hits
 • 31.03.2014
 • 19:09
 • dagens outfit
  skjørt avklipt genser fra h&m cardigan madlady tshirt custommade

  Mandag er gymdag, tidligdag, jævligdag og ja - mandag, så igår kveld la jeg frem klær jeg kunne gå i idag som ville vært superdigg. Så da ble det stor cardican med skjørt, og selv om outfiten skulle være chill og behagelig fikk jeg såå masse komplimeter idag. Haha, koselig på en mandag, det!

  Nå som jeg endelig har litt tid om dagene, har jeg begynt å faktisk gjøre noe, ikke ligge i senga og sove eller se serier. Så idag brukte jeg ettermiddagen på å bake! Jeg tok frem en gammel kokebok jeg fikk da jeg hadde mat og helse, og bakte noen pizzaboller! De ble ikke syyyykt godt, men ikke ekkelt heller. Bare litt lite smak, hahaha! Men siden nyttårsforsettet mitt er å bli flinkere til å lage mat, er det vel bare å fortsette? • 31.03.2014
 • 14:00
 • shoppestopp? neeei...

  reklame

  Jeg prøver så godt jeg kan å ha litt shoppestopp før jeg drar til New York. Men det blir litt vanskelig når det er så mange fine nettbutikker som ikke bare får inn masse freshe sommernyheter nå, men også har salg! Jeg tenker - er det salg, er det ikke shoppestopp. Haha neida, men tenkte jeg skulle tipse dere om at nå har Miinto shopping spree, som vil si at de har 20% på absolutt alt! Det startet idag, og du kan handle både lette sommerkjoler eller dunjakker til en billigere penge.

  Det jeg liker med Miinto er at de har så mange merker samlet. Alt fra billigere merker til mer eksklusive merker andre nettbutikker ikke har. En skikkelig god blanding, som gjør at nettbutikken passer for alle kvinner (og menn!) - enten budsjett eller luksus.  KOS DERE ♥


  øverste rekke
  kåpe her, skjorte herpelsjakke her, dunjakke her, vaffeljakke her

  nederste rekke
  kjole her, jakke her, bluse her, stripete joggebukse her, grå joggebukse her

 • 30.03.2014
 • 20:15
 • jeg skal til New York med EF språkkurs!!

  Noen ganger (eller egentlig hele tiden!) er jeg så takknemlig for å blogge, ha dere fine lesere og få så utrolig mange sinnsyke opplevelser og muligheter via bloggen. Vet dere hva jeg skal om bare to uker? Jeg skal til New York!  I samarbeid med EF reiser jeg til EF New York i påskeferien på et språkkurs. Jeg skal være der en hel uke, og ikke nok med det, jeg skal reise med kjæresten min! Som jeg har snakket om flere ganger er New York mitt ultimate drømmereisemål, og nå får jeg muligheten til å dra dit, oppleve noe jeg kan se for meg er verdens beste by. Og ikke nok med det, jeg skal dra med verdens beste gutt. Vi har begynt å planlegge hva vi skal gjøre når vi er der - vi har jo tross alt en hel uke, så vi har tid til å gjøre litt av hvert. Besøke frihetsgudinnen, spise lunsj i Central Park og såklart.... shoppe! Og en masse mer, holder enda på med planlegging. Vi skal faktisk èn dag til Washington også, som gjør at jeg ikke bare får oppleve NY - men også få omvisning av EF sin helt nye skole i Washington, før skolen åpner offesielt!

  Vi skal bo på EF New York sitt campus i Tarrytown, New York, som ligger ca 40 minutter unna Manhattan. Det er et stort campus i skikkelig "gossip girl" stil, og det skal bli en opplevelse å bo på campus med EF, i New York liksom! Noe helt annet enn hva jeg er vant til her hjemme, skikkelig college expreience! Det skal bli helt fantastisk å møte elever fra over hele verden, og ikke minst å bli bedre i engelsk! Det trengs virkelig, og det er jo ingen bedre måte å bli bedre i engelsk på - enn å være i et engelsk-talende land.

   

  Jeg er så heldig å få dele ut en rabattkode til dere! Om dere reiser 3 uker i sommer (trenger ikke å være New York) på et EF Språkkurs får dere 2000 kr i avslag, ved å bruke koden ANNAIS. For å få rabatten må dere også bestille brosjyren til EF. Dette er virkelig et godt tilbud, og om noen av dere tenger å reise på språkkurs nå i sommer er jo 2000 i avslag helt supert ♥

  Dere kan lese mer om reisen min HER ♥

 • 30.03.2014
 • 15:10
 • prøv shai gratis - vinn iPad mini!

  reklame

  Alle går vi rundt og gleder oss til sommersola kommer, vi blir brune og kan gå rundt i shorts og korte kjoler. Likevel glemmer jeg hvert eneste år det evige styret - barbering av legger. 

  Jeg er såppas heldig at jeg har relativt lite hårvekst på bena, og trenger kun barbere leggene 1 gang i uka på sommers tider. Men likevel er det noe herk, og da trenger jeg verktøy som fungerer. Jeg har brukt Dorco Shai i.. tja, et år nå? Var jo så heldig å få et helt års forbruk, og har ikke brukt noe annet siden. Det er billig og fungerer like bra, om ikke bedre enn alle andre svindyre barberhøvler. Sminkefjerner, bomull, tannbørster og barberhøvler er kjipe penger. Derfor syns jeg det er så utrolig viktig at akkurat dette skal være billig - og bra! Så derfor passer Dorco perfekt, i tillegg til et superdeilig rosa design .. ♥  I samarbeid med Dorco Shai skal jeg ha en aldri så liten konkurranse for dere! Dere kan vinne et årsforbruk av Dorco shai som er kjempepraktisk, pluss en iPad Mini! Jeg elsker å ha konkurranser med Dorco, de har jo alltid helt sykt bra premier. Det dere må gjøre for å vinne er å bestille en prøvepakke av Dorco HER, og skrive en kommentar under dette innelgget! 

  Ps: dere blir automatisk abbonement på nye blader. Men dere kan når som helst melde dere av! 

 • 29.03.2014
 • 13:53
 • verdens fineste sang

  For noen dager siden lå jeg og hørte på forskjellig musikk, så kom jeg over en spesiell sang. Den var så utrolig fin, men trist at jeg begynte å gråte. Tenkte jeg bare skulle dele den med dere, kanskje dere også får litt tårer i øynene ♥ Jeg får en helt merkelig følelse i meg, at jeg aldri vil vokse opp og blir egenltig helt ulykkelig i noen minutter, hahahaah!

 • 28.03.2014
 • 17:41
 • aloeush

  Siden jeg blogger på mobil akkurat nå må jeg starte innlegget med bildetekst til bildet over. Prøvde denne drikken idag og - hjelp?!??? Jeg skvatt skikkelig da masse ekkelt slim med smak kom ut av flaska. Smaken var kjempegod med guuud så ekkelt med det aloe vera kjøttet. Vendte meg det litt til det, men uansett, hahaha... Har dere prøvd den? Hva syns du?

  Etter skolen idag dro jeg til byen med mamma der jeg kjøpte både bukser, skjørt, topper og masse nødvendige småting som ladere (herregud iPhone5-laderne suuuger!) og matbokser. Akkurat nå står jeg og multitasker med mobilen i hånda og steker kjøttdeig til tago med den andre.

  Ellers da, deilig med helg?????<3

 • 27.03.2014
 • 19:24
 • blåtorsdag

  Noe av det fiiineste som finnes er gutter i dongerijakke ♥ Eller, joda det finnes mye i verden som er finere enn gutter i dongerijakke... Men det er så sommerlig og fint, og enten med en hoodie under eller en skjorte. Dongerijakker er også en favoritt hos meg selv, har skikkelig dilla! Uansett, her om dagen fikk jeg en dongerijakke som jeg ga til kjæresten min - se så fin han ble!:


  jakke her

  Kjekkasen min ♥ Ellers har det vært en skikkelig dritt-dag. Masse dritt-karakterer og en slapp kropp. Er så kjipt å legge så mye innsats i fag og bare få mye dårligere enn jeg tidligere har fått. Gjør liksom at jeg bare vil gi helt opp, sitter enda og tenker litt på det hahah. Men herregud, nå er det bare noen få månder igjen så da er det bare å stå på selv om det blir å hagle på med treere.. :(

  Jeg har laget meg wok og sitter nå og skal gjøre litt blogg-arbeid. Wokken ble supergod, fant ut at frosne grønnsaker faktisk var mye lettere og nesten bedre enn å stå å skjære opp selv. Brukte en wokblanding som hadde vannkastanjer i, eller "water chestnuts" - det er sååååå godt ♥ Skikkelig knasende og chrispy. I tillegg puttet jeg i scampi som også er supernammis. Snart skal jeg på trening også, som forhåpentligvis blir deilig etter en litt kjip dag. Legger ved noen bilder jeg har blogget før av meg og Otto, de er så søte!
  Flere som har en dårlig dag?

 • 26.03.2014
 • 18:01
 • dagens outfit
  jakke nevernaked.com cardigan cubus shades ray ban

  For en heeeerlig dag dere! Klokka er seks og sola er enda oppe. Idag kunne jeg ta på meg skinnjakke uten å fryse ihjel (frøys fortsatt litt, tho). As we speak sitter jeg svett i sofaen i treningsklær, jeg har nemlig vært ute å jogget i finværet med mamma! Det var faktisk utrolig deilig, og kjenner kondisen har blitt pittelitt bedre. Var også gøy å jogge med noen som var i like dårlig form som meg, hahha... Nå er det deilig laksemiddag i creme fraiche, før jeg nok en gang har en avtale med skolebøkene.......

 • 25.03.2014
 • 20:17
 • fargecrush

  Nå har jeg nettopp kommet hjem, etter en dag i studio til mix og fix av russesang. Det tar jo ikke akkurat lite tid det heller, men det er heldigvis interessant og ikke minst artig å holde på med. Er helt kjørt etter en lang dag, men dagen er enda ikke ferdig gitt.

  For å ta en liten pause fra all tekstskriving satt jeg og tittet litt på Nelly, og denne gangen var det ikke bare fantastiske maxikjoler eller fine jeans jeg så på. Jeg har nemlig begynt å se litt på treningsklærne til Nelly - det har jeg nemlig aldri lagt merke til at de hadde før! Og herregud så mye fint! Massevis av Nike, som jeg elsker. Nå som sommeren kommer og man kan begynne å trene ute er jo sommerfarger så utrolig fint. Til og med jeg som aldri trener tenker på å klikke hjem en rosa sportsbh og treningstopp. Det er sant som de sier - nytt treningstøy gir motivasjon! 

  / adlinks

  sort treningsbh fås kjøpt her

  mønstrete treningsbh fås kjøpt her

  rosa <3 treningsbh fås kjøpt her

  leopard-tights fås kjøpt her

  svart nike tights fås kjøpt her

  leopardgenser fås kjøpt her

  treningssko fås kjøpt her

  rosa treningstopp fås kjøpt her

  gul treningstopp fås kjøpt her

  rødrosa treningstopp fås kjøpt her

  Jeg har to sportsbher fra Nike fra før av, og de er utrolig gode med bra hold. Nå har jo ikke jeg så mye å holde på plass, men jeg tror de skal funge bra for dere som er så hedlige og har litt større frontparti også... :-) Under har dere meg i leo-genseren fra Nike, som er dødsfet og deilig. Akkurat den er fra Junkyard da, der de også selger den! • 24.03.2014
 • 19:25
 • weed-balance

  Igår trodde jeg bakfylla kom jagende etter meg og slo meg i hodet, men siden jeg er akkurat like kvalm og skral idag ser det ut som jeg har pådratt meg enda litt mer syke. Kanskje er det omgangssyken, er kvalm fra morgen til kveld og kroppen skikkelig sliten. På tross av dette har de siste dagene vært kjempefine, har startet hver dag med å tenke: "Dette er en bra dag!", noe ikke alle tenkte idag tydligvis. Tror aldri jeg har møtt flere sure mennesker samtidig på èn dag før!!! Men men, det er jo mandag. Det som er rart er vel at JEG ikke er gretten...

  Ellers var jeg og tok sprøyte mot hjernehinnebetennelse, viktig for alle russ - det måååå man gjøre! Ikke tenk at man slipper unna, for plutselig sitter du der og det er alvorlig. Selv klamret jeg meg fast i kjæresten og hoiet, halvgrein og lo da jeg skulle inn å ta sprøyte. Har så sjukt noia mot sprøyter, men blir alltid forsterket når det kommer til selve stykket å stikke en nål i kroppen. 

  Her har dere meg idag!


  tee hm sko new balance, her

  Casual og deilig, med nye sko fra New Balance! Bortsett fra at de puster litt lite og de var litt for store for meg var de supercomfy og fine. Men som sagt for store, trodde NB var små i størrelsen men 38 ble alt for stort til meg som vanligvis bruker 36/37.  

  Ellers, noen som vet hvorfor det står 420 på skoene...? Et skjult stoner-budskap? Haha neida..