30.04.2014 - 12:36

- RUSSESANGEN VÅR!!! -


Sånn, da kan jeg endelig slippe russesangen vår til dere! Som dere kanskje vet er det ikke dekknavn, busser, vaner og sånn i Trondheim, her lager man russesanger etter skoler! Så da har vi på Strinda en egen russesang. Vi har vært en liten gruppe med både jenter og gutter, og guttene er såå flinke å rappe, jeg blir stolt! Jeg har skrevet litt av tekst i sangen, så jeg håper dere liker den! ♥

Og GJERNE gå inn > HER <og lik sangen om dere syns den er fet! En liten like fra dere hadde betydd så utrolig mye ♥ Gjerne si ifra om dere har likt den også her i kommentarfeltet! Dere mååå like på facebooklinken og ikke på youtube, det er kun facebook som "teller" hihi :-)

Haha, som dere hører er alt av rapping på trøndersk! Hva syns dere???29.04.2014 - 22:41

- LOVE IT! -


adlinks

blå tights - her
grafitti sportsbh - her -  
rød niketopp - her - 
blå bjørn borg topp - her - 
gul ytterjakke - her -  
treningstopp med fin rygg - her - 
nikeshorts - her - 
rosa sportsbh - her -  
jumpsuit med tykke stropper her - 
jumpsuit med tynne stropper her - 
maxikjole her - 

svart kjole her - 
grå kjole her - 
hvit kjole her - 
blå kjole her - 


blomsterkjole her - 
grått skjørt her - 
rosa skjørt her - 
svart topp her - 
slangeskinnsgenser her - 

Nå er det lenge siden jeg har skrevet om mote og ting jeg liker! Så da tok jeg meg runden på favoritten Nelly, og fant dødsfine sommer- og vår favoritter. Jeg har jo allerede invistert mye i både finere jumpsuits med tynne stropper, men også med tykke som man kan bruke til hverdags. Maxikjoler, tubeskjørt, mer casuale kjoler (FAVORITT!) og trange kjoler med åpen rygg. Treningstøyet er nesten finest, elsker farger, spesiellt rosa og blått, hihi :-)

Noe dere likte?


Kommentarer: 5
kategori: klær

29.04.2014 - 18:27

RUSSEDÅP: DRUNKYARD


Idag var siste dag før russetiden offesielt starter. Imorgen har jeg den siste heldagsprøven i mitt liv, og rett etter det skal vi nok en gang dra på oss russebuksa og bli døpt. Da skal russebuksa være på i 17 dager, ikke bare 3, noe som blir helt sykt gøy og, ja.. slitsomt!

Så i denne annledningen har jeg gått til innkjøp av masse gode hoodies, tshirt og ja - behagelige klær! Er jo kun det jeg får brukt nå i russetida. Og igår hentet jeg en pakke fra Junkyard med bla. dette under! Haha, og forresten - når vi var inne på russedåpen imorgen. Russenavnet mitt ble jo drunkyard, så hahaha..


Suuper-girly hettis som passer perfekt med russeklær! Kjempedeilig og chill.


Tights fra Adidas - kanskje ikke noe som kommer til å brukes i russetiden - men mer etter! Jeg skal bli flinkere til å trene etter mai, noe jeg tror kommer til å trengs.. 

Ellers har jeg og Junkyard en rabattkode til dere! Kampanjekoden annais gir dere 20% på absolutt ALLE varer hos Junkyard! Men dere må være raske, for den varer kun idag og ut torsdag (1.mai) :) God shopping, fininger!28.04.2014 - 16:47

EF WASHINGTON ELLER EF NEW YORK?


Siden mange av dere virket interesserte i å reise med EF på språkkurs, men var usikker på hvilken destinasjon som passer deg best finner du nå en liten miniguide. Nå har det seg jo sånn at jeg kun var i Washington èn dag, og på New York 6, så der fikk jeg jo opplevd ganske mye mer. Men jeg tenkte å skrive litt om hver plass, hva jeg syns og hva jeg anbefaler slik som jeg opplevde det!

 

Jeg vil anbefale å dra til Washington om du kanskje ikke har rest alene før! Selv syns jeg det er utrolig skummelt å bare være alene, men i en storby - herregud! Om jeg skulle reist på språkkurs med EF alene, for første gang over lengre tid tror jeg jeg hadde valgt først Washington, for så kanskje å gå over til New York. I Washington var det mindre folk på gatene enn i New York og byen var veldig ren og pem! Metroen var veldig oversiktlig og grei og enklere å forstå enn i New York, siden i D.C hadde de et "fargesystem" og ikke et tall-system, noe som var forvirrende for meg i NYC. EF Washington er også i næravstand til selve sentrum i D.C, som gjør at man ikke trenger å ta tog for å komme seg til sentrum. Men campus er fortsatt i et stille område - Takoma park - med søte gater og butikker, og marked i helgene. EF Washington er forøvrig mindre her enn i New York, og kjempefint siden det er nyoppusset. Det er også bare en bygning å holde styr på, der klasserom og dorms er i samme bygg.

Og er du glad i historie, kultur og kunst vil jeg absolutt anbefale å dra til EF Washington! Hele byen er jo et museum, med verdens mest fantastiske bygninger. Det hvite hus var liksom det minst fine, og det sier kanskje sitt? Haha.

Det er absolutt ikke sånn at EF New York er en plass du må har reiseerfaring for å dra til. Men selve byen NYC er så gigantisk, og så spesiell og gjør så villt mye intrykk. Den er alt annet enn intimt, men herregud for en fantastisk by. Gatene er fulle av folk hele døgnet, og alle er helt forskjellige og ingenting er rart i denne byen! Selv om NYC er gigantisk og til tider katoisk, var det utrolig greit å bo i Tarrytown på EF sitt campus. Da vi kom hjem om kveldene var det endelig stille og fredelig. Campuset lå da i en egen liten by, som var rolig og stille, i likhet med Takoma Park. Men her er campuset mye større, med flere bygg med kantiner, dorms, klasserom og andre ting. Skikkelig American University style! Du får et bra intrykk av hvordan det er å bo på campus da romene er veldig typisk "dorms" - med hvite vegger, tremøbler og helt grei standard! 

Campuset ligger jo 40 min unna med tog fra sentrale Manhattan, men det gikk veldig fint å ta toget inn og ut av sentrum hele tiden.


Her er hva jeg syns om metroen i NYC!!! Haha, det var ikke helt noe for meg..


Inne på EF campuset, en liten og søt studentby!Som sagt, ville jeg personlig prøvd begge deler. Å starte i rolige, trygge Washington, og gå videre til NYC. Selve campusene er det ikke stor forskjell på, du føler deg trygg på begge to og får alltid hjelp. Men siden jeg er helt klart mer en shopping og utelivs-jente enn kultur og kunst, er selve byen NYC best for meg!
 Ellers var jeg jo netopp på EF sine kontorer, da jeg var på Tryvann i Oslo i helgen! Det var kjempekoselig å få møtt alle som hadde fikset reisen for meg, og hjulpet meg. EF sine ansatte var veldig forståelsesfulle for hva studentene ønsker og gir gode råd og tips til hva du ønsker å få ut av språkkurset. De hadde også råfine lokaler, i samme stil som campuset i D.C. Glass, hvit og rent!


Haha, russejente foran en kul vegg inne på kontorene!
Kommentarer: 8
kategori: blogg

27.04.2014 - 17:53

TRYVANN FOR....!!!!!


Jeg vet egentlig ikke helt hvor jeg skal starte, jeg..

Altså, på fredag klokka 12 dro jeg nedover til Oslo, der vi tja... pakket ut og begynte å gjøre oss klar til Tryvann. Og med det mener jeg jo da å drikke, så dagen startet tidlig. Slik fortsatte lørdagen, altså igår - vi fikk dusjet og fikset oss før vi satte oss i Sofienbergsparken og det var pån igjen! Første dagen var vi å rullet med bussen til Benny etter Tryvann, til om morgenen. Det var helt sjukt gøy!!! Andre dagen var det mer trønderfest på Tryvann, og vi var mer med våre "egne" fra skolen da! Og Tryvann i seg selv var heeeelt fantastisk. Det er helt sant som de sier - ditt livs party! 

Det har jo også vært verdens beste vær! Vi har vært så heldige, kanskje litt for heldige noen ganger - for guuud så varmt det blei buksene til tider midt på dagen inne i Oslo. Ellers har det gått overasskende bra i helgen, trodde enten jeg kom til å miste noe verdifult, eller noen ble skadet eller noe annet dramatisk skulle skje. Men alle er i god behold, jeg har ikke mistet en eneste eiendel og alt har gått fint. Selv om jeg ikke har mistet mobilen min er den heelt fucka. Ingen knapper funker, touchen ødelagt, kamera foran og bak er ødelagt, og ha...
Her er da bildene jeg har tatt! Det går nemlig å ta bilder med kameraet foran - men BARE på snap! Hahah merkelig.. Dette var igår, da vi sto opp (ugh..) og da vi var i parken og grillet.

Her er meg nå!


Rød og sliten! Heldigvvis er det sol og sommerlig i Trondheim også, og familien har laget grillmiddag til jeg kom hjem... NAM! <3

Ellers er jo russetiden i gang nå, og det kommer nok til å bli en del snakk om alkohol. Jeg skal prøve å ikke snakke så alt for mye om det, men siden det er stort sett det man driver med i russetida, kan det fort bli litt av det. 25.04.2014 - 17:00

HÅRVIDEO: FLETTE


Er mange som har spurt etter en hårvideo på hvordan jeg lager flette som starter i luggen, og går helt ned. Så da har jeg laget en hårvideo som viser akkurat dette, håper dere skjønner den og liker den, hvis dere lurer på noe er det bare å spørre <324.04.2014 - 17:54

RUSSESANG OG RUSSEHELGIdag har jeg hatt den nest siste heldagsprøven, i markedsføring og ledelse denne gangen. Derfor ikke så mye til outfitbilder på meg idag, haha!

Ellers har hele dagen i dag gått til russe-ting. Idag slapp vi russesangen for resten av byen! Tenkte jeg skulle dele den med dere også etterhvert, men det blir nok etter helga. Er gøy å være ferdig med den og få sluppet den, etter så mye arbeid vi har brukt i den. Gleder meg til å vise den til dere!

Jeg har prøvd å blogge siden klokka 1 idag, men nettet jobbet litt mot meg. Så da dro jeg liksågodt på Solsiden i det fantastiske været med kjæresten min! Skulle i utgangspunktet bare ha sweatshirts og enkle gensere jeg kunne bruke i russetiden, men kom hjem med èn russegenser og resten bodyer, tubetopper og strandkjoler. Haha, så typisk meg! Imorgen reiser jeg jo til Tryvann, og da starter vel russetiden offisielt. Det er så sjuuuuukt å tenke på!!!!!! Så ja, ikveld skal jeg nok forbrede noen innlegg til helgen + at jeg kommer nok til å blogge litt når jeg er i Oslo as well!23.04.2014 - 17:10

VIDEOBLOGG: innkjøp i NYC


Trykk på 720 p for best kvalitet

Hahahhaha! Enn at jeg har laget innkjøpsvideo!! Som jeg snakker om i filmen er det egentlig det siste jeg skulle gjøre i hele mitt liv siden det er så kleint, men her står jeg, gitt. Må please bloggleserne! Er noen ting som mangler i videoen, som treningstøy fra Nike, mer sminke og en genser eller to. Håper dere liker den da!22.04.2014 - 21:00

FLORAL AND RHINESTONE

kjole choies, her - jumpsuit choies, her

Jeg skjønner ikke hva det er med meg og klær. De fleste jenter har en greie for sko eller tilbehør, mens for meg er virkelig klær helt fantastisk. Enten det er en deilig joggebukse eller et smykke av en kjole. På rommet mitt har jeg flere av de fineste kjolene/playsuitene mine hengende oppe til pynt fordi de er så fine. For eksempel denne rosa kjolen har fått en plass på veggen at the moment - er den ikke nydelig?

Før jeg dro til NYC fikk jeg denne søte, fargerike jumpsuiten og denne gammelrosa, fantastiske kjolen! Hvilken likte dere best?22.04.2014 - 17:11

- INSOMNIA -


Inatt sov jeg fra 4 til 10. Ikke digg, spesiellt ikke når jeg ligger i midten av en trippelspoon - typen, meg og Melis - begge ligger og snorker og sover tungt, mens jeg ligger lys våken og klokka nermer seg halv fem. Jeg er altså enda døgnvill, og idag har jeg vært kvalm og hatt min periode over dass-skåla. Nå kommer mest sannsynlig den fjorten år gamle blogglesern: Gravid, Anna? DU DRIKKER MENS DU HAR UNGE

... Men nei, jeg er nok ikke det, er bare den helvettes døgnrytmen og jetlagen som ødelegger livet mitt litt at the moment.

Det er sol, da! Det er meldt sol i Oslo i helgen, noe jeg liker godt! I helga drar vi jo nedover til Tryvann, og russefeiringa er i gang! Flere som skal til Tryvann i helga?
genser abercrombie & fitch shades ray ban

Ellers har jeg gjort masse blogge-ting idag! Spillt inn to videoblogger og andre ting. Må jo forbrede litt bedre blogging nå som russetida kommer snikende..21.04.2014 - 14:26

DØGNVILL


Idag våknet jeg klokka 2, og hadde sovet i akkurat 12 timer. Likevell kunne jeg sovet uendelig mye lengre, kjentes ut som jeg våknet midt på natta - noe jeg faktisk gjorde! Haha, sinnet mitt er enda i New York, det samme er døgnrytmen. Så igår slet jeg helt villt med jetlag, mye værre enn da vi kom til New York. Da var det liksom så mye å holde seg våken "for", og å stå opp "for". Men her i Trondheim.... Ikke like motiverende å stå opp midt i dyp søvn for å se det sjukt rotete rommet mitt.

Jeg klager ikke, tho! Haha, det er så typisk meg å klage jæævlig mye over alt, og avslutte med - JEG KLAGER IKKE! Uansett, idag er det finvær i Trondheim! Sol og ganske varmt, men fortsatt ikke heeelt sommer. Det gir meg uansett mulighet til å bruke den nye kjolen min!:


kjole abercrombie & fitch

Er også avhengig av å gå med shades om dagen. Alle som har brukt vippe-extensions skjønner hva jeg mener? Haha, jeg har typ 5 vipper igjen på hvert øye noe som først og fremst er lite pent, men kanskje mest fordi det er uvant. Samtidig kan jeg ikke bruke maskara før alle har dottet av, så er en ond sirkel. Gleder meg til å fylle på!

Har dere sommer idag da fininger ♥20.04.2014 - 12:14

DE SISTE 24 TIMENE


Sukk, nå sitter jeg på Gardemoen. Etter en ekstra lang flytur med noen forsinkelser sitter vi og skal snart ta flyet hjem til Trondheim. Over ser dere bilder fra mitt siste døgn - jeg har vært enda en tur i Soho, vi gikk forbi The New York Palace kjent fra Gossip Girl, det var stort ♥ Haha, jeg er så sykt turist og skulle ønske vi rakk å ta en Gossip Girl location tour! Som dere ser har jeg sittet mye i ro det siste døgnet, enten i bil eller på fly haha. Og for første gang på turen til Amerika spiste vi noe skikkelig sunt - og godt! Haha det var så sykt godt med oliven og kyllingsalat etter myyye pizza og burger.

Kjenner jeg savner New York helt sinnsykt allerede, og vil ikke hjem!! Jeg har hatt verdens beste uke i verdens beste by, med verdens beste gutt! (Til tross for hvor sykt mye noen blogglesere har sutret over at jeg klaget for mye, og at jeg egentlig hatet NY og ja mye artig dritt som har kommet i det siste! Vurderer faktisk å poste mye av det siden det er så utrolig mye rart, ahhaha)

Har dere hatt en fin påske da bebbiser? ♥19.04.2014 - 15:09

LET'S JUST TAKE A MOMENT

omg....!

Igår dro vi på Empire State Building. Har egentlig bare lyst å vise dere bildene, siden utsikten var virkelig helt fantastisk. Men selve opplegget med å få seg opp dit var et mareritt. Haha neida, det var ikke så dramatisk - men latterlig hvor mye tid og penger de har klart å drøyd ut. Men det ble jo verdt det da vi kom på toppen, men det var jammen bare så vidt, haha. Men herregud det var bare det vi manglet, å dra opp på en høyde! Men jeg tror det kan være like fint å dra opp i en annen høy bygning, og slippe all den sjuke køa.19.04.2014 - 07:57

UPPER EAST SIDE


Først og fremst - tusen takk for masse tilbakemelding på sist innlegg! Ser dere vil masse forskjellig, alt fra skole til shopping eller bare forsette slik jeg gjør. Så jeg skal prøve å få med litt av alt fremover!

Idag hadde jeg tredje og siste skoledag her. Klassen min holdt fremføringer, som var kjempeinteressant - alt gjøres så anneledes her. Når læreren kommer inn i klasserommet lettes faktisk stemningen, ikke synker og ender med et sukk, som jeg er vandt med. Jeg ble helt fascinert av å se på læreren min (Jasmine) som hadde et nesten venne-forhold med klassen, og som hun selv sa: "Jeg vil at elevene skal spørre meg om ting de lurer på uten å føle seg dum eller nøle, og da hjelper det ikke å ha et strengt forhold". 

Jeg tenker å ha et innlegg eller to forhåndsstillt på den i snitt 12 timers lange flyreisen imorgen, som vil handle om ting dere har lurt på om skolen og slike ting! Pluss noe vi gjorde idag som var helt amaaazing...
Tulling på campus!
Her er en jente som også var ny i klassen som holdt et foredrag om overpopulasjon i Kina!

 Ellers dro vi såklart inn til Manhattan idag også. Men idag besøkte vi Upper East Side, og shoppet litt på Madison Avenue. Så idag ble det mest "dyre" butikker, men det var egentlig like greit. Ikke like mye folk i gatene, som var sykt deilig. Og herregud, Upper East Side - for en plass! Som jeg sa til typen: "HER SKAL VI BO EN DAG". Store, gamle og helt fantastiske bygninger som kunne vært seks-stjerners hotell - men var leiligheter med egne dørmenn.

Også butikkene på Madison Avenue hadde egne dørmenn og utrolig fine lokaler, bla. Ralph Lauren - det var så fantastisk! Jeg tok bare bilde i prøverommet desverre, men den butikken anbefaler jeg absolutt å besøke. Adressen er 867 Madison Avenue (vet ikke om denne adressen er helt fullstendig jeg - har enda ikke lært meg gatesystemet her...)

Slike tre var det overalt både på Madison Avenue og Upper East Side


Ralph Lauren - prøverommet var ingenting i forhold til resten av butikken....
 

Ellers fant vi en søt, liten cafe etterhvert som vi gikk, adressen er 22 EAST 66th St. New York 10065 (denne adressen tror jeg er helt riktig). I forhold til beliggenheten, servicen og maten var det ganske billig. Maten var god, og servicen kjempebra. Nok en anbefaling av meg, for dere som ville ha det!!! Haha ♥


Upper East Side, i ekte Gossip Girl-stil :))

Og forresten, nå er klokka 02:00 her, så vi skal hoppe i sengs. Imorgen er siste dag her, så vi må stå opp kjempetidlig for å få gjort oss så mye "ferdig" med byen som vi får til :( Buhu!18.04.2014 - 04:44

BACK IN NYC


Nå er klokka 22.37 her!

Haha, idag var det kjipern å logge inn på blogg.no, ass. Hele 3 kommentarer på sist innlegg....... Nå som jeg først blogger om noe interessant og flere ganger hver dag, syns dere ikke det er artigere å lese enn innlegg om hvor mye jeg hater lekser og været i Trondheim? Haha neida, jeg skjønner at mange av dere har tatt påskeferie, men ser jo at dere er fortsatt innom bloggen - og det er jo det som betyr noe ♥ Men jeg vil at dere skal si ifra om det er noe dere ønsker jeg skal blogge mer om de siste dagene i NYC - shopping, mat, skolen, timene, områder rundt skolen eller andre ting! Så får jeg blogget slik dere vil jeg skal!

Idag har jeg nesten ikke tatt noen bilder. Har gått rundt som et dass i hele dag, med halve dagen til reise og halve dagen til shopping. Det er lenge siden jeg har sett så jævlig ut som jeg har gjort denne uka i NYC - men siden alle det finnes så utrolig mange forskjellige folk som ikke syns noen ting er rart, bryr jeg meg så og si ikke om hvordan jeg ser ut! Utrolig deilig i bunn og grunn, haha!


Meg og en skjeggete mann som nettopp har vært på graduation

Ellers skal jeg på skolen igjen imorgen! Så ikveld blir det vel en tidlig kveld, akkurat nå ligger vi på rommet og spiser Subway og skal se film. Imorgen skal jeg være flinkere til å ta bilder!! Og igjen - er det noe spesi dere vil jeg skal skrive - knipse bilder av, rop ut!17.04.2014 - 19:42

VERDENS VAKRESTE BY


Nå er klokka 13.25 her!

Det ble ikke noe blogging på meg da jeg kom hjem igår natt, siden ja - det var blitt natt og vi skulle opp seks (!!!!) idag. Tenkte å blogge på toget, men der var ikke nettet helt på min side heller, gitt.

Igår dro vi jo på "Washington by night"-tour! Det var skikkelig turist - men herregud så glad jeg er vi dro på det. Vi kjørte rundt i en buss og så rundt i byen etterhert som det ble kveld. Washington er virkelig noe av det fineste jeg har sett - hele byen er jo bare et stort monument og museum. Uansett hvor jeg snudde meg var det helt fantastiske, store og gamle bygninger. Touren varte i 3 timer, så ble litt kaldt etterhvert men det gikk helt fint. Jeg ble helt blown away av Washington D.C!


.... litt nutella crepes måtte til på turen.. :)

 

Ellers vil jeg vise dere bilder av EF Washington sitt campus! Det er helt nyoppusset, og det har faktisk ikke åpnet enda. De første elevene kommer på søndag, så det var litt møbler og slikt som manglet. Men det var uansett veldig fint - åpent, lyst og moderne. Masse fine klasserom, også fellesarealene utrolig fine her. Dette er da den nyeste skolen til EF - også midt i Washington! Jeg fikk et svært godt inntrykk av både byen og skolen, EF har virkelig utrolig hyggelige ansatte. 

Her er litt bilder:


Her er bilde av "quiet zone" tror jeg det het, der elevene kan sitte å lese, et klasserom, et rååflott fellesareal, og utsikten fra en av balkongene på skolen.Her er inne på selve rommene! Det var utrolig store og flotte rom, med bad i bra standard og gode senger.


Utsiden av skolen


Dette var skolen som var i bygget før EF flyttet inn tror jeg - men poenget er at uteområdet utenfor skolen er kjempefint og skikkelig "forseggjort"


Litt av innsiden, over "front desk"


Og området rundt skolen - Takoma Park! Området rundt skolen ser dere bedre og mere av i forrige innlegg :-)

Nå er vi superslitne etter en lang reise fra klokken 6 imorges, men skal alikevell inn til Manahttan idag. New York er jo så fantastisk det også, så må utnytte den tiden vi har her ♥

Har noen av dere vært i Washington før? 


Kommentarer: 8
kategori: blogg

16.04.2014 - 22:29

WASHINGTON D.C


Nå er klokka 22:21!

Nå har vi kommet til Washington! Tidlig imorges dro vi inn til Conneticut, der vi tok toget fra Standford. Tre timer senere var vi fremme i Washington! Til nå har vi blitt vist rundt på EF Washington sitt campus, noe som virkelig var flott! Jeg tenkte å lage et eget innlegg om dette ikveld, altså imorgen tidlig for dere. Med bilder og slikt! For idag har jeg virkelig fått tatt masse fine bilder, så tenkte det var lurt å få delt opp innlegg litt!

Nå har vi nettopp kommet hjem fra lunsj, på en kjempesøt cafe her i Washington, rundt campuset. Vi fikk faktisk i oss litt sunn mat - eller jeg da! Det var utrolig godt med kylling, brokkoli og hvitløsbrød. Ikveld skal vi se Washington by "by night" som ekte turister, og det gleder jeg meg til! Er også et mini-treningssenter her på campus, så kanskje skal vi trene av oss gårsdagens pizza, haha..!

Her er bilder fra idag!

Her er litt av området der vi bor, det kommer det også flere bilder av i neste innlegg


Det er slike trær overalt her! Og de er helt fantastiske, bare se bildet under!

Nå må vi begynne å dra, men vi blogges ikveld eller imorgen eller ja dere skjønner........ :-) Forresten så gjelder enda tilbudet med å få 2000kr i rabatt på et EF språkkurs i New York i 3 uker om dere bruker rabattkoden ANNAIS 16.04.2014 - 04:51

22:50 FRA NEW YORK


Nå er klokka 22.50 her!

Som jeg nevnte sist innlegg var planen å dra inn til Manhattan idag, men ettersom vi begge sovnet i gode tre timer ble ikke det noe særlig av. I tillegg begynte det å hølje ned, det var så store regndråper og så mye, at etter å gått den lille vegen fra hovedbygget her til rommet vårt så det faktisk ut som vi hadde dusjet. Men litt regn gjør ingenting, jeg elsker jo regn - spesielt når det bråker <3 

Så idag har vi hatt kjærestekveld. Vi kom nettopp hjem fra pizza-date, og skal snart se en film. Er så latterlig mett etter pizzaen - dere aner virkelig ikke. Vi bestillte hver vår "lille" pizza, og det må være noe av det største jeg har sett. Vi klarte to biter, og endte opp med å ta med så og si all pizzaen hjem, men taxisjåføren vår fikk halvparten. Haha ♥


Måtte jo veie opp alle carbsa fra pizzaen med en "diet"-snapple ;)))


Vet ikke om dere ser helt hvor sjuk store de var, ihvertfall til å være "små" pizzaer

Haha, vet det høres ut som jeg har fått tusenvis for å reklamere for denne pizzaplassen. Har ikke fått en en krone - bare betalt 17$ :( Men siden idag har vært en såppas daff dag har jeg ikke så mye storby-nytt, bare news fra lille, søte Tarrytown :-)

God natt til dere som leser dette klokka 5 om natta, og god morgen til dere fininger som nettopp har stått opp <315.04.2014 - 19:06

MODERNE SPRÅKOPPLÆRING


Nå er klokka 12.56 her!

Etter "språktesten" igår viste det seg at jeg hadde "advanced" engelsk, haha - det hadde jeg ikke akkurat trodd. Etter første videregående snakker man jo kanskje en engelsk setning i året, så engelsken min er ganske så rusten. Uansett, i dag var det første ordentlige skoledag, med engelskundervisning. Jeg hadde skole fra halv ni til 12, noe som egentlig var veldig greit. Kom i en klasse med både eldre og yngre, fra Kina til Brasil. Utrolig anneledes enn Norsk skole, og mye "kulere" undervisning. Ikke like prippent, og engelsken er mye mer interesant.


Her holder vi på med et gruppeprosjekt!


Her startet klassen med et prosjekt, som de tydligvis har hver fredag. Da skal de fremføre i grupper! Jeg kunne desverre ikke være med på det, i og med at jeg reiser bort imorgen og går glipp av to dager med undervisning. Forteller mer om det senere i innlegget!


I noen timer bruker vi bok, og andre iPad. Alle fikk hver sin iPad, som var super sweet!

Nå er jeg kjempesliten etter å stått opp litt for tidlig og lagt meg litt for sent. Tror jeg må ta en blund, før vi mest sannsynlig drar inn til Manhattan ikveld også, haha.

Imorgen reiser jeg til Washington D.C! Der skal jeg besøke EF Washington Campus, som er helt nytt og tydligvis utrolig fint. Vi får også oppleve byen og bli guidet rundt der, så det gleder jeg meg skikkelig mye til. Ellers får jeg håpe det blir bedre vær imorgen, ettersom det regner ganske kraftig idag. Haha, her er været nesten mer ustabilt enn hjemme i Trondheim - igår var det seriøst sommer her, og idag pøsregner det.

Ellers, noe dere lurer på? Noe ang. skolen, Tarrytown eller kanskje Manhattan? Ikke at jeg er verdensmester i sistnevnte..15.04.2014 - 06:37

NÅ KAN JEG DØ LYKKELIG


Nå er klokka 00.27 her!

Idag dro vi til Brooklyn!

Her vet jeg ærlig talt ikke om jeg gjør meg kul eller bare er sliten. Følte nok jeg trengte litt attitude da jeg skulle til Brooklyn! Det var helt anneledes enn inne i "sentrum" av Manhattan, med noen koselige og fine plasser men også noen litt mer shady plasser. Uanset var det gøy og oppleve, og vi tilbrakte så og si hele tiden der på et college. Men.....

For å komme til overskriften - på vei tilbake dro vi innom Biggie Smalls barndomshjem - hans "one-room shack"! Jeg kjente jeg fikk helt hjertebank av å bare se det og være der, haha. Mens andre damer drar på Carrie-steps må jeg på Biggie-steps. Adressen er 226 St. James Place, om noen skulle lure på det. 


Nå kan jeg dø lykkelig!!! ♥

Ellers, her er andre bilder fra i dag:


Nå er klokka over halv 1, og jeg skal opp på skole klokken 8 imorgen. Så nå er det natta! God morgen til alle dere som er oppe nå og leser dette, eller står opp snart hihi ♥

Anbefaler dere forresten å dra å se Carrie-steps? Hva er i såfall adressen? ♥14.04.2014 - 18:19

TILBAKE PÅ SKOLEBENKEN


Nå er klokken 12.11 her!

Hei! Imorges ringte vekkeklokka halv 8, noe som gikk overasskende greit i og med at vi sovnet klokken 10-11 igår. Så imorges gikk vi å spiste frokost i kantina, som var i ordentlig high-school-stil. Den glemte jeg å ta bilde av, men det kommer nok en annen gang. Det var stort og lyst, og masse mat - som var også super-amerikansk. Brus, is, pannekaker og kjøtt til frokost, og vann fant vi faktisk ikke, haha. Ganske så usunn mat, men veldig god "munch" om jeg kan kalle det det. 

Etter dette var det tid for orientation og registration, pluss at jeg tok en prøve for å finne ut hvordan level i engelsk jeg skal ha. 
Her ser dere litt av campuset! Det bygget med blått på er kantina, og om dere ser godt henger det masse forskjellige flagg inni vinduene. Koselig!
På skolebenken! Eller, har jo enda ikke hatt noen ordentlige timer - men!

Nå skal vi fikse noen småting her på campus, før vi igjen drar inn til Manhattan og Brooklyn. Regner med jeg kommer til å blogge i natt (for dere) også, blir så vanskelig å beregne når jeg skal blogge her. Enten er jeg ikke hjemme, ellers så ligger jo dere å sover - haha!

Hvordan går det med dere da? Har dere en fin påske - noen fler som er i NYC?14.04.2014 - 04:06

SOHO & FIFTH AVENUE


Her er klokken 21.54 nå!

Hei! Nå ligger vel alle av dere og sover? Tenkte jeg skulle legge inn et innlegg uansett, som dere kan lese imorgen! Idag dro vi inn til Manhattan igjen, denne gangen for å shoppe. Først var vi i SoHo, før vi dro til Fifth Avenue igjen for å besøke Nike Town (som var en skuffelse, faktisk!). Selv fikk jeg noe jævlig med gnagsår, og når jeg har vondt - enten i hodet, føttene eller andre plasser - er jeg ikke i stand til å gjøre annet enn å tenke på at det gjør vondt. Så jeg shoppet ikke så alt for mye idag, men typen derimot!!! Hahaha ♥

Her er klokka akkurat blitt 10, og vi skal bare stelle oss litt så blir det rett i sengs. Imorgen starter jo min "første skoledag" her på språkkurs med EF i New York. Jeg er spent på hvordan det blir, men regner med det blir superspennende, gøy og lærerikt! Det jeg har opplevd med EF til nå er bare positivt, og virker som et profft opplegg. Så imorgen er det opp i 7-8 tiden - shit....!

Her er bilder fra idag!


Haha, vi tok sykkeltaxi fra Abercrombie til Grand Central! Sykt gøy, men også sykt dyrt...

Ellers har vi nettopp spist middag her i Tarrytown, på en gresk restaurant. Denne lille byen er skikkelig søt, og som jeg hele tiden sier: "Det ser jo ut som en Sims-by jo!!! Alle husene er som i Sims!!!" Uansett, deilig å komme "hjem" hit, etter å vært omringet av masse folk og gigantiske bygninger hele dagen. 

Her ser dere litt av Tarrytown!

Imorgen skal jeg vise dere litt flere bilder av selve skolen, også som vanlig bilder fra dagen min! Imorgen skal vi inn til Brooklyn for kjæresten skal spille fotball der. Blir spennende å oppleve Biggie Smalls hood! Det er noe (av mange ting) jeg merker jeg elsker ved denne - ALLE spiller Biggie! Enten er det rånere, gutter på toget, klesbutikker eller resturanter. Og alle klesbutikker har helt sinnsyk høy musikk, som gjør at jeg ikke klarer å la være å danse og rappe, hahaha ♥

God natt alle, og god kveld til alle som er våkne nå og leser dette! ♥13.04.2014 - 16:44

i går kveld


Nå er klokka 10.40 her!

Nå skal vel dere spise middag hjemme snart? Haha, tidsforskjeller er så sprøtt. Her har vi nettopp stått opp, vært på butikken og kjøpt oss frokost. Har endelig fått adapter så vi får ladet mobiler, mac og kamera. Hadde vært litt krise hvis ikke! Nå skal vi bare fikse oss litt så går turen inn til Mahnattan igjen. Det bli til at vi dro dit igår også og så oss litt rundt. Men med en helt vill hodepine og jetlag var vi hjemme halv 12 og sovnet tvert. Jeg halvsov seriøst i halve går, som jeg sa til Julian imorges - "Det føltes nesten ut som vi var fulle igår på Times Square, jeg husker ingenting"

Her er noen bilder fra i går:
Vakre Grand Central - herregud jeg ble helt blown away. Så utrolig fint og stort
Hahah får første "date" i New York........ 

Blir nok å blogge når jeg er hjemme igjen, men da er vel klokka en del hjemme i Norge. Men alle har vel påskeferie og er lenge oppe, så kanskje vi blogges inatt?♥13.04.2014 - 00:04

@ NYC


Her er klokken 17.48 akkurat nå!

Imorges var vi oppe halv sju, og to timer etterpå satt vi på flyet til Oslo! Videre dro vi rett til New York, en flytur som tok rolige 8 og en halv time. Det føltes faktisk ikke så lenge ut siden vi hadde masse filmer, flere måltid og masse yatzispilling. Fikk bare sovet i litt over en time, så det kan bli en spennende kveld. Vi har kjøpt inn Redbull så jetlagen ikke skal komme å ta oss! Været er heeeelt fantastisk, 20 grader og jeg smeelter opp. Klager ikke tho!
Flymat..... Kanskje ikke så godt, men veldig koselig og søtt syns jeg!Her er hovedbygningen på EF  New York, råååfin!


Jeg skal komme med flere bilder fra campuset og av oss, men dette er de bildene jeg har tatt til nå, har jo så og si nettopp fått satt meg ordentlig ned, haha! Ikveld skal vi ut å spise middag, vet ikke helt om vi skal dra inn til Manhattan eller finne en koselig plass å spise her i Tarrytown. Vi har jo i hele morgen også! Men så lurte jeg på noe - er butikkene åpne på søndager i NYC? Både matbutikker og shopping?12.04.2014 - 12:00

NÅ ER JEG HØYT OPPE I HIMMELEN


Hei dere! Nå har vel dere akkurat stått opp, mens jeg har vært våken i noen timer nå - og når dere sitter og leser dette er jeg nok høyt oppe i skyene! Vi tok flyet fra Trondheim klokka 9 imorges, og skal være fremme i New York i totiden. Der skal jeg dra til EF sitt kjempestore, flotte campus, og få litt info om skolen og hva jeg skal gjøre. Får jo også se rom, og den søte byen Tarrytown! Jeg blir å blogge under hele oppholdet - mest sannsynlig flere ganger om dagen også, så da blir det jo litt artig for dere å lese noe annet enn "hei nå er jeg hjemme fra skolen - hade".

Jeg skal også blogge senere idag (?) - vet ikke helt hvordan de første dagene blir i og med tidsforskjellen på 5 eller 6 timer. Men men, gleder meg virkelig te eventyr med EF i New York! Vi blogges i USA babies ♥

11.04.2014 - 17:21

RUSS- & REISEFORBREDELSER


Idag hadde jeg nok en heldags, og er nå halveis med alle heldagser. Så nå kan jeg ta påskeferie med god samvittighet! Ellers har jeg brukt dagen på å gjøre siste forbredelser før jeg reiser til New York, som å ta passbilder med typen (noe som skulle være jææævlig vanskelig, hahaha), skrive ut billetter og andre ting som er viktig. Jeg som pakker er jo et kapittel for seg selv, og nå som jeg skal så langt bare med èn følgesvenn "må" jeg liksom få med alt. Men kjenner jeg meg selv rett, blir aboslutt ikke alt med.... 


Neida, var ikke typen jeg tok passbilder med! Det var en bie, en snegle, en edderkopp og en gresshoppe

Ellers har jeg gjort litt russe-forbredelser også! Mens andre har gått rundt i russeklærne siden de fikk de har mine ligget og støvet ned, og når jeg kommer hjem fra NY er det jo bare fem dager før jeg skal til Tryvann. Så da plugget jeg i strykehjernet og fikk bokstavene på buksa! 

Ellers er det noen som har spurt om jeg kan legge ut facebook-siden til russesiden vår. I Trondheim er det ikke dekknavn og alt sånn, heller ikke busser! Her er man russ etter skoler, så jeg er da Strindaruss! Men så er vi en gjeng jenter som da er Strinda Lux:)Ikveld skal jeg spise sushi med jentene og bare chille ♥ Blir nok litt blogging ikveld skal dere se!:-)10.04.2014 - 18:15

NEW IN

topp sheinside, her

Denne toppen har egentlig stropper, men som går i en firkant over puppene, om dere skjønner? Det var litt merkelig, så de brettet jeg bare ned. Utrolig behagelig, søt og sommerlig topp!


shortsen jeg har på meg på blidene over er også fra sheinside, men den finner jeg ikke så ser ut som den er utsolgt..
topp sheinside, her

Ååh, denne er såå meg! Tubetopp i striper med stor sløyfe på. Jeg elsker den!! Skikkelig fiftees :)


skjørt sheinside, her

Et ordentlig ballerinaskjørt! Dette står skikkelig ut og har masse lag med stoff. Det er kanskje litt for mye til å bruke til hverdags, men kanskje det får sin sjangse i sommer ♥


kjole choies, her

Denne er for stor til meg desverre, men en fantastisk nydelig kjole. Skikkelig "decent" med fint blomsterstoff og åpen rygg. 

Hva likte dere best?09.04.2014 - 23:23

fru IKEA


Hei fininger! Idag har jeg tenkt sikkert 8 ganger - ja og etter det skal jeg blogge. Shit nå må jeg blogge og "ja da setter jeg meg ned og blogger. Men jeg kom liksom aldri så langt. Idag har jeg nemlig hatt heldags i politikk, noe som gikk helt greit - noe som er bra for meg siden jeg syns faget er så vanskelig. Etter det var det ut på en liten tur faktisk, og så videre på IKEA! Dro med meg kjæresten nok en gang inn for å drasse på hyller og skuffer.


Med russegenseren da vett ;DD Strinda Lux ;))<333Men det var verdt det! Henderne mine er nok en gang såre og kroppen sliten etter å ligget som et foster i klesskapet med borremaskin i hånda. Men nå er alle hyllene på plass, og det ble virkelig fint! Nå mangler det bare ting å fylle alle hyllene med, det finner jeg nok massevis av i New York, hihihi ♥

God natt kjære leserne mine ♥08.04.2014 - 21:27

GJETT HVA JEG SKAL I SOMMER?


Jeg har i lang tid trodd det ikke ble noe Hove på meg i år, siden ingen av jentene først kunne være med. Men gjett hva? 28 juni er jeg, Karen og Ingrid å finne på Tromøya!!!!!! Jeg ble så glad da jeg fant ut det ble Hove likevel. Blir jo mitt tredje år der i år, så kjente på at det kom til å bli trist å ikke dra dit liksom. Forhåpentligvis blir flere av jentene med etter hvert ♥

Som alle andre år har jeg også i år et samarbeid med Hove. Så jeg blir å blogge fra Hovefestivalen, hvor sykt Disclosure var eller hvor fantastisk Ellie Goulding var. Sånn generellt er Hove en utrolig bra gjennomført og trygg festival. Jeg var der jo for første gang da jeg vaaar.... 16 (?), og det var alltid folk som kunne vise meg veien eller hjelpe meg om jeg lurte på noe. Utrolig kjekt når man er der for første gang, viktig å føle seg trygg!

Her er et lite bildedryss fra i fjor
(A$AP var lite sjuuukt da...<333)

Legger også ved videoen jeg lagde etter Hove i fjor, har garantert delt den med dere før - men den er såå fin. Beskriver stemninga på Hove utrolig bra! 

FLERE SOM SKAL PÅ HOVE 2014?!?!? :-D08.04.2014 - 16:33

RUSSENAVN


Idag valgte vi russenavn på skolen! Russenavn er noe jeg egentlig ikke har tenkt så mye over, er det så "big deal" fortsatt? Artig er det jo, og er vel hele poenget med russetiden fra gammelt av. Russenavnet mitt ble "drunkyard", hahah..... I følge klassen min sitter jeg i overkant mye på junkyard, og kan vel kanskje stemme det. Jaja, sto mellom det og andre "artige" navn, som f.eks. Annais........... Har dere andre russ 2014 fått russenavn? Hva ble det?


jakke colmar

Ellers har dagen vært fin. Spiste frokost med min kjære før skolen, og hadde en ganske så kort skoledag. Får mye fri på grunn av at heldagser starter - for min del har jeg min første imorgen. Det er i faget jeg er dårligst i, så jeg har tenkt å bruke hele dagen på å forbrede meg. Politikk og menneskerettigheter er så sjukt vanskelig og kjedelig, men viktig å stå på. Får bake meg litt rundstykker imens, hihi. Jeg har jo blitt så flink å bake :):):)07.04.2014 - 18:27

kings and cross


Da var det mandag, og herregud for en dag! Mandager burde vært forbudt, eller ihvertfall med en pliktig powernap på 2 timer. Da jeg kom hjem etter en lang skoledag lagde jeg meg tre lompepizzaer, hadde helt glemt at det fantes, har ikke spist det på år og dag. Planen var å spise, ja ikke alle - men nå er det tomt! Det er jo så godt, og jeg klaaaarer ikke bare å la mat ligge, for så å spise den senere.

Slik ser jeg ut idag, skikkelig sau. Ble faktisk litt for mye av det gode når det kom til krøller idag, og når man først har fått afro er det ikke så mye man kan gjøre for å tempe det eller skjule det.


skjørt h&m body bio bok

Ser dere hvor trøtt jeg er idag? Prøvde å redigere alt som var, men redigerte bare ut all sjel heller, haha. Sånn går det når man våkner fra powernap og stiller seg rett foran kamera! Hvordan går det med dere da? Fin mandag eller blåmandag?06.04.2014 - 14:53

gårsdagen + krølletips


Først og fremst: Tusen takk for masse tapastips! Dere er virkelig god for alt dere!!! ♥

Gårsdagen var kjempehyggelig, masse god tapas etterfulgt av drøyt mye godis. Det ble faktisk så mye godis at jeg la meg kvalm, men er det lørdag så er det lørdag. Idag våknet jeg med kjæresten, så spiste vi frokost sammen før jeg måtte kjappe meg hjem. Idag er det meg og mediestrategier, blæhh. Skikkelig tørt og kjedelig stoff, så gruer meg til å starte. 

Ellers er det mange som har lurt på hvordan krølltanger jeg bruker for tiden! Det har seg slik at jeg aldri krøller håret lengre, for det blir aldri fint. Men når man har tapeextensions skal man helst sove med fletter så mye som mulig, og det gjør jeg da noen ganger i uka. Så det er slik jeg får krøllene, ved å sove med fletter! Extensionet holder veldig godt på krøller en hel dag, så det er veldig kjekt og hjelper jo håret med å holde seg sunt. 

Jeg gjør det på to måter:


Her fletter jeg bare håret i èn flette nedover ryggen, veldig slapt. Når jeg våkner må jeg ofte rette lugghåret


For å få det slik jeg hadde det igår, tar jeg først håret i en ganske stram hestehale midt på hodet, før jeg fletter en flette. Her bruker jeg altså to strikk, om dere skjønner? Her ser også krøllene mye mer naturlig ut, man blir litt "sauete"

Håret mitt er ganske fuktig når jeg fletter begge typene, da blir det mer tydlige krøller, eller bølger da!05.04.2014 - 18:27

JEG TRENGER TAPAS-TIPS!


Idag har jeg hatt skikkelig søndagsfølelse, har kjedet meg så mye at jeg gjorde to ting jeg hater: 1.ryddet rommet og 2. sprunget!!! Haha, springingen ble noe for seg selv, jeg har så vondt i føttene for tiden at jeg sprang bare litt frem og tilbake på en vei før det kjentes ut som bena mine skulle knekke rett av. Tilsammen tok denne "cardioen" som man så fint kaller det: 7 minutter. 

Nå skal jeg snart på butikken, for ikveld er det jo bursdagsmiddag for en kompis! Det er tapasnight, så alle må ha med litt mat. Jeg vet jeg har spurt dere før, men jeg spør igjen - har dere tips til hva jeg kan lage? ♥ Jeg skal være ferdig til i 8-tiden, så helst noe som ikke tar så lang tid, men er veldig godt.05.04.2014 - 14:08

19


Sånn, da ver det ikke mer bursdag gitt. Noe som er heelt greit, hele gårsdagen gikk jeg rundt uten å huske at jeg selv hadde bursdag. Vet ikke hvorfor, 19 er liksom en alder jeg ikke har tenkt finnes en gang, men det var likevel deilig å ha bursdag! Etter skolen var jeg ute og spiste med den fine familien min, og senere på kvelden møttes en hel gjeng hjemme hos Sofie. Mye latter og bare fine folk samlet, kjempekoselig. Ellers fikk jeg også tilbrakt tid med den fine kjæresten min, som ga meg disse:
Og her er et veldig godt og beskrivende bilde av meg, Ingrid, Sofie og Karen fra torsdag.

Nå er det vel lørdag (er det ikke?) og jeg må snart sette i gang med lekser. Årets tredje helvettesuke setter snart igang, med heldagser og innleveringer. Men ikveld skal det være middag med masse venner, så det blir koselig ♥


Kommentarer: 6
kategori: blogg

04.04.2014 - 15:33

jeg har bursdag!


Igår var det skolefest, og vi startet kvelden (eller, dagen mer som) hos meg og spiste og hadde et lite vors. Hadde en bursdagsfeiring med jentene mine før det kom enda litt fler, før vi dro videre til enda et vors, etterfulgt av byen. Jeg ble jo 19 år i natt!! Var ikke så særlig stort å bli 19 akkurat, og var kjipt å bli det midt i "på vei til byen"-perioden på natta. Glemte jo helt selv at jeg hadde bursdag, 19 år liksom... Men bursdag er bursdag, artig er det uansett!

Her er noen bilder fra vorset hjemme hos meg igår 


Fine Rebekka, Emilie og Karoline


Babsene Sofie, Ingrid og Karen


Også meeeei da!!! Kjolen husker jeg ikke hvor er fra, sykt random nettbutikk. Den er jo fin og alt sånn, men det svarte på kjolen måtte jeg sette på selv siden utrigninga var så tacky og dyp. 

Men ja, kvelden igår var helt OK - skolefester er aldri gøy egentlig. Etter 6-7 stykker begynner jeg å bli litt lei, har aldri opplevd at det er noe å skryte av. Nå drar jeg for å spise med familien min, blogges ikveld!03.04.2014 - 14:00

MITT EF SPRÅKKURS


Tenkte jeg skulle skrive litt nermere om hva jeg skal gjøre når jeg er på EF sitt campus i New York, for her foregår det nemlig masse spennende. Jeg skal jo ikke bare være en gal turist som hopper rundt med shoppingbagger, men skal jo bo og til og med gå på skole mens jeg er der. Når det kommer til undervisningen er det kun noen timer hver dag, ca 3 timer som varer i 45 minutter. Jeg skal gå i en klasse som har likt nivå som engelsken min er på (haha, som er ganske rusten!), og i denne klassen skal jeg ha undervisning i engelsk. Dette språkkurset på EF gleder jeg meg faktisk veldig til - engelsk er det eneste språket jeg faktisk liker å lære, og ikke minst viktig. Det som er ekstra gøy er at folk i klassen min er fra hele verden, og bare det er jo helt fantastisk!

Når jeg ikke har timer er det også muligheter for å trene der, svømme, spise i en skikkelig amerikansk kantine eller kanskje ta en runde tennis på tennisbanen? Hahaha..

Nå er det jo kun en og en halv uke før jeg reiser, så da har jeg lest litt rundt på noe som kalles my.ef. Det er en sosial platform kun for EF studenter, som alle får når man har bestillt turen sin. Her får man muligheten til å bli kjent med andre studenter som skal til samme plass som du - fra absolutt hele verden. Ellers er det også her man tar språktesten (som er grunnlaget for klassen du skal gå i) og finne informasjon om byen du skal og aktiviteter man kan finne på.

Er man over 16 år og reiser med EF, vil man oppleve en voldsom valgfrihet. Man kan oppleve USA og kulturen på akkurat sin måte, men med hjelp fra EF. Det jeg skal på er ikke en språkreise, men et språkkurs. Språkkurs er for studenter i alderen 16 år og oppover. Dette starter opp hver eneste mandag, og er jo perfekt for alle - enten det er jevnaldre som meg som skal ha et friår etter sommeren, og kanskje vil oppleve noe anneldes i et par uker. Alt er frivillig, og du velger fra 2 uker til 52 uker i utlandet. Her kan man også komibnere destinasjoner og språk under oppholdet! Siden EF er en såppas stor organisasjon er det jo ikke bare New York man kan reise til. De har hele 41 destinasjoner, fordelt utover på 16 land. Her er det hele 7 språk en kan velge mellom.
En språkreise derimot, er fra alderen 14-17, og avreisen skjer kun på utvalgte datoer om sommeren - sammen med gruppeleder. Her reiser man med en gruppe jevnaldre, og en norsk leder. Her er aktiviteter obligatoriske og må gjennomføres med gruppen ettersom elevene er såppas unge.

Så - er det noe dere lurer på?
Jeg mailer med EF så og si hver dag, så om det er noe dere lurer på nå før jeg har reist - eller etter, bare spør i vei så skal dere få svar!02.04.2014 - 16:00

NYTT DESIGN!


Nå har jeg hatt nytt design i sånn ca en dag, og er enda bare èn person som har påpekt det! Hahah. Det er jo ikke de største endringene, men jeg elsker det! Jeg er jo så utrolig glad i headeren min (som dere kanskje har merket), så den ville jeg beholde. Den er så utrolig "meg" - barnslig og fargerik. Det er min trofaste designlager Markus Husby som har laget designet, og han fikk gjort det akkurat slik jeg ville. Beholde den gamle headeren, men få alt annet nytt. Ha

Markus lager design for en billig penge, og jeg vil aboslutt anbefale han! Han har laget så og si alle designene mine, fra typ.. 2010? Og han er virkelig verdens skjønneste, flinkeste fyr! Dere kan få tak i han på mail - markushusby@hotmail.com ♥


Hva syns dere da?01.04.2014 - 17:26

hylle våren

topp sheinside, her

For å hylle at det er første april og vi er inn i den første vårmåneden tok jeg på meg denne nydelige blomstertoppen! Den er litt liten og kort til meg, men har så fantastisk fint motiv at jeg må bare bruke den. April har tatt imot meg godt, med solskinn og en fin aprilsnarr-dag. Har dere blitt lurt? Selv har jeg ikke blitt skikkelig lurt enda, bare av en lærer som lurte hele klassen med at vi slapp heldags i politikk. Herregud så glad jeg ble!!!! Og så skuffa etterpå... :-( Ellers lurte jeg på om dere har ideer til hva jeg kan lure familien min med? De har begynt å gjennomskue den der "HERREGUD EN ELG UTENFOR", så trenger litt tips!Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits