30.04.2015 - 20:32

DUMME, DUMME HIP THRUST


Først skal jeg være så klein at jeg skal gi meg selv en shoutout: jeg har sluttet å redigere bildene mine helt! Nå er det sjuukt lenge siden jeg har vært i nærheten av både airbrushen og andre effekter, og det føles godt! Ikke tar det mye kortere til å gjøre bildene klare til bloggen - men dere får se bildet neeesten 100% slik det er. Nå slenger jeg på et filter i VSCO, og vips ut på bloggen. Hurra!

Jeg begynner faktisk å bli litt lei av å fortelle dere hva jeg gjør om dagen. Selv om jeg storkoser meg, må det finnes grenser på hvor interessant dere kan synes jeg er. Jeg kan jo fortelle at jeg skulle trene rumpe i dag (djevelens verk med andre ord), og var så ufattelig dum å starte med hip thrust. Da var jeg ødelagt i ben og rumpe etter èn øvelse, og etter litt vimsing etterpå ble jeg så svimmel og sliten at jeg satte meg i en taxi og kjørte hjem. Jeg er så ubrukelig noen ganger, ass.
 Søta deiger seg i bilen på litt shopping:-*Dagens outfit besto av (kjempegjennomsiktige) hvite byxer, stor ullgenser og navy loafers! Veeeldig comfy, samtidig fint! Søta er sliten etter trening, og jeg håper dere skjønner at poseringen min på det nederste bildet er (i hvertfall halvveis) tull. Det er uansett den flaueste flexen jeg har sett, det ser jo ut som arma mi skal knekke rett av30.04.2015 - 15:14

JEG KLIPPER OG LIMER


Eller, egentlig klipper jeg vel egentlig bare. Jeg glemmer helt hvor gøy det er å klippe, lime sy og pynte på gamle eller nye plagg. Jeg har gjort det noen ganger på singletter, skjørt og bukser, men glemmer det helt av! Her om dagen fikk jeg en kjole fra Sheinside, som jeg likte mønsteret utrolig godt på, men overdelen på kjolen kledde ikke kroppen min så godt. Så da var det fram med saksa!

Det ble et superfint skjørt, med min favoritt-fasong når det kommer til skjørt. Elsker stramme, men samtidig ikke åletrange skjørt. Slik ble resultatet!

Dere finner kjolen HER (sponset), om dere er interessert i enten kjolen eller å klippe det til skjørt som meg! Nå mangler jeg bare å sy ned klippekanten oppe ved strikket, så er skjørtet good to go. Hva synes dere? Var det finest som kjole eller skjørt? (haha plis si skjørt da, så jeg ikke angrer meg!!!)


Kommentarer: 9
kategori: klær

29.04.2015 - 16:20

MELIS AND ME


I dag hadde jeg forskjellig småtteri jeg skulle gjøre i byen, så da tok jeg og Karen oss en snarttur hvor vi kikket litt rundt i butikker. Endte opp med alt jeg trengte +++ enda litt mer, det er virkelg så typisk meg.. Alt fra sminkespeil og lipsyl til bilen (????), hatt og ny bikini. Jeg har jo bare ikke rundt 25 bikinier fra før? Det ble uansett en fin formiddag, og et godt tidsfordriv. Denne uka har jeg typ ingenting jobb å gjøre, så for en gangs skyld begynte jeg å kjenne på friåret, og at det skal bli deilig å starte på skolen igjen. Heldigvis får jeg massevis av jobb igjen neste uke :D 

Akkurat nå har jeg klippet og vasket Melis, og hun er god som ny! Noen ganger er jeg glad hunder ikke kan lese blogg, for da hadde nok ikke Melis vært den cooleste doggen i gata. Siden hun digger å ha på seg morgenkåpe, julenissedrakter og bie-genser, liksom..

- Bilder fra dagen -
Hatten jeg kjøpte meg! Det var noe nytt ass, blir spennende å se om denne blir liggende å samle støv, eller om jeg faktisk får brukt den..


Morgenkåpe er virkelig Melis' guilty pleasure. Litt som crocks for mennesker kanskje? Det er digg å gå i, men ser ikke så kult ut?

Hva synes dere? Er hatt HOT eller NOT?28.04.2015 - 21:00

OUTFIT: 28.04.15

topp sheinside, her skjørt sheinside, her / sponset

Her er dagens outfit, for dere som ville se den. ♥ Alt fra Sheinside, og har hatt begge plaggene en stund, men vært litt i tvil om hvordan jeg skal style det. Skjørtet er utrolig flott, men føler det blir enda finere med en stor ullgenser over, siden det er veldig tettsittende og trangt. Toppen har et aldri så lite 70-80's preg over seg? Det har nok mye med hvordan man bruker det - det funker fint med et skjørt, men da jeg skiftet til tights etterpå, og beholdt toppen, da ble det litt mye Spice Girl.
 

Og forresten - det burde vært en lov mot å posere sexy på dass, ass. Det er i hvertfall ikke til å unngå å ta denne poseringen etterpå:

Hva synes dere om outfiten?28.04.2015 - 17:20

TOLLVESENETS FAVORITTKUNDE


Akkurat nå sitter jeg og betaler regninger, og kom på noe funny fra en god stund siden. Da jeg for alvor begynte å betale regninger, husker jeg jeg spurte foreldrene mine: "når jeg betaler årsavgift og slikt, er det sånn som når man overfører til venner? At om summen er 287,- så overfører du liksom bare 300,-?" Hahaha! Tollvesenet og andre bedrifter må jo synes jeg er tidenes kunde, som legger på litt ekstra penger, bare for å få et rundt tall. Men det har jeg altså sluttet med, i og med at jeg ikke lenger ser på alle bedrifter som en venn... Høhø..

I dag har vært en kjempefin dag! Jeg kom meg endelig opp før 10, og hadde en deilig frokost ute i sola før jeg fikset meg, og fikk kjæresten til å hjelpe meg med dagens jobb. Som jeg søyt over i går er jeg tilbake til blogging i ghettostyle, så det var deilig å få tak i et noe menneskelig kamerastativ i dag!

- Bilder fra dagen -

- ♥ -


Haha, her ser dere så vidt maten til gubben i hjørnet, som egentlig ikke fikk være med på bildet. "Maten din er for stygg til å være med på bloggen". Sånn erre å ha streng bloggkjæreste!
 

Søta som har liiitt mye pels rundt øynene var også med på frokost 
I dag trente jeg 60 (!!) minutter kondisjon! Som dere kanskje vet pleier jeg som oftest å bare vimse rundt på trening, uten mål eller mening - men i dag var det tydeligvis ufattelig spennende med Rachel Ray's matlaging på tv, så jeg ble stående laaangt over planlagt. Digg det, da.

Forresten - jeg har tatt noen outfitbilder i dag, vil dere se senere i kveld?27.04.2015 - 15:12

MOBIL GÆRN PÅ OUTFIT


Jeg har tatt blogglivet à 2015 for gitt. Jeg har helt glemt hvor ghetto bloggingen min var i starten - med alt fra webcam-bilder til mitt første digitalkamera. Hva gjorde jeg før sevutløserkontroll, kamerastativ og vendbar skjerm? Nå som jeg kun har digitalkameraet mitt blir jeg dratt tilbake i en nostalgisk reise til da jeg måtte ta to hundre bilder for å få ett som funket. 

Tenkte jeg skulle vise dere dagens outfit! Og nei, jeg er ikke hekta på mobb (høres ut som en mgp junior sang), men jeg får skjermbildet til kameraet mitt på mobilen, så jeg kan se hvordan bildet blir. Nå skyter jeg meg selv i foten, og får dere sikkert til å tro at kameraet mitt er kult og bra - men nei, jeg synes fortsatt det hvite kameraet mitt suger. Det er bare slik at akkurat nå har jeg ingen andre å bruke, høhø.

- DAGENS OUTFIT -Kjolen finner dere HER og skoene finner dere HER / adlink

Det er strålende vær i dag, og jeg har på meg min nye maxikjole i bomull! Fargen er helt fantastisk - en slags blanding av grå, blå og lilla. I tillegg har den litt fasong, og går inn i midjen og blir ikke som et "telt" - noe jeg synes er viktig med maxikjoler! Og det beste av alt? Den koster 99 kr! Denne anbefaler jeg faktisk på det sterkeste, finnes også i grå, navy, svart og coral.

Skoene har jeg også forelsket meg helt i - de er ikke så fine til kjole, men jeg gleder meg til å bruke de til hvite eller beige jeans. I tillegg er de megabehagelige og kjempelett å ta på, pluss pluss. Nå er de i tillegg på salg!
 

Nå skal jeg løpe å poste et brev, før jeg skal ha meg på spinningtime. Helga er med andre ord oooover. Hva synes dere om kjolen?26.04.2015 - 18:15

4 TING JEG TROR VI KOMMER TIL Å LE AV OM 10 ÅR


1. Contouring

Jeg vet jeg kanskje beveger meg inn på farlig territorium her, i og med at det er veldig populært - og selv synes jeg ikke contouring er noe ille eller flaut den dag i dag. Jeg bruker selv solpudder på kinnene for å få et smalere annsikt. MEN når man setter seg ned og tenker godt over dette "fenomenet" er det egentlig et ganske sært konsept. Man smører ansiktet fullt av lyse og mørke farger for å forme ansiktet slik man vil - for så å vaske det av om kvelden. Litt som en daglig, midlertidlig fettsuging/ansiktsoperasjon. Neida, jeg ser mange som er utrolig flinke med sminken sin - men også de som går rundt med en kake av sminke i ansiktet, og harde solpudderstreker i kinna og tegnestreker langs nesa. Dette kan samtidig gå begge veier - kanskje finnes det ikke et eneste plain foundation-ansikt uten contouring om 10 år? Det er jo på èn måte veldig genialt.


2. Vår enorme fokus på store rumper

Jeg må også her påpeke at jeg synes en naturlig, stor rumpe er utrolig flott (og at jeg gjerne vil ha en større rumpe selv). Jo større jo bedre, og vi står dag inn og dag ut for å forme rumpa så kule rundt som overhodet mulig. Jeg tror ikke dette er en trend som kommer til å vare for alltid, og at vi kanskje kommer til å fnise litt av dette om 10 år. Litt som vi ler av 50-tallets spisse pupper, eller 2000-tallets syltynne kropper og senere enoooorme silikonpupper. Vi er inne i en rumpeperiode, og det er jo forsåvidt bra. At fokuset er på at noe skal være stort er jo bedre enn at noe skal være lite - om ikke helt vekk. Men at å ta silikon i rumpa blir mer og mer vanlig...... sier sitt.
3. Kim Kardashian og klanen

Jepp - altså, etter mine 2 første punkter følte jeg dette var selvskrevet (i og med at hun stort sett er grunnleggeren av begge disse to tingene). Og nok en gang må jeg si at jeg synes Kim Kardashian er fantastisk pen - men that's it. Dere har kanskje merket at jeg synes hele denne familien er noe pinlig - men de er egentlig bare en utrolig søt, good looking gjeng - men det faktum at vi lar akkurat hun bli berømt for ingenting stikker litt i sjela mi. Og mange andre, har jeg sett, haha!

(kall det gjerne å kaste stein i glasshus at JEG legger ut dette, haha. mange mener vel at blogging er akkurat like latterlig grunn til bli kjent på, som Kim Kardashian)

 

4. At vi igjen prøver oss på chokers og slengbukser

HVOR mange år har vi ikke brukt på å le av da vi brukte chokers som småbarn, og slengbukser var det hotteste. Plutselig en dag var begge disse tingene trendy igjen - og nå ser jeg chokers på alt fra tenåringer med Canada Goose, til de selvutnevnte trendsetterne. Også slengbuksa da! Den er jo egentlig ikke så ille som man skal ha det til (prøver så godt jeg kan å la vær å si at jeg synes det ikke er så fint) - men poenget er: hva blir det neste da? Buffalo-sko? 80's krepp i håret? 

Nå er jeg egentlig litt kjip, for takk gud for at moten forandrer seg. Jeg er selv en så stereotypisk teenage girl når det kommer til klær, at jeg egentlig bare burde sittet i et hjørne å holdt kjeft om dette - men jeg klarer ikke la vær. 

 

Før du som sitter der, hardbarka Kardashian-fan, eller om du har på den en choker ass we speak, skal til å skrive en regnsky av en kommentar - husk at ingen av disse tingene er noe jeg synes er latterlig og stygt. Jeg prøver ikke å henge ut noen, og som jeg nevner selv er alt dette ting jeg selv gjør og synes kan være fint. Punkt nummer 4 derimot kan jeg si at jeg ikke synes er direkte fint - men det finnes mange der ute som ikke synes bleika hår og vippeextensions er fint også. Vi er forskjellige, og takk gud for det! 

Dere må ikke ta dette som en "dette er NOT" - og ikke ta meg så bokstavelig. Jeg husker etter jeg skrev at jeg ikke synes 2XU-tightsene var så alt for fine, har jeg kommet opp i mange super-rare situasjoner hvor folk tror jeg går rundt og tenker "se på hun med den stygge 2xu tightsen der, da". Sånn er det absolutt ikke, i og med at jeg har den selv, haha. 

Noe dere er enige i?25.04.2015 - 20:48

TAPAS & BLONDINE IGJEN


First thing first - i dag fikk jeg endelig levert inn kameraet mitt på reperasjon! Det er ikke det eneste jeg har gjort - for denne dagen har vært stappfull av koselige gjøremål. Jeg startet dagen med hele familien (og Karen - som ja, egentlig går under kategori familie) på Bakklandet, der vi spiste frokost hos søsteren min. Hun hadde stelt i stand en skikkelig power-frokost med pølse og egg, så da passet det perfekt at jeg og Karen vandret videre til treningsstudioet etterpå. Da vi var ferdig med økta var klokka bare ... 1, da hadde jeg jo vanligvis ligget i drømmeland for et år siden.

Ellers har jeg nettopp kommet hjem fra bursdag til mammaen til kjæresten min, hvor jeg spiste den deeeeiligste tapasen, etterfulgt av masse kake. Både kake og tapas har vært ting jeg ikke har vært særlig glad i før, men kjenner jeg begynner å elske begge deler. Særlig scampi - herregud så godt!! 
 

Over til noe heelt annet!

Som jeg så vidt nevnte i et innlegg var jeg hos frisøren i på onsdag! Jeg hadde i bakhodet at de aller fleste av dere synes jeg skulle ha en kald, blond farge - men siden jeg er litt lei av å være helblond helt innerst i hodebunnen, måtte jeg justere litt. Tok noen striper med større mellomrom, og ikke mellom extensionet mitt, som gjør at mye mindre av mitt eget hår blir bleket. Da får jeg minst mulig slitasje, og med færre striper blir jeg ikke sååå blond. 

Over ser dere meg i morges - håret er langt i fra så grønt som det ser ut på bildene, haha. Men der ser dere hvordan stripene ble! Det ser mer som det ser ut på bildet under i innlegget! Jeg er kjempefornøyd, og som alltid var det h2 nordre som tok seg av håret mitt. ♥ Jeg satt som alltid i fine omgivelser med blader, sjokolade og brus og koste meg gløgg i hjel. Om dere vil bestille time kan dere nå de på 73807609. Om dere lurer på farger jeg har i håret er det bare å spørre h2, for de vet det!  / sponset behandling

.... underveis


.... ferdig! 


Hva synes dere?24.04.2015 - 21:10

EN SISTE 20-ÅRSFEIRING


Ettersom bursdagen min var midt i påskeferien og jeg var alene hjemme, fikk jeg aldri feiret helt med familien. Så derfor feiret vi i dag, med å spise ute etter jobb! En deilig måte å avslutte arbeidsuka på (selv om min arbeidsuke aldri er over), og jeg fikk vært med den gode, fine familien min. I kveld skal jeg henge med Karen og Ingrid - vi blir vel å kose litt og snakke skitprat til vi svimer av. Den ultimate fredag med andre ord!

Jeg fikk også min første bursdags-gave-gave i dag! Hahah - tror folk synes det er utrolig vanskelig å kjøpe gaver til meg, ettersom jeg får så mye via bloggen. Men èn ting er sikkert - ting man får fra noen man er glade i betyr så ufattelig mye mer - for saker og ting man får via bloggen betyr jo egentlig bare... jobb. Uansett, se på den fine gaven jeg fikk av søsteren min;... gjett hva Otto ga meg (hint: det er grønt, rødt og gult og er på dette bildet)

... inni var dette fantastiske armbåndet! Virkelig typisk meg, og så utrolig enkelt og elegant. I loves it! 


Skjønne folk a.k.a min mor og far 24.04.2015 - 12:49

UKENS SPØRSMÅL


hahahah digger artikkelen "Kommer aldri til å kaste samlingen" som henger på døra di. hello kitty addiction? har du kastet samlingen?

Ey! Hello Kitty-samlingen min er faktisk min største stolthet i dette livet! Høhø. Nei, jeg har faktisk ikke kastet samlingen. Jeg elsker fortsatt Hello Kitty og har små Hello-Kitty effekter rundt om kring i huset og generellt i livet mitt. En HK pute i senga, litt (mange) HK chainz på nøkkelringen,  HK plaster, HK sokker - ja det meste egentlig. Jeg er så FET ass

hahahhaha

 

Bruke mascara på vippene extensions? Og hvor lenge er dine vippene extensions?

Både ja og nei - jeg bruker hovedsaklig ikke mascara på vippene, men den siste uken tar jeg på mascara, så blir det myye finere.:)

 

Hva frisyrer anbefaler dere for trening? :)

Når jeg trener har jeg håret stort sett i en høy hestehale. Men noen ganger har jeg også pariserflette også

 

Hvorfor er det kameraet dårlig? Fikk et samsung nx300m kamera i gave, men har ikke brukt det enda, så bare lurer på hvilken måte du synes det er dårlig? og om du evt har noen tips for å få best mulig bilder med det?

Hehe, merker at veldig mange har lyst på dette kameraet - og for all del, det er ikke dårlig. Men jeg synes bare ikke det er bra nok, og skulle gjerne hatt et annet kompaktkamera. Det fokuserer utrolig dårlig om du skal ta bilder av deg selv, og fokuserer egentlig generellt dårlig med mindre du tar bilder av landskap. Men det er jo bare min mening:-)

 

Er du medlem i Røde Kors?:-D

Ja! Det synes jeg dere også skal bli!

 

Hva heter du på ordentlig? Har hørt at mange kaller deg Therese, og du har sagt i videoblogger at du ikke heter Anna. Så hva heter du da??💘 (SÅ STOR FAN)💗ilu

Hahaha! Beklager at jeg ler, men dette er første gangen jeg har hørt. Jeg har aldri hørt noen kalle meg Therese (?), og jeg er ganske sikker på at jeg aldri har nektet på at jeg heter Anna i videoblogger.... Men ja for ordens skyld - jeg heter Anna (ikke Therese)

 

jeg liker heller ikke anklene mine helt.. har du noen tips til hva slags sko man kan bruke hvis anklene er veeldig tynne? sånn at det ser greit ut

Da er vel kanskje cluet bukse og ikke sko - hvis du vil skjule de! Bruk en lang bukse som går helt ned til selve foten, og kanskje høye converse? Selv har jeg vokst meg på at ankler er fint, og har blitt flink å vise de fram med lave converse og ballerinasko. Hvis du absolutt hater anklene dine er jo støvler en god idè da, hehe!

 

Hvor lenge må man egentlig ta sol før man begynner å se forskjell? Har hatt perioder hvor jeg har prøvd å ta sol for å få litt farge, men får så lite at jeg alltid gir opp. Har du noen tips?

Skal du se forskjell er det jo lurt å ta med truse - så får du et skille å se etter! Men ja, det tar litt tid før man ser forskjell, ihvertfall på ansiktet. Selv liker jeg ikke å ta sol flere dager på rad, men tror nok det er det som må til om du skal bli skikkelig brun. Men bruk heller selvbruning!!

 

Hva skal du studere til neste år? :)

Det vet jeg ikke enda, men jeg har søkt markedsøkonomi, film - og medievitenskap, medievitenskap, ooog historie! Haha, masse forskjellig med andre ord. Alt er forresten årsstudium

 

hvor i trondheim kjøpte du den tightsen? eller hvis du kjøpte den på nett, har du direkte link? den va så fiiiiiiiiin 

Den kjøpte jeg på Hollister i New York for et år siden, så tviiiler på at du finner den noen som helst plass desverre...


Hei! Hvor gammel var du da du tok tg og begynte å øvelseskjøre? Og øvelseskjørte du mye før du tok oppkjøringa?

Da var jeg NITTEN år! Satt på trafikalt grunnkurs med masse fjortenåringer, akkurat da angret jeg litt på at jeg var for cool til å ta TG da jeg var yngre.. Neida, men jeg fikk nemlig ikke lov å kjøre opp til scooter da jeg var 16 (?), så da orket jeg rett og slett ikke ta trafikalt grunnkurs (tenkte ikke på at jeg kanskje skulle kjøre bil en dag da vett)

 

Hvordan sydde du russebuksen din? vanskelig å legge den inn i leggene siden der er strikk nederst?

For å vær ærlig husker jeg ikke! Akkurat det minnet har slettet seg helt fra hodet mitt. Men altså, siden det var russebuksa mi kan jeg være ganske sikker på at jeg ikke var så veldig nøye, og vrengte den nok bare og sydde langs ca 1 cm inn. Eller - gjorde jeg det egentlig selv?! Haha, beklager for tidenes mest rævva svar.23.04.2015 - 20:46

TRE TING JEG HYLGRÅTER AV


OK - at jeg i det hele tatt starter på dette innlegget er idiotisk, for jeg må prøve å la vær å se på bildet jeg legger ut, prøve å la vær å se filmen jeg legger ved og la vær å scrolle ned på linken jeg legger ved. For jeg blir så ufattelig lei meg av dette, og tenkte jeg skulle dele det med dere. Noen av de vil kanskje folk se på som "skjønne" - men i min verden er dette kun hjerteskjærende. Dette knuser hjertet mitt i tusen biter, virkelig :-(

Da jeg så alle disse tre startet jeg å hylgrine. Med hulking, liksom - som et lite barn. Spør kjæresten min - han var så "heldig" å være med meg alle tre gangene jeg så disse for første gang, og rister sikkert på hodet over at jeg har klikket meg inn på både bildet, videoen og linken igjen. Jeg har faktisk nesten fått forbud mot å google disse tre tingene mens jeg er med han, for jeg blir så jævlig lei meg og er helt umulig å trøste. Men men, here we go!

 

1. Dette bildet

Altså. Det kan kanskje ta litt tid før dere skjønner hvor trist denne egentlig er, og har du hund selv fikk du sikkert akkurat like vondt i deg nå? Fy søren, denne kom jeg på at jeg så på twitter en natt jeg ikke fikk sove - tror dere jeg fikk sove etter jeg så denne da? Niks, ble liggende å gråte i flere tiiiimer etterpå, hahah...

 

2. Denne bildehistorien. Trykk dere inn HER og se bilder og tekst fra en hunds siste dag i livet. Her måtte jeg bare høre på kjæresten og ikke scrolle meg lengre ned, for da er virkelig dagen ødelagt. Men, jeg anbefaler uansett alle til å gå inn å se den om dere ikke har sett den før - for den er så ufattelig trist (og litt fin).

 

3. Denne videoen.

TRENGER jeg skrive noe her egentlig. 

At alle disse tre tingene har noe med hunder å gjøre var egentlig helt tilfeldig, men det understreker jo bare hva som får meg til å hylgrine. Og selv om jeg elsker å få respons og tips til lignende ting må jeg nok si nei takk i dag - vær så snill å ikke send lignende ting i kommentarfeltet.... Jeg blir seriøst på randen til deprimert av slikt, så om dere sitter med noe triste bilder, videoer eller slikt - ikke send meg det. Hahah! Og ja - jeg klarte ikke la være å trykke meg inn på noen "related videos" da jeg var inne på youtube istad. Så nå sitter jeg og griner av en katt som prøver å gjennopplive kjæreste-katten sin. HVORFOR gjør jeg dette hele tiden!!!

Flere som ble litt lei seg nå eller?23.04.2015 - 12:55

OUTFIT: 22.04.15


inneholder reklamelenkerjakke sheinside, her smykker hm jeans dr denim, her

Nå er det endelig så "varmt" ute at jeg kan begynne å bruke vårjakkene mine igjen! Selvfølgelig med min gode, varme Acne Raya under - for det er ikke til å legge sjul på at det enda er kaldt i Trondheim. Jeg fikk kjempemasse komplimenter for jakken av både kjente og ukjente, det er hyggelig. Jeg ser ut som en liten påfugl i den! Ellers har jeg fått hang up på lange smykker i gull, synes det er ufattelig fint mot litt hud - men guri så irriterende?! Hadde helt glemt hvor mye stress det er å ha på smykker - de surrer seg jo rundt i hverandre som et iPhone-headset??

I dag har jeg ringt og mailet litt, og skal snart ha meg på trening. Skal også skrive et innlegg som kommer ikveld, så det er bare å klikke seg inn senere i kveld! 
 Hva synes dere om gårsdagens outfit?22.04.2015 - 18:06

BLOGGER DELUXE


Hei! I dag har jeg vært en blogger deluxe - med en frisørtime i morges, før jeg vandret rundt i byen og shoppet, prøvde sminke og spiste sushi. Nå var det blitt 5-6 mnd siden etterveksten min hadde blitt rørt, så det var deilig. Enn at jeg har gått fra å stripe etterveksten hver 2 måned, til 2 ganger i året. Det funker forbløffende bra, og er ikke minst bra for håret mitt. Skriver et lengre innlegg om dette senere i uka. ♥

Jeg har blitt megaflink til å ha med kameraet når jeg går ut døra, så her er bilder fra dagen min!

Trøøøøtte meg i morges. Om dere lurer på jakke så kommer outfit i kveld eller imorgen!Litt lesing hos frisøren
Jeg var innom Zara og fant denne kjolen. Hva synes dere? Den ser egentlig mye flottere ut på bildene enn hva den gjorde i virkeligheten, høhø. Synes overkroppen var fin, men skjørtet var litt for ... trekantet? Den ble ihvertfall ikke med hjem, men vil gjerne høre hva dere syns?Ellers var jeg innom den blideste personen jeg kjenner i dag - MONG! Haha, husker dere samarbeidet jeg hadde med de? Jeg var innom i dag og fikk superdeilig sushi nok en gang, og en dose godt humør. Jeg kjenner utrolig mange glade folk, men denne fyren må virkelig være den største gledessprederen jeg kjenner. Bare det er grunn til å stikke innom, hihi! 


Var også innom Lush - og de må jeg bare gi en aldri så liten shoutout til. Dette er ingen form for sponsing eller samarbeid - men de fortjener all skryt de kan få! Ikke bare er produktene helt supre, men betjeningen vet alt om alle produktene, gir deg prøver av produkter og er så ufattelig hyggelige. Så ja, ingen reklame dette - men flinke folk fortjener skryt! Da jeg var innom i dag prøvde hun som jobbet der en bodylotion som man skal ha på i dusjen på arma mi, og den ble med meg hjem. Sammen med en hårkur og en prøve på enda en "hudbalsam". Under kan dere se hva som ble med meg hjem, jeg fant endelig den perfekte, grå, oversized genseren jeg har leita etter!


21.04.2015 - 21:00

LET'S TALK LASHES


Som jeg nevnte var jeg på vippetime sist uke, og det var etterlengtet! Tror venner og kjæreste var like glad som meg for at jeg hadde vippetime, ettersom jeg hadde gått rundt hele uka og whina over at "jeg ser ut som en gutt", "ååå nå gleder jeg meg til vippetime" - haha! Dere som har hatt vippeextensions selv skjønner kanskje hva jeg mener? Uansett, etter en times tid hos flinkeste Eva-Lill på Evany - hadde jeg nytt sett vipper, med som alltid 14mm lengde. For å bestille time kan dere nå henne på 911 56 700, og behandlingen min er sponset!

Når vi først er inne på vippeextensions, Eva-Lill er ufattelig flink å se hvilke lengder som passer til hver enkelt, hvordan vippene er fra før, øyefasong og størrelse. Og jeg mååå bare si det: jeg vet det er lett å bli blind på vippe-extensions - men det finnes noe som heter for lange også. Om vippedamen din ikke sier ifra, se på et bilde før du tok vippeextensions - er det sykt forskjell? Ja, da har du nok sykt lange vippeextensions også. Jeg er slik som mange andre - jeg synes det er fint at det ser noe falskt ut, og at de er lengre enn hva man naturlig har. Det er jo smak og behag, så klart - men når øynene "forsvinner" bak så mye vipper synes jeg ihvertfall det ikke er fint. Selv har jeg jo 14mm som er egentlig veldig langt (noen synes sikkert mine er for lange også), men jeg hadde ganske lange vipper fra før, pluss at jeg har noe store øyne til et stort ansikt. Derfor ser 14 mm OK ut på meg, men ville nok sett helt ufattelig rart ut på et annet ansikt. Jeg tror 12 og 13mm er de aller vanligste lengdene. Derfor anbefaler jeg absolutt alle å høre på "vippedamen", for de vet som oftest best! Et lite tips!

Har dere vippeexensions? Hvilken lengde bruker dere?21.04.2015 - 13:37

REVET MED AV SOLA


I dag kom jaggu sola til midt-norge også, men kjenner jeg denne byen rett går jeg vel i støvler i kveld. Jeg nyter uansett hvert sekund, og i morges slo jeg opp alle dører, hoppet i min nye jumpsuit og solbriller. Kan vel si jeg ble litt revet med, for selv om sola skinner er det fortsatt kaldt i skyggen. Ellers har jeg fått ut fingeren - nei jeg har enda ikke levert kameraet mitt på reperasjon - men jeg har tatt frem mitt gamle speilreflekskamera! Det som er en liten fordel med å ha blogget siden jeg var 13 år - jeg har et aldri så lite kamera stash av gamle fotoapparater. Så i dag tvingte jeg gubben til å knipse noen bilder av meg!

- Dagens antrekk -
playsuit billabong, her solbriller le specs her  / reklame

Jumpsuiten er virkelig perfekt for sommeren, og tror det blir mitt faste strandplagg, i og med at den er lett å få av/på og er i deilig stoff. Solbrillene er mitt fjerde (?) par solbriller med farget glass - det er så kult! Tror fargen på disse må være de fineste jeg har, rød/gul/oransjfargen er så fet. Dere får garantert se bilder av disse på etterhvert, men det er "runaway luxe" modellen som sikkert mange har sett i helsvart før :-D

Ellers har jeg tatt noen fler bilder i dag som jeg kommer til å dele i kveld - men først skal jeg på rumpetrening med Sara og Ingrid, jobbing, før det blir middag med familien. Vi blogges! ♥


Kommentarer: 7
kategori: klær

20.04.2015 - 17:28

FORBREDELSER TIL VÅR


Denne uka startet noe dramatisk - nemlig med en kjærste som ble kjempesyk i natt, som førte til kjempelite søvn på oss begge. Men etter toastfrokost på senga og en ordentlig treig morgen, er jeg tilbake på "kontoret" og klar for en ny uke! Jeg tror og håper dette blir en bra uke, med frisørtime, lønnsdag og kanskje til å med litt godt vær å få? Pliz a? Jeg skal uansett holde på denne gode instillinga, har forstått det slik at blåmandag er utrendy om dagen, og at det nye er hyperpositiv og halvveis på speed. (nei, jeg mener ikke å ta speed bokstavelig talt)

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra spinningtime, og tenkte å vise dere mine fresheste shades, og litt mer jeg har fått nå som våren nermer seg. ♥

reklame1. FACE THE DAY er en fuktighetskrem med farge! Denne er et must mot våren, i og med at den i tillegg har solfaktor 15, som gjør at den beskytter huden mot sola. I tillegg forebygger den urenheter, og er egentlig en litt "alt i ett"-krem. Super om du er liker lite dekkevne på en foundation, eller om du ikke liker å ligge helt sminkeløs på stranda. Selv blir jeg nok å bruke denne nå som sola sniker seg frem! Det er vanskelig å vise dere på bilde hvordan den ser ut på huden, men dere kan se hvordan konsistens og farge er på bildet under. HER.
 2.TAN IN A CAN har dere garantert hørt om før? Selv om jeg liker selvbruningskrem aller best, er spraytan en sikker vinner for meg på bena. Mye lettere til store flater, og man slipper å tenke på skiller på hendene. Mange sitter vel kanskje med vinterbleke legger etter en lang vinter? Da kan jeg anbefale denne :-) HER.

3. SMOOTH KISS er en ny lip butter fra Victorias Secret! Dette har blitt en stooor favoritt hos meg. Dette er den perfekte blandingen mellom lipgloss og lipsyl, ikke klissete og sticky, og påføres med fingeren. Gir hint av farge, og har noe glittery i seg som gjør at jeg så klart blir forelska. Jeg har min i "all mine" og ser at jeg må ha den i "oh la la" også, haha.. HER.
 4. MR WRITE er en helt ny eyeliner hos Coverbrands nå, og har en konsistens som gjør at man kan lage den looken man vil - enten det er cat eyes, eller en mer smooth strek rundt, over eller under øyet. Selv brukte jeg fargen black til å tightline, og bronzy til å legge en mer tilfeldig, smooth strek ved undervippene. Tightlining er kjempesmart om man bruker eyeliner på lokket eller ikke, og får vippene til å se mye tettere ut. I tillegg liker jeg å underline (ikke på våtkanten), for da rammer man inn øynene litt, men ikke så mye at de ser mindre ut. HER.
 5. MISTY MORNING av Deborah Lipmann er en lys grå lakk, som er perfekt til et helgrått antrekk - som jeg brukte det til. Jeg hadde på meg en grå, tettsittende kjole og denne lakken, og det var kjempefint! Den er nøytral, men tar likevel litt oppmerksomhet. Lakken trenger flere lag for å få den fargen jeg har på bildet under, og jeg avsluttet med en top coat! Lakken er ikke den jeg har på meg på andre bilder i dette innlegget, det er en hvit farge! Under ser dere bildet av Misty Morning. HER.
 6. NEO NOIR MILKY TORTOISE fra Le Specs er mine nye favorittshades! De er ganske store, og med noe spesielle liner - men jeg elsker det! For meg med såppas stort hode, nese og annsikt passer de veldig bra, og elsker glasset på brillene. Gleder meg til å få brukt disse mer når sola stikker frem! Bilder av disse ser dere jo helt øverst i innlegget. HER.

7. MANGO TEMPTATION fra Victorias Secret er så klart min favoritt. Jeg er en sucker for gode dufter, som mange av dere vet. Og body mistene fra VS har jeg jo hyllet flere ganger før her på bloggen, og dette er intet untak. Tror faktisk denne må være min favoritt av de tre jeg har prøvd. En utrolig frisk og god lukt, veldig typisk meg. Og hadde våren hatt en lukt, måtte det vært denne! HER.


God mandag alle sammen. ♥ Så dere noe dere likte?19.04.2015 - 18:35

BILDEDRYSS


Da vi startet å vorse i går var jo planen å stikke videre på byen - men vi endte opp på hjemmefest! Eller. Hjemmefest og hjemmefest, var i det flotteste, største huset som egentlig minnet mer om en nattklubb - med fri bar, gratis mat og massevis av folk. Leiligheten var som tatt rett ut fra Gossip Girl, den var virkelig helt utrolig! Uansett, det ble en funny kveld med masse gøyale folk, og kjempestemning. For en gangs skyld hadde jeg med meg kameraet - og tok bilder, så her kommer et aldri så lite bildedryss!

- Gårsdagens festligheter -

 

- Så litt bilder fra vorspielet -


Her har vi fått beskjed om å "ta det klassiske jentebildet hvor man later som man ikke vet at man blir tatt bilde av, når man ler av noe sykt gøy"

Etter en bra kveld i går, er ikke søndagen så veeeldig bra. Men med litt søndagsmiddag med familien blir alt litt bedre, og nå skal jeg i vei for å henge med kjæresten min. Vi skal se fotball. Jippi det er jo så gøy !! Haha nei så lenge jeg får slappe av i dag er jeg egentlig helt fornøyd ♥18.04.2015 - 17:12

hulkings på kino


I går dro jeg på kino med disse to babene!

Vi så Fast and The Furious 7, og som jeg sa etter filmen: "GUD jeg skulle ønske jeg så denne hjemme, så jeg kunne hulket litt". Den var kjempetrist, og kjempefin. Og egentlig ganske bra også! Glemmer helt av å gå på kino, men det er jo egentlig en helt genial tidsfordriv-aktivitet. Neste gang skal jeg se askepott-filmen, og det gleder jeg meg sykt til! Noen som har sett den? Ser ut som den er perfekt for meg, som alltid har vært obsessed med prinsesser (og liker å tro at jeg er en selv). Visste dere at på top 5 over hvilket yrke jeg vil ha, ligger skuespiller (og danser) som Disneyprinsesse i Disneyworld? 

Nå skravler jeg fælt, ass. Det har pøset ned i denne byen i dag, så jeg har bare kjørt rundt i byen med mamma og fikset forskjellige ting. Nå har jeg nettopp trøkket i meg en hel take-away pizza, og skal snart gjøre meg klar for kvelden! I dag bærer det ut på byen. Merker at våren er her sånn sett, jeg får mye mer lyst å bare ute hele natta med folk jeg er glade i. 

- Flere bilder fra i går -

18.04.2015 - 12:48

DISSE BLOGGENE LESER JEG!


Hver eneste spørsmålsrunde får jeg spørsmål om hvilke blogger jeg leser, og tror bare folk spør for å spørre. Men siden det kommer så ofte, tenkte jeg at det måtte være interesse for det, så tenkte jeg endelig skulle svare på det! På tide å gi mine bloggsøstre som loooove!


                         


Jeg leser faktisk ganske få blogger - og bloggene jeg leser ligger på topplisten på blogg.no, stort sett. Jeg tror den enste bloggen jeg leser utenom må være Julia sin! Ellers har jeg laget en liste ovenfor som viser hvilke blogger jeg leser hver dag/ofte - og det er Sophie, Andrea og Kristine sin! Disse tre jentene er ikke bare mega-flotte å se på, men oppdaterer jevnlig, som er viktig for meg som bloggleser. I tillegg interisserer de meg, jeg kan kjenne meg igjen i de, og det er viktig.

De lyserosa hjertene er for blogger jeg er innom, men ikke så ofte. Jeg klikker meg inn et par ganger i uka, ser på fine bilder og ser hva andre, flinke bloggfellas driver med. Ellers er det ikke så mange andre blogger jeg leser, jeg leser svært lite svensk blogg og har ingen "skjulte" skatter når det kommer til blogger. Ellers har jeg jo min månedlige fyllesyksøndag-runde hvor jeg klikker meg gjennom hele topplista, som sikkert mange andre, haha!

(aner dere hvor lyst jeg hadde til å sette tusen hjerter rundt meg selv, eller)

 

Hvilke blogger leser DERE?17.04.2015 - 15:27

DAGENS OUTFIT ++
OK, first of all: streken strømpebuksa lager når man har på seg trange kjoler - er det virkelig nødvendig? Det ser jo ut som et slags vertikalt keisersnitt eller noe? Er det noen som vet av tykke strømpebukser uten denne sømmen av en djevel? Søm of a bitch? HEHE!!

I morges hadde jeg en etterlengtet vippetime, og etter det hentet broren min meg (i og med at jeg ikke kan sette meg inn i min egen bil og kjøre av gårde......). Vi gjorde forskjellige ærend rundt om i byen, før vi kjøpte oss lunsj. Jeg hadde egentlig en del å gjøre her hjemme i dag, men det får tas i helga. Har ikke vært i byen på helt sinnsykt lenge, så da jeg var innom HM idag og så på ekte ting og ekte klær måtte jeg shoppe litt. Kom hjem med masse smykker faktisk, av alle ting. Når jeg kun har nettoppet siden jul blir det jo som himmelen å komme i en ekte butikk med ting hengende rundt, haha.
Når jeg kommer over slike "make your own sandwich" blir jeg så satt ut og stoka at det som oftes ender opp med den villeste sandwichen du kan tenke deg. Jeg får sånn: "TA PÅ ALT DU SYNES ER GODT"- følelse. Så dette er en sandwich med pesto, hvitløksfeta, soltørkede tomater, løk, oliven, salat og roastbiff. Kanskje ikke den sprøeste comboen akkurat dette, men den fikk uansett en udefinerbar, men god smak. Haha! *de kaller meg gærn*16.04.2015 - 21:06

- MIN DAG -


Jeg er ikke alene, skjønner jeg. Selv om jeg hadde en mistanke, har jeg nå skjønt at det er veldig vanlig å stryke på oppkjøringa. Jeg tror ikke dere aner hvor flotte dere er - vi bloggere skryter jo alltid over hvor snille, søte og smarte dere er: men det er jo helt sant! Uansett - til dere som lurte på hva jeg strøk på: jeg kjørte generellt ganske rævva, men hovedsaklig kjørte jeg for sakte, stoppet for mye opp og kjørte feil hele tiden. Hadde aldri trodd jeg kom til å stryke på å kjøre for sakte, i og med at jeg hele tiden får beskjed om å roe ned farten når jeg kjører ellers, haha. Men men!

Dagen i dag har vært litt som bursdag. Når jeg har strøket på oppkjøringa føler jeg at jeg har rett til å gjøre hva fanken jeg vil. Så jeg nektet fint å sitte hjemme å jobbe i dag, og dro på trening med Karen. Etter en kondisjon- og armøkt møtte jeg søsteren min på cafè hvor vi satt i noen timer. En kjempefin dag egentlig, og nå har jeg allerede glemt hvilken dårlig bilkjører jeg er.

Jeg vil klare hang ups! Men jeg er jo så utrolig svak i armene. Men jeg er samtidig ganske lett - så tror faktisk jeg kan klare det? Har dere noen tips? Akkurat nå har jeg på latterlig mye vekt, og blir likevel skjelven i armene.. Jeg vil klare det uten noe!!!
Man blir så ufattelig ufotogen med kameraet jeg bruker nå, så jeg kan ikke lenger være kresen på hvilke bilder jeg er fine på, og hvilke jeg ikke ser så fin på - i og med at alle er ganske stygge. Uansett - her har dere en stk overasskende glad meg før trening Også disse to snuppene da. 16.04.2015 - 11:42

STRYK, GITT


I dag hadde jeg oppkjøring! Som jeg strøyk på! Hahaha - så jææævlig irriterende! Jeg har egentlig bestemt meg for å banne mindre her på bloggen (har vel skjønt at jeg er den eneste bloggeren som banner regelmessig i innlegg), men denne situasjonen er et bann-ord verdt. Men det var absolutt helt rett å stryke meg, for jeg kjørte virkelig utrolig dårlig. Jeg vet ikke om det var fordi jeg var nervøs eller at det var for tidlig på dagen for meg, men rævva var det!

Så da var det jeg hele tiden mistenkte bekreftet - jeg er ikke god nok til å ha meg ut på veiene. Hadde jeg bestått i dag hadde jeg aldri i livet turt å kjøre rundt alene uansett, så det sier vel bare at det er rett! Nå skal jeg ned til byen hvor jeg skal henge med søsteren min. Men aller først må jeg ta en dusj og skifte, for for første gang i mitt liv lukter jeg svette. Oversharing? Don't care

I morges bare:

"Wooohooo oppkjøring blir jævlig fett ass"

 

Nå bare:


"Jeg gidder å ikke ta lappen ass, kjører heller uten"

(Dette er selvfølgelig en joke)
Her sitter jeg ny-strøket i bilen og er irritert, helt til jeg kommer på at jeg gleder meg til å fortellle dere det, haha...!

Flere som har strøket på oppkjøringa, eller?15.04.2015 - 13:22

ALL I NEED IN THIS LIFE OF SIN


Wow! Dere er ON FIRE! Tusen hjertelig takk for masse tilbakemeldinger på sist innlegg - og til min store overasskelse ser det ut som iiiiskald blondfarge er det dere synes er finest? Selv er jeg litt i tvil, men skal helt klart tenke litt på det. Akkurat nå har jeg spist brunch med meg selv - pizza og iskaffe. Har også tittet litt rundt på nettet, jeg har nemlig tenkt å kjøpe en aldri så liten bursdagsgave til meg selv!

For noen dager siden fikk jeg en gigantisk pakke med 10 plagg i forskjellige toner av beige, rosa, sort og grått. Haha, jeg har så ufattelig hang-up på rene, basicklær om dagen. Det er så fint! Nedenfor har jeg samlet mine favoritter om dagen, så da skjønner dere kanskje hva jeg mener...?

adlinks

 


beige playsuit her
push up sportsbh her
beige magetopp her
rosa lipgloss her 
svarte slip-ons her 
foundation her 
hvit topp her 
solbriller her 
drikkeflaske her 
svart kjole her 
sandaler her 

Først: jeg må virkelig anbefale dere sportsbhen! Denne har jeg selv og bruker den så og si hver gang jeg trener. I forhold til Nike sine (som er så stram at jeg blir helt gutteflat i) er det litt innlegg i denne, pluss at den holder puppa på plass. Ellers har jeg lagt min elsk på slip-on sandalene med strå-såle, den sorte kjolen og ikke minst sandalene. De er så perfekte! Egentlig har jeg lagt min elsk på alt dette, alt er så enkelt og fint. Får se hva jeg blir å klikke hjem!14.04.2015 - 21:30

JEG TRENGER HÅR-HJELP!


Har dere lest bloggen min over en liten stund, kan man si jeg ikke har gjennomgått de store hårforandringene. Trodde ihvertfall jeg! Har vært blond siden jeg var barn, og etterhvert som jeg ble eldre har jeg stripet det kommuneblonde håret mitt litt lysere. Men som dere vet har jeg sluttet å farge etterveksten jevnlig, og har faktisk kuttet det ned til ca 2 ganger i året! Nå er det 5 mnd siden jeg tok etterveksten min sist, og selv om jeg trives med det, kjenner jeg at det grønne, kjipe skjæret som ødelegger enhver frisyre - begynner å gå meg litt på nervene. Jeg vil bli lysere!

Så jeg så meg tilbake både ett og to år, og ble helt forbløffet over hvor forskjellige blondfarger jeg har hatt, uten å egentlig merke det. Tenkte å vise dere det, og høre - hva synes dere er finest? Hva skal jeg gjøre med håret mitt?

1. Slik jeg ser ut nå. Dette er tatt for èn mnd siden - så slik ser jeg ut nå, bare med enda litt mer ettervekst. Den gjør seg lite på bilder, og gjør det irriterende å ha hestehale, midskill og slikt...2. SUPER-blond! Dette er tatt etter en sommer med mye sol, så her er jeg kjempeblond med litt gulskjær. Jeg synes faktisk gulskjær er ganske fint, er jeg den eneste? Det gule skjæret man får etter en sommer. Uansett, her er jeg ganske mega-blond, haha.3. Helblond. Her har jeg stripet håret med ganske tette striper, som gjør at håret mitt er ganske helblondt. Ser kanskje litt ut som jeg har på meg parykk? Haha. Føler selv jeg ikke kler å være så lys, jevn og blond da - men hva syns dere?
4. Iskald blondfarge. Det vises kanskje ikke så godt, men her hadde jeg en kjempekald farge på håret. Det var nesten litt sølv-aktig! Det er jo veldig trendy nå for tiden med nesten grått hår. Selv kommer jeg nok aldri til å farge håret mitt grått. Men som dere ser i hodebunnen min her er det ganske så kjølig farge på det.


5. Ganske lys, med striper. Selv om jeg alltid striper håret, og aldri farger det - varierer det jo hvor tett stripene ligger. Her har jeg ganske så lyst hår, men med litt mer striper av mitt eget hår i det.


6. Eller kanskje noe heeeeelt annet? Haha, nei det kommer nok ikke til å skje med det aller første...
 Selv synes jeg håret mitt er aller finest når det blekes naturlig i sola, men vi er jo ikke helt der enda. Så da må man jukse litt! Legg gjerne igjen en kommentar hva du synes er finest. ♥14.04.2015 - 14:29

JEG BARE... OGSÅ BARE....


Våknet imorges og bare:WOW. Himmelen hadde åpnet seg helt og snøen falt ned som om det skulle vært julaften. Altså, ser ikke moder jord at dette er feil?! Enten snø eller blomster. Jeg gidder ikke begge deler, ass. Jeg blir så forvirra.

Så jeg tok med denne frøkna:

 

Så dro vi på tur hit:

Trenger litt syden på en dag som dette. Det er absolutt ikke bra å ta sol, men noen dager skriker både kropp, sjel og hud etter ligg farge og varme. Men for all del - jeg mistet min forkjærlighet for solarium på samme dag som jeg gikk ut av videregående (heh). Det er skadelig og man får egentlig en en grå, falsk brunfarge. Selvbruning er så latterlig mye bedre nå på vinteren! Noen ganger lurer jeg på når min fascinasjon over å være kjempebrun midt på svarte vinteren skal gå over. Må da bli voksen snart jeg også?! Haha.


Ellers er det veldig bra kok her på bloggen om dagen, elsker at dere legger igjen kommentarer! Dere har alltid så mye sykt å fortelle. Jeg tror virkelig jeg og mine blogglesere ville blitt den kuleste gjengen i gata. Litt fobi-prega, men fortsatt kul!!! Nå skal jeg jobbe litt! Dere får nøye dere med bilder av den nest søteste jenta i familien (melis) - i og med at jeg føler meg som en gutt om dagen. Går rundt så og si uten vipper om dagen, i slacks dagen lang, med håret i hårdott - så da er det ikke alltid greit å skal poste selfie etter selfie. Men jeg skal skjerpe meg, jeg vet hvor teit jeg høres ut.13.04.2015 - 21:05

ETT ÅR SIDEN
I går var det akkurat ett år siden jeg reiste til New York City! Den turen var virkelig så ufattelig gøy, koselig og fantastist fin. Kanskje dere ikke bryr dere, men jeg vil uanset dele bildene fra turen med dere, her fra NYC og Washington D.C. Jeg hadde det så utrolig bra på denne tiden - storbyferie etterfulgt av russetid når jeg kom hjem igjen. Virkelig en bra tid av livet mitt! 

Føler været også var mye bedre her hjemme på denne tiden, men det er kanskje bare inbillning? Det skal jo egentlig ikke så veeeeeldig mye til for å slå været nå da - snø, haggel og regn på èn dag. I april. Not cool! Nei nå skal dere få fre fra meg for i dag, så blogges vi imorgen. Forresten utrolig kult (og creepy) å lese om alle slags fobier folk har. Merkelige greier, ass!13.04.2015 - 12:01

JEG, EN FOBI?!


Når noen spør meg om jeg har noen slags fobier pleier jeg som oftest å svare at jeg er redd for det meste. Når det kommer til slike ting er jeg ei skikkelig jente. Edderkopper, innsekt, høyder og mørket - alle disse pysete tingene er jeg litt redd for. Men i dag fant jeg ut at jeg faktisk har en ordentlig fobi. Jeg har aldri vært klar over det siden jeg skjeldent blir utsatt for dette - men jeg har en fobi mot små hull, og har dermed trypophobia. Jeg har alltid hatet å se på innsiden av sjøstjerner (ikke at dette er små hull, men litt samme greia) planter og lignende - alt med generellt med mange små hull. Jeg synes det er ufattelig ekkelt, og får helt frysninger. 

Da jeg googlet dette fant jeg jo da ut at jeg hadde dette, og tydligvis ikke er den eneste! Jeg var jo så ufattelig dum at jeg søkte på bildesøk i tillegg, og har klart å ødelegge hele dagen min. Selv om jeg klikket meg ut øyeblikkelig har jeg en dødsekkel følelse i kroppen, og fikk virkelig bevist at dette er noe jeg ikke takler. Jeg får bare lyst å springe i dusjen og stå der resten av dagen. Dette hadde jeg egentlig ikke tenkt å blogge om, men siden jeg er ferdig med alt "kontorarbeid" for dagen tenkte jeg uansett å dele det lille funnet jeg har gjort. Jeg er jo veldig heldig da - for hvor ofte blir man utsatt for små hull tett i tett, liksom? Haha.

Har dere noen fobier? Eller kanskje flere som har trypophobia?Nå må jeg få tankene over på noe annet, og skal ha kjøretime og spinningtime. Så blogges vi forhåpentligvis i kveld. ♥12.04.2015 - 18:25

EKSTREMSPORT


Nå blir det kanskje litt over the top her, men....

Haha, dette har vært dagens middag! Biff to dager på rad - kan det regnes som ekstremsport? Man rekker jo så vidt bli sulten igjen fra gårsdagen, haha. Men for min del var det helt perfekt. Jeg har hatt den slappeste søndagen på lenge - etter en liten roadtrip med mamma ble jeg liggende i sofaen og se på intervjuer og papparazivideoer av kjendiser!!! Hahaha!! Jeg er seriøst så taper! Sist jeg gjorde slikt var jeg kanskje 11 år og hadde nettopp oppdaget internett. Men men, noen dager blir bare slik.

Ellers tenkte jeg å vise dere kveldens 90's inspirerte joggis! I samarbeid med Junkyard har FILA en egen kolleksjon, som dere kan finne her. For meg er FILA bare et vagt minne av de coole kidsa fra da jeg var liten, men nå sitter jeg er jaggu sjæl og er cool med joggebukse og tights. Se på mei!

tights her og joggebukse her (reklame)
genser her 11.04.2015 - 21:40

BIFF OG BESTFRIENDS


Jeg og Ingrid har virkelig fått trenings-gamet i det siste, og i dag hadde vi oss på en aldri så liten lørdags-trening. Selv om vi ble ganske lei med en gang fikk vi uansett utnyttet lørdagen med litt trening, litt råning, litt solarium og MYE mat. Akkurat nå sitter vi hjemme hos meg og er stappmette. Jeg, Ingrid og kjæresten min har nemlig hatt helaften ger hjemme med biffmiddag, vin og dessert - og det var så godt! Elsker å lage (og spise) mat med folk jeg er glad i. ♥

- Bilder fra dagen min -


Ingrid i sin fete jakke i min fete bil


Litt kaninfôr etter treningz


To ivrige kokker


Det ser jo faktisk ut som jeg bare satt å poserte på benken mens resten lagde mat - men det var faktisk jeg som ble hovedkokk med ansvar for biffen, og den ble skikkelig GOD!


Jeg har virkelig hatt en fin dag og kveld, og nå skal jeg bare slappe av videre. Mange av dere er vel langt utpå vorspiel nå, mens andre bare slapper av? Tenk på det slik - om du sitter hjemme og leser dette nå, blir du å våkne i super form i morgen, haha :-D Ha en fin kveld videre <310.04.2015 - 18:17

FREDAG ER RUMPEDAG


Nå skal dere snaaart få slutte å høre om alt det uinterissante bil-kjørings-snakket. Jeg vet selv hvor kjedelig det er å høre om bloggeres historieprøver og norskinnleveringer (har vært der selv, tho) - men når man virkelig er oppe i noe klarer man bare ikke snakke om særlig mye annet, haha. Men i dag var jeg ferdig med den siste obligatoriske teori-greie-timen, så NÅ skal jeg holde kjeft.

Etter det dro jeg å trente med Ingrid og Karen! Det er såå deilig å flere som går på samme senter, mye lettere å få seg på trening - og ikke minst trene hardt! Jeg ble tvingt med på en legday, og Ingrid fikk som alltid presset meg litt hardere på å trene bakenden (dere vet meg - IKKE min ting). 

- Bilder fra dagen min! -


Haha kleeintHelsvart treningstøy er såå fint, fra nå skal jeg bare kjøpe svarte treningsklær :-DMy main ladies


Søta er fin og fotogen på trening


Jeg har også kjørt denne karen her på bursdag! 


... og kjøpt SHIT loads av olivenHa en fin fredag videre, my loooves09.04.2015 - 22:38

NÅ ER PÅSKEN OVER


Hei skatter. Jeg gjør det samme hver dag denne uken - står opp med kjæresten -> trykker i meg litt drittmat -> gjør noe førerkort-relatert -> kommer hjem, svarer på mail - og PLUTSELIG er dagen over. Jeg rekker ikke gjøre noe, og heller ikke levere kameraet til reperasjon. Men det skal jeg få gjort nå i helgen, samt blogge godt for dere!

I dag fikk jeg derimot presset inn en trening - endelig! Jeg og Ingrid hadde en kondisjonsøkt, så skal vi prøve å få trent litt styrke senere i uka også. Påska varer ikke for alltid, desverre :-( Jeg gleder meg til å oppdatere dere bedre i helgen, og her har dere noen bilder fra treningen!

Avsluttet økta med litt sunn mat... Hahah...08.04.2015 - 17:14

STOPPET AV HERR POLITI


I dag har jeg vært på langkjøring fra tiiiidlig imorges, til nå. Kom akkurat inn døra, og skal straks ut igjen - så dette blir en travel dag. Tenkte bare å si et lite hei til dere! I dag kjørte vi halvveis til Oslo og tilbake, så da jeg kjørte på veg hjem var jeg drita lei bilkjøring etter hvert. Ikke nok med det - men jeg ble stoppet av politiet!! Hahah, vi ble vinket inn og måtte blåse i promillemåler. Jeg ble jo så stressa at jeg nesten følte meg full, men hadde jo så klart 0,00 i promille. Like etter trodde vi jeg hadde fått en sivil-politibil bak meg, og da var det like før jeg ga opp hele bilkjøringa, haha! Men det var det ikke, og det var nok bare en kontrolltest!

Kvelden skal brukes på å ta et kurs med Røde Kors, for så å henge med damerne mine. Det blir digg, og kjenner jeg gleder meg allerede til denne dagen er over og jeg får sooooove. ZzZzZZzZZ...

- Noen bilder fra nuet -Akkurat nå må jeg bruke dette (dårlige) kameraet - må huske å levere inn speilrefleksen til reperasjon snart!

 

Og sist men ikke minst:


DON'T drink and drive!!! Det skal jeg aaaaaldri gjøre, og det skal ikke dere heller! Det rammer så mange flere enn seg selv.07.04.2015 - 21:00

UKENS SPØRSMÅL


Hvilke utesteder pleide du å dra på når du var på byen før du ble 20?

Da er det vel egentlig stort sett èn plass å dra, og det heter Karma. Jeg har egentlig aldri synes det er en bra plass, men du får jo møtt kjentfolk, da. Ellers ikke så veldig mye å skryte av, nei.. 

 

Hei! Du kunne ikke ha lagd ett sånn innlegg med tips til hvordan å "style" russebuksa fint? Russetiden nærmer seg og jeg syntes jo det er litt kjipt å ikke kunne bruke de "vanlige" klærne mine! Kan du lage ett innlegg om hvordan man kan style russeklærne slik at det ser fint ut? :)

Hei du! Jeg synes helt klart russebuksa ser "finest" ut når man har litt løse, slappe klær - istedet for stramme topper og paljettjakker, hehe! Så her kan jeg nok ikke hjelpe deg, jeg tror du kommer til å merke etter hvert at vanlige basicplagg som hoodies, gensere, plaine topper og slikt funker best både for komfor, og du slipper å være redd for det du har på deg.Kan du skrive hva du gjør på forskjellige treningsøkter? hvor mange repitisjoner av hva osv?

Hmm, det er så forskjellig fra gang til gang at jeg tror ikke det er så mye vits. Men av repitisjoner tar jeg nesten alltid 8-12 x 3, med mindre det er mage jeg trener, da tar jeg bare til jeg blir sliten!

 

ANNA du må legge ut flere bilder på instagram!!!! Så du la ut her om dagen, og det var første bildet på maange uker.. POST OFTERE :D :D :D

Haha, jeg prøver sååååånn å bli flinkere til å poste ting på instagram! Jeg elsker instagram, og er utrolig nøye på hva jeg legger ut. Jeg er veldig opptatt av at instagrammen min ikke skal være det samme som bloggen, altså at det skal være personlig. Minst mulig reklame, og minst mulig samme bilder dere har sett på bloggen. Haha, ja jeg er litt sær! Men ja, jeg skal bli flinkere til å ikke være så kresen på hva jeg legger ut på instagram :-)

På instagram heter jeg forresten @annais :-D

 

Hvor langt har du kommet med bilkjøringen? :)

Som jeg nevnte i forrige innlegg har jeg forbredelser til oppkjøring hele denne uka, så nå er det virkelig ikke langt unna. Men akkurat datoen tror jeg nok jeg dropper å fortelle, i og med at jeg ikke har en veeeeeldig god følelse.......

 

Hvor kjøpte du skoene?

De kjøpte jeg på XXL 
Er det du som ikke vil at typen din skal vise fjeset sitt på bloggen din? Jeg bare spør siden,typen din alltid blir anonymisert akkurat på samme måten som broren din. Det er en sammenheng der. Ikke at jeg bryr meg så veldig da, haha.

Ja det er faktisk hovedsaklig meg! Han bryr seg egentlig ikke, så da velger jeg å ikke vise han frem på bloggen. Det er fordi jeg vet selv hvor ufattelig ubehagelig den oppmerksomheten man får av det kan være, og det er ikke noe jeg unner han - at folk skal hviske og peke bare fordi han er kjæresten min. I tillegg er det greit i forhold til rykter og slikt, i og med at det finnes ufattelig mange gale damer der ute :-)))))

Når det kommer til broren min så er jeg ikke i et forhold med broren min - om det er det du tror??? På den fronten er det han selv som ikke vil være på bloggen, og da respekterer jeg det. 

 

hvor er genseren fra ? :D

Den er fra Napapirji!

 

hei! Hvordan fant dere den hytta dere har leid? Klem

Hei du! Det var ikke jeg og kjæresten som hadde leid hytta, det var familien hans - så vi kom litt etter andre og ble hentet av de. Men jeg regner vel med man får en adresse til hytta når man leier, hehe :-)

 

Hvor er toppen fra?

Det er en badedrakt faktisk, fra New Look :-)

 

Spm til ukens spørsmål: favorittsko atm? Noen du vurderer å kjøpe? :)

Sko er helt klart min svake side når det kommer til outfits og mote. Hadde det vært opp til meg hadde jeg gått med converse til alt, men det er jo ikke alltid like fint. Men siden jeg har hatt (og har forsåvidt) litt komplekser med anklene mine er jeg ikke glad i å gå i for eksempel hæler, boots og ja generellt store sko. Jeg har nok ingen favorittsko, og har ingen sko jeg vurderer å kjøpe at the moment heller.. :-)

07.04.2015 - 15:37

GÅRSDAGENS FESTLIGHETER


Gårsdagen ble en veldig fin og koselig kveld med mine favoritt-damer! I likhet med 18-årsdagen min ble det til at vi endte opp med noe som lignet bar-hopping, så vi var innom flere forskjellige utesteder, barer og resutranter og tok litt å drikke. Gøy! Jeg var ikke helt i ekstase over å bli 20 på selve bursdagen min, men i går kjente jeg at det virkelig var deilig å kunne dra hvor man ville. Såå mye mer å velge mellom :-D

NUH er det tilbake til hverdagen, og i dag har jeg vært på risiko-teori og kjøretimer. Hele denne uken har jeg forbredelser til oppkjøringen. Kjenner jeg begynner å bli nervøs! Det er ikke bare kjøringen som skal tilbake til hverdagen, men også bloggen, matvarer og trening. Bortsett fra en skitur har jeg trent nada, og bortsett fra brødskiver har jeg bare spist usunn mat. Og deilig er det, men man blir jo så slapp!

- Her er noen bilder fra i går -


Karen, meg, Rebekka og Ingrid på Una

Meg og Ingrid tuller litt! Til dere som lurte så er toppen min fra Sheinside, her. Dere får sett bedre bilde av den i innlegget under :-D / reklame

 

Har dere hatt en fin påske? Alle er vel tilbake til hverdagen nå?06.04.2015 - 20:12

BURSDAGSFEIRING NUMMER TO


Hei søtinger! I dag har jeg bare ligget i sofaen for å gjøre meg klar til i kveld, jeg er nemlig i litt dårlig form - og i kveld skal vi nemlig ut! Nå er alle jentene hjemme, så da må vi jo feire bursdagen min enda en siste gang!

Akkurat nå er vi hjemme hos meg og drikker litt vin, før vi skal ut å ta noen drinker! Det blir koselig <305.04.2015 - 20:00

BURSDAGEN MIN!


I går hadde jeg bursdag!!! Hahaha, så akkurat derfor skal jeg ikke unnskylde meg for gårsdagens fravær, for den ble brukt til å feire meg selv som ble 20 år i går. Dagen startet med en fantastisk soldag på Oppdal, som vi nøt i noen timer før vi kjørte hjem til Trondheim. Hytteturen til Oppdal var virkelig utrolig koselig, og for en fantastisk fin gjeng! Jeg fikk til og med sjokoladekake med navnet mitt på, så det var skikkelig koselig.

Uansett, da vi kom til Trondheim hadde jeg egentlig ikke store planene - jeg, kjæresten min og Karen møttes for å spise middag og ta noen glass vin. Det er jo så utrolig få som er hjemme nå, så da ble det oss tre! Etterhvert vin ble til drinker ble vi ganske gira, og dro rett og slett hjem til Karen hvor vi inviterte til fest! Der kom en haug av fantastiske gutter og jenter, og vi fikk faktisk feiret 20-årsdagen med en hjemmefest. Haha, skulle kanskje feiret med en bytur på nye utesteder, men jeg kunne ikke sett for meg bedre feiring enn en hjemmefest. Like old times!

- Bilder fra gårsdagen -


Meg og min fantastiske Karen <3Hva annet en pizza med skinke og oliven kan jeg spise på bursdagen min? Haha!Marius, Aslak, Daniel og Karen :-*


Karen, Aslak og Ragnhild koser


Her er forresten bilden av kaken jeg fikk, hihi. Speilrefleksen min ble ødelagt i Oppdal av en eller annen grunn, så fikk ikke tatt bilder noen fler bilder fra turen selv om det virkelig var forhold til det... Men men, jeg må bare takke alle som har vært med på å gjøre dagen min kjempefin!05.04.2015 - 15:10

GOD PÅSKE FRA COVERBRANDS!


reklame

Har dere en fin påske så langt? Jeg håper det! Sikkert mye forskjellig folk driver med i disse påskedager - om det er snøleker og afterski, eller kortspill og hyttetur. Eller kanskje noen ligger på stranda med sol og drinker? Uansett hva, hvordan og hvor - er det påske for oss alle, og derfor tenkte jeg å tipse dere om Coverbrands sitt påskesalg! De har massevis av produkter på salg nå, med nye og gamle favoritter med inntill 50% rabatt. Dere finner salget HER, kos dere! Det varer kun til 07.04, så dere bør være kjappe om dere vil sikre dere noen godbiter!

 

Ellers skal jeg blogge ikveld, har MASSE å fortelle!03.04.2015 - 20:05

BADING PÅ LANGFREDAG


Hei dere! I går da vi satt i jacuzzien med godt i glassene (hei jeg er 55 år), fant vi ut at vi MÅ jo nesten ut. Og slik ble det, vi dro på hjemmefest hvor det var maaasse folk fra Trondheim, og det var utrolig gøy. Blir alltid en bra kveld når man kan feste i joggeklær!

I dag var vi ganske rustne, så dagen i dag har blitt brukt til å slappe av, spille kort og ligge enda mer ute i deilig, varmt vann mens det er iskaldt i lufta. Det har virkelig vært en flott dag, og jeg hadde planer om å ta masse bilder - men kameraet mitt har blitt ødelagt?! Fatter ikke hva det kan være, og irriterer meg grønn over at jeg ikke fikk tatt noen bilder fra den fine dagen vi har hatt.. Jaja, nå ligger jeg taco-mett og har nettopp vært på påskeeggjakt, så jeg kan vel ikke være i dårlig humør...02.04.2015 - 18:17

BILDER FRA MIN SKJÆRTORSDAG


Herlighet ass, gjett om jeg var nervøs før jeg skulle legge ut på skitur i dag! Jeg er fullt klar over at jeg ikke har talent på langrenn, men satt meg likevel mål om å fullføre løypa på litt over 6 km (det er langt for denne skrotten), uten å falle. Jeg fullførte da, men jeg datt rett om to ganger, haha. Men det var faktisk sykt digg å fullføre, komme hjem, dusje og belønne seg selv med god mat og vin. Sånn sett elsker jeg hyttelivet :-D

- Her er bilder fra dagen min -


Andrea, Bruse og Kenneth skåler i jacuzzien!
Jeg tror ikke det er noen vits i å ha dagens oufit nå mens jeg er i påska, jeg går rundt og er ubernorsk med strikkegensere, flettet hår og superundertøy. Mangler bare at jeg tar på meg bunaden nå, så er jeg 100% norsk pike på landet. Haha, deilig det også :-D
Mariusgenseren har bestemora mi vært så snill å strikket til meg. ♥01.04.2015 - 20:51

OPPDAL BABY


Hei skatter! Etter en koselig biltur fra Trondheim til Oppdal er vi fremme i en utrolig flott hytte! Jeg er her med kjæresten min og slekta hans, og vi har en stor hytte med jacuzzi og greier. Tror dette blir kjempekoselig, jeg elsker hytteturer!! Nå sitter vi og spiller og tar noen øl, før vi skal ut å bade litt senere. I morgen skal vi på langrenn av alle ting, noe jeg ikke har gjort på ... 10 år tror jeg kanskje? Gleder meg til å se hvordan det går, haha :-D

Enn med dere, flere som reiste på hyttetur i dag eller?Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits