30.04.2017 - 19:43

UT I DAG OGSÅ?!


Yoooo! Herregud, jeg er blitt 17 år igjen. 1. jeg skal ut i dag også, altså ha en todagers, 2. det er natt til første mai. Sistnevnte er vel tilfeldig, men kjenner uansett jeg får major flashbacks fra noen år tilbake når jeg drar frem vinflaska for andre dag på rad. Man skulle kanskje tro det var en spesiell anledning, men... nja, det var plutselig stemning for å ta en runde til, så hvorfor ikke. Å dra ut på søndager har blitt en stor greie her i Trondheim, og det er egentlig veldig gøy når man først gjør det! Så lenge man ikke har skole eller jobb mandag morgen, haha. Det er jo 100% garanti for en blåmandag da, men den må man bare ta på strak arm. Man ber om det selv!

Vel, nå skal jeg få på meg noe decent. Ha en fin kveld!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset


Processed with VSCO with a6 preset


Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

DENIM JAKKE JUNKYARD XX-XY

HOODIE CHEAP MONDAY, HER

SEKK RIVER ISLAND30.04.2017 - 13:01

IKKE HELT OM DAGEN


Processed with VSCO with acg preset     Processed with VSCO with a5 preset

KJOLE SHEIN SKO NELLY, HER

God morgen! Kremt... Jeg er så sykt ikke for den der "helt om natta, helt om dagen". Etter en kveld ute er det lov å ligge stiv som en pinne på sofaen fra morgen til kveld, og trøkke i seg det ekleste og mest fettete man finner av mat. Jeg var som dere skjønner ute i går, haha. Vi var på vorspiel hos Alex med alle av kjentfolk, og det ble en utrolig bra kveld. Elsker å være ute med hele gjengen, det er virkelig ingenting som slår det. Kvelden endte med at kjæresten kom hjem med min favoritt-itailenske-take-away-pizza. Fy flate for en kjærlighetserklæring. Formen i dag er veldig fin, så den skal jeg bruke på fotball. Jada du hørte rett. Nå sitter jeg og ser fotball med kjæresten på tv, og senere i dag skal jeg faktisk på fotballkamp. DET er kjærlighetserklæring, det..

Så må dere huske at dere får 20% på aaalt fra NLY sitt merke! Også skoene over. De er så fine og klassiske, jeg har de i gull og hvit as well, haha. Bare klikk dere inn her og bruk koden EXCLUSIVE20 når du betaler. ♥ Under er mine favs, prisen vist er da uten rabattkoden! 

 29.04.2017 - 10:10

TJEN PENGER PÅ MENINGEN DIN


ANNONSE

Processed with VSCO with hb2 preset


Jeg har jo fortalt dere før at jeg er en sucker for spørreundersøkelser. Noen syntes kanskje det er irriterende at det popper opp spørreundersøkelser på nettsider her og der, at banken sender deg mail, eller at du får en SMS etter en servicetelefon som lurte på hvordan du opplevde samtalen? Vel, jeg digger slikt og svarer nesten alltid. Enten dere er som meg eller ikke, tenkte jeg å tipse dere om 
Meningstorget.no! Dette er en nettside hvor du selv oppsøker slike spørreundersøkelser - og det beste av alt? Du får betalt for å gjennomføre de!
 

Processed with VSCO with hb2 preset
 

Det er også en super måte å få sagt sitt, og kanskje gjort en liten forskjell. Ved å delta og si sine meninger kan merker forbedre produktene sine. Dere vil få meningen deres hørt av alle mulige slags merker via disse spørreundersøkelsene på Meningstorget.no. Vi som kunder sitter med utrolig mye makt, og jeg vet hvor mye meningen vår er verdt. Derfor er det lurt å ta spørreundersøkelser, enten du får penger for det eller ikke. Men førstnevnte frister kanskje litt mer? et supert tips om du er student, en aktivitet man kan gjøre når som helst på døgnet som man i tillegg tjener noen kroner på. 
 

Spørreundersøkelsene på Meningstorget.no handler om alt mulig. Alt fra hvilke merker du har sett før, hvor ofte du spiser junk eller hvilken hånd du skriver med. . Det er helt gratis å melde seg inn, men du må være fylt 18 år.  Betalingen skjer på forskjellige måter, alt etter som hva du ønsker. Du kan få pengene inn på konto via PayPal, få betalt i gavekort hos butikker (bla. H&M, Kicks, Zalando, Amazon). Eller du kan gjøre som jeg har gjort med mine poeng - gi de til et godt formål! Jeg ga mine til World Animal Protection, men det finnes flere forskjellige veldedige organisasjoner du kan gi til. 


Dere kan registrere dere
HER, så er det bare å svare i vei! 


Processed with VSCO with hb2 preset28.04.2017 - 17:50

ENDRING I PLANENE


I dag reiser jeg tilbake til Trondheim! Jeg skulle egentlig være i Oslo til mandag eller tirsdag, men det ble altså litt endring i planene. Jeg og kjæresten har krangla som faaaaen så da blir det fort sånn. Hehehe neida, jeg reiser med kjæresten min hjem igjen. Det er jo langhelg, så da fant vi ut at hvorfor ikke dra til Trondheim. Både Emilie og Alex er hjemme i helgen as well, så tror det blir en gøy helg hjemme. Jeg hadde egentlig ingen planer i helgen i Oslo heller, bortsett fra bursdagen til Tuva. Det hadde vært så gøy å se søta mi igjen, men det får vi ta en annen gang.  Vi tar faktisk fly hjem igjen, og vi fant faktisk en superlett bag som gjør at Melis kan reise med oss. Gleder meg til å se hvordan den lille voffsen syntes det er å fly - hun finner seg virkelig i alt, så tror ikke det skal bli noe problem. Flyreisen hennes ble faktisk tre ganger så dyr som min egen, hun er så luksusdyr ass!! 

Nå har vi nettopp vært ute å spist her i Lillestrøm! Det ble både sushi og crispy duck på meg, og as we speak har vi nettopp satt en grandis i ovnen. Haha, herregud for noen matvrak. Men jeg har drømt (bokstavelig talt liksom, to netter på rad) om den nye grandisen, så nå må jeg bare teste den ut. Selv om jeg nettopp har slukt i meg en toretters og et glass rødvin. HELG OG MAT DERE, HELG OG MAT!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset28.04.2017 - 10:05

20% PÅ NLY


God morgen alle sammen, i dag er det helg! Og med det tenkte jeg å gi dere en rabattkode som gir dere 20% på absolutt alt fra Nelly sitt eget merke, altså alt fra NLY BRANDS. De har alt fra hverdagsklær, festklær, lange kjoler, joggedresser, høye hæler, joggesko, badetøy, vesker, smykker... ja alt, haha! Så ta dere en titt og se om dere finner noe, for kampanjen varer til tirsdag klokka 10.00 (altså 2.mai). Nelly sine brands er billige fra før, så dere kan få dere ganske mange plagg til sykt lav pris! 

Rett før jeg dro til Oslo kom det faktisk en gigantisk pakke fra Nelly på døra, med sinnsykt mye fint. Jeg rakk ikke åpne en gang siden jeg var på veg ut døra til togstasjonen, men den inneholder bla. typ alle skoene nedenfor, haha. Love it!
 

Så klikk dere inn HER og bruk koden EXCLUSIVE20 når dere betaler ♥

1. HER 2. HER 3. HER 1. HER 2. HER 3. HER 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 
1. 
HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 

ADLINKS


Kommentarer: 2
kategori: tips

27.04.2017 - 14:16

UKENS SPØRSMÅL


Hva er det pinligste som har skjedd deg ever?

Det tror jeg faktisk var da jeg tryna som faen på mølla en gang. På 16 km/t. Og jeg holdt meg fast mens jeg tryna:D Så jeg datt faktisk aldri av :D Hun som jobbet på treningssenteret rakk å springe fra skranken og trykke STOP på mølla:D Ingen lo:D Bare meg:D

 

Du har sikkert svart på dette før, men hvorfor flytter du ikke til Oslo med kjæresten din? Jeg har avstandsforhold selv, kjæresten min er i forsvaret, men om jeg var freelance sånn som deg hadde jeg flytta til kjæresten min med en gang hvis vi hadde hatt mulighet til å bo sammen! Uansett så synes jeg det er flott at dere får det til å fungere med såpass stor avstand <3

Hm, jeg tror faktisk ikke jeg har svart på dette før! Det er flere ting som gjør at jeg ikke flytter "etter han". Men den største faktoren er vel egentlig at jeg ikke har noe lyst å bo i Oslo. Oslo imponerer meg ikke på noen som helst måte, så å flytte hit bare for å flytte etter kjæresten skjer nok ikke med det første. Jeg kunne godt bodd her i noen år, men da skulle det vært på grunn av en jobb/skolegang de kun hadde her. Ellers er jeg så sinnsykt mye i Oslo fra før, i hvertfall 1 gang i mnd, men blir jo ofte mer siden jeg både har kjæresten her og ofte jobb her. I tillegg fungerer avstandsforhold såppas bra at jeg ikke ser helt behovet for å flytte til en by jeg ikke vil bo i, bare for å være nær kjæresten (hørtes veldig strengt ut men)

Og ps: jeg er ikke freelance, jeg går på skole også haha ♥

 

Hvordan gikk du og kjæresten fra å være så gode venner til å bli kjærester? 

Jeg og kjæresten var aldri "så gode venner" som du sier, vi var hele tiden bare bekjente, visste hvem hverandre var liksom. Helt til vi var en gigantisk gjeng fra Trondheim på ferie i Kos samtidig, da jeg fant ut at uuuu hot boy han der ;)) 

 

Hvor er settet du hadde på deg på Nelly-bursdagen fra?

Kjolen + toppen er fra Deluna Lounge, jakken fra Bodaskins og skoene fra Nelly!

Processed with VSCO with a5 preset
 

Har fulgt bloggen din i mange år og vennegjengen har jo alltid vært veldig spleisa, så jeg lurer bare på hvem av dere jentene du tror kommer til å først få barn, og når? Og hvem tror du forlover seg først?:-)

Haha oi for et vanskelig spørsmål! Jeg er nok ganske sikker på at Emilie får barn først, hehe. Resten aner jeg ikke!

 

Hei!! :)) Jeg ser det er fler som spør her. så på din vlog. Hvor har du fått tak i bakgrunnsbildet ditt i vlogen når klokken er 14:20.

Haha det er sååå mange som har spurt om akkurat dette. Bildet har jeg fargelagt selv på en app som heter Recolouring. Jeg kommer nok ikke til å laste opp bildet, dere kan jo laste ned appen selv og fargelegge, høhø. Når det kommer til bakgrunnsbilder er seriøst folk litt sprø, for et par år siden hadde jeg en plain, ensfarget lyserosa bakgrunn og jeg fikk seriøst mailer hver dag om jeg kunne sende de bildet av rosafargen... Altså?????

 

Vlogen din fra påsken er privat, så får ikke sett den :/ kan du fikse det?<3<3

Jeg tror den videobloggen kom på "feautering" eller noe på Youtube sine sider, og når det skjer ryr det inn med kommentarer fra freaky mannfolk med masse slemt, diskriminerende og typ kvinnehat-ish kommentarer, og det er jeg ikke helt game på. Det kom faktisk inn masse religions-comments også, og ja det ble litt mye rett og slett, høh.. Så jeg har tatt den som privat i en liten stund! 

 

Haaaallais babe! Hvilken modell er det i buksene? Er litt høyere enn deg og like stilkete (hehe) så hadde vært supert med buksetips <3 og den skinnbuksa du brukte for en stund siden, husker du hvor den er fra?

Halloien snuppa! Jeg aner ikke hvilken modell de blå buksene fra Bik Bok er i. Trodde egentlig ikke Bik Bok hadde noen modell-navn på buksene haha ops :):) Men jeg kjøpte den for typ et halvt år / et år siden, og klipte den av selv nederst. Skinnbuksen min er herfra 


Processed with VSCO with a5 preset

 

Er det lenge siden du kjøpte kåpen fra Ivy Revel?:)

Ja jeg kjøpte den en stund før jul! Og da hadde jeg sittet i 2-3 måneder og sjekket om de fikk inn størrelsen min, jeg tror den egentlig var utsolgt

 

Tror du at du kommer til å dra til Oppdal neste år?

Oi, det er langt frem i tid, haha! Jeg vet ikke enda, men hvis det blir påsketur med jentene så blir vi nok å dra en annen plass, kanskje Åre. Men shait det er jo et år til så kan nesten ikke si noe sikkert her 

 

Hvordan er de hvite skoene fra nelly? Er de gode å gå med, og hvordan er de i strl? :-)

De er normale / litt store i størrelsen, jeg har 37 som jeg alltid bruker. De er veldig gode å gå med, myyye bedre enn de samme i beige. 

Processed with VSCO with hb2 preset
 

Hvordan går det med leilighetsjakten?

Nå går det bra! Eller, jeg har ikke funnet noe enda men er veldig motivert nå. Siden jeg var usikker på hva og hvor jeg skulle studere til høsten var jeg også usikker i det å kjøpe en leilighet i Trondheim. Men nå som jeg vet at jeg skal studere her så er jeg veldig motivert på å få meg en egen leilighet her også! 

 

Kan du anbefale noen filmer eller serier?

Westworld og Game of Thrones er mine favoritter når det kommer til serier. Ellers er Big Little Lies bra og seff min all time fave Gossip Girl. Filmer er jeg ikke så god på, men The Age of Adaline var sykt fin

 

Hvordan gikk det med visdomstannen?

Du det gikk bra! Den er enda ikke vokst helt opp, men kjenner ikke at den er der nå. Den gjør vondt i perioder, også hadde jeg jo den perioden hvor det var helt uutholdelig, haha.

 

Ser du på skam? Eventuelt hva syns du om det, gjerne litt utfyllende:DD

Tja jo nja. Jeg har så klart sett alle sesongene, men ble egentlig aldri helt bitt av basillen. Jeg setter meg aldri ned alene for å se den nye episoden SKAM liksom, og ser heller aldri på de små klippene. Jeg vet ikke jeg, serien er fet og realistisk og alt sånn, men jeg tror jeg har litt issues med å skal være sykt fan av noe slikt. Jeg backer alltid litt unna når folk blir helt gaaaale etter noe og fangirler helt sjukt, haha. Men jeg elsker at nrk har klart å få en slik sukess (elsker nrk), og at den i tillegg er så politisk korrekt er jo prima as fuq! 26.04.2017 - 19:55

UKEN SOM VAR - UKE 16


Ukens tanke: At jeg sjæl er morsom! Etter byen på fredag fikk jeg ikke sove, og ble liggende å se igjennom facebooksiden til bloggen min (av alle ting). Scrollet nedover leste innleggene mine fra sånn 3-4 uker tilbake. Etter jeg har postet et innlegg er det veldig sjeldent jeg leser innlegget igjen (pluss at jeg var full), så for min del husket jeg ikke hva fanken jeg hadde skrevet. Det var som å lese bloggen til noen andre, det var helt sprøtt. Så fulle meg fant ut at jeg digger min egen blogg. Jeg tok meg selv i å tenke "faens bra Anna, her er du god" liksom, haha. Når jeg sitter og skriver innlegg derimot føler jeg det blir kjedelig og monotont. Men tydeligvis ikke, høhø!
 

Ukens opptur: Forrige uke hadde flere små oppturer, men ingen sånn KA-DIN-KA-DONK FOR EN GLEDE!!!! Det var gøy på nyåpning av Studio, også var det spennende å utfordre seg selv med å dra på tabata. Jeg hater jo å prøve nye ting på trening, og særlig når det kommer til hard trening. Jeg ble positivt overrasket, det var faktisk ikke så tungt som jeg hadde trodd!

Processed with VSCO with a6 preset
 

Ukens nedtur: Forrige uke var egentlig ikke en så veldig bra uke. Jeg var skikkelig nedfor, og hadde det egentlig ikke så bra. Det er kjempelenge siden jeg har kjent det slik. Tonnevis av angst, og jeg gråt faktisk en del. Av helt ubetydelig ting, bare fordi jeg var lei meg liksom. Nå var det ei som skulle ha uka si også, men ja, forrige uke var no good på den fronten
 

Ukens sang: Det har egentlig gått mest i det nye albumet til Kendrick Lamar denne uken altså! Endelig har fyren sluttet å være en idddiiiioooot å feautre på all mulig slags drit
 

Ukens person: Alle vennene mine som er så søte med meg og orker å ta outfitbilder. De får jo ingenting ut av det men tror ikke dere/de aner hvor hjelpsomt det er for meg. Jeg blir virkelig like takknemlig hver gang noen gidder haha! Shoutout til venna mine si

Processed with VSCO with a5 preset
 

Ukens kultur: Jeg blir flau jeg, men bingewatchet 13 reasons why forrige uke. Og jeg skjønner ikke hva the fuzz er om ass. For å være helt ærlig følte jeg meg nesten for gammel for serien - alt var så sykt dramatisk og alt var et eneste stort tenåringsdrama. I tillegg er jeg heeelt enig i at serien glorifiserer selvmord, altså på det høyeste også. Tommel neeed!
 

Ukens obsession: Meeeeelis!! Vi har henger 24/7 om dagen og jeg diggere. We be all niiiight (ok det er kanskje ikke lov å si om hunden sin)
 

Ukens mat: Kinesisk! Jeg tror jeg spiste nudler hver dag forrige uke ass. Pad thai, mamma sin nudlewok, Chop Suey, og masse annet digg jeg ikke husker navnet på. Nå kjenner jeg at jeg er litt lei men bare litt
 

Ukens gledingz: As we speak sitter jeg på toget til Oslo, så kan jo si jeg gleder meg litt til å se søte trynet til kjæresten min igjen da!!!! 
 

Ukens lættis: DENNE FILMEN HER JEG KLARER IKKE SLUTTE LE
 26.04.2017 - 13:15

A POP OF COLOUR


Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

RED LEATHER BAG MICHAEL KORS, HERE

God morgen fra Østlandet! Jeg og lille doggen kom frem i 8 tiden i går kveld, så da gikk resten av dagen til å myse med kjæresten. Jeg er ikke sikker på hvor lenge jeg blir i Oslo, men tenker jeg i hvertfall blir en ukes tid. Må nesten være såppas når man tar tog i nesten 7 timer hver vei, hehe. Jeg våknet faktisk for ikke så lenge siden, rolige 13 timer søvn på meg i natt. Jeg sov også på toget i går, så jeg håper bare jeg ikke begynner å bli syk. Altså enten det, eller så er jeg blitt tenåring igjen. Hvem sover 13 timer om natta?? Og i tillegg må slite seg opp?? 

Kjæresten er på skolen akkurat nå, så jeg skal få unnagjort litt jobb! Senere i kveld kommer "uken som var", så stay tuned! By the way, vesken på bildene over fikk jeg i bursdagsgave av beste Nelly.com! Er den ikke skjønn? Ikke typisk meg å kjøpe en slik selv, men er så glad jeg fikk den. Jeg som går så mye med sort, denne kommer til å bli den perfekte pop of colour med et par røde hæler også!
 

Og by the way! Lurer dere på noe? Bare spør her så skal jeg svare på ukens spørsmål. Er SÅ lite spørsmål om dagen så får ikke fylt opp innleggene, haha.25.04.2017 - 13:58

FOR TJUKK


GI MEG STYRKE! Jeg lar meg ikke komme opp i stressende situasjoner, rett og slett fordi egenskapen å bli stressa ikke sitter så veldig i meg. Mottoet mitt er at så lenge man har med mobil og lommebok går det meste bra. Faktisk satt jeg og en kompis en hel natt på en bensinstasjon etter nach en gang fordi venninnen min vi skulle sove hos hadde sovnet og ikke hørte mobilen. Men, vi hadde mobil og lommebok, så der satt vi på en bensinstasjon og spilte Yatzi og spiste nattmat helt til morgenkvisten.

Nå koblet jeg veldig ut her ser jeg! Det jeg skulle frem til var at i dag "morges" hadde jeg en vippetime, og hadde regnet med å rekke med god margin å dra hjemom før jeg dro på togstasjonen. Den marginen var ikke så veldig god like vel, og det ble noe mange vil kalle en stressende situasjon. Og vet dere? Jeg ble faktisk litt stressa selv. Jeg reiser nemlig med Melis a.k.a det lille barnet mitt. Det var ikke tanken på å ikke rekke toget som var stressende, men tanken på å spurte etter det med henne. Over den sprekka inn til toget. Hahha jeg vet. Eller jeg vet ikke. Issues kaller de det vel

Så! Hvorfor reiser jeg med tog til Oslo lurer dere kanskje på? Melis er for feit for å være med på fly. Hun er en liten hund og alt det, men veier like mye som hunden og buret skal gjøre til sammen. :)

Processed with VSCO with t1 preset

*når det ser ut som du har former as fuck*
 

Processed with VSCO with t2 preset

Processed with VSCO with t2 preset24.04.2017 - 15:11

LEVI'S


ADLINKS

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset


JAKKE SAMSØE SAMSØE

TANK LEVIS, HER

BUKSE BIK BOK

SKO NELLY, HER


Mandag come at me! Jeg har langhelg! Hahahaa. Vi har en innlevering på skolen som går over noen uker nå, så av den grunn har jeg ingen oppmøte nesten. I tillegg så reiser jeg til Oslo i morgen, så jeg har noe inn i granskauen langhelg. Over ser dere meg i dag - håret mitt kan snart ikke bli mer skittent, og vippene mine består av både utvokst vippeextensions og falleferdige løsvipper jeg har satt inn selv. Æsj. Av den grunn kjører jeg helt casual om dagen, er liksom ikke noe vits i å stæsje seg opp når man uansett føler seg litt halvveis. Nå skal jeg drikke pepsi og spise fiskekaker a.k.a det jeg gjør to ganger om dagen hver eneste dag. Hade!23.04.2017 - 19:20

HVA HAR JEG SAGT JA TIL


Processed with VSCO with m6 preset

Processed with VSCO with m6 preset

Processed with VSCO with m6 preset

Husker dere jeg skrev i går at jeg måtte ha en veldig produktiv søndag for å gjøre opp for gårsdagens latskap? Vel, jeg tok meg selv på ordet og har allerede fått gjort en masse, men det helt store skjer snart. Jeg har nemlig sagt ja til å bli med på en gruppetime. Jeg er aldri på gruppetimer, jeg er ikke fan av konseptet i det hele tatt. Trene synkront med masse andre folk?? Og noen som står og roper til musikk?? Er ikke trening anstrengende nok fra før liksom? Men ikke bare er det en gruppetime dere, det er tabata. Jeg hadde egentlig lovt meg selv at det skal jeg aldri dra på, fordi 1. det er slitsomt, og 2. det er gruppetime, og 3. det er ikke min type trening. Men her sitter jeg. Trump er president, og jeg skal på tabata. Det er 2017 dere. Btw overskriften min, er den for jævlig?? Jeg ser nå at den kanskje er og lukter litt på clickbait, og jeg vil heller miste sjela mi enn det ass. Men helt seriøst er det akkurat: "Hva faen har jeg sagt ja til" som går i gjennom hodet mitt nå, haha

Dere lurer kanskje på hva bildene i dette innlegget har med teksten å gjøre? Ingenting. Jeg tok bare noen søte detaljbilder fra rommet mitt jeg ville dele hade23.04.2017 - 13:09

NÅR DU HAR MED KAMERAET PÅ BYEN


Det er både en blessing og en curse å ha med seg en big ass speilrefleks på byen - det tar sykt mye plass, og man kan sitte å lure på dagen derpå om man virkelig så slik ut hele kvelden? Sjæl har jeg blitt sittende mange ganger å tenke; "Du hadde med deg 3 forskjellige leppestifter i veska, men har ikke vurdert å faktisk ta på deg litt??" eller en klassiker "det blottingpudderet skulle du i hvert fall ikke bruke i går ser jeg Annaiz". Men da betyr det vel egentlig bare at man har hatt en veldig bra kveld, og ikke rukket å tenke på utseende. 

Det positive er at man våkner og er veldig takknemlig over seg selv, som har knipset 150 bilder kvelden før og har blogginnlegget klart. I tillegg tenker jeg det må være gøy for dere å få "værra med" ut på byen også, ikke bare her hjemme i perfekt lyssetting og danderte omgivelser? Haha! Uansett, her er bildene fra fredag, da var jeg på nyåpning av andre etasje på Studio 26! Der har vi hengt mye i noen år, og var så kult å se at de hadde gjort det større og oppgradert litt. En gøy kveld!
 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset22.04.2017 - 17:29

KIM K VIBES


Halloien dere! Jeg har vært så sjukt bizzy i dag at jeg glemte at jeg hadde blogg ass. Hehe lurt you! Jeg har ligget på sofaen i hele dag. Jeg tuller faktisk ikke, absolutt hele dagen har gått til å ligge langstrak ut, sove i tre timer, jobbe på litt liggesår og være bakis. Rett og slett! Jeg pleier å si at det er så digg å dra ut på fredager fordi helga blir så lang, men jeg kjenner nå at det er ganske kjipt at det faktisk er lørdag i dag. Å ligge å læxe så mye på en lørdag føler jeg ikke er like greit som å gjøre det på en søndag. Får finne på noe sykt produktivt og sporty i morgen da, for å jevne ut alt og rettferdiggjøre denne late lørdagen.

Tenkte jeg skulle vise dere det jeg hadde på meg i går! Jeg hadde med meg den "gamle" speilrefleksen med ut på byen i går, så jeg tok masse bilder hele kvelden. Så bilder fra kvelden kommer i neste innlegg! Vel, under er gårsdagens antrekk og jeg må si jeg elsker denne kjolen. Den har ligget ubrukt en stund, men i går prøvde jeg den og ble veldig positivt overrasket. Er nok ganske inspirert av Kim K, men det får bare være. Dama og fæmmen er kanskje helt koko og lite brukanes, men fin stil, det har hun! Den skal hun få. Kjolen sitter uansett som et skudd, og syntes den satt veldig fint på kroppen?
Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with a9 preset


KJOLE NELLY, 
HER

SKO NELLY (kommer snart)

SMYKKE TOPSHOP 


ADLINKS21.04.2017 - 20:00

PLEIE FOR VIPPENE MINE


ADLINKS

Processed with VSCO with a6 preset
 

Husker dere denne lille saken? Jeg blogget om den på starten av året! Det er et vippeserum som styrker og gir deg lengre vipper. Dere har jo garantert fått med dere hva selve konseptet vippeserum er, men mange av de er sykt dyre, så derfor tenkte jeg å tipse dere om det igjen siden denne varianten er ganske rimelig, men er også på salg akkurat nå! Med 40% faktisk, haha! Ganske så billig med andre ord. Dette har jeg brukt litt av og på i 3 mnd. Siden jeg har vippeextensions føler jeg ikke jeg trenger å bruke det kontinuerlig, siden jeg uansett ikke har mine egne vipper. Men det er viktig å ta vare på vippene under vippeextensionset også, for let's get real - vippene blir slitt av det. Og jo flere og tykkere vipper man har naturlig, jo mer/tettere vippeextensions kan man sette. Men for dere som ikke har vippeextensions og vil gro ut lange, tykke og sterke vipper burde dere nok bruke det kontinuerlig! Et lite tips på kveldinga altsa, hihi
 

Dere finner det HER på tilbud til 299 kroner ♥


Processed with VSCO with a6 preset


Kommentarer: 2
kategori: tips

21.04.2017 - 13:07

KLEIN AFTERSKIKULTUR


God morgen alle sammen! Eller, det begynner faktisk å bli langt ut på dagen nå, men jeg må innrømme at jeg hadde en skikkelig seig morgen. Jeg hadde to skikkelig seige morgner faktisk, haha. Jeg var nemlig først oppe klokken halv 7, før jeg gikk og la meg igjen. På èn måte er det veldig digg å kunne gå å legge seg igjen, men så får man liksom grusomheten med å våkne to ganger på en dag. Mitt største hat: å våkne (shit det hørtes veldig deprimerende ut, jeg tror hva jeg mente var: å stå opp haha)

I dag skal jeg på nyåpning på et utested her i Trondheim. Det er faktisk dagens eneste plan, haha. Jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig til å pynte meg igjen. Jeg elsker påska og at dresscoden er joggedress og skibukse, men you know me - jeg er en glam girl. Jeg elsker å pynte meg! Jeg er all in på fester med hvor man sitter i joggedressen hele kvelden, og å gå i samme bukse 17 dager i russetida var jo prima. Men det er noe med den afterski-greia som gjør meg litt klein, det at 90% av alle som er der faktisk ikke har vært på ski, og har stått og glamma seg like lenge som en kveld ute på byen, for så å hoppe i skibuksa. Jeg går innenfor den siste kategorien (seff), og ja det er gøyalt, men konseptet... er det ikke litt kleint da?? Så ja, i dag skal det bli koselig å få på seg kjole og hæler, og kose seg med bobler og sushi med en herlig jentegjeng. Fy faen det der er den mest rosabloggete setningen jeg har skrevet på jææævlig lenge (avslutter med en setning med to bannord i heller tenker jeg :))

x-default

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Gårsdagens outfit! Har dere lagt merke til min siste obsession i det siste? At jeg har vandret rundt i både ACDC, Guns n Roses, Ramones OG Pink Floyd- t-shirts i det siste? Haha, det er liksom ikke måte på hvor obsessed jeg har blitt på band tshirts. Denne fra ACDC finner dere her, og ja jeg har klippet den til en magetopp selv! 20.04.2017 - 19:28

VI MÅ SNAKKE SAMMEN


Processed with VSCO with j5 preset

Processed with VSCO with j5 preset

Processed with VSCO with j5 preset

Processed with VSCO with j5 preset

REGNJAKKE ADIDAS, HER

TIGHTS NIKE, HER

SKO NIKE, HER

HOODIE NA-KD

ADLINKS

Herregud Trondheim, vi må snakke sammen! Jeg vet ikke om det er kun i Trondheim dette er en greie, men her er vi virkelig innom alle 4 årstider på èn dag. Jeg har sittet i en times tid med regnskap nå, og i løpet av disse 60 minuttene har det vært så hardcore solskinn at jeg måtte ta av meg til t-shirt, før det gikk over til full storm, pøsregn, og nå høres det faktisk ut som det hagler ute. Er det ikke sånn at når påsken er over skal det bli vår a??

Jeg har nettopp vært ute og feiret bursdagen til en gammel venninne med litt kinesisk og sitter nå og jobber litt. I dag har vært en sånn dag fylt opp av små aktiviteter som til slutt tar opp hele dagen. På èn måte liker jeg det, for plutselig er dagen over og du føler du har fått gjort noe. Selv om det egentlig bare er masse små, ubetydelige dritt-ting, haha. Har liksom ikke skrevet fem tusen ord på en bachelor, liksom. Jeg vet bloggingen de siste dagene har blitt sjukt dagen min oppsummert, men sånn får det bare værra. Jeg har en litt dritt dag egentlig. Egentlig ei litt dritt uke. Men men.20.04.2017 - 13:09

VERDENS UNDERGANG > BREKKIE


Hei mine fugler små! Jeg har nettopp vært på et kort møte med noen fra skolen, hvor vi egentlig skulle diskutere skoleting men av en eller annen merkelig grunn endte opp med å diskutere kjernefysiske våpen og atomkrig. Det er kanskje koselig å starte dagen med nytrakta kaffe, et varmt teppe og ei litta "brekkie", men ingenting som slår å snakke om verdens undergang på morgenkvisten altså.

Uansett! Jeg har mye på agendaen i dag, jeg er på veg ut døra for å poste pakker, hente noen invitasjoner og trene. Men! Jeg så mange av dere screenshottet snapstorien min da jeg la ut bilde av den nye weekendbaggen min fra Day, så tenkte å vise dere den! Akkurat det mønsteret jeg har er utsolgt, men de har igjen i ensfarget sort. Ser ut som de er ganske populære! Men ja - den er gigantisk, og jeg brukte kun denne hele påska. Den går også som håndbagasje i fly! Den er helt super for langweekends, eller hvis du er en lett pakker som meg. Det eneste er at hvis du pakker mye sko, kamerautstyr, mac, sement, murstein osv blir den sykt tung, og da er den litt vanskelig å bære. Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

WEEKENDBAG DAY BIRGER ET MIKKELSEN, HER / ADLINK

Og ja! For dere som er donk nok til å ikke følge meg på Snap (annaedwi), så la jeg ut der i går at jeg har begynt å selge klær igjen! Dere finner nettbutikken her 19.04.2017 - 19:30

$ $ $


ADLINKS

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
* bitchblikker en som går ut av huset sitt når jeg tar bilder foran det, faen så frekt ass*

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset


SOLBRILLER RAY BAN, 
HER

GENSER CHEAP MONDAY, HER

KÅPE IVY REVEL

BUKSE TOPSHOP

SKO SHEIN, HERDagens outfitte hehehe! Da jeg spurte Sofie i går om hun kunne ta noen outfitbilder av meg i dag, spurte hun om jeg skulle ha på meg noen spesielt fint. Jeg svarte at jeg skulle gå med noe casual og en hoodie, og fikk tilbake: "IGJEN?? fanken du går ikke i noe annet du". Og det er så sykt sant. Altså denne hoodien, hvor mange ganger har jeg vist den på bloggen? Vel, antall ganger jeg har brukt den er sikkert firedobbelt. Jeg eeelsker den! Jeg burde faktisk skjerpe meg litt, for jeg går alt for mye med hoodies om dagen, og selv om det er kult vil jeg jo ikke bli "hun med hoodien" heller....

Jeg føler jeg ikke kan ende innlegget uten å nevne skoene mine? Som dere kanskje så på Snap er jeg helt obsessed, de er så sykt kule. Har hatt de en stund men er først nå det begynner å bli varmt nok til å bruke de, og de skal slites ut!! Har følt meg sykt playa i hele dag19.04.2017 - 12:47

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN #18


God dag alle små fugler! Jeg er på skolen! Det var hella lenge siden gitt. Før skolen dro jeg og Sofie og tok noen outfitbilder som ble superbra, som kommer i kveld. Høres ut som jeg har vært blogger nummer 1 som tok outfitbilder før skolen, men nå skal det sies at jeg ikke hadde forelesning før 12. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å skrive en dritt i dette innlegget, kun fordi jeg ikke har en dritt å komme med enda i dag. Men siden jeg først skulle blogge disse nydelige bildene av meg selv, hvorfor ikke bare slenge med et lite hei i tillegg. Hei!

 Processed with VSCO with a5 preset

... Gøyalt å møte på bloggleser på byen da vett 
 

Processed with VSCO with a5 preset

... Dette er faktisk et snapshot av meg tatt når jeg er jæææævlig irritert på noen driiiiiitunger i Amsterdam som stirret og lo da jeg tok outfitbilder. Altså get outta here 


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

... Pollen FÅ DET PÅ 


Processed with VSCO with a5 preset

... Så til min store favoritt, nemlig dette nydelige bildet av Benny. Altså han ser jo (som alltid) perf ut, men vidvinkelen fucker noe voldsomt med proposjonene, så SE foten hans nederst i bildet. HAHAHAHA SE SÅ LANG 


 Processed with VSCO with a5 preset

... Jaja


Processed with VSCO with a5 preset

... Her ligner jeg på en karater fra The Simpson men husker ikke hva han heter


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

... Gollum loker i veska si


Processed with VSCO with a5 preset

... "ASSA SERR???" 

Processed with VSCO with a5 preset

;)18.04.2017 - 15:11

MY NEW BAG


ADLINK

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset


Processed with VSCO with a6 preset
 

Processed with VSCO with a6 preset


- MOSHIE BY MALENE BIRGER -

DERE FINNER DEN HER 

Tenkte jeg endelig skulle vise dere den nye vesken min! Den har vært utsolgt dødslenge, men nå så jeg faktisk den var inne igjen! Jeg eier veldig mange enkle, sorte vesker, gjerne i den typiske "party"-størrelsen. Plass til mobil, lommebok, nøkler og litt sminke. Jeg har også hatt noen i mer hverdagslig størrelse, men de er billige og holder aldri lenger enn noen uker når jeg bruker de hver dag, med mye oppi. Så følte det var på tide å få meg en i større størrelse, i god kvalitet, som passer til både reising og til skole. Og da ble det denne nydelige saken her!

Det jeg falt helt for med denne er størrelsen. Jeg får både speilrefleks og mac oppi. Når jeg har maccen oppi får jeg ikke lukket den helt igjen da, men har jeg den over arma er den såppas lukket igjen uansett at det går fint for min del. Så for meg som har vært vandt til å reise med små clutcher og trøkke alt mulig oppi, er dette en drøm! 17.04.2017 - 17:44

VLOG: PÅSKE I OPPDAL 2017


Da varre tid for videoblogg gitt! Jeg bestemte meg for å lage filmen som en skikkelig vlog, altså sette sammen klipp i kronologisk rekkefølge uten noe "partymusikk" som går hele tiden, haha. Jeg vet dere elsker slikt, men akkurat på denne videoen passet det seg ikke siden vi snakket på hvert jækla klipp. Så her har dere en videoblogg fra helgen i Oppdal, også kalt NM i klabblag16.04.2017 - 20:00

UKEN SOM VAR - UKE 15


Ukens tanke: Jeg har vært på Oppdal 5 år på rad i påskeferien nå, og i år kjente jeg at følte meg litt for gammel. Så klart ikke for gammel til å være på hyttetur der med vennene mine, men delen med afterski.... ja jo, hva skal man si. Jeg vet ikke om det er fordi jeg er lei av konseptet, eller om det kanskje er aldersgruppen som er der. Det var så klart dødsgøy i år også, men skal ærlig talt si at det var flere ganger jeg tenkte: i'm to old for this
 

Ukens opptur: Det må nok være turen til Oppdal! Uansett hvor lenge jeg har kjent jentegjengen, og uansett hvor mye jeg er med de, blir jeg amazed hver gang over hvor gøy det er mulig å ha det sammen. Jeg blir også utrolig stolt av å se hvordan vi behandler hverandre og er snille med hverandre, og i tillegg: Når jeg møter andre venner av meg, bekjente, blogglesere - what ever, før jeg nesten alltid høre: "for en utrolig inkluderende og snill gjeng dere er". Da blir jeg så stolt over mine fine, fine venner. 

 

Ukens nedtur: Magen min!!! Jeg har måttet spise nesten sunt!!! Jeg har jo nevnt her og der på bloggen at jeg har mye vondt i det som kjennes ut som tarmene. Jeg har sjekket meg for allergier og det var ingenting der. Så akkurat nå driver jeg og spiser litt sunnere, og mens resten goflet i seg rundstykker måtte jeg sitte der med knekkebrød. Det er egentlig det eneste da, ahhaahah. Pizza, brus og snacks har gått ned på høykant men føler jeg har vært flink til å spise knekkebrød. 
 

Ukens sang: Her er det ikke lett å velge du, i og med at mye av musikken fra helga har gått i norsk-klassikere, afterskimusikk og sing-alongs. Altså all type musikk jeg hater. Vet dere, jeg har ingen svar på akkurat denne nå. Haha, det er sykt. Ikke bra
 

Ukens person: Her er det også så alt for mange å velge mellom når man har hatt en hel uke fylt opp med bare folk du er glad i. Virkelig UMULIG altså
 

Ukens kultur: Jeg kan ikke si jeg føler meg smartere etter akkurat denne uken. Den eneste kulturen jeg har fått i meg er noen episoder Paradise Hotel, og musikken har som sagt vært så skamme dårlig. Jeg føler hjernecellene mine går i minus
 

Ukens obsession: Å klippe meg!! Hver gang jeg dusjer klipper jeg håret mitt litt, og nå er jeg så hekta at jeg må begynne å passe meg. Jeg har nemlig ikke lyst på kort hår, syntes bare det er så sykt gøy å klippe meg. Også syntes jeg det er så synt fint at håret er klipt rett av nederst. Ja jeg vet det hørtes ut som jeg kødda, men jeg syntes seriøst det er dødsfint. Så jeg tar kjøkkensaksa og klipper ett klipp tvers over håret hahahha

Processed with VSCO with a6 preset
 

Ukens mat: Pølse med lompe!!! 
 

Ukens gledingz: 17 mai er jo ikke så lenge til da. Bare 1 mnd. Haha. Også blir det jo fort en Oslotur om en uke eller to tenker jeg
 

Ukens lættis: Jeg spurte jentene om denne, og vi kom fram til at det er helt umulig å velge noe her. Hele påskehelga var én stor latterkrampe, og det eneste av enkelttilfeller kan faktisk ikke skrives her. Så da velger jeg å si noe så kjedelig som denne filmen. Den er langt i fra kjedelig altså, jeg holdt på å le meg i hjel på toget hjem i går. Men i forhold til alt det gøyale som har skjedd i helga: ikke så gøy


Ukens donk: Meg som river av meg alle akrylneglene på afterski for det datt av en. Ett ord: au. Også har jeg klart å knuse mobilen min ja. Btw, denne kategorien er ny og er dedikert til meg selv som ukentlig gjør ting som er så sjukt donk
 

Ukens flause: Ahh. Ingen av disse to er så sjukt flaue, og burde kanskje egentlig være under kategorien over, men altså. Jeg gjør så mye lok at jeg må fordele det litt. Vi kan jo starte med at jeg fikk en monster innebygd-kvise på mandag. Dere vet de som aldri blir en kvise men bare er en stor kul i ansiktet? Vel, senere på samme dag skulle jeg bøye meg inn i bilen og gi mamma en klem, og klarer å slå hodet rett i bilen. Hvor da? Jooooda, rett på kvise-kulen. Neste dag våknet jeg med en svæær donaldkul, med blå ring rundt. Kvisa hadde også blitt til en kvise, som en søt liten cherry på toppen av det hele. Den har enda ikke gått helt bort, og det har vært et mareritt å prøve å se pen ut denne uka. Hahhaa, lol :(

Ellers hadde jeg en liten episode her en dag, hvor jeg skulle ligge i sofaen og slappe av. Skrudde på litt ASMR på Youtube på mobilen, og laxet noe sjukt. Plutselig sovnet jeg, og drømte at jeg spilte freesbe (??). Jeg våknet av at jeg hadde kastet mobilen rett i stuebordet :)))) Fordi det var freesbien da vett :))) 16.04.2017 - 15:12

SÅ JÆVLIG LEI


I dag kjenner jeg at jeg begynner å få skikkelig knekken. På flere områder. På det overfladiske planet er jeg så sjukt lei av meg sjæl, og i dag hadde jeg tenkt å ha "jobbedag", men det er ikke så lett når jeg enda har et horn av en donald-kul i panna (forteller mer i "uken som var" i kveld, haha...). Håret er ekkelt, kroppen er slapp etter en lang uke med mye festing. Men det værste av alt er hvordan hodet mitt blir på dager som dette - jeg vet at påskeferien snart er over, som betyr at alle jeg er så glade i som kom hjem i ferien, skal hjem igjen. Jeg skal tilbake på skolebenken igjen, og ikke minst - jeg har ingenting gøyalt å glede meg til. Ukene etter nyttår har vært helt sykt for min del, og det har skjedd ting hele tiden. Max èn uke hvor det ikke var noe spesielt. Uken før påske var det Amsterdam-tur etterfulgt av Stockholm, før det var to bursdagsfeiringer av meg sjæl. Jeg har blitt litt for vandt til å ha det kult, og samtidig som jeg kjenner det blir digg å komme 100% tilbake til rutiner, sitter jeg med en trist følelse som at alt suger. Jeg vet at innen neste uke er omme har jeg nok planlagt noe gøy for meg selv igjen, men følelsen av at folk reiser fra meg og det ikke er ho-hei-god-stemning-alle-er-glade og påskeferie, det er ikke til å komme unna. Men men, man må ha det kjedelig for å ha det gøy, er det ikke det de sier?

Litt depping fra meg i dag. Jeg regner meg jeg ikke er den eneste som har det slik? Selv om det faktisk enda er igjen hele morgendagen av ferien også!! Jeg skal komme meg på trening, få svetta litt og forhåpentligvis få skjerpa denne emosjonelle hjernen of mine. 
 

Processed with VSCO with a6 preset

ADLINKS

Processed with VSCO with a6 preset

 

GENSER NLY TREND, HER

BUKSE TOPSHOP (LIKENS HER)

SMYKKE TOPSHOPProcessed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Dagens outfit! For min del hjelper det å gå i fine klær for å cheere meg selv opp, haha. Både toppen og buksen får dere jo 20% på nå ved å klikke dere inn HER og bruke koden EASTER20 når dere betaler. Den gjelder faktisk på alle NLY BRANDS, og er enda gyldig i enda fire dager til (til den 20.04). ♥15.04.2017 - 21:28

HJEM Å LAGE VIDEOBLOGG


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Nå kom jeg nettopp inn døra, og det første jeg gjorde var å åpne maccen og legge inn videoene fra helga. Flinke bloggern!! Har ikke pakket ut av baggen en gang hu da vett. Jeg har vært uten wi-fi i helgen, og selv om jeg har fått blogget hver dag hadde jeg egentlig lyst til å få oppdatert enda litt mer. Men men, det går jeg gjøre i dagene som kommer! Jeg har filmet litt hele helgen og tror det skal være nok til en aldri så liten vlog, så den kommer til uken. Jeg må bare kjøpe iMovie igjen til 150 kr på appstore etter jeg presterte å slette hele programmet her en dag. :) God stemning :)

Ja, jeg er jo hjemme! Det glemte jeg kanskje å si. Vi skulle egentlig hjem i morgen, men siden det ikke var flere togbilletter igjen (og vi var jækla lite gira på enda en dag med afterski og lok) dro vi bare hjem i dag. Det kjennes egentlig veldig digg - jeg har sykt søndagsfølelse, så å ha litt av helga igjen til å slappe av har jeg nok godt av. Nå skal jeg henge med mine friends, vi er enda ikke lei av hverandre etter helga skjønner dere. 14.04.2017 - 13:18

OPPDAL


Hei fra Oppdal! Nå sitter jeg med hele gjengen i stua her, vi har nettopp spist frokost ute i sola og gjør oss klar for å fyre opp bål ute og grille. Haha, mat er LIVET! Vi skal også seff en tur på afterski, det blir jo kjapt litt sånn når en er i Oppdal. Dette er faktisk den sjette (!!!) påska mi i Oppdal, noe som er ganske sprøtt med tanke på at jeg ikke selv har hytte her. Haha! Så glad for at det har blitt en liten tradisjon å være med på hytta til Karoline, den er så fin i tillegg så trives så godt å være her. Særlig når (nesten) alle jentene er her også.

Ha en fin langfredag alle mine fine, ta det med ro - ikke gjør noe jeg ville gjort ;)))13.04.2017 - 10:30

THIGH GAP MEG I RÆVA


Bokstavelig talt! Jeg har aldri skjønt hva som er så utrolig flott med thigh gap, personlig har jeg alltid hatet at jeg selv har det og syntes ikke det ser spesielt fint ut, heller motsatt. For nå skal alle dere som romatiserer denne latterlige thigh gapen høre the real struggle. Jeg ber dere se på det første bildet under her..... Jeg pleier egentlig å unngå å legge ut slike bilder siden jeg syntes det er så ufattelig ugly - men dere ser kanskje at det ser ut som jeg har dratt buksa langt litt for langt opp, og fått meg en saklig bra cameltoe? Når sant skal sies er akkurat dette casen noen ganger altså, men på bildet under er det rumpeballen min som vises. Det ser så jækla ekkelt ut, og det aller værste er at det er nesten værre i virkeligheten. Det ser liksom ut som det mangler noe?? Og det er jo akkurat det det gjør, nemlig lår!!! Nå skal jeg ikke klage for jeg er fornøyd med kroppen min, men det er så sykt uforståelig å sitte å høre på at så mange i verden streber etter verdens mest ubrukelige ting, som jeg selv sitter og forbanner meg over. Men altså, at rumpa vises forfra og gir deg illusjonen av en cameltoe level 100 - hva er så flott med det egentlig??

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

 

​GENSER ADIDAS, HER

BUKSE TOPSHOP (LIK HER)

SKO ADIDAS, HERProcessed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Det var dagens steam som måtte ut. Jeg pleier aldri å ta opp slike tema (høres ut som jeg har tatt opp noe svært viktig i samfunnet her nå), for det er jo en norm som sier at det ikke er lov å klage eller fortelle om baksider å være slank eller tynn. Du skal verken få være fornøyd eller misfornøyd som slank, og den bullshitten har jeg vokst opp med og irritert meg over i det stille så ufattelig lenge. 

Oooops jeg hadde egentlig bare tenkt å stikke innom å si at nå drar jeg til Oppdal for resten av påsken. Jaja, sånn kan det gå si!12.04.2017 - 20:00

UKENS SPØRSMÅL


Hvordan synes du det er å jobbe i barnehage? :-)

Det er veldig slitsomt, men også veldig koselig. Man er ganske utslitt både i kropp og hode etter en dag, og må si jeg er veldig imponert av folk som jobber i barnehager, hvor flinke de er!

 

Omg har du seriøst så hvite tenner??? Eller bruker du noe tannbleking typ smilelab?? Sjuuukt fint smil i hvert fall!! Hilsen ei jelly gal

Haha, du er for søt, takk!! Nå skal du høre - jeg skjønner selv ikke hva som har skjedd. Jeg bleket tennene sist for.. tja, 4 mnd siden? Jeg har bleket tennene mine kanskje 4-5 ganger totalt over en periode på 6 år? Ja noe sånt. Uansett - i løpet av de siste to-tre ukene har de sett så utrolig hvite ut??? Jeg skjønner _ingenting_. Jeg har ikke gjort noe annerledes, heller ikke touchet opp blekingen. Andre har til og med lagt merke til det og kommentert det, og jeg aner ikke hva som har skjedd. Dette høres ut som tidenes snikskryt - men jeg syntes faktisk det blir litt for hvitt. Har man for hvite tenner ser tennene så store ut, og leppene mindre ut. Kan hende det er at jeg er litt ekstra brun om dagen?? Jaja. Jeg bruker SmileLab :)

 

Hvordan får du smørt selvbruningen på ryggen? Får du noen til å hjelpe deg med det?

Jeg bruker ikke selvbruning på ryggen!

 

Yo gurl! Hvilken øvelse er det du gjør som har gjort rumpa mindre og så større?

Hey girl heeeeey! Du nå skal du ta med en klype salt at rumpa så blir større igjen, for det har ikke akkurat jeg lagt så mye merke til haha... Men det er øvelser med strikk, bla. hvor du går bortover som en krabbe hvis du skjønner?? Mener noen har fortalt meg at slike øvelser vil gjøre rumpa mindre først men kan hende jeg surrer

 

Kan du btw lage mai 2017 video? Haha sykt random, men så på videoene dine i sted og kom på hvor mye jeg har savnet mai videoene dine..

Haha søte deg! Vet du det tror jeg ikke jeg kommer til å gjøre. Det kan hende jeg blir å lage en slik "festvideo" en gang, men om det blir akkurat i mai vet jeg ikke, haha. Det blir nok ikke helt det samme heller, i og med at når vi er ute nå er det ikke så veldig mye roping, dansing og show lengre. Mer at vi sitter og prater skit, så vet ikke hvor gøy det blir på film. 

Hei. Leser som oftest bloggen din på mobilen min og lurer derfor på hvorfor bloggen ikke vises i mobilformat?

Hei! Det er fordi jeg har fjernet mobilformatet fra bloggen min. Jeg liker personlig best å ha muligheten til å zoome slik jeg vil, så derfor gjorde jeg det. Men hva liker dere best? Skal jeg bytte tilbake?

 

Hvor er passetuiet ditt fra? :-) Veldig fint

Det er fra NA-KD, her

 

Kan du fortelle mer om hva dere gjorde i Stockholm, annet enn å slappe av haha?

Sjukt godt spørsmål, for vi gjorde ikke så mye annet enn å slappe av. Eller, jeg var i et møte med Nelly, før vi shoppet litt, dro ut på kvelden på et utested som heter SpyBar. Anbefaler det utestedet veldig, dødsfet musikk og er som å være i en gigantisk leilighet. Ellers slappet vi jækla mye av ja, hadde Ballz-turnering i blinde

 

Hvilke hotell bodde dere på i Amsterdam? Var du fornøyd / ikke fornøyd? :-) Skal til Amsterdam selv om litt og driver å ser etter hotell

Det het Fine Seasons hotel, og njaa... var ikke så veldig fornøyd nei. Det var kjempelite og stanket peppermynte. Nå skulle vi jo egentlig ikke være så mye på hotellet, men jeg ville nok lagt litt mer penger i et finere og større hotell neste gang! Veldig sentralt da, det er jo et pluss.

 

Hvordan redigerer du bildene dine?? Hvis du bruker vsco, hvilke filter bruker du da evt?

Jeg bruker vsco ja! Jeg bruker de fleste A-filterne

 

Pliiis lag innlegg om bursdagsleker

Tror nok ikke vi trenger et eget innlegg, jeg kan nevne kjapt hva vi gjorde på årets bursdag her heller! Først hadde vi en drinkmix-konkurranse, hvor jeg hadde kjøpt inn masse forskjellig ingredienser hvor hvert lag på 3 stk fikk 2 min på å mixe en drink. Så slo vi på pinataer med småflasker alkohol inni, før det ble Kahoot. Enkelt som det! 
 

Hvor er smykkene dine fra? (De du hadde på deg på det nylige instabildet)

Topshop!


 

Bruker du concealer? Eventuelt hvilke bruker du? Ooooog hvilke foundation bruker du? Sminken din er alltid såååå fin <3

Søta da! Jeg bruker Luxe foundationen fra Glo Minerals, og akkurat nå bytter jeg mellom å bruke Age Rewind Concealeren fra Maybelline og Too Faced sin Born This Way concealer!

 

Hei :) Hvilken eyeliner bruker du? Med tanke på at du har vipper.

Hei! Jeg bruker ikke eyeliner

 

Hvilket syn har du på hasj?

Syn og syn - jeg syntes de som vil skal få røyke, og ser ikke ned på det, så lenge det ikke går utover hverdagen. Så lenge det blir noe man må ty til for å ha det gøy eller slappe av. Selv har jeg aldri gjort det og kommer nok ikke til å gjøre det med det aller første heller, rett og slett fordi jeg ikke kjenner på behovet. 12.04.2017 - 13:56

20% RABATTKODE PÅ NLY BRANDS!


YESS, tid for rabattkode! Har vært en stund siden sist nå, og merket at mange av dere har lyst på en rabattkode? Hihi, da har jeg en veldig god nyhet ♥ Jeg har fått en rabattkode å gi dere, som gir 20% på absolutt alt fra NLY Brands! Det er en hel del, og personlig besto mi siste nelly-ordre nesten bare av nly brands, haha. De har fått så mye fint! Så kos dere med denne rabattkoden i påska, den er gyldig helt ut 20.april. 


- Så klikk dere inn HER og bruk koden EASTER20 ♥ -


1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 

// ADLINKS //
 11.04.2017 - 19:28

UKEN SOM VAR - UKE 14


Ukens tanke: At det er stortingsvalg til høsten?? Altså HELL YES mama få på noe rødt!! Jeg hadde vel psykisk forberedt meg litt for mye, og var klar for sikkert to år til med Høyre og Frp. Men å neida, plutselig går det opp for meg at det er i år?? Deilig!! Ja det er sikkert digg med segway og åpent pol på lørdag som kommer, men la oss begynne å gjøre noe viktig i denne verden ♥ ♥ ♥ 

 

Ukens opptur: Bursdagsfeiring med Nelly seff! I og med at jeg blir så stressa av å arrangere ting selv, men elsker å ha fest/bursdag, passet det meg veldig fint at Nelly tok seg bryet å arrangere en hel fest til meg. Det betyr virkelig så mye, og for en fest det ble. Og ikke minst at Julia kom fra Bergen for å være i Trondheim i 24 timer, kun for å bli med på feiringen?! Ah så koselig.

Og ikke minst å dra til Brønnøysund med kjæresten min! Jeg kan seriøst reise hvor som helst med den fyren og det blir koselig. Jeg sa det til han senest i dag; "Det beste jeg vet er seriøst å reise med deg, for vi koser så syyykt mye". Altså, ikke å være på ferie liksom, men selve reisen. Når man står og venter på baggen, sitter i flyet, venter mer. Jeg er fo'real en kose maskin, og når vi reiser blir det virkelig aldri nok. Folk må jo haaaate oss og tro vi er nyforelskede lovebirds men neida four years still going strong BIH

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
 

Ukens nedtur: Ok jeg vet jeg ikke burde skrive dette, for jeg vet hvor mange av dere som elsker disse innleggene! Men i det siste har det vært så utrolig vanskelig og rett og slett gidd å skrive disse innleggene. Før hadde jeg full koll på det, noterte på mobilen gjennom hele uka hva som skjedde. Men nå blir det til at jeg kommer på det, og blir sittende å må skrive inn og huske alle punktene der og da, og da blir det ikke like fullkomment som uka egentlig var. Hahah, jeg liker å skrive disse innleggene også skjønner dere, men bare når jeg har forbredt meg slik at jeg faktisk får fyllt ut det som faktisk var ukas flause og tanke, ikke bare det jeg kommer på når jeg sitter og skriver. Så jeg skal prøve å bli flinkere, men merker jeg har duttet litt (veldig) ut av det altså.. 

 

Ukens sang: Adorn med Miguel! Ville flashbacks fra Hove 2013, men man må virkelig aldri slutte å verdsette starten og beaten på den sangen (ps miguel strøk meg langs ryggen på hove det var sykt)

 

Ukens person: Meg selv som brukte 13,5 GB på 10 dager :) Fordi jeg måtte overføre stockholm-vlog klippene (som jeg ikke blir å bruke anyways) på mobilnett 

 

Ukens kultur: Jeg har eeendelig begynt å lese igjen. Så fort jeg får noe annet jeg må lese av pensum eller "ikke frivillig" lesing, slutter jeg å lese bøker. Og da er det så vanskelig å begynne igjen! Så jeg har ikke lest siden før jeg hadde praksis i barnehagen, og hver natt etter frister alltid mobilen mer enn lesing. Men nå er jeg back in business, og det føles sykt digg. Og ja, er fortsatt på Øya, hahaha. Måtte jo lese halve boka igjen siden jeg ikke husket noe fra sist

 

Ukens obsession: Ok dere vil ikke tro dette - men høye hæler?! Før bursdagen med Nelly tok jeg meg selv i å tenke "hvilke hæler skal jeg ha på da"? Og det har jeg tenkt hver gang jeg skal ut i det siste. Jeg klarer liksom ikke dra ut uten å gå med hæler?? Det er egentlig litt dumt, for det er mye gøyere å gå med sneaks på byen. Så tror jeg skal begynne med det igjen (hvis noen lurte)

 

Ukens mat: Det er ikke lett å ha obsessions når det kommer mat om dagen, gitt. Jeg har vondt i noe som kjennes ut som tarmene, og må derfor prøve å passe på hva jeg spiser fremover. Så klart, det ble sykt mye digg forrige uke - men ikke like mye som jeg skulle ønske med tanke på at det er påske.. Men ja, sushi craver jeg noe sykt om dagen, så det må bli sushien jeg spiste på bursdagen min forrige uke! Og ikke minst alt det digge kjøttet og tilbehøret på den andre bursdagsfeiringen min, haha! Ooog tapasen med familien min jeg også spiste på bursdagen min. Hahha lol

Processed with VSCO with a5 preset

Ukens gledingz: Oppdal på torsdag med damersene!

 

Ukens lættis: Vet dere, jeg husker virkelig ikke. Skal jeg få ut dette innlegget i tide må jeg bare droppe denne kategorien og "ukens flause" for jeg tenker og tenker men kommer bare ikke på noe. SORRYYY

Processed with VSCO with a6 preset11.04.2017 - 13:15

TIME TO GO


Sjokkerende er det kanskje ikke, men as we speak SNØR det faktisk her. Det har gått greit for meg at været har sugd, men har bedt om å få greit vær til vi skal fly den lille blikkboksen av et widerø propellfly hjem. Selv om jeg har så og si kurert flyskrekken, sitter det enda langt inne å skal fly propellfly. Men det gjør det vel kanskje for alle? Men så sies det jo at pilotene som flyr i nordnorge er noen av de beste med tanke på at de flyr i så mye ekstremt vær. Haha *peptalk*
 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset10.04.2017 - 20:00

FLAU I NORDNORGE


Yooo! Endelig! Blogsoft har ikke fungert på flere timer, noe som irriterte livskiten ut av meg siden jeg dro hjem fra dagens vandring i Brønnøy city, kun for å blogge. Så ja, i dag har vi endelig fått gjort noe! Søndag + pissregn + vind er en udødelig dårlig kombo, og man blir veldig lett sittende inne å sture. Selv om det har øset ned i dag også har vi i hvertfall fått gått litt rundt, spist digg mat, og jeg har gitt gubben litt sightseeing! Altså, jeg blir nesten litt flau kjenner jeg. Jeg er jo halvt brønnøyværing og har jo vært her sikkert 100 ganger. Jeg vet hvor nydelig det kan være her, men så klart når jeg skal vise kjæresten hvor fint nordnorge er pøser det ned døgnet rundt. Hva skal man liksom si?? Det er egentlig fint altså :PPp 

Akkurat nå sitter jeg og drikker litt rødvin med familien, og vi har bakt kanelsnurrer. Det er så digg å ha noen dager hvor man kulern helt, før turen går videre til Oppdal. Der blir det jo ikke akkurat veldig rolig, så kjenner jeg setter pris på litt kortspill, tv-titting, fred og ro. I morgen drar vi hjemover til Trondheim igjen, og selv om det har vært nice med litt rolig familietid kjenner jeg at jeg gleder meg veeeeldig til hyttetur med jentene mine!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset09.04.2017 - 21:08

BILDER FRA NELLY-BURSDAGEN MIN!


HVOR skal jeg starte?! Dere som følger meg på Snapchat fikk kanskje med dere at jeg var på en aldri så liten (stor) fest, og det var faktisk en bursdagsfeiring nummer to med Nelly.com. Jeg vet jeg har uttrykt 1000 ganger før hvor glade jeg er for å ha en så fin samarbeidspartner, men jeg mener - hvem flere bruker massevis av penger og energi på å fikse en bursdag til meg og alle vennene mine?! Nina og Jennifer fra Nellyteamet hadde reist fra Stockholm for å fikse alt, og vi kom inn til et privat rom på Graffi, fylt med goodiebags til alle, bobler, vin og mat. Fy søren så glad og rørt jeg ble!

Det ble en utrolig lang dag, og etter flere timer med god vin og enda bedre mat, bevegde vi oss faktisk videre på vorspiel. Også ut på byen!! Så det ble nesten 12 timer med fest, haha. Heldigvis tok jeg en litt tidlig kveld fra byen, selv om det ikke hjalp så veldig mye på dagen derpå. Men FOR en kveld, tusen takk til Nelly, Julia og alle mine fiiine venner som kom og gjorde den så fantastisk gøyal <3
 

Processed with VSCO with a5 preset

Fineste Julia kom fra Bergen også, hun er virkelig fantastisk! Så glad jeg har blitt kjent med henne altså ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Karen er påmeldt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 presetSKOENE MINE FINNER DERE HER09.04.2017 - 10:00

MIN SISTE SHOPPING


ADLINKS

BADEDRAKT CALVIN KLEIN, HER

Haha, oyess, ei som likte den forrige i svart så godt at hun måtte klikke hjem den gule også! Denne badedrakten falt virkelig så i smak for min del - dyp rygg, men med innlegg i puppene og perfekt fasong. Filteret på bildet gjør at den knæsje gulfargen ikke kommer så bra frem, men den ser dere bra inne på Nelly! Jeg har min i S og passer perf.


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset


SKO NLY, 
HER

 

Ok lol dette ble en lok start på innlegget - enda en ting jeg har fra før i en annen farge, hahaaha. Sånn er det når man finner noe man liker! Disse har jeg jo i beige fra før, men tror faktisk jeg liker disse i hvit bedre. De beige var litt vonde å gå med den første gangen, men det var ikke disse så ser ut som de har forbedret stoffet litt. Jeg har mine i 37 og de er vanlige (kanskje pittelitt store) i størrelsen.

Processed with VSCO with a5 preset


HOODIE NEW LOOK, 
HER

Jeg har fått dilla på croptops, så denne i nuderosa måtte bli med meg seff. Har min i 34!

Processed with VSCO with a5 preset


ARMBÅND SOPHIE BY SOPHIE, 
HER

 

Dette armbåndet viste jeg på snap, så ut til mange av dere likte det? Selv er jeg in love med det, det er faktisk det første armbåndet jeg eier som passer håndleddet mitt. Jeg elsker å gå med armbånd, men siden jeg har kid-håndledd er det en real struggle å finne noen som passer. Denne har en lukkemekanisme som gjør at den passer alle størrelser! Supersøtt og enkelt, selv om det har peach tråd.
Processed with VSCO with a5 preset

HVIT KJOLE NLY, HER

Denne har jeg jo også vist på snap, haha! Så utrolig skjønn kjole, som desverre er liiitt for stor til meg. Jeg har størrelse 34, så litt stor i størrelsen altså. 


GULE SHADES NLY, HER

SPEIL SHADES QUAY, HER


 

Processed with VSCO with a5 preset


SORTE SOLBRILLER QUAY, 
HER

 

Processed with VSCO with a5 preset

Noe dere likte?


Kommentarer: 9
kategori: klær

08.04.2017 - 19:30

BRØNNØYSUND


Long time no see! I går var jeg så out-of-this-world fyllesyk etter Nellybursdagen, at jeg bare måtte konsentrere meg på å overleve dagen. Tenker å fortelle mer om Nelly-bursdagen i morgen, må bare få lagt inn bilder og slikt først! Også ville jeg jo få oppdatert dere kjapt, siden det er ei som har litt dårlig samvittighet etter gårsdagens fravær, haha. I hvertfall etter en så ugyldig grunn!

Nå er jeg i Brønnøysund! Jeg, kjæresten, Otto og mamma kjørte oppover i dag og jeg blir her helt til jeg reiser til Oppdal senere neste uke. Det er så sjukt lenge siden jeg har vært her, så det var på tide! Nå sitter vi på hytta og ser fotballkamp (....), og i kveld blir det bare kosing og slapp-av-ing. Jeg er seriøst enda ikke helt i form, hahahaa.... Gleder meg til dager med godt selskap og ikke minst god mat!!! 

Processed with VSCO with a5 preset


Processed with VSCO with a5 preset06.04.2017 - 12:04

MIN NYE HUDPLEIE


ADLINKS

Jeg la ut en snap her om dagen hvor jeg viste en del av den nye hudpleien min, og fikk så mange screenshots at jeg tenkte å lage et eget innlegg om det, siden det ser ut som det var interesse for det! I denne første delen av året har jeg jo reist mye, og falt veldig ut av rutiner når det kommer til flere ting - både trening, kosthold og ikke minst - velvære! Å trene mindre og spiste mer godt elsker jeg jo, men å ikke passe på huden min får jeg helt noia av. I helgen da jeg var i Stockholm, når alle gledet seg til å komme hjem til egen seng og hverdagen, gledet jeg meg til å komme hjem til hudpleien min, hahahaa. Så ille var det, 1. fordi huden min har blitt tørr og litt uren av mye reising, endringer i klima og lite pleie, men også fordi jeg er så forelsket i den nye serien min, haha.

Jeg har brukt en fuktighetskrem fra Ole Henriksen i 2 år fast, og noen masker her og der, A-krem på de tørreste dagene. Det har så klart holdt huden min hydrert, men aldri gjort noe wow. Jeg likte kremen fra Ole Henriksen så godt fordi den tørket så kjapt, og jeg kunne gå rett på sminken. Jeg vet jo at sminke er ingenting uten hudpleie, og det er faktisk helt sant. Du kan ha den beste og dyreste foundationen på markedet, men det vil ikke gjøre under om du ikke pleier huden din rett. Det har jeg merket veldig godt selv på perioder hvor jeg har gjort ingenting med huden, og perioder hvor jeg har gitt den fukt og pleid den. Det kan sammenlignes litt med trening og mat - vil man se endringer på kroppen er det viktigste å spise rett (LOL så lite meg å si slikt trenings-tull, meeen det er jo sant så hahah). Så for litt siden byttet jeg ut heeele hudpleierutinen min, og det er da den jeg tenkte å vise dere. SÅ JA nå skal jeg slutte å bable og fortelle dere litt om den!

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset


SKINLONGEVITY SERUM FINNER DERE 
HER

ETERNALIXIR SERUM FINNER DERE HER

BARE HAVEN KREM FINNER DERE HER


Alt skal brukes morgen og kveld, noe jeg syntes er utrolig kjekt. Utrolig tungvindt å bruke forskjellig kremer natt og kveld.. Jeg påfører Skinlongevity-serumet etter jeg har tatt av sminken, deretter Eternalixir-serumet, før jeg avslutter med fuktighetskremen. Om det er rett rekkefølge vet jeg faktisk ikke, men syntes det fungerer veldig bra. Noen dager har jeg droppet Eternalixir-serumet på morgenen, hvis jeg føler jeg har nok fukt i huden fra før. To serum kan jo bli litt mye og oljete, men siden jeg har litt tørr hud går det faktisk veldig bra. Alt sammen tørker kjapt på huden, noe jeg er avhenging av. Skal jeg ha en hudrutine må det gå faens kjapt, orker ikke sitte i flere minutter å smøre, massere og vente på at det skal tørke, haha. 

Så ja, nå har jeg kun brukt dette i en ukes tid - det skal tydeligvis bli store resultater etter lengre bruk, men selv er jeg kjempefornøyd allerede. Så enda mer resultater, come at me?? Hahah, uansett - huden blir veldig fin, jevn og plump etter bruk, og sminken legger seg som en drøm oppå. Så disse tre kan jeg anbefale med hånda på hjertet, om dere er ute etter en hel hudpleieserie eller kanskje bare en ny fuktighetskrem. ♥ 


Satan det ble et langt innlegg. Lenge siden jeg har skrevet om sminke og hudpleie nå, så ble litt ivrig da vett


Kommentarer: 8
kategori: tips

05.04.2017 - 19:05

UKEN SOM VAR - UKE 13


Ukens tanke: Jeg har garantert tenkt over noe mye mer viktig eller gøyalt, men jeg har vært så dårlig til å notere (ja, jeg noterer alltid gjennom uka så jeg skal huske hva jeg skal svare på disse forskjellige kategoriene), at jeg ikke husker noe annet. Da jeg satt på flybussen hjem fra Stockholm kjørte vi på motorvegen, og som alltid var det flere trailere som kjørte forbi oss. Jeg var vel i et ganske loook mood etter en uke med mye reising, så jeg tok meg selv i å tenke - tenk at det er noe inni trailerne man ser?? Jeg tror det var en Prior-trailer som kjørte forbi, og det gikk opp for meg at inni der er det sikkert shitloads av skinke. Tenk at alle trailerne man ser mest sansynlig har massevis av ting inni seg?? Olje?? Grandiser?? Klær?? Jeg har har aldri ofret en tanke på hvordan skinka faktisk ender opp på Rema, det er jo en helvettes prosess?? SHOUTOUT til alle som driver varetransport

PS: når vi først er inne på trailere, finnes det egentlig noe mer latterlig syn enn slike trailere som har tatt av selve laste-plan-greia egentlig?
 

Ukens opptur: Aaalt for mye å velge mellom! Men alt i alt var jo turen til Amsterdam og turen til Stockholm ukas opptur. Drake-konserten i Amstern var real, og en langweekend i Stockholm med mine BFFs var så gøyalt og koselig at jeg ikke har ord. 

Processed with VSCO with a8 preset
 

Ukens nedtur: Å ha vondt i visdomstanna. Fy fanken så jævlig vondt! Nå har det endelig gått over, og jeg er så takknemlig! Ellers var det en liten bummer å kjenne hvor sliten jeg faktisk var i helga. Vi var på byen, sykt god stemning, vi hadde danset og drukket i noen timer før jeg setter meg ned, og kommer meg ikke opp igjen. Jeg kjente bare på kroppen at jeg var så jævlig sliten, forståelig nok. Så det ble en tidlig (eller, tidlig og tidlig) kveld på meg, og det tror jeg var lurt. 
 

Ukens sang: Jeg har vært en basic ass hoooooe denne uken!! Hahaah, kun hørt på listepop eller poppis rap. Hele albumet til Zara Larsson har gått på repeat, pluss Passionfruit og Fuck For Free av Drake. Og så  må vi ikke glemme: jeg har sunget på Blind Man av Xavier Omar hele helgen, jentene har holdt på å bli SPRØ. Jeg får fanken ikke den sangen ut av hodet
 

Ukens person: Emilie, no doubt! Hun er virkelig den beste hosten man kan ha - selv om leiligheten egentlig bare har to soverom, fikser hun med sengeplasser til alle, stiller med mat, rydder - ja, hun er bare helt fantastisk å være på besøk til. Også i så godt humør hele tiden! Hun er virkelig bare den beste ♥
 

Ukens kultur: Nesh altså mor har da vært på konsert, det må da gå som høykultur det ;))
 

Ukens obsession: Å synge driithøyt, shit så irriterende jeg har vært denne uken
 

Ukens mat: Oh lord, too much! Antall måltid spist på restaurant denne uken er mange, og det er hard kamp om førsteplassen! Men må si at den fresh out the oven-pizzaen som jeg, Andrea og Benny fikk servert på en skybar klokken 1 på natten etter Drake-konserten smakte helt sykt godt der og da

Processed with VSCO with a8 preset

Ukens gledingz: Nå skriver jeg jo dette på bursdagen min da, så det kan jeg jo ikke svare.. Men da blir svaret - bursdagsfeiringen min med Nelly.com på torsdag! Det blir dødsgøy!
 

Ukens lættis: Dette er virkelig ikke fair, men jeg lo så mye i helgen og jeg husker ikke halvparten engang. Eller, jeg husker ikke noe av det. Det var sikkert mest drøye og ufine ting som ikke egner seg på bloggen uansett. Men! Da vi satt i taxien på veg til flyplassen i Amstern, lå jeg dødssliten og halvsov i baksetet. Jeg må først si at nederlandsk (sorry) er et av de styggeste språkene jeg vet om, sammen med tysk. Det høres ut som Sims-språk?? Uansett, der lå jeg i baksetet og spacet helt ut i drømmeland, taxisjåføren hadde radioen på full vreng og alt var seff på nederlandsk. Plutselig i drømmeland hører jeg klart og tydelig "MENSEN", og våkner litt til og skjønner at det er på radioen??? Altså lol dette er egentlig ikke gøy men JO det er gøy at det er et nederlandsk ord som heter mensen 

Igjen: dette er sikkert på 108-plass over ting jeg lo av forrige uke, men det andre husker jeg ikke/er for drøyt ok hade 
 

Ukens leser: Dere som drømmer! Etter så mange år med blogg er det jo en god del av dere som har drømt om meg om natta, og jeg elsker når dere forteller meg om drømmen. Det var senest en leser denne uka som fortalte meg hva hun drømte, og vil dere høre noe sjuuukt sprøtt?? Dere drømmer nesten alltid det samme. Eller i samme gata. At vi henger sammen her i Trondheim, og at vi kjører/går rundt og jeg viser dere byen. Seriøst nesten alle som forteller meg at de har drømt om meg sier dette?! Også at vi har festet sammen. Haha, det er jævlig rart er det ikke? 05.04.2017 - 14:49

FEST, REISING OG ROSABLOGG


Da var det påskeferie gitt! Haha, nå hadde jo jeg ferie hele forrige uke, så kan ikke si jeg sitter med feriefølelsen akkurat. Men i dag var jeg en tur på skolen, og der var det en stund siden jeg hadde vært gitt! Og en stund til jeg skal tilbake også, haha! Men det blir litt skolearbeid i påska, så hu mor skal nok få gitt hjernen litt mat også, ikke bare fest, reising og rosablogg. Det er gøyalt det og altså, men fanken det er digg å lære nye ting også. Man utvikler seg kanskje som person ved å reise, men let's get real - det er ny kunnskap som er da shit for å utvikle seg selv.

Nå skal jeg sette meg ned og jobbe litt! Jeg sitter og skriver oppsummering av uken som var, og jobber med et innlegg om huden min. Skal også se om jeg får begynt på videobloggen fra Stockholm - for å være ærlig er jeg ikke sååå keen på å lage en, siden jeg ikke fikk filmet så mye som jeg hadde ønsket. Men vi får se! Ikke klikk på meg om det ikke kommer noen vlog

Processed with VSCO with a7 preset

Processed with VSCO with a7 preset

Processed with VSCO with a7 preset

Processed with VSCO with a7 preset
Jeg vet, jeg vet. Dette er en uke siden. Men disse bildene har det mest magiske lyset og syntes de er så fine. Vi kan jo bare late som jeg sitter på en cafè langs elva i Amstern med Benny ved min side da? I stedet for å betale en regninger og pelle meg i nesa ok hade04.04.2017 - 19:15

SHOTS FIRED


På søndag var vi i gamla stan, som da er .... gamlebyen i Stockholm. Utrolig koselig og fint, skikkelig typisk europeisk storby. Når jeg går i andre, nydelige hovedstader klarer jeg ikke la være å tenke... enn at Oslo er hovedstaden i Norge. Enn av turister reiser dit for å se... ingenting?? Barcode og Operaen som vi har klart å smelle opp i løpet av de siste årene, ingen nydelig gammel by med historie. JADA Oslo-folk come at me og nevn de få nydelige tingene som finnes der, men let's face it - Oslo er ganske langt nede på lista over fine, europeiske hovedstader. Og for ikke å snakke om andre norske byer - jeg får lyst å rope til turistene jeg ser i Oslo: "TA HURTIGRUTA, reis til Bergen, Sørlandet, Trondheim, Nordnorge, fuckings flytt til Lofoten!!!". Det er gøy i Oslo altså, men så fin by - det er det ikke... Nå skal jeg gi meg her, var egentlig ikke meninga å fyre av skudd her, men siden jeg har bursdag kan dere jo ikke bli irriterte på meg heller så <3333333

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a7 preset

Processed with VSCO with a7 preset

Processed with VSCO with a7 preset04.04.2017 - 11:03

JEG HAR BURSDAG


Haha, ja hva mer skal man si?? I dag har jeg bursdag og blir hele 22 år. Såå gammel ass! Etter jeg fylte 20 år har jeg begynt å glemme hvor gammel jeg er, så herfra går det vel bare nedover?? NEIDA! Jeg syntes det er supergøy å ha bursdag, og som dere kanskje har skjønt liker jeg å feire det som feires kan. Flere av dere blir jo nesten irritert fordi dere føler jeg har bursdag hele tiden, hahha??? Men ja, i dag har jeg faktisk bursdag!

Nå skal jeg få på meg noen klær før jeg drar og spiser brunch med mamma. Deretter blir det rett på trening, før jeg skal hjem å jobbe! Jeg hadde jo en stor feiring forrige helg, pluss at jeg skal ha enda en feiring på torsdag, så da trengs det ikke å ta helt av i dag. Men litt feiring blir det jo alltid ;-)

Processed with VSCO with a5 preset


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset03.04.2017 - 14:03

DRAKE-KONSERTEN


Processed with VSCO with acg preset        Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset        Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset        Processed with VSCO with acg preset

Hhøøhøø.. Litt forsinket innlegg? Tidenes luksusproblem - når du gjør så mye gøy og tar så mange bilder at du rett og slett ikke rekker blogge alt i tide! Når sant skal sies har jeg sett værre throwbacks enn denne på èn uke, så regner med det er OK? Drake-konserten i Amsterdam forrige tirsdag var helt fantastisk. Når sant skal sies har jeg det med å bli veldig nervøs i slike settinger med mye folk som fort kan bli kaotisk. Og på Beyonce i København ble jeg mye stående å tenke på akkurat det, at jeg er nervøs.. Haha, the struggle er seriøst real, regner med det er mange som har det likt? Uansett, så fort Drake kom på scenen forsvant alt av angst, og jeg koste meg så utrolig under hele konserten. Vi klarte å fikse oss noen dødsbra plasser as well, så det var en helt nydelig konsert. Jeg glemmer hvor fan av Drake jeg faktisk er!

Nå ligger vi langstrake ut i leiligheten til Emilie og skal vel begynne å bevege oss mot flyplassen om noen timer. Jeg kjenner det skal bli godt å komme hjem nå, og få litt orden på livet... Og hvilken dag er det i morgen trooo...?02.04.2017 - 19:00

BAD-ASS RØDHETTE


Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset


HÅRBAND ZARA 

JAKKE BODASKINS

TOPP ZARA

BUKSE TOPSHOP


En liten outfit fra Amsterdam, har begynt å kjøre masse band t-shirts plutselig og er inne i en skikkelig "rocke"periode. Kun på stil tho! Speaking of periode - jeg får så innmari hangups på hårbånd, og jeg har et veldig ambivalent forhold til det. Jeg syntes nemlig jeg er så søt med hårbånd (no shame), og bruker det derfor hele tiden i perioder. Nå er det slik, og jeg føler meg rett og slett stygg uten, hahahaa. Så jeg har hatt mine hårbånd-rehabs opp igjennom tidene, og kjenner jeg må gjennom en nå snart. Men jeg er jo så søøøøøøøt

I dag dro både Karen og Karoline hjem igjen, for i morgen starter jo det vanlige livet igjen. Jeg, Rebekka og Sofie blir igjen til i morgen heldigvis, så i kveld skal vi bare slappe av (for det har vi jo ikke gjort NOE av hahaaa), og vi har handlet inn til hjemmelaget pizza. Håper alle har en fin søndag, og at dere får en verdig mandag imorgen!!!!02.04.2017 - 10:15

REN HYGGE


Jada, jeg veit jeg er i Sverige og ikke Danmark - men ren hygge er en så bra saying at jeg mener det burde vært innført i Norsk skriftspråk as well. Så sjukt beskrivende! Er det for meg det begynner å bli litt for sent nå eller har jeg blogget om akkurat dette før, for sånn et år siden? Fuck husker dere den dagen for litt siden da jeg glemte at jeg hadde blogget tidligere på dagen, og blogget om AKKURAT det samme igjen på kvelden?? HAHA LOL nå går det bare nedover ass

Som dere kanskje skjønner har jeg ikke skrevet dette nå klokka 10 om morgenen, jeg ligger på rommet med damerne og klokka bikker snart 2 på natta. Jeg fikk ikke blogget i går, rett og slett fordi det var lørdag og vi hadde satt av hele dagen på å være fullsjuk. Heldigvis var ingen av oss skikkelig dårlige, men alle var ganske slitne - så vi lå faktisk inne fra vi sto opp til klokka ni på kvelden. Og det var en av de beste dagene på lenge, all I need in this life of sin - dagen derpå-humoren og mine bffs. Så det eneste produktive vi fikk gjort var å dra til Södermalm og spise deilig pizza. Det gikk fra 0 til 100 real quick - sminkeløs og briller på halv tolv, til full glam og høye hæler. Heldigvis bestemte vi oss for å dra rett hjem, og kvelden endte på sofaen med Løvenes Konge. En fin lørdag med andre ord!
 

Processed with VSCO with a5 preset

#hamandolives

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

- BLUSEN  MIN FINNER DERE HER (150 kr!!) -


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with a5 presetLes mer i arkivet » Mai 2017 » April 2017 » Mars 2017
hits