais.
25.03.2009 - 18:08

PÅ TUR MED ANNAJeg så nettopp at Emilie hadde lagt ut noe det samme, men jeg må bare si at jeg har ikke hermet denne gangen heller. Denne filmen ble filmet på Torsdag i forrige uke :-)

annais.
25.03.2009 - 15:28

FRANSK I TO ÅR TIL.


Hei. Jeg er sur, skikkelig pissed rett og slett. Jeg hater fransk, så derfor skulle jeg og veninna mi bytte til engelsk fordypning idag. Men hva skjer tror dere? "Det går desverre ikke.." Jeg ble så sur at jeg bare fikk lyst til å sette meg ned å gråte. Selvfølgelig er det ikke læreren sin feil. Det var jo jeg som brukte nesten et år på å skjønne at fransk ikke var faget mitt. Så dra blir det fransk i enda to år. Jippi.

Noe som trøster er at det er Gossip girl og ugly betty idag! Det er skikkelig opptur. Jeg skulle forresten poste en film igår, men rakk det ikke før jeg gikk å la meg. Så den kommer mest sansynlig etter innlegget her en gang. Høres bra ut? Må bare si at den er veldig saklig. Veldig.
Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra GINATRICOT, genser fra CUBUS og smykke brukt som hårpynt aner jeg ikke. Tror det er mammas.
Image and video hosting by TinyPic
Ser ut som jeg er skalla. Noe jeg ikke er. Håper jeg.
Ha en finfin dag!

annais.24.03.2009 - 18:37

ASOS/NELLY & FORSTUET FINGER


Image and video hosting by TinyPic

Fra Nelly.

Ok, først må jeg starte med å si at magefølelsen sier jeg må starte å stå opp litt tidligere. Noen av dere står opp i 6 tiden, shit. Det er 2 timer før meg det. Hoi. Så glemte jeg helt at jeg skulle fortelle dere hvordan jeg forstuet fingeren! Mamma hadde kjøpt en kjempefin pute, som var gigantisk, og sto på gulvet. Den så veldig digg ut, så jeg tenkte jeg skulle "kjenne hvor digg den var" med å putte fingeren hardt nedi, sånn at den bare skulle pushes nedover, så "myk" som den var. Men hva tror dere skjer? Det er ikke en pute, det er en krakk. Under det 3cm tykke, deilige stoffet var det hardt. Auch. Men krakken var så snill å gi fingeren min en helbredelse, jeg merket ikke noe av den idag.

Så til overskriften! Jeg å ærlig talt innrømme at jeg ikke har gjort annet enn å sitte på nelly.com å kikke. Merket at det var mye mye mye fint der, og noe litt det samme som asos. Og asos er jo en klar favoritt hos meg, men jeg har jaggu fått en ny en. Sjekk godbitene over! Pluss at det ikke er så dyrt, og det er gratis frakt i en uke framover nå. OG jeg har bursdag. Hallo mamma, visst du leser dette - du veit hva du skal gjøre. Det er det eneste minuset med asos, frakten. Den er jo svindyr.
ASOS vs. NELLY?

annais.24.03.2009 - 15:39

NÅ SKAL JEG SPISE HÅRPYNTEN MIN.


Noe jeg har hatt lyst til å gjøre hele dagen! Idag har jeg nemmelig gått med sukker i håret, noe jeg merket ganske så fort. Hårpynten ble revet ut utallige ganger, men neppe om noen skal få spise den. It's mine.

Altså, hjemme fra skolen. Nå skal jeg bare sette igang å redigere filmer til blogguka, jafse polarbrød, og gjøre lekser. Pappa fant forresten en måte å vekke meg på idag. Jeg sover altså så lenge som mulig, helt til jeg får en sjokkerende melding om at klokken er halv 9, eller at jeg har sovnet av. Men pappa var nyskapende idag. "Vil du ha vann, må du komme deg opp nå!". Så fjern som jeg var ropte jo "Hvilket vann...?". " RØRLEGGEREN KOMMER!" Tror du jeg fikk fart på meg eller? Men når jeg kom ned var ikke rørleggeren her. Jeg som hadde så lyst å kile han i rompesprekka. Skuffet, dypt skuffet.
Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra GINATRICOT, bluse fra VEROMODA og hårpynten fra SVERIGE.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Når står du opp på hverdager?

annais.


24.03.2009 - 08:23

ANNAIS HERE


 ..your one and only source into the scandalous live of Manhattan's elite.

Good morning upper east siders! Ok, nå skal jeg gi meg. Jeg er da tilbake, og nå trår jeg inn i min blogguke! Jeg skal på skolen om tre kvarter, men bussen kommer snart, så må kjappe meg litt. Idag kjenner jeg egentlig bare det verker etter å blogge ordentlig! Har bare vært tull i det siste, med mobilblogging og et innlegg pr dag. Men nå må jeg få rævva i gir! Slenger med en vits som jeg lo utrolig mye av første gang jeg så den. Selv om jeg egentlig ikke er en stor fan av Nemi.
Image and video hosting by TinyPic
Ha en super dag på skolen!

.. And who am I? That's a secret I'll never tell..
Xoxo, annais.23.03.2009 - 14:45

DATAFRI, MEN ET LITE INNLEGG


Hei! Tidligere på dette inlegget var det en mobilblogg, men har litt tid nå, så skal blogge litt. Pluss at jeg satt jo ikke på datan i helga  (nesten), så dette fortjener jeg. Jeg skal ivertfall starte med å si at jeg er imot dyremisshandling. Selvfølgelig, så kort-tenkt som jeg er skrev jeg at selskinnsko var bra. Jeg er helt klart imot det, men som vanlig, tenkte jeg ikke helt over det med skoa. Men det er jo heller ikke sånn at visst jeg slutter å bruke skoene til 1000 kr slutter de å produsere de. Men, never again fur. Skulle legge med et lite bilde her, men etter jeg søkte etter det på google ble jeg så trist at jeg startet å gråte!

Idag forstuet jeg fingrene mine. Vil du vite hvorfor? Minn meg på det imorgen. Så har du noe å vente på. Idag er ivertfall formen mye bedre, etter jeg leste komentarene deres! Også har jeg bestemt meg for noe. I uken her skal det være blogguken. Jeg skal poste en liten konk, en eller to bildeserier og to videoblogger. Kansje noe mer. Høres bra ut?
Q: Hva syns du om dyremisshandling?

annais.

22.03.2009 - 21:37

EMILIE, VI HAR BLITT TEGNET!


Image and video hosting by TinyPic
Takk til Gry som sendte denne søte tegningen av meg og Emilie. Vips, dagen ble bedre en best. Men nå er det himmelblå og pizza!
Er den ikke kjempesøt? Jeg hadde utrolig fint hår om jeg skal si det selv.

annais.22.03.2009 - 19:32

HJEMME.


Hei! Først må jeg si at det var litt gøy å komme hjem til å se hvor rævva bloggen min så ut etter mobilbloggingen. Ellers er ingenting særlig gøy - aner ikke hvorfor, men er litt deppa. Sikkert fordi jeg skal på skole imorgen, og at det var en person som skulle skrive masse dritt til meg. Haha, høres jo ut som livets undergang er 10 cm unna. Jeg må få på meg smilet ivertfall. Ikveld blir det himmelblå og en film, kansje det hjelper. Men bortsett fra den ene personen som skreiv dritt var det utrolig mye fint! Det hjalp kjempemye.

Vi tok mange filmer på hytta, så det blir nok en videoblogg. Pluss at jeg filmet inn en annen videoblogg før jeg dro, så vi får se. Men nå må jeg få litt styr på bloggen her, haha. Og forresten, til dere som ikke gir dere angående den cideren og ølen: Jeg drikker ikke øl, og cideren var uten alkohol. Eller, jo det var visst 0,07% - ooh, nå blir jeg drita.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Selskinnsko er alltid den beste løsningen :-)

annais.


22.03.2009 - 14:05

MOBILBLOGG


DSC03395.JPG
Hei! Før idag startet vi med snøhule faktisk! Men nå sitter vi inne foran peisen, fordi melis ble så kald. Vi er alene i hytta, resten er i slalombakken. Så nå har vi, så handy som vi er, fyrt opp i peisen. Nå skal jeg lese komentarer, så ha en fortsatt strålende søndag!:-) Klem Anna.


22.03.2009 - 10:53

MOBILBLOGG


DSC03383.JPG

Hei og god morgen! Først må jeg si at jeg leste igjennom komentarene deres igår, og jeg må si at jeg ikke drikker. Det er cider uten alkohol:-) ellers var det masse fint:-) Nå har vi ihvertfall stått opp. Snøen er til under vinduene, på idag blir det hopping fra taket. Bildet er foressten fra igår kveld da jeg og Ida spilte scrabble. Det ble litt seint - så seint at den dype, hysteriske latterkrampen kom. Så det du ser på bildet over er en koselig beskjed til våre foreldre. Når jeg våkner nå skjønner jeg at den ikke var fullt så morsom som igår. Høhø. Hva skal dere idag? Klem Anna:-)


21.03.2009 - 22:11

MOBILBLOGG


DSC00526 (1).jpg
Min største frykt. Utedo. Jeg skal love dere det var en kamp mellom meg og det kalde dosetet! Jeg klarte jo å slå an en intern vits om at barken (det man hiver i doen når nån har ....) var ida som hadde brent bæsjen sin. Dette syns jo jeg var hysteriskt gøy, så måtte jo avslutte med å si "bor det ekkorn nedi her..?" Lenge leve bæsjehumor! Jeg er ihvertfall overlykkelig for at jeg klarte å fikse mobilblogg, det er kjempe praktisk! Så det blir blogging resten at helga også. Men Kos dere videre med tv og data, nå skal jeg sitte i total isolasjon mens jeg leser fuglebøker. Klem pomphagle-helga. (HE-HE)


21.03.2009 - 16:59

MOBILBLOGG


DSC00511.jpg
Nå er vi fremme! Har handlet masse på konsumen, spesiellt cider! (uten alkohol) Nå skal vi ut å spille inn videoblogg:-) Har dere det bra? Klem anna.


21.03.2009 - 13:59

UT PÅ TUR, SOM OFTES SUR.


Image and video hosting by TinyPic
.. Men idag er et unntak. Jeg er faktisk glad her, noe man ikke ser på bildet over. Bare jeg får fikset mobilblogg nå er alt supert. Ida er ivertfall her, nå skal vi ut en liten tur, gjøre oss klare for villmarka. Jeg er jo smart at jeg har på meg dongeri og cardigan, siden jeg er så kjent med fjell og natur.

Ops, nå drar vi! Ha en super helg, jeg kommer hjem ganske tidlig på Søndag. Kansje det kommer et innlegg eller 1000, kansje alle mobilbloggene jeg har sendt kommer på en gang. Haha!

anna baklengs ♥


21.03.2009 - 11:17

JEG FIKK IKKE SOVE ETTER JEG SÅ DISSE.


God morgen! Igår fikk jeg meg lite med søvn, for jeg satt å så i blader til klokken X. Aner ikke hvor lenge jeg satt. Idag er ivertfall dagen, hyttetur. Jeg er egentlig helt OK med det nå, siden Ida og Melis skal være med. Litt surt det men mobilbloggingen, men skal jeg gi meg? Aldri.

Jeg har ikke mer å si. Jeg spilte inn en videoblogg igår, som kansje blir postet på Søndag. Pluss at det blir enda et innlegg (kansje fler) før jeg drar.
Image and video hosting by TinyPic
Se på dette. Det fant jeg i MAG igår. Jeg forelsket meg helt i den rosa silkekjolen, men armbåndet var også råfint. Og gjett hva? Kjole fra ginatricot (!!!) og smykke fra cubus. Me want!

anna baklengs ♥20.03.2009 - 21:33

JEG BLIR LITT TRIST.


Ok, nå er jeg så j.. lei. Jeg har sottet i over 3 timer for å finne ut hva som er feil med bloggen min når det gleder mobilblogging. Jeg har sikkert brukt 40 kr allerede, men jeg skal ikke gi meg! Haha.

Men nå må jeg nesten nyte fredagskvelden istedet for å sitte her å sutre som en baby. Jeg skal trøstespise. Is og potetgull. Ah, herlig! Jeg gikk foressten inn på google idag, da jeg så "dagens bilde". Er det ingen andre som kjenner det igjenn? Hadde ikke dere en sånn bok av en larve som gikk gjennom hele boka, gjennom mange frukter? Jeg  ble ivertfall kjempeglad da jeg så det, mangemange minner.

Image and video hosting by TinyPichttp://www.assistanse.no/logoer/Aldrimett.jpg
Selv om jeg syntes larven var ekkel og stygg. Høhø.
Q: Husker dere denne larva?

anna baklengs ♥


20.03.2009 - 19:11

M-O-B-I-L B-L-O-G-G


Ok da, nå er vell ikke overraskelsen så stor lenger etter du har sett overskriften. Jeg klarte faktisk å få skaffet meg nytt sim-kort, installert internett, WAP og MMS. Handy! Nå har jeg sendt et bilde av maten min til Karen, akkurat som 40-åringer som har fått sin første bildemobil. Men jeg har jo levd ett år uten å kunne motta eller sende bilder, så jeg er i en ny verden. Jeg fikk faktisk en MMS igår, av Karen. Som jeg fikk til å se nå. Det var en bæsj som hadde smeltet inn i isen, med teksten 4u under. Jeg gleder meg til å sende slikt gris jeg også.

Jeg har sendt inn et bilde til bloggen, som jeg håper kommer snart! Sendte den for nesten 2 timer siden så.. øhø. Men, nok om mobilen min. Det er fredag, og mamma har handlet så mye godteri at det fyller hele miksmaster skapet (som dere selvølgelig har sett..). Så nå skal jeg bruke opp alle pengene på mobben mens jegsnøvler i meg påskegodteri. Slaskete.
Image and video hosting by TinyPic
Mobilen min er meg sperret inni en nanodings. Det er akkurat som å se meg! Hoihoi.
Q: Noen som har litt erfaring med mobilblogging? Da mener jeg SMS-veien, ikke å logge inn på blogg.no på internett. Pleier det å ta så lang tid?

anna baklengs ♥


20.03.2009 - 15:45

DAGEN JEG FRYKTET HELE ÅRET.


Idag er dagen. Dagen jeg skal på hyttetur. Ok da, det er ikke for imorgen - men jeg skal grue meg allerede nå. Det er heldigvis med Ida, så det blir vell noe bedre. Så på med gamasjer og tursjokolade, nå skal vi på fjellet. Men jeg må nye dagen imorgen, å så opp klonne 7 (hahaha, litt feil) for å møte noen før jeg stikker opp i huttiheita.

Idag skal jeg faktisk fikse mobilblogg, pappa er å kjøper memorystick, så nå blir det bloggings på hytta. Jeg skal virkelig gjøre det nå - snufs. Btw, det er ikke FBI idag! Etter hver 5 episode tar vi en liten pause, for vi skal spille inn ny intro og sånn. Så det kan ta en liten tid før FBI er å se på bloggene.
Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra GINATRICOT, cardigan fra H&M og blodesokker fra CUBUS.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Q: Liker du å dra på hytta?
anna baklengs ♥
19.03.2009 - 21:31

SPOOKY


Mange av dere lurte på hva som skjedde da jeg opplevde et spøkelse! Det er ikke nånn big deal, men jeg og Ingrid satt på datan hjemme til hun, da lyset på rommet til broren hennes startet å skru seg av å på! Det var så utrolig skummelt husker jeg. Men andre ting som hun fortalte hadde skjedd var at tastaturet skreiv av seg selv noen ganger i blandt, og mye annet. Men huset var en bondegår før, så det er kansje ikke så rart.

Så lurte dere på hva som skjedde i slutten av 7'nde klasse som ikke var helt bra. Men det vil jeg egentlig ikke snakke så mye om, for det er litt vell personlig visst det går greit.
Image and video hosting by TinyPic
Wow, så flink jeg er til å tegne - ehe.
Q: Har du opplevd noe med spøkelser før? Fortell meg!

anna baklengs ♥


19.03.2009 - 19:32

ANNA NANA NNAA AANN ANAN = MEG


- Jeg har alltid vært en jente-jente, som var veldig glad i dokker og barbie.
- Jeg har hatt samme bestevenn i snart 14 år.
- Jeg hater marsipan.
- Jeg er veldig imot snus og røyk.
- Jeg og vennene mine har en veldig intern humor som er veldig vanskelig å forstå.
- Jeg og vennene mine har en veldig rar hobby - å veldig stygge bilder av oss selv, så vise de til hverandre.
- Jeg har en rød prikk på overleppa, som kom i Januar.
- Jeg har ekstremt kjedelige øyne.
- Jeg holder mye på med håret mitt.
- Jeg ser mye på tv.
- Jeg har 4.9 i snitt.
- Jeg har ikke hatt så veldig mange kjærester.
Image and video hosting by TinyPic
- Jeg blir kjempesur når folk rakker ned på "jålete" men egentlig er like jålete selv.
- Jeg liker å se at folk driter seg ut, snakker i søvne, slår seg, tryner eller snakker feil.
- Jeg elsker spesiellt at folk sier feil.
- Begynner de å grine i punktene over, må jeg holde latteren inne, noe som vil si at jeg stirrer på bestevennen min, Karen mens jeg graver munnen ned i jakka eller tar hånda diskrè for å "ta vekk et hår".
- I timene er hobbyen min å praple, så folk skriver ordene jeg sier i boka dems uten at de veit det. Det er hysterisk morsomt i følge meg.
- Jeg er svært lite sporty.
- Jeg liker å gjøre narr av folk som henger i håndball-haller på fritiden sin. ( veldig ofte)
- Jeg har egentlig ikke noe imot brunkrem.
- Jeg har gruet meg til komfirmasjonen min siden jeg visste hva en komfirmasjon var - fordi det virker så kjedelig med så mye styr.
- Jeg elsker når babyer roper stygge ting til folk på en scene.
Image and video hosting by TinyPic
- Jeg elsker å kjøre buss.
- Jeg har ganske ren hud, uten kviser.
- Jeg danser.
- Jeg elsker å blogge.
- Jeg kan bare ta armhevinger til musikk, noe som starter å bli et lite handicap.
- Jeg har et autistisk søskenbarn.
- Jeg har mange uvaner som å bite negler, lage dobbelthaker for meg selv og å stirre. Det er fordi jeg så og si nesten alltid er trøtt.
- Jeg er et ekstremt tilfelle av B menneske.
- Jeg har opplevd et spøkelse før.
- Jeg begynte ikke med sminke før i midten av 7. klasse.
- Jeg elsker å ta på navlen min.
- Ting tar tid med meg. Spesiellt å poste pakker.
- I 6 klasse ble jeg kalt limjenta. Aner ikke hvorfor, men jeg var helt ok med det.
- Jeg ble også kalt Anna på strippestanga, haha.

Image and video hosting by TinyPic
- Jeg ler veldig inni meg når folk krangler om usaklige ting.
- Jeg er kjent for å være usaklig.
- I slutten av sjuende klasse hadde jeg en veldig vanskelig tid.
- Når jeg var 3 datt jeg ned fra vogna mi og slo hjernerystelse.
- Jeg sang "I'm waving my dick in the wind" til læreren min i første klasse. Dette sa nemmelig broren min jeg skulle gjøre.
- Jeg har alltid hatet herming, men etter jeg fikk blogg har det blitt bedre.
- Jeg er ikke morgengretten.
- Jeg har det med å rope om morgenen.
- Jeg sukker inni meg når folk flirer hysterisk av navnet "Bob kåre".
- Broren min fortalte meg en skrekkhistore da jeg hadde lært meg navnet mitt om at visst jeg ikke skrev bokstaven N riktig vei kunne folk tro jeg het noe annet.
- Etter klokken 12\1 om natten får jeg en veldig dyp, hysterisk latterkrampe.
- Jeg er veldig imot å rope høyt at man er hyper.

Hoi! Det var ivertfall litt av livet mitt. Leste du alt? Good job!
anna baklengs ♥
19.03.2009 - 18:20

GRETTEN TENÅRING MØTER ANONYM ÅRSTID


Hva kaller man denne årstiden egentlig? Hadde det vært opp til meg hadde jeg kalt alle dager det var sludd og drittvær høst, men sånn er det uheldigvis ikke. Er dette liksom vår? Det som kommer etter vinter? Eller er det fortsatt vinter, vi bare bruker joggesko og tynne jakker mens vi "koser" oss i den svarte snøen dekt av eksos. Ikke min yndlings årstid ivertfall - uansett hva den kalles. Jeg er gørr lei av å skli på is jeg trodde var grus, så dette rett på en steinhard snø.

Som dere kansje skjønner har jeg vært ute med Melis. Samme turen som alle andre dager, der jeg går rolig bortover gatene mens jeg banner over været - glemmer helt at Melis tømmer seg på åpne gater. Det var en sint stor-hunde-eier som glodde stygt på meg da jeg glemte å ta opp bæsjen. Hvorfor ikke bare dra den helt ut å himle med øynene til han? Æh, jeg digger å være gretten tenåring.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Tatt på tur idag.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
GI MEG DETTE, SÅ SKAL JEG NOK KLARE MEG GANSKE SÅ GODT. Kreta 2008.

anna baklengs ♥


19.03.2009 - 15:04

NÅ GÅR JEG I DVALE.


.. For noen timer. Nå må jeg sette i gang fo'real med puggingen, så jeg må gå i dvale, å bli helt a-sosial. Ellers skreiv hg80 om meg, noe jeg ble kjempeglad for! Les det her. Idag var vell hele Trondheim i granåsen og så på worldcup. Jeg fikk ikke helt med meg ting, så trøtt og fjern som jeg var. Pluss at jeg er ikke veldig stor fan av skiksyting heller da.  Men møtte masse kjentfolk da. Jeg har foressten ikke spist opp godteriet mitt. Hva tror dere jeg skal gjøre nå?
Image and video hosting by TinyPic
Q: Liker du skiskyting?

Xoxo, annais.
18.03.2009 - 19:15

ANOTHER NASTY DAY IN MY PERVO LIFE


Hei søtinger! Enda en happening til meg. Melis spise en drittstor hundebæsj. Kansje like stor som et rundstykke! Enda en ekkel dag, i mitt perverse liv. Men det er derfor det er så gøy å være meg, for det skjer alltid slike ting. Ellers må jeg snart starte med pugginga før Karen kommer, dusje så Karen ikke svimer av når jeg åpner armene for å gi henne en klem. Dakar.

Imorges fikk jeg også en kjempenyhet, at Emilie skal starte på skolen min til høsten! Hvor herlig er ikke det? Råherlig. Ok, nokk snakking, mer atomer.

Image and video hosting by TinyPic
Heart. Say no more.
Ønsk meg lykke til, anna baklengs ♥


18.03.2009 - 17:41

KEEPS GETTING BETTER


Image and video hosting by TinyPic
Hey amigos! Jeg er så glad at jeg snakker spansk. Ok da, skriver det eneste ordet jeg kan på spansk - amigos. Karen skal ivertfall liggeover (shego på nettby), så det blir jo helt supert! Ellers skal jeg sette igang å late som jeg skjønner noe om atomer og molekyler, så vi snakkes. Bare en sånn kjapp oppdatering. Foressten, vil dere vite hva jeg skal ha med imorgen?
  • Ropert - det blir herlig. Haha.
  • Norske flagg selvfølgelig!
  • Bestemors hjemmelagde ullsko.. Ehe.
  • Verdigheten min.
Haha, bare tulla med den siste altså. En veldig intern spøk som går igjen vær dag i vennekretsen. Men når jeg tenkte meg om, var det liksom bare at jeg skulle ha med meg ropert jeg prøvde å få fram, så måtte sette på ting dere egentlig ikke bryr dere om. Ellers klør det veldig på linsa, noe jeg må gjøre noe med. Jeg er så saklig idag.
fm59co.gif
anna baklengs ♥
(btw, vinnerne av konken er kontaktet, på bloggen dems.)


