30.04.2010 - 22:50

dagens innkjøpKost fra MAC (husker ikke nummer, men tror det er 209 elns), leppestifter fra MAC og concealer fra Helena Rubenstein.


Slik ser leppestiftene ut. I fargene "creme d'nude" og "hue".


Haha, tidenes geniale t-shirt fra H&M.


Strømpebukser


Sløyfe fra Glitter, neglelakker fra H&M.


Tunika fra H&M. Mye finere på!


Trench fra Vero Moda.

Orker ikke skrive priser, husker de ikke heller. Ble en liten oppfriskning av sommergarderoben som dere ser ♥ Men nå skal jeg slappe av med familien! Ha en super natt til 1. mai, uansett hva dere skal gjøre!


30.04.2010 - 21:28

oslolove


Hei dere! Nå er jeg i min desideeeert favorittby. Ja, jeg elsker Oslo, men Kragerø topper alt. Når jeg kjører inn i byen, er jeg 4 igjen, og det er en kjempevarm sommer. Nostalgisk feeling!

Idag var jeg både i Karl Johan og Bogstadveien, og fikk handlet litt.


GLAD JENTE I BILEN :-)


DEILIG JENTE I BILEN :-) heheh nei

Så dro vi på cafè! Tror det ble rundt 4 cafèturer, haha.mat nam

Og dere kan jo gjette hvilken veske dama på bordet vedsiden av hadde.. Veska jeg anser som VERDENS fineste. Stalker meg knipset såklart et bilde..


♥ ♥ ♥


KOSELIG dag i Oslo :-) Dere aner virkelig ikke hvor heldig dere er oslofolk.. Trikk og Deli de Luca. Frelst.


30.04.2010 - 17:44

Hei dere! Har vært en lang shoppingdag, og er nå på vei til kragerø :-)Har tatt mange bilder, så opp


270175-1-1272642281333.jpg
Hei dere! Har vært en lang shoppingdag, og er nå på vei til kragerø :-)Har tatt mange bilder, så oppdaterer så fort jeg finner nett! Dere skal også få se innkjøp! Ha en great fredag videre!


30.04.2010 - 11:59

shoppiiiing


Inatt fikk jeg ikke sove fordi det var........ for varmt. Luksusproblem!

Nå har jeg fikset meg, og skal i Bogstadveien og Karl Johan nåå, og har det såklart travelt. Blogges senere idag!


HAHA, i nuet. Sykt påklistra smil


29.04.2010 - 22:53

et ærlig tips om du vil ha glatt/bra hud


Jeg har aldri vært plaget med veldig dårlig hud, men har alltid vært litt tørr, noen røde punkter og kviser en gang i blandt. Jeg har vært ganske fortvilet i en stund nå, og lett i rundt 3 månder for å finne den perfekte kombinasjon av sminkefjerner, fuktighetskrem og foundation/pudder.

Og nå har jeg funnet en løsning som passer huden min perfekt:

RENS:
I helgen kjøpte jeg dette mini-rensesettet fra Clinique. Det er den med lilla papp rundt, som er for tenåringshud. Denne tar jeg på før jeg legger meg, og og morgenen. Step 2 (den lilla flasken) er ganske sterk, og svir litt, men funker veldig bra.


Fås kjøpt på parfymerier.

FOUNDATION PRIMER:
Denne fikk jeg fra coverbrands! Jeg har fått tilsendt en i grønn også, testet den for litt siden. Men denne funker mye bedre, etter min mening. Den gir et merkbart resultat. Denne påfører jeg etter jeg har brukt rensesettet fra Clinique.FOUNDATION/PUDDER/FUKTIGHETSKREM
Jeg har alltid brukt a-krem. Det er det som funker for meg! Det fås kjøpt på apotek. Det bruker jeg om kveldene, og på tørre punkter om morgenen.
Når det kommer til pudder, har jeg sluttet. Pudder er noe dritt for min hud, selv om det er mineralpudder får jeg kviser, og den tørre huden min fremheves på enkelte pudder. Derfor har jeg gått over til foundation!
Jeg bruker bare foundation i kinnene, nesa og haka. Jeg er alltid rød i kinnene, og når jeg skal ta på rouge, ser det jo ut som jeg har sprunget maraton. Derfor påfører jeg litt foundation (Second skin foundation).

Hva bruker dere? Foundation, pudder eller ingenting?


29.04.2010 - 21:57

går det å bli sliten av å sove?


Åh, endelig fremme! Har vært ute å spist burger på grünerløkka. Jeg elsker Oslo så sinnsykt, verdens mest fantastiske by. Vet ikke hva det er, men har elsket byen siden jeg var 9 år eller noe!

Sitter i senga på hotellrommet nå, og ser på Torsdag kveld fra Nydalen (ELSKER MORTEN RAM, TIDENES MORSOMSTE ). Jeg holdr seriøst på å sovne av, og det syke er at jeg har sovet 6 timer bare idag.. Går det å bli trøttere av å sove?

I nuet. MAX sliten rotte.

Kommer en anbefaling i neste innlegg, så stay tuned!


29.04.2010 - 16:06

Hei! Sitter i bilen på vei til Oslo nå. Vet ikke når jeg kommer frem til hotellet, men oppdaterer ua


270175-1-1272550007007.jpg
Hei! Sitter i bilen på vei til Oslo nå. Vet ikke når jeg kommer frem til hotellet, men oppdaterer uansett med mobil!:-)


28.04.2010 - 21:08

tidenes nynorsktentamen


Først og fremst: Jeg og Marius er ikke sammen :-) Både han og Håkon (han andre i senga) er noen av mine beste venner, såå nei.. Er ikke sammen med noen av de :-)

Imorgen stikker jeg faktisk til Oslo! Mamma gir meg fri en dag for å shoppe i Oslo (ligger i slekta, tydligvis), så drar vi videre til Særp (Sarpsborg, heheh) for å kick some ass. Neida, skal i konfirmasjon til søskenbarnet mitt! Elsker konfirmasjoner!

Apropo elsker..

http://finurlighet.files.wordpress.com/2009/12/1235503278000_alexander_rybak_2445425m.jpg

HEHE KØDDA. Vet dere hater når jeg nevner Alexander Rybak.

Nei men seriøst. Apropo elsker:

Kommer til å bli tidenes fest imorgen, på nynorsk tentamen :-) Kommer sikkert ikke til å rekke å skrive noe, sitter bare i stapper i meg mat. MAT


28.04.2010 - 19:47

u keep carrin' that anger, it'll eat u up inside


"Hva syns du om at blogg.no jukser med topplista?" -leser(e)

Vet dere hva? Jeg kunne ikke brydd meg mindre. Det har vært mye styr rundt blogg.no i de siste ukene - topplistejuks, statistikk, sjalusi osv. Hadde dette vært for noen månder siden, hadde det sikkert klikket helt for meg for å finne ut mer om dette, men det rare er - jeg orker ikke bry meg om det.

Jeg sitter ikke å forsvarer blogg.no, langt i fra. Men jeg sier bare at jeg ikke blogger for noen liste. Jeg blogger ikke for noen statistikk. Jeg blogger ikke får å se at halve Norge skal kunne se hvor mange lesere jeg har. Jeg blogger for å blogge! Det er en hobby!

Så et lite tips til dere: ikke la tall og statistikk påvirke bloggingen deres. Spesiellt til dere som sender meg mailer om hvordan man kommer på topplista. Blogg fra hjertet, ikke blogg for å øke lesertallet. Leserne kommer, skal dere se!Så nei, dette påvirker ikke bloggingen min på noen som helst måte. Jeg har ikke sjekket statistikk på flere dager, og topplista må jeg jo nesten se når jeg skal logge meg inn :-)


28.04.2010 - 18:02

spooning <3


Hei dere! Idag har jeg hatt besøk av peeps, og det har for det meste vært spooning på gang. Vet dere ikkke hva spooning er?:


SOVING I SKJE-FORM! Så ja, har vel sovet for det meste.

Nå er Karen og Em her, og vi skal ut å handle til tentamen! Imorgen har vi nynorsktentamen, og jeg gleder meg så SYKT. Elsker norsk-tentamener, det er så koselig. Så vi satser på at nynorsktentamen funker fett det også!

Noen bilder:


Marius er gravid :-) HEHE


Noen som vet noe om det der "liker" greiene? Ser at sjokolademilkshakeinlegget (HAHA lang ord) er der, men skjønner ikke helt hvordan man "liker" et innlegg. Noen som har peiling og vil forklare meg?

HAHHA MÅ BARE AVSLUTTE MED VERDENS MEST GENIALE BILDE FRA HELGEN:

... i et nøtteskall.. Meg og Mari.


27.04.2010 - 19:45

sjokolademilkshake-oppskrift1. MELK


2. IS


3. OBOY/SJOKOPULVER


4. OBOY OG SJOKOLADESAUS OPPÅ

Det er ingen fast oppskrift på hvordan du gjør dette. Det spørs jo veldig om hvor mye du skal ha, om du liker med ekstra sjokoladesmak, osv. Men her er ihvertfall et lite tips på en veeeldig god milkshake! Yummiiii!


27.04.2010 - 18:23

inspirasjon


Foto:

Foto:

Foto:
//stockholmstreetstyle.feber.se


//livingdoll.blogg.no


//yvonnenicoles.blogg.no

Har tenkt å hente litt mer fra blogger til inspirasjonsinnleggene. De to bloggene over her er noen av mine favorittblogger, anbefaler dere å ta en titt!

Beklager for sent inspirasjonsinnlegg, glemte det på søndag!


27.04.2010 - 16:05

blablbalba


Hadde datafri igår, derfor jeg ikke blogget. Håpet dere hadde en fin mandag, ihvertfall! Det hadde jeg! Jeg og Karen bestilte oss take away-pizza og chips, og satt ute i regnværet i slaskeklær. Sånn sett elsker jeg mandager, nå har jeg jo ingen dansing jeg må stresse med på!

Apropo stress... 10 minutter foresent til trening.

Hahah, skjønner ikke hva X'ene gjør ute i bildet. Skulle egentlig sensurere nesen (som har forvrengt seg i en grimase), men shit au. Byeeee, blogges etter trening!


25.04.2010 - 20:51

outfit 25.04.10kjole bik bok

Haha, skiftet faktisk outfit siden sist innlegg. Denne kjolen er litt kort, så jeg må ha tights under. Men folkens, er det ikke HERLIG å kunne gå i kjoler? LOVE. Har forresten bestemt meg for å ha mitt naturlige hår i en stund! Som dere ser har jeg faktisk litt krøller, men har brukt et hårprodukt som bare har gitt meg fall. Og det fant jeg ikke ut før nå, haha!

Alle bildene er forresten tatt med Canon 450D!

Hva syns du om outfiten?


25.04.2010 - 19:46

stolt hønemor


Åh, beklager for sent postet innlegg. Pc'en min hater meg, say no more.

Uansett, var en herlig forestilling! Ble kjempestolt over Em og Kristine, de var så flinke så. Skulle ønske jeg kunne se meg selv danse i forrige uke, det hadde vært fett. Det kan jo hende noen tok film, skal se om jeg får tak i den! Men uansett, kjempebra forestilling. Haha.

Her er bilder:


Haha, så glad. Ja, kjolen er fra Rare Fashion! Det er favorittkjolen min, men den er litt kort. Dere får outfit senere!


Uteliggere.


Et av de siste nummerne. GUD jeg skvatt da det der "pyro" greia spratt opp. Spratt faktisk så mye at eg akkurat tok bilde, hvor FETT er ikke det?!?!? Joooda...

Det blir bare tre bilder fra showet, var noe ... i veien på alle bildene:25.04.2010 - 13:26

let's cruise on!


Nå skal jeg å se på Emilie og Kristine, som skal danse på danseforstillingen Let's cruise on! Gleder meg kjempemye! Men nå må jeg stikke, har det kjempetravelt! Skal ta mange bilder!

Her er et lite morgenbilde, med halvveis outfit:24.04.2010 - 22:08

fuck the måke's


Idag har vært en sykt lang dag! Dagen startet med at jeg og Thomas dro til byen og møtte Daid, så møtte vi en haug andre folk, kjøpte grandis, fant ingen plasser for å steke den, og etter det har vi bare loka rundt. Åh, må VIRKELIG slutte å ramse opp hvilke, hvor og hvordan dagene mine har vært.

Fikk også en MÅKEBÆSJ i ..............HÅRET. Dritt... bokstavelig talt, hehehe.Men nå skal jeg ut en tur, dere får ha en great kveld videre!:-) Likte dere forresten gjesteinnlegget fra Thomas? Haha.fuck the måk


24.04.2010 - 19:02

gjesteinnlegg fra timmi12


heihei, jeg sender live fra trondheim, wohoooo
vi spiser grandis og koser oss kjempe mye,nå skal vi ut og leke i gjørma, gleder meg

timmi12 på nettby, detter er meg. og togene går hverdag fra trondheim til kautokeino.
 heihei, vil du ta en tur med thomastoget? send meg et brev puser

etter at vi har rullet oss i gjørmen og koset oss, da skal vi sette oss på loftet til anna for og se på stjernen Mattis araya


24.04.2010 - 18:54

stars and stripes


Husker dere denne genseren?


Det virket som dere likte den, og mange av dere spør fortsatt hvor den er fra. Den er fra modekungen, men de ble utsolgt nesten med en gang. Men nå har de fått inn en ny!:Tröja - AmericaTröja - America
Vet jeg har vist dere denne før, men virket som noen av dere ville se bilder av den på :-) Er den ikke fet?


24.04.2010 - 13:22

blogglykke avhengig av sponsing? doubt it


"Er litt rart at du KUN blogger fordi du får et kamera sponset! Det sier kansje litt om formålene til mange av bloggene...?"

Jeg skjønner at innlegget om blogglyst og kamera kan missforstås, at jeg har fått tilbake blogglysten siden jeg fikk sponset en dyr gave. Men om det hadde vært la oss si en designerkjole til 5000, hadde jeg ikke fått tilbake blogglysten. Det er et kamera! Jeg har gått rundt med mobilkamera i det siste, og en skjelden gang fått lånt meg et ordentlig kamera. Og siden jeg er veldig glad i å ta bilder, er det derfor blogglysten er tilbake, fordi nå kan jeg blogge slik som jeg har lyst til, ikke bare poste masse dritt om hva jeg skal gjøre idag!

Apropo mobilbilder...

Vi fant et gjerde igår, som jeg bare måtte balansere på!


LETT :-D


Ok da, kanskje ikke sååå lett..

Sykt ironis at jeg slenger med to mobilbilder i dette innlegget. Jaja, la oss si at det blir de siste! For håpentligvis! Genseren jeg har på meg er fra modekungen.se, kan vise dere nermere senere idag, om dere vil?


24.04.2010 - 00:08

fredags kveld fra sofaen


Haha, klarte jo å miste minnebrikken da digitalkameraet mitt ble ødelagt, så jeg må bruke et minnekort med plass til 6 bilder på, nå som jeg har nytt kamera. Jaja, her er ihvertfall noen!


Mange :-)


ayiis.blogg.no


Haha, trøtt.

Som dere ser var det folksomt hos meg idag! Vi startet som tre stk, men ble bare fler og fler. Koselig! Har egentlig bare slappet av ikveld, nais.

Imorgen skal jeg kjøpe minnebrikke og joggebukse. Dagens random.
... klokka er over tolv. Mente idag.

Natta! ♥


23.04.2010 - 19:26

strawberry babes


Meg


Kristine ♥


Meg og Emilievennen :)


Emilie er glad i sjokolade :-)

Sitter på verandaen og spiser jordbær med sjokolade med Em og Kristine. NÅÅ må da sommeren komme!? Vi har ihvertfall tyvstartet...

Men nå skal vi ut å finne på noe tull, prekkass!


23.04.2010 - 16:54

ok da, blogglysten er tilbake


Ihvertfall for en stund! Haha, ble såååå glad da jeg åpnet postkassen idag. Vil dere se?


SÅÅÅ GLAAD! Fikk dette kameraet sponset (!!!) av Canon, og jeg kjenner jeg får mye mer lyst til å blogge. Kameraet er en drøm, bildene blir superskarpe og guess what... man blir litt brunere enn man er i virkeligheten. Elsker dette kameraet, kjenner jeg.

Så da blir det ikke en bloggpause i nermeste fremtid. Nå skal jeg prøve å ta noen fine bilder til dere, høres ikke det bra ut?

Akkurat nå har jeg besøk av Em og Kristine! Ikveld skal vi spise pizza og kooose oss!


Ett bilde... Er bare plass til 4 bilder på kameraet enda, har jo mistet minnebrikken min. Bra.

Kameraet heter Canon 450 D, og fås kjøpt her.


22.04.2010 - 21:24

sol, sol kom til meg!


Åh, fantastisk dag. Derfor jeg ikke har blogget. Når vi er inne på temaet, dere må nyte disse dagene jeg faktisk blogger. Jeg er veldig lei av hele denne bloggen, og har så utrolig lyst til å ta en pause. Men vi får se, om ikke blogglysten sniker seg inn med morsmelka.... HAHA ÆSJ, jeg er ekkel..

Vel, uansett. Først var jeg, Karen og Em nede og så på bunaden til Karen, så dro jeg og Karen til byen, osvosv. UTE I HELE DAG, kort oppsumert. Elsker soldager!

Em, meg og Karen idag :-)

Åherre. Har matteprøve imorgen.. Jaja, blogges vel mer imorgen! PS: jakke-debatten legger vi DØD nå. Den overgår alle disse "tarav" diskusjonene her på bloggen, bla. "du bader i mensen"-diskusjonen og "hater du gingere eller???!?!"-diskusjonen (som er de to største diskusjonene, haha!). Ok? Ferdig med det. MIN jakke, det spellar ingen råll :-)


22.04.2010 - 18:59

idag kjøpte jeg konfirmasjonskjolen min!


Som mange av dere sikkert vet, skal jeg ikke ha bunad i år, til konfirmasjonen min. Det er fordi jeg hater å gå i bunad, men jeg vet jeg kommer til å angre meg, så om jeg får lyst på en, har jeg søsteren min sin blå trønderbunad (i think) hengende i skapet.

Men siden det bare er to og en halv uke til konfirmasjonen, måtte jeg nesten kjøpe kjole! Og den fant jeg idag:

Fant den på Risøe :-) De er veldig små i størrelsene!

Vet den er veldig basis, men skal spice den opp litt med krøllet hår, brunfarge, silkebånd rundt, osv. Hva tror dere? Blir det fint? Håper det! Nå gjenstår det bare skoo!

Hva syns dere?


22.04.2010 - 15:55

Nå er det sol i trondheim!! Sitter på solsiden med karen :-) Har lagt på meg litt ser dere på bildet


270175-1-1271944502268.jpg
Nå er det sol i trondheim!! Sitter på solsiden med karen :-) Har lagt på meg litt ser dere på bildet, hehehhhe. Neida, har fått tidenes kuleste program på mobilen!


21.04.2010 - 21:15

inspirasjon


Foto:


Foto:


Foto:


Foto:


Foto:


Foto:


Foto:
http://stockholmstreetstyle.feber.se

Blir inspirasjon idag, glemte det på Søndag. Elsker det øverste bildet, det er så fantastisk! Elsker både jakken og vesken.


21.04.2010 - 19:06

uteliggeroutfit 21.04.10

jakke cubus sko h&m øredobber glitter

Nå stikker jeg og Karen ut en tur, så dere får ha en strålende dag videre! Om dere bor alle andre plasser enn i Trondheim er det vel sikkert great vær, så ta en tur ut! Blogges ikveld!


21.04.2010 - 18:00

overskrift ja


Vinneren av konkurransen er kontaktet, men jeg måtte slette innlegget, slik at jeg kunne lese kommentarene :-)

Var endel forskjellige reaksjoner på jakken jeg kjøpte igår! Haha, av alle ting! Jeg vet det er en kopi av Helly Hansen, som igjen er en kopi av Henri Lloid. Enkelte sa at det var uteliggerjakke, og at den var uuuuut. Men vet dere, det er bare en jakke. Den er vindtett osv osv, FORNUTFTIG som jeg er..

Har hatt besøk av Karen, Alex, Marius og Håkon idag :-) Koselig!


Alex og meg tudeluu deilig :-)

Skal blogge bedre ikveld da! Igår kveld var jeg forresten på festningen med Karen og Em, og spiste nachos, potetgull, sjokolade og sjokomelk. Mm!

Mobilbilder ♥


20.04.2010 - 18:54

gårsdagens kjøpSeilerjakke 499, Cubus.


Seilersko 129, Hennes & Mauritz.

Kjøpte også en foundationsvamp, som sugde. Ikke kjøp svamper fra H&M! Vel, Har som sagt gått inn i en "seiler-periode" (har egentlig vært i den siden seilturen i kroatia 09), og får aldri nok av marineblått, hvitt, struper, gull, knyting, osv.

Hva syns dere om kjøpene? Hva syns dere om seilerstilen?


20.04.2010 - 15:55

heherandomelsk


Nå stikker jeg på trening!

Senere idag skal jeg vise dere noen innkjøp, dro faktisk byen rundt igår med Kristine for å finne en jakke og litt annet. Ble.. ganske mye annet, for å si det sånn.
Men, tiden går fort i min verden, og treningen har allerede begynt.. Snakkes snart da, babes!


HM, må vel bli min blogghistories mest randome bilde (og innlegg, for den saks skyld). "Hei igår var jeg i byen, og på bildet står jeg i vinduet den niende april hade".


18.04.2010 - 18:24

bye bye, step by stepMeg og Inger Lise spiller kort. Kos!


Julie, Maria og Thea. Tre stk herlige jenter!


Vi spiste pizza for 1011 kr...


Meg og min fantastiske dansepartner Maria!


Før forestilling.


Meg og Kari.


Aw, herlig gjeng.

Da var forestillingene over! Ihvertfall for meg, hihi. Jeg slutter på dans fordi jeg har gått siden jeg var.. 10-11 år nå, og er litt lei. Det siste semesteret gikk jeg bare pga. folkene som var der. Da fikk dere svar på det :-)

Det var Inger Lise som sminket øynene mine, hun er så sinnsykt flink. Anbefaler dere å stikke inn på bloggen hennes!

Nå kom jeg nettopp hjem fra cafè! Har også spist burger fra Sesam. Om dere skal til Trondheim en gang, stikk innom Sesam. Ligger i samme bygg som stundentersamfunnet, og er verdens BESTE burger. HAHA, høres ut som jeg har blitt sponset med mat, men det har jeg ikke. En ærlig anbefaling!


18.04.2010 - 13:15

hei og ha'e!


God morgen dere!

Nå er jeg på vei ut døra for å danseforestilling nummer to, og den siste jeg kommer til å danse. Slutter nemmelig på dans etter denne forestillingen. Blir trist å dra fra alle de herlige jentene jeg går med!

Men vi snakkes senere ikveld, kommer sikkert til å sende inn en mobilblogg :-)

solbriller saltopeppar.se


HEHE TULL


18.04.2010 - 12:01

bilder fra lanetGabriel og meg<3


Henrik og meg! Her ser dere tidenes guleste hår, HAHAH.


Gabriel, Bingri.blogg.no & Ayiis.blogg.no.


Kriss, Thomas og meeeg :-)


Haha, meg og Bilbo. Fokusert, skjønner dere.


MANGE


Mats syklet meg hjem inatt, awwww :-)

Siden jeg bare var besøk, måtte jeg hjem klokken 12 :-( Men om jeg ikke hadde hatt denne forestillingen hele helgen, så hadde jeg helt klart vært fast gjest! Og btw, jeg hadde ikke kommet til å game blogg. Hahahah.


17.04.2010 - 22:22

lan <3


Awesome dag idag. Er på lan med noen venner på skolen, PÅ skolen, så jeg tar fri fra bloggen for idag! Kos dere videre, blogges imorgen! Her er noen bilder fra idag, det kommer fler :)


17.04.2010 - 16:42

<3


270175-1-1271515369040.jpg
<3


17.04.2010 - 12:16

Good morning! :-) Er i dansesalen allerede, med mange herlige jenter! Gleder meg massemasse til idag


270175-1-1271499374772.jpg
Good morning! :-) Er i dansesalen allerede, med mange herlige jenter! Gleder meg massemasse til idag, har med kort, musikk og skal ut å spise pizza med alle jentene på bildet! Oppdateres mer idag!


16.04.2010 - 22:44

hårspørsmål


Enkelte av dere leser ikke innleggene mine, så det ble såklart veldig mange spørsmål om håret mitt. Så får vel bare svare på de da, selv om svarene finner dere i innlegget under ;-)

så du har egentlig ikke så langt hår?
Jo, clipsen er kortere enn håret mitt, faktisk. Fikk det av de fordi jeg kunne vise dere wang-fletten, og fordi det er gøy å ha!

hvorfor bruker du extensions om du har langt hår da?
.. tykkere hår, finere farge, gøy å ha.

og hvorfor har du sagt at håret ditt er naturlig og at du ikke bruker extensions?
Fordi jeg ikke har brukt extensions før igår?:) Som jeg sa, har hatt det på i to dager. Så ja, det er naturliiiig.

kan du legge ut bilder av deg uten extensions?
Vel, det er vel bare å se på bloggen min det... Etter innlegget "yo hoe" er det mitt naturlige hår. Jeg kommer til å si ifra neste gang jeg har på meg håret, skjønner jeg nå. Haha!


Ekte hår :-) Har fortsatt lange håret, haha.

Men ja, man ser faktisk ikke forskjell på håret. Ingen å skolen min har sett noe forskjell, måtte jo faktisk si det til de. Så, legger vi denne ballen død, peepz?

Idag har jeg vært med mange koselige folk! Vi har danseøvinger i hele denne helgen, med flere store forestillinger. Er egentlig ganske kos, å ligge å høre på musikk, spise godis med mange herlige folk. Gleder meg allerede til imorgen, da er det første forestilling! Noen som skal å se på?


16.04.2010 - 18:12

jeg har brukt clip-on extensions i to månder
Hmm, ok da. Kødda. Ingen stor hemmelighet. Har bare brukt det i to dager, idag og igår. Lurte alle vennene mine med at grunnen tl at jeg hadde fått gult hår i det siste var at jeg hadde klipt meg kort, kjøpt dyre extesions i feil farge, og måtte farge det gult. Preeeettyy goood.

Uansett, de er fra Sara's! Det er ekte menneskehår, noe som gjør det bedre å rette eller krølle det, og ser jo mye mer ekte ut. Jeg har faktisk ikke veldig tykt hår, så digg. Pluss at håret får mer den fargen jeg har lyst på, siden extensionet blander seg med det naturlige.

Skal prøve å lage Wang-fletten til dere en gang! Noen spurte om det, men har ikke hatt tykt nok hår.

Jeg har "ClickOn-ClickOff i fargen Butterscotch Cream & French Vanilla, fra somsagt - Sara's.


16.04.2010 - 17:13

are you gonna drop the bomb or not?


"hørte på radioen at det snør i tronheim nå! hehe, huff da:)" - bloggleser

Ja.... det snør her. Ikke bare snø, men sånn hard snø som dekker håret ditt sekundet du går ut døra. Elsker egentlig slik snø, men HERRE. Det er mai(april, dumme meg), for guds skyld. Apropos været, JA jeg tok alle bildene fra regnværsinnlegget selv. Veldig hyggelig at dere likte de!


Har ombestemt meg angående kameraet på HTC tattoo. Det er faktisk ganske bra, når du får de inn på pc'en. Så kameraet er ikke SÅ dårlig, det er faktisk ganske bra (gjentagelser, gjentagelser....). Suger bare max at det ikke er bluetooth og at batteriet er LOLDÅRLIG. Mange som spør.....

Har funnet en genser som ligner på USA-genseren min!
Det er så mange som spør hvor den er fra, den er fra modekungen. Men de er utsolgt, desverre!

Tröja - America
Fra modekungen.se.

Noen som spurte hvorfor jeg ikke tok kjnnsoperasjon siden jeg ville være gutt..... Jeg vil være gutt så jeg kan gå med caps uten å bli kalt fjortis, kjære deg! Er ikke spesielt gira på skjegg og... andre ting, akkurat :-)Ellers skal jeg fortelle dere en huuuuuuuge hemmelighet i neste innlegg, så stay tuned!


15.04.2010 - 20:10

hemmelig salg!


Dere har skkert fått med dere at Nelly har et hemmelig salg? Hvis ikke, det har de! Det er stengt at the moment, men jeg gir dere en kode, slik at dere kommer inn på salget før alle andre. Fett, or what?

Skriv inn: TDPREMIUM i feltet der det står "logg inn" eller noe, husker ikke helt. Såfår du kloa i godbitene før alle andre!:-) Her er noe av det jeg fant:15.04.2010 - 19:11

outfit 15.04.10kjole nelly caps LRG ithink, er ihvertfall Thomas sin

Hahah, gangsta med kjole idag jaa! Idag hadde vi endelig fremføringen, så hvorfor ikke caps idag også. Elsker caps, jeg vil være gutt :-(

Hva syns du om outfiten?


15.04.2010 - 16:52

regnværsdag

Hater å bo i Trondheim akkurat nå. Drag me to...... samma det, bare ikke her.


14.04.2010 - 18:52

slik redigerer du animasjoner


Du bruker programmet PHOTOSCAPE!

Image and video hosting by TinyPic

IKKE spør meg hvordan man laster ned. Google "photoscape" så finner du det nok ut.

1. Åpne programmet.

2. Trykk på "Animert GIF".

3. Åpne mappen med bilder du skal ha på venstresiden, og dra de i midten av skjermen, der det står "dra bildet ditt hit".

Så enkelt er det faktisk! Det går ikke å laste opp bildene i blogg.no's opplastningssystem, så da må du bruke fks tinypic.com, imageshack.com eller photoscape.com. Så kopierer du "HTML" koden, trykker på "html" på blogglinnlegget, og limer inn. Voila!


14.04.2010 - 14:53

yo hoe


Om der følger meg på twitter (twitter.com/annaedwi), kan dere se at jeg har slackedag idag! Skulle holde på med et prosjekt der jeg hadde "ganster-klær" uansett, så hvorfor ikke ha en superchill dag i joggingsen min (eller ikke MIN da, for den har jo noen stjelt!!!) 

Her er noen bilder Ingrid tok i lunsjen idag, så stalker som hun er <3:

hahah, kul wangsta vettu


meg og morten


meg og mari (theunicorns.blogg.no), gjør oss klare for å gangstre!

Men nå skal jeg hente noen pakker, så ut en liten tuuur. Blogges!


13.04.2010 - 20:40

gjæip til dere!


Idag var jeg jo som sagt til..... tannlegen. Har alltid elsket å dra til tannlegen, å ligge i de megafancy elektriske stolene, og har aldri skjønt helt hvorfor folk kvier seg slik til de berømte "tannlege-timene". Men idag skjønte jeg da hvorfor..

MITT FØRSTE HULL!
Har aldri hatt hull før (noe jeg så klart har digget til tusen, ved å si "neeeh, aldri nånn hull her nei"), men idag fikk jeg slengt i trynet at jeg skulle komme tilbake i Mai for å borre.

Borre liksåååm. Er det vondt? Kunne trengt alle dere der, på tannlegekontoret! HAHHA, det hadde vært gøy å se.


Så til alle tannleger - denne gjeipetunga er til dere! La tennene mine være i fred :-(


13.04.2010 - 18:33

outfit 13.04.10
anorakk h&m skjerf h&m bukse cheap monday singlet ginatricot neglelakk l'oreal

HAHA, vet jeg er vanvittig dårlig til å ta på neglelakk. Men tenker alltid at folk ikke kommer til å studere neglene mine uansett, haha. Har jo bitt av all neglelakken på ene hånda, var til tannlegen idag...... mer om det senere.

Vel, outfit.
Hva syns du om outfiten?


13.04.2010 - 15:49Nå drar jeg på volleyballtrenng. Kos dere vdere idag, outft senere idag! HEHE bra innlegg. Men ja, så lenge jeg oppdaterer...... Har forresten tømt en hel yoghurtboks å en halv time. SIDEN DERE LURER.


11.04.2010 - 21:00

inspirasjon
11.04.2010 - 19:50

sommersøndag


Idag har jeg fått sykt mye ut av dagen! Har vært på dansetrening (veldig hyggelig at så mange av dere kom bort å hilset til meg, forresten!), sett på håndballkamper, og koset meg ute med Ingrid. Nå skal jeg faktisk ut igjen, i solaaa

Det er forressten 18årsgrense på konkurransen jeg la ut igår, det visste ikke jeg. My bad!

Haha, glad!


Eplekake <3


Ingrid <3

Trondheim <3

Må vel legge meg flat for at jeg har blogget dårlig idag OGSÅ, men herre. Jeg begynner å få tilbake livet mitt, som har hatt dvale nå i vintertiden. Det er jo så koselig å være ute i finværet!

Må bare avslutte med: HEIA MOLDE!!!! Dere skullet vunnet :-(


11.04.2010 - 12:51

i wanna show all of my haters loveChamillionaire - Good morning

Her er en liten sang til dere haters som klager på hver finger jeg løfter Glade i dere! Og til dere andre blogglesere: DERE ER AWESOME. Da var morgen-klissjet ferdig, haha!

Jeg skal på danseøving om 20 minutter, og jeg må innrømme at jeg sitter her i trusa, usminket, og aner ikke hvor verken kostyme eller dansesko er. Lol på meg. Vel, jeg må vel hive i meg litt mat, og springe ned for å svette litt. Etter det skal jeg og Ingrid finne på noe tull i sommersola. Skal blogge daaa, har ikke glemt dere heelt...
Var sekundet før jeg la ut et sminkefritt bilde av meg her på bloggen, men jeg husket grunnet til hvorfor jeg faktisk bruker sminke. Jeg ser jo ut som en mann uten, hahahaha. Så, kanskje en annen gang!

Speilrefleksen er mamma sin til dere som lurer, Nikon d70.


10.04.2010 - 23:48

konkurranse - vinn en iPad


Dere husker jeg hadde slike "vinn en tur til NY", "vinn gavekort på 5000 på valgfri butikk"-konkurranser for litt siden? Vel, siden det teknisk sett ikke er jeg som arrangerer de, kan jeg delta på de selv!!! GLAD. Vel, uansett. Her er en konkurranse, har deltatt på den selv faktisk.

Her kan dere vinne en iPad (♥), bare ved å trykke på bildet og melde dere på.


Vinneren blir trukket 12 desember, via telefon. Så lykke til folkens!

PS: Det går ikke å kommentere noe på dette innlegget, siden dette ikke er selve konkurranseinnlegget. Dere må trykke på bildet for å komme til konkurransen. All info står der ;-)


10.04.2010 - 23:33

blogghora som ikke blogget # 2


Kvelden hos Kristine var utrolig koselig. Vi lagde 10 hjemmelagde pizzaer, å herregud. Føler meg som en vandrene hvit, julepølse. De som er ekstremt ekle, vet dere.

Tok ETT bilde fra kvelden. Flink blogger.


mobilkamera ♥ ♥ ♥ til dere som lurer på om kameraet på HTC tattoo er bra, her har dere vel svaret. Med mindre du tar bilder under lamper og plasser med mye lys, er det så og si ubrukelig.

Har ett bilde til å dele med dere..FIKK NY PERSONLIG REKORD IDAG!!!:-)) Glad. Dere trenger ikke fortelle meg at jeg er særlig god i COD, det er jeg sååååå klar over! Hihi.

Ellers, dårlig blogging. Sommeren er på full vei, og har for en gangs skyld noe å gjøre hver dag. Jeg er så lei av å måtte blogge, men når jeg først er i gang har jeg glemt hvor gøy det er. En liten ond sirkel, kan man si. Så er vel i en dårlig bloggperiode nå, men men. Skal prøve å skjerpe meg ;-)

Skal se om jeg får slengt ut en konkurranse senere ikveld. Eller natt da. ELLER MORGEN DA!!!!!!!!!!! Imens:


Kos fra deilige meg :-) Håper dere har hatt en kjempelørdag!


10.04.2010 - 18:22

outfit.. eller noe


God kveld!

Rynker i panna seff!!!!!! tshirt abercrombie & fitch hårbånd vila

Hm, dette var vel en outfit eller noe.. Skal gå tilbake til hele outfiter foran den hvite veggen, må bare få ut fingeren å sende digitalkameraet mitt på reperasjon. Mange som har lurt på dette, så nå vet dere det! Imens kan dere jo ta en titt i kategorien "outfits"!

Nå skal jeg på jentekveld hos Kristine, så blogges vi ikveld!


10.04.2010 - 13:43

God morgen! Nå er jeg og Kristine på vei for å se jentene spille håndballkamp! Kos dere videre, det


270175-1-1270899814480.jpg
God morgen! Nå er jeg og Kristine på vei for å se jentene spille håndballkamp! Kos dere videre, det skal jeg!


09.04.2010 - 21:08

not my day


Hei dereee!

For noen timer siden kom jeg hjem fra cafè, og det var koselig med kyllingburger, mojitos (alkoholfri, ro ned) og italiensk is. Ble jo stående i tidenes lengste rush-kø, gikk vel rundt hele Trondheim. ELSKER å stå i kø. Haha, nei. Å stå i kø kommer faktisk veldig langt opp på min hat-liste.

Ellers er det jo joggebuksedagen idag! Så ja, bildet i innlegget tidligere idag var gammelt, men rakk ikke ta noen nye.
Men uansett, NOEN STJAL JOGGEBUKSA MI på skolen idag. Er det mulig.
Tror noen på skolen stjeler ALT jeg eier. Så jeg måtte hjem i friminuttet å hente brors gigantiske joggebukse, så jeg slapp å gå i strømpis resten av dagen.


YES.

Mmm!


Kristine ♥

Hadde egentlig ikke tenkt å fortelle dere dette, men mistet buksa mi på cafeen idag. MISTA DEN. Den datt av, liksom. Herregud, ikke helt min dag kan man si. Hadde såklart bare truse under også, og hadde glemt å snøre igjen oppi livet. Litt stor, kan man si.

Nå skal jeg kose meg resten av denne fredagskvelden, det må dere òg!;-)


09.04.2010 - 16:21

fredagskos


Utrolig gøy at dere engasjerer dere så mye i innlegget mitt litt under her! Det ble en del spørsmål, og nei - jeg kommer ikke til å slutte med det første. Jeg blogger jo ikke bare for penger og gratis ting, og jeg tjener heller ikke så mye denne bloggen at .. "det tar helt av". Hihi!

Nå skal jeg på cafè med Kristine og Pishn! Det blir kjempekoselig, blogger mer ikveld! Har en video til dere! Men nå har vi det travelt, snakkes!


jakke, sko h&m veske modekungen.se


08.04.2010 - 20:28

outfit 08.04.10


bukse cubus tshirt ginatricot

Haha, idag har jeg slike outfitinnlegg som jeg hadde for et år siden. Egentlig ingen spesiell outfit, egentlig ikke så fin heller. Men jaja, dere har spurt så mye om outfit, at det får vel bare gå, hihi.

Hva syns du om outfiten?


08.04.2010 - 18:22

noe jeg blir skikkelig sur av


Dere har sikkert hørt endel om dette, nemlig det med at bloggere på betale skatt for gaver vi mottar. Ida Wulff har skrevet et innlegg om det, og det kan dere lese her.

Hun har så rett. Det er jo faktisk en grunn til at det heter gaver. Om vi plutselig må begynne å betale for at vi mottar de, er liksom litt av greia borte. Det er som å måtte betale litt etter du har fått masse fine gaver på julaften.

Vet dere hva, jeg er femten år, og jeg skal sitte å regne ut hva jeg tjener på gaver i året, og sitte å bekymre meg for skatt? Jeg driver jo denne bloggen på hobbybasis, skjønner skatt-greia for de som lever av, bloggen og kan bruke det som.. ja, "næring". Men om blogging skal bli så sinnsykt seriøst vet jeg søren meg ikke om jeg orker å drive denne bloggen lengre.

Jeg kan også skjønne at om du tjener over 40.000 i året, (syns 40.000 er en litt liten maxgrense, men men) så kan det være greit å betale litt skatt. Men gaver?


Så nå skal jeg regne sammen alt jeg har tjent og fått i år. Gøy :-)

Ha syns dere om dette?


08.04.2010 - 17:05

curlz today


Idag har jeg gått med plaster i trynet. Sexy :-)


Haha, det var egentlig en kvise, men ble til et lite sår. Deilig!

Ellers har jeg undervurdert krøller med rettetang til de grader. Jeg prøvde det noen ganger for litt siden, men det ble bare en slags "knekk" på håret.
Men vet dere hva?! Jeg er forelsket. Det tar jo dobbelt så fort tid, og krøllene blir finere. Søk opp "krøller med rettetang" på youtube, så finner dere oppskrift.

OK, så sliter det sykt på håret. JAJA.

SHMIL!


07.04.2010 - 17:16

visste dere at eos har kommet i gult?


Samme effekt, bare med solfaktor 15! Lukter sitron, noe jeg syns er great. Elsker sitron.


Melis likte også veldig godt. Hun fant lipsylen etter 5 minutter, og gnagde på en. Det gjorde hun faktisk med min forrige EOS også, og den før der, haha!

SKYLDIG.

Dere får kjøpt en nye eos på coverbrands.no, den er ikke ute i butikkene enda. Så vidt jeg vet :-) Perfekt nå som sommeren kommer, siden det er solfaktor.


07.04.2010 - 15:38

I'ma just push and push until I get it


Hei dere!

Grunnen til at jeg hadde datafri igår var at jeg ikke hadde det på Mandag. Skjønner? Det er veldig herlig med datafri, dere burde prøve det. En dag dere dere gjør alt annet enn å sitte foran skjermen.

Idag forsov jeg meg, og ikke nok med det ... da jeg først sto opp, sovnet jeg på badegulvet i en halvtime. Derfor ble jeg sittende halvveis under pulten på skolen å sminke meg. GI MEG DØGNRYTME!!!
Nå skal jeg...Legge meg å sove i klærne som ligger på.. det som en gang var et gulv. HEHE neida. Er bare så lei av det åpenbare. Om jeg legger ut et bilde av brødskivene vet dere jo at jeg skal spise de. Og nå legger jeg ut bilde av et høl av et rom, og dere vet jeg skal rydde det. Liker å være mystisk vet dere!

Fant forresten ut hva håret mitt er.
Det er som en av de ringene vi hadde da vi var små, som skiftet farge i forskjellige tempraturer, eller når vi gnudde på de. Spesielt å ha ny farge på håret hver dag :-) Blått imorgen?


05.04.2010 - 20:06

sommartidar, hej hej?


Hei dere ♥

HVORFOR var ikke jeg i Trondheim hele påskeferien? Det er GREAT vær her!

Meg, Karen & Ingri - HAHAH GLAD!


Em, meg & Ingrid på bybroa. Turister, skjønner dere.


Liiiiitt kaldt!


På brygga.


Meg


Danser, haha!

Vet dere hva, jeg tror faktisk det blir sommer nå. Jeg vet man ikke skal si det, for da blir det jo ikke sommer. Ellers er det chatroulette.no på gang! Ellers koselig med så mange nye lesere og kommentarer! Tusen takk for det!:-) Eller skal jeg si takk for deeeet?

Hva tror dere? Sommer neste, eller?


05.04.2010 - 16:35

æ ælske trondhjæm


Først og fremst: WOW! Statistikken er helt loco, og fjerdeplass på topplista. Må vel bare s tusen takk til Voe, som linket meg ;*

Hm, ellers har jeg ikke bursdag lengre. Kjipt å ikke kunne si "vil du hente kake til meeeg?" og "Kan vi ikke se på DisneyChannel istedet for Dagsrevyen?" Vel, vel er bare 364 dager til neste gang :-) Får vel brekke et bein eller noe i mellomtiden, så kan jeg få det som jeg vil litt oftere, hihi..

Bursdagsgaven! Er så glad for å ha tilbake lille baby. Bare i hvit denne gangen. Får håpe ingen stjeler den nå da.. Haha.

Men nå skal jeg møte noen av jentene på cafè, wiiI! Trondheim ♥


05.04.2010 - 13:13

Snart fremme i Trondheim nå! Har kjørt bil siden tidlig imorges, så gleder meg til å komme hjem. Da


270175-1-1270465989350.jpg
Snart fremme i Trondheim nå! Har kjørt bil siden tidlig imorges, så gleder meg til å komme hjem. Da blir det ordentlig blogging! Kos dere videre, smask!


04.04.2010 - 20:39

inspirasjon


Foto:
♥ skoene


Foto:
♥ skjerfet


Foto:
♥ alt


Foto:
kjolen


Foto:
♥ skoene, OMG


Foto:
♥ jakka


Foto:
 ♥ stockholmstreetstyle.feber.se


04.04.2010 - 16:39

fra mine fantastiske lesere


EDIT: jeg har sittet 2 timer og lest mail og lastet op bildene dere har sendt meg - guess what. Alt forsvant. Erkjempesur nå, og håper dere skjønner at jeg ikke orker å bruke hele bursdagen min på det. Men kanskje de kommer en annen dag!

Og svarer på alle mail her: Tusen takk! Alle var kjempefine! Selv hvor fint bilde var, så betyr det veldig mye at dere bryr dere!:-)

Men legger ved en av mange fine videoer jeg fikk:PS: dere er fantastiske ♥


04.04.2010 - 12:08

bursdagsjente


Bursdag idag :-)


Og vet dere hva? Jeg blir så glade av dere. Må bare si hjertelig tuuuusen takk for alle kommentarer som har kommet inn (allerede!). Jeg blir utrolig rørt, har fått kjempemange mailer med bilder og videoer som kommer ut senere idag. Jeg tror ikke dere aner hvor glad jeg faktisk blir!

Nå skal jeg stelle meg litt, så skal jeg faktisk ut en tur. Har forresten fått tilbake baby. HTC TATTO ♥


03.04.2010 - 19:20

yellow fellow


Idag var det great vær! Så tok en tur ut for første gang på lenge, og fikk meg en .. overasskelse. Håret mitt blir knallgult i sollys. Bare se:


HAHAHHA HERREGUD. Noen som kan hjelpe meg? Jeg bruker blå shampoo, balsam og hårkur, og jeg orker rett og slett ikke å farge håret igjen. Vær så snill noen? Jeg er... hva kan man kalle det? Desperat?

LEI av hårstyr, for å si det sånn.


03.04.2010 - 15:48

gi meg penger!


God... morgen!

Har nettopp lest kommentarer, og tydligvis var det noen som så meg på chatroulette igår. Men problemet er at jeg ikke var på chatroulette igår, så... var det fler som så "meg"? Fint om dere sier ifra :-)

Ellers er det jo 3 april, og imorgen er det 4 april. Hmm...? Neida, jeg skal slutte å hinte. Imorgen har jeg bursdag, og blir hele 15 år. GAMMEL DAME.
Vel, har funnet tidenes gave:

http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/676080-0912_1?$productPress$
ÅH, har så lyst på denne cardiganen. Den er fra Filippa K. Definisjonen på perfekt, kalles det. Herregud, love love love!

http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/540083-0245_1?$productPress$


http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/433202-0033_1?$productPress$
Om dere har problemer med å finne bukser som sitter perfekt, anbefaler jeg dere Cheap Monday! De tilpasser seg de fleste ben, tynne, tykke, lange, korte - you name it. Over har jeg funnet en ny favoritt!

Alt dette fås kjøpt hos Nelly. Til deg som spurte om jeg kunne lage innlegg med ti nettsider jeg kjøper klær på, er det egentlig mest Nelly jeg handler på. Og litt forever21.


03.04.2010 - 01:34

jeg får ikke sove♥ påskegodt


hyper


02.04.2010 - 21:52

mister lonely


Hellå! Når døgnrytmen ikke er på plass, er ingenting annet det. For min del er klokka enda halv sju, men hei - der tok jeg feil. 

Såå, idag fyrte jeg opp den rosa grillen min, og hadde en kjempekoselig langfredag med familien. ÅH, kjenner jeg er sykt lei av å skrive: ".... med familien!" Har lyst til å møte vennene mine jeg, nå. Føler meg ganske ensom nå som jeg er i Brønnøysund. Ligger syk og snørrete i senga dagen lang, og prikken over i'en var vel at jeg spilte scrabble og yatzy..... med meg selv til klokken halv 4 inatt :-)

skjerf hennes & mauritz tshirt flamingo

Skal skjerpe opp med dårlige webcambilder. Forhåpentligvis ligger det en liten (stor......) overasskelse til meg i postkassa når jeg kommer hjem. Da blir're bloggings med bra bilder!!!!!!! Ja.

Og til dere som sier jeg har stor nese:


Skjønner iiiikke hva dere snakker om :-) 


02.04.2010 - 18:04

ÅRETS FØRSTE GRILL <333 æh, og mer skal det bli!


270175-1-1270224280105.jpg
ÅRETS FØRSTE GRILL <333 æh, og mer skal det bli!


02.04.2010 - 15:22

good morning, hey hey hey hey haters


Dårlig nyhet: Klokken er snart 3, og jeg sto nettopp opp.

God nyhet: PC'EN MIN HAR FÅTT MORRABRØD!!! HEHE


neeeh, sykt dårlig vits.

God morgen. Inatt fikk jeg ikke sove, og har nesten spist opp påskeegget. Men siden mamma kjører "kul mamma" har hun kjøpt en kilo ekstra. Ah, kul mamma <3 HEHE

Idag er det langfredag! Skal gå i fjera og tenne bål. Tror jeg. ÅH, morgeninnleggene er ALLTID de dårligste.

Uansett, var tydligvis mange av dere som så meg på chatroulette igår! Koooselig! Kanskje vi møtes der ikveld? HIhi - chatroulette.no, btw.


genser modekungen.se rynkeripanna selvprodusert


01.04.2010 - 20:23

slik får du "naturlige" bølger


Det er så utrolig mange som har lurt på hvordan jeg får til "bølger" i håret! Slik som dette:

Image and video hosting by TinyPic
Jeg har naturlig fall, som jeg ikke er særlig fornøyd med. Jeg går veldig skjeldent med mitt naturlige fall, og retter det ganske ofte. Men de dagene jeg kjenner at jeg vil sove 5 minutter ekstra, og bare vil droppe rettetanga, bruker jeg denne metoden!

VIKTIG: Gjør det kvelden før, da får du best resultat.

Det er så utrolig enkelt! Jeg tror ikke dere vet hvor enkelt det er. Om du nettopp har kommet ut av dusjen, tørk håret ditt litt, slik at det blir litt fuktig.
Sett håret i en lav hestehale, flett det stramt, så langt ned så mulig. Så setter du i et strikk, og legger deg til å sove!

Image and video hosting by TinyPic

Her er ikke håret mitt fuktig, men har ingen bilder av meg når jeg har fuktig flette, hahaha. Men uansett, så enkelt er det. En liten minus er at hvis du har langt og litt tykt hår kan det bli flokete iløpet av dagen. Det har jeg litt problemer med, men det er så lite, så.

PS: Resultatet blir ofte mye bedre enn på bildene øverst. Det var en av de første gangene jeg gjorde det!


01.04.2010 - 17:36

så ble det påske


PÅSKEN ER REDDET!!!!!:


HEHE... Her skulle det egentlig komme et bilde av påskegodteriet jeg var og kjøpte idag, men orket ikke ta bilde. Har ikke funnet påskeegget jeg skal ha det i enda, skjønner dere........ Derfor får dere bilde av den deiiiilige overasskelsen jeg fant i vasken imorges.

Fant forressten mobilen min: 


I veska mi.. Sykt flink å lete! Ikke at jeg har letet så mye.. men uansett, her ser dere håret mitt som det er nå. Det er ikke rødt under altså, det er nok bare lyset. Er veldig fornøyd!

Ellers har jeg vært ute en tur med pappa idag, kjørte oss en tur i drittværet, med godteri og pizza. Pappajente ♥ Har også spist pinnekjøtt! Julaften all over! Hm, dette avsnittet ble så typisk "dette har jeg gjort idag, minutt etter minutt". Vet at egentlig ingen av dere bryr dere...

Har forressten (!!) startet en liten påskenøtt her i huset. Hele slekta skal nemmelig være med på rettskrivinga på bloggen, men vi klarer ikke å bli enig i hvordan "forressten" skrives. Vet dere? Forresten, foressten, forressten, foresten? 

01.04.2010 - 13:35

luremusenes dag


God mogen! Idag er det 2. april KØDDA HEHE APRILSNARR!! Jeg er så dårlig i aprilsnarr at det er skummelt. Har liksom alltid kjørt på med "det er en elg utenfor", men fant ut i år at folk faktisk ikke går på den vitsen. De lar meg bare få to minutter med ekstase for at jeg klarte å lure noen. SKUFFA.

Jeg har jo en bag med ubrukte klær stående, så skal prøve å få en outfit idag. Ikke at jeg skal noe, bortsett fra å haste meg til Shell og kjøpe overpriset påskegodt. Må ha en unnskyldning for å komme meg ut av treningsbuksa!


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Har dere lurt noen idag? Noen "luretips"?


Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits