hits
 • 30.04.2015
 • 20:32
 • DUMME, DUMME HIP THRUST

  Først skal jeg være så klein at jeg skal gi meg selv en shoutout: jeg har sluttet å redigere bildene mine helt! Nå er det sjuukt lenge siden jeg har vært i nærheten av både airbrushen og andre effekter, og det føles godt! Ikke tar det mye kortere til å gjøre bildene klare til bloggen - men dere får se bildet neeesten 100% slik det er. Nå slenger jeg på et filter i VSCO, og vips ut på bloggen. Hurra!

  Jeg begynner faktisk å bli litt lei av å fortelle dere hva jeg gjør om dagen. Selv om jeg storkoser meg, må det finnes grenser på hvor interessant dere kan synes jeg er. Jeg kan jo fortelle at jeg skulle trene rumpe i dag (djevelens verk med andre ord), og var så ufattelig dum å starte med hip thrust. Da var jeg ødelagt i ben og rumpe etter èn øvelse, og etter litt vimsing etterpå ble jeg så svimmel og sliten at jeg satte meg i en taxi og kjørte hjem. Jeg er så ubrukelig noen ganger, ass.
     Søta deiger seg i bilen på litt shopping  :-*  Dagens outfit besto av (kjempegjennomsiktige) hvite byxer, stor ullgenser og navy loafers! Veeeldig comfy, samtidig fint!   Søta er sliten etter trening, og jeg håper dere skjønner at poseringen min på det nederste bildet er (i hvertfall halvveis) tull. Det er uansett den flaueste flexen jeg har sett, det ser jo ut som arma mi skal knekke rett av

 • 30.04.2015
 • 15:14
 • JEG KLIPPER OG LIMER

  Eller, egentlig klipper jeg vel egentlig bare. Jeg glemmer helt hvor gøy det er å klippe, lime sy og pynte på gamle eller nye plagg. Jeg har gjort det noen ganger på singletter, skjørt og bukser, men glemmer det helt av! Her om dagen fikk jeg en kjole fra Sheinside, som jeg likte mønsteret utrolig godt på, men overdelen på kjolen kledde ikke kroppen min så godt. Så da var det fram med saksa!

  Det ble et superfint skjørt, med min favoritt-fasong når det kommer til skjørt. Elsker stramme, men samtidig ikke åletrange skjørt. Slik ble resultatet!

  Dere finner kjolen HER (sponset), om dere er interessert i enten kjolen eller å klippe det til skjørt som meg! Nå mangler jeg bare å sy ned klippekanten oppe ved strikket, så er skjørtet good to go. Hva synes dere? Var det finest som kjole eller skjørt? (haha plis si skjørt da, så jeg ikke angrer meg!!!)

 • 29.04.2015
 • 16:20
 • MELIS AND ME

  I dag hadde jeg forskjellig småtteri jeg skulle gjøre i byen, så da tok jeg og Karen oss en snarttur hvor vi kikket litt rundt i butikker. Endte opp med alt jeg trengte +++ enda litt mer, det er virkelg så typisk meg.. Alt fra sminkespeil og lipsyl til bilen (????), hatt og ny bikini. Jeg har jo bare ikke rundt 25 bikinier fra før? Det ble uansett en fin formiddag, og et godt tidsfordriv. Denne uka har jeg typ ingenting jobb å gjøre, så for en gangs skyld begynte jeg å kjenne på friåret, og at det skal bli deilig å starte på skolen igjen. Heldigvis får jeg massevis av jobb igjen neste uke :D 

  Akkurat nå har jeg klippet og vasket Melis, og hun er god som ny! Noen ganger er jeg glad hunder ikke kan lese blogg, for da hadde nok ikke Melis vært den cooleste doggen i gata. Siden hun digger å ha på seg morgenkåpe, julenissedrakter og bie-genser, liksom..

  - Bilder fra dagen -
  Hatten jeg kjøpte meg! Det var noe nytt ass, blir spennende å se om denne blir liggende å samle støv, eller om jeg faktisk får brukt den..


  Morgenkåpe er virkelig Melis' guilty pleasure. Litt som crocks for mennesker kanskje? Det er digg å gå i, men ser ikke så kult ut?

  Hva synes dere? Er hatt HOT eller NOT?

 • 28.04.2015
 • 21:00
 • OUTFIT: 28.04.15
  topp sheinside, her skjørt sheinside, her / sponset

  Her er dagens outfit, for dere som ville se den. ♥ Alt fra Sheinside, og har hatt begge plaggene en stund, men vært litt i tvil om hvordan jeg skal style det. Skjørtet er utrolig flott, men føler det blir enda finere med en stor ullgenser over, siden det er veldig tettsittende og trangt. Toppen har et aldri så lite 70-80's preg over seg? Det har nok mye med hvordan man bruker det - det funker fint med et skjørt, men da jeg skiftet til tights etterpå, og beholdt toppen, da ble det litt mye Spice Girl.
   

  Og forresten - det burde vært en lov mot å posere sexy på dass, ass. Det er i hvertfall ikke til å unngå å ta denne poseringen etterpå:

  Hva synes dere om outfiten?

 • 28.04.2015
 • 17:20
 • TOLLVESENETS FAVORITTKUNDE

  Akkurat nå sitter jeg og betaler regninger, og kom på noe funny fra en god stund siden. Da jeg for alvor begynte å betale regninger, husker jeg jeg spurte foreldrene mine: "når jeg betaler årsavgift og slikt, er det sånn som når man overfører til venner? At om summen er 287,- så overfører du liksom bare 300,-?" Hahaha! Tollvesenet og andre bedrifter må jo synes jeg er tidenes kunde, som legger på litt ekstra penger, bare for å få et rundt tall. Men det har jeg altså sluttet med, i og med at jeg ikke lenger ser på alle bedrifter som en venn... Høhø..

  I dag har vært en kjempefin dag! Jeg kom meg endelig opp før 10, og hadde en deilig frokost ute i sola før jeg fikset meg, og fikk kjæresten til å hjelpe meg med dagens jobb. Som jeg søyt over i går er jeg tilbake til blogging i ghettostyle, så det var deilig å få tak i et noe menneskelig kamerastativ i dag!

  - Bilder fra dagen -

  - ♥ -


  Haha, her ser dere så vidt maten til gubben i hjørnet, som egentlig ikke fikk være med på bildet. "Maten din er for stygg til å være med på bloggen". Sånn erre å ha streng bloggkjæreste!
   

  Søta som har liiitt mye pels rundt øynene var også med på frokost 
  I dag trente jeg 60 (!!) minutter kondisjon! Som dere kanskje vet pleier jeg som oftest å bare vimse rundt på trening, uten mål eller mening - men i dag var det tydeligvis ufattelig spennende med Rachel Ray's matlaging på tv, så jeg ble stående laaangt over planlagt. Digg det, da.

  Forresten - jeg har tatt noen outfitbilder i dag, vil dere se senere i kveld?

 • 27.04.2015
 • 15:12
 • MOBIL GÆRN PÅ OUTFIT

  Jeg har tatt blogglivet à 2015 for gitt. Jeg har helt glemt hvor ghetto bloggingen min var i starten - med alt fra webcam-bilder til mitt første digitalkamera. Hva gjorde jeg før sevutløserkontroll, kamerastativ og vendbar skjerm? Nå som jeg kun har digitalkameraet mitt blir jeg dratt tilbake i en nostalgisk reise til da jeg måtte ta to hundre bilder for å få ett som funket. 

  Tenkte jeg skulle vise dere dagens outfit! Og nei, jeg er ikke hekta på mobb (høres ut som en mgp junior sang), men jeg får skjermbildet til kameraet mitt på mobilen, så jeg kan se hvordan bildet blir. Nå skyter jeg meg selv i foten, og får dere sikkert til å tro at kameraet mitt er kult og bra - men nei, jeg synes fortsatt det hvite kameraet mitt suger. Det er bare slik at akkurat nå har jeg ingen andre å bruke, høhø.

  - DAGENS OUTFIT -  Kjolen finner dere HER og skoene finner dere HER / adlink

  Det er strålende vær i dag, og jeg har på meg min nye maxikjole i bomull! Fargen er helt fantastisk - en slags blanding av grå, blå og lilla. I tillegg har den litt fasong, og går inn i midjen og blir ikke som et "telt" - noe jeg synes er viktig med maxikjoler! Og det beste av alt? Den koster 99 kr! Denne anbefaler jeg faktisk på det sterkeste, finnes også i grå, navy, svart og coral.

  Skoene har jeg også forelsket meg helt i - de er ikke så fine til kjole, men jeg gleder meg til å bruke de til hvite eller beige jeans. I tillegg er de megabehagelige og kjempelett å ta på, pluss pluss. Nå er de i tillegg på salg!
   

  Nå skal jeg løpe å poste et brev, før jeg skal ha meg på spinningtime. Helga er med andre ord oooover. Hva synes dere om kjolen?

 • 26.04.2015
 • 18:15
 • 4 TING JEG TROR VI KOMMER TIL Å LE AV OM 10 ÅR

  1. Contouring

  Jeg vet jeg kanskje beveger meg inn på farlig territorium her, i og med at det er veldig populært - og selv synes jeg ikke contouring er noe ille eller flaut den dag i dag. Jeg bruker selv solpudder på kinnene for å få et smalere annsikt. MEN når man setter seg ned og tenker godt over dette "fenomenet" er det egentlig et ganske sært konsept. Man smører ansiktet fullt av lyse og mørke farger for å forme ansiktet slik man vil - for så å vaske det av om kvelden. Litt som en daglig, midlertidlig fettsuging/ansiktsoperasjon. Neida, jeg ser mange som er utrolig flinke med sminken sin - men også de som går rundt med en kake av sminke i ansiktet, og harde solpudderstreker i kinna og tegnestreker langs nesa. Dette kan samtidig gå begge veier - kanskje finnes det ikke et eneste plain foundation-ansikt uten contouring om 10 år? Det er jo på èn måte veldig genialt.


  2. Vår enorme fokus på store rumper

  Jeg må også her påpeke at jeg synes en naturlig, stor rumpe er utrolig flott (og at jeg gjerne vil ha en større rumpe selv). Jo større jo bedre, og vi står dag inn og dag ut for å forme rumpa så kule rundt som overhodet mulig. Jeg tror ikke dette er en trend som kommer til å vare for alltid, og at vi kanskje kommer til å fnise litt av dette om 10 år. Litt som vi ler av 50-tallets spisse pupper, eller 2000-tallets syltynne kropper og senere enoooorme silikonpupper. Vi er inne i en rumpeperiode, og det er jo forsåvidt bra. At fokuset er på at noe skal være stort er jo bedre enn at noe skal være lite - om ikke helt vekk. Men at å ta silikon i rumpa blir mer og mer vanlig...... sier sitt.
  3. Kim Kardashian og klanen

  Jepp - altså, etter mine 2 første punkter følte jeg dette var selvskrevet (i og med at hun stort sett er grunnleggeren av begge disse to tingene). Og nok en gang må jeg si at jeg synes Kim Kardashian er fantastisk pen - men that's it. Dere har kanskje merket at jeg synes hele denne familien er noe pinlig - men de er egentlig bare en utrolig søt, good looking gjeng - men det faktum at vi lar akkurat hun bli berømt for ingenting stikker litt i sjela mi. Og mange andre, har jeg sett, haha!

  (kall det gjerne å kaste stein i glasshus at JEG legger ut dette, haha. mange mener vel at blogging er akkurat like latterlig grunn til bli kjent på, som Kim Kardashian)

   

  4. At vi igjen prøver oss på chokers og slengbukser

  HVOR mange år har vi ikke brukt på å le av da vi brukte chokers som småbarn, og slengbukser var det hotteste. Plutselig en dag var begge disse tingene trendy igjen - og nå ser jeg chokers på alt fra tenåringer med Canada Goose, til de selvutnevnte trendsetterne. Også slengbuksa da! Den er jo egentlig ikke så ille som man skal ha det til (prøver så godt jeg kan å la vær å si at jeg synes det ikke er så fint) - men poenget er: hva blir det neste da? Buffalo-sko? 80's krepp i håret? 

  Nå er jeg egentlig litt kjip, for takk gud for at moten forandrer seg. Jeg er selv en så stereotypisk teenage girl når det kommer til klær, at jeg egentlig bare burde sittet i et hjørne å holdt kjeft om dette - men jeg klarer ikke la vær. 

   

  Før du som sitter der, hardbarka Kardashian-fan, eller om du har på den en choker ass we speak, skal til å skrive en regnsky av en kommentar - husk at ingen av disse tingene er noe jeg synes er latterlig og stygt. Jeg prøver ikke å henge ut noen, og som jeg nevner selv er alt dette ting jeg selv gjør og synes kan være fint. Punkt nummer 4 derimot kan jeg si at jeg ikke synes er direkte fint - men det finnes mange der ute som ikke synes bleika hår og vippeextensions er fint også. Vi er forskjellige, og takk gud for det! 

  Dere må ikke ta dette som en "dette er NOT" - og ikke ta meg så bokstavelig. Jeg husker etter jeg skrev at jeg ikke synes 2XU-tightsene var så alt for fine, har jeg kommet opp i mange super-rare situasjoner hvor folk tror jeg går rundt og tenker "se på hun med den stygge 2xu tightsen der, da". Sånn er det absolutt ikke, i og med at jeg har den selv, haha. 

  Noe dere er enige i?

 • 25.04.2015
 • 20:48
 • TAPAS & BLONDINE IGJEN

  First thing first - i dag fikk jeg endelig levert inn kameraet mitt på reperasjon! Det er ikke det eneste jeg har gjort - for denne dagen har vært stappfull av koselige gjøremål. Jeg startet dagen med hele familien (og Karen - som ja, egentlig går under kategori familie) på Bakklandet, der vi spiste frokost hos søsteren min. Hun hadde stelt i stand en skikkelig power-frokost med pølse og egg, så da passet det perfekt at jeg og Karen vandret videre til treningsstudioet etterpå. Da vi var ferdig med økta var klokka bare ... 1, da hadde jeg jo vanligvis ligget i drømmeland for et år siden.

  Ellers har jeg nettopp kommet hjem fra bursdag til mammaen til kjæresten min, hvor jeg spiste den deeeeiligste tapasen, etterfulgt av masse kake. Både kake og tapas har vært ting jeg ikke har vært særlig glad i før, men kjenner jeg begynner å elske begge deler. Særlig scampi - herregud så godt!! 
   

  Over til noe heelt annet!

  Som jeg så vidt nevnte i et innlegg var jeg hos frisøren i på onsdag! Jeg hadde i bakhodet at de aller fleste av dere synes jeg skulle ha en kald, blond farge - men siden jeg er litt lei av å være helblond helt innerst i hodebunnen, måtte jeg justere litt. Tok noen striper med større mellomrom, og ikke mellom extensionet mitt, som gjør at mye mindre av mitt eget hår blir bleket. Da får jeg minst mulig slitasje, og med færre striper blir jeg ikke sååå blond. 

  Over ser dere meg i morges - håret er langt i fra så grønt som det ser ut på bildene, haha. Men der ser dere hvordan stripene ble! Det ser mer som det ser ut på bildet under i innlegget! Jeg er kjempefornøyd, og som alltid var det h2 nordre som tok seg av håret mitt. ♥ Jeg satt som alltid i fine omgivelser med blader, sjokolade og brus og koste meg gløgg i hjel. Om dere vil bestille time kan dere nå de på 73807609. Om dere lurer på farger jeg har i håret er det bare å spørre h2, for de vet det!  / sponset behandling

  .... underveis


  .... ferdig! 


  Hva synes dere?

 • 24.04.2015
 • 21:10
 • EN SISTE 20-ÅRSFEIRING

  Ettersom bursdagen min var midt i påskeferien og jeg var alene hjemme, fikk jeg aldri feiret helt med familien. Så derfor feiret vi i dag, med å spise ute etter jobb! En deilig måte å avslutte arbeidsuka på (selv om min arbeidsuke aldri er over), og jeg fikk vært med den gode, fine familien min. I kveld skal jeg henge med Karen og Ingrid - vi blir vel å kose litt og snakke skitprat til vi svimer av. Den ultimate fredag med andre ord!

  Jeg fikk også min første bursdags-gave-gave i dag! Hahah - tror folk synes det er utrolig vanskelig å kjøpe gaver til meg, ettersom jeg får så mye via bloggen. Men èn ting er sikkert - ting man får fra noen man er glade i betyr så ufattelig mye mer - for saker og ting man får via bloggen betyr jo egentlig bare... jobb. Uansett, se på den fine gaven jeg fikk av søsteren min;  ... gjett hva Otto ga meg (hint: det er grønt, rødt og gult og er på dette bildet)

  ... inni var dette fantastiske armbåndet! Virkelig typisk meg, og så utrolig enkelt og elegant. I loves it! 


  Skjønne folk a.k.a min mor og far 

 • 24.04.2015
 • 12:49
 • UKENS SPØRSMÅL

  hahahah digger artikkelen "Kommer aldri til å kaste samlingen" som henger på døra di. hello kitty addiction? har du kastet samlingen?

  Ey! Hello Kitty-samlingen min er faktisk min største stolthet i dette livet! Høhø. Nei, jeg har faktisk ikke kastet samlingen. Jeg elsker fortsatt Hello Kitty og har små Hello-Kitty effekter rundt om kring i huset og generellt i livet mitt. En HK pute i senga, litt (mange) HK chainz på nøkkelringen,  HK plaster, HK sokker - ja det meste egentlig. Jeg er så FET ass

  hahahhaha

   

  Bruke mascara på vippene extensions? Og hvor lenge er dine vippene extensions?

  Både ja og nei - jeg bruker hovedsaklig ikke mascara på vippene, men den siste uken tar jeg på mascara, så blir det myye finere.:)

   

  Hva frisyrer anbefaler dere for trening? :)

  Når jeg trener har jeg håret stort sett i en høy hestehale. Men noen ganger har jeg også pariserflette også

   

  Hvorfor er det kameraet dårlig? Fikk et samsung nx300m kamera i gave, men har ikke brukt det enda, så bare lurer på hvilken måte du synes det er dårlig? og om du evt har noen tips for å få best mulig bilder med det?

  Hehe, merker at veldig mange har lyst på dette kameraet - og for all del, det er ikke dårlig. Men jeg synes bare ikke det er bra nok, og skulle gjerne hatt et annet kompaktkamera. Det fokuserer utrolig dårlig om du skal ta bilder av deg selv, og fokuserer egentlig generellt dårlig med mindre du tar bilder av landskap. Men det er jo bare min mening:-)

   

  Er du medlem i Røde Kors?:-D

  Ja! Det synes jeg dere også skal bli!

   

  Hva heter du på ordentlig? Har hørt at mange kaller deg Therese, og du har sagt i videoblogger at du ikke heter Anna. Så hva heter du da??💘 (SÅ STOR FAN)💗ilu

  Hahaha! Beklager at jeg ler, men dette er første gangen jeg har hørt. Jeg har aldri hørt noen kalle meg Therese (?), og jeg er ganske sikker på at jeg aldri har nektet på at jeg heter Anna i videoblogger.... Men ja for ordens skyld - jeg heter Anna (ikke Therese)

   

  jeg liker heller ikke anklene mine helt.. har du noen tips til hva slags sko man kan bruke hvis anklene er veeldig tynne? sånn at det ser greit ut

  Da er vel kanskje cluet bukse og ikke sko - hvis du vil skjule de! Bruk en lang bukse som går helt ned til selve foten, og kanskje høye converse? Selv har jeg vokst meg på at ankler er fint, og har blitt flink å vise de fram med lave converse og ballerinasko. Hvis du absolutt hater anklene dine er jo støvler en god idè da, hehe!

   

  Hvor lenge må man egentlig ta sol før man begynner å se forskjell? Har hatt perioder hvor jeg har prøvd å ta sol for å få litt farge, men får så lite at jeg alltid gir opp. Har du noen tips?

  Skal du se forskjell er det jo lurt å ta med truse - så får du et skille å se etter! Men ja, det tar litt tid før man ser forskjell, ihvertfall på ansiktet. Selv liker jeg ikke å ta sol flere dager på rad, men tror nok det er det som må til om du skal bli skikkelig brun. Men bruk heller selvbruning!!

   

  Hva skal du studere til neste år? :)

  Det vet jeg ikke enda, men jeg har søkt markedsøkonomi, film - og medievitenskap, medievitenskap, ooog historie! Haha, masse forskjellig med andre ord. Alt er forresten årsstudium

   

  hvor i trondheim kjøpte du den tightsen? eller hvis du kjøpte den på nett, har du direkte link? den va så fiiiiiiiiin 

  Den kjøpte jeg på Hollister i New York for et år siden, så tviiiler på at du finner den noen som helst plass desverre...


  Hei! Hvor gammel var du da du tok tg og begynte å øvelseskjøre? Og øvelseskjørte du mye før du tok oppkjøringa?

  Da var jeg NITTEN år! Satt på trafikalt grunnkurs med masse fjortenåringer, akkurat da angret jeg litt på at jeg var for cool til å ta TG da jeg var yngre.. Neida, men jeg fikk nemlig ikke lov å kjøre opp til scooter da jeg var 16 (?), så da orket jeg rett og slett ikke ta trafikalt grunnkurs (tenkte ikke på at jeg kanskje skulle kjøre bil en dag da vett)

   

  Hvordan sydde du russebuksen din? vanskelig å legge den inn i leggene siden der er strikk nederst?

  For å vær ærlig husker jeg ikke! Akkurat det minnet har slettet seg helt fra hodet mitt. Men altså, siden det var russebuksa mi kan jeg være ganske sikker på at jeg ikke var så veldig nøye, og vrengte den nok bare og sydde langs ca 1 cm inn. Eller - gjorde jeg det egentlig selv?! Haha, beklager for tidenes mest rævva svar.