hits
 • 30.04.2014
 • 12:36
 • - RUSSESANGEN VÅR!!! -

  Sånn, da kan jeg endelig slippe russesangen vår til dere! Som dere kanskje vet er det ikke dekknavn, busser, vaner og sånn i Trondheim, her lager man russesanger etter skoler! Så da har vi på Strinda en egen russesang. Vi har vært en liten gruppe med både jenter og gutter, og guttene er såå flinke å rappe, jeg blir stolt! Jeg har skrevet litt av tekst i sangen, så jeg håper dere liker den! ♥

  Og GJERNE gå inn > HER <og lik sangen om dere syns den er fet! En liten like fra dere hadde betydd så utrolig mye ♥ Gjerne si ifra om dere har likt den også her i kommentarfeltet! Dere mååå like på facebooklinken og ikke på youtube, det er kun facebook som "teller" hihi :-)

  Haha, som dere hører er alt av rapping på trøndersk! Hva syns dere???

 • 29.04.2014
 • 22:41
 • - LOVE IT! -

  adlinks

  blå tights - her
  grafitti sportsbh - her -  
  rød niketopp - her - 
  blå bjørn borg topp - her - 
  gul ytterjakke - her -  
  treningstopp med fin rygg - her - 
  nikeshorts - her - 
  rosa sportsbh - her -  
  jumpsuit med tykke stropper her - 
  jumpsuit med tynne stropper her - 
  maxikjole her - 

  svart kjole her - 
  grå kjole her - 
  hvit kjole her - 
  blå kjole her - 


  blomsterkjole her - 
  grått skjørt her - 
  rosa skjørt her - 
  svart topp her - 
  slangeskinnsgenser her - 

  Nå er det lenge siden jeg har skrevet om mote og ting jeg liker! Så da tok jeg meg runden på favoritten Nelly, og fant dødsfine sommer- og vår favoritter. Jeg har jo allerede invistert mye i både finere jumpsuits med tynne stropper, men også med tykke som man kan bruke til hverdags. Maxikjoler, tubeskjørt, mer casuale kjoler (FAVORITT!) og trange kjoler med åpen rygg. Treningstøyet er nesten finest, elsker farger, spesiellt rosa og blått, hihi :-)

  Noe dere likte?

 • 29.04.2014
 • 18:27
 • RUSSEDÅP: DRUNKYARD

  Idag var siste dag før russetiden offesielt starter. Imorgen har jeg den siste heldagsprøven i mitt liv, og rett etter det skal vi nok en gang dra på oss russebuksa og bli døpt. Da skal russebuksa være på i 17 dager, ikke bare 3, noe som blir helt sykt gøy og, ja.. slitsomt!

  Så i denne annledningen har jeg gått til innkjøp av masse gode hoodies, tshirt og ja - behagelige klær! Er jo kun det jeg får brukt nå i russetida. Og igår hentet jeg en pakke fra Junkyard med bla. dette under! Haha, og forresten - når vi var inne på russedåpen imorgen. Russenavnet mitt ble jo drunkyard, så hahaha..


  Suuper-girly hettis som passer perfekt med russeklær! Kjempedeilig og chill.


  Tights fra Adidas - kanskje ikke noe som kommer til å brukes i russetiden - men mer etter! Jeg skal bli flinkere til å trene etter mai, noe jeg tror kommer til å trengs.. 

  Ellers har jeg og Junkyard en rabattkode til dere! Kampanjekoden annais gir dere 20% på absolutt ALLE varer hos Junkyard! Men dere må være raske, for den varer kun idag og ut torsdag (1.mai) :) God shopping, fininger!

 • 28.04.2014
 • 16:47
 • EF WASHINGTON ELLER EF NEW YORK?

  Siden mange av dere virket interesserte i å reise med EF på språkkurs, men var usikker på hvilken destinasjon som passer deg best finner du nå en liten miniguide. Nå har det seg jo sånn at jeg kun var i Washington èn dag, og på New York 6, så der fikk jeg jo opplevd ganske mye mer. Men jeg tenkte å skrive litt om hver plass, hva jeg syns og hva jeg anbefaler slik som jeg opplevde det!

   

  Jeg vil anbefale å dra til Washington om du kanskje ikke har rest alene før! Selv syns jeg det er utrolig skummelt å bare være alene, men i en storby - herregud! Om jeg skulle reist på språkkurs med EF alene, for første gang over lengre tid tror jeg jeg hadde valgt først Washington, for så kanskje å gå over til New York. I Washington var det mindre folk på gatene enn i New York og byen var veldig ren og pem! Metroen var veldig oversiktlig og grei og enklere å forstå enn i New York, siden i D.C hadde de et "fargesystem" og ikke et tall-system, noe som var forvirrende for meg i NYC. EF Washington er også i næravstand til selve sentrum i D.C, som gjør at man ikke trenger å ta tog for å komme seg til sentrum. Men campus er fortsatt i et stille område - Takoma park - med søte gater og butikker, og marked i helgene. EF Washington er forøvrig mindre her enn i New York, og kjempefint siden det er nyoppusset. Det er også bare en bygning å holde styr på, der klasserom og dorms er i samme bygg.

  Og er du glad i historie, kultur og kunst vil jeg absolutt anbefale å dra til EF Washington! Hele byen er jo et museum, med verdens mest fantastiske bygninger. Det hvite hus var liksom det minst fine, og det sier kanskje sitt? Haha.

  Det er absolutt ikke sånn at EF New York er en plass du må har reiseerfaring for å dra til. Men selve byen NYC er så gigantisk, og så spesiell og gjør så villt mye intrykk. Den er alt annet enn intimt, men herregud for en fantastisk by. Gatene er fulle av folk hele døgnet, og alle er helt forskjellige og ingenting er rart i denne byen! Selv om NYC er gigantisk og til tider katoisk, var det utrolig greit å bo i Tarrytown på EF sitt campus. Da vi kom hjem om kveldene var det endelig stille og fredelig. Campuset lå da i en egen liten by, som var rolig og stille, i likhet med Takoma Park. Men her er campuset mye større, med flere bygg med kantiner, dorms, klasserom og andre ting. Skikkelig American University style! Du får et bra intrykk av hvordan det er å bo på campus da romene er veldig typisk "dorms" - med hvite vegger, tremøbler og helt grei standard! 

  Campuset ligger jo 40 min unna med tog fra sentrale Manhattan, men det gikk veldig fint å ta toget inn og ut av sentrum hele tiden.


  Her er hva jeg syns om metroen i NYC!!! Haha, det var ikke helt noe for meg..


  Inne på EF campuset, en liten og søt studentby!  Som sagt, ville jeg personlig prøvd begge deler. Å starte i rolige, trygge Washington, og gå videre til NYC. Selve campusene er det ikke stor forskjell på, du føler deg trygg på begge to og får alltid hjelp. Men siden jeg er helt klart mer en shopping og utelivs-jente enn kultur og kunst, er selve byen NYC best for meg!
     Ellers var jeg jo netopp på EF sine kontorer, da jeg var på Tryvann i Oslo i helgen! Det var kjempekoselig å få møtt alle som hadde fikset reisen for meg, og hjulpet meg. EF sine ansatte var veldig forståelsesfulle for hva studentene ønsker og gir gode råd og tips til hva du ønsker å få ut av språkkurset. De hadde også råfine lokaler, i samme stil som campuset i D.C. Glass, hvit og rent!


  Haha, russejente foran en kul vegg inne på kontorene! • 27.04.2014
 • 17:53
 • TRYVANN FOR....!!!!!

  Jeg vet egentlig ikke helt hvor jeg skal starte, jeg..

  Altså, på fredag klokka 12 dro jeg nedover til Oslo, der vi tja... pakket ut og begynte å gjøre oss klar til Tryvann. Og med det mener jeg jo da å drikke, så dagen startet tidlig. Slik fortsatte lørdagen, altså igår - vi fikk dusjet og fikset oss før vi satte oss i Sofienbergsparken og det var pån igjen! Første dagen var vi å rullet med bussen til Benny etter Tryvann, til om morgenen. Det var helt sjukt gøy!!! Andre dagen var det mer trønderfest på Tryvann, og vi var mer med våre "egne" fra skolen da! Og Tryvann i seg selv var heeeelt fantastisk. Det er helt sant som de sier - ditt livs party! 

  Det har jo også vært verdens beste vær! Vi har vært så heldige, kanskje litt for heldige noen ganger - for guuud så varmt det blei buksene til tider midt på dagen inne i Oslo. Ellers har det gått overasskende bra i helgen, trodde enten jeg kom til å miste noe verdifult, eller noen ble skadet eller noe annet dramatisk skulle skje. Men alle er i god behold, jeg har ikke mistet en eneste eiendel og alt har gått fint. Selv om jeg ikke har mistet mobilen min er den heelt fucka. Ingen knapper funker, touchen ødelagt, kamera foran og bak er ødelagt, og ha...
  Her er da bildene jeg har tatt! Det går nemlig å ta bilder med kameraet foran - men BARE på snap! Hahah merkelig.. Dette var igår, da vi sto opp (ugh..) og da vi var i parken og grillet.

  Her er meg nå!


  Rød og sliten! Heldigvvis er det sol og sommerlig i Trondheim også, og familien har laget grillmiddag til jeg kom hjem... NAM! <3

  Ellers er jo russetiden i gang nå, og det kommer nok til å bli en del snakk om alkohol. Jeg skal prøve å ikke snakke så alt for mye om det, men siden det er stort sett det man driver med i russetida, kan det fort bli litt av det. 

 • 25.04.2014
 • 17:00
 • HÅRVIDEO: FLETTE

  Er mange som har spurt etter en hårvideo på hvordan jeg lager flette som starter i luggen, og går helt ned. Så da har jeg laget en hårvideo som viser akkurat dette, håper dere skjønner den og liker den, hvis dere lurer på noe er det bare å spørre <3

 • 24.04.2014
 • 17:54
 • RUSSESANG OG RUSSEHELG


  Idag har jeg hatt den nest siste heldagsprøven, i markedsføring og ledelse denne gangen. Derfor ikke så mye til outfitbilder på meg idag, haha!

  Ellers har hele dagen i dag gått til russe-ting. Idag slapp vi russesangen for resten av byen! Tenkte jeg skulle dele den med dere også etterhvert, men det blir nok etter helga. Er gøy å være ferdig med den og få sluppet den, etter så mye arbeid vi har brukt i den. Gleder meg til å vise den til dere!

  Jeg har prøvd å blogge siden klokka 1 idag, men nettet jobbet litt mot meg. Så da dro jeg liksågodt på Solsiden i det fantastiske været med kjæresten min! Skulle i utgangspunktet bare ha sweatshirts og enkle gensere jeg kunne bruke i russetiden, men kom hjem med èn russegenser og resten bodyer, tubetopper og strandkjoler. Haha, så typisk meg! Imorgen reiser jeg jo til Tryvann, og da starter vel russetiden offisielt. Det er så sjuuuuukt å tenke på!!!!!! Så ja, ikveld skal jeg nok forbrede noen innlegg til helgen + at jeg kommer nok til å blogge litt når jeg er i Oslo as well!

 • 23.04.2014
 • 17:10
 • VIDEOBLOGG: innkjøp i NYC

  Trykk på 720 p for best kvalitet

  Hahahhaha! Enn at jeg har laget innkjøpsvideo!! Som jeg snakker om i filmen er det egentlig det siste jeg skulle gjøre i hele mitt liv siden det er så kleint, men her står jeg, gitt. Må please bloggleserne! Er noen ting som mangler i videoen, som treningstøy fra Nike, mer sminke og en genser eller to. Håper dere liker den da!

 • 22.04.2014
 • 21:00
 • FLORAL AND RHINESTONE
  kjole choies, her - jumpsuit choies, her

  Jeg skjønner ikke hva det er med meg og klær. De fleste jenter har en greie for sko eller tilbehør, mens for meg er virkelig klær helt fantastisk. Enten det er en deilig joggebukse eller et smykke av en kjole. På rommet mitt har jeg flere av de fineste kjolene/playsuitene mine hengende oppe til pynt fordi de er så fine. For eksempel denne rosa kjolen har fått en plass på veggen at the moment - er den ikke nydelig?

  Før jeg dro til NYC fikk jeg denne søte, fargerike jumpsuiten og denne gammelrosa, fantastiske kjolen! Hvilken likte dere best?

 • 22.04.2014
 • 17:11
 • - INSOMNIA -

  Inatt sov jeg fra 4 til 10. Ikke digg, spesiellt ikke når jeg ligger i midten av en trippelspoon - typen, meg og Melis - begge ligger og snorker og sover tungt, mens jeg ligger lys våken og klokka nermer seg halv fem. Jeg er altså enda døgnvill, og idag har jeg vært kvalm og hatt min periode over dass-skåla. Nå kommer mest sannsynlig den fjorten år gamle blogglesern: Gravid, Anna? DU DRIKKER MENS DU HAR UNGE

  ... Men nei, jeg er nok ikke det, er bare den helvettes døgnrytmen og jetlagen som ødelegger livet mitt litt at the moment.

  Det er sol, da! Det er meldt sol i Oslo i helgen, noe jeg liker godt! I helga drar vi jo nedover til Tryvann, og russefeiringa er i gang! Flere som skal til Tryvann i helga?
  genser abercrombie & fitch shades ray ban

  Ellers har jeg gjort masse blogge-ting idag! Spillt inn to videoblogger og andre ting. Må jo forbrede litt bedre blogging nå som russetida kommer snikende..