18.03.2009 - 14:54

HADE FANTASI.


Hei! Som dere kansje har merket avsluttet jeg konken imorges, så vinnerne skal jeg trekke nå snart. Idag var jeg på skolen - wow. Jeg gleder meg bare til imogen, for da skal hele skolen å se på langrenn. Det høres ganske døll ut, men det er visst sånn world-ting. Kuuult.

Idag skal jeg bare slappe av. Lage meg mange toaster, for jeg har jo en hel pakke loff jeg har gjemt unna slik at de andre i familien ikke skal ta. Grisk? Nei. Det var jo mine egne penger så...?
Photobucket     Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
Alt fra GINATRICOT.  Fin på det siste bildet, veit det.
Image and video hosting by TinyPic
SKOLE - jippi.
Ellers skal jeg prøve å huske hvor jeg la fantasien min sist, eller om vi bare ble skilt ved fødselen. Den er ivertfall ikke der den skal være.

anna baklengs ♥


17.03.2009 - 20:35

JEG ELSKER DEG.


Hva annet kan jeg si? Jeg elsker lille Melis, som alltid blir glad når jeg kommer inn døra. Som alltid er i kosehumør, og alltid vil trøste meg med å slikke hele trynet mitt klissvått. Og, jeg elsker når hun er i photoshoot humør - noe dere merker under her. Selvfølgelig elsker jeg den nydelige katten min også, men når jeg skal ta nærbilder av henne ender jeg opp med klorebilder fra tærne til skallen. Haha.

Så må jeg bare si unnskyld for min ekstremt dårlige blogging idag! Jeg skal blogge bedre imorgen, jeg lover. Føler jeg er best til å blogge når jeg ikke har en konk på bloggen. Haha!
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Q: Hvem elsker du? Har du dyr? Hvilket?

Xoxo, annais.17.03.2009 - 19:07

MIDDAGSTID


Hei! Nå har Karen dratt, og jeg er stappa på middag. Ikke bare middag, men min ynlingsmiddag - biff! Du får ikke bedre, rett og slett. Nå skal jeg gjøre litt lekser mens jeg venter på at CSI skal starte. Er ekstremt lite som har skjedd idag, bortsett fra at jeg dro å kjøpte loff på butikken istad. Wow, hæ? Spennende hverdag!

Ellers sitter jeg bare å redigerer noen bilder, og ler over folk som er meg, men som samtidlig reklamerer for en konk på sin egen blogg. For noen kulinger. Også en ting til. Konkurransen avsluttes imorgen.
Image and video hosting by TinyPic
Mmm. Alt så egentlig sykt ekkelt ut, bortsett fra chipsen. Haha.

anna baklengs ♥


17.03.2009 - 15:23

BACK IN BLACK


Hei! Er så utrolig digg å være tilbake på data! Har besøk av Karen, vi skal sikkert lage oss is eller noe. Er så kald nå, at jeg sikkert glemmer noen bokstaver her og der, men jaja. Det er nemmelig helt sykt med hagl og regn idag, noe som suger. Men vi gjør det beste utav det - nemmelig å være inne.

Var sykt bra å komme tilbake til 1500 som hadde deltatt på konken min! Dere er så gode å ha. Og til dere som har spurt meg om spørsmål på komentar, jeg kommer ikke til å svare. For det er veldig mange komentarer som strømmer inn nå som jeg har konkurranse! Men den avsluttes jo i overimorgen.
Image and video hosting by TinyPic
Good to be back. Dette er det eneste outfitbildet for idag, outfiten er så stygg at du vil falle død om.

anna baklengs ♥16.03.2009 - 15:23

D.A.T.A.F.R.I


Snakkes imorgen :-)15.03.2009 - 21:02

KONKURRANSE - AVSLUTTET


DETTE KAN DU VINNE
I samarbeid med hg80 kan du vinne en råkul hg80 teskjorte, har akkurat samme selv. Den er i medium, men er like kul som stor. Eller en SWAG teskjorte, er i størrelse L, men prøvde den, og er råkul selv om den er stor. Baggy u'know :-)
Image and video hosting by TinyPic
DETTE MÅ DU GJØRE
Du skal skrive det ordet du tror du sier mest på en dag. Jeg foreksempel, tror jeg sier "er" ganske mange ganger. Trekningen er tilfeldig.

VIKTIG(!!) FAKTA

Du skrive e-post i feltet der det står e-post. Visst du ikke gjør det, vinner du ikke. Du må også skrive hvilken av teskjortene du vil ha. FOREKSEMPEL: "ER, HG80 TESKJORTE" . Konkurransen avsluttes på Torsdag 19.03.09.

anna baklengs ♥


15.03.2009 - 19:16

SMASHING!


Heihei! Har nettopp tatt deilig ansiktsmaske, og funnet ut at jeg vant konken til Mari, som var kjempegøy! Var masse nyttig pluss to ansiktsmasker, så kansje jeg skal spesialisere meg på det. Men jeg kan si at Nivea refreshing moisture var grei. Det svidde litt, og luktet litt mann. Men man ble utrolig glatt og fin etterpå, så det var absolutt vert det. 

Nå ser jeg på tangerudbakken borettslag mens jeg knasker Ifa. Om noen timer blir det himmelblå, så nå må jeg finne noe som får tida til å gå - wow det rimte. Skal også glede meg til imorgen for da er det... skole! Jeg gleder meg faktisk litt, til å se folk igjenn. For det har jo gått så lang tid. Kremt.  Nå holder jeg ivertfall på å skrive konkurransen innlegget, så det kommer i halv ti tida.
Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Lekker? Brillene er kjøpt på BIANCO, til dere som lurte.
Q: Hvilken ansiktsmaske er best?

anna baklengs ♥


15.03.2009 - 15:54

ÅRETS SKITUR: CHECK


Hei søtnoser! Er hjemme fra årets skitur. Nå skal jeg sette i gang med årets situps. Neida. Jeg skal gjøre litt lekser, ta ansiktsmaske, og kansje hårkur. Men det river vell i dere etter å få høre om min spennende skitur? Haha, det var faktisk ikke så ille. Vi hadde med mat og Melis, så alt gikk bra.

Ellers tror jeg jentene har planlagt noe, men så sliten som jeg er nå så veit jeg ikke om jeg gidder. Men, det må vi. Søndager må da være litt gøye de også. Nå skyver vi bare ansiktsmaske og hårkur til ikveld, så gjør jeg leksene nå. Visst dere lurte.
Image and video hosting by TinyPic
Ut på tur, aldri sur!
Image and video hosting by TinyPic
Såå sunn.
Image and video hosting by TinyPic
Hahahha, jeg er sååå fin.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Xoxo, annais.


15.03.2009 - 12:04

SÅ KOM DEN DAGEN HIT OGSÅ.


Ok, først må jeg si at jeg ikke har hermet etter annais'going chef etter noen andre, for ser dere hva jeg har på meg på filmen? Jeg har på meg akkurat det samme som jeg hadde på meg på denne dagen. Så tror dere jeg skiftet til akkurat det samme igår for å så lage videoen? Neppe. Pluss at jeg har snakket om det i litt under en uke, så ja. Jeg hermer ikke etter andre, jeg vet hvor jævli det er. Eller jeg prøver.

Men hei! Jeg er en smule sur. Eller, en smule tenåring. Familien skal på ski. Gøøøy. Så det første jeg sier er "Men mamma, tror du jeg kan gå på ski, jeg har jo så vondt i foten!" Jeg har jo det. Men neeida, det skulle ikke bli noen lang tur. Mhm, nei sikkert ikke. Jeg skal sørge for å være sutrete hele turen, da blir det kansje litt kortere. Ok da, jeg skal være glad, mamma har jo bakt kanelsnurrer til meg.
Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
Wow, er jeg ikke søt? Ikke akkurat.  Nå skal jeg på skitur. Do'h.
Q: Er du skimenneske?

Xoxo, annais.

