30.04.2012 - 16:42

nytt hår!


Hei dere! Beklager laaangt fravær, men blogg.no er jo heelt ræv fortiden. Fikk meg endelig inn!

Idag var jeg hos frisøren! Var på H2 i Nordre, en kjempefin og koselig salong! H2 er vel kjent for å være Trondheims desidert beste frisørsalonger, og de har utrolig mange søte og morsomme salonger. Kom dit tidlig, siden jeg skulle stripe og klippe noe som tar laaaang tid med langt hår! Stripet etterveksten og gjorde håret litt lysere generellt nå mot sommeren! 


I action, haha


Litt av salongen! Dødsfint


Her er resultatet:


Det ble helt UTROLIG fint, og jeg er helt sinnsykt fornøyd. Er akkurat den same fargen jeg får på håret om sommeren, og det var det jeg ville ha. Fargen vises ikke så godt på bildene over, men dere får jo se flere bilder av meg fremover!

Fikk også disse produktene, de frisøren brukte i håret mitt:

En sinnsykt bra keratin-greie, shampo og balsam og en volum spray. Kan vise dere disse senere!

Om dere vil bestille time kan dere ringe 73 80 76 09! Frisøren min het Marte Eriksen, så om dere vil ha likt hår som meg er det bare å spørre henne om hvilke farger osvosv! Hjemmesiden til H2 finner dere her.

Det var en sponset behandling, men meningene mine er 100% ærlige, det kan jeg love dere :-)29.04.2012 - 15:41

tvit tvit


Guess what da dere.. Idag våknet jeg SJU. 07:15!!! Av meg selv!! Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig?! La meg ikke spesiellt tidlig igår heller, og fikk rett og slett ikke til å sove igjen da jeg våknet imorges. Så jeg har da vært våken i fem timer allerede, slo akkurat av alarmen for at jeg skulle stått opp nå, haha..

Akkurat nå er Ingrid her, vi skal ut å nyte sola! Ellers er det jo Let's Dance forestilling senere idag som alle jentene skal dra på, gleder meg massemasse massee! 


topp mBym tubebh ginatricot


Har på meg denne fiine ringen jeg fikk fra Coco.se! Er jo en kopi av YSLringen men jeg syns den er kjempefin uansett jeg :-)

OK DETTE INNLEGGET SKULLE VÆRT POSTET KLOKKA 12... LOLLLL28.04.2012 - 18:55

sushidaate


Hei bloggen ♣ Idag skulle jeg og Ingrid som sagt egentlig bare kjøpe med oss mat hjem og kjøpe noe nødvendig, men hahahahaha, fail. Ble til at vi tok en ganske lang sushilunsj, og shoppet i flere timer, ahha. Jeg hadde jo klart å legge lommeboka mi i vaskemaskina hjemme av alle ting, så måtte hjem igjen for å hente den. Bra jeg ikke er fjern! Kjøpte egentlig en del, men bare random som truser, joggebukse, lommebok osvosov

Bilder fra idag

 
♥ Ingrid


mmmm

I neste innlegg skal jeg vise dere noe superkult jeg fikk i posten idag!! 28.04.2012 - 15:04

sommertider i trondheim


Hallo bloggen og god lørdag :-) Idag er det så varmt i trondheim at jeg kan gå i shorts!!:


Nei. Idag våknet jeg til at regnet slo på ruta mi og været var grått. Jaja, tok på meg shorts likevell jeg og har spradet rundt i huset. Må jo få brukt de 20 shortsene mine en gang! Men får vel ta en strømpis under, Ingrid kommer nå, så drar vi vel for å spise litt sushilunsj og jeg må få shoppet noen småting. Rolig lørdag, nydelig det

Mer meg idag:klokke michael kors herfra, armbånd snö of sweden, herfraSå alle de fine blåmerkene jeg har fått på bena mine da jeg tok på shorts idag. Fantastisk bra timing, nå som mai og juni nermer seg. Har også et herlig sår på kneskåla mi som jeg valgte å spare dere for

Ha en fin lørdag videre ♥27.04.2012 - 19:28

27.04.2012


Meg nå:


Faens fresh! Er så utrolig lite fresh i disse dager, er så utrolig dårlig fortiden, og går rundt og er konstant kvalm, kramper i magen og hodepine. Kjennes ut som verdens værste, evigvarende dagen derpå, haha. Får håpe formen blir bedre til ikveld, lørdag og ikke minst MANDAG!!!:-)

Tror ikke jeg poster fler bilder av meg selv idag jeg, haha. Håret mitt er helt forferdelig for tiden (alt er galt, hhøøh) men har heldivis frisørtime på mandag! Blir helt fantastisk med litt oppfriskning og forskjell, dere får se på mandag!


Akkurat nå koser jeg meg veldiiiiiig, om dere vil ha sommerstemning er det bare å spise jordbær med fløte og sukker, FYYYY fafiojs da er det sommer for min del! :) Ellers ble jeg utrolig glad av å se hva dere gledet dere til i sommer! Høres ut som jeg ikke er den eneste som lengter etter varme og ferie27.04.2012 - 14:11

langhelg


Det blir sikkert... "kjedelig".. :-)26.04.2012 - 19:49

hva gleder du deg til?


Jeg gleder meg til..

.. natt til første!


Åh jeg elsker Mai! Det beste er jo at man starter månden med en fantastisk gøy dag som natt til første, med maasse fine folk!

.. natt til 17/ 17 mai!

I alle disse årene har jeg hatet å dra på meg bunaden, men de to siste årene har jeg virkelig begynt å elske det! Kjenner jeg gleder meg massemasse til både natt til søttende, men såklart mest selve 17 mai!

 


... HOVE!!

OAPFOFKÅ^^ÆFJ dette har jeg ikke sagt til dere, men drar faktisk til Hovefestivalen i starten av sommeren! Drar med fineste jentene ååh gud hvor jeg gleder meg

 

... sommerferie!!!

Gleder meg faktisk til å kjenne lukta av brønnøysund!


Men gleder meg aller mest til å dra til sørlandet ♥
 

Er det noe jeg ikke gleder meg så veldig mye til er det mattetentamen om noen uker, trekking til eksamen (om jeg kommer opp..... FAEN) og alle skoledagene jeg må igjennom i mai og juni. Er det bare meg eller går dagene saaaaaaaakte fortiden?

Hva gleder DU deg til?26.04.2012 - 16:35

nye negler!


Hei! Tenkte jeg skulle fortelle dere hva jeg gjorde igår, hihi :) Mange av dere gjettet riktig - jeg fikk fikset neglene mine igår! Det har jeg altså aldri gjort før, eller ikke profft da! Var til Eva-Lill som driver Beautynails! Fikk satt på akrylnegler i fransk manikyr, og mange har sagt at det gjør vondt osvosov, men jeg syns faktisk det var dødsdeilig, og holdte på å sovne av flere ganger, haha.

Jeg fikk behandlingen sponset, men jeg alle meningene mine i dette innlegget er 100% ærlige. Hun holder til på Rosenborg Park nå, men er på flyttefot ned til Pirsenteret i samme lokaler som PIRaten frisør, og er ferdigflyttet til 2. mai! I den anledning har hun åpningstilbud: nytt sett akrylnegler (slik jeg har) koster 690 kr, og kostet før 890kr. Vippeekstensions koster nå 1490 kr, før 1690 kr.
Jeg er DØDSfornøyd med resultatet, og det ser helt sinnsykt fint ut, i og med at hun var veldig nøye og flink. Slik ble det:
Syns faktisk det er enda finere i virkeligheten! 

Hjemmesiden hennes finner dere her, facebooksiden her og om dere vil bestille time kan dere også ringe henne på 911 56 700!25.04.2012 - 18:28

my lips


Har nettopp kommet hjem fra en liten tur ut, der jeg gjorde noe veldig gøy jeg aldri har gjort før! Hhaha, kan høres ut som mye rart det her, men forteller dere det imorgen. Er ikke store tingen, men ja, dere får se resultatet imorgen!

Formen min er myyye bedre, heldigvis! Etter litt frisk luft og mat blir alt bedre.. :-)


Hahaha, har blitt veldig masse bilder av meg idag til at jeg er syk.... 

dongerijakke zara

Ellers er det veldig mange spørsmål om hva jeg bruker på leppene mine! Jeg tar på lipsyl hver kveld før jeg legger meg, og noen ganger utover dagen. Og av leppestift bruker jeg MAC's  sheen suprime i fargen "supremely confident". Bruker også lipgloss over noen ganger, og da bruker jeg MAC's sheen supreme lipglass i fargen "jasmine honey".
Når jeg skal ut i helgene bruker jeg ikke lipgloss, men heller bare leppestift. Pleier å variere på hva jeg har på meg, men bruker ofte en fra Makeupstore (husker ikke fargen)
(ikke sponset produkt, får ikke noe som helst betaling for dette)25.04.2012 - 13:57

syk pike idag


Hei og god morgen:-)

As I write (heheh) skulle jeg vel egentlig vært på skolen, men da jeg sto opp imorges var formen så ræv at jeg tok en sykedag. Så våknet for andre gang for ikke så lenge siden, etter noen helt syyyke drømmer, hahha.. Så har ikke fått så veldig mye ut av dagen, bare jobbet littegranne

Nå skal jeg ned å prøve å få i meg noe å spise, så dere får KOSE dere med noen bilder av kleine-meg idag

24.04.2012 - 20:57

jævlig forvirra


Herregud!! Det ekleste skjedde nettopp!! En time ca etter jeg skrev sist innlegg, la jeg med ned for å powernappe litt for å sove vekk litt kvalme som jeg plutselig fikk. Og jeg våknet ikke før for en halvtime siden! Jeg er så mindfucket nå, har kommet meg litt da, men i det siste kvarteret etter jeg sto opp skjønte jeg ingenting. Skjønte ikke hvorfor jeg hadde sovet, hva jeg hadde gjort før, om jeg hadde planer idag, hvorfor det ikke var middag, og skjønte ikke meningen med livet rett og slett!! Hahah, neida, men shit så forvirra har jeg aldri vært tror jeg

Prøvde å ta noen bilder til dere, men ble ikke akkurat gansbilder. Har hår fra helvette idag, idet jeg gikk ut døra oppsto gårsdagens krøller (som jeg rettet helt ut) fra de døde. Satan for en rar dag
tubetopp ginatricot topp mBym

Også til noe som skjedde idag! Vet ikke om dere husker for tre uker siden da jeg mistet mobilen i et flisgulv og knuste hele driten? Så fikk jeg fikset den en uke etter ca? JAJAJA, det varte i to uker det :) Idag mista jeg mobilen i kantina, og da ble den seende slik ut:

YEEEEEEEDOG her ser man mye24.04.2012 - 16:18

blå(merke)tirsdag


Heei! Tirsdag ja.. Er det egentlig noe å si? Har dere lest denne bloggen en stund har dere vel sjønt hatet jeg har utviklet for tirsdager. Kroppen fungerer ikke i det hele tatt, og ihvertfall ikke hjernen. Tryna som faen igår også, så har plaster over hele kroppen og starter å kjenne blåmerkene komme. 

(Ellers da, hva syns dere om ordspill-overskrifta mi? Har sett at det er kult å gjøre sånn) 

Dagen min ble litt bedre da jeg fant dette i postkassa mi idag, da: 
Fikk dette armbåndet fra den nye nettbutikken for smykker - smykker.no! Elsker at det er sånne søte diamanter på det, passer nok perfekt til klokka fra Michael Kors! Er de samme som driver smykker.no som nettbutikken klokker.no, som jeg tidligere har blitt sponset med!

// sponset produkt23.04.2012 - 12:43

"HIHIHI HEIII HAHLLLOOOO ANNAIS"


Hei og god mandag! Min mandag har faktisk vært ganske god til nå, har hatt engelsktentamen idag som gikk ganske fint. Så gikk veldig tidlig, halv elleve faktisk, så nå ligger jeg i senga og halvsover. Ellers har jeg en ting å ta opp med to-tre av bloggleserne mine her ute i verden: det er jo ikke å legge skjul på at det hender (ofte) at blogglesere skal ringe meg med skjult ID og fnise som bare faen. Å ringe meg i skoletiden er èn ting, men under TENTAMEN er noe annet. Og når læreren min tar telefonen og sier "Ikke ring, det er tentamen" og dere ringer IGJEN?! Akkurat da ble jeg oppriktig flau over dere jenter som ringte, og faktisk litt meg selv. PLEASE BEHAVE

Ellers hadde jeg ganske god tid imorges (for a change, kan ikke huske sist det skjedde), så fikk tatt noen "antrekksbilder":
Haha, her har dere meg da. Nettopp stått opp og skal ta bilder av meg selv. Klarer ikke treffe annsiktet helt

Vil forresten fraråde alle til å kjøpe den shortsen der fra Carlings. Den skviser alt som heter rumpe og sklir opp uansett hva du gjør. Genseren er forresten fra Junkyard! 

Ellers vil jeg anbefale dere til å kjøpe biletter til Let's Dance sin danseforestilling i helga på søndag klokka 2, det er enda biletter igjen, så løøøp og kjøp!22.04.2012 - 17:56

psychasthenia


Gårsdagen var veldig koselig! Tok en veldig rolig kveld med Ingrid, masse god mat og tv! Er egentlig utrolig deilig med rolige kvelder.. :) Tok ingen bilder igår, kanskje fordi både jeg og Ingrid ikke var på vårt peneste. Tok noen bilder av Ingrid som hadde støvsugeren i annsiktet da, FY FADER dere skulle sett henne imorges. Så ut som hun hadde blitt slått i hjel
Dagen idag har vært veldig lite innholdsrik så langt, våknet, cruiset rundt med Ingrid og Emilie, halvsov i sofaen til Emilie, og nå sitter jeg i senga mi hjemme og prøver å glemme at jeg må lese til engelsktentamen imorgen

 


Som blogger føler jeg det er en plikt å ikke ha på bukse idag!! Legg det ut på en sladderblogg eller noe da kanskje jeg får litt flere lesere (capsen min er fra junkyard)

Ha en fin søndag videre, så blogges vi senere ikveld!22.04.2012 - 13:51

who says


Tenkte å ta produktannmeldelsen litt tidlig idag, siden jeg ikke har noe annet å blogge om enda, haha. Så idag skal jeg teste Duwop Sundrops for dere!

Det er en slags solpudder på tube, altså flytende. Den skal fukte huden og gjøre den myk, samtidig som den gir en fin glød.

Jeg er jo veldig glad i å være brun, og fargen i dette serumet er ganske brun og dyp, noe som passer meg helt perfekt. Jeg syns egentlig man bli mere brun enn at man får en "fin glød", men det er egentlig bare et pluss spør du meg! Den gir en utrolig fin farge, og man trenger ikke noe solpudder over for å si det sånn. Det eneste minuset er at den tørker litt fort på huden, så man må være veldig nøye når man tar det på.Jeg bruker det ikke hver dag, men bare til spesielle annledninger, i helger på fest, bursdager osv! Brukte den fks på fredag :-) Akkurat dette serumet er bare for annsiktet, men det er en egen for kroppen som jeg skal teste for dere en annen gang!


Dere får kjøpt den her!

// reklame21.04.2012 - 20:37

lag dine egne nike-sko!


Jeg vet ikke om dere har sett nye kampanjen til Nike? Det har gjort det slik at du kan designe dine egne sko og deretter kjøpe de, eller i dette tilfellet - vinne de! Du designer alt fra farge på lissene til sålen, og man får det akkurat slik man vil, med navn på også. Her er mitt par:


Haha, roooosa!

Dere kan finne mer info om det på kampanjebloggen til blogg.no her, eller gå rett til facebook-appen og designe deres egne sko her! Dette er noe alle kan delta på, du trenger IKKE å ha blogg for å være med på konkurransen! 

// reklame21.04.2012 - 14:08

last friday night


Heei! Idag våknet jeg til såå mange og ikke minst fine kommentarer fra dere! Er så utrolig koselig å høre at jeg har blitt "flink" til å blogge igjen! Har virkelig gått inn for å blogge bra igjen, og da er det fantastisk at dere kommenterer så mye fiiiint! ♥

Igår var faktisk en veldig morsom kveld! Startet jo kvelden med grilling ute, så dro vi faktisk videre, selv om det egentlig ikke var planen. Men men, ble en bra kveld med bra folk!


Ingrid kom også utpå kvelden


Hahahha
Fiine IneAkkurat nå ligger jeg utstrakt på sofaen med frokost foran meg, og tilbringer litt kvalitetstid med typen min Frank Ocean. Nothing like it! Får snart besøk, blir nok en fin lørdag :-) Blogges senere idag!20.04.2012 - 19:10

rosapikeBlogger på reservebatteri på maccen nå, og Karen venter på meg. Så har det litt travelt! Tenkte bare å stikke innom bloggen å ønske dere en fiin fredag! Jeg skal ut å grille og kose nå, bloggeeees! ♥20.04.2012 - 15:35

rockefredag


Hei ser dere noe nytt på meg idag?


..... se på øret mitt hihihi


Idag tok jeg hull i.... eh?? Hva heter det? Vet det er et eller annet latinsk ord for den tingen som stikker ut i øret, men husker ikke hva det heter. Er ikke helt sikker på om jeg er fornøyd med det, var ganske spontant at jeg gjorde det, og det er vel egentlig ikke så "meg". Både Ingrid og Emilie har det fra før, men føler kanskje de kler seg litt mer "rocka" enn meg? Hva syns dere? Er jo ikke krise om jeg ikke liker den, tar den jo bare ut! (det var ganske vondt ja, til dere som kommer til å spørre om det)

Idag var vi litt i byen etter skolen, så fikk kjøpt meg noe småtteri daa. Virker som dere liker å se innkjøp, så selv om det ikke var store tingene, here we go:


Kjøpte en is med lipgloss inni til å ha på nøkkelhanken min, haha. Fra Accessorize


Mange av dere lurer på hvor jeg kjøper de stooore fjortis-perle-øredoblene mine, og de kjøper jeg egnetlig på glitter. Men fant et helt brett idag, med mange forskjellige størrelser. Jeg må bruke så store siden hullene i øret jeg har to i er så utrolig langt fra hverandre. Blææh. Jajaj, ørepynt og speil også fra Accessorize.
Ellers - GOD HELG!!:-) Akkurat nå er jeg inne en tur, planen er å tilbringe mest mulig av dagen ute idag! Er forresten mange av dere som spør etter den rosa neglelakken min fra, den er fra Vero Moda! Kvaliteten suger men fargen er fin da. Genseren min er fra Cubus19.04.2012 - 19:34

dagens innkjøppaljettopp ginatricot


tubetopp ginatricot 
Denne var aaalt for liten for meg så den må jeg bytte imorgen. Freeeshhh farge da


topp ginatricot


kjole h&m (den er stroppløs, er bare hengt opp litt rart)


shorts ginatricot
shorts zara

Hahah, ja er jo oppe i snart 20 shortser, det og kjoler klarer jeg faktisk ikke stå imot å kjøpe. Som dere sikkert ser er jeg veldig glad i rosa fortiden også, hahaha. Er jo bare sommerklær, så nå kan sommeren komme med en gang egentlig :-)

Hva likte dere best da?19.04.2012 - 17:00

todays outfit

topp h&m shorts ginatricot sko converse trench zara

Slik ser jeg ut idag! Er sååå deilig og nesten varmt ute snart.. Hadde helt glemt trenchcoaten jeg kjøpte for litt siden, og trodde jeg ikke hadde noen vårjakke. Men neeiieieiiei :))) Dagen idag har vært fint den, er jo torsdag noe som betyr tre timer fri midt i skoledagen som igjen betyr shopping! Fikk lønn idag også så passet meg perfekt. Viser dere innkjøpene i neste innlegg18.04.2012 - 19:26

champ i å utsette


Jeg som hadde så utrooolig god tid i hele dag og bare chillan har plutselig fått det kjempetravelt. Har en artikkel jeg har hatt èn måned på å skrive, som skal være levert inn om noen timer. Word dokumentet står enda åpent med en blank side, så får vel starte snart.. Vet egentlig ikke helt hva oppgaven er for å være helt ærlig
Dagen idag har gått til å spise yoghurtis, jordbær og sjokolade! Mmm, er jo ikke rart jeg glemmer kjedelige ting når sol og fine ting er såå mye morsommere

Noen bilder fra idag18.04.2012 - 14:21

en fiiin dag


Hei! Idag hadde vi norsktentamen, noe som gjorde at jeg sluttet usaklig tidlig idag. Startet på skolen 9 og sluttet halv 11, lang skoledag altså, haha. Så har fått gjort masse nyttig idag, bla. trent! Haha, jeg er jo ikke akkurat treningsnarkoman, men det fine været som er idag kan få meg til å gjøre hva som helst, blir så glaaad :-D

Akkurat nå sitter jeg med stereoen på full styrke og hører på PFSAOFJ sanger, jeg er så gira idag!! Gleder meg så sinnsykt ubeskrivelig masse til Mai nå at det er til å døøø av. Og til helg da


Hahha, dette ble det eneste bildet med riktig fokus på. Melis sto nemlig på trappa med halen foran kameralinsa på alle de andre...........


rød og svett og deilig:P


søtta97

Ellers, var det noen av dere som hadde problemer med å komme inn på bloggen min igår? Det hadde nemlig jeg, håper det er fikset idag! Skal også se om de siste detaljene på designet kommer på plass senere idag. Ha en kjempefin dag videre dere, så blogges vi ikveld!17.04.2012 - 20:33

hvilken kjole?1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER

Åå, nelly begynner å få inn sommerkjoler! Har forelsket meg helt i kjolene over, men er usikker på om hvilken jeg skal bestille. Troooor det blir en av de to øverste, men hvilken farge? Har jo veldig mange korte kjoler som de under, men syns den i leopard var fin, men vet ikke helt jeg? Hjeeeelp meg!

Ellers har jeg norsktentamen imorgen, så blir ikke så bra blogging idag. Er sterkere tilbake imorgen! 17.04.2012 - 15:14

kom deg til de olympiske leker


Det er en konkurranse nå som gjør at du kan komme deg til OL i London 2012, som arrangeres av Visa. I denne konkurransen kan man delta opp til 5 ganger om dagen, noe som gjør at du får ekstra stor sjangse for å komme deg til OL for å heie på utøverne. Samtidig som denne konkurransen arrangeres, utdeles 2500 kr hver dag! Pakketur for 2 til OL utdeles en gang i måneden. 
Vet ikke helt hvilken gren jeg ville sett på om jeg skulle til OL, jeg. Elsker egentlig OL, selv om jeg ikke er så veldig glad i sporte selv, haha.

Her finner dere konkurransen! 

// reklame


Kommentarer: 3
kategori: blogg

16.04.2012 - 19:58

ting dere ikke visste om meg!


Har samlet masse uintressange "funfacts" om meg selv, som dere kanskje ikke visste! Haha, tenk at jeg lar dere vite så mye sært om megselv

- Jeg leser bladet Donald hver dag (mest når jeg skal legge meg, sovner med en gang av det)

- Jeg elsker når gutter er "tan"

- Jeg er sinnsykt dårlig til å følge med på fremføringer/foredrag i timene på skolen

- Jeg elsker å ta på pizzapapir!! Denne er litt vanskelig å forstå, men om dere vet sånne små pizzaer som ligger i frysedisken, med litt tykt papir rundt? ELSKER det papiret kan stå å ta på det i flere minutter

- Jeg har et blåflekk-arr på hånda mi! Det startet som et skrubbsår jeg fikk i sommer, som ble til en blåflekk som aldri har forsvunnet.

- Jeg er DØDSdistrè, det er helt sinnsykt hvor lite jeg får med meg til tider

- Jeg sier "si" bak typ hver eneste setning når jeg er med vennene mine, det er en _VELDIG_ intern greie egentlig. Har ingen bra eksempler, siden vi sier det så ekstremt masse at det ikke gir mening. "Nei no e æ sulten si"

- Jeg hører på musikk sikkert over 7-8 timer hver dag. Hver eneste skoletime ca, pluss at maccen står på med musikk uansett om jeg ikke er i rommet eller ikke

- Jeg eeeeelsker converse på gutter

- Jeg blir utrolig lett sjarmert.... Det er nesten en dårlig ting til tider

- Jeg elsker å bade/svømme, men haaater å sole meg- Rykter er det mest lattise jeg vet av. Skjønner ikke at noen kan bry seg så mye om meg når jeg såvidt bryr meg selv (hhaha)

- Middag er favorittmåltidet mitt, og om det er noe ekkelt blir jeg såååå skuffa..... haha tenåring ja men faen det er så sykt nedtur

- Jeg ble bitt av en oter i foten da jeg var 9 år

- Jeg LEVER for helg

- Jeg eeelsker å pynte meg!  Men ikke på skolen, da går jeg helst i joggis.. Men prøver å unngå det. Men jeg er veldig glad i å gå i kjole egentlig- Jeg ble kåret "Trondheims raskeste refleks" på en sånn stand i midtbyen i 2007 (?)... Haha HELL YEAH

- Jeg abonerte på bladet BAMSE til jeg gikk i typ... åttende?

- Jeg ble trillet i vogn til jeg startet i første (var baby lenge jeg)

- Jeg tror jeg er mye bedre til å lage mat enn jeg egentlig er. Jeg er faktisk utrolig dårlig, langt under gjennomsnittet.

- Uten kos så eksisterer jeg ikke. Kosing på ryggen, armene, bena - egentlig overalt. Heldigvis er både mamma og vennene mine glade i å kose med meg (det bør min fremtidige mann også være hihihi)

- Jeg er utrolig B-menneske. Jeg føler meg skjeldnere mer down enn når jeg må stå opp ufrivillig. Jeg føler helt ærlig at livet ikke har noen mening, og at jeg kunne gitt opp alt av skolegang av liv for å få sove. Det er ikke tull

- Jeg må være brun (det har dere sikkert merket). Ikke sånn ekkelt brun, men bare litt unaturlig brun, haha

- Okei her kommer en klein en.. Jeg begynte å gråte da facebooken min ble åpnet igjen.. :-) (av lykke såklart)

- Jeg klarte å gå ut i spagaten i èn uke før jeg sluttet å tøye. Nå må jeg starte igjen....

Noe dere visste fra før?16.04.2012 - 15:11

overskrift


Hei og god mandag alle blogglesere! For andre gang: nei jeg skal ikke slutte å blogge.. Var en kompis av meg som blogg-rapet meg siden jeg hadde glemt å logge av blogg.no, haha. Så no worries! :-)

Akkurat nå har jeg kommet hjem fra skolen, spist litt og trent (!!). Har funnet ut at jeg har alt for lite muskler i armene, ble sliten da jeg sminket meg her om dagen. Så får vel starte å trene litt. Har også lørdagens krøller enda, de holder jo så utrolig lenge. Selv om håret mitt har blitt dynket ned med i overkant mye tørrshampo og hårspray nå
tubetopp ginatricot


Nå skal jeg sette meg ned å se på rettsaken mot Anders Behring Breivik. Blir nok utrolig sterkt, har sett litt av det på nettet idag :-( For en utrolig jævlig mann 15.04.2012 - 20:22

PFB Vanish Chroma Bright


Ikveld skal jeg teste PBF Vanish Chroma Bright for dere! 

Jeg har jo testet et nesten likt produkt for dere, nemlig bare pfb vanish. Likheten er jo at de skal forhindre ingrodde hår, rødhet, hudirritasjon og hevelser etter barbering (over hele kroppen). Forskjellen på de to er at denne har effekten å lyse opp mørke områder på huden!

Dette er et produkt jeg bruker selv, spesiellt under armene! Hender at jeg får rødhet der etter barbering og da er denne en lifesaver. Jeg vil helt klart anbefale dere denne! Det er noen av dere som tror jeg lyver om produktene jeg tester og sier jeg liker de uansett, men det er langt ifra sant. 
Fås kjøpt her, og om dere skriver inn koden "uhfug" når dere sjekker ut får dere 25% på alle de tre PFB vanish produktene coverbrands har. Gjelder til 25. april! 

// reklame


Kommentarer: 16
kategori: tips

15.04.2012 - 15:30

gårsdagen!


Ja igår var en utrolig koselig dag! Jeg og Ingrid scootret rundt hele dagen for å fikse diverse og bare.. ja, scootre litt! Så senere på kvelden ble det grilling til Julie med jentene! Var jo ganske varmt tidligere på dagen, så vi kunne sitte ute på verandaen! 


Meg og Emilie ♥Ingrid og Rebekka ♥


Julie ♥

Neei skal ikke slutte å blogge, det var en blogg-rape...14.04.2012 - 15:29

morgen hos annais


God morgen! Ser at klokken allerede er halv fire, så er vel ikke morgen lengre.. Idag våknet jeg av SOLA (og halvveis et mareritt om at noen skøyt Melis), noe som var helt fantastisk! Akkurat nå sitter jeg jo her og blogger, og venter på at håret mitt skal tørke. Tenker å krølle håret mer fremover, er utrolig lei av å ha slett hår hele tiden. Her er min morgen i bilder:


Skal vise dere denne fiiine sminkepungen min senere!


Verdens beste krølltang fra makestyle!


Mange av dere lurte på hvor leppestiften min på innlegget under er fra, det kan dere finne ut i innlegget her 13.04.2012 - 20:37

i'll forget my first love like you?ll forget a daydreamNy tshirt fra modekungen. Den er helt gærn syns dere ikke?

Akkurat nå er jeg hjemme en liten tur for å spise! Blir i såå godt humør av været, bare sola er fremme i mer enn èn time tror jeg faktisk det er sommer. Planen var faktisk å grille ikveld, men ser ut som sola ikke skinner så mye lengre. Må jo feire så lenge vi har fint vær, blir jo SLUDD imorgen. Trondheim i et nøtteskall. Nå må jeg dra, hade bloggen! 13.04.2012 - 16:46

tgif13


Wææ, ligner jeg ikke på meg selv idag!! Prøve å ta noen bilder til dere, men ser ut som jeg nettopp hår stått opp fra grava. Våknet dødsbleik med rødlig hår imorges, skjønner ikke hva som skjedde over natta, hahaha. Får håpe det bare er en av de berømte "støggedagene". 

Her er 3 av 309284 bilder fra nettopp:


"HW^RÆÆÆÆ"Fine vennene mine derimot ♥ finefinefineHer er meg med et forførisk blikk (det funker kjempebra)

Idag er det jo fredag, noe som føles deilig! Sola skinner også idag, så akkurat nå er vi til Emilie og skal ut å spise litt. Er jo faktisk mulig å sitte ute nå!! Er jo også fredag den 13 idag, ingenting har skjedd meg enda... Hva med dere?12.04.2012 - 18:51

o sunny daygenser ginatricot bukse ginatricot solbriller ray ban

Haha. Det er det som beskriver denne dagen. La igjen alle mine personlige eiendeler hjemme imorges, bortsett fra mobilen. Trodde det skulle gått fint, bortsett fra at uten nøklene mine får jeg ikke opp skapet på skolen, der alle lærebøker og data ligger. Så idag har jeg ikke gjort noenting på skolen. Glemte også av lommeboken min, noe som resultete i ingen lunsj. Hadde også dratt på skolen uten linser, og hadde jo ikke penger til å kjøpe nye.. 
Sluttet også mye tidligere enn vanlig idag, men da jeg kom hjem hadde jeg jo ingen nøkler til å åpne. Så da ble jeg liggende i bilen og sove i fem timer før resten av familien kom hjem. _LOL_ 11.04.2012 - 20:00

videoblogg: room-tour


Alt dere kommer til å lure på står i slutten av videobloggen!11.04.2012 - 16:52

ship o'hoi


Var nettopp nede på posten og hentet noen nye klær! 


Både caps og genser fikk jeg fra Junkyard, som var så snille å sponse meg med det! 

Genseren har jeg i S, men angrer på at jeg ikke tok den i M heller. Liker at slike gensere er litt store, men det går akkurat med den jeg har. Elsker motivet og fargene på begge tingene, har funnet ut at jeg er svak for anker faktisk. Minner meg om sommer!

Jaja, første dag tilbake på skolen da. Ikke veldig givende, innså med en gang at verdagen er tilbake i samme spor.. Jajaja litt godt også da!10.04.2012 - 20:03

polaroid 300

Mange av dere har lurt på hvordan bildene med polaroidkameraet mitt blir. Det er jo et slikt kamera der bildene kommer ut med en gang, og bildene blir såå utrolig fine! Gleder meg så utrolig masse til å bruke det i sommer, har allerede tatt noen bilder fra påsken osv. Bildene blir liksom "vintage" med en gang, elsker det ♥ Har jo vist dere dette produktet på film før, men tenkte bare å vise dere bedre hvordan bildene blir!

Mitt er herfra, og man får kjøpt film til kameraet her.

(sponset produkt/affiliatelenke)10.04.2012 - 15:13

jeg vil rydde


Jaa flesteparten av dere har sikkert akkurat sluttet på skolen, mens jeg har nettop stått opp.. Planen var egentlig å ikke sove så veldig lenge, men er ikke alltid så lett å snu døgnet tilbake. Idag skulle jeg til byen osv, men det måtte jeg avlyse fordi jeg måtte støvsuge hele huset og rydde rommet mitt!!! Hvordan visste mamma at jeg hadde mer lyst til det enn å dra til byen??

Men jeg må vel starte med rommet om det skal bli noe room-tour..

,
Syykt typisk meg det her. Har enda ikke pakket ut, og kom hjem til fullt gulv? Kan faktisk ikke huske at jeg hadde rotet så jævlig masse09.04.2012 - 23:49

ahh, minner


Heei! Da jeg våknet idag var egentlig formen veldig dårlig, men det gikk over på den 7 (...) timers lange bilturen. Men neeeida, ikveld kom både kvalmen, hodepinen og ALT, haha. Har vært til Emilie med jentene i hele kveld, dro på kinaresturant og bestilte takeaway hjem, naam! 

Ellers fant jeg maasse gamle bilder fra sommeren osv på dataen til Emilie!:


Til dere som lurte på et av de sykeste døgnene i mitt liv - hahahha, bildet her er fra et av de villeste døgnene ever! Funnyyy


Hahha dette bildet er faktisk tatt nettopp i påskeferien, da jeg fant ut at vi hadde kikkert på hytta. Da gikk all tid til å spionere inn vinduene til naboene hihihiehehehihhih


Gaaammelt bilde av meg og Alex søtten


Hahah sommeren altså.. ♥

Imorgen har jeg friii, så da skal jeg prøve å være flink å oppdatere! Skal også få ryddet rommet og få spilt inn room-tour til dere! Ha en fin kveld videre og lykke til alle som skal på skolen imorgen!09.04.2012 - 16:04

brønnøysund - trondheim


Hei! Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen, og satt meg i senga mi. Er litt rart å være hjemme i Trondheim igjen faktisk. For once virker byen helt død, og er nesten så jeg savner Brønnøysund litt. Men det går vel fort over tenker jeg.. :-)

Ellers slår karmaen min til igjen, skulle nemlig mobilblogge til dere, men det sto at passordet var feil. Jeg trodde bare det var blogg.no appen som var klikk, men da jeg kom hjem var det faktisk noen som hadde skiftet passordet mitt? Hadde også fått flere mailer om at noen prøvde å få nytt passord osvosv. ER DET MULIG. Er det liksom operasjon-få-anna-vekk-fra-sosiale-medier på gang eller noe? Har enda ikke fått tilbake facebooken min.. :-(


Haade Brønnøysund ♥


Blogges ikveld!08.04.2012 - 22:02

glo minerals blotting paper


Da er det tid for søndagstips, denne gangen tenkte jeg å anbelfale dere Blotting Papers fra Glo Minerals!

Jeg som mange andre plages vel med å bli "svett" i annsiktet etter en lang dag, og få fettete soner osvosv. Jeg plages med det egentlig bare på nesen, og da er det tungvindt å dra frem kost og transparant pudder hele tiden. Derfor er disse kjempetynne papirene perfekte! Jeg har de alltid i lommen, og man bare legger det på nesen, og "gnir" litt, så er alt borte (det fester seg på papiret).

Det er 100 papir i èn pakke, så den varer kjempelenge. Love it! 
Fås kjøpt her.

// reklame08.04.2012 - 16:35

bäksmalla


Heeei og god morgen!

Formen idag er egentlig veldig dårlig. Er ikke til å legge sjul på at det har blitt litt mye festing den siste uka, så idag får jeg betale med både gangsperre, blåmerker og dårlig form. Nå skal jeg ta det rooooolig fremover ihvertfall! 
Akkurat nå ligger jeg fortsatt i senga og venter på middag/frokost. Sto opp tre idag, det er forbedringer.. Er ganske fint vær ute idag også, så får se om jeg får tatt meg en tur ut eller noe


Haha i nuet, _fresh_

Ellers, har dere sett påskegget mitt i år?:Hahaha, har ikke vært så snill i år tydligvis. Men godteri er godteri ♥


Nå skal jeg kose med Otto til han får kramper. KOOOOSING!!! :-)))08.04.2012 - 02:36

er dere våkne eller?


Heei! Idag er jo min "siste" dag her i Brønnøysund, selv om jeg drar på mandag.. Søndag er en dag jeg bare bruker på å sove/ikke gjør en dritt uansett, så det telles ikke.. Uansett, jeg skulle egnetlig blogge før idag, men som vanlig tror jeg alltid jeg har bedre tid enn jeg har. Men jeg dro ihvertfall ut idag også! Slik så jeg ut:


Haha, ikke verdens beste antrekk, men er faktisk det eneste jeg har igjen i kofferten. Rutinert pakking! Genseren (genser faktisk!!) er fra Ginatricot og shortsen er fra Bik Bok.

Kvelden idag var faktisk veldig morsom! Masse braaa folk i Brønnøysund! Ble en tidlig kveld idag også da, så har nettopp kommet hjem og lagt meg under dyna med nattmat (sjokomelk og toast) ♥ Så blir det vel noen episoder med Jersey Shore til jeg sovner! HA EN FIN NATT VIDERE! 07.04.2012 - 16:25

outfit 07.04.12

bukse dr. denim genser cubus

Hahah, hadde maasse ting jeg skulle hatt på butikken idag, men jeg våknet minuttet over fire, når butikkene stenger.. Jaja, så rutinert kan man være.. :-) Nå har jeg fikset meg så vidt, så bærs det til enda en påskemiddag. Er aldri feil med biff stroganoff til frokost!

Gårsdagen var helt grei! Vi dro egentlig litt over alt, og dro hjem ganske tidlig. Men nå må jeg dra, haade!06.04.2012 - 19:07

laaaaaaaangfredag


Har hatt en kjempefin dag med familien i fjæra for å "feire" (?) langfredag! Har vært tradisjon så lenge jeg kan huske, derfor er det ekstra koselig :-) Nå har jeg nettopp spist pinnekjøtt, ahhh fy faen. Det er verdens villeste mat! Men nå må jeg hoppe i dusjen og få dusjet ut bål-lukta av håret, så går turen ut på livet!06.04.2012 - 14:45

karma is a bitch (so am i)


Ja hei igjen bloggen! I de timene jeg har sittet og sendt laaaaange, sinte mailer til facebook, datatilsynet and so on, har jeg funnet ut èn ting - jeg er haunted av min egen karma. Dere tror meg ikke? "Ååå Anna da, det er bare facebook. Det kunne vært værre" Å seriøst? Har jeg vist dere hva som skjedde med iphonen min på torsdag?:

Jepp :-) "ÅÅ Anna da det er bare mobilen din som du nettopp fikk og som kostet over 5000 kr"

Åja serr??

"ÅÅ Anna da, det er bare hjernerystelse og et helvette du klarte å få dagen før bursdagen din!"

Føler meg som verdens heldigste fortiden. Siden vi er igang med å klage: presterte også å glemme at det var stengt på butikken igår og er stengt idag, så her sitter jeg uten mat.. Påskeegg har jeg heller ikke fått!!! 
Nei, nei nei. Over til noe positivt, da: Mad Men sesong 5, og Jersey Shore sesong 5 ♥ Verdens beste tidsfordriv om natta! Noe annet: Let's Dance sine danseforestilling er jo snart, anbefaler ALLE til å bestille biletter!! Min kjææære Emilie skal jo blandt annet danse! EN SISTE positiv ting - min vakre designmann Markus holder på med nytt design som kommer enten idag, eller om noen dager!06.04.2012 - 13:25

hjeelp meg!!


FACEBOOKEN MIN HAR BLITT DEAKTIVERT!!:-( Jeg vet da faen hva som er galt, men kjenner jeg blogglesere rett er det vel noen som har annmeldt den som falk bruker. Seriøst?! Fy faen jeg blir faktisk drittpissed, jævlig lite gøy å våkne opp til dette. Vet noen hva jeg skal gjøre? Jeg har ikke tilfeldigvis noen blogglesere som jobber på facebook?

Sååå jippi ja påsken suger fra nå av. Livet mitt suger :-( I tillegg ser jeg at blogg.no har fått nytt design, og enten er jeg helt noob men jeg får ikke lastet opp noen bilder. Sorry all banninga men fy faen nå skulle jeg egentlig bare gått og lagt meg igjen..

HJELP MEG BLOGGLESERE :-(


05.04.2012 - 16:27

en liten videoblogg fra igår


Jeg lagde en liten videoblogg til dere igår, siden jeg fikk nytt kamera! Men ble akkurat hentet, så den rakk jeg selvfølgelig ikke å poste, typisk meg... Men poster den idag uansett, en liten bursdagshilsen fra meg til dere - siden dere har lagt igjen så mange bursdagshilsner til meg! ♥

Om dere trykker på det hjulet under videoen og trykker på 1080p blir kvaliteten utrolig mye bedre!05.04.2012 - 14:39

ingen unnskyldninger mer

Nå er jeg 100% tilbake her på bloggen! Nytt kamera, spilte inn en liten videoblogg til dere igår som kommer om litt. Tar så laaaang tid å laste opp...04.04.2012 - 14:22

hurra for meiIdag fyller jeg hele 17 år :-) Jippi! Tusen takk for alle gratulasjoner, dere er best ♥03.04.2012 - 21:00

closeups


God kveld :-) Nå har jeg "flyttet" hjem til bestemor igjen, det er jo her jeg pleier å bo når jeg er i Brønnøysund, og ikke på hytta. Jentene har jo dratt nå! Er utrolig deilig å bo hjemme til bestemor - stikkord er: mat, soving og bli koset med!! Haha, love it ♥

Tror faktisk jeg må legge meg snart eller noe, få vilt ut en helt sinnsykt lattis, lang og.... vill helg! Kroppen min er sliiiten, får så vidt til å løfte fingrene for å blogge. æhææ neia:) ja

03.04.2012 - 13:35

hjernerystelse95


Good morgen :-) Idag er formen min RÆVA for å si det mildt, noe den egentlig har vært i noen dager i strekk, haha. Tror faktisk jeg har fått hjernerystelse, hvordan skal vi ikke gå innpå, hahaha.. Men altså, da får jeg bare ligge å slappe av og sove, noe som ikke gjør meg så mye

Dere driver og maser om videoblogg, og det kommer!! Jeg får nytt kamera imorgen, så da blir det videoblogging! Har dere noen ønsker? Det kan jo ikke bli videoblogg av rommet mitt, siden jeg er i Brønnøysund02.04.2012 - 18:22

tangle teezer


Idag skal jeg teste Tangle Teezer børsten! Innlegget skulle jo være igår, men håper det går fint at det kommer idag heller :-)
Jeg er egentlig ganske hårsjår (?), men må jo børste håret ganske ofte, og det er jo ganske masse hår å børste. Men nå har jeg faktisk funnet en børste som ikke gjør at jeg ikke trenger å holde rundt håret kjempehardt for å overleve børstingen! 

Den er faktisk så utrolig mye bedre enn alle andre børster jeg har brukt, jeg vet ikke om det er inbilling - men jeg føler håret også blir rettere av den. Love it!

Fungerer også kjempefint i vått hår!

Den fås kjøpt her!

// reklame02.04.2012 - 11:32

sol ute sol inne jippi ja


Good morgen! Idag er det SOOOOL ute!!!


!!!!!

Akkurat nå sitter vi og fikser oss litt, skal dra til "byen" å spise litt frokost! Igår var en veldig lattis dag, var godt å sitte hele dagen i joggis. Sto opp halv 10 (!!!) idag, så må vel få gjort noe fornuftig..


Emilie ♥Ah, morgenchill!01.04.2012 - 19:58

"Look at that bitch eating those crackers like she owns the place"


Hei!! Som dere sikkert har fått med dere har tydligvis blogg.no blitt hacket eller noe, så har ikke fått blogget i hele dag. Ser ut som de har fikset det heldigvis!

Igår var vi ute på "pimp and hoe" party her i Brønnøysund! Var gøy det, så før dere rager over gårsdagens antrekk må dere vite at det er kostymer, haha. Ikke at det hjelper mot enkelte haters: "Look at that bitch eating those crackers like she owns the place"


Jordbærpikene

Måtte bare ta en viktig bloggtelefon da vettu typisk eller:P=))


Meg og Emilie ♥


Var en veldig morsom kveld! 

Idag snør vi inne.... Er typ 230248 cm med snø ute, men det passer oss egentlig helt fint siden vi har verdens sykeste stereo på hytta og masse godis:):) Ha en fin kveld videre! Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits