31.03.2014 - 19:09

dagens outfit

skjørt avklipt genser fra h&m cardigan madlady tshirt custommade

Mandag er gymdag, tidligdag, jævligdag og ja - mandag, så igår kveld la jeg frem klær jeg kunne gå i idag som ville vært superdigg. Så da ble det stor cardican med skjørt, og selv om outfiten skulle være chill og behagelig fikk jeg såå masse komplimeter idag. Haha, koselig på en mandag, det!

Nå som jeg endelig har litt tid om dagene, har jeg begynt å faktisk gjøre noe, ikke ligge i senga og sove eller se serier. Så idag brukte jeg ettermiddagen på å bake! Jeg tok frem en gammel kokebok jeg fikk da jeg hadde mat og helse, og bakte noen pizzaboller! De ble ikke syyyykt godt, men ikke ekkelt heller. Bare litt lite smak, hahaha! Men siden nyttårsforsettet mitt er å bli flinkere til å lage mat, er det vel bare å fortsette?

31.03.2014 - 14:00

shoppestopp? neeei...


reklame

Jeg prøver så godt jeg kan å ha litt shoppestopp før jeg drar til New York. Men det blir litt vanskelig når det er så mange fine nettbutikker som ikke bare får inn masse freshe sommernyheter nå, men også har salg! Jeg tenker - er det salg, er det ikke shoppestopp. Haha neida, men tenkte jeg skulle tipse dere om at nå har Miinto shopping spree, som vil si at de har 20% på absolutt alt! Det startet idag, og du kan handle både lette sommerkjoler eller dunjakker til en billigere penge.

Det jeg liker med Miinto er at de har så mange merker samlet. Alt fra billigere merker til mer eksklusive merker andre nettbutikker ikke har. En skikkelig god blanding, som gjør at nettbutikken passer for alle kvinner (og menn!) - enten budsjett eller luksus.  KOS DERE ♥


øverste rekke
kåpe her, skjorte herpelsjakke her, dunjakke her, vaffeljakke her

nederste rekke
kjole her, jakke her, bluse her, stripete joggebukse her, grå joggebukse her


Kommentarer: 4
kategori: blogg

30.03.2014 - 20:15

jeg skal til New York med EF språkkurs!!


Noen ganger (eller egentlig hele tiden!) er jeg så takknemlig for å blogge, ha dere fine lesere og få så utrolig mange sinnsyke opplevelser og muligheter via bloggen. Vet dere hva jeg skal om bare to uker? Jeg skal til New York!I samarbeid med EF reiser jeg til EF New York i påskeferien på et språkkurs. Jeg skal være der en hel uke, og ikke nok med det, jeg skal reise med kjæresten min! Som jeg har snakket om flere ganger er New York mitt ultimate drømmereisemål, og nå får jeg muligheten til å dra dit, oppleve noe jeg kan se for meg er verdens beste by. Og ikke nok med det, jeg skal dra med verdens beste gutt. Vi har begynt å planlegge hva vi skal gjøre når vi er der - vi har jo tross alt en hel uke, så vi har tid til å gjøre litt av hvert. Besøke frihetsgudinnen, spise lunsj i Central Park og såklart.... shoppe! Og en masse mer, holder enda på med planlegging. Vi skal faktisk èn dag til Washington også, som gjør at jeg ikke bare får oppleve NY - men også få omvisning av EF sin helt nye skole i Washington, før skolen åpner offesielt!

Vi skal bo på EF New York sitt campus i Tarrytown, New York, som ligger ca 40 minutter unna Manhattan. Det er et stort campus i skikkelig "gossip girl" stil, og det skal bli en opplevelse å bo på campus med EF, i New York liksom! Noe helt annet enn hva jeg er vant til her hjemme, skikkelig college expreience! Det skal bli helt fantastisk å møte elever fra over hele verden, og ikke minst å bli bedre i engelsk! Det trengs virkelig, og det er jo ingen bedre måte å bli bedre i engelsk på - enn å være i et engelsk-talende land.

 

Jeg er så heldig å få dele ut en rabattkode til dere! Om dere reiser 3 uker i sommer (trenger ikke å være New York) på et EF Språkkurs får dere 2000 kr i avslag, ved å bruke koden ANNAIS. For å få rabatten må dere også bestille brosjyren til EF. Dette er virkelig et godt tilbud, og om noen av dere tenger å reise på språkkurs nå i sommer er jo 2000 i avslag helt supert ♥

Dere kan lese mer om reisen min HER ♥30.03.2014 - 15:10

prøv shai gratis - vinn iPad mini!


reklame

Alle går vi rundt og gleder oss til sommersola kommer, vi blir brune og kan gå rundt i shorts og korte kjoler. Likevel glemmer jeg hvert eneste år det evige styret - barbering av legger. 

Jeg er såppas heldig at jeg har relativt lite hårvekst på bena, og trenger kun barbere leggene 1 gang i uka på sommers tider. Men likevel er det noe herk, og da trenger jeg verktøy som fungerer. Jeg har brukt Dorco Shai i.. tja, et år nå? Var jo så heldig å få et helt års forbruk, og har ikke brukt noe annet siden. Det er billig og fungerer like bra, om ikke bedre enn alle andre svindyre barberhøvler. Sminkefjerner, bomull, tannbørster og barberhøvler er kjipe penger. Derfor syns jeg det er så utrolig viktig at akkurat dette skal være billig - og bra! Så derfor passer Dorco perfekt, i tillegg til et superdeilig rosa design .. ♥I samarbeid med Dorco Shai skal jeg ha en aldri så liten konkurranse for dere! Dere kan vinne et årsforbruk av Dorco shai som er kjempepraktisk, pluss en iPad Mini! Jeg elsker å ha konkurranser med Dorco, de har jo alltid helt sykt bra premier. Det dere må gjøre for å vinne er å bestille en prøvepakke av Dorco HER, og skrive en kommentar under dette innelgget! 

Ps: dere blir automatisk abbonement på nye blader. Men dere kan når som helst melde dere av! 29.03.2014 - 13:53

verdens fineste sang


For noen dager siden lå jeg og hørte på forskjellig musikk, så kom jeg over en spesiell sang. Den var så utrolig fin, men trist at jeg begynte å gråte. Tenkte jeg bare skulle dele den med dere, kanskje dere også får litt tårer i øynene ♥ Jeg får en helt merkelig følelse i meg, at jeg aldri vil vokse opp og blir egenltig helt ulykkelig i noen minutter, hahahaah!28.03.2014 - 17:41

aloeush


Siden jeg blogger på mobil akkurat nå må jeg starte innlegget med bildetekst til bildet over. Prøvde denne drikken idag og - hjelp?!??? Jeg skvatt skikkelig da masse ekkelt slim med smak kom ut av flaska. Smaken var kjempegod med guuud så ekkelt med det aloe vera kjøttet. Vendte meg det litt til det, men uansett, hahaha... Har dere prøvd den? Hva syns du?

Etter skolen idag dro jeg til byen med mamma der jeg kjøpte både bukser, skjørt, topper og masse nødvendige småting som ladere (herregud iPhone5-laderne suuuger!) og matbokser. Akkurat nå står jeg og multitasker med mobilen i hånda og steker kjøttdeig til tago med den andre.

Ellers da, deilig med helg?????<327.03.2014 - 19:24

blåtorsdag


Noe av det fiiineste som finnes er gutter i dongerijakke ♥ Eller, joda det finnes mye i verden som er finere enn gutter i dongerijakke... Men det er så sommerlig og fint, og enten med en hoodie under eller en skjorte. Dongerijakker er også en favoritt hos meg selv, har skikkelig dilla! Uansett, her om dagen fikk jeg en dongerijakke som jeg ga til kjæresten min - se så fin han ble!:


jakke her

Kjekkasen min ♥ Ellers har det vært en skikkelig dritt-dag. Masse dritt-karakterer og en slapp kropp. Er så kjipt å legge så mye innsats i fag og bare få mye dårligere enn jeg tidligere har fått. Gjør liksom at jeg bare vil gi helt opp, sitter enda og tenker litt på det hahah. Men herregud, nå er det bare noen få månder igjen så da er det bare å stå på selv om det blir å hagle på med treere.. :(

Jeg har laget meg wok og sitter nå og skal gjøre litt blogg-arbeid. Wokken ble supergod, fant ut at frosne grønnsaker faktisk var mye lettere og nesten bedre enn å stå å skjære opp selv. Brukte en wokblanding som hadde vannkastanjer i, eller "water chestnuts" - det er sååååå godt ♥ Skikkelig knasende og chrispy. I tillegg puttet jeg i scampi som også er supernammis. Snart skal jeg på trening også, som forhåpentligvis blir deilig etter en litt kjip dag. Legger ved noen bilder jeg har blogget før av meg og Otto, de er så søte!
Flere som har en dårlig dag?26.03.2014 - 18:01

dagens outfit

jakke nevernaked.com cardigan cubus shades ray ban

For en heeeerlig dag dere! Klokka er seks og sola er enda oppe. Idag kunne jeg ta på meg skinnjakke uten å fryse ihjel (frøys fortsatt litt, tho). As we speak sitter jeg svett i sofaen i treningsklær, jeg har nemlig vært ute å jogget i finværet med mamma! Det var faktisk utrolig deilig, og kjenner kondisen har blitt pittelitt bedre. Var også gøy å jogge med noen som var i like dårlig form som meg, hahha... Nå er det deilig laksemiddag i creme fraiche, før jeg nok en gang har en avtale med skolebøkene.......25.03.2014 - 20:17

fargecrush


Nå har jeg nettopp kommet hjem, etter en dag i studio til mix og fix av russesang. Det tar jo ikke akkurat lite tid det heller, men det er heldigvis interessant og ikke minst artig å holde på med. Er helt kjørt etter en lang dag, men dagen er enda ikke ferdig gitt.

For å ta en liten pause fra all tekstskriving satt jeg og tittet litt på Nelly, og denne gangen var det ikke bare fantastiske maxikjoler eller fine jeans jeg så på. Jeg har nemlig begynt å se litt på treningsklærne til Nelly - det har jeg nemlig aldri lagt merke til at de hadde før! Og herregud så mye fint! Massevis av Nike, som jeg elsker. Nå som sommeren kommer og man kan begynne å trene ute er jo sommerfarger så utrolig fint. Til og med jeg som aldri trener tenker på å klikke hjem en rosa sportsbh og treningstopp. Det er sant som de sier - nytt treningstøy gir motivasjon! 

/ adlinks

sort treningsbh fås kjøpt her

mønstrete treningsbh fås kjøpt her

rosa <3 treningsbh fås kjøpt her

leopard-tights fås kjøpt her

svart nike tights fås kjøpt her

leopardgenser fås kjøpt her

treningssko fås kjøpt her

rosa treningstopp fås kjøpt her

gul treningstopp fås kjøpt her

rødrosa treningstopp fås kjøpt her

Jeg har to sportsbher fra Nike fra før av, og de er utrolig gode med bra hold. Nå har jo ikke jeg så mye å holde på plass, men jeg tror de skal funge bra for dere som er så hedlige og har litt større frontparti også... :-) Under har dere meg i leo-genseren fra Nike, som er dødsfet og deilig. Akkurat den er fra Junkyard da, der de også selger den!

24.03.2014 - 19:25

weed-balance


Igår trodde jeg bakfylla kom jagende etter meg og slo meg i hodet, men siden jeg er akkurat like kvalm og skral idag ser det ut som jeg har pådratt meg enda litt mer syke. Kanskje er det omgangssyken, er kvalm fra morgen til kveld og kroppen skikkelig sliten. På tross av dette har de siste dagene vært kjempefine, har startet hver dag med å tenke: "Dette er en bra dag!", noe ikke alle tenkte idag tydligvis. Tror aldri jeg har møtt flere sure mennesker samtidig på èn dag før!!! Men men, det er jo mandag. Det som er rart er vel at JEG ikke er gretten...

Ellers var jeg og tok sprøyte mot hjernehinnebetennelse, viktig for alle russ - det måååå man gjøre! Ikke tenk at man slipper unna, for plutselig sitter du der og det er alvorlig. Selv klamret jeg meg fast i kjæresten og hoiet, halvgrein og lo da jeg skulle inn å ta sprøyte. Har så sjukt noia mot sprøyter, men blir alltid forsterket når det kommer til selve stykket å stikke en nål i kroppen. 

Her har dere meg idag!


tee hm sko new balance, her

Casual og deilig, med nye sko fra New Balance! Bortsett fra at de puster litt lite og de var litt for store for meg var de supercomfy og fine. Men som sagt for store, trodde NB var små i størrelsen men 38 ble alt for stort til meg som vanligvis bruker 36/37.  

Ellers, noen som vet hvorfor det står 420 på skoene...? Et skjult stoner-budskap? Haha neida..23.03.2014 - 15:02

bilder fra det siste døgnet


Over ser dere litt bilder fra da jeg var ute med min kjære familie å spiste pizza igår! Før på dagen var jeg på photoshoot med en butikk her i Trondheim, og som takk fikk jeg den nyyyydelige lommeboka i rosa fra MBMJ <3 Den er altså fra Høyer i midtbyen om noen skulle lure på det!

Etter en koselig middag dro jeg på enda en koselig middag, med litt av familien til kjæresten min. Enda mer mat og enda mer hygge, perfekt. Så dro vi rett på vorspiel før turen gikk videre til byen, som faktisk var sykt gøy. Det er ikke hver dag altså, men igår hadde jeg det braaaa!

Ellers har jeg tatt den obligatoriske burgeren på Burger King etter flatfylla (neida) med noen venner, og sola steiker ute! Deilig:))))21.03.2014 - 21:38

TRAVEL TORSDAG


På torsdag hadde jeg en dag "fri" fra alt skolearbeid, og den dagen ble brukt til å ta igjen ting jeg pleier å gjøre i hverdagen, når jeg ikke sitter og er høy på lekser. Så på torsdag var jeg ikke hjemme før 11 på kvelden, og hadde faktisk med meg kameraet den dagen, så her er litt pics:

Jeg var på trening!


Hahahahah, se speilbildet mitt. Har dere sett Grusomme meg? Jeg ser ut som han store, firkanta slemme hovedpersonen

Jeg var hos frisøren!


Det var på tide! Både extensions og farge begynte å se ganske så skral ut. Siden frisøren min på Fiinbeck og Fia var syk, tok jeg både farging og heising av extensions på h2 Nordre. De er kjempeflinke til begge deler der, men det tar utrolig lang tid å gjøre begge deler samtidig. Så jeg satt der i noen timer, men det går helt fint når de ansatte på h2 er så hyggelige, koselige og kommer med blader og brus. Jeg farget som vanlig etterveksten, til flinke Marte! For å bestille kan dere jo gå innom salongen i Nordre gate eller ringe 73807609! 

Jeg satte også på nytt sett med tape-extensions fra Peaks Hair, to pakker. Usikker faktisk på om jeg har 60 eller 50 cm denne gangen, tror kanskje det er en liten mellomlengde! HER er facebooksiden til Peaks Hair! (sponset behandling)

Her ser dere resultatet!
Kaldt og blondt, akkurat som jeg liker det. Om dere lurer på farge er det bare å spørre de som jobber på h2 nordre, de vet det! 

Ble det ikke fint?21.03.2014 - 18:09

Spring Collection


annonse

Masse fett foregår på Nelly for tiden! Ikke bare har det fått inn sinnsykt mye søtt og fint av vårnyheter, men de har også forskjellige kampanjer gående. Jeg har plukket ut favorittene mine fra Nellys vårnyheter - alt fra flower-overload til den lille svarte. Take a look: 

1. HER // 2. HER //3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

Dere kan jo gjette hva som er min favoritt? Jumpsuiten så klart. Jeg la min elsk på play og jump-suits for en god stund siden - det er jo så fint! Og praktisk! Denne passer perfekt til våren siden den er stroppløs - og ikke like "dekkende" som de man kanskje bruker på vinteren. Ellers har jeg plukket ut korte kjoler man kan bruke med strømpebukse, eller kanskje uten om vi er heldige med været :)))

1. HER // 2. HER //3. HER // 4. HER // 5. HER 

Nelly har 15% på absolutt alt i hele butikken, ved å bruke koden SPRING15  i det du sjekker ut. Her finner dere vårnyhetene ♥ Kos dere!

 


Kommentarer: 2
kategori: klær

20.03.2014 - 15:52

torsdag

skjorte ralph lauren

Dette var dagens outfit, helt til for en time siden. Med en gang jeg kom hjem var det rett av med trange jeans og skjorte, og inn i denne outfiten:


Haha herregud som jeg hater å gå i fine klær noen dager.. . . . .. . Joggebuksen min er ny fra Junkyard, og fås kjøpt HER ♥ Litt dårlige bilder, men dere får nok se den igjen engang!

Idag er det fortsatt kritthvit snø ute noe som gjør at jeg har gått rundt knall oransj i ansiktet ( sammen med resten av Trondheims jenter, tho ). Jeg haaaaaater snø så sent ut i året! Men men, bare det ikke er snø i russetida er jeg fornøyd :-) Snart skal jeg dra ned til frisøren, der jeg skal sitte i rundt 4 timer.... Skal både stripe og heise opp hår, så da blir det en god stund. Etter det bærer det rett på trening.. Haha, og imens jeg er hos frisøren må jeg sitte å gjøre lekser (!!). Livet, altså.

 19.03.2014 - 16:36

dagens outfittopp sheinside skjørt madlady

Idag var max daffedag, med skriving i fire timer og mye fritimer. Derfor ble det løst skjørt og topp med strømpis, verdens mest behagelige outfit! Joggebukser blir fort å gli uflatterende langt opp i rompa, og jeans er en egen kategori av ubehagelig. Nå har jeg besøk av søtisene mine Ingrid og Karoline som ligger og halvssover, vi skal nemlig jobbe med litt filming idag! Men de må jo vente på meg som må blogge først, kjeeedelig med bloggveninne.


Kommentarer: 9
kategori: klær

17.03.2014 - 16:37

pupper og snø


WOW. Greit at jeg har brukt helga mi i parkas og boblebukser, men det var liksom oppe på fjellet. Det er IKKE ok å traske rundt i femten centi snø lenger, nå er jeg så sykt lei!! Prinsippfaste meg hadde jo såklart på meg lave converse imorges også, heheheh....Idag er jeg kjempesyk, med feber og forkjølelse. Men drar meg på skolen uansett, viktig å holde ut siste nå. Kanskje jeg skulle revurdert skovalget, men trøtte meg tenker ikke sammehengen mellom kaldt ute + bare ankler = enda mer syk.

Nå skal jeg ut å fikse diverse, før jeg lenker meg fast i senga med arbeid på fanget. Siste helvettesuka nå, og har bestemt meg for å prøve å snakke minst mulig om det! 
Meg og puppene til Melis! Hahah, var voldsomt hvordan titsa hennes skulle lure seg med på bildet (der vi prøvde å være søte). Her kommer da overskrifta inn. Har hørt at sex selger, og siden jeg ikke er helt klar for å poste nudies her på bloggen enda, får det holde med sex-ord. Jeg har på meg cardigan fra Acne og tshirt fra Sheinside! 16.03.2014 - 22:16

LUXE


Reklame


Nå har jeg fått dusjet den skrale kroppen min, kuret håret og kommet meg i rene klær. Halsen min brenner og stemmen min høres ut som tilhører en seksti år gammel røyker. Jeg har også sminket meg litt, for idag skal jeg nemlig ha en aldri så liten produktannmeldelse! Over har jeg ikke redigert huden min i det hele tatt, og er den ikke glatt? Haha, høres ut som jeg sitter og skryter og skryter her, men jeg har nemlig prøvd en ny foundation som jeg likte veldig godt!

På bildene har jeg på meg disse produktene:


BLUSH. Jeg bruker jo aldri blush, men har tenkt å begynne mer med det. Det gir annsiktet mer "dybde" om jeg kan si det, og ikke bare en matt foundationoverflate med brunt solpudder på. Jeg liker å bruke babyrosa og lyse blusher, her er min, jeg har i fargen "sweet"

EYE PENCIL. Når dere hører eyeliner tenker dere vel ofte en svart strek? Idag har jeg prøvd beige! Jeg var litt i tvil og torte ikke gjøre noe drastisk, men tok litt på våtlinjen og faktisk litt ved vippekanten også. Her får dere kjøpt den, jeg har min i "peach"

LUXE FOUNDATION. Denne likte jeg veldig godt! Selv om min er litt i mørkeste laget, er konsistensen tynn - men ikke for tynn på huden. Dekker akkurat slik jeg liker det og gir huden en fiiin glød! Her får dere kjøpt den, jeg har min i "cafè"

LID PRIMER. Når jeg først skal ha noe på øyelokket - MÅ jeg ha primer under. Hvis ikke er produktet av før jeg har rukket å gå ut døra! En primer gjør at fargene på en øyeskygge blir sterkere og ikke minst - holder myyyyye lengre. Genialt spør dere meg! Her finner dere lid primer fra glo minerals

EYE SHADOW TRIO. Så var det øyenskygge! Det ser man ikke så godt på bildet over, fordi jeg liker å bruke veldig lite. Denne kjempesøte skyggetrioen har verdens nydeligste grønnfarge, som jeg la ved vippekanten og avsluttet med pittelitt svart helt ytterst. Her får dere kjøpt den, jeg har i "fresh greens"

Så har jeg fikset en rabattkode til dere fine lesere! Dere får 20% rabatt på alle absolutt alt fra Glominerals! Ikke bare disse produktene, men aaaalt! Koden er AE15 og varer helt til 20.mars. Kos dere ♥16.03.2014 - 20:38

HJEMME


Igår skulle vi egentlig ta turen på afterski, men vi droppet det for heller å spise litt og gjøre oss klare til å dra ut på kvelden. Å starte på afterski og skal fortsette til byen stenger var virkelig en prestasjon sist, så denne gangen orket vi ikke. Det vi ikke visste var at kjæresten min og en kompis hadde kjørt fra Trondheim og skulle overasske oss på afterski. Siden det ikke ble nå av kom de på hytta vår, og da kjørte lik så godt kjæresten til Karoline også oppover. Så satte vi igang å vorse, og dro ut på byen!

Så gårsdagen var kjempekoselig og gøy, og da vi våknet imorges spiste vi litt frokost før folk dro èn etter èn tilbake til byen. Jeg var en av de siste som dro, og før vi dro vi ut og spiste pizza. Deilig på en dag som dette!"JÆVLA lue ass, klør så inni faens i panna"


Kjempedeilig å komme hjem til han lille karen her som har spillaften!


Kommentarer: 3
kategori: blogg

15.03.2014 - 12:54

SPONTANT


Hei og god morgen! Over ser dere hva vi gjorde i går kveld. Det tok oss ca. 1 og et halvt minutt å bestemme oss for plutselig å dra ut. Da var klokka 11, og vi heiv fra oss joggisen og på med tøystykkene (hehe). Herregud vi altså. I et sekund satt vi å spise taco og skulle spille kort, og i et annet sekund sitter vi og hoier på en bar. Var kjempeartig ute selv om det ikke var all verdens med folk ute, men blir jo alltid gøy med jentene!

Akkurat nå spiser vi og fikser oss litt. Formen er grei, heldigvis, og snart skal vi ut i snøstormen. Ja seriøst, når vi ser ut er det bare helt hvitt.....:(14.03.2014 - 19:07

@ OPPDAL


Hei beibis!

Etter en tre timers lang biltur, som egentlig tar 1,5 time er vi endelig fremme i Oppdal! Har vært på butikken og handlet godis, mat og drikke og skal bli godt å slappe heeeelt av. Karoline har jo verdens fineste hytte her, så blir nok en kjempebra helg. Er ikke nett ver, men skal mobilblogge hele helgen <313.03.2014 - 16:51

russeballkjolekjole rare fashion

Idag kom en maxikjole jeg bestillte fra Rare Fashion, er den ikke fiiin? Vi har snart russeball på skolen og da tenkte jeg at denne kjolen er virkelig perfekt. Den er ikke så alt for pyntet, og det passer bra for meg. Jeg liker å pynte meg - men ikke for mye! Hva syns dere?12.03.2014 - 19:45

NEON SLEEVELESS
kjole her 

Slik ser jeg ut idag! Woaaah nei nei nå tuller jeg. Tenkte bare å vise dere en ny kjole, i og med at jeg fikk kåringen "årets kjedeligste blogg" av en bloggleser her i kommentarfeltet en dag. Det er jo forsåvidt riktig det, i og med at det er fire tema som gjentar seg: skole, mat, sove og travelt. Men jeg prøver så godt jeg kan! Idag har jeg jo hatt fri i tillegg og fått gjort ferdig det meste, så nå skal jeg legge tankene over på bloggen.

Kjolen er i verdens villeste farge, superfin! Kjolen har også fint snitt med dyp rygg og skjørt som strutter, men selve materialet er litt ubehagelig og stivt. Men man får lide for skjønnheten! (sponset produkt)@

Flere som hadde fri idag?11.03.2014 - 16:49

ettervekst-søta


Hei hei! Er bare en kjapp tur hjemom nå for å spise litt og blogge, før jeg drar ut for å filme siste rest av prosjektet. I morgen har jeg fri fra skolen faktisk, så da går hele den dagen også til filming. Heldigvis blir det litt kosing med venner og kjæreste ikveld, trenger noen avbrekk - det er virkelig viktig! Har faktisk blitt sånn at når jeg skal ta pauser fra fag og lekser, går jeg bare over til å redigere litt eller lese på et annet fag som pause. Herregud for et liv!


bukse river island topp zara

Har bestemt meg for å bli flinkere til å bruke annet enn svarte bukser, så idag har jeg på meg en batikk-aktig jeans fra River Island! Super-ubehagelig, så var deilig å hoppe rett inn i joggis. Som dere ser har jeg også fått en deeeel ettervekst (som vises ekstra godt når håret er skittent), og liker det nesten litt. Men så er det jo som mange andre ting - er kun fint på bilder og/eller i spesielle lys. Så blir nok ikke å gå au natural enda!

Nå må jeg stikke. Håper alle har en fantastisk dag videre, så blogges vi sikkert ikveld!
10.03.2014 - 20:05

ser frem til helg


Da var nok en skoleuke i gang, den skikkelig værste for min del. Selv om vi har en fridag på onsdag er den også full av skolerelaterte ting, så ikke mye fri å få der. Vet jeg har snakket om skole, skole og atter mer skole i de siste ukene, men snart er det over! I helga drar jeg til Oppdal med jentene i tillegg, og da bør, eller skal jeg være ferdig med alt av arbeid. Gleder meg så sykt til hyttetur med favorittjentene, med god mat, afterski og masse tull. Tenkte jeg skulle spørre noen som bor/har vært i Oppdal i det siste, er det snø der enda?? Eller er det kanskje et dumt spørsmål? Ikke vet jeg, skader aldri å spørre

Akkurat nå sitter jeg inne hos kjæresten min og hører og ser på at det pøsregner ute, og blåser som bare det. Han ligger og sover mens jeg blogger litt, og snart er det lesing og arbeid. 


Her ser dere forresten neglelakkene fra innlegget under! Elsker alle fargene, de var så fiine ♥
Tenkte jeg slkulle legge ved en videoblgog fra da vi var i Oppdal i fjor, så dere skjønner hvorfor jeg gleder meg sånn, hihi.. 09.03.2014 - 19:36

kjøp, behold, oppdater


annonse

Nå som sollyset begynner å komme så smått tilbake, er det tid for å gjøre små endringer i sminkemappa. Noen ting må oppdateres, andre ting kjøpes nytt. Men det er også ting man skal beholde - og jeg har tenkt å vise dere hvilke endringer jeg gjør før våren kommer!

Pastell-lakker: Pastell er helt klart finest om våren spør dere meg, når det så vidt begynner å bli varmere og lysere ute. Sterke farger kan man bruke litt mer om sommeren syns jeg! Her er Ciate Doll House som inneholder 5 mini-lakker i søøøøte pastellfarger. Fås kjøpt her

Børster og børsterens: Koster til foundation, concealer eller bryn pleier jeg å kjøpe nytt litt oftere enn andre produkter. Koster har mye å si for hvordan resultatet blir, så da er det greit å ha koster som ikke er slitne etter noen år. Kostene finner dere her og her, og børsterens her - som er lurt å bruke ca en gang i uka for å holde kostene rene! 

Både eyeliner og brynprodukter er tidløse produkter som aldri vil gå ut av sminkemappa mi! Uansett om trendene endres, kan man brukes de samme produktene. Her er mine favorittprodukter, nemlig eyeliner fra NYX her, brynsgele fra BDB her, samme som brynspudderet her.


Øyenskygge: Jeg bruker ofte øyeskygge når jeg skal ut i helgen, men da blir det ofte kjedelige smokey eyes. Jeg skal bli flinkere til å leke meg med vårfarger! Det betyr ikke lyseblå øyeskygge opp til brynet, men blande orangefarger med brunfarger, det kan være sykt fint! Palett med fine farger her (jeg har Madeleines og Macarones i denne!)

Solpudder: Solpudder må jo oppdateres for min del på denne tiden av året. Jeg bruker lysere og kaldere toner i solpudderet mitt om vinteren, men går fort over til varmere farger så fort sola kommer frem. Dere finner sjokoladepudderet her 09.03.2014 - 15:29

aftenkjole på søndager


Hei og god søndag dere! Mange av dere har kanskje ikke stått opp enda, mens noen av dere har sikkert vært på trening, pusset opp rommet og laget en haug med unger allerede? Selv sto jeg opp for en stund siden, men har ikke fått gjort noen verdens ting. Skal snart ut å gå en tur, for så å fortsette på skolearbeid. Akkurat nå vandrer jeg rundt i en svart maxikjole, jeg elsker å gå i maxikjoler! Jeg går aldri med det når jeg kan bruke det, men helst når jeg er hjemme på rommet helt alene. De fleste er jo av bomull og det er som å ha på seg en dyne på en måte... You feel me?
Den er fra River Island om noen skulle lure på deeet. Den er (såklart) for kort i lengden til meg, så kanskje jeg selger den en gang? Dumt, for den er såå fin med detaljer i midjen. Love it!

Ikveld kommer det en litt anneledes og artig produktannmeldelse, så da blogges vi da ♥


Kommentarer: 9
kategori: blogg

08.03.2014 - 18:13

slemme blogglesere


Inatt drømte jeg at det sto en haug av tenåringsjenter utenfor huset mitt og skulle hive murstein. Heldivis hadde Karen blitt en sånn blanding av varulv og vampyr, så dere kom ikke lett unna, altså! Haha kjempesprøtt å drømme om blogglesere. Drømmer aldri om hverken det eller bloggen, men en gang må være den første!

Inatt lå jeg hos kjæresten min, og da jeg kom hjem dro jeg rett ut på joggetur! Idag har jeg nemlig ikke noen planer, og skal bli litt flinkere til å røre på meg så hvorfor ikke. Belønte meg selv med litt sol også, det er sinnsykt lenge jeg har tatt sol nå. Siden det er så farlig for huden skal man jo ta minst mulig av det, derfor har jeg brukt mye selvbruning i det siste, som en erstatning! 

Ellers venter dere kanskje på avsnittet der jeg forteller at jeg snart skal hoppe i strømpis og kjole før jeg skal på byen? Haha, idag skal jeg gjøre lekser på en lørdagskveld... Hele jentegjengen skal ut, men selv står jeg over. Ikke noe vits i å dra ut når jeg har fått min dose av byen, og har masse jeg må gjøre imorgen. Lenge siden dere har hørt men så fornuftig? En partyjente holder på å visne her neida


topp her skjørt her

Jepp, som dere ser har jeg ikke fått dusjet etter den lille joggeturen. Det er planen nå, men først skal jeg svare dere på spørsmål om vippe-extensions. Svarene kommer i kommentarfeltet på innlegget!07.03.2014 - 21:30

vippefin


Her om dagen var jeg hos Eva-Lill igjen, på Beautynails! Vippene mine begynte å se slutten etter rundt fem uker, så da var det bare å ta turen til min flinke vippedesigner. Snart har jeg hatt vippe-extensions i et år (i mai), med en liten pause i sommer på to mnd. Jeg er virkelig helt hekta, det er så utrolig praktisk for meg som alltid har dårlig tid. Øyesminke kan jo ta 10 minutter om man skal ha det fint, mens jeg bruker max 3 minutter på å sminke hele annsiktet ♥

facebooksiden hennes finner dere HER og dere kan nå henne på 911 56 700! Et nytt sett koster 1790, sponset behandlig men ærlige meninger (sååå klart!)


Her er bilder fra i dag, tok de på tirsdag :-*

Om dere lurer på noe er det bare å spørre meg i kommentarfeltet så kan jeg svare dere! Men fint om dere ser om det har blitt svart på før, så slipper jeg og svare flere ganger på samme spørsmål.. :-)07.03.2014 - 18:29

fridag-fredag


Idag har jeg hatt fri fra skolen, nå som det er prosjektperiode i så og si alle fag får jeg velge litt selv når og hvor jeg jobber. Så det var deilig å sove litt lengre, selv om jeg måtte opp 10 for å filme media uansett.. Ellers har jeg gjort masse ærend idag, som å kjøpt litt praktiske ting og hentet pakker. En av pakkene var russeklær, enn at det faktisk er mindre enn to mnd til russetiden starter. SHIT, jeg gleder meg!

Nå har jeg spist taco med familien min, og senere ikveld er det den ukentlige hengingen med jentene. Blir deilig å snakke shiiit og catche up etter en travel uke. Ellers har jeg på meg verdens feteste genser idag!
genser her

Nå håper jeg alle nyyyyyter helga skikkelig, og har det kjempekoselig ikveld! Skal blogge en gang til ikveld, så vi blogges ♥06.03.2014 - 18:48

kjedelig annais


Da jeg logget inn på bloggen idag hadde jeg 67 kommentarer fra samme ip-adresse, men ja, seksti forskjellige navn. Alt fra om jeg kunne blogge, til om jeg har en søster, og litt "du må skifte design, det du har nå suger" etterfulgt av: "ENIG MED HUN OVER" - fra samme person. Hahahaha........

Idag har mesteparten av dagen gått til russemøte, nå har jeg nettop spist taco med typen, før vi skal begynne rett på med skolearbeid.. Ikveld skal jeg på trening, og for første gang gleder jeg meg til å trene - endelig et avbrekk fra alt skolearbeidet, hahaha.. Her er meg idag!
Haha ja, seriøst. Fett hår, tennissokker og tshirt. Sexy!! 

Beklager for tynt innlegg idag. Men har et så lite glamorøst liv for tiden, at jeg ikke er en verdig blogger. I helgen skal jeg prøve å få laget den sminkevideoen jeg har brukt over èn mnd på...05.03.2014 - 18:00

glemt bloggen?


I løpet av 6 år med en hverdagsblogg, glemmer jeg aldri bloggen lengre. Det er liksom sånn at å blogge for meg, er like rutine som å spise for mennesker, ta insulinsprøyter for diabetikere, ta en shot for alkoholikere. Ja dere skjønner greia, jeg glemmer aldri at jeg er en blogger, som skal blogge hver dag.

Men som dere ser kom det ikke et eneste lite pip fra meg i går, og det var rett og slett fordi jeg måtte bortprioritere bloggingen. Satt absolutt hele dagen foran pc-skjermen tho, men ikke med dagens outfit og bilder av meg selv - men Hitler, Stalin og resten av gjengen. Men nå er jeg ferdig, og gud så deilig det er! Har fortsatt myyyye igjen å gjøre, men det er ikke så stort at bloggen får svi, hihi.

Her er meg idag

Etter en kald vinter glemmer jeg alltid at jeg har fine vårjakker som kan brukes. Idag ble det camo og burgunder skjer + sko.

Haha, ellers har jeg fått mye spørsmål om tv'en min (..?) for tiden. Den ser dere i innlegget under, og ja det er ikke akkurat flatskjerm!!! Og ja, det er en tv - for dere som er født for bare en liten stund siden, og lurte på om det bare var noe jeg hadde som pynt. Den fungerer som bare det, og jeg har ingen planer om å bytte den ut heller! Noen mente at "nå som jeg hadde fornyet rommet min måtte jeg fornye tv'en min også, og noen syns faktisk jeg er skikkelig gnien og tror jeg ikke vil bruke "aaaaalle bloggpengene" mine på det. Men her har dere svaret - jeg er så glad i tven min, for den er så søt. Dessuten ser jeg så lite på tv at jeg ikke trenger noe større ♥
03.03.2014 - 16:09

ikke tida


Livet mitt suger for tiden. Som jeg fortalte for litt siden er ukene mot påskeferie ingenting annet enn et forbanna helvette slit, virker som det siste jeg skal huske fra 13 år skole er de værste ukene i mitt liv, haha. Neida, såklart skal man vise en innsats, det man gjør nå og får i karakterer er jo avgjørende for fremtida. 

Men så var det det at jeg har andre ting enn skole som også må gjøres. Idag fikk jeg meg ikke på skolen på grunn av sykdom i alle mulige varianter. I tillegg er det mye økonomisk angående blogg som må gjøres, og skal jeg ikke gjøre noe av det ovenfor skal jeg spise, blogge - eller kanskje trene til og med. For tiden er det ikke et eneste sekund av dagen som går til å stirre tomt i lufta - slik jeg liker det. Hadde jo helga på meg, men den brukte jeg jaggu med en drill og skruhjern.

Speaking of, nå er jeg så og si ferdig med de nye hyllene. De ble litt høyere enn jeg trodde, så mangler noen skuffer og hyller. Er bare en, den største, som er helt ferdig. Men tenkte å vise dere noen sneak peaks uansett!


Den ferdige hylla


Her ser dere jo den litt mer uferdige delen02.03.2014 - 14:51

*TITS*


Igår dro jeg og Ingrid ut! Hadde egentlig ingen planer om å konsumere noen form for alkohol i helga, men når det er så mange fine folk samlet må man nesten ta turen ut. Dro på tja, et guttevors, men som alltid er det veldig bra stemning. Så dro jeg videre til byen, og etter det er det ikke så mye å si... Hadde det gøy ihvertfall!

Dagen etter er aldri gøy. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en iskald filmdag til en mediafilm, og skal nå skrive en innlevering i norsk. Senere ikveld blir det russemøte, etterfulgt av pugging til prøve. For en kjip dag..

Hadde med meg kamera igår, så her er bilder!


Enn at jeg kjenner mange kjekkaser, da!


Haha, stempelet fra utestedet igår.. I like it!02.03.2014 - 12:17

NELLY 10 ÅR!


annonse

Etter Gossip Girl og Blair Waldorf har jeg virkelig fått opp øynene for Leighton Meester. Hun er så vakker at det gjør vondt, og da jeg så at hun har en kampanje med Nelly nå døde jeg litt inni meg. Mange fantastiske klær, på den fantastiske jenta. Hun har et samarbeid fordi Nelly fyller 10 år, og i den anledning har hun plukket ut sine favoritter fra vår- og sommerkolleksjonen. Det er ikke ofte jeg syns samarbeid mellom merker, butikker eller nettsider fungerer, men denne gangen passer det ihvertfall meg perfekt. Take a look!


sko her skjørt her genser her clutch her


jumpsuit her sko her 


kjole her sko her armbånd her Dere finner hele kampanjen HER, anbefaler dere å ta en titt! Under ser dere en film for kampanjen, som er like fab som bildene over og klærne. Fra shooten i Hollywood med masse glitter og glam

God shopping ♥


Kommentarer: 7
kategori: blogg

01.03.2014 - 17:09

3/3 dager


Idag er tredje - og forhåpentligvis siste - gang på IKEA, på tre dager. Haha, begynner å bli jævlig lei brunpakker og masse sure folk (herregud så sure folk er når de er på IKEA! Er som en egen, forbanna og sur folkerase har blitt bruet inne i et stort, blått bygg). Uansett, dagen idag går til å montere litt, forhåpentligvis alt, før turen går ut. Ja, kan ikke bare sitte inne å skru! Byggmester Bob møter partyjente, og jeg kjenner det skal bli godt å få på seg litt lotion og sminke, nå er hendene mine fulle av sår og ryggen min stiv. 


Idag måtte vi kjøpe inn Redbull for å holde ut. Ble vekt av mamma 11 imorges for frokost, så har gått rundt som en zombie idag.


Rommet mitt ser ikke ut. Siden jeg har tatt ned noen hyller og bord for å få plass må alt legges i senga og rundt om på gulvet, kjempeutrivelig og kan umulig være husstøv-allergi-vennlig.


Heldigvvis har jeg denne kjekkasen i hus, som kan hjelpe meg når ting blir for tungt!

Skal se om jeg får blogget før jeg drar ut ikveld, kan se for meg dere er lei av å høre om skruer og ordet som begynner på I.K.E......?Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits