hits
 • 31.03.2013
 • 17:17
 • hjemme i trondheim

  Nå sitter jeg hjemme, i Trondheim!! Etter en ekstra lang biltur på grunn av snøstorm, er vi endelig hjemme. Vi skulle jo egentlig ikke dra før imorgen, men mamma ville dra idag pågrunn av været, haha. Da er det ganske dårlig vær skal jeg si dere! Igår var vi jo ute, så sov nesten hele bilturen, deilig.

  Mange spurte om paljettjakken jeg hadde på meg på fredag! Den har jeg fått av SheInside, en nettside med helt sinnsykt mye klær, kan sitte der i timesvis, haha. Men ja som jeg nevnte floket håret mitt seg litt, så man kunne se at jeg hadde sittet i svart sofa den kvelden... :-) Men hva forventer man med en paljettjakke, den er jo dødsfin, så går jo greit!

 • 30.03.2013
 • 13:32
 • gårsdagen

  Hei dere og god morgen!! Igår dro vi ut en tur, og det var faktisk sykt morsomt. Lå over til Aurora og kom nettopp hjem, så straks er det en tur til byen (som endelig er åpen!!!) så er det ut igjen ikveld. Vi skulle jo egentlig være her til mandag, men drar på søndag, altså imorgen.. Emilie hadde faktisk med kamera igår, så her er et lite bildedryss fra gårsdagen!:
  meg og min da


  gutta krutt da vett
  hahahahhaha alt med dette bildet er bra


  Skal vise dere jakken jeg har på meg senere, fikk den for litt siden! Den er jo dødsfin, men guuud langt hår og paljettJAKKE er ingen god match... Neste gang blir det hestehale til den jakken der!

 • 29.03.2013
 • 13:46
 • påsketradisjoner

  God morgen! Idag sto vi opp "tidlig", ihvertfall tidlig for vår del! Jeg sovnet ikke før fem i natt, så det va helt jææævlig mildt sagt å skulle stå opp. Men men, nå er Aurora her så vi skal dra på en slags påskecup som er er i Brønnøysund i påsken! Ellers er det jo langfredag,  og her i familien er det tradisjon å gå i fjæra på langfredag når det er fjære, så kanskje det blir litt family-time også! Vi får blogges ikveld, er såå vanskelig å huske å blogge når jeg er her, hahah..

  ♥ ♥ ♥


  Imorges spiste vi kjøttkaker (NAM!!!) igjen, er det eneste vi spiser når vi er her....

  finefine

 • 28.03.2013
 • 17:16
 • shades on


  Haha verdens kleineste overskrift, men er ikke mye annet som fungerer når det er et innlegg om solbriller. Før jeg dro til Brønnøysund mottok jeg nemlig en pakke fra min fantastiske sponsor Junkyard, som inneholdt to sobriller fra Ray Ban (og en ting til som jeg viser dere senere!). Jeg har jo Aviator og Outdoorsman fra før av, men idag fikk jeg modellene Clubmaster og Wayfarer, to litt mer spesielle modeller. Her får dere kjøpt Wayfarer og her får dere kjøpt Clubmaster.

  Ellers har Junkyard har et salg nå som dere finner her ♥

 • 28.03.2013
 • 00:38
 • HOVE 2013

  Da er det klart, jeg skal på Hove 2013! Jeg har jo egentlig helt siden jeg forlot Arendal etter Hove 2012 hatt det klart at jeg skal tilbake, men nå er billettene i boks. Å gud som jeg gleder meg! Hove er det sykeste jeg har vært med på i hele mitt liv, koselig, gøy, kleeekkk, rolig, ja jeg sitter igjen med alle mulige opplevelser etter de fire dagene på Tromøya.

  Hovefestivalen har jo allerede sluppet mange artister, og jeg kan ikke vente med å se Kings of Leon, Calvin Harris, A$AP Rocky, The Lumineers, Crystal Castles, Macklemore, 2Chains og CHVRCHES!!!! Og dette er bare noen av slippene, det kommer til å bli helt fantastisk. Vet det er mange som lurer på ting ang. Hove, så det kommer nok fler innlegg når det nærmer seg! 

  Legger ved en videoblogg fra Hove ifjor

  Skal dere på festival i år? Isåfall, hvilken?

 • 27.03.2013
 • 15:09
 • > brønnøysund!

  Herreguuuuuuud jeg er såå stressa! Jeg er så og si aldri stressa, og å være så stressa som jeg er nå... nei huff det føles ut som jeg skal falle om eller noe!! Jeg må bli mer stressa tror jeg, så jeg vender meg litt til det. 

  Nei dere skjønner, snart blir jeg hentet av Emilie, så skal vi ned på togstasjonen for å ta toget nordover. Men jeg har faktisk laget mat for å ha med (#blakk), og pakking - ja dere skjønner? Uansett hvor tidlig jeg starter å pakke, springer jeg rundt som en idiot i huset og har glemt av alt mulig nødvendig. Så sånn er jeg akkurat nå, men en liten lettelse er at jeg bare har ett punkt igjen på huskelista: hunterstøvler. Forhåpentligvis husker jeg å ta på meg sko når jeg drar, så dette skal nok gå fint. Håper jeg.


  Dagens, surprised? Den ble ikke så god idag, men men :-(


  Pakket og klart da vettø;DD Er det bare jeg som haaater å pakke i bag?! Det er så utrolig tungvint når man skal ha med mye


  Hahah meg idag, dere ser faktisk hvor sliten jeg er! Kjøpte meg Sims igår (hehe) og satt oppe til laaaangt på natt, så ble ikke så veldig mye søvn på meg. Kul

 • 26.03.2013
 • 20:32
 • dagen min gjennom en iphone

  Min dag i bilder! Lover jo meg selv å ikke la bloggen ta påskeferie selv om jeg har tatt det. Jeg mobilblogget jo idag, men det var rett og slett fordi jeg har ikke vært hjemme idag. Dro rett fra senga til byen for å møte Emilie, så var det rett opp til tanten og onkelen til Emilie for sushi! Kjempekoselig å bli bedt på sushilaging, og ikke minst gøy å lage! Selv liker jeg jo ikke sushi med rå fisk inni, må være fritert (bortsett fra scampi, det liker jeg, haha)! En utrolig koselig siste dag i Trondheim før jeg og Emilie drar til Brønnøysund. 

  Imorgen formiddag går toget nordover, og før blir det vel en kaffe med twitter brosjan, Halvor! Kongen er i byen folkens, pass dere!

 • 25.03.2013
 • 23:35
 • 10 år igjen

  Dere tror vel jeg ikke har blogget idag fordi påsken min er proppfull av reiser, bloggjobbing, shopping og andre kjempeviktige ting?? NJæææ. Idag våknet jeg litt over tre av at mobilen min buzzet som et helvette, og til min store overasskelse dro jeg på meg løpetights og hoodie og JOGGET ned til Emilie. Jeg har nemlig en mistanke om at jeg har fått astma, men kom på at det også kan være kondisen min som begynner å gå i minus. Men etter denne sporty morningen er jeg rimelig sikker på at det er astma, får aldri pustet helt inn? Jaja, får sjekke meg etter påske!

  Uansett, grunnen til at jeg ikke har blogget idag er fordi jeg begynner å bli yngre! Idag ble jeg hele 10 år!!
  Herregud. Herre. Guuuud. Hahaha, søsteren til Emilie har helt sinnsykt mange Sims-spill, og vi har snakket lenge om å begynne å spille det, så idag var dagen. Satt fra klokken 4 til 11 og spilte Sims, deilig. Imorgen skal jeg til byen å shoppe... Sims 3...:)


  Er suuper-sliten (av en eller annen rar grunn?) nå, så det blir nok senga ganske så snart. Imorgen skal jeg huske at jeg har en blogg og bli litt ferdig med barneskolen (prøve, ihvertfall). Jeg må bare dele det viktigste øyeblikket i mitt liv med dere!!:


  Jeg giftet meg idag??!?!?!!?!

  ÅÅ gud jeg er en taper, natta

 • 24.03.2013
 • 21:20
 • lav puls på en søndag

  God kveld fininger :-) Har dere en fin påskeferie sålangt? Det har jeg! Startet jo med et pang igår, det var en koselig tur ut igår med masse kjentfolk! I morges klarte jeg å ødelegge speilrefleksen min.. Så utrolig kjipt, får levere det inn på reperasjon.. Men som blogger har jeg jo såklart et til speilreflekskamera, nemlig mitt gamle! Det fungerer jo som fjell, så ingen krise med andre ord. 

  Akkurat nå er jeg hos Emilie og bare chiller. Har ikke gjort en dritt bortsett fra å spise pizza i hele dag, så veldig rolig med andre ord. Sminke har jeg vært flere kilometer unna idag, så blir nok et bilde fra fredag istedetfor! Ellers tenker jeg å se en film inatt, har dere noen tips? Gjerne suuuper-triste filmer, og IKKE skrekkfilmer!! Jeg får så sykt noia av skrekkfilmer, hahhaa.

 • 24.03.2013
 • 15:00
 • å reise med sminke

  Som søndagsannmeldelsen idag skal jeg skrive om to ting! Det første er oppbevaring av sminke, og da kan dere jo tenke dere hvilket produkt det er? Lulu's såklart! Det har jo blitt et utrolig stort merke, og ikke uten grunn. Jeg har vel skrevet om Lulu's .. fem ganger før? De får jo inn nye sminkemapper og vesker jevnlig i mange forskjellige fasonger og farger, noe jeg elsker med de! Lulu's er min beste venn når jeg skal reise, da har jeg èn Lulus til alt, hihi!

  Og nå har de kommet med enda flere farger og fasonger, og Coverbrands var så snille å sende meg 3 stk! Her har dere min favoritt:


  Dere ser jo den ikke utenifra, men det er den største (på bildet under) i hvitt som er todelt! To store lommer, en plass til sminken min og den andre er det plass til tannkost, berberhøvel, bodylotion og tja, det meste. Og jeg som elsker hvitt og gull, perfekt!


  Her ser dere alle sammen. Alle størrelsene finnes i forskjellige farger! Den minste er perfekt for å ha med på skole eller i vesken, plass til det helt nødvendige. Mobil, penger, et solpudder og lignende. Den mellomstore er jo i klassisk sminkemappe-størrelse, og den største har jo som jeg nevnte plass til det meste.

  Dere finner den lille hvite her, den mellomstore grønne her, og den største hvite her. Koden u2kse gir dere 15% rabatt på disse tre veskene!  Så over til noe super-genialt! Å ha en sminke som holder hele dagen er ikke lett uten å drasse rundt med foundation, koster, svamper, ja - hva du bruker på huden. Men se på dette geniale konseptet her!:

  Dere ser vel kanskje ikke hva det er, men det er foundation og solpudder - med kost! Nederst ligger foundationpudder/solpudder, og når du tar av korken er det en kost. Altså perfekt å reise med, ha i penalet, veska, lomma. Det er en åpne-lukke mekanisme nederst som det er viktig å huske å lukke når man ikke bruker den. Foundationen er et av Susan Posnick's bestselgende produkt. Selve foundationen og solpudderet er også i god kvalitet, så dette er jo veldig smart! Når den er tom, fås det kjøpt refill.

  Her finner dere foundationen (finnes i mange farger) og her finner dere bronzeren. Jeg fikk også en mini-tweezer som også er super to-go, den er like lang som tommelen min, og fungerer supert! Fås kjøpt her. Koden u2kse gir dere 25% rabatt alle disse produktene + denne leppestiften!

  reklame