hits
 • 30.04.2012
 • 16:42
 • nytt hår!

  Hei dere! Beklager laaangt fravær, men blogg.no er jo heelt ræv fortiden. Fikk meg endelig inn!

  Idag var jeg hos frisøren! Var på H2 i Nordre, en kjempefin og koselig salong! H2 er vel kjent for å være Trondheims desidert beste frisørsalonger, og de har utrolig mange søte og morsomme salonger. Kom dit tidlig, siden jeg skulle stripe og klippe noe som tar laaaang tid med langt hår! Stripet etterveksten og gjorde håret litt lysere generellt nå mot sommeren! 


  I action, haha


  Litt av salongen! Dødsfint


  Her er resultatet:


  Det ble helt UTROLIG fint, og jeg er helt sinnsykt fornøyd. Er akkurat den same fargen jeg får på håret om sommeren, og det var det jeg ville ha. Fargen vises ikke så godt på bildene over, men dere får jo se flere bilder av meg fremover!

  Fikk også disse produktene, de frisøren brukte i håret mitt:

  En sinnsykt bra keratin-greie, shampo og balsam og en volum spray. Kan vise dere disse senere!

  Om dere vil bestille time kan dere ringe 73 80 76 09! Frisøren min het Marte Eriksen, så om dere vil ha likt hår som meg er det bare å spørre henne om hvilke farger osvosv! Hjemmesiden til H2 finner dere her.

  Det var en sponset behandling, men meningene mine er 100% ærlige, det kan jeg love dere :-)

 • 29.04.2012
 • 15:41
 • tvit tvit

  Guess what da dere.. Idag våknet jeg SJU. 07:15!!! Av meg selv!! Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig?! La meg ikke spesiellt tidlig igår heller, og fikk rett og slett ikke til å sove igjen da jeg våknet imorges. Så jeg har da vært våken i fem timer allerede, slo akkurat av alarmen for at jeg skulle stått opp nå, haha..

  Akkurat nå er Ingrid her, vi skal ut å nyte sola! Ellers er det jo Let's Dance forestilling senere idag som alle jentene skal dra på, gleder meg massemasse massee! 


  topp mBym tubebh ginatricot


  Har på meg denne fiine ringen jeg fikk fra Coco.se! Er jo en kopi av YSLringen men jeg syns den er kjempefin uansett jeg :-)

  OK DETTE INNLEGGET SKULLE VÆRT POSTET KLOKKA 12... LOLLLL

 • 28.04.2012
 • 18:55
 • sushidaate

  Hei bloggen ♣ Idag skulle jeg og Ingrid som sagt egentlig bare kjøpe med oss mat hjem og kjøpe noe nødvendig, men hahahahaha, fail. Ble til at vi tok en ganske lang sushilunsj, og shoppet i flere timer, ahha. Jeg hadde jo klart å legge lommeboka mi i vaskemaskina hjemme av alle ting, så måtte hjem igjen for å hente den. Bra jeg ikke er fjern! Kjøpte egentlig en del, men bare random som truser, joggebukse, lommebok osvosov

  Bilder fra idag

   
  ♥ Ingrid


  mmmm

  I neste innlegg skal jeg vise dere noe superkult jeg fikk i posten idag!! 

 • 28.04.2012
 • 15:04
 • sommertider i trondheim

  Hallo bloggen og god lørdag :-) Idag er det så varmt i trondheim at jeg kan gå i shorts!!:


  Nei. Idag våknet jeg til at regnet slo på ruta mi og været var grått. Jaja, tok på meg shorts likevell jeg og har spradet rundt i huset. Må jo få brukt de 20 shortsene mine en gang! Men får vel ta en strømpis under, Ingrid kommer nå, så drar vi vel for å spise litt sushilunsj og jeg må få shoppet noen småting. Rolig lørdag, nydelig det

  Mer meg idag:  klokke michael kors herfra, armbånd snö of sweden, herfra  Så alle de fine blåmerkene jeg har fått på bena mine da jeg tok på shorts idag. Fantastisk bra timing, nå som mai og juni nermer seg. Har også et herlig sår på kneskåla mi som jeg valgte å spare dere for

  Ha en fin lørdag videre ♥

 • 27.04.2012
 • 19:28
 • 27.04.2012

  Meg nå:


  Faens fresh! Er så utrolig lite fresh i disse dager, er så utrolig dårlig fortiden, og går rundt og er konstant kvalm, kramper i magen og hodepine. Kjennes ut som verdens værste, evigvarende dagen derpå, haha. Får håpe formen blir bedre til ikveld, lørdag og ikke minst MANDAG!!!:-)

  Tror ikke jeg poster fler bilder av meg selv idag jeg, haha. Håret mitt er helt forferdelig for tiden (alt er galt, hhøøh) men har heldivis frisørtime på mandag! Blir helt fantastisk med litt oppfriskning og forskjell, dere får se på mandag!


  Akkurat nå koser jeg meg veldiiiiiig, om dere vil ha sommerstemning er det bare å spise jordbær med fløte og sukker, FYYYY fafiojs da er det sommer for min del! :) Ellers ble jeg utrolig glad av å se hva dere gledet dere til i sommer! Høres ut som jeg ikke er den eneste som lengter etter varme og ferie

 • 27.04.2012
 • 14:11
 • langhelg

  Det blir sikkert... "kjedelig".. :-)

 • 26.04.2012
 • 19:49
 • hva gleder du deg til?

  Jeg gleder meg til..

  .. natt til første!


  Åh jeg elsker Mai! Det beste er jo at man starter månden med en fantastisk gøy dag som natt til første, med maasse fine folk!

  .. natt til 17/ 17 mai!

  I alle disse årene har jeg hatet å dra på meg bunaden, men de to siste årene har jeg virkelig begynt å elske det! Kjenner jeg gleder meg massemasse til både natt til søttende, men såklart mest selve 17 mai!

   


  ... HOVE!!

  OAPFOFKÅ^^ÆFJ dette har jeg ikke sagt til dere, men drar faktisk til Hovefestivalen i starten av sommeren! Drar med fineste jentene ååh gud hvor jeg gleder meg

   

  ... sommerferie!!!

  Gleder meg faktisk til å kjenne lukta av brønnøysund!


  Men gleder meg aller mest til å dra til sørlandet ♥
   

  Er det noe jeg ikke gleder meg så veldig mye til er det mattetentamen om noen uker, trekking til eksamen (om jeg kommer opp..... FAEN) og alle skoledagene jeg må igjennom i mai og juni. Er det bare meg eller går dagene saaaaaaaakte fortiden?

  Hva gleder DU deg til?

 • 26.04.2012
 • 16:35
 • nye negler!

  Hei! Tenkte jeg skulle fortelle dere hva jeg gjorde igår, hihi :) Mange av dere gjettet riktig - jeg fikk fikset neglene mine igår! Det har jeg altså aldri gjort før, eller ikke profft da! Var til Eva-Lill som driver Beautynails! Fikk satt på akrylnegler i fransk manikyr, og mange har sagt at det gjør vondt osvosov, men jeg syns faktisk det var dødsdeilig, og holdte på å sovne av flere ganger, haha.

  Jeg fikk behandlingen sponset, men jeg alle meningene mine i dette innlegget er 100% ærlige. Hun holder til på Rosenborg Park nå, men er på flyttefot ned til Pirsenteret i samme lokaler som PIRaten frisør, og er ferdigflyttet til 2. mai! I den anledning har hun åpningstilbud: nytt sett akrylnegler (slik jeg har) koster 690 kr, og kostet før 890kr. Vippeekstensions koster nå 1490 kr, før 1690 kr.
  Jeg er DØDSfornøyd med resultatet, og det ser helt sinnsykt fint ut, i og med at hun var veldig nøye og flink. Slik ble det:
  Syns faktisk det er enda finere i virkeligheten! 

  Hjemmesiden hennes finner dere her, facebooksiden her og om dere vil bestille time kan dere også ringe henne på 911 56 700!

 • 25.04.2012
 • 18:28
 • my lips

  Har nettopp kommet hjem fra en liten tur ut, der jeg gjorde noe veldig gøy jeg aldri har gjort før! Hhaha, kan høres ut som mye rart det her, men forteller dere det imorgen. Er ikke store tingen, men ja, dere får se resultatet imorgen!

  Formen min er myyye bedre, heldigvis! Etter litt frisk luft og mat blir alt bedre.. :-)


  Hahaha, har blitt veldig masse bilder av meg idag til at jeg er syk.... 

  dongerijakke zara

  Ellers er det veldig mange spørsmål om hva jeg bruker på leppene mine! Jeg tar på lipsyl hver kveld før jeg legger meg, og noen ganger utover dagen. Og av leppestift bruker jeg MAC's  sheen suprime i fargen "supremely confident". Bruker også lipgloss over noen ganger, og da bruker jeg MAC's sheen supreme lipglass i fargen "jasmine honey".
  Når jeg skal ut i helgene bruker jeg ikke lipgloss, men heller bare leppestift. Pleier å variere på hva jeg har på meg, men bruker ofte en fra Makeupstore (husker ikke fargen)
  (ikke sponset produkt, får ikke noe som helst betaling for dette)

 • 25.04.2012
 • 13:57
 • syk pike idag

  Hei og god morgen:-)

  As I write (heheh) skulle jeg vel egentlig vært på skolen, men da jeg sto opp imorges var formen så ræv at jeg tok en sykedag. Så våknet for andre gang for ikke så lenge siden, etter noen helt syyyke drømmer, hahha.. Så har ikke fått så veldig mye ut av dagen, bare jobbet littegranne

  Nå skal jeg ned å prøve å få i meg noe å spise, så dere får KOSE dere med noen bilder av kleine-meg idag