hits
 • 29.04.2009
 • 20:39
 • BOM BOM POW!

  .. Det var det sangen på videobloggen het. Det var visst dødsvikig. Nå sitter jeg, Karen og Maria og sikler over Nate som snurrer over skjermen i Gossipgirl. Idag har vi vært i byen, egentlig bare for å kjøpe noe til et prosjekt på skolen, men det ble selvfølgelig noe annet. Jeg kjøpte faktisk tightsen sånn ca bare jeg av alle vennene mine liker, haha. Sorry for at det ble så sent før jeg ga ifra meg lyd, men nettet ville ikke gi meg innleggstingen, og så måtte.. jeg tiper dere skjønner tegninga. Internettet funka ikke. Høhø.
  Image and video hosting by TinyPic
  Vil dere at jeg skal lage "Annais' going shef" om disse smørbrødene? Mat for vi som ikke kan lage det. - A
 • 29.04.2009
 • 16:35
 • DRØVVEL


  Sorry for dårlig lyd! Og det er veldig mye tull altså. Haha. - A
 • 29.04.2009
 • 15:03
 • SLØYFE

  Hei søtiser! Sitter å river av litt dårlig maskara fra vippene, hadde litt dårlig tid imorges. Idag skal jeg kåre vinneren av konkurrasen, så dere må bare kjappe dere hvis dere ikke har deltatt enda. Idag var jeg rett og slett råsliten. Sovnet ikke før i 2 tiden. Det var nemmelig da strømmen gikk ut av Nintendoen. Det var egentlig ingen god idè å røre den, jeg ble litt for oppslukt. Jeg vurderte til og med å bruke spare-til-ipodtouch pengene mine til å kjøpe en selv.

  Idag skal jeg gjøre akkurat det samme som igår. Spise is, (jeg må prøve en av de nye barneisene) og møte Karen. Må få ladet opp gameboyen så vi kan spille litt på det. Do-do-do-dodo DO. Do. Sånn er nemmelig Mariosangen.
  Image and video hosting by TinyPic
  Bukse fra GINATRICOT, topp fra VEROMODA og sløyfe fra GINATRICOT.
  Image and video hosting by TinyPic
  - A
 • 28.04.2009
 • 21:10
 • PARK-KOS / PARK- KAOS

  Hei! Jeg fant ut jeg skulle poste videoen imorgen heller. Jeg har vært ute med min supre Karen og hennes søster, og den hårete dotten Melis. Vi gikk bare rundt (nei, vi hang ikke) og satte oss i en park. Eller, hele nabolaget mitt er jo en park. Bror kom nettopp å sa at lillesøsteren til Karen har glemt av Nintendo DS'en her. Ehe. Jeg skal prøve å holde meg. Karen ser du dette? Er det greit jeg spiller litt Super Mario Bros? Ellers er jeg livredd for svineinfluensa, har tydligvis kommet til Trondheim! Uff og uff. Men nå skal jeg slå meg løs med DS. Jeg har aldri hatt en, derfor er det ikke sikkert den kommer tilbake til Karen i live. Så til overskriften. Jeg møtte sånn ca 7 hunder på hele turen, og Melis er i løpetid. Trenger jeg si mer?
  Image and video hosting by TinyPic
  Jeg tror vi ser på noe..Image and video hosting by TinyPic
  Mmm..


  "Musikksmaken din e liksom sånn kazumisanga eller sånne syke gangstersanga.." - Emilie om musikksmaken min. I give' u gangster! Hva er din musikksmak? - A
 • 28.04.2009
 • 18:32
 • KLAR FOR SOMMER!

  Etter å sett på Nelly's nye sommerklær er jeg virkelig klar for sommer. Har ingen shortser, så tror jeg skal bestille meg en. De siste timene har jeg brukt til å spille inn en videoblogg, få spaghetti rundt munnen og pilke ut druer fra tennerne. Videobloggen kommer i neste innlegg, og er veldig saklig. Det er egentlig en video om hvordan jeg er. Altfor fjern, som skal snakke om alt samtidig. Og ler av mine egne spøker. Men det er faktisk utrolig smart, for da blir det aldri kjedelig.

  Image and video hosting by TinyPic
  Hvilken bør jeg ta? Den i midten eller den andre? Alt fra Nelly.

  Ellers gleder jeg meg veldig til 1 Mai, for da er det "lønningstid"! Mottar tilsammen ca 3000 fra forskjellige sponsorer, så det blir rett og slett råhelig. Trodde aldri det skulle bli noe mer en 100 kr til sammen, men hallo! Hvis du også vil lære mer om å tjene på å blogge kan du se her og her. Skal jeg belønne megselv med en shorts montro? - A
 • 28.04.2009
 • 15:25
 • OPPTIMISTISKE SMS'ER

  Idag var klassen på Sats. En ganske dårlig åpningsreplikk. Jeg kommer da med en DC tshirt, joggesko og faktisk, opptimistisk. Ivertfall, vi trente masse, skuldrer, lår, legger, rygg og mye annet jeg ikke kan navnet på en gang. Tenkte jeg skulle være såppas sporty å gå hjem igjen. Eller nei, det var egentlig ganske klar for meg at jeg skulle ta buss. Å gå var ikke en gang et valg. For å få tilbake det vi nettopp hadde trent vekk kjøpte jeg og Ida kanelsnurrer, sjokomelk og smågodt. Jeg skal ikke en gang late som jeg ikke syns det var dritt-tungt en gang.

  Nå skal jeg få med meg Melis på tur (eller hun skal få med meg..), så skal jeg poste pakken. Vil dere høre hvordan det gikk på matteprøven og framføringen? Ikke? Jeg sier det fordi. Det gikk supert. Jeg slo virkelig på stortromma, å sendte en superopptimistisk sms til mamma: " Prøve og fremføring gikk supert!" Det er ikke ofte. Ikke ofte.Image and video hosting by TinyPic
  Ikke dagens outfit, bare et dårlig redigert bilde. Men nå må jeg forte meg ut før Melis pisser seg ut. - A
 • 27.04.2009
 • 21:41
 • JEG GIR DERE - HULKEN

  God kveld folkens! Jeg går nå til sengs, 10 % smartere en jeg var før jeg startet med matten idag. Det er da bra.. eller? Vi går bare håpe jeg var 90% klar til prøven før jeg startet. Uff, nå ble det mye matte. Min kjæreste kalkulator Hulken er ivertfall med imorgen, og skal hjelpe meg gjennom prøven imorgen. Lurer dere på hvorfor den heter hulken? Se på bildet under.. Den diamantbelagte kalkulatoren sviktet meg etter den 2 dager, så..

  Er vel ingen som leser dette nå, alle ser vel på Paradise eller Wipeout. Skulle egentlig sett på noe av det jeg også, men siden datan fester 24/7 er det vanskelig å få postet et innlegg i den tiden jeg skal ha. Lurer dere nye lesere på hvorfor jeg sier fester kan dere bare se på innleggene lenger ned, hvor jeg klager over at datan klikker. "Fester" høres mer morsomt ut. Men nå skal jeg opp å glede meg kjempemye til Norskframføring!
  Image and video hosting by TinyPic
  Måtte nesten fjerne tlf-nummeret mitt. Haha. Men er den ikke kul? Natta verdens beste lesere! - A
 • 27.04.2009
 • 19:17
 • KAN IKKE INTERNETT VIRKE HELE TIDEN?

  Internett har nok en gang bestemt seg for å ha en heidundranes fest inni datan. Hvorfor kan ikke alt bare virke? Huff og huff. Jeg er hjemme fra en svett trening, og er klar for badekaret. Jeg er helt klart klar for å skylle vekk smuler fra en Burger King burger, jeg føler meg utrolig slaskete. Jeg kunne følt meg lekrere, der jeg sitter i hestehale og strikk rundt hodet, småsvett i treningsklær mens jeg angriper en stor burger. Men, sånne dager er jo litt deilige.  Etter jeg har dusjet skal jeg nok sette meg i hengekøya å løse ligninger. Jeg må virkelig stå på til prøven imorgen, helt til det kommer algebra ut av nesen min (jepp, jeg ser på Hanna Montana).
  Image and video hosting by TinyPic
  Se på disse da! De er mine og Kristine sine, måtte nesten ha de. Anna + Is. Annais, ikke sant.. Annais, ikke sant det er en is, og jeg er Anna.. ikke sant, kult? Jeg tipper dere har skjønt det. - A
 • 27.04.2009
 • 15:31
 • IKKE DATAFRI

  Hei! Lurte dere der eller? Idag har jeg faktisk ikke datafri. Jeg skal nemmelig kjøre 7 timer i bil på Torsdag, derfor flytter jeg den til da. Idag er det en utrolig hektisk dag. Dansing og full fokus mot matteprøve. Idag er det åpen dag, dagen folk kan komme å se på. Hoihoi. Men nå har jeg kjempedårlig tid, skal fortelle dere masse (hvis jeg husker det..) når je gkommer hjem! Slik ser jeg ivertfall ut idag.

  Image and video hosting by TinyPic
  Bukse fra H&M, sko fra H&M, bluse fra VEROMODA og armbånd fra ACCESORIZE.
  Image and video hosting by TinyPic
  Plaster, åhja.Image and video hosting by TinyPic
  Snakkes senere!  - A
 • 26.04.2009
 • 20:54
 • KONKURRANSE - 6 VINNERE

  DETTE MÅ DU GJØRE
  Skriv hvilken farge du vil ha! Du kan delta 2 ganger, og bytte på hvilken farge. Det er ikke lov å skrive det mange ganger under hverandre! Ganske enkelt spør dere meg!:-)

  DETTE KAN DU VINNE
  Noen hjemmelagde smykker jeg har laget. De er av vanlige barneperler, og de er formet som cd-spillere. Ingen av de er brukt. Jeg kommer til å skrive annais kjempelite på de.

  FAKTA
  Den avsluttes på førstkommende Onsdag. Du kan ikke vinne fler, du kan bare vinne ett. Denne konkurransen er veldig liten, derfor er det egentlig ikke så mye fakta!:-) Husk å skriv e-post eller mail.

  Image and video hosting by TinyPic
  - A