31.03.2013 - 17:17

hjemme i trondheim


Nå sitter jeg hjemme, i Trondheim!! Etter en ekstra lang biltur på grunn av snøstorm, er vi endelig hjemme. Vi skulle jo egentlig ikke dra før imorgen, men mamma ville dra idag pågrunn av været, haha. Da er det ganske dårlig vær skal jeg si dere! Igår var vi jo ute, så sov nesten hele bilturen, deilig.

Mange spurte om paljettjakken jeg hadde på meg på fredag! Den har jeg fått av SheInside, en nettside med helt sinnsykt mye klær, kan sitte der i timesvis, haha. Men ja som jeg nevnte floket håret mitt seg litt, så man kunne se at jeg hadde sittet i svart sofa den kvelden... :-) Men hva forventer man med en paljettjakke, den er jo dødsfin, så går jo greit!30.03.2013 - 13:32

gårsdagen


Hei dere og god morgen!! Igår dro vi ut en tur, og det var faktisk sykt morsomt. Lå over til Aurora og kom nettopp hjem, så straks er det en tur til byen (som endelig er åpen!!!) så er det ut igjen ikveld. Vi skulle jo egentlig være her til mandag, men drar på søndag, altså imorgen.. Emilie hadde faktisk med kamera igår, så her er et lite bildedryss fra gårsdagen!:
meg og min da


gutta krutt da vett
hahahahhaha alt med dette bildet er bra


Skal vise dere jakken jeg har på meg senere, fikk den for litt siden! Den er jo dødsfin, men guuud langt hår og paljettJAKKE er ingen god match... Neste gang blir det hestehale til den jakken der!29.03.2013 - 13:46

påsketradisjoner


God morgen! Idag sto vi opp "tidlig", ihvertfall tidlig for vår del! Jeg sovnet ikke før fem i natt, så det va helt jææævlig mildt sagt å skulle stå opp. Men men, nå er Aurora her så vi skal dra på en slags påskecup som er er i Brønnøysund i påsken! Ellers er det jo langfredag,  og her i familien er det tradisjon å gå i fjæra på langfredag når det er fjære, så kanskje det blir litt family-time også! Vi får blogges ikveld, er såå vanskelig å huske å blogge når jeg er her, hahah..

♥ ♥ ♥


Imorges spiste vi kjøttkaker (NAM!!!) igjen, er det eneste vi spiser når vi er her....

finefine28.03.2013 - 17:16

shades onHaha verdens kleineste overskrift, men er ikke mye annet som fungerer når det er et innlegg om solbriller. Før jeg dro til Brønnøysund mottok jeg nemlig en pakke fra min fantastiske sponsor Junkyard, som inneholdt to sobriller fra Ray Ban (og en ting til som jeg viser dere senere!). Jeg har jo Aviator og Outdoorsman fra før av, men idag fikk jeg modellene Clubmaster og Wayfarer, to litt mer spesielle modeller. Her får dere kjøpt Wayfarer og her får dere kjøpt Clubmaster.

Ellers har Junkyard har et salg nå som dere finner her ♥28.03.2013 - 00:38

HOVE 2013


Da er det klart, jeg skal på Hove 2013! Jeg har jo egentlig helt siden jeg forlot Arendal etter Hove 2012 hatt det klart at jeg skal tilbake, men nå er billettene i boks. Å gud som jeg gleder meg! Hove er det sykeste jeg har vært med på i hele mitt liv, koselig, gøy, kleeekkk, rolig, ja jeg sitter igjen med alle mulige opplevelser etter de fire dagene på Tromøya.

Hovefestivalen har jo allerede sluppet mange artister, og jeg kan ikke vente med å se Kings of Leon, Calvin Harris, A$AP Rocky, The Lumineers, Crystal Castles, Macklemore, 2Chains og CHVRCHES!!!! Og dette er bare noen av slippene, det kommer til å bli helt fantastisk. Vet det er mange som lurer på ting ang. Hove, så det kommer nok fler innlegg når det nærmer seg! 

Legger ved en videoblogg fra Hove ifjor

Skal dere på festival i år? Isåfall, hvilken?27.03.2013 - 15:09

> brønnøysund!


Herreguuuuuuud jeg er såå stressa! Jeg er så og si aldri stressa, og å være så stressa som jeg er nå... nei huff det føles ut som jeg skal falle om eller noe!! Jeg må bli mer stressa tror jeg, så jeg vender meg litt til det. 

Nei dere skjønner, snart blir jeg hentet av Emilie, så skal vi ned på togstasjonen for å ta toget nordover. Men jeg har faktisk laget mat for å ha med (#blakk), og pakking - ja dere skjønner? Uansett hvor tidlig jeg starter å pakke, springer jeg rundt som en idiot i huset og har glemt av alt mulig nødvendig. Så sånn er jeg akkurat nå, men en liten lettelse er at jeg bare har ett punkt igjen på huskelista: hunterstøvler. Forhåpentligvis husker jeg å ta på meg sko når jeg drar, så dette skal nok gå fint. Håper jeg.


Dagens, surprised? Den ble ikke så god idag, men men :-(


Pakket og klart da vettø;DD Er det bare jeg som haaater å pakke i bag?! Det er så utrolig tungvint når man skal ha med mye


Hahah meg idag, dere ser faktisk hvor sliten jeg er! Kjøpte meg Sims igår (hehe) og satt oppe til laaaangt på natt, så ble ikke så veldig mye søvn på meg. Kul26.03.2013 - 20:32

dagen min gjennom en iphone


Min dag i bilder! Lover jo meg selv å ikke la bloggen ta påskeferie selv om jeg har tatt det. Jeg mobilblogget jo idag, men det var rett og slett fordi jeg har ikke vært hjemme idag. Dro rett fra senga til byen for å møte Emilie, så var det rett opp til tanten og onkelen til Emilie for sushi! Kjempekoselig å bli bedt på sushilaging, og ikke minst gøy å lage! Selv liker jeg jo ikke sushi med rå fisk inni, må være fritert (bortsett fra scampi, det liker jeg, haha)! En utrolig koselig siste dag i Trondheim før jeg og Emilie drar til Brønnøysund. 

Imorgen formiddag går toget nordover, og før blir det vel en kaffe med twitter brosjan, Halvor! Kongen er i byen folkens, pass dere!25.03.2013 - 23:35

10 år igjen


Dere tror vel jeg ikke har blogget idag fordi påsken min er proppfull av reiser, bloggjobbing, shopping og andre kjempeviktige ting?? NJæææ. Idag våknet jeg litt over tre av at mobilen min buzzet som et helvette, og til min store overasskelse dro jeg på meg løpetights og hoodie og JOGGET ned til Emilie. Jeg har nemlig en mistanke om at jeg har fått astma, men kom på at det også kan være kondisen min som begynner å gå i minus. Men etter denne sporty morningen er jeg rimelig sikker på at det er astma, får aldri pustet helt inn? Jaja, får sjekke meg etter påske!

Uansett, grunnen til at jeg ikke har blogget idag er fordi jeg begynner å bli yngre! Idag ble jeg hele 10 år!!
Herregud. Herre. Guuuud. Hahaha, søsteren til Emilie har helt sinnsykt mange Sims-spill, og vi har snakket lenge om å begynne å spille det, så idag var dagen. Satt fra klokken 4 til 11 og spilte Sims, deilig. Imorgen skal jeg til byen å shoppe... Sims 3...:)


Er suuper-sliten (av en eller annen rar grunn?) nå, så det blir nok senga ganske så snart. Imorgen skal jeg huske at jeg har en blogg og bli litt ferdig med barneskolen (prøve, ihvertfall). Jeg må bare dele det viktigste øyeblikket i mitt liv med dere!!:


Jeg giftet meg idag??!?!?!!?!

ÅÅ gud jeg er en taper, natta24.03.2013 - 21:20

lav puls på en søndag


God kveld fininger :-) Har dere en fin påskeferie sålangt? Det har jeg! Startet jo med et pang igår, det var en koselig tur ut igår med masse kjentfolk! I morges klarte jeg å ødelegge speilrefleksen min.. Så utrolig kjipt, får levere det inn på reperasjon.. Men som blogger har jeg jo såklart et til speilreflekskamera, nemlig mitt gamle! Det fungerer jo som fjell, så ingen krise med andre ord. 

Akkurat nå er jeg hos Emilie og bare chiller. Har ikke gjort en dritt bortsett fra å spise pizza i hele dag, så veldig rolig med andre ord. Sminke har jeg vært flere kilometer unna idag, så blir nok et bilde fra fredag istedetfor! Ellers tenker jeg å se en film inatt, har dere noen tips? Gjerne suuuper-triste filmer, og IKKE skrekkfilmer!! Jeg får så sykt noia av skrekkfilmer, hahhaa.24.03.2013 - 15:00

å reise med sminke


Som søndagsannmeldelsen idag skal jeg skrive om to ting! Det første er oppbevaring av sminke, og da kan dere jo tenke dere hvilket produkt det er? Lulu's såklart! Det har jo blitt et utrolig stort merke, og ikke uten grunn. Jeg har vel skrevet om Lulu's .. fem ganger før? De får jo inn nye sminkemapper og vesker jevnlig i mange forskjellige fasonger og farger, noe jeg elsker med de! Lulu's er min beste venn når jeg skal reise, da har jeg èn Lulus til alt, hihi!

Og nå har de kommet med enda flere farger og fasonger, og Coverbrands var så snille å sende meg 3 stk! Her har dere min favoritt:


Dere ser jo den ikke utenifra, men det er den største (på bildet under) i hvitt som er todelt! To store lommer, en plass til sminken min og den andre er det plass til tannkost, berberhøvel, bodylotion og tja, det meste. Og jeg som elsker hvitt og gull, perfekt!


Her ser dere alle sammen. Alle størrelsene finnes i forskjellige farger! Den minste er perfekt for å ha med på skole eller i vesken, plass til det helt nødvendige. Mobil, penger, et solpudder og lignende. Den mellomstore er jo i klassisk sminkemappe-størrelse, og den største har jo som jeg nevnte plass til det meste.

Dere finner den lille hvite her, den mellomstore grønne her, og den største hvite her. Koden u2kse gir dere 15% rabatt på disse tre veskene!Så over til noe super-genialt! Å ha en sminke som holder hele dagen er ikke lett uten å drasse rundt med foundation, koster, svamper, ja - hva du bruker på huden. Men se på dette geniale konseptet her!:

Dere ser vel kanskje ikke hva det er, men det er foundation og solpudder - med kost! Nederst ligger foundationpudder/solpudder, og når du tar av korken er det en kost. Altså perfekt å reise med, ha i penalet, veska, lomma. Det er en åpne-lukke mekanisme nederst som det er viktig å huske å lukke når man ikke bruker den. Foundationen er et av Susan Posnick's bestselgende produkt. Selve foundationen og solpudderet er også i god kvalitet, så dette er jo veldig smart! Når den er tom, fås det kjøpt refill.

Her finner dere foundationen (finnes i mange farger) og her finner dere bronzeren. Jeg fikk også en mini-tweezer som også er super to-go, den er like lang som tommelen min, og fungerer supert! Fås kjøpt her. Koden u2kse gir dere 25% rabatt alle disse produktene + denne leppestiften!

reklame


23.03.2013 - 22:20

konkurranse: vinn marc my marc jacobs-veske!


Jeg har skrevet om Dorco Shai barberhøvler før, og dere har garantert lest om det på flere blogger. Ikke uten grunn, for billigere barbering finnes ikke! Barberhøvler er sure penger, å dra på butikken for å kjøpe barberhøvler til hundrevis av kroner kommer ganske langt opp på "ork" listen. Det er derfor Dorco har blitt så populært - mye billigere enn andre høvler, og ikke minst: de sendes rett hjem i postkassen. Jeg har fått et helt års forbruk av Dorco, og det er sååå deilig! Selve høvelen har hele 6 knivblader og er skånsom men samtidig veldig effektiv. Jeg haaater å ha hår på leggene og barberer de så ofte som mulig, så Dorco Shai har blitt min beste venn ♥

Dere kan teste det ut helt gratis med en prøvepakke (porto blir på 39kr) HER. Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe når du gjør dette, men du vil bli abonnent. Vet mange av dere ikke visste dette, men det er bare å avslutte abonementet når som helst om du ikke skulle være fornøyd.Så til konkurranse!
Jeg og Dorco og Kontura AS gir bort en veske fra Marc By Marc Jacobs! Dette er jo en helt vill fin premie (som jeg har såå lyst på selv, hihi). Og det er ikke akkurat veldig krevende det dere må gjøre, take a look:

♥ Gå inn HER og bestill en gratis prøvepakke.

♥ Legg igjen en kommentar på dette innlegget

♥ Viktig at dere skriver e-mail i kommentarfeltet så jeg får kontaktet vinneren :)


Dette er vesken dere kan vinne. Lykke til!

annonse23.03.2013 - 21:04

earth hour!!


Nå er det jo Earth Hour, håper alle har husket å slutte lysene?! Earth Hour kom på veldig dårlig timing for min del, jeg og Emilie sitter nemlig og fikser oss, for nå skal vi ut en tur! Så måtte fikse meg ferdig i lyset fra stearinlys, haha. Hadde egentlig ikke tenkt å dra ut idag, så blir nok ganske så rolig. Vi blogges senere, har et innlegg på forhåndspublisering til senere ikveld ♥

22.03.2013 - 20:50

haderituale

Hei! Nå drar jeg for å spise sushi med jentene, alle skal forskjellige ting i ferien (bortsett fra meg og Emilie), derfor må vi ha en middag som et "siste måltid", haha. Hørtes trist ut:) Men blir jo litt rart å ikke skal se jentene på lengre enn en dag!? Haha neida, skal nok gå bra. Vesten er fra Barbour, klokken fra Michael Kors og genseren fra Rut m.fl22.03.2013 - 16:43

nytt hår!


Nå har jeg brukt tape-extensions en stund, siden November. Jeg har jo "langt" hår naturlig, men det er ikke så veldig tykt, og det har blitt litt kortere etter sommeren da det ble veldig slitt i solen. Derfor går jeg til Fiinbeck og Fia og får satt på 60cm langt hår, og trives veldig med det! Vet veldig mange av dere lurer på diverse når det kommer til tape-extensions, så her er litt kjapp fakta:

Fiinbeck og Fia har tre avdelinger her i Trondheim (jeg har vært på Byåsen og på Ila) og de bruker Peaks Hair. Du trenger ikke nødvendigvis å skal ha håret lengre, men du kan også bare få litt fylde i håret. De har nemlig hår fra 40-60cm (prisliste finner dere her). Jeg har i to pakker 60cm for å få både fylde og lengde, og "hele" håret mitt koster 7500kr. Det er jo en del, og selv om behandlingen er sponset må jeg med hånden på hjertet si at jeg er UTROLIG fornøyd! Som dere ser på prislisten koster det mindre for kortere extensions. Du kan bruke håret i to "omganger", altså sette i håret, ha det i i ca to mnd, heise det opp igjen (koster 1800kr for løfting) og ha det i i enda to mnd. Spørs veldig på hvor godt man tar vare på håret!
Jeg har litt lysere extensions enn håret mitt, og det syns jeg egentlig bare er fint. Det gir litt spill i håret og alt håret blandes veldig fint sammen og gir fine striper. Ellers lysner jo håret mitt mye nå mot sommeren. På bildene over har jeg kun sovet med håret i en slapp flette, det er viktig for å ta vare på extensionet. 

Dere finner hjemmeisden til Fiinbeck og Fia HER om dere lurer på noe, og facebooksiden HER!

behandlingen er sponset21.03.2013 - 23:37

sex & seks


God kveld alle fine lesere ♥ Kom hjem fra trening for en god stund siden, har tatt en dusj og spist litt (mye). Nå ligger jeg i sengen og venter på at Sex og Singelliv skal starte, vet ikke hvor mange ganger jeg har sett den serien. Selv har jeg hele SATC-boksen og har sett igjennom hele to ganger + at jeg har sett hver episode av maratonet på TV3 alle gangene det har gått på tv. Ubevisst (og ufrivillig) har jeg blitt en sånn quote-nerd alle hater som sitter og siterer alt alle sier i serier, dette tilfellet Sex & Singelliv. 

Ellers har jeg fått tilbakemelding på en av fremføringene jeg har hatt denne uken, og jeg fikk 6!! Haha, vet det er sykt uinteresant for dere å høre, men å få seks er ikke noe som skjer ofte for min del. Å få 6 på videregående er vanskelig (har til tider følt umulig ut), og når det i tillegg er på noe man har jobbet hardt for er det så utrolig deilig! Skal jeg si dere noe lattis? Sist jeg fikk 6 på noe måtte jeg ringe mattelæreren min for å spørre om hun hadde skrevet feil, hahaha..21.03.2013 - 17:09

vårstemning


Idag våknet jeg av at sola skinte i øynene mine, herreguuud så fantastisk! Sto opp, dro på skolen og hadde en prøve, så dro jeg og Karoline til byen. Har faktisk vært i byen helt til nå, var superdeilig vær ute så måtte jo nesten nyte det litt. Nå ligger jeg og Melis og slapper av, lagde meg wok idag også, yummy! Skal på trening ikveld, så blir vel en liten høneblund etter jeg har trykket "lagre og publiser" på dette blogginnlegget..


Kjøpte noen svarte sko og en grå/beige blazer fra H&M! Når det er sol ute innbiller jeg meg at det er vår, så da blir det vårshopping:)


Byttet ut cashewnøtter med brokkoli idag, ikke like godt!!


Lille fine ♥


Meg idag! Slaskete idag også gitt. Vet ikke om dere har sett det, men på mandag var jeg og skiftet extensions! Skal vise dere i et innlegg snart, må bare få rettet det. Har ikke orket å rette det nå som jeg nesten ikke har vært på skolen, haha.20.03.2013 - 21:07

novabags


Er det noe jeg gleder meg til med sommeren (eller, jeg gleder meg til alt ved sommeren egentlig) så er det å bruke vesker. Det er så vanskelig å få brukt vesker nå om vinteren. Blir skjeldent fint med en stor og bulkete parkas! Jeg begynte å glede meg enda mer til sommeren da jeg fikk denne sukkersøte veskene fra makestyle:
Åå er den ikke nydelig?! Vesken er i ekte skinn i en dødsfin gammelrosa farge. Foran er det sydd på massevis av små perler i babyfarger. En veldig enkel veske, men samtidig et suupert tilbehør. Trenger bare denne, en hvit tshirt og denim! HER er direktelink til vesken ♥

Fikk også mobilveske! Haha jeg hater i grunn ordet "mobilveske", og det høres jo ut som verdens mest harry dings men bildene over viser jo bare det motsatte! I fjor sommer var jo mobilvesker veldig trendy, husker jeg fikk brukt det litt under Hovefestivalen - gud så genialt! Er plass til mobil og penger/kort, kun det man trenger. Denne er i samme variant som vesken over. Samme herlige farge og perler. Så genialt og så pent samtidig, blir ikke bedre :) Fås kjøpt HER ♥

reklame


Idag måtte jeg lage meg middag selv, noe som skjeldent går bra. Men for en gangs skyld fikk jeg et måltid som ikke smakte brent..... noe... Wok er super-easy og super-deilig, så da ble det det! Den skjeldne gangen jeg lager mat spør dere alltid om oppskrift, men jeg bruker aldri noe oppskrift (haha, burde kanskje starte med det..). Jeg wokker grønnsaker, steker kylling, koker nudler - blander det sammen i wokpannen og tilsetter masse soyasaus og sursøt saus. Noen ganger smaker det jævlig, noen ganger veeeeldig godt. Sånn er det når jeg lager mat :)

Nå er det tilbake til norsk historie og romantikken! Snaaart ferdig.....19.03.2013 - 17:03

fra style til slapp


Hahahaha overskriften der kan være sykt usshh om man tenker litt ekkelt, men det jeg prøver å si er noe heeelt annet.. Idag tenkte jeg egentlig å ha på meg vanlige "fine" klær, men da jeg våknet og kom på at jeg hadde tyskprøve og historiefremføring (oog jeg hadde forsovet meg) ble det rett og slett joggis. Så her er dagens sykt stilige, style og inspirerende outfit!


Hahah, skitten joggebukse er bare prikken over i'en. Deilig

Alex er her nå, vi sitter og venter på mat og er kule 

Som dere kanskje merker klarer jeg ikke helt å blogge nå, har ikke skjedd så sykt mye idag heller siden jeg har tilbrakt mesteparten av dagen med prestasjonsangst og mensensmerter. Og hele gårsdagen gikk til å sitte foran en skjerm å lese.. Men deilig å være ferdig, bare èn ting igjen i helvettesuka! Flere som har helvettesuke?18.03.2013 - 20:14

videoblogg: oppdal


Haha begynner jo å bli en stund siden det var vinterferie og jentene dro til Oppdal, men fant ut at vi hadde filmet litt mens vi var der så jeg har alget en videoblogg! Fikk ikke filmet så mye da, mest fra den ene dagen, men håper dere liker den ♥18.03.2013 - 15:54

min festsminke

Dere har ofte spurt hvordan jeg sminker meg på fest, og jeg har ofte svart at jeg sminker meg helt likt som vanlig, bare litt mer av hvert produkt. Men i det siste har jeg faktisk begynt med øyenskygge igjen (brukte det for rundt to år siden) på fest, noe det ser ut til at dere har merket, hehe:) Så da tenkte jeg å fortelle dere hva det er jeg bruker når jeg skal ut! Ja jeg vet jeg har helt syke selvbruningskjolder på halsen, hufff.... 
Denne paletten er en blanding av nude farger, som er akkurat det jeg bruker. Ingen sterke farger som rosa, blått, gult osv men jordfarger. Denne paletten er helt fantastisk, blandingen av farger + at den har en øyelokk-primer i selve paletten! Fargene er supert pigmentert, og fine sammen. Jeg pleier å bruke 1, 2, 5 & 8 (fra venstre) sammen som oftest! Dere får kjøpt paletten her!


Øyevipper vet dere jo sikkert at jeg elsker. Det er noe som gjør at man kan se mye mer pyntet ut med helt vanlig sminke, bare laaange fine vipper. Det er vanskelig å finne vipper som er helt perfekte for seg selv, men heldigvis går det å klippe i lengde slik at de passer perfekt. Her ser dere vippene jeg har brukt på bildene over, jeg har to forskjellige lengder. Den orginale lengden er til venstre og den klipte er til høyre. Dere får kjøpt vippene her!

Andre ting jeg bruker som jeg ikke bruker til vanlig er Eyeshadow Base fra NYX. Jeg liker den best siden den er fast i formen og veldig nøytral uten noe glitter eller spesiell farge. Den får dere kjøpt her! En annen ting er solpudder. Nå om vinteren må jeg slutte å bruke solpudder siden jeg rett og slett blir for brun og til tider oransj. Men på kveldingen når mørket kommer tar jeg frem solpudderet igjen, og såklart - Bahama Mama. Ingen over, ingen vedsiden av! Fås kjøpt herRabattkoden u5xed gir dere 25% rabatt på alle fire produktene over ♥ Varer til 22 mars!

reklame17.03.2013 - 21:18

for to år siden..


... sluttet jeg å blogge! Haha, er sykt at jeg har blogget i to år igjen etter det, tilsammen snart fem. 13 mars (altså to år og 4 dager siden) la jeg ut denne filmen på bloggen og sa hadebra til bloggen i et halvår-ish (om jeg ikke tar feil?)

Haha åå den er så trist egentlig. Husker jeg begynte å gråte selv da jeg laget filmen, huff haha. Grunnen til at jeg legger ut denne er først og fremst for å mimre litt tilbake, men også for å høre hvor mange av dere som visste at jeg faktisk har sluttet engang. Leste dere bloggen min på denne tiden? 17.03.2013 - 14:14

den andre siden av søndag (edit, nye bilder)


Husker dere sist søndag da jeg skrev at jeg har et elsk-hat forhold til søndager? Sist søndag var jeg i himmelen og slappet heeelt av, mens idag måå være helvettessøndag. Snikstart på helvettesuka. Jeg var både ute igår og har prøver i starten av neste uke = veldig dårlig kombo. Idag skal jeg altså lese, lese, dø av GeoGebra og lese litt mer i fosterstilling. 

Om vi ser det på den lyse siden er det fiint vær ute og jeg er i god form idag. Gårsdagen igår var morsom! Vi startet jo såppas tidlig, så jeg var jo dødssliten klokka halv 1, så ble en tidlig kveld på meg! Men det er egentlig sykt godt noen ganger, istedetfor å rave rundt på svarte natta, haha. Bursdagsbarnet var fineste Nathalie! ♥

Emilie hadde tatt noen bilder fra vorset som jeg fikk nå, jippi


meg dahh


Emilie og Ingrid, gorg altså


hhahaha dør av dette bildet, meg june og sara... danser??Karen og Sara sitter bare og er fineHater egentlig å reposte bilder, men minnekortet mitt har blitt ødelagt, og bildene over beskriver godt hvordan jeg føler meg idag.. Vil ikke starte med lekser :-(

Hva med dere? Har dere en elsk-søndag eller en hat-søndag idag?16.03.2013 - 18:23

et lite pip
Hei! Nå er vi hjemme hos meg og venter på å bli hentet, så drar vi på vorspiel til Sara! Vet ikke om dere ser kjolen min så godt, men den er ihvertfall gaaammel fra Bik Bok. Skal bruke alle kjolene mine nå, så jeg ikke får så dårlig samvittighet, haha.. 

Ha en fin lørdag! <316.03.2013 - 11:39

oppe klokken 10


Inatt lå jeg og Ingrid over hos Emilie, er egentlig sykt lenge siden vi har ligget over hos hverandre så det var koselig! Siden jeg tapte slaget A-mennesker mot B-menneske var vi våkne klokken TI imorges. Det var helt uvirkelig å være våken så tidlig, men kjenner jeg må ta meg en liten powernap snart.. Uansett så laget vi stooor og deilig frokost med yoghurt, blåbær, druer, bananer, kjeks, egg, bacon og juice! Herregud det var godt, ble dere ikke fristet på bildet over?

Ikveld skal vi ut, og siden jeg har så sykt god tid idag SKAL jeg få tatt noen bilder og lagt ut av outfit. Jeg vet jeg alltid sier det og aldri gjør det, idag MÅ jeg huske det. Blir så sykt gira av været som er ute nå, jeg tror det er sommer og Mai, så går jeg ut døra og bare... nei..

vi blogges blogges blogges15.03.2013 - 19:24

dagens outfit 15.03.13jakke zara støvler hunter genser madlady 

Enn at det er fredag! Utrolig deilig ute idag også, hadde på meg kåpen min fra Zara for en gangs skyld. Har brukt den typ 2-3 ganger, må nesten få brukt den litt før vinteren er over. Har ikke blogget før nå pågrunn av at jeg og Karoline har jobbet med historie helt siden skolen var ferdig.. Må nyte denne helga før vi går inn i tidenes helvettesuke på skolen, gruer meg!!!

Hva syns du om outfiten?14.03.2013 - 21:00

gøy å være blond


Jeg tror fullt og helt på ordtaket "blondes have more fun". Hvorfor finne på et ordtak om det ikke er sant?? Haha neida, men jeg er så utrolig glad for at jeg er blond naturlig. Men nå på vinteren er det ikke bare bare å ha blonde lokker. Idag gikk jeg innom h2 Nordre for å bestille time for å ta etterveksten, og første timen de hadde ledig var.. med en gang! Haha, så ble en sykt spontan frisørtime, men gud så deilig å være kvitt den fæææle grønnblonde etterveksten.

Fikk også kuret det skikkelig og har blitt kvitt litt slitte tupper. I mai er det akkurat ett år siden h2 Nordre ble min faste frisør, og jeg sier med hånda på hjertet at jeg blir like fornøyd hver gang ♥ Salongen ligger i Nordregt. 3 og telefonnummeret er 73807609! Frisøren min de siste gangene heter Kristina, om dere vil ha helt lik min farge er det bare å spørre hun!
Lokalene til alle h2 salongene er såå fine og fargerike!!Slik ble det! Tok jo bare etterveksten så ingen revolusjonerende forskjell, men mye finere nå uansett. Blondes have more fun! Enige?

Im out (haha husker dere da jeg var 12-13 år og avsluttet hvert blogginnlegg med den setningen?)

behandlingen er sponset14.03.2013 - 17:43

en klein megselv


Fikk nettopp tidenes awkward-moment med meg selv. Kjøpte med meg sushi hjem, haster inn døra og setter meg ned for å kose meg skikkelig. I det jeg tar bilde av sushien min..


.. ser jeg på meg selv, og shit. Der satt ho annais med kameraet mot sushien, acneskjerfet rundt halsen og maccen på fanget. Det ble for komisk til å være sant, så jeg hentet likegodt noen til rekvisiter som fikk meg syyyykt på gli:

Hahahaha ååå jeg er så teit :( Hadde det ikke vært for at jeg var så sykt sulten at jeg bare måtte hive i meg sushien skulle jeg tatt meg tiden til å knipset et finere bilde

Håper virkelig dere som aldri leser innleggene mine - bare ser på bilder - skjønner ironien i dette, hvor sykt en parodi på meg selv jeg noen ganger (ubevisst) kan være. #blogge #er #kult

Uansett! Sushien fra MONG var superdigg som alltid. Jeg vet ikke om jeg har fått det klart nok frem, men jeg samarbeider med de, men meningene mine er såklart helt ærlige! Når det kommer til mat er det vel hakket vanskeligere å skal lyve, er ikke sånn at jeg stapper i meg sushi bare fordi jeg får det gratis. Viktig at dere vet det! 13.03.2013 - 20:58

dette gjør jenter

Åh, ser ikke dette deilig ut? Mamma laget wok til middag idag, noe som er en av mange favorittretter. Denne er med kokos/ananas/mango-saus, svinekjøtt og nudler. Såå godt!! Bortsett fra å spise (masse) idag har jeg gjort lekser og tatt en aldri så liten spa-day. Skrubb, hårkurer og annsiktsmaske er noe jeg aldri orker å ta meg tiden til, noe som egentlig ikke er lov når man er jente (og bæsje). Nå ligger jeg og slapper av i senga med duftlys og lakkerer negler, jeg er såå jente nå at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg!!! Men deilig, det er det ♥


Hahah tenkte å legge ut dette bildet og bare "slapper av!", meen daaa.. da.. Se så sykt mange blåmerker jeg har!! Aner ikke hvordan jeg har fått de :-( Det sykeste er øverst på låret men får ikke tatt så mange bra bilder av det uten at det blir super-kinky
Ellers må dere se på denne fantastiske videoen! Jeg blir sååå utrolig rørt når jeg ser den. Pleier aldri å dele slike ting med dere, men spol til 1:10 og si: NTAAAAAAWW13.03.2013 - 15:19

"fri"dag


Fridag! Gud så deilig! Sto opp for litt siden og gikk ned og spiste litt frokost med radioen i bakrunnen, og det første ordet jeg hører er rosablogg. Jeg vet ikke hva som er mest latterlig av at blogging har tatt såppas av, eller at folk har begynt å bry seg så mye om det. De snakket om det er vanskeligere å være ung i en verden av rosabloggere og foundation, hva syns dere? Gjør jeg tenårene deres hard å komme seg igjennom?

Selv om jeg lå i dyp søvn da jeg vanligvis ville vært hjemme fra skolen idag, skal jeg prøve å få noe ut av dagen. Hele gårsdagen gikk til bloggjobb, jeg er jo 18 om ikke lenge - det vil si mange ting som skal skje på bloggen. Ikke at jeg tror dere kommer til å merke så mye forskjell, men! Idag er det ihvertfall tysk og historie som står på planen. Deilig med fridag, ass.Haha, jeg sto egentlig opp ganske så tidlig idag, men Melis (min partner in crime når det kommer til å sove og slappe av) fikk meg til å sovne på sofaen :-(
12.03.2013 - 21:02

hvordan bruke hårdonutHårdonut er jo verdens sprøeste, men mest geniale oppfinnelse til håret noen gang laget. Sliter ikke på håret, og gir en dødslekker frisyre som enten kan være superclassy eller rufsete og tilfeldig. Jeg har fått min første hår-donut, og jeg er virkelig forelsket! Jeg har ikke prøvd det før fordi jeg syns ikke jeg passer med en så "liten" dott på hodet, men da jeg fant denne store fra Makestyle måtte jeg jo bare prøve. Det falt virkelig i smak, og her kan dere se hvordan jeg gjorde det!1. Ta håret i et strikk, vil du ha en "flawless" look kammer du håret bakover og sprayer med hårspray så ingen hårstrå stikker ut fra hodet.

2. Plasser hår-donuten rundt hestehalen, helt inntil hodebunnen.

3. Brett håret over donuten

4. Pass på så hele donuten er dekt, deretter ta et strikk og fest over donuten.

5. Ta håret som ligger løst langs hodebunnen, og surr rundt selve donuten som nå er dekt med hår. 

6. Avslutt med èn eller fler fliseklemmer! Jeg trengte bare èn.

Om du vil ha en mer rufsete look er det bare å ikke "brette" håret så stramt over donuten (punkt 3) og ikke være så nøye på punkt 5. Eller du kan bare vente til du er helt ferdig, deretter rufse til hele greia! Jeg synes helt klart disse største donutene er finest, men har ikke sett såppas store (120 mm) noen andre plasser enn Makestyle. Dere finner min blonde HER, men de har også brun og svart i samme størrelse.

reklame12.03.2013 - 17:05

dagens outfit


Jeg starter alltid det første innlegget på tirsdager med å si "Ja dere vet jo godt om mitt hat for denne dagen, så skal ikke fortelle noe om dagen min" - så måååå jeg bare få lurt inn hvorfor jeg hater tirsdager likevell?? Vel idag var intet unntak, og jeg SKAL fortelle dere hvorfor.

Jeg fikk nemlig en åpenbaring da jeg hadde tysk idag. Det gikk plutselig opp for meg at jeg ikke kan tysk, jeg kan ikke det mest grunnleggende engang. Det er jo ikke fordi jeg aldri prøver, jeg har jobbet myyye med tysk igjennom disse to årene, og har tenkt hele tiden at jeg er kanskje ikke så god, men jeg kan ihvertfall det enkleste!! Jeg har alltid hatt et ekstremt dårlig språkøre, jeg og fransk var helt ville uvenner på ungdomsskolen, ooog her kommer tysk og slår meg i annsiktet. Får håpe dette er en dårlig dag og at det er hjernen min som bare spiller meg et puss. Kanskje jeg langt, langt inne kan tyske kasuser baklengs og i søvne :-( 
Slik ser jeg ut idag! Siden jeg ble overveldende personlig oppi innlegget her kan jeg jo ta opp været! Idag er det sol i Trondheim noe som gjorde at jeg tok på meg hullete jeans uten strømpis - aaaldri igjen. Så lenge det er snø må det strømpis til, og gud så kaldt det er idag :-( 

Ellers kom det mange gode forslag igår! Imorgen har jeg fri fra skolen så da skal vi nok se:)11.03.2013 - 17:34

bloggfri
Jeg pleier å ha forhåndskrevne inlegg på mandager, men idag har jeg ikke rukket det og har alt for mye annet som skal gjøres også. Vi får blogges imorgen! Denne uken skal jeg stå litt på her på bloggen, har litt dårlig samvittighet ovenfor dere.. Blir vel enda en svar på videoblogg-spørsmål, så da blogges vi imorgen ♥ ♥ ♥

Om dere har noen andre ting dere vil jeg skal gjøre på bloggen denne uken, bare kommenter i innlegget her! 10.03.2013 - 17:33

hodet rett frem


Ja, da var det faktisk søndag! Jeg har et elsk-hat forhold til denne dagen. Har jeg prøve på mandagen eller var ute på lørdagen er dette den værste dagen jeg må igjennom (eller, den stiller likt med tirsdager). Men har det seg slik at jeg får sove så lenge jeg vil, spise stor frokost med familien og ligge å se på serier og spise kanelboller hele dagen er det verdens beste dag! 

Så kanskje ikke så vanskelig å gjette, men idag har jeg sett en halv sesong Suits og spist kanelboller. Nå er det snart tid for søndagsmiddag, så kommer Alex en tur! Ellers har jeg pådratt meg en nakkesleng fra helvette som gjør at jeg bare kan se rett frem, noe som egentlig ikke gjør noe idag - siden jeg har begrenset med vinkler å bevege hodet i, jeg skal jo bare se rett frem :) På pcskjermen min:)
Ahhhh NAM


Otto sitter og lager middag! Han hadde sin første tur på skøyter idag ♥ (åå nå hørtes jeg ut som en sliten teenage-mom her)


Vi blogges ikveld!09.03.2013 - 20:01

noen bilder fra igårmeg, June og Karoline


Fiiine Sara og June


hahaha jeg elsker dette bildet Hadde med meg kameraet igår og ser at det hadde blitt tatt noen bilder! Heldigvis ingen av meg, igår var en sånn dag jeg ikke ble "pen" uansett hvor mye sminke jeg tok på eller hvor mye jeg prøvde. Så da var det bare å gi opp å gi litt faen, mmmm deilig

Det er sååå rart at det er lørdag idag, har så sykt søndagsfølelse! Men aldr i liiiivet om jeg skal ut igjen idag, så blir vell en rolig kveld hos Emilie som vi gjør hver helg, haha! Dere får ha en super duper kveld videre, ikke gjør noe jeg ville gjort hehe09.03.2013 - 14:22

penere med trynevreng


Hei og god morgen! Beklager så masse for at jeg ikke fikk blogget igår, er såå typisk meg. Rekker aldri å blogge før jeg drar ut. Uansett, det var koselig å se så masse kjentfolk igjen! ar et morsomt vors hjemme hos Karoline, så dro vi i bursdag til Kent og Leo. 

Nåå har vi nettopp spist frokost på Burger King, ser så syyykt jævlig ut nå at det faktisk ikke er morsomt. Så bedre ut med trynevrengereffekten på Photo Booth enn uten, da er det skikkelig beauty! Skal snart hjem, så da får vi blogges!

08.03.2013 - 16:40

nr. 8


Endelig fredag! Idag var det så vanskelig å stå opp at jeg tok meg selv i å knise av meg selv halvsøvne  fordi jeg var så latterlig slapp i kroppen. Men fikk meg opp til slutt, og nå er jaggu en lang skoledag gjennomført. Har dere noen gang tenkt over hvor mange ganger vi faktisk står opp alt for tidlig og har dratt på skolen? Jeg syns det er helt fantastisk egentlig, jeg har holdt på med dette i 13år snart, enn at vi orker!! Vi er så flinke vi skolebarn

Idag skal jeg spise taco med søsknene mine, så drar jeg rett opp til Karoline på vors før vi drar på bursdag. Er lenge siden jeg har vært ute i Trondheim, så det blir sikkert morsomt! Skal se om jeg får postet outfit, eller i det hele tatt blogget før jeg drar!
genser chiquelle, her

Rødt i dag også, gitt! Liker denne genseren, kan brukes til vanlige jeans og joggis om man vil være litt chill men likevel niiiiice (ja sier indirekte at jeg selv er dritnice her). Fredag er den nye mandag for min del. Orker ikke å prøve å ta meg noe decent engang, kroppen trenger liksom å ha på seg joggis på fredager.

Legger ved noen bilder Otto faktisk tok igår mens jeg ligger og halvsover, haha. Han elsker selvutløserkontrollen min, det er helt sinnsykt

 
07.03.2013 - 20:00

fem favoritter


 

I samarbeid med Bangerhead har jeg vi gjort en litt artig reportasje om forskjellige produkter, nemlig 5 favoritter! Som liten jente synes jeg alltid det var kjempegøy å lese om i magasiner, så å få gjøre det selv er jo dødsgøy. Jeg plukket ut mine favorittprodukter fra nettbutikken, og de skrev et mini-intervju som ble veldig fint, så legger det med her så skriver jeg enda litt mer om det under!


1. Dere vet jo hvor mye jeg skadet håret mitt i sommer i solen, og denne hjelper meg sakte men sikkert å få tilbake mitt sunne hår. Fås kjøpt her // 2. Denne håroljen prøvde jeg først hos Emilie og etter det måtte jeg bare ha den selv! Fås kjøpt her // 3. Fås kjøpt her // 4. Dere vet jo meg og GHD, uslåelig kombo! Selv om jeg har hatt min gamle leeenge er det deilig med en ny! Fås kjøpt her // 5. Da jeg først fikk dette lyset ble jeg helt i sjokk, for lukten minnet meg sååå mye om en spesiell tid at jeg ble helt overveldet!! Dere kjenner kanskje til den følelsen?? Det lukter akkurat likt som en lyserosa "eple"- DKNY parfymen, deilig. Fås kjøpt her.

Koden edwinlove gir dere 20% på mine favoritter (bare gyldig idag!) ♥

 07.03.2013 - 15:40

red peplum

bukse ginatricot peplumtopp chiquelle, her

Jeg pleier aldri å gå med peplumtopper eller skjørt (har en kjole derimot), men da jeg fikk denne i postkassa av Chiquelle ble jeg utrolig glad, for guud så fin! Fargen er mye mer burgunder og mørk i virkeligheten og har små nagler rundt halsen. Love it, tusen takk Chiquelle ♥ Fikk noen andre ting også som dere får se senere i outfits!

På bildene ser dere håret mitt helt urettet, så har ganske rett hår fra før. Er bare så villt mye fall og det blir fort knutete, men må bli flinkere til å ikke rette det!

Hva syns dere om peplum-topper/kjoler/skjørt? HOT eller NOT?06.03.2013 - 19:50

svar på spørsmål, del 2


Hvordan er et bra vors for deg?
Haha, skjønner ikke hvordan dere kommer opp med slike spørsmål, men morsomt. Et bra vors for meg er med masse folk jeg liker først og fremst. Vors om sommeren og vinteren er helt forskjellige syns jeg, om sommeren er det jo mye grilling, fikser oss ute og det tar mer "av", mens på vinteren er vorsene kortere og blir ofte mer prating, men syns begge dele er fint! Drikkeleker kan være gøy, men "jeg har aldri" syns jeg er drittkjedelig rett og slett, var morsomt da vi startet å dra ut

Kan du legge ut forbrukerinspektørene du og Emilie hadde for noen år siden?
Hahaha skulle ønske jeg visste hvor de filmene er! Kan (kanskje) gjøre det om jeg finner de igjen 

Hvem er det som finner på alle de sprøe tingene du og vennene dine gjør?
Deet er vel egentlig meg, haha. Veldig ofte ihvertfall! Jeg har kommet frem til at jeg er tvers igjennom sykt rar og sprø noen ganger, og elsker å sette ut folk med dilemma og spørsmål som de ikke aaante skulle komme. Men jeg har dårlig innflytelse på vennene mine og vi begynner å bli en ganske sær gjeng.... Samler opp alt det syke jeg ser på nettet og tvinger vennene mine til å prøve det samme ♥ ♥ ♥Hvordan blir du i fylla? Du er jo snart 18 år så er vel ikke så farlig å svare på et sånt spørsmål
Haha, jeg blir ikke noe spesiellt gal eller jævlig når jeg er ute. Jeg er ganske ærlig og utadvendt fra før, så er ikke sånn veldig stor forskjell bortsett fra at jeg blir tror jeg er drittmorsom (noe jeg ikke er) og sykt trøtt midt på kvelden

Hvordan er du med lesere som vil ta bilde med deg?
Jeg føler selv jeg er hyggelig, haha. Blir veldig glad når dere kommer bort!  

Hvorfor bor du i Trondheim men har en lillebror i Kragerø?
Hmmmm..... Jeg har ingen bror i kragerø

Er du aldri redd for noe?
Jeg er redd for MASSE. Enkle ting som edderkopper og insekter gir meg helt noia. Jeg er også husredd og redd for "mørket" om jeg kan si det sånn. Hater å være alene når det er mørkt ute, alt blir så skummelt!! Ellers er jeg også redd for spøkelser og gjenferd, skrekkfilmer kan jeg ikke se, haha.

Hvilke fag har du valgt på vg2? Hvordan fag velger du til neste år?
Nå har jeg p-matte, psykologi, media og markedsføring. Neste år har jeg søkt media, markedsføring og psykologi/sosiologi (avhengig av hvilken skole jeg ender opp på)

NÅR FIKK DU MENSEN? PLIS SVAR HADDE BLITT KJEMPEGLAD
Shit

Kan du ha en roomtour?

Hvis du skulle meldt deg på norske talenter og vært helt seriøs, hva ville du valgt å gjøre for å størst mulig sjangse for å gå videre?
Å vanskelig siden jeg har så sykt masse talenter (hehe)

Jeg tror jeg ville tvingt vennene mine til å blitt med og danset som de gjør på "cybertreffen". (google it)

Hva angrer du på i 2012? Gleder du deg til 2013?
Jeg angrer faktisk på veldig lite fra 2012
Ja jeg gleder meg veldig til 2013! Mye å se frem til 

Trener du ofte? Hva trener du? Er du opptatt av trening?
Jeg har et veldig lite anstrengt forhold til mat og trening. Jeg syns det er helt sykt å se hvor mye fokus det har blitt på det! Det er vel bedre at det er press på trening og muskler enn å slanke seg, men synes gutter er mye flinkere til å gjøre det "riktig", virker som veldig mange jenter trener masse og spiser ingenting. Jeg syns det er viktig å spise seg mett på ting man liker, og synd for meg så syns jeg brokkoli, cottage cheese og melkegrøter smaker helt jævlig, så blir nok ikke #cleaneating #healthy # fit på meg med det første! Men nei jeg trener sjeldent, èn gang i uken fast + mer om jeg har lyst til det. 

Hvordan var du som barn?
Ikke at jeg husker noe spesiellt av meg selv som barn, men jeg var nok veldig ulik enn jeg er nå. Veldig sjenert, nervøs, mammadalt og glad i å være alene. Men veldig snill og omtenksom! 

Hva syns du er kleint/flaut?
Hahahah ååå det skal jeg si dere er mye! Jeg synes kanskje over gjennomsnittet mange ting er kleint, skulle jeg skrevet en liste hadde jeg aldri blitt ferdig. Det er ikke sånn at jeg blir pinlig berørt på andres vegne, mer at jeg må le over hvor sykt kleint noe var/ble. Men er det en ting jeg ikke syns er kleint er det å snakke om "private" ting som de fleste syns er drittpinlig

Har du tenkt å ta silikon/restylane når du blir 18?
Nei det har jeg ikke planer om

Hvem var han gutten du sto å klina med på torget i Januar?:P
Nå er det noe jeg har gått glipp av her

Hva er best, Canada Goose eller Parajumper? Hva koster Parajumper Kodiak?
Jeg liker best PJ fordi den er mer "feminin" enn Goosen (jeg har min i expidition parka). Parajumper Kodiak koster 8000kr 

Kan du ha en videoblogg med broren din?
Dette er nok det nermeste dere får se (og høre) av Emil 


Videoen er tre år gammel men tja. Ikke så mye er forandret06.03.2013 - 14:37

"har aldri tjent mer enn nå"


Som kanskje en del av dere i Trondheim har sett er det en sak om meg i Adressavisa idag! Er jo gøy-kleint å være i avisa, haha. Syns kanskje vinklingen ble litt mye på penger og jeg ble fremstilt som veldig opptatt av det, men men. Også er det en ting jeg må si - at jeg "aldri har tjent mer enn nå" er ikke sant, og det har jeg heller aldri sagt, så håper ikke dere tror jeg er så overfladisk og optatt av penge som det fort kan virke som i intervjuet.


Ellers er det jo verdens mest rosa-bloggete bilde, hahaha.... Men herre, jeg skal ikke klage. Er jo litt artig også! Legger ved et annet bilde de tok!


(Foto: Mari Vold)

Ellers har det vært en helt vanlig onsdag med regn og gråvær fra morgen til nå, lite motiverende altså. Blir nok ingen outfit idag, har nemlig begynt å sove femten minutter lengre istedet for å prøve å se menneskelig ut med sminke og hår. Men må vel starte å filme inn svar på spørsmålsrunden del 2, så da er det på med maske og få litt orden på heksehåret. Var også veldig mange av dere som lurte på hvor diverse ting fra innlegget under var fra - stay tuned, det kommer det kommer! 


Fantastisk skolelunsj by MONG sushi ♥ Skoler burde begynne å selge sushi i kantina, enige eller??05.03.2013 - 14:22

ikke-fra-helvete-tirsdag


Idag har vært en veldig fin dag! Ja dere hørte rett, jeg sier at en tirsdag har vært fin. Det er ikke ofte! Startet nemlig på skolen ni idag, hadde norsktentamen noe som gikk ganske bra egentlig. Så da slapp man hele ukas dritdag med matte, historie og tysk på agendaen, ikke feil i det heeele tatt. Hadde det vært vanlig dag hadde jeg ikke vært ferdig på skolen før om to timer, og jeg har allerede gjort en haug med ting jeg har samlet opp i flere uker.

Fikk shoppet litt og spist lunsj også, alene vel og merke. Haha gud jeg hater å spise på cafè og resturanter alene, gjør det aldri siden jeg føler meg så ensom og viggo 


Haha dere tenker sikkert "shoppet litt?", men kjøpte bare buksa og armbåndet, resten var jeg og hentet på postkontoret. Se sååå mye fint!!! Gleder meg til å vise dere alt


Her ser dere armbåndet bedre, fra Accesorize, egentlig veldig typisk meg!


Ellers, hva syns dere om bakrunnen på iPhonen min? Jeg crusher på alle (ihvertfall hovedpersonen og han på bakrunnen min) i Kon Tiki, de blir så sinnsykt kjekke etterhvert altså! (Herregud, nå må jeg slutte å blogge om kjendismannfolk??)

Gud nå skal jeg kåre vinneren av Footway-konkurransen i tillegg, så er det ENDA et punk på lista som er gjort. Vinneren er Marie (lifeasmarieJ), send meg mail på annais.blogg@hotmail.com med skoene du villa ha og skostørrelse ♥04.03.2013 - 21:30

sminke til å spise opp


Denne blushen har dere sikkert lest om på flere blogger allerede? Vel, her om dagen var jeg så heldig å få den på døra selv. Det første som slo meg er jo hvor utrolig søt den er pakket inn, det må være den fineste beholderen på sminke jeg har sett i hele mitt liv. Er nesten så jeg ikke vil bruke den opp, bare ha den stående til pynt ♥ 

Blushen er fra Too Faced, noe som med andre ord betyr at det er kvalitet på produktet. Jeg har testet litt av hvert fra Too Faced og jeg er imponert over kvaliteten på alle produktene. Denne blushen intet unntak, legger seg fint på huden og har massevis av skimmer i seg. Passer fint til meg, jeg bruker aldri blush fordi jeg liker ikke å ha så mye farge i kinnene at folk legger merke til det. Men denne er i såå lys rosa at den fungerer som en blanding av rouge og highlighter! 
Dere får kjøpt Sweethearts Perfect Flush Blush her ♥

reklame04.03.2013 - 18:30

I <3 JUNKYARD


Har hatt Junkyard som sponsor i langt over ett år nå og jeg må si jeg blir like glad hver gang jeg får pakker i posten fra de. Men denne gangen ble det ekstra julaften. Vil dere se hva jeg fikk? (Hehe dere har ikke noe valg)bukse lee

Svarte bukser er noe jeg har tusenvis av fra før, men aldri får nok av. Og er det noe man ihvertfall aldri får nok av er det jo bukser av kvalitet, akkurat det er buksene fra Lee. Denne var veldig skinny og fin og strechy i stoffet og satt perfekt. Den er kort i bena noe som blir fint når anklene får litt farge. Jeg har min i 24/31 som gjorde at den ble litt ekstra kort pga laaangbein, hahaha. Dere får kjøpt den her

genser adidas

Åh denne er så fantastisk fin! Ikke typisk meg i det hele tatt, sikkert derfor jeg liker den litt også pga. at den er litt annerledes. Neon zipper og blått på hette, bryst og rygg. I love it, veldig fresh! Fås kjøpt her, jeg har min i S.


sko nike

Sååå til min helt klare favoritt ♥ Hvor fine er ikke disse? Jeg bruker aldri joggesko i hverdag fordi jeg syns det ser veldig lite fint ut, men har allerede brukt disse og de er sååå deilige, lette og ikke minst FINE! Jeg har mine i størrelse 6, tilsvarer 36.5. Fant ikke linken til disse, men dere finner mange andre farger på Junkyard!

Hva likte dere best?04.03.2013 - 00:19

tips: Smile Lab SensitiveJeg har fått masse fine kommentarer om smilet mitt, noe jeg blir utrolig glad for! Jeg syns det å ha hvite tenner er veldig fint, og jeg har jo fortalt dere om Smile Lab flere ganger. Men litt før jul kom det i media at enkelte kan få sensitivitetsproblemer - og det vil man jo ikke ha! Så Smile Lab har kommet med en nyhet - Smile Lab Sensitive! Med denne får du garantert ingen problemer. Jeg hadde ingen problemer med orginalen men bruker denne selv om for å bleke tennene mer skånsomt.

For å være ærlig merker jeg ingen resultat (hahha herregud, mente såklart foskjell). Det er vel akkurat det som er meningen, at det skal være eksakt samme produkt bare mer skånsomt. Pakken, embalasjen og selve stripsene er helt like i bruk og gir helt likt resultat. En ting jeg har merket forskjell på er selve gelèstripsene som er litt mer "klissete" på sensitive, men det gjør ingenting. Man må bare være litt mer forsiktig når man tar av geleen fra plasten. Om dere vil lese mer om selve blekingen kan dere lese et tidligere innlegg HER!
Dere får kjøpt Smile Lab sensitive her ♥ Rabattkoden u5ix5 gir dere 20% rabatt og varer frem til 8 mars!

reklame03.03.2013 - 15:08

good morning angelsmorgenkåpe victorias secret

Fant ut at jeg ikke er rosabloggete nok når jeg står opp om morgenen med hoodie, hestehale og trøtt-tryne. Derfor bestilte jeg denne morgenkåpen fra VS med de ikoniske stripene så jeg kan våkne med krøller og ferdigsminket hver dag!
Haha neida, men er den ikke fin? Man føler seg nesten som en av englene i den. Kjøpte også en bikini og masse bikinitruser, de får dere vel se til sommeren. Forresten morsomt å se at såå mange av dere har drømt om meg! Jeg drømte faktisk om Justin Bieber inatt etter så mange av dere fortalte meg at han er deres teenage sweetheart, haha. 03.03.2013 - 00:23

teenage sweetheart


Åh har nettopp spist verdens beste middag hjemme hos Emilie, indrefilet med spekeskinke rundt og bakt potet, nam! Nå har vi nettopp sett 17 again med Zac Efron og jeg får nesten litt vondt i meg over hvor kjekk han er:( Zac Efron har faktisk alltid vært min tenårings-kjærlighet, ingen slår Zac Efron. Ingen. (Shit, ser jeg har påpekt hvor kjekk og deilig to skuespillere er to innlegg på rad, hahahah... #teen #cool)

En annen ting jeg får vondt av er å skulle oppdatere dere med all denne bullshiten, jeg har faktisk ingenting informativt å komme med akkurat nå. Men imorgen er det søndag noe som betyr ukas bloggdag for min del. Var og hentet to pakker på posten idag som jeg gleder meg til å vise dere imorgen! 
Hvem er deres kjendis-kjærlighet?02.03.2013 - 17:14

full storm


Hva tror dere jeg skal gjøre idag?

... eller:

Da jeg var utenfor døra en liten tur idag holdt jeg på å blåse vekk. Da jeg innså at det var dommedag all over again gikk jeg inn i varmen igjen og har bestemt meg til å vie hele lørdagen til serier, godis og ja, IKKE være ute. Se på det andre bildet, der har jeg nettopp blitt blåst over gelenderet på verandaen..!! 

Ikveld skal jeg spise middag hos Emilie, så får vi se hva kvelden bringer. Men akkurat nå skal jeg ihvertfall se enda en episode Suits og beundre Harvey og hvor deilig han er ♥ ♥ ♥ Det er noe med gamle, kjekke (rike) menn i dress, altså02.03.2013 - 01:09

hva i alle dager anna


Noen ganger blir jeg så LOL av meg selv. Som idag foreksempel. Jeg er verdens største fredagsentusiast og uansett hvor dårlig form jeg er, sur og forbanna eller syk så er jeg liksom alltid glad på fredager. Men etter skolen idag gikk jeg rett inn døra hjemme og sovnet i sofaen. Våknet av at mamma sa jeg måtte raspe ost til tacoen noe jeg så vidt klarte siden jeg er trøtt. Sov over hele middagen og våknet av at Emilie ringte meg og lurte på hvor jeg ble av........ Da var klokka åtte og jeg var en time for sent i bursdag!

Så ja, har gått rundt å trodd jeg har hatt kyssesyken siden kroppen min er helt dævv og utslitt. Kanskje er det etter helga i Oppdal, kanskje er det etter skoleuka og kanskje er det etter en hard trening igår. Ble uansett i bedre form og kom meg på en koselig bursdag til Mette som ble 20 år idag, GRATTIS! ♥


Det er derfor jeg ikke har blogget... Tror det var det som var poenget med å skrive dette innlegget. Forklare hvordan jeg kunne finne på å ikke blogge. Har faktisk noen bilder på kameraet fra idag, ett der jeg ligger i sofaen og halvsover med en ost på fanget, så vi blogges om noen timer - etter jeg har sovet enda litt mer.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ natta bloggen ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Drøm om meg! (Haha har forresten noen av dere drømt om meg før? Har faktisk fått enkelte kommentarer fra noen av dere som har drømt om meg!)Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits