31.03.2010 - 17:50

slik redigerer jeg


FARGE PÅ NOE, RESTEN SVARTHVITT
Til dette bruker jeg Gimp. Du tar lasso-verktøyet (bare trykk "F"), og drar det rundt der du skal ha farge. Så trykker du CTRL + i (eple + i på mac). Deretter går du i kategorien "farger" og trykker "mindre metning". Og voila, så enkelt er det faktisk!

Eksempler:


________________________________________

TO BLANDEDE FARGER I ETT BILDE
Dette prøvde jeg jo å forkalre igår, men sånn ca... ingen av dere skjønte hva det var snakk om. Dette gjør du i paint.net. Du åpner bildet du skal redigere, og velger deg to farger i fargesirkelen. VIKTIG: Du må gjøre fargene litt gjennomsiktige! Hvis ikke blir det bare masse farger på bildet ditt. Så du veger fargene, og drar ned gjennomsiktigheten til ca 116. Dette må du gjøre på begge fargene.


Så går du under kategorien Effects > Render > Clouds. Der bare leker du deg med å dra "scale" og "roughness". Et tips er å velge forskjellige effecter under "Blend mode".

Eksempler:

http://i50.tinypic.com/30krbme.jpg

________________________________________

"VINTAGE" EFFEKT
Da har jeg rett og slett brukt dette bildet under som tutorial. Jeg har holdt på med Gimp i noen år nå, så dette er ganske lett for meg. Men om Gimp er helt nytt for deg, anbefaler jeg ikke å kjøre rett på med denne. Den er ikke supervanskelig, men det er kanskje litt vanskelig å finne ut hvor forskjellige ting er. Fks, "layers" osv. Og det orker jeg desverre ikke lære dere, for det finner dere nok ut selv :-)


http://crazymurdock1.deviantart.com/art/Vintage-look-in-Gimp-61841683

Håper dette var til hjelp!


31.03.2010 - 13:50

hjeelp!


Tastaturet mitt har klikket, s[ det g[r ikke [ skrive AE OO eller AA eller noen av tegnene, nesten!! .8* hahaa, jeg er lost. Noen som vet hva jeg m[ gj;re for [ f[ tilbake tastaturet__ HE/HE sykt bra innlegg, eller hva_ som dere skj;nner, null sp;rsm[lstegn..... men anyways, slette dette innlegget n[r jeg har f[tt svar, v'''r s[ snill [ hjelp meg!!!!! >(>(>(>(>(  smileys, tydeligvis...


31.03.2010 - 00:00

svar på noen spørsmål


Har fått noen spørsmål stilt veldig mange ganger, så tenkte jeg skulle svare på noen!:

Deltok ikke du på "earth hour"? Jo! Det gjorde jeg. Jeg hadde egnetlig planer om å skrive et innlegg, med noen stemningsbilder, men i den timen det var, brukte jeg tiden på å vente på at Karen skulle pakke, og kjøre bil. Men som en trøst hadde vi av lysene i hele huset mens vi pakket. Noe som førte til tredobbelt så lang tid, haha.

Funket blekesprayen? Dette har jeg fått ekstremt mange mailer om, bare på den lille tiden etter jeg skrev innlegget. Men ja, jeg tror den funket. Jeg hadde nesten ikke i noe, bare sånn 2-3 sprayer. Så.. det vet jeg ikke helt. Har hørt at den funker veldig bra!

Skulle ikke du vise oss paint.net? Jo....................... Jo, det skulle jeg. Hihi, det kommer. Ikke stress meg, jeg fungerer ekstreeemt dårlig under press. Eller vet dere hva. Jeg tar det på sparket!Slik lager du slike bilder som dette, og det jeg har på headeren: Åpne paint.net (det er ikke en nettside, men et program. Husker ikke hvordan man laster det ned, er ÅR og dag siden jeg gjorde det!) > effects > render > clouds. Derfra gjør du det slik som du vil! Enkelt og greit!


30.03.2010 - 20:10

lovlig blond


Hei dere!

Først og fremst - jeg visste ikke at Voe hadde "hyttekos" som overskrift, så det først nå. Siden noen av dere er så viktige på det, hihi! I byen idag kjøpte jeg bare.......... litt tidsfordriv!


Men det at jeg er skikkelig pysete og ikke tørr å velge lys nok farge, sliter virkelig på håret mitt. Jeg har farget håret mitt i samme farge engang, og glansfarget det i samme farge en gang. Og idag gjorde jeg det igjen! Eller, tror jeg. Hadde egentlig tenkt å spare blonde-sprayen, eller gi den til dere, men jeg peiset på med den også. Haha, hei slitt hår!

Men uansett. Trenger litt forandring.Så da får håret bare bli litt slitt! Jeg fikk ihvertfall ganske mye lysere hår, og er veeeldig fornøyd! Har sommerhår nå, perfekt.

Image and video hosting by TinyPic

Så ja, fornøyd! Begge deler er kjøpt på vita, husker ikke hvor mye det kostet. Men ble vel litt over 200-lappen for begge deler! Fargen er ikke helt lik som på bildet, og vises mye bedre forfra :-) Blir nok noen bedre bilder senere, nå skal jeg handle........... PÅSKEEGG ♥

Hva syns dere?


30.03.2010 - 17:03

dette er en bra overskrift


Som dere sikkert fikk med dere, tilbrakte jeg mange sommerdager på den nye hytta mi i Brønnøysund i sommer, med Karen. Det var sinnsykt koselig, og det var liksom sol hele tiden.

Var der igjen idag. Blir litt deprimert, bare av å se disse bildene:


Dere kan jo gjette hvilket bilde som ble tatt i sommer, og hvilket bilde som ble tatt idag? Jaja, gleder meg ihvertfall til sommeren.

Tok noen bilder på hytta idag, anyways. Innsiden av hytta får dere nok ikke se før om litt, haha den er så stygg at. Og når jeg sier stygg, mener jeg stygg. Nesten så man ikke kan kalle det hytte. Haha, men vi holder på å pusse den opp, bare så det er sagt!såå fornøyd da!


30.03.2010 - 13:07

downtown girl


Hei og god morgen! For min del er formen verre, men herre. Jeg skal ikke sitte inne å dø i påskeferien. Idag skal jeg ut å jakte på den perfekte trenchcoaten, og jeg jubler om jeg finner den her i Brønnøysund. Sjangsen er vel minimal, men hey - vi gir aldri opp håpet!

Nå skal jeg slenge på meg anorakken, så bærer det på byyyyeeen! Kos dere idag!

tshirt ginatricot lommebok monki


29.03.2010 - 23:34

xem


HEI JEG HAR FÅTT KULDEEKSEM. Eller Xem da, siden jeg elsker kule forkortelser!


.. men den eneste fuktighetskremmen jeg finner her i huset er..... HÆL-KREM. Er det mulig.

Uansett, jeg har fått den årlige håndeksemen, som jeg har fått hvert år siden jeg var 3 år. Eksem er jo et ekkelt ord, men det er nok bare tørr hud jeg har på hendene. Hadde vært litt fett (og ekkelt, for den saks skyld) å ha helt syk eksem på henda, slik at det ser ut som jeg muterer når som helst.

Ferdig å snakke om eksemet mitt (som egentlig bare er tørr hud!!! INGEN MISSFORSTÅELSER!!)

Idag har jeg gjort fint lite. Tatt et sykt fint bilde, da:


HEHE sjarmerende! Måtte nesten sensurere nesa. Er jo faktisk forkjøla.......

Nå er det snart natt. Imorgen skal jeg opp tidlig! Trodde jeg hadde stått opp tidlig imorges, men viste seg at jeg bare hadde glemt å stille klokka, og at den var 12 likevell. JAJA.
Satser uansett på alt av bakterier og ekkel drit er ute imorgen, og jeg drar til Brønnøysund City. Hellyes.

Ellers var det sykt mange koselige kommentarer fra dere ♥
Mange som likte bildeinnlegget, og jeg kommer nok til å vise dere hvordan jeg redigerer enkelte bilder en gang i uka her. Dere gir meg så lyst til å blogge, kjære lesere!


29.03.2010 - 19:17

You keep carrin' that anger, it'll eat you up inside


india arie - the heart of the matterHva syns dere om slike bildeserier? Noe jeg bør fortsette med? Jeg syns ihvertfall det er kjempegøy. Elsker å ta bilder og prøve ut nye redigeringer. Får bare håpe dere liker det?


29.03.2010 - 15:44

vinneren av konkurransen


Da er konkurransen avsluttet! Og vinneren ble...

Celine Dahlberg! Gratulerer! Send meg adressen din på mail, så sender jeg kjolen etter påske!

Og til dere som ikke vant, det kommer en konkurranse i tiden som kommer. Må bare finne en fet premie! Og det var veldig mange som deltok, herlig! Det gir meg bare enda mer lyst til å ha fler konkurranser.

    

Har dere noen konkurranse-ønsker? Maskara, jeans, osv? Så skal jeg se om jeg får fikset noe!


29.03.2010 - 13:48

det er så gøy å være syk


God morgen dere! Idag våknet jeg som....... syk. Awesome! Når jeg først har kommet til en by med litt sol i, og har sjangsen til å bli menneskelig brun igen (hudfargen min matcher faktisk hårefargen min, uten sminke!!), men idag er det inne-tid. Men hva har man vel solarium til? HE-HE.AHHH, herlig om morgenen ja! Men ser dere at "brunfargen" min matcher håret litt i sidene? Flaut.

Men nå må jeg se positivt på det! Nå får jeg masse tid til å blogge!!! Haha. Ha en strålende påskedag til dere som skal gjøre noe annet enn å sitte hjemme å være syk! Og til dere som er syke - vi er sammen i sorgen... Neida, god bedring, påskebarn!


28.03.2010 - 22:15

anna <3 motedronningen


Dere har sikkert hørt litt om den relativt (haha, minner meg om afterski, tim lim og dim eller hva de kaller seg i "torsdag kveld fra nydalen"!) nye nettsiden motedronnigen?

Vel, den bør dere absolutt ta en titt på. Jeg kan nesten love at man kan finne noe man liker, uansett. Det er blanding av forskjellige stiler, men alt er moteinnspirert. Jeg har allerede funnet 10-11 ting jeg liker, hihi!


Ah, så herlig. Er ikke så dyrt heller!


28.03.2010 - 20:20

slik sminker jeg meg


Hei dere!

Mange har spurt om jeg kan legge ut en sminkevideo, der jeg sminker meg slik jeg gjør til vanlig. Sminkevideo må nok vente litt, men jeg kan lage et sminke-bilde! Dere skal nok få sminkevideo en gang, det er bare det at jeg ikke ser ut uten sminke, og jeg har heller ikke et kamera som er godt nok til å filme så nært. Meeen, det kommer vel engang!

Image and video hosting by TinyPic

Jeg har også "MAC eyeshadow white frost" i øyekrokene, men det ble ikke plass på bildet. Og så har jeg en kremeyeliner fra MAC på øyelokkene, men det ble det heller ikke plass til.. Haha! "MK" står for Michael Kors.

Det ser ut som jeg bruker veldig mye, men det varierer. Jeg sminker meg nesten aldri med samme sminke, jeg varierer hver dag. Men dette er liksom en slags "basis" da, om jeg kan kalle det det. Jeg bruker foreksempel forskjellig pudder hver dag, eller jeg bruker ikke pudder i det hele tatt.

Så får vi se om jeg får vist dere "bølgehår" en annen påskedag!


28.03.2010 - 19:23

påskesol <3


Hei dere! Trygt hjemme i Brønnøysund, med så og si hele slekta i hus. Sola skinner faktisk, og jeg trodde ikke jeg skulle si dette før om tre måneder men......... jeg fikk ikke sove pågrunn av at sola skinte så sterkt i annsiktet mitt! Liker!

Veeelll, nå er det bestemors kjøttkaker for tur. Merker at det er påske ja! Trykker på med mat. Men det er vel det vi liker? Beklager for megadårlig innlegg, har liksom ikke opplevd allverden etter 7 timer i bil. Kommer sminkeinnlegg sener ikveld!

hei nese
Ser dere har kommentert masse, så nå skal jeg lese kommentarer!


28.03.2010 - 11:55

awesome


Hei og god morgen!

Idag drar jeg til...... brønnøysund. Em skulle egentlig være med, men nå drar jeg alene. Woho, party! Blir tidenes bursdag med.... familien. Skal slutte å klage, det blir sikkert koselig. Denne gangen har jeg med laderen til min egen pc, så det blir vanlig blogging, heldigvis. Må jo ha noe overlevingsmateriale.


Bror kom hjem fra millitæret igår! Koselig Ønsk meg god tur da, så blogger jeg når jeg er fremme!


27.03.2010 - 20:35

dagens innkjøp


ginatricot


bik bokhennes & mauritz

Er så fornøøyd så! Spesielt med shortsen, alle veninnene mine sa til meg at den var så "meg", og den er jo egentlig det.. Gleder meg bare til sommeren, så jeg kan bruke alt jeg har kjøpt i vinter, hahah! Jeg er usikker på hvor mye tingene kostet, men tror ørepynten kostet 119 kr, shortsen 249 kr og skjerfet 69 kr. Det er så mange som spør!

Hva syns du om dagens innkjøp?


27.03.2010 - 18:19

karlsson på taket?


Karen og jeg bestemte oss for...... å ta bilder på taket!


Var greit redd ja! Kan huske så smått fra barndommen at vi kunne gå ut på taket, men noen år og kilo etterpå var jeg rimelig skeptisk. Men hihi, vi klarte det til slutt!
Kjøpte meg nytt skjerf i byen idag! Og ganske mye annet egentlig, dere får bilder i neste innlegg, sikkert! Men nå har Karen stekt pizza og mekket film. Mmm!

skjerf H&M


27.03.2010 - 14:26

outfit 27.03.10

bukse cheap monday alt annet ginatricot

God morgen! Nå drar jeg til byen med Em og Karen! Første dag i påskeferien, godt <3 Håper dere får en kjempefin første-dag-i-påske-ferien dere også!

Hva syns du om outfiten?


26.03.2010 - 20:37

påskekonkurranse - avsluttet


Siden dere har vært så søte og flinke til å kommentere, tenkte jeg å sette igang en liten konkurranse for dere, for å feire at det  er påskeferie! 

Det dere kan vinne er denne kjolen under, i hvit. Det er onesize, slik at den er sydd slik at den passer til de fleste størrelser. Jeg har den selv, og den er fra modekungen.se (linkegreia funker ikke)! De sendte faktisk to stykker, derfor gir jeg en til dere!


Det dere må gjøre er å skrive deres påskeplaner! Hytta, syden, eller bare kos? Fortell meg hva dere skal gjøre!! :-) Konkurransen avsluttes... når jeg vil, men en gang i påsken, hihi..


26.03.2010 - 19:35

vidreutvikling av pitsa?


Haha, det er så gøy at dere engasjerer dere i min dagdrøm om min egen pizza. Fikk spørsmålet: Hvordan skal pizzaen være? Hva skal det være på? Vel, jeg har alt klart. Er dere klare til å se en kommende bestselger "PITSA?". Ohyeas.

Image and video hosting by TinyPic

Sprø skorpe (dette er bare tilfeldig, spiser ikke skorpene likevell), tomatsaus som smaker litt jordbær på en god måte, biff, skinke og hvitløksdressing. Og litt salat. Dette er jo egnetlig bare "Full pakke!" med et annet navn og litt sære smaker, men men. Det er jo tidenes pizza.

Jeg må jobbe litt mer på utsiden av "Pitsa". Hihi, dere må ikke tro at jeg er dønn seriøs med dette, det er bare for morro skyld. EH NEI, JEG MENER - GRANDIOSA! DET ER NÅ DERE SKAL KONTAKTE MEG!!!

Hva tror dere? En bestselger?


26.03.2010 - 16:37

påzke <3


Syns faktisk det er litt kjipt med påskeferie.

.... NÆÆÆÆT! Så utrolig herlig! Selv om ingenting minner meg spesiellt om været, er jeg kjempeglad for å få litt fri. Tenkt at neste ferie er.. sommerferie!!

Ellers må jeg beklager for den dårlige bloggingen igår. Gårsdagen var veldig koselig, men siden jeg spsite en hel pizza på rundt 10 minutter, satt jeg og strevde på bussholdeplassen for ikke å spy. Deretter ble jeg egentlig liggende rett ut og.. gjøre ingenting. Forbanne pizza, for det meste.

dagens egotrip:... så et nyere bilde av meg:
25.03.2010 - 20:02

ville dere kjøpt min pitsa?


Utrolig herlig kveld. Vi dro på Bunpris tomhendt, og kom hjem med fem pizzaer, en brus, is og stivner på isen. Ellers kom en leser med verdens beste idè: jeg skulle hatt en egen pizza oppkaldt etter meg! Det hadde jo vært SYYKT!!!!

Mange avdere har etterspurt fler bilder av Melis! Det skal vi nok få til! Tok disse bildene før idag, da Melis var i "modell"-humøret, hihi.

Ellers har jeg blitt halvsyk. Spiste pizzaen min altfor fort, og det var sekundet før alt kom i reversj. Men vurderer den ideen med egen pizza. Hva skulle jeg kaldt den? Hadde nok blitt pitsa, HE HE. Hadde kanskje vært best med egen is? Anna-is? Skal ihvertfall få meg min egen mat, selv om det blir hundesnacks!


25.03.2010 - 17:55

hva skal man med gourmet når man har frossenpizza?


Hei dere! Nå er jeg hos Kristine med jentene, og skulle egentlig handle masse mat, og lage 5 retters-something gourmetmat, men vi bestemte oss heller for å handle inn fem pizzaer. Det er sånn det skal værraaa!

Ellers hater nettet hjemme meg, derfor jeg ikke har blogget før nå, hihi!

meg & emilie


karen & kristineHa en fortsatt great dag! ♥


24.03.2010 - 19:30

slik lager du og bruker ditt eget mini-studio


Å lage et mini-fotostuio er kjempeenkelt. Det du trenger er to a4 ark, egentlig. Du kan også kanskje trenge litt teip og noe for å støtte med.

Slik ser studioet mitt ut:


Har altså teipet sammen to a4-ark, og hengt det på en papp-plate. Det var det, så enkelt er det faktisk! Man trenger ikke papp-platen bak, man kan bare henge arkene rett på veggen.

Så legger du noe du vil ta bilde av på arket, og tar bilder fra forskjellige vinkler osv. Last de inn på pc'en, og for å få en "fotostudio-feeling", kan du redigere dette i photoshop. (også i gimp så vidt jeg vet, redigeringsprogrammet må ihvertfall ha en effekt som heter curves". Åpne "curves".


.. og rediger den som du vil. Jeg pleier å redigere den litt ala dette:


Og da blir bildet litt som dette:


Got it? Var dette til hjelp?


24.03.2010 - 18:48

hva skulle man gjort uten lim.....


Foreldresamtalen gikk bra, men takk for alle lykketil-kommentarene! Dere er så søte. Som blogger, er det jo min plik å fortelle dere hva jeg har gjort siden sist. Spente?

Jeg har handlet... skyr og sitroner!


.. og ifølge mine beregninger, skal dette holde i en og en halv dag. Skal forresten vise dere hvordan jeg bruker mini-fotostuiodet mitt senere idag!

Deeet var vel egentlig det jeg hadde gjort idag..! Eller jo, kjøpte jo... LIM, såklart.


To typer, klarte ikke bestemme meg....... RANDOM. Men uansett, teip er skikkelig oppskrytt! Lim er så mye bedre! Det sies "teip fikser alt", men det er jo faktisk lim som gjør det da? Elsker lim.

Ellers har jeg stor prøve imorgen, gruer meg som .. ja. Skal pugge nå, og kose meg med konvekse og konkave linser. JIPPI ♥ ♥ ♥ ♥


UTROLIG mange har spurt etter konkurransen!
Skrev jeg ikke en dag her at jeg hadde kåret vinneren, men måtte slette innlegget, så jeg kunne lese kommentarer? Vel, vinneren er ihvertfall kåret, så! Da sa jeg det igjen, haha.


24.03.2010 - 16:18

fotball chicka


Hei dere!

Fikk to skrekkbeskjeder idag. Har foredremøte om en halv time, og fikk tannlege-innkalling i posten idag. Hater tannleger. Har faktisk aldri hatt hull, men har ingen planer om å få det heller. Pussig at jeg nevner det, sitter og hiver i meg "bilar" hjemme hos Mari as we speek.

Holdt på med karate og innebandy i seks timer på skolen idag. Har lært meg å legge ned folk i bakken, SÅ SE OPP!! :-)


et bilde sier mer enn ord.. NINJA
Glemte jeg å fortelle at jeg har startet på fotball?

NÆÆÆT! Er min brors gamle genser, haha. Sykt slapp outfit idag, men det er litt godt å ha slike daffedager. Men nå skal jeg på foreldresamtale.. Ønsk meg lykke til..!


23.03.2010 - 20:40

to sminke-anmeldelser i èn smekk


Idag skal jeg teste Smashbox Halo Hydrating Perfecting Powder (sponset av coverbrands.no, få kjøpt her) og Super Kabuki Lily Lolo brush. (sponset av makeupmekka.no, fås kjøpt her).


SMASHBOX HALO HYDRATIING PERFECTING POWDER

For første gang ble jeg litt skuffet over Smashbox. Dette er ikke et dårlig pudder, men jeg har blitt vant til at Smashbox er enestående, og danker ut all annen sminke. Men dette pudderet er litt mer som et vanlig pudder. Det er ganske bra, dekker huden fint, og har fint design. Pluss for det! Et stort pluss er "filteret" som gjør at pudderdåsen ikke blir full av pudder. Det er en slags lås, der du kan bestemme hvor mye ca du skal bruke.

ps: da jeg var i Oslo for litt siden så jeg dette pudderet til rundt 800 kr på en butik. Så det er nok et varp å kjøpe det på nettsiden istedetfor!
SUPER KABUKI LILY LOLO

Denne likte jeg. Den har et veldig pent utseende, er stilren og enkel. Selve børsten er utrolig myk! Det er ikke mange løse hår i den heller, det kan se ut som det på bildet, men det er jeg som henger med håret foran kameraet, hhaha. Den lukter heller ingenting (mange av koster jeg har testet lukter ekstremt skarpt og ekkelt). Litt minus for at den er litt dyr.

23.03.2010 - 19:01

dan-cing-smurfs


Hello fellows!

Dansefremføringen gikk veldig bra. Vi danset i anledning åning av gymsalen på den nye skolen vår, og hadde en såklart "smurfedans". Søk på aerobicsmurfen på youtube, så kan dere jo se for dere alle jentene danse, haha. Fikk desverre ingen bilder ( så vidt jeg vet ), men det var veldig gøy.

Tshirt fra Hennes & Mauritz

Noen lurte på om jeg skulle gå med bøsse idag. Det rakk jeg desverre ikke, pga. fremføringen. Men har faktisk gjort det hvert år i noen år nå, så var synd jeg gikk glipp av det.


23.03.2010 - 16:16

home from school


Hei dere! Kom nettopp hjem fra skolen. Spennende. Idag blir faktisk en ganske spennende dag, alle jentene i klassen skal danse smurfedans foran ordføreren. Jeg vet dette blir lame, men jeg må gi klassen min en beskjed via bloggen.. Flaut..

ALLE JENTER I C, MØT FEM I GYMSALEN MED BLÅ OG HVITE KLÆR!

Takk for deeet.. Ellers ble det tatt noen bilder hjem fra skolen idag!


peacemeg, amar og marimari, meg, amar og jenny

Er så fornøyd med anorakken! Blir faktisk inspirert til å jakte etter flere fine klær på loppemarket. Men så var det bare å komme seg på et..

Igår slo jeg rekord i å spise knekkebrød. Spiste 9 stk på 20 min, som vil si.. ett knekkebrød pr 2.2 minutt. Spesiellt!


21.03.2010 - 20:57

andres skrot, er noens skatter


Fant en kjempestor anorakk på loftet idag. Pappas gamle, som har brukte i ungdomstiden. Det manglet pels på den, så jeg hang på en gammel jeg fant i skapet! Gjenbruk er tingen! ♥

Gjenbruk, hot eller not?


21.03.2010 - 16:14

veeery hot


HOT #1: Jonathan-serien! Det har vært mye snakk om den, men jeg har liksom aldri registrert den helt. Men for noen dager siden fikk jeg tilsendt et volum-serium, som gir håret mer volum. Den funker faktisk utrolig bra, er organisk og lukter nydelig te/urter. Man kan også forme håret, og style det ekstremt bra.

Kjøpes her. Om dere først skal ha litt volum, invister i en bra volum-spray/skum/shampoo, what so ever. Og denne er av kvalitet!HOT #2: Rosebud! Visste dere at dette var det første jeg anbefalte her på bloggen? Anbefalingen kan dere lese her (sykt flaut innlegg, skjønner ikke hvorfor jeg linker). Men denne gangen anbefaler jeg dere den i jordbærlukt og som lepomade! Den lukter amaaaazing, og jeg har den i jakken hver dag. Jeg har faktisk brukt opp halve på 4 dager.. Flink. Kjøpes her.


(jeg har faktisk tatt alle "HOT" bildene selv, ser de ikke proffe ut? Har laget meg et mini-foto-stuido, hihi)


21.03.2010 - 13:39

æææææhhhh


Da vi våknet imorges, ble jeg nesten blind da jeg åpnet øynene. Det var faktisk sol! Ikke bare litt heller, men måtte faktisk dra ned gardina, og ta på oss solbriller, mens vi lå og halvssov! Amazing.

Men såklart er det baksider med sol. Den største av dem alle: edderkopper. En av mine største frykter. Så dere kan jo gjette hva som bokstavelig talt heiste seg ned fra taket for 2 minutter siden? EN EDDERKOPP. Derfor sitter jeg nå på kjøkenet og spiser is. Ingen edderkopp skal komme å invadere meg.


Idag har jeg sminkefri dag! Eller, jeg har på maskara på overvippene, og litt eyeliner. Må jo prøve noe nytt! Syns ikke jeg kler å ha maskara bare på overvippene, det får hodet mitt til å se så langt ut, haha.N Men nå skal jeg på skattejakt på loftet! Dere skal få se hva jeg finner, eller.. om jeg finner noe.


20.03.2010 - 22:14

gamer i silkekjole


Nå er det lørdagskveld. Elsker lørdagskvelder! Får skikkelig nostalgisk følelse, med kinderegg, IFA og rosa vepsebol. Minner meg om da jeg var liten!

Inatt skal Karen ligge over. Har planer om å koble opp playstation og ha lan inatt. Men skal jeg si dere en krise? JEG HAR IKKE COD LENGRE! BROR TOK DEN MED TIL MILITÆRET!!! Tror jeg besvimer. Til dere som alltid lurer: CoD er et skytespill, som jeg ble hekta på for noen uker siden, haha.


kjolen min er fra bikbok, karen sin er min fra fashionlove.no

Bilder fra igår :-)


20.03.2010 - 18:52

ulykkesfugl


Først og fremst: Kjolen Karen hadde på seg igår er egentlig min, men hun lånte den igår. Den fikk jeg av fashionlove.no! Min kjole er fra BIK BOK og resten vet jeg desverre ikke!

Idag dro jentene og jeg til byen. Sørpa tok helt av, og såklart kom regnet også. Men det ble litt bedre da hele Trondheims befolkning samlet seg i midtbyen for å se Chand opptre. Vi var ikke noen av dem, når det skal nevnes. Fikk jo butikker og kjøpesentre så og si for oss selv da.

Klarte forressten å miste posen med kjolen jeg hadde kjøpt meg idag. Så kjøpte en ny en. HAHA, overfladisk rik bimbo where? Neida, den var ikke så dyr. Pluss at den var veldig fin, så det var verdt det!

Insane kort kjole fra Bik Bok.Peach rouge fra Estèe Lauder MICHEAL KORS. Elsker den serien.

Dette kjøpte jeg meg altså idag. Nå skal jeg hjelpe Em med å skrive konfirmasjonskort, SIDEN DERE LURER! Heheheh.


20.03.2010 - 17:10

Sitter på Dolly Dimples :-)Kos dere!


270175-1-1269101406522.jpg
Sitter på Dolly Dimples :-)Kos dere!


20.03.2010 - 13:45

er ikke så glad i skrekkfilmer, jeg


God morgen! Inatt/morgen var helt kaos. Jeg skulle egnetlig ligge hjemme alene inatt, men siden jeg så 3 sekunder av en skrekkfilm, maste jeg meg hjem til Karen, fordi jeg ikke ville ligge alene hjemme. Redd sa du?

Ellers våknet jeg for rundt 15 min siden, og skal hoppe inn i dusjen nå. STRESS. Her er bilder fra igår:


meg & em


karen, em & meg som danser, haha


nydelige bursdagsbarnet <3


JEG ELSKER SOLO SITRON <333

Var vel ikke tidenes fineste bilder, men kanskje det kommer fler ikveld. Jeg har nemlig ingen. Blogger uten kamera vet dere!


19.03.2010 - 21:31

hvor er en gps når jeg trenger den?


God kveld dere! Nå er jeg hos Ida på bursdag. Etter lang leting etter veien, fant vi endelig frem. Måtte faktisk ringe på hos noen, for å finne veien, haha. Nå er det film snart, eeehuu!
Kos dere videre ikveld, det skal jeg ♥


19.03.2010 - 18:32

j'adore


På onsdag var jeg på postkontoret og hentet en superdigg pakke. Og inni lå et par Uggs's! Jeg har hatt en kopi før, men de var utrolig kalde, ble slkeive og fikk "saltstriper". Men nå har jeg ekte vare! Herregud, så utrolig myke. Elsker de!

Fikk de av dress2impress, en side jeg har fått sponset litt forskjellig fra. De har mange merker der til en billig pris (bla. smashbox sminke, til dere som lurer!), så anbefaler dere å ta en titt på den heeerlige siden!:-)

FOLKENS, MED MINDRE DERE ER VEGGISER, ER DERE LIKE "DYREPLAGER" SOM MEG. Jeg har sagt at jeg er imot testing på dyr, men det er noe annet, ifølge meg :-)19.03.2010 - 16:12

blir ingen fest uten boller og brus


God dag!

Igår var det så utrolig koselig. Hadde det så utrolig koselig med den fantastiske klassen min, og fremføringene gikk kjempebra. Så ble det nach med saft og boller!!!! AWESOME!

kristine, em, karen og meg


kristine, meg og marihahah, våknet opp med gigablå (egentlig lilla-gule) blåmerker på knærne på onsdag, og skjønte ikke hvorfor. men skjønner det nå, etter å ha sett bildet over her, og ha kjørt "bil" hver skoledag! au.mari, meg og karen - voi voi!litt av klassen min!  

Beklager for dårlig bildekvalitet. Man skulle jo faktisk tro at jeg hadde sensurert hele det andre bildet, men det er bare crappy kvalitet. Skylder på facebook! :-)

Vinneren av konkurransen er kåret og kontaktet, derfor slette jeg innlegget, så jeg kunne lese kommentarene deres!:-)


18.03.2010 - 18:38

gangsta paradise?


Hei dere!

Nå sitter jeg her med flatbremmen på snei, og en bærepose full av ullgensere, joggebukser og røde leppestifter. JEG SKAL PÅ SKOLEN. For andre gang idag. Unødvending.

Neida, vi har et "prosjekt" gående på skolen, derfor jeg har hatt dårlig tid og blogget dårlig i det siste. Så nå skal jeg altså fremføre litt forskjellig, men noen andre, og alle de andre herlige jentene i klassen. Kanskje det blir film? Hvem vet.18.03.2010 - 16:17

outfit 18.03.10


kjole nelly.com jeans cheap monday

Sykt random med dukka som henger på det siste bildet. Uansett! Som dere sikkert ser er jeg litt sommerlig idag, og jeg elsker det! har også klart å ta på meg solpudder slik at det ser ut som jeg solt meg med store solbriller. Way to go.

Hva syns du om outfiten?


17.03.2010 - 21:38

volley-volley-volleyball


Endelig, etter en lang og kjedelig dag sitter jeg med rumpa på stolen, og har tid til å blogge ordentlig for dere. Eller ikk eheelt da.. Paradise starter jo snart..

Igår sa jeg jo at jeg skulle ha med kamera på trening......... og det hadde jeg!!!!


hahha syk og koselig gjeng!


aymara(ayiis.blogg.no) og meg i action :-)

Ellers lagde jeg som sagt middag igår. Jeg brukte vel rundt 100 kr på å ringe bestemor om hvordan man lagde saus, og klarte å svi .. vel, egentlig det meste. Så det som egentlig var bestemors saus, ble anna's saus. Den ble faktisk ikke så værst. Bare synd jeg er så dårlig i å dandere. SE på chilien som ligger på fatet. FAIL.

sykt flink..

Ellers var jeg på skolen idag.

http://bloggfiler.no/kristineam.blogg.no/images/440042-10-1268831821477.jpg

JA jeg har strikk rundt buksa. Men buksa er så liten at om jeg ikke vil gå med piratbukser må jeg ha det. Fikk forresten ikke igjen denne buksa imorges. Sykt selvtillit-stuck der, ja. Bildet er lånt av Kristineam.blogg.no :-)

Men nå er det paradise! Snakker om sola, møtte han Petter som kom inn på paradise igår. Fikk jo helt fnise-fjortiss-anfall, skulle egneltig spørre om bilde, men hey - jeg har verken kamera eller mobil med kamera (eller fargeskjerm!!). Flaut.


17.03.2010 - 16:51

nå stikker jeg

Votter fra H&M.

Tror dette er en outfit eller noe, har det ihvertfall megatravelt. Snakkes ikveld!


17.03.2010 - 15:55

so random


Hei dere!

Husker dere da jeg klagde grenseløst over at jeg skulle tilbringe 4 timer på konfirmasjons-undervisning? Det er idag. Oh crappy day :-) Vil bare gjøre sånn i hele dag:Tidenes bilde av meg, var ikke stygg bevisst engang. Klassiker!

Nå holder jeg, Karen og Em på og planlegger GYM. Av alle ting. Noen som har forslag til en fet dans man kan danse til?
Så må jeg beklage, kommer til å bli litt dårlig blogging idag. Har det veldig travelt idag, men skal prøøøve å få litt intresante (intresange? hei flink i norsk) innlegg idag :-)


16.03.2010 - 15:37

nothing lasts' forever, and we both know hearts can change
HAHA, ser ut som jeg er naken. Men nei, jeg har bare dratt gensern ned på skuldrene, og tatt toppen bak håret, haha. Jeg og Karen trodde vi skulle DØ av latter, det ser dere sikkert på den .. "sexy" trutmunnen?Det er så utrolig mye snø ute, og jeg elsker det! Nå skal jeg hente en awesome pakke på postkontoret, så drar jeg rett på volleyballtrening. Denne gangen har jeg med kameraet (som jeg låner av ingrid, om dere trodde kameraet mitt PLUTSELIG hadde blitt bra - når sant skal sies), så det blir noen bilder!

Genseren er fra fashionlove.no og støvlene fra Hunter. Jeg har matte Hunters, som er kjøpt på SUUZE i Trondheim. Kostet rundt 1000 kr. Får så utrolig mange mails om dette, haha.


16.03.2010 - 13:07

sporty mandag


Igår blogget jeg ikke fordi jeg hadde datafri, som vanlig! Ferdig med den saken :-)

Men jeg hadde en great dag igår! Tidlig dro jeg med meg det altfor små snowboardet mitt (jeg ha lite snowboard, men snowboard i min egen størrelse føler jeg at jeg ikke har kontroll, og sre ut som.. vet ikke helt. En stukken gris?) på skolen. Så dro vi opp på en helt random plass, og ... ja. Dere skjønner sikkert, vi var på skitur!

kristine og ida


emilie, ingrid og meg (haha)


aymara, ingrid og meg


meg og karen, slash to slitne fjortisser


meg og håkon i heisen


her kan dere da ser det lille brettet mitt, haha..


thea, meg, kristine, em og ida


er ikke dette sykt? backflip - ithink, haha.


meg og karen i heisen, konsentrerer oss om ikke å falle av, haha

Ellers har jeg hjemmedag på skolen idag. Får fri for å lage middag. Har ikke noe imot det, egentlig! Så snart kommer Ingrid og Karen, så skal vi shoppe på Rema. Haha, det er sikkert slik jeg kommer til å blogge når jeg er ferdig med skole. "Idag skal jeg på strikkeklubb og kjøpe melange på Meny. Meny har best kvalitet."

PS: Ikke spør meg hvor skiutstyret til vennene mine er fra. Jeg ANER rett og slett ikke!


14.03.2010 - 21:38

inspirasjon


Image and video hosting by TinyPic

Har funnet inspirasjon til sommerens innkjøp. Siden jeg har så mange farvede klær fra før, tror jeg at jeg skal kjøre litt brunt, grått og hvitt. Men hvem vet, stilen forandrer seg jo hele tiden. Ikke spør meg hvor ting er fra, bildet er laget i polyvore.com.

Gleder meg utrolig til sommeren når jeg titter igjennom diverse plagg. Gleder meg til sene kvelder, grilling og bading. Sommeren 2010 skal bli perfekt ♥


14.03.2010 - 19:03

en liten videoblogg


Heihei!

Ok, jeg vet jeg liksom skal være litt over den husmor-jeg-rydder-og-vasker-periode, men dere. Jeg har vasket rommet og skal lage middag nå. Vet ikke helt hva som skjer egentlig, hihi! Er liksom så uvant å GJØRE ting istedet for å sitte på ræva å ha mamma som tjener!!!! HEHE NEIDA.

Emilie har laget en videoblogg fra igår og.. noen andre kvelder:


Haha, noe er veldig internt! Men liker spesielt delen "no har Emilie drete en lang kabel.." HAHA.

Nå har Ingrid kommet på besøk, så jeg hun og Kristine skal lage oss god middag. Mamma la frem en kokebok med bare ekle ting i, så blir vel bare stekt kylling med saus. ELSKER saus av alt på jord.

Faktisk, så er saus og bacon noe av det beste jeg vet. Har jeg fortalt dere bacon-historien? Uansett, jeg har sære vaner når det kommer til dette. Skal ikke nevnes her, er faktisk veldig kvalmt :-)


Ha en super kveld videre!


14.03.2010 - 17:21

partysøndagkristine :)

haha, chillern


em, kristine, mari, meg og karen.


meg og karen, hihi

Idag har en del jenter og jeg øvd på et skoleprosjekt, og danset og hoppet i hele dag. Vedder på at jeg våkner med stemmen til en gammel mann imorgen - gleder meg!

Imorgen er det uansett skidag på skolen. Gleder meg sykt! Pappa har hentet utstyret på loftet (altså snowboardet som brukes.. 1 gang i året?) og jeg er skikkelig gira.

Mange lurte på om jeg kunne legge ut bilder av hva jeg kjøpte meg igår. Ingenting. "Toilljdager" er oppskrytt og harry, etter min mening.14.03.2010 - 14:12

wannabe styret slår til igjen


Ok, for å få klarhet i ting. Mange av dere fyrte dere fordi jeg hadde samme onepiece som voe (den var jo faktisk ikke lik engang), og først og fremst - skrev jeg ikke at det var Em's sin, og ikke min? Hihi, det går bra folkens! Verden går ikke under :)

Inatt lå Kristine over, og vi har nettopp spist deilig frokost. Påskeegg og potetgull ♥ Sunn foralltid!Nå kommer det en bønsj jenter, og vi skal øve til musikk-greier. Skal se om jeg får lagt ut en liten konkurranse og inspo-innlegg senere idag!


13.03.2010 - 20:26

zzzz


Hei dere!

Merker at jeg våknet umenneskelig tidlig idag, ja. Sluknet på senga til Em, og våknet helt synsforvirret og hadde drømt helt sykt. Vet ihvertfall at å stå opp tidlig aldri skal bli en vane!

Ellers har vi kost oss på... chatroulette! Så SYKT mange sprø mennesker det finnes der, hihi!


Hahaha..


13.03.2010 - 15:13

test av smashbox photo finish


Nå skal jeg teste Smashbox Photo Fhinis COLOUR CORRECTING adjust til dere! Det er altså en grønn primer, som reduserer rød hud, og gjevner ut huden og dekker kviser.

Man kan bruke denne under foundation eller pudder, eller bare ha den, og kanskje litt solpudder over. Jeg personlig liker alle, men er ikke så glad i å ha på meg foundation.

Denne funker utrolig bra. Jeg kommer ikke til å ta et "FØR" og "ETTER"-bilde, for resultatet må kjennes, og vises i virkeligheten! Du får nemmelig en utrolig glød, og huden blir som silke. Den reduserer også rød hud, noe som jeg er plaget med, spesielt i kinn og nese.

Den er faktisk grønn! Det er komplimentærfargen til rød, så den røde fargen forsvinner.


Denne fikk jeg sponset av coverbrands, men jeg sier min ærlige mening om dette produktet! Jeg har en del Smashbox sminke, og jeg er like fornøyd med alt.


Fås kjøpt her.


13.03.2010 - 09:03

utropstegn og spørsmålstegn!?


GOD MORGEN! KLOKKEN ER.... NI FOLKENS!! OM MORGENEN!!!

Og jeg er forsåvidt våken! Nå skal vi forte oss til byen for å få med oss godbitene på det store salget! Har allerede en leppestift og en rouge på listen, hvem vet om det blir noe mer?

Uansett, sjokka over at jeg kom meg opp. Det er vel dere også? Fikk faktisk noen som spurte på msn igår: "Skal Anna stå opp 8??????? SER DET FOR MEG!!!" Frekt! Men sant..


Fra igår. Satser ikke på å legge ut et mindre vakkert bilde fra i nuet.. :)

Kos dere idag, dere også!


12.03.2010 - 22:42

onepiece-orgie


Heei! Beklager for lite blogging, men har vært til Em med Karen, og kost oss! Sitter nydusjet i Em's freshe onepiece. Og siden vi har den syke tradisjonen med å spille inn sinnsyke filmer, har jeg såååååklaaaart spilt inn en rappe-film. Har ikke bestemt meg om jeg skal drite meg ut foran dere enda, men vi får se!

Nå skal vi ha onepiece-orgie. Alle 3 i onepiece, hahaha! Kall oss gjerne fjortis, men jeg må nyte det. EN HALV MÅNED IGJEN TIL JEG IKKE HAR NOEN UNNSKYLDNINGER!!!

hmm joooda..aw ♥HVEM ER PÅ SKJERMEN?!?! HEHEH MEG?? XDluring

Men vi blogges sikkert litt inatt. Men Em har jo tidenes tidsfordriv: isbitmaskin og en fryser full av grandis. To ting jeg kunne tatt med meg på en øde øy :-)

Ha en stråååålende fredag videre, det fortjener vi alle! ♥


12.03.2010 - 19:05

let it snow


Selv om det er helg har jeg jobbet med skole i hele dag. Sykt lei, skal bli godt å ta fri!

Ellers er det en halv meter snø i Trondheim nå!! Eller, ihvertfall her jeg bor. Jeg har skiftet syn på vinteren igjen, og nå er den great. Elsker å traske igjennom passe kram snø som når meg til leggene. SÅ mye bedre enn å gli bortover på gråbrun - og til tider gul - snø som er like har som stein.

Derfor skal jeg og Karen gå en tur nå, med lille Melis (faktisk ikke så liten, hun har lagt på seg 2 kilo på en uke eller noe) på butikken og kjøpe...... XXL batteri!! Must på en fredagskveld! Er ikke så lam at jeg skriver batteri istedet for "battery". Skal faktisk kjøpe batteri :-)

Melis er på trixern :-)


12.03.2010 - 15:47

12.mar.2010


GOOOOD HELG! ;*

Er så superduperglad, endelig helg. Uka har vært sneglelang, og ferdig med alle prøver og dritt. Imorgen er det "toilldaga" (typisk oss trøndere å lage et så harry navn) og jeg skal opp klokken 8 - ikke at det er fysisk mulig for min del - og shoppe! Gleder meg :)

Men nå skal jeg være DJ om mikse en sang til en porsjekt! Må jo ha et råtøft DJ navn.. Tenker på DJ-bignose, hva tror dere? Hihi.
Genser dress2impress.no


11.03.2010 - 19:43

støvsugingstøvsugingstøvsugingstøvsuging


Da jeg kom hjem idag, lå det en pakke fra coverbrands i postkassa!

Lipgloss, photo finish og lepomade. Gleder meg til å teste det for dere! Spesielt Photo Finish-greia, er plaget med rød og "ujevn" hud. Og som jeg fortalte dere engang, er jo grønn komplimentærfargen til rød, noe som vil hjelpe mot rød hud. Forhåpentligvis!

Og hvis dere tror jeg overdrev da jeg skrev "hamstret linser" på det første innelgget idag, så var det null overdriving. Take a look:


Dobbelt så mye som på dette bildet!! Nåå er det nok en stund til jeg blir sittende mysende i klasserommet igjen, hihi. Måtte jo støvsuge huset 3 ganger idag, fordi jeg ikke så der støvet og "dritten" lå. ELSKER synet mitt.

Snakker så mye om støvsuging at jeg blir gal!

Genser dress2impress.no


11.03.2010 - 18:40

obsession


Image and video hosting by TinyPic
- Micheal Kors for Estèe Lauder. Har allerede leppestiften, og har planer om å kjøpe den peach rougen også. Tror kanskje det blir en lipgloss også, får håpe det!

- Keyboard. Var en stund for ikke så lenge siden jeg spilte piano (eller keyboard, da) hver dag, og nå har jeg blitt bitt av basillen igjen. Har lært meg "Whatcha say" og nå holder jeg på med "We are the world". PROFF ALTSÅ! Nei.

- Tynne parkaser. Nå som det blir litt mildere ute er det finest med tynne parkaser syns jeg. Skal mest sannsynlig få en av motedronningen.com, så det gleder jeg meg sånn til! Legger ut bilde senere, når jeg har fått den :-)

- Tøysko. Vet det er fyfy og at man skal bruke varme sko når det er snø og sørpe. Men man får så fine føtter i tøysko, og jeg gleder meg sånn til jeg kan ta frem alle de.. 6 par tøyskoene jeg har..

- Leopardmønster. Jeg ble plutselig lei, men nå liker jeg det igjen. Det er veldig bra, har en haug med klær i leopardmnster i skapet jeg ikke har brukt..

- Sitron. Igjen. Haha, hadde også dilla på sitron for litt siden, og nå er jeg på bølgen igjen. Spiste en hel sitron på 15 minutter før jeg la meg igår, mmm <3

Hva er dere "obsessed with" akkurat nå?


11.03.2010 - 17:01

helfadderiåfaderullandei


Dagen idag har jeg brukt til å pleie synet mitt. Måtte hamstre linser og fikse briller. Glemte jeg å fortelle dere at dagen etter jeg ødela kameraet mitt la jeg brillene mine imellom bilsetet og døra, og slemret igjen døra. Brillene mine ble.... hva er ordet? KNUST?

Nå skal jeg støvsuge. Skjønner ikke hva det er med meg og husarbeid i det siste :-)


Idag er det tangerudbakken! Gleder meg sååå mye! Sykt random, blogger bedre senere ikveld!


10.03.2010 - 20:39

smil og vær glad er jo en fin regel


Fikk en kommentar om at jeg virket så sur og deprimert på bloggen på de siste innleggene. Jeg vet det! Men det er så sprøtt, for jeg har det faktisk veldig bra fortiden. Så det er egentlig nå jeg skal blogge om hvor glad jeg er, og at ingenting står iveien for meg, men hahah - niks! Sprø greier.

Jeg er egentlig en veldig positiv jente, det må dere vite! Men når jeg skriver med ironi og humor kan jeg skjønne at det kan oppfattes som bittert og grettent for enkelte. Men jeg syns det er viktig å skrive om livets nedturer også, og ikke bare livets glade dager!

Som sagt, ikke tro jeg er en sur og bitter jente! Jeg smiler nesten alltid, hihi.

Blir glad av dette bildet. Minner meg om de fine sommerdagene I Brønnøysund. Jumpsuiten er fra Nelly, men utsolgt desverre! Mange som har spurt om dette :)

Tilglitt? ♥


10.03.2010 - 18:55

klar for husmorrollen?


De siste timene har jeg gjort det jeg er dårligst til i heeele verden..

Legge på dynetrekk og strechlaken! Jeg er seriøst dødens dårlig i dette, og gruer meg til jeg blir stor å må gjøre dette til... hele familien. Brukte så lang tid på å legge på strechlakenet at det er flaut. Skal ikke nevne det her..

Vil dere se resultatet?

NYDELIG!!

Og prikken over i'en er jo..

.. at jeg lager middag nå. Blir wokkings (om det er et ord), og må ærlig talt si at jeg passer perfekt til å være husmor. Om dere plusser på litt kunnskaper på alt jeg har snakket om i innlegget her :-)

Kos dere videre, folkens!


10.03.2010 - 16:37

hvit og sur


Hola amigos :-)

Idag sluttet jeg tidlig, men var låst ute. Haha, så satt meg ned å.... kan ikke helt hukse faktisk. Tror jeg tok frem en saks og skamklipte mammas rosebuusk.


 Fikk mange spørsmål på brunfargen min. Jeg syns selv jeg er bleik som hvitmaling, og det stemmer nok at jeg ikke er så brun på bildet som in real life. Men det er ikke lagt på brunfarge, tok bare ned kontrastene, sååå... OK RANDOM.

Uansett, jeg driver ikke med spraytan lengre, fordi det rett og slett var noe dritt. Det kan hende at den jeg ikke hadde var noe bra, eller at huden min rett og slett ikke egner seg for det. Men uansett, har skrubbet av meg all spraytan-oransje-fargen for lenge siden, og har tatt litt sol. Men siden sol er fysj-fysj, får jeg vel være blek nordmann til sommeren kommer :-)

Bildet er tatt en av de første dagene jeg hadde på selvbruning, og ikke ble orange og skjoldete. Og såklart syns at spraytan hørtes ut som en veeeeldig god idè.

Men folkens, dette er bare min erfaring. Det har mye med at jeg ikke skrubbet meg så ofte som man skal, og spraytannen ar heller ikke alle tiders..


09.03.2010 - 19:49

dø vinter, døø


HAHA, husker dere tiden jeg lengtet etter snø og vinter?
Det gjør jeg. Tenker faktisk på det hver dag. AT jeg kunne lengte etter dette. Det eneste positie med vinter er jo jul og nyttår. Ellers blir jeg bare deprimert av hele vinter-tanken.

Hater vinter.

Men en god nyhet er at mamma har senket "årets tvangsskitur" fra fire til èn. Enda en ting jeg hater med vinteren, hva er greia med at vi nordmenn er så sinnsyke skientusiaster?! Og den tradisjonen at man må ha på "mariusstrikkegenser", og drikke kakao, spise kvikklunsj og appelsin?

Gi meg en grændis, snøskuter og trådløst nett, blir jeg skientusiast :-)

Sånn. Årets klageinnlegg over. Ikke ta dere nære av noe, blir bare så bitter når sørpa titter frem.


09.03.2010 - 18:53

varmt idag.. :-)


Iskaldt. Herregud, gikk i snøsludd og minusgrader i 10 min i shorts. Men fikk jo kjørt "årets første shorts", da. Hadde sklart tøysko på meg også, som gikk fra lysegrå til... brungrå.
Noen lurte på om jeg trente i denne toppen. Niks.


Så til TIDENES kommentar...


HEHEH kanskje koffein?
Folkens, tror dere virkelig butikkene ville solgt Burn lovelig til mindreårige om det inneholdt alkohol og kokain? Og så vidt jeg vet står det noe bak om at den anbefales å drikkes for folk over 14 (aner ikke hvorfor, er ikke sikker om det står det engang), så jeg kan jo faktisk drikke Burn.......... lovlig.

Det er BURN folkens. Ingen skade skjedd, er ikke helt min stil å leke dritings av BURN. Sykt lei av å skrive Burn. Brenn.


09.03.2010 - 15:54

nå stikker jeg på volleyballtrening


Gruer meg til å gå megakort shorts og fryse av meg bena. Men rekker aldri å skifte siden jeg alltid kommer forsent, NOK en uvane med å ikke beregne tid.

Men har.. ja, dårlig tid. Blogger mer når jeg kommer hjem :)

Tshirt fra Mango.


07.03.2010 - 20:42

inspirasjon


Foto: Foto: Foto: Foto: Foto: Foto:
Har dere lagt merke til at jeg har inspirasjon-innlegg hver søndag? Hihi, var ikke klar over det selv før idag. Uansett, liker dere det?

Om dere vil ha inspirasjon anbefaler jeg dere stockholmstreetstyle.feber.se, lookbook.nu og polyvore.com. Hater bare å være 14 og bo i Trondheim, er dømt til å gå med tykke jakker og store sko.


07.03.2010 - 18:27

halvveis outfit ++


Idag har vi faktisk ikke gjort noe. Lagde oss litt nammis smoothie, og danset litt rundt i huset med full guffe. Elsker å være hjemme alene!
Strikkejakke fra HÛMOR.

Idag har jeg tilbrakt hele dagen i min brors strikkejakke! Jeg vet desverre ikke hvor på nett man kan få kjøpt HÜMOR, men prøv å google det, kanskje det kommer noe. Jeg vet ikke hvor i butikker man får kjøpt det heller, men tipper på Urban eller noe. Har fått utrolig mange mail om denne jakka, haha :-)

Nå skal jeg ........ SPISE. Full pakke. Skulle fått grandiosa til å sponse meg med 365 pizzaer, så kunne jeg spist pizza hver dag. Deeeeet hadde vært noe det.


07.03.2010 - 14:18

dritings på burn?


"Er det ikke du som liksom IKKE drikker? Åsså legger du ensånnher video.. haha FAIL"

Haha, noen her vet at det ikke er alkohol i burn...... Er det nå jeg skal slå av ordspillet BURN?! HEHE. Uansett, jeg drakk da ikke. Sjekk fakta, kis.

Vekkelokka mi ringte ikke idag :-) Happy hour!


.. men er fortsatt ekstremt skreptisk til den!

Ellers, god morgen! Idag skal jeg spise ppåskeegg og grandiosa, med andre ord - dyrke kviser. Æsj. Uansett, dette blir en fiin søndag! Og til du som lurte på om hvorfor jeg hadde bildene fra igår i svarthvitt, om jeg var redd for at dere skulle se at Lars var brunere enn meg - såklart var det derfor. Herregud, jeg er jo kritthvit i forhold til Lars, det er jo flaut. Jeg vil være like brun som Lars, og jeg jobber med saken!

Ha en fin søndag videre, kos dere!06.03.2010 - 21:06

rip planta mi


God lørdagskveld!

Tiligere idag var Mari her, og vi så på alle de gamle hjemme-videoene som vi spilte inn for noen år siden. Jeg skal si dere èn ting - at ikke foreldrene mine vurderte å sette på meg en regulering, lot midtskillet mitt dø eller brenne den blå pumagenseren. Som jeg så ut.

Nå ringer Karen på døra!


Posè.

Fant ut at planta mi hadde visnet. DEN ENE planta mi. Som jeg har hatt i 3 år nå. Så plutselig bare dør den?! Den som var så fin.. Men når sant skal sies kan jeg faktisk ikke huske sist jeg vannet den. Var vel i September engang. Faktisk må den ha vært død ganske lenge, når jeg tenker meg om. Fjernt.


:-(


Ost og kjeks at the moment! Vet jeg har skikkelig tydelige sånne blodårer i hånda. Aner ikke hvorfor, har alltid hatt det, haha! Ha en super duper lørdag videre folkens!06.03.2010 - 16:35

psst!


Om dere ikke har noe å gjøre idag, og befinner dere i Trondheim, anbefaler jeg dere å stikke innom Katta's revy "slow train coming". Det er en oppsetning av en av Trondheims videregående skoler, skulle egentlig idag jeg også, men fikk ikke tid. Det kommer til å bli masse sang og dans :)

http://sn125w.snt125.mail.live.com/att/GetAttachment.aspx?tnail=0&messageId=61739f23-27ad-11df-a45c-002264c15472&Aux=44|0|8CC89D148814980||
Fakta finner dere på bildet :-)


06.03.2010 - 13:07

klokkeradio er ikke helt min greie


Klokken er snart 1, og jeg sitter med dyna rundt meg, og drittrøtt. Hva skjedde egentlig i disse morgentimer? JEG HADDE DA PÅ KLOKKERADIOEN PÅ HALV 10?! Åh, stemmer det. Klikka litt imorges :-)


Men først skal jeg ta livet av vekkeklokka mi. Den surrer, bråker og gjør ikke som jeg vil. Sikkert sånn som familien min oppfatter meg HEHE!


05.03.2010 - 23:22

skriveleif?


".. og det er av mineraler så da får jeg ikke sminker!" "Lil wayne i we heal the world (ellernoe).."

HAHA er det mulig. Måtte nesten legge meg ned å dø av latter da jeg så det med mineraler. Sykt fjernt. Mente såklart at jeg ikke får kviser, og lil wayne i we are the world. Må leie inn min egen rettskriver tror jeg. Eller aknskej ta et norskkurs. Hvor ironisk er det ikke at jeg skrev "ankskej" i denne setningen? Mente såklart "kanskje".

Så til dagens hundrende diskrè handling. Glemte av linser og briller da jeg dro på kino. Ble sittende å spille snake, telle kortene i lommeboka mi, så sovna jeg på gulvet. Hater meg selv noen ganger.


jentene


meg og ida! før jeg skjønte at jeg ikke hadde på linser..


i action! slo faktisk rekord!!! det er ikke 16 nei, haha


fire ord: synet mitt kan dø.


på vei hjem.

Ha en fin fredagskveld videre folkens! Nå skal jeg............ vet ikke.


05.03.2010 - 20:15

svar på spørsmål #3


Litt om Melis:
Melis er en bichon frisè, 99% røytefri, og bjeffer lite. Hun er ikke mye styr, men rundt 3 små turer hver dag. Kan være fra til butikken, oppi marka eller rundt huset.

Hvordan shopper du på nett?
Da bruker jeg Visa Spendon. Det er et kort du får kjøpt på Narvesen for 39 kr, gå dit, så finner du ut resten. VÆR SÅ SNILL å ikke send meg mail om hva man skal skrive på fks "card number" på hm.com eller noe. Det varierer fra side til side.

liker du ikke nesendin hvorfor
Jeg liker den :)

Hvaslags sminke bruker du til hverdags?
Maskara, pudder, øyenbryngele, shimmer under øyenbrynene, hvit øyenskygge i krokene, concealer og lipgloss/leppestift. Høres mye ut, men det er så absolutt nødvendig, haha...

liker du å snakk trøndersk ?

Jeg har jo faktisk ikke et valg.

har du er gutt du tenker på ?

http://innadventkalenderen.files.wordpress.com/2009/12/alexander_rybak_700931i.jpg
HEHEH NÆÆÆT

hva slags frukt liker du best?
KIWI. Spiser minst 4 kiwier hver kveld, hvis ikke får jeg ikke sove. Sykt spesielt egentlig

Står du på slalåm eller snowboard?
Snowboard for sure.

kan du ha liveshow engang?:D
Prøvde meg faktisk på det engang isommer, med jentene. Vi hadde det bare på nettby da, men fant ut at mange ekle griser fra Tyskland og Russland satt og så på også. Vi fant plutselig chaten, der vi fant setninger som "Sweedish ladies? LIKES VERY MUCH!!!", "are you german?" og "SWEEDISH BABES WANNA FUCK???" osv, haha.

Vil du anbefale minipc??

Styr unna folkens. Dette bildet er fra tiden da jeg trodde pcen min var super, men nei. Den spiser sushi fra rompa mi. Om dere skjønner...........? Sparer til mac.

Barberer du leggene?
Ohyes.

Hva vil du bli når du blir stor?
DET JEG VIL OPPNÅ I LIVET ER Å LIGGE PÅ HIGHSCORELISTEN PÅ GUITARHERO!!!!!!!!!!!! NOK OM DET!!!!!!!!!!!!

Har du et skjult talent?
Jeg kan faktisk ta foten bak hodet. Vil si det er ganske bra.

Noe som beskriver deg?
Velger å vise dette med et bilde.Trondheim eller Oslo?
OSLO!!!!!!!

Heter du noe mer enn Anna Edwin?
Nono, heter bare det. Så det er ikke et magisk ord dere må ha for å få meg opp på gulesider, der er jeg ikke nemlig. OH SÅ RANDOM.

Hvordan er selvtilliten din?
Den er grei. Har lagt ut en del stygge bilder av meg gjennom tidene, så jeg vil nok si at den er ganske bra.

Har du silikon??
HAHHAHAHAHAHAHAHHAHA REGNER MED AT DET VAR ET TULLESPØRSMÅL
Hadde jo faktisk større tits på tida her enn jeg har nå:

05.03.2010 - 19:33

tror jeg skal mekke meg 3D øyne, jeg


Jeg lagde "blood" med fingrene mine på bildet i forrige innlegg. Gangstergener, vet dere! You know I am from tha village, lovin' the getto blaster, mony and hoochies!? Haha, uansett en del som hadde riktig!

rynker i panna sa du?
Egoegoego :-) Nå skal jeg snart gjøre meg klar til kino, har jeg sagt at jeg gleder meg ut av huset snart? ELSKER 3D-filmer. Kanskje jeg skal operere inn slike 3D-glass i øynene, i samme slengen som jeg opererer meg bra syn når jeg blir 18. Haha.

På bildene over har jeg på meg mitt nye pudder!


Fikk det fra makestyleshop, og det er fra gloMinerals. Det er litt lyst for meg, men det går akkurat. Dette blir helt klart en favoritt i veska og på skolen! Siden det er mineralmakeup får jeg ikke sminker, johooo tjoheiii!


05.03.2010 - 17:13

ti tusen selbuvotter, neglesprett osv


Hei dere! Idag skal jeg på premieren på Alice in wonderland 3D med jentene. Gleder meg så utrolig mye, har hørt så utrolig mye bra om den!

Så en ting jeg må ta opp med dere. Jeg har fått en obsession. Jeg kan ikke huske om jeg har sagt dette før - men Lil Wayne i We are the world for Haiti. Jeg er forelska. Jeg har alltid syns Lil Wayne har vært en kul type, men aldri vært blodfan. Men herregud, så fantastisk søtt han synger i sangen! Det er bare måten han plutselig går fra tøff og macho hustler til så soft. 
Herregud jeg er sprø.

Ser dere hva det står?
Ikke kom her å si at jeg kler meg dårlig! Selbuvotter og greier! Overdrev kanskje litt med ti tusen par på overskriften.. Og ja - jeg er tegnoman på hender :-)


04.03.2010 - 21:11

hennes & Mauritz imponerer meg
Jeg har aldri syns H&M har hatt ekstremt mye fint samtidlig, og når noen sier "HM" tenker jeg med èn gang basisplagg. Men da jeg og Em satt og tittet litt på sommerting, armbånd, søte sko, shortser og bikinier vurderte jeg faktisk å bestille meg noe. Men neida, alt var utsolgt. Herlig.

Gleder meg også til "The garden-collection" kommer. Den er så fin.


04.03.2010 - 19:22

outfit 04.03.10veske modekungen.se, jakke H&M, skjerf ukjent, genser fashiolove.no, støvler hunter.

Idag er jeg tiger! B uksen ser veldig hvit ut, men den er egentlig klorbleket. Bruker aldri klorblekede jeans lengre, vet ikke helt hvorfor. Jakken skal jeg sy på en pels på hetta, det tror jeg blir fiiint :)

Hva syns du om outfiten?


04.03.2010 - 16:54

you are my sunshine, my only sunshine


Sykt herlig dag ♥


meg & emilie


emilie & karen

Veldig kort arbeidsdag! Ble vel bare 40 minutter med et lite interju av mammaen til Em! Haha. Fikk også tatt halveis outfitbilder, som sikkert kommer i neste innlegg :-)

Og folkens, det er sol i Trondheim idag. Vurderer å feire dette med et nytt par solbriller i solbrillesamlinga mi! Og hvet dere hva? Det er bare en måned til bursdagen min idag. Skal prøve å ikke si noe mer om det, så ser vi om dere husker det, haha!

Når har jeg bursdag, folkens?


04.03.2010 - 14:20

hola morgen


God morgen! Til vanlig ville jeg vært stuck med geografi eller engelsk på denne tiden, men her sitter jeg i sofaen til Karen, og ser på såpeserier fra... lenge siden. Har nemmelig noe "jobbskygging" eller noesånt, så jeg kan se hva jeg vil bli når jeg blir stor. Som sagt er jeg korttenkt, og skjønner ikke hvorfor vi skal starte så tidlig.

Jeg har uansett en liten plan om å stikke å kjøpe meg litt påskeegg til frokost, siden det er så sundt og proteinrikt :)

Min morgen. Kjedelig.

Vet jeg har blogget kjedelig og dårlig idag og igår, men når jeg kommer hjem skal jeg prøve å bli bedre. Kanskje en outfit?;-) Haha, er litt av et syn når jeg skal ta bilder med kameaet mitt. Jeg må sette på selvutløser i blinde, zoome i blinde, og stille kamerainstillingene i blinde. LOVE my camera.
FORRESSTEN! Det er fri frakt fra Nelly. Men det slutter idag!! Har funnet noe jeg likte:

http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/127036-0011_5?$productLarge$

http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/427339-0001_1?$productLarge$
Gi meg sommer.


03.03.2010 - 21:18

dårlig


Idag var jeg på...... skolen!:


Skaug95 på nettby :)


Mariosos på nettby :)


Maom på nettby :-) (sykt fint bilde av oss ja?! Næt)

Idag ligger jeg over til Karen, og det står en full pakke i ovnen (the one and only pizza, er det MULIG å lage en så god pizza?!) , så det blir braa.

Åh, så sykt dårlig innlegg. Nå blogger jeg bare for å blogge. Fint.


03.03.2010 - 19:27

noen lure sminketips om lepper


Nå tenker jeg bare å vise dere noen lure tips, ikke så mye om skygge og illusjoner. Her er noen lure tis for større lepper:

  • Som sagt lyst fremhever. Så om du bruker en lys leppestift (mener ikke helt hvit, men bla. lyserosa, korall, peach osv), vil leppene se litt større ut.
http://www.skinstep.com/product_images/rouge-pearl-shimmer-lipstick-inspiration-peach-shimmer-04367480302.jpghttp://www.fragrancesandcosmetics.com.au/Photos/43337.jpghttp://www.happiface.com/wp-content/uploads/2009/12/Picture-3.png

Leppestifter fra Clarins og YSL.

  • Men som dere sikkert vil merke, kommer ikke leppene til å se usedvanlig store ut, det kan hende at du ikke merker noen forskjell engang. Derfor kan det være lurt å ta en enda lysere (eller samme leppestift som du hadde på fra før), og bruke som en lipliner. Å ha på den linjen rund leppene dine!

  • Lipliner er ogs veldig lurt. Da kan du forme leppene dine mer, og på en måte tegne de litt mer opp. Jeg er ingen fan av lipliner, har sett mange mislykkede forsøk, med en strek rundt munnen i en helt annen farge en leppene. Må være noe av det styggeste jeg vet.

  • Så til Voe's tips! Ha litt lys øyenskygge på de to putene på overleppen, og litt på nederleppen. Dette virker faktisk! Dere kan lese mer om det her, på bloggen til Voesøta :)
(bilde: http://www.voe.blogg.no)


03.03.2010 - 15:03

konfirmasjonsmøter er det kjedeligste jeg vet om


Idag skal jeg på konfirmasjonsmøte. Kjedelig.

Er hos Em nå (hun heter egentlig Emilie, men kaller henne Em her på bloggen, til deg som lurte!) og skal lage oss pasta! Jeg har egentlig helt fobi og traumer når det kommer til pasta, dere husker vel tiden jeg drakk biola og spise makaroni med kethcup på hver dag før?
Måtte jo såklart blogge om alt jeg spiste på den tiden, haha..
Kos ♥


02.03.2010 - 20:48

svar på spørsmål #2


redigerer du vekk urenheter som f.eks kviser på bilder? :)
Skal ikke lyve på denne, ja det gjør jeg! Men det er ikke ofte, det er på bildene der jeg har en gigantisk kvise, for det meste. Det er vanskelig å redigere så det ser real ut, så dere ser nok dagen jeg har prøvd å forminske nesa mi eller gjøre meg brunere.

Hvilke blogger leser du?
Alle på topplista helt til nr 13 ca ++ supermarie, kissie og vennene mine!

kunne du tenkt deg en annen plass enn den du er på nå?

Kødder du eller? SÅKLART VIL JEG VÆRE I DRITTKALDE NORGE MED SELBUVOTTER, SKITURER OG APPELSINER!!!!! Næt. Hadde ikke gjort meg noe å komme hit igjen:
Har du jobb ? Tenker på siden du shopper så mye
Nei jeg har ikke jobb. Men bloggen får jeg jo en del av, pluss at jeg får ukelønn, så det blir jo endel til slutt.

Snuser du? Har du noen gang prøvd å snuse??
Nei, jeg snuser ikke. Jeg har prøvd å snuse, men det smaker jo dritt. Håper aldri jeg begynner å snuse fast!

har du vært i ålen før ?
Haha, faktisk! Eller, jeg tror det. Har vært på mange av plassene der Karen har slekt, men har ikke helt styringa. Har ihvertfall vært i Haltdalen og rissa, mens vi er inne på temaet.. Haha.

Hva starter du med å gjøre i dusjen?
SHAVE RYGGEN SÅKLART!! Neida, først tar jeg i shampoo, så balsam, etter det kammer jeg håret med en balsamspray, så tar jeg i leave-in hårkur.

Drikker du på fester?
Nei, det morsomste er jo å være edru når andre er sørpe dritings :-) Er ikke så mye på fest der det drikkes, egentlig.

er det mange i vennekretsen din som snuser/røyker?

Ja, nesten alle. Eller, ikke mine beste veninner, men ellers er det veldig mange som snuser. Gjør meg ingenting, egentlig.

Er du fjortis?
..................... nei?


Hahaha, dette er tullebilder fra i sommer. Er ikke SÅ fjortis. Har blitt bedre nå, for å si det sånn! Men om du mente om jeg er 14 år, så ja - jeg er fjortis.

Hva skal du gjøre når du flytter ut?
Kjøre kasserollene i oppvaskmaskina. Skjønner ikke hvorfor vi ikke gjør det hjemme, ikke f*en om jeg skal vaske noe for hånd :-)

er du jomfru?
Vet dere hva, dette tror jeg aldri jeg kommer til å svare på :-)

(ÅH AT FOLK IKKE KAN TA DETTE MED EN KLYPE SALT!)

Komfimerer du deg borgerlig eller kristenlig?
Borgelig, fordi det er minst styr. Er ikke så opptatt av tro, men jeg er vel egentlig kristen.

hvorfor liker du ikke OL og mgp ?
OL fordi jeg er lite sportslik, og finner ikke sport intresant. Curlig og kunstløp er GØYY.

MGP fordi...... vet ikke. Bare noe skremmende harry over det.

hvordan mobil har du?
mobilen min er... stjelt

Skal du kan du please lage en sånn ''MÅ GJØRE'' videoblogg ?
Så vidt jeg har skjønt det, er dette veldig populært nå, så skjønner ikke hvorfor jeg også skal gjøre det. Hadde jo "forbrukerinspektørene" for en stund (lang stund) siden.

Har du prøvd røyk ?
Niks. Vet mange av dere har sett bildet av meg der jeg "røyker" men om dere ikke så det, er det noen år siden, og med sjokoladerøyk i munnen. Røyking er IKKE hot!

Hva vil du studere etter videregående. Det er ett viktig spørsmål, ikke ta lett på det.
Maur. HEHE bokstavelig!!! Som sagt, veldig korttenkt.

Liker du å gå på ski?
Jeg har ALDRI likt å stå på ski :)


02.03.2010 - 18:51

vaskedame meg her


"Har dere vaske dame ? Gidder ikke moren/faren din å vaske? Lol, må ikke tro dere er så jævli overlegne....Eller kanskje moren din bare gidder å shoppe tl deg og henne, og gidder ikke passe på huset ?!? LOLOOOLLOLOL" - leser

Hahahaha joda! Der tok du meg! Det eneste vi gjør her i familien er å shoppe, være overlegne og kose med vaskedamene våre. Er det mulig å ta sånn av folkens? JA vi har vaskehjelp, og det er ganske vanlig (ihvertfall her jeg bor) og ifølge de fleste av dere lesere er det vanlig der dere bor også.

Pluss at de kommer bare annenhver uke, og nei de er ikke norske, og det koster 300-400 kr hver gang og da vasker de hele huset. HAHA, fikk faktisk spørsmål om dette, så må vel svare.. Aner ikke hva de heter eller noe, hahah!.. og til dere som lurer på hvofor jeg har røde øyne på outfiten.............. jeg er egentlig vampyr..

Vinneren av konkurransen er kåret og kontaktet! Sjekk mailen din om du deltok!


02.03.2010 - 16:15

outfit 02.03.10


Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra Cubus, bluse fra HM og armbånd fra Cubus.

Har det megatravelt! Men er lenge siden outfit nå, kameraet mitt har jo blitt ødelagt. Men nå skal jeg på volleyball trening, blogges mer når jeg kommer hjeeeem!

Hva syns du om outfiten?


01.03.2010 - 15:14

haha, jeg er flink i geografi da...


"Hvilket land ville du bodd i? New York."

HAHA sykt bra, Anna. SYKT bra. Nei jeg er ikke særlig god i geografi, men dette burde jeg ha visst. Herregud?! Skal faktisk ha geografiprøve å fredag, så det blir jo spennende.. Men uansett, det jeg mente var vel USA, og jeg vel ville bodd i New York. Flinka.

Nå stikker jeg på trening! Ha en fortsatt fin mandag!
Posering ute lisååm!

Å fy flate, når jeg tok disse bildene, hører jeg bare det banker på ruta, så snur jeg meg - og der står ene vaskedama vår og vinker eller noe. FLAUT.

Var vel rundt her hun banka på:


KONSENTRERT.


Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits