29.04.2009 - 20:39

BOM BOM POW!


.. Det var det sangen på videobloggen het. Det var visst dødsvikig. Nå sitter jeg, Karen og Maria og sikler over Nate som snurrer over skjermen i Gossipgirl. Idag har vi vært i byen, egentlig bare for å kjøpe noe til et prosjekt på skolen, men det ble selvfølgelig noe annet. Jeg kjøpte faktisk tightsen sånn ca bare jeg av alle vennene mine liker, haha. Sorry for at det ble så sent før jeg ga ifra meg lyd, men nettet ville ikke gi meg innleggstingen, og så måtte.. jeg tiper dere skjønner tegninga. Internettet funka ikke. Høhø.
Image and video hosting by TinyPic
Vil dere at jeg skal lage "Annais' going shef" om disse smørbrødene? Mat for vi som ikke kan lage det. - A


29.04.2009 - 16:35

DRØVVELSorry for dårlig lyd! Og det er veldig mye tull altså. Haha. - A


29.04.2009 - 15:03

SLØYFE


Hei søtiser! Sitter å river av litt dårlig maskara fra vippene, hadde litt dårlig tid imorges. Idag skal jeg kåre vinneren av konkurrasen, så dere må bare kjappe dere hvis dere ikke har deltatt enda. Idag var jeg rett og slett råsliten. Sovnet ikke før i 2 tiden. Det var nemmelig da strømmen gikk ut av Nintendoen. Det var egentlig ingen god idè å røre den, jeg ble litt for oppslukt. Jeg vurderte til og med å bruke spare-til-ipodtouch pengene mine til å kjøpe en selv.

Idag skal jeg gjøre akkurat det samme som igår. Spise is, (jeg må prøve en av de nye barneisene) og møte Karen. Må få ladet opp gameboyen så vi kan spille litt på det. Do-do-do-dodo DO. Do. Sånn er nemmelig Mariosangen.
Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra GINATRICOT, topp fra VEROMODA og sløyfe fra GINATRICOT.
Image and video hosting by TinyPic
- A


28.04.2009 - 21:10

PARK-KOS / PARK- KAOS


Hei! Jeg fant ut jeg skulle poste videoen imorgen heller. Jeg har vært ute med min supre Karen og hennes søster, og den hårete dotten Melis. Vi gikk bare rundt (nei, vi hang ikke) og satte oss i en park. Eller, hele nabolaget mitt er jo en park. Bror kom nettopp å sa at lillesøsteren til Karen har glemt av Nintendo DS'en her. Ehe. Jeg skal prøve å holde meg. Karen ser du dette? Er det greit jeg spiller litt Super Mario Bros? Ellers er jeg livredd for svineinfluensa, har tydligvis kommet til Trondheim! Uff og uff. Men nå skal jeg slå meg løs med DS. Jeg har aldri hatt en, derfor er det ikke sikkert den kommer tilbake til Karen i live. Så til overskriften. Jeg møtte sånn ca 7 hunder på hele turen, og Melis er i løpetid. Trenger jeg si mer?
Image and video hosting by TinyPic
Jeg tror vi ser på noe..Image and video hosting by TinyPic
Mmm..


"Musikksmaken din e liksom sånn kazumisanga eller sånne syke gangstersanga.." - Emilie om musikksmaken min. I give' u gangster! Hva er din musikksmak? - A


28.04.2009 - 18:32

KLAR FOR SOMMER!


Etter å sett på Nelly's nye sommerklær er jeg virkelig klar for sommer. Har ingen shortser, så tror jeg skal bestille meg en. De siste timene har jeg brukt til å spille inn en videoblogg, få spaghetti rundt munnen og pilke ut druer fra tennerne. Videobloggen kommer i neste innlegg, og er veldig saklig. Det er egentlig en video om hvordan jeg er. Altfor fjern, som skal snakke om alt samtidig. Og ler av mine egne spøker. Men det er faktisk utrolig smart, for da blir det aldri kjedelig.

Image and video hosting by TinyPic
Hvilken bør jeg ta? Den i midten eller den andre? Alt fra Nelly.

Ellers gleder jeg meg veldig til 1 Mai, for da er det "lønningstid"! Mottar tilsammen ca 3000 fra forskjellige sponsorer, så det blir rett og slett råhelig. Trodde aldri det skulle bli noe mer en 100 kr til sammen, men hallo! Hvis du også vil lære mer om å tjene på å blogge kan du se her og her. Skal jeg belønne megselv med en shorts montro? - A


28.04.2009 - 15:25

OPPTIMISTISKE SMS'ER


Idag var klassen på Sats. En ganske dårlig åpningsreplikk. Jeg kommer da med en DC tshirt, joggesko og faktisk, opptimistisk. Ivertfall, vi trente masse, skuldrer, lår, legger, rygg og mye annet jeg ikke kan navnet på en gang. Tenkte jeg skulle være såppas sporty å gå hjem igjen. Eller nei, det var egentlig ganske klar for meg at jeg skulle ta buss. Å gå var ikke en gang et valg. For å få tilbake det vi nettopp hadde trent vekk kjøpte jeg og Ida kanelsnurrer, sjokomelk og smågodt. Jeg skal ikke en gang late som jeg ikke syns det var dritt-tungt en gang.

Nå skal jeg få med meg Melis på tur (eller hun skal få med meg..), så skal jeg poste pakken. Vil dere høre hvordan det gikk på matteprøven og framføringen? Ikke? Jeg sier det fordi. Det gikk supert. Jeg slo virkelig på stortromma, å sendte en superopptimistisk sms til mamma: " Prøve og fremføring gikk supert!" Det er ikke ofte. Ikke ofte.Image and video hosting by TinyPic
Ikke dagens outfit, bare et dårlig redigert bilde. Men nå må jeg forte meg ut før Melis pisser seg ut. - A


27.04.2009 - 21:41

JEG GIR DERE - HULKEN


God kveld folkens! Jeg går nå til sengs, 10 % smartere en jeg var før jeg startet med matten idag. Det er da bra.. eller? Vi går bare håpe jeg var 90% klar til prøven før jeg startet. Uff, nå ble det mye matte. Min kjæreste kalkulator Hulken er ivertfall med imorgen, og skal hjelpe meg gjennom prøven imorgen. Lurer dere på hvorfor den heter hulken? Se på bildet under.. Den diamantbelagte kalkulatoren sviktet meg etter den 2 dager, så..

Er vel ingen som leser dette nå, alle ser vel på Paradise eller Wipeout. Skulle egentlig sett på noe av det jeg også, men siden datan fester 24/7 er det vanskelig å få postet et innlegg i den tiden jeg skal ha. Lurer dere nye lesere på hvorfor jeg sier fester kan dere bare se på innleggene lenger ned, hvor jeg klager over at datan klikker. "Fester" høres mer morsomt ut. Men nå skal jeg opp å glede meg kjempemye til Norskframføring!
Image and video hosting by TinyPic
Måtte nesten fjerne tlf-nummeret mitt. Haha. Men er den ikke kul? Natta verdens beste lesere! - A


27.04.2009 - 19:17

KAN IKKE INTERNETT VIRKE HELE TIDEN?


Internett har nok en gang bestemt seg for å ha en heidundranes fest inni datan. Hvorfor kan ikke alt bare virke? Huff og huff. Jeg er hjemme fra en svett trening, og er klar for badekaret. Jeg er helt klart klar for å skylle vekk smuler fra en Burger King burger, jeg føler meg utrolig slaskete. Jeg kunne følt meg lekrere, der jeg sitter i hestehale og strikk rundt hodet, småsvett i treningsklær mens jeg angriper en stor burger. Men, sånne dager er jo litt deilige.  Etter jeg har dusjet skal jeg nok sette meg i hengekøya å løse ligninger. Jeg må virkelig stå på til prøven imorgen, helt til det kommer algebra ut av nesen min (jepp, jeg ser på Hanna Montana).
Image and video hosting by TinyPic
Se på disse da! De er mine og Kristine sine, måtte nesten ha de. Anna + Is. Annais, ikke sant.. Annais, ikke sant det er en is, og jeg er Anna.. ikke sant, kult? Jeg tipper dere har skjønt det. - A


27.04.2009 - 15:31

IKKE DATAFRI


Hei! Lurte dere der eller? Idag har jeg faktisk ikke datafri. Jeg skal nemmelig kjøre 7 timer i bil på Torsdag, derfor flytter jeg den til da. Idag er det en utrolig hektisk dag. Dansing og full fokus mot matteprøve. Idag er det åpen dag, dagen folk kan komme å se på. Hoihoi. Men nå har jeg kjempedårlig tid, skal fortelle dere masse (hvis jeg husker det..) når je gkommer hjem! Slik ser jeg ivertfall ut idag.

Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra H&M, sko fra H&M, bluse fra VEROMODA og armbånd fra ACCESORIZE.
Image and video hosting by TinyPic
Plaster, åhja.Image and video hosting by TinyPic
Snakkes senere!  - A


26.04.2009 - 20:54

KONKURRANSE - 6 VINNERE


DETTE MÅ DU GJØRE
Skriv hvilken farge du vil ha! Du kan delta 2 ganger, og bytte på hvilken farge. Det er ikke lov å skrive det mange ganger under hverandre! Ganske enkelt spør dere meg!:-)

DETTE KAN DU VINNE
Noen hjemmelagde smykker jeg har laget. De er av vanlige barneperler, og de er formet som cd-spillere. Ingen av de er brukt. Jeg kommer til å skrive annais kjempelite på de.

FAKTA
Den avsluttes på førstkommende Onsdag. Du kan ikke vinne fler, du kan bare vinne ett. Denne konkurransen er veldig liten, derfor er det egentlig ikke så mye fakta!:-) Husk å skriv e-post eller mail.

Image and video hosting by TinyPic
- A


26.04.2009 - 19:52

MEG, MEG OG LIIIITT MER MEG.


Hei og god kveld! De siste timene har vi brukt på å slappe av. Jeg kan jo først starte å si hva vi har gjort idag. Vi har passet verdens søteste barn, som minner meg skremmende mye om meg selv da jeg var 3-5 år. Sand og snørr rundt munnen, mammadalt og masse kliss på hendene. Vi var så turist at vi tok oss en tur i parken, kjøpte is og møtte selvfølgelig mange kjentfolk denne dagen uten sminke, med hårknute på hodet. Jeg fant forresten ynlingsisen min idag, kjempelang, med mange forskjellige farger som snurrer rundt hverandre. Den blir det mye av i sommer.

Nå sitter jeg bare i stua i en ullgenser (faktisk), og småler litt over "My super sweet 16". På under 5 minutter klarte jeg å ta over 5 bilder av de når de sa hvor fantastiske de var. Favoritten var nok " her er mitt ynlings-smykke fra Tiffany & Co. Det er søtt, pent, lekkert og fantastisk - akkurat som meg." Det verste er jo at jeg faktisk elsker programmet..

Image and video hosting by TinyPic
Det blir forresten konkurranse idag! (eller Tirsdag)Tenkte å gi bort teskjorta, men den er veldig stiv osv. Pluss at det er jo tross alt "inspo-teskjorta" til Kristine og meg. Jeg kan gi dere et lynkurs om hvordan dere gjør det en annen gang! - A


26.04.2009 - 16:53

NÅR GOOGLE IKKE SAMARBEIDER SÅ..


.. må jeg virkelig ta saken i egne hender. Jeg hadde tenkt å fortelle der nok en spennende historie, denne gangen om plaster. Jeg hadde tenkt å gi dere et kjempekult bilde av et stort plaster, men nei. Verken google eller google translate ville gi meg et plasterbilde, eller plaster på engelsk. Så jeg måtte altså lage mitt eget plaster. Som jeg helt klart skal copyright på, så google ikke skal ta det. Tulla. Men jeg skal egentlig bare gå rett på sak. Jeg har fått noen helt sinnsykt store gnagsår 3 plasser på føttene. De er vel egentlig ikke så store, men de gjør så vondt at jeg tror de er store og røde. Enda et tegn på at det er sommer!

Ellers har jeg skrevet dette innlegget 3 ganger, pågrunn av at min data's innstillinger plutselig bestemte seg for å danse å ha en kjempefest inni her. Derfor skal jeg bare prøve å poste det, så blir det pugging, pugging & pugging. Skulle egentlig skrevet enda litt mer her, men vil dere ha innlegget idag bør jeg nok holde igjen smella. Nå skal jeg og Kristine sette oss ned å se på Japansk opera uansett, så det blir jo supert.
Image and video hosting by TinyPic
Dagens spørsmål er.. Hva er plaster på engelsk? (ikke lov å slå opp i ordbok) - A


26.04.2009 - 12:43

GOD MORGEN?


Hei! Alle har vell stått opp, så litt domt å si god morgen. Kristine og jeg sto opp halv 11, så vi har jo vært våken en stund. Det første jeg sa var "tur til narvesen.. kakao is frokost..?" noe sånt ivertfall. Vi tok på oss solbriller, og tok med en morentrøtt Melis til Narvesen. Så har vi bare spist frokost på mammas knashturkise hagemøblemang, og bare slappet av. Hallo sommer!  Idag skal jeg ivertfall pugge til prøve. Men det blir sent sent ikveld, når jeg har fått max ut av dagen her. Målet er å gå inn dørstokken klokken 8 i kveld med en svak, harry sydenrødfarge. Det blir nok ingen problem skal dere se.

Image and video hosting by TinyPic
Vi laget forresten en teskjorte igår. Er den ikke bare sykt kul? Litt stiv da.. Ehe.
Image and video hosting by TinyPic
Frokost, mm! Hva gjør dere idag? - A


25.04.2009 - 22:23

BARNEHAGEMINNER


Nå har jeg og min kjære Kristine vasket maling av hendene, og stinker barnehage. En sinnsyk sterk flashback fra barnehagen, sist vi gjorde dette var vi jo i barnehagen sammen! Haha. Vi har malt "kunst" og spist pitapizza. Og fra min side ser jeg utrolig rotte ut, med en harry Paul Frank caps, og en av pappas teskjorter. Mens Kristine er liksom så irriterende perfekt, selv om hun piller seg i nesa. Men nå skal vi ut å hoppe på trampoline - enda mer barnehagefaktor. Når vi kommer hjem skal vi sikkert sette oss ned å fargelegge prinsesser. Dog.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Forresten, idag går "Meet the Fuckers" på .. en kanal - aner ikke. Har dere sett den? Høres utrolig morsom ut! - A


25.04.2009 - 16:43

DIGG DAG, RETT OG SLETT


Image and video hosting by TinyPicHei! Kom nettopp hjem fra bytur. Jeg kunne faktisk gå ut av døra uten fleece og vintett jakke, og uten slitte joggesko. Idag ble det faktisk ballerina sko! Jeg fisket fram et litt gammelt par jeg kjøpte i Kreta, men som jeg ikke vet om jeg liker enda. Det var ivertfall sykt mange folk i byen, men det gjorde meg ingenting. Youghurt-is, mine beste venner, sol og ballerinasko - hva kan bli bedre? Dete har sikkert merket at jeg er glad i ballerinasko, men jeg får en indre glede av å se/kjøpe ballerinasko. Kanskje derfor jeg kjøpte meg enda et par? Nå skal jeg og Kristine bare finne oss en park hvor vi kan spise is, kose med Melis og kanskje spise jordbær. Jeg tror faktisk sommeren har kommet jeg!

Ikveld blir det sikkert bare nachos, pizza eller noe annet,så det blir koselig. Vil dere høre dagens hysteriske hendelse? Jeg kjøpte solbriller til Melis idag. Det endte selvfølgelig med en litt innimeg-vrengt-latter, og jeg gleder meg til å se henne med de på. Og til dere som tror jeg torturerer hun med solcapser, bleier og solbriller - hun trenger det faktisk. Sær rase. Her er noen fine sanger dere som ikke har sol kan høre på ivertfall! (Ehe, liker å gni det litt inn at vi har sol her i Trondheim..)


Broken strings - Nelly furtado & James Morrison.

Lil Eddie - Statue

Bukse fra GINATRICOT.
Sko fra SUGAR.
Bluse fra HENNES&MAURITZ.


Image and video hosting by TinyPic
Kristine og meg. Er så utrolig glad i henne og yoghurtis!
Image and video hosting by TinyPic
Sko fra HENNES&MAURITZ, pin fra GINATRICOT, armbånd fra ACCESORIZE og hårbånd fra BIKBOK. - A25.04.2009 - 11:53

DET SOM ER ENDA TRISTERE EN Å GRÅTE ER Å..


.. gråte i søvne. Inatt hadde jeg helt syke drømmer. Jeg kan jo starte med å fortelle dere den triste? Jepp, jeg måtte gi bort Melis. Så til den litt mer.. hysteriske. Mamma eller pappa (litt groggy på akkurat den parten enda) hadde kjøpt sånn der sykt adidas springetøy til meg. Aner ikke hvorfor, men jeg ble kjempeglad. Rart det der med drømmer altså..

Idag skal jeg altså til byen! Igår var jeg ganske så fortvilet, jeg trodde jeg skulle ende opp alene i byen. Men det viste seg at vi blir 5stk, så det blir jo kjempekoselig. Har noen planer om å kjøpe noe smågodt til dere, men vi får vente å se. Jeg skal også kjøpe gave til pappa. Har faktisk ikke en anelse. Skjerf, votter, hansker, skrumaskin, tegning, hjemmelagde ting, teskjorter, gensere.. Alt er jo gitt i årene før! Bare jeg ikke ender opp med en lipgloss fikser det seg nok. Igår tok jeg forresten noen bilder med macro'en på kameraet mitt. Syns bildene ble litt kule jeg!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Noen forslag til hva jeg kan gi til papi? - A


24.04.2009 - 21:21

NÅ KAN EGENTLIG IKKE TING BLI BEDRE.


Ok, glem sutringa mi fra før idag. Her sitter jeg, nydusja i en av mine brors teskjorter. Han skal jo gå i samme klær i flere dager han, så han trenger den sikkert ikke. Sitter med Melis som lukter hund (hmm, rart det der!) og ser på forskjellige litt hysteriske sang program med mamma og pappa. Alt ble egentlig mye bedre etter jeg fikk litt deilig honningsjampoo i mitt slitte vinterhår. Imorgen skal jeg friske opp "jeansfronten" i kleskapet. Jeg skal selvfølgelig kjøpe en jeans-tights, for det er jo så utrolig digg. Nei, dere trenger ikke fortelle meg at Blair Woldorf har sagt "Tights are not pants", for jeg vet det. Jeg vet også at de ikke alltid er så fine heller, men komfort er viktigst! Jeg skal også til byen med min kjæreste bestevenn Kristine, så det blir topperst. (ja, jeg har ca 6 bestevenner..)

Så fant jeg denne sangen av Miley Cyrus. Den var faktisk utrolig fin til å være henne. Jeg lastet den faktisk ned. I like it. Hva syns du? - A


24.04.2009 - 18:53

JEG HAR FIRKANT-KNÆR


Ok, vi kan starte med en applaus. Dette er første gangen jeg skriver om knærne mine på bloggen! Dette fortjener en stor applaus, og et glass brus! Denne dagen har jeg sottet foran tv'en og balansert et glass biola på firkant-knærne mine, å svettet meg ihjel, redd for at det skulle dette ned. Neida. Jeg har faktisk vært ute, på en sykkel med en hund kalt Melis i en strikkegenser. Nå sitter jeg å vrenger magen min slik at den lager morsome lyder. Dagens underholdning. Jeg har fått en litt bedre dag nå, etter å ledd i en time av de tørre vitsene til disneychannel. Ok, nok ironi fra min side. Snart blir det taco med familien, en perfekt start på helga.

Image and video hosting by TinyPic
Dagens kunst, av Annais.

Idag fikk (tydligvis) russen komme ut som russ! Broren min er selv russ, men har egentlig ikke merket noe til det. Har heller ikke sett han på noen døgn da.. Har du søsken som er russ? - A


24.04.2009 - 15:35

IDAG ER DAGEN


Idag er dagen. Styggedagen. Skillet mitt godtar ingenting annet en midtskill, og tuppene mine er enda slittere en vanlig. Idag er dagen jeg skal godta mine 100 venneforespøreler på blogg, og dagen jeg skal blokke enda fler fra å skrive mer dritt på bloggen. Men, idag er også dagen! Fredagen. Den jeg har ventet på i en uke nå. Så og si alle er på håndballcuper rundt i landet, så her sitter jeg da. Dette er egentlig ikke et deppe innlegg, men jeg må bare få ut de domme tingene jeg skal gjøre idag. Vil dere høre de gode? Å blokkere folk som skriver dritt fra bloggen min. Det er en indre nytelse egentlig, haha. Blogge, for å irritere haters.

Så til dere som klikker på grunn av at jeg heiet på Nanna. Jeg skifter selvfølgelig ikke mening, og ja - at hun mobbet var utrolig domt av henne. Men, jeg heiet på henne fordi. Det var bare i den siste uken hun var litt.. ja, spør du meg. Så skifter jeg tema. Idag hadde vi framføring, av den filmen jeg har brukt over 8 timer på. Jeg håper det går bra! Har også fått gruppa mi til å gå med på å danse denne dansen (eller, noe lignende) på en annen framføring, så det blir jo bare supert. Men nå skal jeg ta på meg anorakk, kle opp Melis i en hysterisk regnjakke, så stikke for å poste noen pakker.

Image and video hosting by TinyPic
Heisann, du. Har dere en bra eller dårlig dag? - A


23.04.2009 - 21:24

JEG HAR OFFISIELT MISTET HODET.


Ok, jeg er vettskremt. Jeg har vært til noen venner. Det er ikke det som er så skremmende, men hjemveien. Klar til å høre? Jeg går forbi det man kan kalle verdens skumleste antikvitets-sjappe. Så ser jeg rett inn i øynene på en mann. Eller, en dokke. Jeg trodde seriøst jeg skulle pisse meg ut. Men, det blir verre. Da jeg kommer meg over den skumle dokka, hører jeg en stemme bak meg. Det er en 50-år gammel dame i lyseoransj boblejakke med en snorkel og melpose i hånda. Hvor sprøtt er ikke det? Og ikke nok med det, hun snakket til seg selv. Jeg prøvde desperat å få sett handsfree'n hennes, men nei. Så til det skumleste. Jeg er ca 100 meter unna huset, da den skumleste mannen jeg vet om dukker opp. Jeg skal ikke si mer, bare at han ser ut som en sjeggete gorilla.

Men her er jeg. Hodet og forstanden ligger sikkert ute på gata enda, jeg er som sagt livredd, og sjokka. Det eneste jeg klarer å tenke på er bilen jeg gikk forbi som het "Viva la mus". Forresten, syns dere jeg blogger dårlig fortiden må jeg bare unnskylde det. Men jeg har tenkt mye på en pause, for å få tid til det man kaller venner. Men jeg skal ivertfall blogge til 17 mai! :-)
Image and video hosting by TinyPic
Så til dere som spør om det er sant at jeg er styggere i virkeligheten en på bilder - jeg er ikke så pen på bilder heller :-) Jeg sladdet nesen for deres egen helse. - A


23.04.2009 - 18:25

NO HELD DET!


Oh, ble dere redde nå? Dere tror sikkert jeg skal skrive et langt innlegg om noe deprimerende som får meg til å slette bloggen min? Tro om igjen. Jeg skal bare vise dere videoen jeg snakket om idag! Sangen er laget av meg, og redigeringen er av meg. Leter dere etter han kjekke karen kan dere finne han her.


Hva syns dere? - A


23.04.2009 - 15:48

IDAG SKAL JEG BRUKE 100 KR PÅ MAT.


Igår var jeg ganske så pissed over at Nanna gikk ut av Paradise, så jeg skrablet litt overalt. Under hylla, på arma, lårene, sengetøyet også videre. Vil dere høre min perfekte morgen? Det sto "Halla skalla" over hele trynet mitt. Jeg hadde nemmelig sovet med hånda i trynet, derfor smittet det av. Ellers har dagen vert super. Jeg og Ida skal dra på Rema for å feire at sommeren har kommet (ivertfall for en liten stund..) med å ta med hundre kroner hver til mat. Endelig skal jeg få tenna i noen av de deilige kanelbollene på Narvesen!

Ikveld kommer forresten en musikkvideo jeg og noen andre har spilt inn i dag. Håper den blir bra! Hva skal du idag? - A


22.04.2009 - 21:38

HÅRET MITT GÅR NEDOVER PÅ PANNA


Vil dere høre litt unytta fakta fra et under gjennomsnittet kjedelig liv? Det er ikke noe så spennende som at jeg fant en 2 år gammel mygg under senga, eller at jeg dusjet håret med ny shampoo. Det er nemmelig at jeg bruker for mye hårbånd. Jeg skjønner det egentlig ikke. I 2 år har jeg drømt det lange håret, og når jeg får det har jeg det knytter jeg det som oftes opp i en knute, og tar et hårbånd rundt. Vil dere vite hva som har skjedd? Håret mitt går nedover litt over panna mi. Herregud. Det positive er at jeg ikke trenger å bruke hårbånd lenger. Det er jo påenmåte et gjennomsiktig hårbånd som ligger der.
ANNA GIR DEG NYTTIG FAKTA KLOKKEN 21.30 PÅ ONSDAGER. Eheee.
Image and video hosting by TinyPic
God natt folkens :-) Hva tror dere forresten "det store problemet" på paradise er idag? - A


22.04.2009 - 18:37

JEG TROR KANSKJE DET ER SOMMER, JEG.


Hei! Imorgen har skal jeg skifte navn. Jeg skal skifte navn til Engle Barn. Høres bra ut? Etter jeg skrev det forrige innlegget, tok jeg med min lille hjelper fra himmelen kalt Melis ut på en sykkeltur! Var ikke en sånn sporty terrengsykkel, men en gammeldags knirkende damesykkel. Vi dro litt rundt i nabolaget, så ned til Ida. Der lå vi bare på trampolina og fylte lungene med det man kaller luft. Så jeg var ute i 3 timer i strekk. Wow! Og vil dere høre det "beste"? Nå skal jeg gjøre mattelekser. Åeh, nei, jeg skal ikke skifte navn til dere hypersaklige der ute.

Jeg har også tatt noen kjeeempeskummle piratbilder idag. Egentlig best dere holder for øynene så dere ikke blir skremt. Litt dumt at man ikke ser mitt kjempeskummle skjørøverkutt av dipliner på kinnet da men.. Ehe.. Så noe viktig til dere som skriver dritt! Jeg kommer til å sperre ip-adressen deres på min blogg, noe som vil si at dere ikke kan komentere eller delta i konkurranser. Så tenk dere om før dere skriver noe slemt.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
En hjemmelaget hodeskalle-tatovering ble laget på skolen idag. Hmm, da er den vel ikke hjemmelaget. Skolelaget! Åh, jeg er så morsom. Ja det er jeg. Men n har datan bestemt seg for å gå i slow motion. Gossipgirl, Uglybetty, Lost eller Paradise Hotel? - A


22.04.2009 - 15:59

MINE KULE TRISK


Hei! Idag sluttet jeg egentlig tidlig, men min time fri forsvant til å plukke snegler ut av nudlene. Eller, ekle ting. Så til dagens klage. Imorges rakk jeg ikke bussen. Noe som vil si at jeg måtte.. gå. 3 km! Det værste var at vi rakk skolen. Men seriøst, aldri mer forsein. Det var helt grusomt. Helt grusomt å få seg litt luft! Gud altså! Ellers er det kjempebra at dere hjelper meg å velge veske, jeg tror det er roseveska som leder. Snart skal jeg til noen venner, men veit ikke helt om jeg gidder. Har så utrolig mye å gjøre, ligge hjemme på sofaen å se på tv og få kviser!

Her er en video jeg har laget til dere! Det er bare tull, og innlegget ble ikke postet før nå, for det var liiitt problemer med opplastingen. Kule triks eller? Hva var kulest? - A


22.04.2009 - 08:25

HJELP MEG FOLKENS!


Ok, en gang i Mai skal jeg på konfirmasjon til søskenbarnet mitt. Mamma har allerede startet å stresse med vesker, sko, jakker og kjoler, så jeg føler jeg må starte litt jeg også. Jeg skal være svart som natta, med svart kjole, svart strømpebukse og svarte sko. Hallo, det er ikke begravelse. Derfor henter jeg ned alle de brukbare rosa veskene mine (har på ett eller annet tidspunkt bestemt meg for at den skal være rosa..) fra knaggen, men klarer ikke bestemme meg. Hva tror dere? Jeg vil liksom ikke se ut som en sørgende enke mens glade komfirmanter og voksne smiler med sommerkjoler og dresser. For et hardt liv.
Image and video hosting by TinyPic
Nummer 1?
Image and video hosting by TinyPic
Nummer 2?
Image and video hosting by TinyPic
Nummer 3?

Vinneren av konkurransen er kåret, og er kontaktet. Men ikke bli lei dere om dere ikke vant, jeg har allerede en annen konkurranse på gang! - A

Innlegget ble skrevet igår, men internettet klikket!


21.04.2009 - 19:28

DA HAR JEG VALGT YRKE.


I annledning et skoleprosjekt måtte jeg idag ta frem malekosten. Noe som ble litt for gøy, jeg klarte nemmelig å ødelegge den nye tunikaen min, som jeg enda ikke har rukket å brukt. Smarte meg tok den jo på meg før jeg startet å male med vannfast maling. Jeg skulle egentlig bare male noen ører (ikke spør..), men det endte med å ødelegge fem sider av Costume, og lage min egen kunst over en Gucci-reklame. Klarte også å ødelegge en bordplate og underarmen min. Men ørene ble fine du, hvis du lurte. Ellers lukter strømpebuksa mi olje, og jeg kom nå på at jeg glemte å vaske ut hårkuren jeg tok i for noen timer siden. Jeg går inn i dusjen for andre gang.Image and video hosting by TinyPic
Man ser ikke den kjempetynne Guccidama med stramt midtskill bakover lenger da. Kanskje like greit.
Jeg har forressten blitt V.I.P på sånn skoringen ting, høres litt kult ut. Er det no a? Under her kan dere ivertfall melde dere på. Man får et gavekort på 50kr og masse salg! Det sier ivertfall ikke jeg nei-takk til. Haha. Var ikke malingen fin? (ironi ja.) - A


21.04.2009 - 15:35

HVOR ER TUNGA MI?


Jeg kan ikke finne tunga mi. Eller, den ligger vell der den alltid har ligget, mellom tenna, men jeg kjenner den ikke. Jeg spiser nemmelig noen altfor overkokte yum-yum nudler. Men hei dere! En dag siden sist. Jeg kan jo starte å fortelle dere at jeg var 10 minutter unna å brenne ned hele huset. Jeg klarte nemmelig å steke en nuddel mens jeg var oppe på rommet. Den lå på plata å koste seg skikkelig, og når jeg kommer ned er det litt røyk rundt den. Ehe.. De neste timene går til franskbøkene og til sandwich, solbriller og sommerkjole. Og husker jeg rett skulle jeg kåre en vinner av konken idag. Jepps.
Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra HENNES&MAURITZ, topp fra LADIESROOM.

Som dere kanskje ser fikk jeg gaven min fra Ladiesroom igår! Er kjempefornøyd, det tok bare to dager før jeg fikk den! Anbefaler det virkelig! Her kan dere finne toppen. - A


20.04.2009 - 15:35

DATAFRI OG KLAR FOR DANS


Hei! Idag har jeg egentlig datafri, men jeg kom hjem litt tidligere en vanlig, derfor tenkte jeg at jeg kunne gi litt av min "dyrebare" tid til dere. Snart skal jeg komme meg til dans! Skal bare lage meg noe kvalmt som jeg tror blir godt (aner ikke hva enda..), så gå ned dit med dansende mage. Uken her blir litt stress, for jeg har 2 prøver og 2 framføringer. Noen fler? Anyone? Nedovermunn. Idag var det også skoledag. Det var nesten som første skoledag. Denne helger har vært den beste på lenge, så det var litt kjipt å komme tilbake på skolebenken. Men jeg må ha en positiv innstilling, være motsatt av mobilen min. Den har nemmelig startet å klikke, etter jeg hadde en søvnløs natt da det gikk utover mobilen min sine innstillinger. Negativ innstilling, på en måte.
Image and video hosting by TinyPic
Ha en fortsatt kjempefin mandag! - A


19.04.2009 - 18:38

HJEMME TIL EKSOS OG BYLIV


Hei! Jeg er hjemme fra hytta, og er helt utslitt. (Utslett? Noor altså..) Ellers sitter jeg å ser på alle de heldige bloggerne som var på bloggfesten. Så jo kjempegøy ut! Men hytte er jo også gøy. Bortsett fra konstant kvalme av alt for god mat, var alt supert. Nå skal jeg stikke hodet i laderen (HE-HE) for å lade opp til skoledag imorgen. Men først skal jeg le av de 100, råstygge bildene som ble tatt av meg. Hvem visste man ble så stygg på hytteturer? Ikke jeg. Skal dele noen med dere selvfølgelig, så dere kan ha noe å le av i kveld.
 Image and video hosting by TinyPic
Ja jeg har pølsefingrer.
Image and video hosting by TinyPic
Crazy frog!Image and video hosting by TinyPic
Jepp, Em er en burger.Image and video hosting by TinyPic
Ingen kommentarer..Image and video hosting by TinyPic
Jeg vet bildet er litt ekkelt, men kameraet mitt startet plutselig å bli kjempebra og tydelig. Det er nesten ikke redigert heller, selv om det er en rar strek midt mellom.
Image and video hosting by TinyPic
Pff, annais.blogg.no er ikke en nettside med upassende fingrer! (dette er helt klart et av de mindre lekre bildene..) - A19.04.2009 - 13:10

MOBILBLOGG


DSC00699.jpg
Hei og god morgen! Her er det sol, og vi skal ut på... ski. Kan ikke si at alle er superopptimistiske her, men det blir hopping på hopp senere, så det blir nok gøy. Jeg har blitt kjempesolbrent og ser ut som en eller annen charterturist. Jaja. Klem Anna.


18.04.2009 - 21:53

MOBILBLOG


Bilde3020.jpg
Hei! Sorry for så lite blogging, men det er så utrolig få muligheter til å få blogget her :) Nå har vi spist deilig muffins og jeg holder på å spy fordi jeg er så kvalm av all maten og en stinkende drittlukt på doen. Ellers går det kjempefint! Hvordan går det hjemme til dere? Klem Anna :-)


18.04.2009 - 14:51

MOBILBLOGG


DSC02048.jpg
PÅ MED SOLKREM! Her er det helt sinnsykt med sol. S.O.L! Idag har vi bare aket utenfor huset, og "blitt brun". Alle har nok fått litt brunfarge bortsett fra meg som ble litt for begeistret for snø. Men nå er det kortspill, kos dere videre! Klem anna.


18.04.2009 - 09:04

SKI OG "PÅSKE" NESTE


Hei! Klokken er ni, det er nå jeg skulle vært på møteplassen. Men jeg lovdte jo (gjorde jeg ikke..?) å blogge før jeg dro, så jeg må nesten bare gjøre det. Nå skal jeg da på hyttetur med 11 andre jenter. Det blir kjemepekos, bortsett fra at magen min romler, hodet surrer og øyegørr fortsatt renner ut av morgenøynene. Frokosten blir også en eller annen fæl pølse på en sliten bensinstasjon, noe jeg ikke er så fan av. Men sånn er livet på landet. Gøøøy på landet, gøøøy på landet.. Blablabl..Image and video hosting by TinyPic
Okei, kos dere i byen da folkens! Jeg går langrenn i huttiheyta imens. - A


17.04.2009 - 20:04

SÅNN ANNAIS'PREIK


Jeg har ekstremt mye jeg skulle gjort denne helgen. Jeg skal levere bøker på biblioteket, som jeg har hatt siden.. før jul eller noe, så da må jeg betale en veldig høy regning også, jeg skal kjøpe en bukse jeg har siklet etter i måndevis, og jeg skal fiske opp noen gaver til dere fra hg80. Men alle disse planene kan jeg egentlig bare hive i søppelkassa nederst på dataskjermen, for jeg skal på hyttetur. Gjør meg egentlig ingenting, for det blir jo kjempekos. Skulle bare hatt flere anna'er, så jeg kunne gjort alt dette på en helg. Eller, hvis jeg lagde 1000 av meg hadde jeg nok klart det på 1 minutt. Men nå må jeg starte å pakke. Jeg skal nemmelig opp klokken 7 imorgen! Jeg gjentar - det blir blogging, vanlig eller mobilblogg. Jeg har også brukt noen timer på perling! Har laget dondondondondingdingding (slik forklarte jeg hva jeg hadde lagd til vennene mine..). Altså, en CD-spiller. Dere skal selvfølgelig få noen også!
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Hvilket smykke var finest? - A


17.04.2009 - 17:07

RABATTKODE PÅ NELLY TIL DE SOM VIL HA!


Hei! Jeg har en gledelig nyhet til dere folkens.om tre dager starter et kjempesalg på Nelly. Vil dere starte før alle andre? Jeg har fått en medlemskode av de som dere, leserne mine kan bruke de tre dagene før det egentlig åpner. Det vil si at du kommer først i bestillingskøer, og rasker med deg de beste godbitene.

DETTE GJØR DU:
Trykk her.  Da skal dere se at dette kommer opp, under det store bildet. I denne boksen skriver dere TDSALE, så er dere inne! Jeg har sjekket selv, og det er virkelig salg. Det er bla. nydelige sommerkjoler, kate moss t-shirt, bikinier og Ugg's. Men kjapp dere før 20 april, da er det åpent for alle!
Image and video hosting by TinyPic

- A17.04.2009 - 15:27

LITT MER OM KONKURRANSEN OG HELG


Hei! Dere har sikkert ikke problemer med å få med dere at det er helg selv, men er du litt utenom kan jeg fortelle deg at det ikke er skole imorgen. Jeg skal på hyttetur med jentene (12stk, hallo!) imorgen til søndag, og selvfølgelig med nett. Eller jeg håper det. Hvis ikke blir det mobilblogging, noe som ja.. går vell greit. Nå sitter jeg å skuler litt på skåla med nudler jeg har laget meg. Er nemmelig litt skeptisk på om jeg skal spise det, etter jeg fant et slags dyr oppi det for noen år tilbake. Men vi prøver igjen. Finner jeg en sneglekreps oppi der nå, da.. ja da!

Så til litt viktig konkurranse info. Det er ikke lov å skrive det mer en to ganger. Da snakker jeg ikke om to komentarer, men det er ikke lov å skrive det du skal skrive mer enn to ganger! Det er ikke lov å skrive 40 linjer med det samme. Dere er selvfølgelig disket. Hvis noen fler gjør det kommer jeg til å blokkere ip-adressen, noe som vil si at de ikke kan delta i fler konkurranser på min blogg. Men det er bare en advarsel!:-)
Image and video hosting by TinyPic
Hva skal dere i helgen? - A


16.04.2009 - 21:12

KONKURRANSE (UPDATE)


DET ER IKKE LOV TIL Å SKRIVE LANGE KOMENTARER MED DET MANGE GANGER. DERE ER SELVFØLGELIG DISKET. DU KAN SKRIVE DE TO GANGENE DINE I ETT INNLEGG, MEN IKKE MED MANGE MELLOMROM MELLOM HVER.


I samarbeid med HG80 kjører jeg igang enda en konkurranse! Dette er nok den beste (syns jeg), jeg noen gang har hatt på bloggen. Så da setter vi i gang!

DETTE KAN DU VINNE
Du kan vinne en ytterjakke fra mercur/hg80! Den har en verdi til 599 kroner. Jeg har den selv, og er kjempevarm! Det også litt gøy å ha noe som ikke alle andre har spør du meg!

DETTE MÅ DU GJØRE
Fantasien min har ikke blitt noe bedre siden jeg startet med konkurranser, så jeg tar en klassisk Annais. Dere skal skrive hvor gammel du er, og hvor du bor. Enkelt og greit.
FOREKSEMPEL: 14 år, Trondheim.

VIKTIG FAKTA (LES!)
Du må skrive enten blogg eller e-post. Og noe enda viktigere, jakken kan se ganske rar ut på bildet under, men den er myye finere på. Og ser den stor ut? Det er størrelse 38. Jeg bruker til vanlig 34, og den passer! Det er nemmelig innstramminger over alt! Derfor kan du sikkert bruke enda mindre størrelse en 34, og at den uansett passer. VIKTIG: Dette er ikke den som jeg har hatt på meg på bilder! Jeg fikk nemmelig 2 stk av HG80, og fikk ta den ene selv. Konkurransen avsluttes på førstkommenede Tirsdag. DET ER BARE LOV Å DELTA 2 GANGER.


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Klar, ferdig gå! - A


16.04.2009 - 18:48

NOEN SOM VIL STAVE FERDIG TIL MEG?


Hei hei! Jeg er ferdig. Ferdig med filmprosjektet jeg har lagt 8 timer i. Jeg er rett og slett dritt lei. Skulle skrive "ferdig" til overskrift, men jeg fikk helt.. sperre! Det ble for det meste fererdig fedrig eller frdeig. Jaja. Nå skal jeg snart spise grønnsakssuppe med familie, så skal jeg bla, så skal jeg blabla, så skal jeg blaablaablaa. Jeg vet dere venter på konken, men jeg skal pine dere litt til. Hva skal jeg pine dere med? Meningsløs snakk om hva jeg skal gjøre idag! Nei, jeg skal ikke det. Kan jo fortelle dere at det bare er 539 minutter til skoleprosjektet er ferdig, og datan har fått en sykdom. Konken kommer klokken 21. I think.

Image and video hosting by TinyPic
.. og at en pannelugg plutselig poppet ut av hårrøttene! Wow.
Imens skal jeg ha en quiz. Hvem vet hvor mange timer 531 minutter er? - A


16.04.2009 - 15:53

IDAG SKAL JEG VÆRE FLINKERE.


Hei! Jeg vet jeg ikke blogget så mye, men da måtte jeg bruke hele dagen på skolearbeid. Jeg har fortsatt en del igjen, men nå skal jeg huske at jeg har en blogg i tilleg. Skal starte å skrive konkurranse innlegget etter jeg er ferdig her, så kommer det i løpet av kvelden. Idag har jeg hatt langdag på skolen. Sottet ekstra lenge på skolebenken. Det er litt demper på dagen. Selvfølgelig klarte jeg å bli svett i 1 eller 2 time, slik at 1000 % ull ulljakka mi staret å klø. Resten av dagen. Den skal jeg ikke bruke på lenge. Leeenge. Det værste jeg vet er når ting klør eller stikker. Kom også hjem til Melis som sto på vekta, kjempetrist. Veier for mye? Jeg gjentar - sprø hund..
Image and video hosting by TinyPic
Mens datan gikk i slow motion laget jeg et hysterisk bilde. Outfit kommer ikke idag, vil ikke se mer på den forbanna jakka. Sorry for språket. - A


15.04.2009 - 19:42

SNART BLIR DET KONKURRANSE FOLKENS!


Hei! Tenkte jeg skulle gi et lite pip mens sanger laster ned til den 10 minutter lange filmen. Er selvfølgelig bare triste emo-sanger, noe som vil gi filmen en "dramatisk effekt". Neida, jeg har ikke lest noen bøker eller noe, bare skrevet litt for mange vanskelige ord i filmen sånn at den skal se proff ut. Nok snakk om filmen, mer snakk om konkurranse. Som dere kanskje husker sa jeg i en videoblogg at jeg skulle ha en konkurranse? Jepp, det kommer i uka her. Er ikke sikker på når, men en gang.
Image and video hosting by TinyPic

Ellers skal jeg bare nye hvor lekker jeg ser ut på film. Gleder du deg til konk? - A


15.04.2009 - 15:08

FILM-SKOLEPROSJEKT


Hei! Har dere lest Twitter-greia mi veit dere sikkert hva jeg skal gjøre de neste timene. Jeg skal redigere en film, også kalt skoleprosjekt. Det er jo egentlig ganske morsomt, men blir ikke så gøy å ende opp med firkantete øyne. He-he, jeg er morsom. Men det er faktisk helt sant. Hele denne dagen går til redigering, og senere på kvelden blir det gossip girl ovs. Og ja, ikke fortvil, det blir vanlig blogging. Nå skal jeg bare sette meg ned å irritere meg om at det ikke går å laste ned filmer fra NRK nett-tv. Thank god for Youtube. Ellers vil jeg gi dere en blogganbefaling. Dere har sikkert sett at mange andre har anbefalt henne, men jeg syns hun trenger all oppmerksomhet og støtte som hun kan få. Regine's blogg. Hun har diagnosen MDS/AML og skriver om hvordan det er å leve med det og bli behandlet. Jeg syns dere skal ta en titt på bloggen hennes, det fortjener hun virkelig!

Image and video hosting by TinyPic      Image and video hosting by TinyPic
Alt fra GINATRICOT.
Tror jeg skal legge ut en filmsnutt av de 21 klippene jeg måtte spille inn i dag. Pinliig. - A


14.04.2009 - 20:30

BLOGGTIPS - DESIGN, SKRIVEMÅTE OG BILDER


Så vidt jeg skjønte var det noen av dere som trengte og likte de andre tipsene, derfor tar jeg for meg den andre delen av ordet blogg. Jeg kan vell si at dette kan jeg litt mer om, så jeg håper dere leser.

DESIGN
Ok, først må jeg si at jeg ikke er en mester på design. Jeg har fått mye hjelp av Nora til standaroppsettet, og etter hun hjalp meg har jeg startet å skjønne ting. Jeg vet liksom hva de forskjellige kodene er, men er fortsatt ikke god nok til å fortelle dere hva dere skal gjøre. Men jeg skal ta de tingene dere lurer mest på, å prøve så godt jeg kan. Og noen bør lese dette, for jeg har sett utrolig mange med akkurat samme design. De har jo fått hjelp fra akkurat samme person selvfølgelig.. Så første tips; Lager du design til noen, ha det litt variert! Ikke lag akkurat samme til alle. Med svart ramme rundt menyen og et bilde over med navnet. Begynner ivertfall å bli litt kjedelig i mine øyne. Spør den du skal hjelpe med design hva hun/han har tenkt seg. Og er du en av de som blir hjulpet kan du se litt på designet etterpå. Da blir det nok som meg, du skjønner mer og kan justere småting (eller store endringer som header og slikt) alene. Ellers anbefaler jeg et rent og fint design, med behagelige farger, og å unnga blinkende ting eller Magentafargen. Det syns jeg er fint ivertfall. Noen som jeg syns har et fint design er Maddi, Hundrings, Slittejoggesko, June, Hege, Maria (min favoritt) og Jadey. Det går selvfølgelig an å ha fargerikt design, akkurat som Mewkid. Da starter jeg med tipset. Haha, har bare et, det er sånn ca det eneste jeg kan ordentlig.

Dere lurer på hvordan jeg får til stort bilde på siden. Jeg aner desverre ikke! Men jeg kan ivertfall legge ut koden til bilder i stilsettet. Last opp bildet du vil ha i TINYPIC.COM eller noe. Det som står under Direct Link for Layouts skal du kopiere. Så limer du det inn i stilsettet.
DETTE SKRIVER DU FØR KODEN: <img src= 
DETTE SKRIVER DU ETTER KODEN:  </center>
EKSEMPEL: <img src=http://i43.tinypic.com/2mfxnp.jpg</center>

SKRIVEMÅTE
Her er det jo ikke så mye å si egentlig. Bare at det er noe som heter ordbok, som du finner under innleggene dine, i høyre hjørne. Prøver å bruke den selv, men har blitt litt dårlig til det. Og hvis du har et hysterisk håp om å komme på topplisten bør du skrive bokmål. Skriv også om ting folk bryr seg om. Ikke alltid skriv om ditt fantastiske liv, men om ting som ikke er så lett og glamorøst. Selvfølgelig er det greit å skrive at du koser deg og sånt, men kanskje ikke hele tiden. Det syns ivertfall ikke jeg er så gøy.

BILDER
Rediger bildene litt. Ikke legg ut mørke uredigerte bilder. Jeg snakker ikke om sånne proffe, photoshop bilder, men bare få det litt lysere osv. Jeg bruker picasa på sånne bilder. Picasa kan du laste ned her. Det er også gøy å se at du har anstrengt deg for et bilde. At du har laget et kjempefint bilde i photoshop eller noe. Andre redigeringsprogram er photofiltre, gimp, paint.net (anbefaler!) og photoscape. Ellers bør du ha bilder som har noe med innlegget å gjøre. Hvis du er som meg, og syns at bildene blir dritt når du laster de opp i blogg.no, last de opp i Tinypic. Dette gjør jeg med alle bilder.

http://picasa.google.com/images/logo.jpg   http://static.tinypic.com/i/tinypic-branding.gif <--- Dette bruker jeg mest om dagene. Håper dette var hjelp! Hadde skrevet dobbelt så mye men ble selvfølgelig ikke lagret. Tjohei. - A


14.04.2009 - 18:14

EN ETTERLENGTET OUTFIT


Er utrolig mange som har spurt om det akkurat idag! Haha. Har sluttet litt med det fordi jeg har hatt en del kjedelige outfiter. Men skal prøve å starte med det igjen! Her har dere ivertfall dagens kledning.
Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra HENNES & MAURITS, topp fra CUBUS.
Bør jeg starte med outfitbilder igjen? - A14.04.2009 - 15:30

MELIS SUPERSTAR!


Hei! Hjemme fra første dag på skolen etter ferien. Kjenner det er litt kjipt å komme tilbake, men ingenting å gjøre med det. Karen er her ivertfall, og vi skal ha "sunnedag". Vi skal lage oss smoothie, knaske gullerøtter og drikke juice. Håper det blir litt sunn middag også da, så jeg får litt bedre samvittighet etter påska. Men kjenner jeg pappa godt blir det vell spaghetti. Tror dere jeg klarer det? Å være sunn i hele dag? Glemte påskeegget mitt i brønnøysund, under gardina i stua. Kanskje ikke så rart at jeg glemte det ettersom den plassen den lå på er.. utspekulert. Trenger ivertfall ikke gå å gomle fra det.

Så til overskriften. Idag var nemmelig Melis i avisa. Var allerede en leser som hadde sett hun klokken 8 imorges. Se i adressavisa, så skal dere nok se hun! Til de i Trondheim da.. Jeg er ivertfall kjempestolt over deg snuppa!
Image and video hosting by TinyPic
Og pappa da selfvølgelig. Stolt av deg og..
Image and video hosting by TinyPic
Veldig heldig på bildene jaa.. - A


13.04.2009 - 20:09

EN OVERRASKELSE PÅ ROMMET MITT


Hei! Til dere som ikke sitter å ser på fotball på tv kan jeg fortelle dere verdens beste nyhet. Da jeg kom på rommet lå det sikkert over 20 plagg i senga mi, med skøyter og vesker over og under. Det hadde jeg helt klart glemt. Jeg hadde jo rotet alt det før jeg dro på tivoli igår, for jeg hadde det (som alltid) kjempetravelt. Så det måtte jeg da fikse. Så opp med håret, og fram med støvsugeren. Husmor-meg tar ikke bare klærne når jeg først er i gang, men hele rommet. Min kjære venn Swiffer duster var ved min side, og jeg følte meg skikkelig flink. Nå er det 1 år til neste gang. Haha, neida. Jeg er ikke så urenslig.

Ellers var det utrolig varmt idag. Det kunne jo ikke jeg vite, fordi jeg og Emilie hadde jo sottet inne hele dagen å spilt et skyte-bobler-spill. Og jeg som fortsatt har vinteren i kroppen tok på meg ulljakke, boblejakke og to tightser. Det ble ikke kaldt for å si det sånn. Kom jo hjem til at hele familien var inne i skyggen bortsett fra Melis, som lå i solsenga med solcaps. Sprø hund.
Image and video hosting by TinyPic
Se, skøytemannen har vært i senga mi! Kjempekoselig at dere likte filmen. - A


13.04.2009 - 17:16

SKØYTEMANNEN


video:kimenvr


Nei, ikke ta det så seriøst! Myemyemye er tull. Håper du liker den da! - A13.04.2009 - 13:57

" VÅKNE OPP, DET ER DEILIG FROKOST!"


God morgen solstråler! Jeg har nettopp spist Emilie's spesialfrokost, for det er litt av en morgenfugl som bor i henne. Jeg våknet av en deilig luft av bacon, og Emilie som sa " Våkne, æ har laga frokost!" Karen spratt jo selvfølgelig opp, men slappe meg måtte ha 2 minutter for å i det hele tatt skjønne hva hun hadde sagt. Men det ble ivertfall deilig frokost med juice, rundstykker, egg og bacon. Snakk om service! Jeg har forresten sakt til Emilie at dere savner hun, og hun sier Hei tilbake :-)

Så til krimmen. Igår ble vi nesten skremte av vår egen skrekkfilm, og syntes den var kjeeeempebra. Men idag, når vi har fått litt fornuft i hodet ser vi at den er ja... Men den er morsom, og jeg kan beskrive den med et ord: LOL. Men dere skal få se den, holder på å laste den opp nå. Selv om dette er siste dagen i påska går det vel an å ha litt "spenning"? Jeg kan ivertfall love dere utrolig dårlig kuespil fra min side, og helt hysteriske effekter. Så over til dagen idag. Idag er siste dag som påskekylling, siste dag med påske før skole starter. Jeg kan vel si at jeg ikke gleder meg så mye. Men det er jeg vell ikke alene om? Idag skal jeg ivertfall jobbe med en innlevering. Tjohei.

Image and video hosting by TinyPic

Klokken X inatt.. Haha. Krimmen er lastet opp, så den kommer snart! Gleder du deg? - A

 12.04.2009 - 19:43

DAGSREVYEN NESTE


Hei! Nå skal vi spille inn dagsrevyen. Har nemmelig blitt 10 år igjen, derfor skal vi late som vi er "kjente" tv-folk. Er ikke sikker på om det kommer på bloggen, men må ivertfall kjappe meg! Derfor blir dette et lite innlegg, men bare for å si ifra. Skal ligge over til Emilie idag,så det blir masse blogging. Hva skal dere ikveld? - A


12.04.2009 - 15:35

DETTE STARTER Å FYLLE BLOGGEN MIN!


Hei! Dette er nok et hasteinnlegg, jeg har ganske så dårlig tid nå. Har sett igjennom bloggen, og har funnet ut hat jeg har det me travelt. Nå er jeg klar for sukkerspinn, karuseller og for å hyperventilere. (Jeg er kul som bruker vanskelige ord, vet det..). Er til Emilie nå, har vært det en liten stund, og vi har bare slappet av, ledd og koset oss. Har selvfølgelig tatt utrooolig mange stygge bilder av oss selv. Noen var så stygge at de kunne ødelagt datan din, så jeg poster bare ett for din egen sikkerhet. Og helse. Mens jeg er på tivoli, kos dere! Og vil dere se noe gøy? Se dette her. Jeg holdt på å le meg ihjel første gangen. Haha!
Image and video hosting by TinyPic
Joda, er vi ikke søte?
Image and video hosting by TinyPic
Noen klær jeg arvet av Emilie. Men nå må jeg hoppe i skoa å kjappe meg til klovneland (he-he), så snakkes! - A


12.04.2009 - 12:49

KLAR FOR Å SPY


Hei og god morgen! Idag våknet jeg i min egen seng, i mitt eget hus, i min egen by. Idag skal jeg på Tivoli! Har nesten ikke fått noe søvn på øyet, gleder meg så utrolig. Blir ikke før litt utpå dagen da, men alikevell - gøy! Jeg skal også få meg noen nye klær. Ja, jeg veit butikkene har stengt, men jeg skal til Emilie som har en søppelsekk med klær. Kvisene mine har også dratt til syden for å bli brune, og for å finne noen andre å se stygge ut på. Så akkurat nå ser det ganske bra ut her. Ellers må jeg bare fortelle dere en av mine sterke sider. Å ikke spy! Jeg har en tarm av stål, som ikke lar ting komme i retur. Derfor kan jeg ta de mest ville karuseller mens jeg ser på at vennene mine vrenger magesekken sin vedsiden av meg. Okda, den er kansje ikke så sterk og fantastisk, men litt.. Litt batman. Men nå skal jeg sette meg ned å høre på fødselspreik fra søstra og mora mi. Jippi, må nesten hente skinnvesten.Image and video hosting by TinyPic
Og her har jeg brukt min dyrebare tid til litt karuselltegning. Her er da drømmekarusellen. Først skal du igjennom en jungel (med to trær), så skal du ned igjennom fossen, så skal du hente bananene i loopen, så skal du ta den bratte bakken, hente pengene, så rett i basenget. Ja jeg har et liv. Så den ikke morsom ut? - A


11.04.2009 - 20:32

SMASK PÅ TRONDHEIM


Hei! Nå har jeg ristet av meg brødsmuler, og tørket burgerdressing av munnen. Adjø påske i Brønnysund, hallo påske i Trondheim. Klar for paljetter, biff og sushi. Eller, skinnvest. Haha. Er ivertfall hjemme, noe jeg er kjempeglad for. Nå skal jeg først av alt opp på rommet for å hente alt av kvisemidler og kjerringråd, for jeg ser faktisk ikke ut. Det var kjempedigg å komme hjem til at designet mitt var kjempefint her hjemme også, og til (noen) av dere. Men jeg har funnet ut at det er bare noen pc'er det blir sånn langt langt ned på. Ellers, bruk Internet explorer! :-)
Image and video hosting by TinyPic
Vil dere vite hvorfor jeg legger ut dette stygge bildet? 1. For å vise dere at jeg faktisk har blitt litt brun. 2. For å vise dere at været var fint idag. 3. For å vise dere at Melis kan sitte på komando (wow!) og 4. Det var det eneste bildet på kameraet. - A


11.04.2009 - 12:07

ET KORT ADJØ-INNLEGG


Hei! Skulle kanskje stått opp litt tidligere idag, så jeg slapp å reise med en gang føttene sto på bakken. Dette blir derfor et ganske så kort innlegg! Våknet til at designet mitt var helt klikko, derfor stilte jeg det tilbake til det jeg hadde for 2 dager siden. Er det OK til dere nå? Designet mitt vil nemmelig se forskjellig ut til hver og en. Jaja, nå venter en trang bil og reisesykearmbånd på meg! Image and video hosting by TinyPic
Solnedgangen for to dager siden. Hade! - A


10.04.2009 - 21:11

DERE ER MITT SVAR PÅ GOOGLE


God kveld! Her sitter jeg i knestrømper, som en eller annen utstoppet pyntenisse. Men sånn går det når man ikke klarer å kle seg godt! Selvfølgelig klarte jeg å ta på meg en tynn tongeri-tights, men det var kjempekoselig fordi. Bilder kommer under her. Så må jeg si takk til dere, nok en gang! Fikk faktisk til "Twitter"! Det kan dere lese rett under illusion annonsen, og jeg kommer til å skrive små oppdateringer der. Tusen takk før kjempebra forklaringer. Hvem trenger vel google når jeg har dere?
Image and video hosting by TinyPic
Biltur!
Image and video hosting by TinyPic
Kan du se hva som speiler seg i støvlene mine? Det kan ikke jeg..
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Nå skal jeg og Magnus leke oss med Webcamera! - A
Ps, les dette - utrolig bra av jenta å skrive spør du meg!


10.04.2009 - 17:03

TWITTER.. HVA ER DET FORNO'A?


Hei hei! Tenkte jeg skulle starte dette innlegget med hvor digg været er, men det er faktisk ikke så digg lenger. Smarte meg brukte 5 timer innendørs da finværet var her. Men jaja, gjort er gjort, spist er spist. Ellers prøver jeg å finne ut hva Twitter er. Snart skal hele slekta på tur, til noe som kalles langfredagsfjerda. Er noe sånn påsketradisjon av et slag. Og i alle disse år har jeg vært storfornøyd med dette, bare jeg får mat. Blir sikkert mange fine bilder der også, men kjenner jeg kameraet mitt godt nok sniker batteriet seg ut før jeg får knipset ett eneste bilde. Foressten, det skjedde noe kjempeskummelt idag! Det kom røyk ut av kameraet mitt! Det funker fett, men alikevell.. Hvorfor kunne det ikke starte å snuse heller?! Haaahaaa, jeg er så morsom. (Nei, jeg oppfordrer ikke til snusing eller røyking).
Image and video hosting by TinyPic
Herregud, det er ikke et kamera jeg holder i hendene. Det er en brødskive med syltetøy. Alle ser vell det.. Tunika fra GINATRICOT og hysteriske hestekrøller fra mitt kjempeslitte plastikkhår. Hva skjer med at jeg er så "morsom" idag'a?

Kan noen fortelle meg hva "Twitter" er? - A


10.04.2009 - 12:59

GLADMELDING!


En kjempemorgen hos meg her. God morgen til dere! Jeg er kjempeglad som dere sikkert har skjønt. Nå kan jeg for alvor ta på meg sommeskoene, tunikaen og solbrillene. Ok, kansje litt overdrivelse. Men jeg kan faktisk være ute uten longs, bukse og ytterbukse. Så nå er det vell sol over hele Norge? Hvis ikke skal jeg ikke gni det inn for de som ikke har sol.. VÆRET ER DRITTHERLIG! Ops.. Ok, nok snakk om finværet. Jeg har hørt noen løse rykter om at et tivoli har annkommet Trondheim. Noen vet at jeg blir den mest hysteriske, hyperaktive og ville jenta når jeg er på tivoli - noe som noe som jeg har lyst til å bli nå. Hvorfor ikke bare ta en Phinneas og Pherb, å bygge et tivoli i hagen? Pherb, jeg vet hva vi skal gjøre idag! Men nå skal jeg spise deilig frokost i sola, snakkes!Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Eneste demperen på dagen var da jeg så dette bildet i SE&HØR imorges. Eh, æsj? Hva skal dere idag? - A


09.04.2009 - 21:09

ELLER, NEI.


Image and video hosting by TinyPic
Good evening. Jeg har ekstremt lite å komme med, men skal prøve å gi dere noe saftilig sladder fra mitt kjempegøye liv. Jeg har spist, spist og .. spist. Har også sett på alle bloggerne som er i syden eller utenlands, eller bare en annen plass en brønnøysund. Er jo koselig her, men det hadde vært fint med litt sol. Har også snakket med mine brune, fregnefyllte bestevenner som forteller hvor deilig været er. Det svir litt. Men på Lørdag blir det faktisk 19 grader! Og gjett hva? Det er dagen jeg skal sitte i bil i 7 timer. Jeg har lykken på min side. Men nå skal jeg gå ut i regnværet å late som jeg koser meg ihjel. Eller nei, jeg skal sitte å sutre foran tv'en med påskeegget mitt. Eller nei, jeg skal sutte på tommelen. Eller nei, jeg skal lage en blogg der jeg skrivet hvor fantastisk perfekt livet mitt er. Eller nei, jeg skal bare sove. God natt søtinger! - A


09.04.2009 - 16:52

BRØNNØYSUND PÅ TVERS


Hei hei! Gjett hva jeg har gjort nå? Gått en lang tur! Følte meg rimelig slaskete der jeg lå foran tv'en å knasket potetgull. Så på med tur-trynet, plugger i ørene og klar til å være sporty. Jeg følte meg faktisk utrolig frisk der jeg gikk! Et tips til dere som er syke, ta på dere klær å ta en tur ut! Jeg gikk ned til "naustet" til bestefar - en sånn sjøstue - der jeg satt og sendte meldinger med veninner. Klarer ikke å gi helt slipp på byjenta i meg, haha. Så var det noen spørsmål, om jeg hadde migrene. Nei, jeg har ikke migrene, jeg skrev feil. Mente vondt i hodet. Jeg tok også noen bilder, som ble ganske bra til å være digitalkamera. Syns jeg da.Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Hva syns du? Det kommer svar på noen spørsmål senere i kveld. Ha en fortsatt fin dag! - A


09.04.2009 - 12:52

ALL BY MY SELF


God morgen solstråler! Eller, det er vell kansje bare til meg det er god morgen. God dag, solstråler! Idag er jeg syk. Overaskelse? Men idag er jeg skikkelig syk. Migrene, slim og på kanten til å svime av. Men det stopper meg ikke fra å leve livet. Resten av familien og Brønnøysund er på et sånt rebusløp kalt "Kampen rundt". Jeg hadde litt lyst til å være med, men slimet i halsen slimet seg fast til stolen. Derfor sitter jeg her, all by my self. Og bestefar. Nå skal jeg ta en varm dusj, så sitte å se ut vinduet i 4 timer. For et spennende liv.Image and video hosting by TinyPic
Ellers har jeg blitt tegnet. Hvor sykt er ikke dette da? Tusen takk Nina! - A


08.04.2009 - 20:41

NÅ HAR JEG KLEKKET ET PÅSKEEGG


Familien er ikke så utrolig påske-frelst, derfor er det ikke så stress når det kommer til påskeegg. Det er ikke om å gjøre å ha det største, to uker før påska egentlig starter liksom. Men påskepynt derimot, det er vi store på. Glad jeg ikke ferier påska hjemme for å si det sånn. Men idag klekket jeg, hønemor fram et passe stort, glitrende påskeegg med alle mine favoritt godsaker i. Hvem trenger vell påskeharen når vi har spar borti gata?

Ellers må jeg unnskylde min dårlige blogg-dag. Men som dere vet er jeg litt syk, derfor ligger jeg egentlig bare rett ut å knasker Do'c. Noe som vil si at jeg ikke har så mye å skrive om heller. Jeg har jo faktisk vært i byen. Det endte ikke så godt, jeg ble liggende i bilen mestepart av tiden. Men jeg fikk selvfølgelig kjøpt meg noe! En topp fra cubus med nagler. Bilde kommer imorgen tror jeg. Men nå skal jeg se CSI (snart..)! Ha kjemepefin kveld! Image and video hosting by TinyPic
Hva er det mest av i ditt påskeegg? Jeg må vell si rosa og blå flasker. - A


08.04.2009 - 16:47

LADIESROOM - ENDA EN FAVORITT


Image and video hosting by TinyPic

Alt fra Ladiesroom.

Se på dette da. Jeg tittet innom en av sponsorene mine her om dagen, og vips - en ny side ble lagret på favoritter. De har i tilleg salg nå, tjohei!! Litt dumt at jeg nettopp har hatt bursdag. Men litt bra at de tar det kortet jeg har. Eller jeg tror det. Håper på det, må nesten finne det ut. Hvis ikke blir det bare en lang, uutholdene avstandsforelskelse mellom meg og det vi jenter kaller kjærlighet. Kjærlighet sier jeg.
Hva likte du best? - A
08.04.2009 - 12:48

ER DET IKKE DET PÅSKA ER TIL..?


God morgen solstråler! Det pjuskregner ute, og slim koser seg i halsen min. Jeg har blitt syk! I påsken. Hvor standar er ikke det? Nå blir det å ligge langstrakt ut i en uke, høre på reprise av påskenøtter på radio, å glede meg til en ny episode skal starte. Det er påske. Men jeg feirer det hele med å dra til byen i mine ripped jeans, noe som gjør syke-tilstanden mye bedre. Men nå må jeg virkelig dra! Ha en kjempefin dag videre!
Image and video hosting by TinyPic
Ps, jeg kjøpte disse 15 rosene til bestemor igår, til 119 kr! Jeg er snill. Påskehare, jeg håper du leser bloggen min! - A


07.04.2009 - 21:51

EN IPOD TOUCH, TAKK


God kveld i stuen, påskeunger! Påskenøttene er ferdig, og familien ligger spente på å få høre om vi har vunnet et kjempekult krus (nei, ikke en båt, men en kopp). Jeg tipper det er over, og at vinnersjangsene mine for det kule kruset er over, men samma det. Bedre lykke imorgen. Ellers har jeg smurt ansiktet mitt med fyllet fra fullpakke, i et håp om å få noen monsterkviser imorgen. Gleder meg. Også til den store nyheten. Jenta som bruker penger med en gang hun får de har spart opp til en.. ipod touch! Har faktisk råd til en iphone, men har One call, så det skjærer seg litt der. Men til poenget, da kan jeg blogge (nesten) over alt! Bare jeg finner et nett går det jo supert.
Noen som har erfaring med Ipod touch? Sorry for lite bilde. Laget på picnic.com. - A
Image and video hosting by TinyPic


07.04.2009 - 17:38

BLOGGTIPS - TOPPLISTEN, Å TJENE OG LESERE


Det er utrolig mange som spør om hvordan jeg kom på topplisten, hvordan man tjener på å blogge, og hvordan jeg fikk så mange lesere og komentarer. Derfor tenkte jeg at jeg skulle svare på alt dette på dette innlegget, så dere får svar på alt det!: )

TOPPLISTEN
Du kan ikke gjøre noe spesiellt for å komme på topplisten. Det er noen som tror at ved å legge til linken til bloggen sin under alle komentarer du skriver kan hjelpe, men det er bare irriterende. Får jeg noe sånt blir jeg bare litt sur. Vil du ha besøkende, skriv linken til bloggen din i feltet som heter link. Skriv fine komentarer, og helst ikke reklamer for konkurranser du har på bloggen. Du kan jo selvfølgelig gjøre det, men prøv å gjør det litt diskrè. Ikke " KONK PÅ BLOGGEN MIN KULE PREMIER LOL YO HEHE!!!". Jeg aner selv ikke hvordan jeg kom på topp listen. Det skjedde bare plutselig. Men for meg betyr ikke topplisten så mye. Det er selfølgelig gøy å rykke opp noen hakk, men jeg bryr meg ikke om jeg ikke er der lenger. Det viktigste er faktisk måten du blogger på! Pluss at når du havner på topplisten får du minst 5 stygge komentarer hver dag, noe som kan være vanskelig i starten.

Å TJENE PENGER PÅ BLOGGEN
Dette er det utrolig mange spørsmål om! Som dere kanskje ser, har jeg noen annonser på siden her. De tjener jeg sånn greit av. Jeg får penger når noen kjøper noe fra annonsene på siden her. Det går ikke så fort, men det er gøy når jeg ser at jeg har tjent litt. Jeg har hatt annonser på bloggen min i ca 1 eller 2 måneder, og tilsammen har jeg tjent ca 1000 kr. Men det som er viktig, er at bloggen din ikke blir et reklame-høl! At du bare reklamerer for ting hele tiden, og fyller opp bloggen din med annonser. Da er ikke bloggen så gøy å lese lenger.
Zanox er en side der du kan registere deg, velge annonser som du vil ha, så lime inn koden på siden din. De fleste annonsene jeg har er ikke fra slike sider. De blir du kontaktet av, eller du finner det på dems sider. Det er ofte et minimumsbeløp du må tjene før pengene blir overført. Ulrikke har skrevet litt om å tjene penger hun også, det kan du lese her.
DU MÅ VÆRE MINST 18 ÅR FOR Å VÆRE MED PÅ SLIKE SIDER. ER DU UNDER, KAN DU BRUKE FORELDRENE DINE SIN KONTO. MEN DU MÅ HA TILATELSE AV DE. DET HAR JEG GJORT :-) EN SIDE DER DU IKKE TRENGER Å VÆRE OVER 18 ER ILLUSION.
www.zanox.com
Trykk på bildet for å komme til siden.

LESERNE MINE
Dette er jo en av grunnene til at jeg har kommet på topplisten. Pågrunn av dere! Jeg føler meg utrolig heldig som har så mange snille lesere. Jeg aner ikke hvordan dere fikk vite om meg, men er utrolig takknemmelig for at jeg har dere. Hvis dere vil ha mange lesere er det bare å blogge om noe du tror folk liker. Det finnes utrolig mye du kan velge mellom. Mote, hverdag, graviditet, elektronikk, annmeldelser, foto, osv. Jeg liker veldig godt å lese blogger som handler om mote, hverdan eller en bilde-blogg. Det som selvfølgelig er best er å blogge om det du liker. Hvis jeg skulle begynne å blogge om elektronikk tror jeg ikke den bloggen hadde gått så bra.
Og et tips er å ikke henge ut andre på bloggen. Du kan jo være kritisk til folk, men vær litt saklig. Ikke si at du hater noen bare fordi hun/han er stygg. Og svar på komentarer du får av leserne dine. Er det en komentar som kommer igjen og igjen, skriv svar på den første. Da kan folk som kommer etter for å spørre om det se at du har svart på det alerede.
Hjalp dette? Håper det :-)


07.04.2009 - 14:37

DAGENS LEDETRÅD & BYTUR


Heihei! Etter forrige innlegg dro jeg hjem, hentet veska, freshet meg litt opp, så dro jeg på spar. Overaskelse? Der kjøpte jeg meg en boks lasagne og en sjokomelk, satt meg ved et giga vindu, ringte Karen så snakket vi kjempelenge i telefonen. Bare tull egentlig, men det var ganske koselig. Jeg åpnet også vinduet etter jeg skrev det forrige innlegget. Der fikk jeg ikke sjokk akkurat. Regnet plasket ned, og sola var ... borte. Jaja. Etter den kvalme lasagne frokosten er jeg.. kvalm. Så jeg drar til byen nå, for å bruke skylle ned den ekle lasagnen med litt shopping. Saklig sitat av meg, jeg veit det. Jeg klarte forresten å glemme av veska mi på spar. Men jeg glemte den av i et låst skap som tilfeldigvis tilhører min bestemor, så det går nok greit.
Image and video hosting by TinyPic
Huset mest levende butikk er plassen du i dag skal gå til aller først for å starte jakten på påskeegg. Om du handler noe her er jeg sikker på at du blir riktig så poppis hos mora di eller kjæresten. Ble kåret til årets Fairtrade-kjede i 2008. Vet du hvilken butikk jeg tenker på? Da er det bare å hive seg rundt og melde seg på den plassen vi tenker på. Der venter nemlig en ny ledetråd på deg. Hvilken butikk tror dere det er? Hva skal du idag? - A


07.04.2009 - 11:46

OM Å VÅKNE EN UKJENT PLASS


Good morning sunshines! Utenfor skinner sola, asfalten steker, barn leker og lerka synger. Dette er selfølgelig en ønsketanke. Jeg sitter i et bekmørt rom og blogger. Jeg gidder rett og slett ikke gå til vinduet for å se at været suger. Er dere spente på overskriften? Det er ikke så spennende. Jeg var ikke alene på tur igår, så ble plutselig alt mørkt. Jeg var til søskenbarnene mine igår, så ble det plutselig litt seint. Og vips, klokken 11:11 (sprøtt, ikke sant?) våkner jeg i dette rommet.

Idag skal jeg nok bare henge litt med bestemor på Spar. Familien er fortsatt i Trondheim, og søskenbarna skal sikkert ut. Så ensomme meg har ingenting annet å ta seg til, så hvorfor ikke Spar. Kan spørre besta om jeg får jobbe litt, visst ikke skal jeg bare sitte på lunsjrommet å spise opp al maten. Super plan spør du meg. Men nå må jeg hoppe i buksa å kjappe meg hjem til mobil og kamera. My life lettere sagt.

Legger ut et bilde av min nydeligste Melis, som jeg savner noe utrolig! Helt til jeg kommer hjem.. Haha. Outfit kommer også, visst jeg finner noe bruktbart i veska. -A


06.04.2009 - 20:03

BILTURER ER IKKE MIN STERKESTE SIDE


Hei og god kveld! Jeg har kjørt bil i nesten 7 timer. Kansje noen veit at jeg har en sterk fobi mot å kjøre bil? Jeg hater stanken av eksos og skinnseter, ekkel bensinstasjonsmat over hele meg og at jeg må se rett frem hele tiden. Men jeg har faktisk funnet redningen. Reisesykearmbånd! Helt klart tingen for meg. Det er sånn akkupunktur greier. Aner ingenting om det, bare det virker er ting greit for meg. Så i bilen ble det film og Counterstrike. Jeg fant også ut at skytespill heller ikke er helt min greie. Fire in the hole.

Men nå er jeg hjemme. Til bloggen! Og til min kjempesnille bestemor, pizza og drittvær. Kjempevått og grått ute. Men slik har hver eneste påske vært siden 1997, så jeg skal nok berge meg gjennom denne påska også. Jeg har heldigvis en data, en blogg og et redigeringsprogram. Og mamma har turklær som ligger og venter på meg i ryggsekken. Flaks at de ikke kommer før imorgen..
Image and video hosting by TinyPic
Tidsfordriv..
Image and video hosting by TinyPic
Klarte å ødelegge veska mi også, tjohei.Image and video hosting by TinyPic
Deilig vær? Åja du..
Hvordan er påskeværet til deg? - A06.04.2009 - 11:37

NAM, NAM, NAM!:)


Sjekk de nye sommerkjolene til Ladiesroom! Er de ikke bare utrolig søte! Har tenkt å bestille meg en til sommeren, så jeg kan sprade rundt i en slik lekkerbisk. Yumyum! Du kan finne de her.

- A

05.04.2009 - 21:31

PIANOLÆRER ANNA


Hei og god kveld! Jeg har brukt 1 time og 45 min på å lære bort mine pianokunnskaper til sønskenbarnet mitt. Han klarte å lære seg en sang da, og jeg er mektig imponert. Selv har jeg sikkert brukt 2 døgn tilsammen på å lære meg de 4 sangene jeg kan på piano. Er ikke sikker på om jeg kan de enda engang. Høhø. Det var kjempekoselig på cafè idag ivertfall. Fikk spist kjempegod mat! Det ble veldig lett til meg når det gjallt buksa, for jeg klarte å søle jord over hele den, og prislappen datt av, så da forblir den i klesskapet. Pluss mange komentarer om at jeg skulle beholde den. Vi får vente å se om dette er et av de plaggene som ligger å råtner, eller får se dagslyset. Spent.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Forresten, bør jeg starte salgsblogg? Har tenkt litt på det, men er litt usikker enda. Hva tror dere? -A


05.04.2009 - 16:06

NÅ DRAR JEG PÅ CAFÈ


Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic    Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra GINATRICOT, jakke fra BIKBOK.
Image and video hosting by TinyPic
Nå skal jeg på cafè med familie. Det blir kjempekoselig. Jeg er foressten litt usikker når det kommer til den nye buksa mi. Skal jeg bytte den? Hva syntes dere? Det er kansje litt dårlige bilder over, men. Oi shit, nå må jeg stikke! Ha en kjempefin dag videre!


05.04.2009 - 12:52

NORRØN MYTOLOGI STARTER Å TA LITT OVER


Til dere som ser på bloggen, ikke leser den, dette er ikke et emo-innlegg. Det kan man vell lett tro etter bildet. Men været er faktisk helt rævva. Så uansett hvor jeg sto, ble jo bildet bekmørt. Så hvorfor ikke dra den helt ut å vise dere hvor slemme værgudene er i Trondheim? Fristet ikke å stå opp i det hele tatt. Jeg lå faktisk å drømte om norrøne guder. Eller, det var at jeg hadde tid på meg for å lære meg ting om de. Det var også en slags rollercoaster, der jeg skulle plukke opp fakta om gudene. Litt stress, men bedre enn å våkne til drittvær.

Idag går dagen til mine kjære søskenbarn og Emilie. Resten skal ut på tur. Og jeg er jo faktisk fjortis nå, så jeg kan nekte med hele meg, slenge i dører og rope til foreldrene mine. Til dere kjempesaklige folk der ute, jeg veit at fjortiss er en alder, ikke en tilstand. Når jeg skriver sånn er det bare tull.Image and video hosting by TinyPic
Hva skal dere idag?


04.04.2009 - 20:54

365 DAGER TIL NESTE GANG


Hei! Bursdagen min er snart over, noe som er litt trist. Men jeg har hatt en superduper dag, så nå får jeg bare vente i 365 dager, så kommer den samme dagen igjen. Nå sitter jeg og banner over at Google analytics ikke vil vise meg hva dere har søkt på for å komme til bloggen min. Men det vil ikke samarbeide. Noen flinke google folk som leser dette? Mamma kom nettopp hjem fra Rema. Vil dere høre noe gøy? Når hun sto i kassa kom Melis springende inn på Rema, helt vill. Hun hadde nemmelig kommet seg ut av båndet sitt, så sprunget inn. Hahah, jeg holdt på å le meg ihjel. Og til de som har sett Melis på sitt beste - så fort hadde hun visst sprunget. Crazy dog.
Image and video hosting by TinyPic
Bilder fra idag, da det var kjempesol.
Image and video hosting by TinyPic
Har du noen tv eller filmtips? Tror jeg skal være så gal å bryte loven å laste ned en film. Oh my god. 
anna baklengs ♥


04.04.2009 - 17:31

MIN DAG I BILDER


Image and video hosting by TinyPic
Frokosten min. Lønner seg med bursdag, haha! Dette er min spesiallagde muffins, som dere kanskje ser.
Image and video hosting by TinyPic
Mmm..
Image and video hosting by TinyPic
Var de ikke fine?
Image and video hosting by TinyPic
Topp og kjole fra GINATRICOT & is fra BEN&JERRYS - nå blirr'e bursdag!
Image and video hosting by TinyPic
Pengbok fra GRANNYPURSE. Håndlaget, wow.

Hei! Hjemme fra en heeerlig tur fra byen. Bortsett fra konstant vondt i magen var alt helt supert. Jeg gikk faktisk med krone hele byturen, da. Den eneste som komenterte det var bussjoføren. Hadde kansje litt rett når det kom til busser og krona! Haha. Ellers var det bare blikk. Skuffet, dyypt dypt skuffet.

Snart blir det bursdagsfeiring, igjen. Da blir det Ben & Jerry's, tandori og snop. På cafè idag var det sekundet før jeg kastet opp på handicap-dassen, men jeg klarte å holde meg. Kansje jeg ikke skal spise så mye i kveld. Haha. Har fått noen gaver også, og så må jeg si tusen takk for alle gratulasjonene! 7 sider med gjestebok på Nettby, meldinger og 229 komentarer på blogg. Jeg er heldig som har dere! Ha en fortsatt fin dag! anna baklengs ♥


04.04.2009 - 11:04

BIRTHDAY GIRL


Hei! Idag har jeg faktisk bursdag. Dagen jeg har ventet på i 365 dager. Så på med prinsessekrona! Jeg fikk utrolig mye fint! En bukse, 1000 kr, parfyme og min kjære pengbok som jeg har siklet på i ukesvis. Jeg ble vekt av sang og en muffin med ett lys på. Til og med broren min sang. Han som står opp halv 3 i ukedagene. Så halv 10 var det full fest. På en måte. Idag må jeg faktisk til byen. Noe som er litt domt, for hadde ikke tenkt at jeg skulle henge i byen på min egen bursdag. Haha. Men jeg må bytte noe, og bruke opp gavekortene! Eller, noen av de. Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Er litt usikker på om jeg skal bruke denne i byen idag. Tror jeg tar den med jeg, så alle kan se at jeg har bursdag. Det vil vell si at alle biler stopper når jeg går over veien, og bussen ikke kjører forbi meg (SÅNN SOM FORRIGE GANG!??!), og at alt plutselig ble gratis? Neppe. Men ha en fortsatt fin dag videre! anna baklengs ♥


03.04.2009 - 22:52

RUMPER OG KORTSPILLING


Hei og god kveld! Om mindre en to timer er jeg i en annen verden. En verden der jeg kan rekke peacetegn, og faktisk ha en grunn til det. Jeg sier ikke at jeg skal starte med dette, for kjenner jeg meg selv godt nok, slutter jeg med ting da jeg kan starte for fullt med det. Ok da, det skjer ikke så mye det. Ro min båt, jeg snakker meg bort fra et tema. Ro, ro ro til fiskeskjær..

Vil dere høre om min kjempekule-drittgøye-fancy-bursdagenmin-som-du-ikke-var-bedt-på? Jeg er ikke sånn altså, men jeg kan fortelle at det ikke var en veldig høylytt bursdag meg brus og gutter, men en stille (kremt..) kveld med jenter, kortspill og tv. Akkurat som en vanlig dag, bortsett fra pakker, kvalme og 10 pizzaesker. Jeg fikk bare gavekort på ginatricot. Bortsett fra ei som jeg fikk en hundrings av. Men veninnene mine kjenner meg så altfor godt når det kommer til klær. Nå blir det gina for alle penga. Haha, dere lurer kansje på hva jeg mener med overskriften? Det var bare en rumpereklame som gikk igjenn i vær reklame. "VIBRERENDE RUMPE" oheii...
Image and video hosting by TinyPic
Ha en kjempefin kveld videre! anna baklengs ♥


03.04.2009 - 17:39

SÆRT, MEN SØTT.


Image and video hosting by TinyPic
Nå er alt klart til bursdag! "bursdagsbarnet" må bare få på seg noen fine klær og leie film, så blir alt i boks. Se på muffinsene da! Jeg tipper dere lurer på hvor min fantastiske muffin med krem og jorbær er? Den kommer, den kommer. Men den må jo lages med love and care. Men nå må jeg få rævva i gir! Ha en fortsatt fin dag, kan hende det blir litt seint til neste innlegg. The cool kidz are ready to party. anna baklengs ♥


03.04.2009 - 15:40

HEART YOU!


Hei! Jeg er i strålende humør! Det pissregner, det er mørkt og det svir i øynene. Men som sagt, strålene humør. Idag skal jeg nemmelig feire bursdag. Gleder meg til å sitte med jentene å spise pizza og kvalme muffins. Jeg skal lage de ekstra kvalme, med masse krem, så jeg kan sitte å se på at en etter en springer på dass for å spy. Noe som vil si at jeg får pizzaene helt for meg selv. Gleder meg. Neida, de skal få velge om de vil ha med bare Melis eller min spesial. Men de ha en muffins. Mohaha.

Nå ringer det i ett sett, SHIT DET ER PÅSKE! Ops, jeg skulle skrive at det ringte i ett sett her, men dette er jo mye viktigere! Det er påske folkens! Ikke mer skole på En uke og fire dager! Det første jeg må gjøre er jo å sende en harry, veslevoksen god påske melding til alle vennene mine. Oh, dette kan ta tid. Snakkes!
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Briller fra CUBUS og tunika fra ONLY. anna baklengs ♥


02.04.2009 - 20:07

NÅ TAR JEG TRIKKEN TIL VULKAN-LAND


Hei! Dagen her har vært utrolig koselig. Men det kan jeg ikke tenke mer på nå, for nå skal jeg lese til prøve. Den handler om naturkatastrofer, så det er jo ikke så ille. Den setningen var utrolig interessant, ikke sant? Jeg tenkte bare jeg skulle holde kjeften igjenn, å poste noen videoer og en film. ( noen videoer og en film? noen bilder og en film) Vi har nemmelig en liten oppfølger til Crazy frog videoen. Eller skal jeg si 5? De kommer på bloggen dag etter dag. Ellers er jeg kjempespent, for Emilie har visst en overasskelse til meg! Hoh, det kribler i hele meg. Ok, nå må jeg holde kjeft.
Image and video hosting by TinyPic
Bukse fra H&M, sko fra KAWASAKI.
Image and video hosting by TinyPic
Alltid like fin med brødskive i munnen. Armbånd fra CUBUS og genser fra RISØE.             

anna baklengs02.04.2009 - 17:29

CUPCAKE!


Under her har dere oppskriften. Jeg gleder meg til å sette tygga i en slik! Nå holder jeg og mamma på å lage de. Noen av de er helt sinnsykt store og velter utover de stakkars muffinsformene. Men sånn går det når jeg skal lage muffins.. Er ikke akkurat kakemester..bakemann? Bakemester kakemann. Tror jeg. Jeg skal foressten være med i noe råkult som er på Mercur i påskeferien. Dette er til dere i Trondheim, da. Les om det her. Leserne mine skal finne noen egg ogsånt, høres ikke det kult ut?

Etterpå får jeg besøk av noen venner! Jeg skal også pugge til prøve mens jeg smuler muffins over hele boka. Det blir vell til at jeg våkner imorgen og ingen av muffinsene er der. Vi håper noen lenker meg fast til sengen så jeg ikke går i søvne å spiser opp muffinsene. Så må jeg komme med litt viktig info. Jeg har ikke bursdag imorgen. Det er bare at jeg holder den imorgen, for visst det var på Lørdag, selve dagen, ville det vært 3 stk som hadde vært der. Så jeg har ikke bursdag imorgen altså. Jeg fikk foressten vite at Emilie har en top secret overasskelse. Spent, spent spent!
Image and video hosting by TinyPic
Men nå må jeg ta på meg bakelua igjen, sjokoladekake står på planen. anna baklengs ♥


02.04.2009 - 15:54

LANGDAG & POLKADOTS


Hei. Idag var det langdag på skolen. Jeg er helt utslitt! Men det var kjempekos å komme hjem til muffinsformer. Det kan høres ut som jeg ikke har så mange høydepunkt i livet når jeg jubler over et par muffinsfomer, men disse var litt spesielle! Bare så på de da! De var utsolgt, og jeg så det sto noen i vinduene på Åhlens. Og jeg har jo en supermamma som fikser alt, så hun tok på seg superbrillene og kappa, fløy til byen, så kom tilbake hit med de. Og noen linser. Jeg skal vise dere min geniale plan som jeg har praplet om i hele dag. Nemmelig hvordan muffinsene skal se ut. Gled dere, de er kvalmende og i godkjent anna-stil.

Men imorgen har jeg Geografi prøve, så jeg må starte allerede nå å lese om naturkatastrofer. Men jeg skal legge ut enda en Crazy-film av meg og Karen da. Som mange av dere kansje vet, har Emilie sluttet å blogge. Det var noen som spurte meg om hvorfor ogsånt, men det står på bloggen hennes. Jeg syns det var trist jeg, men også ganske så modig. For vi har begge tenkt flere ganger på å slette bloggen, men veit liksom ikke helt. Men jeg syntes man skal slutte å blogge visst det ikke er gøy lengre, da blir det bare tulleinnlegg og stygge komentarer. Men jeg er sikker på at Emilie kommer tilbake en gang!
Image and video hosting by TinyPic
MUFFINSFORMER FRA ÅHLENS. Gleder du deg til å se en hjemmelagd illustrasjon av mine kvalme muffins? De er gode i mine øyne.  anna baklengs ♥


01.04.2009 - 19:50

1. APRIL = BURNHei! Jeg hadde helt glemt at det  var superondsdag idag. Jeg sitter nemmelig med trynet ned i skjermen, fordi jeg holder på med en skoleprosjekt. Jeg skal lage en film, derfor er det faktisk litt gøy. Vil dere vite hva det er om? RAS & SKRED. Høres gøy ut? Det er faktisk litt spennede. For de som ikke har noe å gjøre på en onsdags kveld.

Det var ivertfall skikkelig kos med så mange fine komentarer på headeren! Er kjempefornøyd selv, så. Jeg må foressten kåre vinneren av mini-konken. Vinneren er Ida! Jeg tar med pakken til deg på skolen imorgen. Ellers er jeg kjempeglad at første april er over. Jeg er så gørr lei av å blir lurt. Selv om min score er 11 stk, er jeg klar til 2 april. Aner ikke hvorfor jeg er så gretten pga 1 april. Kanskje fordi jeg ikke har lurt noen med den årlige " det er en elg utenfor!" noen som vil late som de blir lurt å se ut av vinduene deres nå? Takk. Men nå er det gossip girl, prekast! Under her er foressten filmen jeg og karen spilte inn i går. Ikke ta den seriøs. anna baklengs ♥


01.04.2009 - 16:44

NYTT DESIGN


Denne gangen har jeg laget alt selv, og er kjempefornøyd! Er litt rosa, men det går bra. Eller? Liker dere det?
Image and video hosting by TinyPic
J


01.04.2009 - 15:23

NY HEADER PÅ VEI OG TULIPAN-HAT


Hei! Jeg er hjemme fra nok en skoledag. Jeg blogge litt fra skolen idag, som dere ser på innlegget under her. Når jeg kom hjem for en time siden var det rett for å ta bilder til header. Jeg har bildene klare, så nye header kommer i løpet av kvelden eller imorgen. Tror den blir veldig kul. Eller kansje mest fin. Den er ivertfall veldig meg. Det har foressten kommet tulipaner i hagen vår. Mamma syns de er fantastisk vakre, og skjønne der de blostrer. Jeg hater egentlig tulipaner. Lilla og gult. Det liksom så.. ikke fint. I mine øyne altså. Men det er litt koselig.

Jeg skal også til frisøren idag! Det blir med Emilie. Jeg skal klippe ganske så mye. Men det ender med at jeg kommer hjem akkurat som før, fordi jeg ikke ville se det lange håret mitt ligge på bakken. Men èn ting jeg driter i er å se den stygge luggen min ligge på bakken. Den skal få orden på seg! Haha.Image and video hosting by TinyPic
Jakke fra GINATRICOT, topp fra HENNES OG MAURITZ og smykke er laget selv.
Har du lurt noen, eller blitt lurt idag? anna baklengs ♥Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits