31.03.2017 - 18:53

VLOG?


Hei igjen babes! Nå er det en stk død gjeng som sitter i sofaen etter en lang dag på stan ;))) I dag hadde vi som alltid ingen plan, men endte opp med litt shopping. Jeg har som vanlig lagt igjen masse penger på Sephora - den i Stockholm er virkelig den beste jeg har vært på i Europa selv om den er superliten. Fikk meg til og med en ny highlighter fra Becca, de er virkelig de aller beste men umuuulig å få tak i!

Nå lages det taco for alle pengene her, før vi skal ut på byen. Utelivet i Stockholm er jo sykt bra, og i hvertfall med mine beste venner. De + god musikk er virkelig alt jeg trenger for å ha det gøy. Ellers har jeg filmet ganske mye fra turen, men kun med mobilen... Jeg har jo ikke noe lite digitalkamera jeg kan blogge med lengre, og speilrefleksen blir veldig tungvindt, så vi får se om resultatet blir bra når jeg legger det inn på pcen. Men skal prøve å få til en vlog, hvis dere er gira???
 

Processed with VSCO with a7 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a7 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a9 preset31.03.2017 - 11:50

STØRRE NESE


- LET'S GO TO STOCKHOLM! -

Yo dere! Det var ikke lenge jeg skulle være hjemme - egentlig burde jeg bare reist direkte fra Amsterdam til Stockholm, men jeg ville hjemom å skifte om fra håndbaggasje til en litt større bag. Også deilig å få trent litt i går også, det var vel egentlig det eneste jeg rakk. Så nå er jeg altså i Stockholm! Jeg er her med jentene, og vi er her for å besøke Emilie som bor her. Hadde jo en lignende tur for et år siden, så hvorfor ikke gjøre det til en liten tradisjon? Så hele denne uken er kun reising for pleasure - både turen til Amsterdam og Stockholm er første turen jeg har reist kun for å ha ferie på to (!!) år! Alt annet har vært sponsede bloggreiser, og selv om jeg eeeelsker slike reiser er det digg å ha null program for dagen også. 

Nå skal jeg faktisk straks på et møte, hahaaaha... Etter det skal jeg møte opp med jentene igjen for å shoppe litt. Det blir en fin dag!
 

Processed with VSCO with a7 preset

- Justgirlythings: when the light hits just right and makes your nose even bigger... ♥ -

Processed with VSCO with a7 preset

Processed with VSCO with a7 preset30.03.2017 - 12:19

FRIENDS WHO BLOG


Da var man hjemme i Trondheim igjen. Jeg landet ikke før 00:30, og brukte masse tid i tollen, så var ikke hjemme før nesten halv 2. Jeg tror jeg måtte sett veldig mistenksom ut i går, for kofferten min (håndbaggasjen) ble stoppet i hver kontroll, haha! Rocke-Anna med Ramones t-shirt ser vel litt bad ass ut da vett! Men selv om reisen endte opp med å bli utrolig lang, skal jeg ikke sutre på det. Jeg er ikke en person til å klage på at ting tar lang tid eller sjekker blir gjort på flyplassen. Som flyredd blir jeg egentlig bare utrolig glad for at folk er nøye og tar seg tid til å sjekke ting. Så om det får bli meg noen ganger, let it so be - så lenge man føler seg trygg. ♥

Gårsdagen brukte vi på å bli vekt klokken 12 av at vi ble kastet ut av rommet. Ooops, det hadde ikke vi fått med oss. Rommet så helt jævlig ut, så det var en stressa gjeng som kom seg ut av rommet på 10 minutter. Hahaha! Vi fikk på oss litt sminke og vandret litt mer rundt, shoppet, tok bilder. Jeg kjenner det er så utrolig godt å henge med bloggere av og til, for de er jo de eneste i Norge som har samme jobb som deg. Jeg pleier å føle meg masete når jeg ber folk ta bilder av meg, klein når jeg tar selfies, ja, you know - men med mine nydelige bloggkollegaer er det bare blogg-heaven. Takk for en fin tur Benny og Andrea
 

Processed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a7 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a7 preset

Nå sitter jeg faktisk og pakker om kofferten, for i dag bærer det til et nytt land. Noen som klarer å gjette hvor? Kan ikke huske om jeg har fortalt det, hahaha... Vi blogges!29.03.2017 - 21:15

DET BESTE MED AMSTERDAM


Vi hadde egentlig ingen mål og mening da vi gikk rundt i gatene i Amsterdam, det eneste vi visste vi skulle var jo egentlig å dra på Drake-konsert. Vi hadde gjort lite research, men det er egentlig like greit. Jeg er en veldig avslappet person og liker å ta ting litt som det kommer - jeg vet av erfaring av de skjønneste, koseligste plassene finner man bare ved å vandre rundt. Akkurat det gjorde vi i går, og da gikk vi forbi en mer "glam" del av Amstern, jeg tror hele delen var fake faktisk, siden den var mer Tjuvholmen-aktig og moderne. Landet i Amster er utrolig mykt, så derfor alle husene er så smale og med vinduer, så de skal være lettest mulig. Anyways, nok avsporing, bare jeg som syntes sånne ting er kult sikkert???

Anyways, vi skimtet en liten Sky Lounge på toppen av det ene bygget, og jeg er sååå svak for slike plasser. Vi tok seff turen rett opp, hvor vi fikk servert deilig vin og drinks. Det var litt mer high-end enn resten av byen, mer luksuriøst enn hva det "typiske Amsterdam" er. For min del trenger ikke alt være luksus altså, men tenkte bare å anbefale den plassen! No sponz altså! Gårsdagen var virkelig den beste dagen på hele turen, forteller mer i neste innlegg. ♥

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a7 preset

Processed with VSCO with a7 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a7 preset28.03.2017 - 14:32

DRAKE AVLYST?!


Omg! I går kveld satt vi og koste oss på restaurant, ante fred og ingen fare da vi fikk beskjed om at Drake hadde avlyst konserten. Heldigvis var det gårsdagens konsert - vi skal i dag, så vi får se hva som skjer. Det er jo faktisk bare derfor vi er her, alle 3 er superfans og gleder oss helt sjuuukt. Så det hadde sug sjukt om dagens konsert også blir avlyst, men tipper og satser på at Drakern bare blei litt dårlig i maggan eller noe, og er tilbake i dag. 

Så dagens plan er å dra å spise frokost (ja...) før kanskje ta en øl ute i sola. Her er det nemlig helt sommer! Vi har funnet en dødsfet Skybar som vi tenkte å campe litt på. Det er liksom ikke noe problem å finne kule plasser her, altså arkitekturen og husene i Amsterdam er helt fantastisk. Hvert hjørne har en søt cafe, en frokostplass ved vannet eller en cool bar. Er det en plass jeg kunne flyttet til må det være Amsterdam, sammen med København. Alle har det bare så chill her!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

GENSER SHEIN, HER

Altså, hvis denne genseren ikke er meg vet ikke jeg - DONT TALK TO ME27.03.2017 - 20:23

FIRST DAY IN AMSTERDAM


God morgen? God kveld? God natt?? Jeg satt egentlig og blogget for en time siden, men lille gamlemor ble så trøtt at plutselig lå jeg i dyp søvn. Jeg våknet akkurat, og hele hotellrommet er mørklagt av gardiner, pluss to andre søtinger som ligger og snorker enda. Så jeg er litt forvirret over hvilken tid på døgnet det er, haha! Jeg skjønner ikke hvorfor jeg er så trøtt tho - flyturen var over på null og niks, og jeg har egentlig ikke skjønt at jeg er i et annet land enda. 

I dag har vi vært og shoppet litt! Vi fikk også tatt oss en pause med øl og pizza, fy så godt det var. Planen er vel egentlig å dra ut igjen å spise i kveld, for så å dra ut på byen. Jeg er enda litt sliten etter helgen, men er man i Amstern så er man i Amstern. Akkurat nå ser det fjernt ut at vi tre dovendyrene skal stå å danse på cløøøbben, men kjenner jeg oss rett ender vi vel opp ute likevel..
 

Processed with VSCO with a7 preset

Processed with VSCO with a7 preset

Processed with VSCO with a7 preset

Processed with VSCO with a7 preset

Processed with VSCO with a7 preset

Processed with VSCO with a7 preset

Processed with VSCO with a7 preset

 Processed with VSCO with a7 preset

- Alex er ikke med om noen skulle lure, vi fløy bare sammen til Amsterdam, siden han som sagt bor her i Nederland -

Ha en fin mandag videre!26.03.2017 - 23:20

MORE PICS


Flere bilder fra gårsdagen, bildene i forrige innlegg var ikke så veldig imponerende som dere kanskje så, haha! Jenta på bildet heter Tale og er bloggleser, shoutout til hun for å være så skjønn! Elsker når dere kommer bort til meg, det gjør virkelig kvelden min!

Akkurat nå sitter jeg og drikker litt vin med Sofie og Benny! Vi har vært ute og spist, så nå tar vi det helt ned med en flaske rødvin. Ja, tro det eller ei haha. Jeg var egentlig mega-fullsjuk da jeg våknet i dag, men formen kom seg så nå var det faktisk ikke så værst med et glass. Vi skal også begynne å pakke så vidt, for i morgen reiser vi jo til Amsterdam! Wohoooo, neste uke blir så bra!

 Processed with VSCO with a8 preset

 Processed with VSCO with a8 preset

 Processed with VSCO with a8 preset

 Processed with VSCO with a9 preset

 Processed with VSCO with a8 preset26.03.2017 - 16:37

BURSDAGSFEIRINGEN MIN


Å guri, hvor skal jeg starte?! I går feiret jeg 22-årsdagen min! Jeg har ikke bursdag før om nesten to uker, men denne helgen passet best med tanke på påskeferie, og ikke minst - så og si alle vennene mine kunne komme hjem! Til og med Alex fra Nederland! Så vi var nesten helt fulltallig, og for en kveld det ble. Jeg blir jo veldig stressa av å feire bursdag, både i fjor og i år fikk jeg stressutslett under armene og langs sidene før feiringen.. Haha! Vi bor i et gammelt hus med massevis av antikviteter i, så om noe blir ødelagt er det ikke bare bare å kjøpe igjen. Men vorspielet gikk kjempebra, veldig bra stemning hele kvelden med leker fra start til slutt! Vi startet med drinkmix-konkurranse, før det ble to pinataer som skulle slås, og til slutt den årlige Kahooten. Det er så bra stemning, haha! Jeg hadde også fått sjokoladefontene, popcornmaskin og slushmaskin, så det var full barnebursdag. Ser man bort i fra de to literne med sprit i slushen, høhø... Legg meg til på snap @annaedwi, så får dere se sjokoladefontenen også!

Kvelden startet jo ikke helt for meg før vi kom på byen, da kunne jeg senke skuldrene og bare slappe av. Det ble en sinnsykt bra kveld på byen, er dødslenge siden jeg hadde det så gøy! Men altså, hva annet kan det bli når jeg kun er med mine bestevenner, gode drinker og god musikk? 
Processed with VSCO with hb1 preset

SPONSEDE PRODUKTER

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset


POPCORNMASKINEN FINNER DERE
HER

BALLONGER FINNER DERE HER

SJOKOLADEFONTENEN FINNER DERE HERNå skal jeg slappe av med Benny og kjæresten min. Guttene mine! Har hatt en så fin helg, og det har virkelig gjort så mye at Benny har vært her. Han er den skjønneste jeg vet av, god tvers igjennom! 25.03.2017 - 10:00

VIPKODE TIL NELLY-SALGET!


Yeey, endelig litt tid for salg og kupp! Nelly åpner salget sitt på mandag, men jeg har fått en kode å dele med dere som gjør at dere får sjekke ut og shoppe fra salget før alle andre. Så håper dette gjorde lørdagen og søndagen deres litt bedre! Uansett, sjekk det ut - kanskje du finner deg noen godbiter til vårgarderoben. 
 

Salget finner dere HER og koden for å komme inn er ACCESS 


Kommentarer: 3
kategori: tips

24.03.2017 - 12:07

SASSY


Processed with VSCO with a5 preset        Processed with VSCO with a5 preset


Processed with VSCO with a5 preset
ADLINKS
Processed with VSCO with a5 preset

SORTE HER

BLÅ HER

DIAMANT HER

Som dere kaaaaanskje har fått med dere har jeg fått en vill hangup på lang ørepynt det siste... halvåret? Føler nesten det har blitt min signaturgreie, haha! Jeg har en del fra eBay til 7 kroner men de ødelegges jo etter to timer med bruk. Så dere kan tro det er ei som er ganske fornøyd med disse over? Disse er jo litt stivere i pris, men da i kvalitet som tilsvarer prisen. De glitrer og henger helt amazing, og gleder meg til å style de. Syntes de mest "glam" av de, de med diamanter, hadde blitt kult med en hoodie og skjørt liksom. Elsker å blande stiler!

Nå er det helg dere! Selv sitter jeg her i morgenkåpe, ansiktsmaske og en maxert. Jeg skal møte mamma i byen om noen timer for å handle inn til helg og bursdag, men før det er det ingen andre planer enn å jobbe litt med bloggen. Så med andre ord INGENTING for blogging er jo ikke vanskelig og ikke en jobb!!!!!! Hhaha skjønner ikke hvorfor jeg ble så sassy nå23.03.2017 - 19:38

SYKT TAPER


I natt våknet jeg klokken 5 av at tannkjøttet, drøvelen, kinnet og visdomstanna mi dunket som en gal. Jeg har hatt vondt i visdomstanna i 2 år, og senest for to dager siden sa jeg til noen at "det er ikke så vondt å vokse ut visdomstennene som alle skal ha det til". Vel FUCK you Anna for at du sa det uten å si "bank i bordet" eller noe, for nå sitter jeg her og får ikke sove om nettene, og må ta to ibux hver fjerde time. Så dagen i dag har vært halvveis sykedag, jeg har ikke fått til å snakke så mye, men det gjør heller ikke all verden når du sitter alene om dagene og skriver blogg. Også har jeg henta slushmaskina mi da. Den er fuckings gigantisk, lol. Jeg føler meg så sykt taper men samtidig gleder jeg meg latterlig mye til å lage 10(!!) liter slush på lørdag.
 

Som jeg nevnte i går skulle jeg på full oppfreshning, og resultatet ser dere under! Er så fornøyd med den kalde brun-lilla-nude fargen på neglene. Det er helt sprøtt, men man føler seg virkelig som en ny person når man går ut derfra. So fresh! Både vippene og neglene er da satt av flinke Tove på Bare Velvære! Hun er virkelig da best - resultatet blir flawless, samtidig som det ikke tar for lang tid. Det er jeg opptatt av, for jeg kan nemlig bli veldig utålmodig! Da jeg var der i går og fikset både vipper og negler, var der jeg bare i litt over to timer. Det er ikke ille ass! Dere kan bestille time hos henne på 954 78 699. 
 

Processed with VSCO with a5 preset

SPONSET BEHANDLING

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset23.03.2017 - 12:06

HVIT BIKINI + BRUN HUD


ADLINKSProcessed with VSCO with acg preset

 

BIKINITOPP NLY BEACH, HER

BIKINITRUSE NLY BEACH, HER

KIMONO NLY, HERProcessed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset22.03.2017 - 18:05

BEAUTY-KVELD


Processed with VSCO with hb2 preset

SPONSET GENSER OG JAKKE

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

- LOL hvem tar outfitbilder med lommebok, kameralinse OG bilnøkler i baklommene???? Noob ass -

Processed with VSCO with hb2 preset


JAKKE BODASKINS

GENSER SHEIN, HER

BUKSE DR DENIM, HER

SKO SHEINFor en produktiv dag! Jeg to korte forelesninger klokken 8 imorges, så klokken 11 var jeg og Ingrid kommet oss på trening. Å trene så tidlig er egentlig ikke helt min greie, jeg har mye mer energi senere på dagen. Men på den andre siden er det så deilig å få treningen unnagjort så tidlig på dagen, da går man liksom ikke og gruer seg hele dagen! Haha. Ja. Jeg går og gruer meg til å trene hele dagen

Jeg hadde også med kameraet for å ha en liten outfitshoot, men i dag har det faktisk snødd hele dagen i Trondheim. Med innslag av regn. Og en latterlig mengde vind. Så ble ikke mer enn disse raske fem bildene før jeg ga opp. Men det ble vel OK? Jeg har blitt skikkelig obsessed på striper om dagen, og helst med helsort. Syntes det er så stilig! Så da kan dere tro denne genseren falt i smak, den er perfekt til været ute også, ikke for tykk og ikke for tynn. 

Nå er litt jobb unnagjort, og jeg skal straks ut døra for å ha en skikkelig beautykveld. Jeg skal nemlig fikse vippene mine og sette på akrylnegler igjen! Jeg liker jo egentlig best å ha naturlige negler på grunn av linsene mine, men siden jeg skal feire bursdag tenkte jeg å slå på stortromma og glamme meg litt ekstra. Viser dere så klart resultatet! Ha en fin dag videre babes dere er søte22.03.2017 - 09:12

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN #17


God morgen! Har du en dårlig morgen? En dårlig dag? En dårlig uke? Et dårlig år? Et dårlig liv???? (Neida, ingen har et dårlig liv). Da håper jeg dette gjør dagen/uka/året ditt bedre ♥ Ha en fin dag videre så blogges vi i kveld!

Processed with VSCO with a6 preset

- Jeg vil gjerne starte med min personlige favoritt - hva som foregår her ANER jeg ikke -
 

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

- Ya girl looking cute while talking -


Processed with VSCO with a6 preset

- Eeyy fuck you få tilbake kameraet nå -

 Processed with VSCO with a6 preset


Processed with VSCO with a6 preset

- Når du så gjerne vil gå i kjole og ta kule bilder ute men det er fuckings vinter -

Processed with VSCO with a6 preset

- Veldig rart at jeg enda, etter 22 år på jorda, blir overrasket over at det er kaldt om vinteren -


Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset 
- ;) -21.03.2017 - 20:00

BARNEBURSDAG? EGENTLIG IKKE...


Processed with VSCO with a6 preset

ADLINKS

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Kan vi snakke om hvor støgg rumpa blir i buksene til Bik Bok?? 
 

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset


JAKKE ALPHA INDUSTRIES, 
HER

HOODIE CHEAP MONDAY, HER

SKO ADIDAS, HER

BUKSE BIK BOK 


Altså fargen på denne jakken?! Jeg hadde egentlig bestemt meg for at jeg har nok bomberjakker, men da jeg så denne på nettet måtte jeg bare ha den. Aldri sett en så magisk farge på et plagg før. Fikk så mange spørsmål om den as well, så here you go! 

Nå sitter jeg nydusjet og planlegger litt til bursdagen min i helgen. Som alltid har jeg jo massevis av leker jeg vil gjøre, jeg elsker å leke og ha konkurranser. Fortalte jeg at noen spurte meg: "Ja blir det barnebursdag-tema slik som i fjor eller?", og jeg bare...... det var ikke barnebursdagtema..... Men OK........ Jeg skal straks å ta litt sol før det blir henging med jentene, jeg må vel hive meg på Paradise Hotel også. Jeg får bare ikke meg selv til å orke å sette det på, men man blir vel sett på som sosialt tilbakestående om man ikke følger med. The irony21.03.2017 - 10:34

LONELY LIFE OF A BLOGGER


God morgen mine små barn! Akkurat nå er jeg på skolen, har et par dager skole denne uken før det blir skikkelig langhelg. Veldig rart å være tilbake på skolebenken igjen etter praksis, men kjenner jeg har veldig godt av å fortsette å ha rutiner. Hadde vært latterlig deilig å ha helt fri en uke, men nå tar jeg meg jo en ukes ferie neste uke, så da er det veldig deilig å ha en plass å møte opp og møte folk. Haha, lonely life of a blogger ass. Tviler på at det er mange som setter pris på å må møte opp en plass 08.15 for å sitte i et amfi, høhø. 

Tenkte å dele noen bilder fra søndagsturen til Norges mest kinky park - Frognerparken! Det var jo nesten full vår i Oslo, herregud så deilig. Ikke like deilig å lande til snø i Trondheim nei... Anyways, elsker Frogneparken (som dere kanskje så på Snapchat). Jeg tenker det hadde vært funny å vært i hodet til han som har laget skulpturene, det går i alt fra skjønne moderlige statuer til kinky ass shit. Gøy

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Vi blogges senere i dag, da kommer outfit ♥20.03.2017 - 16:37

UKEN SOM VAR - UKE 11


Ukens tanke: Etter jeg så La La Land fikk jeg en liten tanke om hvor mye jeg (og kanskje veldig mange andre) har forandret meg når det kommer til hva man ser på av tvserier, film, generelt skjermkultur. Det gikk opp for meg da jeg satt i kinosalen hvor lenge mellom hver gang det er at jeg kun hadde sett en film for å kose meg og få stimulert de enkle sansene, om man kan si det sånn?? Haha. Jeg vet med meg selv at om dagen skal man helst se ting som gjør deg klokere og mer opplyst, man skal helst lære noe og være informativt. Ellers så skal det være dystert, seriøst. Jeg sier ikke at dette er noe "samfunnet i dag", men det er bare et mønster jeg har lagt meg inn i selv. Så klart ser jeg på mye dritt enda (prøver bla. å komme meg igjennom Riverdale, men guri da...). Men før kunne jeg ligge dag etter dag og se på chickflicks og Hollywood-drama. Det er jo en bra ting dette, for all del. Men jeg var ikke klar over selv, hvor stor den utviklingen hadde vært. OK kanskje ukens mest uinteressante tanke for deres del, men DETTA ER MIN BLOGG ok bye

Processed with VSCO with a5 preset
 

Ukens opptur: Herregud, halve uka har jo vært en eneste stor opptur! Onsdagskveld med Nelly-teamet var dødskoselig og gøy, og resten av helgen sammen med kjæresten min har jo vært out-of-this-world koselig. Jeg kjenner jeg er glad jeg skal i en slik "travel"-periode igjen nå, med mye reising og planer. Det blir så gøy!

 

Ukens nedtur: Ukens nedtur var å slutte i praksis, haha. Dere trodde kanskje aldri dere skulle høre meg si det?! Jeg snakket jo litt om det, og det var virkelig supertrist å si hade til alle. 

Ellers er det ganske nedtur at jeg har fått mindre rumpe??? Jeg har mistet det lille jeg hadde av A$$ og det irriterer dritten ut av meg. Jeg tror det er på grunn av en øvelse som visstnok gjør rumpa mindre først, og så større igjen, og let's pray for at det begynner å skje snart. Jeg vet, grusomt overfladisk

 

Ukens sang: Jeg trodde aldri jeg skulle hylle Nicki Minaj her (eller noen annen plass egentlig), men No Fraus er bomb ass

 

Ukens person: Shoutout til mange her ass. Kjæresten min som er super på generell basis, men ekstra super som orker å farte rundt for å ta bilder. Nelly-temaet som alltid varter opp, og ikke minst - som skal fikse en Nelly-bursdag til meg. Omg så gøy! Og ikke minst - Andrea og Benny som flyr fra Bergen til Trondheim på fredag for å feire bursdagen min! 

 

Ukens kultur: Rødvin :):):)

 

Ukens obsession: Thigh highs! Haha. Jeg trodde jeg var litt lei av thigh highs. Før kunne jeg ta de på og føle meg super sexy med en gang. Men den følelsen forsvant liksom litt, men damn de kom tilbake da jeg fikk et nytt par med pointy tå, hæl og i suede. Disse jeg snakker om seff

Og mitt nye kamera! Det har dere kanskje skjønt. Herregud så inspirert jeg er om dagen. Om så ikke denne uken blir en bomb ass blogguke, skal jeg love at neste uke blir bra. For da skjer det MYE gøy!

 

Ukens mat: Nei altså indrefileten med tomatsalat, trufflefries og rødvinssmør på Pinerolo var ikke så værst da?? 

Processed with VSCO with hb2 preset
* poster bilde av noe helt annet *
 

Ukens gledingz: ALT for mye! Jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Eller jo, det gjør jeg jo. I helgen feirer jeg bursdagen min, og det blir nok ganske gøyalt. 

 

Ukens lættis: Her vil jeg gi en shoutout til arkitektene på Operaen, som har laget små hakk i bakken som går opp mot taket på Operaen. De er små, men likevel store nok til å ramle som faen i, og det gjorde bla. kjæresten på veg ned. Shit så gøyalt ass, jeg vurderer å ta meg en tur i sommer og bare sette meg ned å se på alle som snubler i de sprekkene

Processed with VSCO with a8 preset

Ukens leser: Hun jeg møtte på t-banen da jeg var i Oslo! Jeg satt ovenfor en supersøt jente, og plutselig begynte hun å snakke til meg og fortalte at hun leste bloggen min. Vi ble sittende å skravle helt til jeg desverre måtte av, og det var så skjønt å møte deg! Elsker når slikt skjer. 

 

Ukens flause: Jeg mener det skjedde noe denne uken som var jævlig flaut, men jeg klarer ikke komme på det. Det var noe sjukt liksom?? Jeg må ha fortrengt det. Skal spare det til neste uke hvis jeg kommer på det. Ellers har det jo skjedd små ting her og der - jeg blir jo litt ivrig med det nye kameraet noen ganger.. Jeg fikk maten min på resturant, og da reiser jeg meg alltid opp (jepp bloglife) og går litt unna for å ta bilde av maten. Plutselig hører jeg kjæresten kremte og rope på meg og si jeg må sette meg ned, fordi jeg sto helt inntil to damer på bordet bak oss og ødela middagen dems. Hehe jaja

 

Ukens throwback: MEG SJÆL SOM ER SKJØNN SOM 13-ÅRING <3 Sjukt ass. Slik så jeg ut da jeg var 13, nå går jo alle på samme alder rundt og er instagram-baddies. Verden var bedre før eller;))
 19.03.2017 - 18:45

DOUBLE LEATHER


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

ADLINKS

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
JAKKE ROCKANDBLUE, HER

BUKSE DR DENIM, HER

GENSER NLY, HER

VESKE TIGER OF SWEDEN

SKO SHEIN


Fredagens outfit, i min nye suede skinnjakke. Herregud som jeg elsker den! I de siste to årene har jeg gått helt bort fra skinnjakker i "normal" lengde, og kun gått med kortere skinnjakker. Those days are over, etter å ha brukt denne en dag bestilte jeg meg lik så godt en ny sort i vanlig lengde. Uansett, man kjenner at jakken er i god kvalitet når man har den på, i forhold til en litt lik jeg har fra Zara. Buksene er faux. Syntes faktisk at suede jakke + mer shiny skinnbukser passet utrolig godt sammen, er det bare meg?19.03.2017 - 12:57

EN BLOGGERS VERSTE FIENDE


Den eneste planen jeg hadde i går var å dra på Barcode for å ta noen kule outfitbilder. Det gjorde vi også. Da jeg som alltid først tok bilder av typen for å stille inn riktig lys og slikt, ble bildene dødsbra. Jeg tenkte hell yes dette blir dødskult. Så var det mor sin tur da vettu. Noe så jævlig og windy skal dere se lenge etter. Vind er virkelig en blogger (med langt hår) sin verste fiende, og ingenting er mer irriterende enn når du har gått lenge til en location, planlagt anntrekk og vinden ødelegger alt. I present to you - århundrets i-landsproblem ♥ ♥ ♥

Vi var også på en sen kino og så La La Land! Jeg hadde kjempehøye forventninger, og de leverte akkurat ikke. Den var alt for lang! Det er nok litt selvpåskyldt, for vi så ikke filmen før klokken 9 på kvelden etter noen svære glass rødvin. I tillegg hadde kinosalen sjenkebevilling - altså Trondheim LÆR! Noe så chill. Men ja, det ble en litt for lang film på slutten av en lang dag, men jeg anbefaler den absolutt. De lager virkelig ikke slike filmer lengre, og jeg elsker jo egentlig musikal-filmer. 

Processed with VSCO with a6 preset

Dagens mest vellykkede bilde - jeg som mister kameralinse-beskyttelsen nesten ned i sprinklene til et avløp. Da vet du du hadde en bra bildedag ass :):):)


Processed with VSCO with hb2 preset

Brekkie er det ikke det de sier ;))

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

I kveld kommer outfit! Og jeg skal begynne med uken som var igjen! Etter månedene i praksis måtte jeg til slutt ta en liten pause fra det, i og med at ukene var så like og ... kjedelige. Men nå er vi tilbake!18.03.2017 - 17:47

EDRU LØRDAG


Hei dere! Akkurat nå sitter jeg faktisk og blogger fra Steen og Strøm, haha. Har vært ute av hus hele dagen, og er ikke hjemme igjen før 12-tiden, så da er jeg veldig takknemlig for mobilblogg og et kamera med wi-fi på. SÅ genialt! Dagen har så langt gått til å bare vandre og kose oss. I dag også, haha! Små kaffepauser i sola, se og le. Det er litt deilig å ikke ha noe spesielt planlagt også! Nå skal vi snart finne en plass å spise middag, før det blir kino senere i kveld. Edrulørdag! Jeg pleier jo alltid å være ute når jeg er i Oslo, men ikke denne gangen. Jeg feirer jo bursdag neste helg så kanskje like greit å ta det med ro litt. <317.03.2017 - 20:37

STILLE HER INNE


Ettersom jeg har egen bil hjemme i Trondheim går jeg veldig lite, så jeg kjente jeg hadde veldig godt av å vandre litt rundt i Oslo i dag. Altså, det kjennes ut som leggene mine brygger på beinhinnebetennelse etter en lang dag i boots. Haha, spreka... Jeg vet jeg sa at det umulig kunne bli noe shopping i dag siden baggen allerede er full, men shopping ble plutselig dagens aktivitet. Altså, når jeg fant verdens kuleste beige Nikes i skinn klarte jeg ikke å dy meg, og da var vi i gang. Ellers tok vi oss en tur på operaen, hvor vi bla. fikk tatt noen nydelige outfitbilder før vi blåste vekk. 

Nå er det et aldri så lite familieselskap med biff og vin. Vet dere, selv om jeg har fartet dagen lang er jeg utrolig uinspirert akkurat nå til å skrive gøyalt og interessant. Men det virker som dere også er litt slitne og uinteressert, for det er jaggu stille her inne om dagen, haha! Men men, det er helg og folk har vel annet å gjøre enn å kommentere blogg. Nå skal ikke jeg si så mye heller, har ikke akkurat vært gapskrattende, tårevåte eller engasjerende innlegg heller de siste dagene. Håper dere har en super fredag. ♥
 

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Mitt beste Oslotips er å spise på Rice Bowl (ved Youngstorget) eller Risbolle i sidegaten til Karl Johan. Det er samme resturant og har den beste thaimaten. Har spist der hver gang jeg er i Oslo siden jeg var med på God Morgen Norge for femti år siden. It is too good


Processed with VSCO with a8 preset

Litt bilder fra i dag - en veldig fin vårdag, men som dere ser.... litt forblåst... :-)17.03.2017 - 12:38

SOVEDYR OG RABATTKODE


God morgen! Jeg kan ikke huske sist jeg sov så lenge som i dag. Halv 12?! Vi sovnet vel rundt 12-1 tiden også, så en tolv timers søvn er ikke dårlig. I dag er jeg klar for nye eventyr - jeg sitter egentlig bare og venter på at kjæresten skal bli ferdig på jobb, før vi skal møtes for å loke litt rundt i Oslo. Kofferten min er allerede alt for full, så om det blir noen shopping får vi se på.. Nelly hadde jo lagt av en gigantisk ladning sko til meg, så de tar en del av koffertplassen, haha. Og når det kommer til sko tenkte jeg å tipse der om rabattkodenkoden Nelly har nå, som gir 25% på NLY shoes! Også har jeg samlet noen av mine favs under, bla. de pointy thigh high skoene jeg brukte på lørdag. Elsker de, superdigge å gå i selv om det er ganske høy hæl på!


Klikk dere inn HER og bruk koden nlyshoes25 når du betaler!16.03.2017 - 18:11

ET LIV I LUKSUS


Gårsdagen var en urolig hektisk, men fin dag. Nelly hadde booket en stor og dødsfin suite til meg, Andrea og Julia på The Thief, så kan si det var deilig å komme frem. Fra tidligvakt på praksis til et liv i sus og dus på bare noen timer, haha. Vi delte en flaske rødvin mens vi fikset oss, så var det tid for middag med Nelly-gjengen. De er virkelig de beste, de tar sånn vare på oss og vi er egentlig bare en stor vennegjeng som fyker rundt og gjør masse kult sammen. Vi hadde bord på Pinerolo hvor det ble enda mer vin, indrefilet og trufflefries, og masse latter og samtaler. Som jeg koste meg! Vi skulle vel egentlig på gaybar også, men kvelden endte i hotellbaren før det ble toast og søppeltv til vi sovnet. 

I dag har jeg endelig fått møtt kjæresten! Og i kveld skal vi spise pizza og drikke rødvin med tanten min. Planen var egentlig å dra på førpremiere av Skjønnheten og Udyret i kveld, i tillegg til at vi skulle ut i kveld også. Men jeg er faktisk ganske redusert fra gårsdagen, så kjenner at det er like greit at det ikke ble noenting av begge delene, haha... Men hvem vet, pizza og rødvin er jo livets goder, plutselig er jeg ute og slenger meg på byen. Neida hehee

 

Processed with VSCO with hb2 preset


Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

I dag var jeg en sjukt raring og spiste cæsarsalat som hangovermat?? Altså HVEM ER DU15.03.2017 - 17:00

TÅRER OG ATTER TÅRER


Da var jeg ferdig i praksis! Jeg har jo egentlig gledet meg til dagen jeg får tilbake mitt "vanlige" liv, men jeg må innrømme at det var skikkelig trist å si hade i dag. Jeg begynte såklart å gråte, og jeg som hadde lovet meg selv at jeg ikke skulle. Men man rekker og bli glad i både voksne og barn på 8 uker altså! Jeg blir utrolig fort glad i folk, det er nok derfor jeg er så emosjonell. Det har vært 8 fine uker!

Akkurat nå sitter jeg på Værnes og skal straks begynne boardingen. Jeg skulle egentlig vært på event med Nelly akkurat nå og vaklet rundt på høye hæler og drukket cava, men på grunn av min siste dag på jobb rekker jeg jo ikke det. Men Nelly er jo da best og flyr meg inn anyways, for middag og party i kveld. Sier ikke nei takk til det! Så da blir jeg i Oslo hele helgen, og det gleder jeg meg veldig til. Både business og pleasure i helgen, just the way I like it! Nå skal jeg drikke opp rødvinen min før jeg går på flyet. SEE YOU OSLO!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset14.03.2017 - 16:28

SÅ LITE KAN GJØRE SÅ MYE


ANNONSE

I det siste har jeg gjort ganske mange, men små endringer på rommet mitt, som har utgjort en enorm forskjell. Jeg ble litt lei av det rosa og romantiske, og ville prøve meg må en god blanding av lyst og søtt, sammen med mørkere farger og litt mer minimalisme. Jeg har jo en god del ting og klær på rommet mitt, så full minimalisme blir det jo aldri, haha! Og selv om jeg har gjort små endringer her og der, har jeg nå byttet ut bildene på rommet mitt, og dere aner ikke hvor stor forskjell det har gjort. Nå er det akkurat slik jeg vil ha det! Jeg mener, bare se så fint det ble! Som alltid er det hos Desenio jeg har funnet disse fete posterne. Nederst i innlegget kommer det en aldri så liten rabattkode, hihi!
 

Processed with VSCO with hb1 preset


Processed with VSCO with hb1 preset
 

Processed with VSCO with hb1 preset


Processed with VSCO with hb1 preset


Processed with VSCO with hb1 preset


Processed with VSCO with hb1 preset

Her fant jeg også det store, badass bildet jeg la ut på Instagram her om dagen! Skulle egentlig ha dette over sengen, men syntes det rosa passet bedre. Gleder meg sånn til å få ha begge på veggene når jeg har min egen leilighet! De er hele 100cm, jeg eelsker store bilder! 

Processed with VSCO with hb1 preset

 

WHERE TO FIND IT:

JAVI INDY FINNER DERE HER

ABSTRAKT MALERI FINNER DERE HER

STAY WEIRD FINNER DERE HER

STREET WOMEN FINNER DERE HER


Rabattkode til dere!

Jeg har vært så heldig å få dele ut en rabattkode til dere, som gir dere 25% på alle posters hos Desenio (uten premiums, Tove Frank, lisa Bengtsson, Foto Factory og Kate Moss- bildene, og rammer). Den gjelder mellom 14-16 mars. Koden er annais ♥ Kos dere!13.03.2017 - 17:59

FUCKERONI


I går lærte jeg meg et nytt banneord - fuckeroni. Har dere hørt noe så bra? Det var Karoline som meldte det da hun var utenomjordisk fyllesjuk, og det er det mest accurate banneordet jeg har hørt på lenge. Jeg kom akkurat hjem fra en time (!!) med spinning med mamma, og fuckeroni det er grusom trening. Jeg glemmer konstant at jeg hater å spinne, for føler det er mye tyngre enn hva utbyttet man får. Er det bare meg? Nå er jo jeg litt mer typen som liker å springe gerilja i 10 minutter for så å pelle meg til helsikke hjem, men... Koselig å trene sammen med mamma da!

Nå skal jeg sette meg ned med litt skolearbeid! Jeg reiser til Oslo på onsdag etter siste dag i praksis, så resten av uka er det ferie. Da er det veldig greit å ha gjort ferdig arbeidskrav og treningsøkter, for you know me - jeg leker ikke ferie. Da er det all in avslapping. Anyways, jeg tenkte å vise dere noen nye godbiter jeg har klikket hjem!

 

Processed with VSCO with a5 preset        Processed with VSCO with a5 preset

ADLINKS

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset        Processed with VSCO with a5 preset


 

BRUN SKINNJAKKE NELLY HER

BLÅ KJOLE NELLY HER

ROSA OG SORT KJOLE NELLY, HER


Den blå kjolen har jeg i 36 og da blir den perfekt med et belte i, den rosa og sorte kjolen er i S og den er litt stor i størrelsen. Skinnjakken har jeg i 34 sitter som et skudd! Som jeg så vidt nevnte på dress like me anbefaler jeg virkelig skinnjakken, den minner sinnsykt mye om suedejakkene fra Zara. Luv em! 13.03.2017 - 10:00

3 DAGER IGJEN


Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

- DET VAR DEN HELGEKOSEN... -

Da var det tilbake på arbeid igjen! Eller, praksis som noen er veldig nøye på å påpeke. Haha, ja det er jo praksis, men når jeg er der i 8 timer hver eneste dag, og ja.. er på jobb, så blir det fort at jeg kaller det det også. Søta har jo aldri hatt en jobb før så la meg få den'a! Så var det mandag igjen og opp til vakt som starter 7. Jeg kommer til å savne døgnrytmen min slik når jeg slutter! På lørdag våknet jeg av meg selv klokken 09.45. Kanskje sent for noen, men for meg som i alle år har måtte slite og dra meg for å komme meg opp før 12 på lørdager er det utrolig deilig. Skal helt klart bli flinkere til å få et fast mønster på søvnen min, selv om jeg ikke har en jobb å møte opp på til tide. Nå har jeg faktisk bare tre dager igjen, og så er jeg ferdig i praksis. Herregud, det har gått fort! 8 uker BOOM bye?? Jaja. Ha en fin mandag dere, work hard play hard!!! Hahaha jeg hater meg selv12.03.2017 - 18:35

OVERTENNING


I går var første gang på veldig, veldig lenge at vi var ute på byen uten av vi feirer noe. Haha, snikskryt ;)) Men når vi i Trondheim er ute er det som oftest bursdager. Nå lyver jeg jo litt, for vi feiret jo egentlig noe - nemlig at hele gjengen er samlet! Nå som to stykker bor i andre land er det egentlig bare i jula og sommeren at absolutt alle jentene er sammen, så dere kan tro det blir fest når klabblaget er samlet! Så i går var det duket for vorspiel, før en tur ut på byen. Jeg er jo så sjukt inspirert til å ta bilder nå, så jeg tok meg selv i å få litt for overtenning med den nye speilrefleksen over skuldra på veg ut. Kanskje ikke det lureste å ødelegge det på fest etter 3 dager, haha. Så ingen bilder fra i går, men var ganske flink å oppdatere snap, så følg meg der - @annais!
 

Her er gårsdagens outfit! Så fort jeg så sol tenkte jeg jo det var varmt og deilig ute, men det var det jaggu ikke. Jaja, må lide for å se kul ut. Elsker den nye jakken min altså, spørs om jeg må klikke den hjem i flere farger. Så digg!
 

Processed with VSCO with a6 preset

ADLINKS

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

JAKKE SVEA, HER

HOOD CHEAP MONDAY, HER

SOLBRILLER RAY BAN, 

BUKSE DR DENIM

Buksen har jeg klippet selv som dere ser, der og fikk jeg litt overtenning og hele dritten har revnet. Hehe god søndag12.03.2017 - 10:00

DET MEST SPURTE SPØRSMÅLET PÅ BLOGGEN I DET SISTE


ANNONSE

Processed with VSCO with acg preset


Husker dere da jeg hadde spørsmålsrunde for noen uker tilbake? Jeg tuller ikke når jeg sier at hver fjerde spørsmål handlet om brunfargen min. Jeg svarte jo ikke på noen av de, siden jeg tenkte jeg skulle lage et eget innlegg om det. Og det kommer nå! Jeg sendte mail til Coverbrands om at vi måtte få til et selvbruningsinnlegg, og det var de enige i, så da sendte de meg all of the usual som jeg bruker. Det passet bra for jeg var tom av det meste! Nå tenkte jeg å vise dere hva jeg bruker for å få brunfargen dere har spurt så mye om + at jeg skal vise dere litt ny sminke som Coverbrands.no har fått inn, samt noe gamle favs <3

 

Processed with VSCO with hb2 preset

SELVBRUNING FRA ST. TROPEZ - HER

Kan jo starte med stjernen i showet, haha! Bronzing Mousse fra St.Tropez er den beste innen alt av selvbruning, rett og slett. Jeg har brukt den i 2-3 år, og kommer aldri til å bruke noe annet. Anbefaler den til alle venner og alle som spør meg hva jeg bruker. Den ser kjempenaturlig ut og lukter veldig lite selvbruning. Fargen på denne er litt mer oliven, og tror det er det som gjør den så naturlig. Men samtidig kan man bli sjukt brun, og det beste er at moussen er farget når den kommer ut sånn at man ser hvor man påfører farge. Den er litt pricy, men den er virkelig verdt pengene spør du meg.

SKRUBB FRA COCA BROWN - HER

This right here!!! Jeg har prøvd litt av hvert når det kommer til skrubber, og skjønte helt ærlig ikke helt vitsen før jeg prøvde denne. Denne er super røff, og skrubber virkelig. Jeg gidder ikke ta flere runder med skrubb før død hud og gammel brunfarge skal falle av jeg, ass! Denne fikser biffen på èn dusj, og jeg som bruker selvbruning såppas ofte er avhengig av at det går kjapt. 
 

SELBRUNINGSHANSE FRA SUNSPA - HER

En selvbruningshanske, enkelt og greit! Før brukte jeg ikke dette, men anbefaler dere å prøve - det gjør alt så mye lettere! Mye kjappere, mye jevnere, og mye finere hender etterpå, haha! Denne er i "suede" også, så kjennes ut som skinn mot huden. Brukt noen av disse her ja!


MINE BESTE TIPS FOR SELVBRUNING:

Her vil jeg egentlig bare si èn ting - selvbruning skal vaskes av. Jeg tror det er denne feilen flest gjør. Det er ikke meningen at du skal smøre deg inn og så dra på byen. Du skal dusje av alt, for etter x antall timer, når selvbruningen har satt seg, ligger det igjen masse overflødig bruning og oljer på huden som gjør deg superbrun, flekkete, du lukter sykt sterk selvbruning, og det ser bare too much ut. Jeg smører meg inn om kvelden, dusjer av om morgenen og påfører heller flere runder dersom jeg føler behov for det. Så pleaaaase, vask dere etter selvbruning, haha! Jeg kan seriøst se om noen har sminket seg direkte over selvbruningen, jeg spotter det på flekken, haha.

Ok, ett tips til, haha! Skrubb! Selvbruningen vil flekke av etter 4-7 dager og skal du ha ny runde da må (eller bør) du ha rene ark å påføre den på. Hvis ikke vil det bare sette seg masse gammel selvbruning i hårsekker osv, og det er nasty og ikke fint. Så skrubb av alt av gammel selvbruning når det begynner å flasse.

Processed with VSCO with hb2 preset

La oss ta for oss disse lekkerbiskene!

Processed with VSCO with hb2 preset        Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset        Processed with VSCO with hb2 preset


Tror dere jeg ble gira da Coverbrands hadde fått inn Ofra og Gerhard Cosmetics?! Altså, det er jo superpopulære merker som ikke har vært å finne i Norge før. Min fav er highlighteren - altså....... den er på delt førsteplass med champagne pop... Den er så gylden, men ikke for gull heller. Helt nydelig på huden, rett og slett. Dere finner den 
her.

Også fra Ofra er liquid lipsticken - i en rosefarge jeg gleder meg til å bruke når jeg blir litt brunere. Sitter veldig fint på leppene og er ikke ubehagelig tørr. Fargen jeg har heter Aries og den er det faktisk Manny Mua som har designet for Ofra. Dere finner den her.

Så til et skikkelig luksusprodukt - Gerhard Cosmetics sin lipgloss i fargen nude. Denne har lys inni og et speil på siden, følte meg som en skikkelig prinsesse da jeg tok på denne. Nydelig og enkel farge as well, og blir nok å bruke denne over leppestifter og alene. Dere finner den her.

 

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with acg preset        Processed with VSCO with acg preset

Så til denne ansiktsmasken som dere har sett noen ganger før, både på bloggen og på Snapchat! Dukmaskene fra Maskeraide er nesten litt farlige, fordi jeg blir så avhengig. De er dynket i serum og aktive ingredienser som gjør at huden føles myk og deilig etterpå. Den jeg bruker på bildet heter Beauty Rest'ore. Jeg elsker den fordi den gir huden min en boost og tilfører masse fuktighet når den er dehydrert. Her hadde jeg sovet med sminke og i tillegg brukt samme sminke dagen derpå, og følte meg derfor skikkelig ufresh. På kvelden tok jeg en dusj og tok på denne, og det hjalp veldig på både hud og sjel. Veldig stas egentlig, haha! De er også 100% nedbrytbare, altså godt for miljøet, noe som er et stooort pluss!


Processed with VSCO with hb2 preset

Til slutt, litt hyling over enda et kjent merke som er inne på Coverbrands nå - Lily Lashes! Også superpopulært, og jeg ble så glad da jeg fikk prøve disse. Disse er i modellen Diamond, og er egentlig akkurat slik vippeextensionet mitt er når det er flunkende nytt. Fluffy og glam. Så disse er veldig kjekke når vippene begynner å falle av og trenger en påfyll, og jeg skal ut. Perfekt glamvipper spør du meg! Dere finner de her.

 

Rabattkode til dere! 

AECOVER3 gir dere 15% rabatt på all sminke og hudpleie. Er gyldig ut 15.mars og gjelder ikke salgsvarer, Jeffree Star, ghd eller NYX.♥10.03.2017 - 19:57

DRESS LIKE ME #18


ADLINKS

Herregud det er lenge siden jeg har hatt dress like me! Ikke siden sensommeren faktisk. Det er for lenge siden! Jeg er jo veldig glad i å sitte å sysle med disse innleggene - søke, se, sette sammen. Så om dere liker de må dere gjerne si ifra! Jeg har tatt skikkelig helg - min siste helg etter 100% jobb. Neste helg er det jo tilbake til mitt "vanlige" liv igjen. Så skal nyte denne helgen - for å få helg etter en full uke med en vanlig jobb, det er deilig det. 

JAKKE HER SKO HER SOLBRILLER HER 

Dere har spurt så mye om denne jakken og den er fra Zara, men nå har Nelly fått inn denne så og si helt like igjen. Den er .. tja, kliss lik. Jeg har den selv! Bare at denne er mer brun og ikke grønn-ish! Skoene er de samme, luv them!
ØREPYNT HER BELTE HER KJOLEJAKKE HER 

Denne kjolen/jakken var faktisk grunnen til at jeg lagde denne utgaven av dress like me! Det var en så enorm etterspørsel på denne kjolen da jeg brukte den i ørkenen, og den er gammel fra Nelly. Men nå har de fått inn en så og si helt lik, så da måtte jeg jo tipse dere om den! Ørepynten er den samme.
 
BUKSE HER TSHRIT HER SMYKKE HER KLOKKE HER 

Enkelt og greit, casual og comfy! Her er tskjorten den samme. Har blitt veldig glad i slik laidback og enkel stil i det siste!
 
BELTE HER BUKSE HER GENSER HER 

Her er beltet det samme, og den samme toppen bare i genser. Har genseren også, haha! Buksen min er jo fra Junkyard men er utsolgt, så da fant jeg en så og si helt lik, bare uten det slitte. Elsker boyfriendjeans!09.03.2017 - 20:40

BLOGGMOTIVASJON PÅ BOKS


Processed with VSCO with a5 preset

Da var endelig dagen her! Jeg har noe å blogge om! Haha, neida 99% spøk det der. Men seriøst da, endelig - jeg har kjøpt meg ny speilreflekskamera! Jeg prøver å ikke være enda mer idiot som en forbruker i et forbrukersamfunn, og har vel egentlig bare gått rundt og ventet på at den gamle speilrefleksen min skal gå i stykker så det ikke er brukanes mer. Skjermen er knust og knappene litt seige, men det funker fjell. Men nå har jeg hatt lyst på et nytt kamera i over et år, og for et par dager siden klikket jeg det hjem. Mitt gamle fungerer enda, det er 4 år gammelt og høyt elsket. Men så har det seg slik at blogg faktisk er yrket mitt, og da føler jeg at jeg kan unne meg litt bedre utstyr selv om det gamle ikke er ødelagt, rett og slett. Så ja, nå har jeg kjøpt meg Canon 6d og det føles amazing! Det er veldig stor forskjell fra mitt gamle (600D), dette er jo mer et proffkamera og det merker jeg allerede, når jeg kun har testet det noen minutter her hjemme i dårlig lys.

Så det er dette jeg kaller bloggmotivasjon! Herregud som jeg gleder meg til å ta bilder med dette. Nå er jeg sykt taper og går rundt og tar bilder av alt jeg ser i huset. Typ trettenåring på julaften i 2008 som hadde fått seg Sony Ericsson i700 med to megapixels kamera. You know? Haha, her har dere noen bilder tatt just nu for spesielt intereserte

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Men jeg har et spørsmål... til noen som er gode på kamera... Da jeg brukte 50mm linsen min på det gamle kameraet måtte jeg stå typ 7 meter unna objektivet siden det var så zoomet (50 mm er jo som oftest det). Men når jeg setter 50mm linsen på 6d kameraet er det samme blurry bakgrunn og effekt, men jeg står helt nært????? Tell me what is happeing (jeg elsker det da, men lurer LÆLL liksom)08.03.2017 - 19:10

DA REAL MVP


GOD KVINNEDAG, alle fine, digge, snille, smarte kvinner! Har dere hatt en fin og likestilt dag? I have! Som hver dag! Deilig. Deilig å være kvinne i 2017 ass. Takk for alle før meg som har gjort det så digg og lett å være kvinne. Yo da real MVP! 

Jeg skrev jo i forrige innlegg at jeg skulle komme tilbake senere i dag med forhåpentligvis noe fornuftig å si. Jeg har vært fornuftig i dag med jobb 1, jobb 2, grønnsakswok, enda en visning og treningsøkt. Men har jeg noe gøyalt å fortelle dere? Niks. Eller - en uke igjen av praksis! Etter det har jeg så masse planer. Anyways, jeg har det travelt, jeg er faktisk hentet av Karen akkurat nå. Woops, hadebra!08.03.2017 - 08:00

FAVE SNEAKERS


Hands down mine favoritt-sneakers. Som jeg nå har i tre forskjellige modeller! Haha. Det er så typisk meg når jeg finner et par sneaks (eller sko generelt) som jeg liker, å kjøpe de i alle mulige modeller og farger. Husker dere min forkjærlighet for Converse? Og hadde de i litt for mange farger? Akkurat slik er jeg med Adidas Superstarsene mine. Skal klare å dy meg fra å kjøpe flere farger nå, jeg bruker jo bare hvite sko uansett. Men syntes de sorte blir dødskule til et helsort antrekk. Jeg vet ikke hva det er som gjør at jeg forelsket meg slik i disse altså! Det er nok at de er så enkle. Jeg bruker de til alt fra paljettkjoler (no joke!) til joggedress. Det er jo en klassiker innen sneaks, jeg husker jo disse med sorte striper helt fra jeg var liten, haha! Så ja, i mangel på noe annet kult å fortelle i dag ville jeg anbefale dere disse en gang for alle. Jeg bruker de jo i outfits titt som det er. 

Nå er jeg forhåpentligvis på jobb, haha! Jeg har hatt lyst til å oppdatere 2 ganger om dagen, men tiden har ikke strukket til i det siste. Så da ble det et forhåndspostet innlegg, så har jeg forhåpentligvis noe fornuftig å komme med i ettermiddag også, haha!

ADLINKS

Processed with VSCO with a5 preset

 

- MY FAVOURITE SNEAKERS -
 


Processed with VSCO with a5 preset


- ADIDAS SUPERSTARS -Processed with VSCO with a5 preset


VANLIGE HVITE HER // SORTE REPTIL HER // HVITE REPTIL HER
 

Ha en fin dag!


Kommentarer: 2
kategori: klær

07.03.2017 - 18:27

FORBANNA


Vet dere hva jeg begynner å bli jævlig lei av? Å være på visninger sammen med kun voksne folk, som oftest godt voksne foreldre gjerne med dattera eller sønnen sin as well. Og det blir ganske obvious gjennom visningen at det iiiikke er sønnen eller dattera som skal kjøpe den leiligheta sjæl, for å si det sånn. Nå er jeg såppas heldig at jeg har  muligheten til å kjøpe meg min egen leilighet, helt uten hjelp fra noen (altså, seff litt hjelp fra banken haha) og det kan jo i disse dager bli sett på som "prestisje", men hadde det ikke vært for disse foreldrene som kun skal tenke på egen vinning og må gi ungen sin med en egen leilighet hadde det ikke vært så prestisje å ha råd til egen leilighet. Da hadde flere unge hatt råd til det, og hadde i hvertfall fått en sjangse. Jeg har vært på en gooood del visninger nå, jeg har jo vært på leting i to år, og det er samme prosedyre hver gang. Gjerne alt fra 40-60 kvadratmeter, gjerne ett rom - leiligheter ment for unge. Men neida, skal vi la unge få en sjangs til å kjøpe sin første leilighet???? NEI nei nei vi skal by og by med formuen vi har bygd opp i løpet av 30 år for å gi kidden en egen leilighet. Altså for fucks sake gi hun eller han en flatskjerm eller bil hvis det er så om å gjøre, og la boligmarkedet være fair for alle. Jeg vet jeg er gaaaanske fyrt opp nå, men jeg kom nettopp hjem fra visning nummer 1000 med meg + bare masse andre foreldre. Det at prisene presses opp slik rammer jo meg også på èn måte, men det er det at å kjøpe sin første leilighet som ung uten hjelp fra foreldre skal være umulig, som virkelig gjør meg så forbanna. Jeg kjenner så mange som er dødsflinke å spare og virkelig hadde fortjent sin egen leilighet. Hvis det ikke skjer noe snart vil jo ikke folk på min alder kunne kjøpe sin egen leilighet før en er oppe i 30-40 årene uten hjelp fra foreldre eller vinne i lotto???? Er det nødvendig at noen skal sitte med 3-4-5-6 boliger mens andre skal sitte med ingen?

Og ja - jeg skjønner tanken. Det er bare for å gi barnet sitt en start inn i boligmarkedet og det er jo egentlig veldig fin tanke det, men det gjør det bare så jævlig vanskelig for alle andre å komme inn. Og når jeg ikke en gang er i den posisjonen selv og syntes det er urettferdig, kan jeg bare se for meg hvor urettferdig de som sitter i den umulige boligknipa der syntes det er. Og for dere som kanskje sitter i en leilighet kjøpt av mor og far mens du leser dette - jeg sier ikke at du eller foreldrene dine er jævlige personer. Du er kjempeheldig som har fått en leilighet, det er du!! Og ja jeg skjønner at du betaler renter kanskje selv, og at den etterhvert er din. Men det gjør likevel å komme seg inn på boligmarkedet for andre vanskeligere. Jeg mener ikke å kjefte på noen, eller si at noen skal skjerpe seg (i hvertfall ikke de som er så heldige å få bo i leilighetene, dere har jo bare vært dødslucky). Jeg sier at her må noe gjøres. Jeg sier at dette syntes jeg er urettferdig. La meg syntes dette er urettferdig plz bye
 

Processed with VSCO with a5 preset

Prøve å avslutte med noe hyggelig da. I går var jeg ute og spiste en mikroskopisk og tørr indrefilet. Men med godt selskap da, så det var en fin dag i går, alt i alt! Haha. Lenge siden jeg har raget så mye ass føler meg nesten litt sliten06.03.2017 - 17:54

DETTE GIDDER JEG IKKE IGJEN


En dag i sjuende klasse hadde jeg hodepine i en dag, før jeg plutselig mistet alt synet i flere minutter. Det var ufattelig ekkelt, og der og da trodde jeg vel egentlig at jeg hadde blitt blind. Haha, søte lille, dramatiske Anna! Men for dere som har opplevd det selv er virkelig et migreneanfall helt grusomt, og heldigvis har jeg aldri hatt det igjen. Jeg regner med det første også er det værste, for jeg skjønte virkelig ikke hva som skjedde med meg. Uansett, etter jeg hadde det den ene gangen er jeg tydligvis en migrenist (hahaha jeg elsker å finne på slike ord), og vil mest sansynlig få det igjen. Det har jo gått over 10 år siden sist, men i dag var dagen. Midt på jobb med en bankende hodepine og synet begynte å surre noe veldig. Jeg vet ikke om det er kroppen min som har vokst og tåler mer, men det var heldigvis langt mindre dramatisk enn sist og det gikk kjapt over. Ellers så var det bare en helt vill og kortvarig hodepine! Jeg håper nesten det, for å bli en migrenist på fulltid orker jeg ikke bare. Jeg syntes så synd på dere som må streve med det der i hverdagen!
 

I dag er det fullt kjør, og jeg er hjemme og dusjer etter jobb og trening før jeg skal ut å møte en venninne for middag. Så bærer det rett på henging! Emilie er hjemme i en uke nå, så det skal nytes. ♥
 

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Meg i dag da dere !!! For hundrede gang !!! Hahaha. Som sagt: aldri gammel den der


Noen som har opplevd det samme? Å få migrene så lenge etter første gang?05.03.2017 - 18:23

LEI SEG


Åh, i dag hadde jeg egentlig satt av til å blogge om noe gøyalt for dere. Føler bloggen har vært litt monoton i det siste. Altså, jeg er fornøyd med oppdateringene mine altså, men de har kanskje vært litt... kjedelige? Det er vel rett og slett fordi livet mitt er litt kjedelig at the moment, og fordi jeg ikke rekker å sitte timesvis med ett innlegg nå som jeg er i praksis. Men det er bare to uker igjen nå, og etter det har jeg planlagt maaassse... Både for meg selv og bloggen! Men anyways, det ble ingen bloggdag i dag. Kjæresten reiser jo hjem i dag, og dere har vel skjønt litt tegninga på hva jeg syntes om det. Det er så trist! Og av en eller annen grunn syntes jeg det bare blir tristere og tristere om dagen. Før var det grining og ferdig med det, nå kan jeg være nedfor og lei meg i flere dager etterpå. Men samtidig er det en fin gråting, når du gråter fordi du er glad i noen! Så det går jo fint. Men føler det er litt deilig å skrive litt om det på bloggen, siden det er så mange som har det likt! 

Så ja, i dag tenkte jeg heller å vise dere mine to nye vesker i kolleksjonen min av sorte små. Haha. Det er så random. Men jeg liker det. Grine litt, skrive litt, være litt overfladisk. Dere vet jo at dere er inne på min blogg as well, så noe så random kommer kanskje ikke som et sjokk heller, haha...
 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset


VESKE TIGER OF SWEDEN


Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset


RYGGSEKK RIVER ISLAND, HER

Da er det bare å lade opp til en ny uke da! Søndager er fanken ikke en gøyal dag ass!04.03.2017 - 13:27

BLOGGFUNFACT


Det er ganske lenge siden sist dette skjedde - men jeg har total skrivesperre i dag. Man skulle kanskje tro det er noe som skjer her og der når man har blogget i 9 år, men jeg tror faktisk ikke det skjer mer enn èn gang i året. Og i dag er så sykt den dagen. Man klarer alltid å vri innlegget til enten noe man skal gjøre, noe man har gjort, noe man gleder seg til å gjøre, noe man vil gjøre. Noe man tenker på. I dag? Nope. Heldigvis er det lørdag, ukas dårligste bloggedag. Ingen blogger, ingen leser blogg. Eller, jeg ser jo at dere klikker dere inn - men lørdag er faktisk den dager færreste leser blogg i uka. Bloggfunfact!

Anyways, for første gang på to måneder har jeg ingenting som skulle vært gjort. Eller jo fuck nå tok jeg feil, jeg har faktisk noe jobb som må gjøres. Haha, er det mulig. Deilig da, endelig noe å finne på, haha! Selv om sinnsykt mange er hjemme i helgen har jeg ingen planer med noen i formiddag, sånn går det når alle syntes skisport er så innmari gøyalt. Altså, dere vet jeg ikke er så veldig sportslig av meg - men skisport er virkelig så kjedelig. Zzznooork

Skrivesperre du liksom. 2016 ord på 5 minutter (BAM!), hva er det jeg snakker om
 

Processed with VSCO with hb2 presetADLINKProcessed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

 

DENIM JACKET JUNKYARD XX-XY, HEREProcessed with VSCO with hb2 preset

Kult å ha dongerijakka si slik altså, hadde det på bursdag sist helg også - men fy fafen så upraktisk! Fikk ikke løftet armene for å ta meg snacks en gang. DA vet dere det er gått for langt! Haha. 

Processed with VSCO with hb2 preset


Kommentarer: 6
kategori: klær

03.03.2017 - 16:55

OVERASSKELSE!!


I går kveld lå jeg å sov, da kjæresten min ringte klokken halv 12 (ja det er ei som blækker tidlig om dagen). Jeg ble nesten litt bekymret siden han visste jeg lå å sov, så det måtte jo skjedd noe. Men neida, han lurte på om jeg ville komme å hente han på bussholdeplassen! OM det var ei som var kjapp opp av senga! Desverre var det ei som hadde drukket noen glass vin før hun la seg (ikke alene altså, hørtes ikke helt bra ut det der hahaha), så jeg ble sittende å vente og trippe med bena på at kjæresten min skulle komme inn døra. Jeg elsker å bli overrasket men blir det nesten aldri (hint hint;))) så når slike ting skjer får jeg virkelig hæla i taket. Så koselig å se kjæresten min igjen! Det sykeste av alt? Jeg hadde tenkt å bestille meg spontanbillett til Oslo i helgen. Takk gud for at jeg ventet med det da, haha!

Her har dere dagens outfit! Er ikke så ofte jeg går i helhvitt, men i dag ble et lite unntak. Strikk og denim slår aldri feil! All white errrthang

 
Processed with VSCO with a5 preset       ​Processed with VSCO with a5 preset


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset02.03.2017 - 19:14

OUTFIT + KONKURRANSE!


Har dere hatt en fin torsdag alle sammen? Selv er jeg ganske død, og vil egentlig bare legge meg og våkne til fredag og helg i morgen. Da er det i tillegg duket for karneval i barnehagen, og dere vet jo hvor mye jeg elsker slikt! Men slik blir det ikke, for jeg har masse jobb som må gjøres først og mengder med klær som må vaskes. Selv om slike ting suger, er det også sjukt digg å få gjort det. Livet blir så mye mindre kaotisk! Jeg elsker å ha ting på stell, haha.

Under kommer en outfit for et par dager siden, litt uvant meg med slik tomboy-stil, men jeg eeelsker blandingen av røft og loose sammen med tight og sexy. Armbåndet er nytt, og er det ikke søtt? Hadde egentlig tenkt å vise dere det rundt valentinesday - jeg mener, finnes det søtere gave? Jeg har gått med det nesten hver dag i det siste, syntes det er så nydelig. I tillegg er det det første armbåndet med så mange justeringer at det passer til disse barne-håndleddene også. 

Processed with VSCO with a6 preset

ADLINKS / SPONSET

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

- TOMBOY -

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset
 

- J ♥ A -


Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset


TOPP NLY

BUKSE JUNKYARD

SKO ADIDAS, HER

BELTE CALVIN KLEIN, HER

ARMBÅND JANE KØNIG, HER
 


Konkurranse til de beste leserne i verden!

Sammen med Jane Kønig får jeg lov å dele ut et likt armbånd som det jeg har på meg over. Tjoheii, er jo såå lenge siden jeg har hatt noen giveaway nå! Dere får så klart velge hvilke bokstaver dere vil ha på, og farge. Og om dere vil ha èn bokstav eller tre som meg, opp til dere! Det eneste dere trenger å gjøre er å følge meg på Instagram (@annais) og følge facebooksiden min. Så kommenterer dere bare "GJORT" her! Trekker en vinner innen en ukes tid tenker jeg. Lykke til ♥Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017
hits