      


14.03.2009 - 21:57

DEN ANONYME HUNDEN ER TILBAKE


Image and video hosting by TinyPicHei søtnoser! Jeg glemte å fortelle dere noe. Jeg og Melis var ute på tur idag, i parken. Så jeg satt meg på dissa med Melis på fanget, å gjett hva. Vi sovnet! Begge to. Men det var kjempekoselig, solen var helt syk. Men selvfølgelig måtte det komme en ekkel skrikerunge med størknet snørr i trynet og barnemat i munnvikene å vekke oss. Åååh. Neida.

Nå ser jeg på den store korduellen eller noe, skal snart se den filmen med han Ben stiller. Har også badet Melis, som nå igjenn har blitt til den anonyme hunden! Jeg er såå redd! Les den sjokkerende artikkelen om den anonyme hunden her. Nokk tull, dette er en seriøs blogg. He-he. Nokk snikksnakk, jeg må avslutte med å si at denne dagen har vært helt super! Ok, nå skal jeg holde smella. Slenger med en sang, digger den. Fant desverre ikke noe annet en remixer.


Xoxo, annais.14.03.2009 - 18:51

ANNAIS GOING CHEF 2Så blei det video denne gangen også!:-)

Xoxo, annais.


 


14.03.2009 - 16:18

SOL SOL KOM TIL MEG!


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
 

Her er noen bilder jeg tok istad. Nå skal jeg ut i sola!

Xoxo, annais.


14.03.2009 - 13:20

ET SLAGS MORGENINNLEGG


Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra ONLY, bluse fra CUBUS og solbriller fra BIANCO.
DETTE KJØPTE JEG
Image and video hosting by TinyPic
Solbriller fra BIANCO 190 ,-
Image and video hosting by TinyPic
Hårkur og ansiktsmaske.
Image and video hosting by TinyPic
Cardigan fra H&M 198 ,-
Ellers er det råfint vær, så nå skal jeg sette meg ut med en smoothie å kanskje spille inn en videoblogg. Jeg elsker finvær! Det var kjempemye fint jeg kom hjem til på bloggen, og det var råmasse fint i byen! Har jo ikke vært der på en stund nå. Men måtte begrense shoppegenene litt, sparer jo til pc. Hoihoi.

Q: Sol der du bor?

Xoxo, annais.


14.03.2009 - 10:08

MORGENFUGL I SIKTE


Nå skal jeg til byen! Ja, klokken 10. Så det blir kjempekos, men nå er det 5 min til jeg skal være på bussen. Kos dere i drømmeland!
Image and video hosting by TinyPic
Morgenfugl.
Q: Hva skal dere idag?

Xoxo, annais.13.03.2009 - 21:58

DA STARTER KVELDEN


Hei! Hvorfor sitte i ro å kjede ræva av meg, når jeg kan gjøre ting jeg alltid må gjøre? Småting på designet. Så da har jeg fått det unnagjort, så nå skal jeg starte kvelden.  Skal drikke farris til jeg sprekker, så jeg gleder meg.

Må bare si unnskyld for min dårlige blogging idag, men etter jeg slo meg har jeg ikke vært i stand til så mye, så håper det går bra. Imorgen blir det konk, som jeg ivertfall skulle deltatt i visst jeg ikke hadde en av tingene fra før. Så gjør klar den romantiske delen av hjernen jenter & gutteer! Og nå starter sexy fredag snart, så det blir supert!
Image and video hosting by TinyPic


Leker meg med boblevann.
Q: Farris eller vann?

Xoxo, annais.13.03.2009 - 19:10

SÅ BLE DET FREDAG DEN 13 HER OGSÅ.


På med nattbukse, limegrønne hjertesolbriller, boblejakke og stort stripete skjerf. Akkurat som jeg ba om ulykke når jeg gikk ut i det, alt jeg hater på en gang. Så det var ut på tur med Melis, smokk ned i bakken. Rett hjem, sove på sofan. Gleder meg til å våkne imorgen til et 20x20cm stort blåmerke på låret. Jada, vi tenker matte.

Ellers sitter jeg da her, ser på the voice remixer nå er det Mariah Carey - touch my body. Wow, den var ny Mariah. Ellers må jeg vell bare sitte her i sofaen, for jeg får meg neppe opp en trapp eller ut av huset. Flaks at gud skapte tv'en.
En digg sang til alle ulykkersfugler :-)

Xoxo, annais.
13.03.2009 - 15:39

MIN FREDAG DEN 13.


Hei! Hjemme fra skolen. Det er standar. Starter alltid innleggene med "Hei! Nå er jeg hjemme fra skolen." Men, det er jo fakta, så hvorfor ikke. Jeg er litt sur, for mozilla virker ikke til meg. Så jeg må skrive med Explorer, som går 1 cm i timen, og alt klikker totalt. Hverdagspbroblemer.

Men, det er endelig helg! Er helt klar for det, og familien kjører taco ikveld, så det blir fine greier. Så skal jeg sjekke alt av mail, skuffer, mobiler og hyller for å finne ut hva jeg får til bursdag. Neia mamma, jeg vet du leser dette - jeg skal ikke det. No worries. Men ivertfall, endelig helg! Foressten er det Fredag den 13 idag. Var ikke det liksom.. nettopp? Jaja. Jeg og jentene feiret denne fredagen på doen, helt mørt mens vi sa"bloodmary, bloodmary.." 13 ganger - oook da, skrek det. Men hun kom ikke, skuffende nok.
Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Tights fra H&M, jakke fra CUBUS og teskjorte fra ABERCROMBIE & FITCH.
Image and video hosting by TinyPic
En litt slapp outfit idag.
Q: Skjedd noe på din Fredag den 13?

Xoxo, annais.


12.03.2009 - 20:26

LITT AV EN DAG I LIVET MITT


Image and video hosting by TinyPic
Noen likheter som meg? Væit'jær fin på bildet + at det er masse\mage som mangler.

Xoxo, annais
.


12.03.2009 - 17:55

LUGG MEG.


Først må jeg si at jeg skal ikke klippe meg lugg. Det var bare en tanke visst jeg skulle klippe meg. Men jeg fant ut at jeg heller skulle ta en mye billigere løsning, hårkur. Men kansje en gang i fremtiden? Og til haters; bor dere i trondheim og har nettby, tror jeg dere ville merket at emilie ikke var den første i verden som klipte seg lugg. Og så vidt jeg veit har Emilie startet å ha luggen oppe, så noe mer dere vil si?

Ellers var det utrolig mye fine komentarer fra dere om luggen, så det fristet litt. Men jeg kjenner meg selv ganske så godt. Jeg kommer til å bli søkk lei at alt håret henger i trynet på meg, og jeg kommer til å savne skråluggen. Kansje jeg bare skal framheve den litt mer. Men nå skal jeg slutte å snakke om hår, det er ikke så særlig spennende kan jeg tenke meg.
Image and video hosting by TinyPic
Se min XXXS porsjon med potetmos. Lunsjen min!

Xoxo, annais.12.03.2009 - 15:45

A CURSE OVER THE BUS-MAN


Hei! Jeg sitter her å drypper over datan min, kliss våt etter en vell lang tur hjem. Bussjoføren nektet nemmelig å slippe oss av der vi skulle, så han doblet hjemturen til oss. Takk til deg, snille gode bussjofør.

Ellers er jeg overlykkerlig over at det er Torsdag, og at det bare er en dag igjenn med skole før jeg skal sove til jeg kjenner sol og hundesikker i øynene. Så bare en dag igjenn - fri. Neida, skole er ikke så ille. Fikk jo tross alt 5- på norskframføring! Applaus! Nå skal jeg lage meg et glass smoothie, ta bilder til konk å gjøre litt lekser. Så skal jeg vurdere å bestille en time til frisøren - hvis noen blir med.
Image and video hosting by TinyPic
UGG LUGG. MED ELLER UTEN LUGG?

Xoxo, ananis.


11.03.2009 - 20:00

MIN SPILLELISTE


    
LADY GAGA - POKERFACE SLOW & D.R.E - still DRE.
     
LILLY ALLEN - THE FAIR & FINAL FANTASY - TO ZANARKAND
Nå skal jeg lime meg fast i sofan mens jeg se superonsdag!
Q: Hvilken sang likte du best?

Xoxo, annais.11.03.2009 - 18:06

BILDESERIE 2 - SMINKEPUNGEN MIN


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
1. En ren maskarakost for å fjerne klumper på øyenvippene.
2. Max factor - false lash effect, den jeg bruker til vanlig.
3. Isadora - all in one eller noe, er veldig klissete.
4. Øyeglitter fra H&M.
5. Clinique's maskara - gir utrolig fine vipper, men litt lite i en pakke.
6. Eyeliner fra ..? Er brukt så mye at logoen er spisset vekk.

Image and video hosting by TinyPic
1. Et minieksemplar av en av mine ynlingsparfymer - naomi campell, at night.
2. Mini hudrens fra Avene.
4(hoppet visst over tre, haha) Mini sminkefjerner fra Loreal.
5. Mini boks med hudkrem fra Nivea.
6. Neglesaks.

Image and video hosting by TinyPic
1. Deo fra Sterilan.
2. To par linser.
3. Mentholatum, det beste for lepper!

Aner ikke hvordan jeg får alt dette nedi den lille sminkepungen, men jeg kan godt si at jeg aldri har hatt igjenn glidelåsen på den. Haha.
Q: Hva vil dere se neste gang?

Xoxo, annais.


11.03.2009 - 15:06

ANTREKK & MILKSHAKE


Hei! Hjemme fra skolen.  Kom hjem til mange tips om datavelging, at acer ikke var så bra når man skulle ha mange bilder, men ellers funket fett. Og jeg som har over tjue tusen bilder på denne datan, tror jeg må ha noe litt mer. Men jaja, takk for hjelpa!  Men nå skal jeg lage min hjemmelagde milkshake til ida som er på besøk! Oppskriften kommer snart, skal bare redigere den.

Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
Tights fra H&M, skjorte fra ONLY og belte er VINTAGE.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Xoxo, annais.10.03.2009 - 21:31

IN MY MIND


Lei av at jeg snakker om bursdagen min? Litt domt, for jeg er det mest hysteriske bursdagsmenneske du kan finne. Jeg elsker min egen bursdag, og andres bursdager. Og jeg er heller ikke klar over hva det skal stå på ønskelista jeg leverer til mamma og pappa enda, derfor har jeg brukt 2 timer inntil dataskjermen. Jeg fant 3 ting som jeg skal sette på ønskelisten min (som starter å bli litt lang). Vil dere se? Selvfølgelig vil dere.

Image and video hosting by TinyPic
Toppene fra illusion og pc fra acer.

Natta! Xoxo, annais.


10.03.2009 - 20:25

ANNAIS GOING SHEFVideo denne gangen :-)


10.03.2009 - 19:12

TJENE PENGER PÅ Å BLOGGE?


TJENE PENGER PÅ Å BLOGGE?
Ok, mange har spurt hvordan man tjener penger på å blogge. Jeg tjener ikke så mye, men litt. Som oftes kontakter folk deg, men du kan også tjene penger uten å bli kontaktet. Vil du reklamere for illusion foreksempel? De har jeg også på siden her. Da trykker du på denne linken. Dette er bare et lite tips fra meg, en enkel måte å tjene penger på å blogge.
DU TJENER 50kr på å joine linken.Ellers er videobloggen ferdiglastet, og kommer ikveld. Jeg sitter her og gleder meg til at Silent library, sannhetens øyeblikk og CSI skal starte. En ny superonsdag? Men før jeg kan sette meg ned i godstolen med god samvittighet må jeg pugge til prøve, gå en lang tur med Melis, rydde rommet og pugge til enda en prøve. Men det skal gå bra. Det gjør det alltid.
Q: Tjener du på å blogge?

Xoxo, annais.


10.03.2009 - 17:02

DAGENS KLEDNING


Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Tja, alt fra GINATRICOT.
Image and video hosting by TinyPic
Og mine nye ynlingsko.
Så blirr'e video og fotoserie senere ikveld. Jeg slår på stortromma! Haha.

Xoxo, annais.


10.03.2009 - 15:18

TILBAKS


Hei! Nå er jeg hjemme fra skolen. Og jeg har ikke datafri. Mange lurte på hva datafri er, men tenker dere litt på ordet tror jeg dere finner det ut. Ivertfall, jeg kom hjem til sykt mange fine komentarer, både på gamle og nye innlegg. De leste jeg imorges, så jeg gikk glad på skolen. Pluss at jeg rykket opp på 7plass på listen - stolt.

Jeg hadde skrevet det lange innlegget imorges, men var tydeligvis for trøtt til å trykke på lagre + publiser knappen. Men jaja, det sto vell ting som bare en trøtt 13 årig jente kalt Anna kan forstå også, så konsentrert og opplagt jeg er klokken 10 på 8 om morgenen. Idag hadde vi ivertfall skøyter i gymmen, så da fikk alle se mine kunster på isen. He-he.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Flink.
Vimeo laster også, så snart blir det film!

Xoxo, annais.09.03.2009 - 15:18

:(


Idag er det datafri. Jeg har maasse å fortelle, så skal se om jeg får fikset mobilblogg!


08.03.2009 - 20:40

BORTE BRA, MEN HJEMME BEST


Hei! Jeg er hjemme fra verdens dårligste film - han er faktisk ikke interessert. Huh, dro lenge før den var ferdig, jeg og Emilie. Så nå blir det himmelblå med familien, og leksetid. Jippi. Eller har det skjedd ekstremt lite, som dere kansje har merket?

Image and video hosting by TinyPic
På bussholdeplassen.
Image and video hosting by TinyPic
Så fornøyd da :-)
Image and video hosting by TinyPic
Svarthvitt bilder = love.
Jeg har datafri imorgen, så ha en strålende mandag imorgen! Skal se om jeg får fikset mobilblogg.

Xoxo, annais.


08.03.2009 - 15:57

DANASNJI SNABDJETI


Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
Tights fra GINATRICOT, topp og jakke fra H&M, sokker fra CUBUS og hårbånd fra ASOS.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Jeg aner ikke hvorfor, men jeg elsker å oversette overskriftene mine til helt sinnsykt gøyale språk. Eller, no offence til slovakerne. Nå var det nettopp noen jenter som ringte meg å sa at de elsket bloggen min! Det var kjempesøtt sagt! Jeg ble kjempeglad, bare så dere (to?) veit det :-) Men nå skal jeg og Emilie ut på tur, så kino.

Xoxo, annais.


08.03.2009 - 13:33

SKYPER MED MIN BFF


Image and video hosting by TinyPic
Hei og god morgen! Imorges var jeg så trøtt at jeg ikke klarte å skrive et innleg, så jeg bare trykket post innlegg på det innelgget før her. Wow, så mange ganger jeg klarer å si innlegg i en setning. ivertfall, jeg har nettopp snakket med Karen via msn. Så da var det ikke skype. Men nå har jeg laget med skype! Det er så gøy.

Men jeg skal ikke sitte å skype hele dagen, jeg har faktisk gjort litt lekser og skal på kino klokken 6. Det er mange som skal, tror vi skal se Han er faktisk ikke interisert eller noe. Så kansje vi møtes? Det er foressten kvinnedagen idag. Det fikk jeg med meg imorges, da mamma holdt en lang tale til meg om hva det var. Jeg spurte jo bare om det var dag vi skulle ha på oss sånne rosa sløyfer? Det var tydeligvis ikke det.
Q: Har du skype?

Xoxo, annais.


08.03.2009 - 11:11

DETTE ØNSKER JEG MEG TIL BURSDAGEN MIN.


Image and video hosting by TinyPic
Q: Hva ønsker du deg til bursdagen din? Når har du bursdag?

Xoxo, annais.
07.03.2009 - 19:57

IDAG HAR JEG VÆRT FLINK!


Jeg må altså si det. Idag har vi drukket 2 liter sjokomelk. Jeg må bare si det. Jeg har vært en flink blogger idag. Og dette har vært en super dag! Noen venner kom, vi bare lå i sofan heele dagen, hørte på musikk og snakket jentesnakk. Skal poste ønskelisten min på bloggen snart, det var noen som spurte. Såee, nå skal jeg spise pizza.

Jeg planlegger foressten en ny konk nå, så dere må gjøre dere klare. Pluss at jeg må unnskylde mine skrivefeil her, men flere av tastene på tastaturet er ramlet av. Men det er bra dere forteller meg at jeg har skrevet feil, så jeg kan rette på de:-)
Image and video hosting by TinyPic
Sunn! Ok da, noe av det.

Xoxo, annais.


07.03.2009 - 17:36

ANONYMOUSLY DOG


Image and video hosting by TinyPic
Hei! Nå har vi vasket en anonym hund, som ser helt utrolig rotte ut. Kan det være en rotte? Vi vet anda ikke.

Nå kommer ivertfall enda flere, så da skal vi vell bare slappe av. Vi har sett film og spist masse sundt, (faktisk) så vi har veeeldig god samvittighet. Men nå må jeg skrifte, jeg har gjennomsiktige hundespor over hele meg. Hvem kan denne mystiske hunden være?

Xoxo, annais.07.03.2009 - 13:29

JENTENE FRA A TIL E TIL I


Hei! Nå har vi endelig fått postet en någen lunde bra versjon av FBI. Lyden var helt i utakt med filmen på den første, så til dere som så den, se den nye heller! Ivertfall, nå har jeg årnet meg og er klar for jentedag med Emilie og Ingrid! Det blir kjempekos! Vi skal se film, spise snacks og kansje lage oss nachos. Det er helt sinnsykt drittvær ute, så det blir kos å bare sitte inne i varmen.
Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
Tights fra GINATRICOT, tunika fra BIKBOK og armbån fra CUBUS.
Image and video hosting by TinyPic
Xoxo, annais.


07.03.2009 - 11:18

FORBRUKERINSPEKTØRENE 5 (NY VERSJON)


 
video:forbrukerinspektrene5
Endelig kom den! Vi er kjempefornøyd!
Så hva syns du?

Xoxo, annais.


06.03.2009 - 21:39

JADA, VI SKJØNNER DET WINDOWS - IKKE GNI DET INN.


Selfølgelig - Forbrukerinspektørene vil ikke lagres. Så den kommer forhåpentligvis imorgen, siden handy meg må ta meg en tur til Emilie for å se på det. Så Windows movie maker klikker, som nesten alle andre Fredager. Men dere er alltid veldig tolmodige, så dere må bare vente litt denne gangen også. Kommer forhåpentligvis imorgen!
Image and video hosting by TinyPic
Jeg husker ikke hva dette heter. JERNETEPPE! Hva i all.. sannhetens øyeblikk. Derja. Det har jeg sett på. Så utrolig spennende! Se mitt lille sjokoladelager under min nye, fancy tv.

Image and video hosting by TinyPic
..Og jeg klarte å hovne opp på leppa, for sannhetens øyeblikk var så spennende at jeg bet i stykker hårklipa mi, som da fly rett inn i leppa. Ah, drittdeilig. Men nå skal jeg se CSI!

Xoxo, annais.


06.03.2009 - 19:03

OK. NÅ ER JEG KLAR.


Jepps, da er designet mitt ferdig. Dere har sikkert ikke merket noe forskjell, men det er sånne småting jeg erger meg over hver gang jeg er innpå bloggen. Som mellomrom mellom forskjellige ting, og hvor ting skal stå. Så nå er jeg sånn någen lunde fornøyd. Selføvlgelig ikke helt - haha.

Så nå skal jeg sette meg ved middagsbordet å spise taco! Må kjappe meg litt. så blir det sexy fredag på tv! Jeg må bare si at dere har blitt veldig flinke til å komentere! Det er veldig mye fint fortiden, og veldig mye mer enn jeg hadde før! Keep it up!
Image and video hosting by TinyPic
Q: Sexy fredag eller senkveld?

Xoxo, annais.06.03.2009 - 15:41

ETTERLENGTET, ANYONE?


Jeg er helt klart ikke en av de som springer ut fra skolen mens jeg river ned halve klassen i samme slengen når det er helg. Taar det rolig, vettu. Men idag var det faktisk litt sånn. Men nå selvfølgelig var det ingen som var så gira som meg på helg så jeg tenkte jeg skulle spare klassekamerater og lærere en støyende og vond utgang av uka. Såå omtenksom. Men, jeg er ivertfall dritglad for at det er helg!

Og så vidt jeg veit er forbrukerinspektørene ferdiglastet hjemme til Emilie, så den kommer også ikveld! Nå skal jeg stikke ned på posrtkontoret å poste gavene og jobbe med noen pittesmå ting på designet mitt. Perfektsjonist. Er det noe som heter det?
Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
Tights fra GINATRICOT, tunika fra BERSHKA og hårbånd fra GINATRICOT.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Q: Noen andre som er klare for helg?

Xoxo, annais.05.03.2009 - 20:33

GUTEN DAG


Hei! Nå er jeg hjemme fra Emilie. Filmen ble ferdig, og postes imorgen. Nå skal jeg se Ungkaren, 20 vs. 40! Og følg med, for den gamle danselæreren min er med! Hun heter Katinka. Har egentlig ikke mer å si. Eller jo! Imorges logget jeg på blogg før jeg dro på skolen og skulle ha framføring! Ble kjempeglad for alle komentarene, det gikk egentlig ganske bra!
Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
Q: Men folkens, hva blir det i år? 20 Vs. 40?

Xoxo, annais.
05.03.2009 - 19:16

NÅ HOLDER VI PÅ!:-)


Jeg veit at vi begge har blogget veldig lite, men vi er midt i redigeringen! Så det blir masse blogging når jeg kommer hjem. Håper jeg. Men dere må ha oss begge unnskyldt!

"Ka faen e det med musa her da, den e jo helt mus akkurat som inni tissen te andre.."

Emilie kom nettopp mumlende forbi meg, frustrert over datamusa til mac'en. Joda.

Xoxo, annais.


05.03.2009 - 15:51

MATPAKKETRØBBEL OG ALT DET DER


Hei! Jeg er hjemme kjære! Idag blir det filminspilling, altså av FBI 5. Jeg skal allerførst lage meg pasta di parma, så er jeg klar for å snakke til et kamera. Så til overskriften. Igår lagde jeg meg pizza. For å ha med på skolen. Så jeg legger den fram på kjøkkenbenken. Men når jeg kommer på skolen skal jeg skryte til folka i klassen om den gode matpakka mi. Men hvor er pizzan? Ikke i matpakka mi. Så så sutrete som jeg er går jeg ut fra timen for å ringe mamma å klage over at hun ikke puttet pizzan i matpakka. Okei da, kansje ikke så ille. Men jeg ble bare sååååå skuffa! Til dere som ikke skjønner humorn min, ikke ta det seriøst.
Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra ONLY og tunika fra GINATRICOT. Nei, jeg er ikke fotogen om morgenen.
Image and video hosting by TinyPic
Til dere som lurte på om MODA betydde vero moda, nei. Det sto bare MODA bak på ullgenseren :-)
Xoxo, annais.


04.03.2009 - 20:50

SUPEROONSDAAAG!


Hei! Jeg hadde helt glemt at det var superonsdag idag. Så jeg fisket opp sans-isen fra fryseren igjen, som veldig snart blir tom. Har akkurat sett Gossip girl, og tenkte jeg skulle klare å blogge et innlegg før Ugly betty starter. Litt domt at CSI har sluttet, for jeg er ikke så veldig fan av lost. Men nå må jeg kjappe meg! Imorgen har jeg norsk-fremføring, ønsk meg lykke til!
Image and video hosting by TinyPic
Xoxo, annais.04.03.2009 - 18:21

VINNERE OG ISKOS


Hei! Jeg vet jeg ikke har blogget før nå, men har jobbet med en ny ANNAIS GOING CHEF og trukket vinnere av konkurransen. Så logg inn på mailen din, eller sjekk bloggen din. Visst det ikke ligger en e-post eller komentar på noen av plassene, har du desverre ikke vunnet. Trekningen var tilfeldig.

Jeg har også spist verden beste is. Nemmelig min faste sommer is - SANS. Ingen av vennene mine liker den, så det betyr at jeg ikke trenger å dele med noen verken på sommeren eller vinteren. Grisk? Nei? Pff. Så jeg har bare kost meg de siste timene. Emilie kom ikke, fordi hun skulle sitte barnevakt. Så da tar vi det imorgen. Det löser sej, det gør det alltid.  Det var utrolig mange gode ideer som vi garantert skal bruke!
Image and video hosting by TinyPic
Oh, yummy.

Xoxo, annais.
04.03.2009 - 14:52

IDAG ER DET 1MND TIL MIN BURSDAG


Hei! Hjemme fra en kort skoledag. Emlilie er på vei, tror jeg, og vi skal spille inn forbrukerinspektørene 5. Ja, den ble en uke forsinket, men det ble så mye tull med omgangsyke og sånt. Så til overskriften! Idag er det en månde til jeg har bursdag! Så da blir jeg altså fjortiss. Jeg kan vise peace-tegnet så mye jeg vil uten at folk klager. Ah, skal bli deilig. Så skal jeg rope høy på offentlige steder med masse brunkrem og burberryskjerf rundt hodet. Og pearce det over leppa mens jeg driter i skolen. Ok da. Jeg skal prøve å ikke gjøre noe av dette.
Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic
Ulljakke fra MODA, bukse fra GINATRICOT, svart topp fra BIKBOK og armbånd fra H&M.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Q: Noe dere vil vi skal teste?

Xoxo, annais.03.03.2009 - 18:52

KONKURRANSE - AVSLUTTET TIDLIGERE ENN PLANLAGT


DETTE MÅ DU GJØRE
I samarbeid med hg80.no setter jeg igang en konkurranse! Dette er bare litt av alt jeg fikk, dere kan lese hvorfor jeg legger ut dette nå under her. For å vinne må skrive hvor du bor. Bare skriv OSLO. Eller, ja den plassen du bor på. Skriver du trondheim, må du skrive hvilket av gavekortene du vil ha. Enkelt spør dere meg. Det er bare folk i Trondheim som må skrive litt mer. Skjønner?

DETTE KAN DU VINNE
2 gavekort på Zaphari på 100 kr og 2 rabattkort på oasis på 20%. Du kan vinne alle, så du får delta max 4 ganger. Delta smart, altså ikke alle de fire gangene etter hverandre.

KJEDELIG FAKTA
Jeg måtte kjappe meg med denne konken, for gavene går ut snart, så jeg må få sendt de osv. Denne konkuransen varer bare i 2 dager, altså blir det avsluttes på Torsdag. Rabattkupongen på oasis kan alle vinne, men gavekort fra Zaphari kan bare folk i trondheim vinne. For det er på et senter her i trondheim som heter Mercur. Du kan jo selvfølgelig skrive at du skal gi det til en venn i trondheim, eller at du skal til trondheim.Image and video hosting by TinyPic
Som sagt, avsluttes TORSDAG 5 MARS.
PS; SKRIV E-MAIL I KOMENTARFELTET DER DET STÅR; E-POST.

Xoxo, annais.03.03.2009 - 17:39

HVA BRUKER MAN EGENTLIG FRIDAGER TIL?


Image and video hosting by TinyPicHei! Nå nærmer en herlig fridag seg kvelden, noe som er litt kjipt. Jeg er altså ikke fornøyd over hvordan jeg har brukt den. Cafè og byen? Jeg fikk også tatt telefoninterjuet idag, noe som var kjempegøy.  Vi kom hjem for noen timer siden, da satt vi bare i sofan og halvsov mens disneychannel duret på tv'en. Man kan også slappe av på fridager.

 Men ivertfall, jeg dro egentlig bare til byen for å hente noen gaver - til dere! Jeg er nemmelig blitt sponset av hg80! Det var to store papirposer og masse vedsiden av det. Alt sikkert til en verdi over 1000 kr! Så det kommer da på bloggen snart. Ta en titt innom hg80's blogg så du får smugtitte litt på hva premier kan være.
Q: Gleder du deg?

Xoxo, annais.03.03.2009 - 14:41

DAGENS KLEDNING


Image and video hosting by TinyPic
Bluse fra H&M.
Image and video hosting by TinyPic
Armbånd fra CUBUS.
Image and video hosting by TinyPic      Image and video hosting by TinyPic
Ellers hårbånd fra ASOS.COM og ullstrømpebukse fra H&M. Nei, jeg kan ikke linken til fletta på asos, for jeg fikk den selv av en venn.

Xoxo, annais.


03.03.2009 - 10:30

HJEMMEDAG OG LUKSUSFROKOST


Hei! Jeg skulker ikke, jeg har hjemmedag. Bare for å si det. Igår var datafri, der jeg fikk til til å gjøre alle lekser og innleveringer. Jeg var gørrsliten etter skidagen så jeg skippet dansinga. Det ble også WIPEOUT på tv! Så utrolig gøy. Jeg holdt på å le meg ihjel flere ganger i løpet av det. Fun. Som sagt - hjemmedag. Men jeg skal ivertfall ikke holde meg hjemme! Jeg skal til byen kansje og på kino. Men aller først skal jeg spise frokost på Choco bocco med Karen - my BFF.

Så til noe mange av dere lurer på. Hva hjemmedag og datafri er. Hjemmedag er en dag skolen har gitt elevene fri. Da er du hjemme. Hjemme + at du får en DAG fri. Hjemme-dag. Datafri er at jeg ikke sitter på datan. Data + fri. - Datafri. Og dere lurer på hvorfor jeg skriver et innlegg om at jeg har datafri når jeg har det - fordi at jeg ikke skal komme til datan på tirsdager med massevis a dritt som; "Hvorfor har du ikke blogget? BIMBOHORE!!!!" ovs.  Men dere er så flinke som ikke skriver det.
Image and video hosting by TinyPic
Q: Noen planer om hva vi skal se på kino?

Xoxo,annais.02.03.2009 - 15:24

DERE VET HVILKEN DAG DET ER


Mandag - datafri! Men imorgen er det hjemmedag på skolen, så da blir det mye blogging.


01.03.2009 - 18:16

HJEMME FRA KINO


Hei! Nå er jeg og Ingrid hjemme fra kino! Som sagt, slumdog millionair. Den var superdigg. Rett og slett. Løp på kinoen å se den! Handler ikke bare om penger, damer og sminke - men faktisk viktige ting! Jeg tror den fikk 8 Oscar'e ellernoe, noe den helt klart fortjente! Sånn, min mening.

Nå skal jeg og ingrid (ingriiid95 på nettby) og jeg (annais på nettby, til dere som lurte - jaada, jeg veit nettby er fjortiss..) le litt av Melis her hun tripper rundt i sumo-bleie. Vi skal også kose oss med boller! Høres bra ut. Men spørs om vi får proppet i oss noe, for på vei hjem fra kinoen stoppet vi på en kina resturang der vi spise litt, og møtte to folk fra klassen. Ok, nokk snikksnakk.
Image and video hosting by TinyPic
En kjempesøt tagging på vei hjem.
Q: Hva heter du på nettby?

Xoxo, annais.01.03.2009 - 14:51

NÅ SKAL JEG PÅ KINO


Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra GINATRICOT, genser fra RISØE og topp fra GINATRICOT.

Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Litt slaskete, men jeg skal på kino med Ingrid så jeg må kjappe meg!
Q: Har dere sett Slumdog millionear?

Xoxo, annais.01.03.2009 - 12:09

JIPPI - LEKSESØNDAG


God morgen! Idag våknet jeg som alle andre søndager, til en kjempegrå himmel. Idag er det leksesøndag, noe som ikke gjør det bedre. Jeg skal jobbe med matteinnlevering og matte lekse. Jippi? Derfor har jeg ikke så veldig mye å si, bare.. jippi. Men dere skal høre mer fra meg, for mamma har baket boller, noe som vil si at jeg må jo ha maaange pauser!
Image and video hosting by TinyPic
Ps, jeg tråkket på de uferdige bollene som sto til heving på badet. Dont tell mama!

Xoxo, annais.


Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits