30.04.2016 - 21:34

LILLESTRØM
- SKO NIKE JUVENATE, HER VESKE PIECES, HER -

- PASSHOLDER H&M -

Nå er jeg i Oslo! Eller rettere sagt i Lillestrøm. Her snør det jo faktisk akkurat nå, det er jo helt supert nå som det bare er mai i morgen.. Ser man positivt på det blir det jo bare enda deiligere å reise litt sørover til litt mer brukbart vær, hehe.. Her har vi fått servert deilig middag, og akkurat nå sitter jeg sukkerhøy på litt lørdagsgodt. Jeg tenkte bare å stikke innom å si hei, og så håper jeg dere får en fantastisk lørdag, om det så er ute på fest eller hjemme i sofakroken. Så blogges vi i morgen babes ♥30.04.2016 - 17:00

FERRI'


sponset reise

Da var ferrin i gang, si! Haha. Jeg elsker å si ferrin' i stedet for ferien, det blir fort så sjukt mye mer koslig når man sier man skal på ferri. Akkurat nå sitter jeg nok på flyet til Oslo, hvor vi skal besøke kjæresten min sin pappa, før turen går videre til Roma. Herregud som jeg gleder meg! For meg er det litt slik: jo mer spontan reisen er, jo mer gleder jeg meg. Bestiller jeg en reise 1 år i forvegen, eller 3 mnd før, så går jeg liksom ikke og gleder meg. Men nå som EF inviterte oss på en ti dagers lang tur til Roma, så gleder jeg meg som en liten unge. Jeg har faktisk aldri vært 10 dager i et land før, det er enten 1 eller 2 uker, som fort blir for lite eller for mye. 10 dager, er det ikke den perfekte lengden da? I tillegg skal jeg jo starte dagene mine med å bli undervist italiensk, jeg tror det blir veldig spennende! 

____________

I morgen går jo dagen til reise, men jeg skal likevel få postet to innlegg som jeg har jobbet litt med. See you babes. ♥

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset29.04.2016 - 12:02

UKENS SPØRSMÅL


Jeg lurte på en ting. Du har merket noen forskjell utseende-messig av å trene, sant? Husker å ha lest det på bloggen for en stund siden! Men hvordan spiser du i forhold til at du også trener, mye-lite? Mye drittmat? Du skreiv jo for noen dager siden at forrige uke hadde du spist pizza 5 dager eller noe, haha. Men da har du kanskje god forbrenning? :) Ha en flott dag videre!

Ja jeg har merket litt forskjell av å trene, heldigvvis. I og med at det er bare derfor jeg trener hadde det jo vært litt kjedelig å ikke se noen forskjell, hehe... Jeg spiser normalt / usunt vil jeg si. Jeg spiser veldig mye vanlig mat som brødskive med majones og skinke, middager mamma og pappa lager (alt fra wok til fish and chips), og så klart en god del junkfood. I løpet av en uke spiser jeg nok alltid 1 eller flere pizzaer, pluss litt Fjorland, Mr.Lee nudler, og ikke minst søndager hvor jeg gjerne spiser kinamat eller Burger King. Det skal nevnes at jeg har veldig høy forbrenning og alltid har hatt det, og selv om jeg trener relativt ofte, så tror jeg nok det er forbrenningen min som gjør at jeg kan spise akkurat slik jeg vil. 

Processed with VSCOcam with a5 preset
 

Hvordan ser du serier på tredemølla? Viser ikke den tv-skjermen bare vanlig tv? :)

De ser jeg på mobilen, hehe :-)

 

Lurer på om du ser på skam? Og hva synes du om det?

Jeg er ikke sååååå fan, men jeg ser det jo! Såklart, hehe. Jeg syntes det er kult at NRK har fått til en serie som man kan kjenne seg så mye igjen i, jeg husker veldig hvordan det var å gå på vgs når jeg ser Skam, haha. Men i sesong 2 syntes jeg rett og slett det har begynt å bli litt kjedelig

 

Hva studerer du?

Jeg studerer Medievitenskap på NTNU, årsstudium (thank u lord)

 

Hva tenker du om kyliecosmetics av Kylie Jenner? Du blogger ofte om sminke, og jeg lurte på om du syns dette virker interessant?

Jeg syntes alle fargene og liquid lipstickene ser kjempefine ut! Jeg kunne gjerne tenkt meg å prøve noen av de, men kommer nok ikke til å sitte å vente på at det skal komme ut nye til salgs, hive meg over maccen og bestille, haha... Kanskje hvis jeg ser det er lagt ut nye og jeg først sitter og nettshopper, da skal du ikke se bort i fra at søta kjøper seg leppestift

 

Hei finedu :-) kan du værsåsnill legg linken på sminkeprodukter? f.eks ka heter den pencil du brukte inn på video? 

Hei sweet thang! I og med at veldig mange av produktene jeg bruker er fra Sephora som vi ikke har i Norge, er det vanskelig å få kjøpt her. Men eyebrow-pencilen jeg brukte er lett å få kjøpt, og den finner du HER. Jeg har min i "medium brown". Dette er hands down den beste øyenbrynspennen jeg har prøvd, og kommer nok aaaldri til å skifte. 

 

Hvem er dine favoritt-youtubere? Synes ofte de snakker og snakker, men aldri kommer til poenget haha...

Oi, gøyalt spørsmål! Jeg skal faktisk komme med et noe spesielt Youtube-tips av en youtuber som holder på med noe heeelt spesielt... Men sånn ellers, kanskje Carli Bybel? Hun er SÅ PEN og ikke minst veldig flink!

 

Har du tips til god hvitvin til fest? Og hva drikker du når du er ute?

Jeg drikker ikke hvitvin lengre.. Rett og slett fordi smaken minner meg om fest, haha... Så jeg drikker rødvin og drinker når jeg er ute! 

Processed with VSCOcam with a5 preset

Først må jeg bare si at jeg misunner utseende ditt veeeldig og du har så utrolig fine trekk!!! Men du skriver at du er ganske naturlig rød i kinnene og lurer derfor på hvordan du dekker det? Fordi jeg har også veldig rød kinn og hud generelt og sliter med å finne en foundation eller concealer som dekker det og uansett hvor mye jeg dekker det så kommer det fram i løpet av dagen...

Herregud, tusen takk! Du er utrolig skjønn <3 Altså, jeg er ikke så rød i ansiktet at det er noe problem å dekke det. En lett foundation vil dekke det greit på en måte. Det er mest når jeg har tatt sol eller bruker selvbruning at jeg blir rød.. Men prøv å sette foundationen/concealeren din på kinenne med litt translucent pudder på en beautyblender kanskje? 

 

Hvorfor striper du ikke håret oftere? Det merkes at du ikke trives med å være mørk/ha ettervekst, du snakker om det hele tiden... Unn deg en frisørtime iblant:)

Snakker jeg om det så ofte??? Hmm.. Vel, grunnen til at jeg ikke liker å stripe håret så ofte er jo fordi det sliter helt sykt på håret da. Jeg har gått fra å stripe håret 6-7 ganger i året til 2-3 ganger i året, og håret mitt har blitt sååå mye sunnere, lengre og vokser kjempefort. I tillegg har jeg fått en liten "oppvåkning", og det er at det er virkelig ikke helt krise å ha ettervekst. Jeg har begynt å like min egen hårfarge nå, og syntes jeg får en mer naturlig look når min egen hårfarge skinner litt igjennom. Bleiker man håret annenhver måned vil man aldri få se sin egen hårfarge skikkelig, og da vil man heller aldri å like den heller tror nå jeg... Man er fin som man er!

Jeg vet jo mange av dere syntes jeg er fin som super-helblond, men det føler jeg meg egentlig litt for gammel til nå, pluss at jeg vil ikke være sååå slem med håret mitt. Da lar jeg heller sola bleket håret mitt om sommeren, da blir jeg ganske så blond.. 

 

Hvor er kjolen din fra? Superfin :-)

Kjolen jeg hadde på meg i helgen er fra Missguided, og den skal jeg faktisk selge! Den er akkurat litt for stor til meg, så om noen er interrisert, så send meg mail på annais.blogg@hotmail.com, så kan du få kjøpt den før jeg legger den ut på salgsbloggen! Den er i XS/S.

 

Kan du fortelle litt om hvordan du lærte å like vin?

Alstå, jeg er jo en Edwin, og det var nok bare et spørsmål om tid før jeg skulle begynne å elske rødvin, hehe. Det startet vel med at jeg veldig godt likte lukten av rødvin, og etterhvert som vi hadde søndagsmiddager som biff, eller middager som wok og annet godt, tok jeg meg et glass her og der. Plutselig var det gjort! Men det er ikke noe om å gjøre å like rødvin. Liker du det ikke, så liker du det nå ikke tenker jeg! 

Processed with VSCOcam with f3 preset

Håper dere likte denne ukens spørsmål! Det er lite spørsmål som kommer inn for tiden, men var flere som etterlyste at jeg skulle poste det uansett. Så håper det går fint at det ikke er like mange som det pleier å være. ♥28.04.2016 - 19:45

@ THE OFFICE


Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with x1 preset

Processed with VSCO with a8 preset

NOTATBOK KADE SPADE / MOBILDEKSEL IPHORA / GLOSS NYX 

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with x3 preset

Processed with VSCO with a8 preset

CAPS VARSITY

VEST NEW LOOK

________

Tanken på hvor dyrt pensum er, gir meg lyst å hive meg foran en buss. Nå ble det veldig dramatic thursday her - men er det lov å selge på en stakkars liten dame pensum til 4000kr, for ett semester i et årsstudium?? Finnes det ingen lover mot det? Det er kanskje ikke så vanskelig å skjønne hva jeg har gjort i dag (ja jeg er litt seint ute med å kjøpe pensum...), startet rett og slett dagen med å bli ranet av NTNU. Hvis noen skal gå Medievitenskap til høsten, holla at a playa så skal jeg selge deg dritn til en sjukt billig penge (dette må være den beste salgsannonsen jeg har lest).

Ellers har jeg sittet på kontor med mamma resten av dagen. Denne uken har jeg vært flink å jobbe og trene mye, sånn at jeg kan kose meg på ferie! Seff skal jeg knipse bilder som en gærning og oppdatere dere daglig i Roma også, men noen kontorjobb og squats gidder jeg ikke dra med meg til Italia, nei.. 28.04.2016 - 15:35

ALWAYS ON POINT


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Akkurat nå sitter jeg og halvdupper i sofaen på kontoret til mamma. Jeg har sust litt rundt i dag, og var ganske så tidlig oppe etter en lang natt med Game of Thrones. Som jeg har nevnt før elsker jeg hverdagen når jeg har en serie å se på. Jeg blir helt hekta, men ikke på den måten at jeg låser meg inn på rommet, legger meg under dyna og bingewatcher fire sesonger på rappen. Ja, jeg har kanskje sett 2 sesonger Game of Thrones på 3 dager, men jeg gjør alltid ting samtidig. Her om dagen trente jeg en halvtime lengre på mølla, fordi jeg hadde en episode jeg måtte se ferdig. I går brettet jeg klær helt ut av det blå, og så på en episode samtidig. Jeg vil kalle meg selv en sympatisk serie-seer, rett og slett. Selv om jeg kanskje burde latt være å se den siste episoden i går kveld natt.

Helt ærlig sak å ærklære seg selv som "always on point" i overskriften, eller? Hehe, nei det er så klart ikke meg selv jeg snakket om, men vippene mine! Som dere ser på bildene over er det ikke akkurat mye å klage på der, og jeg satte på nye vipper for en ukes tid siden (bildene over er en uke gamle). Det var så klart Eva-Lill som satte på vippene, jeg har fortsatt volumvipper og dere kan nå henne på 911 56 700. Behandlingen er sponset som jeg så fint er nødt å ha med <3 <3 SMASK! 27.04.2016 - 19:00

NOT TODAY SATAN


Processed with VSCO with a5 preset

TOPP SHEIN, HER

BUKSE NOWANDTHEN, LIK HER

__________

Dere vet når man føler seg fresh as fuk en dag, også våkner man dagen etterpå og føler seg heeeelt på trynet? Da er det ganske kjipt å ha lagt opp dagen til å gå rundt å ta bilder av deg selv. Skjønne mamma skulle ta noen outfitbilder av meg, og hun er jo veldig flink til å se hva som blir bra og ikke - mens jeg bare "NIKS, jeg følern ikke i dag. Bare knips å bli ferdig med det". Jeg pleier jo å elske å ta bilder og bli tatt bilde av, men i dag kjente jeg bare at ansiktet mitt var uegnet foran et kamera.

I dag hadde jeg semesterets aller siste forelesning! Som dere kunne lese i forrige innlegg drar jeg jo til Roma om bare noen dager, så det føles deilig å dra dit med god samvittighet. Eller, god og god - jeg er jo midt i eksamensperioden, men i og med at jeg reiser med en kjæreste som også er midt i eksamensperioden, får vi nok sette oss ned å lese litt pensum på en restaurant i mellom slagene. Altså let's get real - hadde jeg ikke dratt til Roma, hadde jeg ikke akkurat brukt dagene mine på å sitte å lese pensum uansett.. Så hvorfor ikke ha en litt mer glam storbybasert eksamensperiode sier nå jeg!27.04.2016 - 16:16

JEG SKAL TIL ROMA


I samarbeid med EF språkkurs 

Eeeendelig kan jeg avsløre nyheten om at jeg skal til Roma! Jeg reiser med EF Språkkurs, og allerede på lørdag starter reisen. Jeg gleder meg så utrolig mye! Jeg har jo reist med EF tidligere og vet at de tilbyr noen fantastiske reiser, kan vel med sikkerhet si at NYC og Washington i 2014 var midt i blinken, hih. Med EF Språkkurs kan alle som er 16 år og oppover reise og du kan velge mellom hele 44 destinasjoner og 7 språk. Helt perfekt for deg som ønsker å bli enda bedre i engelsk, lære deg et helt nytt språk som for eksempel kinesisk eller som kanskje skal ta eksamen i spansk eller tysk og trenger et kurs? De har noe for absolutt alle og uansett hva årsaken for at nettopp du vil reise er, så får du det du ønsker med EF Språkkurs.  Man kan også reise i alt fra 2 uker til 5 måneder i tillegg til at de har oppstart på sine kurs hver eneste mandag, så du bestemmer helt selv hvor lenge du ønsker å være borte og når du vil starte ? det blir ikke bedre!


Jeg har lenge hatt lyst å reise til Italia, det har faktisk vært min #1 reisemål det siste året. Så at jeg skal få reise dit med kjæresten min gleder jeg meg utrolig til! Jeg skal i tillegg lære italiensk, så det blir veldig spennende. Skolen til EF ligger midt i hjertet av byen i en historisk og nydelig bygning. Jeg skal faktisk også få oppleve hvordan det er å bo hos vertsfamilie, så det blir absolutt en spennende opplevelse. Med EF Språkkurs kan du selv velge om du ønsker å bo hos vertsfamilie eller på studenthjem, noen skoler har også campus. I tillegg er det slik at Lånekassen støtter alle ikke-engelsk språklige destinasjoner, så hvis du reiser i 3, 4 eller 5 måneder så kan altså Lånekassen støtte ditt språkkurs - hvor nice er ikke det? 

EF Språkkurs har fortsatt noen restplasser igjen til sommeren og høsten begynner allerede å fylle seg opp, så hvis dette høres ut som noe for deg så kan du se hva din drømmereise koster HER. Å reise er virkelig noe av det beste man kan gjøre, så her er det bare å go for it. PS! Nå kan du også få opptil hele 10.000 kr i rabatt hvis du bruker kodeordet AnnaEF når du bestiller.

___________

Har dere noen Roma-tips til meg?!26.04.2016 - 19:30

EN DAG FULL AV TÅRER


Gårsdagen var slitsom, ass. Eller jeg var slitsom i går kan man vel heller si. Dagen startet koselig og rolig, med at jeg og kjæresten så en episode Game of Thrones mens vi spiste frokost. Selvfølgelig måtte en ulve-hundevalp bli drept, og selv om jeg snudde meg, holdt for øra og ikke fikk med meg selve scenen hvor den ble drept, ble jeg sittende å tute helt til jeg dro hjem. Det var den morgenen, liksom! 

Jeg har så og si fri denne uken, så i går formiddag bestemte jeg meg for å bli med mamma å kjøre hjem Otto (som bor i Nord-Trøndelag nå). De har nemlig fått seg kattunger denne helgen. Og jeg bare: "fuck yeah jeg elsker kattunger". Hvem tror dere ender opp med å sitte å nistirre på kattungene i to timer, og sitter og gråter i 15 minutter når vil skal dra??? Hahhaa jeg er så sjuuukt patetisk. Mamma kommer opp til meg og kattungene og sier: "Anna nå skal vi dra", og jeg bryter ut i gråt og sier "DE ER BARE SÅ SØTE". Da hadde nemlig den ene kattungen sovnet i den ene hånden min... Spørs om det er ei som blir å få seg kattunge...

Processed with VSCO with a9 preset


Nøyaktig 2 minutter etter disse to bildene ble tatt satte tutetoget i gang. MEN ER DET RART DA?!

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset
JEG MENER HALLO

Processed with VSCO with a9 preset
Også han her i tillegg da.. Bare massevis av søte små skapninger på en gang...

La meg bare påpeke hvor små de er. Altså, hendene mine er under gjennomsnittet små, og når en kattunge får plass i den ene hånda mi, da er den liten ass. Jeg har sett mange kattunger i mitt liv (skryt), men aldri sett noen som er så små. Og søte. Og en liten bonus for dere som trodde jeg hadde grått nok for denne uka: jeg begynte å gråte i sta også da jeg skulle sette meg ned og redigere disse bildene. LYFE OF A CRYER26.04.2016 - 15:19

HVORDAN BAKE ANSIKTET


annonse

I dag tenkte jeg å vise dere hvordan man baker ansiktet! Dere har kanskje hørt om det før? Jeg skal ihvertfall å vise dere hvordan man kan gjøre det, så stay tuned! I dag starter jeg med å vise produktene jeg har brukt;

Processed with VSCO with a9 preset

TRANSLUCENT PUDDER / SMASHIT 

Dette er jo kanskje "hovedingrediensen" når det kommer til baking! Jeg har prøvd en god del settingpudder, men det eneste mustet jeg må ha er at det er skrukork (hvis ikke ser sminkepungen helt forferdelig ut etterhvert, hehe).. Billig eller dyrt, akkurat settingpudder er det ikke så stor forskjell på. Så denne gangen tenkte jeg å vise med dette billigere alternativet, som fås kjøpt her.
 

VIFTEBØRSTE / ECOTOOLS

Denne børsten er så deilig! Den har perfekt størrelse til å bruke til baking, men kan også brukes til for eksempel highlight. Fås kjøpt her
 

CONCEALER / BARE MINERALS STROKE OF LIGHT

I og med at man kanskje vil lysne opp under øynene, brukte jeg denne concealeren som lysner opp og reduserer mørke ringer under øynene. Den er ikke så tykk heller, så da blir ikke resultatet så "kakete" etter litt baking! Fås kjøpt her
 

FOUNDATION / GLO MINERALS LUXE

Hehe, så klart.. Min fast foundation må med! Denne påfører jeg som vanlig, og den gir meg en nydelig strålende hud. Dere vet jeg og glød, jeg elsker det! Og baking kan jo fort bli litt matt, så da liker jeg en skikkelig glødende foundation. Jeg har fargen tahini, men akkurat nå bruker jeg cafè, som er hakket mørkere. Fås kjøpt her

FINISHING SPRAY / NYX

En finishing-spray er ofte det "lille ekstra", men i baking syntes jeg det er veldig viktig for å få et så naturlig resultat som mulig. Denne fra NYX er en billigere versjon av MAC sin fix +! Fås kjøpt her

BEAUTYBLENDER / BEAUTY BLENDER

I tillegg til viftebørsten skal jeg bruke beautyblenderen en hel del til påføring, i og med at det er det absolutt beste å påføre med. Fås kjøpt her
 

____________


Først påfører jeg foundationen min, og legger concealer under øyet. Når jeg først skal bake liker jeg å dra concealeren litt lenger ut mot kinnbena enn jeg vanligvis gjør! Bruk beautyblenderen til å legge concealeren, og nå er huden klar for litt bake!
 

____________


Next up, bruker jeg samme beautyblender som jeg brukte på concealeren og foundationen. Jeg rister litt på translucent-pudderet, og tar en god mengde på beautyblender, og deretter presser jeg det inn på områdene jeg vil sette sminken ordentlig godt, og få en skikkelig flawless hud. Det blir litt mye å gjøre dette i hele ansiktet, så jeg holder meg som oftest til under øynene - men som dere ser har jeg også tatt litt på kjevebenet denne gangen for å kutte solpudder"streken" litt ekstra. 

Deretter - vent! Jeg ser folk sitter med baking i alt fra 10-20 minutter, men til meg holder det med 5 minutter. Imens kan man gjøre alt fra å spise litt, kanskje fikse håret, eller gjøre seg ferdig med resten av sminken, kanskje bryna skal sminkes? Så etter 5 minutter bruker jeg viftebørsten, og børster alt av. Da har settingpudderet trukket inn i sminken, og vil gi sminken laang holdbarhet!


Processed with VSCO with a9 preset

Som dere kanskje skjønner er det en del pudder ute å går når man baker, så jeg syntes det er viktig å avslutte med en finishing spray. Det vil gjøre at det pudrete ikke ser fullt så pudrete ut, mer naturlig. Og da er sprayer som NYX sin gode å ha! Ellers har jeg avsluttet med litt highlight som dere kan se, som virkelig er prikken over i'en.

____________

Rabattkoden AEBAKE, gir 15% rabatt på all sminke og varer ut 29.04. Gjelder ikke NYX eller nedsatte produkter! Håper dere syntes innlegget var informativt og at dere lærte noe nytt! SMASK, vi blogges i kveld! 25.04.2016 - 12:21

SMINKEVIDEO: MIN FESTSMINKE


Husk å sett på 1080p for bra kvalitet ♥

Ble dere glade nå eller?! Haha, før jeg skulle ut på lørdag bestemte jeg meg helt random for å spille inn en sminkevideo til dere. Mange har spurt etter en video hvor jeg legger festmakeup, men jeg har liksom aldri giddet fordi det ikke er så stor forskjell fra hverdagssminken min. Men nå har jeg fått ut fingern, og here u go! Prøvde meg på litt "chit chat" underveis og, og dere kan jo se hvor bra det gikk, hahaha. Håper dere liker videoen!24.04.2016 - 20:00

SIMPLE SUEDE


INNEHOLDER 2 ADLINKS

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

TOPP NELLY TREND BY LISA OLSSON, HER
BUKSE NOWANDTHEN, LIK HER

___________


Er ikke bildene nydelige?! For å bare skryte sånn skikkelig? Hahaha! Søta sitter på dass og poserer til og med. Jeg elsker denne outfiten. Altså, det er to plagg og to farger, noe enklere får man vel ikke? Men den hvite buksen (hullet har jeg klippet selv sånn btw), med semsket brun topp til. Toppen får dere ser mer til de neste dagene, jeg skal nemlig lage et "new in" innlegg, hvor dere får se den matchende shortsen også. Jeg er mer en beige kinda girl, og går skjeldent i brunt - men må si jeg likte det utrolig godt, særlig kombinert med hvitt. 

Nå skal jeg kose litt med Otto, som er på besøk igjen i helgen. Også skal jeg ta turen til kjæresten min, hvor jeg skal kose enda mer! Søndager + fyllesyke betyr en Anna som er veeeeeldig kosete, ingen unntak! Så nå er det bare å krampekose med gubben, før det blir ny uke i morgen. Let's do this!24.04.2016 - 18:56

GÅRSDAGENS FESTLIGHETER


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 presetI går var jeg fast bestemt på å få tatt masse, fine bilder til dere - så da dro jeg faktisk med meg speilrefleksen på byen! Og det er jeg så glad for - jeg er alt for dårlig til å ta bilder med mobil når jeg er ute, og det er alltid så koselig å våkne opp til masse bilder på kameraet dagen etterpå. I går var jeg i innflytningsfest til Karen, med alle mine gode venner! Alexander var jo også hjemme fra Nederland, så det var utrolig koselig å se han igjen ♥ Det ble en aldri så liten clubbing-runde, etter vorspiel ble det først en tur innom Søstrene Karlsen hvor det er mer rolig lounge, der jeg også spiste den deilige maten dere ser over, tror det er reinsdyr? Å spise så god mat etter vorspiel er virkelig en helt amazing følelse, haha! Etter noen drinker der, endte vi så klart opp på Studio 26, hvor det ble full fres før jeg endte kvelden med kjæresten min. En koselig kveld ute med andre ord!

Jeg brukte faktisk gårsdagen på å spille inn en videoblogg, og tror mange av dere kommer til å bli glad for det! Den kommer vel til uken gjetter jeg! Håper alle har en super søndag videre, så snakkes vi ikveld, da kommer en outfit. <323.04.2016 - 12:32

BASIC A$$ BITCH


For litt siden fikk jeg spørsmålet - hva inspirerer deg? Jeg ble seriøst helt blank, og prøvde meg på det klassiske svaret "folk på gata, magasiner og kule folk". Men så gikk det opp for meg - klær! Klær tror jeg må være den største inspirasjonskilden min. Jeg elsker virkelig klær. Klærne mine er meg, selv om noen av de koster lite, noen koster mer - farger, stoff og form er noe jeg blir inspirert av, og ikke minst lykkelig. For tiden går det veldig mye basics, men det betyr ikke at man ikke bryr seg. Man trenger ikke gå rundt med helt nuts antrekk for å "bry seg". Jeg babler litt nå, men i det siste har jeg shoppet som en gud (ja jeg har mine perioder), og gleder meg til å vise dere mye av det jeg har kjøpt meg. Under kan dere finne èn av tingene, pluss andre ting jeg sikler på akkurat nå. Dra pilen over og klikk om dere finner noe dere liker. Klarer dere å gjette hva av det under jeg har kjøpt meg?

 

 
 
Vet dere, i går ble jeg så inspirert. Det er noe ekte i det der med små gleder. Jeg hadde en vanlig dag hvor jeg våknet og igjen var over gjennomsnittet trøtt. Hadde skittent hår og extensions som burde vært fikset for lenge siden (slike ting syntes jeg er superekkelt). Så da jeg dro ut for å ta bilder av dagens antrekk var det en OK minus dag. Men etter å tatt outfitbilder og sett hvor bra de ble, hvor fint og naturlig lyset ble - jeg er enda inspirert! Selv om gårsdagens femte snøstorm begynte rett etterpå, sitter enda den gleden og inspirasjonen igjen i meg. Haha! Så nå vil jeg bare blogge, blogge, blogge. Og det har jeg planer om også! I kveld skal jeg på innflytningsfest til Karen, og kameraet skal bli med. Jeg gleder meg! Ha en fin lørdagskveld mine kjære kjære kjæææære blogglesere


22.04.2016 - 15:10

DRITT LEI AV MÆ'SJÆL


SPONSET JAKKE

Processed with VSCO with a5 preset

- JAKKE SHEIN, HER -

Processed with VSCO with a5 preset

Dere skal tro hvor lei av en selv man blir som blogger. Eller, jeg blir i hvertfall det. Denne uken har jeg gjort lite + blogget mye, som resulterer i jævlig mange bilder av meg selv. Man skulle tro det ikke fantes noe mer selvdyrkende og ego-boostende enn å stå å ta bilder av seg selv i det beste lyset, med de beste vinklene. Men for å være helt ærlig blir jeg så klin lei av meg selv, mitt eget tryne - til og med mitt eget hode, etter slike dager. Hvor selfies er jobben, liksom. I tillegg er det jo noe sinnsykt fordummende å bruke en hel dag på å stå foran et kamerastativ å vri kroppen til den ser best mulig ut. Så nå dere, nå skal det bli godt med helg! Få gjort noe utenfor huset, med andre folk, få tatt bilder av andre ting enn mæ'sjæl.

Setningen jeg skal til å skrive nå burde jeg kanskje skrevet i et annet innlegg, i og med at innholdet er helt i andre gata enn avsnittet over - men i dag har jeg vært nede på kontoret til mamma og fått tatt noen outfitbilder. Og lyset var så nydelig i dag, at selv om kameraet holdt på å dø og vi brukte 5 minutter totalt, ble bildene helt nydelige! Jeg gleder meg sånn til å vise dere. Dere finner en liten sneak peak på Instagrammen min, @annais. 

Skulle tro jeg var noe bipolar i dette innlegget. "Jeg hater å ta bilder av meg selv", - "bildene av meg selv ble såååå fine". 21.04.2016 - 17:39

SÅ MYE BABBEL, SÅ LITE TID


Processed with VSCO with a5 preset
SPONSET KJOLE Processed with VSCO with a5 preset

KJOLE SHEIN, HER

___________

Det som er fint med å ikke lengre være platinablond fra rot til spiss, er at man kan gå med knallrosa-peach lepper uten å se ut som noe(n) tatt rett ut fra Svenske Hollywoodfruer. Håret mitt er ikke så mørkt nå som på det nederste bildet, mer som det øverste - men dere ser vel uansett at jeg har en lekker ettervekst gående, så det skal bli deilig å komme seg til frisøren neste uke. LOL hva er det jeg snakker om, jeg skal ikke stripe håret mitt til frisøren neste uke en gang så nå snakker jeg bare overfladisk og er teit. JAJA etterveksten tar jeg i mai

En liten warning; jeg kjenner allerede jeg har masse random, uviktig jeg vil snakke om i dag. Så i stedet for å pøse ut 3 innlegg med ett bilde i og to setninger, velger jeg heller å ha en liten utblåsning her. I dag har jeg vært på en av semesterets siste forelesninger - og det kjennes veldig deilig at forelesningene begynner å ta slutt. Det er dog en sjukt kortvarig glede, i og med at forelesningslutt kun betyr èn ting - EKSAMEN. Oh lord nå klarer jeg ikke tenke mer på det i dag

___________
 

En siste ting! Jeg har en runde med online klessalg nå! Jeg selger faktisk veldig mye fint (om jeg skulle sagt det sjææl), og jeg trooor faktisk kjolen over kommer ut til salgs. Jeg har den jo i militærgrønt også, og fasongen er enkel, men spesiell. Men da jeg åpnet klesskapet i dag ser jeg at jeg har fire grå hverdagskjoler, så EN av de må gå snart. Herregud som jeg preiker i dag, poenget mitt er:
 

- Klikk dere inn her å se på det jeg selger, pluss at jeg selger like mye på appen Snapsale! -20.04.2016 - 19:00

OUTFIT: 20.04.16


Processed with VSCO with a9 preset

SPONSET KJOLE + ADLINK

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

GENSER SHEIN
KJOLE SHEIN, HER
STRØMPEBUKSE NELLY, HER

__________

Herregud så trøtt jeg er denne uken. På mandag morgen erklærte jeg jo faktisk meg selv "så trøtt som jeg aldri har vært i hele mitt liv" til mamma og kjæresten min... Store ord, gitt! Jeg er egentlig veldig glad på morningen, og jeg skal gjerne kose og snakke mye med en gang øynene er åpne. Men denne uken har jeg vært et lite troll som har ligget i senga og siklet, kjeftet og slumret dritten ut av iPhonen min. Får håpe neste uke blir bedre, og at søte snille Anna - som både sover og våkner som en engel, er tilbake. 

Forressten! I perioder som dette hvor jeg har mye outfits, så slår jeg jo ofte sammen outfit-innlegg og hverdagsinnlegg. Men jeg lurer på - vil dere at jeg skal slutte ha "OUTFIT: 20.04.16" overskrifter, og heller ha overskrifter som handler om det jeg snakker om i innlegget? Lar dere være å lese/trykke dere inn når det står "OUTFIT:"-overskrifter, eller blir dere enda mer interesserte? Haha, håper noen gidder å svare, for jeg lurer noe innmari... 19.04.2016 - 20:57

TING DERE IKKE VISSTE OM MEG, DEL 1


Jeg er gal etter klistremerker

Det er en livslang kjærlighet mellom meg og klistremerker - jeg tror jeg kjøper meg nye klistremerker hver 2. måned. Eller, sånn ca. hver gang jeg er innom en bokhandel eller lekebutikk. Jeg har klistremerker på alt jeg eier - på maccen min har jeg 10 klistremerker blandt annet.. Kamera, mobil, sminkekoster, lommebok, notatbøker - alt har kjempecute klistremerker. Jeg kjøpte meg jo faktisk en klistremerkebok i fjor her en gang (ved en feil - jeg trodde det var en bok som var full av Hello Kitty-klistremerker, men viste seg å være en helt tom klistremerkebok....)


 

- Uten sokker er jeg ikke til å stole på

Jeg går barbeint 90% av døgnet, de eneste gangene jeg går med sokker er hvis jeg trener, hvis jeg har på meg støvler, eller om jeg fryser skikkelig på vinteren. Hvis jeg skal være høflig tar jeg ofte på meg sokker - men da glir jeg som en idiot. Jeg kan seriøst nesten ikke å gå, når jeg går med sokker. Jeg tryner overalt, og sklir rundt på gulvet som om jeg nettopp har lært meg å gå. Sikkert fordi jeg er vandt til å ha så godt grep på gulvet, haha

 

Jeg er dritgod til å skrive kjapt på pc uten å se på tastaturet

Skulle jeg vært med i en konkurranse av noe slag, måtte det være en konkurranse som omfatter det å skrive rett og kjapt uten å se på tastaturet. I forelesninger er jeg seriøst on fire, og bruker sikkert dobbelt så kort tid som alle andre på å skrive av powerpoints. Ja litt skryting her nå, men dette er seriøst mitt største talent - dere ANER ikke hvor god jeg er liksom (og nå kødder jeg faktisk ikke hahaha)

 

Jeg er veldig søt når jeg sover

Jeg får veldig ofte høre at jeg er veldig søt når jeg sover! Jeg sover veldig ofte med begge hendene under kinnet, kanskje derfor?? Jaja her passer det med en throwback til da jeg var 16 år og filmet meg selv da jeg sov

 

- Jeg syntes det er MEGA pinlig å gå med lapper på klærne

Jeg syntes veldig få ting er pinlig. Men èn ting jeg blir skikkelig flau av, er når jeg har glemt å rive av lapper fra klær. Når noen spør meg: "Ny jakke Anna?" og jeg svarer: "Neeeei, har bare ikke brukt den enda", og vedkommende svarer: "Nei, jeg ser det for du har lappen hengende ut". Fyyy ass jeg vet ikke hvorfor men jeg syntes bare det er en så pinlig tabbe

 

- Jeg bruker sykt mye bensing og penger på...

... å hente venner, fordi jeg som oftest vil trene på et spesifikt treningssenter, som ligger ganske langt unna alle jeg trener med. Så om vi skal trene sammen tilbyr jeg meg veldig ofte å hente, sånn at vi kan trene der jeg vil, hahaha! 

 

- Jeg spiser ost for å være høflig

Jepp, jeg liker ikke ost. Det siste året har jeg tho lært meg til å spise det, bare fordi samfunnet sier at man skal spise ost. Jeg elsker smeltet ost - men helt vanlig hvitost? Fy søren - ser jeg noen som snavler hvitost får jeg frysninger fra nakken til tærne. Når jeg spiser taco med andre enn familien tar jeg gjerne på litt ost bare for å være høflig, og for å slippe den alltid like sjokkerte: "SPISER DU IKKE OST PÅ TACO". Men jeg har begynt å ha hvitost på brødskive med skinke da, det er vel en start?19.04.2016 - 17:54

OUTFIT: 19.04.16


Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

JAKKE ZARA
SKJORTE NELLY, HER
BUKSE DR. DENIM
SKO H&M

__________

Hei snuppiser! I dag har jeg stresset meg i hjel - men hva jeg har stresset med er jeg faktisk ikke helt sikker på. Jeg har vært ute av huset siden klokken 11, og kom akkurat inn døra med en god del handleposer (noen dager har bare H&M så alt for mye fint). Jeg har egentlig bare brukt dagen på å hente ting, kjøpe ting, levere ting - hvem trodde man kunne bli så sliten av det?!

Da mamma tok bildene ovenfor av meg sa jeg: "Disse bildene liker jeg, jeg ser jo super muskuløs ut i bena!!". Hahaha, så dere må ikke tro jeg ser så muskuløs ut i virkeligheten, in fact så sier jo ca. ALLE av dere som har møtt/sett meg i virkeligheten at dere blir så overassket over hvor stanky-legs jeg er. Haha, the struggle som stankelbein, ass. Men nå skal jeg stresse meg i hjel med mail, salg av klær og blogging før jeg skal slappe av resten av kvelden. Det blir ganske digg

Hva syntes dere om dagens outfit?18.04.2016 - 17:50

UKEN SOM VAR


Ukens tanke: Dette er vel noe av det mest overfladiske jeg noen gang kommer til å skrive på denne bloggen - men jeg har tenkt litt på hvor utrolig lite innsats jeg legger i å sminke meg (nå skjemmes jeg sånn over første setning at jeg egentlig bare vil runde av her, men). Når jeg skal på fest er eneste gang jeg bruker over 10 minutter på å sminke meg, og til hverdags gidder jeg ikke å prøve å få sminken best mulig en gang, at jeg begynner å lure hva det er jeg tenker på. Skal jeg bare være fin på lørdager liksom?? Men samtidig er det helt uaktuelt at jeg skal bruke over 10 minutter på å glamme meg opp om morgenen. Jepp nå tror jeg vi stopper her hade

Ukens lættis: Da vi filmet på mandag, var det jeg og Emilie som møtte opp først. Så vi satt sammen med guttene som filmer, og spiste litt. Så kommer Karoline inn døra på resturanten, og bort til bordet og sier "Heiaaa". Så ser hun sjuuukt rart på alle oss 4, så spør hun: "Hvem er dere???". Alle bare "Heheehe, dobbeldate da vettu", og så sier hun til slutt: "Jo men seriøst, hvem ER dere? Er dette en set-up?" Det viste seg at jeg hadde GLEMT å fortelle at vi skulle filme, og hun trodde vi bare skulle spise lunsj. OPS (denne er kanskje ikke like gøyal å lese om, som det var å være der men shit au)

Processed with VSCO with a5 preset

Ukens opptur: Ukens opptur er easy! Å få besøk av tanteungene og søsteren min var er alltid veldig koselig. Savner de veldig nå som de ikke bor i Trondheim lengre, og det er så gøyalt når de kommer på besøk! 

Ukens nedtur: Forrige uke var en fin uke, så det var ikke de største nedturene. Men jeg kan jo nevne at jeg var riiiimelig fyllesyk på fredag etter torsdagens festligheter, men føler egentlig ikke det er lov å klage over? Når det er meg selv som inviterer til tequilashots som jeg vet at både sjela og kroppen min hater? Derfor tror jeg at ukens nedtur må bli at jeg har fått en del små utbrudd i ansiktet, noen kviser, noen rødheter og tja, litt av hvert. Stilig

Ukens sang: White Iverson med Post Malone fikk et comeback hos meg forrige uke, i og med at jeg har vært i mooden for litt enkel musikk

Ukens person: Ca. den eneste personen jeg har snakket om denne uken er jo Otto, så det må vel bli han? Han får meg til å huske at livet er gøyalt som klin gærn!  

Ukens film: Altså det eneste jeg har sett av film denne uken var de 9 første minuttene av Minions-filmen før jeg sovnet så det må vel bli den da..... 

Ukens mat: Team ham and olives 4 life!!! Jeg har spist pizza 5 av 6 dager denne uken, fuck yeah

SAMSUNG CSC Processed with VSCO with a5 preset

Ukens leser: Det var veldig mange hyggelig kommentarer ang. bildet hvor jeg hadde utslett under armene - med både supre tips, folk som kjente seg igjen og folk som syntes det var fint å se andre ha samme problemet. Det ble jeg veldig glad av å lese. ♥

Ukens flause: Denne her ble jeg direkte flau av da skjedde, og det var på lørdag. Jeg og hele familien med Otto og gjengen, hadde vært på resturant og spist lunsj. Jeg og Otto ble litt lei av å sitte i ro, så vi bestemte oss for å kjøre bilen min hjem før alle andre. Otto er jo fortsatt ganske liten, så han er akkurat ikke høy nok til å vises utenfra når han sitter i bilen min, man ser kanskje så vidt toppen av hodet, men med første øyekast ser det ut som jeg sitter alene. Otto er i likhet med meg veldig glad i å råne, så hver gang vi to kjører sammen skal gjerne annlegget stå på full vreng. Otto fikk styre musikken, så da var det så klart Elektrisk med Markus og Martinius som skulle stå på! Og ikke nok med det, Otto styrte også begge vinduene (de styres fra dashbordet på Fiat 500), så han rullet ned begge vinduene. Men det beste av alt - vi kjørte midt i Trondheim sentrum. Til dere som bor i Trondheim, så kjørte vi hele Olav Tryggvasonsgate, som er ca. den mest folksomme gata på en lørdags formiddag. I min knallblå bil, med vinduene nede, Markus og Martinius på full guffe - og det ser ut som jeg sitter der helt alene. Det skjærer i hjertet mitt av alle som snudde seg etter meg da og måtte tro jeg var den mest skrullete personen i verden

Det var uke 16 i skrullemors liv oppsummert! Life of a Baller 17.04.2016 - 22:28

EN DAG MED TANTE ANNA


Processed with VSCO with a9 preset


Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 presetSøndagene her i huset består 90% av gangene, av søndagsturer og søndagsmiddag. Søndagsturene er det ikke alltid jeg er i form til å være med på, men i og med at gårsdagen gikk til å ligge på sofaen med Otto å spise godteri å se på Pusur 2, er formen min fresk og fin i dag. Søndagsturene våre er derimot ikke i marka med friluft rundt seg, men mer rundt om kring i byen og sjekker ut forskjellig kaffe på forskjellige cafeer. Just the way I like it! Som dere ser har jeg fortsatt en mental alder på 7 år, så jeg har hoppet bukk over alt jeg ser, sparket på en alt for liten sparkesykkel, sprunget om kapp hele byen rundt og snakket litt om fising og rumpe helt siden jeg sto opp17.04.2016 - 11:20

MIN SISTE SHOPPING FRA CARLINGS OG NELLY


adlinks

Processed with VSCO with a9 preset
 
Processed with VSCO with a9 preset

kjole: NLY one, her

Denne kjolen her, dere! Haha, jeg har vurdert å kjøpe den såå lenge, men ikke funnet ut om jeg ville ha i rødrosa eller svart. Det ble til slutt i rødrosa, i og med at jeg har veldig mange svarte kjoler fra før... Ribbestrikken gjør at den er like mye egnet til hverdags som til fest, og cut-out'en gjør den sexy. Tror kanskje jeg skal legge den opp litt, men får se. Jeg har min i XS, og den finnes i svart her og beige her. Denne har vært utsolgt en god stund i rød, så tror den er ganske populær!

_______________


Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

sett: NLY

Dette var én av to ting jeg kjøpte på Nellys stooooore salg! Av den grunn er det så klart utsolgt, typisk... Dette settet er ikke typisk meg i det hele tatt, i og med at jeg egentlig ikke syntes slengbukser er noe særlig fint. Men denne var vid ellers rundt lårene også, så dette likte jeg veldig godt! Jeg har min i S, men buksen var alt for stor, så den må syes inn litt! Det var denne drakten jeg hadde på meg da vi var på byen på torsdag, og jeg fikk altså SÅ mange komplimenter. Bena mine så jo ut som de var 2 meter lange, haha... Hadde en skinnjakke over, og det ble veldig fint, og ikke minst behagelig!

_______________
Processed with VSCO with a9 preset

kjole: NLY

Dette var den andre tingen jeg kjøpte på salg! Jeg har jo denne kjolen i hvit, og syntes den er så utrolig lekker - og da jeg så den var på salg til latterlige 100 (!) kroner, måtte jeg klikke den hjem i beigerosa også.

_______________


Processed with VSCO with a9 preset

bukse: nowandthen, Carlings

Dette var èn av buksene jeg fikk i bursdagsgave av broren min fra Carlings! Jeg valgte meg også ut en fra Levis som jeg tipper kommer i en outfit snart!

_______________


Processed with VSCO with a9 preset
(Jaaaa jeg plages sykt med eksem under armene etter jeg har barbert meg der. No hate plz gidder ikke retusjere det vekk)

Processed with VSCO with a5 preset

hatt: pieces, her

NÅ kan bare sommeren komme! Sist sommer begynte jeg å bruke hatt, og jeg liker det så godt at jeg måtte gå til innkjøp av noen flere. Denne i en nydelig beige farge med sort bånd rundt, som er mer feminin i fargene enn den jeg har fra før. Jeg har denne i M/L og den er normal/litt liten i størrelsen. Men jeg har sjukt stort hode

_______________


Processed with VSCO with a9 preset

sko: NLY shoes, her

Jeg måtte også klikke hjem disse skjønne ballerinaskoene! Jeg må skjerpe meg litt når det kommer til sko - jeg bruker sneakers til absolutt alt, så nå skal jeg bli flinkere til å bruke mer feminine, søte små sko - og da er disse perfekte. Jeg har mine i 37 og de er vanlige i størrelsen

_______________


Processed with VSCO with a9 preset

hårbånd: pieces, her

Dette hårbåndet kjøpte jeg egentlig bare for å ha til når jeg skal ta av sminke, bruke ansiktsmaske, eller bare vil å ha håret vekk fra ansiktet - men det var i et slags suede-stoff, så det var jo veldig fint!

_______________

Noe dere likte?16.04.2016 - 17:43

FOODIE


Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Etter bursdagen min forrige uke, har det tatt helt av med matsnakk her på bloggen. Ut å feire, ut å spise. Masse matbilder. Rødvin og mat føler jeg er ordene jeg bruker mest her på bloggen for tiden! Vel i går og i dag er intet unntak. I går var det feiring av en gammel venn av meg, hvor det ble en treretters deilig middag. Jeg blir flau over å skrive dette - men nå har jeg nettopp kommet hjem fra cafè med familien, før det skal spises reker, før jeg skal ut igjen for å drikke litt rødvin og spise enda mer på resturant i kveld. Hva skjedde nå??? For en foodie jeg har blitt...?!


Ellers har det vært mye henging på meg og denne karen i dag. Jeg har nevnt det før, men når jeg henger med yngre folk (særlig Otto) går jeg fra å være en 21 år gammel jålete kjerring, til å få hjernen til en 6 år gammel rampete fyr. I love it! Vi blogges imorgen, da blir det masse bloggings. SMASK ♥15.04.2016 - 22:47

GOING UP UN A THURSDAY


sponset kjole

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset
KJOLE / SHEIN, HER

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Beklager for en sen oppdatering i dag, men formen min var ganske dårlig helt til rundt middagstider, og da skulle jeg ut å spise bursdagsmiddag til en veninne og familien. Det forteller jeg dere om imorgen! I går derimot, var det jo thirsty thursday her i by'n, noe som var lett å se. FY søren så mye folk det var ute, skulle trodd det var lørdag.. Men det ble en koselig kveld - selv om lasagnen vår smakte lam av alle ting??? Noen som har en forklaring på det?? Vi hadde kjøttdeig av storfe og pakkelasagne, så skjønner virkelig ikke hvor den lammesmaken kom fra.. Jeg endte forresten ikke opp med fjærkjolen over, men et 80's inspirert sett i beige fra Nelly istedet for, som jeg skal vise dere på søndag! HVIS NOEN LURTE lol

Som sagt brukte jeg hele formiddagen min på å ligge langstrakt ut på sofaen - jeg drakk ikke så mye i går, men bare jeg lukter på tequila blir jeg jo fyllesyk. Dere kan jo tro hvem som skulle drikke tequila i går... Vi får blogges imorgen, denne skrotten trenger søvn. SMASK!14.04.2016 - 14:22

SNAPSHOTS


Processed with VSCO with a5 preset
.. Herregud, jeg fikk den siste pakken min fra Nelly her for leden. Dette er jo nesten pinlig - alle ting i samme fargeskala?! Haha, er det mulig..

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset
... Hvis dere vil ha en god wok anbefaler jeg å prøve denne komboen! Den er superdigg, men husk å squeeze lime over til slutt, det er sååå digg

Processed with VSCO with a9 preset

... Haha, ok se på fingerne mine her?! Det ser ut som de er 5 cm lange??

______________
 

Det er en udødelig kombo for en student å ha fri på fredager når man bor i Trondheim. Torsdag er jo så og si som en lørdag, så å få helg på torsdag for meg er farlig, hehe.. Til dere som spør om studentlivet i Trondheim er bra - jeg kan ikke svare på det sosiale så mye, men har hørt og ser ut som det er veldig bra. Og utelivet er veldig bra, i og med at folk liker å ta seg en fest flere ganger i uka, haha.. I dag har jeg vært på forelesning og trent litt, prøvd å spise litt sunt og gjort meg klar til i kveld. Senere i kveld skal jentene samles hos Karoline å drikke rødvin, lasagne (ja en ny drink  som heter lasagne har dere ikke hørt om den eller) og kose oss før vi mest sansynlig stikker på byen. Det blir en gøyal kveld - jeg skal ha med meg kamera og prøve å ta masse bilder til dere. Håper dere har en nydelig torsdagskveld videre babies!13.04.2016 - 18:11

OUTFIT: 13.04.16


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

JAKKE ZARA
KJOLE SHEIN
CAPS VARSITY
SKO H&M

_________

Det var en uke her forleden, hvor jeg var helt vill på outfits, så jeg tenkte å bli litt flinkere på det igjen. Selv om det kanskje ikke er helt rett tid å starte, i og med at jeg kun bruker fargene svart, hvitt, grått, armygrønt og vinrødt. Og caps! Jeg går med caps nesten hver dag for tiden. Grunnen er vel en blanding av litt skittent hår, og extensions som burde vært byttet ut, hehe.. 

I dag har vært en lang dag. Jeg hadde morgenforelesning etterfulgt av et møte, før det var hjemom å oppdatere bloggen, før det bar rett på forelesning igjen. Jeg har igjen dårlig samvittighet over bloggingen min - selv om jeg er her føler jeg jeg har vært litt borte. Bloggen de siste dagene har vært som en god venn jeg er veldig glad i, men litt lei av. Og det eneste som hjelper da, er å blogge masse så man husker hvorfor man er så innmari glad i denne bloggen. ♥12.04.2016 - 15:25

UKEN SOM VAR


Ukens tanke: Denne uken har jeg blitt utrolig obs på hvor mye man skal sette pris på alt! Særlig hud og problemer med kroppen var det jeg tenkte på denne uken da, i og med at jeg var veldig plaget med det. Jeg har aldri tenkt over hvor heldig jeg er som er aldri har opplevd noen problemer med huden min, verken eksem, sår eller kviser - men herregud så takknemlig jeg er nå! Det er jo vanskelig å gå rundt å være glad for alt du har og alt du ikke har i livet ditt, men denne uken har jeg vært obs på å tenke at jeg er heldig!

Ukens opptur: Bursdagsfeiringen min på lørdag ble helt perfekt! Det var virkelig helt verdt alle forbredelsene, og jeg er så takknemlig for å få en så fin feiring med alle mine beste venner. 

Ukens nedtur: Ganske mye å velge mellom her ass! Men jeg må si utslettet tok kaka denne uken. Det er heldigvis borte nå, og ser ut som det bare var stressutslett - så en ting er sikkert og visst; jeg skal aldri stresse igjen i hele mitt liv

Ukens sang: September av Earth, Wind & Fire er vel den sangen som har blitt spilt av mest denne uken, i og med at det har vært celebration 7 av 7 dager

Ukens person: Er det lov å svare meg her? Har man bursdag så har man bursdag si (fy søren så mye jeg har snakket om bursdag og utslett i dette innlegget)

Ukens mat: Her burde jeg vel egentlig svart cheeseburger fra Burger King, i og med at jeg har snavlet 2-3 stykker hver dag siden lørdag, men av akkurat den grunn er jeg SYKT lei av det

Processed with VSCO with a5 preset

Ukens lættis: Hahaha, denne lo jeg ikke så mye av der og da, men det var en ganske morsom situasjon hos legen på fredag. Jeg fortalte og viste han alle plassene jeg hadde fått utslett, og så sier han: "Jeg ser du har litt i ansiktet også?". Og jeg bare "Hehehe, nei jeg har bare ikke på meg sminke, jeg er ganske naturlig rød i kinnene nemlig". Hahaha pen uten sminke

Ukens leser: ALLE DERE var helt skjønne denne uken. Dere kom med alt fra gratulasjoner, til støttende kommentarer og tips på utslett. Tusen takk, dere gjør seriøst livet mitt hundre ganger lettere!

Ukens flause: Jeg kan ikke akkurat kalle dette en flause, i og med at jeg ikke ble så særlig flau - men det var jo ganske gøyalt da jeg presterte å skrive "OUTFIT: 04.04.95" på outfitinnlegget fra bursdagen min. Er jo så sykt vandt til å skrive fødselsdatoen min, så når jeg skulle lage outfitinnlegg fra bursdagen min ble det for mye å tenke på gitt11.04.2016 - 20:00

NEWS


annonse

Processed with VSCO with a5 preset

I dag tenkte jeg å vise dere noen av de skjønne nyhetene Coverbrands har fått inn! Jeg elsker når favorittbutikkene mine får inn nyheter, om det er nye merker eller nye lanseringer fra merker jeg liker. Også er jeg jo så heldig at jeg får teste mye av det! Som dere ser er det et aldri så lite rosa tema i det jeg har plukket meg ut, så det lover bra, hihi.

______________

 

Processed with VSCO with a5 preset

 

LEPPEPALETT L'OREAL PARIS, HER

ROSA NEGLELAKK ESSIE, HER

LYSEROSA NEGLELAKK ESSIE, HER

KABUKI- BØRSTE SIGMA, HER

HIGHLIGHT-BØRSTE SIGMA, HER

​PENAL LULU'S, HER

BEAUTY BLENDER MICRO MINI, HER- Jeg må si jeg er utrolig positivt overassket over absoutt alt! -

______________

Børstene fra Sigma har vel de fleste hørt om? Jeg ser jo en del på Youtube, og da er det jo veldig ofte Sigma-børstene de største Youtuberne bruker. Jeg tror ikke merket har vært solgt i Norge før nå, og jeg er så glad jeg fikk prøve to stykker! Jeg er jo en sucker for highlight som dere kanskje vet, og highlightbørsten funker perfekt til å legge highlight på kinnbena. Kabuki-børsten bruker jeg når jeg vil ha foundationen til å dekke litt mer, og funker helt perfekt. Det jeg liker best med de er at det er så utrolig myke!!! 
 

Neglelakkene fra Essie er jo i mine farger da. Haha! Jeg har jo vist dere neglelakk-kolleksjonen min, og den består jo egentlig bare av masse forskjellige rosatoner. Jeg elsker rosa neglelakk! Denne lyserosa har veldig bra dekkevne i forhold til mange andre lyse neglelakker, som jeg syntes er viktig. Så slipper man å sitte hele dagen å påføre lag, liksom! Den mørkere rosa har en farge som får meg til å lengte noe helt sykt etter sommeren, og gleder meg til å bruke den mer! Forresten må dere ignorere mine forferdelige negler, jeg har fått hakk i de etter å brukt falske negler...


Leppepalettet fra L'Oreal Paris tror jeg må være det som overassket meg mest, og som jeg likte best. Slike paletter forbinner jeg egentlig med dårlig pigmenterte glosser, som egentlig ser helt like ut på leppene. Men så likte jeg fargene i disse så godt, så da måtte jeg bare prøve det. Og dette er absolutt ikke dårlige pigmenterte lipglosser, men et lite leppestift-palett. En blanding av mørkere mauve-farger, litt coral og litt rosa. VELDIG fint! Jeg har på en blanding av de 4 første fargene på bildet over, men hovedsaklig farge nummer 4 fra toppen. 
 

Penalet fra Lulu's bruker jeg til kostene mine akkurat nå! Jeg er jo veldig nøye å ikke bruke samme koster på forskjellige ting, så det har hopet seg opp med både forskjellige foundationkoster, highlightkoster, solpudder, settingpudder... Gosh! Så da tar det mye plass i sminkemappen, så hvorfor ikke gi de et eget lite sminke-penal! Er det ikke søtt? Lulu's har en hel vårkolleksjon ute nå, og den finner dere her. Cute!


Mini-beauty blenderen har dere kanskje sett eller hørt snakk om før? Først tenkte jeg at jeg ikke trengte det, og at min vanlige beautyblender har funket mer enn godt nok. Men da jeg fikk prøve ut denne under øynene, skjønner jeg veldig godt poenget. Selv om en vanlig beautyblender kan klemmes sammen, når man aldri helt under øyet og inn i øyekroken. Så denne likte jeg veldig godt! Og forresten - alle Beautyblendere, både store og små, bør fuktes før bruk. Da blir de mye mykere, større og gir et mye bedre sminkeresultat. Klem av vannet med hendene eller i en klut! 


______________

 

Rabattkode skal jo så klart mine besteste lesere få, og den er AENEW, rabattkoden gjelder på all sminke unntatt NYX og nedsatte varer. (Gjelder heller ikke for Lulu`s ). Gyldig ut 14.04.11.04.2016 - 14:59

ET GODT TIPS FOR EN BEDRE MANDAG


SAMSUNG CSC Processed with VSCO with a5 preset

SAMSUNG CSC Processed with VSCO with a5 preset

SAMSUNG CSC Processed with VSCO with a5 preset

SAMSUNG CSC Processed with VSCO with a5 preset

Et av mine beste tips for dere som hater mandager, må være å sette av et par timer til å spise pizza til lunsj med sine BFF's. I sola, gjerne. Trondheim leverer dag etter dag for tiden, god damn denne byen er fantastisk når det er sol. I dag hadde jeg en lunsjavtale med Emilie og Karoline - som jeg så vidt nevnte er jeg jo med på noe gøy hvor jeg skal filmes, så i dag er altså satt av til å filme litt mer. Jeg har med andre ord hatt en veldig digg start på uken - mangler bare litt rødvin inni der, si! Men når jeg tenker meg om fikk jeg nok rødvin i helga...

Nå skal jeg jobbe litt og skrive ferdig et innlegg som kommer i kveld. SMASK!10.04.2016 - 20:44

BILDER FRA BURSDAGSFESTEN MIN!


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Hahaha, dette er bursdag à 14 år ass! Er noen år siden sist gruppebilde. Mangler bare hvite ankelsokker så er en i mål si


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Litt cute pynt må til


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Hovedretten :)
Processed with VSCO with a5 preset

FOR en kveld! I går hadde jeg min første bursdagsfest på sikkert 8 år. I og med at vi bor i et hus med over gjennomsnitlig masse som kan bli ødelagt er ikke mamma så alt for begeistret for festing her, men 21årsdagen måtte jo feires en siste gang. Så hele forrige uke gikk til å planlegge, kjøpe inn og fikse diverse. På alle barnebursdagene mine hadde vi en hjemmelaget pinata som vi slo hull på, så i år bestemte jeg meg for å lage en lik - bare med alkohol til gjestene inni, og ikke godteri som i gamledager. Hadde også kjøpt en pinata på nettet, så det ble hele 2 runder, det var gøy!

Det blir jo en veldig fin kveld når jeg får samle så mange fine folk! Så god stemning hele kvelden før vi dro på Studio, hvor den gode stemningen fortsatte. Lenge siden jeg har kost meg så mye ute altså, det må jeg si! Tusen takk som var med på å gjøre bursdagsfeiringen perfekt ♥ Jeg har gått fra å like å ha bursdag, til å ELSKE det, og det suger at bursdagsuka mi er over... Det som er positivt er derimot at utslettet er så og si borte, ser nok ut som det var et helsikkes til stress-utslett. Så nå kan en ny uke starte!10.04.2016 - 17:01

DRESS LIKE ME #15


adlinks


bukse: 
her genser: her caps: her

Dette tror jeg må være en favoritt av mine siste høst-outfits! Capsen redder meg fra en dårlig hårdag (eventuelt extensions som burde byttes, hehe), genseren holder meg varm - alt jeg trenger! 

_________kjole: 
her klokke: her jakke: her

Denne outfiten tror jeg mange av dere likte? Det gjorde jeg også! Som dere vet elsker jeg å flere lag med forskjellige nyanser av armygrønt, i og med at jeg er HEKTA. Men viktig å ikke ta helt av, så syntes gullklokka bryter opp fint!

_________
strømpis: 
her kjole: her skinnjakke: her sko: her

Til dere som lurte på hvor strømpebuksa mi var fra! Den kjøpte jeg som sagt for sikkert 7 år siden, så det husker jeg ikke, men fant en nesten lik en. En slik strømpis gjør fort et antrekk litt mer sexy!

_________
sko: 
her bukse: her tshirt: her

Så til en veldig enkel, hverdagslig outfit! Helblått med hvite sneakers, det syntes jeg er suuuperfint! 

_________

I kveld skal jeg fortelle om gårsdagens bursdagsfeiring med litt bilder! Stay tuned. <309.04.2016 - 13:37

DET ER FINT MED GODE VENNER


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

På torsdag var jeg ute og feiret bursdagen min igjen! Haha, jeg skjønner faktisk hun bloggleseren som følte jeg hadde bursdag hver måned, for jeg har feiret bursdagen min mye de siste årene. Det er liksom alltid en feiring med familie, en med jentene, en med kjæresten, og i år en bursdagsfest også. Men som jeg liker å si - feire det som feires kan! Gjerne feire det samme fire ganger på èn uke også!

Det gjør godt for sjela med rødvin, pizza og mine beste venner, ass. Jeg er så glad jeg har disse jentene, livet blir får jo vanskelighetsgrad 0 med de! I går kom Emilie hjem også, så nå er samlet. Det er så fiiint. ♥08.04.2016 - 13:44

EN SKIKKELIG KJIP BURSDAGS-UKE


Processed with VSCO with a5 preset

Hei dere! Jeg vet ikke om dere merker at jeg har vært litt fraværende de siste dagene, selv merker jeg det utrolig godt. Jeg har jo blogget masse, men ikke så mye "dagligdags" slik jeg pleier. Det er rett og slett fordi jeg har hatt ei skikkelig dritt uke. Det hele startet vel med å bli forkjølet igjen, før jeg fikk et utslett under armene, som nå har spredd seg til nesten hele overkroppen min. Så dagen i dag brukte jeg hos legen for å finne ut hva dette kan være, men det var ikke mye svar å få på det, gitt. Så får bare det håpe det går over, og at jeg ikke klør meg til døde. I tillegg fikk jeg selvangivelsen min denne uken, hvor søta fikk en hella grei restskatt. Haha, bursdagsuke meg i rævva ass! Jeg skal se positivt på det, og tenke at kjolen jeg skal ha på meg på lørdag heldigvis dekker både armer, rygg og det aller meste utenfor brystet. Men kjenner jeg denne uka rett har vel utslettet flyttet seg til brystet til i morgen :-) Jeg vet jeg ikke burde klage så mye, men for meg som aldri har hatt problemer med hud eller generelt med kroppen, blir jeg bare sååå nedstemt når det først skjer.

Så derfor har vært litt fraværende denne uken! Jeg har vært lei meg og hatt lite lyst å stæsje meg opp å leke perfekt på bloggen. I dag vurderte jeg å bare poste et dress like me-innlegg, men nå må jeg nesten snakke litt med dere! Så i dag har jeg sminket meg, jobbet litt og gjort siste endringer før bursdagen i morgen. Jeg gleder meg! 07.04.2016 - 15:14

UKENS SPØRSMÅL


Elsker outfiten og det nye designet ditt! Men jeg har et spørsmål siden du har hatt blogg i mange år og sikkert har kontroll over både bilder og videoer på macen. Hvordan har du plass til alt sammen? fordi jeg har null niks av bilder på macen min nå, har overført alt til "google bilder" men alikevel så er macen full og jeg får ikke engang overført bilder lenger.. Vet du noe om dette, og hva jeg evnt kan gjøre?

Åh, tusen takk skjønne deg! Hehe, artig at du spør - jeg har faktisk ikke helt peiling. Nå er jo jeg veldig god til å ødelegge ting, så det hender at jeg har rukket å ødelegge maccen min før den er blitt full. Men jeg har en harddisk som jeg bruker hvis maccen blir full! 

 

Litt kleint spørsmål egentlig... Men kan du komme med tips til hva man kan ha med hvit bukse uten at det blir harry?

Neida, det er ikke noe kleint å spørre om! Nå er det jo ingen fast svar på hva som er harry, men jeg ville styrt unna f.eks. knæsj rosa, støvletter, hettejakker... Haha, vanskelig spørsmål egentlig, jeg har ikke så mange tips. Men kan jo legge ved en kollasj med ting jeg syntes passer veldig fint til hvite bukser da! Adlinks.

Trykk på produktene for å komme til de!

 

Anna! Den luxe foundation du snakker om....er tahini fargen bra fordi du tæner? Hva skulle jeg ha valgt hvis jeg er bare helt vanlig i huden uten selvbruning/solarium? Sånn sett så passer Loreal roseporcelain lumi magique meg helt ok, men vil prøve denne fordi jeg hører så mye bra om den. Tror tahini ville blitt mørkt for en som ikke er litt brun...eller ser jeg helt feil på chart'n på siden? Tuuusen takk på forhånd :) god påske!

Yo! Jeg bruker selvbruning ganske jevnlig, så jeg er jo ganske mye brunere enn min vanlige, norske hud. Tahini blir nok litt for brun hvis du ikke tar solarium, selvbruning eller er naturlig tan, ja! :-)

 

Hei! Du har svart på dette spørsmålet hundrevis av ganger, men må bare spørre igjen xD Hva heter den nike tightsen du bruker? Den som ikke var gjennomsiktig, og den du bare DIGGER? :D

Hei du! Hihi, den heter Nike Legend og er de BESTE. Anbefaler alle de, og det er også blitt yndlingstightsene til mange av venninnene mine! 

Nelly har faktisk et ganske bra utvalg av Legend Tightsene, de får ofte inn nye farger - men selv liker jeg helt klart den sorte best! 

 

Hva tenker du om å flytte sammen med kjæresten din i nærmeste fremtid? Er det noe dere har tenkt på?

Det er noe vi begge har tenkt på, og det hadde vært veldig, veldig koselig. Det hadde jo vært det aller beste av alt! Jeg tror jeg har svart litt på dette på bloggen før, men kan jo svare igjen. Selv om begge to har veldig lyst, syntes jeg det blir litt tidlig og et veldig stort steg å ta. Skal man tenke at man skal være sammen resten av livet, har man jo ganske lang tid igjen på å bo sammen, hehe. I tillegg får man jo et helt annet forhold om man bor sammen, da er det jo ikke lengre like stas å møtes lengre, hehe..

 

Kunne du ha skrevet litt om hvordan å takle slike situasjoner du opplevde den gangen i garderoben? Driver å se litt på SKAM akkurat nå, å føler sånn for slike personer som må oppleve litt awkward og drama situasjoner...har det skjedd slike ting med deg på VGS eller har det for det meste vært greie mennesker rundt deg?

Hei du! Hvis dere ikke skjønner hva hun snakker om så kan dere lese her. Akkurat i denne situasjonen ble jeg faktisk så satt ut, så jeg klarte ikke å "takle" det på noen andre måte å stirre spørrende tilbake på henne, men hadde det skjedd igjen hadde jeg nok spurt henne om det er noe hun lurer på. Når det kommer til drama på vgs. har jeg ikke vært så mye borti det. Jeg er sjeldent å finne i midten av drama, for jeg hater det. Men er det noe jeg er veldig kjent med er det rykter, og når det går rykter (sanne eller ikke), er det bare å holde hodet oppe! :) Jeg har alltid syntes folk som setter ut rykter er så utrolig ekle. Jeg blir creepa ut liksom, det er på en måte så... psykotisk? Folk som finner på noe helt ut av det blå? Ush jeg får helt noia sånne folk er det noe alvorlig galt med

 

Hva bruker du på øyenbrynene dine? klemzz

Jeg bruker Anastasia sin Brow Wiz! Den er _ DA BEST _ !! Fås kjøpt her

Hvorfor bruker du ikke bare briller?

Hehe.. Jeg syntes vel jeg er finest uten briller, i tillegg er det en veldig stor forskjell på briller og linser, det vet du sikkert hvis du har prøvd begge deler. Når man bruker linser "glemmer" man jo litt at man har dårlig syn helt til man legger seg om kvelden, men med briller så ser man hele tiden brillerammen, pluss at sidesynet ditt er fortsatt dårlig.

 

Hvordan er de brillene du har på deg i virkeligheten ? Er de veldig store? Har sett på de en stund men en veldig usikker ettersom den har litt spesiell form øverst

Nå har jeg et veldig stort hode, stor nese og store øyne, så jeg tror nok brillene har kommet til å bli seende veldig mye større ut på noen med mindre hode. Men jeg syntes ikke de har noen spesiell form øverst, nei.

Processed with VSCOcam with t1 preset
 

Hva betyr egentlig "sjø"?

Hehe, det betyr vel "skjønner du". Så vi trøndere går ikke rundt og slenger sjø bak alt, som mange liker å tro. Å si "HEI SJØ" gir like lite mening for oss som andre, haha. Et eksempel på når man bruker sjø er hvis noen spør deg hvorfor du ikke tok telefonen, så svarer jeg: "Æ satt på flyet sjø"

Og ps: til dere som skal etterligne trøndere og tror dere er søte når dere sier: "Æ e fra trondheim, SHØ!" eller noe annet som f.eks. "Hei SHØ" - alle i Trondheim sukker dypt, og lenge over dere

 

Hei! Jeg og venninnene mine skal til Stockholm på torsdag og hadde blitt veldig glad hvis du har noen tips om uteplasser osv? Hva er dresscode, aldersgrense, og er det vanskelig å komme seg inn der de har liste? Håper på svar, klem<3

Hei du! Min opplevelse er at det er litt både og. Det er ganske mye trynefaktor, er dere noen søte jenter så kommer du inn de fleste plasser som jeg opplevde. Vi kom inn så og si over alt, bortsett fra èn plass som het Cafè Opera - der måtte vi stå i kø først (haha der hørtes jeg sykt kjip ut). Jeg er ikke helt sikker på aldersgrenser, men er ganske sikker på at det er 20 og oppover

Cafè Opera var en kjempestor, fantastisk nydelig plass, men med alt for mye folk. Så anbefaler å prøve å komme dere inn på vip-området som er i midten, da får man sitte. Det er temafester på denne plassen tydligvis, og da vi var der var det vel.... Phantom of the Opera hvis jeg ikke tar feil? Så hver time-ish kommer det show, og denne kvelden kom det opp operasangere og halvnakne damer i masker på platåer over alle, så det var sykt fett. Og SYKT mye konfetti, hele tiden. Haha! Veldig kul plass, men veldig stureplan-typisk med masse glætte folk og trynefaktor

Vi var en god del på Sture Compagniet, der er det mye mindre, mye mindre folk, men fortsatt veldig fint og veldig bra musikk. Masse digg hip hop!

 

Ok dette høres sykt rart ut, men jeg føler du har bursdag hver mnd???? Vet ikke om jeg drømmer det, blander deg med andre blogger eller hva det er, men hvert år når du skriver at du har bursdag blir jeg sånn .....igjen?

Haahahha!!! Jeg har nok ikke bursdag hver måned nei.. Ikke som jeg vet av ihvertfall! Da hadde jeg vært sjuuuk gammal by now

 

Hvor er kjolen din fra?

Den finner dere her

Processed with VSCO with a5 preset06.04.2016 - 17:31

ET TIPS ANG. VIPPEEXTENSIONS


Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset


På den første sykedagen min i uken som var, fikk jeg gjort èn produktiv ting (hvis man ser bort i fra at jeg hentet en piñata på postkontoret - telles det??), og det var å dra til Eva-Lill å sette på et nytt sett vipper. Det er jo ikke så alt for lenge siden jeg var der sist, men i og med at jeg har bursdagsuke, trengte jeg litt ekstra glam. Jeg har jo singelvipper til vanlig, men denne gangen peiset vi på med litt volumvipper også. Et tips til dere som bruker vippeextensions, varier! Selv om super-glam volumvipper ser dødsfint ut, blir man så utrolig blind etterhvert, og vil ha mer, tykkere lengre. Dette vet jeg så godt selv! Bytt heller litt mellom å ha singelvipper / kortere vipper, og heller ta litt mer annenhver gang eller hvis du skal noe spesielt. Da ser man så utrolig stor forskjell selv, og man går ikke i fella og blir sittende med tunge, lange vipper som henger over øynene, bare fordi man alltid vil ha mer.

Akkurat nå har jeg singelvipper i 14mm og volumvipper i 13! Det ser såklart flinkeste Eva-Lill som har lagt de, dere kan se facebooksiden hennes her, og nå henne på 911 56 700! Behandling er sponset fo shizzle06.04.2016 - 09:19

SATURDAY BUBBLES


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with b5 preset
Jada, du. Trenger ikke nevne det

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
Jeg spiste brunost-is! Det var egentlig ikke så veldig godt

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Herregud jeg henger etter! Jeg har helt glemt å vise dere bildene fra da jeg var ute og spiste med familien min på lørdag! Hvordan blogger glemmer det egentlig?? Uansett, som jeg så vidt nevnte på "uken som var", hadde jeg en koselig middag og kveld med en stor del av familien min. Det ble treretters, champagne og rødvin, så dere kan tro det var en fornøyd frøken der! Jeg hadde helt glemt hvor godt champagne er - jeg drikker champagne to ganger i året, og det er på 17 mai og nyttårsaften. Det er liksom forbeholdt den dagen for meg! Kanskje derfor jeg syntes 17. mai og nyttårsaften er så gøy? Champagnen flyr jo rett opp i hodet på en, haha...

Håper alle har en superfin dag videre. SMASK!05.04.2016 - 20:00

OUTFIT: 04.04.16


 

Processed with VSCO with a5 preset
sponset kjole

Processed with VSCO with a5 preset


Processed with VSCO with a5 presetskinnjakke: zara sko: h&m kjole: shein, her

___________

Her ser dere gårsdagens outfit! Ah, føler jeg starter alle innlegg sånn - altså no shit, så klart er det gårsdagens outfit dere ser. Jeg håper dere ser bort fra at jeg har bestemt meg for å posere som en tømmerstokk på bildene over! Ser ut som noen ble litt ukomfortabel når det skulle tas bilder foran masse folk, gitt.. Ellers var det faktisk så varmt ute i går at den støgge grå cardiganen jeg har på meg på bildene ikke ble brukt, deilig! Nå må jeg avslutte dette innlegget, har bare sittet og nagget på meg selv. Hahaha hade

Likte dere outfiten?05.04.2016 - 12:13

BURSDAGEN MIN I BILDER


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

- Først vil jeg bare si tusen takk til alle som har ønsket meg gratulerer med dagen, dere her helt fantastiske! -

Jeg syntes det er helt sprøtt at noen av dere husker bursdagen min uten at jeg har sagt det. Natt til i går var det flere av dere som hadde ønsket meg gratulerer med dagen, tagget meg i diverse bilder på Instagram ang. bursdag - jeg blir helt paff! Enn å huske på vesle, gamle, sære meg?! Og alle som ønsket meg bursdag, jeg får lyst å grine. Jeg sa det til jentene i går: "Når jeg har bursdag føler jeg meg liksom litt plagsom. Samme når jeg legger ut ting på Instagram, jeg føler liksom jeg plager andre" - hahaa. Dere er supre!

I går var jeg ute og spiste med familien min, tanta mi og så klart min kjære mann. På menyen ble det tapas og vin, før kvelden endte rolig foran tv-skjermen med sjokoladecookies og enda litt mer vin med kjæresten min. Gammel sa du?! Er da blitt gamlemor jeg nå, så...04.04.2016 - 21:20

UKEN SOM VAR


Ukens tanke: Jeg har tenkt mye på at alt er så sykt selvdyrkende for tiden. Særlig musikk og blogging, i og med at det er to ting jeg er interessert i. Rap for tiden handler kun om å fremme seg selv, rappe om hvor fet man er (det er jo forsåvidt alltid vært slik), og dra ned andre for så å fortelle hvor fet man er (snakker om selveste Kanye her). Det samme med blogger, i det siste har jeg sett så mye av det samme - man skal fortelle og rakke ned på andre før man forteller hvor bra man selv er. Blogg er og vil jo alltid være selvdyrkende, men i det siste har det bare skjedd på en så ufin måte? La oss ta et eksempel her da: "Alle bloggere er så sykt selvdyrkende og rakker ned på andre bloggere før de skryter av seg selv - MEN JEG HOLDER MEG FOR GOD TIL SÅNN" Hahhaaa I suck

Ukens opptur: Det var veldig koselig å dra ut å spise med hele familien min på lørdag, og ta en skikkelig helaften med mat og drikke! 

Processed with VSCO with a5 preset
 

Ukens nedtur: Jeg hadde det sprøeste marerittet forrige uke!! Jeg drømte at jeg gikk rundt i Trondheim sentrum og så syyykt stilig ut. Hadde på meg så sykt kule klær og alle syntes jeg så MEGA kul ut. Men så gikk jeg i høyhæler. Og jeg fikk fanken ikke til å gå i de, så alle lo av meg

Ukens sang: Etter å ha startet dette innlegget med å hate litt på Kanye West blir det kanskje veldig rart å svare Famous her? Men den beaten som kommer rundt 1:50 er til å DØ for, jeg elsker det! 

Ukens person: Når jeg tenker meg om har jeg ikke fått vært så alt for sosial denne uka. Jeg har jo vært syk, som har gjort at jeg har vært sengeliggende mye av uka. Og når jeg ble frisk var det opp å jobbe. Er jo alltid en vinner å si seg selv her, eller?

Ukens film: 

Ukens mat: Sushi! Når ble èn maki og tre nigiri for lite til lunsj?! Eller, hvem prøver jeg å lure - jeg er alltid sulten etter å ha spist sushi, for det kan man virkelig bare hive i seg

I og med at jeg føler denne "uken som var" er sykt booooring, kan jeg jo fortelle noe jeg syns var nasty! I Stockholm hadde de sånne sjapper hvor de solgte makiruller som var uopkuttet!! Som en slags liten sushi pølse liksom! Å fy søren så nasty!! Ok hade

Processed with VSCOcam with a5 preset
 

Ukens lættis: Visste dere at Marc Jacobs har en leppestift som heter Annais??? Dette er langt i fra ukens lættis, men så jeg hadde skrevet det ned her, og da klarer jeg ikke komme på noe annet. Altså, så jævla gøyalt er det ikke at Marc Jacobs har en leppestift som heter det samme som bloggen min men

Ukens leser: Benedicte har vært utrolig skjønn og kommentert masse, fine, søte kommentarer på bloggen min denne uken! Tusen takk søta!

Ukens flause: Ansiktet mitt har vært en eneste stor flause denne uka, i og med at den månedlige tante-rød-kvisen kom for å si hei midt i panna, og aldri dro sin vei :) Ellers har jeg klart å styre ganske greit unna flausene altså (ellers så har jeg gjort noe sjukt pinlig og fortrengt det så jeg ikke husker det)04.04.2016 - 14:53

JEG HAR BURSDAG


Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

- 21 ÅR! -

I dag har jeg bursdag, og blir hele 21 år! I morges våknet jeg av at kjæresten sto på rommet med blomster og alt av mat og drikke jeg liker, så det var utrolig koselig. Jeg har alltid vært et skikkelig bursdags-menneske, men aldri når det kommer til min egen bursdag. I og med at jeg nesten alltid har hatt bursdag i påskeferien er det liksom ikke så mye som skjer på selve dagen, men siden jeg ble 18 år har bursdagene mine blitt litt mer stas. Jeg blir så utroolig glad i alle på bursdagen min, at folk liksom gidder å si gratulerer til meg blir jeg bare så glad for, haha. 

Dagen har jeg brukt på å henge med kjæresten min og kjøre litt rundt i byen og handle diverse, og nå kom nettopp Karoline innom med litt cookies til meg. Nam! I kveld skal jeg ut å spise med familien min, så det blir nok en veldig fin dag!

Image and video hosting by TinyPic03.04.2016 - 18:38

READY - SET - VÅR!


adlinks


Noen som ble glade nå? Hehe, overasskende mange har spurt meg om jeg kunne lage en vårjakke-guide, så nå har jeg faktisk brukt en heeeel dag på det, så jeg håper virkelig dere liker den - og ikke minst, syntes den ble like fin som jeg syntes?! Haha, så fornøyd da! 
 

Over ser dere mine favoritter når det kommer til vårjakker. Særlig skinnjakker og bomberjakker har jeg en aldri så liten hang-up på for tiden. Også er jeg en sucker på å bruke trenchcoat når jeg skal ut på byen i helgene. Det pynter opp et antrekk så fint, og man ser lekker og elegant ut. Regnjakken tok jeg med fordi det er ikke til å legge skjul på at om det pøsregner ute er det ingen av de andre jakkene som vil hjelpe så mye - og jeg syntes det har kommet så mange søte regnjakker! 

- Trykk på produktene for å komme til de -

 


Jeg har tatt med noen av mine favoritter her. Som dere kanskje ser er en beige trench, en sort skinnjakke og en armygrønn bomber alt jeg trenger her i livet ♥ ♥ ♥ Men jeg har også lyst på en mer knæsj skinnjakke - enten en grønn eller rød. Også vil jeg ha meg en sort bomber, eller en beige. Jeg vil ha alt! 

Ps: husk at dere enda kan bruke koden NELLY&ANNA og få tilgang på Nellys gigantiske salg før alle andre! Det åpnes offisielt imorgen. Så klikk dere inn her og skriv koden, mange av jakkene fra dette innlegget finnes på salg nå!


Noe dere likte?

 03.04.2016 - 12:03

TIL DERE SOM LIKTE MINE GAMLE VIDEOBLOGGER...


Så har jeg en veldig god nyhet til dere! Jeg har funnet enda flere av mine gamle videoblogger, denne gangen i blogg.no sitt videoarkiv. Jeg fant faktisk en episode av forbrukerinspektørene også, men den var såklart en av de dårlige... Men jeg fant helt latterlig mye annet, så tenke å dele noen med dere... Heere we go....

 

Jeg tror dere må være på datamaskin for å se filmene, tror ikke det funker på mobil! -

 

video:sommeren 08
 

... Dette er så typisk meg og mine eldste videoblogger. Jeg eeeelsket å ha trist musikk av en eller annen grunn?! Her har jeg lagt trist musikk over bla. et klipp med mentos i cola. Nice! Savnet sommern 2008 da vettø

  
video:viedoblogg labels of love
 

... Jeg tror maaange av dere husker denne? Særlig slutten? Hahahhahahaha. Jeg blir så flau. Penger og pistoler var the shit da søta her var 12 år!

 

video:videoblogg

... Her er jeg nå veeldig skjønn da. Spørsmålsrunde hvor halve videoen er intro. Jeg blir fascinert over hvordan jeg i èn video har heeelt overtenning, mens i andre videoer er jeg kjempebeskjeden og uskyldig?

video:annais bursadg

... Jeg sier bare... WHAT ARE THOSE?! Skulle jeg seriøst ha på meg det der på bursdag?! Hahahahha

video:videoblogg everydag im hustlign

... Haha. Snakker om skole da vettø. TIL ANNAIS PÅ 12 ÅR - INGEN BRYR SEG

video:videoblogg snooppp

Bortsett fra en stemme noen hakk mørkere og et utseende som har blitt litt mer voksent er det vel ikke de største forskjellene? Jeg liker hvordan jeg allerede her har hip hop i hver eneste intro, hahahha. Thuggin' ass02.04.2016 - 13:36

KODE TIL NELLYS VIP-SALG!


Hei snuppiser! Jeg har den beste nyheten å dele med dere! Nelly starter snart salget sitt, men jeg har vært så heldig å få starte salget litt før, med dere! Jeg har nettopp sittet en time og sett på salget, det er så syyykt mye, haha. Jeg har selv klikket meg hjem en hel del, så anbefaler dere absolutt å ta en titt. Er sykt mye fint og ikke minst nytt?! På kollasjen ser dere mine favs (og litt av det jeg har bestilt). 

___________

Så klikk dere inn HER, og skriv inn koden NELLY&ANNA. Go nuts!

adlinks01.04.2016 - 15:42

SEFF MÅ JEG VÆRE ON FLEEK _I DAG_


Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Er jeg ikke pen i dag?! Eller vent, det er ikke et spørsmål - selv om dere kanskje syntes jeg ser ut som en søppeldunk i dag, syntes jeg selv at jeg ser ut som en million dollar i dag. Hahah okei nå dro jeg den sjukt langt, så lekker syntes jeg ikke jeg var. Men jeg syntes jeg er fin i dag! Og det er så sjukt innafor å si, og jeg håper alle dere syntes dette om dere selv ihvertfall et par ganger i måneden. Når jeg hører folk si at de aldri har syntes de selv er pene, blir jeg så utrolig trist inni meg. Den skjønneste personen sitter og aldri har tenkt en fin tanke om seg selv, det knuser virkelig hjertet mitt.

Poenget mitt var egentlig at så klart er det i dag jeg skal ha en bra dag. I dag hvor jeg sitter i feber-ørska og gurgler saltvann til hodet sprenges. Nok en sykedag, jeg som hadde planlagt å være frisk i dag.. Synd ikke alt kan planlegges, ass. Men jeg har fått levert semesteroppgaven min og støvsugd huset, det er fredag og det er en god dag i dag!

_______________________
 

Føler du deg flott i dag?! Ikke?? Vel, det er du uansett!!!Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
hits