hits
 • 31.03.2012
 • 18:28
 • ma chèrie

  Good kveld! Nå er alle jentene kommet, og vi har nettopp gjort oss klar til å dra en tur ut! ♥ Drar først til en veninne som heter Pamela, blir sikkert gøøy. Idag har det snødd helt sinnsykt mye, så var veldig funny at det eneste skoparet jeg hadde med meg her var converse.. JaAJA, conversene mine har overlevd hele vinteren i Trondheim!

  Ha en fin kveld! • 31.03.2012
 • 13:03
 • litt nytt

  God morgen! Endelig fremme i hytta vår i Brønnøysund! Nå holder vi på å fikse oss litt for å dra til byen for å spise frokost og fikse noe småting! Snart kommer resten av jentene også, wohooo! 

  Før jeg dro hit kjøpte jeg meg litt nytt i Trondheim:


  genser cubus


  bukse levi's 

  Åh, elsker buksen ♥ Den sitter veldig fint, får bare håpe den ikke utvider seg, det må være det mest irriterende som finnes at bukser utvider seg.

 • 30.03.2012
 • 12:40
 • hurtigruta locos

  Hei...... ja.... jeg har dårlig samvittighet.......

  Jeg vet jeg lovte bedre blogging, og at jeg skulle blogge igår, men så langt kom jeg altså ikke. Hadde jo et lite jentevorspiel hjemme, så glemte det litt.. Men nå er jeg, Karoline og Ingrid heading towards Brønnøysund!!! Så har hele tolv timer på hurtigruta, så da må jeg vel få til litt blogging!:-)))

   

  Gårsdagen var faktisk veldig morsom! Startet kvelden med et bang med Øienjentene og dro videre til Ace der Øienfesten var, tjohoo :)))


  Karoline, Hanne, Marthe og Kajana ♥


  Emilie, Ingrid, Karen og Iman ♥


  Kajana og  meeg ♥


  Førstissan xDD=)))
  Hahaha, ble stående ute i PØSregn og drittkaldt utenfor en pølsebod og spise litt nattmat mmmm:)))

  Men vi får blogges om litt! Nå må jeg se til å få i meg litt mat! ♥

 • 27.03.2012
 • 19:45
 • svar på spørsmål, del 5

  Hahha, såånn.. Nå er det siste rest av spørsmålsrunden jeg har hatt i sikkert over en måned , og bare ikke rukket å svart ferdig på før nå. 
   

  Hvor i Trondheim bor du?
  Jeg bor egentlig ganske midt i byen, heldigvis. Kan liksom gå ned til sentrum, så er rimelig sentralt

  Når var sist gang du klina?
  Haha seriøst

  Du har så ren hud, har du noen tips? Produkter eller noe?
  ÅÅ tusen takk! Jeg har vel ingen hemligheter ang. huden min.. Jeg er veldig glad for at den er såppas ren, men det har den ikke alltid vært. Da jeg gikk i niende klasse hadde jeg en del røde områder, små urenheter osv. Men det hadde vel for det meste med puberteten å gjøre, jeg er ihvertfall ferdig med kviser osv nå. Eller, jeg får jo en kvise i ny og ned men det gjør jo alle:-)
  På huden bruker jeg mineralfoundation, vasker huden kveld og morgen og bruker nattkrem fra Ole Henriksen

  Hva brukte du den tiden du var så sykt brun?
  Hahahha jeg regner med du mener fra denne tiden..?:


  WOOOOOHoHOOOooOOoOo #tanning95!!!!! Her gikk jeg faktisk bare på selvbruning fra XEN-TAN. Var vel ikke fuuullt så brun i virkeligheten, den hvite jakka og blonde håret + blitzen hjelper litt på her. Men det var nok ikke langt ifra, ahhahea

  Hvorfor slutta du å blogge?
  Jeg var dittlei rett og slett

  Det sykeste døgnet i livet ditt?
  Hahha, den er vanskelig! Men det må bli en av dagene i sommer, da gjorde vi noe hele tiden. Har desverre ikke noen bilder fra kveldene jeg husker som de sykeste desverre :-(

  Hvilken parfyme bruker du?
  Jeg skifter hver årstid, haha. I vinteren her har jeg brukt en fra Makeupstore, mens om sommeren bruker jeg en fra D&G. Husker ikke hva noen av de heter desverre..

  Har du ligget over til en gutt/en gutt ligget over til deg?
  Hahah, er jo noe å lure på det og?? Men ja og ja

  Trives du på skolen din?
  Jaa jeg trives vel egentlig veldig godt. Er masse bra folk på skolen min, og det er ikke så mye styr da, for å si det sånn!:-) Er jo veldig høyt nivå faglig da, ihvertfall i klassen min, men det gjør vel bare at jeg blir smartere

   

  Jobber du?
  Jeg blogger....

  Hva er ditt forhold til festing,drikking,snusing,røyking osv med folk på din alder?:-)
  Det er helt normalt, for å være helt ærlig. Det er vel fler som snuser fast enn røyker fast (heldigvis), men det er en del som festrøyker
   
  Hva det kleint å bli lagt ut bilde av på "Norges Vakreste Player"? :)
  Hahaha ja det var det. Men altså det ble jo gjort av en av mine beste venner så det var jo bare på tull
  Er Otto broren din?
  Nei otto er tantebarnet mitt! Altså ungen til søsteren min! Skjønner dere blir forvirret siden jeg er ofte med han, og det er fordi søsteren min holder på å flytte til Norge fra Danmark, derfor bor hun hjemme hos oss i en leilighet i kjelleren
  :-)   
   
  Er du jomfru?
  haha serr #2
   
  Hva var det mest spennende du gjorde etter du slutta bloggingen?
  Jeg hadde egentlig bare en sykt bra sommerferie, med utrolig mye gøy
  napper du barten?? napper du hårene ned mot navelen??
  øøøhh, det virker som dette spørsmålet er... seriøst? Haha, nei jeg napper ikke overleppa siden jeg ikke har noe særlig til bart, og jeg vil uansett fraråde alle jenter til å gjøre det, da får man jo ordentlig bart til slutt. Jeg har heller ikke noe særlig med hår ned fra/mot (hva mente du egentlig her??) navlen, så neeej
  Hvordan fikk dere vekk det hvite i øynene på Melis?
  Æhhh for å være ærlig husker jeg ikke. Vi har slitt sååå lenge med det syyykt ekle, røde gugge-greierne hun får i øynene, og det er tydligvis vanlig for hvite hunder. Vi har prøvd 9304823 forskjellige pulver, kurer, kremer og ting for å få det vekk, vanskelig å huske hvilken av de som virket..
   

  (på dette bildet er hun ikke kvitt det da, det er en stund siden)
  Hvordan er du på fest?
  Hmm, det kommer veldig ann på egentlig. Altså på jentevors osv tar det jo ofte helt av, men jeg vil si jeg er ganske rolig på fest..? Har vel forandret meg litt der, haha
  Kan du ikke lage videdagbøker, fra når du er ute i helgene osv?
  Hhaha, har fått maange spørsmål om dette! Altså, det kan jeg godt gjøre, men for dere som vil at jeg skal ha en videodagbok fra hver helg - det blir det nok ikke.. Det tar utrolig lang tid å lage de, ihvertfall om de skal bli bra! Men skal prøve å få til ihvertfall èn til! 

 • 27.03.2012
 • 16:24
 • steiksola i trondheim

  Hører det er sommer i Oslo idag?? Kult det er det i Trondheim også hehe


  ..... :-) 

  Hadde med speilrefleksen helt random på skolen idag, men kom selvfølgelig hjem med kun closeups av meg og mine nydelige venner på minnekortet, og de vil dere faktisk ikke se :))

  Tirsdager er sååå lange!! Er endelig hjemme, og må vel ta en liten lur. Hadde egentlig sluttet helt å powernappe, men nå er jeg på gang igjen.... Jajja SNART PÅSKEFERIE!

  Fikk en topp jeg bestillte fra Nelly idag:


  Du får kjøpt den 
  her (affiliatelink)


  Har den samme i rosa leopardmønster, elsker hvordan de er på kantene!

 • 25.03.2012
 • 22:49
 • gårsdagens outfit


  skjerf ginatricot genser bik bok klokke michael kors, herfra

   Åh, elsker den nye klokken ♥ Det er den samme som på innlegget litt under her og, måtte ta på meg skjerf siden det er såå dåååårlig vær i Trondheim fortiden :-(

 • 25.03.2012
 • 20:28
 • lipcote leppestiftforsegler

  Idag skal jeg teste en leppestiftforsegler fra Lipcote! Denne skal holde leppestiften lengre på, gjøre at den ikke "sklir" rundt, og den er vannfast. 

  Den funket veldig fint på å holde leppestiften på leppene. Jeg bruker leppestift hver dag, men i ganske lyse farger. Denne gjorde at fargen satt hele kvelden og det er et veldig stort pluss! Den virket også ganske vannfast, jeg merket ikke noe når jeg drakk av glass fks.

  Det eneste minuset er at den lukter og smaker litt sprit, men det forsvinner med en gang det har "tørket" inn i leppene. 


  Leppestiftforsegleren fås kjøpt her!  Fargen jeg har på bildet over er disse to leppestiftene sammen, det er i fargene "pink sparkle" og "marsmellow" som fås kjøpt her.

  Koden uw8uj gir dere 25% på leppestifter og liplinere, skriv den inn i rabattfeltet ved betaling! :-) Gjelder alle farger!

 • 25.03.2012
 • 17:44
 • betty draper where

  Igår hadde jeg tidenes chilleste kveld med jentene, slappet bare av egentlig, smeltet sjokolade og skjærte opp frukt, noe som var veeeldig godt :):) SÅ SKIFTET VI TIL PYJAMAS OG HADDE PUTEKRIG OG SMINKET HVERANDRE siden det var jentekveld ikke sant


  Imorges derimot, kom den årlige "god morgen Anna, klokka er 2 og du skal vaske rommet idag" fra mamma, det var kjempekult å våkne til!! 

  Først og fremst - jeg blir dødssliten av å vaske hele rommet
  For det andre - støvet og dritten kommer jo tilbake uansett etter en dag så hva er vitsen
  For det tredje - jeg er ingen ordentlig kvinne som ikke elsker husarbeid 

  Så idag har jeg vasket, støvsugd og skiftet på senga. Tre ting jeg ikke liker å gjøre
  Dritstøgg og sliten, men litt fornøyd i rent sengetøy og nyvaska rom da

  Ikveld kommer outfit + søndagstips! Stay tuned :-)

 • 24.03.2012
 • 17:21
 • big braid
  Hei bloggen! Idag har vært en rolig dag, våknet imorges av jeg drømte noe helt sykt, haha. Den siste uken har vært dødsekkel, jeg drømmer seriøst så sinnsykt masse hver natt, og våkner opp helt mindfucked, for alt virker helt ekte...... 

  Ikveld er planen å ta det heeelt rolig med rekemiddag etterfulgt av kos med jentene! Dagens outfit er en stoor flette, kan sikkert vise dere en gang. Nå må jeg dra, hade! ♥

 • 24.03.2012
 • 12:58
 • spillelistene mine

  Jeg vet jeg har postet spotifylistene mine 304830 tusen ganger før, men det er alltid 30483 stk som ikke får det med seg, så da får jeg vel gjøre det igjen!

  "Hoved"-spillelisten min finner dere HER. Bare masse blandet og fin musikk :-)))

   

  Så til sovelisten min! Den finner dere HER. Elsker den ♥

  (haha ja jeg har på meg stroppløs kjole)

   

  Såå er det festmusikken, den finner dere HER! Her inne er det også mye internt av partysanger, om dere skulle lure på hvorfor "Paybacktime" av To Små Karer fks er på den lista... hahah wuuu-huuu